Faatonuga mo insulin Tujeo ma analogues ma tau ma iloiloga o endocrinologists

Toujeo SoloStar o le tui fou o insulin glargine na faia e Sanofi. O Sanofi o se kamupani telefoni feaveaʻi e maua mai ai le tele o insulin mo le maʻisuka (Apidra, Lantus, Insumans).

I Rusia, na pasia e Toujeo le lesitala i lalo o le igoa "Tujeo." I totonu o Iukureini, ua taʻua ai se togafitiga fou o le maʻisuka ia Tozheo. O se ituaiga faʻalautele lea o Lantus. Fuafuaga mo tagata matutua 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka.

O le faʻaaogaina tele o Tujeo o se faʻamatalaga e le mafaamatalaina ma le umi e oʻo atu i le 35 itula.

Suesuega ua faaalia ai o Toujeo e faʻaalia le pulea lelei o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka. O le faʻaitiitia o le hemoglobin glycini i le insulin glargine 300 IU e ese mai le Lantus.

O le pasene o tagata na ausia le maualuga o le HbA1c e tutusa lava, o le pulea glycemic o insulin lua e tutusa.

I le faatusatusa ia Lantus, o Tujeo ua sili atu le faasolosolo malie o le faamatuu atu o le inisalini mai le tuusao, o le mea la lea o le aoga tele o Toujeo SoloStar o le faaitiitia o le lamatia o le faatupuina o le malosi o le hypoglycemia (aemaise i le po).

Fautuaga puupuu mo le faʻaaogaina o Tujeo

E tatau ona tui faʻasolosolo ile inisalini ile taimi i le taimi e tasi. E leʻi faʻamoemoeina mo le puleaina o le tino. O le fua ma le taimi o le pulega e filifilia taitoatasi e lau fomaʻii lalo o le siaki faifai pea o le kulukose toto.

Afai o suiga o le soifuaga poʻo le tino, e mafai ona manaʻomia le fetuunaʻi o fualaau. O le maʻisuka ituaiga 1 e tuʻuina atu ia Toujeo 1 taimi i le aso e faʻatasi ma faʻamaʻi tui inisalini ma meaai. O le vailaʻau glargin 100ED ma Tujeo e le o ni mea e ola ai ma e leai se mea e fesuiaʻi.

O le suiga mai le Lantus e faia i le fuaina o le 1 i le 1, isi insulin insulin - 80% o le fua o aso taitasi.

Igoa insulinGaioiga galueFaʻatau
LantusglargineSanofi-Aventis, Siamani
TresibadeglutecNovo Nordisk A / S, Tenimaka
Levemirefaʻatau

Uiga ma metotia o le puleaina o inisalini Tujeo

O le togafitiga o le maʻisuka e faia i fualaau faʻamaʻi eseese. Sanofi ua faʻamalolo mai le faʻamaʻi faʻasolosolo fou, Tujeo Solostar, faʻavae i luga o le inisalini.

Tujeo o se inisalini ua faʻasolosolo taimi umi. Pule ole maualuga ole kulukose mo aso e lua.

O le fualaau oona e faʻagesegese lemu, faʻasalalauina tufatufa ma faʻavavevave ona faʻatulaga. Tuʻuo Solostar e lelei le faʻafefe ma faʻaitiitia le aʻafiaga o le hypoglycemia i le aoauli.

"TujeoSolostar" - o se fualaau faasaina e faavae ile insulin. E faʻamoemoe mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka. E aofia ai le vaega Glargin - le augatupulaga aupito lata mai o le inisalini.

O loʻo i ai se aafiaga lelei - e faʻaitiitia ai le suka e aunoa ma ni fesuiaiga mataʻutia. O vailaau faʻaleleia ua faʻaleleia foliga, lea e mafai ai ona e togafitia togafitiga sili atu le saogalemu.

Tujeo e faatatau ile inisalini faaumiumi. O le vaitaimi o le gaoioiga e mai i le 24 i le 34 itula. O le mea galue malosi e talitutusa lava ma le inisalini o le tagata. Pe a faatusatusa i sauniuniga tali tutusa, e sili atu le taulai - e aofia ai 300 iunite / ml, i Lantus - 100 iunite / ml.

Faʻatau - Sanofi-Aventis (Siamani).

Manatua! O fualaau o le Glargin e sili atu ona lelei le galue ma e le mafua ai ona paʻu i le suka.

O le vailaau faʻasaina e maualalo ai le maualuga o le suka e ala i le faʻasaʻoina o le kulūkose metabolism. Faateleina le faʻasologa o le protein, faʻalavelaveina le faʻavaeina o le suka i le ate. Faʻasolosolo le aveʻesea o le kulukose e fusi tino.

O le vailaʻau o loʻo faʻavaivaia i se siosiomaga oona. Faifaimalie lemu, tufatufaina atu vave ma vave faʻaleleia. O le gaoioiga maualuga o le 36 itula. O le afa-ola e faʻaumatia e oʻo i le 19 itula.

Toujeo insulin: fou analogues ma tau

I aso nei i le lalolagi o loʻo i ai se faʻaopoopoga taua i le numera o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. E tusa ai ma faʻamatalaga, e oo atu i le 2035, o le numera o maʻisuka i luga o le paneta o le a faateleina e lua ma sili atu i le sili atu i le piliona piliona. O nei fuainumera mataga ua faamalosia ai kamupani o vailaau mo togafitiga ina ia atiae atili fualaau fou e tetee atu ai i lenei faamai ogaoga ogaoga.

O se tasi o nei atinaʻe lata mai o le fualaau faasaina Toujeo, lea na fatuina e le Siamani Siamani e faavae i le insulin glargine. O lenei mea na mafua ai ona avea Tujeo ma se inisalini maualuga o le basal, lea e fesoasoani tele i le pulea lelei o le suka toto, ma aloese ai mai suiga vave.

O le isi avanoa i Tujeo o le toetoe lava a leai se aʻafiaga o aʻafiaga ma faʻamaualuga meatotino. E fesoasoani lenei mea e puipuia ai le atinaʻega o faʻafitauli matuia i le maʻisuka, e pei o le faaleagaina o le fatu cardiovascular ma le popole, lea e mafai ona mafua ai le leai o se vaaiga mamao, faʻaleagaina ai pito ma faʻalavelave i totonu o le vaega o meaʻai.

O le mea lea, o sea meatotino o le mea pito sili lea ona taua mo fualaau faasaina, talu mai le faavae mo le togafitia o le maʻisuka o le mea tonu lava lea o le puipuia o le atinaʻeina o taunuuga matautia o le maʻi. Ae ina ia malamalama lelei i le auala e galue ai Tujeo ma pe faapefea ona ese mai i ana mea tutusa, e tatau ona talanoa i auiliiliga e uiga i lenei fualaau faasaina.

Āiga ma Faʻamanuiaga


Tujeo o se vailaʻau masani lea e fetaui lelei mo togafitiga togafitiga i gasegase e iai le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. O lenei mea o loʻo faʻamalosia e le inisalini faʻasolosolo o le augatupulaga mulimuli, glargin 300, o lona vaega, o le meafaigaluega sili lea mo le malosi o le inisalini.

I le amataga lava o le faamai, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka e mafai ona faia na o le faaaogaina o le suka-lowering drugs. Peitai, i le taimi o le atinaeina o le faamai, o le a mautinoa lava le manaomia o le injections o le insalini basal, lea e tatau ona fesoasoani ia i latou e faatumauina le maualuga o le kulukose i le masani.

O le taunuuga o lenei mea, latou te feagai ai ma le le lelei o taunuuga o togafitiga o le insulin, e pei o le mamafa o le tupe ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o le hypoglycemia.

I le taimi muamua, ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga o le insulin, e tatau ona tausisia e tagata gasegase i se meaai malosi ma faia le tele o faamalositino i aso uma. Ae i le oʻo mai o le faʻainitaneti o le inisalini, e pei o le faʻapipiʻi, o le manaʻomia mo le faʻaauau pea o le mamafa o le mamafa ma le naunau e taofi se osofaʻiga o le hypoglycemia ua maeʻa atoa.

Ona o lona laʻitiiti, umi le umi o le gaioiga, ma le tuʻuina atu faʻasalaga o mea faʻapipiʻi i totonu o le toto, e foliga mai e seasea lava ona mafua ai le pa'ū mataʻutia i le suka o le toto ma e le fesoasoani i le mauaina o le mamafa o le tino.

