Le fuafuaga mo le maʻisuka

O le maʻisuka ua avea ma faʻamaʻi i tausaga talu ai nei. O le mafuaaga autu o le maʻi o le tino e le mafai ona taulimaina le gaosia o le aofaiga tatau o le insulin e mafua mai i le faʻalavelave i le pancreas.

E matua faigata lava ona fofoina atoatoa le maʻi, o le mea lea, i nisi tulaga, o tagata maʻi ua le mautonu e liliu atu i isi metotia faafomaʻi.

Faʻatauga faʻasalaga mai maʻi eseese, e aofia ai le maʻisuka, o se tasi lea o togafitiga. O le toʻatele o tagata e manatu o faufauga mai le maʻisuka o le faia lea o tagata faʻamalosi, tagata faataulaitu ma tagata faʻataʻitaʻi. O le mea moni, o latou o se tasi o vaega o fomaʻi masani.

Faʻatinoga o gaioiga

E foliga mai o faufauga o se tuufaatasiga o nisi upu ma leo. Ae o nei mea e le na o ni fuaitau, o se ituaiga o malosi ma le malosi malosi. O le mafuaʻaga lea e le mafai ai ona faʻaaogaina faʻataupulepulega masani.


Mo le masani i totonu o le lotu latou te faʻatau mai ai moligao e 13.

O le tuua o le malumalu, e tatau i se tasi ona faaleo upu: "O loo ou aveesea le suamalie mai le toto, o loo ou aveina ese oe, maʻi suka, ita leaga Amene!"

I le fale, i se siosiomaga filemu, e susulu moligao. E tatau ona tuʻu saʻo mafaufauga i se fofo atoatoa.

Sugar Diabetes Conspiracy

O lenei sipela na atiaeina e le togafiti Siberia Stepanova.

I le masina o le vaivai i luga o se pesini ma sina suka po o le oneone, latou te faitauina upu nei: "O le mea moni o le a le mafai e le fetu ona nonoa i le pulu, ma e le usuina e le tai le moa. I le suafa o le Tama ma le Alo ma le Agaga Paia Amene. "

Ua fafagaina le taifau i le manogi manaia.


Aloe e tatau ona gauai atu ile maʻisuka uma. O loʻo i ai i le laau le gafatia e faʻaleleia ai le suka toto, faʻamalosia ai le tino puipuia ma faʻamaonia le metabolism o le carbohydrate.

I le faʻaaogaina tatau, e tutusa lelei le aoga mo le maʻisuka. Faʻasaga i tua o le faʻaaogaina o infusions, teas ma decoctions o vao, o le maʻi na faʻaleleia lelei le tulaga o le maʻi.


O le tele o tagata maʻi e lagona le fesoasoani tele pe a maeʻa.

O le suauu e teuina i se tulaga masani, o le tulaga lautele e faaleleia, moe masani.

Ma faʻatasi ai ma i latou na faʻalagolago i faʻamaʻi, o manatu e le lelei.

E tele auala faʻaleaganuʻu e fesoasoani i le tau faasaga i le faʻamaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faitauina le faʻaiʻuga mo le maʻisuka i le vai. E uiga i se isi metotia i le vitio:

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o faʻalavelave faʻasolosolo i le tino atoa e aʻafia. O le tuufaatasiga o vailaau faaleaganuu ma togafitiga a tagata e mafai ona matua faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi. Ae o le le tausisia o fautuaga faafomaʻi e mafai ona faʻateleina ai le ala o le faʻamaʻi.

Maʻisuka ma togafiti

E le lava le mamafa, ae o le igoa "sugar" lava ia e leai sona aoga ma le vailaau lava ia. O le mea lea, e leai se mea e tatau ona fefefe ai i le taupulepulega leaga o loʻo faʻasalalau i luga o se mea suamalie, i se isi itu, faatasi ai ma a latou fesoasoani, e faia i ni mea laiti, o le a faʻavaivaia faailoga o le maʻi ma ua toe faʻaleleia le maualuga o le suka.

O le mea e leaga ai, o le maʻi ua manatu e le tumau ma i lona auala, o ituaiga uma o metabolism ua faʻalavelaveina i le tino: masima-masima, carbohydrate, protein, minerale ma gaʻo. O le iʻuga, o faʻalavelave faʻaleagaina e tupu, o nisi taimi e oʻo atu ai i se tulaga leaga.

O faʻamatalaga e faʻatatau i le atinaʻeina o le faʻamaʻi, i le tele o aofaiga, e mafai ona maua i le falemaʻi ma fale puipui. O iina e mafai ona e maua ai fautuaga i le puipuia ma le togafitiga o lenei maʻi faʻamaʻi.

I le togafiti faʻataʻi, e tele auala e faʻafefe ai le toto suka. O faʻasalalauga uma ma masaniga o taimi e tofotofoina ma ola ai i le taimi nei, i le faasologa, e pei ona i ai muamua, e fesoasoani e faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le faʻamaʻi ma ia mafai ai e se tagata ona lagona le itiiti ifo o le "mea itiiti", ae o le soifua maloloina.

Tulafono mo le Faitauina o le Maʻisuka Taupulepulega

  • A aunoa ma se faʻasesega, o faufauga uma e taulaʻi i le faʻamalolo o faʻamaʻi - ua faitauina i le masina o le vaivai,
  • O le faʻatuatua, a aunoa ma lea, o le a le gaoioi e le gata o se taupulepulega leaga, ae o soʻo se vailaʻau faʻatau i se fale talavai,
  • O se faanaunauga malosi e saoloto mai mea leaga e fesoasoani foi i tala,
  • Upu e te faitauina. E tatau ona faʻaali lemu ma aua nei faanatinati, o le faanatinati e leʻi aumaia se tasi i le lelei,
  • Mulimuli i fautuaga uma o loʻo tuʻuina mai i faatonuga.

Fuafuaga i luga o le masina o le vaivai

O lenei fouvalega mai le maʻisuka, o le a faitau i le masina o le vaivai. Ma mo le sauniga, o le ae manaomia foi se fasi suka. Afai e leai se suka faamamaina i totonu o le fale, ona ave lea o le a, tuu i luga o se saula ma faitau upu nei:

"Le Atua alofa mutimutivale, ou te aioi atu ia te oe ia e faalogo i loʻu faanoanoa ma fesoasoani ia te aʻu i lau auauna (igoa). Le Alii e, aua e te tuua aʻu i lou alofa tunoa ma i le lelei o lou agaga, laveai aʻu mai se maʻi faaletino. Faʻafefea ona laveaʻi lepela ma maʻi i faʻamaʻi eseese. Vaʻai ma faʻafofoga i aʻu tatalo o loʻo valaʻau atu ia te oe, ina ia faʻamamaina loʻu agaga ma lou tino mai le maʻi o le faʻasalaga, e le mafai ona ou ola i se olaga atoatoa. Alu loʻu maʻi i le suka suka ma faʻaumatia, o lea ou te manao ai e savali i lenei lalolagi agasala ma oʻu vae. O oe o le Atua Silisiliese, loʻu pau ma le faamoemoe mulimuli, ia maua le faaolataga, aua na le amanaʻia aʻu e fomai ma leai se faamoemoe. Ou te aioi atu ia te oe e faamama aʻu, e-alofa mutimutivale ma pule aoao, mai fetuu ua tuuina mai ia te au e aʻu agasala, aua ou te tofo ma taʻutaʻu atu, ole atu mo lau faamagaloga. I le suafa o le Tama ma le Alo, ma le Agaga Paia. Amene. "

O le tatalo e malosi tele. Afai, ao lei amataina, na ia faitauina foi lo tatou Tama, o le a faateleina lona malosi.

A maeʻa le faitauina o le tatalo, tanu le suka i totonu o le eleele i lalo o se laau poʻo se vao. Faitau e le aunoa, alu i le lotu ma moligaʻo molimoli mo le soifua maloloina i le fomai sili Nicholas le Wonderworker ma le pailate Panteleimon. O le faatuatua e galue i vavega e le o tuuina atu i soo se faamatalaga faasaienisi.

Talia mo moligao

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e mafua ai le le atoatoa i le masani masani o le olaga. Ma, ioe, i tulaga faapena, i le tafeaga, e amata ona e manatuaina le maualuga atu o malosiaga o le a fesoasoani ma faamafanafana i taimi uma. Ina ia faamalosia le mana o le faatuatua, e faʻaaoga ai foi se moli uila, lea e fesoasoani e faʻamalo uma mafaufauga o le le fiafia ma le papaʻu.

Ina ia faia le sauniga faatasi ai ma le fesoasoani a moligao, e sili atu le faʻaaogaina o latou faʻatau i le falesa ma o le ae manaʻomia ia i latou se numera faalua, ae le itiiti ifo ma le tolu. Malamalama mai moligao mai se afitusi ma faitau le fasi fanua:

"E ala i le mumu o se moligao, ou te faataapeina le suka i loʻu toto. E pei lava o le kulimi paʻu e vevela i le vai vevela vave ma aunoa ma se mea e maua mai ai, ia faʻafeiloaʻi laʻu suka i loʻu toto ma lafoaʻi aʻu e aunoa ma se fua. O le maʻi na mafua ai faʻalavelave i oʻu vae ma ou lima, faʻasalaga lenei sasa i lau mumu. O lea e leai se mea e tiga ai aʻu ma e faigofie ma faigofie mo aʻu. Ae o le tiga e filifili e toe foi mai ia te aʻu, ia sau o ia i le fiaselau o tausaga, ae mo le taimi nei ia aua nei galo ia te aʻu ma ia le manatua. Le ki. Castle Suavai. "

Ina ia faʻaleleia atili le faiga, lafo se isi sipela:

"O le masina, le masiofo o le po, fesoasoani ia te aʻu e aveese le suka. Vaevae i totonu o loʻu tino, o lea e le o matauina ai lenei moa i loʻu toto. Ou te iloa ou malosi le fiafia, ia ou ola maloloina ma faasaoloto oʻu vae mai paʻu, ina ia latou savavali ma oso. Ia faapena. "

Tuʻu moligao. E tatau ona ave Cinder i le lotu. E malosi le faʻasologa, ae o taunuuga e le vave. O le mea lea, ia fai soo upu ia o le a mautinoa lava le maua o se lagona o le toomaga.

Tatalo mo le maʻisuka

Mo i latou e le talitonu i le mana o le taupulepulega leaga, o loʻo i ai se ala e aluese ai - o tatalo Orthodox nei. I le ulufale atu i le malumalu, musumusu atu i luma o le sauniga:

"O aʻu, o le auauna a le Atua (igoa), na sau i le malumalu mo le soifua maloloina, ma o le a ou tuua o ia ma ia."

Cross ma le aufana i itu e tolu.

O le faʻaauau pea i tatalo "e uiga i le soifua maloloina", salamo moni ma taʻutaʻu atu, pe a maeʻa aso e tolu, e mafai foi ona faia vavega, e pei ona faʻaalia i seneturi o faʻatinoga.

O le faatuatua ma le faamalologa ua tuuina atu ia te ia. I le taimi o vailaʻau, tatalo e faʻatatau i:

Faamalolo Panteleimon. Sa faamaloloina tagata e tusa lava pe i ai i vaega mulimuli o le faamai.

Vladimir tina o le Atua. O le faailoilo e masani lava ona fesoasoani i maʻi mafaufau ma faaletino.

Nicholas le Wonderworker. O le igoa e tautala mo ia lava.

E na o se vaega itiiti lava o le au paia o loʻo fesoasoani e faʻaumatia maʻi. Talitonu, tatalo - aua e tusa ai ma lou faatuatua, ou te tuuina atu le faamalologa ia te oe, na fetalai ai Iesu Keriso.

O le maʻisuka e taupulepule i luga o le vai

O le vai o se mea lautele, e faʻaaogaina i lotu uma, taufaasese, sauniga. E fesoasoani le vai e faʻaumatia ai togafiti taufaʻaili, faʻamaʻi o faʻalavelave faigata, e faʻamamaina ai le agaga ma mafaufauga, aveese ese agasala ma mafaufauga leaga.

Soo se taupulepulega leaga e tatau ona faitauina i se tulaga filemu ma le tuulafoaiina. E leai se mea e tatau ona faalavelave i le mafana vavalalata o le faamamaina ma togafitiga. Ina ia mafai ona faitau le taupulepulega, e manaʻomia vaega nei:

  • meli
  • tolu moligaʻo
  • liusuavai po o vaipuna.

Faitau le tusiga e fesoasoani i le maʻisuka, e te manaʻomia se afa-musumusu, e mafai ona e pese. O le mafaufau e tatau ona toʻa. ma mafaufauga e susulu. O le a le sili atu le anapogi i le aso muamua ma le maeʻa. E tatau i se tasi ona talitonu i le mana o le faʻavae.

Tuʻu ma faʻamatalaga

O se taupulepulega e uiga i le maʻisuka e faitauina mo le tele o vaiaso. Afai a mavae le tolu masina e leai se faʻaleleia atili, e sili atu le alu i se isi togafitiga faʻapitoa. O uluaʻi taunuuga lelei e tatau ona faia ile masina. Atonu latou te laiti. E sili atu le pasia o suʻega tatau ao leʻi amataina le faʻasologa, ia tausia se tusi ola maloloina ina ia mafai ai ona siaki suiga uma.

O se taʻusalaga ma le faʻamaoni tele. E le mafai ona e faʻagaloina fautuaga pe faʻavevesi le faitau, faʻagalo pe faʻaititia le numera o aso tautala. E tatau ona mataʻituina le suavai, e mafai ona inu 150 ml i le aso. E tatau ona faʻafefete le vai, pe mai se vaipuna, lelei.

Faʻasaʻo moligao e tolu i le tasi, e mafai ona e keluina le tasi i le isi pe nonoa i le filo siliki, ona seti lea o le afi. Liligi le vai inu i totonu o se ipu malamalama po o se pesini. Sulu le pito i lalo o le tane vai ma se moligaʻo malamalama. Aʻo faʻavevela le vai, faitau le tatalo 7 taimi:

"O vai e ola, suavai autu (faʻavaivai), ou te talosaga mo le faamalologa, ou te manaʻo e aveese le maʻisuka. Ou te inu oe, aua e te faanoanoa. E tatau ona e togafitia aʻu, e faʻamalolo ai loʻu maʻi e faʻavavau. Ola vai, vai autu (faʻavaivai), faʻamoemoe mo oe, mo lou malosi. Sa fesoasoani o ia i tagata uma, ma faamaloloina tagata uma. Fesoasoani mai ia te au i le malosi o lou taui. "

Ao e faitauina le tatalo, e tatau ona e ave se sipuni laau ma faʻaosooso le vai i le itu i lou lima taumatau. A maeʻa ona e faʻatalanoa le faʻatoʻaga 7 taimi, e tatau ona e aveese le vai mai le afi, ma faaopoopo le 3 tsp. meli. O le meli e tatau ona fausiaina, e le mama. Faʻailo i se sipuni laupapa, lima taumatau, i le faasolosolo ma taʻu atu:

"E aveese e Medoc le maʻisuka, fesoasoani i le vai. A o paʻu ifo le vai i totonu o loʻu loto, o le mea lea ua vave ona oso ese ai le maʻi. "

O le taupulepulega lona lua e tatau ona faʻailoaina seia oʻo ina uma le meli, o se numera numera o taimi. Vaevae le gaʻo i le 3 vaega, inu i le aso, 40 minute aʻo leʻi 'ai.

Se taupulepulega e faamalolo maʻi mai le vai paia

O le filifiliga lona lua o se taufaasese o le vai

O lenei taupulepulega o le maʻisuka e faitauina i luga o le tautotogo poʻo le talatala poʻo le talatala. O loʻo faʻatinoina e se tagata soifua maloloina i luga o se tagata maʻi. E le afaina le taimi o le sauniga. Mo le sauniga o le a e manaʻomia:

  • punavai pe liusuavai vai i le vevela o le potu,
  • 9 soo se moligao
  • fasi pepa masani.

Faʻamau 7 moligaʻo i se fagu vai. Tasi le moligao i lima o le tagata maʻi, o le lona lua i lima o le tagata taʻavale. Malamalama moligao.

O le tagata maʻi e nofo i le pelvis. O se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi e ufiufi se ie poʻo se lima i totonu o le vai. A e le gata i lea, i lona itu tauagavale, ona solo lea o lona tino taumatau i le tino atoa o le tagata maʻi. O le faagasologa atoa e tatau ona iʻu i le lima taumatau. Amata le pipiʻi mai le muaulu ma faʻauʻu i mulivae.

"O le a ou tatalo i le au paia uma, o le a ou sopoia faatolu. Fesoasoani i le au paia ma le au maturo, tuliesea le maʻisuka mai le tino o se auauna a le Atua (igoa), fefe ia te ia i upu a le au paia. E le tatau ona avea oe ma meli i totonu o lenei tino, faagalo lenei tino, sola ese ma aua le toe foi mai. Na faamaloloina e le Alii lona mana, na ia tuuina atu vai i tagata e faamalolo ai. O le vai e fufuluina mea uma, ma o le au paia ma maturo o le a fesoasoani. Amene (3 taimi). "

Faitau le tusiga ia le itiiti ifo i le faatolu. E sasaa le suavai i luga o le auala, i lalo o se maʻi poo le tuua toatasi laau, ua susunuina le ogaumu, ua fufulu lima i le vai paia. O lenei sauniga e tatau ona faatinoina i le 7 taimi i le masina. Ole umi o togafitiga e le tatau ona 6 poo le 13 masina.

Soifua maloloina i luga o le vai

Suga sua

O le sipela e mafai ona faʻatino uma e le tagata maʻi o ia lava ma se tagata maloloina i ona luga. E ono le iloa e le tagata gasegase o le faia o se togafiti papaʻe o loʻo faia ia te ia. I lona malosi, o se faiga masani o le lona lua pe a maeʻa se taupulepulega leaga i le vai. Fai mai le au taupulepulega e sau le toomaga pe a uma le aso muamua. Aofaʻi o faitauga faitau 3 aso.

Le faʻataʻitaʻiga lona lua o se fouvalega mo le suka

O se taupulepulega mai le maʻisuka e faitaua i luga o le masina o le vaivai. O le a ia aveina faatasi ma ia uma faanoanoaga, mafatiaga, maʻi ma faafitauli. Faitau se tatalo i le tagata muamua pe lua. Sugar e faʻaaogaina e soo se tasi. Liligi i totonu o se mea faʻavavevave poʻo se ipu papaʻu, nofo i le laulau ma faitau:

"E le mafai e le la ona vevela, e le mafai ona avea le taifau ma manulele. O nei tulafono o le natura e iloa e tagata uma. Ae ua manino ia te au, o le auauna a le Atua (igoa), o se mea le lelei o le a faia i loʻu maʻi. Ou te le manaʻomia se faʻamaʻi suka, ou te manaʻo e faʻaumatia vave. Na te faaleagaina loʻu olaga atoa. Amene. "

Ia mautinoa ia aveese le suka mai le fale, ia avatu i manu e leai ni fale, e sili atu i le taifau. Afai e leai ni taifau e feiloai i le ala, tuʻu le suka i se mea lauiloa. E lafoina le sipela i le aso i le aso mo le 3, 7, poʻo le 9 masina. O le upu "Amene" e toe faalua ona fai, i le iuga e le mafai ona e papatiso.

O le suka e le talafeagai e talafeagai mo lenei sauniga

Faaiuga

O se taupulepulega leaga mai le maʻisuka o se mamana mamana. E i ai sona aafiaga faʻapitoa. Ina ia iloa le faʻaleleia atili, e tatau ona e faia ao lei amataina le muamua, fuafua le aofaʻi o suka i totonu o le toto, tusi i lalo le tulaga lautele.

Afai e le fesoasoani le tasi tatalo, e sili atu le alu i se tasi. E mafai ona e faitau naʻo le tasi ituaiga o taupulepulega leaga. A o e faitauina le fanua, e tatau ona e pipii atu i se meaʻai ma faataitai togafitiga faʻaleaganuʻu.

Auala e togafitia ai le maʻisuka ma se taupulepulega leaga

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tutusa i le lalolagi faʻaonaponei. Na te le faasaoina tagata matutua ma tagata matutua, po o tamaiti laiti. E matua faigata lava ona togafitia atoatoa, ae e mafai lava ona taofi le atinaʻeina o le faʻamaʻi ma isi faʻafitauli. Ina ia aloese mai lenei tulaga, e talafeagai le faʻaaogaina o taupulepulega togafiti mai le maʻisuka.

Maʻisuka togafitiga togafiti

O se taupulepulega mai le maʻisuka o le a fesoasoani i le faʻamautuina o le maualuga o le suka i totonu o lou toto, faʻaleleia le soifua manuia ma fesoasoani e aloese mai iʻuga le lelei o lenei maʻi. Soʻo se faʻalavelave atuatuvale poʻo se avega mamafa e mafai ona faʻalavelaveina le ala o le maʻi.

O le a le mea e ono mafua ai le maʻisuka

  • E fautuaina e le 'au fai meaʻai e te le faʻaleagaina le falai, gaʻo, suamalie ma le suamalie. O nisi taimi e faigata tele ona faia. A uma mea uma, ei ai taimi e te manaʻo moni ai e 'ai se fasi sukalati, falaoa faga vela po o le kukama ua kukaina. I fuainumera laiti, o nei oloa e le faʻasaina. Ae e mafai lava ona matua faigata tele ona tumau.
  • O meainu malolosi, ulaula tapaa ma ulaula e mafai ona afaina ai le maʻisuka pe faʻalavelaveina ai le gasegase ole maʻi.
  • O se tulaga le mautonu po o le le mautonu e mafai ona oo atu ai i faʻamaʻi eseese o le vaega o le digestive. Ma faʻatasi ai ma i latou, ua faʻalavelaveina ai le pancreas.
  • Faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave ma faʻalavelave faʻalavelave, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi ma maʻi tumau.
  • O le mamafa.
  • Le lava o meaai masani ma meaʻai.
  • O le faʻaaogaina o nei mea inu vevela e pei o Pepsi Cola, Sprite, Fanta, faʻapea foʻi ma meainu malolosi ma cocktails.

Afai e te le mulimulitai i fautuaga faafomaʻi talafeagai, e mafai ona e faʻateteleina le tulaga o le maʻi. Ma o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli ogaoga, pei o le tosoina o vae.

E taua le mafaufau o le toesea e le faʻaitiitia ai le faʻamaʻi. E na o le fesoasoani e faʻaleleia atili ai le tulaga o le maʻi, ae o le faʻamaʻi e le o toe atiaʻe. O le mea lea, e taua tele le faʻalogo i fautuaga a fomaʻi ma mulimuli ia latou fautuaga.

E faʻafefea ona togafitia maʻi pipili

Afai o lou maʻi e tumau mo le tele o tausaga, ua fautuaina malosi oe ia suʻesuʻe e le aunoa lau vaai ma le tulaga faʻatupeina. A leai, e mafai ona e tauaso pe leai foʻi lau vaʻai.

O le mea lea, afai e te faatauaina lou soifua maloloina taua, tausi lelei. Mulimuli i se taumafataga ma mulimuli i fautuaga faʻafomaʻi.

Polokalame o le maʻisuka

O lenei fuafuaga e malosi tele. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona matua faʻaleleia atili le tulaga o se tagata maʻi, faʻapea foi ma le faʻamagaloga mausali aʻo faagasolo le faʻamaʻi.

Taʻitaga o le Maʻisuka

Ina ia faia se togafiti faataulaitu, e tatau ona e faia mea nei:

  • Alu i le malumalu ma faatau mai moligao e sefulutolu i ai.
  • A aunoa ma le liliu atu o ou mata i foliga o le au paia, aluese mai le malumalu ma fai mai se tala togafiti faataulaitu:

"Ou te tulia le manogi mai le toto, alu ese, o le maʻisuka o le ita leaga. Amene! "

A maeʻa upu, toe foʻi i lou fale. Saili se nofoaga filemu, ma le filemu e malolo ai, ma moli moligao na faatau i totonu o le malumalu. Taumafai e tuliesea mafaufauga leaga uma mai ia oe, aua e te mafaufau i se mea. Taʻitaʻia uma ou mafaufauga i le vave faʻafouina. Ina ia faia lenei mea, mafaufau pe faʻapefea ona aveesea uma le suka mai lou tino, o loʻo faʻaleleia lou tulaga ma o le a faigofie ia te oe.

Aua nei galo e uiga i togafitiga na faatonuina e le fomai. Taofi le inuina o vailaau e matua faasaina. E mafai ona taʻitaʻia ai le hypo- poʻo le hyperglycemic coma.

E mafai foi ona e faʻaaogaina mea nei, e le itiiti le malosi ma aoga, fouvalega. O le a fesoasoani e faʻaitiitia le maualuga o le toto suka ma faʻamaonia ai lau tulaga masani.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faitau e le aunoa se ituaiga o togafiti faataulaitu:

"E pei o le lauti ma le kofe, e liu suamalie uma, ia tuʻuina mai aʻu i le maʻisuka. E le tumau i totonu o le toto, o le a faʻaumatia i ni vai, o le a fefefe vailaʻau. O le a ou talanoa i le maʻisuka mo le selau tausaga, ia vave ona toʻa, toe foi atu i seoli. Ia faapena. Amene! Amene! Amene! "

O le mea autu i le lafoina o lenei sipela o le masani. Ma ina ia faʻamalosia ai le aafiaga e te manaʻomia e faitau ai se isi togafiti togafiti.

"Tuu mai le maʻisuka e alu ese mai ia te au, ma o le suka o se vein e le oona ai au. O le a ou faʻamālōlōina le tino atoa i se papa maʻa, ina ia aua le momotu, e le afaina. Ou te ole atu i le la e aumai ia te au le malosi ina ia le manumalo ai le maʻisuka. Ou te ole atu i le masina e aumai ia te aʻu le saolotoga, e aveesea le leaga leaga e faavavau. Ia faia loa! Amene! Amene! Amene! "

Aveese moligaʻo uma, ma lafo ese le au mai i totonu o se pusa lapisi. Ufiufi le pepa lea e tusia ai le togafiti faataulaitu, ese mai tagata ese. Ma e te le o faʻamoemoe o le a oʻo vave mai. E tatau ona e faʻatali mo le itiiti ifo i le masina e matauina ai suiga lelei i le maʻi.

Afai a maeʻa le masina ona le galue lea o le sipela ia te oe, toe fai taga tutusa, ae naʻo le masina atoa. E te vaʻai, o le a le pine ae alu ese mai le maʻi mai ia te oe. O le a sili atu ona faigofie mo oe. O lou suka toto e masani lava.

Tatalo mo "maʻi suka"

E manaʻomia lou fuaina o le umi o lou ulu. Ona tauaso lea e tusa ai ma fua o le paʻu. E taua tele lona i ai ma fatuga ma laupepa.

Tatalo mo "maʻi suka"

Lalaga lau la lal o loʻo i ai iina. O le mea lea e tatau ai ona faapaiaina le mama i totonu o le malumalu. Ina ia faia lenei mea, tuu i autafa o le afi a le Tina o le Atua ma faʻamalamalama moligao e fitu faatasi ma ia. Fesili i le Virgin mo le faamalologa. O au upu e le tatau ona taulotoina pe tusia i se fasi pepa. E tatau ona sau mai lou loto. Fesili atu ia te ia mo le faamalologa, mo le meaalofa o le ola maloloina. I le faaiuga o lau tatalo, ia mautinoa ia ole atu mo ona faamanuiaga ma aua nei galo e tuu se foai mo manaoga o le ekalesia.

A e tuua le malumalu, ia fai atu upu nei:

"O aʻu, o le auauna a le Atua (o loʻu igoa atoa), na sau mo le soifua maloloina ma le agavale i le ola maloloina! E faapena foi! Amene! Amene! Amene! "

A oʻo mai, e manaʻomia lou faia o le lauti mai se tamaʻi lima o laulaau mai se pulou. E tusa ma le afa o le lita lita o le vai e tatau ona i fafo. E tatau ona inu tele le afaina.

A mavae le tolu itula, toe toe inu le vai. E tatau ona faʻamafanafana ma inu i se tulaga mafanafana.

Ma i le tolu itula mulimuli ane, vavae se vailaʻau vailaʻau, faʻaleleia ma inu i le malulu. Toe faia au taga i lea taimi ma lea taimi. Faʻaauau pea seia oʻo ina alu lau laulaau.

Ma le isi, e tatau ona e saunia se fofo aspen. Ina ia faia lenei mea, ave le 50 kalama o le paʻu o aspen, sasaa le vai malulu (tolu lita). Aumai mea uma i se vevela, ona malulu ai lea. O lea ituaiga e inu i totonu o se ipu malamalama i le aso, sui i latou i le lauti. I le afiafi, e tatau ona e 'ai i le selau kalama o pala.

Aua le galo se togafiti e uiga i togafitiga na faatonuina e se fomaʻi. Ia mautinoa ia mulimuli i ana fautuaga. Ma o togafitiga faʻapitoa faʻatoʻaga, e pei o faufauga, o le a naʻo le faʻamaopoopoina togafitiga ma faʻamalosia.

O a faufauga ma tatalo o le a fesoasoani i le maʻisuka

"O aʻafiaga" Sugar "e aafia ai tagata e tusa lava po o le a le itupa, tapuaiga poʻo tausaga. E le mafai ona faʻamalolo e faʻavavau, ae o se meaai masani e faʻasaʻo ai gaʻo ma gaʻo ma gaʻo mo le maʻisuka ituaiga 2, pe a le tumau le pancreas i le insulin, e mafai ona taofia le maʻi.

O faʻasalalauga ma upu faapitoa e aoga foi mo le faʻafitauli o le ituaiga 1, pe a le maua le inisalini i le aofaiga tonu.

Ole vaega ole mafaufau o le faamai

Ua valaau fomai e togafitia maʻi o le tino, lea latou te faia i nisi taimi le 100%. Ae o le mea lea, pe afai o le faagasologa o togafitiga ua iloa e le tagata maʻi: o se mea i le olaga o loo ia faia le mea sese, pe a uma ona faaali atu ia te ia maʻi. E oo lava i le Tusi Paia o loo faapea mai o faafitauli o le ola maloloina ua auina mai mo agasala.

E tusa ai ma le manatu o Louise Hay, o le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e tau atu i tulaga nei:

  1. Faʻanoanoa i taimi ua mavae, le naunau e ola nei.
  2. O le manao e pulea isi ma oe lava, ola i luga o se faasologa.
  3. Tuuina atu le faanoanoa, faanoanoa. E taumafai se tagata e faoa faamalosi le faʻamalosi, lea e oʻo atu ai i le oona tele.

O mafuaʻaga e mafai foi ona natia i le masalosalo, o le naunau e 'ai atili, ma o lenei ua avea ma agasala. Mo le laveai mai ai, latou te liliu atu i le au paia e tasi e pei o le tagofia o fualaau faasaina po o le ava malosi. I le amataga o le faagasologa o le faamalologa, e tatau ona e tatalo i le 'upega tafailagi "Chalice e le Mafaamatalaina".

O le mafaufau loloto o le a fesoasoani foi. E tatau ona nofo i se siosiomaga toʻafilemu, pe a tumau le maʻi i le fale lava ia, faʻamalamalama se moligao ma manatuaina, ina ua maeʻa le maʻi. E tatau ona e faʻamagalo oe lava ma isi mo ni mea sese ma vaʻai i le faʻamaʻi ma le agaga faafetai. Atonu o le a avea ma amataga i se vaaiga fou o le lalolagi.

O togafitiga o le a lelei foi pe a toe iloiloina e se tagata tulaga manaomia faaletino mo le atinaʻeina o togafitiga.

Manaomia le taulimaina o mafuaaga.

O mea e mafua ai le maʻisuka e sili atu nai lo le iloa e tagata lautele. I le faʻaopopo atu i le tele o meaʻai ma le faʻaaogaina o meainu suamalie, suamalie ma falaoamata, falai, gaʻo, e iai isi mafuaaga:

  • O se suiga ole autoimmune o le faamaʻi, ona amata lea o le faamalologa i le taufaaleaga, tatalo ma mafaufauga. O le sini autū: ia oʻo i le malamalama, aua o le faʻalavelave faʻafefe lea e faʻamaopoopo ai le tino.
  • Pancreatic maʻi. O le togafitiga e amata i se togafitiga faafomaʻi e faatonuina e se endocrinologist. Ae tasi e le mafai ona teena tatalo. O le a vave ona toe faʻaleleia.
  • Toto I lenei tulaga, o le maʻisuka e mafai ona pasia pe a uma le fanauina, ae e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi.
  • E mafai foi ona e fesoasoani ia oe lava i ni upu faapitoa pe a tupu aʻe le maʻisuka e faasaga i le talaaga o faʻamaʻi pipisi, ona o vailaʻau poʻo mafuaʻaga o faʻamaʻi pipisi.

O le a le sili atu le faʻataunuʻuina o faʻamatalaga a le endocrinologist, e oʻo lava i fomaʻi ma faifeau o le ekalesia e faʻamaonia e faapea o se vailaʻau ua faatonuina e se fomaʻi e tatau ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻavaivai. Ma e na o le taimi lava e te manaʻomia e faʻamalosi ai lenei togafitiga i se upu.

Fesoasoaniga Taupulepulega

O tagata maʻi ua oʻo i le faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le toto maualuga maualuga o nisi taimi e masalosalo pe oi ai se taupulepulega mo le maʻisuka. O loʻo faʻamaonia e le au faamalolo ni filifiliga faʻamaonia.

      1. O le sauniga e faia i luga o le suka - masani, nutimomoia, faamamaina. Na te faʻaaogaina faʻamatalaga e pei o le vai, Wang, o mafaufauga faʻaonapo nei na galue ma ia. Na ia faʻavasegaina foʻi le faʻamaʻi.

      O se fouvalega malosi lea, latou te faitauina ai mo le vaivai o le masina: "O le la e taamilo i se matasele, ae le o le tautau. E leo leotele le taifau, ae e le pese ia te ia o se pese. E na o le tasi lava le afaina mo le maile paepae: ia ave lenei maʻi mai le suka, ma o le auauna a le Atua (le igoa o le maʻi) o le a maloloina. Amene. " A maeʻa - fafaga le oloa i le taifau o le suti faʻamaonia.

      Taua! E le faʻatagaina e le ekalesia se faʻafeiloaʻiga o le faʻamaʻi i se isi meaola, e pei ona faʻamaonia i vailaau: o pusi ma maile e maua foi i le maʻisuka. O le a mafatia le manu. Afai e filifili se tagata i se sauniga, e tatau ona faʻamautinoa pe a maeʻa ona faitauina upu o se tasi o tamaiti poʻo aiga vavalalata e le 'aina le suka.

      O se ala faʻalagolago e faʻaitiitia ai le kulūkose i totonu o le toto o le suia lea o le suka masani i le lauti poʻo le kofe ma se mea suamalie, sili atu ma le stevia. E leai sona faʻamaʻi, e pei o le fructose. Ae o loʻo i ai se faʻatulagaga faʻatasi ai ma le faʻamavaeina o le suka i nei meainu, e mafai ona e suia i latou i isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faitauina le faʻaiʻuga mo le maʻisuka i le vai.

      "E pei ona liusuavai loʻu suka i le vai, o le maʻisuka lafoaʻi i lena auala, e le tumau i totonu o le toto, o le a na o le sasaa vai. O le a fefe o ia i vailaau, ma o le a alu i se isi malo, tuu atu ia te ia e alu atu i le le mama, ae o le a ia alu ese mai ia te au! Amene! " E te manaʻomia le faaopoopo o le suka i se vai inu poʻo se vai ma se meainu. E mafai ona e sasaa se vaega itiiti, o le mea autu o le i ai o le sugar granulated.

      Ae mo tagata talitonu, e le taliaina mea taufaaleaga, tatalo i le Atua, le Maria o Maria, ma le au paia e talafeagai mo i latou.

      Tatalo: E mafai e le Atua ona faia se mea!

      O se lapataiga lautele i le Tama Faalelagi, mai maʻi uma lava ma faapitoa mai le maʻisuka, o le a avea ma se tatalo: "O aʻu, o le igoa o le auauna a le Atua, na ou sau i le malumalu mo se soifua maloloina, ma tuua faatasi ma ia! Amene! " Latou te faitauina i le faitotoa ma ulufafo mai le falesa.

      E le gata i lea, o le poto masani i le tele o seneturi o le faatuatua e faamaonia ai: salamo masani, o le taʻutaʻu atu i aso e tolu o le anapogi ma le tatalo e faia ai vavega moni. O le faʻamaʻi na mafua.

      Latou te saili foi i fesoasoaniga o ata, o le a latou fesoasoani e togafitia togafitiga, ma o nisi taimi latou te faia vavega - e tusa ai ma le faatuatua o se tagata.

      • Liliu atu i le Fomai Panteleimon. Na te togafitia uma gasegase o tagata, e aofia ai ma faʻamaloloina ma le faʻatamala ituaiga o faʻamaʻi, pe a leai se faʻamoemoe mo le toe faʻaleleia.
      • O le tatalo o le faʻailoga a le Tina o le Atua o Vladimir e aoga foi, lea e fesoasoani i vaivaiga faaletino ma faalemafaufau, o le faʻaalia o le maʻisuka.
      • St. Artemy le Great Martyr ua tatalo mo le laveai mai maʻi o le manava, ma mai le pancreas foi. E fesoʻotaʻi lenei mea ma lona biography, pe a paʻu'ū se tamaloa i se maa tele ma faʻaleagaina ana inisiua.

      Fesili mo le soifua maloloina i luma o se atigipusa e mananao le tagata maʻi e mulimuli i ai, latou te salamo faamaoni ia latou agasala ma folafola atu e lafoaia soo se amioga leaga. Ona auina atu lea e le tagata paia se vailaau mo le maʻisuka.

      Fofo faʻapitoa

      Pe a lagolagoina le tatalo tatalo poʻo le togafitiga o le taupulepulepulepulega, ia tausisi i meaʻai masani. O togafitiga o fomaʻi faʻaleagafesa, lea e faʻaaoga pea e tagata gasegase o le endocrinologist, o le a oʻo mai e laveai.

      E mafai e le elemoni masini ona faʻaitiitia le toto suka:

          1. Ave le 100 g o le lemon zest, 300 g o le pakisa ma le garlic.
          2. O mea e fai o loʻo i totonu o se mea e gaosi ai meaʻai ma fefiloi, ma tuʻu ai mo le 14 aso i se nofoaga pogisa ma malulu.
          3. Aʻo leʻi 'aʻai, e tolu taimi i le aso e fai ai lenei vaifofo mo le 1pp. E mafai ona e inuina i se teuteuga o stigmas sana.

      Taua! I le gastritis poʻo le maʻi o le manava, o le faʻafefiloi e faʻaaoga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

      Afai o le maʻisuka e fesootaʻi ma le maualalo o le inisalini, fai se isi fofo:

      • O gaʻo tipi i se fai meaʻai (50 g) e sasaa mai i vodka (300 ml). Auina atu e faʻaosooso mo le vaiaso, faʻapipiʻiina.
      • 50 g o laʻau paina e sasaa atu i le aofaiga tutusa o le ava malosi. Latou te tausisi foi.
      • I le taimi lava e tasi, o le ava malosi ma le mutia vao o le paffs ua sasaa i le ava malosi.

      Se sipuni siva i le afa itula ao leʻi oʻo i le taeao ma ao lei alu i le moega, fai se mea faʻafefiloi. Ua saunia e pei ona taua i lalo: 100 ml o le muamua paluga o loʻo faʻafefiloi, 50 ml i luga o se paina, 30 i luga o se pa.

      O teuteuga o vine, lanu lanumeamata, lamolemole mai laulaau o kapeti Saina, kokoloti ma kukama e aoga foi. Ae o le a fesoasoani ia i latou e ola ai i le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi e le gata o meaʻai faafomaʻi ma mea teuteu, o le fua na faia ma tuʻuina atu e tagata faʻamalosi mo le fiaselau tausaga, ae faʻapea foi le uiga tonu. E saunia e ala i taupulepulega ma tatalo.

      Ina ia aumaia le setete o le toefaʻasalaga vavalalata vavalalata, e mafai, e aunoa ma le faʻaaogaina o togafiti faʻataulāitu, ole atu i le Atua mo le soifua mālōlōina i nisi aso lotu.

      I le po o Ianuari 7, mai le vaeluaga o le po i le oso aʻe o le la, i le Epiphany, Annunciation, Palm Aso Sa ma le Aso Tofi Aso Toʻonaʻi, ao taloina le logo o le Eseta, latou te ole atu mo le malosi o le tino ma le agaga - ma e le teena e le Atua.

      Ae ia manatua: o faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi e uiga i vailaʻau ma mea taumafa e tatau ona amanaʻia.

      E mafai e le Magic Cure Diabetes

      O le maʻi suka o se togafitiga e le mafai ona togafitia o le endocrine polokalama e aafia ai totoga eseese e le lelei. O tagata maʻi e atiaʻe faʻamaʻi fou lea e sili ai ona vaivai le tino. O isi vailaau faʻasaʻo e faʻaitiitia ai le tulaga o tagata mamai. O nisi tagata maʻisuka latou te fiafia e liliu atu i malosiaga maualuga mo le lagolago, ina ia latou maua le malosi e tau ai.

      Na tusia e Boris Piven se tusi atoa e uiga i lenei mataupu, lea e fesoasoani i le fatufatuina o uiga talafeagai o mafaufauga mo togafitiga. Na ia finau atu e manaʻomia e le tagata maʻi ona faʻaumatia faʻafitauli eseese o le tino ma le mafaufau. I totonu o le tusi, e mafai ona e iloa auiliiliga auiliili ma mafaufauga manaia e uiga i lenei maʻi.

      O le faʻamatalaga i le tusi a Boris Pivin e mafai ai e le agaga o maʻi maʻisuka ona fegalegaleai ma le Atua i le faagasologa o le faitauina o se taupulepulega leaga poʻo se tatalo.

      O nei faiga faʻavae faaleagaga e tuliloaina sini autu:

      • Faʻamālōlōina atoatoa o maʻi mai le faʻafitauli o le tino ma le mafaufau. O le toʻatele o tagata e maʻi tigaina, o isi e mataʻutia e temoni. O le galuega e faamatalaina ai mataupu o togafitiga mo le maʻisuka. Ina ia feagai ma o latou faafitauli, e filifili e tagata tatalo sao. Latou te lagona o loo i ai le Atua ma i latou.
      • Tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga i tagata e ala i faʻaaliga e mafai ona suia ai mafaufauga faʻavae, faʻataʻitaʻiina se tagata i se auala ese o le olaga, lea e leai ni faʻamaʻi. O tusitusiga eseese eseese e toe faʻaleleia mai se tasi manatu. O le iʻuga, e mafai ona iloa e le maʻisuka pe faʻafefea ona faʻaleagaina e nisi o mea masani, faʻaleagaina lo latou ola maloloina.

      O mafaufauga o mafaufauga o le faamai o loo iloiloina foi i lenei tusi.

      O le maʻisuka e mafua ona o le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le tino na mafua ona o le le lelei o le gaioiga o le inisalini, le lava o le inisalini, poo le le lelei o le digestibility o enzymes e siama o totoga i totonu. Talu ai ona o lenei faʻamaʻi, faʻaleagaina le faʻamaʻavaleina, faʻalavelave faʻalavelave tutupu. E tele taimi e tutupu ai faafitauli ma totoga i totonu. Faʻalagolago i le natura o faagasologa o loʻo faia i le tino, ua vaevaeina le maʻisuka ile ituaiga 1 ma le 2. O se ituaiga insulin-tutoatasi tutoatasi o togafitiga e tupu i le 80% o mataupu.

      Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

      Faʻaaoga fomaʻi e togafitia ai faʻamaʻi tino, ae e le o taimi uma e mafai ai ona faia atoatoa. O nisi tagata gasegase e tatau ona iloa pe aisea ua faʻaalia ai ia te ia lenei maʻi. Fai mai le Tusi Paia, o maʻi eseese ua tuuina atu i tagata mo a latou agasala.E tusa ai ma aʻoaʻoga a Louise Hay, o le maʻisuka o se togafitiga lea e mafua ona o ia tulaga:

      • o se tagata e faanoanoa i mea na tutupu i le taimi ua tuanai,
      • le taliaina fuafuaga mo le lumanaʻi,
      • e le ola mo aso nei
      • manaʻo e siaki mea uma i ona tafatafa, ola i le olaga e tusa ai ma le faʻatulagaga, faʻatulagaga,
      • umi le atuatuvale, lea e feoaʻi ai tagata, maua le mamafa.

      O mafuaʻaga e masani ona taʻoto i le taumafa, o le manaʻo e faʻateleina mea, o le faʻafefeteina e faatatau i le agasala. E masani ona fesoasoani ositaulaga i tagata i tulaga faapena. I le amataga o le togafitiga o togafitiga, e mafai ona e faia se tatalo i le atigipusa, lea e taʻua o le "Chalice e le mafai ona vaivai."

      O le mafaufau loloto e fesoasoani foi i le faatupuina o se uiga lelei mafaufau. E tatau ona mautinoa le lelei o le siosiomaga pe a tuua naʻo le tagata maʻi ma ona mafaufauga i le fale, moli se moligao, paʻu atu i lona lalolagi i totonu. Na ia aʻoaʻoina pe a maeʻa ma pe aisea na tupu ai maʻi.

      O nisi fautuaina e talosaga mo se faamagaloga mai ia i latou lava ma e pele ia i latou mo le faia o mea sese, suia o latou manatu e faatatau i maʻi, ma faaalia le agaga faafetai. Masalo o lenei tulaga o le a avea ma mafuaaga mo se suiga i le vaaiga o le ata o le lalolagi. O se taunuuga lelei mai togafitiga o le a maua pe a suʻesuʻeina e le maʻisuka tulaga manaomia faaletino mo le atinaʻeina o le maʻi.

      O mafuaaga o le maʻisuka e tele, ae le o mea uma e iloa e tagata. Latou te malamalama o le tele o meaʻai, o le faʻaleagaina o mea suamalie, meaai falai pe gaʻo, faʻaosoosoina ai le ita.

      Matou te lisi nisi mafuaaga:

      • Faʻafitauli a le Autoimunune lea e faʻaaogaina ai faufauga leaga, sauniga, mafaufau loloto. E manaʻomia e se tagata ona ulu i lona uiga, suia amio amio algorithms e aʻafia ai le atinaʻeina o togafitiga, talu ai o le faʻalavelave faʻafefe lea e pulea ai le tino.
      • Finiga o le Endocrine O se maʻi maʻi faʻafesoʻotaʻi e togafitia i vailaau e fautuaina e le endocrinologist. O le musuina o tatalo e leai sona mafaufau; latou te fesoasoani ia te oe ia lagona le toʻa.
      • Toto I lenei tulaga, o le maʻisuka e masani lava ona faʻaumatia pe a uma ona tuʻuina atu, ae e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i se tagata tomai faapitoa.
      • E mafai ona e faʻamatalaina upu lelei, tuʻu oe lava mo se tulaga lelei o tulaga, pe afai o le maʻisuka ua tulai mai o se taunuuga o le atinaʻeina o faʻamaʻi, ona o le le talafeagai o le faʻaaogaina o vailaʻau poʻo le mafuaʻaga o faʻamaʻi pipisi.

      O le feutagai ma se fomaʻi e manaomia i taimi uma, e oo lava i faifeʻau latou te fai mai lenei mea. O vailaau faafomai ua faatonuina e se fomaʻi e tatau ona matua faia. O ia togafitiga e faamalosia e le upu paia.

      O le vailaau e galue vave i le vaega o le tino o le tagata, o mafaufauga mafaufauga e suia ai faamatalaga, lea e aafia ai le tino faaletino.

      Palama molilala

      Fesoasoani e faʻasaʻo le maʻisuka. O le taupulepulega taufaaleaga e faʻailoa mai i le fesoasoani a nei masini, e muamua faitau le tatalo. E tatau ona e alu i le lotu, faatau mai moligao e 30 o le wax. I lenei taimi, e le manaomia le vaai atu i foliga o le au paia o loo faaalia i luga o puipui o le malumalu.

      A maeʻa le totogiina, e te le manaʻomia le faia o se suiga, ma tuua fale e aunoa ma le liliu. A toe foʻii le fale, e tatau ona moli moligao. E le mafai ona e mafaufau i se mea le lelei, e tatau ona mama le mafaufau, e tatau ona mama le agaga. Malosiaga e tatau ona faʻatautaia i se vave toe faʻaleleia. I le taimi o le faitauina o tatalo, e faia ai e se tagata ni ata, ata vaaia. E tatau i se tasi ona taumafai e mafaufau pe faapefea ona alu ese le kulukose i le tino, pe faapefea ona faamama le tino.

      O nisi tatalo faapitoa mo le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina e le tagata gasegase oi latou lava pe tuʻuina atu i ai le faitau i se tasi e pele. O aso taʻitasi e faia i le taeao. Tautala upu faapitoa faatolu i le aso, vaai i le eleele susū. O nisi tatalo e toe faia i le 8 taimi vave pe a uma le la.

      O se taupulepulega leaga o le vai, mo le faʻatinoina o mea o le a e manaʻomiaina ia mea:

      • 9 moligao mai le falesa,
      • vai vai
      • vai manino mai se vaʻaiga lelei e fefiloi ma le malamalama,
      • solo solo
      • cotton fabric
      • matai.

      O le maʻi suka e nofo i luga o se nofoa, 7 moligao ua susunuina i ona tafatafa. Na ia uuina le tasi ma lona lima taumatau, o le isi o loʻo umia e se tagata o loʻo umia le sauniga. O le solo o loʻo faʻamaluluina i totonu o se fagu vai, faʻaaogaina e solo le ulu o le maʻi mai luga i lalo. Sook le solo i le vai pe a ma le 12 taimi. O le tino atoa ua lubricated, ua faitauina se taupulepulega.

      A maeʻa le sipela, solo le tagata maʻi, faʻaauau ona faitau tatalo. A maeʻa ona toe faia le tolu, ona maeʻa lea o le sauniga. O mea e faʻaaoga e tanu i totonu o le lotoa e leai se tasi e savali, i lalo o se laau mate, pa poʻo le vao. O lea faiga e faia i totonu o le vaiaso. E mafai ona toe fai i le masina, pe a vaivai le masina, seia faigofie le maʻi suka.

      Boris Piven - tatalo

      Na faia e le failauga lauiloa se tatalo faapitoa mo le faamalologa. O tagata o loʻo faʻaaogaina e fai mai e suia lo latou soifua manuia pe a uma ona faitau.

      E fautuaina e le faifeʻau le faia o le tatalo pe a ma le 6 taimi. Afai e faigata ona faia lenei mea, ma o upu e tatau ai e naʻo le tasi ona tautalagia, e fautuaina e aoao, ona toe fai pe a manuia. O le alofilima o le lima taumatau po o le lima tauagavale e tatau ona faʻaaoga i le faʻafitauli i le tino. O le upu taulaitu e faitauina i luma o le vai paia, ona faʻaaoga lea i le 4 aso i le aso.

      Isi faufauga

      O isi tagata atamamai latou te fautuaina le faʻaogaina o se pulou. O le tagata maʻi na te aoina saʻo lava ia laau, faʻasaga se pulou. O le tele o laʻau faʻaiʻu poʻo laulaʻau laulaʻau ua faʻaofiina i totonu o se mea faʻapitoa. Ona latou o mai lea i le falesa ma le aitema, agai atu i le faailoga a le Tina o le Atua, faitau le talosaga mo le faamanuiaina o lenei mea. Pe a tuua le malumalu ua taʻu mai le fuaitau: "Na ou sau mo le soifua maloloina, o le a ou alu ma le ola maloloina."

      O se vaega o le pulou ua vavae ese, toso. O le fofo muamua lava e faʻaaogaina le vevela, pe a uma le 3 itula e faia ai se mea fou, ae inu i se tulaga mafanafana. A maeʻa le 3 itula, ona vavae ese lea o se isi fasi pepa, faʻamaʻe, faʻalelei, ma faʻaaogaina lemu. E faia le faʻataʻitaʻiga seia maeʻa.

      O le faʻaaogaina o ia fuamasi e mafai ona i ai se aoga aoga i le soifua manuia o le maʻisuka. O faʻataʻitaʻiga e lauiloa pe a mafai ona togafitia le ogaoga o le pala. E tatau ona manatuaina o le maʻisuka o se maʻi faʻapitoa lea e manaʻomia ai le fesoʻotaiga, o le mea lea, o isi vailaau faʻaaoga e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma le fautuaga a le endocrinologist.

      O tatalo e faitauina i tagata e le talitonu i le mana o le taupulepulega leaga, latou te faʻaogaina le fautuaga a tagata faʻamalolo faʻapitoa. O nisi e taumafai e tatalo ina ia latou le faia se mea. O nei mea sese e le mafai ona faia; o isi vailaau e masani ona faaopoopoina ai le togafitiga autu.

      O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

      Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga