Diet Meringue

Mo le 100 kalama - 152. 09. Kcal, b / w / u - 10. 14/10. 25/10. 19. Faʻatauga.
Meaʻai
Protein - 4 pcs.
Vanillin 0, 5 gr.
Titi - 3 g.
Laʻau suamalie e tofo ai.
Kuka:
Muamua lava, matou te vavaeina 4 sikulili mai le yolks ma matou sasaina i latou seia oʻo i le tulaga mausali o le tulaga papaʻe. Ina ia faʻavave le faagasologa, e tatau ona faʻamafanafana lelei fuamoa ma faʻapipiʻi le masima i ai. I le faaiuga lava, ia faaopoopo se mea suamalie, se pine o le vanilla mo meaʻai

Diet meringue ma le meli. Stevia Meringue Recipe

I le fua masani o le meringue, o le faʻaaogaina o suka suka, ua mafua ona o lenei elemene e mama ma malulu le polotini. E le mafai ona ausia se tali faapena ma le xylitol, stevioside poʻo se isi mea suamalie. Mo lenei mafuaaga, o le faaopoopo o le suka vanilla e tatau ona tatau.

O le meringue ma se suauu e sili ona saunia i mea masani, e lelei lava ona ave stevia, e matua lelei lava le tofo o le suka, e aofia ai foi minerale ma vitamini e tatau ai mo le lava gaioiga o le tino o le maʻisuka. Ina ia faʻalauteleina le fua o le suamalie ua fuafuaina, e le o se mea e sili ai le faaopoopo i ai o se pine o le kinnamona.

E tatau ona e sauniuni vaega: 3 fuamoa moa (faʻafefete), 0.5 sipuni tele o stevia (poʻo le 4 papa), 1 sipuni o le suka vanilla, 3 punetini o le sua o lemoni fou. O le polotini, faʻatasi ai ma le sua o le tipolo, e matua sasaina i se paluga afi seia oʻo i luga o tumutumu o tumutumu, ona, e aunoa ma le taofi o le sasa, latou te ulufale i stevia ma le vanillin.

I le taimi nei, e te manaʻomia:

  • oti le pepa tao,
  • gaʻo ma le suauu manogi mama,
  • faʻaaogaina se taga falaoa tuʻu meringues i luga.

E le o se faʻafitauli pe afai e leai se ato faapitoa mo le maʻisuka, ae nai lo lea, e faʻaaogaina se taga masani o le polyethylene, e tipiina le tulimanu.

E fautuaina e tao le kuka i le ogaumu o le oven e le silia le 150 tikeri, o le taimi e kuka ai e 1.5-2 itula. E taua le le tatalaina o le ogaumu i le taimi atoa, a leai o le meringue e mafai ona "pau".

Nai lo le stevia extract, e mafai ona e ave se mea suamalie mai le faailoga Parakalafa a Fit Parade.

Dietary PP Meringue - Fua

E mafai ona e faʻafeiloaia ma le saogalemu lenei faigofie faigofie ma faigofie i le lisi mo le paʻu mamafa. O le kalori matāʻupu o meringues o mea taumafa e laʻitiiti lava e mafai ai ona e 'ai i lenei meaʻai e oʻo lava i le' aiga o le afiafi.

100 kalama o le meringue e na o le 52 calories! BZHU e 10 / 0.1 / 0.7.

Mo le faʻatusatusaga, o le meringue masani e aofia ai le 235 kalori i le 100 kalama! Ae afai e faʻaaogaina le suka poʻo le suka i le masani masani o le meringue, ona saunia lea o le meringue i luga o le faavae o se mea suamalie. E masani lava, stevia, phytaparad e faʻaaogaina i fualaau mo meringues. Ae e mafai ona e faʻaaoga le syve agave poʻo le atisisisisi a Ierusalema pe a manaʻomia.

PP meringues ua vave saunia, ma o mea sao e masani ona i ou tamatamai lima! O le faavae o le PP meringues o le fuamoa paʻepaʻe, ma e faaopoopo atu i au mea e sili ona e fiafia i ai, o le ae mauaina foi se polotini mo ou maso!

O le a le tele o le manatu o le tasi meringue? O le mamafa o le mamafa o meringues masani e na o le 10 kalama! O lea e faigofie ai ona e 'aina le 10 fasi vaega o mea e sili ona e fiafia i ai, e tusa lava pe oe ola maloloina!

E faʻapefea ona fai ni meringues? E ui lava i le mea moni e faapea o le fua lava ia e matua faigofie lava, o loʻo i ai pea mea faʻaʻoleʻole ma faalilolilo. O lea, o le a se mea e tatau ona e iloa i le kukaina o le PP meringues?

  • O ipu o le a e taina ai squirrels e tatau ona matutu. E tutusa lava le mea e fai mo le sikisk!
  • Manatua e vavae ese ma le vaʻavaʻai le paʻepaʻe mai le yolks. E masani lava e le mafai ona taia le squirrels i luga papaʻe paʻepaʻe. I le tele o tulaga, e mafua ona o le le lava o le vavaeeseina o aʻafiaga mai le yolks.
  • Faʻaaoga fua fou mo le faia o meringues. Sa latou sasa vave ma faigofie.
  • O le vavaeeseina o protein mai le yolks e tatau ona malulu. Ae pe a vavaeese faʻamaʻi, e mafai ona e tuʻuina atu ia i latou sina taimi e tu i le vevela o le potu. 30 minute o le a lava. E mafai foi ona e ufiufi i latou i le kusi ata.
  • Ia manatua foi e tatau ona e sasa muamua le poloka mama o le protein. E manaʻomia lou tuʻuina o ni faʻaopoopoga pe'ā maeʻa ona e sasaina lelei le puipuiga.
  • O le mealilo autū o meringues lelei o le tao lelei i totonu ole ogaumu. Bake PP meringues e tatau ona i le vevela e le sili atu ma le 100 tikeri. O le mea o le mea moni o le a tatou le tunu, ae o sina mea e mamago le PP meringues. O le mea lea, e matua taua tele le matauina o le saʻo lelei o le pulega o le vevela. Ae o lenei e taua le amanaʻiaina o le mana o lau ogaumu. I nisi tulaga, e mafai ona e seti le 80 tikeri, aʻo faʻalautele le taimi o le kuka i le 2-3 itula.
  • O le taimi e kuka ai meringues o le a faʻalagolago i le mafiafia o lau meaʻai. I le averesi, o le faiga faʻagogo e tusa ma le 60 minute.
  • Aua le ave sau meaʻai mai le ogaumu i le taimi lava lena. Faʻamalie lelei. E sili ona lelei le maua o meringues pe a maeʻa maeʻa lau ogaumu.

Talia meringue i le ogaumu - fua ma ata

  • 3 squirrels
  • Soo se mea suamalie. Faaopoopo i lau mea e te fiafia i ai.
  • O nai mataua o le sua o le tipolo.

Faʻafefea ona faia PP meringues? Faʻamuʻu tagata mama, faʻapipiʻi soʻo se suamalie ma le sua o le lemoni ia i latou (e mafai foi ona e faʻaaoga sina naiona leona). I le faʻaaogaina o se taga faila poʻo se sisiua, matou te fausiaina ni meringues o meaai ma tao mo le 60-90 minute i le vevela o le 100 tikeri.

PP marshmallows: 10 fualaau taumafa

PP meringue: fua faʻataʻitaʻi

O se tasi o mea e sili ona lauiloa o le meringue o mea taumafa ma mea faʻapitoa. O ia ituaiga meringues e mafai ona saogalemu i totonu o meaai talafeagai.

  • 3 squirrels
  • 2-3 pusa o le fetparade
  • E mafai ona e faʻaopopo nisi o kirimoni pe a manaʻo ai.

Faʻamau i luga o le pito i luga o palatini, ona faasolosolo malie lea ona faʻafeiloaʻi, toe taia. Matou te salalau i luga o se pepa tao ma tao mo le 60 minute i le vevela i le 100 tikeri.

Polokalame aʻoaʻoga a le PP

Meringue ma le stevia

E mafai foi ona e faia meaʻai i mea taumafa ma mea suamalie. I lenei fua o le a matou faʻaaogaina stevia.

  • 3 squirrels
  • 1 teaspoon stevia
  • Ni masima

Uʻu mea uma i se puao mafiafia ma tao mo le 60 minute i totonu o le ogaumu, vevela i le 100 tikeri. A uma le kuka, tuʻu i totonu o le ogaumu sina mea itiiti.

E mafai ona e faʻaaogaina meteues e le gata o se mea suamalie, ae faʻapea foi pe a teuteu isi ipu suamalie, mo se faataitaiga, pp keke. E mafai ona e faʻaopopo meringues i fuamoa fua.

E mafai ona e kukaina nei meaʻai faigofie ma le faigofie i aso uma! Ia mautinoa e taumafai i m musa ma faasoa atu ou lagona! Faʻasolosolo le mamafa o le mamafa!

PP meringues i luga o le microwave. Laasaga o lea laasaga ma lea laasaga mo le kukaina o meringues i le microwave ma se ata

Meringues - tamai keke malulu, e masani ona taʻua o meringues, na amata ai lo latou ola i le tolu selau tausaga talu ai. O lenei meaʻai e le mafaatusalia e sili ona lauiloa i tamaiti ma tagata matutua. O le fua mo le kuka e faigofie lava, ae, o le mea e leaga ai, e le o tamaitai uma o le meringue e maua i le taimi muamua. O le a ou faʻasoa atu ia te oe le mealilo o le auala e vave ona faia ai ni meringues i luga o le microwave, i se mataupu o minute, e aunoa ma le faʻavevelaina o le ogaumu ma e aunoa ma le faʻalavelave - pe afai e te 'aʻai pe leai. E mautinoa lava na manuia! O meringues i totonu o le microwave e lamolemole, matagofie, ea, maʻeu ma matua manaia.

Auala e filifili ai mea saʻo

  • Mo le gaosia o meringues (meringues) faʻaaoga na o le suka suka. E tatau ona magogo, e aunoa ma ni pulumu, ma faʻapipiʻiina i totonu o le ulu.
  • Na o fualaʻau filifilia, lapoa ma fou e ave. Ina ia paʻu i le meringue, e tatau ona lelei le manava o le moa moa.

Meringue Microwave Step-by-Step i totonu 5 minute

Mo le taoina o meringues, ua lava lea e faʻaaoga ai se umu umukuka microwave ma se malosi e 800 watts. Mo mea e sili atu le mamana, taimi faʻafefete, taʻitasi, faʻaititia ma filifilia taitoatasi.

  1. Faʻesea ese le polotini o le fuamoa se tasi mai le isu. Tuu le porotini i totonu o se pesini loloto.
  2. Tipi le polotini i se fulu, faʻaopoopo le 220 kalama o le suka gaʻo e fai ai se paluga faigata.
  3. Vaevae le paluga maeʻa i totonu o polo o le Ø2 cm, e tusa ma le 10 g taʻitasi.
  4. Ufiufi le ipu tioata i luga o le masini paʻu mafolafola.
  5. Lasaa 4-5 polo i se mamao mamao mai le tasi.
  6. Pipi mo le 80 sekone, ma aua nei tatalaina le faitotoa ogaumu mo le isi 2 minute pe a uma le mama timer.

Ou te fautuaina e matamata i le fuafuaga o le saunia saʻo o meringues i luga o le microwave. O lenei vitio e mafai ona aoga tele mo i latou o loʻo i luga o le va o le faʻavaivai e uiga i se mea na le aoga. O le matauina o lenei tekonolosi, e maua mai i tagata uma ma taimi uma!

Faʻafefea ma pe o fea mea e faʻaaogaina

O le Meringue e avea o se taʻaloga tutoʻatasi e tuʻuina atu i le lauti poʻo le kofe. I nisi tulaga, e teuteuina meringues i ituaiga eseese o fualaau - fualaau aina poo sukalati. E masani lava ona latou saunia se kulimi, ma faapipii ni nai meringues ia i latou. O le Falani lenei o le meaʻai, aua i le faaliliuga mai Farani - o le gagana masani o le alofa, meringue (faʻailoga) o lona uiga o le kisi.

Magogo ma faʻapipiʻi meringues teuteu keke. O le taoina o keke meringue ma moa na faʻaaogaina i le gaosiga o keke e tasi ma le teuteuina o keke keke e sili ona lauiloa. O meringue caramel ma candies ei ai a latou lava mea e fai ai oloa.

Upumoni Autu

  • Pe a tao i le maualalo o le vevela, e le sili atu nai lo le 100 ° C, o meringues e mago, e maofa.
  • I le maualuga o le vevela, o le taimi e gaosia ai ua faʻaitiitia, ma o meringues e lua ituaiga - susu, e leʻi faʻafefeteina keke, ma se kulimi tumu i totonu. Ma vevela ma vevela.
  • O keke e teu i le vevela i totonu o se pusa e iai se tapuni uʻamea.
  • E le faʻamaonia le teuina o mea tao i totonu o le pusaaisa - meringue e vave ona vevela ma vevela.

Ou te fautuaina ia e faamasani ia oe lava i le fua mo le faia o le agamalu ma le malu. O recipes mo le faia o meringues ma le blowu e mafai ona tuʻufaʻatasia lelei ma fausia ai uluaʻi keke, faʻafesoʻotaʻi le meringues ma se vaega o le moli.

Ou te fia fautuaina foi se mea masani lava mo le toe iloiloga. O le oloa o le sili lea o le marmalade, ma, e pei ona fai mai ai loʻu tina, mai loʻu laitiiti. E mafai foi ona faʻaaoga mo keke meringue.

I le taimi lava matou te talanoa ai e uiga i meaʻai - keke, masi ma keke, fesili pe mafai faapefea ona e vave ma faigofie ona kuka. O le a avea i latou ma mea teuteu faʻapitoa mo le taoina o fale. E le gata i lea, e saʻo lava le teuina o fualaau lole mo se taimi umi lava, vagana ai, e moni, e vave ona 'aina - e matua suamalie.

Ia, i le faaiuga, ia saunia lau fanau le mea suamalie sili ona suamalie - mai le aoina o fua o fualaau aina. E fiafia uma tamaiti i le tofo o sukalati ma ou te manatu latou te fiafia tele i le foamu.

Afai e te fiafia i laʻu fua ma e te fiafia i ai, tuu sau finagalo faaalia po o manatu faaalia i le pito i lalo o le tusiga. Ma aua nei galo e faasoa atu au fua mo le faia o au meaʻai sili ona e fiafia i ai. O le a ou matua faafetai lava ia te oe.

PP meringues ma le meli. Fua mo se mea suamalie malie e aunoa ma le suka

O fua masani masani mo togafitiga Farani meringue togafiti e na o le lua mea e maua ai - fuamoa ma le suka. E tele ituaiga o mea suamalie suamalie: Italian, French, Swiss meringues. E eseese i latou i le auala e kuka ai. Meringue o se meaʻai maualuga-kalori. Afai e te fuafua e kuka se meaʻai, ona tatau lea ona sui le suka i le meli, stevia poʻo le xylitol. E tatau ona filifilia le meli e le o ni candied ma i lalo ifo le maualuga o le glycemic level: buckwheat, acacia, lime. Afai e te filifilia le meli paʻu, ona maua ai lea e le meringues se lanu moli matagofie. Sugar-free meringues - o se mea suamalie suamalie, o lona fua e faigofie ona manatua.

  1. fuamoa moa - 5 vaega,
  2. meli - 5 sipuni.

Ina ia faigofie ona paʻu le paluga ma ia mausali, ia faʻafefeteina ia eletini e ala i le tuu muamua i le pusaaisa mo 2-3 itula.

Taimi sauniuni: 15-20 minute.

Taimi e tao ai: 90 minute.

Aofaʻi taimi: 1.5-2 itula.

Aotelega: 50-60 meringues.

  • Vaʻaia ma le faaeteete ia aʻafiaga mai le soona.
  • Faʻamuʻu le tele i le saoasaoa o le saoasaoa seia oʻo ina faia se fusi vaʻaiga.

Tip. E sili atu le filifilia o tioata po o mea faʻapipiʻi. E tatau ona mulumulu lelei ma fufulu faʻamago seia oʻo ina le faʻalavelaveina le sasaina.

  • Faʻaauau pea ona sasaina le paluga, matou te faʻafeiloaʻi le suavai vai i totonu o se vaitafe lanu.
  • Faʻasalaina le sasa, pe a avea le masini ma "mea malosi" -e le o ni faʻamatalaga taua.
  • O le falaoa tao e ufiufi i le alumini, paʻu poo le suauu i le suauu. Matou te tufatufaina atu meringues ma se sipuni poʻo se pulu pasent.

Tip. Ina ia maua se keke kesi, e mafai ona e tipi ese se tulimanu mai se pusa paʻu pepa, tuu le mea faapipii i totonu ma tuu le masini mai le ato.

  • Bake meringues i le vevela o le 130-150 tikeri mo le tusa o le itula. Ave ese le ogaumu ma tuu le selu i totonu mo le isi 30-40 minute.
  • Matou te auauna atu i meringue mo lauti, kofe.

Sugar Free Biscuit

E faaopoopo atu i meringues, e mafai ona e taoina isi meaʻai e aunoa ma le suka. Afai e te fiafia i laʻau suamalie ma e le mafai ona e ola i se aso e aunoa ma isi laʻau suamalie, ae e te manaʻo e teu se ata tusi, sauni ni meaʻai i le fale. E mafai ona leai ni sukamailala e leai ni suka, lole, kuki. O se kuki mama ma le luki e leai se suka o le a avea ma se faavae sili ona lelei mo se keke po o se meaai suamalie.

  • falaoamata - 100 g (1/2 ipu),
  • meli - 250 g (1 ipu),
  • fuamoa - 4 vaega
  • vanillin - 3 g (1 sachet),
  • masima - 1 g (i le pito o se naifi).

Taimi sauniuni: 30-40 minute.

Taimi e tao ai: 40 minute.

Taimi taimi: 2-3 itula.

Aotelega: tasi keke.

Gasegase kuka e leai se suka:

  • Faʻesea ma le faʻaeteete tagata papa mai le soona.

Tip. O ipu mo le sasaina o aʻafiaga e tatau ona mama ma mama. I ipu suamalie poo susu, e sili atu le leaga o palatini.

  • Faʻaopopo le masima i le puluvaga ma taia i se paluga i le saoasaoa o le vave.
  • Paʻu mo le 15-20 minute seia oʻo i le mausali.
  • Faʻaauau pea ona sasa, matou te faʻafeiloai atu le meli i se vaitafe lanu.
  • I totonu o se isi pesini, taia le kulupu seia oʻo ina suia le lanu.

Tip. Paʻu le kulupu 3-4 minute ao le i amataina le amata.

  • Faʻasalaina le togi i totonu o se atigi apa ma palatini ma faʻafefiloi mai le pito i lalo.

Tip. I lenei laasaga, e sili atu le faʻaaogaina o se tamai vaʻa.

  • Faʻateleina le falaoamata i totonu o se vaitafe lanu. Faʻaauau pea le faʻafefiloi mai le pito i lalo, malepe le lumps.
  • Matou te gaoioi le paluga maeʻa i totonu o se masima fuga i le suauu ma sausau i le falaoamata.
  • Matou te taoina se keke sipuni e aunoa ma le suka mo le 40 minute i le vevela o le 170-180 tikeri.

Tip. Pe a tao, aua le tatalaina le faitotoa ogaumu ina ia le pa'ū le masini.

  • Ave ese le ogaumu ma tuu le kuliki i totonu o le oven mo le 1.5-2 itula mo le faʻagesegese ma faʻamafanafanaina foi.
  • E mafai ona vaevaeina paluga e fai i keke ma kuka se keke suamalie poʻo le vave tuʻuina i le lapisi, susu susu, siamu.

Erythritis meringue. Faamatalaga ma metotia o le sauniuniga:

Faʻamau le fagu i le paʻu paʻu poʻo le mea e leai se tootoo. Ina ia faigofie le meringue i tua o le fasi pepa, e tatau ona e sasaa se apa masima i lalo ifo o le palapala i luga o le pepa tao.
O mea faʻafefiloi (ipu ma mea faʻafefiloi) e tatau ona mamā ma mago. E le taliaina le gaʻo ma le vai, e le se ese le protein.
Matou te seti le ogaumu ia mafanafana i le 100 ° C. Mai le poto masani: e tatau ona faʻafetaui, atonu e le galue vave. E i ai ogaumu e tatau ona e tuʻu muamua ai meringues, ma na o le faʻaleleia o le vevela.
O lapisi e tatau ona fou ma faʻaauau i totonu o le pusaaisa! Vavaeese 2 polotini, sasaa i totonu o se pesini mo le sasa, manava mo le 15 minute i le pusaaisa, taia. Faʻamuʻu paʻepaʻe i totonu o le foam (muamua i le maualalo o le saoasaoa, ona maualuga lea), faʻaopopo se tamaʻi kulimi laʻititi pe a e matauina ua amata ona faʻamafanafana le puaa - ua oʻo i le taimi e faaopoopo ai le suauu.
E 2 avanoa mo le faaopoopoina o le suamalie:
1. O le suamalie suamalie. E mafai ona ese, o le suamalie e manaʻomia pea ona faʻamoemoe e tofo. Faaopopo sina mea suamalie ma le vanilla. Faʻamau i totonu o se pulu manogi, faʻapipiʻi malie le suamalie. Paʻu ina ia tu ai le fulu.
2. Vaevae 5-6 ipu o le suamalie i totonu o se vaega itiiti o le vai ma sasaa i totonu o le polotini, ma faaauau pea ona sasa seia oo ina matua mafiafia le anufe paʻepaʻe papae e mafai ona tu saʻo i se sipuni ma se sipuni.
Ona mafai lea ona salalau le lapisi i luga o le pepa sauniuni e pei ona e manaʻo ai.E mafai ona e suʻe faʻamafu i se suauu mama ma faʻasili ese ni pipi, ae e mafai foi ona e faia se koko DRY.
E lua auala e tao ai.
1. O lo tatou ogaumu ua faʻafefiloi i le 100 ° C. Matou te tuʻuina i totonu o se pepa tao ma meringue. Pipi (pe malogo) 5-10 minute (fuafua i le ogaumu). Aua le tatalaina le ogaumu, ma tilotilo i totonu o le ipu. Aua neʻi faʻafefeina meringues. O le taimi lava e lava mea uma - alu ese ma alu e faʻamalo i totonu. Faʻamago - toso ese, aua le paʻi i luga ma ou lima seia maeʻa maeʻa.
2. Tuu le fata tao tao i le meringue i totonu o se ogaumu malulu, liliu le vevela 100 - 110 ° C ma tuu le kuka mo le 45-60 minute. Ave le ogaumu, ia tatala le faitotoa. Aua le aveesea ni mea sei maeʻa maeʻa le ogaumu.
O le Meringue e matua vaivai lava, e sili atu ona vaivai nai lo le meringue masani, ona e leai se suka e maua ai se faavae malosi. Ma e toetoe a paepae.
Mo se suiga o le tofo, e mafai ona e faʻaopopo se sipuni o le vave coffee (sina faʻaititia i le vai) i aʻafiaga sasaʻe. Teu le meaʻai faapitoa o le suamalie. E mafai ona e taumafai ma isi faʻaopoopoga, e pei o le kinamoni, o le tofo ma le sili atu.

Meringue PP calories. O le kalori mea o le meringue keke o le 235 kcal mo le 100 kalama o le oloa

E masani lava, o meringues e faʻaaogaina e avea o se vaega mo vailaau mataʻutia, keke ma pusa. O le tofo ma uiga tauagafau o loʻo i totonu o le keke meringue e mafai ai ona faʻapipiʻiina i ni kulimi vali paiotisi, faʻatasi ai ma le fala, ma le kulimi sasaʻa, sukalati ma fua.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻaaogaina le kulimi pata e faʻaoga ai keke e lua ma le tasi, ona faʻalauteleina lea o le kalori mea o meringues, ma o le a 430 kcal mo le 100 g. oloa.

Sei o tatou toe foʻi atu i le fesili na fesiligia i le amataga o le tusiga - o le a le mea e uiga ia i tatou o loʻo mataʻituina le mamafa o le tino, ae le o sauni e lafoai atoa a latou mea e fiafia i ai? E mafai ona matou fautuaina mea nei - mo tagata e popole i la latou ata, e sili atu le tuʻuina atu o mea e sili ona fiafia i meringues e le teuteuina i le kulimi.

O i latou e sili atu i meringues ua faia i le fale e tatau ona pulea le aofaiga o suka i le fua. Afai e te le faʻaaogaina le suka e fai ai lenei meaʻai, e mafai ona e ausia le itiiti ifo o le suamalie. Ona fai lea o se keke meringue, o le mea o le kalori o le a sili atu ona maualalo, i le faʻamaoni e le afaina ai lou puimanava.

E faʻafefea ona kuka lenei ipu i le fale? O se tasi lenei o fua:

  • Fuamoa (squirrels) - 3 fasi vaega
  • Suamalie Malamalama - 1.5 kapu
  • Lemon wai - 1 sipuni
  • Pulu - 1 sipuni

E faʻafefiloi le paʻu o le fala ma le sua o le tipolo ma taia i se mea faʻafefiloi i se fulu malosi. Faʻagasolo malie le suauu malosi iina, faʻaauau le sasaina o le paluga seia oʻo ina faʻamafu. I le faʻaaogaina o se taga falaoa (poʻo le sipuni), salalau le mea na tupu i luga o se pepa tao tao. E taoina keke mo le 1-2 minute (i le malosi atoatoa). Ua faia! Taumafa i le soifua maloloina, na o le faʻaogaina lelei, talu ai ona o mea e maua mai le kalori i le keke meringue e matua taua lava!

E le o faletua uma e iloa le kukaina o meringues i le fale ina ia foliga mai e fiafia, lava le tao ma e le paʻu. Aʻo leʻi amataina le gaioiga, tuʻu fuamoa i le pusaaisa mo le itiiti ifo ma le afa itula. E taua foi le sauniuni ma le faaeteete o ipu o le a e taina ai: e tatau ona mama ma atoatoa lelei.

Diet meringues. Faiga masani i luga o le ea.

Meaʻai taumafa o le Protein i le foliga o miele meli, e le afaina ai le ata!

* protein - 4 pi.
* lenamamoni - 1 tsp.
* laʻau popo - 2 tbsp. l
* vanilla - ia tofo.
* masima - 3 g.
* suamalie e tofo ai.

Muamua lava, matou te vavaeina 4 sikulili mai le yolks ma matou sasaina i latou seia oʻo i le tulaga mausali o le tulaga papaʻe. Ina ia faʻavave le faagasologa, e tatau ona faʻamafanafana lelei fuamoa ma faʻapipiʻi le masima i ai. I le faaiuga lava, ia faaopoopo le suamalie, faapea foi le kinamona, niu ma se pine o le vanilla mo le tofo. Matou te ufiufi le pepa tao ma tao tao ma faʻaaoga se sipuni e faʻasalalau le meringue i foliga o "Droplets". Matou te lafoina le apa i le ogaumu i le 110 C ma tao mo le 50-60 minute. Aua e te faanatinati e aveese le mea suamalie - ia tu ai iina mo le 15-20 minute. A leai, e mafai ona paʻu meringues. Le fiafia tele!

Diningary meringues ma le suamalie. Faamatalaga ma metotia o le sauniuniga:

Faʻamau le fagu i le paʻu paʻu poʻo le mea e leai se tootoo. Ina ia faigofie le meringue i tua o le fasi pepa, e tatau ona e sasaa se apa masima i lalo ifo o le palapala i luga o le pepa tao.
O mea faʻafefiloi (ipu ma mea faʻafefiloi) e tatau ona mamā ma mago. E le taliaina le gaʻo ma le vai, e le se ese le protein.
Matou te seti le ogaumu ia mafanafana i le 100 ° C. Mai le poto masani: e tatau ona faʻafetaui, atonu e le galue vave. E i ai ogaumu e tatau ona e tuʻu muamua ai meringues, ma na o le faʻaleleia o le vevela.
O lapisi e tatau ona fou ma faʻaauau i totonu o le pusaaisa! Vavaeese 2 polotini, sasaa i totonu o se pesini mo le sasa, manava mo le 15 minute i le pusaaisa, taia. Faʻamuʻu paʻepaʻe i totonu o le foam (muamua i le maualalo o le saoasaoa, ona maualuga lea), faʻaopopo se tamaʻi kulimi laʻititi pe a e matauina ua amata ona faʻamafanafana le puaa - ua oʻo i le taimi e faaopoopo ai le suauu.
E 2 avanoa mo le faaopoopoina o le suamalie:
1. O le suamalie suamalie. E mafai ona ese, o le suamalie e manaʻomia pea ona faʻamoemoe e tofo. Faaopopo sina mea suamalie ma le vanilla. Faʻamau i totonu o se pulu manogi, faʻapipiʻi malie le suamalie. Paʻu ina ia tu ai le fulu.
2. Vaevae 5-6 ipu o le suamalie i totonu o se vaega itiiti o le vai ma sasaa i totonu o le polotini, ma faaauau pea ona sasa seia oo ina matua mafiafia le anufe paʻepaʻe papae e mafai ona tu saʻo i se sipuni ma se sipuni.
Ona mafai lea ona salalau le lapisi i luga o le pepa sauniuni e pei ona e manaʻo ai. E mafai ona e suʻe faʻamafu i se suauu mama ma faʻasili ese ni pipi, ae e mafai foi ona e faia se koko DRY.
E lua auala e tao ai.
1. O lo tatou ogaumu ua faʻafefiloi i le 100 ° C. Matou te tuʻuina i totonu o se pepa tao ma meringue. Pipi (pe malogo) 5-10 minute (fuafua i le ogaumu). Aua le tatalaina le ogaumu, ma tilotilo i totonu o le ipu. Aua neʻi faʻafefeina meringues. O le taimi lava e lava mea uma - alu ese ma alu e faʻamalo i totonu. Faʻamago - toso ese, aua le paʻi i luga ma ou lima seia maeʻa maeʻa.
2. Tuu le fata tao tao i le meringue i totonu o se ogaumu malulu, liliu le vevela 100 - 110 ° C ma tuu le kuka mo le 45-60 minute. Ave le ogaumu, ia tatala le faitotoa. Aua le aveesea ni mea sei maeʻa maeʻa le ogaumu.
O le Meringue e matua vaivai lava, e sili atu ona vaivai nai lo le meringue masani, ona e leai se suka e maua ai se faavae malosi. Ma e toetoe a paepae.
Mo se suiga o le tofo, e mafai ona e faʻaopopo se sipuni o le vave coffee (sina faʻaititia i le vai) i aʻafiaga sasaʻe. Teu le meaʻai faapitoa o le suamalie. E mafai ona e taumafai ma isi faʻaopoopoga, e pei o le kinamoni, o le tofo ma le sili atu.

Sugar-free diet meringues. Fua mo se mea suamalie malie e aunoa ma le suka

O fua masani masani mo togafitiga Farani meringue togafiti e na o le lua mea e maua ai - fuamoa ma le suka. E tele ituaiga o mea suamalie suamalie: Italian, French, Swiss meringues. E eseese i latou i le auala e kuka ai. Meringue o se meaʻai maualuga-kalori. Afai e te fuafua e kuka se meaʻai, ona tatau lea ona sui le suka i le meli, stevia poʻo le xylitol. E tatau ona filifilia le meli e le o ni candied ma i lalo ifo le maualuga o le glycemic level: buckwheat, acacia, lime. Afai e te filifilia le meli paʻu, ona maua ai lea e le meringues se lanu moli matagofie. Sugar-free meringues - o se mea suamalie suamalie, o lona fua e faigofie ona manatua.

  1. fuamoa moa - 5 vaega,
  2. meli - 5 sipuni.

Ina ia faigofie ona paʻu le paluga ma ia mausali, ia faʻafefeteina ia eletini e ala i le tuu muamua i le pusaaisa mo 2-3 itula.

Taimi sauniuni: 15-20 minute.

Taimi e tao ai: 90 minute.

Aofaʻi taimi: 1.5-2 itula.

Aotelega: 50-60 meringues.

  • Vaʻaia ma le faaeteete ia aʻafiaga mai le soona.
  • Faʻamuʻu le tele i le saoasaoa o le saoasaoa seia oʻo ina faia se fusi vaʻaiga.

Tip. E sili atu le filifilia o tioata po o mea faʻapipiʻi. E tatau ona mulumulu lelei ma fufulu faʻamago seia oʻo ina le faʻalavelaveina le sasaina.

  • Faʻaauau pea ona sasaina le paluga, matou te faʻafeiloaʻi le suavai vai i totonu o se vaitafe lanu.
  • Faʻasalaina le sasa, pe a avea le masini ma "mea malosi" -e le o ni faʻamatalaga taua.
  • O le falaoa tao e ufiufi i le alumini, paʻu poo le suauu i le suauu. Matou te tufatufaina atu meringues ma se sipuni poʻo se pulu pasent.

Tip. Ina ia maua se keke kesi, e mafai ona e tipi ese se tulimanu mai se pusa paʻu pepa, tuu le mea faapipii i totonu ma tuu le masini mai le ato.

  • Bake meringues i le vevela o le 130-150 tikeri mo le tusa o le itula. Ave ese le ogaumu ma tuu le selu i totonu mo le isi 30-40 minute.
  • Matou te auauna atu i meringue mo lauti, kofe.

Faigatini mitetini o meaʻai. Faʻasolo i lalo ole laʻau meringue ma le suamalie: laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

O le igoa meringue na maua mai ia i matou mai le gagana Falani ma o lona uiga o le "kisi" i le faaliliuga. E le o se mea e ofo ai, o se suamalie taua tele na i ai se igoa alofa.

O i latou na taumafai muamua mo le taimi muamua e fia faaopoopo i ai se "sogi". O le tala e uiga i le fatuga o meringues ua faanenefu i le mea lilo ma e tele ni manatu.

E tusa ai ma se tasi oi latou, o le mea taumafa ei ai aʻa a Italia ma e sau mai le taulaga o Mayrengin, o lona uiga lona lua o le "meringue". E tusa ai ma se isi faʻamatalaga, mo le taimi muamua o le faʻamatalaga o laʻau suamalie na faʻaalia i totonu o le tusi o fualaau a se tasi Farani Farani, o lea la, o meringues e mai se atunuu pasese. na muai avanoa na o tupu ma alii. Ae i se taimi mulimuli ane, a maua se fua faigofie i le toatele, na maua ai le lauiloa tele.

O le autu o le "pu tele" o meringues o le maua pea lea o ona vaega. O le taimi nei o loʻo latou faʻatinoina le faaopoopoina o le tele o ituaiga oloa faaopoopo i le fatuga faavae, ae o sugar ma fuamoa moa o loʻo avea pea ma vaega autu. O le filifiliga o le taumafataga o le mea taumafa e sili ona lauiloa. O le fua o le meringue ma se mea suamalie o le a le manaomia ai ni taumafaiga faʻapitoa mai le kuka, ae o le a sili ona manaia le 'ai ma e sili lava le taumafa.

Faʻasologa masani

E tolu auala sili e fai ai meringue:

E le saunia le meaai a Italia i luga o le masani, ae faʻatasi ai ma le fesoasoani o le suka vevela. E faʻafefiloi ma le 'ea o le eletise ma faʻamago i le ogaumu. O meringues Italia e le mago ma e le vaivai tele.

Faʻamaʻi Farani e faʻapipiʻi meaʻai e tusa ai ma le fua masani o le suka ma le suka. O a latou meaʻai suamalie ua liua e fufulu ma e manaia, e pei o se paʻu fou.

O le Suiselani o se faʻalavelave faigata ma se vaʻaiga malu, caramel-viscosity. O le mea lea, o tagata mama e sasaina i le vai vai ma saunia se meaʻai i se ogaumu vevela. O Meringue e aʻafia ma le matafaioi o se mea tutoʻatasi, ae e mafai foi ona avea ma se faʻatutuga mo keke ma paluga suamalie. O lona manava manaia e mafai ai ona faʻaaogaina vaega autu o le taoina e aunoa ma le palu faʻatasi ma lona manogi.

O laasaga o le kukaina o meringues masani e na o le tolu. Muamua e aofia ai le sasaina o puipuiga ma faʻafefe i suga.

I le laasaga lona lua, e tatau ona tuʻuina atu i le lumanaʻi ni foliga matagofie. Ma o le lona tolu o taimi o le kuka e gata i le taoina o meringues i totonu ole ogaumu ma le vevela saʻo.

Ina ua mavae le faateleina o le lauiloa o se olaga ola maloloina ma meaai lelei, e tusa lava mo se ituaiga meaai manaia, e eseese lava manaoga manaomia.

O lona autu autu e masani lava o le suka. E pei ona e iloa, o le suka e masani ona taʻua o le "maliu papaʻe". O le mea lea, e tatau ona ia teena ma toe faʻaaogaina lona aoga ma le soifua maloloina - mea suamalie.

Meaʻai mo Vaness Dessert

Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • 2 fuamoa
  • 10 g o le citric acid
  • 5 g vanillin
  • 6-7 papa o mea suamalie.

E tatau ona sasaina paʻu o le fala e tusa ma le 6-7 minute seʻia oʻo ina faʻavae se malosi malosi, ma faʻafefete. Ona faaopoopoina lea o le vanillin ma le citric acid i le pulu, lea, i le ala, e mafai ona suia i se sipuni o le sua o le tipolo.

O mea e tatau ona tatau ona faaopoopo faