Detralex ma isi venotonics

Talia angioprotective ma venotonic gaoioiga e faʻaitiitia venostasis, o le vevela vevela ma le gafatia o le tino, faateleina le leo o puipui vevela, faʻaleleia le microcirculation ma le suavai mama. Faateleina le gafatia o capillaries e faatumauina ai le saʻo o puipui i taimi o le faʻaaogaina o masini.

O le faʻaaogaina o Detralex e fesoasoani e faʻaitiitia ai fegalegaleaiga paʻu paepae paʻepaʻe ma gatafaʻapea foʻi ma le faʻaaloalo paʻu paepae paʻepaʻe i luga o venca postcapillary, lea e mafai ai ona faʻaititia le mamafa o le faʻaleagaina o aafiaga o tagata faufautua e le fiafia i luga o vaʻa vailaau vevela ma puipui vevesi.

T½ - 11 itula. O le manava o vaega o loʻo galue e masani ona faia e ala ile inumaga. E tusa ma le 14% o le avega o loʻo faʻamalosi e fatugaʻo.

O le a le taimi e faaaoga ai le fualaau oona e pei o se piliki mo le afaina?

O le faʻaaogaina o Detralex ua faʻamaonia mo togafitiga faʻapitoa o osofaiga a le hemorrhoidal.

Filifiliga

Ma faatasi ai ma veinsose veins, ma afea otaota o le fualaau oona e faʻaaogaina e avea o se sui faʻamaʻi ma e masani lava o se vaega o togafitiga faigata.

Le faʻaitiitia o faʻamaoniga leai se atoatoa faʻatasi ai ma otaota, o se suauu vailaʻau poʻo se gel e mafai ona faʻatulagaina.

I le togafitiga otaota faʻasolosolo tuusaʻo e mafai ona faʻaaoga e faʻamalolo ai le tiga ma le mumu, faʻaleleia le toto o le tino, faʻaitiitia faʻaofuofu toto ma taofi le tafe toto (Togafitiga, Proctosan, Nigepan ma isi) ma suauu (Ichthyol, Hepatamini, Bezornil ma isi).

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga o Detralex e seasea lava ona tupu. O le tino e masani ona tali atu i togafitiga fomaʻi faʻafitauli (faʻalavelave, manava, ma isi), o nisi taimi e mafai ai afaina o le neurovegetative(malaise, maʻi vevela, vevela, ma isi mea) ma faʻalavelave o le tino o le tino ma le paʻu (urticaria, rashes, toso).

I mataupu e le masani ai, e ono tupu Quincke le edema.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Detralex mo veins varicose

At le atoatoa o le venolymphatic o le fua fautuaina o le 2 pusa. 500 g i le aso. E ave laulau i meaai, tasi i le ao, le lua i le afiafi.

O vailaau faʻasaina e na o le au matutua matutua e faʻamaonia. Ina ia faʻaleleia le aafiaga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le faʻaaogaina o togafitiga mai fafo - suauʻu poʻo le gel.

Umi o le taimi o togafitiga faʻamaʻi ma veinsose veins, e pei o le manaʻomia mo vasega faifaipea, fuafua le fomaʻi.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O laumei, ata-ufiufi i se lanu moli-lanu piniki, e gaogao, i le gau - mai le samasama samasama i le samasama, faʻavae uiga ese.

1 papalama e aofia ai:

faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi - 500 mg,

e aofia ai diosmin (90%) - 450 mg

flavonoids i tuutuuga o le le mautonu (10%) - 50 mg

Detralex mo le tetea. O le a le umi e tatau ai ona ave fualaau mo le afaina?

I le faʻamatalaga o auala e faʻaaoga ai otaota Detralex, ua faailoa mai i totonu o le gasegase o le faamai (faatasi ai ma osofaʻiga mataʻutia) e tatau ona faia i le 6 papa / aso. i le 4 aso muamua o togafitiga ma 4 papa / aso. i le isi 3 aso. Faʻaaoga vailaʻau i meaʻai, tufatufaina o le dose i aso uma i le 2-3 doses.

Togafitiga gasegase masani aofia ai le taumafa i aso taitasi o le 4 papa. E ave i latou i meaai, 2 mo taumafataga taʻitasi. I le mavae ai o le 7 aso, e mafai ona e vavaeina le fualaau faʻasolo ma faʻaitiitia le taimi o talosaga ile 1 r / Aso.

O le a le umi e faʻaaogaina ai vailaʻau e faʻalagolago i le tikeri o le faʻamaloloina o le faʻamaʻi ma le aoga o togafitiga. Tomai i le averesi gasegase masani fautuaina le faia o fualaau i vasega e 2-3 masina. I se osofaiga ogaoga, o togafitiga e faia i vasega pupuu e fitu aso.

Afai e tumau pea i luga atu o lenei taimi, e tatau i le tagata maʻi ona suʻe se suʻega a se fomaʻi.

Detralex iloiloga mo otaota tele lava lelei. O le matua le lelei o fualaau faasaina, e tusa ai ma tagata faatau, o lona tau maualuga. Ae ui i lea, ona o le mea moni o Detralex o se mea faigaluega e faʻamaonia le aoga (e masani ona matauina e le au maʻi se faʻaleleia atili o le tulaga ina ua mavae 2-3 aso o le ave o fualaau), e toatele tagata e sili ona latou fiafia i ai nai lo le taugofie.

Faatonuga faapitoa

Faaaogaina o laupepa mo osofaʻiga mataʻutia e le mafai ona suia se togafiti faapitoa ma fatuina ni faʻafitauli i le togafitiga o isi faʻamaʻi maʻi.

Afai a maeʻa sina taimi puupuu e leai se faʻaitiitia vave o le mamafa o faʻamaoniga, e tatau ona suʻe le tagata maʻi e se fomaʻi, ma e tatau i le fomaʻi ona toe iloilo le togafitiga.

O tagata e le lelei le taʻavale solo e faateleina le aoga o fualaau faasaina ua fautuaina:

  • Aloese mai le faaumiumi o le tumau ma le umi o le la,
  • fetuunai le mamafa o le tino ma meaai,
  • laeiina faamalosi malosi e faaleleia atili ai le toto,
  • savali.

Talosaga faʻapitoa o le Detralex: faʻafefea ona ou suia le fualaau faasaina?

E talitutusa ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma se masini tutusa o gaioiga, ae sili atu ona lelei: Antistax, Faʻasalaga, Vazoket, Venolek, Venoron, Taunuuga, Troxevasin, Faʻasologa, Atapelu 600, Yuglaneks, Pepopha.

Substitutes e faavae ile Hesperidine + Diosmin: Venozol, Venus.

O vailaʻau ma analogues e faʻaaogaina e togafitia ai le gaioiga ma le faʻamalosi leai se atoatoafaʻapea foʻi ma otaota (e le gata i le laititi ma le tumau).

O le tau o le faʻalogologo o Detralex e mai 60 rubles. O analogues sili ona taugofie o le Detralex o Rutin ma Ascorutin.

I Ukraine, Detralex, i le toesea i le fale talavai, e mafai ona ofoina atu e sui i fualaau faasaina Venorin, Venosmin, Teteal, Dioflan, Tulaga masani, Nostalex.

O le fea e sili atu - Detralex poʻo Flebodia 600?

I luga o fonotaga, o le fualaau faasaina e masani ona faatusatusa i ona tagata. Ma o le tele o taimi i le fualaau faasaina Atapelu 600. O le faavae o togafitiga e lua o le diosmin. O lona faʻaauau i totonu Atapelu 600 - 600 mg / tab., I Detralex - 450 mg / tab., Ae i le itu mulimuli o lona aafiaga ua faaleleia ona o le i ai o le hesperidin (50 mg / tab.).

At veinsose veinsAtapelu 600 latou te inu 1 papa / aso, Detralex - 2 pati / aso, o lona uiga, o le aso masani o le diosmin i le mataupu muamua o le 600 mg, i le lona lua - 900 mg.

Afai tatou te faʻatusatusa le faʻaaogaina o vailaʻau ma foliga o le faʻaaogaina, ona leai lea o ni eseesega.

Ae ui lava i lea, ona o le faʻaogaina o se tekonolosi tulaga ese mo le gaosia o le gaioiga malosi i lona gaosiga, o le Detralex e vave faʻavaveina ma sili atu nai lo lona tino i le tino, ao lona maualuga i le plasma toto e oo i lona maualuga pe a uma le tolu i le fa itula.

Le fea e sili atu - Detralex poʻo Antistax?

Antistax - O se phytopreparation lea e faʻaaogaina mo le le mautonu o le vevela. O le faavae o capsules o se mea mamago o fualaau suamalie mūmū ma le maualuga o mea isoquercetin maquercetin glucuronide - flavonoids, lea e fesoasoani i le faʻamautinoaina o siama faʻatapulaʻaina, faʻasologaina o le permeability vascular, ma le faʻaitiitia o le edema.

Peitai, afai o le aoga o Detralex ua faʻamaonia i suesuega faʻapitoa, faʻamatalaga faasaienisi o le aoga Antistax i aso nei leai.

O le isi eseesega o fualaau faasaina o le Detralex e faatagaina e faaaoga i le taimi o maitaga, ae o faamatalaga e uiga i le saogalemu ma le aoga Antistax mo fafine maʻitaga, leai.

E tusa ai ma tagata atamamai, Antistax mo faʻamaʻi pipisi, sili atu e mafai ona fautuaina e avea o se faʻasolosolo ma o se faʻaopoopoga i togafitiga autu.

Thrombovazim poʻo Detralex - o le fea e sili?

Thrombovazim O se sauniuniga o le enzyme ma gasegase, faʻasalaga ma gaoioiga e tetee ai le ita. O lona gaosiga galue o se mea faigata o polotini na gaosia e Bacillus subtilis.

O vailaʻau ua faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa i gasegase masani ole gaʻo. E matuā solia lava pepatic ulcer, maʻitaga ma le susu.

Tuuina atu ia Detralex ma Thrombovazimi ai se eseesega o le falemaʻi, e le saʻo le faʻatusatusaina. Aemaise lava, pe afai e te manatu o fomaʻi e masani ona fautuaina e ave faʻatasi.

Le fea e sili atu - Detralex poʻo Venarus?

Venus - O se faʻasologa Lusia lea o le vailaʻau. Afai e te faʻatusatusa le mea e sili atu - Detralex poʻo Venus, ona mafai loa lea ona tatou faʻamaonia e leai se eseesega taua i le va oi latou.

O le faavae o fualaau uma e lua o vailaʻau diosmin mafaʻalavelave, o tupe e itiiti lava le eseese i le tuufaatasiga o vaega o ausilali. Mataupu faavae o le taotoga Venarus tutusa ma lona tutusa, ma o le fualaau faasaina ua faatonuina mai le mea lava e tasi, mai le mea o loo i ai Detralex tablets.

Fautuaga i le auala e ave ai veinsose veins ma le otaota o uiga uma e tutusa uma lava.

O faʻamatalaga i fualaau faʻamaonia e iloga i le mea moni o se faʻaopoopoga faaopoopo e faʻaaogaina Venarus faʻaalia le vaitaimi o le lactation. E le gata i lea, o le taugofie o le Detralex o loʻo faʻaalia mai i lalo o le bioavailability ma e sili atu ona faʻaosofia ai aʻafiaga o aʻafiaga nai lo le fualaau faasaina na gaosia e Les Laboratoires Servier.

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina i faʻataʻitaʻiga pepe e le o maua.

Ava malosi

E leai se faʻamatalaga faʻamaonia i le faʻaaogaina o le ava i le vaitaimi o togafitiga ma Detralex. O mea aoga o fualaau faasaina o flavonoids faʻalavelave ma diosmin, lea, e tusa ai ma Wikipedia, o suauu toto ma malosiaga malosi faʻaleaganuʻu, aua le fegalegaleai ma isi mea ma leai ni aʻafiaga faʻalauiloa.

E ui lava i lea, e tatau ona manatuaina, o le galue i luga o le CVS, o le ava malosi e mafua ai le faateleina o le toto ma le vasodilation, ma o le tele o le toto e mafua ai le maualuga o lona toto i nofoaga o le faaputuputuina.

O le mea lea, o le ava malosi e faʻaititia ai le aoga o togafitiga ma e fesoasoani i le alualu i luma o le faʻamaʻi.

Detralex i le taimi o le maitaga

E ui lava i le mea moni e leai ni mea taua o Detralex na maua i le taimi o suʻesuʻega, e faʻaaogaina ma le lapataiga i le taimi o le maitaga.

Ona o le leai o se tomai e maua ai faʻamatalaga diosmin ma faʻalavelave ulu i le susu o susu i le taimi o susu pepe e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le vaega o le gaioiga i le fetus e tusa ai ma le Faʻatulagaga FDA e le o faʻamalamalamaina.

Suesuega i atunuʻu na faʻaalia ai e leai se fualaau o le vailaau faʻasaina.

O faʻamatalaga e uiga i Detralex i le taimi o le maitaga ua mafai ai ona tatou faʻamaonia o le vailaʻau e fesoasoani tele i faafitauli ma vein ma otaota. Faʻasaga i tua o le faʻaaogaina o laupepa, o le tiga i vae e mou atu, vae ua vaivai ma e le pala (ma pe a fufula, e le o tele), o le atinae ua taofia veinsose veinsleai (pe faʻaitiitia faʻaititia) otaota.

Detralex iloiloga

I luga o faʻasalalauga e mafai ona e maua se eseesega tele (ma e masani lava faʻafeagai) iloiloga e uiga i le Detralex i luga o faʻasalalauga e mafai ona e maua eseese. Ae peitai, o le toʻatele o tagata gasegase e tali lelei i le fualaau.

Afai e te ave fualaau mai otaota, o le taunuuga e mafai ona iloa i le 2-3 aso o togafitiga. E le gata i lea, o le vailaau e "galue" e oo lava i mataupu le amanaia (e aofia ai ma le taimi o le maitaga, pe a toetoe lava o vailaau uma ua solia, ma o le togafitiga e le taliaina).

Afai e te ave fualaau mai veinsose veins, ona oʻo ai lea i le faʻalauteleina o le aʻafiaga, ae o taunuʻuga na maua e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei o le olaga. I le iloiloina o iloiloga a fomaʻi e uiga ia Detralex, e mafai ona tatou manatu e aoga le vailaʻau, ae:

  • o le taunuuga o le a sili atu ona maitauina le amataina o togafitiga muamua (iloiloga o Detralex ma veinsose veinstaʻu mai afai e amata ona e inu fualaau aina pe a oʻo mai faailoga muamua o le maʻi, e mafai ona e faʻagaloina (le faʻamaʻi) mo le tele o tausaga),
  • o le aʻafiaga e amataina lemu, o lona uiga, afai e fai mai le fomaʻi e tatau ona inu le vailaʻau mo le 2 masina, ona manaʻomia loa lea ona onā mo le tele o le taimi, ma ia tumau pea i luga o le isi 1-2 taimi i le tausaga, toe fai le vasega,
  • o le auala e togafitia ai togafitiga e tatau ona atoatoa - ina ia maua ai le manaʻoga, ia aua nei galo e uiga i le tulafono, meaʻai, lava gaioiga faaletino, faʻaaogaina o isi fualaau.

O aʻafiaga i tua atu o le faʻaaogaina o papamaa e seasea lava, ma latou te le manaʻomia togafitiga faapitoa ma le aveesea o Detralex. O se aafiaga talitutusa e mafua mai i fualaau faasaina tulaga ese ma tekinolosi gaosi faapitoa: o vaega o vaega taua o Detralex e laiti tele ma e faigofie ona aafia i le tino (ona o le maualuga o le bioavailability, o le fualaau faasaina e sili atu lona aoga nai lo ana mea e sili ona taugofie).

Detralex price: o le a le tele o fualaau faasaina i Ukraine, Rusia ma Belarus?

O le vailaau faasaina i lalo o le igoa o Detralex e na o le tasi le kamupani e maua, o lona tau i falemaʻi e eseese lava.

Le tau masani o pepa mai Detralex mai otaota ma veinsose veins i Ukraine (mo 30 pusa o 500 mg) - 265 UAH. E mafai ona faatauina se pusa e 60 i Kiev, i Zaporozhye, i Odessa, i Donetsk, i Dnepropetrovsk poʻo Lugansk i le avefeʻau mo le 440 UAH. O le tau o Detralex e tutusa lava i Kharkov.

O le tau o Detralex i Moscow ma Yekaterinburg e ese foi le eseese. Pills mai veinsose veins / afaina latou te faatauina atu le tusa ma le 750 ruuga. mo le afifiina o le 30 ma le 1450 ruuga taitasi. mo le teuina o le No. 60. O vailaʻau ma le tau maualalo e mafai ona maua i le falemaʻi o Ozerki.

E mafai ona faʻatau Detralex i Minsk mai le 374.8,000 rubles (faʻapipiʻi No. 30).

O le vailaau faʻasaina e maua lava i le ituaiga o laumei. Suʻe le suāuu poʻo le lyophilisate Detralex o le a le galue.

Faʻataʻitaʻiga

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo taʻavale vevela. Detralex® ei ai venotonic ma meatotino angioprotective. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o veins ma le vevela vevela, faʻaititia ai le mafai ona gafatia o capillaries ma faʻateleina ai lo latou tetee. O taunuʻuga o suʻesuʻega tau suʻesuʻega ua faʻamaonia ai le gaosiga o le vailaau faʻasaina e fesoʻotaʻi ma le vevenamnamics venous.

Na faʻaalia se fua faʻasologa o fualaau faʻapitoa mo fua faʻatatau o fualaau faʻamaonia: o gaʻo vevela, gasegase vevela, taimi o le gaogao leaga.

O le fua faatatau lelei o fua-fuamoa e matauina pe a ave le 2 papa.

Faateleina le leo o le ita: faʻaaogaina o le televise a le occlusal telethysics, ua faʻaalia ai le faʻaitiitia o taimi leaga o le gaogao. I tagata gasegase e iai ni faʻailoga o le faʻaleagaina o le microcirculatory, (statistically significant), faʻatusatusa i le placebo, o le faateleina o le tetee, o le angiostereometrically evaluated, after Detralex therapy.

O le malosi gasegase ua faʻamaonia i le togafitiga o le le atoatoa o le vevela o le tino ma le tino o le pito i lalo o le tino, faapea foi i le proctology i le togafitiga o le afaina.

Gel Detralex: faatonuga mo le faʻaaogaina

Detralex o se fualaau faasaina lea e vave ona e faʻaaogaina ai aʻafiaga e afaina ai le tafe toto i totonu o veins o pito pito i lalo. O le Detralex gel o se ituaiga e le o iai le fualaau faasaina, aua e na o pepa mo le faʻafofoga tautala e maua ai. O le meafaigaluega e faʻaaogaina faʻatasi ma papa ma inisiua.

Folasaga o loʻo tuʻuina atu ma tuʻufaʻatasia

O vailaʻau o loʻo i totonu o pepa. Vailaau oona - diosmin ma le hesteridin. Isi vaega:

  • microcrystalline cellulose,
  • sodium carboxymethyl starch,
  • gelatin
  • magnesium stearate,
  • vai mama
  • talisa paʻu.

O vailaʻau o loʻo i totonu o pepa.

Faʻasologa o mea

O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina faʻalautele.

O le fua fautuaina mo le le atoatoa o le gasegase o le tino e 2 pusa i le aso (1 le papa i le ogatotonu o le aso ma le 1 papa i le afiafi i taimi o taumafataga).

Ole fua ole fua fautuaina mo lapoa otaota e 6 pusa i le aso (3 papa i le taeao ma le 3 papa i le afiafi) mo aso e 4, ona 4 papa i le aso (2 papa i le taeao ma le 2 papa i le afiafi) mo le isi 3 aso e sosoo ai.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le Detralex ua faia i ni pepa i totonu o se atigi.

1 papalama e aofia ai le 500 mg o le vaega o le flavonoid micronized, lea e aofia ai le diosmin (diosmin) - 450 mg, ma le hesherwine (hesperedin) - 50 mg.

Tagata faʻatau: microcrystalline cellulose, sodium carboxymethyl starch, gelatin, magnesium stearate, vai faamama, talc.

O le mekasini ata e aofia ai le macrogol 6000, le sodium lauryl sulfate, ma le muamua mo le paʻu moli-lanu piniki (magnesium stearate, glycerol, hypromelilose, yellow oxide yellow (E172), dioxide (E171), ma le uila uila.

O lapisi o loʻo tumu i paʻu o 15 pcs., 2 poʻo le 4 paʻu i totonu o se pusa kata. Faatonuga tuʻufaʻatasia.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Detralex

1. togafitiga faʻapitoa ma le puipuia o le le atoatoa o le vevela
O le le atoatoa o le tino e aofia ai ia faʻaaliga e pei o se lagona o le vaivai ma le vaivai i vae, fulafula o pito i lalo, tiga o le vae, lagona le lelei i foliga o paresthesias, faʻavevesi, faʻalavelave o gaʻo.

O le le atoatoa o le tiga o se vaega lea o faʻamaoniga e tulaʻi mai ona o le afaina o le toto e ala i veau o pito i lalo, suiga i le mafai ona gafatia o le puipui vascular. E masani lava ona atiae i tamaitai. O le maʻi e tupu pe afai e le mafai e vaʻa e tapunia ai le lumen o veins le puipuia le tafe mai o le toto ona o le faateleina o le mamafa ia i latou mo mafuaaga eseese. O se taunuuga, o le toto maualuga e faateleina i luga o puipui o vaʻa vevela, lea e tau atu i lona faalauteleina. I lenei tulaga, o le mafai ona gafatia o le puipui vascular mo le toto ma le plasma e faateleina, o le fulafula ma le faatusatusa o gaʻo lata ane e aliali mai. I nofoaga o le faʻamalosiina o vaʻa laiti o loʻo i ai foci o le ischemia (le lava le toto i le okesene), o le mea lea e fesoasoani i le faʻavaeina o maʻi pipisi.

O aʻafiaga ogaoga mo le atinaʻeina o le le atoatoa o le vevela e aofia ai:

  • vaivaiga maso o veins (fatufatu),
  • mamafa ma le ofoofogia,
  • maʻitaga ma le fanau mai,
  • galuega tumau tumau i se tulaga tu i luga poʻo le nofo ai, faʻatasi ai ma le faatapulaaina o femalagaiga (kuka, tagata faigaluega o le ofisa, fomai tipitipi, ma isi),
  • masaniga tumau
  • fesuiaiga i le faʻasalaga faʻasalalau i fafine (faʻalavelave faʻasaina i fualaau faʻamaʻi, togafitiga faʻasalaga i le moapo, ma isi),
  • ufiufi o laʻei ma lavalava, corsets.

O laasaga nei o le atinaʻeina o veins varicose e iloga:
  • Vaega 0 - e leai ni mea iloga i le taimi o suʻega.
  • Vaega I - "vaivai i le taeao" o vae, faitioga o le faʻavevesi o le taeao i le afiafi (faʻalelei i le taeao).
  • Vaega II - o le edema persistent, pigmentation disorders of the skin, some areas of the skin becomes denser, skin over them can not be folded (lipodermatosclerosis), o le mumu e aliali mai i luga o le paʻu, faatasi ai ma le vevela ma le tagi (eczema).
  • Vaega III - o le faʻavaeina o maʻi pipisi (malosi pe faʻamalolo), lea e faigata ona togafitia i fualaau.

O laʻasaga uma o le faʻamaʻi e ogatasi ma le tele o vevela, o le i ai o le afiafi e le mautonu. O tagata maʻi latou te matauina se lagona tingling, o le taʻavale, ma le vaivai tele.

I le togafitiga o le faamaʻi i le amataga, e faʻaaogaina le faʻaaogaina o fusi faʻamalosi ma fusi faʻamalosi, ma le tofiaina o vailaʻau e faʻatele ai le leo (faʻataʻitaʻiga, Detralex), togafitiga o le physiotherapeutic ma le toe faʻaleleia i togafitiga.

2. Sauniuniga sauniuni ma togafitiga mulimuli ane o le le atoatoa o le vevela

3. Suʻega faʻapitoa o otaota
Hemorrhoids o se faʻalauteleina o veins o le anus ma lalo ifo o le saʻo. O vela faʻamaʻaloga ua tumu i le toto e mafai ona iloa e pei o vavae ese. E tusa ai ma le mea o loʻo i ai ni manoa, e vaʻaia ai fafo ma faʻafesoʻotaʻi totonu. E mafai ona faʻalavelave (faʻatasi ma le atinaʻeina o faʻalavelave) ma faʻasolosolo, faʻagasologa e aunoa ma ni faʻafitauli.
O le tupuga o le afaina o le:

  • se olaga e le tauagafau, galue i se nofoa ma le tulaga (tagata fai polokalame, faiva, faiaoga),
  • faaumiumi le tumau
  • maʻitaga, fanau fanau, pupuni o le matua,
  • faʻaleagaina o le ava malosi, meaai vevela, salty, mea ulaula,
  • faamai pipisi o gaʻo o le pelvic.

O se tasi o uluaʻi faʻataʻitaʻiga, o se lagona faʻapitoa i le va. O le atinaʻeina o le faʻamaʻi e ogatasi ma le faʻaalia o tiga, tafe mai le faʻasaʻo i le taimi o gaioiga o le toto, totoga o le toto i feces, foliga vaaia ma isi toesea o nifo (e mafai ona faʻalavelave i le taimi o le manava, ma avea ai ma afi mumū).

Afai e tupu ni faailoga, faʻafesoʻotai se fomaʻi. I le leai o ni faʻafitauli, e tuʻuina atu togafitiga faʻasaʻo. O taunuʻuga lelei e maua i togafitiga faʻapitoa: lava le ala (gaoioiga faʻapitoa), meaʻai, fiber-rich, togafitiga fualaau. Ina ia faʻaitiitia le malosi o le vevela ma le tiga, e faʻaaogaina faʻamaufaʻailoga faʻasalalau - i le lotoifale i le faʻasaʻo. Ina ia faʻaitiitia le faʻaosoosoina o le puipui vevela, e faʻaaogaina le tele o vailaʻau - i totonu e ala i le gutu, e aofia ai le Detralex vailaʻau.

Faʻaaogaina o le fualaau faasaina Detralex

  • Mai le gastrointestinal tract, le nausea ma se lagona o le le toʻa i le manava, vomiting ma le manava e mafai ona matauina.
  • Mai le itu o le fatugalemu o le tino, o le tiga o le ulu ma le vevela atonu e tupu.
  • E seasea lava, o faʻamaʻi pipisi e pei o le vevela, tigā, ma le urticaria e mafai ona tupu i luga o le paʻu.

Urticaria o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻafitauli e mafua mai i le vave faʻafuaseʻi o le paʻu. Faʻatasia e le tosoina.

Afai ei ai soʻo se itu e tupu, e tatau ona faʻafesoʻotai se fomaʻi e uiga i le manaʻomia mo fetuunaiga togafitiga.

Detralex - faatonuga mo le faʻaaogaina

O faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi na faʻaalia ai le maualuga o le faʻamaʻi e uiga i le afaina o maʻi ma gasegase matautia o vae. O le fua o le fualaau faasaina e faalagolago ile ituaiga o faamai. O le mea lea, o togafitiga togafitiga e le mafai ona afaina ai naʻo le 7 aso, ae o le umi o le aʻoga e faasaga i faʻamaʻi vein o le tele o masina. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻasaina ai le vailaʻau a le tagata lava ia.

O vailaau o le meatotino lea a le falani Farani "Laboratory Servier Industry". I Rusia, na gaosia i lalo o le laisene e Serdix LLC. O le ofisa autu o le kamupani o loʻo i Moscow i Paveletskaya Square, 2.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

O vailaʻau faʻasaʻo e faʻamaonia ai le lagona oona ma o loʻo i ai se faʻalavelave faʻavevesi. A faʻaaogaina le fualaau faʻasaina, faʻaitiitia le faʻavaivai ma le faʻalauteleina o veins. O vailaau faʻamalositino e faʻaalia foi i luga o capillaries, faʻateleina lo latou tetee ma faʻaitiitia ai lo latou gafatia.

Detralex o se tamai lanu moli-lanu mumu lea e ufiufi ata. O vaega uma e mafai ona vaevaeina i ni vasega se tolu - o vailaʻau faʻamalosi faʻamalosi, vaega o ausilali, faʻapea foʻi ma mea e fai ai ata.

O vailaau faʻasaina o vailaau faʻamalosi ua faʻamaina. E tasi le api e aofia ai le 500 mg o vailaʻau faʻamaʻi:

  • Diosmin - 450 mg (90%),
  • Hesperidin - 50 mg (10%).

  • Microcellulose - 62 mg,
  • Gelatin - 31 mg
  • Sodium carboxymethyl starch - 27 mg,
  • Suavai - 20 mg
  • Talc - 6 mg
  • Magnesium Stearate - 4 mg.

O le ata tifaga e aofia ai:

  • Hypromelilose - 6.9 mg,
  • Titanium dioxide - 1.3 mg,
  • Macrogol 6000 - 0.7 mg,
  • Magnesium stearate - 0.4 mg,
  • Glycerol - 0.4 mg
  • Sodium lauryl sulfate - 0.3 mg,
  • Lamea lanu samasama - 0.2 mg,
  • Omea mumu uila - 0.1 mg.

Gaioiga galue

O le mea aoga autu o le vailaʻau o le diosmin. Ina ia faʻaleleia ona faʻamalositino, o le hesderidin e faʻaopoopoina i le vailaʻau. O le Diosmin e aofia ai le vasega o angioprotectors ma venotonics.

Pe a faʻaaogaina, o le faateleina o le siʻitia o le toto, lea e faʻateleina ai le gali ma le faʻalauteleina o vaʻa toto, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o laina toto. Pe a oʻo atu le toto i totonu o le toto, o le numera o le faʻamalama o le toto toto i pito o le endothelial e faʻaitiitia. O lenei mea e faʻaitiitia ai le tele o le faaleagaina o vela vevela e tagata faufautua.

I le gaosia o laupepa, o loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina o masini. O le taunuʻuga o lenei togafitiga o se faʻaopoopoga o le fua o le absorption o le mea o loʻo galue malosi i le tino. Henefiti atigilima lalo ifo le diosmin i meaola faʻapitoa. O le afa-ola o le diosmin mai le tino e 11 itula.

Faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Detralex

O faʻamatalaga e uiga i le vailaau faasaina Detralex e mafai ona maua eseese. E fesoasoani i le tagata 100%, mo se tasi e foliga mai ua leai se aoga. Ae ui lava i lea, o le tele o tagata gasegase e ave saʻo le Detralex i lenei fualaau faasaina. O maʻi latou te matauina i totonu o se taimi pupuu mai le amataga o togafitiga, o faʻafitauli o le le atoatoa o le vevela, e pei o le tiga, fulafula, mamafa i vae, faʻaitiitia le faʻailoaina pe toetoe lava a mou atu. Pe a togafitia le afaina, o le faʻafitauli foi e aveesea. O lenei mea e faʻaleleia atili ai le maualuga o lagona faʻalagona ma le faʻalauteleina o tagata. O aʻafiaga mai le fualaau faasaina Deralex na aliali mai i na o se vaega toaitiiti o tagata gasegase.

Ua iloa e fomaʻi e faapea, o se aafiaga mai le faaaogaina o le vailaau faasaina Detralex ua ausia ona o lana metotia faafomai ma le tekinolosi gaosiga. O vaega laiti o mea e gaosia e faigofie lava ona uʻuina e le tino. Ae o le taunuuga aupito lelei, e tusa ai ma fomai, ua ausia ona o se togafitiga ma nisi o vasega faifaipea o se vaega o togafitiga faigata o le le atoatoa o le tino o le pito i lalo ma le afaina. Aua neʻi galo e uiga i le tulafono, faʻamalositino faaletino, meaai ma isi vailaʻau e fesoasoani i le tau faasaga i le faʻamaʻi.

Auala e ave Detralex

Ina ia mafai ona togafitiga i le faʻapitoa e faʻaalia ai le maualuga o le aoga, e tatau ona e faʻaogaina fautuaga nei:

  • Faatapulaa le susulu o le la i luga o le paʻu o paʻu ma veins ua afaina,
  • Aloese mai le mamafa o le tino,
  • Afai e te le fiafia, alu i luga o se meaai e faʻaitiitia ai le faʻamalosi i ou vae,
  • I taimi mulimuli o le faʻamaʻi, e taua tele le faia o ni susu o susu e faʻaleleia ai le toto,
  • E tusa ma le 45 minute i le aso e tatau ona tuʻuina i le savaliga sopo.

O le ave o pills e faalagolago ile ituaiga o faʻamaʻi. Mo faʻamaʻi pipisi, faʻaaoga vailaau faʻapitoa:

  • E lua laulau e tatau ona ave i le aso. Ave se tasi laulau i meaai i le taeao ma le afiafi.
  • O le umi o le vasega e fuafuaina e le fomaʻi i le tagata lava ia. E masani lava o le vasega e tumau i le tele o masina. O le maualuga o le vasega o vasega e 1 le tausaga.
  • Afai, a uma ona taofi le vailaʻau, o le a toe faʻafoʻi faailoga o le maʻi, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina se isi auala faaopoopo.

I vailaʻau faʻapitoa ma gasegase, e tatau ona faʻaaogaina vailaʻau e pei ona taua i lalo:

  • O le tulaga masani e tasi le vaiaso,
  • I aso muamua e fa, 'ai ni laulau se tolu i le taeao ma papa e tolu i le afiafi pe a uma ona' ai,
  • I aso mulimuli e tolu, ia 'ai ni papamaa se lua i le taeao ma papa maa e lua i le afiafi pe a uma ona' ai,
  • Afai, a uma ona taofi le vailaʻau, o le a toe faʻafoʻi faailoga o le maʻi, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina se isi auala faaopoopo.

O le tulafono mo detralex mo le afaina

Detralex mo le afaina ole tino e ave pe a uma le taumafataga. O le vasega e fitu aso. I aso muamua e 4, ave 3 laumei i le taeao ma le afiafi, i le 3 aso mulimuli, inu 2 pusa i le taeao ma le afiafi.

E lelei le inuina o le vailaau faʻamaʻi pe a uma le taotoga o le hemorrhoid. O le togafitiga atoatoa pe a uma le taotoga e aofia ai:

  • Taking Detralex 2 taimi i le aso,
  • Numera numera 3,
  • Le faʻaaogaina o moligao
  • Togafitiga o manuʻa faʻamaʻi pipisi,
  • Faʻapipiʻuina o le paʻu i manuʻa faʻamaʻi vai.

Faʻasalaga ma faʻaopoopo faatonuga

  • O le aveina o vailaau e le fautuaina mo tamaiti.
  • O vailaau e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. E faʻasaina le inu o le tagata lava ia.
  • Aua le tuufaatasia ia vailaʻau i le ava malosi.
  • Aua le sili atu i le umi ole vasega togafitiga. A maeʻa le pasia o le kosi o le a tumau pea le faʻafitauli o le maʻi, e tatau ona e sailia se fesoasoani mai se fomaʻi suʻesuʻe o le a ia fautuaina atili togafitiga.
  • O lenei vailaau e le tatau ona suia ai le togafitiga o isi faʻamaʻi o le faʻalaulela lela.
  • Ole vailaau e le afaina ai le saoasaoa o le mafaufau ma le tino, ae e mafai ona faʻaaogaina pe a ave se taavale ma i le taimi o le galuega e manaʻomia vave tali.
  • Togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi ma Detralex o le a sili ona aoga pe afai o lona pulega e tuʻufaʻatasia ma se soifua maloloina lelei.

Faʻailoga Detralex

I le avea ai o se vailaʻau faʻaaoga vailaʻau Detralex e faʻaaogaina i vailaau faʻasoifua maloloina:

  • mo le togafitiga ma le puipuia o maʻi vevela: fesoasoani e faʻaitiitia le tikeri o le faʻaogaina o puipui o veins, faʻaleleia le tafe toto ma faʻaitiitia le faʻamaʻi o le toto vevela,
  • faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le microcirculation capillary: fesoasoani e faʻalauteleina ai le vaivai o vaʻa laiti ma faʻaitiitia ai lo latou gafatia.

Hemorrhoid togafitiga

Afai o loʻo i ai faʻamatalaga o le atinaʻeina o lapopoʻa lapoa, e fautuaina e ave 6 lapalai i le aso, 3 pi. aso ma le afiafi ma meaai. O lenei faiga e tatau ona matauina i le 4 aso muamua. I le isi tolu aso e sosoo ai, e fautuaina e faʻaititia le fualaau o le vailaau faʻamaina ma 'ai le 4 kuluma i aso taitasi, o lona uiga, 2 tootoo (ao ma le afiafi) o le 2 tone ma meaai.

Mo le togafitiga o gasegase masani, e fautuaina e ave le 2 pulu i le aso, tasi le aso ma le afiafi ma meaai mo le vaiaso. E le gata i lea, e mafai ona ave se tasi o fualaau e 2 o Detralex ma meaai.

Auala e ave Detralex

O le togafitiga o togafitiga ma togafitiga o togafitiga ua faʻataʻitaʻiina ile mafaufau ile ituaiga o faʻamaʻi. Mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o le fualaau faasaina ua faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  1. O le masani i aso uma e 2 papa. Faʻasalalauga e taʻitaʻia le 1 pc. 2 taimi i le aso.
  2. O le umi o le vasega e fuafuaina taitoatasi. I le averesi, e 2-3 masina. Le umi o le vasega e le tatau ona sili atu ile 1 tausaga.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O Detralex ua faʻaalia mo le togafitiga o faʻafitauli eseese e tutupu i totonu o le tino ma le maʻisuka. Faʻamatalaga faʻamaonia o:

  • thrombophlebitis o vae,
  • vailaʻau vaʻaia,
  • afaina toto
  • leai se atoatoa
  • soloia le endarteritis,
  • otaota.

O Detralex ua faʻaalia mo togafitiga o faʻafitauli eseese.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O le Detralex o le lisi B o sauniuniga faʻapitoa mo togafitiga (fualaau faʻamalosi, o le faʻaaogaina ma le teuina o nei mea e faia ma le faʻaeteete). Detralex e tatau ona teuina mai le mafai ona aapa atu tamaiti!

Teuina o le fualaau faasaina Detralex e faia i se nofoaga matutu, i se vevela e le sili atu i le 30 ° C.
O le soifua maloloina o le 4 tausaga (i lalo ifo o tulaga e teu ai).
E le fautuaina se fualaau ua maeʻa.

Taimi o togafitiga

O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le gasegase o le faʻamaʻi ma le tikeri o lona atinaʻe. Togafitiga ma Detralex e mafai ile 2-3 masina.

E le fautuaina e faʻaaoga le vailaʻau mo umi atu nai lo le faʻataʻitaʻiina i togafitiga. Afai e le ausia le faʻaleleia o manaʻoga ona o le faʻaaogaina o Detralex, o togafitiga ma le vailaau faʻasaina e le tatau ona faaumiumi na o ia. I lenei tulaga, e faia e fomaʻi se suʻesuʻega faaopoopo ma faatonuina togafitiga talafeagai.

Faʻaiʻuga

Ole togafiti lavelave e mafai ona mafua ai le gasea, vomiting, mimiti, tiga i le manava ma le duodenum pe a faʻapala meaai. E seasea, o le colitis e tupu. O le mea e le masani ai, o foliga vaaia o le paʻu o le paʻu, lea e mafai ona tuʻuina atu ma le vevela, urticaria. E i ai, ae e seasea lava le vevela ma tiga, vaivaiga.

O le fualaau faasaina e le mafua ai le moe ma e le taofia ai le popolega o le tino, o le mea lea, e mafai ona faʻataʻitaʻiina ao taʻavale ma pe a fai isi galuega e manaʻomia ai le gauai ma vave vave ona faia.

Afai o loʻo iai i le tagata maʻi ni faʻafitauli o se natura masani faʻatasi ma le gastrointestinal tract, e faigofie lava ona maua i le siama o le dermatitis, ona tatau lea ona lipoti atu i lau fomaʻi. O le tagata poto faapitoa o le a filifilia togafitiga talafeagai, ma mafaufau i uiga o tagata taʻitoʻatasi, faʻamaonia se mea tutusa talafeagai e pei o le fualaau autu, lea o le a le mafua ai le popole atili i le tino.

Contraindications ma fautuaga mo le faʻaaogaina

E le fautuaina e ave Detralex:

  • pe afai oi ai ni faʻamatalaga e pei o le faateleina o le faʻaleleia i vaega o le vailaʻau,
  • i le taimi o le maitaga ma le lactation (e mafai ona faia Detralex i le 3rd masina o le maitaga).

O le gasegase i vaega e mafai ona faʻaalia i foliga o le edema o mata ma laugutu, ma e oʻo lava i Quincke edema e mafai ona tupu.

O vailaʻau tuʻuina atu mo tagata matutua. E le o lava le faʻamatalaga e uiga i lona aʻafiaga i le tino o tamaiti o le a mautinoa ai le faʻaoga saogalemu o le vailaʻau. O le mea lea, a o le i tuʻuina atu ni faʻamaonia i tamaiti, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Fautuaga mo le faaaogaina

O le taunuuga o le faʻaaogaina o Detralex e faʻalagolago foi i togafitiga faʻafesoʻotaʻi (tuʻuina atu o amio leaga, mulimuli i meaʻai, faʻavalea o le tino, togafitiga o le physiotherapy, faʻapipiʻi faʻapitoa, suia o lou olaga ma galuega).

E tatau ona totogia faapitoa fautuaga i tagata ua mamafa tele. O kilokone faaopoopo e aafia ai le gaioiga o le fatu, lea e ono aafia ai le setete o vaa ma a latou galuega. O tamaʻi gasegase e tele lava ina mafatia mai veins varicose, e afaina i le maualuga. O vailaau faʻamalosi e otometi lava ona tuʻuina ia tagata e lamatia - o le atiaʻe o le stroke, fatu fatu, atherosclerosis, thrombosis, etc.

A iai ni faʻamatalaga e faʻaalia ai foliga o suiga le lelei i totonu o vaa, e tatau loa ona e alu i le falemaʻi.

Faʻamanuiaga o Detralex

E tele gasegase na ave Detralex i le taimi o togafitiga togafitiga e uiga i le aoga lelei o fualaau faasaina. A maeʻa se togafitiga, faʻavaeina e se fomaʻi, o le a pasi atu faailoga iloga faʻapitoa, e le gata i le le atoatoa o le tino ma le afaina ai:

  • tiga, fulafula, mamafa i vae e alu,
  • o le foliga mai o vae e faʻaleleia (vevela e faʻalautele ma susulu), o nisi tagata gasegase latou te mafai ona latou ofuina ni seevae maualuluga pe a uma togafitiga ma Detralex,
  • faailoga o mea pipili e alu,
  • o le faʻaleleia o loʻo i ai se aafiaga tumau, o le tele o tagata gasegase o loʻo tuʻuina atu iloiloga detralex e taʻu mai ai e le toe foʻi mai ni faailoga a le itiiti ifo i le tausaga.

Ina ia faʻamalosia le aʻafiaga ma le puipuiga o faʻamaʻi, e tatau ona toe faia i taimi taʻitasi le Detralex. Ae e tatau ona e faia lenei mea pe a maeʻa le fautuaga a le fomai tipitipi, le fomaʻi poʻo le fomai tipitipi. Atonu e manaʻomia lou faʻatalanoa i se tagata e finau.

O le lelei o togafitiga e tele lava ina faalagolago i le tausisia e tagata gasegase e le gata i faatonuga mo le faaaogaina o Detralex, ae faapea foi ma fautuaga uma a tagata tomai faapitoa, ae maise lava, o le mamafa o le mamafa e mafai ona avea ma faalavelave matuia i se taunuuga faamanuiaina.

E leai ni faʻamatalaga o fegalegaleaiga a Detralex ma isi fualaau faʻasaina ua lipotia.

Sauniuniga o se mea faapena

O tino taʻitasi o le tagata lava ia, o le mea lea e mafai ona maua ai e le maʻi le mea na ia maua, ma, e tusa ai ma lea, o togafitiga e filifilia e faʻavae i luga o uiga taʻitasi. Afai e le mafai ona faʻaaogaina ma le saogalemu le fualaau faasaina, e mafai ona e filifili i taimi uma le mea e sili ona aoga. O a ni faʻatusatusaga e faʻatusatusa ma Detralex o le a pei o le aoga i faʻamaʻi o loʻo i luga?

O le sili ona lauiloa i le togafitiga o faafitauli ogaoga lapopoa, o sauniuniga ia Flebodia, Vazoket, Vaega faʻamaonia o le flavonoid mama, Hesperidin + Diosmin * (Hesperidine + Diosmin *), ma isi.

Faʻamatalaga Rusia o Detralex

Faatasi ai ma fualaau faasaina, o le gagana Rusia o Detralex e taua o:

  1. Venarus ei ai le isi aʻafiaga o le itu (vaivai, ulu o le tino, fesuiaiga o lagona), e mafai ai ona e faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻapitoa, o lona tau e 2 taimi maualalo,
  2. Venozole (o fualaau masi mumu) e faatauina i foliga o capsules, gel ma le kulimi, o se fualaau faasaina o le natura masani, e leai lava ni aʻafiaga,
  3. O le Phlebodia 600 o se analog o Detralex: o lona aafiaga, tau ma le taʻutaʻua e tutusa tutusa lava,
  4. O le Troxevasin o loʻo maua i capsules, gel, e mafai ona faʻatulagaina e ala i le tui (i capsules mo le iniseti), ei ai se faʻalogiga o le tino, faʻaleleia le setete o le puipui vascular, ma e lelei lona faʻasalaga.

Faʻamatalaga mamao mai fafo o Detralex

O loʻo iai foi fualaau faasaina ua faʻaulu mai i luga o le faʻatau atu lea e talitutusa i le tuufaatasiga poʻo le faʻamalosia:

  1. Venoruton, o loʻo avanoa i pepa ma gel (faʻapipiʻiina i Suitiselani),
  2. Anavenol, o le taugofie ole Czech-made venrorotective, o loʻo avanoa i foliga o pill,
  3. vailaʻau vailaʻau faʻapitoa na faia i Siamani - Antistax,
  4. Vazoket (Siamani) o loʻo maua i le pepa laupepa.

O faʻafitauli faʻapitoa e faʻavasegaina e pei o faʻamaʻi e manaʻomia vave ona vaʻaia ma togafitiga e aunoa ma le faatuai. Aua e te aafia i le fualaau o oe lava ia. E oʻo lava i le aoga lelei o suʻega a le fale, o ia vaifofo e tatau ona talanoaina ma lau tausi soifua maloloina. Naʻo le manaʻoga ia avea ma le soifua maloloina ma le maelega o faʻatinoga uma o fautuaga o le a mafai ai ona tatou faʻaleleia lo tatou ola maloloina ma faʻaleleia lenei tulaga.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le Farani na gaosia le Detralex i le na o le tasi le ituaiga o vailaau - i le ituaiga o laupepa Nu 30 ma le 60. O le afifi muamua o le fualaau faasaina o le paʻu o se mea e leai se vai e maua mai ai siama. O mea uma lava o loʻo e ufiufi e le o lanu moli. Pe a latou momotu, ua maua se mea samasama lanu samasama ma ni mea e le masani ai. O paʻu o loʻo faʻapipiʻi i atigipusa pepa ma faʻamatalaga auiliili ua faʻaofiina i totonu.

Detralex e faatatau i sauniuniga tuʻufaʻatasia o loʻo i ai ni mea gaosia se lua mai le vaega faʻamaonia:

  • diosmin - o se kulimi pati-synthese faʻatasi ai ma le faʻamalosi-inflammatory ma anti-apoptotic activity,
  • le mautonu - o se vailaau o le fausaga o le flavonoid, tutusa i mea totino i le tumutumu ma le gaioiga.

Flavonoids o loʻo i ai se faʻafitauli faʻapitoa, lea e sili atu ona faʻaleleia pe a tuʻufaʻatasia. I le avea ai ma mea fesoasoani, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai:

  • tioata tioata,
  • magnesium stearate,
  • gelatin
  • talisa paʻu
  • malo.

Ina ia fausia le atigi, na faʻaaogaina e le au gaosi se vaifofo o le glycerol, dioxide, uʻamea uʻamea, macrogol. O mea gaioiolosi ma mea e fesoasoani i ausilali o loʻo i totonu o maʻa o Detralex i totonu o se micronized state - i foliga o microscopic particles. O lenei mea e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le diosmin ma le hesteridine, e maua ai le maualuga o le togafiti. Ma o le gutu o fualaau faasaina e faʻaleleia ai le faʻaliliuina malie o mea aoga, lea e mafai ai e oe faʻaʻumiʻumi le aʻafiaga.

Pharmacokinetics

O le ituaiga microraised o Detralex e maua ai le vave faʻaaogāina o mea e gaosia e ala i le gastric walls ma le ulu atu i totonu o le taamilosaga. O le Diosmin ma le hesperidin e maua i le tino 1.5-2 itula pe a uma ona ave pepa. O le fualaau faasaina ua tufatufaina i totonu o masini ma ua faaputuputu i le maualuga o le gasegase togafitiga i totonu o toto toto.

O le tele o mea gaioiolosi e maua i pito pito i lalo, ma o le mea e totoe - i totonu o le mama, fatuga ma fatu o le ate. O le Detralex ua faʻapipiʻiina i le tino i meaola o le phenolic ma faʻamalosi e le polokalama urinary. E na o sina vaega itiiti o fualaau faasaina e alu ai le tino o le tagata faatasi ai ma feces.

Togafitiga o le le atoatoa o le vevela

O Detralex ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi o le vevela e faʻaitiitia ai le leaga o faʻamaʻi o le faʻamaʻi o se vaega o togafitiga atoatoa. O mafuaʻaga o lenei faʻafitauli o tulaga nei:

  • veinsose veinsose,
  • malformations faʻaleagaina o le faʻamalosi toto,
  • postthrombophlebitis syndrome.

O le gaioiga autu a Detralex o le faʻaitiitia o le ogaoga o le tiga ma faʻaitiitia le mamafa o le taeao i vae. Ina ia taunuʻu le taunuʻuga o le togafiti aupito maualuga, o loʻo fautuaina e le au popoto ia tagata gasegase ia tausisia le ola saʻo. Faʻaititia le avega i luga o veau o pito i lalo ma faʻamaonia le taʻa toto i le taimi sili ona puupuu pe afai o tulaga nei e ausia:

  • o le leiloa o le mamafa ma le matuia o soo se tikeri,
  • faatapulaaina po o le tele o le teena le nofo i le susulu o le la,
  • ofuina faʻaupuga o mea faʻapipiʻi: teuga, pantyhose e faʻaleleia ai le toto.

I le taimi o togafitiga ma Detralex, o loʻo faʻamatala mai ai e le o le vailaau o le vailaau le aoga o vitamini vitio faʻatasi ma elemene o loʻo maua i le maualuga o le gaʻo ascorbic acid. O lenei vaitamini e faʻaleleia ai mea tau togafitiga o mea gaioiga o sauniuniga faʻapitoa.

Fautuaga: "O tagata mamaʻi ua maua le le atoatoa o le tino, e matua faasaina lava ona tutu i luga o latou vae mo se taimi umi. O le tino sili ona lelei faaletino i lenei maʻi o ni auala pupuu i le ea fou."

Contraindications

E le faʻaaogaina laulau i togafitiga o gasegase i lalo o le 18 tausaga. O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina mo le faʻaaogaina e tagata ei ai lagona faʻapitoa i ana mea gaosi ma mea e fesoasoani ai ausilali. E leʻi tuʻuina atu e le au gaosi faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le vailaʻau mo le susu. O le mea lea, e le o faatonuina le Detralex i tamaitai i le taimi o le lactation.

Faaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga

I le taimi o le fanauina o se tamaititi, o le tino o le fafine e tele ni suiga i le talaaga o suiga o mea faʻafefe. O se vaega taua o le progesterone e mafua ai le faaitiitia o le muscle o capillaries, veins ma arteries. O lenei mafuaʻaga o le fulafula ma le vaivai o vae, o le faʻavaeina o manoa o le hemorrhoidal. O le tina o loʻo faʻamoemoe e masani lava ona maua i fesuiaiga ma fomaʻi e le afaina ai muamua o ia.

I taimi o tofotofoga faʻapitoa, na maua ai o le diosmin ma le heseridin e leai se aʻafiaga leaga i le tuputupu aʻe ma le faʻatulagaina o le tamaititi i le 2 ma le 3 o le tolu o le tolu tausaga o le maitaga. I le tolu masina muamua o le fanauina o se tamaititi, e tatau ona e aloese mai le ave o Detralex, faapea foʻi ma soʻo se vailaʻau. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga e aunoa ma se fomaʻi e le taliaina.

Faʻasalaga ma aʻafiaga i itu

O le le mautonu o metotia faafomai ma le sili atu o le umi o le faagasologa o togafitiga e mafai ona mafua ai le le mautonu o Detralex ma le faaalia o ona aafiaga itu:

  • afaina o meaʻai: gaioiga, vili, manava manava,
  • afaina o le neurogenic: migraines, dizziness,
  • afaina o le tino e pei o urticaria: paʻu o le paʻu, mumu ma le vevela i le pito i luga o le epidermis.

Lapataiga: "O le tulai mai o se tasi o aafiaga itu o Detralex o se faailo e faafesootai ai se fomai tipitipi po o se tagata suesue e fetuutuunai ia aso taitasi ma faia ni vailaau e tasi po o le suia o le fualaau faasaina i le isi ma isi mea faafomai."

O le inu malosi o le ava e faʻaleagaina ai le faʻaaogaina o fualaau o fualaau uma, e aofia ai Detralek

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

I le 1st ma le 2 masina o le fanauina o se tamaititi, ua faatagaina le fualaau faasaina, ma i le 3rd masina e tatau ai ona maua se fofo faapena. I le taimi o le susu, o le a faʻasutonuina laupepa mo le faʻaaogaina.

I tamaititi, o le fualaau e faʻaaogaina pe a maeʻa le tofiaina o se fomaʻi.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

Mikhail, 40 tausaga, Voronezh: "O se meafaigaluega sili ona lelei ou te fautuaina mo tagata gasegase mo le togafitiga o veins varicose o pito i lalo. O le vailaau ua faamaonia i le togafitiga ma le puipuia o faafitauli.

Anna, 34 tausaga, Moscow: "E masani lava ona ou fautuaina le fualaau faasaina i tagata gasegase e maua mai i le afaina o le pepe. O le Detralex i le foliga o se paʻu mo le taofiofi e sili ona lauiloa ona o le absorption o fualaau e sili atu le saoasaoa, e le tuʻuina atu e le kamupanī le oloa i se foliga o se kulimi poʻo se suauu, o lea afai o ia vailaau faʻapitoa e maua i le fale talavai, ona mautinoa lea o se mea e le saʻo. "

Natalia, 25 tausaga, Kirov: "I le 8 masina o le maitaga, na ou maua ai ni faafitauli se 2: vascular asterisks i pito pito i lalo ma le afaina mai le taatele o le taofiofia o le maʻi. , ae o le soifua maloloina e sili atu ona taua, o lea na ou filifili ai e faatau ni pili. I le mavae ai o le 3 vaiaso, ua mou atu maso o le tamaʻi povi, ua faaitiitia le tele o mea leaga, ua i ai le malamalama i vae. ".

Aleksey, 43 tausaga, Penza: "O le fualaau faasaina ua faatonuina e aveese ai faailoga o le afaina tele. O le aso na sosoo ai sa ou lagona ai le toomaga, ona o loʻu tigaina, tiga, mumu ma le manava. "E leʻi i ai ni faʻamalosiaga mo le 3 tausaga, ae o le vailaʻau e tasi le toe foʻi - e afaina ai le manava."

Mikhail, 34 tausaga, Kemerovo: "Ua faavauvau aʻu i le 5 tausaga, ma o aʻu ou te le atoatoa, o lea ou te taitaia ai se olaga le lelei. Ina ua uma ona ou asiasi atu i se fomai, na tofia ai Detralex, na ia taulimaina le faafitauli ae o lenei ua ou ave fualaau i masina uma e ono mo le puipuiga. "O le le lava o le fualaau faasaina e taugata, ae sili atu le leʻo le ola maloloina."

Tuua Lau Faamatalaga