O sauniuniga taʻitasi e faʻavae i luga o le vailaʻau e sili atu le saogalemu mo tagata mamaʻi, aua latou te le faʻapogai ni fesuiaiga mamafa i le suka ma sili atu le puipuia o le cardiovascular system, e pei ona molimauina i le tele o suʻesuʻega. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o se mea e sili atu nai lo le 40% le tau o togafitiga.

Toujeo e le o le fualaau muamua lea o loʻo i ai ni meaola tioata. Atonu o le oloa muamua na aofia ai glargargin o Lantus. Ae ui i lea, i Lantus o loʻo i totonu o se voluma e 100 PIECES / ml, aʻo Tujeo lona tolu faʻasaga maualuga - 300 PIECES / ml.

O le mea lea, ina ia tutusa le tui o le inisalini o Tujeo, e tolu taimi e itiiti ifo nai lo le Lantus, lea e mafua ai ona le maua le tiga ona o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le vaʻaia. I se faaopoopoga, o se tamai voluma o fualaau faasaina e mafai ai ona e pulea lelei le tafe o le inisalini i totonu o le toto.

Faʻatasi ai ma se vaega itiiti o le vaʻaia, o le faʻaleleia o le vailaʻau mai le mea faʻapipiʻi e sili atu le faʻagesegese ma atili ai. O lenei meatotino e tuʻuina ai Tujeo e aunoa ma se pito i lalo o le inisalini, lea e fesoasoani e faʻasaina le suka i le tulaga lava e tasi ma puipuia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia.

I le faʻatusatusaina o le glargin 300 IU / ml ma le glargin 100 IU / ml, e mafai ona matou taʻutino atu o le ituaiga muamua o inisalini e sili atu ona lelei le faʻamatalaga o le pharmacokinetic ma se umi umi o le gaioiga, lea e 36 itula.

O le sili ona aoga ma le saogalemu o le lapisi 300 IU / ml na faamaonia i le taimi o le suʻesuʻega lea na aafia ai le maʻisuka ituaiga 1 o vaitausaga eseese ma tulaga o le maʻi.

O le vailaʻau o Tujeo e tele ni iloiloga lelei, mai maʻi ma a latou fomaʻi togafitiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Toujeo o loʻo maua i le tulaga o se vaifofo manino, tumu i 1.5 ml tioata tioata. O le faletalimalo lava ia o loʻo faʻatofuina i totonu o se peni tui mo le faʻaaogaina e tasi. I totonu o falemaʻi, o le vailaau faʻatau a Tujeo e faʻatau atu i pusa pepa, lea e mafai ona aofia ai le 1.3 poʻo le 5 peni tui.

O le insalinal basal Tujeo e tatau ona faʻatulagaina i le aso. Ae ui i lea, e leai ni fautuaga patino e uiga i le taimi sili ona lelei mo inisiua. O le tagata maʻi lava ia e mafai ona filifili pe a sili atu ona faigofie mo ia le faʻataʻitaʻiina o fualaau faasaina - i le taeao, aoauli po o le afiafi.

E lelei pe afai o le maʻisuka maʻi e mafai ona aʻafia le inisalini o Tujeo i le taimi lava e tasi. Ae afai na galo pe le maua se taimi e faia ai se tui i le taimi, o lea i lenei tulaga o le a le maua ai ni taunuuga mo lona soifua maloloina. I le faʻaaogaina o fualaau faasaina Tujeo, o le tagata maʻi e maua le avanoa e faia ai se inumaga 3 itula muamua pe 3 itula mulimuli ane nai lo le faʻasologa.

O lenei mea e maua ai le maʻi i se vaitaimi e 6 itula e tatau ai ona ia puleaina le insalini basal, e aunoa ma le fefe i le faateleina o le toto suka. O lenei meatotino o le fualaau faasaina e tele ai le ola o le maʻisuka, aua e maua ai e ia le avanoa e faia ai inisiua i le siosiomaga sili ona talafeagai.

O le fuaina o le fualaau o le fualaau faasaina e tatau foi ona faia taitoatasi ma le auai o se endocrinologist. Ole metotia tuʻuina ole inisalini e afaina i le faʻavasegaina o le tino o le tagata maʻi, suiga i se isi meaʻai, faʻaititia pe faʻaitiitia le aofai o gaoioiga faaletino, ma suia le taimi o tui.

I le faʻaaogaina o le insalini basal, e tatau i le Tujeo ona fua le lua suka i le aso. O le taimi sili ona lelei mo lenei mea o le taeao ma le afiafi. E taua le faamamafa atu o Tujeo e le talafeagai mo le togafitiga o le ketoacidosis. Ole iniseti pupuu e tatau ona faʻaaoga mo lenei faʻamoemoe.

O le metotia o togafitiga faʻatasi ma Tujeo e faʻalagolago lava i le ituaiga o maʻisuka e maʻi ai le tagata maʻi:

  1. Tujeo ma le maʻisuka ituaiga 1. O le togafiti togafitiga mo lenei faʻamaʻi e tatau ona tuʻufaʻatasia ai Tujeo faʻasolosolo ona faia le inisalini ile inisalini ma le faʻaaogaina o sauniuniga ole inisalini. I lenei tulaga, o le fua o le insalal insaline Tuje e tatau ona filifilia taitoatasi.
  2. Tujeo ma le maʻisuka ituaiga 2. Faatasi ai ma lenei ituaiga o maʻisuka, endocrinologists fautuaina a latou gasegase e filifili le saʻo sao o le fualaau faasaina e faavae i luga o le mea moni e faapea o kilo kilokalama uma o le maʻi 0.2 iunite / ml e manaomia. Ulufale ile insalini basal i lea aso ma lea aso, pe a manaʻomia, fetuunai le fualaau i le tasi itu poʻo le isi.

E tele tagata maʻi e maua i le maʻisuka latou te le iloa pe faapefea ona sui mai le faʻaaogaina o Lantus i Tujeo. E ui lava i le mea moni e faapea o vailaau faʻasaina e faʻavae i luga o luga o le vailaʻau, e le o ni mea e ola ai ma e le o se mea e fesuiaʻi.

I le taimi muamua, ua fautuaina le tagata maʻi e tuʻuina atu le vailaau o le tasi le basalinalini i le isi i le fuainumera o le iunite i le iunite. Ae ui i lea, i le aso muamua o le faʻaaogaina o Tujeo, e tatau i le tagata maʻi ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i le tino. E mafai ona ausia le maualuga o le maualuga o le suka i le toto, o le a manaʻomia e le tagata gasegase ona faʻateleina le fualaau o lenei vailaʻau.

Ole fesuiaiga mai isi ole insulin ole Tujeo fualaau e manaʻomia ai le sili atu ona ogaoga sauniuniga, talu ai i lenei tulaga, e tatau ona fetuunai le metotia e le gata mo insulin umi, ae mo gaioiga pupuu foi. Ma mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e tatau foi ona suia le fualaau o vailaʻau o le hypoglycemic.

  • Suiga mai le umi o le gaioiga o le inisalini. I lenei tulaga, e le mafai e le tagata gasegase ona suia le metotia, ma tuʻuina tutusa. Afai i le lumanaʻi e iloa e le tagata maʻi le faateleina o le suka poʻo, i se isi itu, o faʻamaoniga o le hypoglycemia, e tatau ona fetuutuunai le fualaau.
  • Suiga mai iniseti ole gaioiga. O inisini basal-acting basal e faʻauluina i le tino o le maʻi i le lua i le aso, o la latou eseesega taua mai Tujeo. Ina ia saʻo le fuaina o le fualaau o se fualaau fou, e tatau ona tauaofai le atoa o le volal insulin i le aso ma aveese mai ai pe a ma le 20%. O le 80% totoe o le a sili ona fetaui lelei mo le umi o le inisalini.

E tatau ona faamamafa atu o Tujeo o le vailaau faasaina ua matua faasaina le fefiloi ma isi inisini pe faavaivaia foi i soo se mea, ona o lenei mea e mafai ona faapuupuuina lona umi ma mafua ai le afaina.

Metotia o le talosaga


Toujeo ua faamoemoe mo le faaofiina i totonu o le tino i totonu o le manava, ogavae ma lima. E taua tele le suia o le tui i luga o le fale i aso taitasi ina ia puipuia ai le fausiaina o sikisa ma le atinaʻeina o le hyper-hypotrophy o le tino.

E tatau ona aloese mai le faʻaofiina o le insaline basal ole Tujeo, aua e mafua ai se osofaiga ogaoga o le hypoglycemia. O le faaumiumi o aafiaga o le fualaau faasaina e na o le inisiua e tui ai. E le gata i lea, o le vailaʻau o Tujeo e le mafai ona tui i totonu o le tino e maua ai le insulin pump.

I le faʻaaogaina o se pine-syringe, o le a mafai e le tagata maʻi ona tuiina o ia lava i se fua o le 1 i le 80 iunite. I le faʻaopoopoga, ao faʻaaogaina, o le tagata maʻi e maua le avanoa e faʻateleina ai le dose o le insulin i le 1 le iunite i le taimi.

Tulafono mo le faʻaaogaina o se peni vili:

  1. O le syringe pen ua faʻapipiʻiina i le mita o loʻo faʻaalia ai le maʻi pe fia le tele o inisalini o le a tui i le taimi o le tui. O lenei peni tuila na faia patino mo Tulaso inisalini, o le mea lea, pe a faʻaaogaina, e leai se manaʻoga e faia se isi faʻasologa o tala,
  2. E matua faʻavaivai le faʻaaogaina o le kesi i le faʻaaogaina o se syringe masani ma ia faʻaaogaina le tali a Tujeo. I le faʻaaogaina o se syringe masani, o le a le mafai e le tagata gasegase ona mafai ona fuafua lelei le inumaga o le inisalini, lea e mafai ona oʻo atu ai i le hypoglycemia ogaoga.
  3. E matua faasaina le faʻaaogaina o le nila se lua. A sauniuni mo le inisalini o le inisalini, e tatau i le tagata maʻi ona sui le nila tuai ma se mea fou fou. O manua insulin e matua manifinifi lava, o lea pe ae faʻaaogaina, o le aʻafia o le tuiina o le nila e maualuga tele. I lenei tulaga, o le tagata gasegase e mafai ona maua tele naua pe o le isi itu o se tui tele o le inisalini. I le faʻaopoopoga, faʻaaogaina o le nila e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻamaʻi o le manua mai se tui.

O le pine tuila ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e le tasi tagata maʻi. O lona faʻaaogaina e le tele o gasegase i le taimi lava e mafai ona mafua ai faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi e mafua mai ile toto.

A maeʻa le tui muamua, e mafai e le tagata gasegase ona faʻaaoga le tui tuila Tujeo mo le tuiina mo le isi 4 vaiaso. E taua tele le teu i se mea pogisa, puipuia lelei mai le la.

Ina ia aua nei galo le aso o le tui muamua, e tatau ona faʻaalia i luga o le tino o le peni.

Touluo Basal insulin sa faatoa faamaonia talu ai nei i Rusia i le masina o Iulai 2016. O le mea lea, e leʻi mauaina tele le tele o faʻasalalauga i lo matou atunuu e pei o isi insulin.

O le tau masani a Tujeo i Rusia e tusa ma le 3,000 rubles. O le tau maualalo e tusa ma le 2800 rubles, ae o le maualuga e mafai ona latalata i le 3200 rupu.

O isi insalini insalini o se tupulaga fou e mafai ona avea ma analogues o le vailaʻau Tujeo. O se tasi o nei vailaʻau o Tresiba, lea na faia i luga o le faavae o le insulin Degludec. Degludek ei ai foi ona foliga tutusa i le Glargin 300.

E le gata i lea, o se aafiaga talitutusa i le tino o le tagata maʻi e faʻamalosia e le inisalini peglizpro, i luga o le mafuaʻaga o loʻo atinaʻe ai le tele o vailaʻau mo tagata gasegase i aso nei. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe e saili pe a faʻamautuina le inisalini.

Faʻaaogaina ma le faʻaoga

Tujeo Solostar e na o se mea faʻafuaseʻi ona faia, i luga o le tauau, manava poʻo le ogavae. Ole vaega ole tui e tatau ona suia e le aunoa (ia puipuia ai le le lelei). Ole vailaau e le fuafuaina mo le puleaina ma le puleaina e ala ile insulin. Faʻavae i luga o le fualaau o vailaʻau ua faatonuina e le fomaʻi, mai le 1 i le 80 iunite ua faʻafeiloaia e faʻaaoga ai se peni.

Solostar e le fuafuaina ina ia aveese mai le kesi ma siitia atu i totonu o le suauu. O le faʻaaogā faʻaaogāina o le nila e faʻasaina foi, talu ai e mafai ona puipuia, ona o se taunuuga o se faʻaopoopoga po o se faʻaitiitia i le fuataga. Tao Tujeo Solostar poʻo le inisalini e faʻapipiʻi i se mea pogisa mo le sili atu ma le fa vaiaso mai le faʻaaoga muamua.

Touluo insulin e faʻasaina le fefiloi ma soʻo se ituaiga insulin. O lenei mea e mafua ai se suiga i meatotino o le fualaau faasaina ma taʻitaʻia atu ai i le vaʻaia. Tuʻuo Solostar e faʻasaina foi ona fausiaina.

O le vailaau o le vailaʻau e tatau ona faʻatulagaina ma suia taitoatasi ma na o le fomaʻi aoga.

O le suia o le metotia a Tujeo e faʻaaogaina e faʻaitiitia pe faateleina ai le mamafa o le tino o le tagata maʻi, sui lona olaga pe suia le taimi o tui. O le faʻaofiina o se vailaʻau faʻaleleia o le vailaau faʻasaina e na o le i ai lava o le fomai.

O le igoa "iunite" e naʻo lenei insulin, e le tutusa ma vaega e faʻaalia ai le malosi o isi mea tutusa. Toujeo e tatau ona seti tasi i le aso i soo se taimi o le aso, ae sili atu i le taimi e tasi. Ona o le umi o le gaioiga, e mafai e tagata gasegase ona tuiina le vailaau i le tolu itula i luma atu pe maeʻa foi le tulaga masani o le tuiina mo latou.

Taofi Tujeo i se nofoaga pogisa ae le sili atu ma le 4 vaiaso mai le aso na faʻaaoga muamua!

Pe a le faʻaaoga

Toujeo Solostar ua faʻasoleina mo tagata e maua i le maʻisuka lalo ifo o le 18 tausaga ona o le le lava o faʻamalositino i lenei vaitausaga mo le saogalemu o le vailaau faʻasaina poʻo mo le le faapalepale i vaega o Toujeo poo insulin glargine.

Ua fautuaina le lapataiga e faatonu se fofo:

  • O fafine maʻitaga (e fesootaʻi ma le mafai ona suia le aofaʻi o vailaʻau faʻaaogaina ina ua uma le fananau ma aʻo maitaga).
  • Tagata matutua (silia ma le fitusefulu tausaga).
  • I le maʻisuka aʻo iai le faʻamaʻi o le endocrinological.

Pe a suia mai le tasi inisalini i se isi, e tatau ona faʻaoga i le faʻatalanoaga o endocrinologists, ae na o latou e tatau ona filifilia. I tulaga eo mai faatasi ma le manava ma le vomia, faʻalavelave matuitui poʻo le le mafaia o le ate, e manaʻomia foi le faʻaeteete i le faʻaaogaina.

O le a le mea e faʻamoemoe pe a fai e le talafeagai

Afai e sili atu le fualaau, e mafai ona tupu mai le hypoglycemia (o le tali sili ona taatele ile togafitiga o le inisalini).

Faailoga o le hypoglycemia o:

  • Vaivai.
  • Vaivai
  • Nausea
  • Malamalama i le puaoa.
  • Faiva.
  • Le iloa le mafaufau.

A o lei amataina faailoga, tachycardia, lagona malosi o le fiaai, lagona le fiafia, lagona o le atuatuvale ma le fefe e mafai ona tupu, salu, pallor o le paʻu ua lauiloa.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e ono aliali mai se faʻalavelave faʻafuaseʻi. I nofoaga o injections o Toujeo ma le insulin glargine, o le atinaʻe o le lipodystrophy, foliga vaaia o le vevela, urticaria, tiga, mumu, ma le mumu e mafai.

Mo le puipuia o aʻafiaga le lelei, o le inisiua e sili ona faia i nofoaga eseese.

O faʻamalositino le faʻaalia o faʻaaliga faʻafuaseʻi e seasea lava.

