Mataʻu mata mo le maʻisuka

Ua leva ona faatuina e saienitisi se sootaga tuusao i le va o le i ai o le maʻisuka i totonu o tagata ma le tutupu mai o nisi o faamaʻi mata. A maeʻa, o le aʻafiaga le lelei o le toto maualuga o le suka e salalau atu i le vascular system of whole organism, e aofia ai le okeni o le faʻaaliga. I le taimi lava e tasi, o le a vave ona paʻu ai vaa faaleagaina, ma o vaʻa fou na fausia o loʻo faʻaalia i le faateleina o le pala o puipui puipui. O lenei mea e mafua ai le faaputuputuina o le tele o le suavai i totonu o masini, e aofia ai le vevela i le mata, ma o le taunuuga lea o le a faasolosolo ina leaga ai le vaaia o mea vaaia, ma o le a avea le mea tioata ma mea e le mautonu.

Faamai o mata ma le maʻisuka

O le maʻisuka e mafai ona mafua ai le tele o faʻamaʻi o le tino, e pei o le:

  1. Cataract I le faagasologa o lona atinaʻe, o loʻo i ai se puao o le tioata, o tioata e sili ona tāua, o le mata o le mata. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e mafai ona tupu faʻataʻitaʻiga e tusa lava pe laʻitiiti. E mafua ona o le faatelevaveina o le alualu i luma o le faamaʻi na mafua ai le hyperglycemia.
  2. Glaucoma E tupu ona o le solia o le masani masani o le susu o le masini, lea, e aʻafia ai le maʻi o le maʻisuka, e faʻapupula i totonu o potu o mata ma faʻapogai ai tusi. I lenei tulaga, o le faʻaleagaina lua o le popolega ma vascular system e tupu ma le faʻaitiitia o galuega vaaia. O faʻamaoniga o le glaucoma e aofia ai le faʻavaeina o meaola i luga o punaoa o le malamalama, faʻamaonia lacrimation, masani ai le tiga ma se lagona o le atoatoa i le mata ua afaina. O le taunuʻuga o le faʻamaʻi e tele lava ina le mafai ona matala tauaso ona o le faaleagaina o le nerve opic.
  3. Matelaina o le maʻisuka. O lenei mea o se vailaʻau vaʻaia, faʻatasi ai ma le faaleagaina o puipui o mata o le mata - microangiopathy. Faatasi ai ma le macroangiopathy, o mea leaga e tupu i totonu o vaʻa o le fatu ma le faiʻai.

Togafitiga o pathologies o mata i le maʻisuka

Pe a iloa le maʻi o le mata i le amataga o ona faʻaaliga, e mafai ona vave faʻaitiitia le faʻaleagaina e ala i togafitiga faʻamalosi mo le maʻisuka.

Mo togafitiga tuusaʻo o le faʻaleleia o mata, e pei o se tulafono, o lapalai o loʻo faʻatulagaina e faʻaaogaina faʻatasi. Ole gaioiga faʻapitoa e ono manaʻomia naʻo tulaga ogaoga o le faʻamaʻi ma faʻasolosolo foliga o le maʻi mata.

O le vaega aʻafia mo le atinaʻeina o maʻi o le tino e aofia ai tagata uma e maua i le maʻisuka. Ina ia mafai ona faʻagesegese le ala o le faʻamaʻi, o suʻega atoa o suʻesuʻega o le ophthalmology, faʻamaonia o meaʻai, ma le mataʻituina o le maualuga o kulukose toto.

O mata o mata mo le maʻisuka ua faʻamatalaina e se tagata faʻalogo, e le gata mo le togafitiga o togafitiga faʻaalia o le faʻaaliga vaaia ma mo le puipuia o le mea na tupu.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o mataʻu

O faʻafitauli o le mata o loʻo pa'ū i tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ua faʻamaonia ma faʻamalo e na o se fomaʻi. I le taimi lava e tasi, e fautuaina le latou faʻaaogaina ma le faʻamautinoa lelei o le tui ma le taimi o le faʻamalosia, pe a oʻo i ai le aʻafiaga o aʻafiaga ogaoga e faʻaleleia (aemaise lava ile togafitiga o glaucoma). O le umi o le togafitiga e matala mata, i le averesi, e 2-3 vaiaso, sei vagana ai le glaucoma, lea o le a faatulaga ai le pa'ū mo se taimi umi. O faʻafitauli o mata o mata e mafai ona faʻataʻitaʻiina e pei o le monotherapy poʻo le togafitiga o le hyperglycemia ina ia mafai ai ona taofia le atinaʻeina o mata lua.

Matala mata matala mo le maʻisuka

Quinax

Vitafacol

Visomitin

Emoxipin

O le falemaʻi e faʻafaigaluegaina aso fitu i le vaiaso, fitu aso i le vaiaso, mai le 9 i le taeao i le 9 i le taeao. Fai se taimi atofaina ma fesili i tagata tomai faapitoa uma au fesili e ala i le telefoni telefoni. 8 (800) 777-38-81 (faʻasaʻoloto mo telefoni feaveaʻi ma itulagi o le Rusia)) poʻo le initaneti, e faʻaaoga ai le pepa talafeagai i luga o le saite.

Faatumu le fomu ma maua le 15% le faʻaititia i luga ole suʻega!

Tuua Lau Faamatalaga