Faʻamatalaga e uiga i glucometers: o le a sili atu ona lelei le faʻatau o mea tuai ma talavou

I le maʻi suka o le ituaiga muamua poʻo le lona lua, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le suka i le toto. I lenei mea, o se masini faapitoa, ua taʻua o se glucometer, e fesoasoani i le maʻisuka. E mafai ona faʻatau sau mita i aso nei i soʻo se faleoloa faʻapitoa e faʻatau atu mea faʻapitoa poʻo luga o itulau o faleoloa i le initaneti.

O le tau o se masini mo le fuaina o le suka toto e faalagolago i le gaosiga, galuega ma le lelei. Aʻo le i filifilia se glucometer, e fautuaina e faitau le iloiloga o tagata faʻapitoa na mafai ona faʻatau lenei masini ma taumafai i le faʻatinoga. E mafai foi ona e faʻaaogaina le fuataga o glucometers i le 2014 poʻo le 2015 e filifili ai le masini sili ona saʻo.

Glucometers e mafai ona vaevaeina i ni vaega autu, fuafua i ai o le a faʻaaogaina ina ia fua ai le suka o le toto:

  • Mea mo tagata matutua ei ai le maʻisuka,
  • O se masini mo tagata talavou ei ai se faʻamaʻi o le maʻisuka,
  • O se masini mo tagata soifua maloloina oe mananao e mataʻituina lo latou ola maloloina.

Glucometers mo tagata matutua

O ia togafitiga ua fautuaina e faatau se faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie ma sili atu ona faʻatuatuaina o se masini mo le fuaina o le suka toto.

A e faʻatau, e tatau ona e filifilia se glucometer ma se tulaga malosi, se lautele laupepa, faailoga tetele ma se numera aupito maualalo o faamau mo le puleaina. Mo tagata matutua, o masini e talafeagai i le lapopoa e sili atu ona talafeagai, e le manaʻomia le ulufale i le fodiga e faʻaaoga ai pātū.

O le tau o le mita e tatau ona maualalo, e le manaʻomia ona i ai ni galuega e pei o fesootaiga ma se komepiuta a le tagata lava ia, fuafua le fuainumera fuainumera mo se vaitaimi.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le masini i se vaega itiiti o le manatua ma le maualalo le saoasaoa mo le fuaina o le suka toto i se tagata maʻi.

O ia ituaiga masini e aofia ai glucometers o loʻo i ai tali lelei mai tagata faʻapitoa, e pei o le:

  • Accu Siaki Mobile,
  • VanTouch Filifili Simple,
  • Taavale afi
  • VanTouch Filifili.

Ae e te leʻi faʻatauina se masini mo le fuaina o le suka toto, e tatau ona e suʻesuʻeina le uiga o vaega o suʻega. E fautuaina e filifili se glucometer ma fasi pepa lapopoa, ina ia mafai ai e tagata matutua ona fua tutusa le toto. E tatau foi ona e gauai atu i le faigofie o le faatauina o nei fasi laau i se fale talavai po o se faleoloa faapitoa, ina ia leai se faafitauli i le lumanai.

  • O le komepiuta o le Contour TS o le mita muamua lea e le manaʻomia le faʻamaonia, o le mea lea e le manaʻomia e le tagata faʻaaoga le taulotoina o se numera o fuainumera i taimi uma, ulufale i se code pe faʻapipiʻi se pu i le masini. E mafai ona faʻaaoga faʻasalaga mo le ono masina talu ona tatala le pusa. O se masini talafeagai lelei, lea e sili atu.
  • Accu Chek Mobile o le uluai masini lea e tuufaatasia ai ni galuega i le taimi e tasi. O se kaseti faataitai o le 50 vaevaega ua faʻaaogaina e fua ai le maualuga o le suka toto, o lea e le manaʻomia ai ona faʻatau e siaki le kulūkose o le toto. E aofia ai se peni pipii e faʻapipiʻiina i le masini, lea e faʻapipiʻiina i se manua manifinifi, lea e mafai ai ona e faia se pupuʻu ma na o le tasi le kiliki. E le gata i lea, o le pusa masini e aofia ai le USB cable mo le fesootai atu i se komepiuta.
  • O le VanTouch Filifili le glucometer o le mita aupito sili ona talafeagai ma saʻo le maualuga o le toto suka lea ei ai se lisi gagana Rusia faigofie ma ua mafai ona lipotia mea sese i le Rusia. O le masini ei ai le galuega o le faaopoopoina o faailoga e uiga i le taimi na ave ai le fua - aʻo leʻi oʻo i le taimi o se taumafataga. O lenei mea e mafai ai e oe ona mataʻituina le tulaga o le tino ma fuafua po o fea meaai e sili ona aoga i le maʻisuka.
  • O se masini sili atu ona faigofie, lea e te le manaʻomia ai ona e tusia se fodu, o le VanTouch Select Simple glucometer. O fasi siaki mo lenei masini ua i ai se numera faatulagaina, o lea e le manaomia e le tagata faʻaoga le popole e uiga i le siakiina o seti numera. O lenei masini e leai se kulupu se tasi ma e faigofie lava mo tagata matutua.

Iloiloga o iloiloga, e tatau ona e taulai atu i galuega autu o se masini mo le fuaina o le maualuga o le toto suka - o le taimi fua lea, o le tele o le mafaufau, faʻalelei, faʻasologa.

O le fua o le taimi e faʻaalia ai le taimi i sekone ao faia le filifiliga o le kulukose i totonu o le toto mai le taimi e faʻaaogaina ai le toto toto i le laasaga o le suʻega.

Afai e te faʻaaoga le mita i le fale, e le tatau ona faʻaoga le masini vave. A maea le suʻesuʻeina o le suʻesuʻega, o le a faʻaalia se leo faʻalogo faapitoa.

O le tele o le manatua e aofia ai le numera o suʻesuʻega talu ai nei e mafai e le mita ona manatuaina. O le filifiliga pito sili ona lelei o le 10-15 fuataga.

E tatau ona e iloa e uiga i se mea e faʻavasega ai. I le fuaina o le toto toto i le plasma toto, e 12 pasene e tatau ona toesea mai le taunuuga ina ia maua ai le manaʻoga manaomia mo le toto atoa.

O faʻataʻitaʻiga uma o suʻega ei ai le tulafono patino e faʻasolo ai le masini. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tusia ma le lima le tulafono lenei pe faitau mai se pulou faapitoa, lea e faigofie tele mo tagata matutua e le o tauloto le code ma ulufale i totonu o le mita.

I le taimi nei i luga o le maketi faafomai ei ai ni ata o glucometers e aunoa ma le coding, o lea e le manaomia ai e tagata faaaoga le ulufale i se code poo le faapipiiina o se pu. O ia togafitiga e aofia ai le fuaina o le suka toto Kontur TS, VanTouch Filifili Simple, JMate Mini, Accu Check Mobile.

Glucometers mo tagata talavou

Mo tupulaga talavou mai le 11 i le 30 tausaga, o faʻataʻitaʻiga talafeagai e:

  • Accu Siaki Mobile,
  • Accu Chek Performa Nano,
  • Van Touch Ultra Faigofie,
  • EasyTouch GC.

O tagata talavou e taulaʻi atu i le filifilia o se mea faʻatautaia, faigofie ma faʻaonapo nei mo le fuaina o le kulukose toto. O nei meafaigaluega uma e mafai ona fuaina le toto i ni nai sekone.

  • O le polokalama EasyTouch GC e talafeagai mo i latou o loʻo fia faʻatau se mea lautele mo le fuaina o le toto suka ma le cholesterol i le fale.
  • E manaʻomia e Accu Chek Performa Nano ma JMate masini laʻititi le toto, lea e talafeagai lelei mo tamaiti talavou.
  • O le ata aupito sili ona lata mai o Van Tach Ultra Easy glucometers, lea e eseese lanu eseese o le mataupu. Mo tagata talavou, e nana le mea moni o le faʻamaʻi, e taua tele le tutusa o le masini ma se mea faʻaonapo nei - o se tagata taʻavale poʻo se taʻavale afi.

Faigaluega mo tagata soifua maloloina

Mo tagata e le maua i le maʻisuka, ae e tatau ona latou mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e talafeagai le Van Tach Select Simple poʻo le Motu Motu.

  • Mo le masini Van Touch Filifili Simple, o suʻega o loʻo faʻatau atu i se seti o fasi pepa e 25, lea e faigofie mo le faʻaaogaina o le masini.
  • Ona o le mea moni e leai se latou fesoʻotaʻiga ma le okesene, e mafai ona teuina ni vaega o le Suʻega o Taavale mo se taimi umi lava.
  • O ia mea uma ma isi masini e le manaʻomia le faʻamaonia.

Pe a faʻatau se masini mo le fuaina o le toto toto, e taua le gauai atu o le pusa e masani ona aofia ai na o le 10-25 fasi siaki, o le peni ma le 10 launi mo le samasama toto.

O le suʻega e manaʻomia ai se tasi o le suʻega ma se tasi o vae. Mo lenei mafuaʻaga, e fautuaina e fuafua vave pe faʻafia ona faia fua o le toto, ma faʻatauina seti o vaega o suʻega 50-100 ma le numera fetaui o laupepa. E fautuaina le faʻatau mai o ni mea faʻavaomalo, lea e talafeagai mo soʻo se faʻataʻitaʻiga o se glucometer.

Glucometer Fuafuaga

O lea e mafai ai e le maʻisuka ona fuafua poʻo fea le mita e sili ona lelei mo le fuaina o le suka toto, e i ai le fua faatatau o le mita e 2015. Na aofia ai ma mea sili ona faigofie ma aoga mai tagata taʻutaʻua lauiloa.

O le masini feaveaʻi sili ona lelei mo le 2015 o le One Touch Ultra Easy mita mai Johnson & Johnson, o lona tau e 2200 rubles. O se masini faigofie ma le vaʻaia ma se mamafa e na o le 35 g.

O le polokalama sili ona faʻatusatusaina o le 2015 e manatu ole Matters Straight mita mai Nipro. Ole suʻesuʻega e naʻo le 0.5 μl o le toto e manaʻomia, e aliali mai iʻuga o le suʻesuʻega i le faʻaaliga ina ua mavae le fa sekone.

O le mita pito i maualuga i le 2015, mafai ona teuina faʻamatalaga i le faʻamanatuga ina ua maeʻa suʻesuʻega, na faʻamauina Accu-Chek Asset mai Hoffmann la Roche. O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 350 mea na fai talu ai le taimi ma le aso ole auiliiliga. O loʻo i ai se galuega talafeagai mo le makaina o taunuʻuga na maua mai muamua poʻo le maeʻa foi o se taumafataga.

O le faigofie faigofie o le 2015 na amanaʻia o le tasi mita mita mai Touch Johnson ma Johnson. O lenei mea faigofie ma le faigofie e lelei mo tagata matutua poʻo tamaiti.

O le auala aupito sili ona faigofie o le 2015 e taua o le polokalama Accu-Chek Mobile mai Hoffmann la Roche. O le mita e galue i luga o le faavae o se kaseti ma 50 test tests ua faapipiiina. E le gata i lea, o se peni pipii o loʻo i totonu o le fale.

O le faiga sili ona aoga o le 2015 o le Acclu-Chek Performa glucometer mai Roche Diagnostics GmbH. O loʻo i ai se galuega faʻatonu, o se faamanatu o le manaʻomia mo se suʻega.

O le masini sili ona faatuatuaina o le 2015 na faaigoaina o le Vaalele a le Bayer Cons.Care AG. O lenei masini e faigofie ma faatuatuaina.

O le mini-laboratory sili ona lelei o le 2015 na faaigoaina o le Easytouch le masini feaveaʻi mai le kamupani Baioptik. O lenei masini e mafai ona fua tutusa le maualuga o le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto.

Fesoʻotaʻiga lelei Mea lelei mai le OK Oloa Biotek Co. na lauiloa o le faiga sili lea mo le siakiina o le toto i le 2015. I le faia o ni faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa, lea e mafai ai e oe ona maua taunuuga o le auiliiliga toetoe lava leai se mea sese.

Tuua Lau Faamatalaga