Milgamma e fesootai i fualaau faasaina

Faʻaleleia o vailaʻau o se tuufaatasiga tuufaatasia.

Benfotiamine , o se gaʻo e mafai ona gaosia i le gaʻo o le vine (vitamini B 1), o le phosphorylated i totonu o le tino i siama faʻamalosi o meaola o le thiamine diphosphate ma le thiamine triphosphate. O le dipiamose diphosphate o le coenzyme o le pyruvate decarboxylase, 2-hydroxyglutarate dehydrogenase ma le transketolase, ma o lea ua auai ai i le fua o le pentose phosphate o le oxidation oxidation (i le fesiitaiga o le vaega aldehyde).

Mamanu faʻapipiʻi pyridoxine (vitamini B 6) - pyridoxalphosphate - o se coenzyme o le tele o enzymes e aʻafia ai vaega uma o le metabolism e le o faʻamalosia o mea amino. Pyridoxalphosphate e aofia ai i le faagasologa o le faaitiitia o le amino acids, ma, o le mea lea, i le fatuina o amini-malosi o amines (mo se faataitaiga, adrenaline, serotonin, dopamine, tyramine). E aofia ai le pyridoxalphosphate i faiga faʻapitoa ma le palabolic (mo se faʻataʻitaʻiga, o le coenzyme o siama e pei o le glutamate-oxaloacetate-transaminase, glutamate-pyruvate-transaminase, gamma-aminobutyric acid (GABA), α-ketoglutarate) i le tele o tali o le faʻaleagaina ma le faʻasologa o mea amino. Vitamin B 6 e aofia i vaega eseese e 4 o le metabolism.

Suiga ma le ptufaina

Pe a faʻaaogaina, o le tele o benfotiamine e faʻafefiloi i le duodenum, o le laʻitiiti - i le pito i luga ma le ogatotonu o le tootoo laiti. Benfotiamine e faʻaaogaina ona o le malosi o le tino i concentrations ≤2 μmol ma talu ai ona o le felafoaʻi solo i faʻasalalauga ≥2 μmol. I le avea ai o se gaʻo gaʻo e mafua mai i fuamini (vitamini B 1), o le benfotiamine e faʻavave vave ona sili atu ma sili atu nai lo le viamine hydrochloride soluble vai. I totonu o le iniseti, ua liua le benfotiamine i le S-benzoylthiamine e mafua mai i le phosphatase dephosphorylation. S-benzoylthiamine e gaʻo le suauu, e maualuga lona ulu ma e faʻafefe, e aunoa ma le liua i le siama. Ona o le solenzyl enzymatic pe a uma le faʻaaogā, o le siama ma le manava o le tino o le thiamine diphosphate ma le thiamine triphosphate ua faia. O maualuga maualuga o nei coenzymes e matauina i le toto, ate, fatuga, maso, ma le faiʻai.

Pyridoxine (vitamini B 6) ma ona mea e faʻaaogaina e masani lava ona aʻafia i le pito i luga o le gastrointestinal tract i le taimi o le faʻasalaga solo. I le siama, pyridoxalphosphate ma pyridoxal ua fusifusia i albumin. Aʻo leʻi ulu atu i totonu o le paʻu, o le pyridoxal phosphate na fusifusi i le albumin e faʻamalūina i le alkaline phosphatase e fai ai pyridoxal.

Metabolism ma le faʻamalosi

O vitamini uma e lua e mafua mai i le urine. E tusa ma le 50% o le siama o loʻo faʻateleina e le suia pe pei o le sulfate. O le vaega o loʻo totoe e aofia ai le tele o metabolites, e vaʻavaʻaʻi ai le vailaʻau oona, methylthiazoacetic acid ma pyramine. O le T 1/2 o le toto benfotiamine e 3.6 itula.

T 1/2 pyridoxine pe a fai e tautala ile tautala pe tusa o le 2-5 itula. O le T 1/2 o le siama ma le pyridoxine e tusa ma le 2 vaiaso.

- faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaonia o le leai o vitamini B 1 ma le B 6.

E tatau ona faʻaigoaina faʻavavevave ma faʻauʻu i le tele o vai.

Ua fautuaina tagata matutua 1 papa / aso.

I totonu mataupu ogaoga A uma ona feutagai ma se fomaʻi, e mafai ona faʻalauteleina le fuainumera i le 1 laulau 3 taimi / aso.

A maeʻa le 4 vaiaso o togafitiga, e tatau i le fomaʻi ona filifili i le manaʻomia e faʻaauau pea le tagofia o fualaau i se fuasese maualuga ma mafaufau e faʻaitiitia le fua o le vitamini B 6 ma le B 1 i le 1 le timu / aso. Afai e mafai, e tatau ona faʻaititia le fualaau i le 1 papa / aso ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le neuropathy e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le vitamini B 6.

E masani lava (sili atu ma le 10% o mataupu), e masani lava (i le 1% -10% o mataupu), e masani lava (i le 0.1% -1% o mataupu), seasea (i le 0.01% -0.1% o mataupu) e seasea lava (itiiti ifo i le 0.01% o mataupu), faʻapea foʻi aʻafiaga e le masani ai.

Tali a le Allergic: e seasea ona tupu - o le paʻu o le paʻu, o le vevela, urticaria, o le paʻu o le paʻu, le manava o le manava, o le edema a Quincke, le faʻalavelave anaphylactic.

Mai le faʻalavelave faʻalavelave: i nisi o tulaga - o le ulu tiga, o le tele o taimi e le iloa (lipoti faʻapitoa) - leʻofaʻatoʻatoʻa o le neuropathy ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau (sili atu i le 6 masina).

Mai le fualaau oona: e seasea lava - faʻalavelave.

I luga o le vaega o le paʻu ma le gaʻo eletise: e masani ona le iloa (lipoti tuusaʻo) - paʻu, faʻateleina le sulu.

Mai le cardiovascular system: e masani ona le iloa (faʻasolosolo savali e tasi) - tachycardia.

Contraindications

O le le mautonu o le fatu,

- tausaga a tamaiti (ona o le leai o faʻamaumauga),

- taimi e fafaga ai,

- O le gasegase ile gaiamine, benfotiamine, pyridoxine poʻo isi vaega o le vailaʻau.

O laulau taʻitasi e aofia ai le 92.4 mg o le sucrose. O le mea lea, e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le gasegase o le fua o le fructose, le glucose / galactose malabsorption syndrome, poʻo le glucose-isomaltase deficiency.

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua solia i le taimi o maitaga ma aʻo faagasolo le lactation (susu).

Faaaoga i tamaiti

Faʻailoaina i le laʻititi (ona o le leai o faʻamatalaga).

Talu ai ona o le lautele lautele o le soifua maloloina, o le maualuga o le benfotiamine pe a faʻafoe tautala tautala e le ono tupu.

O le aveina o ni maualuga o le pyridoxine (vitamini B 6) mo se taimi pupuu (i se fualaau o le sili atu ma le 1 g / aso) e mafai ona oo atu ai i se taimi puupuu o foliga vaaia o aʻafiaga e le afaina. Pe a faʻaaogaina le vailaʻau i se fualaau o le 100 mg / aso mo le sili atu ma le ono masina, e mafai foʻi ona maua ni neuropathies. O le maualuga, e pei o se tulafono, e iloa ai lava ia i le tulaga o le atinaʻeina o polyneuropathy, lea e mafai ona o mai faatasi ma ataxia. O le tagofia o fualaau faasaina i ogaoga maualuga e mafai ona oʻo atu ai i le faoa faamalosi. I pepe faatoa fananau mai ma pepe, o le fualaau faasaina e mafai ona i ai se malosi malosi, mafua ai le vavalalata ma le vaivai o le tino (dyspnea, apnea).

Pe a ave le pyridoxine i se fualaau e sili atu i le 150 mg / kg le mamafa o le tino, e fautuaina e faaoso le vomia ma ave ai le malala. O le faʻaleagaina o le vomiting e sili ona lelei i le 30 minute muamua pe'ā uma ona ave le vailaʻau. E mafai ona manaʻomia togafitiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

I vailaau togafitiga, pyridoxine (vitamini B 6) e faʻaititia ai le aafiaga o levodopa.

O le faʻaaogaina faʻaaogaina o faʻatautau o pyridoxine (e pei o le hydralazine, isoniazid, penicillamine, cycloserine), o le taumafa ava malosi ma le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o gasegase o le estrogen e mafai ona taʻitaʻia ai le tino o le vitamin B 6 i le tino.

Pe a faʻatasi i le taimi lava e tasi ma le fluorourak, o le faʻaaogaina o viamine (vitamini B 1) e matauina, talu ai o le fluorouracil faʻatauvaga e faʻalavelave ai le phosphorylation o le siama i le thiamine diphosphate.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Ua faʻatagaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻasaina.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

E tatau ona teuina le vailaʻau mai le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C. O le soifua maloloina o le 5 tausaga.

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau i se fualaau o le 100 mg / aso mo le sili atu ma le ono masina, o le atinaʻe o neuropathy lautele e mafai ona maua.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

E leai ni lapataiga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e avetaavalevale taavale ma tagata o loʻo galulue i masini e lamatia ai masini.

Talofa O loʻu igoa o Inna, ma o le asō ou te fautua atu ia e suʻeina le fesili - o le vailaʻau e sili atu ona lelei - Milgamma poʻo le Combilipen. O nei vailaʻau uma e lua o vailaʻau o vitamini B. Naʻo Milgamma e gaosia e tagata gaosi oloa mai fafo ma e tele atu mea tau tupe. Ma o le Kombilipen o se atinaʻeina o vailaau mo togafitiga fale ma e sili atu le taugofie. O fualaau nei uma e lua ua faatonuina e tagata tomai faapitoa e aveese ai le le atoatoa o le fualaʻau, i le togafiti o togafitiga o maʻi o le tino ma le maskloskeletal system. Ina ia iloa po o le a le vailaau e sili ona lelei, o le a matou suesue faʻatasi uma faʻamatalaga i luga o fale, taumafai e faʻatusatusa i latou e tusa ai ma taʻiala eseese.

Faamatalaga lautele

Muamua, o le a tatou malamalama i le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Ma o Milgamma ma Kombilipen o faʻalavelave o vitamini o le vaega B. I le tuufaatasiga o ia mea uma e lua, o loʻo iai:

  • Pyridoxine (Vitamin B6)
  • Thiamine poʻo Vitamin B1.

O le a le Milgamma Compositum, o le a le Combilipen o loʻo maua i ampoules mo injections ma e pei o laupepa taatele ma ato o 15 ma 30 capsules. A maeʻa ona e suʻesuʻeina le fua o fualaau, e mafai ona e iloa o le Milgamma faʻatonuga e aofia ai meaola bioactive, ma le Combilipen - 3. O le cobalamin, faʻapitoa foi o le vitamin B12, ua faaopoopoina i le fale.

E taua le iloa, i fofo fofo e leai se eseesega i le tuufaatasiga ma o vailaʻau uma e aofia ai le lidocaine, lea e maua ai le aʻafiaga o le faʻaleagaina i le lotoifale i le vaega o inisiua. O le a tatou malamalama atili ma saili po o ā aʻafiaga e aʻafia ai i le soifua maloloina.

Analogs a se fale gaosi fale

Analogue E uiga i fualaau faasaina Tau i ru
Komipeni O le sili sili ona lelei o milgamma i laupepa na faia e Rusia, e mafai ona e faʻatau se vaifofo. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le polyneuropathy, o le faʻamaʻi, o le neuralgia ma le neuraitis nerve.

I le faʻaopoopoga i le tele o faʻamatalaga o vitamini, o le tuufaatasiga e aofia ai foi le lidocaine - o se suʻesuʻega lelei. E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina i le taimi o maitaga, fafaga pepe, toilalo fatu. E masani ona faʻaalu tasi i le 24 itula.

93-200
Vitagamma O le fualaau o le milgamma fualaau i le ampoules e le taugata. Ae o le tasi lenei o le taugofie. Vitagamma o loʻo i ai se faʻalavelave o vitamini B ma fuainumera: 6.1 ma le 12.

Ma le isi, lidocaine e aofia ai. Ole fualaau faasaina e le aoga tele, ma e iai foi le tele o faʻailogaina: maʻitaga, lactation, thrombosis, thromboembolism, leʻo fatu, toto maualuga, faʻafefe i vaega.

E le gata i lea, o fualaau oona e ono afaina ai tamaitai ma alii e sili atu ma le 65, aemaise lava pe a fai o le uluaʻi teteʻe.

12-70
Compligam-B Faʻatau atu i ampoules. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai se vaega o vitamini B ma le lidocaine hydrochloride.

Faatasi ai ma aʻafiaga o le itu, o mea e afaina ai e iloagofie - o le tigaina, urticaria, o isi mea e mafai ona faia i mataupu vavaeese.

112-340
Faʻasalaga Se tutusa o milgamma i injections. O se faʻalavelave o vitamini B1.6 ma le 12 i se laʻititi laʻititi - 50 mg.

O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti, allergies, tagata e mafatia i maʻi fatu. E tatau ona e tosoina le inisiua ma le faʻaeteete e mafai ona aloese mai aʻafiaga.

370-450

Milgamma vitamin complex ma ona analogues: uiga faʻamalosia ma faʻamatalaga mo le faʻaogaina. Ole faʻalogologo analogues ole milgamma ile injections ma fualaau

Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, o le tele o analogues Milgamma ua faʻaalia i le maketi faʻaonaponei. I le avea ai o se tulafono, o la latou tuufaatasiga e fetaui uma lava, sei vagana ai vaega faaopoopo.

O tagatanuu masani o Neurobion, Neuromultivit, Combilipen ma KompligamV. E le masani ai ona maua mai le fualaau o le Trigamma. O le tuufaatasiga o fofo mo le tuiina o "Combibipene" ma le "CompligamV" e ogatasi ma le tuufaatasiga o le "Milgamma". O le fualaau faasaina "Neurobion" e tutusa lona tutusa o fualaau oona, ae e le o aofia ai le lidocaine.

Neuromultivit tablets e aofia ai ituaiga masani o vitamini B1, B6 ma le B12, ae le o latou mamanu, e pei o le Milgamma dragee.

E ui i lea, e ui i le le taua i la latou tuufaatasiga, o nei fualaau oona ei ai le aoga aoga i faamai o le mumusu ma le degenerative o neura ma le afi. E le gata i lea, o tagata e masani ona feagai ma le atuatuvale ma le faʻamalositino e manaʻomia le vitamini B i ni aofaiga tetele.

E taua le matauina o nei fualaau oona e mafai ona mafua ai ni uiga le lelei i le ituaiga o salu, tachycardia, paʻu, allergies.

Mea faʻaleagaina ma faʻafitauli i le tino o le tagata

O le a ou taʻu atu e uiga i le togafitiga o vaega o faʻalavelave i nisi auiliiliga:

  • Mimine e fesoasoani i le faʻavaeina o se soifua maloloina o aʻafiaga o le nasu, e matua aʻafia i le gaosia o le tele o enzymes, faaleleia atili le metabolism o suga ma gaʻo gaʻo. Ou te faamanatu atu ia te oe o lenei mea o loʻo iai i Combilipen ma Milgamma
  • Pyridoxine E aʻafia ai le faʻamautuina ma le toe faʻaleleia o le soifua maloloina lelei ma atoatoa, faʻateleina le faʻaogaina o mea faʻapitoa o le nucleic ma fesoasoani ai e faʻamalolo ma toe faʻafoʻisia faʻamaʻi. O lenei vailaʻau o loʻo maua foi i faʻalavelave uma e lua.

Ae o le cobalamin, lea e na o se vaega o le Combilipen, e aoga i le faʻamalosia o le faagasologa o le gaosia o nucleotides, lea e talafeagai mo le paʻu, o le faʻavaeina o toto, o le tuputupu ae atoa ma le atinaʻe o le tino. E fesoasoani foi i le tino e gaosia ai le gaʻo ma isi mea taua. O le a le eseesega i le va o Milgamma ma le Kombilipen e tusa ai ma faʻamaoniga ma le faʻailoga - o le a tatou iloiloina i lalo.

Tau mo le fualaau faasaina ma ona autu tutusa, averesi i Rusia

Ina ia suia le fualaau taugata Milgamma, e mafai e se fomaʻi ona filifili ni mea e uiga i le gaosiga o Rusia ma fafo, lea e sili atu ona taugofie, tuʻuina atu i le fofo mo le tui ma i totonu o fualaau:

Igoa o fualaauFua (mg, ml)Aofaʻi o fasi pepa i le
afifi (pusa, ampoules)
Le tau masani i rupu
Milgamma solution

25321-340
Faʻasalaga2 ml10151-168
2556-60
Neuromax2101450-1462
Nerviplex25177-215
Neuromultivitis100602397-2400
Neurobeks Malolosi10030130-160
Neurobion10020280-290
Neurorubin100201550-1563
Tali a Kombilipen

25271-280
Compligam I le fofo

5161

B vitamini

O analogues Milgamma, e pei o le vailaau lava ia, ua faamoemoe mo le togafitiga o faamai o le neurology e mafua mai i le le lava o vitamini B1 ma le B6 i le tino o le tagata maʻi. O isi vaega o vailaʻau e fesoasoani e faʻamafiesea le tiga na mafua mai i le neuralgia, toe faʻafoisia le gaioiga o popolega tutotonu, cardiovascular ma musukalokeletal system.

Ukrainian sui

  • Vitaxon , mai le 140 i le 260 rubles, se filifiliga taugofie, nai lo le mafai ona suia le milgamma. I tulaga o le aoga, e sili atu le lelei nai lo vitagamma, o le tuufaatasiga e tutusa - Vitamini B1, B6, B12.
  • Neuromax , mai le 150 i le 240 ru, o faʻamatalaga mo le faʻaogaina e tutusa ma milgamma, ae o shingles e faaopoopo atu. O le vailaau faasaina ua solia i le solia tele o le lotofuatiaifo, faatasi ai ma le faaletonu o le fatu.
  • Malamalama , mai le 100 i le 200 rubles, e le aofia ai le lidocaine. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o capsules poʻo pepa. Faatasi ai ma le faʻailogaina: faʻamaʻi i vaega o le tuufaatasiga, faaletonu o le loto, maitaga ma le lactation.

Faatusatusaga o faʻamatalaga ma faʻamaʻiloga mo le faʻaaogaina

Ua uma ona tatou iloa o sauniuniga ua toetoe lava a tutusa i le tuufaatasiga, peitai, o faailoga mo le faaaogaina e eseese:

  1. Milgamma ua faʻamatalaina e tagata tomai faapitoa i le togafitiga o le neuritis ma le neuralgia o aʻafiaga eseese, faʻatasi ai ma le maʻi pipisi, mo le faʻamalosia lautele o le tino, i le togafitiga o le myalgia ma nisi o siama
  2. Komipeni E fautuaina foi mo le faʻaaogaina i le neuritis ma le neuralgia, ae o le tele o taimi ia i latou o latou maʻi e mafua mai i le maʻisuka o le tino poʻo se faʻamuamua mo le tele o le ava malosi. O lenei faʻalavelave e faʻaaoga foi i le togafitiga o faʻamaʻi o le tuilala, o le mumū o neura, ona e maua ai se faʻafitauli sili ona lelei.

O faʻamaoniga i vailaʻau e toetoe lava a tutusa: o mea faigata e le mafai ona faʻamaonia mo tamaiti i lalo ifo o le 16 tausaga le matutua, i le taimi o le maitaga ma le lactation, ma gasegase e le maua le fatu. Ae ui i lea, o Milgamma o loʻo faʻaseseina foi i soo se fatuga o le fatu, ma o le mea lea ua iloa ai e le fomaʻi o le Combilipen o se mea e sili atu le saogalemu o fuamini.

I le suʻesuʻeina o faʻamatalaga uma, e mafai ona matou maua ni faʻamatalaga pe o le a le eseesega i le va o vailaau. Ma o le a se mea sili atu e faʻaaoga i togafitiga - Milgamma poʻo le Combilipen? E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le vailaʻau e toetoe lava a tutusa lelei, o la latou faʻasiga, faʻamaʻiloga ma aʻafiaga e aʻafia ai e toetoe lava tutusa. O eseesega e ese ma e taua tele lenei mea: ua taʻu mai ai ia i matou o lenei mea poo lena fualaau faasaina e mafai ona faʻataʻitaʻiina faapitoa e fomaʻi aemaise lava i le faʻavae o se suʻega faafomaʻi.

Afai tatou te faʻatusatusa i fuaitau o le tau, ona avea ai lea o Combilipen ma se faasologa o le sili atu le taugofie nai lo Milgamma: o le tau o se fale i totonu o le fale e 400-500 rubles i le pusa, o se oloa mai fafo e toeitiiti atoa le 1,500 rubles. Ae o le tau maualalo o le mea e tasi o Milgamma e le tatau ona avea ma faavae mo le suia o le fualaau faasaina. Ia mautinoa e fefesoʻotai se fomaʻi, ma afai e faʻamaonia e se fomaʻi le faʻaaogaina o se mea tutusa, ona alu lea i le fale talavai mo se tala faʻatupeina o le faʻalavelave.

Milgamma o se faʻamalositiga faʻataʻitaʻiga mo le togafitiga o faʻamaʻi o le tino o le tino, mamukalokeletal system. O le kamupanī o le kamupani vailaʻau Solufarm Pharmacoitheis Erzoygnisse GmbH, Siamani. Neurologists i le Yusupov Hospital ua faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai faʻamaʻi na mafua ona o le le lava o vitamin B i le tino. E faaopoopo atu i le fualaau muamua, e faʻaogaina e fomaʻi le faʻaaogaina o le milgamma mai fafo ma aiga. O le tau o fualaau tutusa e maualalo, ma o le aʻafiaga e tutusa.

O fomai i le falemai o Yusupov e malilie faatasi ma tagata gasegase ma o latou aiga e faatonuina ai se fualaau faasaina po o mea tutusa e sili atu ona taugofie nai lo le uluai fualaau faasaina. O le faaiuga e faia pe a uma ona suʻe le tagata maʻi e faʻaaoga meafaigaluega faʻaonaponei ma metotia o suʻesuʻega suʻesuʻe. Pe a faia se faʻaiuga, o le tau o fualaau faasaina, o le mamafa o aʻafiaga o le itu ma le fesoʻotaʻiga ma isi vailaʻau e faʻamalamalamaina.

Belarusian generics: laulau

Analogue E uiga i fualaau faasaina Tau i ru
Antioxicaps O se tuufaatasiga o toetoe lava o vitamini uma, faapea foi ma isi mea aoga (beeswax, glycerin) ma mea faʻaopopo - seleni, sima poo iodine.

O loʻo faʻamatalaina mo le hypovitaminosis, maʻi paʻu, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le manava, faʻalavelave, faʻasologa o le neurotic.

120-200 Borivit O se faʻalavelave o vitamini o le vaega B. O loʻo i ai i foliga o injections ma papa. E le afaina ai aʻafiaga, ae le faʻaaoga e tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, fafine maʻitaga, faʻapea foi ma tamaitai o loʻo fafagaina.

O faʻamaoniga o le paʻuʻese (faʻatasi ai ma le maualuga o le vailaau faʻamalosi) poʻo se tali atu i se tasi o vaega e mafai. Ua faʻatagaina i luga o togafitiga.

213-300 Neurovit O le tuufaatasiga e aofia ai na o vitamini B1, B6, B12 ma le tele o vailaʻau fesoasoani. Ua faʻamaonia le oloa mo tamaiti e 12 tausaga le matutua.

Faatasi ai ma le faʻailogaina, o se allergy i vaega, psoriasis ma maʻi mama o loʻo faʻamamafaina.

O tamaitai i le taimi o le maitaga ma le lactation ua faʻamaonia le fualaau faasaina pe afai e matua tatau lava.

450-600

Faʻataufale mai i aso nei

  • Neurobion , Siamani, 324-420 rubles, o se togafitiga faʻapitoa mo neuralgia, thoracalgia, sciatica, plexopathy, Bell paralysis. Pe a ave, faʻamaʻi mea e ono afaina ai, faʻailoga, afu, faʻalavelave anaphylactic e mafai.
  • Neuromultivitis , Austria, 250-300 rubles, se isi auala o togafitiga faigata. E faʻamalolo mai i le pepa. O le plexite, lumbago ma le polyneuritis o tupuaga eseese ua faaopoopo atu i faailoga ua taua i luga e uiga i analogues.
  • Neurorubin , Siamani, 120-200 rubles, faʻasalaga faʻapipiʻi - laulau ma fofo mo le tui.

O pepa e toetoe lava a tutusa lelei ma o latou itu, ae o le fofo e mafai ona faʻaaogaina e avea ma sui o le monotherapeutic mo le hypovitaminosis ma le maʻi beriberi.

Le faʻamaonia i tamaiti, allergies, maʻitaga ma lacting. Ua faailoa mai e faapea o le vailaau faasaina e mafai ona faatamaia ai le tino.

  • Nerviplex , Bangladesh, 80-130 ruuga, faʻatau na o ampoules o le 2ml Nu. 10. O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina i tagata mamaʻi na mafatia i le atrophy o le uaua optic, ma e le o faʻamaonia foi mo fafine ma fafine ua maitaga i le vaitau o le lactation, ona o le leai o se faʻamatalaga.
  • Unigamma , ISA, 240-320 rubles, o le fualaau faasaina e naʻo le tuufaatasiga ma isi vailaʻau e faʻaaogaina. Faatasi ai ma aʻafiaga o loʻo mataʻituina: o se mea faʻalavelave faʻafuaseʻi, Quincke's edema, puupuu le manava. O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga ma i tagata e le atoatoa le fatu.
  • Milgamma Compositum o se mea sili ona aoga, ae o se tau faʻapitoa tau vailaau faʻatau i le maketi a Rusia.

    Ae faʻafetai i le faigofie faigofie, e mafai ona e filifili se mea talafeagai talafeagai, pe afai e te talanoa i se fomaʻi.

    E le na o le afaina ma le faatapulaa o le gaoioi, ae e taitai foi i le gasegase ma le le atoatoa.

    O le mea lea, fualaau ma vitamini e faaosofia aʻafia le tuputupu aʻe o le toto ma toe faʻafoʻisia laʻau ma le fiva amio .

    E uiga i fualaau faasaina

    O se tasi o togafitiga o Milgamma, lea e gaosia Siamani kamupani WorwagPharma GmbH & Co. KG.

    O lenei vailaʻau faatonuina mo:

    • neuritis ma neuralgia o soʻo se suʻesuʻega,
    • paresis,
    • ganglionitis
    • plexopathies ma neuropathy.

    Milgamma , faʻaleleia le tele o gaioiga e tutupu i namu faga. O le mea lea, o se togafitiga, ua faatonuina ai o ia i le amataga o le maʻi.

    Faʻasalaga tele i le faʻaoga o le tino, o lenei meafaigaluega ua fautuaina e pei lagolago o se vaega o togafitiga faigata. O mea aoga o lenei vailaʻau e lidocaine ma vitamini B:

    • pyridoxine - 200 mg,
    • thiamine - 200 mg
    • cyanocabalamine - 2 mg.

    Pyridoxine - O se stimulus metabolic lea e faʻavaveina ai faiga masani i le gataifale e aafia ai ma siama ola maloloina. E faʻaleleia ai le tuʻuina atu o le kulūkose ma le okesene i vela nerve, ona o le toe faʻaleleia ma vaevae vave, ma suia ai sela ua oti.

    Mimine - o se vailaau e tatau ai mo le metabolism ma le metabolism o carbohydrates, proteins ma gaʻo. Cyanocabalamine faateleina le numera o lela mumu toto ma faʻamalosia le faʻasologa ma mea faʻapipiʻi talafeagai e manaʻomia mo le toe faʻaleleia o fiva nerve.

    I pepa, nai lo le vine ma le cyanocabalamine, ua faʻaaogaina le benfotiamine - o se mea e mafai ona suauu gaʻo e faʻatino ai galuega tutusa.

    Milgamma e gaosia i foliga o ampoules, papa ma papaʻe. E le o gaosia i totonu o falemaʻi faʻatekinisi a Rusia, o lea e mafai ai ona e faʻatau faʻatau faʻataʻitaʻiga tuai, faʻamuamua Tiamani.

    Tau o se pusa e 10 ampoules e 450-600 rubles, o se fagu paʻu (60 fasi vaega) o le a tau 750-950 rupu, ma se atigipusa (30 fasi vaega) oe faʻatau mo le 600-700 rubles.

    O lenei vailaau faʻasaina ua iai faʻamaʻi ma aʻafiaga itu.

    • le mautonu le fatu,
    • maʻitaga
    • lactation
    • tausaga o tamaiti.

    O mea nei e mafai itu aʻafiaga:

    • siama,
    • vili
    • sosolo
    • fatu faʻalavelave faʻafuaseʻi
    • valea ma le le malamalama
    • gaogao.

    E ui i lona aoga, ae o Milgamma lava pele , o le mea lea o nisi tagata faʻatau e saili se faʻamatalaga tutusa o lenei vailaʻau i ampoules poʻo ni papa.

    E leai ni analogues atoatoa, o le mea lea, e tatau ona e filifili mai na vailaau o loʻo i ai vailaʻau faʻasaina tutusa pe faia foi galuega tutusa. O le fualaau faasaina a Siamani fausaga faʻavae (fafo, faapea foi le Rusia ma le Iukureini), o lona uiga, o vailaau o loo aofia ai vaega tutusa.

    Neuromultivitis

    Tasi le isi Siamani fualaau faasaina - faʻavae faʻavae Milligams i ampoules.

    O le tau o le afifiina (60 pusa) o le 700 rubles.

    Pau lava le eseesega o le measina siama - e le 200, ae 100 mg.

    O le ae faʻatau se afifi o 10 ampoules mo 300-350 rupu.

    Ona o le tutusa lava o mea o mea gaioiolosi i fualaau uma e lua le lisi tutusa o aafiaga i itu.

    Sa ou faatauina mai le neuromultivitis mo le tina, o ona vae ma le pito i lalo o le tiga. Ma o tiga e le taumate e tuua ai le fale, na o le potu lava.

    A maeʻa le faʻavae muamua o le tiga, o le taimi nei o le a alu loʻu tina e savali ma faatau.

    Nina Ivanovna, 51 tausaga

    Ona o le le mautonu i le galuega, na ou ita, ma le fiafia. Na faapitoa lona alu i lana tane. Na latou fautuaina Milgamma, ae e le mafai ona ou gafatia le fualaau faasaina. Sa ou manaʻo e suʻe se sui mo Milgamma i ampoules, ma o lea na taugofie.

    I luga o nisi saite sa ou faitau ai e uiga i vitamini Neuromultivit ma faatau mai ni ato se lua. Sa ou faatauina mai, nai lo le faanoanoa, ae a pe afai e faafuasei ona fesoasoani?

    E oo atu i le faaiuga o le tausaga muamua, na matauina e loʻu toalua ua amata ona ou agalelei atu, ua ou le toe totoina. O le masina mulimuli ane, na faafuasei lava ona ou iloaina o oʻu popolega uma i le galue o se ata o oʻu mafaufauga. Faʻamalie e popole ia i latou ma faʻaleleia taunuuga.

    Saunia mo le sauniga, na ou filifili ai e inu vitamini. Sa ou faatauina mai se atigi pusa, 'ai se tasi laulau ma ufiufi i paʻu i loʻu tino atoa. O le ulu na vaeluaina.

    I se tulaga lautele, faafetai ia Neuromultivit, na ou le toe lua aso, ona tatau lea ona ou faigata, ae na ou pasia le sauniga.

    Komipeni

    O le analogue o milgamma i ampoules Fuʻa Rusia lea e maua ai se kamupani i le lotoifale OJSC Pharmstandard-UfaVITA.

    O le vailaau oona e gaosia i le pepa o pusa i totonu o paʻu e 15 fasipepa (i totonu o se pusa 1-4 pusa paʻu) ma ampoules (lapisi 2 ml), i totonu o se fagu 5-30 ampoules.

    E ui lava i le mea moni o le Komaliʻi o se faʻatulagaga tutusa o Milgamma, latou o le tele o vitamini ma a latou mea uma i le sauniuniga e eseese:

    • pyridoxine - 100 mg,
    • thiamine - 100 mg,
    • cyanocabalamine - 1 mg.

    Nai lo o le faʻamalosi, o pusa e maua ai le benfotiamine (100 mg), ma o le fua o le cyanocabalamine e faʻaititia i le 2 μg. O faʻamatalaga mo le faʻaogaina, faʻamaʻiina ma aʻafiaga itu e tutusa lelei ma Milgamma.

    O le tau o le fualaau faasaina e maualalo Analogues - 10 ampoules o le a tau i le 200 rubles, ae o le tuʻufaʻatasiga maualalo o tupe o loʻo i ai nei, o le eseesega i le tau ua le toe iloa.

    O se pusa e 60 pauna o le a tau e 350 rubles, ae o le anotusi o fualaau faasaina i le laulau e 2 taimi le maualalo.

    Sa ou ola maloloina i loʻu olaga atoa, toetoe lava a le afaina, o le mea lea o le tigaina o le mata o se tiga matautia mo aʻu. O tiga masani, taofiofi o le isu ma laugutu, e matua le fiafia lava.

    Na faatonuina e le fomaʻi Combipilen. Ae ui i lea, ina ua uma ona faia ni tui 4, na ou matauina o le lagona o le isu ma laugutu ua toe foi mai. Ma ina ua uma le vasega (10 ampoules) na mou atu le tiga. O lea o se vailaau lelei, taugofie, ou te fautuaina atu i tagata uma.

    Na talisapaia e se tuaoi o Combipilene lea na togiina o ia pe a amata le tiga i le ua po o le pito i lalo ma o ese mea uma. Ma o loʻu ua na matua mausali lava, na ou auina atu laʻu tama tama i le fale talavai mo nei vitamini ma syringes.

    Sa tui o ia lava ma i se minute mulimuli ane na amata ona paʻu. Sa vave ona valaau e le atalii o le laititi se taavale taʻavale. Na taunuu mai fomai, ma tilotilo i le afifiina mo vailaau, faia nisi o tui ma o mea uma na alu ese. Sa latou fai mai - o se allergy i se vaega. O nei vailaʻau e le fetaui ma au.

    Veronika Antonovna, 55 tausaga

    Combipilen vave vave ona togafitia le neuralgia, ae ua lua vaiaso talu ona maeʻa le inuina o vitamini, ma o oʻu foliga atoa o le paʻu. e lei i ai muamua. Na ou alu i le fomai, na ia fai mai, o le a le pine ae mou ese atu ia tuna. O loo ou faatalitali, ou te fefe e tilotilo ia te au lava i le faaata, ma ou te le alu foi i le faleoloa.

    Ukrainian vitamini mai le PAO Farmak.

    I le tuufaatasiga, o se sui mo Milgamma i ampoules, o le eseesega ua na o le vaega o mea gaosi.

    I fualaau, 100 mg o le benfoatimine ma le pyridoxine, ma ampoules o meaola uma e tolu (pyridoxine, cyanocabalamine ma siama), 50 mg.

    E faapena foi o le tui e le aofia ai le lidocaine, o le mafuaʻaga lea e tiga ai le injections.

    E tusa ai ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu e tutusa uma ia Milgamma.

    O le tau o le teuina 30 pusa e 200 rubles, o le teuina 5 ampoules e tau 150 rubles.

    Na taʻu mai e laʻu fomaʻi Vitaxone pe a maeʻa se faʻalavelave lavelave o le auvae ma le taotoga. O fualaau e fesoasoani, o le faʻaitiitia o le tiga, ma le vae o le vae, faʻapea foi ma le vae malamalama, faateleina.

    E tasi le mea e leaga - o lenei vailaʻau e matua tiga lava. Ae fai mai le fomai e sili atu le onosaia o tiga, ae le o le faʻaitiitia o vitamini ma le lidocaine.

    Natalia, 22 tausaga

    I le ono masina talu ai, na ou pa'ū ifo ai i fafo o le faamalama o le fogafale lona lua ma malosi malosi loʻu lima tauagavale i le umi atoa. E leʻi i ai ni gau, ae o le lima na faʻaitiitia le telefoni feaveaʻi ma le lagona faʻaitiitia.

    O vaega autu o sauniuniga faʻaonaponei faʻatasi ai ma vitamini o le vaega B o viamine (vitamin B1), pyridoxine (vitamini B6) ma cyanocobolamine (vitamini B12). Atonu o le sili ona tautaua i latou i le taimi nei o le Milgamma. E maua mai e kamupani Siamani i le tulaga o timuga ma fofo mo le tui. I le faaopoopo atu i vitamini o loʻo taʻua i luga, o le injection e aofia ai le lidocaine, lea e fesoasoani i le faia o le tui e itiiti ifo le tiga. O le palapala vevela o loʻo aofia ai se fua o vitamini B1 - benfotiamine ma le pyridoxine. Vitamin B12, poʻo le cyanocobolamine, ua le o iai i lenei pepa.

    Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, o le tele o analogues Milgamma ua faʻaalia i le maketi faʻaonaponei. I le avea ai o se tulafono, o la latou tuufaatasiga e fetaui uma lava, sei vagana ai vaega faaopoopo.

    O tagatanuu masani o Neurobion, Neuromultivit, Combilipen ma KompligamV. E le masani ai ona maua mai le fualaau o le Trigamma. O le tuufaatasiga o fofo mo le tuiina o "Combibipene" ma le "CompligamV" e ogatasi ma le tuufaatasiga o le "Milgamma". O le fualaau faasaina "Neurobion" e tutusa lona tutusa o fualaau oona, ae e le o aofia ai le lidocaine.

    Neuromultivit tablets e aofia ai ituaiga masani o vitamini B1, B6 ma le B12, ae le o latou mamanu, e pei o le Milgamma dragee.

    E ui i lea, e ui i le le taua i la latou tuufaatasiga, o nei fualaau oona ei ai le aoga aoga i faamai o le mumusu ma le degenerative o neura ma le afi. E le gata i lea, o tagata e masani ona feagai ma le atuatuvale ma le faʻamalositino e manaʻomia le vitamini B i ni aofaiga tetele.

    E taua le matauina o nei fualaau oona e mafai ona mafua ai ni uiga le lelei i le ituaiga o salu, tachycardia, paʻu, allergies.

    Neurorubin

    E pei o le fualaau faasaina i iniseti o le resbilipene, neurorubin e lua ituaiga o fualaau - ampoules ma papa. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e taua le manatuaina o vailaʻau uma o loʻo i ai le B12 e le mafai ona faʻaaogaina i le togafitiga o tagata gasegase i le psoriasis tele, aua o le a fesoasoani i le malosi tele o lenei faʻamaʻi pipisi.

    A o leʻi suʻeina ile fale poʻo fafo mea tutusa o le milgamma compositum, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi. E ui lava i le toetoe lava a tutusa le tuufaatasiga, e tofu i latou uma ma se eseesega o le tuʻuina atu o vitamini, faʻapea foʻi ma a latou suʻega eseese. E taua le manatuaina o nei vailaʻau uma o loʻo i ai le tele o aʻafiaga o le itu ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, o lea e faigata ai ona filifili i le filifiliga o se mea e suitulaga ai muamua.

    E le gata i lea, o loʻo i ai se vaega tele o fualaau oona lea o loʻo fuafuaina ai e le eletise autu, ma o nei vitamini B1, B6 ma B12, o le mea lea, i se isi itu, o vailaau uma o vailaʻau e mafai ona mafaufau e tutusa.

    Ae ui i lea, e taua le amanaia le mea moni e faapea, o vailaʻau ma mineral complexes ua faʻamaonia faʻamaonia e tusa ai ma le matua, faʻaauau ona amanaʻia faʻamaoniga ma faʻailoga.

    Ae peitai, o nei fofo e le mafai ona avea ma togafitiga autu. E mafai ona latou gaoioi na o vailaau faʻamalosia i togafitiga faʻapitoa o se faʻamaʻi faapitoa.

    I le auala, atonu e te fiafia i mea nei NO meafaitino:

    • Talosaga avanoa: "TOP 7 faamalositino faʻamalositino mo gaioiga o le taeao, lea e tatau ona e aloese mai ai" | "6 tulafono mo le lelei ma le saogalemu saogalemu"
    • Toe faʻafoʻisia o tulivae ma sooga o le suilapalapa ma le arthrosis - o se ata vitio saoloto o le webinar, lea sa taitaia e le fomai o togafitiga ma togafitiga taʻalo - Alexandra Bonina
    • Taʻitaʻitama lesona mo le togafitiga o le maualalo o le tiga mai se fomaʻi faʻamaonia i le faʻamalositino. O lenei fomaʻi ua atiina ae se tulaga faʻafouina faʻaleleia mo vaega uma o le tuila ma ua uma ona fesoasoani silia ma le 2000 tagata faʻatau ma le tele o faafitauli i tua ma le ua!
    • E te fia iloa pe faʻapefea ona togafitia ni pine pine? Ona matamata ma le totoa le vitio i lenei sootaga.
    • 10 mea taua mo le soifua maloloina - i totonu o lenei lipoti o le ae iloa ai mea e tatau ona tatau ai lau meaai i aso taitasi ina ia mafai ai e oe ma lau tui ona ola maloloina i le tino ma le agaga. Faʻaaogaina faʻamatalaga!
    • E i ai sou osteochondrosis? Ona matou fautuaina lea o le aoga o togafitiga lelei o togafitiga o lumbar, cervical and thoracic osteochondrosis e aunoa ma fualaau faasaina.

    Milgamma o se faʻamalositiga faʻataʻitaʻiga mo le togafitiga o faʻamaʻi o le tino o le tino, mamukalokeletal system. O le kamupanī o le kamupani vailaʻau Solufarm Pharmacoitheis Erzoygnisse GmbH, Siamani. Neurologists i le Yusupov Hospital ua faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai faʻamaʻi na mafua ona o le le lava o vitamin B i le tino. E faaopoopo atu i le fualaau muamua, e faʻaogaina e fomaʻi le faʻaaogaina o le milgamma mai fafo ma aiga. O le tau o fualaau tutusa e maualalo, ma o le aʻafiaga e tutusa.

    O fomai i le falemai o Yusupov e malilie faatasi ma tagata gasegase ma o latou aiga e faatonuina ai se fualaau faasaina po o mea tutusa e sili atu ona taugofie nai lo le uluai fualaau faasaina. O le faaiuga e faia pe a uma ona suʻe le tagata maʻi e faʻaaoga meafaigaluega faʻaonaponei ma metotia o suʻesuʻega suʻesuʻe. Pe a faia se faʻaiuga, o le tau o fualaau faasaina, o le mamafa o aʻafiaga o le itu ma le fesoʻotaʻiga ma isi vailaʻau e faʻamalamalamaina.

    Milgamma analogues i ampoules Russian

    O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina o le milgamma e aofia ai vaega ole neurotropic, ia o mea autu e gaosia:

    • Thiamine (Vitamin B 1),
    • Pyridoxine (Vitamin B 6),
    • Cyanocobalamin (Vitamin B 12).

    O fualaau e fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi pipisi. I le talosaga a le tagata gasegase, e mafai ona sui le milgamma i inisiua ma faʻafitauli ile aiga. E faʻafefea ona suia le milgamma? Kombilipen o se sui o milgamma i inisiua na faia e Pharmstandard-Ufa VITA. E iai vitamini B 1, B 6 ma le B 12. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi o neura, faʻalavelave faʻaleagaina o le masukalokelet system. O vaega nei o loʻo i totonu o se tasi faʻamalama:

    • Pyridoxine 50 mg
    • Mina 50 mg,
    • Cyanocobalamin 500 mcg.

    O fualaʻau ma se vaifofo o se ituaiga o vitamini B e mafai ona gaʻo gaʻo e faʻaaogaina mo le tuiina i le togafitiga o laualgia, neuralgia, plexopathy, polyneuropathy. O le vailaau faʻamaʻi e faʻafefe ai maso maso o loʻo tupu i tagata matutua.

    E le pei o le milgamma, le tamaititi e le o faatonuina mo tagata mamaʻi e mafatia i le le atoatoa o le cardiovascular, tachycardia. A maeʻa le iniseti o le resini, e faʻaitiitia le mamafa o le tiga i le uaea. lelei le faʻamalieina o le tiga i vaega uma o le tui. O le tau o le tutusa o le milgamma i injections o le combilipene e itiiti ifo nai lo le fualaau muamua.

    O le laina Rusia o le milgamma - trigamma e maua mai e le kamupani falemaʻi Moskhimpharmpreparaty. O lenei fualaau faasaina e faʻaaogaina mo polyneuritis, faʻatoʻaga faʻatasi, siama faʻatepa. O le vaifofo mo le iniseti e aofia ai vitamini B ma le lidocaine, lea ei ai lona aafiaga faʻafesoʻotaʻi i le lotoifale.

    Faʻailoga o le trigam e faʻaitiitia ai le tiga e aʻafia ai ma faʻamaʻi o le tino tutotonu. O mea oona o le fualaau faasaina (thiamine, pyridoxine), pe a fesiitai atu i le ate, ua liua e avea ma mea aoga ma ua alu ese i le urine. O le trigamma e talia lelei e tagata gasegase, e toetoe lava leai se faʻailoga. Pe a faʻaaogaina, o tali tutusa lava e mafai i le milgamma:

    • Sweating
    • Tue le paʻu
    • Malosiaga Anaphylactic.

    O le togafitiga e aofia ai i totonu o le inisetiiga o le lua milliliters i aso taitasi o se tali o le trigamma.

    Nerviplex - o se tagata ese mai fafo o milgamma

    Nerviplex o se sauniuniga tuʻufaʻatasiga, o se mea tutusa o le milgamma na faia i Bangladesh. O le iniseti e aofia ai vailaʻau, lea e talafeagai mo le masaniga o le faʻaogaina o le tino ma cyanocobalamin (vitamin B12), lea e faʻaleleia ai le metabolism. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le neuroplex o faʻamaʻi ia o le tino, o le maʻisuka ma le ava polyneuropathy.

    Ole fualaau faasaina, e pei o le milgamma, e le o faatonuina i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le faʻatonuga e le tatau ona faʻaaogaina ao galue ai ma faʻalavelave faʻapitoa ma pulega o felauaiga. Nerviplex e iai ona aʻafiaga. I lona faʻaaogaina, e ono afaina ai le paʻu, e ono faʻaitiitia ai le toto. O fualaau faasaina ua i ai tulaga lelei nei:

    • Faʻavave ona faʻasolosolo le faʻaogaina o le tino,
    • Faʻaputuina le vaega o meaʻai,
    • Siitia se metabolism.

    O lona uiga, o fomaʻi o le falemaʻi o Yusupov e filifili taitoatasi e faatonu se maʻi, neuroplex poʻo milgamma.

    Milgamma analogs i papa

    Milgamma o loʻo maua i totonu o maʻa. I le maliliega ma tagata gasegase, e faatonuina e fomaʻi ni fualaau o mea e faʻaaoga ai fualaau. E i ai le tutusa o latou aafiaga, tutusa tutusa le faʻasaʻoina, tutusa aʻafiaga i itu. O le tau o analogues e maualalo ifo nai lo le tau o le uluai faʻamaʻi.

    O fualaau o le faʻaaogaina o le vailaau o le milgamma fualaau faʻataʻitaʻi ua faʻamatalaina o se vaega o le togafitiga faʻapitoa o le neuritis e faʻatumu ai le le lava o vitamin B. O le faʻaaogaina o mea e manaʻomia e mautinoa ai le faʻamautinoaina o le tino o le maʻi maʻi. O fualaau faasaina ua faatonuina e neurologists mo tiga o tagata gasegase i le osteochondrosis.

    Afai e ave le fualaau faasaina mo le silia ma le masina, e suia e le fomaʻi le metotia. O le le lelei o lenei fualaau faasaina o se lisi tele o mea e le manaomia. O faʻaopoopoga e aofia ai le i ai o le gasegase gaioiga. Faatasi ai ma le pulega tutusa o se neurobion ma levodopa, ua faaitiitia lona aoga. E le mafai ona faia le vailaʻau faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga.

    Neurobeks malosi o se sauniuniga o le vaitamini i le ituaiga o meaʻai. Faʻasologa o vailaʻau, cyanocobalamin ma pyridoxine. O nei mea e manaʻomia mo se tagata e galue masani ai. E aofia ai i le fesuiaiga o amino acids, lipids, carbohydrates. Pyridoxine e aofia ai i le faʻalauteleina o le aʻafiaga o namu. Vitamin B 6 faʻaleleia le gaioiga o le faʻaogaina o le tino.

    Milgamma neurobex forte compounds analogue e le o faʻataʻitaʻiina i taimi o maitaga ma faʻamaʻi toto. O le fualaau faasaina e sili ona aoga. O lenei vaega o le milgamma, na faia i le ituaiga o vaifofo ma fualaau, ua faatonuina o se vaega o le vaega faigata o le togafitiga o faamai pipisi ma le degenerative o fusi namu ma le masini.

    Pe a oʻo i le faʻaogaina o le milgamma - o le fualaʻau o le vitamini Neuromax Forte, e faʻamautu le gaioiga o le fatugalemu toto, faʻaleleia le toto. Suʻega o tagata maʻi e uiga i fualaau faasaina e lelei. I lona tofiga, o fomaʻi i le falemaʻi o Yusupov e amanaʻia se lisi tele o aʻafiaga i itu. Ina ia filifilia se tasi o fualaau o fualaau faasaina i ampoules po o fualaau, ia faia se tofiga. O le tau o fualaau faasaina e eseese, o le iloiloga e lelei.

    Contraindications i Milgamma

    Milgamma ma analogues, e pei o vitamini, e leai ni mea faʻapitoa, i luma o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ua solia:

    • Tausaga a tamaiti, pe a le o faʻamalamalamaina i faatonuga mo le faʻaaoga.
    • Tina, lactation.
    • Tuʻu faʻasalaga o le fatu (faʻafefiloi pola ua fautuaina).
    • O le gasegase ile vaega ole vailaʻau.
    • O sauniuniga i le ituaiga o laupepa mo le fofogaina o tautala tautala o loʻo maua i foliga o timuga e aofia ai le fructose. Fructose inisiua o se faʻalavelave foi.

    Milgamma Injection Substitutes

    O le leai o Milgamma i totonu o le fale o loʻo faʻamaonia ai le manaʻomia ona faʻatau se faʻasologa o fualaau faasaina. E tele fualaau oona e tutusa i gaoioiga. Milgamma sui e fesoasoani e faʻamalolo le tagata maʻi i le tiga o se natura o le neuralgic, faʻasaʻo le tiga i totonu o le namu, spine, ma faʻateleina foi le aofaiga o vitamini B i le tino. O faʻafitauli mo le inisiua o loʻo i ai i le tele o vaega tau. O se seti o ampoules o se fualaau tutusa o le Milgamma o le a tau, i le fua, 260 rubles.

    Vitagamma Injection Solution o se faʻalavelave o vitamini o loʻo i ai mea e faʻamalolo ai le tiga o le neurology. O le autu o le fualaau faasaina o le faatumu lea o le leai o vitamini B i le tagata maʻi. O isi vaega o loʻo faʻaaoga i le togafitia o neura, faʻaitiitia le tiga i le vaʻalaʻau poʻo le namu. Faʻaaogaina mo le togafitiga o le myalgia poʻo ni neuralgia faʻamaʻi faʻatasi ma le neuritis. E ui o le fualaau faasaina e tali lelei, e tele naua faʻasolega.

    Fuaina o analogues fualaau faasaina

    Avanoa i le pepa o mea e fai mo le faʻafofoga tautala, tuʻuina i le lua, tolu poʻo le ono sefulu. O vailaau faʻasoifua maloloina e tutusa tutusa, faʻaopoopoina e le tele o mea faʻaopopo, e mafua ai ona ese le tau. O le avea ma fualaau o le suamalie, o fualaau oona e itiiti lava le faʻasaʻo, ma o aʻafiaga i le tino ma aʻafiaga e tutusa. O le a se mea e mafai ona sui ai le Milgamma:

    Neurobeks Malolosi

    O le vailaʻau o le vailaʻau e fesoasoani i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le pyridoxine o loʻo i totonu o le sauniuniga e faʻaleleia ai le gaioiga o le fatugalemu o le tino, faʻavaveina le faʻafouina o le mea e aofia ai i le fausiaina o gata. Vitamini B1 ma B12 fesoasoani i se metabolism e sili atu ma faʻaleleia le galueaina o le toto, e ui lava o le Neurobeks e faʻasalaina mo faʻamaʻi pipisi o le toto. O le meafaigaluega e sili atu le aoga nai lo le tele o analogues, ae le o faʻamatalaina mo le maʻitaga ma le lactating women.

    O le tau o fualaʻau

    O tau o loʻo faʻatauina ma faʻaalia i rupu. Ua faʻataunuʻuina ni inisiua i le faʻateleina o le faʻatonuga

    • Neurobeks Forte, 80.
    • Nerviplex, Combilipen, NeuroMax, Vitagamma, - o vailaau e tutusa ma le tau, 150.
    • Neuromultivitis, 280.
    • Neurobion, 300.
    • Trigamma, 350.
    • NeuroMax Forte, 480.

    O pusa mo le tuʻuina atu o tautalaga tuʻufaʻatasia e faʻatulagaina i le faʻaopoopoina o le faʻatonuga

    • Neurobeks Forte, 80.
    • Nerviplex, Vitagamma, 220.
    • NeuroMax, 240.
    • Kombilipen, 280.
    • Neurobion, 320.
    • Trigamma, 420.
    • Neuromultivitis, 470.
    • NeuroMax Forte, 660.

    O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi e le fautuaina. E le tatau ona e faʻatau se faʻasologa o vailaʻau ua faʻamaonia pe afai o le faʻamatalaga o le isi e foliga mai e sili atu ona talafeagai mo le siama, talu ai ua iloa e le fomaʻi le faʻasaina i se mataupu faapitoa.

    E le na o le afaina ma le faatapulaa o le gaoioi, ae e taitai foi i le gasegase ma le le atoatoa.

    O le mea lea, fualaau ma vitamini e faaosofia aʻafia le tuputupu aʻe o le toto ma toe faʻafoʻisia laʻau ma le fiva amio .

    Suʻe tutusa

    Faatasi ai ma analogues a Milgamma i ampoules e mafai ona taua o i latou e tutusa o latou vaega i la latou tuufaatasiga, ma i latou e galulue tutusa, ae na atiina ae i luga o le faavae o se isi vaega galue. O analogu sili ona lauiloa i le ituaiga o fofo o Binavit, Vitagamma ma Neuromax.

    O le paluga o se vailaʻau tuʻufaʻatasia, e aofia ai vitamini B o le neurotropic type - B6, B1, B12. O lenei vailaau ua faatonuina e aveese ai le tulaga o le hypovitaminosis i maʻi le atoatoa o namu fiva. I se tulaga maualuga, o le Binavit o loʻo i ai se faʻamalosiga ma o le a lelei le aʻafiaga o le faʻalauteleina o le laasaga o tiga mo faʻamaʻi faʻamaʻi o fiva musika ma mea ivi.

    O le vailaʻau o le vailaʻau e faʻatautaia ai gaioiga faʻasolosolo i totonu o le tino - toe faʻaleleia le lipid ma le gaʻo gaʻo.

    Lidocaine i le fofo o le tui o se vailaʻau faʻapitoa lea e faʻamalieina ai le tiga mai le faʻaofiina o vitamini i totonu o fiva musika.

    E faʻaaogaina le faapaleniina i togafitiga faʻapitoa poʻo le monotherapy o faʻamaʻi pipisi o le faʻalavelave o le faʻaoga o ituaiga etiologies eseese:

    • retrobulbar neuritis,
    • polyaseitis
    • faʻataʻitaʻiga
    • paresis i luga o foliga ma i totoga toto,
    • plexopathy
    • ganglionitis
    • herpes
    • polyneuropathy o le ava malosi poʻo le atherosclerotic tupuaga,
    • neuropathy o le maʻi o le maʻisuka,
    • gaogao
    • togafitiga o le vaʻai - sciatica, lumbago.

    Aua nei faatonuina se vailaau mo ia ituaiga faaletonu i le tino:

    • allergy i fualaau,
    • le atoatoa gaioiola,
    • thrombosis
    • lalo o le 18 tausaga
    • thromboembolism
    • lactation ma maitaga.

    O le vailaau e tui loloto i totonu o le musele i le 1 i le amulu i le aso. O le togafitiga e 5-10 aso. O le togafitiga e faʻalagolago i le togafitiga ma le maualuga o lona alualu i luma.

    O le fofo mo le iniseti o le gaosiga o le Rusia Vitagamma o se vailaau oona ma minerale, e faʻavae i vaega e mafai ona taofi le tiga i totonu o maso e maua ai siama o le neurology. O le gaioiga o vaega faaopoopo i vailaʻau e faʻamoemoe e faʻapipiʻi ai nofoaga tutotonu i le vaʻa.

    Vitagamma ma mea lelei lelei uma lava e tele faʻasolega mo le faʻaaogaina. E aofia ai mea nei:

    Faʻatasi ai ma se liʻo, e faʻaaogaina le vailaau mo ituaiga faʻamaʻi i se maʻi:

    • talatalanoa i fafine,
    • leaga o neoplasms i luga o le fale,
    • Vitamin B12 le anemia le atoatoa
    • lamatiaga o le thrombosis,
    • matua.

    O le fofo o loʻo faʻatonuina i le faʻaleleia faʻapitoa i le aso mo le vaiaso. Afai e le uma atoa le tiga, ona fai lea mo le masina e fautuaina e faʻalauiloa se vailaau ile 1-2 aso.

    O le fualaau oona Neuromax o se faʻalavelave o vitamini B. E faʻaaogaina se vailaʻau i le togafitiga o maʻi o le neurology, ma avea foi ma vaega i le faʻamautuina o metabolic processes in the body. O le fualaau faasaina e toe maua ai le paleni lipid, faʻamaonia le metabolism o protein ma gaʻo. Neuromax ua faia i le fofo mo le faʻaaogaina i inisiua.

    O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Neuromax o ni faʻaleagaga o le natura o le neurology:

    • sciatica
    • plexitis
    • nunuʻu i totonu o se laʻasaga tele o le alualu i luma ma taimi masani,
    • neuritis
    • intercostal ma totogia faʻapitoa,
    • paresis o se namu i luga o foliga,
    • faʻamaʻi pipisi i le vaʻa.

    O le faʻaaogaina o le Neuromax mo ia soliga i le tino o le tagata maʻi e faasaina:

    • allergies, e aofia ai vitamini,
    • erythremia
    • uluaʻi pathologies i totonu o le vaega o meaʻai,
    • thromboembolism
    • erythrocytosis,
    • faʻamaʻi faʻaleagaina i le talaʻaga o le maʻi,
    • bradycardia
    • toto maualuga
    • cardiogenic faateia
    • loto vaivai
    • vaivai le gaioiga o le agasala ma le faʻafefe o le paʻu,
    • Wolf-Parkinson-White syndrome,
    • poloka poloka
    • porphyria
    • hypovolemia,
    • myasthenia gravis.

    E le gata i lea, latou te le faʻaaogaina fualaau i tamaiti, i le togafitiga o fafine i le taimi o le lactation, ma le taimi foi e fanauina ai se tamaititi, talu ai e leai ni suʻesuʻega e aʻafia ai le tino.

    Neuromax e faʻaaogaina e avea o se inisiua i totonu o le tino. Aʻo leʻi amataina togafitiga, ua tuʻuina atu i le tagata gasegase se suʻega o fualaau oona. Ina ia taofia ni osofaiga ogaoga o le tiga, 1 injection e tui i aso uma i totonu o le maso. A maeʻa ona aveese faʻamaʻi tiga, o le injections e faʻataʻitaʻiina 2 taimi i le vaiaso. O le togafitiga e tusa ma se masina.

    Analogs o loʻo maua i ni pepa faʻafomaʻi e lua

    O analogues o le fualaau o Milgamma e aofia ai fualaau oona lea e tutusa lelei ma le togafitiga ma se tutusa tutusa o vaega taua i la latou tuufaatasiga. E i ai le faʻalogoga o Milgamma, lea e oʻo mai i le 2 pepa faʻataʻitaʻi - capsules (tablets) ma injections, ma sili atu le taugofie.

    O le Kombilipen o se vailaʻau tuʻufaʻatasia o loʻo i ai vitamini o le vaega B. O le taʻiala o le faʻaalia i le tino o le vailaʻau faʻatauina e faʻavae i luga o meatotino o vaega autū autu o loʻo i le tuufaatasiga:

    Faʻamatala se vailaʻau mo ia ituaiga o maʻi:

    • neuragia o mea taua ma foliga mata,
    • lumbago
    • sciatica
    • afaina,
    • tiga i le vavae,
    • osteochondrosis,
    • maʻisuka neuropathy.

    O le komipiipini ua faʻasalaina i le tulaga o allergies i vitamini ma vailaʻau, ao maitaga ma susu fananau mai o se pepe fou. E le faʻaaogaina le vailaʻau i tamaititi aoga ona o le le lava o suʻesuʻega o lona saogalemu e faatatau i le tino o le tamaititi. Ma le faʻaeteete, o se vailaʻau e faʻamaonia mo maʻi o le cardiological.

    O le fualaau faasaina e faia i le intramuscularly i le 1 inisi i le aso, i aso uma mo le 6-7 aso. A maeʻa ona aveese faʻamaoniga o se tiga ogaoga, latou te fesuiaʻi 2-3 taimi i le vaiaso. O le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taʻitasi mo maʻi taʻitasi.

    Compligam B

    Compligam B o se vailaʻau tuʻufaʻatasia e aofia ai B1, B6 ma B12. O fualaau faasaina e tele lona faʻaogaina:

    • polyneuropathy o le sclerotic ma le maʻisuka mataupu,
    • ava malosi polyneuropathy,
    • neuritis
    • sciatica
    • le neuropathy mata
    • faʻaleagaina
    • ganglionoritis,
    • lumbago
    • tiga faʻamaʻi tiga i totonu o potu faʻapipiʻi ma lumbar.

    • maʻitaga
    • susu fananau mai se pepe fou
    • le gaogao o le myocardial
    • itiiti ifo i le 16 tausaga
    • afaina i vaega
    • ogaoga faʻamaʻi fatu.

    Compligam B ua faatonuina 1 inisi i le aso, faapea foi ma le 1 capsule i le aso. Vaʻaia togafitiga - e oo atu i le 2 vaiaso. A maeʻa se togafitiga faafomaʻi, faʻaleleia le togafitiga mo le 1-2 masina.

    Ole vailaʻau tuʻufaʻatasia o vailaʻau, lea e aofia ai le siama, cyanocobalamin, ma le pyridoxine. E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o togafitiga o le neurology. Avanoa i totonu o maʻa ma tui.

    O se vailaʻau e faʻaaogaina i se faʻalavelave o vailaʻau mo le togafitiga o ia ituaiga o pathoces o le fuafuaga o le neurology:

    • plexitis
    • polyneuropathy o eseese etiologies,
    • sciatica
    • afaina o le foliga faapea foi ma le namu taua,
    • lumbago
    • paresis o faga mata ma totonu o itulagi lautele,
    • uʻu o le lumbar ma le intercostal.

    • lagona i vaega
    • maʻi faʻamaʻi, aemaise lava allergies i vailaʻau,
    • togafitiga o ulugalii o le vaega o meaʻai,
    • thromboembolism poʻo le thrombosis,
    • solia o le erythrocyte synthesis - erythrocytosis,
    • faʻamaʻi maʻi.

    E le gata i lea, o le vailaʻau e le o faʻamatalaina i tagata gasegase ao laiti. I le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation, e le fautuaina foi e ave le analogues a Milgamma ona o le le lava o suʻesuʻega o le saogalemu.

    Afai ei ai se manaʻoga e faia se togafitiga mo le lactation, ona manaʻomia lea ona faʻanofoina le pepe fou i le fafagaina, ma e na o le taimi lava e uma ona faʻafeiloaʻi ai se Neurobion. O aʻafiaga o fualaau faasaina o le tachycardia, naʻo ma le vomiting, o se soliga i le vaega o meaʻai.

    Laasaga i aso uma - 1 inisi (3 ml) poʻo le 1 laulau i le aso. A maeʻa ona aveese faʻamaoniga o se tiga ogaoga, e faʻaaogaina le vailaʻau i isi aso uma pe 2 taimi i le vaiaso. O le umi o le vasega o fualaau faasaina e 30-45 aso faakalena. O le tui, faapea foi ma lona fetuunaiga, o loʻo faʻatinoina e le fomaʻi, o loʻo faʻamaonia le umi o togafitiga faʻatau. Neurobion tablets e mafai ona avea o se puipuiga lona lua o faamaʻi neurology, ae naʻo le faʻasologa mai e le neurologist.

    Faʻapuupuu e uiga ia Milgamma

    A o leʻi sailia po o fea mea e sili atu ona taugofie nai lo le Milgamma Compositum, ou te fia fai atu ni nai upu e uiga i meatotino o le faʻatau muamua. O lenei vailaʻau faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le vailaʻau e iai le faʻagutu ma le gasegase i luga o le tino, ma e aʻafia ai foi le avea o se sui o le neuroprotective. O vitamini o vaega o le vailaʻau e fesoasoani i le vave faʻafouina i le taimi o togafitiga o le mumū, faʻamaʻi o le tino o le tino ma maʻi e aafia ai le masini. Latou te ave vailaʻau faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa, faatasi ai ma isi vailaau togafitiga.

    O gaioiga gaosi pyridoxine ma siama e afaina ai le neuromuscular environment. Cyanocobalamin e faʻaitiitia ai le tiga, faʻaosofia ai le gaosiga o gaosia o gaʻo. Faatasi ai ma isi mea, o Milgamma e aofia ai le lidocaine, o se gasegase faʻaleaganuʻu lelei.

    O le fualaau faasaina ua faatonuina mo patho nei:

    • neuritis, neuropathy, neuralgia, polyneuropathy,
    • shingles,
    • musele maso
    • paresis o le nerve mata,
    • plexopathy
    • spinal osteochondrosis,
    • gasegase o le tino,
    • faʻamalosi.

    O lea na matou iloa ai le aafiaga o le injections a Milgamma. E i ai faʻamatalaga taugofie o le vailaau tuʻuina atu, ma o le a latou iloiloina mulimuli ane.

    O le tau muamua o le tau maualalo o Milgamma i luga o la matou lisi, Vitagamma, o se faʻapitoa o fualaau o fualaau. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e foliga tutusa ma le uluai. O le faavae o vitamini B 12, B 6 ma le B 1, faapea foi le lidocaine.

    E ui i lona aoga, Vitagamma ei ai le tele o mea faʻapena ma faʻalavelave. O le mea lea, o le vailaau faasaina e faasaina mo le faʻaaogaina e fafine maʻitaga, tagata e leai ni fatu, toto maualalo toto, tagata e ono aʻafia i le thrombosis.

    E tusa ai ma aʻafiaga i itu, i totonu o faʻamatalaga talafeagai e tatau ona faamamafaina:

    • siama,
    • afaina o le tino
    • faateleina le sao o le fatu
    • faʻateleina le sosolo.

    Faaiuga

    Aʻo leʻi faia ni suʻesuʻega taugofie o Milgamma i ampoules poʻo ni papa, e taua le faia o se taimi atofaina ma lau fomaʻi. O sauniuniga o loʻo faʻaalia i totonu oa tatou meafaitino e toetoe tutusa lava le tuufaatasiga ma le uluai vailaʻau. Ae ui i lea, e tofu i latou ma ona aʻafiaga e tasi ma lapataiga mo le faʻaaogaina. E manaʻomia foi ona e amanaʻia le mea moni o nei fualaau e le mafai ona avea ma autu i le togafitiga o faʻamaʻi faapitoa. E faʻaaogaina na o se vaega o togafitiga faigata.

    Milgamma o se faʻamalositiga faʻataʻitaʻiga mo le togafitiga o faʻamaʻi o le tino o le tino, mamukalokeletal system. O le kamupanī o le kamupani vailaʻau Solufarm Pharmacoitheis Erzoygnisse GmbH, Siamani. Neurologists i le Yusupov Hospital ua faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai faʻamaʻi na mafua ona o le le lava o vitamin B i le tino. E faaopoopo atu i le fualaau muamua, e faʻaogaina e fomaʻi le faʻaaogaina o le milgamma mai fafo ma aiga. O le tau o fualaau tutusa e maualalo, ma o le aʻafiaga e tutusa.

    O fomai i le falemai o Yusupov e malilie faatasi ma tagata gasegase ma o latou aiga e faatonuina ai se fualaau faasaina po o mea tutusa e sili atu ona taugofie nai lo le uluai fualaau faasaina. O le faaiuga e faia pe a uma ona suʻe le tagata maʻi e faʻaaoga meafaigaluega faʻaonaponei ma metotia o suʻesuʻega suʻesuʻe. Pe a faia se faʻaiuga, o le tau o fualaau faasaina, o le mamafa o aʻafiaga o le itu ma le fesoʻotaʻiga ma isi vailaʻau e faʻamalamalamaina.

    I fualaau

    E mafai ona faʻaaoga Milgamma sui i pepa laulau mo le faʻafofoga tautala:

    • Vitaxon
    • Neurobion
    • Neuromax
    • Neuromultvit
    • Neurorubin Forte Lactab,
    • Neovitam
    • Neurobeks Forte Teva,

    Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga sili ona aoga ma taugofie a Milgamma.

    I le itu

    Neurotropic faʻateleina sauniuniga a le gagana Rusia. Gaioiga aoga: moli 50 mg, cyanocobalamin 0.5 mg, pyridoxine 50 mg, lidocaine 10 mg. Na te tauaveina lana gaioiga e ala i le faatonutonuina o le polotini, lipid ma le carbohydrate metabolism.

    Vitamin B1 (thiamine) e ala i le phosphorylation ituaiga thiamine diphosphate (TDR) ma le tolu triphosphate (TTP), ia mautinoa ai le fetaui lelei o le lagona o le nasu i synapses, faapea foi le puipuia o le faateleina o le lactate ma pyruvate, lea e mafai ona faaleagaina ai le tino.

    Vitamin B6 (pyridoxine) o se vaega o le tele o enzymes e aofia ai le liua o amino acids e talafeagai mo le tuufaatasia o amine (biologically important amines) (adrenaline, norepinephrine, dopamine, serotonin, histamine, tyramine). Vitamin B12 (cyanocobalamin) ei ai lona aʻafiaga, e aofia ai i le faʻapipiʻiina o mea e fausia ai le protein e manaʻomia e tausia ai le homeostasis.

    Metotia o le talosaga: o le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le tuiina o le intramuscular 2 2 1 le taimi i le aso mo tiga matuia. E pei o se togafitiga faigata, 2 ml 2-3 taimi i le vaiaso. O loʻo taʻuina mai mo togafitiga faʻamaʻi o faʻamaʻi o NS, e aofia ai neuropathies, neuritis, paresis o le mea na tupu mai i le taotoga ma i mataupu o le vaivaiga o le vailaʻau faʻamaonia, ua faʻaalia mai e le fua o le neurological symptoms.

    Mai mea uma o le Milgamma i ampoules, Vitagamma e taugofie. O le isi eseesega o le Vitagamma e le o faia i le laulau. O aʻafiaga e aofia ai le hyperhidrosis, faʻalauteleina o le fatu, faʻafefe i luga o foliga, faʻafuaseʻi ma faʻatuai ai le faʻamalosia o le gasegase.

    O le vave faʻafoega o le fofo e mafai ona o faatasi ma le vevela, lepalgia, vomiting, se suiga o le fatu fatu, faʻasalaga faʻamaʻi, tiga i le loto, fiafia.

    Le fualaau faasaina Milgamma ma lona fatuga

    Milgamma o se ituaiga o vailaʻau e aofia ai vitamini B ma le lidocaine. Mafaufau i le tuufaatasiga o lenei fomaʻi tuʻufaʻatasi i auiliiliga atili:

    1. B vitamini:
      • B1 po o le miamine (100 mg i le 2 ml o le vaifofo) - e ese mai i le taimi o le metabolization e mafai ona liua i le cocarboxylase, lea e talafeagai mo le gaosiga o le gaosiga o le carbohydrate masani,
      • B6 po o pyridoxine (100 mg i le 2 ml o le vaifofo) - e aofia ai i le amino acid metabolism ma le tuufaatasiga o le aufaasalalauga masani, lea e aofia ai le adrenaline, histamine, serotonin ma le dopamine,
      • B12 poʻo le cyanocobalomin (1000 micron i le 2 ml o le vaifofo) - e faʻamalosia ai le faʻapipiʻi o le choline, creatinine, methionine ma le acid nucleic, e manatu o se sui faʻapitoa, e mafai ona galue e pei o se mea taulaʻi.
    2. Lidocaine (20 mg i le 2 ml o le vaifofo) o se vailaʻau faʻapitoa (o lona uiga, o loʻo iai le malosi e mafua ai le faʻamaʻi) ma i le taimi lava e tasi o se tagata maʻi loto mafatia, ona o nei meatotino ua faʻaaogaina o se vailaʻau faʻamaʻi.
    3. Vaega o ausilali:
      • benzyl alcohol
      • paluga o le hexacyanoferrarate,
      • sodium polyphosphate
      • sodium hydroxide
      • vai mo le tui.

    O se tuufaatasiga masani lea o Milgamma, lea ua fuafuaina mo le tausiga o matua e ala i tui. Ae o lenei vailaʻau e iai foi se isi ituaiga o faʻasalaga - o laupepa, o le mea e tasi e ese le eseesega:

    1. Benfotiamine (100 mg i le tasi laulau) o se tutusa o fuamini (B1), ae o se ituaiga suauu, o loo i ai le vitamini ma le metabolic aafiaga i le tino o le tagata, e faavasegaina ai galuega a le tino ma fetuunai le metabolism o gaʻo.
    2. Pyridoxine hydrochloride (100 mg i le papa maʻa) o se tasi lea o pepa o le B6 lea e faʻafoeina ai le metabolism.
    3. Vaega o ausilali:
      • povidone - amino, lea e faʻaaogaina i se ituaiga o polyvinylpyrrolidone,
      • talc o se mineral e faʻaaogaina i laulau e pei o le paʻu,
      • microcrystalline cellulose - o se tasi o fesuiaiga o le cellulose masani (polymer natura, lea e aafia ai mea e gaosia o le tino), e faʻaaogaina i le ituaiga o le paʻu,
      • colloidal silicon dioxide o se isi mea e aʻafia ai lea e fusifusia ma aveesea ai toxini, antigens, allergens o suauu mamafa mamafa mai le tino o le tagata, ma isi.

    Ua fautuaina e fomaʻi nei fualaau Milgamma faatasi ai ma isi vailaʻau e togafitia ai faʻamaʻi eseese o le tino, lea e aofia ai:

    • neuralgia ma le neuritis,
    • ganglionites
    • neuropathies ma polyneuropathies,
    • musele maso
    • osteochondrosis o le tuilala, e aofia ai le muscle-tonic syndrome.

    E le fautuaina le faʻaaogaina o nei fualaau i le tulaga o le faʻaleleia o le tino o le tagata lava ia, i le taimi o le fanauina o se tamaititi ma i le taimi o le susu, ma le le mautonu o le fatu.

    Milgamma analogues (i totonu o laulau)

    E i ai le numera o analogues Milgamma o loʻo ave foʻi le laupepa. E ala i analog, o tagata tomai faapitoa o fualaau faasaina ei ai mea tutusa (foliga tutusa) falemaʻi, ona o la latou tuufaatasiga - o le mea autu e gaosia ai mea tutusa. I Rusia, i falemaʻi, e mafai ona e faʻatau mai fualaau nei, o faʻamatalaga aloaia o le Siamani Milgamma:

    1. Neuromultivitis o se multivitamin, o loʻo aofia ai vitamini B nei (i le papa), o loʻo aofia i totonu o se vaifofo mo le tuiina o Milgamma:
      • cyanocobalomin - 200 micron,
      • thiamine hydrochloride - 100 mg.

    Neuromultivitis e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le hypovitaminosis ma faʻaleleia le faʻaoga o le maʻi o le tagata maʻi. O le gaosiga o lenei vailaʻau o Austria, Lannacher Heilmittel GmbH. " I falemaʻi a Rusia, o le tau masani e 150 rubles.

    1. Neurobion - o loʻo taʻua o se tasi o togafitiga o le vailaʻau e aʻafia ai le faʻaogaina o le tino, metabolism. O loʻo i ai mea taua e taua o loʻo taua i lalo (fua i le papa):
      • thiamine disulfide - 100 mg,
      • pyridoxine hydrochloride - 200 mg,
      • cyanocobalamin - 240 micron.

    O faʻamatalaga e aofia ai le neuritis ma le neuralgia, e aofia ai sciatica, lumbago, plexitis ma le neuritis radicular. O le gaosiga o lenei fualaau faasaina o Siamani, Merck KGaA. O le tau o falemaʻi i Rusia o le 320 rubles.

    1. O le komipiipeni o se sauniuniga ole telefoni i le lotoifale ma faʻatasi ai ma isi vailaau faʻamalositino, o mea nei o loʻo i ai i totonu o lona tuufaatasiga (o le anotusi o loʻo faʻamatalaina i le papa):
      • benfotiamine - 100 mg,
      • pyridoxine hydrochloride - 100 mg,
      • cyanocobalamin - 2 mcg.

    E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo le togafitiga o faʻamaʻi o le neurological o tupuaga eseese. Faʻalapotopotoga - Rusia, Pharmastandard-UJVA OJSC, tau maualalo - 220 rubles.

    1. Neurobeks Forte - o se televitamin complex, lea e aofia ai vitamini B (i le papa):
      • thiamine nitrate - 100 mg,
      • pyridoxine hydrochloride - 200 mg,
      • cyanocobalamin - 300 mcg.

    E lagolagoina le gaioiga o le gaioiga o le faʻalavelave o le maʻi, faʻafouina ma le tuputupu ae o le tino. Faʻalapotopotoga - Bulgaria, Balkanfarma-Dupnitsa AD. O le tau o le afifiina o le 157 rubles.

    1. NeuroMax forte - ua fuafuaina e togafitia se faaletonu i le tino o vitamin B, i lona tuufaatasiga (i le papa):
      • thiamine hydrochloride - 100 mg,
      • pyridoxine hydrochloride - 200 mg,
      • cyanocobalamin - 200 mcg.

    E le o aofia i totonu o ona vaega faaopoopo le suka ma le lactose. Faʻalapotopotoga - Finilani, Vitabalance. O le tau masani o se afifi (30 pusa) o le 560 rubles.

    E le gata i lea, o se vaega vavalalata o vaega o loʻo i ai le vailaau oona nei - Vitaxone - faʻataʻitaʻiina o fualaau o le neurotropic Ukrainian. O lona tuufaatasiga e latalata i le laulau Milgamma (o le anotusi o le gaioiga galue malosi i le papa maa):

    • benfotiamine - 100 mg,
    • pyridoxine hydrochloride - 100 mg.

    Home »Elena Berezovskaya» Vitamin complex Milgamma ma ona analogues: uiga faʻamalosi ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina. Milgamma ma analogues i le fale

    O le analogue o Milgamma i ampoules

    Afai e le o faʻatau atu lenei vailaʻau, e mafai ona e suitulaga i isi sooupu e tutusa ma vitamin complexes.I falemaʻi, o loʻo i ai se fuainumera tele o vailaʻau e pei o Milgamma - analogues mo togafitiga o neuralgia. O tau mo fofo e eseese i le va o le 120-400 ru. O le analogs Milgamma i ampoules e tutusa lelei lava ma o latou tino i luga o le tino.

    Milgamma analog papa

    O le Milgamma ma analogues e mafai ona gaosia i le laupepa. O lapisi ua tumu i paʻu i le 20, 30, 60 sela. Milgamma compositum ma ona sui e faʻatau atu i mea tau fale talavai i le tulaga o timuga. O fualaau uma i totonu o lenei vaega e tutusa lava lona aafiaga, o le faʻasaʻoina, aʻafiaga i itu. O le numera o analogues ma tau mo vailaʻau faʻamaʻi i itulagi eseese e ono eseese lava.

    O le vailaʻau ua faʻamatalaina o se vaega o togafitiga mo le neuritis, o lea ua amata ai e le tino ona maua mea ua misi. O le faʻaaogaina o vitamin manaomia e maua ai le faʻamautuina o le tino o le maʻi maʻi. E mafai ona faʻamaonia le vailaʻau mo faʻamaoniga o le osteochondrosis. Afai o le vailaʻau e umi le umi nai lo le masina, e suia e le fomaʻi le metotia. O le le lelei o lenei mea faigaluega o se lisi tele o mea e le manaomia. O faʻaopoopoga e aofia ai le i ai o le gasegase gaioiga. Faatasi ai ma le pulega tutusa a Neurobion ma levodopa, o lona aoga ua faaitiitia. Aua le faʻaaogaina le vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi.

    Faiga faʻapolopolo

    O vailaau faʻapitoa e maua i le tulaga o se vaifofo (Miligamma injections mo iniseti intramuscular), faʻapea foʻi ma papa maʻa ma timuga.

    • Vitamini i le ituaiga o vaifofo o loʻo iai i le 2 ml ampoules. O le ampoules e faia i tioata eleelea, e tofu ma le pepa ma se paʻepaʻe paʻepaʻe. I totonu o le pusa - 5 pe 10 ampoules.
    • O loʻo faʻapipiʻi pepa paʻu i le 30 po o le 60 vaega.
    • O loʻo maua foʻi le ova - biconvex, liʻo, paepae. O le paʻu o loʻo i ai i totonu o se pusa momoe e 15 vaega. I totonu o se pepa pepa atonu e lua pe 4 fusi.

    Faʻataʻitaʻiga

    Milgamma togafitiga e maua ai vitamini neurotropic, e aofia i le vaega B. O le vailaʻau e faʻaaogaina i se togafitiga faʻamaʻi mo faʻamaʻi o neura, o le tino o le tino, lea e solia ai e le au gasegase faʻasologa o le namu poʻo le faʻaleagaina o le namu ma le degenerative phenomena.

    O le vailaau faasaina Milgamma ua faatonuina foi mo tagata e maua i faamai o le masukalokelet system. O le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e aofia ai vailaʻau tele o le vitamini B e faʻasaʻo ai tiga ogaoga, faʻamalosia le faagasologa o le microcirculation, faʻaleleia le totoina ma le faʻalavelave o le tino.

    Vitamini B1 ma B6 e maua ai le malosi o le aafiaga a le tasi, o le mea lea, o le Milgamma vitamini i injections ma tablets ua i ai se aoga aoga i le tulaga o le soifua maloloina o tagata mamaʻi ma faamai o neura ma le masini.

    Cyanocobalamin e le faʻamalosia i luma o salts o metale mamafa. O Riboflavin foi ei ai sona aafiaga faataumaoi, aemaise lava i le foliga tutusa i le malamalama.

    Faatonuga faapitoa

    Afai o le fofo e faʻafuaseʻi ona faʻatonuina ma le le faʻaaloalo, o le tagata gasegase e tatau ona maua le vaavaaiga faafomaʻi ma togafitiga faʻapitoa o mea leaga.

    E leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma galue i ni auala maʻoti.

    Ua faailoa e Wikipedia e faapea, i togafitiga o vailaau, e mafai ona faaaoga le meafaigaluega mo taifau ma isi meaola. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o le injections e mafai ona faia pe a maeʻa se tofiga manino e le fomaʻi.

    Faʻatau ai le ava malosi

    O le Milgamma ua faatonuina pe a uma le ava malosi e toe faʻafoʻi ai le tino. I le taimi lava e tasi, o le ava malosi ma Milgamma, e le gata i le injections ma le laulau, e le tatau ona faʻaumatia. E ui i le mea moni e faapea, o le fesoʻotaʻiga ma le ava malosi o lenei vailaʻau e leʻo faʻamatalaina i faatonuga aloaia, o sea faʻapotopotoga o le a faʻaaogaina atoatoa le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E le gata i lea, o le tele o aʻafiaga i itu e mafai ona faʻaosoina ai le tuufaatasiga o le ava ma le lidocaine: lenei,.

    Milgamme iloilo

    E tele iloiloga o Milgamma, lea o loʻo totoe e tagata gasegase oe na faia togafitiga ma tagata tomai faapitoa. I le iloiloga, ua maitauina o le iniseti intramuscularly e matua tiga lava, o nisi taimi o le ita e matauina i le nofoaga na faia ai le tui. Ae o le tele o taimi o le lelei o le faʻamatalaga o loʻo faamatalaina i le togafitiga o neuralgia, neuritis ma isi faʻamaʻi na maitauina pe a uma ona tui le maʻi i gaioiga o Milgamma. O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi o loʻo i ai faʻamatalaga e faapea i le taimi o togafitiga, e tatau i tagata gasegase ona taʻitaʻia se olaga saʻo ma mulimuli i fautuaga uma, talu ai o le fofo e naʻo aʻafiaga, e le o le mafuaʻaga o maʻi.

    O le aoga o fualaau faasaina i togafitiga faafomaʻi e masani ona maitauina, lea e le na o lenei vailaʻau ua faatonuina, ae faapena foi isi fualaau faasaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona maua se faʻamaoniga lelei pe a tofia loa Milgamma i le taimi e tasi. Movalis o se vailaʻau e le o le toto-fomaʻi lea ua i ai se faʻamaoniga lelei i faʻamaʻi o le masukulekele system.

    Tuua Lau Faamatalaga