E le mafai ona faatagaina le maʻisuka pe leai foi

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le faʻaitiitia o le suka toto ma le kinamona ua manatu o se auala aoga mo le maʻisuka. Faatasi ai ma lenei togafitiga, ua fautuaina e tuufaatasi mea manogi ma le kefir, talu ai o le aafiaga o lenei paluga ua faaleleia. E galue i luga o le tino ma le suka e le sili atu ona leaga nai lo le tele o vailaʻau faʻaonapo nei. O lenei meafaigaluega e faʻaaogaina e le tele o tagata gasegase ma o le toʻatele oi latou ua faamalieina i le taunuuga, ae ia iloa, e tatau ona e mulimuli i fautuaga uma a se fomaʻi e uiga i lenei togafitiga.

Mea aoga o mea manogi. Contraindications

O lenamamoni ei ai mea taua e faʻaalia i le faʻamalosia o le inisalini. E taua foi o se punavai tulaga ese o meaai taua, vitamini. O lenei mea manogi e maualalo ai le toto suka, ae ao leʻi faʻaaogaina, e aoga le mafaufau i le faʻamaoniaina, ina ia aua nei faʻaititia le manuia lautele.

E mafai ona e togafitia le maʻisuka ma le kinnamon i lou olaga atoa, aemaise lava pe afai e leai ni aʻafiaga leaga o le tino i lenei mea manogi.

O itu lelei o lenei togafitiga e aofia ai:

  1. E faʻateleina le manogi o le glucose metabolism e le tele o taimi, lea e aʻafia ai lona tulafono faatonutonu.
  2. O lenamamoni e mafai ona mafua ai se "aafiaga o le inisalini", aua e aofia ai ni mea galue malosi e avea ma mea masani mo le inisalini.
  3. Faateleina le malosi o le insulin.
  4. O lenei mea manogi e taua o se faʻamaʻi masani e fesoasoani e tau le mamafa mamafa.
  5. O mea aoga i le kirnamoni fesoasoani e vave faʻaitiitia ai le suka toto.

E le gata i lea, aua nei galo o le kinamona e faaitiitia ai le suka toto, e mafai ona faatumauina le fualaau oona i se tulaga masani, fesoasoani i le tagata maʻi o le taofiofi, faaitiitia le tiga o le tiga ma le mumu, malosi o musika ma sooga, aveese le faailoga o le gasegase, ma faateleina le puipuiga lautele. O lenamamoni e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi pipisi o le urinary tract ma le ooto tautala. E faʻaitiitia ai le faʻavauvau i le taimi o le faʻataʻitaʻiga, taua faasaga i faʻamaʻi pipisi ma faʻaosofia le tafe toto.

Faʻavaeina o le inu

O le karkade e iloa e le toatele e pei o le lauti mumu. O mea e gaosia mo le gaosiga o le gaosiga o sbiscus. Ua tupu aʻe le rose Sudanese i Asia i Saute ma Aferika i Matu, ae o se vaiinu mai ona peti e lauiloa i le lalolagi atoa.

O le Hibiscus e sili atu i le lanu meamata i totonu o meaʻai. E aofia ai:

  • fualaau suamalie
  • measina
  • ascorbic acid
  • uʻamea
  • riboflavin
  • faʻatau
  • fumela
  • calcium
  • niacin
  • pectin
  • flavonoids
  • amino acids
  • quercetin.

Suesuega faasaienisi aloaia ua faamaonia le aoga o le faaaogaina o le hibiscus mo le maʻisuka ituaiga 2. E mafaufauina saogalemu. E le gata i lea, o le faateleina o le anotusi o le acid ascorbic ei ai lona aafiaga aoga i le tino o le maʻisuka (i le hibiscus e 2 taimi e sili atu nai lo fua o fualaau suamalie).

Faʻaaogā tatau o le kinamoni

O lenamameni e faʻaitiitia ai le suka toto e tatau ona faʻaaoga saʻo ma ia tausisia uma vaega ma fautuaga a se fomaʻi. E mafai ona faaopoopo i le toetoe lava o soʻo se ipu, o lona uiga, e le gata i meaʻai, pei o le tele e faʻaaogaina, ae oʻo lava i soupeti. E sili ona aoga pe a faʻaaoga i le taeao, sili atu i se manava gaogao ma le meli.

Aua neʻi galo e mafai ona faʻaogaina le meaʻai ma le kefir e faʻaititia ai le toto toto. O lenei metotia e manatu faigofie ma le taugata. E fautuaina e inuina le inu i le taeao ma le afiafi ao leʻi moe, sili i luga o se manava gaogao. O le auala e faʻaititia ai le togafitiga e le tatau ona sili atu i le 11 aso.

Ina ia ausia se taunuuga lelei, e tatau ona e faʻaaoga le 1 sipuniti o mea manogi mo le ipu e tasi o lenei gaʻo susu. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona gaʻo le gafeta, o le maualuga o le gaʻo o le 1.5%.

Ae mo le meli ma le kinnamon, e saunia ai se mea tulaga ese ma le maloloina maloloina e tatau ona e faʻaaoga:

  • 160 ml o vai, pe a vevela,
  • 1 sipuniti o le meli
  • 1 kalama o mea manogi.

Ina ia faʻaitiitia le toto toto, e fautuaina mea uma e faʻafefiloi ma tuʻu ai mo le 12-17 minute, ona inu ai lea. E fautuaina le inuina o se mea inu faalua i le aso i se foliga mafanafana, ma sili atu le teuina i se nofoaga malulu.

E fautuaina foi e tagata tomai faapitoa le inu o lenamamoni i le ti uliuli. I luga o se asu o lenei vai inu e tatau ona e faʻaopoopo 1 le kalama o mea manogi. Ona tuu lea o le lauti mo le 10 minute. E sili atu le inu i se mea mafanafana, i soo se taimi o le aso ma le tele o taimi.

Hibiscus tea mo le maʻisuka: mea aoga mo le faʻaitiitia o le suka

O le tea o Hibiscus o se vaiinu ma se lanu mumu ma se manogi sina. O lenei vaiinu e mafai ona faʻaumatia i le vevela ma le malulu.

Hibiscus - peti piniki lea e faʻatau atu i toetoe lava o faleoloa. O le inu na faia mai nei petale e le maualalo i le lauiloa i isi mea inu lauti. O lenei lauti, a faʻaaogaina, e maua ai le tele o aogā i le tino.

O le lauiloa o le inu e taitaia ai le tele o tagata e maua i le maʻisuka e mafaufau pe ono mafai ona inu le tea o le hibiscus ma le maʻisuka pe a fai o le vai inu o loʻo i ai se suamalie suamalie.

E tatau ona vave matauina, e ui lava i le i ai o se mea suamalie, o le tea o le hibiscus mo le maʻisuka e le gata ina afaina, ae aoga foi. Mo lenei mafuaaga, e le tatau ona e aluese mai lenei vaiinu.

Faʻatasi ai ma isi mea, o le 'ave o le lauti mai peti o hibiscus e fesoasoani i le faʻamālōlōina o le tino atoa, ma le itiiti ifo o tau o lenei mea.

Taumafa tau taumafa ma le tuufaatasiga o le meainu

O le tī na maua e ala i le gaosia o petals o fugalaau fugalaau Sudanese, o le tele o fomaʻi e mafua ai le tele o uiga uigaese.

Ua ola le laau i Aferika i Matu ma Asia i Saute. Peitai, e ui i le tele o togavao, o lauti na maua mai i fugalaau fugalaau o lenei laau ua maua ai le lauiloa i le salafa o le lalolagi.

E mafai ona e faʻatau ni peti mamago i toetoe lava o faleoloa ma i le tele o falemaʻi, ma o le tau o lenei oloa e maualalo.

Ole vaega autu o meaʻai o le lauti o loʻo faʻapitoa e pei o anthocyanini ma flavonoids. E le gata i lea, o le totoina o Sudan o loʻo i ai le tele o vailaʻau eseese.

I totonu o le vai e maua mai i peti o le hibiscus, o pectins ma amino acids ua solo. E ono amene acids o loʻo i totonu o le vai e taua tele mo tagata. E le gata i lea, o gaioiga eseese o meaola oona e aofia i le tuufaatasiga o lauti.

O le tea o le Hibiscus ma le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona faʻaitiitia ai le fiainu, o se uiga lelei o le maʻisuka.

I le avea ai o se vaega o le hibiscus i le taimi o le suʻesuʻega, sa faʻaalia ai e saienitisi le i ai o vaega nei o meaola faʻasaina ma vaega o minerale:

  • measina
  • ascorbic acid, lea e lua taimi sili atu i petals nai lo le tuufaatasiga o oranisi,
  • uʻamea
  • fualaau suamalie
  • fumela
  • bioflavonoids,
  • faʻatau
  • riboflavin
  • niacin
  • calcium
  • magnesium
  • amino acids
  • quercetin
  • pectin.

O ia ituaiga suka i totonu o le tuufaatasiga o se mea inu lauti e le mafai ona faʻaosofia ai luga o le kulukose i le plasma toto i le tino o le maʻi.

Le aʻafiaga o le hibiscus i le tino o le maʻisuka

O meatotino aoga o le hibiscus e le mafai ona sili ona maualuga.

O le tuufaatasiga o le vai na saunia mai i peti o hibiscus e aofia ai anthocyanins. O nei faʻalapotopotoga faʻasolosolo e tuʻuina atu ai se lanu mumu uʻamea i le vaiinu. Pe a ulu atu i totonu o le tino, o nei mea tuufaatasia o loʻo i ai se aafiaga lelei i le setete o le vascular system, faʻamalosi puipui o toto toto ma fesoasoani e faʻaitiitia lo latou gafatia.

O petals o Rosese Sudanese e aofia ai le siaki masani o meaola masani. O lenei tino pe a uma ona ulu i totonu o le tino e mafai ona faʻaititia faʻaititia le toto toto i se tagata maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E tatau i le maʻisuka ona manatua o le inu o le hibiscus tea ma le suka e le fautuaina i le i ai o le maʻisuka.

O le masani ona faʻaaogaina se vai inu mai le Sudanese e ola ai, o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e faʻaalia ai se faʻaleleia atili i le tulaga masani ma le faʻamautuina o maualuga o le suka i le tino.

I le faaopoopo atu i le mea moni o le hibiscus e faʻaitiitia ai le suka toto o le maʻi, o le faʻaaogaina o le vai e fesoasoani ai:

  1. Excretion o toxins ma soʻo mea vevela i le tino.
  2. Faʻaitiitia le maʻi vaivai le tumau ile maʻi.
  3. Faʻaleleia le tulaga o le tino ma faʻalavelave masani.
  4. O le taua tele e faʻaititia ai le ono mafai ona atiaʻe le maʻi cardiovascular.

O nei mea aoga uma o lauti ua faia mai peti o hibiscus e taua tele mo le soifua maloloina o le maʻisuka.

E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, pe a tutupu ni soliga i le gaioiga o le gaosiga o le gaʻo, faʻaleagaina elemene o le vascular system ma fatu e tupu, ma faʻalavelave i le gaioioiga o le tino.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le maʻisuka, o le tulaga o se tagata maʻi e mafai ona vave faʻaitiitia, o lona uiga o le faʻaaogaina o le lauti mai le Sudanese e toe totoina ai se meainu e mafai ona taofia ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi ma puipuia ai le faʻalavelave faʻalavelave e aʻafia ai le alualu i luma o le maʻisuka.

O tagata o loʻo i ai faʻalavelave i le gaosiga o le gaʻo, o le a ono aʻafia i le tele o faʻamaʻi, o le mea lea, mo le maʻisuka, o le gafatia o le Sudanese na tulaʻi mai ina ia maualalo le vevela o le tino ma faʻavaveina ai le toe faʻaleleia o le tino e taua tele.

O se vai inu malosi e mafai ona faʻaaogaina ai se aafiaga faʻaleagaina i le tino; faʻaopopo atu, e fafagaina ai le fusi ma gaʻo aoga ma vitamini.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le lauti o le hibiscus

Pe a faʻaaoga se meaʻai inu a le hibiscus o se meainu, e tatau ona manatua e iai nisi faʻasagaga mo le faʻaaogaina.

Aʻo leʻi faʻaaogāina pamu hibiscus, o le maʻisuka e tatau ona asiasi atu i le fomaʻi ma talanoa i le faʻaaogaina o lenei vaiinu.

I le taimi o feutagaiga, o le a fautuaina e le fomai le laasaga aupito sili ona lelei o lauti ma faamatala po o fea mataupu e sili ona lelei e musu ai e inu.

O le tele lava o taimi e le fautuaina e inuina lenei vai i le tulaga o le i ai o faaletonu nei ma faʻamaʻi i le tino:

  • faatasi ai ma le gastritis, o lona uiga autu o le faateleina o le malosi o le sua oona,
  • ma le gastroparesis o le maʻisuka,
  • i le i ai o se maʻi o le manava poʻo le maʻi ulutala,
  • i le tulaga o le atinaʻeina o cholelithiasis i le tino,
  • pe a fai o le tagata maʻi e iai le gasegase ile vaega ole tino.

I le i ai o le faʻamaoniga ua solia i totonu o le tino o se tagata maʻi i le taimi o le faʻaaogaina o se meainu, o le afaina ai o le tino e matua sili atu i le manuia mai le ava e mafai ona mafua.

E ui lava i le lelei o le aafiaga i le setete o le vascular system ma le muscle o le fatu, o le maʻisuka o loʻo i ai maʻi i le cardiovascular system e tatau ona asiasi atu i se cardiologist ma talatalanoa ma ia i le faʻaaogaina o se vai inu mai peti o Sudan.

E tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o le lago e fesoasoani e faʻamaeʻa ai le toto, lea e mafai ona faʻaosofia ai le tupu o faʻafitauli o na faʻamaʻi ua i ai i le tino o le maʻisuka.

E fautuaina e le sili atu i le tolu ipu ipu inu i le aso. O le inu o le hibiscus tii i le tele o le aofaiga e le fautuaina e tusa lava mo tagata e lelei le soifua maloloina.

Pe a inu lauti ma mafaufauga, e tatau ona latou manatua le malosi o le inu e faʻaitiitia ai le toto.

Auala e inu ai

O le faia o se meainu e faigofie lava. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona e tuʻu se sipuniti o peti hibiscus ua mamago i totonu o se ipu poʻo se ipu ma sasaa mea o loʻo i totonu o le vai inu pe a uma lena. O le vaitaimi o le afu o le vai inu e tusa ma le 10 minute.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O lenei auala e kuka ai le faigofie. E le gata i lea, e tele nisi auala e saunia ai lenei meaʻai lelei ma maloloina. O auala e sili ona lauiloa o le auala a Aikupito ma saunia se vai i vai malulu.

Pe a sauni se meainu e tusa ai ma le metotia a Aikupito, e tatau ona e sasaʻa vai malulu i luga o le 1 sipunipuni o paluga o le hibiscus ma le vai malulu ma alu e faʻaaoga mo le itiiti ifo i le 3-4 itula. O le taimi aupito sili ona lelei o le afuina ua taua o le po. A maeʻa ona faʻamalosi, o le a mafua ai ona mu le vai ma aumai i se faʻala, ma ua uma ona tapenaina mo le 4-5 minute ile vevela vevela. O se ipu inu malosi e mafai ona faʻamafanafana ma malulu.

O tagata e le maua le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina le vai inu ma sina suka.

O le faia o le lauti i vai malulu e mafai ai e oe ona faʻapolopolo mea aoga uma o le vaiinu.

Ina ia saunia se vaiinu i le vai malulu, e tatau ona e tago i se ipu malamalama o fualaʻau totogo ma faatumu i le 6-8 masini o vai inu vevela.

O le la e tatau ona faʻaaogaina mo ni nai aso seʻia oʻo ina liu mumu le lanu o le vai. A uma ona faʻamalosi, e tatau ona fufulu le mea e tatau ai ona inu ma faaopoopo i ai le meli.

A faʻaaogaina lenei vaiinu, e mafai ona vevela pe faʻaaoga i se foliga malulu.

E mafai ona e teuina se vaiinu ua saunia i lenei auala mo se vaiaso, ae i lenei vaitau uma o mea aoga uma o le tea a Hibiscus ua faʻatoʻa puipuia.

E fautuaina e Connoisseurs le tipiina o le la ma le vai malulu. O lenei faiga o le foaʻiina e mafai ai e oe ona faʻapolopolo mea aoga uma o le laau. E mafua mai i le mea moni e faapea, i lalo o le aafiaga o le vevela maualuga o le tele o vaega o aofia ai i le vailaʻau vailaʻau o petals ua faʻaumatia. E lelei le inu ile inu kulimi ma isi faʻamaʻaloga e leai ni suka.

O faʻamanuiaga o le hibiscus o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Aafiaga i le tino

Faatasi ai ma isi mea, o nisi o ona aafiaga lelei atonu e taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka:

  1. aʻafiaga malosi o le lauti e mafai ai ona faʻateʻa ese toxins ma faʻaumatia oloa o fualaau. Ae o le maʻisuka, o le gaosiga o le urine e faateleina e aunoa ma ni tupe faaopoopo, o lea o le a le mautonu le aoga o le lelei o meatotino a se hibiscus.
  2. lauti mai Rosese Sudanese e mafai ona faʻaitiitia ai le maualuga o gaʻo afaina i totonu o le toto. E toaitiiti tagata e iloa e toetoe lava o tagata uma o loʻo i ai le gaogao o le hormone ua leai ni pauna faaopoopo. O le maualuga o le cholesterol o se soa tumau i le mamafa
  3. E toaitiiti e iloa o le lauti tii e mafai ona aafia lelei ai le faatinoga o le cardiovascular system. E faʻafilemu ai nila ma fesoasoani e faʻaleleia le moe. Faatasi ai ma le le mautonu o le gaosiga o le gaʻo, aemaise i tulaga maualuga, o tino uma ma vaega o le tino e mafatia. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻaaogaina o lenei vai inu o le a le sili atu le tau,
  4. o le tuufaatasiga tele o le decoction e fesoasoani i le saturate o le tino i vaega taua uma, faamalosia ana galuega puipuia ma faateleina le tetee atu i nisi o maʻi matautia. O lenei aafiaga lelei e matua talafeagai lava mo tagata e maua i le maʻisuka, talu ai e masani ona faʻavaivaia a latou puipuiga.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi o le hibiscus mo le maʻisuka

A maeʻa ona ulu i totonu o le tino, e mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le suka i totonu o le toto o se maʻi o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi.

E le tatau i le maʻisuka ona galo o le faʻaaogaina masani o se vaiinu faatasi ma le suka faaopoopo e le fautuaina pe a iai ni faafitauli i le endocrine system.

Faʻamatalaga faʻavaitaimi o le tea o Hibiscus ma le maʻisuka ituaiga 2, o le tagata gasegase ua i ai se faʻaleleia atili i le soifua maloloina atoa ma le faʻamautuina o le toto toto. O faʻafitauli o le gaosiga o le gaʻo i le gaʻo e mafai ona afaina tele ai le gaioiga o le fatu, toto toto ma le faʻalavelave o le tino.

I lenei tulaga, o le maʻi o le maʻi e mafai vave ona paʻu. O le faʻaaogaina o le tipu faavavega e mafai ona taofia lenei gaioiga, faʻapea foʻi ma le puipuia o le faʻafuaseʻi o faʻalavelave matuia e ogatasi ma le maʻisuka.

O tagata e mafatia i mea e le masani ai i le system endocrine e sili atu nai lo isi na ono aafia i le tele o faʻamaʻi pipisi, o le mea lea o le malosi o le hibiscus e faʻamautuina ai le vevela o le tino i se auala masani ma faʻafouina ai galuega puipui o le tino e taua tele mo i latou.

E toaitiiti tagata latou te iloa o lenei vaiinu e mafai ona faʻaitiitia ai le mumu ma le saturate tissues ma ni mea faʻapitoa ma fuamini. E le gata i tulaga lelei, e mafai e le hibiscus ona afaina ai le tino.

I le masani ona faʻaaogaina, o le malosi o le manava e faʻatuputeleina, o lea e le tatau ai ona onā e tagata e maua i le pepatic ulcer and gastritis. E le o fautuaina foi e faʻaaogaina i le tulaga o le faʻateleina o le urolithiasis ma gallstone faamaʻi.

E le gata i lea, e tatau ona malamalama o le aʻafiaga malosi o le lauti e faʻaalia i le fomaʻi o le gaioiga i le i ai o le faʻalepale tagata taitoatasi i nisi o mea o loʻo faia ai lona tuufaatasiga.

E oʻo lava i le tea o hibiscus e maua i le maʻisuka e fesoasoani e faʻamaʻapeʻa ai le toto, lea e mafai ona faʻaalia ai foliga vaaia o faʻafitauli o maʻi o loʻo iai.

E fautuaina e le sili atu i le aso ua fautuaina i aso taʻitasi, e tolu ipu i le aso.

O le inuina o lenei vai i fuainumera e le faatapulaaina e le fautuaina e tusa lava mo na tagata e mafai ona mitamita i le soifua maloloina lelei.

Auala fai kuka

O le faia o lauti mai le lagogo o Sudanese lau paʻu e faigofie ma faigofie.

E tatau ona tuʻu le tasi sipuniti o meaʻai mataʻetaʻe i totonu o se ipu ma sasaa mea i totonu o le vai inu. O le umi o le fusi e tusa ma le 15 minute.

O le auala ua taua i luga e faigofie tele ma saʻo. I le faaopoopo atu i ai, e tele nisi o fuaitau lauiloa mo le fausiaina o lenei mea faʻapitoa ma lelei le inu.

O se tasi o nei mea o le auala faa-Ijipt lea e gaosia ai. Ina ia faia lenei mea, sasaa le vai malulu i luga o le tasi sipuni sipuni o petal tea ma ia tuu e faʻaaoga mo ni nai itula. E fautuaina pe afai o le taimi e manaʻomia mo lona sauniuni e 12 itula.

A maeʻa lena, o le mea e maua ai le faʻafefiloi e tuʻuina i luga o le vevela ma faʻapena ona oʻo mai i se vevela O le isi mea e te manaʻomia e kuka ai mo le 5 minute ma aveese mai ai. E mafai ona faʻaaogāina le faʻafefeteina e faʻaaoga, e vevela ma malulu.

Mo tagata e maua i le maʻisuka, e taua le manatua o le lauti e tatau ona faʻaumatia e aunoa ma le suka.

O lenei mea o le a mafai ai ona e le popole e uiga i le malosi tele o le kulukose o le toto.

E taua le manatuaina o se vaiinu ua saunia i le vai malulu mama e taofi ai ona meatotino uma aoga. E mafai ona e teuina se ituaiga o fusi mo se vaiaso atoa i totonu o le pusaaisa.

Faʻailoga talafeagai

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei fua, e tatau ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa. I le taimi lenei, o le a ia fautuaina atu le sili atu le lelei o laasaga o lauti ma faʻamatala auiliili auiliili mataupu e sili atu ona lelei le teena atoatoa e ave.

O le tele o taimi, ua faasaina Hibiscus ona faia i luma o ia soliga ma faʻamaʻi tuga:

  1. gastritis. O le uiga autu o le faamai o le faateleina lea o le malosi o le vai gastric,
  2. maʻisuka gastroparesis,
  3. paʻu peptic o le manava ma duodenum,
  4. gallstone faamaʻi
  5. hypersensitivity i mea taʻitasi e fai ai fugalaau.

Afai o iai nisi o faʻamaʻi o loʻo i luga, o le tino o le a sili atu ona leaga nai lo le lelei. E ui lava i le lelei o le aʻafiaga i le tulaga o le cardiovascular system ma le fatu o le maʻisuka o loʻo i ai ni faʻafitauli faapitoa i la latou galuega, e tatau ona asiasi i se fomaʻi ma talanoa ma ia i lenei mataupu.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i meatotino aoga ma le faʻaaogaina o le tea a Hibiscus i le vitio:

Talu ai o lenei fua e aunoa ma le suka e leai se mea e maua ai kalori, e le mafai ona afaina ai le mamafa o le tino. O lenei mea e taʻu mai ai o se auala talafeagai i le i ai o soliga i le endocrin system, o le a le afaina, ae, i se isi itu, o le a maua ai ni mea moni.

E fautuaina le gauai atu i le lisi o faʻasalaga ina ia aloese mai faʻafitauli pe a uma ona faʻaaogaina. I le i ai o le maʻisuka, e matua taua lava le muamua feutagai ma se tagata tomai faapitoa o le a tuuina atu fautuaga aoga e uiga i le inu o lenei vaiinu mai laupepa o le rose Sudan. E le mafai ona sili atu i le tolu ipu ipu lauti i aso taʻitasi, ona o lenei mea e mafua mai i faʻalavelave ogaoga i le vaega o meaʻai.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Faʻavae ma manuia o le hibiscus

O mea e gaosia mo le gaosia o lenei lauti o le vaʻaia o le hibiscus. E taua tele e ala i le i ai o mea aoga aoga, o lenei ituaiga e sili atu nai lo le lanu meamata. E aofia ai vaega e pei o fualaau aina suamalie, thiamine, acid ascorbic, faʻapea foi le uʻamea, riboflavin, carotene ma isi vaega. E tatau ona manatua i le mafaufau e faʻapea foi le hibiscus e faʻamaonia le i ai o phosphorus, calcium, carotene, pectin. E le gata i lea, e tatau i le tasi ona manatua le i ai o flavonoids, amino acids ma quercetin - latou uma o faʻamatala manino uma le aoga o le inu i le maʻisuka.

I le tautalagia o se aafiaga lelei i le tino, ia gauai atu i le malosi e faamalosia ai puipui o toto toto, faaitiitia le tikeri o le mafai ona gafatia. E le gata i lea, pe a feagai ma le maʻisuka, o uiga nei e taua:

  • manava o toxins ma mea vevela mai le tino,
  • le malosi e faʻaitiitia ai le gasegase vaivai masani, lea e masani ona faia i le maʻisuka,
  • faʻaleleia atili o le tulaga o le physiological lautele i tulaga faʻalavelave faigata,
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o le faʻavaeina o faʻamaʻi o le cardiovascular system.

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

E le gata i lea, e gauai atu le diabetologists i le malosi e faaitiitia ai le mamafa (i lalo o se taumafataga faapaleniina), faʻasaʻo le galuega o le ate ma faʻamalosia ai puipui a le tino. O le mea lea, o le Hibiscus i le maʻisuka o se vai e sili ona aoga tele, e faʻateleina ai lona aoga o le a matua taua lava le saunia tatau.

Tuua Lau Faamatalaga