O a faailoga ma faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa o injections a Milgamma ma Movalis

E masani ona i ai i tagata le tele o faafitauli i tua. E mafai ona matua tiga ma e faigata ona tumau. O le faʻaaogāina o fualaau faʻatau e pei o Milgamma ma Movalis e mafai ona faʻaleleia atili ai le tulaga o se tagata e ala i le faʻaaogaina o faʻamaoniga o se faʻamaʻi pipisi.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Movalis ma Milgamma

Afai e te faʻaaogaina i le taimi e tasi, ona lelei lea o le lelei, ona o le togafitiga o le a sili atu le saoasaoa. O le mea lea, o Movalis e faʻaaogaina e faʻamalolo ai le tiga i le vaega o faafitauli, o vailaʻau faʻalua e aofia ai le tolu vitamini. Pe a ave nei vailaʻau taua, o le a faʻaalia le aʻafiaga o le faʻamalosia o puipuiga. Latou te fesoasoani foi i le tino e toe faʻaleleia o latou tino. O le mea lea, e foliga mai o loʻo togafitigaina se tagata ma togafitiga poʻo togafitiga faʻapitoa.

Faʻafefea ma o fea faʻamaʻi e faʻaogaina ai Movalis ma Milgamma?

O le mea lautele, muamua na faia nei vailaʻau e lua e togafitia ai nisi faʻamaʻi. Ae i le aluga o taimi, na tupu le latou fanua o le talosaga.

Mo faʻamaʻi nei, e fautuaina e fomaʻi le faʻaogaina o Movalis ma Milgamma:

  • osteochondrosis,
  • sciatica
  • faʻafefeteina faʻafefe.

Osteochondrosis o se liona o le intervertebral disc poʻo le vaʻa atoa.

Sciatica e mafua mai i le osteochondrosis o se maʻi o le tino, faatasi ai ma le afaina o le uaea.

O le palanalo intervertebral o le tulaga le saʻo lea o le intervertebral disc, ona o le tele o togafiti o le vavaelaʻau ua faʻapipiʻiina ma ua matua vavalalata le alavai.

Faatasi ai ma nei faamai, e masani lava ona faatonuina e fomai le tuufaatasi o nei fualaau faasaina.

Totoga o fualaau faasaina

O le polokalame ma le fualaau o fualaau faasaina e tatau ona faia e na o le fomaʻi aoga. E masani lava, e le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau e lua i le taimi e tasi, aua e mafai ona mafua ai le tele o faafitauli, o se tasi e ono avea ma allergy. E sili atu le faʻaaogaina o se fualaau faasaina i le amataga o le aso, ma le isi e latalata i le po. Ma le isi, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau i le taimi e tasi e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni o le aʻafiaga o le a leai se mea. Talu ai latou te poloka e le tasi le isi.

Faʻafefea ona faʻaoga Movalis ma Milgamm?

Movalis ma Milgammu e faʻapipiʻi faʻatasi e tusa ai ma le polokalame lenei. Injections ua tuuina atu i le aofaiga o le 3 injections, o la latou gaʻo e masani lava 2 ml. O le Milgamma e tui i totonu o maso, aʻo faʻaluaina le vailaʻau lona lua e fai ma tui. Isi togafitiga e faia i le faaaogaina o pusa mo le 10 aso. Afai o le injections e le fesoasoani i le faamamaina o le tiga, ona oʻo ai lea i le isi itu le malosi o fetuunaiga, ae e seasea lava ona tupu lenei mea. E tatau ona faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi se vasega saʻo.

Vaega o le faʻaoga mo tamaiti

E leai se tulaga e tatau ona faʻaaogaina nei vailaau i lalo o le 16 tausaga. Talu ai ona e le o atoatoa ona atiaʻe, e le mafai e le tino ona taulimaina mea o lo o aofia ai fualaau faasaina. I totonu o laupepa po o mea faʻapitoa, o vailaʻau e leʻi faʻamaonia seia oʻo i le 12-14 tausaga, e fuafua i faʻamaumauga taʻitasi. A o laʻitiiti, e togafitia i latou i vailaʻau eseese atoatoa, ae faʻatasi ai ma se aʻafiaga faapena.

O tagata ina ua mavae le 16 o loʻo faʻamatalaina Movalis ma Milgamma i le tulaga o inisiua i le auala tutusa e pei o tagata matutua. Peitai, e ui i lea, e fautuaina le aoina o se siama ina ia leai ni faʻalavelave i le faʻaaogaina o nei vailaʻau. I totonu o fualaau, o vailaʻau e oʻo atu i le 16 tausaga le matua o loʻo faʻatulagaina i le faʻaitiitia o tupe faʻatusatusa i tagata matutua.

A aunoa ma se fomaʻi, e le tatau ona tuʻuina atu i tamaiti, tusa lava pe 16 tausaga le matutua, aua e mafai ona afaina ai lo latou ola maloloina, faʻaopoopoga, ei ai le avanoa e faʻaleagaina ai le maʻi. O le mea lea, o togafitiga o le a sili atu ona faigata ma umi.

Faʻaaogaina o le maʻitaga

Ona o le mea moni e leai ni faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga o Movalis ma Milgamma i luga o le fetus, e leʻo faʻamaonia togafitiga aʻo maʻitaga. E le o faʻamatalaina foi i tamaitai o loʻo fuafuaina lo latou maitaga, aua e mafai ona afaina ai se tagata i le lumanaʻi. O nisi taimi o vailaʻau e le o faʻamaonia e tusa lava pe ua maeʻa le maitaga, talu ai o loʻo vaivai pea le tino o le tino ma e le mafai ona latou taulimaina. E sui a latou fomaʻi i ni analogues faigofie.

Faʻaiʻuga o Movalis ma Milgamma

O le mea e leaga ai, o le faʻaaogaina o nei fualaau oona o nisi taimi e leai ni aʻafiaga. E ui o le tele lava o nei aʻafiaga e mafua mai i le televave poʻo le le faapalepale i Movalis, Midokalm poʻo Milgamma.

E mafai e se tagata ona amata:

  • Tachycardia
  • eseese faʻaaliga o allergies,
  • faateleina le sosolo,
  • siama i soo se nofoaga.

Afai ei ai nei faailoga e maua ia oe lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ina ia faʻamautu atili togafitiga.

Contraindications

O tui e le tatau ona tuʻuina atu i tamaiti ei lalo ifo o le 16 tausaga. Movalis ma Milgamma e le tatau ona faʻaaogaina mo le manava o le intestinal, ona o lo latou malosi malosi i le gastrointestinal tract. E faʻamaonia foi i latou i le fomaʻi, faʻafitauli o le loto, gastritis, poʻo le maʻi suka.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele naua le faʻasaʻo. O le mea lea, e tatau ona aoina se numera tele o auiliiliga e faʻaputu ai se ata atoatoa. A maeʻa lena, e tatau i le fomaʻi ona filifili pe mafai ona faʻatulagaina Movalis ma Milgamma poʻo le sili atu ona sui i latou i mea tutusa. E masani lava, o isi analogues e sili atu ona leaga nai lo le faʻaaogaina.

Faʻavae ma meatotino o fualaau faasaina

Ina ia faʻaitiitia le tiga, ua faatonuina e fomaʻi fualaau e faatonutonuina ai le metabolism ma faamautinoa le faagasologa masani o le olaga.

O lenei vailaau o se vaega o se tupulaga fou o vailaau e le o ni mea-fomaʻi-anti-inflammatory ma ua faatonuina mo le togafitiga o faamaʻi o le degenerative o le masukalokelet system.

Movalis e maua mai i le eleʻele eleni, o le mea e galue malosi o le meloxicam. O le vailaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le faʻasalalauga o prostaglandins ma e le afaina ai le gaioiga.

O lenei vailaau faʻasaina e maua i ituaiga eseese: tuusaʻo mea faʻapitoa, papa, mea iniseti.
I le faaopoopo atu i aafiaga aoga o Movalis i faʻamaʻi o le maskloskeletal system, o aʻafiaga leaga ile tino, e pei o le gastrointestinal tract, e mafai foi.

O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina Movalis, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

O faʻamaoniga foi e:

  • hypersensitivity i le gaioiga gaosi po o vaega o ausilali o fualaau faasaina,
  • ogaoga o le ate ma le faaletonu o le fatu,
  • maʻitaga
  • lactation (fafagaina),
  • tausaga e 18 tausaga.

O lenei fualaau faasaina o se tuufaatasiga, aua e iai vitamini B1, B6 ma le B12, faapea foi le lidocaine. O loʻo i ai se faʻafitauli faʻapitoa, faʻaleleia le toto, faʻaosofia ai le toe faʻaleleia o mea o le namu, ma faʻaleleia le faʻasalaga o se lagona o le nasu.

O fualaau o le vailaʻau o loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi pipisi o neura ma le maskloskeletal system, e pei o Milgamma injections faʻaleleia le toto, faʻaleleia le fusi o le cartilage ma ivi, ma faʻamalosia le tino.

O le aʻafiaga o le fualaau faʻasaina e faʻaleleia ai le faʻasologa o le choline, methionine, malosi o le nucleic, auai i le fausiaina o siama, faʻaleleia le metabolism o le carbohydrate, ma maua ai foi faʻamaʻi-anemic ma faʻafitiga.

  • hypersensitivity (e aofia ai vaega taʻitasi),
  • ituaiga ogaoga ma le matuia o le toilalo fatu,
  • le vaitaimi o le pepe fou.

O nei vailaʻau e itiiti lava le tutusa. O fualaau oona e ese le eseesega ma e ese i le gaioiga o gaioiga.

O vailaau faʻasaina uma ua faʻamaonia mo le solia o le maskloskeletal system, ae o loʻo i ai faʻamaoniga eseese. E fesoasoani le Milgamma i faʻafitauli o le neurology, ma fesoasoani ai Movalis i faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tino, faatasi ai ma le mumū ma le faʻaleagaina.

O le metotia o le talosaga i vaifofo e toetoe tutusa lava: o le vailaʻau e faʻatonutonuina 1 le taimi i le aso, ma o le togafitiga e le sili atu i le 3 aso. E mafai ona fesuisuiaʻi le faʻatulagaina o fuataga ma fuataga o pepa.

O le faʻatusatusa puupuu o fualaau, e mafai ai ona e malamalama e le mafai ona e filifilia le sili ona lelei o nei vailaʻau, talu ai o vailaau e ese mai ai togafitiga. Ma ina ia faʻaleleia ai le togafitiga, e fautuaina e fomaʻi e faʻapipiʻiina, ona o le faʻaaogaina o Milgamma ma Movalis o se togafitiga lelei mo faʻamaʻi o le masukulekelet.

Gaoioiga faʻapitoa

O fomaʻi o loʻo faʻamatalaina lenei togafitiga faʻapitoa i tagata gasegase o loʻo i ai se faʻasalaga faʻafefe, aua o lenei mea o le a fesoasoani e faʻamafiesea ai le faʻaleagaina o le tino ma le tiga, ma o le vailaau o le vailaʻau o le a faʻaleleia le puipuiga ma faʻatagaina le faʻamaʻi atu o le maʻi i se tulaga faʻasao.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o Movalis ma Milgamma o le togafitiga o le ogāsegase, osteochondrosis, arthrosis, ankylosing spondylitis, spondylitis. Faʻatasi ai Movalis ma Milgamma e aʻafia uma ai mafuaʻaga o foliga vaaia o le tiga.
I le taimi lava e tasi, o le injections ua tuʻuina atu e maua ai se togafitiga lelei, talu mai:

  • i ai mea faʻapitoa
  • faamatuu atu faailoga o le mumu,
  • faaitiitia le vevela
  • faʻaosofia le faʻamalosi totoga
  • faʻaleleia le faʻasalalauga o manaʻoga o le nasu,
  • faamalosi le ponaivi ma le cartilage,
  • galue e pei o se tala.

E masani lava, faatasi ai ma Milgamma ma Movalis, o le maʻi ua faatonuina le fualaau faasaina Midokalm.

O togafitiga faʻatasi ma Movalis, Midokalm ma Milgamma e maua ai se taunuuga lelei.

Midokalm o se mea e malolo ai musika tutotonu ma e fesoasoani e faʻaitiitia ai le maso masima. Faʻatasi ai ma le osteochondrosis, Medokalm e mafai ai e oe ona faatea ese le gasegase o le musika, faʻaitiitia le faʻamalosi o faʻamavae, ma taofi le tiga o le tiga.

E faʻafefea ma pe faʻapefea ona tui

O togafitiga e faia e Milgamma ma Movalis:

  1. O aso uma lava, 1 injection o Movalis e taitaia, ae le silia le 3 aso. Ona tatau lea ona e sui i le aveina o lenei fualaau faasaina i foliga o ni meaʻai.
  2. Milgamma e faʻapipiʻiina i totonu o le faʻatautaia i le aso. Ona faʻaaogaina lea o le iniseti e le sili atu i le 2-3 taimi i le vaiaso, pe mafai e le fomaʻi ona fautuaina le tagofia o fualaau o lenei fualaau faasaina. O le togafitiga ma le fofo e le tatau ona silia ma le 3 aso.

Afai o le tiga o le tiga e lava lona malosi, e faʻaleleia atili ai le faʻalavelave ma le faʻamalosi, e mafai e le fomaʻi ona vave faatonuina ia tui Movalis ma Milgamm.

O le numera o injections mo laʻasaga o fualaau oona e tatau ona malilie i le fomaʻi.

E sili atu i le fualaau faasaina ma lona aafiaga

O le Movalis o se vaega e le o ni mea e faʻaaogaina ai le anti-inflammatory lea e tolu ituaiga o faʻamalologa: i le tulaga o laupepa, atonu o le a iai se inisi poʻo se mea faʻapitoa. O le vailaʻau e iai sona faʻalogiga ma le antipyretic.

O lona tofiga e na o se fomaʻi e faia, talu ai na faʻatuina muamua se tasi o faʻamaonia nei:

  • Auro
  • Ankylosing spondylitis,
  • Arthrosis
  • Paga felagolagomai.

O le elemene aoga o le Meloxicam, lea e aofia ai inhibitors faapitoa. Latou te saofagā i le tupuga o se mea faʻapitoa, e fesoasoani i le faʻasaina o le amataga o prostaglandins i le eria o fatugaʻo, o le mafuaʻaga o le amataga o le faʻaogaina o le fatu.

Tuutuuga o le faaaogaina ma aʻafiaga itu

O se taunuuga le lelei e faʻaalia i foliga o nisi o faʻamaoniga:

  1. afaina ai le gastrointestinal,
  2. le foliga mai o le paʻu o le paʻu,
  3. tiga o le ulu
  4. fulafula e tupu.

O nei lagona le lelei uma o se mafuaaga lea e sailia ai fesoasoani mai se fomaʻi. Faʻaaoga faʻamalosi fualaau e tusa ai ma faatonuga mai le gaosiga.

Faʻaaoga faʻamatalaga

O faatonuga e le o aofia ai faʻamatalaga i luga o le auala e fetaui ma le ava malosi. Ae e taua le malamalama i le taimi o togafitiga, o le faʻaaogaina o le ava malosi e tatau ona faʻatapulaʻa pe faʻaitiitia, talu ai o se vailaʻau vailaau, o le fegalegaleaiga lea e mafai ona oʻo atu ai i ni mea le lelei.

O suʻesuʻega e faʻaalia ai e leai se tali i le va o le ethanol ma le bitterxicam, ae o le vailaʻau e afaina ai fatugaʻo, o le utaina.

E taua le malamalama o le faʻagasologa o le aveeseina o le fua o le ava malosi e manaʻomia ai le tele o vai. O le mea lea, o le fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le ava malosi e faʻamalosia ai se gaioiga sili atu ona malosi o le tino, lea e fesoasoani i lona vave faʻaaoga.

O taunuuga o le tuʻufaʻatasia o le ava malosi ma fualaau faasaina

Ua matou iloa o le taumafa o le ava malosi e fesoasoani i le faateleina o le mamafa i fatuga - o lenei mea moni e faaosofia ai le atiina ae o le faateleina o galuega o totoga urinary, lea e mafua ai le le atoatoa o le okeni ua maea. O lona uiga e iai se manaʻoga mo vave togafitiga i lalo o le vaavaaiga a tagata tomai faapitoa.

Movalis ma le ava malosi - o vaega ia, o le faʻasagaga, lea e faʻaosofia ai le atinaʻega o aʻafiaga ogaoga ogaoga.

O faʻamaoniga nei e ono aliali mai:

  • tatala toto toto
  • gasegase gastrointestinal atonu e tupu,
  • manava o le manava e atiina ae
  • hepatitis e mafai ona tupu
  • amataina le ate ole amata - cirrhosis.

Alcohol ma Movalis e tutusa lava le auala e faia ai i luga o le toto, faʻavaveina. O lenei mea e mafua ai le faʻavaveina o le faʻaleleia o vaʻa toto ma le paʻu o le mamafa. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻavavevaveina o le toto i totonu o vaʻa, o se faʻafitauli i lona faʻatonuga, lea e fesoasoani i le atinaʻe o totoga eseese.

Meloxicam ma le ava - fualaau oona lea e fesoasoani ai le faʻasagaga e faʻaitiitia le gaosiga o le isoenzymes. Ona o le leai o nei elemene i totonu o le tino, ua tupu ai se maʻi o le manava, lea e mafai ona mafua ai le afaina i totonu o le gastrointestinal tract, lea e mafua ai le maliu o le tagata.

O le ava malosi e afaina ai le mucous membrane, e susunuina, lea e sili atu ai le ono mafai ona atiaʻe nei faamai. O le mea lea, i le inu malosi, e le fautuaina e faʻaaoga lenei fualaau faasaina.

O faatonuga mo le vailaau faʻasaina o loʻo i ai faʻamatalaga e mafai ona faatelevaveina ai le atinaʻeina o le hepatitis poʻo le cirrhosis. O le isi faʻamaoniga lea o le inu malosi e le ogatasi ma Movalis, pe afai o le ava malosi o loʻo iai i le tele o mea i le tino.

E mafai ona tuʻufaʻatasia le ava malosi ma vailaʻau?

Togafitiga o se faiga ogaoga lea e tatau ona taulimaina ma le tatau. Ae ei ai tulaga aʻo faia le togafitiga e le mafai ona aloese mai le inu ava malosi. Ua fautuaina e fomaʻi e aua le faʻaaogaina le ava malosi, e mafai ona suʻe le 50 kalama o se mea inu malolosi, o le mea autu o le maualuga tele. O le a faʻaitiitia ai le avanoa o aʻafiaga i itu.

