Johnson blood glucose mita

Na matou maua tagata masani o loʻo maua i le maʻisuka na mafai ona latou puleaina o latou maʻi ma e mafai nei ona faʻasoa atu a latou fautuaga faʻatasi ma oe!

Pulea. togi RZN 2017/6190 tusia i le aso 09/04/2017, Reg. togi RZN 2017/6149 tusia i le 08/23/2017, Faʻamau. togi RZN 2017/6144 tusia i le 08/23/2017, Faʻamau. togi Auaunaga Faʻasao Tele a le Malo Tele 2012/12448 faʻapitoa i le aso 09/23/2016, Reg. togi Faigamalo a le Malo Tele 2008/00019 na tusia i le aso 09/29/2016, Reg. togi FSZ Nu. 2008/00034 i le aso 09/23/2018, Faʻamau. togi RZN 2015/2938 na tusia 08/08/2015, Reg. togi FSZ Nu. 2012/13425 mai le 09.24.2015, Reg. togi FSZ Nu. 2009/04923 mai le 09/23/2015, Reg.ud. RZN 2016/4045 i le aso 11.24.2017, Reg. togi RZN 2016/4132 i le aso 05/23/2016, Faʻamau. togi FSZ Nu. 2009/04924 mai le 04/12/2012.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻamoemoe mo tagatanuu o le Rusia. I le faʻaaogaina o lenei 'upega tafaʻilagi, ua e malilie i le Tulafono Faʻapitoa mo Aia Tatau ma Tulafono Faʻapitoa O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo umia e Johnson & Johnson LLC, lea e nafa ma mea e aofia ai.

TULAGA FAʻAFAITAIGA E LĒ ILOA.
FESOASOANI I SE SPECIALIST

Le lelei o Johnson Glucometers

O se tasi o tulaga taua o le mita o le faia lea e le gaosi oloa se faʻatapulaʻaina faʻamaonia i oloa. O le mea lea, e mafai ai e tagata faʻalagolago ona talitonu i le kamupani ma faʻaalia le maualuga o le lelei o oloa. I le tele o taulaga o loʻo i ai ni fale faʻapitoa mo le faʻatau atu o mea tau fomaʻi, o loʻo i ai ofisa tutotonu o auaunaga e mafai e tagata uma e maua i le maʻisuka ona aumai a latou masini mo le asiasiga. I totonu o ia nofoaga autu, e le gata ina siakiina e le aufaipisinisi le tulaga o le masini, ae o le fesuiaiga foi o se mamanu tuai pe gau mo se ata fou. Afai ei ai se fesili a le tagata maʻi, e mafai ona ia faʻafesoʻotaʻi tagata tomai i soo se taimi e ala i le laina vevela.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Faataitaiga, latou faamatalaga ma galuega

O le taʻiala o le faʻaaogaina o glucometers e talitutusa ma le tasi. O le eseesega o loʻo faʻaalia i le i ai o galuega faaopoopo, metotia o le tauina o le masini, ma masini. O le mea masani, o masini e faʻatinoina e ala i le tuʻuina atu o le plasma toto mai nofoaga eseese (tamatamailima, lima i luma) i se nofoaga faapitoa. A maeʻa le toto mo le 5-10 sekone, e mafai e le tagata maʻi ona iloa le iuga. O le lelei o le faamatalaina o Johnson masini o le gafatia e teu le masini i le lima ma i le tulaga o le le lelei o le siakiina o le suka i se taimi tatau.

E maua e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia mo oloa uma mo le maʻisuka.

OneTouch Filifili

O le masini Johnson o loʻo faʻailoaina e ala i pulega le mafai ona maua e soʻo se tagata faʻaaogaina. O le foliga mai o le mita e pei o se telefoni tuai. O le faʻaaogaina o le masini e le faigata, talu ai o mea uma ma galuega e faʻaalia i le gagana Rusia. O le mataupu faavae o le faʻaaogaina, o le maʻi e fuaina le suka muamua aʻo leʻi maeʻa. Aemaise lava mo lenei mea, o le pusa e aofia ai se seti o pulou fefaʻasalalau mo le aveina o toto mai vaega eseese: mai tamatamai lima, alofilima ma le matau. Faʻafetai i le volumetric memory i le masini, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi faamaumauga i luga o 350 samples, e faʻaalia ai le aso ma le taimi o le sampling toto. Afai e manaʻo le maʻisuka e siaki le faʻaogaina o meaʻai gaʻo, e mafai ona faia i se vaiaso taʻitasi pe aotelega masina.

OneTouch Verio iQ

O se vaega o le masini o le mafai ona molia e ala i se uaea mai se pusa puipui poʻo se komepiuta, o lea e le tatau ai ona e popole i le leai o ni maa i le taimi sili ona le talafeagai. O le faʻatinoga mo le suʻeina o toto e 5 sekone, pe a maeʻa ona aliali i luga le faʻaaliga. Ae o le faʻaalia, o le masini e matagofie lona mamanu, lanu lanu ma le pito i tua. O faʻamaumauga a le masini mo le 750 suʻega, faʻapitoa faʻamaumauga mo le vaiaso o fuataga, masina poʻo le 3 masina.

OneTouch UltraEasy

Ina ia faia se suega suka, o le maʻisuka e naʻo le 1 μmol o le toto e manaʻomia. O le masini ua manatu o se tasi o le faigofie e faʻaaoga mai le laina o oloa gaosiga a Johnson. O le afifi e aofia ai se seti o fasipepa, pulou, faatonuga, pen-cutter, lancets ma faatonuga. Faatasi ai ma itu lelei, e taua le matauina o le faʻamalosi, o se faʻaaliga faigofie faʻatasi ma le numera tele. O le masini Johnson e na o le 2 puʻe pule, o lea o le a faigofie ai ona malamalama i le faʻaogaina o le masini. O le filifiliga e lelei mo tagata matutua.

OneTouch Verio IQ Glucometer

O le masini atamai lea, o loʻo i ai se mamanu faʻaonaponei, e iloga ona o le i ai o se lanu lanu ma se mea e sili ona lelei. O le masini e leai ni maa, e tuusaʻoina mai i le puipui po o le komepiuta.

O le suʻesuʻega e lima sekone, mo lenei, 0.4 μl o le toto ua faʻaaogaina. O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i le plasma toto.

E le manaʻomia e le suʻesuela le fesuiaiga, e iai se manatuaga o le 750 o fuataga mulimuli, e mafai ona tuʻuina fuainumera fuainumera mo le vaiaso, lua vaiaso, masina ma tolu masina. Afai e manaʻomia, o le maʻisuka e mafai ona faʻapolopolo uma faʻamaumauga i se komepiuta patino. O le masini ua i ai se fua faʻatusatusa o le 87.9x47x19 mm ma e mamafa lona 47. O le tau o sea masini e tusa ma le 2000 rubles.

O mea uma o loʻo i luga o loʻo i luga o le maualuga, lelei le mamanu ma le tumau tumau.

E maua e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia mo oloa uma mo le maʻisuka.

Tasi le Touch Filifili Simple

Le fua o fuataga One Touch Select E ese le ese i le auai o galuega sili ona taua ma e leai se mea sili atu. E leai se kulini o le tagata suʻesuʻe, ma e leai se fesuiaiga e manaʻomia. E na o le tagata e faaaogaina e manaʻomia ona faʻapipiʻi le fasi siaki i totonu o le slot, ona amata ai lea o le fua.

I maualuga pe maualalo le maualuga o suka, o le One Touch Select Simple mita e maua ai se lapataiga faapitoa. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i le plasma toto. O le suʻesuʻega e manaʻomia ai le 1 μl o se mataua o le toto. E mafai ona e mauaina ia taunuuga o le diagnosis i le lima sekone. O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.

O le masini e leai se aoga o faailoga taumafa o meaai, ma e le mafai foi ona tuufaatasia fuainumera fuainumera mo ni nai aso. O le mita e maualuga 86x51x15.5 ma e mamafa 43 g O se masini lithium o le CR CR e 2032 o loʻo faʻaaogaina e avea ma paʻu. O le tau o lenei suʻega e tusa ma le 800 o ruʻu.

OneTouch Verio Flex

OneTouch Verio Flex, VanTouch Verio Flex - o se glucometer fou faʻaonapo nei, o loʻo faʻaalia ai le sili atu le saʻo o le faiga. Faamafanafana, laitiiti ma malamalama. O le mita ua iloga i le mea moni e faapea, faatasi ai ma le fesoasoani a Bluetooth®, e auina atu ai faʻamatalaga i le komepiuta, telefoni poʻo le papalama mo nisi suʻesuʻega taʻitasi ma e se fomaʻi.
Ina ia ave le mita, e manaʻomia tele se toto.
Faʻatasi, o le OneTouch Verio Flex glucometer e le tuʻuina atu i Rusia, ae e mafai ona e faʻatau ni suʻega mo le falemaʻi ma faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, o le OneTouch Verio® pepa faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo lenei glucometer.
(sili atu ...)

Medical Technology LifeScan

LifeScan (o le maʻisuka o Johnson & Johnson Corporation) o se taʻitaʻifono ma le gaosiga o mita glucose toto feaveaʻi e mamanuina le maualuga ole glucose (sugar) maualuga. O 'auʻaunaga LifeScan o loʻo gaosia i lalo o le igoa OneTouch®, ei ai tulaga maualuga ma saʻo, e mafai ona faʻaaogaina mo le vave faʻavasegaina o le kulukose i le fale ma i falemaʻi.

O ituaiga nei o mea tau soifua maloloina o LifeScan o loʻo tuʻuina mai i la tatou faʻasologa:

  • TasiTouch® Filifili, OneTouch® Filifili Simple, OneTouch® Ultra Easy
  • fasi siaki mo le OneTouch® glucometers,
  • Manua eletise-mimiti mo manoa o le OneTouch®.

E mafai ona e faatauina LifeScan togafitiga faafomaʻi, mita o le kulukose toto, fasi pepa faataitai, faʻataʻitaʻiga mo se mea faʻapipiʻi i totonu o faʻatau oloa (Saratov, Engels, Volgograd, Penza, Samara) poʻo se faleoloa i le initaneti ma le faʻatagaina i Rusia. Totogiina e talia i soʻo se auala faigofie. Afai ei ai ni au fesili e uiga i le filifilia ma le faʻaogaina o masini LifeScan, totogi ma le faʻafeiloaʻiga o oloa, tusi mai ia i matou se tusi, matou te mautinoa, fesoasoani ma tuʻuina atu fautuaga talafeagai.

OneTouch Verio Sync System

O le OneTouch Verio Sync System glucometer, VanTouch Verio Sink System ua faʻapipiʻiina i le Bluetooth, lea e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi fua o fuataga i masini i fafo mo le faʻatalanoaina atili ma le faʻaliliuina atu o faʻamatalaga i se tagata tomai faapitoa. Polokalame mo le IPhone ma le Android e avanoa mo auiliiliga faʻamaumauga.
O le mita ua faʻapipiʻiina ma faʻaalia ai le faʻaaliga, lea e mafai ai ona fua le suka i le pogisa.
O le mita ei ai se faʻaaliga manino ma faʻatusatusa.
I Rusia, o le OneTouch Verio Sync System glucometer e le masani, e le o avanoa mo le faʻatau atu, e mafai ona faʻatonuina i luga ole faleoloa i le itu i sisifo. Mo lenei mita, o vaega o le OneTouch Verio series e fetaui lelei, o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i falemaʻi ma i fale tekonolosi faʻapitoa i Rusia.
(sili atu ...)

OneTouch Verio Pro +

OneTouch Verio Pro + O se tasi o ata fou o glucometers mai LifeScan. E mafai ona faʻaaoga uma e pei o le mita taʻitasi ma le mita i totonu o se fale suesue suʻesuʻe.
E i ai se mafaufauga tele, e manaʻomia sina toto ma ni auiliiliga i totonu o le 5 sekone.
O le OneTouch Verio Pro + glucometer o loʻo i ai se faʻaaliga lanu i le pito i tua.
OneTouch Verio Pro + - e mafai ona faʻatau i Rusia, ona o lona sao ua faatagaina e faʻaaoga i le meli. faalapotopotoga mo suʻesuʻega. O faʻataʻitaʻiga mo lenei mita e talafeagai mo le OneTouch Verio series.
(sili atu ...)

Tasi paʻi ultra 2

E tasi le paʻu ultra 2, Van Touch Ultra 2 - o se mita faigofie ma faigofie, o loʻo i ai se lapoa lapoa ma se mea e mafai ona mafai ona faitauina.
E mafai ona e tusia ia igoa "aʻo le i ai" ma "pe a uma ona 'ai."
O le tasi paʻi ultra 2 o se faʻafouina fou o le masani e tasi e paʻi i le ultra glucometer e masani ona faʻaaogaina i Rusia. E le pei o le Tasi le paʻi tasi - E tasi le paʻi ultra 2 e le masani ai i Rusia, e le mafai ona e faʻatau i falemaʻi aloaia, o suʻega suʻega e fetaui lelei mo tagata uma i le One touch ultra series. UPD *
(sili atu ...)

OneTouch Ultra Mini

OneTouch Ultra Mini, VanTouch Ultra Mini - O se mita laʻitiiti ma lauitiiti. E ese mai i isi faʻataʻitaʻiga i le mea moni e faapea o le mataupu e faia i lanu eseese e ono, lea o le a mautinoa e tamaiti.

O se auiliiliga e manaʻomia ai se paʻu itiiti o le toto.

E faigofie lava ona pulea - e na o le lua paʻu.

O le tasi OneTouch Ultra faasologa ua le toe faaauauina, e faigata ona maua i luga o le faʻatau atu i Sisifo, o suʻega suʻega e talafeagai mo le OneTouch Ultra series. UPD *
(sili atu ...)

E tasi le paʻi atamai

E tasi se mea e sili atu le atamai e sili atu e le o se glucometer, ae o se komepiuta laitiiti. O loʻo i ai se manatuaga tele, o ona taunuuga e mafai ona faʻaaogaina e sosoʻo ai faʻamalosi o suka i luga o le lau o le mita.
E le gata i lea, o le glucometer ua mafai ai ona ulufale i faʻamatalaga nei i le taimi o le auʻiliʻiliga - soifua maloloina, gaioiga faaletino, meaai, vailaʻau, e aofia ai insulin.
O le mita e faigofie ona faʻavasegaina, e liliu ia te ia lava pe a faʻapipiʻi le afifi, ma e fesuiaʻi pe a aveeseina.
E tasi se mea e sili ona lelei - ua le toe faʻaaogaina, o suʻega mo le glucometer e fetaui mo le One touch ultra series, o loʻo i ai foi le UNISTRIP 1 numera tofotofo.
(sili atu ...)

OneTouch SmartScan

OneTouch SmartScan, VanTouch SmrScan - o se tasi o le pito sili ona faigofie o le LifeScan glucometers. E manaʻomia ai se mataua lapopoʻa o le toto, ma o le taimi e suʻe ai e umi atu nai lo isi glucometers i lenei faasologa.

E taua le maitauina o le faʻaofiina o le numera o le suʻega suega e faia i le lima.

OneTouch SmartScan - tufatufa atu i Rusia, e le faigata ona faʻatau se faʻataʻitaʻiga i falemaʻi poʻo faleoloa i le initaneti. Ae o le taimi nei, o loʻo i ai faʻatauvaʻa sili atu i luma o le augatupulaga o ola mai le LifeScan, ma e foliga mai o le a le pine ae faʻaaogaina lenei glucometer.
(sili atu ...)

E tasi se mea e faigofie ona faigofie

O se tasi e sili atu le faigofie o le pito sili ona itiiti o le One touch ultra series. O se glucometer faʻaonaponei lenei, faʻalagolago, e pei o LifeScan glucometers.

O le manatua tele o le mita (manatua 500 taunuʻuga) e fesoasoani i le siakiina o suiga i le suka, pe afai i le taimi o le auʻiliʻiliga, e leai se tusi o le pulea e le tagata o ia lava.

E tasi se mea e sili ona faigofie - faatau atu i Rusia, o suʻega suʻega e talafeagai mai le One touch ultra series
UPD *
(sili atu ...)

OneTouch Horizon

OneTouch Horizon - Laititi, faigofie ma faigofie mita. Faigofie i tulaga o le auʻiliʻiliga ma galuega e maua.

E pei lava o tagata uma o le kamupani, LifeScan ei ai le tele o fuataga, ae leai se mafaufauga umi-na o le iuga mulimuli e manatuaina.

E leai se auala e sui ai le paʻa i OneTouch Horizon.

Le o gaosia.
(sili atu ...)

Tasi faʻamatalaga paʻi

I fafo atu, o le One profile profile e foliga tutusa ma ata ua mavae - tasi le paʻi autu ma le tasi paʻi faʻapitoa. Ae i tulaga o galuega tauave, e sili atu ona eseese.
E i ai le faʻatusatusaga o le avega ave lua mo vaiaso e lua ma le masina.
E mafai ona e tuʻuina ni nai faailoga i luma o fuataga: "i luga o se manava gaogao", "pe a uma ona 'ai", ma isi. O le glucometer o loʻo faʻasalalau le fua o taunuuga mo nei faailoga taitasi.
Tele lautele o fuataga.
Ae, e pei o le Muamua na faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia ai se mataua tele o le toto mo le auiliiliga, ma le le lava o le toto e mafai ona faʻaseseina ai taunuuga.
E tasi le faʻailoga paʻu ua le toe faʻaaogaina, o faʻatauga mo le mita e le maua.
(sili atu ...)

Tasi le paʻi muamua / tasi le paʻi faʻapipiʻi

O le tasi paʻi autu, VanTouch BASIC o le FirstGcan LifeScan muamua. Pe a faatusatusa i glucometers nei, e matua lapoa ma e manaʻomia ai le tele o le taimi e iloilo ai - 45 sekone, ma se mataua tele o le toto, ae i se tasi taimi, o se mea moni lava i le tala faasolopito o fale.
E tasi le paʻi autu e le toe faʻaauau. O oloa e le toe gaosia.
(sili atu ...)

Tuua Lau Faamatalaga