Uiga ma uiga o galuega ole mita ole Loto

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Pe a iloiloina le tau ma le maualuga o le fua o le suka o le toto, CareSens N o se filifiliga sili mo se maʻisuka. Mo le faia o le suʻega ma saili suʻega kulūkose, na o sina paʻu itiiti o le toto ma se voluma o le 0.5 μl e manaʻomia. E mafai ona e maua iuga o le suʻesuʻega i le lima sekone.

Ina ia mafai ona saʻo faamatalaga na maua, e na o uluaʻi faʻataʻitaʻiga mo le masini e tatau ona faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o le masini e faʻatinoina i le plasma, aʻo faʻatusatusa le mita ma manaoga faʻavaomalo faavaomalo.

O se masini lelei tele lea, o loʻo i ai se mamanu e mafaufau lelei, o lea o le tulaga lamatia o le maua o faʻataʻitaʻiga le saʻo e laʻititi. E faatagaina e ave toto uma mai le tamatamailima ma mai le alofilima, lima, vae vae po o le ogavae.

Iloiloga Faamatalaga

O le KeaSens N glucometer ua faʻatautaia i le amanaʻia uma o tekinolosi faʻaonapo nei. O se mea tumau, saʻo, maualuga ma lelei le gaioiga mai le Korea Korea I-SENS, lea e mafai ona mafaufau saʻo i se tasi o ituaiga sili ona lelei.

E mafai e le suʻesuela ona faitau faʻamaonia le fesuiaiga o le fasimea, o lona uiga o le maʻisuka e le manaʻomia ona popole e uiga i le siakiina o faʻamaumauga i taimi uma. O le suʻega o le suʻega e mafai ona maua ai le toto manaʻomia i se voluma e le sili atu ma le 0.5 μl.

Ona o le mea moni o le pusa e aofia ai se pulou faʻapolopolo faʻapolopolo, e mafai ona faia se pupuʻu mo le samasama toto i soʻo se nofoaga talafeagai. O le masini e tele lona manatuaina, o uiga sili ona lelei mo le mauaina o faʻamaumauga faʻamaumauga.

Afai e te manaʻomia le fesiitaiga o faʻamaumauga i le komepiuta a le tagata lava ia, e mafai ona e faʻaogaina se cable USB.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le pusa e aofia ai se glucometer, se peni mo le totoina o le toto, o se seti o le laupepa i le aofaiga o 10 fasipepa ma se fasi siaki mo le fuaina o le suka toto i le aofaiga lava, lua CR2032 pamu, se tulaga talafeagai mo le aveina ma le teuina o le masini, se tusi aʻoaʻoga ma se pepa faʻamaonia.

O le fuaina o le toto e faʻatinoina i se metotia faʻapitoa e suʻesuʻeina ai. O le toto fou toto atoa e faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga. Ina ia maua faʻamaumauga saʻo, o le 0.5 μl o le toto ua lava.

O le toto mo le auiliiliga e mafai ona maua mai le tamatamailima, ogavae, alofilima, lima, vae pito i lalo, tauau. E mafai ona maua faailoilo mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. O le auiliiliga e lima sekone.

  • O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 250 o fuafaatatau lata mai, e faailoa ai le taimi ma le aso o le auiliiliga.
  • E mafai ona maua faʻamaumauga mo vaiaso e lua talu ai, ma o le maʻisuka e mafai foi ona makaina le suʻesuʻega muamua pe a uma ona 'ai.
  • O le mita e fa ituaiga o faailo leo e mafai ona fetuunai taʻitasi.
  • I le avea ai ma se maa, e lua masini lithium o le ituaiga CR2032 e faʻaaoga, lea e lava mo le 1000 suʻesuʻega.
  • O le masini e tele le 93x47x15 mm ma e na o le 50 kalama ma maʻa.

I le lautele, o CareSens N glucometer e maua ai ni iloiloga lelei. O le tau o le masini e maualalo ma maua i le 1200 ru.

Auala e faʻaaoga ai le masini

O le faʻatinoga e faʻatinoina i lima mamā ma mago. O le pito o le manoa o le tui e vaʻaia ma aveese. Ua faʻapipiʻiina se laupepa fou e le faʻamalosi i totonu o le masini, o le kiona puipui e le toe vaʻaia ma ua toe faʻaleleia le pito.

O le maualuga o le faʻamasinoga e filifilia e ala i le suiina o le pito i luga ole pito. O le uila e ave i le lima e tasi e le tino, ma le isi e toso ese le paʻu seia uma ona kiliki.

I le isi itu, o le pito o le vaega o le suʻega ua faʻapipiʻiina i totonu o le laina o le mita i luga ma faʻafesoʻotaʻiga seia oʻo ina maua se faailo leo. Ole laina ole suega ole faailoga o le pa'ū ole toto e tatau ona faʻaalia ile faʻaaliga. I lenei taimi, o le maʻisuka, pe afai e tatau ai, e mafai ona faia se faailoga i luga o le suʻega muamua aʻo leʻi maeʻa ona 'ai.

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini tui, ua ave ai le toto. A maeʻa lenei, ona faʻaaogaina lea o le pito i lalo o le suʻega i le tuʻufaʻatasia o le toto.
  2. A maua le tui talafeagai o meafaitino, o le masini mo le fuaina o le kulukose i totonu o le toto o le a logoina ma se faailo leo faapitoa. Afai e le manuia le faʻapipiʻiina o le toto, lafo ese le suʻega ma toe faia le suʻega.
  3. A maeʻa taunuʻuga o le suʻesuʻega, ona liliu loa lea o le masini i le tolu sekone pe a uma ona aveese le fasi siaki mai le fusi.

O faʻamaumauga e maua mai le otometi e teu i le mafaufau o le suʻega. O mea uma e faʻaaogaina e faʻaaogaina; e taua le aua neʻi faʻagaloina le tuʻuina o se pusa puipui i luga o le uila.

I le vitio i lenei tusiga, o uiga o le glucometer o loʻo i luga o loʻo faʻamatalaina.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Faʻapitoa ma Faʻaaogaga o le Tasi Taʻo Filifili Meter

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina pea le kulūkose.

Mo le mataituina lelei i faailo o fale o meafaigaluega faapitoa ia mo le fuaina o le suka toto.

O le maketi o loʻo ofoina atu se fuainumera tele o mita o le kulukose toto, o le tasi lea o OneTouchSelect (Van Touch Select).

Vaega o le mita

Van Touch Touch o le masini faaeletonika atoatoa lea mo le faʻavaveina o le kulukose. O le masini o se atinaʻega o LifeScan.

O le mita e matua faigofie lava ona faʻaaoga, mama ma faʻamaonia. E mafai ona faʻaaogaina i le fale ma falemaʻi.

O le masini ua manatu e saʻo, o faʻamaoniga e masani lava e le ese mai faʻamatalaga fale suʻesuʻe. Fuataga e faʻatinoina e tusa ai ma se faiga faʻalauteleina.

O le mamanu o le mita e matua faigofie lava: o se lapoʻa lapoa, o se amataga o le kuluma ma arrow i lalo e filifili ai le filifiliga e manaʻo ai.

O le lisi e lima avanoa:

  • faatulagaga
  • iuga
  • iʻuga nei,
  • avega
  • tape.

Faʻaaoga 3 pātū, e faigofie ona e pulea le masini. Lapoʻa lapoa, lapisi lapopoa e mafai ai e tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaaoga le masini.

Tasi le Touch Filifili faʻatau e tusa ma le 350 iuga. O loʻo i ai foi se galuega faaopoopo - o faʻamaumauga o faʻamaumauga muamua ma le maeʻa o se taumafataga. Ina ia sili ona lelei le taumafataga, o le fuainumera mo se taimi e fuafuaina (vaiaso, masina). Faʻaaogāina o se uaea, e fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta e faʻapipiʻi ai se faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi.

Filifiliga ma faʻamatalaga

O se seti atoatoa o loʻo faʻatusalia e vaega:

  • OneTouchSelect glucometer, eo mai ma se pati
  • toso tui
  • faatonuga
  • fasi siaki 10 pcs.,
  • mataupu mo le masini,
  • vailaau faʻamalosi 10 pcs.