Afai o loʻo galue Movalis o se tui, o lona uiga, o le a le tele e mafai ai ona inu ava malosi?

Fai mai tagata popoto e le itiiti ifo ma le sefululima itula e tatau ona pasia. Ma e sili atu le inuina o se mea inu ava malosi i le lima itula ao le i tui, ona aloese ai lea.

Afai e te le matauina lenei vaitau taimi, o le mea lea o le a faʻaosofia ai le tupu mai o aʻafiaga itu ma faʻaitiitia ai le aafiaga o Movalis. E taua le malamalama o se tulaga o le soona inu o le fualaau faasaina e matua faasaina, ma ao lei tuiina e tatau ona aveese le tino o le ava malosi.

Feeseeseaiga i le va o fomaʻi e uiga i le tuufaatasiga o Movalis ma le ethanol e oʻo atu ai i se maliliega - masalo, ae mafaufau i nisi o fautuaga. E tatau ona e amanaʻia le vaitau o le taimi, e le mafai ona e taumafaina le tele o le ava malosi.

E taua tele le malamalama o tagata na muamua faʻatonuina e ono aʻafia i aʻafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo i ai i le tagata maʻi ni faʻafitauli i le gastrointestinal tract, o le a ia faʻaosoosoina se tuufaatasiga o nei vaega ma se maʻi maʻi peptic. I le toeitiiti atoa le selau pasene le soifua maloloina, o le tulaga lamatia e itiiti.

O le ava malosi e sili ona lamatia mo tagata, o se tuufaatasiga o elemene fesoasoani e faatelevaveina ai le fausiaina o faʻamaʻi ate.O le ava malosi e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faaleagaina.

E taua le malamalama e ono le iloa e se tagata e uiga i faʻamaʻi faʻamaʻi, o lona uiga o loʻo i ai se avanoa e ono le afaina ai lona ola maloloina.

O le mea lea, ao lei tuufaatasia le ava malosi ma le fualaau faasaina o Movalis, e talafeagai le faʻatalanoaga a le fomaʻi. Masalo o le a ia suia le vailaʻau faʻatasi ma se analog, lea o le a faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faia o se faʻamaʻi tuga.

Movalis o se faʻafouga faʻaonaponei ma sili ona aoga o le okesama lea e fesoasoani i le tele o faʻamaʻi pipisi. E faʻatagaina ai oe e faʻavave vave le tiga o le tiga ma faʻaitiitia le mamafa o isi faʻamaoniga ile falemaʻi o le faʻaogaina o le maʻi. O le saogalemu o lenei fualaau faasaina e mafai ai i nisi tulaga ona faaaoga i le togafitiga o tamaiti. O fualaau faasaina ua maua ai ni iloiloga lelei mai fomaʻi ma tagata gasegase.

Analogues o Movalis o Meloxicam, Diclofenac, Mirlox ma Arthrosan sauniuniga. Xefocam tablets ma se fualaau oona, Voltaren o le suauu, e toetoe lava a tutusa le malosi.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina Movalis ma fualaau o fualaau

O le elemene malosi o Movalis o le meloxicam. O fualaau faasaina e gaosia e kamupani o vailaau mo togafitiga i le ituaiga o fofo mo le tuiina o le intramuscular, o le papa ma le taofia (mo le tautala tautala), faapea foi ma mea e mafaufau i ai (suppositories for use per rectum).

O le vaifofo o loʻo maua i le 1.5 ml ampoules tioata (i totonu o pusa o 3 ma le 5 fasipepa), o pulufana taitasi e 15 mg o meloxicam. O isi mea e aofia ai i totonu o le injection forms o le vai mo le tui, sodium hydroxide, sodium chloride ma isi vaega.

O le tuufaatasiga o pepa o Movalis e aofia ai le 7.5 po o le 15 mg o le meloxicam ma vaega o ausilali (magnesium stearate, povidone, diokone, lactose ma le sodium citrate). O pusa e afifiina i le paʻu o fasi pepa e 10.

O le faʻamalolo, i le 5 ml lea e aofia ai le 7.5 mg o le meloxicam, e tuʻuina atu i vailaʻau faʻamaʻi i totonu o 100 bottles fagu.

O le tuufaatasiga o mea taufaaleaga e aofia ai foi le 7.5 po o le 15 mg o le mea galue malosi. O loʻo faʻatau atu i totonu o le faʻapipiʻi polymer of 6 vaega.

Faailoga mo le tofiga Movalis

O faʻamaʻi ma faailoga nei o faʻamaoniga mo le amataina o togafitiga ma Movalis:

  • e leʻo faʻamaonia faʻasalaga faʻatasi
  • inflammatory ma degenerative pathologies o tisipenisi (osteoarthritis),
  • (mo togafitiga pupuu),
  • faʻatau.

Faʻafefea ona faʻaaoga Movalis?

I le fesootaʻi atu i le ono tulai mai o aʻafiaga, e fautuaina e faia togafitiga e faʻaaoga ai le faʻatapulaʻaina o togafitiga, lea e faʻatagaina e faʻateleina i le leai o se faʻamoemoe faamoemoeina!

O injections movalis e mafai ona faia i na o le amataga o le togafitiga o faʻamaʻi o le mumusu ma le mumusu-o le degenerative genesis (e le sili atu i le 2-3 aso), ona tatau lea ona faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i le faʻaogaina o fualaau. E tatau ona tui le fualaau i / m (loloto) 1 le taimi i le ao. 7.5 po o le 15 mg o vaifofo o loʻo faʻatonutonuina (maualuga). Afai o loʻo maʻi le tagata maʻi, ona le tatau lea ona sili atu i le 7.5 mita.

E mafai ona fesuisuiaʻi le fesuiaiga e fuafua i le nosolog, le ogaoga o faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma le malosi o le faagasologa.

E fautuaina e ave laupepa i lea aso ma lea aso, tusa lava po o le a le taumafataga.

I totonu ma le saʻo, o le vailaau ua faatonuina i tagata matutua i le 7.5 - 15 mg i le aso.

Afai e faʻaaoga fua eseese o metotia i le taimi e tasi, ona tatau lea ona le silia le 15 mg i aso taʻitasi.

Faatonuga Faapitoa mo le Faʻaaogāina ma Faʻamatalaga

E tatau ona ave se isi togafitiga pe a faatonuina ia iniseti Movalis i tagata gasegase e ulaula ma faʻafefe le ava malosi, tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi pipisi o le fatu, faʻapea foi maʻi o le cerebrovascular ma faʻamaʻi o le gastrointestinal tract e mafua mai i le Helicobacter pylori bacteria.

O pusa, faʻamalologa ma suppositories e tatau ona faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete tele i tagata gasegase ma le fatu o le cirrhosis ma maua ai le faaletonu fatu fatu. Afai e maua le toilalo i le laasaga, e le tatau ona sili atu i le 7.5 mg le fua o le Movalis.

Aloese mai le pule malosi!

I faʻamaʻi o faʻafitauli faʻapitoa, Movalis, e tusa ai ma fomai, e ono "faʻafefe" le ata o le falemaʻi, lea e masani ona faʻalavelaveina ai le faʻamaʻi.

O tagata o latou galuega e aʻafia ai masini e ono lamatia (e aofia ai taavale) e tatau ona mafaufau i le ono ono iai aʻafiaga e pei o le moe ma le vevela.

Talu ai o le olexicam o le inhibitor of cycloxygenase ma le biosynthesis prostaglandin, o lona aʻafiaga le lelei i le fausiaina e le o faʻamalofia. I lenei tulaga, e le tatau ona faatonuina Movalis i tagata gasegase ei ai faafitauli ma le mafaufau.

E faapefea ona galue Movalis?

E tusa ai ma faʻamatalaga ma iloiloga o tagata atamamai, o Movalis o loʻo faʻaalia i le igoa analgesic, antipyretic ma anti-inflammatory properties. O lona analogues, Diclofenac ma Xefocam, e toetoe lava o mea lava e tasi, ma o le suauʻu manogi Voltaren ma patches e fesoasoani e faʻaitiitia ai le tiga ma le mumu, ae aua le faʻaitiitia le vevela.

O le togafitiga o Movalis e mafua mai i le mafai gafatia o lona gaioiga gasegase e matua faʻagesegese ai le biosynthesis o prostaglandins, lea o faufautua o le mumū. Meloxicam sili atu ona filifili faʻalavelave i le cyclooxygenase-2 nai lo le cyclooxygenase-1.

Faatasi ai ma le tausiga o matua (injection intramuscular), meloxicam e vave ona gauai ma atoatoa, o le tulaga o le bioavailability e toetoe lava 100%. O le maualuga maualuga o le faʻaogaina o se vailaʻau i le toto e faʻamaumau pe a uma le 1-1.5 itula pe a uma le tui. Faatasi ai ma faʻamalosi o le uila (albumin), e oʻo atu i le 99% o le meloxicam e faʻatasi. O le gaioiga malosi e mafai ona ulufale i le synovial fluid o sooga, e faia saʻo i le vaega o le mumū.

A maeʻa ona ave laulaʻau poʻo le susunuina, o le fualaau oona e vave ona faʻaaogaina i totonu o le vaega o meaʻai ma tufatufa atu i totonu o masini ma tino o le tino i le toto. O le fua ma le tikeri o le inu o se mea mai se taumafataga e le suia. O le maualuga maualuga o le concentrations i le serum e matauina 5-6 itula i le maea ai o le taofiga poʻo le papa.

O mea faʻapipiʻi faʻasaʻo e tutusa lelei ma le pepa laupepa. O le maualuga maualuga o le maualuga o le vaega galue o le vailaau faasaina i le plasma e toe faatulagaina foi ile 5 itula i le maea ai o le pulega i le lotoifale o suppositories.

O le faagasologa o le biotransformation ma le fatuina o le tele o metabolites e tupu i le ate. O mea e maua mai fafo e faʻateleina i urine ma talo. O le afa o soifua i tagata matutua matutua e tusa ma le 20 itula. E tusa ai ma le au atamamai, e masani lava ona le suia le vailaau o le pharmacokinetics i le laʻititi laʻititi i le maualuga o le le mafaia o le ate. I tagata matutua, o le faʻamalologa o le siama atonu o le a faʻaitiitia sina mea itiiti. I tamaiti, o le afa-ola o le fualaau faasaina e itiiti ifo (pe a ma le 13 itula).

Tausiga Movalis ma vailaʻau eseese

E le manaomia le tuiina o le Movalis i le gasegase e faia isi NSAID (e aofia ai vailaʻau o le salicylic, Diclofenac ma Xefocam) ma vailaau glucocorticosteroid (e aloese ai mai le faaleagaina o le vaega o le digestive). E le tatau foi ona tuʻuina atu tui i tagata gasegase e fai ma sui o le antiplatelet agents ma mea faʻapitoa. O suppositories ma tablets e le tatau ona faʻatalanoaina faʻatasi ma le ACE, le faʻataʻitaʻiga o le initaneti o le ACE, o le diuretics ma le angiotensin-II.

O NSAID e mafai ona faʻateleina le faʻatulagaina o le toto o le methotrexate. O le faʻafoega faʻapitoa o lenei vailaʻau ma Movalis mo le sili atu ma le 3 aso sosoo e le manaʻomia ina ia alofia ai faʻafitauli faigata o le hematotoxic.

Faʻateleina le lamatiaga o le toe faʻaaogaina o le tino i le tulaga o le faʻalaumalieina o le tino aʻo ave togafitiga.

O le vailaʻau faʻateleina le aʻafiaga o le cyclosporine i fatugaʻo.

O fualaau e le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaitiitia ai le togafitiga o fualaau oona e faʻaitiitia ai le toto.

O loʻo i ai se mea e ono mafai ona faʻamalosi ai fegalegaleaiga ma vailaau oona, lea e faʻataʻitaʻiina mo le maʻisuka e puipuia ai le hyperglycemia.

Movalis ma ana mea e mafai ona faʻaitiitia le aoga o auala e puipuia ai le maitaga (intrauterine).

Movalis ma le ava malosi

Movalis ma le ava malosi e matua le fetaui. O le faʻaaogaina o oloa e aofia ai le alcohol ethyl mo le umi atoa o le togafitiga o togafitiga e tatau ona lafoai atoa, talu ai o le aʻafiaga o le tele o aʻafiaga itu e faʻatupulaʻia tele. Ae maise lava, o le ono tulai mai o le atiaʻe o le hepatic ma / poo le toilalo ua faateleina le faateleina.

Faʻasalaga

E leai ni faʻamatalaga i luga o mataupu e sili atu. Masalo, o le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻamaoniga o le maualuga o isi NSAID (Amelotex, Arthrosan, Diclofenac) e mafai. O le mea lea, o le fomaʻi o le mafaufau, o le tiga i le faʻalapotopotoga faʻapitoa, o se faʻaopoopoga po o se faʻaitiitia i le toto, o le manava o le manava ma le asystole e le o aofia ai.

Faʻamatalaga e le maua. O le tagata manua o loʻo faʻaalia togafitiga faʻapitoa. Afai e sili atu le mamafa o le tautala, e tatau ona faʻamamā le manava o le tagata maʻi "i vai mama" ma tuʻuina atu i ai faʻasusu.

Movalis i le taimi o le maitaga ma le lactation

Movalis e le o faʻasinoina i gasegase i le taimi o le maitaga! E i ai le mafuaaga e talitonuina ai o le le faʻamalosia o le GHG synthesis process e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le faʻanoanoa, faʻapea foi le atinaʻe o faaletonu o le loto i se tamaititi e leʻi fanau mai. O le tagofia o fualaau faʻasaina i se fafine maʻitaga i le tolu tausaga tolu e mafai ona mafua ai le afaina i le fatu ma le manava o le fetus ma taʻitaʻia ai le gaioiga o le tino. I lenei tulaga, o le ono tulai mai o le atinaʻe mulimuli ane o le le atoatoa.

O vaega taua o NSAID (e aofia ai Diclofenac ma Xefocam) e pasi i le susu o susu, o lea e le tatau ona faʻasalalauina i maʻi i le taimi o le lactation.

I le taimi o le galuega, o le gaioiga o mea faʻasoesa o le myometrium e ono faʻaitiitia. Ma le isi, i le taimi o le fanau mai, atonu o le a sili atu le leaga o le hemostasis, lea e mafua ai le lamatiaga tele i le ola maloloina ma le ola o le tina.

Movalis mo togafitiga o tamaiti ma tamaiti

Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga, Movalis e le o faʻamaonia i totonu o laupepa ma suppositories. O se tuusaunoaga o le manaʻoga mo togafitiga o le gasegase o tamaiti. Ole fofo ole fofo e le faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga.

Mo tamaiti ma tagata talavou, o le maualuga o le fua o aso taitasi ua fuafuaina i le fua faatatau o le 0.25 mg i le 1 kg o le mamafa o le tino.

Tulaga o le teuina ma le ola

E tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa ia mea faʻaaoga. Movalis solution i ampoules, faapea foi ma laupepa pepa ma le taofiga le tatau ona teuina i se nofoaga e puipuia mai le la i le vevela e le sili atu i le + 30 ° C.

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti!

Soifua Maloloina - 5 tausaga mai le aso na tuuina atu ai.

I le tulaga o faʻamaʻi faʻapitoa, o togafitiga faʻapitoa ua faʻamatalaina, o se vaega lea o vailaʻau mai le vaega o tagata e leai ni mea e maua ai le aʻafiaga o le faʻaleagaina. Mafaufau i le fetaui o Movalis ma le ava malosi. O le sooga ua togafitia mo se taimi umi, o lea e masani ona tulaʻi mai fesili e uiga i le tuufaatasiga o vailaʻau faapitoa ma fualaau oona.

O afea na tofia ai Movalis?

Ae e te lei iloa pe mafai ona inu ava malosi ma Movalis i le taimi e tasi, o le a matou talanoa e uiga i le mafuaaga o lenei fualaau faasaina.

Movalis e le gata na o le tetee-inflammatory effect. Ole vailaʻau mai le non-steroid ituaiga o loʻo i ai se antipyretic, faʻamalositino, ma e mafai ona tuʻu le tumau le gaioiga o le enzymes e mafua ai le faʻaleagaina o masini.

Ua fautuaina Movalis mo faamaʻi e faapea:

  • afaina o le vai,
  • se ituaiga gasegase o le arthrosis. E faʻaaogaina le vailaʻau mo sina taimi puupuu, naʻo le faʻaitiitia o le tiga ma le mumu,
  • polyarthritis (i taimi masani). O le fualaau faasaina ua faatonuina i se ala umi,
  • Ankylosing spondylitis,
  • o aso muamua o le faʻagasologa o le tino, pe a oʻo mai le tiga i le pito i lalo, le manava, vaivai lautele ma le fiva e manino lava
  • febrile tulaga e tutupu i le taimi o le faʻaleagaina o faiga faʻapitoa.

Movalis e lua ituaiga - i totonu o maʻa ma vaifofo mo tui (intramuscularly). A maeʻa le faʻaofiina o le inisinia, o le aʻafiaga o le vailaʻau e amata ile itula. Mo le laupapa e galue, e te manaʻomia se taimi sili atu (mai le 5 i le 6 itula).

I nisi tulaga, ua faatonuina ia Movalis i ni pepa se lua. I le popofou o le togafitiga togafitiga, injections ua faia, ona ave lea o fualaau faasaina i totonu o fualaau. O le fualaau faasaina e amata ona galue, maua i le synovial fluid o sooga.

Faʻaiʻuga

Afai o le togafitiga e tulaʻi mai le fesili pe mafai ona faʻaaogaina Movalis i le ava malosi, ona tatau lea ona e faitauina le faʻamatalaga i le vailaʻau, lea e faʻaalia ai aʻafiaga e ono tutupu:

  1. tiga i le manava, faʻatasi ma le tui, vulu ma le manava. O nisi taimi o loʻo i ai se atinaʻe o gastritis, e ono tupu mai le afaina o le gasegase, e mafai ona maua le colitis,
  2. suiga i le toto, vevela vave,
  3. fulafula
  4. se tafe toto i foliga, ma se lagona o le vevela i le tino atoa,
  5. e fesoasoani i le atinaʻeina o le toilalo, pe afai i le taimi o le filifiliga o le vailaʻau o loʻo i ai faʻamaʻi o gaʻo,
  6. fuluʻi i luga o le paʻu (faʻavave, itching, urticaria),
  7. tiga o le ulu
  8. faʻanoanoa vaaia
  9. gao i taliga
  10. vaivaiga lautele ma le moe.

O TATOU FESOASOANI RECOMMEND! Mo le vave vave ma le faʻatuatuaina o le faʻamalosi, o le a fautuaina e le au faitau. O se vailaau masani lea e poloka ai le manava mo le ava malosi, ma mafua ai ona le mautonu le ava malosi. E le gata i lea, o le Alcolock e faʻagasolo ai le toe faʻaleleia o gaioiga i gaioiga na amata ona faʻaumatia e le ava. O le meafaigaluega e leai se faʻalavelave, o le lelei ma le saogalemu o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia e suʻesuʻega faʻapitoa i le Research Institute of Narcology.

O aʻafiaga aʻafiaga ua lisiina mai se vailaau e le o le toto e mafai ona tupu i le faagasologa o togafitiga. Afai e te ave Movalis ma le ava malosi i le taimi lava e tasi, ona mafai lea ona faaluaina ona aʻafia itu.

Le tuufaatasiga o Movalis ma le ava malosi

E leai ni faʻamatalaga patino e uiga i le fesoʻotaiga o Movalis ma le ava malosi i le faʻamatalaga i le vailaʻau e le faʻamalosi ai. Ole fualaau faasaina e le fesootai ma le ethanol, ae o ia lava ua manatu o se vailaau mamafa e maualuga lona mamafa i fatugaʻo.

Mai lenei mea e mafai ona tatou faʻamaonia pe ogatasi Movalis ma le ava malosi. Soʻo se ava malosi, e tusa lava po o le a le malosi, e aʻafia le lelei o le paipa o le tino (fatuga). Ina ia faʻaumatia oloa o mea leaga o le ava malosi, e tatau ona faalua ona galue gaʻo. O le tino o le natura masani o le faamamaina o le tino, e sili atu le mamafa, o le gaosia o toega o mea e gaosia ai fualaau faasaina ma mea oona na faia i le taimi o le malepe o le ava malosi.

E faʻafefea ona ou inu pe a uma Movalis?

O le togafitia o faʻamaʻi pipisi e manaʻomia tele le taimi. O le mea lea, e toatele e fiafia i le tele o Movalis ma le ava malosi e mafai ona tuufaatasia. E tatau ona faʻatali se taimi mo toega o mea e gaosia ai le vailaʻau e tuʻu ai le tino, ma pe a maeʻa ona tago lea i le ava malosi. O le mea lea, o le a faatali tamaiti i se aso, ma e 18 itula le umi o tagata e aveese ai vailaʻau e fatugaʻo.

Afai e manaʻomia, ave Movalis, e manaʻomia ona faʻatali 14 itula. I le taimi lea, o mea inu ava o le a toetoe lava o ese uma le tino.

Ina ia le aofia ai aʻafiaga itu, e fautuaina le lafoaia o le ava ao faagasolo togafitiga.

Tou te manatu pea e le mafai ona faʻamalolo le inu malosi?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le 'ava malosi e le o loʻo i ou tafatafa.

Ma ua leva ona e mafaufau e faʻasolo? E mālamalama, aua o le inu malosi o se faʻamaʻi matautia lea e oʻo atu ai i aʻafiaga ogaoga: o le cirrhosis poʻo le oti foi. Paʻu i totonu o le ate, o se faʻafefe, faʻafitauli o le soifua maloloina, galuega, olaga patino. O nei faafitauli uma e te masani ai.

Ae atonu o loʻo i ai pea se auala e faʻaumatia ai mafatiaga? Matou te fautuaina le faitauina o le tusiga e Elena Malysheva i auala faʻaonapo nei o le togafitia o le ava malosi.

Mo le togafitiga o le fomaʻi oona, e masani ona faʻasolosolo ona togafitia le fualaau oona Movalis. E lelei lava, pe a ave ni vailaʻau, e fautuaina e aveese uma le ava mai le taumafataga, ae iai tulaga e fia inu ai se tagata - mo se faataitaiga, pe a fai o le taimi o togafitiga na pa'ū i se aso fanau, tausaga fou, poʻo se isi faʻamanatuga. E mafai ona tuufaatasi Movalis ma le ava malosi e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina?

Fegalegaleaiga

O faatonuga ia Movalis e le o faailoa mai pe ogatusa le vailaʻau ma le ava malosi. Ae ui i lea, o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai e tatau ona faʻaaogaina le ava malosi i le taimi o togafitiga.

E le tali atu Meloxicam i le ethanol, ae o lenei vailaʻau e sili atu ona gaʻo, ma faʻalavelave i le faʻasinotonu o prostaglandins. E aʻafia le aʻafiaga o le okeni tuʻufaʻatasia ma aʻafiaga o le ava malosi.

E manaomia e le tino le tele o vai e aveese ai le alcohol alcohol. E vave lava ona faʻatoʻa faʻapala ona fale, ma o fusi ma okeni e amata ona pagatia mai le faʻamalaina.

Taunuuga talafeagai

Talu ai ona o le fesoʻotaʻiga o Movalis ma le ava malosi ua faʻapupulaina ai le avega i fatugaʻo, o le maʻi ua atiaʻe le faateleina o le urination. O lenei mea e mafai ona mafua ai le le manuia o le okeni ua tuʻuina, lea e manaʻomia ai e se tagata le falemai.

O le ulufale mai o Movalis na afaina i le tele o aafiaga itu. O le inuina o le ava e faateleina ai le lamatiaga o nisi oi latou, e aofia ai:

  • tatala toto
  • gasegase gastrointestinal,
  • pepatic ulcer
  • hepatitis
  • cirrhosis.

Movalis e faʻafefe toto, ae o le ava malosi e mafua ai le aafiaga tutusa. O le iʻuga, o loʻo faʻalauteleina vaʻa o le tagata maʻi, o le a faʻaitiitia ai le mamafa. E televave le tafe o le toto i luga o le vaʻa, o lona tino o loʻo faʻasolosolo, o le mea lea, o le lamatiaga o le gaʻo poʻo le gasegase o le toto e faateleina.

O le iʻuga o le faʻaitiitia o le gaosiga o le isoenzymes o le cyclooxygenase, e mafai ai e se tagata gasegase ona atiaʻe se manava po o se maʻi o le gasegase faʻatasi ma le afaina mulimuli ane i le gastrointestinal tract. O le ava malosi e susunuina ai le tino mucous membranes, o lea e na ona faateleina ai le lamatiaga o nei aafiaga itu.

E le gata i lea, o faatonuga mo le fualaau faasaina e faailoa ai e ono mafua ai le hepatitis poo le cirrhosis. O le inuina foi o le ava malosi e mafua ai foi nei faamaʻi. O le mea lea, e sili atu le le inu ava malosi i togafitiga ma Movalis.

Faʻafetaui Tulafono

Afai i le faagasologa o le togafitiga o Movalis e le mafai e le tagata gase ona taofi le inuina o le ava malosi, e fautuaina e fomaʻi le inu 50 g o le malosi malosi malosi - vodka, cognac, whiskey. O le mea lea, o se tagata e faaitiitia ai tulaga lamatia.

O le tulafono faavae e faapea o le vailaʻau ma le ava malosi e le tatau ona faʻaumatia i le taimi e tasi. E mafai faapefea ona ou faia? O le ava malosi e mafai ona onā na o 4-5 itula ao le i tui.

A maeʻa le tui, e le itiiti ifo ma le 15 itula e tatau ona pasia - o le afa pito i lalo lea o le vailaʻau mai le tino. Afai e inu ava malosi i le taimi muamua, o le a faʻaitiitia le aʻafiaga o Movalis, ma o aʻafiaga o aʻafiaga o le itu, i le isi itu, o le a faateleina.

E le gata i lea, e le tatau ona ave le vailaʻau ao inu. Aʻo leʻi tuiina, e tatau foi ona faʻaumatia faʻamaoniga o se osofaiga.

O le toʻatele o fomaʻi e malilie e mafai ona taliaina le tuufaatasiga o Movalis ma le ava malosi. Peitai, e tusa ai ma iloiloga, e talafeagai le faatumauina o le va i le va o fualaau o fualaau faasaina ma le ava malosi, ma e le sili atu foi i gaʻo faatagaina.

Fai mai fomaʻi o faʻafitauli e masani lava ona faʻamaumauina i tagata na faʻatonu. Afai o loʻo i ai i le tagata ni faʻafitauli o le manava, o le tuufaatasiga o Movalis ma le ava malosi e ono mafua ai le maʻi o le tino. Faatasi ai ma se gasegase gastrointestinal maloloina, o lenei tulaga lamatia e itiiti lava.

O le lamatiaga o loʻo i ai i le mea moni atonu e le o nofoia e se tagata le i ai o nisi faʻamaʻi i totonu ia te ia, ona e naʻo se fomaʻi e mafai ona faia se faʻamaonia saʻo. O le mea lea, afai o loʻo e togafitia ma Movalis, ae e te manaʻo e inuina se ava malosi, e tatau ona e fefaʻataʻi muamua i se fomaʻi.

O le a le mea e fai e Movalis?

Meloxicam, o le gaioiga malosi a Movalis, e faatatau i fualaau e le o ni mea e faʻamaʻi ai le faʻamaʻi. O nei vailaau e leai se aafiaga le talafeagai e pei o le steroids, ae latou te feagai foi ma le toomaga tiga ma le faatulagaina lelei o le maualuga o le vevela, faapea foi ma le taofia o le gaioiga o le inflammatory i le tino. Movalis ua faatonuina mo:

Faʻamataʻuga faʻapitoa o Movalis

O le fualaau faasaina e matua ogaoga ma e mafai ona mafua ai ni faʻamalologa e le manaʻomia i le tele o okeni ma polokalama.

Pharmacists, faʻatau atu vailaʻau, lapatai atu faapea faatasi ai ma le ava malosi, o aʻafiaga itu e faʻateleina ma e sili atu ona faʻailoa.

Fale gasegase

Ole tele o vailaau faʻamaʻi e leai ni fomaʻi e faʻaitiitia pe taofi le faʻasologa ole isoenzymes ole cycloxygenase, lea e mafua ona o nisi o gasegase e maua i le maʻi o le peptic ma e mafai ona oʻo atu i le toto i totonu ile gastrointestinal tract. Talu ai ona o lenei aafiaga o Movalis, e valea le tuufaatasia ma le taumafa o le ava malosi. I totonu o tagata oe, i le mataupu faavae, latou te 'ai tele le ava malosi mo se taimi umi, o le aʻafiaga o gasegase gastric ma le tafe toto e tele taimi e maualuga.

O meainu malolosi oona e maua i le ate, ma le tuua ai o mea leaga o le ethanol. O nei faʻalapotopotoga o loʻo i ai se aʻafiaga, o lona uiga, latou te faʻamalosia fatugaʻo e faʻaleleia atili ai le urine ma tele atu. E le gata i lea, e iloa e le tino le aafiaga o le faʻamalaina, i ni faaupuga faigofie, "faʻagogo". Ua leiloloa le paleni vai-electrolyte, e le tufatufa lelei le suavai i le va ole auala. O le tele o le ava malosi, o le tele lava o taimi e alu ai se tagata i le faletaele. O se tino gaʻo, ma ave se fualaau o Movalis, e mafai ona tali atu i le atinaʻeina o le le atoatoa o le tino. E manaʻomia mo se tagata ua masani ona maua le tiga ona o le tiga faʻatasi ma ua faʻamalosi e nofo i luga o vailaʻau?

Tagata faʻamaʻi ile ava malosi e le tatau ona ave Movalis. O le mea sili e le o se mea e sili ona lelei le faia o se suʻega faafomaʻi ma ia mautinoa o le ate o le a feagai ma le metabolism o le meloxicam. O le afa o le vevela o le vailaau e fai pe a uma le luasefulu itula, ma e le lava na o le afaina o se vailaau e le o le steroidal anti-inflammatory ua totoina ai le okeni i nisi itu. I le faaopoopo atu i le i ai o le ethanol inu, e ono mafai ona faateleina le hepatitis ma le cirrhosis i le lumanai.


A o le tauvaina le ava malosi mai le tino, e aofia ai le taimi o le taupulepulega, e sili atu le musu e teena Movalis.

E fetaui lelei le movalis ma le ava malosi?

E mafai ona ave le ava i le taimi o togafitiga ma Movalis? O nisi taimi, faatasi ai ma se ituaiga fegalegaleaiga, o aʻafiaga leaga ile tino e tupu.

Movalis pe a uma le ava malosi e le tatau ona faʻaaoga pe afai e 4-5 itula e leʻi pasia pe a uma ona inu. Ae e tusa lava pe e te tu i lenei taimi, o le a le aoga le aʻafiaga o le fualaau faasaina.

Afai e te ave Movalis i le taimi e tasi ma le ava malosi, o taunuuga mo le tino e mafai ona le lelei. Movalis ma le ava malosi o vailaau e le ogatasi. Avea Movalis ma le ava malosi ua solia.

O le gaioiga malosi a Movalis o le meloxicam, o se mea e le o le steroidal anti-inflammatory mea e mafua mai i le enolic acid. O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i le auala o se vaifofo mo tui ma laumei mo le faʻaaogaina totonu.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o le vailaau faʻasaina o le tiga i le gasegase oona ma isi faʻamaʻi faʻatasi. Movalis faʻasaʻo le tiga, faʻasaʻo le vevela o le tino, togafitia le mumū. E poloka ai le gaioiga o se vailaau e aafia i le mumū. O togafitiga o togafitiga o le ate.

Movalis e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi e oʻo mai faatasi ma le tiga. E le mafai ona faʻamatalaina mo togafitiga o taotoga tigā.

O injections o le Movalis intramuscular e faʻaaogaina i na o aso muamua e tolu, pe a uma ona faʻamaonia le vailaʻau i pepa. E le faʻatagaina le inisiua o Movalis. E le fautuaina e tuʻuina atu i le Movalis injections, lea i totonu o le tui se tasi e faʻatalatalanoa ma isi vailaʻau.

Movalis e matua aoga lava, ae o loʻo i ai le tele o gaioiga leaga, o nisi o ia mea e afaina ai le tino. Ina ia aloese mai lamatiaga, o faatonuga mo le vailaʻau e faʻamalamalama ai tapulaa ma lapataiga ile faʻaaogaina.

Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai le faʻatagaina o le ava malosi i taimi o togafitiga E ui lava i suesuega faifai pea, o iloiloga o taunuʻuga tau togafitiga ma le tele o fualaau faasaina ma a latou fegalegaleaiga ma isi mea e mafai ona le mautonu.

O le mea lea, afai ei ai se masalosalo e uiga i le faʻaaogaina o lenei mea poʻo lena vaifofo, e sili atu ona lelei le taʻalo saogalemu ae aua neʻi faʻalavelaveina e ala i le faʻasaʻoina o le faʻaaogaina o le vailaʻau poʻo le musu e faʻaaogaina. E faatatau foi lenei i le movalis.

O le a le faʻamalologa?

Contraindications e aofia ai:

  • afaina mai le fualaau faasaina,
  • pepatic ulcer
  • bronchial asthma,
  • ate ma fatu fatu,
  • ogaoga o le fatu cardiovascular,
  • afaina o le manava mumusu,
  • afaina i le manava po o le vavae,
  • gasegase talu ai nei mai vaʻavela,
  • matutua ma tamaiti,
  • maʻitaga
  • ulaula ma inu ava.

A maeʻa le faʻaaogaina o Movalis, o mea nei e mafai ona tupu: vaivaiga, o foliga mai o toto i totonu o vaʻa, le mautonu o le mafaufau, vevela, vevela, maʻi tigaina, leai se faʻamaopoopoina o gaioiga, tiga o le manava, afaina, afu, paʻu o le paʻu, tachycardia,

O le maualuga o le fualaau faasaina e mafai foi ona oo atu i taunuuga le lelei mo le tino. I se tulaga faʻapitoa, o lenei tulaga e faʻaalia i le faateleina o aʻafiaga leaga mai le tino. Togafitiga mo se faʻalavelave maualuga o le gaosiga, o le faʻaaogaina o le malala.

Pe a fegalegaleai ma le ava, e mafai e le fualaau faasaina ona faʻaalia ni faʻaaliga e pei o:

  • ua le atoatoa le aoga,
  • foia le ate
  • urination maʻi
  • faʻatapulaʻaina urinary
  • lapisi
  • faʻanoanoa vaaia
  • conjunctivitis.

E le mafai ona e aveina Movalis faatasi ma le ava, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai ni mea le lelei i le tino ma afaina ai le soifua maloloina o tagata. Mo le taimi atoa o togafitiga ma le fualaau faasaina, e tatau ona lafoai atoa le inu o le ava malosi.

O le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatagaina

I aso nei, e masani ona taʻu atu e fomaʻi fualaau faʻamaonia ua faamaonia lelei lea na faʻaalia ai lo latou aafiaga i togafitiga o nisi faamaʻi. E aofia ai Movalis ma Milgamma. E masani ona faʻataʻitaʻiina mo le faʻaogaina faʻatasi.

Movalis o se tasi o le kulupu o fualaau e le o le toto-anti-inflammatory drugs. O lona faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i le togafitiga o faʻamaʻi o le maskulekelet system e faʻamalolo ai le tiga ma faʻamalolo ai le mumū. O fualaau faasaina ua gaosia i ituaiga eseese o fualaau - o mea taufaasese, injections, tablets.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Movalis, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi, aua o le vailaʻau e mafai ona i ai se aafiaga leaga leaga i le gastrointestinal tract.

Mo le mafuaʻaga lenei, o tagata maʻi o loʻo i ai mea e le masani ai i le gaioiga o le gastrointestinal tract, leions ulcerative, ma le hyperacid gastritis e le mafai ona faʻaaoga Movalis. Ae peitai, afai o le aoga o lona faʻaaogaina e sili atu i le lamatiaga, ona tatau lea ona faia togafitiga i lalo ole vaavaaiga vavalalata.

Milgamma o se tuufaatasiga o oloa e aofia ai vitamini o le kulupu B. Milgamma e matua faigofie lava ona faʻaaoga, talu ai e te le manaʻomia le faʻaalu o le taimi e faʻatautaia ai le tele o injections i le taimi e tasi. O fualaau faasaina ua i ai se aafiaga toe faaleleia. Mo faʻamaʻi o le maskloskeletal, faʻaaogaina le Milgamma e faʻaleleia ai le toto, faʻaleleia fusi o le cartilage ma ivi, ma faʻamalosia le tino.

E mafai ona vaeluaina Movalis ma Milgamm i le taimi e tasi?? E masani lava ona faatonuina e fomaʻi ia ituaiga togafitiga. E masani lava, o se tuufaatasiga e fautuaina mo tagata gasegase o loo i ai se vevela intervertebral, talu ai o togafitiga faapena o le a fesoasoani e faamāmā le faagasologa o le mumusu ma le tiga, ma o le vailaau o le vailaau e faaleleia ai le puipuiga ma faatagaina le faamai e siitia atu i le tulaga o le faamagaloga.

E tupu e le o faatonuina e le fomai Milgamma, ae o lona tutusa, mo se faataitaiga, Combilipen. Leai se mea e te fefe ai i le faʻaaogaina o vailaau faʻauluina i se igoa ese. Afai e faʻatusatusa nei vailaʻau e lua, e manino lava e tutusa le aoga.

Midokalm o se faʻaopoopoga i togafitiga

E masani lava, faatasi ai ma Milgamma ma Movalis, o le maʻi ua faatonuina le fualaau faasaina Midokalm. O se musika tutotonu tutotonu. O fualaau e fesoasoani e faʻaititia ai le faʻavave o maso. O le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega mo le osteochondrosis e mafai ai ona e faʻamaʻa ese le faʻavevesi o musika, faʻaitiitia le faʻamalosi o pito o le nerve e taofi le faʻamaʻi tiga.

Uiga o Movalis

E aofia ai i le vaega o vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory faʻatasi ai ma le antipyretic ma le analgesic.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina - meloxicam o se musika malolo. E faʻamalieina ai le tiga ma faʻalavelave ai le atinaʻega o faiga faʻaletonu.

Avanoa i le pepa o mea, faʻamalo faʻamalo ma vailaʻau faʻaoga.

E faapefea ona galue Milgamma?

O se televitamin lea e iai se faʻaleleia o lona aafiaga. I faʻamaʻi o le maskloskeletal system, e faʻaleleia ai le meaʻai o le aano o ponaivi ma cartilage, faʻasaʻo le toto, faʻafefe le tiga ma faʻamalosi ai le tino. O le sauniuniga e aofia ai vitamini B: cyanocobalamin (vitamin B12), thiamine (B1), pyridoxine (B6), faʻapea foʻi ma isi vaega.

Faʻaavanoa i le tulaga o timu ma i le foliga o se fofo mumu i ampoules mo inisopaga o le intramuscular.

Faʻafefea ona ave faatasi Movalis ma Milgamma?

O aso muamua e 3 e tatau ona tuiina i ni mea e le o le steroidal injections, ona mafai ai lea ona e alu e ave fualaau. O lenei togafitiga e masani ai, ae mafai ona suia e se fomaʻi.

O le faatonuga e taʻu mai ai se ituaiga o togafitiga faigata:

  1. Injections: 100 mg Movalis 2 taimi i le aso ma le 2 ml Milgamma tasi. E mafai ona faia faʻataʻitaʻiga i le taimi lava e tasi, ae i le tele o syringes. I se tasi o tui, e faʻasaina le tuʻufaʻatasia o fofo o vailaʻau, aua o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai aʻafiaga. O le injection e tui loloto i totonu o le maso. Faʻaaogaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina.
  2. Ole fua maualuga o fualaau o aso taitasi e le tatau ona sili atu nai lo le 15 mg. E tatau ona fufulu suʻapala i le tele o le vai. O le 'ai e le afaina ai le inu o fualaau, o lea e mafai ai ona e inuina uma ao le i' ai ma a maeʻa.

Ole suʻega e filifilia e le fomaʻi taʻitoʻatasi mo tagata maʻi taitasi. E faʻalagolago lava i le malosi ma le natura o le faʻafitauli o le maʻi.

Ole fua maualuga o fualaau o Movalis e le tatau ona sili atu nai lo le 15 mg.

Le manatu o fomaʻi

Vladimir, 47 tausaga, neurologist, Kazan

O vailaʻau uma e lua ua tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le togafitiga o le masukalokelet system. Latou te maua le toʻafilemu, toe faʻafouina ma le faʻalogo. O le isi avanoa ia Movalis o le le afaina ai lea o mea e gaosi ai le fale.

Svetlana, 36 tausaga, fomaʻi, Nizhny Novgorod

O le aʻafiaga o le lua vailaʻau e mafua ai le faʻaitiitia o le muso ma le faʻaofo faʻapitoa. Faʻafetai i lenei mea, o le tiga o le tiga e vave ona taofi, o le malosi ma le gasegase maso i le osteochondrosis ua faaitiitia. A maeʻa le tui muamua, ona e lagona lea o le faʻaleleia. Ae peitai, o le tofiaina o ia vailaau e tatau ona sau mai se fomaʻi.

Patient Reviews

Stanislav, 32 tausaga, Perm

Tuʻu i tua se tulivae pe a taʻalo soka. Na faatonuina e le fomaʻi injections a Movalis ma Milgamma. Ina ua uma ona faʻaaoga nei vailaau, o le fulafula na faʻaitiitia sina vaega ma ua faʻaitiitia le tiga. O le tau o fualaau e fesootaʻi ma isi fualaau faʻamaʻi-faʻasamaʻi e taugofie.

Victoria, 39 tausaga, Omsk

Ou te togafiti i le osteochondrosis, e masani ona lagona le tiga i le ua. O maso e faigata ma sili ona vaivai. Na ia aveina fualaau faasaina i le ituaiga o pulu, ae na te lei iloa le aafiaga o ia mea. O se taunuuga lelei na maitauina i le maea ai o se gaioiga o injections i le intramuscular o Movalis ma Milgamma.

Faailoga ma le faʻailoga

O fualaau o loʻo tatou mafaufauina e aofia ai le vaega o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory ma o loʻo maua i le tagata faatau i ni mea se tolu: faʻamavaega mea (suppositories), ampoules mo iniseti intramuscular ma papa. O le gaioiga malosi o le fuaxicam.

  • osteoarthrosis,
  • akylosing spondylitis,
  • afaina o le vai,
  • o le osteoarthritis ma nisi o faʻatasi faʻamaʻi pipisi o se natura degenerative.

  1. O le le atoatoa o le ate,
  2. O le tele o le faaletonu, faʻapea foi ma isi gasegase fatugaʻi alualu i luma,
  3. Ulcerative colitis poʻo le maʻi a Crohn,
  4. Talu ai nei na faʻafeiloaʻi ai le paʻu poʻo le peptic ulcer o le manava ma duodenum,
  5. O le gastrointestinal ma le intraterbral hemorrhage,
  6. Totoina o le toto totoʻa
  7. Togafitiga o le tiga o le tino i taimi o le coronary ario e alo ese mai le faapipiiina,
  8. Fafagaina susu
  9. Toto
  10. Tausaga e oo atu i le 12 tausaga (sei vagana ai mataupu o le gasegase o le toto) - mo suppositories ma papa,
  11. Tausaga e oʻo i le 18 tausaga - mo tui.

Faʻafefea ona faʻaaoga Movalis ma Milgammu

O le togafitiga o Movalis ma Milgamma e pei ona taua i lalo - mo aso e tolu, o injections Movalis e faʻafoe tasi i le aso, ona tatau lea ona e sui i le tagofia o lenei vailaʻau i pepa. Milgamma e faʻapipiʻiina i totonu o le faʻatautaia i le aso. O le metotia e 2 ml. Ona faʻaaogaina lea o le iniseti i le lua i le tolu taimi i le vaiaso, poʻo se pepa laulauina o Milgamma o loʻo faʻatulagaina.

O togafitiga Midokalm e faalua ona faia i le aso, o le dosiga e 100 mg. E tupu lea tulaga ina ia faʻaleleia ai le aʻafiaga, o le fomaʻi o loʻo faʻamatalaina le injections o tupe uma o loʻo lisiina i le aso lava e tasi.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/movalis__30263
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

E mafai ona ou inuina le ava i taimi o togafitiga ma Movalis?

Soo se tasi e fia inu ava malosi ao ave Movalis e tatau ona nofouta i le mafuaaga e masani ai ona feteʻenaʻi ma vailaau malolosi. Ina ia aveesea le alcohol alcohol mai le toto, e manaomia le tele o le vai, e ave e le tino o latou tino uma ma mamanu. O le mea lea e mafua ai le matuai galala ma le susu mai le gutu i le taeao na sosoo ai ina ua uma ona faʻaaogaina se tele o ava. O le faʻaitiitia o le tele o le vai i se taimi pupuu o se avega matuia mo le faʻalavelave faʻapitoa i le lautele ma fatugaʻo faapitoa. O se tasi o faʻauigaga autu o lenei vailaʻau o naʻo gasegase fatugao.

O le mea lea, o se tagata na inuina le ava malosi ma Movalis i le taimi lava e tasi, e faʻamavaeina ai faailoga o faʻamaʻi faʻamaʻi ma i le taimi lava lea e faʻaumatia ai fatugaʻo. I le tulaga sili ona lelei, pe a tuufaatasia le Movalis ma le ava malosi, e faʻamoemoe o ia i se mea matuia matautia, i le sili ona leaga - toe faʻamalolo, mulimuli ane i le faʻamaʻiloga mo aso uma o totoe o lona soifua poʻo se taugata gaosi taugata. O se tasi o itu taua o le matitiva le fesoʻotaiga o Movalis ma le ava malosi o le aafiaga o le ethanol i luga o le setete o le tagata soifua. Atonu na te le o nofouta i le ogaoga o lona tulaga ae le o gauai atu i tiga i fatuga, tolopoina se asiasiga i le fomai seia oo i le taimi e amata ai ona suia suiga o le degenerative.

Mo i latou e leʻi talitonu i le lamatiaga o le mauaina o fatuga ma faaopoopo atu i faʻamaʻi faʻamaʻi, tatou te faaopoopo atu o le cardiovascular, digestive, nervous and respiratory systems e maua foi i tiga o Movalis ma le ava malosi. E mafua mai i le foliga mai o le taeao e sosoo ai o faailoga e pei o le oso i le toto toto, thrombocytopenia, leukopenia, ulcer, colitis, flatulence, osofaiga o le maʻisuka, bronchospasm, leo i le ulu, vevela, conjunctivitis, afaina o mucous membranes and skin, stomatitis. O le faʻamaoniaga talafeagai e mulimuli mai i lenei mea: o le faʻafetaui lelei o le inu o le Movalis ma le ava malosi e leai se mea, ma le inuina o le ava pe a maeʻa Movalis e naʻo oe lava e ono lamatia ai, ae na o ni mea laiti ma e naʻo pe afai e leai ni faʻamaʻiga o loʻo faʻaalia i le vaega muamua o le tusiga.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Talu ai ona o le meatotino o le taumafa e taofia ai le gaosiga o prostaglandins, lea e avea ma faufautua o le gaioiga o le mumusu, o Movalis e matua aʻafia ai i le mai, faʻaitiitia le tiga ma le fula. O le fualaau faasaina e mafua ona o le maualalo o aafiaga oona i le loto, toto toto, ate ma le fualaau oona e faatusatusa i ana tala. O le tele lava o taimi, ua faatonuina Movalis e faʻamalolo le afaina mai le uaina ma sooga. O le vailaau faʻasaina e faia i le tino o laupepa ma se vaifofo mo pulega faʻapitoa, ma faʻamautu mea e teu ai.

O le a le maliega o Movalis ma le ava malosi e fiafia i le toatele.

Faailoga mo le tofiga

O le autu o le togafitiga o le vailaʻau o le aʻafiaga lea o le aʻafiaga. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi o faʻamaʻi nei:

2. Silasila faʻamalosi o le spondylitis poʻo le spondylitis akylosing.

3. O le gasegase o le ituaiga o le vai.

4. O le gasegase faasaga i le talaaga o le osteoarthritis, pathologies soofaatasi o le degenerative type and arthrosis.

E le gata i lea, o le "Movalis" ua faʻamaonia e faʻamalolo ai le tiga e mafua mai i faʻafitauli faʻapitoa ma faʻamaʻi. I totonu o le fomaʻi ma le gynnecology, o mea faʻasalaga faʻasaʻo e faʻavae i luga o le meloxicam e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le tino urinary, lea e tulaʻi mai ai tiga ogaoga. O le fetaui lelei o Movalis ma le ava o se lomiga autu i aso nei.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E leʻo faʻamalamalamaina mea e fai i le faʻasaʻo pe a maʻi le tagata maʻi i le faʻasaʻo poʻo le gaʻo.

A faʻaaogaina, e tatau ona amanaʻia le fesoʻotaʻiga o Movalis ma le ava malosi.

Mauaina ma le faaeteete

Faʻasalaga ma i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi, ua faʻamaonia le vailaau mo faʻamaʻi nei:

1. Faʻalavelave faʻapitoa i gaʻo o le gastrointestinal tract, e taʻua o le maʻi o le peptic.

2. Le mautonu le fatu e le mautonu.

3. Faiva o fatu.

4. Matuʻi fatu fatu.

5. Hyperlipidemia ma le dyslipidemia.

6. O le maʻi suka.

7. Faʻasologa o faʻasologa o gaioiga lautele.

8. Onosaʻi matua.

9. Faʻaaogaina umi o vailaau e le o faʻamaʻi faʻasamaʻi.

10. Faʻaaogaina o le ulaula ma le ava malosi.

O le tagata maʻi e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i maʻi uma e maua i le feutagaiga. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai mai le faʻaleagaina o gaioiga ma faʻafitauli mai le tino.

Aʻo leʻi faʻamatalaina le fesoʻotaiga o Movalis ma le ava, matou te mafaufau i faatonuga mo le fualaau faasaina.

Tusi lesona

O le faʻaofiina o le vailaau faʻamalosi e masani lava ona faʻataʻitaʻiina i le amataga o togafitiga, pe a sili atu ona faʻailoa le maʻi o le tiga. Afai e mataʻituina se tulaga lelei i le maʻi o le maʻi, e faʻaauau togafitiga i le ave o se laulau papalama o le vailaau faʻasaina poʻo le faʻalauiloaina o mea faʻamaonia. O le umi o le vasega e fuafuaina e le fomaʻi e faʻatatau i le malosi o faʻaaliga o le mumū ma le tiga, faʻapea foʻi le tulaga o le maʻi ma lona gasegase i fualaau faasaina.

Polokalame faʻasologa

Injections "Movalis" e faia e le iniseti tuila i totonu o le maso maso muso. O le tulaga masani e maua ai le 7.5 - 15 mg o le meloxicam i le aso. Mo le sili atu ma le tolu aso, e le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ma le le fiafia, e le mafai ona faʻatonu le vailaʻau.

E mafai ona umi le faʻatulagaina o le pills ma tuʻuina atu mo aumaga nei, faʻalagolago i le ituaiga o togafitiga faʻaleaga:

1. Osteoarthrosis - 7.5 mg i le aso. O le maualuga o le gaosiga o aso taitasi e 15 mg.

2. O le fatu o le ituaiga o le vai - 15 mg i le aso. O le taimi lava e i ai se tulaga lelei i togafitiga, o le a tuʻuina le gaʻo.

3. Silasila faʻamalolo o le spondylitis - 15 mg i lea aso ma lea aso faatasi ai ma isi fetuutuunaiga i le 7.5 mita. O le fetaui lelei o pepa Movalis ma le ava malosi o le a talanoaina i lalo.

Afai ei ai se tulaga maualuga o le atiaʻe o ni faʻafitauli leaga i le ave o fualaau, o le togafitiga e tatau ona amatalia i se metotia maualalo. E tutusa foi le mea e faatatau i tagata gasegase i se talafaasolopito o le fatuina o fatugao.

Tali leaga

"Movalis" e mafai ona faʻaosoosoina suiga i le toetoe lava o totoga uma ma tino o le tino maʻi. Faʻatasi ai ma le puleaina o le intramuscular, o faamaumauga o le leaga o le gastrointestinal tract na faamauina, ae ui i lea, o lo latou afaina na maualalo ifo nai lo ituaiga o vailaau e le o le toto.

O mea e sili ona taatele i le fualaau faasaina o:

1. Faʻafitauli faʻafuaseʻi, faʻatasi ma le tui ma le vuluina, faʻapea foʻi ma le manava.

4. Paʻa i le ulu.

O nisi faʻafitauli e pei o le:

5. Faʻaititia le platelet ma le toto paʻepaʻe.

7. Faateleina le mamafa i maʻa.

I tulaga e le masani ai, o mea nei e tutupu i le leaga:

2. O se maʻi o le tino o meaʻai.

3. O suiga o lagona.

4. Lagonaina o le malamalama.

5. Faʻafitauli leaga.

7. Faʻailoga o fatuga.

8. O le tau o Anaphylactic.

Pe a faʻatonuina i totonu o le initaneti, e mafai foi ona matauina tali a le tagata i le lotoifale, e faʻaalia i le fulafula ma le tiga.

Fesoʻotaiga "Movalisa" i le ava malosi

Faatasi ai ma le pulega tutusa o Movalis ma le ava, e mafai ona faanoanoa taunuuga?

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai e leai ni aʻafiaga leaga e aʻafia ai le talaaga o la latou faʻasalalauga. Ole vaega malosi o le vailaʻau e le fesootai ma le ethanol. Ae ui i lea, o le faʻasaina o la latou pulega tutusa e fesoʻotaʻi ma o latou aʻafiaga i totoga i totonu.

"Movalis" ma le ava e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina e le mafai ona tuʻufaʻatasia.

O le metabolic process when taking the drug is carried out in the ate, lea, faatasi ai ma isi mea, e faʻaitiitia ai aʻafiaga le lelei o le ava i luga o le tino. O le mea lea, i le faʻatasi ai ma le fualaau faasaina, o le ava malosi o le a faateleina le aʻafiaga o aʻafiaga i le okeni, lea o le a oʻo atu ai i ona faʻafitauli le lelei.

E faigata tele ona talanoa e uiga i taunuuga o sea ituaiga tuufaatasiga, talu ai e faalagolago i le soifua maloloina o tagata. O le aʻafiaga o le ava malosi faatasi ma Movalis e afaina ai foi fatugaʻo, lea e mafua ai fualaau faasaina ma mea o le metabolism.

Lomiga Fesootai

  • Lisi o le lili mo le maʻi tigaina, faʻatino le algorithm

(1 auala - ua faatagaina le tagata gasegase e liliu i le moega) Leai Algorithm of action Aotelega muamua Maua maua sikoa Meafaigaluega.

Faʻamatalaga o le Radar Lafoaʻiina o fesoʻotaiga i luga o le eletise ma fuataga O le faʻaaogaina o le eletise ma le fuaina o auala e faʻaaoga.

Tuua Lau Faamatalaga