Faatusatusaga uiga vaaia

Tujeo Solostar ei ai le maualuga o le inisalini. O le eseʻesega e tusa ai ma le faʻasologa, o Tujeo e tolu taimi o le mea galue (o lona uiga, o le tasi le miliuga o le tuuga o le insulin i Tujeo e tutusa ma le tolu ml o le analog). O le mea lea, pe a feaveaʻi mai se vailaau faʻamalosi e tuʻuina atu i se malosi malosi, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi, o ai e tatau ona fuafua pe faʻafia ona faʻaititia le vaega ole inisalini e le tele o fualaau o loʻo faʻatonutonuina.

Pe a suia le inisalini, e tatau lava i le Tujeo Solostar ona talanoa i se fomai i taimi uma!

I taimi o suʻega faʻapitoa, na faʻaalia mai e le gaosiga o vaega o Toujeo o le a sili atu ona oʻo i totonu o le tino, o lenei mea e faʻaitiitia ai le ono maua o le hypoglycemia, aemaise i le po. Pe a faatusatusa i tupulaga, Tujeo Solostar e 15 pasene i le ao ma le 30 pasene i le po e faaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia, talu ai o Solostar o se tikeri lelei o le digestibility.

O le analog Toujeo na fuafua e faatonutonuina le maualuga o le kulukose i le tino atoa i le aso atoa, ae i le faatinoga, o lona aafiaga na sili atu nai lo le 12. Na maua e le au atinaʻe o Solostar se aafiaga tumau i le tino - mai le 24 i le 35 itula, o lenei eseesega o se tasi o mea taua.

O le tau o insulin Tujeo Solostar o le 3000 rubles.

Ole tau ole insulin lantus o le 3550 rubles (o le syringe 100 IU / ml 3 ml, 5 pi).

Afai e te manaʻomia le inisalini, e tatau i tagata ona gafatia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, maua saʻo le tui, ma iloa le mea e fai pe a tupu mai le hyper-and hypoglycemia. E leai se tulaga e tatau ona e faasaʻoina saʻo le faasologa o inisiua ua faatonuina e le fomaʻi ma le tele o le inisalini e tuiina, aua e te fesuiaʻi i se isi tui (insulin) (aua le faʻaaogaina se nusipepa i luga o le Initaneti nai lo se fomaʻi moni), ma ia vave saili togafitiga faafomaʻi.

Toujeo Solostar o le a avea ma fesoasoani lagolago mo tagata e maua i le maʻisuka. O tagata Sanofi na tuʻuina atu ia Tujeo se gaioiga umi, lea e naʻo le tasi aso i le aso e mafai ai ona iniseti, ma o vaega taua e faʻaitiitia ai le lamatia o le hypoglycemia.

Le lelei ma le le lelei

O le lelei o Tujeo pe a faʻatusatusa i vailaau tutusa e aofia ai:

  • le umi o le gaioiga sili atu i le 2 aso,
  • o aʻafiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia i le po e faʻaitiitia,
  • lalo ifo o le tui ma, e tusa ai ma lea, o le faʻaitiitia o le taumafaina o le vailaʻau e faʻataunuʻu ai le manaʻoga,
  • itiiti aafiaga
  • maualuga mea tau totogi
  • itiiti le maua o le tupe maua ma le faʻaaoga masani,
  • gaoioiga lamolemole e aunoa ma ni meaʻai i le suka.

Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona faailoaina:

  • aua le faatonuina i tamaiti
  • e le faʻaaogaina i togafitiga o le ketoacidosis o le maʻisuka,
  • e le mafai ona faʻamavaeina ni faʻafitauli leaga.

Faailoga ma le faʻailoga

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • Ituaiga 1 maʻisuka faʻatasi ma le inisalini puupuu,
  • T2DM e pei o le monotherapy poʻo le faʻataʻitaʻiina o vailaʻau faʻasaina.

Tujeo e le fautuaina mo le faʻaaogaina i tulaga nei: hypersensitivity i le hormone poʻo vaega o fualaau faasaina, i lalo ifo o le 18 tausaga, ona o le le lava o faʻamatalaga saogalemu.

O le vaega lenei o tagata gasegase e tatau ona togafitia i se lapataiga mamafa:

  • i le i ai o le faʻamaʻi o le endocrine,
  • tagata matutua ma faʻamaʻi fatu,
  • i le i ai o le maʻi o le ate.

I nei vaega o tagata taʻitoʻatasi, o le manaʻoga mo se hormone e mafai ona maualalo ona e faʻavaivaia lo latou gasegase.

Taua! I le faagasologa o suʻesuʻega, e leʻi iai se aafiaga patino i le fetus. E mafai ona faʻamaonia le fualaau i le taimi o le maʻitaga, pe a manaʻomia.

O le fualaau faasaina e faʻaaoga e le tagata maʻi tusa lava po o le a le taimi e 'ai ai. E fautuaina e tui i le taimi e tasi. E faʻapitoa ona faia i lea aso ma lea aso. Tolerances e 3 itula.

O le vailaau o vailaau e fuafuaina e le endocrinologist e faavae i luga o le talafaasolopito o le soifua maloloina - o le matua, maualuga, mamafa o le maʻi, ituaiga ma togafitiga o le faamai o loo amanaia.

Pe a sui se hormone pe faʻafeiloaʻi i se isi faʻailoga, e tatau ona faʻamautinoa lelei le maualuga o le kulukose.

I totonu o le masina, e siaki ai faailoga o le metabolic. I luga o le fesuiaiga, atonu e te manaʻomia se faʻaititia o le faʻaititia o le 20% e puipuia ai le faʻaitiitia o le kulukose o le toto.

Manatua! Tujeo e le gaosi pe fefiloi ma isi vailaʻau. E solia e lenei mea lona faʻailoga lē tumau.

O le faia o fetuunaiga e faia i mataupu nei:

  • suiga o meaʻai
  • fesuiaiga i se isi fualaau faasaina
  • O faʻamaʻi poʻo faʻamaʻi muamua
  • suiga o gaoioiga faaletino.

Auala o le pulega

Tujeo e naʻo le faʻaogaina faʻatasi ma se peni. Vaega fautuaina - o le pito i lalo o le tino, o le ogavae, o le taualuga o le tauau. Ina ia puipuia le afaina o manua, o le nofoaga o injections e suia e le silia le tasi le sone. E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi ma le fesoasoani o pamu fufuluina.

O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1 latou te aveina Tujeo i se mea e tasi e tuʻufaʻatasia ma le inisalini puupuu. O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tuʻuina atu i ai fualaau faasaina e pei o le monotherapy poʻo le tuʻufaʻatasiga faʻatasi ai ma fualaau i se fua faatatau o le 0.2 iunite / kg faʻatasi ai ma fetuunaiga talafeagai.

Faʻalogo! Aʻo leʻi faia le pulega, e tatau ona teuina vailaʻau i le vevela o le potu.

Vitio Vitio i le faʻaaogaina o se peni tui:

Faʻatonuga Faʻaleagaina ma le Faʻasalaga

O le pito sili ona taatele o le itu o le hypoglycemia. O suʻesuʻega faʻapitoa na faʻamaonia ai mea leaga na tutupu.

I le faagasologa o le aveina o Tujeo, e mafai foi ona tupu aafiaga nei:

  • faʻanoanoa vaaia
  • lipolypertrophy ma le lipoatrophy,
  • afaina o le tino
  • tali atu i le lotoifale i le sone o inisiua - vevela, fulafula, mumu.

O se mea e masani ai e masani ona tupu pe afai o le fua o le hormone ua afaina e sili atu nai lo le manaomia. E mafai ona mama ma mamafa, o nisi taimi e matuia lamatia ai le maʻi.

Faʻasolosolo malie, e faasaʻoina le hypoglycemia i le ave o le gaʻo poʻo le kulukose. Faatasi ai ma ia tulaga, o le fetuunaiga o fualaau faasaina e mafai.

I tulaga ogaoga, lea eo mai faatasi ma le le malamalama, coma, e manaʻomia le vailaʻau. O le tagata maʻi e tui i le glucose poʻo le glucagon.

Mo se taimi uumi, o le tulaga e mataitu ai le aloese mai faʻasologa o taimi.

O le vailaau e teuina i t mai + 2 i le +9 tikeri.

Faʻalogo! E faʻasaina le faʻavevela!

