Dessert for the diabetes: recipes

E foliga mai o le taumafa mo le maʻisuka e le afaina ai meaai suamalie ma le manaia. Ae peitaʻi, afai e te faʻaaogaina fualaʻau, nati ma mea manogi i le maualuga, ma ua suia le suka i le sorbitol, e mafai ona e gaosia ni meaʻai mo le maʻisuka, e pei ona faia e le tagata tomai faapitoa i meaʻai ma meaʻai fualaau taumafa Alexander Seleznev. O mea taumafa o aso nei - kuki, pai, strudel ma pudding - e toetoe lava a leai se falaoamata ma o le a mafai ai ona e faʻamalolo ma faʻavasega le lisi mo le maʻisuka.

Carrot pudding

  • 150 g kāloti
  • 1 tbsp. l pata
  • 2 tbsp. l kulimi mumu (10%)
  • 50 ml o susu
  • 50 g o le sisi (5%)
  • 1 fuamoa
  • 2 l o le vai malulu
  • o se pine o le togitogiina o fatu
  • 1 tsp caraway fatu, zira ma le coriander
  • 1 tsp sorbitol
  1. Taʻu le kāloti ma le faʻafefiloi i luga o se mea lelei.
  2. Liligi le kāloti i le vai malulu ma alu e taʻe mo le 3 itula. Suia le vai i itula uma.
  3. Fafati le kāloti i totonu o le susu, faʻatumu i le susu ma faaopoopo le pata. Carrots stew mo le 7 minute.
  4. Vavaeese le polotini mai le kulimi. Faʻafefiloi le isumu i le kusi falaoamata, ma fusi le polotini i le sorbitol.
  5. I le kāroti ua maeʻa, faʻaopopo le selu i le kusi falaoamata ma sasaina le polotini.
  6. Faʻafefiloi uma mea uma ma faʻafeiloaʻi i se ipu tao tao faʻasusu i le suauʻu ma fufuluina i zira, coriander, caraway fatu.
  7. Aʻau i le 180 ° C mo le 20 minute.
  8. Auauna i le pudding ma le kulimi kirimoni.

Oatieal Raisin Cookies

  • 500 g oatmeal
  • 0.5 ipu vai inu
  • 0.5 ipu olive suauu
  • 1/4 sua lemoni
  • 0.5 ipu palapala
  • 2/3 ipu vine
  • 1 tsp sorbitol
  • 1 g soda
  • 1 tsp leona tipolo
  1. Faʻasalaina lelei le vine. Toto le alalaupapa.
  2. Laʻau ni fua, vine ma le oatmeal.
  3. Faʻafefiloi le olive olive i le vai mafanafana ma faʻaopoopo i le cereal, faʻafefiloi uma mea uma.
  4. Faʻaopopo le sorbitol, sufulu le soda i le sua o le tipolo, ma faʻafefiloi lelei.
  5. Mai le paluga o le paluga, fai ni kuki ma tao i luga o le pepa tao ma le paʻu i le vevela o le 200 ° C mo le 15 minute.

Orange pai

  • 1 moli
  • 1 fuamoa
  • 100 g almonds palapala
  • 30 g sorbitol
  • 2 tsp lemoni zest
  • se pine o le kinamona
  1. Vaʻaia le ogaumu i le 180 ° C.
  2. Fufulu le moli i le vai i luga o le vevela vevela pe a ma le 20 minute.
  3. Ona ave lea i fafo mai le vai, malulu, tipi ma aveese ponaivi.
  4. Tasi le moli i se mea e faʻafefiloi faatasi ma le peel.
  5. Faʻamuʻu ese le fuamoa i le sorbitol, faaopoopo le sua o le tipolo ma le vevela. Faafefiloi malie. Ona faʻaopopo lea o almonds ma faʻafefiloi malie.
  6. Faʻafefiloi le moli moli faʻatasi ma le kulimi fuamoa, faʻafeiloaʻi i le tao tao ma tao i totonu o le ogaumu i le vevela i le 180 ° C mo le 40 minute.

Paʻu vale

  • 40 g falaoamata atoa
  • 120 ml o vai
  • 40 ml o le suauu manogi
  • se pine o le masima

Mo le faʻatumu:

  • 2 pears
  • 50 g aga
  • 0.5 tsp nutmeg
  • sua o le 1/2 lemoni
  • suauu manogi mo le lubrication
  1. Faafefiloi falaoamata, masima, vai ma fualaʻau manogi. Tipi le paluga.
  2. Taʻu le pi ma tipi i totonu o ni pusa. Tipi le fatu sina.
  3. Faafefiloi nutmeg ma pi, nati eleele ma le sua o le tipolo.
  4. Tili ese le paluga ma faʻapipii i luga se pusa e tumu ai. Tili le paluga.
  5. Lubricate le strudel ma le suauʻu fuālaʻau ma tao i le 210 ° C mo le 30 minute.

Jam ma sisiva e faʻasaina

Ia, pe o le a tatou toe faafoi atu le lagona o le atoaga o le olaga ma aveesea nisi o tapulaa i le lisi autu? I le ala, afai e te tuʻuina atu ma le faʻavaivaia lau ulavaʻa, o le tino o le a oʻo i le ogaoga o le atuatuvale, ma le leiloa o endorphins na muai aumaia ia i matou keke ma suamalie.

Ma mai i se tulaga atuatuvale o le tulaga, o le suka e ono mafai ona oso i luga. O le mea sili i le taimi nei o le sailia lea o le paleni saʻo i le va o le "mafai" ma le "leai" ma filifili mea saʻo.

O le mea moni, ae e te leʻi kuka ma kuka se mea suamalie, e manaia le faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. I le taimi nei, o le a ou tuʻuina atu ia te oe se lisi o ituaiga uma o meaʻai faasaina mo le maʻisuka:

- suamalie suamalie
-ava ma suamalie (faatau)
-Jam ma jams
sua i pusa ma ipu na faatauina
aisa kulimi

I mea taitasi o loʻo taʻua i luga, o loʻo i ai le tele o le suka ma gaʻo gaʻo vave, lea e mautinoa o le a le manuia mai, o lea e sili atu ai le pasia o fata i totonu o le supermarket ma nei oloa.

Ituaiga o Maʻisuka ma Meaʻai

Ae o matagaluega faapitoa mo le maʻisuka e mafai ona suʻesuʻeina atili auiliiliga. Mo tagata gasegase o le ituaiga 1 o loʻo i ai keke lelei, marshmallows, sukalati, gaʻo ma sili atu nai lo le mafai ona e tausia oe ia le itiiti ifo ma le tasi i le vaiaso. E le gata i lea, o le ituaiga 1 e mafai ona faatauina faʻatau fua eseese fualaau 'aina, lea e mafai ona e maua se meaʻai e' ai, pe afai na e faʻafuasei ona e manao i sukalati ma isi mea "leaga".

E mafai e oe i nisi taimi ona 'aina sasala i le meli masani, e ui o le mauaina e le faigofie. E oʻo lava i le manogi Chuck Chuck ua faʻaalia nei i le lima o meaʻai, faʻaopoopoina ai le faʻafefe o le meli. O le mea lea, faitau ma le faaeteete le tuufaatasiga.

I le avea ai o se sui, faʻatau le stevia (o le mea e taʻua o le meli). E saogalemu atoatoa ma masani. Ia, o le mea moni, e mafai lava ona 'ai i meaʻai a le fale, lea o le a ou talanoa i lalo.

O le maʻisuka ituaiga 2 e iai foʻi se taimi faigata. I le suka e masani lava i le tulaga sao, e te manaʻomia se meaai malosi. A le o lea, faʻavave i totonu o le toto, e mafai ona ia aumaia le tagata maʻi i se poma o le hypoglycemic.
E le fautuaina mo ia ituaiga o gasegase: "susu" atoa, oloa tuu, ulaula ma le suamalie, fualaau aina suamalie maualuga (faʻi, persimmons, peaches), ava malosi, pusa, falala ma gaʻo gaʻo.

E tatau ona 'aina ni selu i ni vaega laiti, ma le faʻaeteete, e sili atu le kuka mo na oi latou lava, ina ia aua nei e tamoe i totonu o se oloa saogalemu i le faleoloa.

Mo le sauniuniga o laʻau suamalie i le fale, o falaoamata ole eleele, meaʻai susu (e aofia ai yoghurts), ma e le o fua suamalie (e mafai ona ave le kuka e aunoa ma le suka) e lelei atoatoa.

Dessert for the diabetes: recipes

Ia, saunia, e kuka? Faʻamolemole mo le tautoga ma tatou amata.

Afai e te manaʻo moni i se keke, e mafai ona e faia i le fale, ma e aunoa ma le taoina ma se seti o oloa.

- celiac 0% gaʻo (150 kalama)
susu (150 ml)
lemoni stew
se taga o kuki (sili ona masani, e le faigata tele)
-sugar sui (stevia)
vanillin (pine)

Muamua, solo le siʻisi i luga o se sieve. Afai e leai, o mea masani masani e talafeagai. Faʻaopopo se suka ma sui le lau ile 2 vaega tutusa. Faʻaopopo le vanillin i se tasi oi latou ma le lemoni i le isi.

O lenei, seʻi o tatou ave se kuki o le a tautua ia i tatou nai lo keke. Faʻapipiʻi i totonu o le susu, ae le o le umi, ina ia aua nei paʻu. Faʻapipiʻi nei i luga o se mea faʻapitoa poʻo se keke keke. E mafai ona e faia faʻamaufaʻailoga sikuea poʻo le taʻitoʻatasi pe a faʻapea.

O le taimi nei matou te salalau le siisa ma lemoni i kuki, ufiufi i keke lelei. Matou te salalau le lapisi o le siʻi kuka ma le vanilla i luga, ona toe sui lea. O le a tatou le faʻaaogaina se mea i le pito i luga, tatou te tuʻuina le keke i le pusaaisa. I le tasi itula, e mafai ona tautua i le laulau.

I le vevela, e te manaʻo moni i le kulimi ice cream, ae o tagata maʻi suka o loʻo i ai se tapuaiga faigata. Aua e te faʻavaivai, ae ia saunia se togafitiga maloloina ma lelei i le fale. E mautinoa foi lou fiafia i lou fale!

Maʻisuka "asikulimi"

nonoa-kulimi suamalie (e tusa ma le 100 kalama)
- fualaau aina fou po o vine (apu, fugalaau, strawberries) - e uiga i se tioata
- o se ipu vai malulu malulu
gelatin (10 kalama)
suka suia (4 papa)

Tui fualaau aina po o vine i totonu o se paluga eleʻele i se tulaga mamae. Faʻamuʻu kirimi kiripulu, faʻaopoopo le sukari e sui ai laupepa i ai. Vili le gelatin i le vai malulu ma vevela i luga o se afi seʻia oʻo ina vevela, alu e faamaalili.

O lea ua tumau pea e faʻafesoʻotaʻi vaega uma, faʻafefiloi lelei. E mafai ona e faʻavasegaina le mea e tupu ai le masini i ni siaki eseese mo ice cream poo ipu palasitika. I le pusaaisa, o le a "tafe" a tatou asikulimi i le itula, ia onosai. Ou te faamautinoa atu ia te oe, e taua tele! A maeʻa sea meaʻai, o le ae le tilotilo i le faleoloa ua gaosia le aisa kulimi.

Ma o tausamiga fiafia o le a avea ma se fiafiaga pe afai e mafai ona e kukaina se suti manaia lanu moana mo i latou. Mmmm, ua ou lagonaina lenei manogi o oloa gaosi i vine! Ae a oe?

Blueberry oatmeal muffin recipes

oatmeal (o ni ipu tioata)
-2 fuamoa
non-fat kefir (tusa o le 80-100 ml)
fuālaʻau faʻamaina lelei (2 tbsp) punetini tele)
falaoa rye (3 tbsp tbsp)
taofi paʻu (1 tsp)
masima (tamai pin)
Stevia ma vine e tofo ai

Muamua, faʻatumu fuʻa i le kefir ma tuʻu ai e vela mo le tusa o le afa itula. Faaopopo le falaoa tao i le falaoamata, faʻafefiloi. Fafaʻu fuamoa i se fusi ma liligi le suauʻu manogi i totonu. Faʻafefiloi uma oloa, i le faaiuga faʻaopoopo le masima, vine ma le stevia. I totonu o se ogaumu ua muaʻi faʻamamaina, tuʻu le fomu i le paluga ma tao ai seia faʻasaina. E mafai ona e siaki muamua pe ua sauni le katekake ma le nifo.

Ma o se fua lelei lenei mo le sili ona vaivai o le paʻu. Na ou kukaina ia lava i le isi aso, na o lou tilotilo ou tamatamailima. I le faaopoopo atu, e le o le kalori ma e le afaina ai le maʻisuka.

Fiafiaga o le ea

- o se ipu susu o le siʻisiʻisi siʻi
-1 fuamoa
-1 apu
- o se pine o le kinamona

O le apu o le apu, tolu i luga o se mea lapopoa poo se laufanua, ona faaopoopo lea i le paʻu ma faʻafefiloi lelei. Ona matou tulia lea o se moa mata i totonu o lenei vaega ma taia mea uma ma se masini toto. O lenei tuu la matou mimiti i se mamanu ma tuʻu i le ogaumu poʻo le microwave mo le 7-10 minute. Pe a sauni, ia fafasi sina kinasona. E mafai ona e 'oliʻoli i se mea manogi lelei ma le leaga.

Ia, mo le mea mulimuli o le a ou faʻamaina oe i se fua lelei mo le citrus pai.

Alu suamalie

- nati almond (½ cup)
fufulu oranisi (300 glamu)
taualumaga 1 lemoni laitiiti
fuamoa
paina (1 sipuni)

Ae o le a? Mata o le a matou vaneina? Muamua, faʻatumu le moli i le vai ma kuka mo le 20 minute ile vevela vevela. Ia faʻamalieina le pulupulu ma faʻafeiloaʻi lelei i se mea e faʻaleleia. E mafai foi ona faʻamautu amama i totonu o se mea e teu ai le suavai poʻo le kofe. E tatau ona avea ma se vaega e pei o le falaoamata.

Fafati le fuamoa faatasi ma le lemon zest ma se sipuni o le palania paʻu. Matou te faʻafefiloi mea uma ma tuʻu i totonu o se siaki, ona lafo lea i le ogaumu mo le 40 minute. O le manogi manogi manogi-namamoni o le a taʻuina atu ia te oe ua saunia le keke ma ua oʻo i le taimi e amata ai le inu.

O fua uma na na ou iloaina i le asō, e ui o loʻo i ai, ioe, e tele naua. O faʻaipoipoga faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia ma kuka se mea mai a latou lava, faʻapitoa!

I le auala, o au foafoaga ma ata, ou te matua tulimatai atu lava i luga o la matou talanoaga, ioe, ma se faʻamatalaga o sauniuniga. O le a matou faʻatumuina la matou faletupe, aemaise lava talu ai o nei mea lelei uma e talafeagai e le gata mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, ae mo i latou e lelei lelei ma soifua maloloina.

O le maʻi suka e le o se mafuaaga e teena ai mea suamalie e faʻavavau. Aʻo leʻi talanoa muamua ma lau fomaʻi i lau lisi autu ma mataʻituina lou tulaga, e mafai lava ona faʻalautele le meaʻai ona o ipu mama ma maloloina!

I le matou fonotaga e sosoo ai, matou te talanoa e uiga i le maʻisuka faʻamaʻi i fafine maʻitaga.

I lenei mea, ou te fai atu ia te oe: "Vaai oe!" Ma ou te faamoemoe moni mo talanoaga fou. Faasoa le lomiga i fesoʻotaʻiga lautele ma lou manatu e uiga i le tusiga i faʻamatalaga i lalo.

Sue, carbohydrates ma le maʻisuka

Suga ma meaʻai gaʻo, faʻamaina i meaai, tuʻuina atu le kulukose i le toto, lea e ulu atu i sela ma e gaosia i le malosi e tatau ai mo le ola o le tino.

O le inisalini o le insulin e faʻamaonia e le pancreas e pulea ai le ulufale atu o le kulukose i totonu o sela. O le iʻuga o le maʻi o le endocrin, o le hormone ua le toe faʻafesoʻotaʻi lana galuega, ma o le maualuga o le kulukose e maualuga i luga aʻe o le tulaga faatagaina.

I le maʻisuka ituaiga 1, o le inisalini e masani ona le gaosia e le pancreas, ma o le maʻisuka ua faʻamalosia e faʻavalea ona o le faʻaaogaina o inisalini. I le maʻisuka ituaiga 2, o le inisalini e lava le gaosia, ae e le toe tali mai sela ma maua ai le maualuga o le suka.

E aliali mai o le itiiti ifo o le gaʻo ma le suka i totonu o le tino, o le faʻagesegese ai le faʻapipiʻi o le kulukose i totonu o le toto.

E faavae i lenei mea, o loʻo faʻatupulaia se taumafa paleni faʻapitoa mo le maʻisuka, o lona uiga o le tausia o ia tulafono:

  • le aofia ai suka ma selu mai meaai,
  • nai lo le suka, faʻaaoga suauu masani,
  • o le faavae o le lisi autu e tatau ona avea ma pulutini ma ipu maualalo,
  • aloese fualaau suamalie, fualaau faisua ma meaai e maua ai vailaau faʻasaʻa vave,
  • meaai maualalo-caloni fautuaina
  • 'ai meaʻai ma se faʻamaumauga maualalo maualalo,
  • mo meaʻai ma taofi, faʻaoga o le oati, fatu atoa, suauu po o falaoamata tao ma le susu ma gaʻo susu,
  • faatapulaaina le faaaogaina o gaʻo.

E oʻo lava i faʻamaʻaloga o le maʻisuka ma meaʻai e tatau ona aliali mai i luga o le laulau e sili atu ma le lua i le tolu taimi i le vaiaso.

Sugar suit - o le a se mea e mafai ona ou faʻaaogaina?

E le aofia ai le suka mai le taumafataga, e mafai ona e faʻaaogaina le suka i le faagasologa o le faia o meaʻai.

Mai mea suamalie faalenatura mo le maʻisuka ua ofoina mai:

  1. Stevia - o le suamalie sili ona suamaliee mafua ai le gaosiga masani o le inisalini i le tino. E le gata i lea, o le stevia e faatelevaveina le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina, ma e iai sona aʻafiaga.
  2. Lisi laisene e faʻapipiʻi lelei i mea taumafa ma mea inu suamalie.
  3. Xylitol o se mea suamalie masani na faia mai le fafie ma le faʻamaina o sana. O lenei eletise e faʻaleleia ai le tafe o le talo, ae mafai ona faʻafefeina le gaʻoina.
  4. Fructose e lua taimi e sili atu ona suamalie nai lo le suka ma e aofia ai le tele o kalori.
  5. Sorbitol - gaosia mai fua o le hawthorn poʻo le pefu mauga. E le suamalie e pei o le suka, ae maualuga i calories. E ono i ai se aafiaga leaga ma afaina ai le fatu.
  6. Erythritol o le sili ona maualalo o le kalori.

O vailaʻau faʻamamafa o loʻo faʻatusalia e sea ituaiga o mea:

  1. O Aspartame e le tatau ona vevela. E tatau ona faʻaaoga le Aspartame pe a uma ona faʻatalanoa se fomaʻi. O lenei suamalie e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le maualuga ma le le mautonu.
  2. Saccharin e le tatau ona faʻamalosia i faʻamaʻi o gaʻo ma le ate.
  3. Cyclamate o lo o avanoa pisinisi i se paluga ma saccher. O lenei suamalie ei ai sona aafiaga le lelei i le gaioiga o le vevela.

Dessert Recipes

Faʻataʻitaʻiga faigofie mo mea taumafa taumafa o le a fesoasoani i le eseesega o le lisi o maʻisuka. Mo a latou tapenapenaga, e mafai ona e faʻaaoga fualaau fou po o le aisa ma fualaau aina ma se fuainumera maualalo maualalo. O fualaau aina mo fualaau aina e aunoa ma le suka e talafeagai foi.

O oloa gaosi susu ma le kisisisi e tatau ona maualalo i le gaʻo pe maualalo le gaʻo.

Mai vine ma fualaau aina e talafeagai mo meaai o le maʻisuka, e mafai ona e saunia se mea malie suamalie, punch ma le suauu lelei, lea e lelei atoatoa mo se meaʻai:

  1. Berry tioeli. O le a ave: o se pauna o cherries poo cranberries, 6 tbsp. punetini o le oatmeal, 4 ipu vai. Toto le sua i paluga pateta ma faʻafefiloi ma le oatmeal. Fufulu i le vai ma kuka i luga o le vevela vevela pe tusa o le 30 minute, faʻaosooso pea. Pe a mafiafia le jelini, malulu ma sasaa i tioata.
  2. Melon Smoothie. O le a avea: lua fasi keke o le melonini, 3 tbsp. l oatmeal, se ipu susu susu po o le yogurt natura, o se pine o fatu gaʻo. Otioti le pulu tilo i ni fasipepa ma tuufaatasi ma le cereal ma le yogurt. Faʻamau i se mea faʻaleleia seʻia oʻo lava ina sulu. Fafasi i nai luga i luga.
  3. Punch. O le a ave: lua ipu tioata fou e suamalie le sua mai fualaau 'aina poo le olive suamalie, 2 ipu tioata vai, afa lemoni, aisa kulimi. Faafefiloi le vai i le suavai ma sasaa i tioata. Togi ni nai fulu mafiafia ma teuteu ma se liʻo o lemoni.

Aʻai ma pies

Mo se laulau fiafia, e mafai ona faʻaalu se taimi laitiiti ma taoina se keke moni poʻo se pai.

Cake Napoleon. Manaomia: 3 tbsp. l susu susu ma le kulimi sana, 3 fuamoa, 1.5 kapu o le susu, stevia.

Faia o se kulimi: faʻafefiloi susu susu, susu stevia ma 1 tbsp. l malo. Fufulu le paluga i luga o le vevela vevela, faʻavevesi taimi.E tatau ona faʻamafanafana le kulimi. Faʻafiafia.

Mo le pito i lalo o le keke, fufulu fuamoa i le masini ma stevia ma tao keke i totonu o se tamai laumei. Mo se keke tele, o le numera o oloa o le a manaomia ona faateleina. E tasi le pancake e tatau ona falai malosi ma nutimomoia i totonu o meaʻai.

Gagau pancakes i le pito i luga o le tasi ma le isi, sima ma le kulimi. Fafasi ile keke i luga. O le keke maeʻa e tatau ona lelei lelei.

Laʻau susu. O le a ave: 7 fasi fuamoa, 3 tbsp. l susu susu, 2 tsp. koko, 2 ipu o susu, suamalie, vanilla i luga o le pito o se naifi, agar-agar 2 tsp, soda ma le citric acid.

Mo le faavae, sasa le 3 moa fua i totonu o se pulu malosi, tipi 3 yolks ma le suamalie. Faʻasoa ma le faaeteete ia fuamoa e lua, faaopoopo suauu, moli ma 2 tbsp. l susu susu. Tuu le masini i se maualuga, se kuata o le maualuga o itu ma le ogaumu mo 10-12 minute ile 180ºС.

Mo le vevela, faʻafefiloi koko faatasi ai ma le tasi sekone, afa afa o le susu, suamalie, ma le fagu susu. Aʻo osofaʻi, vevela le paluga i luga o le vevela vevela seia oʻo ina sulu Aua le faʻapala!

Mo kulimi, faʻavela le agar-aga i le susu ma faʻafefe mo ni nai minute. Aʻo faʻamalieina, sasaina le 4 fuamoa moa ma le suamalie ma le citric acid i totonu o se pulu malosi. Faaauau pea ona sasa, sasaa totoʻa i totonu ole paluga susu.

Tuu le keke i totonu o le fulufulu, gaʻo faʻamaʻi, tufatufaina le kulimi kulimi ma faʻatumu i le mea e totoe. E tatau ona manava le keke maeʻa mo le 2 itula.

Pulu ma le kusi falaoamata ma le fafaga. E te manaʻomia: keke: se fasi falaoa, 100 g o oatmeal poo cereal, suamalie, vanilla, bran.

Mo le faʻatumuina: 300 g o le kulimi selu ma vine, fuamoa, suamalie.

Faʻamalosi mea uma mo le keke e faʻaaoga ai se mea e gaosia. Tufatufa le tele i foliga, faia itu. Iva 10-15 minute ile 200ºС.

Tunu le fuamoa ma le suauu i le siʻi kulimi, sasaa i totonu o vine ma faʻafefiloi. Tufatufa le fagu i luga o le paʻu ma tuʻu i le ogaumu mo le isi 30 minute. Susulu le pai.

Pulu paipa. O le a e manaʻomia: se pauna o plums e leai ni meaʻai, 250 ml o susu, 4 fuamoa, 150 g o saito atoatoa po o le falaoamata oate, suauu (fualaau).

Paʻu solo ma le suamalie i totonu o se pulu malosi, faaopoopo i ai le kulimi, susu ma le falaoamata. Faʻafefiloi lelei. Lafoaʻi pauna i le pito i lalo o le manu ma sasaa le paluga i luga. Pipi mo le 15 minute i le 180 C, ona faaitiitia lea o le vevela i le 150 ma taoina isi 20-25 minute. Uu le pai ma liliu i luga o le ipu.

O kuki vavalaʻau lelei e lelei atoatoa mo se taumafataga mama poʻo se pati tea:

  1. Buckwheat Cookies ma le koko. O le a e manaʻomia: 200 g falaoamata tao, 2/3 cup apple puree, se ipu keke, 2 tbsp. l koko koko, soda, pine o le masima ma se sipuni o le suauʻu manogi. Faʻafefiloi pateta masima ma yogurt, masima ma suauu. Faʻaopopo le pata, koko ma falaoamata. Ulutala matala ma tao mo le 20-30 minute ile 180ºС.
  2. Currant Cookies. O le a e manaʻomia: 200 g o le pata ma le suauu paʻu, 350 g o le fagani, 40 g o almond gaosia ma launiu, 50 g o le kulimi suauu ma le fructose. Tipi le pata i le suamalie ma nisi o vine, faaopoopo i ai le totoe o le fuamoa, sima ma fatulaʻau ma le pala. I luga o se afifi afifi, faʻalautele le masini ma uʻu le sooga. Taofi i se nofoaga malulu mo le tusa o le itula. Otioti le sousa i le kiona i le 0.5 cm le mafiafia ma tao mo le 20-30 minute ile 200 ° C.

Palu leisi kulimi ma curd

Mo le lapisi o le talofa o le a e manaʻomia: 600 g o le siʻisiʻisi o le siʻi, sina afa o le yogurt masani, suamalie, nai fatulaʻau poʻo vine.

Liligi le yogurt i totonu o le paluga, faaopoopo i ai le suamalie ma taia i se masini toto i totonu o se paʻu pulumu. Fafasi i fua.

O le kukaina o se kuka kuka, faaopoopo 2 fuamoa ma 6 sipuni tele o le oatmeal poo le falaoamata i le masini. Faʻailo ma tuʻu i le pepa. Pipi i le 200ºC mo le 30-35 minute.

Fualaau suamalie

E mafai ona e faia le manogi manogi, paluga, fualaau taumafa ma fualaau suamalie mai fua:

  1. Apple pepe. O le a e manaʻomia: o le a le kukaina ai le apu (600 g), suamalie, laʻau tipi, se pine o le kinamona. Fuʻu ma tipi apu i paluga pateta. Faʻafesoʻotaʻi ma isi vaega o meaʻai ma faʻafefiloi. Tufatufa i ni mea mama ma gaosia seia taoina.
  2. Laʻau. Manaomia: 600 g suauu gaosia, apples, pears, 4 tbsp. l oatmeal poo falaoamata, suamalie. Faʻatasi fua ma le suamalie ma le oatmeal. Tuʻu mo le 20 minute ma tuʻu se pepa. Iva 30-35 minute ile 200ºС.
  3. Fualaau suamalie ma fua. Manaomia: 300 g o pears, pulp of melon, apples. O le lima o le strawberries, lua kiwi, lemu paʻu oona poo yogurt, mite laulaau. Tipi laau ma le vaitau ma le yogurt. Faʻamaʻai i le mint.
  4. Fualaau aina. Manaomia: 100 g o pineapple, orange, strawberries or raspberries, cheese-low fat. Ni nai skewers. Faapipii le fasi pepa i luga o skewers. O le pito mulimuli e tatau ona sisi.

Talosaga Vitio mo se keke e aunoa ma le suka ma le falaoamata o le saito:

Aua le faʻaleagaina meaʻai ma 'ai uma mea kuka i le taimi e tasi. E sili atu le vaevaeina o pastry mo ni nai aso pe kuka i ni vaega laiti.

Tuua Lau Faamatalaga