Glucometer Satelite: iloiloga, faʻatonuga

O le masini e faia se suesuega o le suka toto mo le 20 sekone. O le mita ei ai lona mafaufau loloto ma e mafai ona teuina i le 60 suʻega mulimuli, o le aso ma le taimi o le suʻesuʻega e le o faʻaalia.

O le toto atoa o loʻo faʻamamaina; o le metotia elemene e faʻaaoga mo le auiliiliga. Ina ia faia se suʻesuʻega, naʻo le 4 μl o le toto e manaʻomia. O le fuataga e 0.6-35 mmol / lita.

O le eletise e maua mai i le 3 V, ma o le faʻatonuga e faia i le na o le tasi le ki. O le fua o le suʻega e 60x110x25 mm, ma o le mamafa o le 70 g. Ua saunia e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia i lana lava oloa.

O le pusa masini e aofia ai:

  • O le masini lava ia e fua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
  • Code panel,
  • Vaevaega mo le satelite Tele mita i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  • Sterile lancets mo le glucometer i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  • Pulu tui,
  • Tulaga mo le aveina ma le teuina o le masini,
  • Faʻa-Rusia gagana faʻaaoga mo le faʻaaogaina,
  • Tusi faʻamaonia mai le kamupanī.

O le tau o le masini fua e 1200 rubles.

E le gata i lea, i totonu o le falemaʻi e mafai ona e faʻatau se seti o fasi siaki o 25 pe 50 vaega.

O suʻe tutusa mai le mea na gaosia e tasi o le Elta Satellite mita ma le Satellite Express mita.

Ina ia iloa pe faapefea ona eseese, e fautuaina e matamata i se vitio faʻamatalaga.

Auala e faʻaaoga ai le mita

Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e fufulu lima i le fasimoli ma faʻamago maeʻaeʻa i se solo. Afai o se vaifofo e iai le ava e faʻaaogaina e solo ai le paʻu, e tatau ona faʻamagoina le tamatamailima aʻo lei oʻo i le afaina.

O le suʻega o le suʻega ua aveeseina mai le mataupu ma o le ola o loʻo faʻaalia i luga o le afifi ua siakiina. Afai ua maeʻa le taotoga, e tatau ona lafoai fasi pepa o loʻo totoe ma le faʻaaogaina mo o latou faamoemoega faamoemoeina.

O le pito o le afifi ua vaʻaia ma ua aveeseina le taʻaloga. Faʻamau le laupepa i le sola o le mita i le taofi, faatasi ai ma faʻafesoʻotaʻi luga. O le mita e tuʻuina i luga o se laufanua faʻalelei, mafolafola.

  1. Ina ia amataina le masini, o le faamau i luga o le tagata suʻesuʻe e tosoina ma vave ona tatala. A maeʻa ona sui, e tatau ona faʻaalia i le faʻaaliga se numera tolu-numera, lea e tatau ona faʻamaonia i numera o loʻo i luga o le afifi faʻatasi ai ma fasi faʻataʻitaʻiga. Afai e le fetaui le code, e tatau ona e ulufale i ni tagata fou, e tatau ona e faia lenei mea e tusa ai ma faatonuga faaopoopo. E le mafai ona faia suʻesuʻega.
  2. Afai e sauni le tagata suʻesuʻe e faʻaaoga, e faia se pu i luga o le limatusi ma se peni togi. Ina ia maua le toto manaʻomia, e mafai ona faʻamalamalamaina le tamatamailima, e le tatau ona tui le toto mai le tamatamailima, aua e mafai e lenei mea ona faʻasese faamatalaga na maua.
  3. O le mataua o le toto ua faʻaaogaina e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega. E taua tele le aofia uma o le galuega. Aʻo faia le suʻega, i totonu o le 20 sekone, o le a faʻavasegaina e le glucometer le toto ma o le a faʻaalia le iuga.
  4. A maeʻa le suʻega, ona toe puʻeina loa lea o le ki ma toe faʻatuina. O le a tape le masini, ma o le a otometi lava ona faamaumauina iuga o le suʻesuʻega i le mafaufauga o le masini.