O le saʻo o Onetouch Filifiliga e le sili atu ma le 3%. A faʻaaogaina fasipepa, o le ulufale atu i le numera e naʻo le taimi e faʻaaoga ai le afifi fou. O le taimi faʻatulagaina e mafai ai ona e faʻasaoina le batini - o le masini e otometi lava e alu pe a uma le 2 minute. O le masini e faitauina faitauga mai le 1.1 i le 33.29 mmol / L. Ua mamanuina le maa mo le afe o suʻega. Sisi: 90-55-22 mm.

Tasi le Touch Filifili E faigofie ona manatu ole laʻititi o le mita.

O lona mamafa e na o le 50 g. E itiiti le aoga - e leai se mafaufauga o mea ua tuanai, e le fesootai i se PC. O le aoga autu o le tau o le 1000 rubles.

Tasi Touch Ultra o se isi faʻataʻitaʻiga i lenei faasologa o glucometers ma le tele o galuega faatino. O loʻo i ai se faʻalelei faʻalanuʻumi lelei ma le fausaga fou.

E le gata e fuafua ai le maualuga o suka, ae o le cholesterol ma triglycerides foi. E sili atu nai lo isi glucometers mai lenei laina.

Le lelei ma le le lelei o le masini

Onetouch Filifilia avanoa e aofia ai:

  • itu lelei - malamalama, compactness,
  • iuga vave - ua saunia le tali ile 5 sekone,
  • mafaufau ma mafaufau lelei,
  • lautele lauulu ma numera manino
  • pepa faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga ma se faʻamaufaʻailoga manino,
  • aupito maualalo le sese - feeseeseaiga e oo atu i le 3%,
  • maualuga le fausia o palasitisi,
  • manatua tele
  • le mafai ona fesootai i se PC,
  • e iai faʻamaoniga manino ma le leo,
  • faigofie le faʻaogaina o le toto

O le tau o le maua o faʻataʻitaʻiga - e mafai ona manatu o se mea e le talafeagai.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le masini e faigofie tele ona faʻatino, e le mafua ai ona faigata i tagata matutua.

Auala e faʻaaoga ai le masini:

  1. Faʻapipiʻi ma le faaeteete se fasi siaki se tasi i totonu o le masini seia maeʻa.
  2. Faʻatasi ai ma se lanoa e leai se aoga, ia faia se pupuʻu e faʻaaoga ai se peni faapitoa.
  3. Tuu le mataʻu o le toto i le fasipepa - o le a faʻaaogaina le aofaʻi sao mo le suʻega.
  4. Faatali mo le iuga - a maeʻa le 5 sekone o le a faʻaalia le maualuga o le suka i luga o le lau.
  5. A uma le suʻega, ave le suʻega.
  6. A maeʻa ni nai sekone, o le a faʻafuaseʻi le tapeina o le taavale.

Faʻaalia ata vitio mo le faʻaaogaina o le mita:

Tau mo le mita ma mea taumafa

O le tau o le masini e taugofie mo le tele o tagata o loʻo pulea le maualuga o suka.

Le tau faʻatatau o le masini ma mea taumafa:

  • VanTouch Filifilia - 1800 rubles,
  • vailaau faʻamalosi (25 pcs.) - 260 rubles,
  • vailaau mama (100 pcs.) - 900 rubles,
  • pulu faataitai (50 pcs.) - 600 rubles.

O le mita o se masini faaeletonika mo le mataʻituina pea o faailoga. E faigofie i le faʻaaogaina i aso uma, e faʻaaoga uma mo le faʻaaogaina o le fale ma i galuega faafomaʻi.

Glucometer Test Strips

O le uilamu o se masini feaveai e fua ai le maualuga o le suka toto, lea e toetoe lava o tagata uma e maua i le maʻisuka e masani ona faʻaaogaina. E toetoe lava a le mafai ona faʻafoʻosaʻoina le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma lea, talu ai i le fale, e leai ni auala faʻapitoa mo le fuafuaina o lenei faailo. I nisi tulaga, e mafai e le glucometer ona puipuia moni le ola maloloina ma le ola o le maʻisuka - faʻataʻitaʻiga, ona o le taimi e iloagofie ai le hypo- poo le hyperglycemia, e ono mafai ona tuʻuina atu i le tagata maʻi se tausiga faʻafuaseʻi ma laveaʻiina mai i ni taunuuga ogaoga. O mea taumafa e aunoa ma le masini e le mafai ona galue o ni vaega faʻataʻitaʻi, lea e faʻaaogaina ai le faʻalosaga toto mo le auiliiliga.

Ituaiga o Fua o Tofotofoga

O fasipepa uma mo le mita e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • e fetaui ma glucomet photometric,
  • mo le faʻaaogaina i glucometers eletise.

Photometry o se metotia o le fuaina o le suka toto, lea e suia ai le lanu pe a oʻo mai i le faʻafesoʻotaʻi ma se kulūkose o se faʻaoga. E le o se mea e seasea ona maua e le kulupu o lenei ituaiga ma mea e faʻaaogaina, ona e le o se mea e sili ona mautinoa le faʻaogaina o le photometry. O ia ituaiga masini e mafai ona maua ai se sese o le 20 i le 50% ona o mea mai fafo e pei o le vevela, susu, o sina mea faʻapitoa, ma isi.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Mea faʻaonaponei mo le fuafuaina o le suka e tusa ai ma mataupu faavae eletise. Latou te fuaina le aofaiga o le taimi nei o loʻo faia i le taimi o le tali o le kulukose ma vailaʻau i luga o le fasipepa, ma faʻaliliu lenei tau aogā tutusa i le faʻatusatusa tutusa (masani i le mmol / l).

Iloilo le mita

O le sao o le faʻaogaina o le masini fua o le suka e le taua tele - e talafeagai, aua o togafitiga ma isi fautuaga uma a le fomaʻi e faʻalagolago i faʻamatalaga na mauaina. Siaki le auala saʻo e fua ai le mita i le maualuga o le suka i totonu o le toto e faʻaaoga ai se vai faʻapitoa.

Ina ia maua se faʻataunuuga saʻo, e sili atu le faʻaaogaina o se vai inu e gaosia e le gaosiga e tasi e maua ai glucometers. O faʻafitauli ma masini o le lava ituaiga e lelei mo siaki siaki ma se masini fua fua. Faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua, e mafai ona e faʻamasinoina le faʻatinoina o le masini, ma afai e tatau ai, faʻaalu i le taimi i se nofoaga autu mo le toe faaleleia.

O tulaga e manaʻomia ai le siakiina ma le siakiina o le mita ma le paʻu mo le saʻo o le auiliiliga:

  • pe a uma ona faʻatau muamua aʻo leʻi faʻaaoga,
  • pe a uma ona paʻu le masini, pe a aafia i le maualuga ma le vevela, pe a vevela mai le susulu o le la,
  • pe afai e te masalomia mea sese ma mea leaga.

E tatau ona togafitia ma le faʻaeteete le mita ma le faʻaaogaina, aua o se mea vaivai lea. E tatau ona teu i totonu o se tulaga faapitoa poʻo totonu o le atigipusa e faʻatau ai. O le masini lava ia e sili atu le nofo i se mea pogisa poʻo le faʻaaogaina foi o se mea faapitoa e puipuia mai le la ma le pefu.

E mafai ona ou faʻaaogaina le maeʻa?

O faʻataʻitaʻiga mo se glucometer e aofia ai le faʻafefiloi o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i luga o latou luga ao faagasolo le gaosiga o gaosiga. O nei mea e masani ona le mausali, ma i le aluga o taimi e matua faʻaitiitia ai a latou gaioiga. Talu ai ona o lenei mea, o faʻataʻitaʻiga o le suʻega mo le mita e mafai ona faʻaseseina ai le mea moni ma le faʻamaualuga pe faʻaititia le taua o le maualuga o le suka. O le talitonu o nei faʻamatalaga e matautia, aua o le faasaʻoina o le taumafataga, o le fualaau ma le faʻaaogaina o fualaau, ma isi, e faalagolago i lenei tau.

O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau mea faʻatau mo masini e fua ai le kulūkose i totonu o le toto, e tatau ona e gauai atu i le aso e uma ai. E sili le lelei ona faʻaaoga pito sili ona taugofie (poʻo le maualuga ma le "fou") nai lo le taugata ae faʻavalea. E tusa lava po o le a le taugata o mea taugata, e le mafai ona e faʻaaogaina pe a maeʻa le taimi faʻamaumauga.

Pe a filifilia filifiliga e taugofie, e mafai ona e mafaufau i le Bionime gs300, Bionime gm100, Gamma mini, Contour, Contour ts, Ime dc, I luga o le valaau faaopoopo ma le paleni saʻo ". E taua le faʻataunuʻuina o faʻatauga ma le kamupanī kamupani. E masani lava, o faatonuga mo le masini e taʻu mai ai se lisi o mea taumafa e fetaui ma ia.

Faʻatauga mai gaosiga eseese

O tagata gaosi oloa uma o glucometers o loʻo maua ai ni faʻataʻitaʻiga ua faʻataʻatitia mo le faʻasoa. E tele naua igoa o lenei ituaiga o oloa i le tufatufaina atu o fesoʻotaiga, e eseese uma e le gata i le tau, ae faʻapea foi i uiga faʻatino.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Akku Chek Aktiv paʻu e lelei mo na gasegase o loʻo fuaina fua o suka i le fale. Ua mamanuina mo le faʻaogafale i totonu e aunoa ma ni suiga faʻafuaseʻi i le vevela, faʻafefe ma le mamafa. O loʻo i ai foi se isi faʻaonapo nei faʻaonapo nei o nei fasipepa - "Faʻamaumauga Faʻasoa-Faʻamau". I la latou gaosiga, o loʻo faʻaaogaina nisi faʻamautuina, ma o le metotia o fuataga e faʻavae i luga o le suʻesuʻeina o mea eletise i le toto.

E mafai ona e faʻaaogaina ia mea taumafa i le toetoe lava o soʻo se tau, lea e faigofie tele mo tagata e masani ona malaga pe faigaluega i le ea fou. O le tulafono lava e tutusa ai elemene e faʻaaogaina i glucometers, lea e talafeagai mo fasi pepa "One touch ultra", "One touch touch" ("Van touch ultra" ma le "Van touch select"), "Ou te siaki", "Freestyle optium", " Longevita "," Satellite Plus "," Express Express ".

Aʻo lei oʻo i le glucometers lea o loʻo faʻaaogaina nei e tagata gasegase, e toetoe lava leai se isi auala e suʻe ai suʻega toto i totonu o fale suesue mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka. O lenei mea e matua le talafeagai, e tele se taimi ma e le mafai ai ona vave suʻesuʻe i le fale pe a tatau ai. Faʻafetai i lafoaia o suka suka, o le maʻisuka le siakiina o le maʻisuka e mafai. Pe a filifilia se mita ma sapalai, e tatau ona e mafaufau e le gata i le tau, ae faʻapea foi le faʻalagolago, lelei ma iloiloga o tagata moni ma fomaʻi. O lenei mea o le a mafai ai ona e mautinoa i le mautinoa o taunuuga, ma o le mea lea i le togafitiga saʻo.

Fonotaga Faʻatino

O le masini ei ai se laumei telē, lea e lelei mo tagata matutua poʻo faʻafitauli faʻaaliga.

O faʻamatalaga e faʻaalia i luga o le mata e tele tele, lea e faigofie ai ona faitau. O le masini e otometi lava e alu ese pe ae aveese ia fasi suʻega mo le 10 sekone. A maeʻa le 15 sekone o le taotoga e aunoa ma ni taʻavale, e otometi lava ona tape.

O le masini ei ai le pule e tasi, lea e faafaigofieina ai le faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga uma ma faʻasalaga faʻasalalau eoʻo mai ma se faʻamaoniga lelei, lea e faʻafaigofie ai foi le fuaina o le kulukose mo tagata ei ai faaletonu vaaia.

O se meatotino lelei o le gafatia lea e faʻasaoina ai taunuʻuga o suʻesuʻega. O lea e mafai ona e faia se suʻesuʻega faʻatusatusa o iuga mo se masina poʻo se vaiaso, e faʻatatau i le taimi o fuataga.

Manatu faʻatau

O faʻamatalaga e uiga i mea ole Lafoaʻi e sili ona lelei, e matauina e le aufaitau le tau taugofie o le masini, le saʻo o fua.

O le mea na maua e Longevita mo ia lava ona o le maualuga o le suka. Lē masalosalo le faʻatau, aua o le tau e le maualuga tele. Ae o le masini e fiafia tele ia te au. E faigofie lava ona faʻaaoga, e tele le laupepa, o le fua saʻo foi i luga o le maualuga. Sa ou fiafia foi i le avanoa e faamaumauina ai taunuuga i le manatuaina, mo aʻu o se mea taua lenei, o lea e tatau ai ona fai soo le pule. I se tulaga lautele, o mea ou te faamoemoeina e tauamiotonuina. E le sili atu le leaga o le masini nai lo ona taugata taugata.

Andrei Ivanovich, 45 tausaga

Se fuamoa faigofie ma taugofie le suka. O le leai o ni logo manino ma ni fusi e te fiafia tele i ai. Na amata laʻu diagnostics mai faailoga 17, ua uma nei 8. I le taimi lea, na ou tusia ai se mea sese e le sili atu ma le 0.5 iunite - o lenei mea e talia lelei. I le taimi nei ou te siakiina le suka i le aso, i le taeao. Faamaumauga, ioe, ei ai se tau maualuga, ae o le a se mea e mafai ona e faia, leai se mea e aunoa ma i latou. I se tulaga lautele, ou te fiafia i le faʻatau.

Valentin Nikolaevich, 54 tausaga

O aʻu o le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona ou siaki pea le toto. I luga o faatonuga a le fomai, na ia mauaina le glucometer Longjevit. O se mea le lelei mo au o le le lava o se laupepa mo le muamua faaaogaina. E faigofie lava ona faʻaaoga, e faigofie le ufiufi. E i ai se mea sese, ae e itiiti lava.

Faamatalaga o le mita kullukose

Ona o lona faigofie ma faateleina le faigofie o le faaaogaina, o lea ituaiga meafaigaluega e masani lava ona filifilia e tagata matutua ma tamaiti. Ona o le lautele o le mata, o le maʻisuka, e oo lava i le maualalo o le vaʻaia, e mafai ona vaʻavaʻai i tagata manino ma lapoa, o le mea lea o le masini e tele ni iloiloga lelei mai fomaʻi ma tagata gasegase.

O le toto sampling mo le auiliiliga o loʻo faia i le faʻaaogaina o le lancet faapitoa, ao le maualuga o le loloto o le puncture e mafai ona fetuunai, e fuafua i le lagona o le paʻu o le maʻisuka. O le mea lea, o le umi o le nila e mafai ona fetuunai taʻitasi i le mafiafia o le paʻu.

I totonu o le pusa, i se faaopoopoga i mea tau fua, e mafai ona e mauaina ni laupepa ma faataitai ni fasipepa mo le mita. O le suʻeina o le toto mo le maualuga o le suka o loʻo faʻatinoina e se metotia suʻesuʻeina faʻamalosi.

  • Glucose i le toto o le maʻisuka, pe'ā uma ona faʻafesoʻotaʻi ma palota faʻapitoa o se fasimea, faʻataʻitaʻia ma i latou, lea e oʻo atu ai i le fausiaina o se eletise eletise. O nei faailo o loʻo faʻaalia i luga o le masini faʻaaliga.
  • E faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua, o le tagata maʻi e maua le avanoa e filifili ai le sao saʻo o vailaʻau, insulin, fetuunai le taumafa ma le tikeri o le gaioiga faaletino.

O le Longevita glucometer e faʻatau atu i falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa, falemaʻi poʻo le faleoloa i le initaneti. I Rusia, o lona tau e tusa ma le 1,500 rubles.

A e faʻatau se tagata suʻesuʻe, e taua le faʻamautinoa o loʻo i ai sau tusi faamaonia, se pepa faʻamaonia, se tusi faʻaaoga, ma mea uma e gaosia.

Tuua Lau Faamatalaga