Glucopeli ma Glucophage Taimi umi: faatonuga mo le faʻaaogaina o papa

O le a le tele o le Glucophage e 750 (o faatonuga mo le faʻaaogaina ma iloiloga o mea tatou te mafaufau i ai i le tusiga) e matua fesoasoani lava, pe a iai ni faʻailoga, o ai e mafai ona faʻaogaina?

Masalo o le na faia le "togafiti faataulaitu", vave aveesea le 5-10 kilokalama faaopoopo, o le a avea ma se miliona miliona, ma i ni nai aso. Talu ai o tagata o ona po nei o loʻo faʻaauau ona feagai ma se mea le lelei, o nisi taimi e lamatia ai foi, faafitauli o le gaʻo.

O loʻo faʻaauau le atinaʻe o le falemaʻi, ma taumafai e fausia ia "togafiti faataulaitu". Glucofage long 750, o faatonuga mo le faʻaaogaina ma iloiloga o nisi tagata e matauina le aoga aoga o le fualaau faasaina i luga o le faagasologa masani ole leiloa o le mamafa. E fesoasoani moni lava o ia? O a ni faʻailoga e iai?

E faʻapefea ona leiloa le mamafa

O le taimi lava na tumu ai le maketi i meaʻai vave, faigofie meaʻai, tele ituaiga o suamalie, suamalie, o tagata ua faʻapupulaina tele. Talu ai nei na luefu atu ai tagata uma i Europa, latou te fai mai o fanau i Amerika ua uma ona togafitia le tele o meaʻai, ae o mea uma e lelei ia i tatou. Ae faʻapena, o meaʻai vave, o le alofa i isi mea leaga ma le suamalie ua uma ona faʻaalia i tagata o isi atunuu.

I le faaopoopo atu i meaʻai, e mafai ona mafua mai le oona i isi mafuaaga:

• Faʻaleagaina o le tino,
• O faʻamaʻi o le thyroid gland, faʻaleagaina i lana galuega,
• Le ola,
• meaai le talafeagai,
• Faʻanoanoa,
• Faʻatinoina galuega (pe afai latou te taʻitaʻia i faʻafitauli i totonu),
• Isi mafuaaga.

Ioe, ao leʻi amataina ona faʻaoga soʻo se auala mo le faʻaitiitia o le mamafa, e tatau i se tagata ona asiasi i se fomaʻi. E naʻo se tagata tomai faapitoa, i le suʻesuʻeina o suʻega, o le faia o se suʻesuʻega a le tagata lava ia o le a faʻaalia ai le mafuaʻaga o le oona. Ae maise lava pe afai e faafuasei. O iinei e savali ai se tamaloa i se auala faalilolilo, e aunoa ma le suia o lona olaga, o lana mea masani masani, ma faafuaseʻi i le 1-2 masina na ia faaopoopoina 10-15 kg.

O le faanatinati e filifili se meaai po o le matelaina ina ia vave le mamafa vave, masalo o faaaliga ia o le faaletonu o le hormonal poʻo le atinaʻeina o nisi o faʻamaʻi. O le mea lea, fai mai fomaʻi o le tau faasaga i le mamafa e tatau ona amata i se faʻatalanoaga faʻapitoa. Masalo o le tagata fai meaʻai fua o le a taʻuina atu ia te oe le auala aupito sili ona lelei ma saogalemu.

E masani lava o le mafuaaga sili o le oona: o le le paleni o meaai, faatasi ai ma se olaga le mautonu. E faitau miliona tagata o loo galulue nei ma o latou ulu, ae le o latou lima. Latou te faaaluina le tele o itula i luga o se komepiuta po o ni pepa, fai sina mea itiiti, agai i tua i le felauaiga. Tagata faʻatau taavale faapitoa.

I le aluga o taimi, e oʻo lava i le faleoloa lata ane, nai lo le savalivali. O le taunuʻuga e le na o le afaina, ae o le tele foʻi o isi faafitauli: faʻatasi ai ma le ogaumu, gasegase, ma musculature. Ae o loo faaopoopo pea le popole. O le mea lautele, o le olaga o se tagata faʻaonaponei e tumu i le tele o faafitauli o aso taitasi, fonotaga, ma le taamilosaga. Ma o soʻo se popolega e faʻaalia i le lotoifale.

O le a le mea e faʻaaoga mo paʻu mamafa?

E fitu 750 le galukalo ua faatonuina e fomaʻi, o se vailaau matuia tele lea ei ai se taimi umi, o lona igoa "umi", ma le "750" o le aofaiga o le vaega taua ma le malosi o le fualaau faasaina i le 1 papa. E i ai Glyukofazh 500 ma le 750, e oo lava i le 1000. E faʻamoemoe e faʻaleleia le tulaga ma togafitiga mulimuli ane o le maʻisuka, aemaise lava le ituaiga 2.

O lana galuega tuusaʻo o le faʻaitiitia o le maualuga o le maualuga o le suka i totonu o le toto. I le taimi lava e tasi, o le togafitiga, e pei ona taua e le faʻalapotopotoga, e taʻitaʻia ai le aafiaga o le leiloa o le mamafa. Faamaoni, fomai lapatai: o lenei aafiaga e lona lua, ma o nisi tagata atamamai e masani ona mafua ai i le teena.

O le ave, le pulea, e le mo le maʻisuka e matua matautia lava. E le afaina pe latou te faʻaaogaina mo le paʻu o le mamafa poʻo le faʻaitiitia o latou suka toto. I le uma, o le Glucophage umi na fuafua faapitoa e fesoasoani ai i le maʻisuka, e leʻi faʻataʻitaʻiina i tagata soifua maloloina ma o le aʻafiaga o le vailaʻau e leʻi maeʻa suʻesuʻeina. E na o le saogalemu lava. O le mea lea, afai e faia e se tagata se "togafitiga", e leai se tasi e mafai ona faʻamaonia lona saogalemu. E le afaina po o le a le tele o tagata na latou faia ni iloiloga lelei, aua o tagata uma lava o latou tino.

Afai o le fomaʻi lava ia e faauigaina Glucofage umi, e ese le mea. Na te tusia uma le fua ma le taimi mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae, o le toʻatele o tagata e malamalama i vailaau faʻapitoa e pei o se fofo faʻalauiloa, latou te fai mai ai, ma se aafiaga lelei o le aveesea o le mamafa. E taua le mafaufau: O le glucophage umi na atiaeina mo maʻisuka, e masani ona faʻataʻitaʻiina i se inisalini ma e le agavaa le au gaosi oloa e tuʻuina atu faʻamaonia i isi tagata soifua maloloina.

Contraindications

Ae mo le soifua maloloina lelei, tagata malolosi, o se lisi o faʻamaʻiloga e leʻi iloa, ae e mautinoa e le tatau ona inu Glucofage:

• Tina ma le tausimaʻi (e tatau ona latou faʻamaopoopo soʻo se fualaau faasaina ma o latou fomaʻi e auai),
• O ai e leʻi atoa le 18,
• Tomaʻi mamaʻi (e leʻo iloa pe o le a faʻaalia se mea e tupu i soʻo se vaega),
• O ai o loʻo i ai faʻamaʻi faʻamaʻi o gaʻo poʻo le loto, ma ipu ma le ate,
• I tagata uma ua uma ona taitaia se togafitiga ma nisi fualaau (tusa lava pe o le a). E na o le fomaʻi e mafai ona vaʻai i taunuuga o le tuʻuina atu o vailaʻau,
• O ai ei ai le ketoacidosis o le maʻisuka,
• O le maʻisuka precoma,
• O le maʻi suka,
• Faʻaleagaina faʻasalaga i fatuga (soo se mea),
• le faʻauluuluga,
• Faʻafitauli matuia pe a fai e itiiti le lamatiaga o le atinaʻe poʻo le tulai mai o le gaioiga o le tino,
• Faʻamatalaga faʻapitoa i maʻi, ma faʻamaʻi, faʻamaʻi e mafua ai le manava, faʻapea foʻi ma le le atoatoa o le fatu,
• Manua ogaoga, gaioiga (pe a iai ni faʻamatalaga mo togafitiga insulin),
• E i ai le toilalo o le ate,
• Faʻaleagaina i galuega a le ate,
• Mafatiaga mai taimi masani (o soo se ituaiga) ava malosi, o loʻo i ai le ethanol,
• Lactic acidosis (o loʻo iai poʻo sa),
• O ai e tatau ona mulimulitai i se taumafa malosi o le hypocaloric.

Faʻapefea ona Uumi le Glucofage

Aisea e viia ai o se meafaigaluega lelei, ma aoga mo le paʻu o le mamafa? E taua muamua le malamalama i le masini o le maʻisuka. O le maʻisuka ituaiga 2 e tupu pe a galo le gasegase o le gaʻo i le hormone e masani ona maua e le pancreas - inisalini masani. O lenei hormone e fesoasoani i le tino e faʻafefe ai le suka (glucose) e sau ai ma meaʻai, vai.

Ma afai e leiloa e le tino lona mafai ona iloa o ia lava, o le inisalini i totonu, o le kulukose e faatupulaia, e le mafai ona pala, o lona uiga o le suka e tulaʻi ma e aunoa ma se tali atu i fafo (injections of insulin) e mafai ona iu lava ina le lelei mea uma.

O le mea autu ma gaioiga i le Glucofage umi e metformin, e fesoasoani i siama e toe iloa ai le inisalini i totonu ma o lenei mea e faʻaitiitia ai le suka. O fea oi ai le paʻu mamafa iinei? Faʻasalalau fomaʻi: o le le faʻaaogaina o lenei fualaau faasaina e le iloa pe faʻafefea ona aʻafia ai le endocrine o se tagata soifua maloloina.

Faʻaiʻuga

O nisi tagata atamamai e taua moni le aafiaga o le leiloa o le mamafa i tulaga e leʻi mafaufauina, aʻafiaga. E le faʻaaloalo, e afaina ai le manaʻo, faʻaitiitia, e mafai foi ona tupu:

1. Nausea, o nisi taimi e fesuiaʻi,
2. O le talatalanoa, o loʻo augani atu ia urinate ia avea ma masani,
3. Faʻaleagaina, isi faʻafitauli i totonu o le vaega o meaʻai,
4. ulu o le ulu, o nisi taimi ogaoga,
5. vaivaiga o le muscle, gasegase,
6. Malologa ua paʻu,
7. O le acidosis lactic o se tulaga e matua seasea lava ae o se tulaga matautia lea e tau atu ai i nisi o taimi pe a oti.

O fomaʻi e faʻasinoina le glucophage umi i tagata maʻi e fautuaina malosi e mulimuli i mea uma o loʻo faʻamatalaina i totonu o faatonuga. E faʻapefea ona fai, pe fia taimi ma i ni nai mea uiga ese e taʻu atu ia i latou. O le tupu mai o le lactic acidosis e mafai ona iloa e le tiga o muscle, e pei ona tupu pe a maeʻa aʻoaʻoga mamafa ma faigata.

E foliga mai lenei mea mai le faaputuputuina o le lactic acid i totonu o le muscle ona o le umi o le uumi o le glucophage. I se taimi mulimuli ane, o le a auai le nausea i le tiga, sosoo ai ma le vevela, ona oʻo lea i vaivaiga lautele seia oo ina le iloa. I le maitauina o le tiga o le maso e le faʻamaonia, e tatau loa loa ona e talanoa i se fomaʻi, e aunoa ma le faatuai.

Tulafono Faʻatagaina

O le galufale e umi lava e manatu e saogalemu ma lelei, pe afai e mulimulitaia tulafono uma:

Faatasi ai ma le faagasologa o togafitiga, e matua taua tele le mulimuli i se taumafataga maualalo maualalo, e le aofia ai meaai masani o oloa gaosiga uma, faapea foi meaʻai, suka, vine ma fualaau suamalie. Vaʻai ma le faʻaeteete uma ipu ma pateta, araisa, ma pasta. A leai, e mafai ona e maua ni ituaiga o mea le lelei: o le gastrointestinal resin, bloating with flatulence.

O le faavae o le lisi o ipu o loʻo i ai le tele o porotini. O le aano o manu, e mafai ona e fagota, fuamoa, ma cereals (oatmeal or buckwheat). Laititi sina meli, ipu poo oloa i mea oi ai se suamalie, fua.
Faaitiitia le gaioiga faaletino. E oo lava i tagata soifua maloloina. A le o lea, o le faʻaauau i aso taitasi o Glucophage o le a mafua ai faʻafitauli eseese, faʻaletonu o le tino. O le avanoa e faʻapupulaina i le mamafa ma le mamafa o le tino.

Faʻesea le ava mo sina taimi, ma ulaula. Ma e uiga i le ava malosi, o le solia o le tulafono e saʻo. E le mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau i mea oi ai se mea itiiti ole ava malosi poʻo le methanol.
Mulimuli lelei i le fuainumera ua faailoaina atu.

E le afaina pe afai ua e ausia le manaʻoga, fuafua fuafuaina pe leai foi. O aso taʻitasi e saogalemu ai le 1500 mg, o lea pe afai e te 'ave le Glucofage umi (750), ona 2 pusa i le aso. O nisi taimi e mafai e fomai ona faatonuina 3000 mg, ae na o lalo lava o le matafaioi a se tagata tomai faapitoa, lana faaiuga paleni. E le gata i lea, mo le gau o le mamafa, e mafai ona e tago i le fualaau faasaina Reduxin.

Maitauina o faʻamaoniga: leu, vomiting, o nisi faʻalavelave, e tatau ona e taofia le togafitiga ma saili le fautuaga a se fomaʻi. Masalo o le a ia faalēaogāina le vasega pe faʻaititia le fua (e manaʻomia e tagata uma).

E le mafai ona e faia i le taimi e tasi o antipsychotics (soo se), faapea foi ma togafitiga (ma soo se mea). O le togafitiga masani e tumau i le 1.5-2 vaiaso (o le taimi e fuafuaina e le fomaʻi), a maeʻa ai le 1-1.5 masina.

Faʻatasiga, faʻafeiloaʻiga

Ole pine e masani ona masani ai. O le maualuga o le soifua maloloina (aso taitasi) e 3000 mg, e masani lava ona vaevaeina i 3 inumaga eseese, ae o le maʻi e mauaina le Glucofage long (1000).

I le inisalini

O loʻo faʻamatalaina e faʻamalosia ai aʻafiaga o le inisalini o loʻo maua ai le maʻisuka. E masani lava, o le fualaau i Glucofage o le 500 i le 850 mg (aso) 2-3 taimi, ma o le inisalini e filifilia taitoatasi, pe a uma ona suʻe suʻega. O maʻisuka taʻitasi e iai ona lava uiga, lea e mautinoa lava e amanaʻia. Aʻo le i tofiaina Glucofage, e tatau ona lapatai le fomaʻi e uiga i vailaʻau uma e ave e le tagata maʻi i le taimi o le suʻega.

Tamaiti, talavou

Tamaiti 10+ tausaga le matua Glucophage pe faʻataʻitaʻiina e pei o le monotherapy, poʻo le tuʻufaʻatasia i le fua saʻo ole inisalini. Afai e manaʻomia, e mafai e fomaʻi ona fetuʻunaʻi le vailaau o vailaau faʻasaina, latou te tilotilo i le gaioiga a le tino, e tusa ai ma le lelei o la latou faʻamalosi.

Tomaʻi matutua

O iinei, o le gaioiga o gaʻo ua vaʻaia ese. Afai o se faaitiitia o la latou gaioioiga ua matauina, o le fualaau o le vailaʻau ua suia. A uma, o le ate ma fatugaʻo e sili ona mafatia i le umi o le taumafa a Glucofage.

Suesueina o le lisi o fautuaga, e ave e le tagata Glucofage le faasologa atoa o togafitiga, i aso uma. Afai ei ai le faʻamutaina o le togafitiga, e tatau ona e logo lau fomaʻi.

Taua: e le mafai ona e fuafuaina le maʻitaga mo tagata mamaʻi ua leva ona faʻasolosolo ile Glucofage. Fai ni suʻega e fuafua ai lou maitaga pe mataʻituina lou tulaga. Afai e tupu faafuasei le maitaga, e tatau loa ona e logoina le fomaʻi.

O le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona fesuisuiai, aua o le fomaʻi e iloiloina taimi uma o uiga patino o le tagata gasegase, vaai i lona maʻi. O le mea autu o le mataituina o le faʻatulagaina o metotia, aemaise lava le faʻaaogaina (E tatau ona inu le kullufafa i le taimi o le 'aiga o le afiafi, le aoauli, le taeao). E le mafai ona e fetuʻunaʻi le metotia oe lava.

Fomaʻi iloilo

Mo le lelei o Glucophage mo le mamafa o le mamafa, ua le ioe tagata popoto. O nisi e manatu e le taliaina mo tagata soifua maloloina e inu se vailaau faʻasoifua e fesoasoani ai i le maʻisuka. O le lamatiaga vave o le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu e maualuga ma o le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o fomaʻi maloloina e leʻi suʻesuʻe lelei.

O isi e le vaʻaia se mea leaga iinei. I le uma, o le Glucophage o le taimi lava ia e amanaʻia e saogalemu. Ma o aʻafiaga i le itu e tele lava ina pupuu ma e le pine ae mou atu loa le faʻaaogaina o le mea e faʻaogaina ai fualaau. Afai tatou te faia se faʻaiuga lautele, o vailaʻau faʻaleaganuʻu e le o teteʻeina le faʻaaogaina o le Glucofage e tagata soifua maloloina. Ae na fautua o ia e faia le togafitiga tutusa tutusa ma le maliega a le fomaʻi.

O le pa'ū o le mamafa o latou lava faitioga i se saoasaoa lemu. E pei lava, o le mamafa e alu ese tele lemu, ae e le mafai ona faʻatupulaia le fualaau. O le fua faatatau o le gau o le mamafa o le Glucofage umi o se mea e tusa ma le 1 kg i le vaiaso o le vasega. E le gata i lea, o le faagasologa o togafitiga e fesoʻotaʻi ma se taumafataga maualalo-gaosi, lea o le a fesoasoani e faʻamalosia le iuga ma mafai ai ona faʻaleleia. Ae e le tatau ona e aafia i mea taumafa ao faia se vasega o le pulega.

I se tulaga lautele, o le Glucophage mo le tele o mataupu e aoga tele, o se vailaau faʻamaonia ua faʻamaonia e fomaʻi aloaia. E le o "fualaau o Thai" ma "pulupulu faʻalauiloaina a Chinese." Ua atiina ae ma faamaonia, ei ai fautuaga. O lona tau e laʻititi, o loʻo iai le vailaʻau i falemaʻi.

E tele ni iloiloga lelei, aemaise lava mai le maʻisuka. E faʻapefea ona fesoasoani le Glucofage Long long, faatasi ai ma le inisalini, e faʻamautu ai suka. Ae peitai, e tatau i tagata soifua maloloina ona faʻaaoga le maliega a se fomaʻi aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina.

Faataitai iloiloga

"Sa tumu i le tele o tausaga, talu mai le laitiiti. O le mea moni, i le taimi muamua, i luga o le mamafa na le afaina, na o le tuputupu ae, na amata ona ou taumafai i auala eseese mo le paʻu vave. Na faasolosolo ina tupu le faafitauli i tausaga o le talavou, o faafitauli na foliga mai, na tilotilo i isi. Ae ui i lea, soʻo se fua faʻatatau e na o sina taimi le tumau, puupuu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa'ū ifo i le 5 kilokalama mai le taumafataga, na vave ona ou maua le 10 kilokalama., Na maeʻa le meaʻai. I le faaiuga, sa matua le lava lava, na amata ona ou saili mo se fofo moni lea o le a fesoasoani ia te aʻu e aveesea ai kilokalama e faavavau. Sa fautuaina e se tasi o uo se pine o le glucophage. Ina ua uma ona ou suesue i faatonuga, sa ou iloaina o lenei fualaau faasaina o le a lelei le aoga. Sa fesoasoani se uo. Ou te le iloa aʻafiaga, ou te leʻi lagona se mea! Ua uma le masina, ua uma ona paʻu 15 kilokalama. E lelei le aafiaga. "

"O le mamafa tele na foliga mai ia te aʻu o se faafitauli e sili atu ona folau, o taimi uma lava e fai sina tala. Ae na aoga le fanau mai o le lona lua, mea uma, 30 kilokalama na sau ma le maʻitaga ma nofo ai. O le maualuga lenei o le 165 cm. O se faʻalavelave moni lava. Na taofi e le tane le tilotilo, ma o ia lava e le fiafia i se tamaitai lalelei. Sa ou taumafai i mea uma - sa ou i ai i le malosi, tausia meaʻai, tufaina o le acupuncture, e oo lava i le hypnosis. O taunuuga e leai se mea pe leai foi. E ala mai i le auiliiliga sa ou iloa e uiga i Glucofage, na ou filifili loa e faataitai. O le vaiaso muamua na ou maua ai le 5 kilokalama, lea e matua fiafia lava. Faaauau pea le kosi "

Faʻavae ma fua o le faʻasalaga

O vailaau e gaosia i ni eseesega eseese: 500, 850, poo le 1000 mg o le metformin i le tasi piliki.

Glucopifa 500 mg

  • Isi vaega: povidone, E572
  • Shell Ingredients: Hypromelilose.

O papatusi e taamilomilo, faʻafefe i itu uma e lua. Pe a paʻu le pulu, e mafai ona iloa se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe. O loʻo faʻapipiʻi le meafaigaluega i paʻu mo le 10, 15 poʻo le 20 fasi vaega. I totonu o se faʻailoga ma le tusi talosaga - 2/3/4/5 papatusi. Tau faʻatatau: (30 pcs.) - 104 rubles., (60 pcs) - 153 rubles.

Glucophage 850 mg

  • Isi elemene: povidone, E572
  • Shell: hypromelilose.

O fuamoa e lapotopoto, foliga mai i itu uma e lua, e ufiufi i se ata paʻepaʻe. Paʻepaʻe paʻepaʻe e iloa i luga o le sese. O loʻo faʻapipiʻiina le meafaigaluega mo le 15 po o le 20 fasi vaega. I totonu o se pepa pepa - 2/3/4/5 faamaumauga, faʻamaonia. O le tau o Glucophage 850: Leai 30 - 123 solo., Leai 60 -208 paʻu.

Glucophage 1000 mg

  • Mea Faʻaopoopo: Povidone, E572
  • Vaega o le Shell: Opadra mama.

O fualaau oona, o loʻo faʻaaoga i itu uma e lua, o loʻo tuʻuina i totonu o se paʻepaʻe paʻepaʻe. Pe a gau, mea papaʻe. O loʻo faʻapipiʻi le meafaigaluega i le paʻu mo le 10 po o le 15 fasi vaega. I totonu o se pusa palama - 2/3/4/5 papa, o se taʻiala mo le faʻaaogaina i togafitiga. Tau faʻatatau: Leai 30 - 176 rubles, leai 60 - 287 rubles.

Gluconage Long

Mea gaosi gaosi: 500, 750 poʻo le 1000 mg o metformin i pilini

  • Gluconazh Long 500 mg: sodium carmellose, hypromelilose-2910, hypromelilose-2208, MCC, E572.
  • Gluconazh Long 750 ma le 1000 mg: sodium carmellose, hypromelilose-2208, E572.

O le vailaʻau e 500 mg - o fualaau o le capsule paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe, e tuʻuina i itu uma e lua. I luga o se tasi o luga o loʻo i ai se lolomi o le vailaʻau - o le fuainumera e 500. O le oloa o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le 15 fasi vaega mo le cell. I totonu o se pusa - 2 poʻo le 4 faamaumauga, faʻamatalaga. Tau faʻatatau: (30 laulau) - 260 p., (60 tab.) - 383 p.

750 mg papa o fualaau o le capsule paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe. Felafolafoaiga i itu uma e lua. E tasi le pito i luga ua faailogaina i se lolomi e faailoa mai ai le metotia - faatasi ai ma le numera 750, le lona lua - faatasi ai ma le faapuupuuga MERCK. O pills o loʻo faʻapipiʻiina i le paʻu o 15 fasi vaega. I totonu o se pusa - 2 poʻo le 4 papatusi, faʻamatalaga. Tau faʻatatau: (30 laulau.) - 299 rub., (60 tab.) - 493 rub.

Glucophage 1000 mg pills ei ai le lanu tutusa ma foliga e 750 mg papa. I luga o le tasi itu o loʻo i ai foi le lolomiina o le MERCK, i le isi - o se vailaau o le 1000 o loʻo faʻaalia. O le vailaʻau tuʻuina i paʻu o 15 fasi vaega. I totonu o se atigi pusa pepa - 2 poʻo le 4 papa, faʻamatalaga i luga o le faʻaoga. Tau faʻatatau: (30 laulau.) - 351 suʻe., (60 tab.) - 669 suʻe.

Faamalologa meatotino

O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga o le hypoglycemiga ona o meatotino o lona autu autu - metformin. O le vailaʻau o le vaega o biguanides ma le malosi e faʻaititia ai le kulūkose. E le afaina ai le gaosiga o le tino ile inisalini ma o le mea lea e le afaina ai le hypoglycemia. I le taimi lava e tasi, e faʻaleleia atili ai le lagona o le faʻaleleia o le inisalini ma faʻaleleia le faʻaogaina o le kulūkose, faʻaititia ai lona faʻasolosolo i le ate ma faʻafefe ai le faʻafefe.

Faʻafetai i lenei mea, o le mamafa o le maʻi e tumau pea i le tulaga lava e tasi pe amata foi ona faʻaitiitia, ma o lea la, o le fualaau oona Glucofage mo le paʻu o le mamafa o le aso nei o se tasi o auala e sili ona lauiloa mo i latou o loʻo sailia le malamalama. I le faaopoopoga i le faaitiitia o pauna faaopoopo, o le metformin e faaleleia ai le metabolism lipidism, faaitiitia le maualuga o le "leaga" cholesterol ma le TG.

Metotia o le talosaga

E tatau ona inu mea e tatau ona gaosia i le glucophage e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga poʻo le tusa ai ma le fomaʻi. Ae sili atu, pe faapefea ona faʻaaoga le Glucofage (pe fia taimi i le aso ma le aso) e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi auai. O pills e tatau ona onā i aso uma, aloese mai le momoe ma le tuai. Afai o nisi mafuaʻaga, e le mafai e le tagata ona ave faʻamaʻi i le taimi, ona faʻatumu lea o le avanoa i ni faʻalua se lua e le tatau, aua o lenei mea e mafai ona faʻaosofia ai se faʻalavelave matuia i le tulaga. O le misi na misia e tatau ona onā i le isi fuafuaga fuafuaina. Afai ua le toe inu fuaina e le tagata maʻi, e tatau ona ia logoina lana fomaʻi e uiga i lenei mea.

Tomaʻi (mono pe faʻalavelave i fualaau oona) i le maʻisuka ituaiga II

Pusa 500 mg po o le kululufaʻi 850 mg take 2-3 r./s. i meaai poʻo vave pe a uma se taumafataga.

O le siʻitia o mea e mafai ona faʻatino i le tasi i le 10-15 aso e tusa ai ma faʻamatalaga glycemia. O le faʻaleleia o le faʻaleleia o fualaau e fautuaina e faʻaitiitia ai aʻafiaga mai le mea o loʻo i ai.

Faatasi ai ma togafitiga o tausiga, o le masani i aso uma e 1500-2000 mg. Ina ia faʻaitiitia le tali le lelei o le gastrointestinal tract, e tatau ona vaevaeina i ni auala tutusa. O le maualuga o fualaau oona lea e mafai e le tagata maʻi ona ave e 3000 mg i le aso.

Pe a fesiitai se tagata maʻi mai isi fualaau oona, o le fua muamua o le Glucofage e fuafua i le auala lava e tasi mo i latou e leʻi faia muamua metformin.

Faʻatasi ma le inisalini

O le faʻaaogaina o le lua vailaʻau e faʻataunuʻuina ina ia maua ai le lelei o le pulea o le glycemia. I le laasaga muamua o le togafitiga, o le fua o le Glucofage o le 500-850 mg, lea e faia i ni vaega se tele i le aso, ma o le insulin e filifilia e tusa ai ma le tali a le tino ma le kulukose.

Mo tamaiti (pe a mavae le 10 tausaga), o le muamua HF o le 500-850 mg x 1 p. i le afiafi. A maeʻa le 10-15 aso, e mafai ona fetuunai i luga. O le tele o fualaau oona e 2 g i le tele o atopa (2-3).

Preditebetes

Afai e faʻaaogaina le kullucofage i le monotherapy, ona masani lea o le 1-1.7 g / s o loʻo faʻatulagaina i le amataga o le vasega. i laasaga e lua.

Tagata faʻamaʻi faʻamaʻi fatu

O vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase e leai se faʻaogaina. Ma e na o ia lava pe afai e leai sona aʻafiaga o mea e mafai ona faʻaosoina ai le siama lactic acid. I le tulaga o le faatonuina o fualaau, o siaki masani e faia i le gaioiga o fatugaʻo (3-6 masina).

Pe a faʻasolo mai le Faʻasologa Faʻataʻi i tagata matutua, o le vailaʻau e filifilia taitoatasi, faʻalagolago i faʻamatalaga glycemia.

Glucophage Long

O pusa faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia malie o le vailaau e naʻo le tautala na o le atoa. E le faatagaina le suʻeina po o le momoe. Inu fualaau i lea aso i lea aso, lelei i le afiafi, i le taimi o le taumafataga, pe vave pe a maeʻa. Ole vailaʻau ole fualaau ole vaʻa filifilia eseese mo tagata maʻi taʻitasi e tusa ai ma ana faailo o le glucose concentration.

Glucopifa 500 mg

Afai o le tagata gasegase muamua na faʻamautuina vailaʻau i le metformin, o le laasaga muamua ua fautuaina e 1 le papa. O le vailaau e tasi le taimi, e sili ona lelei i le 'aiga o le afiafi pe vave foi ona uma le taumafataga. Ona, pe a talafeagai ai, e mafai ona faʻaleleia CH. Mo le puipuia o se tali le lelei o le gastrointestinal tract, o le faʻaopoopoga e faia lelei, faʻaopopo i le mauaina o le 0.5 g tasi i le 10-15 aso.

Afai o le tagata maʻi ua uma ona i ai le poto masani i metformin togafitiga, o le fua o fualaau faasao ua faʻamalolo e tatau ona fetaui ma fualaau i le masani masani. Afai i le vasega talu ai sa ave e le tagata maʻi fualaau masani masani i le 2 g metformin i le aso, ona le fautuaina lea ia te ia o laumei umi. Afai e talafeagai le fesiitai o le tagata maʻi mai isi fualaau oona, e tatau ona faalēaogāina le fualaau faasaina, ma o le aofaiga muamua o le Glucofage Long e tatau ona 500 mg.

Glucophage Long 750 mg

Muamua le CH - 1 laulau. Ave i le 'aiga o le afiafi pe vave loa. O le fetuutuunaiga o le tino e faia i le tasi aso i le 10-15 aso ina ia aloese mai se tali le lelei o le gastrointestinal tract.

O le aso fautuaina o Glucofage 750 e tusa ai ma faatonuga o le 2 papa. x 1 p ./d. Afai o le tino e masani ona faapaleniina le fualaau faasaina, ona o le siakiina pea o le glycemia, e mafai ona aumai le vailaʻau i se maualuga o le maʻisuka - 3 papa. x 1 p ./s.

Afai na muai ave e le tagata maʻi fualaau faasaina ma le metformin faatasi ai ma le masani ona faasaʻoina le vailaʻau, ona tatau loa lea ona faatulaga le Long i le fua talafeagai. Faʻasalaga i pati faaumiumi e le fautuaina pe afai, i le vasega muamua, na ave e le tagata maʻi fualaau masani i le 2-HF. Pe a fesiitai i togafitiga ma isi fualaau oona, o le HF muamua e 750 mg.

Glucophage Long 1000 mg

O fualaau faasaina ua faatonuina e avea o se togafitiga o togafitiga mo tagata gasegase ua leva ona maua se auala o le fualaau faasaina ma le masani masani o le metformin i se fua o le 1 po o le 2 g. Pe a fesiitai mai le tasi ituaiga i le isi, e manaomia le tutusa o le fua faatatau o aso taitasi.

Afai na maua e le tagata maʻi le HF e sili atu i le 2 g metformin, ona le faʻamaonia lea o le Glucofage Long 1000 mg.

Afai i le amataga o togafitiga o le tagata gasegase e togafitia i Long tablets i se vaega maualalo, ona tupu lea o le faateleina o le aso (tasi 10-15 aso) e tusa ai ma le maualuga o le glycemia.

Inisalini faʻatasi

Pe a faʻatulagaina laupepa i se gaioiga faaumiumi, o le aofaiga o le inisalini e filifilia e tusa ai ma faʻamatalaga glycemia. O le maualuga o le metformin e mafai e le tagata maʻi ona ave e 2 g. I le leai o se aoga tatau, e mafai ona vaevaeina le aofaiga o aso i ni atopa se lua. Afai i lenei tulaga, o le Vailaau umi e le fesoasoani e taulimaina le glycemia, ona mafai ai lea ona siitia atu le tagata maʻi i le fualaau lava lea e tasi, ae faʻatasi ai ma le faʻasaʻo masani o le vailaʻau.

Faʻasalaga le toe galue

E faʻatagaina e faʻaaoga faʻatasi ma le faʻaaogaina o le lapopoʻa pe afai e leai ni faʻafitauli e faʻamalolo ai le acidosis lactic. O le aofaiga muamua o le aso e 0.5 g, o le maualuga e 1 g. O le togafitiga ma le tulaga o le okeni e tatau ona siakiina e fomaʻi i le 3-6 masina.

O le a le mea e fai pe a fuʻe se fualaau

Afai e galo le gasegase e inu vailaʻau, ona tatau lea ona ave le isi i le taimi masani. O le faaluaina o le aofai e matua faʻavaivaia.

Glucopifa Long Slimming

E le gata i le tuusaʻo o le faʻamoemoega o le vailaau faʻasaina, e faʻamaonia le maualuga o le suka i le maʻisuka, e masani ona faʻaaogaina e faʻaumatia ai paʻu faaopoopo. E mafua lenei mea i le malosi o le mea galue malosi e faʻamaonia ai le maualuga o le glycemia i le tino, ma o le taunuuga lea ua faʻaitiitia ai le lagona faateleina o le fiaai. E lua uiga o fomaʻi i le faʻaaogaina, talu ai o tagata e mananaʻo e aveesea le mamafa e masani ona latou faia na o latou lava. Ae o le le malamalama i le auala e galue ai Glucophage, o le le amanaiaina o faʻailoga ma aʻafiaga itu e mafai ona afaina ai le tino. I le faaopoopo atu, e tatau ona manatua i le mafaufau e le o le metformin e faʻaitiitia le mamafa. E le faʻaitiitia ai le gaioiga o le vaeluaina o gaʻo, lea, i le itu, mulimuli ane aʻafia ai le metabolism. O le faʻaaoga soo o papamaʻa, faʻalavelaveina i totonu o le lotoifale o le a mafua ai le faʻaleagaina o le endocrin system ma isi faʻafitauli.

Glyukofazh Long 500 mo le mamafa o le mamafa

E tatau ona e amata inu pia ma le itiiti ifo o le dose - 1 piliki i le aso. E tatau i se fomaʻi ona faateleina pe leai foi le aofaiga o fualaau faasaina pe a uma le vaiaso. O le vasega mo le gau o le mamafa e alu mai i le 10 i le 20 aso, pe a maeʻa e tatau ona fai se malologa mo le 1-2 masina. O le faʻaaogaina o le Glucofage Long 500 mo le paʻu o le mamafa e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi, talu ai o le faʻaaoga umi o le metformin e fai ma vaisu ma faʻaleagaina ai lona gafatia e faʻaaoga ai gaʻo.

Glucophage Long 750 mg Faʻailoga

O fualaau faasaina e aofia ai mea e sili atu ona aoga, ma o le mea lea e sili atu ona malosi le galue. I le tulaga o le tofiga, e ave faʻatasi pe faalua pe a faalua i le aso. O le umi o le vasega o loʻo i le faitalia a le fomaʻi. A maeʻa ona maeʻa, e tatau ona faʻafetaia ni nai masina malolo, ma le avanoa o se taamilosaga lona lua e tatau ona talanoaina ma le tagata tomai faapitoa e auai.

I le taimi o le maitaga, lactation

O le maʻisuka lea e le mafai ona faʻasaʻo pe a fanau se tamaititi e faʻapupulaina le lamatiaga o le fausiaina o maʻi faʻaleagaga ma mea e le masani ai i totonu, ola faaletino. E le lava le faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le metformin mo fafine maʻitaga, lea e leai ni faʻamatalaga o mataupu o maʻi faʻapitoa. O suʻesuʻega faʻamuamua e leʻi faʻaalia ai foi le leaga o fualaau oona i le faʻatulagaina o pepe / fetus, faʻafanauina, ma le atinaʻe mulimuli ane. Ae talu ai e le mafai ona teena atoa le tulaga taumatematega, ona o le sauniuni mo le mafaufau, faʻapea foi i le taimi o le maitaga ao togafitia i le metformin o le predabetic state and type 2 diabetes, e matua le manaomia lava ona inu Glucofage, e tatau ona suia i le inisalini togafitiga. E manaʻomia le mataʻituina pea ma le faatumauina o le kulukose i se tulaga lea e leai se taufaʻamataʻu o maʻi faʻamaʻi i le pepe / fetus.

Metformin ua iloa e pasi saʻo i susu susu. Ma e ui lava e leai se faʻamaoniga e mafai e le fualaau faasaina ona afaina ai se pepe faatoa fananau pe pepe, o le tuufaatasia o le lactation ma vailaau e matua le manaomia. E talafeagai, faatasi ai ma le fomaʻi togafitiga, ia mafaufau i aoga o fualaau mo le fafine ma mafai ona afaina ai le tamaititi, ma pe a maeʻa ona faia lea o se faaiuga i le aveina o vailaʻau.

Contraindications ma Puipuiga

O vailaau ma metformin e faʻasaina mo le faʻaaogaina ma:

  • Lafoaia o le tagata lava ia i totonu o vaega
  • Faʻaiʻuga o le maʻisuka: ketoacidosis, precoma, coma
  • Faʻaleagaina o le Renal, o se okeni le lelei
  • Faʻaauau le faʻamalosia o tulaga e mafai ona mafai ai ona le mafai ona fai le faʻamaʻi (vai inu ona o le vomiting ma / poʻo le manava, ituaiga ogaoga o faʻamaʻi pipisi (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaleleia o le tino poʻo le tino), faʻalavelave
  • O faʻamaʻi pipisi e maua ai le tino o le hypoxia (fatu ma / poʻo le faʻafitauli o le tino, MI)
  • Faʻalavelave faʻapitoa vavave ma manua e manaʻomia ai togafitiga ile inisalini
  • Le atoatoa le galue o le ate, o le toto o le okeni
  • Alu oona, vailaau oona ethanol
  • Toto
  • Lactic acidosis (e aofia ai le talafaasolopito)
  • Le faʻaaogaina o iodine-o loʻo i ai ni soʻeseʻesega faʻatusatusa i le faʻatonuina o le radioisotope / auala faʻalogologo o suʻesuʻega (2 aso aʻo lumanaʻi le mea na tutupu ma 2 aso mulimuli mai ia i latou)
  • Meaʻai Hypocaloric (itiiti ifo i le 1000 Kcal / s.).

Talosaga e le talafeagai, ae mafai ona maua fualaau faasaina:

  • I le matua (60+) ona o le maualalo o le malamalama o le aʻafiaga o fualaau oona i le tulaga o tagata gasegase i lenei vaega ma le leai o se faʻamaoniga o le saogalemu o fualaau faasaina.
  • Afai o le tagata gasegase e galue malosi i le tino, ona o lenei mea e mafua ai le faateleina o le faʻamataʻu o le lactic acidosis
  • Faatasi ai ma le le atoatoa
  • Faatasi ai ma le GV.

Faʻaopoopoga mo Pale Lapoʻa:

Glucophage (i soʻo se vailaʻau) e le tatau ona faʻamatalaina i tagata o loʻo i lalo ifo o le 18 tausaga le matua ona o le leai o se faʻamaoniga o le saogalemu o le vailaau faʻasaina ma ono afaina ai le soifua maloloina.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

I le taimi o le togafitiga ma fualaau faasaina ma le metformin i le tino ma le faaumiumi o gaioiga, e taua le amanaia o le gafatia o se mea e fegalegaleai ai ma vaega o isi fualaau faasaina:

Faʻasalaga faʻamaonia

O soʻo se vailaʻau o loʻo i ai le Iodine pe a faʻapipiʻiina ma le Glucofage e faʻamalosia ai le gasegase lactic. E le tatau ona faʻaaogaina vailaʻau ma le metformin mo aso e lua aʻo lei faia le suʻesuʻega o le leitio ma mo aso e lua talu mai (naʻo le tuʻuina atu o le gaioiga o gaʻo i le tulaga masani).

Glucopeli ma le ava malosi: e leʻi fautuaina le fesoʻotaʻiga

O pia oona poʻo vailaʻau faʻamalosi pe a faʻatasi ma le metformin e faʻatupulaʻia ma le faʻatetele le faʻamataʻu o le lactic acidosis. O se tulaga faʻapitoa faʻapitoa e faʻapupulaina i:

  • Taumafa leaga, mulimuli i meaai maualalo-calorie
  • Fofo ole gaʻo.

I le taimi o togafitiga, aloese mai le inupia po o fualaau faasaina ma le ethanol.

Faʻatasiga o vailaʻau e manaʻomia ai le tausiga tele

Pe a faʻapipiʻi le glucopifa ma Danazole, o le aʻafiaga maualuga o le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻateleina e tele taimi. Afai e talafeagai, e tatau ona fetuutuunai le fua o le metformin e tusa ai ma faailoilo o le kulukose i le taimi o togafitiga ma se taimi pe a uma le faʻamalolo o Danazol.

O le faʻaaogaina o fualaʻau tele o le chlorpromazine ma le metforimine e faʻateleina ai le kulūkose ma i le taimi e tasi e faʻaitiitia ai le faʻasaʻoina o le inisalini. I le taimi o togafitiga ma togafitiga antipsychotic ma pe a uma ona faalēaogāina, e tatau ona fetuunai le masani o le metformin i aso taitasi e tusa ai ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Glucocorticosteroids (faʻaogaina i le lotoifale ma le faʻaaogaina) faʻaitiitia le faʻapalepale kullukose, ma o le mea na mafua ai ona faateleina lona anotusi, lea e mafai ona amata ai le ketosis. Mo le puipuia o tulaga leaga, e tatau ona mataʻituina pea ma fetuutuunai le fua o le Glucophage i le taimi o togafitiga GCS ma pe a maeʻa.

Pe a faʻapipiʻi faʻatasi ma faʻasolosolo, e mafai ona tupu mai le acidosis lactic ona o le faʻaitiitia o le gaioiga. E le fautuaina le glucopeli mo tagata mamaʻi i le CC i lalo o le 60 ml i le minute.

O le tui o le beta-2-adrenergic agonists e faʻapupulaina ai le kulukose, ona o fualaau oona e maua ai se lagona faʻaolaina i faʻamaʻi seta β2-adrenergic. O le mea lea, o se fesuiaiga i le atunuʻu o le glucopeta poʻo le faʻaaogaina o le inisalini e manaʻomia.

O loʻo faʻamaonia e le tagata ACE ma isi vailaʻau faʻamalosi e mafai ai ona maualalo le kulūkose, o le mea lea, o le pulea o mea e aofia ai ma le suiga i le taimi o le metformin e manaʻomia.

Faʻatasi ma fualaau o le sulfonylurea, faʻapea foi le inisalini, salicylates ma acarbose e mafai ona fesoasoani i le hypoglycemia.

O vailaau faʻasaina faʻatautaia ma metformin mo le tele o lapisi, ma o le taunuuga lea e mafai ona faateleina ai le maualuga o le faʻamasinoga.

A faʻapipiʻiina ma Polotini umi, o le Wheelwheel e faʻalauteleina le palasia o le metformin.

Faʻaiʻuga

I le taimi o le togafiti, o Glucofage ma Glufofage Long tablets e mafai ona atiaʻe tulaga leaga i le tulaga o eseesega faaletonu i le gaioiga o totoga ma tino i totonu.

  • Metabolic processes: lactic acidosis, ma se umi umi - o se faaitiitia o le digestibility o le cyanocobalamin (vit B12). E taua tele le mafaufau i lenei mea i tagata gasegase i le measina megaloblastia.
  • Niu Sila: faʻaleagaina o le tofo, tofo metallic.
  • Faʻaogaina o mea e maua ai le gasegase: afu, vomiting, manava manava, tiga o le manava, faʻaitiitia pe le lava le manaʻo. E masani lava, o nei faʻaʻailoga e aliali i le amataga o togafitiga ma iu ai ina mou atu e aunoa ma se togafitiga. Afai e aliali mai na uiga, ona mafai lea ona faʻamavae pe afai e te tago i le fualaau faasaina i lea aso (2-3 p.) Faatasi ai ma meaai. E mafai ona faaleleia atili le faapalepale o fualaau faasaina e ala i le mea e gaosia ai fualaau ma le faʻagesegese tele o fualaau.
  • Paʻu: faʻafefete, afaina, erythema.
  • Polokalame o le Hepatobiliary: i mea vavaeese - o le solia o le masani o le gaio ma / poʻo gaʻo. A uma ona teena fualaau, o le setete o okeni e toe faʻaleleia moni lava.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻapitoa, o le aʻafiaga o fualaau oona i tamaiti e le ese mai tulaga e atinaʻe ai tagata matutua.

Afai o nei mea poʻo isi faʻaaliga e le manaʻomia o le aʻafiaga o le vailaʻau, e taua tele le logoina o le tagata tomai faapitoa.

Faʻasalaga

O loʻo i ai le faʻamaoniga e faapea, a maeʻa le tele o fualaau (e oʻo atu i le 85 g, pe tusa ma le 43 taimi i aso uma), e le mafai ona tupu le hypoglycemia, ae o le lactic acid e tupu. E le gata i lea, i le faaopoopo atu i overdoses, o lenei mea leaga e mafai ona faʻaalia e isi mea aʻafia.

I le tulaga o ni faailoilo o le televave, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona taofi vave. O le tagata manua e tatau ona falemai. A maeʻa ona iloiloina le maualuga o le lactate content, e faʻamalamalamaina le suʻesuʻega, ma faʻalagolago i faailoilo, o vailaʻau talafeagai e faʻatonuina. O le auala aupito sili ona lelei mo le faʻamamāina o le tino o le lactate ma le metformin o le faʻamaʻi. Ina ia faʻaumatia isi faailoga mataga, o loʻo faʻaalia ai togafitiga faʻapitoa.

Afai e le mafai e le tagata gasegase ona ave Glucopeta ma le maʻisuka ituaiga 2, ona sui lea i isi vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Akrikhin (Russian Federation)

Tau faʻatatau: 0.5 g (60 papa) - 113 rubles, papa p / obol. 0.85 g (60 pcs.) - 200 rubles.

Metotia e mafua ai le faʻamaʻi mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata matutua, pe afai o togafitiga muamua ma vailaau sulfonylurea e le aoga. E maua i totonu o fualaʻau ma se ituaiga masani ma le faʻalauteleina o le tuʻuina atu o le mea galue.

O le togafitiga ma isi vaega o fualaau faasaina e fetaui ma le Glucofage.

Tuua Lau Faamatalaga