E ui lava i le mea moni o le Satellite Plus mita ei ai ni iloiloga lelei, ae o loʻo i ai faʻamaoniga faʻamaonia mo lona faʻatinoga.

  • Aemaise lava, e le mafai ona faia se suʻesuʻega pe a fai e leʻi leva ona maua e le tagata maʻi le acid ascorbic i le sili atu i le 1 le kalama, o lenei mea o le a matuia tele ai faʻamatalaga na mauaina.
  • O le toto toto ma le toto e le tatau ona faʻaaoga e fua ai le suka o le toto. O le suʻega o le toto e faʻatinoina vave lava pe'ā maeʻa ona maua le aofaʻi talafeagai o meaola, e le mafai ona teuina le toto, aua e faʻafefeina ai lona fatu. Afai o le toto ua paʻu pe ua faʻamalo, o mea faapena e le faʻaogaina foi mo le auiliiliga.
  • E le mafai ona e faia se auʻiliʻiliga mo tagata o loʻo i ai le maʻi pagatia, o le faʻaleleia tele poʻo soʻo se ituaiga faʻamaʻi pipisi. O se faʻamatalaga auiliili mo le suʻeina o le toto mai se tamatamailima e mafai ona vaaia i le vitio.

Glucometer Care

Afai e le faia le masini Sattelit mo le tolu masina, e taua tele le siakiina mo le taotoga lelei ma le saʻo pe a toe amata le masini. O lenei mea o le a faʻaalia ai le mea sese ma faʻamaonia le moni o le molimau.

Afai e tupu se faʻamatalaga sese, e tatau ona e vaʻai i le tusi aʻoaʻoga ma suʻesuʻe ma le totoa le vaega o le solia. E tatau foi ona siaki le suʻesuega pe a uma ona sui le pauna.

E tatau ona teuina le masini fua i nisi o vevela - mai le 10 ma le 30 tikeri. O le mita e tatau ona i totonu o se pogisa, māgogo, vaʻalele lelei, ese mai le la susulu.

E mafai foi ona e faʻaaogaina le masini i le maualuga o le vevela e oo i le 40 tikeri ma le susu e oo i le 90 pasene. Aʻo leʻi i ai lena pusa i se nofoaga malulu, e tatau ona e faʻapipiʻi le masini mo sina taimi. E mafai ona e faʻaaogaina pe a maeʻa ni nai minute, pe a faʻafetaui le mita i tulaga fou.

Satellite Plus glucose meters lancets e le lelei ma faʻaogaina, o le mea lea ua suia ai i latou pe a uma ona faʻaaogaina. Faatasi ai ma le tele o suʻesuʻega o le maualuga o le suka i le toto, e tatau ona e tausia le tuʻuina atu o sapalai. E mafai ona faʻatau i latou i se fale talavai poʻo se faleoloa faʻapitoa faʻapitoa.

Ole vaega ole suʻega e tatau ona teuina i lalo ole tulaga, i se vevela mai le 10 ma le 30 tikeri. E tatau ona i totonu o se vaʻa lelei, vaʻavaʻa, vavalalata mai le ultraviolet radiation ma le la.

O le mita Satellite Plus o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Mafuaʻaga o le maʻisuka ma ona faʻaʻailoga

O le maʻisuka na mafua ona o se faaletonu o le tino o le endocrine o le tino (pancreas). O le faailoga autu o lenei faʻamaʻi o se maualuga o le kulukose i meaola oona, lea e mafua ona o le le lava o le inisalini, lea e nafa ma le faʻaaogaina o le kulukose e sene o le tino ma lona liua i le glycogen.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi pipisi, ma o ona aʻafiaga e aʻafia ai totoga uma o tagata. I le leai o togafitiga talafeagai ma le tausiga faifai pea o le kulūkose i le tino, o faʻalavelave matuia e pei o le faʻaleagaina o le myocardial, o le stroke, faʻaleagaina o vaʻa o fatuga, retina ma isi totoga e tupu.

Faʻafefea ona filifili se glucometer ma o fea e faʻatau ai?

O le glucometer o se masini e siaki ai le maualuga o le suka i le tino (toto, suamalie). O nei faailoilo ua faʻaaoga e faʻamaonia ai le metabolism o tagata maua i le maʻisuka.

E tele filifiliga mo nei masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mita o le glucose feaveaʻi e mafai ai ona e tusia faʻamaumauga e oʻo lava i le fale. O lea ituaiga masini o se masini faʻapitoa mo tagata e maua i le maʻisuka, aua e sili atu le faigofie ona pulea le fualaau manaomia o le inisalini.

O mita glucose toto e faatauina atu i falemaʻi ma faleoloa faʻapitoa o mea tau fomaʻi. A filifilia se masini, e tatau ona faʻatautaia foliga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ma suʻesuʻe ma le totoʻa ana galuega uma. O le a aoga le faʻafeiloaʻi ma iloiloga e uiga i masini lea o le a fesoasoani e amanaʻituina uma tulaga lelei o se masini faapitoa ma ona vaivaiga.

Metotia suʻesuʻe

O le auala sili ona taatele mo le fuaina o le kulukose o le faʻaogaina lea o masini ma se meaola eletise. O faʻataʻitaʻiga muamua o glucometers na faʻaaogaina le metotia photometric e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o fasi siaki, lea na suia ai la latou lanu ona o le tali atu o le kulukosese fegalegaleaiga ma mea faapitoa. O lenei tekinolosi ua le tumau ma seasea faaaogaina ona o faitauga le saʻo.

O le metotia faʻataʻitaʻi e sili atu le alualu i luma ma maua ai le saʻo lelei o taunuʻuga. I le isi itu, o tupe meamea o meaola e maua ai se mea manifinifi auro, ae o lo latou faaaogaina e le taugata. Nai lo o se vaega o auro, o pusi fou fou o loʻo i ai ni meaola ninii e faʻalauteleina ai le lagona o glucometers i se vaega o le 100. O lenei tekinolosi o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe, ae o loʻo iai ni taunuʻuga suʻesuʻe ma ua uma ona faʻalauiloaina.

O le metotia elemene e faʻavae i luga o le fuaina o le tele o le taimi nei e mafua mai le tali o mea faʻapitoa i luga o se suʻega faʻamaʻi ma le kulukose i le tino. O lenei metotia e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga i fafo mai iʻuga na maua i le taimi o le fua. O loʻo taʻua o se tasi o faʻamaoni sili i aso nei ma e faʻaaogaina i glucometers tumau.

Mea mo le fuaina o le kulukose "satelite"

Glucometer "Satelite" o loʻo teuina ai le 60 mea mulimuli i le faʻatonuga na latou aveina, ae le maua ai faʻamatalaga i le aso ma le taimi na maua ai iuga. Fuaina o fuataga i luga o le toto atoa, lea e aumaia ai mea e maua mai latalata i suʻesuʻega suʻesuʻega. E i ai sina mea sese, e ui i lea, e maua ai se manatu i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma mafai ai e oe ona faia ni fua talafeagai.

I se seti ma lenei mamanu i totonu o se atigipusa pepa faʻailoga, o loʻo i ai foi sikola faʻataʻitaʻiga mo le mita satelite i le aofaʻi o fasi pepa e 10, faatonuga mo le faʻaogaina ma le pepa faʻamaonia. E aofia ai foi se masini mo le taina ma le mauaina o se toto faataitai, o se taofiga, o se ufiufi mo le masini.

Glucometer "Satellite Plus"

O lenei masini, pe a faʻatusatusa ma lona muamua, e manaʻomia tele fuataga, i le tusa o le 20 sekone, lea e sili atu ona talafeagai mo tagata pisi.

E i ai se taofiga faʻafuasei e taofia ai le mana o le pipi. Puipuia e se 3 V, lea e tumau mo le 2,000 fua. Faasaoina 60 fua lata mai. Glucometer "Satellite Plus" ua faʻatau faʻatasi ma:

  • fasi siaki (25 fasi pepa),
  • togitogi ma le 25 futu,
  • mataupu mo le teuina o le masini ma mea faigaluega,
  • taofiga
  • tusi lesona tusi ma pepa faʻamaonia.

O le masini e galue i le lautele o le 0.6-35 mmol / lita. E na o le 70 g lona mamafa, e i ai ona faʻatusatusaga. O se avanoa talafeagai mo mea e mafai ona faʻatagaina oe e ave i le auala, e aunoa ma le leiloa o se mea.

Glucometer "Satelite faʻaalia"

O le taimi faʻatulagaina i lenei pepa faʻavae e faʻaititia i le fitu sekone. E pei o faʻataʻitaʻiga muamua, o le masini e lavea 60 fuataga lata mai, ae o le aso ma le taimi o ia mea uma e faʻaalia. O le ola o le Baturi e oʻo atu i le 5000 fuataga.

Glucometer "Satellite Express" o se masini faʻaonapo nei mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i le toto capillary. I le noatia ma le fai fuafua i fautuaga mo le faʻaaogaina, o le taunuuga ua lava le saʻo e pulea ai faʻataʻitaʻiga. E aofia ai ma le masini e:

  • satelite faaalia mita mita i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  • tamatamailima
  • 25 lalaga vaʻaia,
  • taofiga
  • faatonuga ma pepa faʻamaonia,
  • mataupu faigata mo le teuina.

Mo le faʻaaogaina i aso uma, o le Satellite Express mita o le sili lea e talafeagai. O faʻamatalaga e uiga ia i latou na faʻaaogaina le masini mo se taimi umi o loʻo i ai faʻamatalaga i luga o lona faʻamaoni. E faʻapitoa foi le aoga o lenei faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasia o le saʻo ma taugofie.

Isi mea faaopoopo

O suʻega suʻega e taʻitasi mo taʻiala taʻitasi o le masini, aʻo latou faʻaaogaina mea faapitoa. Pe a faʻatau ni faʻataʻitaʻiga faaopoopo, e tatau lava ona faʻaalia se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini. Tau taugata o le aoga tele lea o sikola faʻataʻitaʻiga mo masini satelite. E taua le matauina oi latou uma taitoatasi ei ai se afifi a le tagata lava ia. O lenei mea e faʻaaogaina ai le afaina o isi vailaau i luga ma le vaeluaina o taunuuga. O fasi laau ua faatauina i seti o 25 ma le 50 fasi vaega. O seti taʻitasi e iai lana lava taʻavale ma se code, lea e tatau ona faʻaofiina i le masini mo fuataga aʻo leʻi amataina le galuega i ni fasi pepa fou. O le le fuaina o le numera i luga o le faʻaaliga ma mea o loʻo faʻaalia i luga o le afifi ua faʻaalia ai e le aoga le fuaina. I lenei tulaga, e tatau ona ulufale le code mai le afifi i le "Satellite" masini (glucometer). O faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai faʻamatalaga pe faapefea ona faia saʻo lenei mea.

Fua faʻatatau

Aʻo leʻi amataina le fuataga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le masini ma siaki lona faʻatinoga (88.8 o le a faʻaalia i luga o le mata). E tatau ona mulumulu lelei lima, ma o le tamatamailima e tatau ona afaina i le ava malosi ma faatali e malogo atoa.

Ua faʻaofiina le uʻu i totonu o le auʻau ma faʻatasi ai ma se tui malosi ua faʻaofiina i totonu o le tamatamailima i le loloto e mafai ai. O le faʻaitiitia o le pa'ū o le toto e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega, lea ua faʻaofiina i le masini faʻapipiʻi muamua ma faʻafesoʻotaʻi luga. A maeʻa ona faʻaalia iuga mo ni nai sekone (faʻatatau i le ata, mai le 7 i le 55 sekone), e tatau ona aveeseina ma lafoai le siaki siaki, ona e le taliaina le toe faʻaaogaina. E le mafai foi ona faʻaaoga faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga.

Tulaga o le teuina

Faʻapefea ona teuina le glucometa satelite? O faʻamatalaga e uiga i le masini ma ona faʻatonuga o loʻo i ai faʻamatalaga i le auala e faʻaaoga ai le masini ma le mea e teu ai ina ia umi ai se taimi. E tatau ona teuina i totonu o se potu vevela, lelei faʻaleleia, e aunoa ma le susulu o le la i luga o le masini, i le vevela mai -10 ° C i le +30 ° C ma le maualuga e le sili atu i le 90%.

E tatau ona siakiina le faʻamaonia lelei o le masini i le mataupu o le faʻaaoga muamua ma sui taitasi o masini. O le tusi lesona e aofia ai faʻamatalaga pe faapefea ona siaki le masini.

Faʻamatalaga e uiga i glucometers "Satelite"

Aʻo leʻi faʻatau se masini, e tatau ona e faamasani i le iloiloga oi latou ua uma ona faʻaaoga le mita satelite. E fesoasoani faʻamatalaga fesoasoani e faʻamautinoa uma mea faaletonu o le masini aʻo leʻi faia se faʻatau ma aloese mai le le aoga o mea tautupe. E maitauina e tagata maʻi i le tau maualalo, o le masini e lelei ona pulea lelei lana galuega autu ma fesoasoani i le pulea o le kulukose.

O le faʻataʻitaʻiga o le satelite faʻatasi ai ma le masini o loʻo i ai se avanoa faʻaopoopo - o se faagasologa vave fua. Mo nisi tagata toaaga, o lenei mea na foliga mai e taua.

O le masini sili ona saʻo ma sili ona vave e tusa ai ma uiga ua taʻua o le glucometer manino faʻamaonia. O faʻamatalaga a le aufaʻasalalau e faʻamaonia le mea moni e faapea o le masini e faʻafetaui le taʻavale faʻapitoa. O le mea lea, o le tele o taimi latou te maua ai lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa. O le itu lelei o le tau maualalo o laupepa ma seti o fasi siaki.

Faatonuga mo le mita

O le isi, o le a tatou vaʻavaʻai atu i le faʻaogaina o le mita Satellite Plus. Faaaoga i lenei faasologa:

  1. Uu le afifiina o le fasi siaki mai le itu e ufiufi ai le fesootaiga. Faʻaofi i totonu o le fusi, aveese le toe o le afifi.
  2. Liliu le masini. Siaki o le numera i luga o le lau e fetaui ma le code i luga o le afifi.

Vaʻai le tusi faʻapipiʻi pe faapefea ona seti le mita. Press and release the button. O numera 88.8 o le a faʻaalia i luga o le lau.

  1. Fufulu ma faʻagogo lima. Faʻaaogaina se fagu, tuʻi se tamailima.
  2. E oʻo lava i le ufiufi o le vaega galue o le faʻamau faʻamau i le toto.
  3. A maeʻa le 20 sekone, o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga.
  4. Faʻasalalau ma faʻasaʻo le ki. O le a tape le masini. Aveese ma lafoai le fasi pepa.

O le iuga o le molimau o le a teuina i le mafaufau i totonu ole mita Satellite Plus.

E le mafai ona faʻaoga le masini mo suʻesuʻega i ia tulaga:

  • O se faʻataʻitaʻiga o meafaitino mo le suʻesuʻega sa teu aʻo leʻi faʻamaonia.
  • E tatau ona fuafua le maualuga o le kulukose i le toto vevela, poʻo le ogaoga.
  • O le i ai o le masima o le edema, o le tino mama, o faʻamaʻi pipisi.
  • I le maeʻa ai o le sili atu i le 1 g o le acid ascorbic.
  • I le numera o le hematocrine o le itiiti ifo ma le 20% pe silia ma le 55%.

Fautuaga a le Tagata

Afai e le i faʻaaogaina le mita satelite Plus mo le sili atu ma le 3 masina, e tatau ona siakiina e tusa ai ma le tusi aʻoga aʻo leʻi faʻaaoga. E tatau foi ona faia pe a uma ona sui le pamu.

Teu le pusa e tusa ai ma faatonuga, i le vevela--10 i le 30 tikeri. Aloese mai le susulu o le la. O le potu e tatau ona matutu ma faʻalelei.

O le Satelit Plus glucose mita lancets e manaʻomia ona faʻaaogaina naʻo le tasi. Afai e tatau ona e suʻeina le auiliiliga i taimi uma, faʻatau se isi atigi pusa lapisi. E mafai ona faʻatau i latou i falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa ma falemaʻi.

Eseesega mai le Satellite Express

O le masini komepiuta Satellite Express o se ata fou fou. E i ai le tele o tulaga lelei pe a faʻatusatusa i le mita sili.

Eseesega i le va o Satellite Plus ma le Satellite Express:

  • Meter Plus e umi se taimi suʻesuʻe, Faʻamatalaga faʻamaonia e naʻo le 7 sekone,
  • Satellite Plus mita tau e maualalo ifo nai lo le Satellite Express,
  • Ole suʻega faʻasolosolo e le talafeagai mo isi glucometers, ma le faʻamatalaina o fasi pepa e lautele,
  • O galuega o le Express glucometer e aofia ai le faʻamaumauga o le taimi ma le aso o le suʻesuʻega i le mafaufau.

O le mita maualuga o le mita o se faʻataʻitaʻiga masani ma faigofie. E leai ni galuega faʻaonaponei, ae e le afaina ai le sao o le auiliiliga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Mo le mauaina o taunuuga faatuatuaina o suesuega, e tatau ona usitaia le algorithm o loʻo mulimuli mai mo le galulue faatasi ma le masini:

  1. Fufuluina lima ma le fasimoli aʻo leʻi suʻeina. Fufulu lou paʻu i se solo. Afai o le ethanol sa faʻaaogaina mo le faʻapalapalaina, ona e manaʻomia foi lea ona e mautinoa ua paʻu le paʻu. O le ava malosi e faaleagaina ai le inisalini. O le mea lea, afai e tumau pea ona pa'ū i luga o le paʻu, ona mafai lea ona faaitiitia le malosi o le hormone.
  2. Aveese le fasi siaki mai le mataupu. Aʻo leʻi faʻaaogaina, siaki le aso e muta ai le taumafataga. E le mafai ona faʻaaoga faʻamaʻi.
  3. Ua faʻapipiʻi le laasaga faʻasalalau i se sola ua fuafuaina faapitoa. E tatau ona i ai i luga le faʻafesoʻotaʻi Liliu le mita ma faʻalelei e tusa ai ma faatonuga. Le auala e faia ai lenei mea o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i pepa mo le masini.
  4. I le faʻaaogaina o se uʻamea faʻaogaina, fai se pupu i luga o lou tamatamailima ma ave se mataʻu o le toto mo le auiliiliga. Le tamatamailima ole mea na faia ai le pupuʻu e tatau ile massage. Ma o le toto lava ia i se aofai lava o le a goto ifo i luga o le fasi laau.
  5. Tuu se mataʻu o le toto i luga o le fasi siaki ma tuʻu le masini mo le 20 sekone seia oʻo ina maua mai iʻuga. Afai e manaʻo ai, toe tusi le tagata na maua mai i le tusi o faʻamatalaga.
  6. Talo le mita. E maua fua faʻamaumauga suʻesuʻe.
  7. Lafoaia le fasi siaki i se auala saogalemu. O vailaau faafomai ma sapalai uma e fesootai ma le toto e le mafai ona lafoina i totonu o le talo. E tatau ona tapunia muamua i totonu o se pusa faʻapitoa. E mafai ona faʻatau i le fale talavai pe filifili se fagu ma se tapuni ufiufi.

O le fuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o se vaega taua o togafitiga o le maʻisuka. O le manuia o togafitiga e faalagolago i le sao o lenei auiliiliga. Pe a faʻamaonia le vavae ese mai le masani, e mafai e le tagata gasegase ona faʻaaogaina taimi talafeagai e faʻaumatia ai lenei tulaga.

O le satelite ma le glucometer o se filifiliga lelei mo i latou o loʻo sailia se mita taugofie ma le maualuga saʻo. O le faigofie o le taotoga ma le maualalo o tau o aoga sili ia o lenei masini. O lona mauaina e mautinoa ai le lauiloa o lenei faʻataitaiga i tagata matutua ma tamaiti matutua.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga