Pulu tioata 600 ipu - faatonuga mo le faʻaaoga, tau

Acoa thioctic- sili ona mamana antioxyidante aofia i le vaega vitamin-pei o meaola. O le vailaau e aafia i le tali. faʻamaʻi faʻamaʻi o le pyruvic acid ma alpha keto fesoasoanio coenzyme o complexes mitochondrial. O lona uiga, o le acid e talitutusa ma vitamini b. Puipuia sene mai aafiaga leaga saolotoga saolotofaʻaitiitia le kulukose o le toto.

Pe a ave ni meaʻai, o le mea o loʻo gaoioi e vave faʻavaveina ma ulu atu i le faʻaogaina o le tino. Ae ui i lea, o le taumafaina tutusa o mea taumafa e mafai ona faʻaititia ai lona faʻasalaga. E ausia lona maualuga i le afa itula, e le tusa pe tusa ma le 70%, le afa-ola o le afa itula. Faʻafeiloaʻi, faʻasalaga i fatugaʻo.

Faʻaiʻuga

A o ave ia papamaa, e ono tupu mea nei:

  • afaina o le tino (faʻafefe, afaina i luga o le paʻu, urticaria),
  • tali leaga mai Fale gasegase (tiga, taʻavale, manava manava, vili).

Faʻafitauli matuia pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina:

  • paʻu o le paʻu, paʻu o le tino, faʻalavelave anaphylactic,
  • faʻateleina faateleina aʻafiaga faʻapipiʻifaigata le manava
  • gasegase toto ma faʻavauvau laiti, faʻafitauli faʻaaliga (seasea).

Faatonuga mo le faʻaogaina o le thioctacid (Metotia ma fua)

Aveina o pills Thioctacid BV faia i luga o se manava gaogao, pe a ma le afa itula ao lei faia le taeao. I le avea ai o se tulafono, latou te inuina se tasi laulau (600 mg o le gaioiga gaosi) i le aso.

Faatonuga mo le Siʻosiʻomaga 600 T

Faailoa vave lemu, e le sili atu ma le 50 mg o le vailaʻau i le 60 sekone.

O le fua muamua o le aso e 600 mg, pe a uma le masina e mafai ona vavae le vailaʻau.

Aloese mai le faaumiumi o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faʻasalaga

Faailoga o se mea e sili atu gaogaototo faʻalavelave pipisi lactic acidosise mafai hypoglycemic coma.

E tatau ona vave valaʻau se fomaʻi, faʻaleagaina vomiting, ave gasegase, faʻafefiloi le manava, tausia le ola o le tagata manua aʻo lei oʻo mai le falemaʻi.

Fegalegaleaiga

Faaaoga ma le faaeteete uʻamea e uʻamea, cisplatin, inisalinimaʻisuka fualaau. O se tuufaatasiga ma le ava malosi e le fautuaina, ona o le faaitiitia o le aoga o fualaau faasaina.

O le va o le va o sauniuniga o le uʻamea poʻo le magnesium e tatau ona le itiiti ifo i le 6-8 itula.

Faʻamatalaga e uiga i le thioctacide

Faʻamatalaga mo le Thioctacid 600 T

O le mea faʻamaonia o se vailaau talafeagai mo tagata o loʻo mafatia i maʻi ogaoga o le tino. O manatu e uiga i lea mea e le mafaamatalaina, o le meafaigaluega, ioe, fesoasoani, ae o aʻafiaga i le ituaiga o urticaria, nausea, o nisi taimi e vevela vevela ma suiga faafuasei i le tulaga o le soifua maloloina e masani lava ona faaalia i latou lava.

Faʻamatalaga i le Thioctacid BV

O manatu e tutusa ma le tui. Pau lava le mea o na aʻafiaga e le taatele ma e le o soʻo. I mea uma Toa o le HR - Meafaigaluega lelei e faʻafetaui ai faailoga o le polyneuropathy i le maʻisuka ma pe a maeʻa le faʻaaogaina o le ava malosi.

O le vailaau 600 mg: tau o papa, iloiloga ma faatonuga

E le o se mea faalilolilo e iai nisi fualaau oona e aofia ai vailaʻau e gaosia e le tino o le tagata. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Thioctacid 600 t e le o se faʻasesega i le lisi o nei vailaʻau. O se vailaʻau faʻasolosolo lea e aofia ai vailaʻau faʻapitoa e maua saʻo e le tino o le tagata.

O le faʻaaogaina masani o lenei vailaʻau e faʻatumu ai le tino o le tagata ma se faʻaopoopoga o le metabolite gaioiolosi, o se taunuuga o lea mea e maua ai e sela ma maso se punaoa faaopoopo o meaʻai. E le gata i lea, o lenei vailaau e fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le tele o faiga taua e mafai ona pagatia ona o se maʻi ua mavae poʻo isi mafuaaga.

E tatau ona maitauina o le Thioctacid 600 o loʻo i ai se aʻafiaga sili ona lelei, ma o se taunuuga o lea ua noatia ai radical free, o siama na faaleagaina ona o le leaga o aʻafiaga saoloto ua faamaloloina.

E tatau foi ona maitauina o le iʻuga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, ua toe faʻafoisia ai le metabolism masani i le tino o le tagata, ma i se faʻaopoopoga, ua toe faʻaleleia le paleni o le malosi i totonu o sel.

Afai matou te talanoa saʻo pe o fea tulaga e tatau ona e faʻaogaina ai le Thioctacid 600, ona faʻaalia ai lea mo le faʻaaogaina o lenei vailaau e aoga tele i le togafitia o le neuropathy, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o le mafaufau e mafua ai. E masani lava ona tupu i le maʻisuka poo le ava malosi. E taua foi le maitauina o lenei vailaʻau ua faʻaalia ai lona aoga tele i le togafitiga o le atherosclerosis ma le ate.

E faʻapefea ona filifili se vailaʻau?

E masani lava, o lenei vailaʻau ua filifilia e fuafua i le siama ua faʻatuina mo se tagata maʻi faapitoa. A maeʻa ona faia se faʻamaoniga saʻo, e tatau ona e filifilia le fua talafeagai o lenei fualaau faasaina. E le gata i lea, o lenei faʻamatalaga e aʻafia ai le filifilia o ituaiga fomaʻi. O loʻo maua i le ituaiga o laupepa o loʻo faia i le tautala. O loʻo i ai pea ni ampoules e aofia ai le fofo faʻaaogaina mo le puleaina o le fualaau faasaina.

E taua le manatuaina e le o mea uma lava e maua ai mea tutusa. E lua ituaiga o tupe laulau. O le tasi ituaiga o fualaau faasaina e vave ona tupu, ma le lona lua, o le faasaolotoina umi o le mea autu autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e filifilia le filifiliga muamua, ona tatau lea ona faaluaina i le aso, mai le lua i le fa. I le faʻasalaga lona lua, ua lava le ave o le fualaau faasaina i lea aso ma lea aso. O le mamanu lenei o le talosaga na faia ai le umi o gaioiga gaioiga sili atu ona lauiloa nai lo mea e sili atu le vave ona tutupu i le tino o le tagata.

O le iloaina o le ituaiga o gaioiga o le fualaau faasaina e faigofie tele, o le vailaau faasaina o le Thioctacid bv e umi se taimi o le aafiaga. O le fualaau, lea e taua o le Thioctacid, e aafia ai le tino i le auala masani.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai i taimi uma i le faʻaogaina o fualaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Thioctacid bv 600 o loʻo aofia ai le 600 miligrams o le thioctic acid. O le gaioio o le thioctic o le elemene autu autu lea. E le faigata ona faʻauʻu pe afai o le sauniuniga e naʻo se vaega tele o le mea autu, ona faʻaosooso malie lea i le tino. Afai o le sauniuniga e 200 mg, ona faʻaaogaina lea o nei maa.

Ae, afai tatou te talanoa e uiga i le auala e filifili ai le vailaau saʻo, lea e aofia ai le tuʻuina atu i totonu o le tino e ala i se tui, ona vaʻaia lea o le aofaʻi o le mea autu autu o loʻo galue i le ml, pe a 24 ml o le 600 mg. O le fua aupito maualalo i ampoules e 4 ml, lea e tutusa ma le 100 mg o le mea autu autu. O lenei vailaʻau e taʻua o le Thioctacid T, o le vailaau faʻatau e faatauina i ampoules.

E tusa ai ma lenei mea, ua manino ai e faigofie tele le filifilia o se vailaau faapitoa, o le mea autu o le malamalama lelei pe o le a le ituaiga o gaioiga e manaomia, o le ituaiga o gaioiga o le fualaau faasaina ma le auala o lona faʻaofiina i le tino o le maʻi.

Taunuuga o Tau o le 600

O le faiga o le tau o le vailaau faʻasaina ua lautele tele:

  1. Thioctacid BV, papaa, ata velanisi 600 mg, 30 pcs. - 1774 ruuga i le 1851 rubles.
  2. O le Thioctacid BV, o ata e valiina ata-ata 600 mg, 100 pi. - 2853 rubles i le 3131 rubles.
  3. Thioctacid BV, pepa faʻalanu 600 mg, 30 pcs. - 1824 rubles i le 1851 rubles.

O le tau o le Thioctacid 600 e sau mai le filifiliga o se fale talavai e maua ai oloa.

Vaʻaia ma togafiti

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga uma mo faamoemoega faʻasolosolo ma togafiti.

O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai le gaioiopi, lea o loʻo i ai le tele o togafitiga faʻapitoa:

  1. E maua ai se aafiaga antitoxic.
  2. I totonu o le tino o loʻo taʻalo le matafaioi o le coenzyme.
  3. Auai i faiga faʻavaomalo faʻavaomalo.
  4. E avea o se tagata e puipuia le faʻaaogaina o masini eletise mai atumauga saoloto na fatuina i taimi o gaioiga faʻasolosolo.
  5. Faateleina le faʻaaogaina o le suka, ei ai sona aʻafiaga i le inisalini.
  6. I maʻi ma masalomia o le maʻisuka, e fesoasoani i le faateleina o le mea o loʻo i ai i le pyruvic acid.

Tuufaatasiga, faʻasologa faʻasologa ma igoa

E tele ituaiga o gaosiga o le vailaau faasaina: Thioctacid:

  • Thioctacid 600 T. Fofo faʻapitoa mo le faʻatonuina o le tino. O se vaega fesoasoani o le krometamol. 5 ampoules ua gaosia. Se fuataga tutusa e tusa ma le 24 ml.
  • Thioctacid BV. Faʻavasega le vailaau. E tele vaega o ausilali: hydroxypropyl cellulose, magnesium stearate.

Fuafuaga ma le auala o le taliaina

E fuafua i vailaʻau o vailaʻau, o le tele o fuafuaga mo le faʻaogaina o Thioctacid 600 o loʻo faʻaaogaina.

O le mea lea, faatasi ai ma le pule malosi, o se auala talafeagai o le pulega o le:

  1. O fua o aso taitasi mo le neuropathy o le maʻisuka e 1 le ampoule. E tusa lea ma le 600 mg o le gaioiola. Pulega e oʻo atu i le 4 vaiaso.
  2. Mo se togafitiga tausiga, e 300 mg o le gaioiola faʻasaina i le aso e faʻaaogaina.

Pusa Otooto VA:

  1. Inu le fualaau oona i totonu o se manava gaogao.
  2. E sili atu ma le 30 minute ao lei faia se taeao.
  3. Inu i le tele o vai.
  4. Ave 1 le laulau i aso uma.

Tina ma le lactation

E i ai le faʻamaoniga e mafai e le fualaau faasaina ona i ai se aafiaga i le gaosia o le gaosiga. Pe a faatonuina lenei fofo, e tatau ona e fuafuaina muamua le maualuga o mea aoga mo le tina ma afaina i le tamaititi. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le Thioctacid e tatau ona i lalo o le vaavaaiga vavalalata a le au fomaʻi.

O le aʻafiaga o le thioctic acid i luga o le vaega o le susu susu e leʻi faavaeina. Ae peitai, pe a ave le vailaau, e sili atu le aloese mai le susu pepe.

Faaaoga i le tamaitiiti

O se tasi o faʻamaʻiloga i le togafitiga o le Thioctacid o le tamaitiiti ma le talavou. O le mea lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i nei vaitau e le taliaina.

Pe a togafitiga ma le Thioctacid, e tatau ona usitaia tulafono faʻapitoa:

  1. Faʻatasi ma le neuropathy, e mafai ona faʻateleina faailoga faʻapitoa o faailoga symptomatic. O lenei aʻafiaga e mafua mai i le toe faʻaleleia o aafiaga o le fualaau faasaina i luga o le fausaga o le fiva nerve.
  2. O le faʻaaogaina o le ava malosi e mafai ona faʻaititia ai le taunuʻuga o togafiti. Ma o le faʻaaogaina o se aofaiga tele o lenei oloa e mafua ai le faʻaitiitia o le tulaga lautele o le maʻi, ma le isi mea leaga.
  3. Aʻo faia le togafitiga i se tagata gasegase i le maʻisuka, o le mataʻituina faifai pea o le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto e talafeagai. Talu ai o le gaioiga e mafai ona faʻaititia le aoga o fualaau oona.
  4. I taimi o togafitiga, o se suiga o mea totino o le urine e mafai.
  5. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le malosi e ave ai se taavale.
  6. O mea taumafa maualuga i le calcium e faʻaaogaina pe a uma le 5 itula talu ona faʻaaogaina vailaʻau.

Aafiaga Itu o le Oona

O aʻafiaga e mataituina mo faʻamautuga fualaau faasaina e lua. O le faʻamaualuga o fualaau e mafua ai aʻafiaga o itu mai ituaiga eseese.

Faiga faʻaogaina:

  • Nausea
  • Gagging
  • Faʻaitiitia le tofo o le pusa.
  • Le foliga mai o se tofo tioata.

Tali a le Allergic:

  • O se vevesi luga o le paʻu
  • O le faʻalavelave a Anaphylactic,
  • Faʻaalia lagona
  • Faʻaaliga o le urticaria
  • Vaʻa tausaga ma le mumu,
  • Eczema

Nervous system:

  • Felafolafoaiga
  • Faʻailoga
  • Faateleina le mamafa i totonu o le ulu,
  • Faʻaoʻo le manava.

I le vaega atoa o le tino, o foliga mai o:

  • Nausea
  • Tesea
  • Faateleina le vevesi
  • Faʻafeiloaʻi i mata, mumu.

Analogs, tau faʻatusatusa

O le maketi tau falemaʻi e maua ai se numera tele o faʻafitauli faʻapitoa i le Thioctacid 600.

O analogues o lenei vailaʻau o:

  1. Faʻaiʻuga. O loʻo ofoina atu i le itu o le faʻasalalau ma i le tulaga o laupepa. O le tau o le fualaau faasaina e mai le 817 i le 885 rubles.
  2. Espa lipon. O le tau e mai le 670 rubles - 720 rubles.
  3. Lipoic acid. O le tau o lea ituaiga vailaʻau e mai i le 30 rubles i le 50 rubles.
  4. Lipotioxone. Faʻalagolago i foliga o le tui ma le fua, o le tau o le fualaau faasaina e 460 rubles - 800 rubles.
  5. Neuroleipone. Tau - mai 160 rubles i le 360 ​​rubles.
  6. Tiogamma. Tau mai le 210 rubles - 1700 rubles.
  7. Oktolipen. O le tau e 320 rubles - 700 rubles.

E i ai ni nai iloiloga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ae o latou uma lava e tulaga lelei.

O le mea lea,

  1. Faʻamamaina faʻamalologa o le neuropathy pe a maeʻa togafitiga. O le a le mea e mafai ona faʻaauau ai se olaga malosi.
  2. O le mea o loʻo i ai i le laʻau o loʻo i ai se toe foʻi. Ina ua maea le auala autu, na toe faaali mai faailoga o le maʻi ina ua mavae le masina.
  3. Ina ia faatumauina le faʻamaloloina o meatotino o laʻau, o se ki i Thioctacid e manaʻomia. O sea suiga o le a faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le faʻamaʻi ma puipuia le tupu mai o le toe foʻi.

Ae ui i lea, o le fualaau faasaina o le Thioctacid 600 e iai foi ni iloiloga le lelei:

  1. O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina e mafua ai ona le mautonu, lea e maua ai le le mautonu.
  2. Mai lea taimi i lea taimi, ae o osofaiga o osofaiga e mafai. E matua faigata lava ona i ai.

Lauga ma le Toa

O nei vailaʻau e lua e tutusa lelei, talu ai ei ai a latou vaega tutusa i la latou tuufaatasiga. Ae ui i lea, o tagata maʻi taʻitasi e iai le tino.

O le mea lea, tatou te mafaufau ai i meatotino o vailaau e lua na tuuina atu:

  1. O vailaau faʻasaina e gaosia i vailaau faʻamalositisi ma maualuga maualuga le faʻamaonia o tulaga lelei.
  2. Mo le tausiga o matua, o le thioctacid e lua ona fua, e taua o le 300 mg ma le 600 mg. A o le Fuaina 100 - 600 mg. O le mea lea e mafai ai ona faʻamaonia lelei ma saʻo lelei le fua o loʻo manaʻomia mo fualaau faasaina.
  3. O fualaau o le gaogao o loʻo tuʻuina atu i se vailaau e 600 mg, aʻo faia le kopi i le 300 mg doses. O le mea lea, o le ituaiga lona lua o fualaau e talafeagai mo togafitiga faʻaleleia.

O fea e faʻatau ai?

E mafai ona faʻatauina le thioctacid 600 i soʻo se fale talavai poo luga ole Initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o lenei 'upega tafaʻilagi, iinei poʻo iinei.

A e faʻatau, e tatau ona e gauai:

  1. Aso faʻauma. E mafai ona teuina le mafaufau mo le tusa ma le 5 tausaga, ae papafa - 4 tausaga.
  2. Teu oloa i se nofoaga pogisa.
  3. E le sili atu i le 25 oC le faiga o le vevela.
  4. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina, e manaʻomia se faʻatalanoaga faʻapitoa.

E le gata i lea, o le alpha lipoic acid e faʻaalia ai le gaʻo ma le gaʻo gaʻo, lea e taua tele mo le faʻasaoina o le mamafa. Alpha lipoic acid o se meaʻai faʻaopoʻai lea e talitutusa ma le tuufaatasiga i supplements vitamin. O le Acid e lauiloa mo ona meatotino faʻaleagaina, e aofia ai i faiga faʻasolosolo.

O le gaosiga o le Thioctacid 600 na tausia e le gata i le lelei o le tuufaatasiga o fualaau, ae faapena foi i le gaosia o le tino o vaega. I vailaau, o le gaioiga e galue o se mea galue, lea e tusa lava po o le a le faiga o le puleaina o le fualaau faasaina, ei ai le malosi o le togafiti. E itiiti ni faʻamaʻiloga ma aʻafiaga i itu.

Tuua Lau Faamatalaga