E faʻapefea ona faʻaaogaina le faʻasolosolo i le togafitiga o pancreatiti?

Sa tonu ia te au e tusi se toe iloiloga e uiga i le propolis tincture i le taimi lava na fesoasoani ai ia te au. Aisea e matua aoga ai?

Propolis o se tasi lea o le tele o oloa o le tausiga o le beekeeping.

O lenei mea masani e tulaga ese lava.

E tele naua mea aoga ma aoga i totonu o lea mea o se mea masani lava mo le tele o faamai. Vaega faʻamalosi o propolis:

Faʻamaonia e lona lava poto masani, na te faʻamalieina atoatoa le mumu i totonu o le gastrointestinal tract. O le Propolis e iai le antimicrobial ma aʻafiaga faʻapitoa i le tino.

APPEARANCE

O se fagu lanumoana lanumoana muamua o loʻo i totonu o se atigipusa pepa o loʻo i ai faʻamatalaga mai le kamupanī.

O le tapuni uʻamea tele ma o nisi taimi e faigata ai ona faʻasolosolo.

O loʻo i ai se pusi uʻamea i lalo o le tapuni, lea ou te vave lafoai ina ia aua nei ou mafatia, talu ai e ono faigata i nisi taimi ona maua.

FAʻAMATALAGA FAʻAMATALAGA

Nofoaga faʻatau - fale talavai. O le tau e eseese i le va o le 25-50 ruulu i le fagu, e fuafua i le falemaʻi. Volume 25 ml.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga: tuufaatasiga, faʻamatalaga, vaega o vailaʻau mo togafitiga, faʻataʻitaʻiga faʻamalositino.

Faailoga mo le faʻaogaina, faʻamaonia, auala o le talosaga ma fualaau.

Faamatalaga e uiga i le gaosiga.

Faʻasalalau itu, faatonuga faʻapitoa, faʻasalaga.

TULAGA, TALA, AROMA

O le faifai pea o le vai. Lanu lanu-lanu moli. O le manogi e tumu, suamalie, manaia, manogi o le propolis ma le ava malosi.

TULAGA O TUPE MAUA I LE PANCREATITIS

O loʻo ia te au le pancreatitis. O le suʻesuʻega na faia i le tele o tausaga ua mavae talu ai le faʻafuaseʻi ona faʻavavevave. I le taimi muamua, sa i ai se meaai malosi, o lea ua ou i ai i se meaai tatau, o lona uiga, ou te le faʻaleagaina mea taumafa. Ma i se isi itu na fai mai loʻu toalua na ia faailogaina se tusiga i le propolis i le togafitiga o pancreatitis, faitau i ai. Sa ou faitau, ae le o vave, ae leai se aoga. O le mea lea, na talanoa i se togafitiga manuia mo lenei maʻi. Aisea e te le taumafai ai? E le gata i lea, o le propolis tincture e tau ai se penny i totonu o se fale talavai.

Faʻafefea ma le taimi e inu ai?

A o lei alu i le moega, vevela le afa afa o le susu i se vevela vevela.

Liligi 25 silu o le propolis tincture i le susu ma fefiloi.

Inu i sina sipuni. Ou te inu ao le i momoe saʻo i luga o le moega, ou te lagona le mafanafana.

Faʻafetai i le faʻamalologa, ua faʻaaogaina faiga

o le gaʻoina o le gland e ala i lona lava enzymatic

gaoioiga. Faʻasalaga inflammatory o loʻo taofia.

Ina ua mavae le masina o le inu, sa ou matauina se eseesega tele i loʻu ola maloloina. Na iai ni suiga lelei na faia i le gaosigetone. Afai muamua na afaina ai au i le tiga, o le taimi nei e seasea lava ona tupu, pe afai ou te matua faʻaleagaina meaʻai gaʻo. I aso ua mavae, na ou popole i le gaogao, o le fatu ma le tele o lagona le lelei i le faiga o le vevela, lūlū, afaina, o lenei ua leai se mea. O lenei ua ou malolo i le taliaina, ona ou fuafua lea e faaauau pea.

Le aʻafiaga o mea laiti i luga o ava malosi:

oloa masani i luga o nofoaga faaleagaina o meaola oona o loʻo faʻafiafiaina

faafetai i le faʻafefiloi o le susu ma le propolis tincture, o le pancreas ua faʻamalolo ma vave ona toe faʻaleleia

ia maitauina le faʻaitiitia o le gaosiga o le kulimi hydrochloric i totonu o le manava

gaosiga o enzymes pancreatic faʻamaonia

FAAIUGA

Ou te fautuaina o le propolis tincture e avea o se mea aoga, multifunctional, o le natura masani ae le taugata.

Pancreatitis ma mafuaʻaga

Ina ia malamalama atili i auala o togafitiga, e tatau ona e malamalama i mafuaaga o le maʻi ma ona uiga. O le gase o le pancreatite e mafai ona mafua ai le tiga matuia. O le tiga e tupu i le itu tauagavale, salalau muamua i le tumutumu pito i luga, toso i lalo. O nisi taimi e fenumiai ai ma le faʻalavelave poʻo le tiga o le loto. Ae o le pancreatitis e lua ni eseesega:

  1. O le tiga e le faʻamalolo ai antispasmodics ma isi mea e mafai ona maua.
  2. O le tiga e tupu i le sefululima i le luasefulu minute talu ona 'ai.

I le vevela tele, o le maualuga o le vevela. O faʻailoga tuusaʻo e tutupu i le taimi o le gasologa o le laasaga ma i le laʻititi laʻititi o le maʻi. O nei mea e aʻafia ai faʻafitauli o le intestinal:

O mafuaʻaga o le mumu o le pancreatic e mafai ona vaevaeina i ni vaega:

  1. Iniseti
  2. Faamai o totoga i totonu.
  3. Manuaga ma le taotoga o le tino.
  4. Faʻafitauli faʻapitoa.
  5. Taumafa le lelei.

Togafitiga metotia

Ina ia aloese mai le taotoga i le taimi o le atinaʻeina o se osofaiga matautia o pancreatitis, e tatau ona faia ni mea faanatinati e faʻaitiitia ai le tulaga, togafitiga atili.

Ina ia taofia se osofaiga ogaoga, e tolu auala autu e faaaoga:

  • anapogi
  • malulu i luga o le manava
  • moe malolo.

O aso muamua e tolu, e tatau ona e mataʻituina le suʻe atoatoa o soʻo se meaʻai. Na o le inu vai mama. O le malulu i le faʻapipiʻiina ma faʻamaʻi fesoasoani e fesoasoani e faʻamalolo ai le mumu, faʻasaʻo le tiga.

Ina ia aua neʻi oʻo oe i le taotoga, e tatau ona e tausisi i se auala lelei e 'ai ai. Afai ei ai faafitauli i le pancreas, o isi metotia o togafitiga ma le puipuiga o le a oʻo mai i le laveai. O se metotia ua leva ona iloa - togafitia o pancreatitis ma le propolis.

Le aafiaga o le propolis i luga o le pancreas

Talu mai aso anamua, oloa o le beekeeping na faʻaaoga i togafitiga o faʻamaʻi eseese, ma na latou faamaonia lelei lava.

Faatasi ai ma lo latou faʻaaogaina, o gaioiga faʻasolosolo i totonu o le tino ua faʻaleleia atili, ua leai ni toxins, ma ua toe foi atu ile homeostasis ile masani.

O le faʻasologa o le kelu peau e faʻaaogaina e le gata i le avea ai o se sui soʻo, ae o se mea faʻapitoa. O le Propolis e sili ona lelei ona faʻamautuina i le togafitiga o pancreatitis, ona e faʻaleleia ai le soifua manuia lautele o le maʻi, lea e fesoasoani i lona vave faʻaleleia.

O lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga o togafitiga ma isi maʻi o le pancreas. E pei ona taʻua i luga, e mafai e le propolis ona faʻamalosi faʻamalosi ma le gaogao, ona o lenei mea e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le togafitiga.

O mea taua o le faʻaaogaina o le ava malosi e aofia ai:

  • o le atinaʻeina o le faʻaleagaina o le tino e faʻaitiitia, ma o le a mafai ona faʻaitiitia le gasegase o le gland e faʻaitiitia foi,
  • o le sua suamalie o le a avea ma mea e sili atu le malosi e faatatau i vaʻavaʻa ma okeni lata ane,
  • togafitiga o le pancreatitis ma le propolis e mafai ai ona ausia se puipuiga o le proteolytic ma le puipuiga, e faatatau i le mucosa gastrointestinal,
  • E mafai ona faʻaaogaina le tincture ma se ituaiga o togafitiga lautele, ina ia mafai ai ona taofia se gaioiga lona lua faʻalavelave, talu ai e mafai ona maua se aʻafiaga o le antibacterial ma le antimicrobial,
  • faaleleia auala faagasolo,
  • faʻavaveina le faagasologa o le faʻamalologa o eria ua faaleagaina, ma e fesoasoani foi i le saoasaoa o le toe faʻaleleia,
  • o le pancreas e amata ona maua ai enzymes i se auala vave, aua o le taimi o le mumū e tele mea e maua mai.

Naʻo se fomaʻi e iloa le auala e togafitia ai le pancreatitis ma le propolis, o le mea lea, e le tatau ona e faʻalagolago i faʻamatalaga o loʻo i luga, talu ai e taʻitasi tagata taʻitoʻatasi, ma o le mea na fesoasoani i se tasi e le masani ona galulue faatasi ma se isi tagata.

Propolis recipes mo pancreatitis

O le togafitiga o pancreatitis ma le propolis tincture o loʻo faʻalauiloa atili i le lalolagi faʻaonaponei, talu ai ona e tele ona aafiaga lelei. O le tincture o loʻo i ai se aafiaga malosi i luga o le pancreas, ona o le tele o vitamini ma minerale.

Mai fua o loʻo i lalo e mafai ona e malamalama pe faapefea ave le propolis tincturefaʻapea foʻi ma le auala e faʻaopoopoina ai i isi mea.

Ava malosi

Togafitiga o le pancreas ma le faʻaaogaina o le inu o le ava malosi o loʻo i ai se uiga lelei, ma faʻatagaina ai le faʻaaogaina o propolis mo pancreatitis.

Ina ia saunia, e tatau ona e ave le 50 kalama o le mea malo, ma liligi le 100ml o le alcohol alcohol.

O le tali e tatau ona faʻaaoga mo le tele o vaiaso, ma tuu i se nofoaga malulu. I le faaiuga o le piriota, e mafai ona e faia i le tautala, ae a maeʻa le fautuaga a le fomaʻi, ma le filifilia o se fualaau patino.

Faʻaaogā 8-10 laulaʻau o le vai, lea e tatau ona faʻamaʻi muamua i le 150 ml o vai ua tunuina, i le gasologa o taimi, o le a faʻapupula i le 40 pata. E tatau ona 'ai ao leʻi' ai.

Talu ai o le alcohol ethyl o se vaega o le oloa, ua faʻamaonia ai mo tagata gasegase o loʻo i ai se ituaiga o togafitiga, ma afai e le o mulimulitaia nei fautuaga, e mafai ona afaina tele ai le gaioiga o le pancreas.

Mortar ma le chamomile

Ina ia saunia le vaifofo, e tatau ona e saunia 250 ml o le teuteu o le chamomile, ma faaopoopo i ai 40 pata o propolis. E tatau ona faʻatau faatolu i le aso, pe a uma ona 'ai. O lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le mamafa o le faʻaogaina o le mea e le afaina ai, faʻapea foʻi ma le aveeseina o le gaogao tiga.

Faʻafefiloi ma le susu

Propolis tincture ma susu mo pancreatitis o se tasi o kulupu sili ona lauiloa. O le kulimi e galue o se solvent, pe o se mea faaopoopo. Pe a sauniuni lenei paluga, e mafai ona e maua ni avanoa mo sauniuniga.

O le susu o loʻo faʻapipiʻiina ina ia faʻateleina ai ona togafitiga ma togafiti. Ina ia saunia lenei oloa, ia faʻaaoga le tinio tincture, lea e mafai ona saunia tutoatasi, pe faʻatau i se fale talavai. O le mea lea e faaopoopo ai le susu.

Ina ia saunia le fofo togafitiga, e tatau ai 100 ml o le susu mafanafana solo 5-6 otaota o le tincture. Faaaoga tatau mo le 14 aso. Ona faʻavevesi lea o le vasega ma, afai e tatau ai, e toe faia.

Afai o le pancreatitis o loʻo i totonu o le laasaga laititi, ona faʻasaina lea o le ava malosi mo le faʻaaogaina, ma o le kelu pipi malosi o le a sili atu ona solo i le susu. Propolis e muamua ona faʻatau, pe tusa ma le 3 kalama, ma sasaa 200 ml o susu. O le susu ma le propolis mo le pancreatitis e tatau ona ave mo le lua vaiaso.

Ava e leai se ava

Ona o le leai o se meainu malosi i le tuufaatasiga, propolis e mafai ona faʻaaogaina mo cholecystitis ma pancreatitis, e pei o le foliga lapopoa.

Ina ia saunia lenei mea, o loʻo faʻaaogaina le kelu pipi mausali, lea e tatau ona nutimomoia muamua ma faʻatumu i le vai i le vevela pe a ma le 60 ° C. E tatau ona fafaga i le fua o le 1:10, e aofia ai le 10 kalama o le propolis mo le 100 ml o le vai.

E tatau ona tuu i totonu o se ipu ma se tapuni tapuni lelei, ona o ia faamoemoega, o se thermos e sili ona talafeagai. E tatau ona faʻamalosi mo le lua aso.

Faʻavae faʻamalosi

O nisi o tagata gasegase e faʻaaogaina le pepelu pipi i se foliga malosi, e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faaopoopo. E tatau ona e ave pe tusa ma le 30 kalama o le propolis, ma vevela i le ooto tautala e pei o le kuki, ma tausi mo le 60 minute. O le mea moni, i le taimi lea, o le lysozyme mai le suavaia o le a mafai ona toso uma vaega aoga mai propolis.

Tulafono Faʻatagaina

Aʻo le i faʻamalosia, i soo se faiga, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi, aua e ono iai ni faʻamaoniga. Ina ia iloa, e tatau ona pasia se numera o suʻega suʻega e fuafua ai le ituaiga o pancreatiti (faʻasolosolo poʻo le faʻasolosolo).

O lenei mea o le a fesoasoani i le faia o se faʻamaʻiga mulimuli, ma filifili le sili atu le lelei ma le saʻo o togafitiga masani, mo le maualuga o le togafiti.

Afai o le faʻaleagaina o le faagasologa e maua mai i se foliga lapopoa, e tatau ona tuʻufaʻatasia le togafitiga ma le propolis ma fualaau faasaina. O le togafitiga atoatoa o le a ausia ai se vave vave, ae, i se faaopoopoga, e aoga le pipii atu i se meaai. O le tagata maʻi e tatau ona 'ai meaai i ni vaega laiti, ma tele taimi i le aso, faʻaitiitia le numera o meaʻai vevela ma le masima, ma faʻamaʻo atoa le suka, nicotine ma le ava malosi.

Taua! I le i ai o le pancreatitis e masani ai, lea e faʻaalia ai lava ia i taimi uma, fautuaina le piʻo pipi mamafa. Propolis e tatau ona faʻaulu ao le i ai taumafa, i sina aofaiga itiiti - 3 kalama. Pe a ulu atu i totonu o le gastrointestinal tract, o se fegalegaleaiga malosi ma le siosiomaga, ma o se mea e puipuia ai le antimicrobial ua matauina o se taunuuga o le tali.

O le agai i luga o le gastrointestinal tract, o loo faaalia ai le toe faʻafouina o le tino, faʻaititia ai le malosi o le faʻaogaina o le mu, ma faʻaleleia le gaioiga o le pancreas. I le tino o le togafitiga, ua fautuaina e faʻaaoga le tincture faatasi ma le susu, o le a le afaina ai le gastrointestinal tract e pei o le malosi o le ava.

Taua! Aua nei galo o, faalagolago i na o suʻega faʻapitoa, o le ae le ausia ni taunuuga lelei mai le propolis.

O faʻatalanoaga a le fomaʻi ao lei faʻaogaina, e faʻamalosia, talu ai ona o le faʻamaʻi lava ia e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga e le mafai ona faʻafitia. I uluai faailoga o mea e le masani ai i le vaega o le pancreas, e tatau ona faia se faasologa o suʻega, o le a mafai ai ona faia se suʻesuʻega saʻo, ma amata togafitiga faʻapitoa, ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le propolis.

Propolis ma ona meatotino

O oloa pipi, propolis, poʻo le kelu paʻu (faʻamau), o loʻo i ai faʻamalologa meatotino e le itiiti ifo nai lo le meli. E maua mai e pi mo le faʻafefe o honeycombs, pupuni i totonu o pupuni. O lona tuufaatasiga e aofia ai le vevela o mea totino, lea o meaʻai e fefiloi ma le pollen, wax, ma le faalilolilo o laʻau moa.

O pi e palu le paluga e pei o paluga, ma faasolosolo malie ona faaopoopo mea e tatau ai. O le lanu o pepelu faapipii i aiga eseese e eseese mai le lanu enaena e enaena.

Propolis e taua tele mo ana meatotino aoga:

  1. Painkillers.
  2. Aneti-inflammatory.
  3. Faʻailogaina.
  4. Faʻamālōlōina le faamalo.
  5. Antimicrobial.

O le pelu o povi e aofia ai minerale ma elemene. Mai i minerale, o le tele tele o le calcium. O Propolis e tamaoaiga i mea e masani ai: cobalt, strontium, kasikoni, vanadium, zinc. E leai ni vitamini i totonu nai lo le meli. Flavonoids, o loʻo i ai mea faʻapitoa ma faʻamalolo faʻamalolo, tuʻuina le pelu faʻapipiʻi mea taua. E le gata i lea, e aofia ai amino acids, o suauu taua.

Faʻaaogaina o meatotino o le propolis ma le faʻasaina

Propolis o loʻo faʻaauau pea le faʻamalosia ma mea faʻamalosia lautele. O mea o loʻo aofia ai i totonu o loʻo i ai le aʻafiaga o le antisepic ma le anti-inflammatory, lea e faʻaitiitia ai le amataina o faʻaʻailoga i pancreatitis. O mea faʻamalolo o le kelu pepese e fesoasoani i le taofiofia o le faʻaogaina o le tino i le pancreas, maua ai se lagona faʻaleleia i le galuega a le tino, faʻavaveina le faiga o gataifale ma toe faʻafouina le gland.

E ui i le maualuga o le aoga o le vailaʻau, e le mafai ona faʻaaogaina i taimi uma. E tatau ona e aloese mai le tagofia o fualaau faasaina i le tulaga o:

  • allergies i oloa o le tausiga o le beekeeping,
  • cardiovascular disease:
  • ma maitaga ma susu.

I totonu o le pancreatitis, e sili atu le lafoai atoa o fualaau faʻasaina. E le fautuaina e tusa lava pe na o le faimamago, aua o le gutu e mafai ona oʻo i totonu o le manava.

Ava malosi

O maʻi ma pancreatitis e tatau ona lafoaia atoa le faʻaaogaina o le ava malosi. O le mea lea, e tatau ona togafitia le faʻaaogaina o le faʻasaina o le ava malosi ma le faʻaeteete tele.

E fautuaina e le au atinaʻe le metotia lenei e faʻaaoga ai fualaau faasaina:

  1. O le vailaʻau e amata i le itiiti ifo o le 10 pata o le tincture mo le 100 ml o le vai mafanafana i luga o se manava leʻo 1 le itula ao le i faia se taumafataga.
  2. Afai e gafatia e le tino le tincture lelei, ona tatau lea ona faasolosolo malie le alualu i luma o le dose, ma aumaia i le 40 pata.
  3. E tolu taimi i le aso e faʻaaoga ai le kulimi i le 2 vaiaso.
  4. Afai ei ai se tulaga lelei o le faʻamaʻi, ona mafai lea ona e toe faia le togafitiga i le 2-3 vaiaso.

Auala e kuka ai le suavai

O le faʻafefe o le vai e faigofie ona saunia oe lava. E faʻaleleia le lelei o togafitiga faʻaleaganuʻu ma talafeagai mo tagata e le mafai ona taliaina le susu. Ina ia saunia le fusi, ave le 10 g o le eleele muamua ma le suamalie 100 ml o vai mama mama. Ua aveese le vaifofo e tuu ai mo le 24 itula i se nofoaga malulu ma pouliuli.

O le vaega na maua aʻo leʻi faʻaaogaina e le faʻamaina ma ave i le 0.5 tbsp. l faalua i le aso mo le 2 vaiaso. O isi mea e totoe e mafai ona 'ai, faʻamafaʻi maeʻaeʻa seia maeʻa atoa.

Mo le faʻaleleia o le aafiaga anti-inflammatory, e mafai ona faʻaaoga le propolis le faʻaaogaina i le bromomile broth. Mo lenei, 1 tbsp. l fugalaau matutu e sasaa i le vai vevela, aumai i se vevela ma tumau i le vevela vevela mo le isi 5 minute. O le suamalie e maua ai le suamalie e faʻamamaina, mago, 40-45 pata o le faʻaaogaina o le suavai faʻapipiʻi. O le vailaau e inu faʻolu i le aso mo le 1 tbsp. l

Propolis ma le susu o se vailaʻau lauiloa mo pancreatitis, ae e na o tagata e leai se lactase e maua. O lona sauniuniga e faia i le faasologa lenei:

  1. Tipi se fasi meaola. Ina ia faafaigofie lenei mea, ua fautuaina e te faamatuu muamua.
  2. Suauu 1 le ipu susu ma sasaa 1 tsp i totonu. ufiufi o le propolis.
  3. I le taimi o le mafanafana, o le solo o le a tulaʻi i luga o le susu, lea e tatau ona aveeseina.
  4. O le susu tunu ma le propolis e tatau ona ave ao lei moe.

Togafitiga o pancreatitis ma le propolis

E mafai ona faʻaaoga le kelu paʻu mo pancreatiti. E mafai! Ma e tatau lava. O se mea 'eseʻese lea e gaosia e gaʻo ina ia faʻamaʻapeʻa ai le asaga ma tapunia ona vaʻa mai le matagi ma le malulu. E aofia ai vitamini, minerale, macro-ma microelements, faʻapea foʻi ma phenols, flavonoids, wax, pollen. O le oloa e faʻaaogaina e togafitia toetoe lava faʻamaʻi uma. O le pancreatitis e le o se faʻasalaga.

Aafiaga i luga o le pancreas

O le pepelu o povi e tele mea e faʻamalolo ai, o le tele o ia mea e aoga mo le pancreas. E fesoasoani i le faʻamalosea o faʻamaʻi pipisi, faʻateleina le faʻafouina o le tino, faʻatulagaina le gataifale. E fesoasoani le oloa i le faʻamalosia o le mamafa i taimi o le vaivai. E le fautuaina le faʻaaogaina o kelu paʻu mo le mumū o le pancreas i ni aofaiga tetele. Ae i le togafitiga o pancreatitis, o le propolis tincture i le fua saʻo o le a fesoasoani e taulimaina le faʻamaʻi ma ona faʻaʻailoga.

Pure propolis togafitiga

O le susu o le auala sili ona faigofie e taulima ai pancreatitis. E le manaʻomia ai se taimi mo sauniuniga faifai pea o vailaʻau. I le faaopoopo atu i ai, e faigofie ona ave ni nai vaega laiti mo oe mo se savaliga poʻo se galuega. Mo togafitiga togafitiga, e tatau ona vaevaeina se vaega itiiti o le vailaau i ni vaega se 3 o le 3 g ma fafasi i latou mo le itula. E le tatau ona foloina, talu ai e tele naua le solo i le faavae, lea e le o faʻalavelaveina e le vaega o tagata. E tatau ona toe faaluaina le faiga faʻa-5 i le aso mo le 2 vaiaso. Mo le tele o aafiaga, e faʻamaʻaina le propolis aʻo leʻi 'ai poʻo le itula mulimuli ane. O lea ituaiga mea faigaluega o le a fesoasoani i le feagai ma faailoga o pancreatitis, ma e lelei foi le aʻafiaga o le setete o nasopharynx.

Togafitiga ma le inu o le ava malosi

E mafai ona faʻatauina se faʻataʻitaʻi i se fale talavai, ae o tagata faʻamalolo masani e fautuaina e sauniuni oe lava ia. O le mea e lelei ai, e le faigata i le fale. Mo le kuka, faʻafefe 100 g o le oloa ma sasaa le afa afa ipu ava. Faʻafefiloi lelei le fofo ma tuʻu i se nofoaga malulu mo aso e 10, faʻaosooso i aso uma. E tatau ona e inuina se vaifofo faapena i le afa o le sipuni faalua i le aso ao lei oʻo i taumafataga. Aʻo leʻi faʻaaogaina, faʻafefiloi le tincture ma le 100 ml o le vai mamā.

Le aafiaga o le propolis tincture ma le mumū o le pancreas

I le faaopoopo atu i le mea moni e mafai ona togafitia lelei le pancreatitis ma le propolis pure, e mafai ona togafitia le maʻi i le inu o le ava mai lenei oloa. Tincture e tatau ona 20%.

O lenei vailaau faʻapitoa faʻapitoa e faʻaleagaina ai le tino o le tino ma ua i ai se faʻamalologa ma faʻafefe-inflammatory i luga o le okeni.

O le isi vaega o le propolis o le a faʻaitiitia ai le malosi o le pulelasi gastric, lea e faʻaosofia ai le televave o le enzymes e le pancreas, ma mafua ai ona faʻapalapala.

O le faʻasolosolo aso e tasi o le tincture o le 40-60 fugalaʻau fefiloi ma vai mafanafana poʻo susu.

Propolis mo le pancreatitis masani

I le pancreatitis e masani ai, o le pure propolis o loʻo faʻaaogaina, o lona faʻamaina o le ava po o le teuteu. O le sili ona aoga propolis i lona foliga masani. O le oloa e tipi i ni vaega laiti, e tatau ona togiina taitasi mo le tusa o le itula, ona feanu lea.

I lenei fomu, propolis e mafai ona faʻaaogaina ao leʻi oʻo i le taimi o taumafataga. O le togafitiga e 15 aso.

O le faʻagasologa e toe faia 4-5 taimi i le aso. O se auala faʻaoga faigofie ae faʻaaogaina e faʻamalieina ai le gasea, o le fatu, ma le afaina.

E leai se aoga o le gaioiga o le propolis faʻatasi ma vailaʻau vailaʻau eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le chamomile.

  1. Suavai - ½ ipu.
  2. Shredded propolis -10 grams.

Aumai le vai i se vevela ma malulu i le 60. Ua tuu le Propolis i se vevela ma ua tumu i le vai. E tatau ona teuina le suavai mo le 24 itula, e luluina i nisi taimi. O le afu maeʻa ua uma ona faʻamamaina ma tuu i le pusaaisa mo le teuina. E mafai foi ona maitauina o le propolis mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai foi ona faʻaaogaina.

O lea e tatau ona e saunia se teuteuga o le chamomile:

  1. Suavai suamalie - 1 ipu.
  2. Chamomile fugalaau - 1 sipuni.

Chamomile ua faʻafefiloi ma le vai ma faʻapipiʻi mo le 5 minute faʻatasi ma le faʻaleleia atili ma le vevela.

O togafitiga e pei ona taua i lalo: faalua i le aso, 1 le paluga suamalie o le propolis infusion o loʻo faʻaopopoina, ma le sipuni sipuni o le gafamate broth. O le togafitiga e 15 aso.

Nai lo o le teuteuina o le chamomile i le faʻafefete, e mafai ona e faʻaaogaina se decoction o calendula. Ina ia faʻafesoʻotaʻia lenei togafitiga, e mafai ona e teuteuina le faʻafefiloi:

  • coltsfoot,
  • elecampane
  • pepa laumei
  • meaʻai
  • fugalaau olaola.

O se taunuuga lelei o le faʻaaogaina o le propolis i le susu i le tulaga o le mumu o le pancreatic. Mo lenei mafuaʻaga, o se faʻasologa mai lenei oloa faʻamalolo, lea e mafai ona faʻatau i se fale talavai, e sili atu.

Ae e mafai ona kuka i le fale. Ina ia faia lenei mea, ave 30 gr. meaola tuinanau masani ma le 500 ml. Vodka. O le koneteina o loʻo tuʻuina ai vaega ia e tatau ona teu i se mea pogisa ma lūlūina i le tele o taimi i le aso.

O le sauniuni o vailaʻau e mafai ona faʻamoemoeina e le uiga o le lanu o le cognac. O lea la e mafai ona fufulu le tincture ma teuina i totonu o le pusaaisa. E fautuaina le fualaau mo le pancreatiti. E tatau ona faʻaaogaina i le susu mafanafana, suavai poʻo mea teuteu.

O le faʻatasiina o togafitiga faʻatasi ai ma se meaai e le mafai ai ona faʻatagaina le tagata maʻi e faʻaumatia le tiga i le itu tauagavale o le hypochondrium ma toe faʻafouina le faʻaogaina o le tino.

Ma le gastritis ma le pancreatitis

Pe a faʻamalosia, oʻo mai i totonu o le manava, propolis o loʻo iai se aʻafiaga antimicrobial ma aʻafiaga. E fesoasoani lenei mea e vave faʻateʻa ese ai le tele o faʻafitauli i le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le gastritis, le mumū o le mucosa e tupu, faʻavevesi ona o ni meaola laiti, ma le pancreatitis, o le togafiti o le inflammatory o se taunuuga o le dystrophy o le parenchyma gland.

Mo le togafitiga o ia ituaiga o meaola, o loʻo faʻaaogaina ai vailaau faʻamaʻi e taofia ai le le gata i le faʻaleagaina, ae faʻapea foi le aoga o siama e talafeagai mo le faʻaleleia masani o meaai. O se vailaau faʻasolo faʻasolosolo e tutusa lona aafiaga, ae e le o aʻafia ai ma aʻafiaga.

I se taimi masani

O le Propolis e mafai ona faʻaaoga i na o vaeluaga i le va o faʻatelega o le faʻamaʻi. I le taimi o le faamagaloga, e tatau ona ave ma le faaeteete tapenapenaga ma oloa gaosi oloa. Propolis i le tele o mea e mafai ona avea ma se mea e matua aʻafia ai le tino ma faʻateleina ai le tulaga o le maʻi, faʻatupulaʻia le fulafula. Pe a togafitia i le kelu pipi, e tatau ona matua matauina le fua ma mataʻituina le tulaga o le tino. I se faailo itiiti o le faʻaleagaina, e tatau loa ona vave taofia.

Ma le cholecystitis ma le pancreatitis

O togafitiga inflammatory i le cholecystitis ma le pancreatitis e mafai ona togafitia i oloa gaosi. Faatasi ai ma nei faamai, o se vaifofo o le propolis, propolis susu, o le ava malosi ua ave. O le oloa o le beekeeping o loʻo i ai se anti-inflammatory, faʻamaloloina, faʻaitiitia le tiga.

I se foliga laititi

I totonu o le pancreatitis, o le propolis togafitiga e faʻasaina. O se vailaau mai se palu gaosi e mafai ona faʻateteleina ai se tulaga o le vaivai o le paʻu, mafua ai nisi faʻalavelave faʻaogaina. E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma le faʻatagaga a le fomaʻi pe a uma ona taofi le osofaʻiga ma matau lelei le meaʻai.

Ma le pancreatitis

Ona o ana meatotino, propolis e taua i le togafitiga o pancreatitis. E iloa lenei mea i togafitiga aloaia, lea e fautuaina ai togafitiga e avea o se faaopoopoga i togafitiga fualaau faasaina ma faaaoga mo le puipuia o le toe foi mai.

O le pepelu o povi e faʻasaʻo ai le tiga, fula o le pancreas, aʻo faʻamaonia le galuega o le inumaga ma le ate. O le tulaga o le gastrointestinal tract e aafia ai le pancreas. Afai o le vevela o le mumunia e ave ai le tele o le tino o le gland, ona ono faʻavaivaia ai lea, lea o le a mafua ai faʻamaʻi e pei o le maʻisuka ma le necrosis pancreatic.

Auala e faʻaaogaina ai gelu kelu

O auala e faʻaaoga ai propolis mo le pancreatitis e eseese. E mafai ona e togafitia le pancreatitis ma le kelu paʻu i lona tino mama, tincture o le propolis mo le ava malosi, saunia decoctions i luga o le vai, ma laau. O le ava malosi e ave i le vai poʻo le susu. Ae, aʻo leʻi filifilia se metotia o togafitiga mo oe lava, e manaʻomia lou faʻatalanoa lau fomaʻi. Afai oe maʻi i oloa gaosi, o le ae teena le togafitiga ma le pusa.

O le ava malosi e mafai ona saunia tutoatasi pe faʻatau i se fale talavai. I le pancreatitis e masani ai, ua fautuaina e ave togafitiga togafitiga faalua i le tausaga.

Ina ia aveese faʻatele osofaʻiga o le mumū, faʻaalia e le nausea, vomia, poloka toto, e fautuaina e faʻaaoga le propolis i se pepa fou. Aʻo leʻi 'ai, faʻatau se fasi kelu. I lenei tulaga, o le umi o le suimui e tatau ona oʻo i luga ile itula. O vailaʻau o loʻo aofia ai i totonu o loʻo gaosia e le fulufulu. O le umi o le tasi vasega o le afa masina. A maeʻa ni nai faʻasalaga, e lagona e se isi le lelei, faʻaitiitia le osofaʻiga o le taʻavale.

Infusions ma tinctures

Aʻo le i sauniuni le tincture poʻo le teuteu, e fautuaina e olo le pelu paʻu i luga o se mea e sili ona lelei. O se vaega o le propolis ua tuu mo se aso i totonu o se pusaaisa. A maeʻa lena, e faigofie lava ona ata. Faʻafefea ona togafitia i le propolis?

  • Faʻamatalaga i luga o le vai - o lenei fusi ua saunia i se vevela. E sefulu kalama o le propolis e tatau ona faatumulia i le 90 ml o le mafanafana (55-65 tikeri) vai e kuka. O le vailaʻau e faʻafesoʻotaʻi mo se aso i totonu o se vevela. A o leʻi 'ai, ia faʻasolo faalua i le aso. O le vasega e lua vaiaso.
  • O le teuteuga i le chamomile - muamua, saunia se teuteuga o le chamomile i le vaega lenei: sasaa ni taga mama se lua i se ipu vai inu ma aumai i se vevela. I totonu o se paluga mafanafana e faaopoopo ai le 40 fuga o se vaega o le propolis. Faʻavave tasi i le manava gaogao i le tolusefulu minute ao leʻi faia le taeao.
  • Ava o le ava - o le a e manaʻomia se lita o le ava po o vodka. E tasi le selau kalama o le kelu e nutimomoia pe a uma ona matua i se faleisa ma sasaa i le ava i totonu o se fagu. E tuʻu le fagu i se mea pogisa, ae le galo e lulu i aso uma. I le sefulu aso mulimuli ane, ua saunia ai le tincture. Faʻaalu le afa itula ao le i fafagaina faalua i le aso, faʻafefe 1-3 lamala o le tincture i le 50 ml o le vai.

Propolis Milk

O le lelei o le faʻaaogaina o le propolis i le susu mo pancreatiti. O lenei fua e le talafeagai mo i latou e maua le laoga o le tui. E le gata i lea, o le puipuiga o le gaosiga o oloa susu e mafai ona tupu pe a maeʻa le osofaia o pancreatitis. O le mea lea, e tatau ona e pulea lou manuia. O faʻataʻitaʻiga nei e lua mo le saunia o vailaʻau: faʻasolosolo mama ma le faʻamalosi o le ava:

  1. Milu ma le tincture - 10 pata o le ava tincture ua faaopoopo i le 100 ml o susu. Ave faʻasaina i le susu i le taimi e moe ai mo le lua vaiaso. Ona - o le vaiaso e alu. Faatasi ai ma lenei suiga, e mafai ona e aveina i totonu o le ono masina. A maeʻa le lua vaiaso vaiaso, e sau le mapusaga.
  2. Fou fou ile propolis i le susu - faaopoopo se sipuniti o propolis palu i se ipu malamalama susu, susu. A maeʻa ni nai minute, faamama ma alu e faʻaliliu. O le mea na maua mai ai le anufe ua aveesea ma inu ao le i momoe. O le faasologa o le talosaga ua tuʻuina mai i le fua muamua.

Togafitiga faʻatasi ma le paluga o le chamomile ma le propolis

Chamomile e faʻaleleia le faʻaaogaina o le anti-inflammatory ma isi faʻamalolo o propolis. Ina ia saunia le tincture, faʻaopoopo se sipuni tele o le chamomile i le sufuluina o le vai ma kuka mo le 5 minute ile vevela vevela. I sea teuteuga, e tatau ona e faaopoopo se sipuni sipuni o le kelu paʻu, pe a faʻamalieina le decoction i le 70 tikeri. E tatau ona teuina le vailaʻau mo le 2 aso i totonu o se vevela, ma faʻaosooso i nisi taimi. O le faʻasolosolo Propolis ma le chamomile e tele lava ina faʻaaogaina e togafitia ai faafitauli i le opo ma le faʻaoʻo, ae e lelei le afaina ai o le maʻi ma le pancreatitis.

Contraindications

O togafitiga Propolis ua solia i mataupu nei:

  • allergy i oloa pipi,
  • maʻitaga ma lactation,
  • cardiovascular disease.

Vitio: propolis mo pancreatitis, togafitiga o le pancreas.

Propolis mo le togafitiga o le mumu o le pancreatic e faʻaaogaina e le tele o tagata gasegase. Latou te pulea le ausia o le faʻamagaloina ma taʻitaʻia se olaga masani.

"Ua faasaoina au e Propolis mo le tele o tausaga. Ou te faia se siaki. Ou te faia vasega faalua i le tausaga ao faagasolo le vaitaimi o le vevesi poʻo sina taimi muamua atu. E lagolagoina lelei ma e fesoasoani e ola ai faʻateleina. Ou te fautuaina tagata uma. E naʻo tagata e faʻafeiloaʻi i allergies e manaʻomia ona sili atu ona faʻaeteete "- Dmitry.

"Ou te faʻaaogaina le propolis i le faailoga muamua o le faʻavavega o pancreatitis. Ua amata ona ou kopiina se fasi kelu ao le i ai. O le mea autu o le faia lea o lenei gaioiga i le umi e mafai ai, tusa o le itula. E le pine ae sau le toomaga, alu ese le tiga ma le tiga "- Maria.

Faitau mataupu nei:

Le aso lelei i tagata uma! Na ou maua le pancreatitis ona o le le paleni, e masani lava ona ou maua se meaai i luga o le alu, e leai se taimi e ai atoatoa ai ma i le taimi e tasi. I le taimi muamua na lelei mea uma, o nisi taimi na o le mamafa i totonu o le vailaau oona, ae i le aluga o taimi, na faaopoopo i ai le tiga ma le flatulence. O loʻu tama o loʻo galue i le tausiga o laʻau, o lea na ia fautua mai ai ia te au e ave le paluga i susu ao lei moe, mo le masina na ou mulimuli ai i lana fautuaga. Ma, o le taunuuga e leʻi leva ona oʻo mai! Ua afaina le tiga ma le tiga, o le malosi foi o le + ua amata ona ou tausisia le PP, ua faateleina le puipuiga. O oloa o le povi e lelei mai faʻamaʻi, e aofia ai faʻamaʻi gasegase.

Ou te leʻi iloa lena mea ma le pancreatitis e mafai ona e faʻaaoga propolis, na ou faʻalogo ai e uiga i le tele o ona aoga aoga, ae o lenei e lelei tele. Nai lo le na o latou le faia aʻu e faʻamalolo ai, ma iinei ma le tino atoa, faafetai, o le a ou taumafai)

E faʻapefea ona ave faʻasaina i le meli

O pepelu paleni ma le meli e faʻaaoga mo togafitiga faʻapitoa i le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le pancreatitis. Ina ia saunia le vailaau e tatau ona e suʻeina sina polo laʻititi i luga o se fatu ma faʻafefiloi tutusa ma le meli. A maeʻa lenei mea, e tatau ona vevela le paluga, ae le o le kuka. E tatau ona tutusa le faʻafefiloi. Afai e tatau ai, matou te ave vailaʻau i le sipuni 2-3 taimi i le aso.

Togafitiga o togafitiga

Soo se togafitiga ma togafitiga faa-tagata, e aofia ai le pancreatitis, tatou te amataina i se metotia aupito itiiti. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le ono mafai ona tupu se tali faʻafuaseʻi. Afai e leai ni faʻamaʻi, e mafai ona e faʻatupulaʻia le fua. O lenei mea e faʻaleleia ai le metabolism, toe faʻafoʻi le paleni o meaʻai i totonu o le tino, ma faʻalavelaveina ai le faʻaogaina o le tino.E le mafai ona togafitia le pancreas i se ituaiga naʻo totonu o le gasegase o le maʻi. A oʻo mai le faʻaleagaina, e mafai ona e toe ave le fofo. O le togafitiga e masani ona 14 aso.

O fea ma le auala e teu ai propolis

Mo le faʻaaogaina lelei o le propolis, e tatau ona e iloa pe faʻapefea ona teuina lelei ina ia aua le maumau uma meatotino aoga. Lago le teuina i se nofoaga malulu, e le maua ai le susu ma le susulu saʻo ole la, e fautuaina. E le sili atu ma le 25 tikeri le malulu o le teuina.

O le paʻu e mafai ona teuina i totonu o se fagu tapuni, pe a fai i polo - e mafai foi ona afifi i pepa.

E le tatau ona teuina Propolis i tafatafa o mea manogi e pei o mea manogi. O le oloa e tatau ona afifi i le paʻu ma tuʻu i totonu o se ipu fagu. Faʻavave le ola ola seia oo i le 5 tausaga. Ae e tatau ona manatua o le umi o loʻo taoto ai, o le mea e le aoga i ai. E sili atu le faʻaaogaina o se oloa fou mo togafitiga.

Tuua Lau Faamatalaga