O le tau o le solution a Tujeo e 300 iunite / ml, pine 1.5 syringe, 5 pi. - 2800 rubles.

O fualaau faʻamalosi e aofia ai vailaau faʻatasi ma le mea e tasi o loʻo galue malosi (insulin Glargin) - Aylar, Lantus Optiset, Lantus Solostar.

I fualaau faʻasaina ei ai se faʻavae tutusa o le gaioiga, ae o le isi mea galue (insulin Detemir) e aofia ai Levemir Penfil ma Levemir Flekspen.

Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

Manatu o maʻi

Mai suʻesuʻega mausali o Tujeo Solostar, e mafai ona tatou faʻamaonia e le talafeagai le vailaʻau mo tagata uma. O le pasene tele lava o le maʻisuka e le faamalieina i le fualaau faasaina ma lona gafatia e faʻaitiitia ai le toto suka. O isi, i se isi itu, talanoa e uiga i lana galuega sili ona lelei ma le leai o ni uiga le lelei.

Matou te fautuaina isi mataupu e fesoʻotai i ai

Tujeo Solostar: tau i falemaʻi ma faʻatusatusaga o tau, sailiga ma le faʻatonuga

Faʻaalia i le faʻafanua

TUJEO SOLOSTAR, o le tau i falemaʻi i luga o le initaneti i St. PetersburgFaʻamatalaga faʻamatalaga: Aperila 23, 20:18.FormPrice (suʻe.) Faʻatauga Faʻataʻitaʻi
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu.1940,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu.11 059,60
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu.11 096,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 060,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 128,0024 itula
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 217,0024 itula
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 277,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 281,50
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 318,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 398,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 450,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 450,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 450,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 450,00
kilipa 300ME / ml 1.5ml syringe pen SoloStar Nu. 33 475,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 54 700,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 54 728,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 200,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 268,0024 itula
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 369,0024 itula
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 372,1024 itula
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 384,90
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 600,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 600,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 670,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 55 670,00
kilika 300ME / ml 1.5ml syringe pen S.Star Nu. 56 090,0024 itula

Tuʻuo SoloStar Insulin Suʻesuʻe Tau Algorithm - O se faʻataʻitaʻiga faʻatatau

Muamua, e le lelei le totogi o lou aiga mo le toto toto, aua mai le 7 i le 11 mmol / l - o suga maualuga ia, e mautinoa lava e taʻitaʻia ai faʻafitauli o le maʻisuka. O le mea lea, o le filifilia o le fua o le inisalini faaopoopo e manaʻomia. E te leʻi tusia po o le a le taimi o le aso e maua ai le suka 5 mmol / l, ma a oʻo i le 10-11 mmol / l?

Basal Insulin Tujeo SoloStar (Toujeo)

O le inisalini tele lea o Toujeo SoloStar (Toujeo) - o se tulaga fou o le kamupani fualaau faasaina Sanofi, lea e maua ai Lantus. O le umi o lana gaioiga e umi atu nai lo Lantus - e na o le 24 itula (e oʻo i le 35 itula) faʻatusatusa i le 24 itula mo Lantus.

Insulin Tozheo SoloStar avanoa i se maualuga maualuga atu nai lo le Lantus (300 iunite / ml pe a ma le 100 iunite / ml mo Lantus). Ae o faatonuga mo lona faʻaaoga e taʻu mai ai o le fualaau e tatau ona tutusa ma Lantus, tasi i le tasi. E na o le faʻaogaina o nei inisua e eseese, ae o le kenega i totonu o iunite o loʻo i ai e tumau pea.

I le iloiloina e ala i iloiloga o le maʻisuka, o Tujeo e faʻamaonia ma e sili atu le malosi nai lo Lantus, pe afai e te tuʻuina i le mea lava e tasi. Faamolemole ia matau e 3-5 aso mo Tujeo e galue malosi ai (e faatatau foi ia Lantus - e alu se taimi e fetuunaʻi ai i le inisalini fou). O le mea lea, faʻataʻitaʻi, pe a manaʻomia, faʻaitiitia lona metotia.

E iai foʻi loʻu maʻisuka ituaiga 1, ou te faʻaaoga Levemir e pei o le insulin. E i ai loʻu uiga tutusa - Na ou tuʻuina le 14 iunite i le 12 i le aoauli ma i le 15-24 itula 15 iunite.

O le algorithm mo le fuafuaina o le fua o le inisalini Tujeo SoloStar (Levemira, Lantus)

E manaʻomia lou faʻaalu ma lou aiga fuaina o le fuainumera manaomia ole inisalini lautele. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Sei o tatou amata i le fuafuaina o le fua o le afiafi. Tuu lau 'aiga e pei o masani ma e le toe' ai i lena aso. E talafeagai lenei mea e aveese ai le maualuga i le suka e mafua mai i le 'ai ma le inisalini puupuu. Lenei mai le 18-00 amata i le 1.5 itula e ave ai lona fua toto toto. E leai se mea e tatau ai ona fai se meaʻai. Afai e talafeagai, tuʻu sina insulin laitiiti ina ia masani ai le maualuga o le suka.
  2. I le 22 i le taeao tuʻu le tui masani o le inisalini. Aʻo faʻaaoga le Toujeo SoloStar 300, ou te fautuaina e amata i le 15 iunite. 2 itula i le maea ai o le tui, amata ona suʻe toto toto. Tausia se tusi faʻamaumau - tusia le taimi o tui ma glycemia faʻataʻitaʻiga. E i ai se tulaga lamatia o le hypoglycemia, o lea e te manaʻomia ai se mea suamalie i le lima - tea vevela, sua suamalie, gaʻo suka, Dextro4 papa, ma isi.
  3. O le basal insalini e tatau ona sau ile tusa o le 2-4 i le taeao, ia i luga o le laufanua. E mafai ona faia fua o suga i itula uma.
  4. O le mea lea, e mafai ona e iloa le aoga o le afiafi (po) o le tui o le inisalini lautele. Afai e faaitiitia le suka i le po, ona tatau lea ona faaitiitia le fua faatatau i le 1 le iunite ma toe faia le suʻesuʻega lava e tasi. I le isi itu, afai e alu aʻe suga, ona tatau lea ona faʻaititia le fua o Toujeo SoloStar 300.
  5. I se tulaga tutusa, tofotofoina le ao ole taeao o le insalini basal. Lelei sili atu i le taimi lava lena - muamua togafitia le fualaau o le afiafi, ona fetuutuunai lea ole fua ole aso.

Pe a fuafuaina le fua o le insalalal basal i le 1-1.5 itula, fua le suka o le toto

I le avea ai ma se faʻataʻitaʻiga talafeagai, o le a ou tuʻuina atu lau tusi tala mo le filifilia o se fualaau o le insalalusal basal Levemir (faʻaaoga le fua o le taeao pei o se faʻataʻitaʻiga):

I le 7 i le taeao na ia seti ai le 14 iunite o Levemir.Sa le 'ai le taeao.

le taimitoto suka
7-004.5 mmol / l
10-005.1 mmol / l
12-005.8 mmol / L
13-005.2 mmol / l
14-006.0 mmol / l
15-005.5 mmol / l

Mai le laulau e mafai ona iloa ai na ou tago i luga le fua saʻo o le taeao faaumiumi insulin, aua suka sa i ai e tusa ma le tulaga tutusa. Afai e amata ona faateleina mai pe a ma le 10-12 itula, ona avea lea o se faailo e faateleina ai le fualaau. Ma le isi itu.

Insulin Tujeo Solostar: faatonuga mo tagata e fetaui, tau

O le numera o tagata mamaʻi i le maʻisuka i Rusia na sili atu ma le 6 miliona, o le afa oi latou na maua le faʻamaʻi i laʻasaga faʻateleina ma lalo ifo. Ina ia faʻaleleia le lelei o le ola o le maʻisuka, o le atinaʻeina o le faʻaleleia atili o insulin o loʻo faifai pea.

O se tasi o fualaau faasaina na faamauina i tausaga talu ai o Toujeo. O le inisalini fou lenei o Sanofi, lea e faʻaopoopoina i le aso ma mafai ai e oe ona faʻaleleia le pulea lelei pe a faatusatusa i lona muamua, Lantus. E tusa ai ma suʻesuʻega, e sili atu le saogalemu o Tujeo mo tagata mamaʻi, talu ai o le aʻafiaga o le hypoglycemia ma lona faʻaoga e maualalo.

Faʻamatala puupuu

Tujeo SoloStar o se oloa a se tasi o taitai o le lalolagi i le gaosia o le inisalini, o le popolega Europa Sanofi. I Rusia, o oloa a le kamupani ua fai ma sui mo le silia ma le 4 tausaga. Na maua e Tujeo le tusi resitala Rusia talu ai nei, i le 2016. I le 2018, na amata ai ona faia lenei inisalini i le paranesi a Sanofi-Aventis Vostok, o loʻo i le itu o Oryol.

Talofa O loʻu igoa o Galina ma ua ou le toe maua i le maʻisuka! Na na o le 3 vaiaso na ou aveina aiia aumai le suka i le masani ma aua nei avea ma vaisu i fualaau le aoga
>> E mafai ona e faitau i lau tala iinei.

E fautuaina e le kamupanī le faʻafeiloaʻi i le insulin ile Tujeo pe afai e le mafai ona lava le totogi mo le maʻisuka malosi poʻo le faʻamalosea o le faʻasolosolo. O le tele o le maʻisuka o le a faʻaaogaina Tujeo e tusa lava po o le a lo latou manaʻoga, o se vaega o itulagi o Rusia na faatauina mai lenei inisalini nai lo Lantus.

Faiga faʻapolopoloToujeo e 3 taimi maualuga atu lona maualuga nai lo le masani ona faia o le inisalini - U300. O le vaifofo e manino atoatoa, e le manaʻomia le faʻafefiloi aʻo lei faia le pulega. O le inisalini o loʻo tuʻuina i le 1.5 ml tioata tioata, lea o le a faamaufaʻailogaina i penisini syringe SoloStar i se laasaga o le 1 ml. E le o iai ni pepa faʻaopopo i totonu, pe a uma ona faʻaaoga. I le afifi 3 po o le 5 peni tui.
Faatonuga faapitoaO nisi o maʻisuka e momotu ese mai fagu mai pusa sosoʻo e faʻaaoga e faʻaaogaina ai masini e tuʻu ai i totonu o masini tui e sili atu le saʻo. A faʻaaogaina Tujeo o le matua faʻasaina, talu ai o penisini uma, seivagana le uluai SoloStar, ua fuafuaina mo le inisalini U100. O le suia o le meafaigaluega o le pulega e mafai ona taunuu togi tolu o le fualaau faasaina.
FaʻavaeE pei o Lantus, o le mea o loʻo galue malosi e faʻapena, o lona uiga o le taʻiala o le gaioiga o nei inisua nei e tutusa. O le lisi o vaega o ausilali e fetaui lelei ma le: m-cresol, glycerin, zinc chloride, vai, vailaʻau mo le faasaʻoina o le eletise. Ona o le foliga tutusa lava, o le lamatiaga o gasegase o le tino i le taimi o le suiga mai le tasi insulin i le isi ua faaitiitia i le leai. O le i ai o ni tagata se toalua e puipuia i le fofo e mafai ai ona teuina le vailaau mo umi, e aunoa ma se togafitiga faaopoopo o togafitiga o le paʻu, ma faaitiitia ai le lamatiaga i le nofoaga o tui.
FaʻataʻitaʻigaFaʻailoa i le gaioiga o le inisalini e faʻapipiʻiina i se tagata soifua maloloina. E ui lava i sina eseesega i le fausaga o le mole o le galala ma le inisalini, ae mafai foi e Tujeo ona fusifusia i masini insulin cell, ona o le glucose mai le toto e alu i totonu o le tino. I le taimi lava e tasi, e faaosofia ai le teuina o glycogen i maso ma le ate (glycogenogenesis), e taofia ai le gaosia o le suka i le ate (gluconeogenesis), e taofiofia ai le vaevaeina o gaʻo, ma lagolagoina ai le fausiaina o palatini.
FaailogaFaʻafouina o le le lava o le inisalini i tagata matutua e maua i le maʻisuka. O le inisalini o Tujeo ua faʻamaonia mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka nephropathy, faʻaleagaina o le tino, ma faʻamaʻi ate. I le avea ai o se tulafono, o lona fuainumera i nei tulaga e maualalo.
FaʻasologaO faatonuga mo le faʻaaogaina e leʻo aofia ai ni fua o loʻo fautuaina mai ia Tujeo, talu ai o le aofaʻi sao o le inisalini e tatau ona filifilia taitoatasi e tusa ai ma iuga o le suka o le toto. Pe a fuafuaina le inisalini, e taʻitaʻia i latou e ala i faʻamatalaga o le glycemia nocturnal. E fautuaina e le kamupanī le tuiina o Tujeo i lea aso ma lea aso. Afai e le mafai e se tasi tui ona maua ni suga lelei i luga o se manava gaogao, e mafai ona vaeluaina le aso malolo i le 2 taimi. O le tui muamua na tuʻuina atu ao le i momoe, le lua i le vaveao.
FaʻasalagaAfai o le aofaiga o Tujeo e sili atu na sili atu nai lo manaoga o le inisalini o le maʻi, o le a tulai mai le hypoglycemia. I le taimi muamua, e masani lava ona o faatasi ma ni mea iloga - o le fiaaai, o le atuatuvale, o le loto momomo. E tatau i le maʻisuka ma ona aiga ona iloa tulafono a le falemaʻi mo le hypoglycemia, ia ave i taimi uma ni meaʻai gaʻo ma se seti o fesoasoani muamua i glucagon.
O le aafiaga o mea i fafoOle inisalini o le hormone ole gaioiga e mafai ona faʻavaivaia e isi hormones synthesized i le tino o le tagata, o le tagata e taʻua o le 'antagonists. O le maaleale o gaʻo i le vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia le tumau. O ia suiga o uiga ia o loʻo aʻafia ai ma le faʻamaʻi o le endocrin, fiva, vili, manava manava, tele le mumu, ma le atuatuvale. I tagata soifua maloloina, i na vaitaimi, faʻatupulaia le gaosiga o le inisalini, o le maʻisuka e manaʻomia le faʻateleina o le fua o Tujeo.
ContraindicationsO le suia o le fualaau faasaina e tatau ona i ai pe a oʻo i ni faʻamaʻi ogaoga o le faʻamaʻi i mea e faʻapipiʻi poʻo vaega o ausilali. Tujeo, e pei lava o soʻo se insulin, e le mafai ona faʻaaogaina mo le faʻasaʻoga faʻafuaseʻi o le toto suka. O lana galuega o le faatumauina lea o le glycemia i le tulaga lava e tasi. Ona o le leai o ni suʻesuʻega e faʻamaonia ai le saogalemu o tamaiti, o le inisalini o Tujeo faʻatagaina mo na o tagata matutua maʻisuka.
Fegalegaleaiga ma isi vailaauHormonal, antihypertensive, psychotropic, nisi o vailaʻau faʻasaina ma anti-inflammatory e aʻafia ai le aafiaga o le hypoglycemic. O vailaʻau uma e faʻaaoga mo le maʻisuka e tatau ona malilie i lau fomaʻi.
Faʻamataʻuga ituE tusa ai ma faʻamatalaga, atonu e ono iloa e le maʻisuka:

  • i lalo ifo o le 10% o tagata gasegase - o le hypoglycemia ona o se tulaga le saʻo,
  • 1-2% - lipodystrophy,
  • 2.5% - faʻamaʻi mai,
  • 0.1% - faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi i urticaria, edema, paʻu o le mamafa.

O le paʻu mataua i le suka pe a uma le amataga o le togafitiga o le inisalini e mafai ona oo atu ai i le neuropathy le tumau, o le myalgia, o le vaʻaia o le vaʻaia, fula. O nei itu o le a mou atu pe a maeʻa le fetuunaiga o le tino. Ina ia aloese mai ia i latou, o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka faʻamalosi e faʻateleina le faʻamaʻi o Tujeo SoloStar, ma maualalo le faʻaitiitia o le glycemia.

TotoO le inisalini o Tujeo e le afaina ai le faaletonu o le tamaʻi, pe a manaʻomia, e mafai foi ona faʻaaogaina i le taimi o le maitaga. E masani lava e le maua i le susu, o le mea lea e faatagaina ai tamaitai e fafagaina i luga o le inisalini togafitiga.
Faaaoga i tamaitiI le taimi nei, o faatonuga mo Tujeo faasaina le faʻaaogaina o lenei inisalini i tamaiti e maua i le maʻisuka. Ua manatu o le a oʻo mai taunuuga o suʻesuʻega, o lenei tapulaa o le a aveesea.
Aso faʻauma2.5 tausaga mai le aso na tuʻuina atu ai, 4 vaiaso talu ona tatala le kesi, pe a faʻatulaga tulaga e teu ai.
Vaega o le teuina ma felauaigaFaʻapipiʻi Tujeo SoloStar e teuina i le 2-8 ° C i totonu o le pusaaisa, o le suauu o loʻo faʻaaogaina i totonu pe a le sili atu i le 30 ° C. le vevela i totonu. Inisalini ua leiloloa ona meatotino pe a faʻaalia i le ultraviolet radiation, faʻafefe, faʻafeololo, o le mea lea e puipuia ai e ala i faʻapitoa faʻapitoa i le taimi o felauaiga.
TauO se pusa e 3 peni tui (aofaiga 1350 iunite) e tau e tusa ma le 3200 rupu. O le tau o se pusa e lima lima (2250 iunite) e 5200 rubles.

Faamatalaga aoga e uiga ia Tujeo

Toujeo o le insulin sili ona umi i lana vaega. I le taimi nei, e sili atu le maualuga i le fualaau faasaina o Tresib, e fesootaʻi ma insulin suamalie. Tuʻuo faasolosolo malie lava i totonu o vaʻa mai le tino o le tino ma i totonu o le 24 itula e maua ai le glycemia tumau, ma mulimuli ane faʻavaivaia ona aʻafiaga. O le umi o le taimi galue e tusa ma le 36 itula.

E pei o isi inisua, e le mafai e Tujeo ona suia atoatoa le gaosiga masani o le hormone. Ae ui lava i lea, o lona aafiaga e matua latalata lava i manaoga o le tino. O le vailaau faʻasaina e toetoe lava o le faʻaalia o le gaioiga o gaioiga i le aso, lea e faʻaogaina ai le fualaau, faʻaititia le numera ma le mamafa o le hypoglycemia, ma maua ai le taui lelei mo le maʻisuka i le matua.

Tuʻuo inisalini e faapitoa lava le fautuaina mo tagata gasegase e maualuga gasegase o fualaau faasaina. O le tele o vaifofo e tuiina i se peni suauu ua faaitiitia i le toeitiiti 3 taimi, o le mea lea, o le faaleagaina o le tino o le tino ua faaitiitia, o le iniseti e faigofie ona faapalepale.

E taua tele: Taofi e le aunoa le falemaʻi mafia. Endocrinologists tatou te faʻaaogaina le tupe i luga o fualaau aina pe a mafai ona faʻasaʻo le suka toto mo na o le 143 rubles ... >> faitau le tala ia Andrey Smolyar

Eseesega mai Lantus

Na faaalia e le kamupanī le tele o tulaga lelei o Tujeo SoloStar i luga o Lantus, o le mea lea, ma le le lava o le taui mo le maʻisuka, ua ia fautuaina le toe sui i se fualaau fou.

>> Faitau atili e uiga i Lantus insulin - faitau i inei

Pros of insulin Tujeo:

  1. O le tele o le tali e itiiti, o le mea lea, o le vaega o le faʻafesoʻotaʻi o le vailaau faʻasaina i vaʻa toto ua faʻaitiitia, o le hormone e oʻo lemu i le toto.
  2. O le vaitaimi ole gaioiga e sili atu ma le 24 itula, lea e mafai ai ona e suia le taimi o le tui e aunoa ma le fetuunaʻi ole soifua maloloina.
  3. A faʻafeiloaʻi atu i Toujeo mai le isi insalini, ole faʻaitiitia o le hypoglycemia ua faʻaitiitia. O loʻo sili atu ona lelei mea e matauina i tagata matutua ua maua i le maʻisuka ituaiga 2, o la latou sukū ua pa'ū ifo i le 33%.
  4. Fluctuations i le kulukose i le gasologa o le aso e faʻaitiitia.
  5. O le tau o le inisalini o Tujeo e tusa ma le 1 le iunite e laʻititi laʻititi nai lo Lantus.

O le tele o iloiloga o le maʻisuka e lelei, o le filifilia o se fualaau pe a suia le inisalini e faigofie, e le sili atu ile vaiaso.

O latou gasegase e faʻaaogaina Tujeo faʻamalosi e tusa ai ma faatonuga o loʻo tautala e uiga ia te ia o se tulaga maualuga, ma faigofie ona faʻaaogaina fualaau.

Tujeo e le fiafia i le maʻisuka o loʻo masani ona faʻaaogaina se nila peni i nisi o taimi. Ona o le faateleina o le mamafa, e faigofie lava i le tioata, ina ia mafai ona palu se pu i le nila.

O le tali a le tino i Toujeo o le tagata lava ia, e pei o soʻo se insulin. O nisi tagata gasegase o loʻo feagai ma le le mafai ona suʻe le fualaau o le vailaau faʻasaina, suʻe le suka, faateleina le manaʻomia mo insulin puupuu, ma le faateleina o le mamafa o le tino, o lea ua latou toe foi mai e faʻaaoga Lantus.

Suiga mai Lantus i Tujeo

E ui lava i vaega tutusa, o le inisalini o Tujeo e le tutusa ma Lantus. O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e le mafai ona suia na o le tasi fualaau faasaina i le isi. E tatau ona filifili se fomaʻi fou ma le faʻagasolo malie o le pulea i le vaitau lenei.

Auala e fesuiai ai Lantus i Tujeo ma le maʻisuka:

  1. Matou te tuua le fualaau muamua e le suia, pe afai e tele a matou vaega o Tujeo e pei o Lantus. O le tele o le tali o le a faʻaitiitia le 3 taimi.
  2. Aua nei suia le taimi o tui.
  3. Tatou te siakiina le glycemia mo le 3 aso, o le taimi lea e amata galue malosi ai le inisalini.
  4. Tatou te fuaina le suka e le gata i luga o se manava gaogao, ae faapea foi pe a uma ona 'ai. Lantus e faigofie lava ona faasaʻo sese i le fuafuaina o meaʻai i totonu o meaai. Tujeo SoloStar e le faʻamagaloina na mea sese, o le mea lea, e ono mafai ona faʻaititia le fua o le inisalini puupuu.
  5. E faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua, matou te suia le metotia. E masani lava e manaʻomia sina siʻitiaga (e oo atu i le 20%).
  6. Soʻo se faʻasalaga mulimuli ane e tatau ona tupu pe a ma le 3 aso talu mai le aso muamua.
  7. O le metotia e talafeagai lelei pe a glucose i le taimi e momoe ai, i le taeao ma luga o se manava gaogao, e teuina i le tulaga tutusa i le va o taumafataga.

Ina ia mautinoa o le fuaina o togafitiga, e tatau ona e mulimulitai i le auala tui. Aʻo le tui, e tatau ona e faʻateʻaina se iunite insulin e siaki ai le faʻaogaina o le peni ma le lala o le nila.

Faamolemole ia matau: E te moemiti ea e faʻateʻa ese le maʻisuka i le taimi e tasi? Aoao pe faapefea ona foʻia le faʻamaʻi, e aunoa ma le faʻaaogaina o fualaau taugata, faʻaaogaina ... >> faitau atili iinei

O le inisalini umi umi Tujeo - metotia faʻaaoga, faʻamatalaga, vailaʻau ma iloiloga

E tele ma sili atu tagata e mafatia i le maʻisuka. O le salalau o le faʻamaʻi e oʻo atu ai i le mea moni o kamupani vailaʻau e fausia ai faʻamalosi fou e mafai ai e tagata gasegase ona taitaia se olaga masani.

O se tasi o vailaʻau faʻaonapo nei o Tujeo, na gaosia e le Siamani Siamani Siamani e faʻavae i luga o luga o ata.

Faʻasalalauina e ala i inisiua pipiʻi, o le inisalini o Tujeo e fesoasoani e pulea lelei le maualuga o le toto, aloese mai ona tumutumu, aloese mai le hyperglycemia ma isi faʻafitauli faʻalesoifua maloloina.

Tujo SoloStar

O le vailaau faasaina Tujeo na faia e le Siamani Siamani Siamani. Na atiina ae i luga o le faavae o le vili, lea e liua ai o se insulin umi, e mafai ai ona pulea lelei le maualuga o le toto, ma puipuia ona suiga faafuaseʻi.

Tuʻuo e toetoe lava leai ni aʻafiaga i le itu, ae o loʻo i ai le malosi o mea e totogi ai. E ono mafai ona aloese mai faʻalavelave ma faʻafitauli e le manaʻomia i luga o le popole ma fatu cardiovascular. Tujeo e talafeagai mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2.

O le vaega o le fualaau faasaina o le glargin 300, ua manatu o se mea sili atu ona umi mo le faʻaaogaina i tulaga e maualuga ai le faʻamalosia o le inisalini. Muamua o le fofo o Lantus.

Faatasi ai ma Tujeo, e mafai ona e pulea lelei le maualuga o le inisalini, faaitiitia le fualaau ma le vaega o le vaʻaia, lea e mafua ai le le lelei o le iniseti ma faʻaleleia ai le inu o le vailaau faʻasaina i totonu o le subcutaneous tissue, faʻateleina ma faʻagasolo.

Tujeo e foliga mai o se vailiili le lanu, ua faamoemoe mo le puleaina i lalo o le paʻu, ua faatauina atu i se pipi peni. O le vaega autu o le insulin glargin 300 PIECES. Faatasi ai ma tagata e masani ai:

VaegaFaʻasologa
Glycerol20 mg
Metacresol2.70 mg
Zinc chloride0.19 mg
Sodium hydroxidee oo i le pH 4.0
Ava o le eletiseTusa i le pH 4.0
Suavaie oo atu i le 1.0ml

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Tujeo o se faʻatusatusaga o le inisalini o le tagata, e maua mai i le toe faʻafouina o le bacterial DNA. O le aʻafiaga autu o le inisalini o le faʻatonutonu lea o le faʻaaogaina o le kulukose o le tino.

E faʻaitiitia ai le kulūkose, faʻalauteleina lona faʻamago i tino o le tino ma skeletal muscles, faʻapupulaina le gaosia o le protein, e faʻafefe ai le glucose synthesis ma le lipolysis i suauʻu gaʻo.

O taunuʻuga o le faʻaaogaina o le vailaau oona Tujo SoloStar o loʻo faʻaalia ai e iai le umi o le faʻataʻitaʻiga, e oʻo atu i le 36 itula.

Pe a faatusatusa i le ata 100, o le fualaau faasaina e faaalia ai le sili atu le umi o le faasologa o taimi. I le aso na sosoo ai ma le tuiina o Tujeo, o le fesuiaʻiga e 17.4%, o se laʻititi maualalo.

A maeʻa le tui, o le insulin glargine e maua ai se metabolism faʻavave i le taimi o le fausia o se paga o metabolites malolosi M1 ma M2. O le plasma o le toto i lenei tulaga e sili atu le saturation i le metabolite M1.

O le faateleina o le fualaau e mafua ai le faateleina o le maua o le metabolite, o le vaega autu lea i le gaioiga o le fualaau faasaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le maʻi suka, lea e tatau ona togafitia i le inisalini.

Faʻapipiʻi faʻapitoa i le manava, pulou ma lima. E tatau ona suia le nofoaga e tuiina ai i aso uma e taofia ai le fausiaina o maʻila ma le faaleagaina o le tino. Folasaga i se vein e mafai ona mafua ai se osofaiga ogaoga o le hypoglycemia.

O le vailaau faʻasaina ua umi se aafiaga pe a fai o le iniseti ua faia i lalo o le paʻu. O le faʻaaogaina o le inisalini e faia i le faʻaaogaina o se penisini, o le injection e aofia ai le 80 iunite.

E mafai ona faʻatupulaia le fualaau i le taimi o le faʻaaogaina o le peni i faʻaopoopoga o le 1 le iunite.

O le peni ua mamanuina mo Tujeo, lea e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le toe faʻaaogaina o fua. O se suauu masani e mafai ona faʻaumatia le kesi ma le vailaʻau ma o le a le faatagaina oe e fua saʻo le fua o le insulin. E lafoaʻi le nila ma e tatau ona sui i tui taʻitasi.

E lelei le gaioiga pe a fai o se mataua o le inisalini e aliali i luga ole pito o le nila. Talu ai ona o le manifinifi o nila o le tui o le inisalini, o loʻo i ai se tulaga lamatia o lo latou fesuisuiaʻi i le taimi o le aoga lona lua, lea o le a le mafai ai e le tagata maʻi ona maua le fua saʻo o le insulin.

E mafai ona faʻaaoga le peni mo se masina.

Faatonuga faapitoa

O tagata gasegase e tatau ona siakiina pea a latou glucose, ia mafai ona fai saʻo le injections, ma taofi le hypoglycemia ma le hyperglycemia.

O le tagata maʻi e tatau ona puipuia i taimi uma, ia maitauina o ia i le taimi o le inisalini mo togafitiga mo le tupu o nei tulaga.

O maʻi e mafatia i le fatuga o fatugao e tatau ona nofouta o le manaʻomia o se hormone e faʻaitiitia i nisi taimi ona o le faʻaitiitia o le gasegase o le inisalini ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le gluconeogenesis.

Tafaoga faʻamalosi

O nisi vailaʻau e mafai ona aafia ai le gasegase o le kulukose. Afai e ave faatasi ma le homone, ona ono tatau ai lea ona faamanino le fualaau.

Faatasi ai ma fualaau faasaina e mafai ona faateleina ai le malosi o le hypoglycemic insulin ma fesoasoani ai i le amataina o le hypoglycemia o le fluoxetine, pentoxifylline, sulfonamide antibiotic, fibrates, inhibitors ACE, MA inhibitors, disopyramide, propoxyphene, salicylates. Afai e te aveina nei tupe i le taimi lava e tasi e pei o se ata, o le a e manaʻomia se suiga o fua.

O isi vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina ai le hypoglycemic o le vailaau oona.

O nisi oi latou o Isoniazid, glucocorticosteroids, hormone growth, inhibitors protease, drugs with phenothiazine, Glucagon, sympathomimetics (Salbutamol, Terbutaline, Adrenaline), estrogens ma progestogens, e aofia ai na mea o loo i totonu o mea faafomaʻi o hormonal, hormones thyroid, atyroid glands, diurethane, antipsychotics (clozapine, olanzapine), diazoxide.

A faʻaoga faʻapitoa faatasi ma sauniuniga ma le ethanol, clonidine, suauu lithium po o beta-blockers, o le aʻafia o le hormone e mafai ona faʻatupulaia ma faʻavaivaia. O le faʻatasi faʻatasi ma le Pentamidine e mafai ona oʻo atu ai i le hypoglycemia, e masani ona sui i le hyperglycemia. O le faʻaaogaina o le pioglitazone faatasi ai ma le hormone i mea e seasea tupu, e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaalia o le toilalo o le fatu.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina pe afai ei ai se tasi e le faapalepale i vaega. Tujeo e talafeagai mo tagata matutua. Faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina i fafine maʻitaga, tagata e maua i le endocrine maʻi ma le tausaga litaea. Tujeo e le fetaui mo le ketoacidosis o le maʻisuka. O aʻafiaga masani masani e aofia ai:

  • afaina o le tino
  • lipodystrophy,
  • tupe mama
  • faʻanoanoa vaaia
  • faʻataʻitaʻiga
  • hypoglycemia.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O le vailaʻau e tuʻuina atu i totonu o se fale talavai ma se faʻamaʻi. E tatau ona teuina i se nofoaga e puipuia mai le malamalama, e tatau ona iai le vevela i le va o le 2-8 ° C. Tuna mai tamaiti. Pe a teuina le vailaʻau, e taua le faʻamautinoa o le afifiina o peni e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le faleisa, talu ai e le mafai ona faʻamaʻi le inisalini. A maeʻa le faʻaaoga muamua, teu le vailaʻau mo le silia ma le 4 vaiaso.

Analogs o Insulin Tujeo

O le lelei o le fualaau faasaina i luga o mea e masani ai e manino. O lenei gaoioiga faaumiumi (i totonu o le 24-35 itula), ma le maualalo o le taumafa, ma le sili atu le saʻo o le puleaina o le kulukose o le toto (e ui lava e itiiti ifo inisiua), ma o le taimi o le injections e le mafai ona matua tausisia. Faatasi ai ma analogues tutusa o le basal insulin o se tupulaga fou:

Tuua Lau Faamatalaga