Fualaau o lauʻau - Altai Key - laʻu iloiloga

Talofa, le au faitau pele o le blog "Faamatalaga a le nuu o Aibolit." O le aso ou te fia alu lau iloiloga puupuu - o se toe iloiloga o sea oloa e pei o le seleselega o lau laau "Altai Key".

Na ou mauaina lenei oloa i se taimi lata mai nei, ae ua uma ona ou taumafai e faataitai ma ua ou faanatinati e faasoa atu ia te oe.

O faʻamaʻi pipisi ma fatu o faʻamaʻi moni o sosaiete faʻaonaponei. I le taimi muamua, o nei faʻamaʻi atonu e le toe manatuaina se mea e uiga ia i latou lava ma atiae faʻamalosi, ae o le ai ai se aso o le a latou lagona ai lava.

E umi, taugofie ma e le o taimi uma e togafitia ai faʻamaʻi o le cardiovascular system. Se faʻataʻitaʻiga faigofie. Toe faʻaleleia pe'ā uma le osofaʻi o le fatu e tusa ma le 6 masina mai le falemaʻi i le falemaʻi ma vice versa. E tupu umi. E masani lava, e tatau foi ona e totogia.

Aisea ua ou taʻu atu ai ia te oe nei tala mataga? E na ona ou manao e taʻu atu ia te oe o le puipuiga e masani lava ona faigofie ma taugofie nai lo togafitiga o faʻamaʻi ua uma ona tupu.

O le mea lea, o le aoina o fualaau aina "Altai Key" o se puipuiga sili lea o le tele o faʻamaʻi cardiovascular! E le gata i lea, o le tuufaatasiga o togalaau o loo i totonu o lenei faaputuga e maualalo ai foi le maualuga o le cholesterol (meaai mo le cholesterol) i totonu o le toto ma faamama ai le toto.

E na o ni nai vasega o togafitiga ma le Altai Key ma o le a toe faafoi mai e lau toto totoʻa o latou gafatia, o le a ono faʻaitiitia le paʻu o le toto ma i le tele o taimi manaia o le a tutupu.

"Altai Key" - mea faʻamalolo

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei faaputuga, e mafai ona faʻasalalau le galuega a le fatu muso, faʻamaonia le fatu ma le toto. E le gata i lea, o le Altai Key e faʻateleina ai le malosi ma le toto o le toto, faʻamalosia o latou puipui, ma e mafai ona faʻamālōlō ai le tiga o le loto.

Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ai ona togafitia togafitiga, angina pectoris ma le neurotic disorders. O le mea ou te fiafia i ai, o le fesoasoani o le aoina oe e mafai ona togafitia maʻi fatu, e pei ona latou fai mai, i le masini. Pau lava le mea e manaʻomia mai ia te oe o le faʻaaogaina o lenei aoina nai lo le masani masani.

Na o ni nai masina ma o le ae maofa i le aafiaga! Mo se faʻataʻitaʻiga, na ou maofa i le vaʻai i le mavae ai o le 3 vaiaso na toe foʻi mai laʻu avega i le masani, e pei lava. O se lisi atoa lea o mea e mafai e lenei aoina ona:

  • Faʻamālōlō le tiga o le loto ma soʻo se faʻafitauli i totonu o le loto
  • Faʻateleina le fatu vascular, faʻamalosia o latou puipui
  • Faʻatulagaina le gaioiga o le muso o le fatu (faitau pe faʻafefea ona faʻamalosi), toto maualuga ma le fatu fatu
  • E faamamaina le toto, aveese toxins mai toto toto
  • E faʻaitiitia ai le arrhythmia, angina pectoris, faʻafitauli o le neurotic
  • Faʻaleleia le tuʻuina atu o le okesene i le faiʻai
  • Faateleina le leo atoa, faʻasaʻo le vaivai
  • E taofia le atinaʻe atili o faʻamaʻi cardiovascular ma o latou faʻafitauli
  • Tuʻuina atu le polokalame cardiovascular ma elemene taua
  • E faaitiitia ai le suka o le toto, e faamalosia ai le tino
  • Faʻaleleia le soifua manuia lautele, e aumaia ai se moe maloloina lelei
  • Faʻaleleia le metabolism ma le gaioiga galue

Laulaʻau totoina "Altai Key" - faʻapipiʻi

Ou te le iloa pe faʻapefea se tasi, ae ia te aʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea moni e faapea, o se vaega o le aoina na o togalaau faʻalaʻau masani e maua ai le tele o lagona lelei. E foliga mai ua tuua se faailoga i luga o le galuega. O lea la, sei o tatou vaʻai pe o le a le mea e aofia ai?

Le tuufaatasiga o le aoina "Altai Key":

  1. Yarrow
  2. Reishi Mushroom
  3. Gingko Biloba
  4. Chaga birch
  5. Vaʻalele
  6. Togalaau
  7. Red viburnum
  8. Hawthorn

Sei o tatou faʻasolo vaega taʻitasi o le aoina, ina ia mafai ona e malamalama i le auala e aoga ai.

  • Hawthorn - e puipuia ai suiga o le tino i totonu o vaʻa o le fatu, faʻapea foi ma le faʻaleagaina o le muso o le fatu. I le faʻaopoopoga, o le anufe e faʻaleleia ma faʻaleleia le maualuga o le toto, faʻamamaina le tulaga lautele o le soifua maloloina ma saturates le tino ma vitamini.
  • Rosehip - e puipuia le atinaʻe o le atherosclerosis. Faʻaitiitia le cholesterol o le toto ma faʻasalalau lana gaosiga i le ate. O le Rosehip e faʻavaveina ai le malepelepe ma le faʻamamaina o gaʻo mai le tino, faʻapea foi ma le taofia o le lafoaia i vaʻa
  • Ginkgo Biloba - faʻaitiitia toto ma faʻaitiitia toto toto, faʻateleina le malosi o latou puipui. O le iʻuga, o lenei mea e taofia ai le faʻaalia o pupuni toto. Faʻaitiitia le lamatiaga o le atinaʻeina o le faʻataunuʻu o le myocardial i le 80%
  • Viburnum mumu - faʻaleleia le galue o le fatu, faʻasaʻo le fua o le fatu, faʻasaʻo vavave vascular ma le toto maualuga. Faʻatasi ai ma le mushroom Reishi, e malolo ai lalo o le cholesterol
  • Horsetail - faʻaitiitia le toto maualuga. O loʻo i ai mea faʻatau ma mea totino, faʻasaʻo le le mautonu, atuatuvale pe faʻavevesi tulaga.
  • Reishi mushroom - fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaalia o le toilalo o le fatu. E faʻamalositino le galuega faakonekarate o le myocardium, ma o se taunuuga o le tele o le toto na faʻaaogaina e le loto e faʻateleina ai. Pipi o le pulupulu e malosi, o le saoasaoa o le toto toto ua faateleina
  • Chaga birch - faamautuina le toto toto ma faamautuina le pao o le fatu, faamalolosia le fatu o le fatu, faateleina le tetee o le tino i le matelaina o le okesene. Chaga o se puna o le uʻamea, magnesium, manganese, potassium
  • Yarrow - faʻaleleia le mafaufau ma le faʻaogaina o le tino

O fea e mafai ona ou faʻatau ai le Altai Key o togalaau vao ma pe fia le tau

Soʻo se tasi e mafai ona faʻatau lenei totogifuapauina i le kiliki i luga o le fuʻa samasama o loʻo i lalo O oloa na auina atu i le uluai setiina o Altayvit, o loʻo i ai le avanoa e maua ai tupe i le tuʻuina atu ma faʻasalalau le pusa e Russian post.

Aiseā na faʻatau ai e le au faʻatau le faʻatau atu o le Altai Key e ave atili ai? Na faia lenei mea i le faʻamoemoe, aua o le 1 pusa e leai se togafiti togafitiga, e ui o le cholesterol o le a laʻititi ona faʻaitiitia.

E le gata i lea, o le toatele oi tatou e fia talitonu i vavega ma mafaufau pe a uma ona inu i totonu o ipu inu "tioata" o le a latou faamaloloina atoatoa mai o latou maʻi. E masani lava, e le o mauaina le manaʻoga e manaʻomia, ona latou amata lea ona ili i soo se mea, o lenei mea uma o se paga ma isi. O le mea lea latou te faʻatau atu ai 6 faʻamatalaga i le taimi e tasi, o lenei mea e mautinoa lava mo oe e lagona ai le aafiaga. Ma o iina e mafai ona e faʻatau atili pe a manaʻo ai.

Ou te fautuaina e na o le faʻafeiloaʻi i se tali umi, sui le aoina o le lauti masani. O nai nai upu e uiga i le mafuaaga e le tatau ai ona e faitauina i se vave vave.

E te faʻatauina togafiti vao. O se tuufaatasiga lenei o vailaʻau vailaʻau eseese e faʻaleleia ma faʻaleleia ai le faʻamalolo o le tasi i le isi. Ma o togafitiga o fualaʻau e afaina ai le tino e ese lava mai togafitiga masani. O lona aafiaga i luga o le tino e sili atu le mumu, ma o le mea lea ua faasolosolo malie. Faʻaaoga le masani ile inuina o le Altai Key collection ae le o le lauti poʻo le kofe.

E te vave faʻaaoga i ai. E le o se mea leaga ma sili ona manaia i le tofo. I le faaiuga, sa ou totoina foi se aiga i ona luga, sa latou feinu faatasi. I le faaiuga, ou te fia fai atu o le Altai Key collection e na o le 1 le faʻasalaga - le faʻamaonia i vaega o loʻo faia ai lona fatuga.

E leai se kemisi i totonu, na o togafitiga masani o vailaʻau e le fasiotia ai faʻamaʻiga o le faʻamaʻi, e pei o vailaau masani, ae faʻagesegese ma le sologa lelei le faʻamaʻi lava.

O le Altai Key e mafai ona ave i le taimi e tasi e pei o soo se vailaʻau, o lea afai o loʻo e faʻamaonia soʻo se togafitiga, ona e le manaʻomia lea e faʻavevesi. E mafai ona e faʻaaogaina le aoina o se faʻaopoopoga.

O lena lauti o le a aoga foi i tamaiti ma latou te fiafia i ai. Le itiiti ifo ma laʻu tama e 10 tausaga le inu ma le fiafia. O le isi mea faaopoopo, o lenei oloa e leai ni mea e oso ai.

O mea faʻamalolo o le faʻaleleia o togalaau "Altai Key"

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei faaputuga, e mafai ona faʻasalalau le galuega a le fatu muso, faʻamaonia le fatu ma le toto.

E le gata i lea, o le Altai Key e faʻateleina ai le malosi ma le toto o le toto, faʻamalosia o latou puipui, ma e mafai ona faʻamālōlō ai le tiga o le loto. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ai ona togafitia togafitiga, angina pectoris ma le neurotic disorders.

O le mea ou te fiafia i ai, o le fesoasoani o le aoina oe e mafai ona togafitia maʻi fatu, e pei ona latou fai mai, i le masini. Pau lava le mea e manaʻomia mai ia te oe o le faʻaaogaina o lenei aoina nai lo le masani masani. O ni nai masina ma oe o le a maofa i le aafiaga!

Mo se faʻataʻitaʻiga, na ou maofa i le vaʻai i le mavae ai o le 3 vaiaso na toe foʻi mai laʻu avega i le masani, e pei lava.

O se lisi atoa lea o mea e mafai e lenei aoina ona:

  • Faʻamālōlō le tiga o le loto ma soʻo se faʻafitauli i totonu o le loto
  • Faʻateleina le fatu vascular, faʻamalosia o latou puipui
  • Faʻataʻituina le fatu o le muscle, toto toto ma le fatu fatu
  • Na faʻamamaina le toto, aveese le toxini mai toto toto (faitau e uiga i le faʻamamāina o Siberia)
  • E faʻaitiitia ai le arrhythmia, angina pectoris, faʻafitauli o le neurotic
  • Faʻaleleia le tuʻuina atu o le okesene i le faiʻai
  • Faateleina le leo atoa, faʻasaʻo le vaivai
  • E taofia le atinaʻe atili o faʻamaʻi cardiovascular ma o latou faʻafitauli
  • Tuʻuina atu le polokalame cardiovascular ma elemene taua
  • E faaitiitia ai le suka o le toto, e faamalosia ai le tino
  • Faʻaleleia le soifua manuia lautele, e aumaia ai se moe maloloina lelei
  • Faʻaleleia le metabolism ma le gaioiga galue

Altai Key collection - o fea e faʻatau ma pe fia

E mafai e se tasi ona faʻatau lenei totogifuapauina e ala i le kiliki i le fuʻa lanu samasama oi lalo.

I Altayvita, o lenei tau e naʻo le aoga pe a faʻatonuina 6 pusa o le aoina. Afai e te manaʻo e faʻatau 1 poʻo le 2, o le tau e 990 rupu. mo le 100 gram packaging o le Altai Key collection.

06/01/2019. Faʻamatalaga faʻamatalaga. O le taimi nei e mafai ona e faʻatauina se 1 pusa o aofaʻiga, ae ou te manaʻo e lapatai oe i le taimi lava lena e te le o mafaufauina se vavega. O le faagasologa o togafitiga ua fuafuaina mo le 2 masina o le taliaina (6 faila). E naʻo le tulaga lenei, e mafai ona e faʻamoemoe i nisi ituaiga o taunuuga!

Aiseā na faʻatau ai e le au faʻatau le faʻatau atu o le Altai Key e ave atili ai? E faia lenei mea i le faʻamoemoe, aua mai le 1 le faʻatoʻaga o le a leai se togafiti togafitiga! E le gata i lea, o le toatele oi tatou e fia talitonu i vavega ma mafaufau pe a uma ona inu i totonu o ipu inu "tioata" o le a latou faamaloloina atoatoa mai o latou maʻi.

E masani lava, e le o mauaina le manaʻoga e manaʻomia, ona latou amata lea ona ili i soo se mea, o lenei mea uma o se paga ma isi. O le mea lea latou te faʻatau atu ai 6 faʻamatalaga i le taimi e tasi, o lenei mea e mautinoa lava mo oe e lagona ai le aafiaga. Ma o iina e mafai ona e faʻatau atili pe a manaʻo ai. Ou te fautuaina e na o le faʻafeiloaʻi i se tali umi, sui le aoina o le lauti masani.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faʻamatalaga mo le aoina o togalaau "Altai Key", na faia lenei vailaʻau mo le puipuia ma togafitiga o faʻamaʻi fatu cardiovascular. O a nei maʻi? O loʻo faʻaalia e tagata gaosiga ma tagata e tuʻuina atu le mutia.

"Altai Key", faʻamatalaga mo le faʻaaogaina:

  • atherosclerotic vascular maʻi,
  • fatufatuʻi o le fatu (tachycardia poʻo bradycardia),
  • maualuga le toto maualuga
  • ischemia ma ona ituaiga,
  • maʻi o le cerebrovascular
  • eseese fatu vaivai
  • gasegase vevela (veins varicose, thrombosis).

O a ni mea faʻafefe e tatau ona ou gauai i ai e fesootaʻi ma le faʻaogaina o lenei fofo?

Faailoga ma faʻaoga

O loʻo faʻamatalaina i luga i lalo oa ituaiga faʻamaʻi e aoga le faʻaaogaina o le Altai Key crop, pe o le a le mea e fofo ai lenei fofo ma i le a le tulaga.

Ae ui i lea, o tagata masani e le o taimi uma latou te iloa ai le i ai o nisi o maʻi ile latou talaaga. O le a le mea e tatau ona e gauai i ai i lou soifua maloloina? Muamua lava, o mea nei o faailoga:

  • puupuu le manava, manava manava ma sina malosi faaletino,
  • vaivai faifai pea ma le moe ma le malologa masani ma le umi,
  • fulafula o mata ma laumei, aemaise i le taeao,
  • numera o tamatamailima o pito i luga ma pito i lalo,
  • faʻafitauli i suiga o le tau, faʻalagolago i mea tau vaʻalele,
  • faʻailoga veins in the head head area
  • uumi mavae ma alofilima e oo lava i le vevela mafanafana,
  • mamafa i vae
  • pipiʻi puupuu o tamatamailima.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le lisi o faʻamalologa le lelei e lautele ma ogaoga. O le mea sili, e sili atu, le feutagai ma se fomaʻi faapitoa ma faʻaaoga lenei mea faigaluega i faʻatasi ma faʻasologa o le fomaʻi.

O le a le aafiaga faʻamalolo o le "Altai Key" aoina o vao?

Faamamaina o vaʻa toto mai cholesterol i le fale: oa meafaigaluega o le a fesoasoani?

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O fuainumera ua faaalia ai e sili atu ma le 10% o tagata o le lalolagi ua maualuga le cholesterol i le toto, ma afai tatou te toesea mai le numera atoa o tamaiti laiti ma tupulaga talavou ei lalo ifo o le 30 tausaga, ona avea lea o le cholesterol ma mala o tatou olaga, o lea ua avea ai le faamamaina o vaa ma vaifofo . Ae ui i lea, aʻo leʻi faʻagasolo i le faʻamamaina o auala, e tatau ona e malamalama pe o le a le cholesterol, pe o le a lona uiga ma pe o le a lona taua. Atonu e lava le fesuiaiga i oloa e le o iai le cholesterol, ma faʻaaoga togafitiga o vailaʻau e pei o se faʻamamaina?

Mea leaga pe aoga?

E ese mai i le talitonuga lauiloa e uiga i le cholesterol o se mea e le tatau ai i le tino, e tatau ona maitauina e le o se mea ese ia i tatou ma faia ni galuega patino: o se vaega o plasma ma lipid membranes, e muamua atu i le fausia o hormones steroid ma le suka. I totonu o masini ma suavai, o le cholesterol e masani ona avea o se oloa o le lipid metabolism, lea e tatau ona tupu i se tasi o auala i le tino ola o meaola uma o le lalolagi o manu.

O se faailoilo e oo atu i le 5.2 mmol / L o se tulaga masani o le aofai o le cholesterol, ae e taua o le lautele ma e leai se faʻamatalaga faapitoa. Mo le mauaina o faamatalaga mautu e uiga i le tulaga o le gaʻo gaʻo, o le cholesterol atoa e tatau ona vaevaeina i vaega ninii, o le lipoproteins maualuga (HDL), le maualalo (LDL) ma le maualalo o le VLDL ma e fesoʻotaʻi ma isi oloa e aofia i le lipid metabolism (triglycerides).

O le mea lea, o le tele o le cholesterol e fai si itiiti, ma o le matafaioi autu o ona vaega ia, e le afaina ai foi le fausia o pa, e mafua ai le suia o le atherosclerotic i le puipui o le vaa, o le mea lea, o le faamamaina o vaʻa toto i le fale e tatau ona faia e amanaʻia ai le fusi o lipid.

O le gafatia e fausia ai ni atherosclerotic plate e aofia ai le cholesterol maualalo ma maualalo, ae o le galuega a le HDL, e ese mai, le puipuia o puipui lapisi, o le mea lea, o le faamamaina o toto toto mai le cholesterol e tatau ona aofia ai naʻo le faʻaumatiaina o vaega leaga.

Ma afai o le aofaʻi o le cholesterol e faʻatupulaia ona o le mea aoga, ona leai lea o se mea e popole ai, e ui lava o meaai ma meaʻai i ia tulaga o le a fesoasoani e puipuia le "amio sese" o le cholesterol. O le siʻitia i le maualuga o le cholesterol maualalo, e oʻo lava i tulaga o se tulaga masani o le faʻalauiloa lautele, o se faʻamaoniga tele mo le faia o fua e faʻamama ai le toto ma toto toto.

O le a le mea e tupu i le "sese" amioga a le cholesterol?

O le masani ai o le tafe o le toto i totonu o le vaa ua taʻua o le laminar. "Vortices" o loʻo tulaʻi mai i nofoaga o le faʻalauga o vaʻa ua taʻua o le vevela o loʻo i ai, lea e mafua ai le faʻaleagaina o le puipui vascular, lea e tosina ai faʻaopoopoga o lipysia o le plasma leaga i mataupu o faʻamaʻi totoga.

O lipids e puʻeina e macrophages, faʻaputu ma liliu atu i soʻo se mea e taʻua o "foamy".I le taimi muamua, o nei mea uma e foliga mai o ni manua ma ni pipisi i luga o le vaa, ona amata ai lea ona amata mai fiva o fesootaiga, lea, faatasi ai ma le "foamy" sela, e amata ona fausia ai se laupepa felanulanuai o loo i ai se lanu enaena ma e maualuga aʻe luga o le pito i lalo. Mai pusi e vaapiapi le lumenia o le vaa, o le tafe toto i lenei nofoaga e sili atu ona faalavelave.

O faʻafitauli o le gasegase e mafai ona faʻasolosolo i le natura ma faʻaalia e pei o le okesene o le matelaina o masini. E tupu lenei mea i le talaaga o le le mafai ona tafe toto i maʻa, lea e mafua ai ona fesuisuiai ma suia ai le tulaga, atili atili ai le tulaga. E mafai e se tasi ona mafaufau i le auala o le a tali atu ai vaa o le loto i ia suiga.

Faʻatasi ai ma le atherosclerosis, o isi "mea e ofo ai" e mafai ona faʻamoemoeina mai papa. I le faʻaopopo atu i le mea moni e mafai ona tupu le afaina i totonu o le paʻu, e mafai ona gase ma faʻamaʻapeina, sosoo ai ma le thrombosis. Faʻasagaga o suiga i le atherosclerotic o loʻo i ai i le puipui lapisi, o suauu calcium e mafai ona teu i le nofoaga o le faʻaleagaina. O se taunuuga o lenei mea, o le puipui o le fale ua avea ma mea eleelea, ua pala ma ua le toe aoga. Muamua lava, i tulaga faapena, o le aorta, vaʻa e faʻaaogaina ai maliu, vaʻaia o le vavalaʻau, o le tuilala ma fagalaʻau ma vaʻa o vae ua mafatia. Faailoga o suiga o le atherosclerotic e mafai ona iloa i nofoaga eseese i le taimi lava e tasi, talu ai o le faagasologa o loʻo faʻaauau pea le natura.

I le suʻesuʻeina o le faʻaleagaina o puipui o maʻa, ua mafai ai ona tatou malamalama pe aisea e le gata ina faʻamamaina ai le toto toto, ae talafeagai foi taimi.

Faʻaiʻuga na fesoasoani i le atiaʻe o le atherosclerosis

Aiseā e amata ai ona vave amata mai nisi suiga faʻapitoa i le leai o se mamafa mamafa ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi? Masalo, o le aʻafiaga o mea faʻapitoa e taʻalo ai se vaega autu iinei. Ae ui i lea, e tusa lava pe na "tofotofoina" e augatuaa ma na o na o geniu e mafai ona ofoofogia i lenei itu, o isi faamaʻi na tutupu i le taimi o le olaga e mafai ona faia se togafiti. Mo masaniga leaga, ma le ulaula aemaise lava, e le mafai ona fesoasoani se tagata i lenei mea pe afai o se tagata lava ia e afaina ai lona soifua maloloina, ma le faamoemoe ma le auala, e ui lava o le a sili ona ia fiafia i meaai o le cholesterol-leaga ma faamamaina pea ona toto toto i le fale. O tagata e le o manatu i le ava e masani lava ona latou manatu i le mea moni e faapea o le ava malosi ma le vodka e fesoasoani e faamalosia ai toto toto, talu ai o le lanu visi lauiloa, ua mamanuina e faamama ai toto ma toto toto, ua saunia mo le ava malosi.

O se tāua taua mo le fausiaina o faʻamafaʻailoga o le faʻalavelave mamafa ma le mafaufau-lagona faʻafitauli. Ma o tagata o ia tulaga e sailia le faaolataga i se sikaleti poo totonu o se fagu e tatau ona matua taulai atu i lenei mea moni. O le inu ma le ulaula, i se isi itu, e maua ai tulaga lelei mo le atinaʻeina o faʻalavelave faʻalavelave e taʻua o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻafuaseʻi ona tupu. O le tapunia mafiafia o le lumen o le vaa e mafua ai le faamutaina o le tafe toto, lea e mafua ai le afaina o le myocardial, stroke, gangrene o le manava, o lona uiga, i faamai, o igoa ia e iloa e tagata uma, e iloa foi o nei tulaga e manaomia ai fesoasoani faafuasei, ae le o le aoga.

O nei faʻamaʻi e muaʻi fuafuaina i le fausiaina o ni atherosclerotic plate ma faʻagasolo ona sili atu le ogaoga o le faagasologa o le faagasologa:

  • Faʻasaʻo maualuga,
  • O le maʻi suka
  • Faʻaleagaina o gaʻo gaʻo ma le gaʻo gaʻo,
  • Faʻafitauli o le Hormonal,
  • Faʻasalaga faʻaleagaina,
  • Itupa ma tausaga.

O le toʻatele o tagata e fia talanoa i le mafuaʻaga e afua ai ona osofaʻi muamua sui o le afa malolosi o tagata, ma faʻamatalaina lenei mea e le maualuga o le tino o le tino ma le tulaga faigata o le soifuaga o tane, e le mafai e a latou vaʻaia ona taofiofia le soona popole. Peitai, o le fatu o lenei mea matautia o loo i ai i le antiatherogenic o meatotino o le estrogen. E galue malosi Estrogens i tausaga faʻapitoa, puipuia o vaʻa o le tino. Faatasi ai ma le amataina o le misa, o le galuega a le estrogen e mou atu, ma o le fafine foi e le puipuia, o le mea lea na ia uuina ai le fua mo le faamamaina o vaa i le garlic, e ui ina ua matua atu nai lo alii e le faia se mea ae talitonu o nei talafatu uma leai se mea e popole ai muamua. Ae leai se aoga ...

Faʻatulagaina o le seleselega o togalaau Altai Key

O le a le mea o aofia ai i le aoina? E aofia ai vaega e valu:

  1. Yarrow
  2. Reishi Mushroom
  3. Gingko Biloba
  4. Chaga birch
  5. Vaʻalele
  6. Togalaau
  7. Red viburnum
  8. Hawthorn
  • Hawthorn - e puipuia ai suiga o le tino i totonu o vaʻa o le fatu, faʻapea foi ma le faʻaleagaina o le muso o le fatu. I le faʻaopoopoga, o le anufe e faʻaleleia ma faʻaleleia le maualuga o le toto, faʻamamaina le tulaga lautele o le soifua maloloina ma saturates le tino ma vitamini.
  • Rosehip - e puipuia le atinaʻe o le atherosclerosis. Faʻaitiitia le cholesterol o le toto ma faʻasalalau lana gaosiga i le ate. O le Rosehip e faʻavaveina ai le malepelepe ma le faʻamamaina o gaʻo mai le tino, faʻapea foi ma le taofia o le lafoaia i vaʻa
  • Ginkgo Biloba - faʻaitiitia toto ma faʻaitiitia toto toto, faʻateleina le malosi o latou puipui. O le iʻuga, o lenei mea e taofia ai le faʻaalia o pupuni toto. Faʻaitiitia le lamatiaga o le atinaʻeina o le faʻataunuʻu o le myocardial i le 80%
  • Viburnum mumu - faʻaleleia le galue o le fatu, faʻasaʻo le fua o le fatu, faʻasaʻo vavave vascular ma le toto maualuga. Faʻatasi ai ma le mushroom Reishi, e malolo ai lalo o le cholesterol
  • Horsetail - faʻaitiitia le toto maualuga. O loʻo i ai mea faʻatau ma mea totino, faʻasaʻo le le mautonu, atuatuvale pe faʻavevesi tulaga.
  • Reishi mushroom - fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaalia o le toilalo o le fatu. E faʻamalositino le galuega faakonekarate o le myocardium, ma o se taunuuga o le tele o le toto na faʻaaogaina e le loto e faʻateleina ai. Pipi o le pulupulu e malosi, o le saoasaoa o le toto toto ua faateleina
  • Chaga birch - faamautuina le toto toto ma faamautuina le pao o le fatu, faamalolosia le fatu o le fatu, faateleina le tetee o le tino i le matelaina o le okesene. Chaga o se puna o le uʻamea, magnesium, manganese, potassium
  • Yarrow - faʻaleleia le gaioiga o le mafaufau ma le faʻaogaina o le tino.

O ai le totogifuapauina mo?

O ai lenei totogi mo? Muamua, o tagata e maualuga cholesterol! O le faʻaitiitia o le cholesterol o le galuega autu o le aoina. Altai Key e mafai foi ona faʻaaoga mo le puipuia o faʻamaʻi fatu cardiovascular.

Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, o tulaga o le faʻamautuina o le toto maualuga na maitauina, e le gata i maʻi mamaʻi ma i tagata maualalo le toto. O le mea lea, afai e te mafatia i le maualuga o le toto maualuga, mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai le taumafai e faʻamaonia pe a maeʻa le 2 masina o togafitiga.

O le fua mo le ala Alta ua iloa talu mai le 18 senituri, ae o le atinaʻeina o togafitiga masani ua saogalemu ma le galo.

I aso nei, pe a le na o vailaʻau, ae e oʻo lava i taumafa ua uma ona avea ma afa e aofia ai le kemisi, ua faʻalauteleina le filifilia o togafitiga masani ma togafitiga.

O oe foi, e mafai ona avea oe ma se tasi o na ituaiga tagata ma ua e taumafai i lenei togafitiga togafitiga 1 le taimi, o le ae le toe mafaufau i lou olaga e aunoa ma togafitiga.

E faapefea ona fesoasoani togalaau

E tusa ai ma faʻamautinoaga tau maketi, o lenei meafaigaluega e mafai ona feagai ma faʻamaʻi uma ma luga o latou faʻaaliga. E tusa ai ma le au faʻatau, o le Altai Klyuch (collection leaga) (iloiloga le lelei, ma lelei, o le a tuʻuina atu i lalo) e mafai ona faʻaaogaina ai le mafuaaga autu o nei maʻi uma - teuina i puipui o toto toto o le cholesterol ma gaʻo eseese.

O lea, ua folafolaina o le oloa o le a faʻamamafa ai le toto i mea aoga e mafai ona faʻaleleia atili ai le toe faʻafouina o le tino, faʻapea foi ma le mama ma le toe faʻaaogaina o vai ua faaleagaina.

O se taunuuga, o le toto faamamaina o le a sili atu ona faʻasalalau i totonu o le totoga, faʻalauiloaina o le okesene ma meaʻai i le ola i totoga taua.

Ona o le a le meafaigaluega lenei e mafai ona faʻauluina se aafiaga faapena?

O le mea faalilolilo uma o loʻo iai i vaega

Ioe, o le tuufaatasiga o le faaputuga vao o le "Altai Key" o se faamalologa moni lava. E tusa ai ma le au faʻatau, o vaega uma o le oloa sa aoina i vaega mama o mauga Altai, e tusa ai ma faatonuga mo latou aoina ma teuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau e seleseleina i le vaitau o lo latou fugalaau atoa, o vine e seleseleina i le pito i luga o lo latou matutua, ma ua selesele ai masogi i se vaitaimi patino o la latou pule.

O a mea o loʻo aofia ai i lenei vailaʻau? O mutia ia e masani ai tagata uma, e pei o le hawthorn, rosehip, horsetail, viburnum ma yarrow. E aofia ai foi i totonu o le aoina ni vaega patino e masani ai se liʻo vaapiapi o tagata o loʻo nonofo ai: ginkgo biloba, reishi ma haga pulou.

Muamua mea muamua.

Gaoioiga Vaega

O lea, ua matou iloiloina auiliiliga le tuufaatasiga o le faaputuga vao o le "Altai Key" (o le tau o faaputugatupe o le a tuuina atu i lalo). O le a le mea ofoofogia e uiga i vaega o loʻo i luga?

Tatou amata i le mea sili ona taatele. E pei ona e iloa, o le hawthorn o loʻo i ai se galuega e mataʻutia, e mafai foʻi ona faʻamalosia le muso o le fatu ma taofi ai le faʻaogaina o le sosoʻo o loʻo tupu i totonu o vaʻa. O fua o le Hawthorn e faʻapenaina foʻi le toto ma faʻamalosia le tino ma vitamini B, acidic ascorbic ma isi elemene aoga.

O le Rosehip e faʻaitiitia ai le cholesterol ma faʻasaʻo lana gaosiga e le ate. Faʻateleina le gaioiga o gaʻo vavae ma lo latou faanatinati vave mai le tino, e puipuia ai le gaʻo i totonu o vaʻa toto. E faʻamalosia ai foi le tino o le tagata ma le vitamini C, B ma isi.

O le faʻasalalau, faatasi ai ma mea faʻasao, e mafai ona faʻaitiitia ai le toto ma le le mautonu, e mafai ona fesoasoani e faʻateʻa ai le le mautonu ma le atuatuvale. Talu ai ona o nisi o mea taua, e tau atu i le aveesea o le vaivai ma le gaioiga.

Yarrow e aʻafia le mafaufau, faʻamalosia ana galuega. O lenei mea e faʻaleleia ai le mafaufau, taulaʻi atu le mafaufau, faʻateleina le gaioiga faigaluega ma pasi le vaivai.

O pusi o viburnum e faʻavasegaina le fatu fatu, ma fesoasoani foi e faʻaititia le vavave i totonu ole vaʻa. Latou te faʻalagolago foi i le gaioiga a se isi mea - Reishi mushroom. E uiga ia te ia ma o le a talanoaina i lalo.

O lenei vaega e fesoasoani i le faaitiitia saʻo o le myocardium, ma faʻaitiitia ai taunuuga o le faaletonu o le fatu ma le faʻaleleia atili o toto. Ona o lenei mea, ua faaitiitia le manava o le manava, o le fatu "fatu" ua mou ese atu, ua faaitiitia le alualu i luma.

O le mushroom musika o loʻo i ai foi sona aoga aoga i le fatu, faʻamalosia ai vaʻa ma maso o lenei okeni. E faʻasaina le mamafa o le toto ma faʻamalosia ai le tino ma mea aoga aoga e pei o le uʻamea, manganese, magnesium ma le potassium.

Ma le mea mulimuli, o le ginkgo biloba o se laau lea e faʻateleina ai le toto totoʻa, vasodilation ma elasticity. O lenei mea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o pupuni o le toto, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o le myocardial infarction.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o meatotino o le aoina o faʻamalologa moni ma manuia. E faʻapefea ona tatau ona faʻaaogaina e faʻaumatia ai nei faʻamaʻi?

Metotia faʻaaoga

O le fua mo le faaputuga vao o le "Altai Key" e faigofie ma e le taua. O le mea lenei e tatau ona e faia e tusa ai ma faatonuga:

  1. Faʻamama le vai vevela i vai inu.
  2. Liligi lua punetini o le aoina ma le afa-lita o le vevela, ae le o le vai inu. E sili le faʻaaogaina o se kilia poʻo le "Pa'ū Papa".
  3. Tapuni le tapuni o le mafanafana ma tumau i luga o le vao mo le fa po o le ono itula.
  4. Taumafa fitusefulu kalama o le faʻafefete tolu taimi i le aso mo le afa itula ao le i taumafa.

E taua tele le taʻua iinei o vaega o le aoina o loʻo faʻatau atu e toetoe lava a le tatau. O le mea lea, a o leʻi faʻaaogaina, e fautuaina e teu i soo se auala talafeagai mo oe. E le manaʻomia le faʻafeiloaʻi mea uma i le taimi e tasi, aua o le a aʻafia ai mea faʻamalolo o vaega.

E maitauina o le faagasologa o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻatoʻagaina o le togalaau "Altai Key" e umi lava - e tusa ma le lua masina. Ma e le o se mea e ofo ai, talu ai o fualaau uma o togalaau e manaʻomia ai le tele o le taimi mo gaioiga lelei i le tino.

Faʻamatalaga Faʻatekonolosi e uiga i le mauaina

O fea e faʻatau ai le Altai Key herbal? E mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le tuua o le fale e ala i le asiasi i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga E mafai ona e faia se poloaiga i luga o le Initaneti lava ia poʻo le valaau ile nofoaga e fesoʻotaʻi ai e taliaina ni telefoni mai fafo mai le Russian Federation.

E maitauina e faapea, i Rusia o le a aoina mai e aunoa ma le totogi muamua, ae o le a auina atu tupe i Iukureini, Kazakhstan ma Belarus pe a maeʻa le totogiina.

O le a le tau o le aoina o le vao o Altai Klyuch? E tusa ai ma tau na maua mai le 'upega tafaʻilagi aloaia, o le tasi pusa o vailaʻau e tau i le 990 rupu, ao le lua tau o le a tau 750 ru. Ia, afai e faʻatau sau ono teuina i le taimi e tasi, o le a na o le 495 ruuna le tau e tasi. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e manino lava le teugatupe.

Aisea ua i ai i le kamupani sea faiga o tau o le tau? E foliga mai, o se tauvaga manuia o maketiga lea e faʻamalosia ai tagata faatau e faʻatau uma le togafitiga i le taimi e tasi (tutusa ma le lua masina), o lona uiga, ia toe faʻatau ma sili atu le tau.

O le a le mea na fai mai ai e le au faʻatau le na faʻatau mai le aoina ma tofotofoina ana meatotino ia i latou lava?

Iloiloga lelei a tagata faatau

O se tasi o tali sili ona taatele i se fualaau faasaina o le fesoasoani tele lea i le faʻaumatia o le cholesterol. O tagata o loʻo mataituina le faʻatinoga oa latou suʻega, e matua ofo lava pe a maeʻa le lua vaiaso vaiaso, o le a maitauina faʻaitiitiga faailo taua, ma e leai ni meaʻai ma vailaau faʻamalosi.

E le gata i lea, e tusa ai ma le tele o isi iloiloga, o le fesoasoani a le Altai na fesoasoani e aveesea faʻamaʻi toto ma le cholesterol i totonu o le toto, ma faʻaleleia atili le soifua manuia ma le tulaga.

O le tele o tagata faʻatau e fiafia ona ua latou mauaina mo i latou lava lenei ituaiga togafitiga, lea e le taugata (pe a faatusatusa i le falemaʻi) ma e le afaina (e faavae i mea masani). O nisi na latou faapea mai latou te inuina le lauti nai lo le lauti ma avatu i tamaiti, faaitiitia le fualaau poo le mamafa.

Le tali atu i tagata e le lelei

E tusa ai ma le le lelei o iloiloga e uiga i le Altai Key grass collection, e tatau ona taʻua e le o vaʻaia e le au faatau le faʻaaogaina o le oloa. Masalo o lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea, o nei meaʻai e leai se fesoasoani patino ia i latou. Pe o le au faʻatau na solia le fua o le faʻasolosolo. O le isi mafuaaga mo le leai o se aafiaga atonu o ni faamoemoega le talafeagai o le tagata faatau: o lona uiga, e manao o ia e vaai i le taunuuga i le taimi lava lena, e aunoa ma le mafaufau e tatau ona alu se aofaiga o le taimi ao lei amata ona galue vaega.

E le gata i lea, o le tele o tagata faatau e matataʻu tele i le tau o le aoina mo le tasi iunite o oloa ma le mea moni e mafai ona faʻatau i se nofoaga e tasi - luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani.

Manatu faaalia mai fomaʻi fomaʻi

O le a se mea e mafai ona fai e uiga i manatu faaalia mai fomaʻi e uiga i le Altai Key collection collection? Pe o se mea leaga lenei pe o se togafitiga lelei mo faamaʻi matuia o le fatu ma toto toto?

E tusa ai ma fomaʻi, o le aoga o lenei vailaʻau e sili atu nai lo le masalosalo. Aisea e mafai ai ona ou fai atu faapena?

O le mea moni e faapea, o le tuufaatasiga o le aoina e le o aofia uma ai na mea totino o le a afaina ai le fatu o le muso ma le vascular vascular. Ioe, o le hawthorn ma le yarrow e mafai ona faʻaleleia le lelei o le fatu (ona leai lea o se togafitiga ogaoga i le talafaasolo), ae ia faʻamalolo atoatoa ia maʻi ogaoga e pei o le fatu ma le atherosclerosis, o vailaʻau faʻapitoa poʻo vailaʻau e manaʻomia. O vaega na aofia ai i le aoina, o le mea e leaga ai, e le o.

E le gata i lea, o tagata tomai faapitoa e malamalama i le tuufaatasiga o le aoina o Altai, e le o malamalama pea i le mataupu faavae o le faʻamalolo. O le a le aoga o vailaau aoga, ulufale i totonu o le toto, e mafai ai ona maua ia ituaiga faamalologa, e lei faamatalaina ma faamaonia i le saienisi. E foliga mai, o se mea fou lenei o le gaosiga poʻo le masani "placebo effect".

Ae peitai, e le o mea uma e matua faanoanoa lava. O le tuufaatasiga o le lauti e aofia ai vaega taua e mafai ona avea ma faʻamaʻi lelei o faʻamaʻi fatu cardio poʻo le mea e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma togafitiga fualaau.

Togafitiga o le atherosclerosis ma fualaau

Le togafitiga o le atherosclerosis ma fualaau o se faʻalavelave faigata ma umi. O le faʻamatalaga o vailaʻau mai le statin group e tele faʻasolega ma e manaʻomia ai le mataituina pea, o le mea lea, soo se cardiologist o le a mafaufau i le tele o taimi ao le i faatonuina ia vailaau mo le faamamaina o vaa. O fualaau uma e faʻatatau i vailaʻau e tatau ona faia e tusa ai ma se taimi faʻapitoa, faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, faʻatatau i le itupa ma le matua, tulaga o le hormonal, faʻamaʻi faʻamaʻi, le i ai o amioga leaga ma le tulaga o le mafaufau o le tagata maʻi. E le gata i lea, o togafitiga o fuainumera e manaomia ai le mataʻituina o le falesa o le lipid ma le filifilia o vaega uma ma le fuafuaina o le atherosicity coefficient (o se faailoga o le atinaʻe o le atherosclerotic process).

E le gata i le faigata ma e le afaina ma, mo ni mafuaaga, e lamatia ai le faʻamamaina o toto toto mai le pupuʻu o le toto na oi latou lava. O le le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le toto totoga o le anticoagulants e mafai ona oʻo atu ai i le toto ma le faʻalavelave matuia - o le pulmonary embolism), o le mea lea, o oloa o loʻo i ai aspirin ua faʻamalosia atili mo le puipuia o le tele o paʻu o le toto, ae le o fualaau mo le faamamaina o vaʻa.

O le faia o togafitiga ma fualaau oona o lona uiga o le ave o fualaau, paluga oona, ma le faʻamalosi o le fale (faʻamalosi, fualaau oona). O le aoga aoga o le folic acid ma le vitamini C i luga o le vascular wall o loo maitauina, o lea ua faatonuina ai e le gata i laumei. Fautuaina i ia tulaga, o oloa o loʻo i ai gaʻo maualuga o nei vailaʻau o le a fesoasoani e faʻamamaina toto toto o le tino atoa.

E faavae i luga o mafuaaga o le aano ma le pathogenesis o le vashepes atherosclerosis, e mafai ona tatou maua le faaiuga le mautonu e faapea, o le puipuia e taofiofia le taua i le setete o le soifua maloloina ma le ola o se tagata pe a oo mai i suiga o puipui o toto toto. I lenei tulaga, o le faʻamamaina o vaʻa toto i le fale o le a fesoasoani e aloese mai faalavelave faʻafuaseʻi ma laveaʻi ola mo le tele o tausaga.

Fesoasoani ia te oe lava

E oo lava i tagata le malamalama i vailaau e iloa pe faapefea ona aliali mai le le atoatoa o le tino i le mafaufau ma o le a le mea e lamatia ai le hypoxia e mafua mai i le vasoconstriction. Tigā, tinisitus, faʻaitiitia le mafaufau ma le gaioiga faigaluega e aʻafia ai le lelei o le ola o se tagata, o lona uiga o le faʻamamaina o vaʻa toto o le faiʻai o se mea e ave i ai le faamuamua i le puipuia o faʻalavelave ogaoga.

A e filifili e faʻamamā vaʻa e fafaga ai le fatugalemu o le tino, e tatau ona e 'ai muamua i se meaʻai: faʻasaga le falai, gaʻo ma ulaula mai le meaʻai, ma tuʻuina atu mea e sili ona lelei i fualaau faisua ma fualaau suamalie, fuālaʻau fualaau, iʻa e maualalo le gaʻo, pata, nuts ma cereals.

Vitio: anti-atherosclerosis oloa

Le tele o faʻamatalaga e uiga i meaʻai ma ituaiga soifuaga mo le puipuia o le atherosclerosis e mafai ona maua iinei.

E sili atu le faia o le lauti mai laau, ma nai lo le suka faaopoopo le meli masani. Mo le faʻamamaina o vaʻa toto o le faiʻai, o vailaʻau o loʻo ola i totonu o le togalaau, i totonu o le togalaau, i totonu o fafie, i le togavao e matagofie tele. O loʻo avanoa mo tagata uma e nonofo i le vavalalata o le vavalalata, e le taua le faʻaogaina o galuega poʻo le leai o se meafaitino.

O fofo ma mea teuteu a le fale o le paoa, laumei, mauga o le mauga e fesoasoani e le gata i le faamamaina o ipu o le faiʻai, ae faapena foi i le tino atoa. E foliga mai o vaʻa o vae o le a lagona le malamalama ma o le a faapitoa lava le "faafetai."

Fualaau faʻapitoa

E tele suʻega mo le faʻamamaina o vaʻa toto mai pusa fila ma toetoe lava oi latou uma o loʻo i ai se togalaau masani e pei o le kalaka. O le faʻamamaina ma le kalaka ma le lemoni e matua aoga lava mo le puipuia o le atherosclerosis, lea e le o se mea e ofo ai, ona o le malosi o mea faʻaleagaina o le kālati ma le maualuga o le meaʻai o le acid ascorbic i lemoni, lea, i le ala, o se antioxidant lelei foi.

Fua mo le fufuluina o ipu ma le lanu ma lemoni

O se fua e sili ona lauiloa mo le faamamaina o ipu ma le keloni ma le lemon, ua fuafuaina mo le fasefulu aso o le faamamaina, ua saunia mo le sauniuni o le isi tolu-lita le fagu i aso uma e fitu. O le faagasologa atoa o le a ave ai le 16 o ulu o le keletilaina (e le o ni cloves!) Ma le 16 lemoni ma le peel, lea o le a alu i totonu o fagu. O lea, ave ni vaega se 4 ma le isi ma fusi i se mea e suʻi ai manu, sasaa i totonu o le vai mafanafana (kuka) ma ia e tu ai mo le tolu aso i le umukuka e aunoa ma se pusaaisa. O le faʻafefeteina o le afaina o loʻo faʻamamaina, tuu i totonu o le pusaaisa ma faʻatau faatolu i le aso i luga o se manava gaogao, 100 kalama taʻitasi.

Triple Cholesterol Moli: Honey, Lemon and Garlic

Latou te fai mai o le meli, lemoni ma le karika, na faia i le taimi e tasi e le gata ina faamalosia ai vaa, ae faapena foi le tino atoa. E matua faigofie lava le saunia o vailaau pe a fou ona sua le sua o le 10 lisi ma le pelu e faaopoopo i le tasi lita o le meli ma le pulupulu mai ulu e 10 o le keke na maua i se mea e gaosi ai manu e fefiloi ai iina. O le faʻamalosia i se nofoaga pogisa e tatau ona tasi le vaiaso, a maeʻa e mafai ona e faia le siama i le aso. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tago i se sipuni ma fafaga lemu. E tusa lava pe e te fiafia i vailaʻau, e manaʻomia pea ona e faʻaaoga na o le 4 teaseti. O le faʻafefiloi ua lava mo le 2 masina.

Filifiliga ma vodka ma le faisua

O se mea e sili ona manaia mo le faamamaina o vaa i le fale ua foliga mai talu ai nei, pe a faʻafefiloi se tasi fagu vodka ma le suamalie ma le kemonik, faʻataʻu i se mea e fai ai meaʻai (1 lemoni + 2 ulu tetele o kekeli), faʻasalalau lau (5 vaega) faʻaopoopo i le paluga. O mea uma lava e tuʻuina mo le masina, faʻamaʻaina ma ave i le 2 teaseti faatolu i le aso pe a uma ona 'ai.

Metotia Tibet: garlic ma le ava malosi

Ae ui lava i lea, o le sili ona lauiloa i totonu o tagata, o le silone o le kālatilo, lea e faavae i le garlic ma le ava malosi, ae o le mea lea o loʻo taʻua ai o le auala Tibet e faʻamama ai toto toto:

Ina ia maua le tincture, e 350 kalama o keleka ua nutimomoia e le kālati, lea e sasaa mai i se ipu tioata e lua-kalama. O le taotoga ua matua i se nofoaga pogisa ma ua ave e tusa ai ma le polokalame 3 taimi i le aso 15 minute ao lei amataina meaai mo le 11 aso, e amata i le tasi le mataua, faateleina i le 15 matutu (i le afiafi o le 5 aso ma le taeao o le 6). Mai le aoauli o le aso 6, o le aofaʻi o mataua faʻaitiitia ma toe aumaia i le tasi mataua i le aso 10 o le afiafi. I le aso lona sefulutasi, o lapalai e ave i le aofaiga tutusa 3 taimi - 25 faʻafefe taʻitasi. E le gata i lea, e tatau ona manatuaina o lea faʻamamaina e manaʻomia ai le tele o le faʻafefe o le vai i totonu o le tino (leai se vai gaʻo!) Ma se meaʻai e le aofia ai le ava malosi, meaʻai gaʻo ma falai, ma meaʻai ulaula. O lea faamamaina e fautuaina i le taimi e tasi i le ono tausaga.

Sogi suamalie lauʻau

O le isi fua ua lauiloa o le auala Tibet mo le faamamaina o toto toto, lea e aofia ai na o laau afu - 100 kalama taitasi:

O Chamomile, St. John's wort, immortelle ma birch buds e gaogao, fefiloi ma totoe mo sina taimi, ina ia "faʻaogaina le tasi i le isi". Ave se sipuni sipuni mai le paluga ma sasaa 0.5 l. vai inu. A maeʻa ona tuʻuina atu le afa (afa itula), faʻafefete ma pipiʻi lelei ina ia oʻo uma mea taua i le fofo. Vaevae le suavai i ni vaega se 2, faaopoopo se sipuniti o le meli ma inu muamua aʻo lei moe, ma tuu le lona lua e tu i totonu o le pusaaisa seia a taeao, i se mea e mafai ona ave i le taeao, vevela, faaopoopo se sipuni o le meli ma inu 15 minute ao lei faia le taeao. O sea ituaiga afiafi ma le taeao e mafai ona onā seia maeʻa le aoina o le faʻamamaina. Latou te fai mai e lima tausaga e mafai ona e ola ai i le filemu, ona toe fai lea o le taualumaga, aua o le fua o loʻo tusia i lalo.

Vitio: o le faiʻai mamafatu i le fale

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le atherosclerotic process o se maʻi tuga tele. E le mafai ona faʻatagaina se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le mea lea, soʻo se tagata, ma i latou o loʻo lamatia, aemaise lava, e tatau ona faia uma fuafuaga e puipuia ai se faʻalavelave faʻaleagafesa. O le apaʻau - o le faʻamaʻi e faigofie ona puipuia nai lo le togafitia, masalo, popole i le atherosclerosis i le mea muamua.

Laasaga 2: A maeʻa le totogiina, fesili lau fesili i le fomu i lalo ↓ Laasaga 3: E mafai foi ona e faʻafetai i le tagata poto faapitoa ma se isi totogi mo se aofaiga faʻasolosolo ↑

E faʻatau pe leai?

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le Altai Key o le togafitiga o fualaʻau o se togafitiga lelei lea e mafai ona fesoasoani e avea ma se mea e puipuia ai poʻo se vaega o se togafitiga faʻapitoa o maʻi faʻapitoa o le fatu cardiac ma le maʻi. E tusa ai ma le tele o iloiloga, o le a le afaina ai, ae mafai foi ona i ai se aoga aoga.

O le mea moni, e le tatau ona e faʻamoemoe o le a faʻamaloloina se faʻamaʻi masani poʻo se Alta mushroom faʻamaʻi ogaoga, o le faʻamaʻalogaina atonu e manaʻomia ai le tele o vailaʻau poʻo togafitiga. Ae ui i lea, e mafai ona ia tuu i lalo le cholesterol, faafilemuina neura pe saturate le tino i mea aoga ma vitamini.

O le mea lea, e tusa lava pe faʻatau pe leai foi le totogi o le Altai pili ia te oe. Mafaufau e le gata o faʻamaoniga folafolaina mai le gaosi oloa ma tagata e faʻapipiʻiina poʻo iloiloga fai mai tagata ua faamalieina. Vaavaʻai ma le totoa i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, suesue i iloiloga ma fautuaga a tagata tomai faapitoa, fesili atu i lau fomaʻi. Ma o le ae mautinoa lava le faia o le filifiliga sao, lea o le a le gata ina afaina ai lou soifua maloloina, ae faaleleia ai foi lou tulaga lautele, ma fesoasoani ai foi e aveesea le le atoatoa o maʻi ma maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga