Recipes a tatou tagata faitau. Pumpkin Mogul

Ksenia Garastyuk • 07/06/2019

Mughal mogul o le dessert sili ona faigofie e mafai ona e mafaufau i ai. E matua matagofie lava o le a fiafia i ai tagata uma - e mafai ona maua ai le suamalie, vevela ma suamalie. Alu, fualaau aina suamalie ma e oo lava i falaoa ua faaopoopo i le suamalie. Ae o le mea e tasi e tumau pea e le suia - fuamoa na sasaina. E tatau ona avea ma mata.

Aua le fefe e maua salmonellosis. Ole mea leaga ole microbe ua na o luga o le atigi. O le mea lea, ia gauai faapitoa i le sauniuniga o fuamoa - fufuluina i fasimoli. Ma aua le faʻaaoga fuamoa moa.

E faigofie tele le faia o le fale i totonu o le fale i le fale. O le a e manaʻomia se seti o oloa ma se mea faʻapalapala. Filifili soo se fua ma fiafia i se mea suamalie suamalie.

Vasega Faʻamatalaga

Muamua, eggnog na faia mai fuamoa e avea o se vaifofo mo le tale ma le faʻaʻi tiga. I le asō, o lenei vaiinu e sili atu ona talisapaia o se meaʻai. Ae e mafai ona e talisapaia ona uiga lelei pe afai e te mafanafana.

Meaʻai

  • 150 ml. susu
  • 1 fuamoa
  • 2 tbsp suka
  • 50 ml vai mamago mama
  • 1/2 sip nutmeg.

Kuka:

  1. Vavaeese le polotini mai le kulimi. Vaelua le suka i le 2 vaega.
  2. Liligi le afa o le suka i totonu o le porotini. Paʻu i se mea faʻapipiʻi seʻia oʻo i le pua.
  3. Liligi le suka o totoe i totonu o le isu. Iuta e auina atu le uaina ma le susu. A maeʻa mea faʻapipiʻi taʻitasi, faʻafefiloi le paluga ma se paluga.
  4. Faamolemole ia matau o mea uma e tatau ona i ai i le vevela o le potu. Ae o le polotini, i se isi itu, e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa.
  5. Tuu le masini ma le isu i totonu o se tioata po o se pesini muamua. Tuu i ai le polotini.
  6. Salu le nutmeg i luga.

Chocolate Mogul

Masalo e te leʻi iloa e uiga i le tuʻufaʻatasia o se fuamoa moa sasaina ma le sukalati. Ma o lenei mea o loʻo taʻua o se tasi o mea suamalie sili ona suamalie i 'aiga gaosi suamalie. Mulimuli i le fua ma e mafai ona e puʻeina ma taitai taʻutaʻua i le kuka.

Meaʻai

  • 2 tbsp suka
  • 1 tsp koko koko
  • 2 fuamoa
  • 1 tbsp pata,
  • 'aina le sukalati mo le fufuluina.

Kuka:

  1. E te le manaʻomia ni paleni i lenei fua. Faʻasusu le yolks ma le suka - e tatau ona faateleina le voluma.
  2. Faʻapipiʻi le pata ma toe vaʻaia.
  3. Liligi i totonu o koko. Faʻasaʻu faatasi ma se mea faʻapipiʻi.
  4. Tuu le pusi i totonu o se ipu malamalama. Salu le sukalati kuka i le pito i luga.

Vanilla Mogul

E tele analogs o le mogul-mogul, ua aʻafia i le toetoe o atunuu uma o le lalolagi. E manatu le fume-vae o lona ituaiga e sili ona lauiloa-o se paluga o fuamoa mata, lea e faaopoopo ai le ava malosi ma vanilla. Taumafai e kuka se tasi o filifiliga mo le mogul-mogul, lea e pei o se fuamoa.

Meaʻai

  • 100 ml susu
  • 3 tbsp vai mamago mama
  • 1 tsp vanillin
  • 1 tbsp suka
  • 1 fuamoa

Kuka:

  1. Vavaeese le polotini mai le kulimi.
  2. Paʻu le polotini i le suka.
  3. Paʻu le isumu ma le vanilla. Liligi i totonu o le susu mafanafana ma faʻafesoʻotaʻi le paluga faʻatasi ma le paluga.
  4. Faaopopo le uaina. Toe sasa.
  5. Tuu muamua le kulimi i totonu o le ipu, ma sasaina le polo i luga.

Ava oona

O lea ituaiga o pati e mafai ona saunia mo le aso malolo - o le a teuteuina ai soʻo se mea na tupu ma le mamalu. O mea e le masani ai, e aofia ai le mea moni e faapea, pe a uma se vaiinu o loʻo i ai se moa mata, e leai se faʻafefe.

Meaʻai

  • 2 fuamoa
  • 50 gr suka
  • 50 ml Roma
  • 50 ml kulimi
  • 150 ml. susu
  • 50 ml whiskey.

Kuka:

  1. Faʻesea le sooga mai i le protein. Vaevae le suka i le afa.
  2. Faʻamau faʻapuʻupuʻu - uʻamea ma le suka, fai tutusa ma le yolks.
  3. Faʻafefiloi masini ma se paluga.
  4. Faaopopo: fatu, susu, whisky, kulimi tasi.
  5. Paʻu le vai inu faʻatasi ai ma se paluga i taimi taʻitasi pe a maeʻa vaega faaopoopo taitasi.

Salty Mogul

O le tele o taimi, o lenei mea e maua mai i le porotini ma le suka, ae o se mea faʻavaomalo lautele o loʻo i ai se kopi e sili atu ona faʻafeagai ma le vasega masani. E sili atu ona faamalieina o ia, ma e mafai ona e 'aina le taeao i se ituaiga o pati.

Meaʻai

  • 2 fasi falaoa (e mafai ona sinasina pe rye),
  • 2 fuamoa
  • le masima.

Kuka:

  1. Toto le fua. Faʻamau i latou i se tui.
  2. Faoa le falaoa.
  3. Faaopopo sina masima.
  4. Faʻamau i se mea faʻapipiʻi seia oʻo ina lamolemole.

Orange Mogul

Ma o se faʻataʻitaʻiga lenei o le auala e faʻaopoopoina lelei ai fuamoa ma fualaau suamalie. I le faʻatusatusaga, e mafai ona e faaopoopo i ai isi sua - fualaʻau, apu, pi poʻo soʻo se mea. Faʻaaoga ni manoa fou ua gaugau mo lenei mea.

Meaʻai

  • 100 ml moli moli
  • 200 ml. susu
  • 10 gr. meli
  • 1 tbsp suka
  • 2 fuamoa.

Kuka:

  1. E leai ni protein e manaʻomia i lenei fua. Vavaeese le yolks ma paʻu i le suka.
  2. Faaopopo susu susu ma sosoo ai ma le sua. Toe feiloaʻi.
  3. Faʻafeu le meli i se pusa ma faʻatau uma mea uma.

E le tatau ona faʻaaoga fuamoa moa. Mogul e mafai ona faia mai salu, e faaopoopo atu, e sili atu le tofo, ma e leai se lamatiaga o le salmonellosis.

TALIINA O FAʻAMATALAGA:

  • E sili atu ona faigofie le saunia o se mogul-mogul e faʻaaoga ai se mea e faʻafefeteina poʻo se mea faʻafefiloi i totonu o se fagu loloto.
  • Auauna sili atu i le tioata i totonu o se tioata mo cocktails poʻo se pesini.
  • Talu ai ua saunia le mogul-mogul mai fuamoa mata, o la latou filifiliga e tatau ona aʻafia ma le faʻapitoa faapitoa. Filifili fuamoa fou fou ina ia aloese mai le faʻamaʻi o le salmonella. E le gata i lea, ia puipuia le faʻamaʻi poʻo gasegase, fufuluina a outou fuamoa i se tulaga maeʻaeʻa aʻo leʻi solia.

GOGOL-MOGOL RECIPE MA LE VA

Meaʻai: fuamoa - 1 pc, suka - 1 tbsp, uaina - 2 tbsp, masima - o se pine, susu - 150 ml, nutmeg.

Metotia sauniuniga: sasa le fuamoa, faaopoopo le suka, masima ma le uaina. A maeʻa lena mea, ia faʻaeteete ma faʻaeteete i totonu o le susu ma taofi mea uma. Taʻu le paluga ma faaopoopo le nutmig e tofo ai. Fafasi le kulimi ma 'aisa i luma o le' auʻaunaga.

GOGOL-MOGOL RECIPE MA RHUWN

Meaʻai: fuamoa - 2 pi, Salt - ia tofo, susu - 2 ipu, suka - 3 sipuni tele, vai inu - 0.5 kola, sua rhubarb - 150 ml, nutmeg.

Metotia o le sauniuniga: vavaeese ia pulu mai i le yolks. Faʻamau i le selu seia oʻo ina lamolemole, paʻepaʻe i se fusi faʻamau. Faaopopo le sua, suka ma le masima i le yolks, sasaa i le susu susu, vai ma faʻafefiloi uma mea uma. Ia sasaa lemu le mea e faʻafefiloi ai i totonu o palatini ma faʻafefiloi. A e auauna atu, ia teuteuina se paluga ma ni fatu.

TUSI MOLIMAU FAAPITOA MO TAMAITI

Meaʻai: 2 fuamoa, 15 g sugar, 100 g koko, 10 g pata.

Metotia o le sauniuniga: vavaeese ia pulu mai i le yolks. Mash yolks ma le suka, faaopoopo le koko ma le pata. Faʻamuʻu tagata mama i se paluga seʻia oʻo i le foamy foam ma faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ai ma le uila. Liligi le masini e mafua ai i totonu o se ipu ma teuteu i lou fiafia.

FAʻAALIGA O LE KONOGI O GOGOL-MOGOL

Meaʻai: 1 fuamoa, 2 tbsp. suka, 300 g o susu, 50 g o le kofe eleele.

Metotia o sauniuniga: faʻafefiloi le galu ma le suka i se vavae, tuʻetoʻi le paʻepaʻe seia oʻo i se fafie faʻasao. Liligi i le pito i lalo o le tioata, lea o le a tuʻuina atu i ai le kulimi-mogul, susu mafanafana, ona faaopoopo ai lea o sina kofe, tuu le kulimi i luga, ma i le ogatotonu - o le porotini. E le tatau ona fefiloi le inu o le kofe kofe.

FUAFUAGA FAʻAALIGA O TAGATA

Meaʻai: 2 fuamoa, 15 g o le sua, 3 tbsp. suka, se pine o le masima, 300 g susu.

Metotia o sauniuniga: 'oloʻopaʻu le yolks ma le suka, faaopoopo le masima ma le sua. Faʻafefiloi mea uma seia maeʻa. Faʻamau i le paʻepaʻe seia oʻo i se mumu mautu, ma, faatasi ai ma le susu, ulu atu i totonu o le uila. Faʻafefiloi mea uma ma tautua i totonu o se ipu malamalama ma se vaomago.

E te fiafia i la tatou saite? Auai poʻo le lesitala (faʻamatalaga e uiga i autu fou o le a oʻo mai i le meli) i luga o la matou auala i MirTesen!

Mogul-fua. O le fua mai le USSR o se mogul.

E le o iai o le a iai se tagata na nofo i le USSR ma e le o iloa le mea o loʻo i ai le mogul-nogue. O o matou tinamatua latou te faʻamalolo i taimi uma a latou fanau ma a latou fanau i lenei fofo mo le tale, mo Peresia i le faai, e toe faʻafoʻi ai se leo leotele, ma ona o loʻu manaʻo i se mea lelei.
Mogul-mogul o se mea ola maloloina, lelei ma lelei.

Gogol-mogul o se lauiloa lauiloa ma se tala e tusa ai ma le mea na fanau mai ai saʻo lava o se fofo mo le angina ma le le iloa o le leo. I le ala, e le suamalie, ae e lelei. O le mea sili, e tusa ai ma se tasi o faʻaliliuga o le amataga o le fuʻa - o le mogul.
Na i ai le tala na ola ai o ia - i se taimi umi, sa i ai se tagata Iutaia o igoa e igoa ia Gogel. Sa nofo o ia i Mogilev (Belarus i onapo nei), ma maua lona ola e ala i le usuina i se aufaipese. I se tasi aso, e le o le aso sili ona matagofie, na leiloloa lona leo, lea na tuua ai o ia e aunoa ma se ola. O le tama matitiva o se aiga tele i soo se itu na taumafai e toe faʻaleleia le galuega o fusi leo. Se masiiti faigofie o le moa mata, masima ma fasi keke o le falaoa uliuli, lea sa ia 'ai mo le taeao ma se tamai sipuni, fesoasoani.
O se fua "suamalie" lea ua lauiloa mo se taimi umi i le malo o Rusia, ma e toatele e sili ona latou fiafia i ai i se fua suamalie.
O nai upu e uiga i aoga o le taga - o le moa.
O le fuamoa e mauʻoa i vitamini a, 3 ma le 12, c, D, minerale: iron, iodine, calcium, magnesium, seleni, zinc, phosphorus, ma isi, amino acids: biotin, cholein, folic.
O mea faʻamalolo.
Mughal Mogul o le a fesoasoani i le leai o se leo, ogaoga o le faʻaʻi ma maʻi faʻala. E le gata i lea, e iai sona aafiaga aoga i le tulaga o le lauulu, nifo, fao, mata. Faʻatasi ai, e mafai ona e maua le mamafa, e ui lava e maualalo le kalori, ae o le palatini o manu ma le gaʻo e saofagā i le televave o le gaioiga. O mea faʻaopoopo uma lava e maua ai mea e faʻamalolo ai, faʻaaogaina ai se vai inu lelei.
Contraindications
Peitai, e tatau ona amanaia e le mafai e tagata uma ona faia. I le mea e te afaina ai fuamoa, maʻi suka, atherosclerosis, maʻi o le ate, faafitauli i le vaega o meaʻai, otaota vevela poʻo le pancreas, ona fai lea eggnog, alas, e le mo oe.
E fautuaina e tuʻuina atu i pepe pepe se tamaʻi lima mai le lima tausaga.
Toe foʻi i le tala. O le a faʻaauau pea ia e Countess Bronislava Pototskaya, o le e fiafia tele e faia mea faʻapisinisi i totonu o se faʻalapotopotoga faʻalelalolagi. Ioe, o le siufofoga e le manuia i nisi o taimi, ma le le mautonu i le taimi sili ona le talafeagai. Ina ua ia iloa e uiga i le mana faamalolo o le ipu Gogel, na tonu ia te ia e taumafai, ae ui i lea, e matua suia lava. Aua e le talafeagai mo le faletua ona 'ai le falaoa uliuli, ma e mafai e se tasi ona faia e aunoa ma lena. Ma afai o lea, ona le masima lea o masima. O le a le mea o totoe? E saʻo, fuamoa. Lea na ia faatonuina e faaopoopo i le meli. Ma i le taimi lava na ia toe faaigoaina Gogel i Mogul-Gogol. Oi, o nei tamaitai.
E ui i lea, o se tasi lenei faʻamatalaga o le amataga o le meaʻai matagofie, i le mea moni, e tele naua. E mafai e le au Peretania ona finau mo le aia tatau e taua ai le nofoaga na fanau mai ai le fua, aua o la latou gagana ei ai igoa o suafa: Hoog - mug, Hoogle - Mugger, Siamani ma le latou Kudel - Mudel, Poles ma Kugel - Mogel. O upu uma e faaliliuina pe tusa ma le uiga ma le uiga "Hazel."

Mogul-mogul e lauiloa tele i aso nei. E leai se fua e tasi mo lana sauniuniga. O le mea autu i le inu o le i ai lea o fuamoa moa. O isi mea uma o le mafaufauga ma le tofo o le kuka. Ae ui i lea, o le fua masani mo se gogol - o loo i ai pea se mogul. E sili atu, o le faavae lea mo isi tagata uma. O le fua lenei ou te manaʻo e taʻu atu ia te oe.
E faʻafefea ona kuka? Naʻo ...
E te tago i fuamoa e lua, vavae ese le selu mai le polotini, le kulimi mai fuamoa i totonu o le afu, faʻaopopo i le tolu i le fa punetini o suka i ai ma tuʻituʻi. O mea uma lava, na faia ... na te tofo i mea suamalie ma le mafiafia, e oo lava i le pala.
O le mea moni, o le taimi nei, o loʻo i ai le tele o fualaau mo gogol-mogul, ma le uaina, pulu, fua, ae ou te fiafia i le masani, matua, fua masani mai le laʻitiiti, mai le laʻititi o se atunuu na matou tuua, matou te le manatua, le USSR. O lenei o le a ou alu i le umukuka ma faia mo au lava ia.

Mogul-mogul manuia ma le afaina. Na faapefea ona avea le Mogul

O loʻo i ai ni faʻaaliga o le tulaʻi mai o le mogul - o le mea lauiloa ma le taumafataga i le lalolagi atoa. O nisi tagata latou te manatu o le mea suamalie na faia i Siamani, isi - o Polani poʻo Egelani. Ma e tusa ai ma se tasi o tala, o le mea na fanau mai ai lenei vai inu lelei o Belarus. Ma sili atu le saʻo - le aai o Mogilev. O Gogel, o se Iutaia sa nofo ai iina, na sau ma se fua mo se mea inu e togafitia ai se faai. Ma e le o se mea na tupu, ae matua malamalama lava. Sa ola se tagata Iutaia e ala i pesega i le sunako. Ina ua leiloloa Gogel, na leiloa lana tupe. O lea na amata ai ona ou vaavaai mo auala e toe faafoʻisia ai le soifua maloloina. Sa ia iloa o fuamoa e fesoasoani e toe faʻafoʻi ia uaea leo. Ae na ia taumafai e faaleleia le vailaau e ala i le fefiloi o fuamoa mata, masima ma falaoa. O le a le isi mea na tupu i le Gogel mai Mogilev, e le o iloa. Ae o le fua na fatuina e se tagata pese Iutaia na ola pea i lenei aso.

I le aluga o taimi, o tala o se togafitiga faʻataʻitaʻi mo le faai na lele ai i Polani, lea na nofo ai Countess Bronislava Potocka i lena taimi. Sa fiafia o ia e pepese mo ana malo, ae o lona leo e masani lava ona le manuia. O iinei na filifili ai le tamaitai e tofotofoina le aoga o le fualaau a Gogel, ae nai lo falaoa, na ia faaopoopo atu le meli i le kulimi fuamoa. Latou te fai mai o le aso lenei o se suiga tele i le talafaasolo - talu mai lena taimi na latou talanoa ai e uiga i le popo i totonu o Europa i Sasae.

E tusa ai ma se isi tala, o se suamalie suamalie i le seneturi lona 19 na fatuina e se tagata faʻapitoa, le German Manfred Kekenbauer. Ia, aʻo ou sau ma ... O le meaʻai na foliga mai na toetoe lava o se faalavelave. Fai mai o Siamani na faatauina atu se pateni mo le tele o le gaosiga o le lole mo le tasi ma le afa miliona faailoga.

I le auala, i le toetoe lava o atunuu uma o loʻo saunia ai lenei meaai, o lona uiga o lona uiga o le "hash," o le mea moni lava o se mea leaga.

Eggnog mo le Eseta. O le a le mea e faʻafefe ai ma le pogai e faʻafiafia ai keke o le Eseta i se paʻepaʻe paʻepaʻe

Mogul-mogul o se vai inu o loʻo i ai fuamoa ma suka. E masani ona faʻaaogaina e avea o se togafitiga faʻapitoa lea e mafai ona toe faʻaleleia ai leo leo ma faaleleia le leo. E tele filifiliga mo le faia i le suāsusu, meli, fualaau suamalie, pulu poʻo le moa, nutmeg poʻo le vanilla.

Faatasi ai ma i latou, o le paʻepaʻe paʻepaʻe na faia mai i proteins o fuamoa moa ma le suka mo le teuteuina o keke o le Eseta, lea e lauiloa foi o le egg egg-nogs, ua taua foi o le nogogol.

O le masaniga o le taoina o keke keke lapotopoto e faamalamalamaina e le tu masani lea, ina ua mavae lona toetu, na faaali atu Iesu i ona soo, o lea sa i ai pea avanoa avanoa ma falaoa mo ia i le laulau. Mulimuli ane, mulimuli i le faataitaiga a le au aposetolo, o sea falaoa (artos) na amata ona faaalia i malumalu i le tausamaaga o le Toetu.

Talu ai i le aganuu Kerisiano o le aiga e iloagofie i se tamai malumalu, e tatau ona i ai sana lava ata. I le aluga o taimi, na amata ona taʻua sea falaoa o le keke o le Eseta, mai le Eleni "kollikion" aotelega falaoa.

I le aganuʻu Eleni, o se aganuu le teuteuina o keke o le Eseta ma se satauro, o le faailoga lea o le manumalo o le Alo o le Atua i luga o le oti, ae i totonu o Slav, o le mamafa mamafa i le teuteuga o le lanu lea o le susulu. White "pulou" o keke o le Eseta o lona uiga o le Malamalama ma le Mama, e avea o se tagata fou o se olaga fou.

Mogul-fua mo tamaiti. Gogol-mogol mo tamaiti: aoga ma fua

O Gogol-mogul e mafai ona taʻua o se tasi o ipu sili ona fiafia i ai pepe, o le mea e sili ona aoga. Mo lana tapenapenaga, e faʻaaogaina ai moa matala ma moa.

Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le tulaga o fuamoa, ona faigofie lea ona faʻaogaina le salu, e le o aofia ai le siama salumella ma e faigofie ona 'ai. E le gata i lea, i le tulaga o le tofo, latou te le o laʻititi lava i le moa, ma o nisi kosi e mafai ona fai mai o le suamalie o fuamoa o salu e sili atu ona lelei.

Afai ei ai se manaʻoga e fai se togi-mogul mo tamaiti, e mafai ona maua le fua i luga o le Initaneti, ona e tele auala e faia ai lenei vai inu, o le a tatou tuuina atu na o ni nai faataitaiga i le fale talimalo.

Meaʻai (mo se kamupani tele)

  • Fuamoa 12
  • 5 ipu susu susu
  • Le suamalie o lau filifiliga
  • 100 g pika pikiapu mama
  • 2 teaspoons eleele o lenamamoni
  • Nutmeg
  • I totonu o se lapoa lapoa mafiafia, solo uma fuamoa ma faaopoopo uma susu. Cook mo ni nai minute, faʻaosoosoina i taimi uma, i vevela vevela. Aua le faʻapala! Aveesea mai le vevela aʻo le i kuka.
  • Tuu le apa i totonu o se pesini tele o vai aisa ma fafagu mo le 5 minute.
  • Saunia le urokini ia mama muamua - ave pe tusa ma le 130 g o le uka, tipi i totonu o pusa ma faʻapipiʻi seʻia faʻamalūlū, ona pati faʻatasi ai lea ma se mea faʻaleleia.
  • Faʻaopopo le suamalie, vanilla ma le paukena puree i le pusa ma fuamoa ma susu.
  • Ufiufi ma malulu mo ni nai itula ao le i auauna atu.
  • Liligi i totonu o ipu ma fufulu i le nutmig.

Tusi ni faaiuga

Afai e te faitauina nei laina, e mafai ona e faʻamaonia o oe poʻo oe pele ia oe maʻi i le maʻisuka.

Sa matou faia se suʻesuʻega, suʻesuʻeina le tele o mea ma sili ona taua siaki le tele o metotia ma vailaʻau mo le maʻisuka. O le faaiuga e faapea:

Afai na maua uma vailaʻau, e naʻo se taunuuga le tumau, o le taimi lava e taofi ai le meaʻai, o le faʻateleina o le faʻamaʻi.

Pau lava le fualaau na tuʻuina mai ai se taunuuga taua o le faʻaleagaina.

I le taimi nei, ua na o le pau lenei o fualaau faasaina e mafai ona fofoina atoatoa le maʻisuka. O le malosi tele o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le amataga o le maʻisuka.

Na matou talosagaina le Matagaluega o le Soifua Maloloina:

Ma mo le au faitau o la tatou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai nei se avanoa
maua ni mea faigata TUSI!

Faʻalogo! O mataupu o le faʻatau atu o faʻatau fualaau faasaina ua sili atu ona masani.
E ala i le tuʻuina o se poloaiga e faʻaaoga ai sootaga o loʻo i luga, ua faʻamautinoa oe e maua se oloa lelei mai se gaosiga faʻapitoa. E le gata i lea, pe a faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e te maua se faʻamaoniga o se tupe faʻaalu (e aofia ai tau o femalagaiga) i le mea e le o iai se togafiti o togafitiga.

Baby Eggnog

Ina ia saunia se vaiinu, e tatau ona e ave ni nai moa po o fasi fasi fuamoa 5-6 thil eggs ma vaeluaina i latou i le protein ma le yolk. Paʻu le palatini seia oʻo i le fulufulu, ma fusi le kulimi ma le suka seia maeʻa atoa. Afai e manaʻo ai, o le sua suamalie, fasi fualaau aina po o vine e mafai ona faʻaopopo i le masini vili.

O le auala pito sili lea ona faigofie e fai ai le suamalie. E ui lava e tele ituaiga, mai le uluai nuʻu, ma masima ma fasi falaoa uli, i le meli i le vai moli, lea ei ai se mea e le masani ai ma le maaleale.

Mogul mo tamaiti i susu

E manaia tele ma soifua maloloina mo tamaiti o le a avea ma sefe o le susu. Ma afai foi mo le taumafataga o le a tatou aveina foi oloa susu o le susu o le TM "Milk Gift", o le a masani ona avea ma pomu. Latou te fai mai o se mea suamalie o se vailaau aoga mo le vevela o le leo ma, i se tulaga lautele, mo le malulu. Ma le leai o se mamafa, ua fautuaina.

Ma o lana fua e faigofie tele, mo se tasi o loʻo e auauna atu ia te oe o le a manaʻomia 1 masini moa, 75 ml o susu, 1-2 tbsp. suka, se pine o le masima ma le 1 le ipu o lemoni. O le faagasologa lava ia e pei ona taua i lalo: sasa le galu ma se fulu ma le suka ma le masima. Ona liligiina lea o le susu susu ma toe i ai. E mafai ona e auauna atu ma se fasi keke o lemoni, ma ia sili atu ona suamalie, fafa i luga ma sukalati.

Mogul ma Additives

O le mea aupito sili ona manaia ma le le masani ai o le pepe ogol-mogul, o lona fua e faavae i luga o yolks egg egg and proteins, ua faaopoopo i mea eseese. Ma afai e te manaʻo ai, e faigofie ona e sau i lau lava ituaiga. O lenei vai inu o le a aʻafia e oʻo lava i tamaiti o loʻo matua fiafia i meaʻai. A uma mea uma, faʻaopoopoina soʻo se fualaau e sili ona e fiafia i ai e togafitia i le inu, o le a fiafia le tamaitiiti i le fiafia.

Ma, ioe, o le a se mea inu e aunoa ma ni mea lelei. Ma o a mea e sili ona fiafia i ai tamaiti? Kuki i le pata. Matou te fautua atu ia te oe e filifili TM "Milk Dar" pata masani, e matua suamalie ma lelei, e aunoa ma ni mea faaopoopo, o le a fiafia tamaiti i se ituaiga o meaai.

E le gata o tamaiti e mafai ona kukaina lenei ipu, mo tagata matutua o loʻo i ai foi ni filifiliga lelei mo le opoina:

E leai ni faalilolilo faʻapitoa i le auala e saunia ai se mogul-mogul mo tamaiti. Ina ia saunia se mea lelei ma suamalie lelei, ua lava lea e filifili ai mea fou ma taia fuamoa lelei. E mafai ona e faʻaaogaina se lima masani lima poʻo se tagata faʻaonaponei fou, lea e sili atu ona faigofie. Ma e mafai ona e alu i le ala ua uma ona faamaonia ma toe faʻaaoga se mea mai fua o kulupu ua leva ona iloa poʻo le fatuina o lau lava oloa tulaga ese, lea atonu e aofia ai i le gaosiga o meaʻai i le lumanaʻi. Aua e te fefe i mea e faia i lenei ipu, ia lava ni nai meaʻai laiti, o sina mafaufau laitiiti ma se ipu e fiafia i ai le tamaititi o le a saunia. O lea e talia e le au faʻailoa ma faʻamafanafana i latou pele ia te oe.

E te kukaina se moa? Atonu o loʻo i ai a oe mealilo po o fualaau lelei mo le kukaina, ona fefaasoaaʻi lea ma i matou, e mafai foʻi ona e pueina se ata, ma o le a matou kuka.

Toe foi i le itulau o le itulau.

O le fua masani mo se mogul. Mughal Mogul: 5 recipes i le fale

- O se faʻataʻitaʻiga faigofie lea e maua mai mea e maua. O le faavae o lea mea o fuamoa ma suka. Ae o nei mea aoga e faʻaaogaina mo fualaʻau masani.

O le maua o meaʻai mo le kuka e faʻamaonia ai. O le vaiinu ei ai sina tofo lelei, sina suamalie. Faatasi ai ma le faʻaopoopoga o mea faʻaopoopo, o suiga o meatotino e suia.

Fautuaga mo le Faia o le Atoatoa Ato

  1. O lapisi e tatau ona matutu. E oo lava i nai mataua vai e mafai ona faaleagaina ai le iuga.
  2. O lapisi e tatau ona malu. O le mea lea, e sili atu le tuʻuina i totonu o le pusaaisa.
  3. Vavaeese ma le faʻaeteete ia aʻafiaga ina ia aua nei oʻo i ai se mataua o le isu!
  4. Sili atu le faʻaaogaina o se mea faʻapalapala. O le sasaina o le maso lima e matua faigata, o le faagasologa o le a umi se taimi.

Talosaga masani Gogol-Mogul

  1. Vaevae lelei le fuamoa. E ala i le liua i le va o vaega e lua o le atigi, o le porotini ua vavaeese, e le manaʻomia i lenei fua.
  2. O le isumu ua tuu i totonu o se ipu malamalama. Faʻaopopo sina gaʻo i ai.
  3. Faʻaaoga nei se vavae poʻo se mea faʻafefiloi. Faʻamau le masini lelei seia oʻo ina lanu viole.
  4. Ua saunia le vai inu! I le auala, o le fuainumera o yolks e mafai ona faʻateleina e ala i le faaopoopoina o le suka ia i latou.

Mogul-recipes with cognac

  1. Cognac - 40 ml
  2. Suga - 3 tbsp. l
  3. O le isu o le fuamoa e tasi.

  1. O le ava malosi e sili atu le aua le ave le taugofie. Tala o le tupe ma le ava malosi ei ai se tofo faapitoa ma mafai ona faaleagaina ai lau 'ava.
  2. Muamua vavae ese le sulpi ma taia i le suka.
  3. Ona faaopoopo atu lea o sina ava malosi i le ipu malamalama ma toe lelei le paluga.
  4. Afai e te manaʻo e maua ni mea e sili atu ona faʻapipiʻi, ona faʻatupulaʻia lea o le aofaiga o mea uma.

Mogul-fua ma lemoni

  1. Rum - 100 ml
  2. Suauu mama - 6 tbsp. l
  3. yolk - 5 pcs.
  4. Lemon zest

  1. Ave se fuʻa lelei. Aveese le feʻau i luga o se tasi lafo. O lona uiga, taʻalo lemoni i luga o se laina, liliu i tafatafa o sina mea itiiti. Faʻaauau seiloga ua e aveesea uma le vevela mai luga. O le paʻepaʻe o le peel e oona, na o le vevesi o le tofo.
  2. O lea la e tatau ona palu faʻasusu i le suka. Aʻo faʻaauau pea ona fetogi i latou, faʻaopoopo i ai le faʻafefe ma le rum.
  3. O le taunuuga e tatau ona avea o se meaʻai manaia, ma se tofo o le lemon ma se meaʻai.

Eggnog fua mai fuatini

  1. O squirrels o loʻo tuʻu i totonu o se pesini vevela. Faʻamau ia i latou seʻi oʻo i sina mea itiiti, faʻafei ona faaopoopo le suka ma faʻaauau pea ona faʻafefiloi le tele.
  2. E taua tele le ausia o se fausaga lapoʻa. Afai e te ave se fulufulu mai i le puipuiga ma le malulu o foliga, ona sauni loa lea o le meaʻai!
  3. Ave le masini i totonu o se ipu malamalama. O le mea e maua ai le taumafataga o loʻo i ai se manogi lelei ma le lauulu. Mo lona faaaogaina, e sili atu le faʻaaoga o se sipuni.

Gogol-Mughal kuka kuka

  1. Brewed kofe - 5 tbsp. l
  2. Suga - 2 tbsp. l
  3. Egg - 1 pc.
  4. Milu - 5 tbsp. l

  1. Vae le fuamoa, tuueseese ona vaega. Mash le gutu ma le suka.
  2. O le polotini e sasaina eseese seia oʻo ina faia le fulu.
  3. Ia faʻafesoʻotaʻi le kulimi ma le porotini, faʻafefiloi sina mea itiiti.
  4. Liligi le susu ma le kofe i totonu o se ipu, toe faʻafou mea uma.
  5. I le faaiuga, e tatau ona e mauaina se mea inu suamalie ma se pulou vaalele i luga.

O faʻamanuiaga ma faʻasalaga o le au

Muamua, matou te lisi mea aoga.

  1. E masani ona faʻainu le vai mo le leiloloa o leo.
  2. O le amino acids o loʻo iai i totonu e faʻaleleia ai le tulaga o le lauulu, paʻu, fao.
  3. Vaʻaia ata faʻapitoa.
  4. E mafai ona faʻavave le inu i le le lava o le tele, pe afai e te manaʻo e maua le mamafa.
  5. O le a faʻaaogaina i faʻamaʻi o le vaega o le manava.

A e le mafai ona inu i lenei pati

  1. E i ai sou faʻaletonu i totonu o le vaega o meaʻai.
  2. Maʻi o le ate ma le pancreas.
  3. O le maʻi suka.
  4. Manua fuamoa o le tagata lava ia.
  5. Atherosclerosis
  6. Tamaiti e oo i le lima tausaga.

Ae, e mafai ona ou aafia i salmonella

Aua e te fefe. O le mea moni o le tuusaʻo lava o le isumu ma le protein e le o aofia ai faʻamaʻi mafuaʻaga o lenei faʻamaʻi.

Afai e maʻi le moa, ona i ai lea o le siama ile atigi. E mafai ona latou ulu i totonu o le ava pe a gau fuamoa.

Faʻafefea ona puipuia oe lava mai faʻamaʻi?

E faigofie - fufuluina lelei fuamoa e faʻaaoga ai le fasimoli. Afai ei ai ni siama i luga o le atigi, o le taimi nei ua matua aveesea atoa. Aua le faʻaaoga fuamoa moa mo le inu, o le faʻamaʻi mafai ona ulufale.

Aua nei faʻaaoga fuamoa e aunoa ma se atigi pupuʻu. Ua taʻua foi i latou o "taua." O nei fuamoa o le a talafeagai faapitoa lava mo le faʻavelaina, talu mai le vevela o togafitiga e mate ai le siama.

E pei ona mafai ona e iloa, puipuia oe mai salmonellosis e faigofie.

Mogul-fua. Muamua fua mo se mogul-mogul

O le fua masani masani o googol-mogul o le taatele ma lauiloa ma e avea ma faavae mo isi ituaiga.

  • Se pine o le masima
  • 3 tamai sipuni o suka
  • 2 fuamoa
  • Nutmeg poʻo le kinamona - mo teuteuga.

  1. Vavae ese le yolks mai le protein, aveese le mea mulimuli i totonu o le pusaaisa mo le 15 minute,
  2. Matou te faʻalauiloa le 1/2 suka i totonu o le yolks, masima, faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi. E tatau ona faʻaluaina le numera, pe sili atu foi,
  3. Matou te ave faʻamalosi mafanafana, tuʻu tuʻuga o le suka suamalie, faaopoopo i ai sina mea itiiti, sosolo seia oʻo mai le afu ma se paluga,
  4. Matou te faʻafefiloi ia selu ma squirrels, matou te toe galulue ma le faʻaeteete i le mea faʻapipiʻi,
  5. Matou te feaveai i totonu o se pesini, faʻasusu i le nutmig, paina.

O le fua o le mogul-mogul e masani lava. Mughal Mogul: O se fua masani masani

E tele tala e uiga i le amataga o lenei vai faʻavave. E tusa ai ma se tasi oi latou, na faia e le Gogel mai le 'aʻai o Mogilev, le fua o le tamaloloa-mogul. O le mea e tasi, i se tasi aso na toetoe lava a leiloloa lona leo, ma, ina ia aua nei galo lana galuega ma lona ola, na ia faia se mea inu vailaau e ala i le fefiloi o fua mata ma falaoa ua sasaina. O le meainu na fesoasoani e toe faʻafoʻi lona leo ...

Ina ua mavae sina taimi, na iloa ai e Countess Potocka, o loo nofo i taulaga, mea e uiga i le ava. O le faletua o se tamaitai o ona po nei ma sa i ai se naunautaiga mo musika, ae, o le mea e leaga, e leai se leo malosi. Ina ua ia aoao e uiga i le vavega faavavega, na ia faatonu loa loa e maua se fua mo se vine-vine ma toe faaleleia i lana tofo gaosiga. O le faafetai ia te ia o le fua masani mo le gogol-mogul na aliali mai i le tulaga lea ua iloa nei e i tatou i le taimi nei. O le mea moni, e tele auala e saunia ai lenei vai i le fale, ae o lona faavae e masani lava o fuamoa mata, o le a sasaina paʻepaʻe. Ua ia i latou le mana faavavega e toe faʻafoʻi ai le uaea leo. Ma afai e te faaopoopoina le meli ma le susu mafanafana ia i latou, o le mea e maua ai le inu o le a avea ma se faaolataga moni mo se faamaʻi tiga.

Meaʻai mo le faia o Gogol-Mogul:

  • susu - 1 ipu
  • moa moa (manaomia mai se moa a le aiga) - 1 pc.
  • meli - 3 tbsp
  • suka - 1 sipuni
  • lemonati - 1 sipunipuni

Mogul-mogul - o se fua masani i le fale:

Toa - o le vaega autu o le vai inu e tatau ona sau mai se falemoa. Aua nei faʻaaogaina fua o fua. E mafai ona afaina i le salmonella, ma nai lo le manuia, o le ae faʻaleagaina lou ola maloloina. O le mea moni, i le fua masani, o le eggnog e le oʻo i le togafitiga o vevela, o lona uiga o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi e maualuga tele. Vaevae le fuamoa ua saunia ma vaevaeina ma le faaeteete i le selu ma le polotini. Faafefiloi le selu ma le meli, ma tuu ese le polotini.

Faʻamauʻu le selu i le meli seia maeʻa, faʻaopopo le sua o le tipolo.

Whisk le polotini ma se mea faʻapipiʻi, faasolosolo malie ona faaopoopo le suka i le faagasologa o le sasaina. Faaauau pea le sasa seia oʻo ina avea le polotini ma se vaega tele.

Faʻafefiloi le selu sauniuni ma le meli ma le susu. Afai e te fuafua e faʻaaoga le inu e togafiti lou gutu, e lelei le mafanafana o le suāsusu laitiiti - e oʻo atu i le 35-40 tikeri (ae le sili atu). Tuu le polotini i luga o le susu. O le taimi nei e mafai ona e inu - o loʻo faʻapipiʻiina le migao mataʻutia!

Le fiafia tele ma le soifua maloloina lelei!

Tuua Lau Faamatalaga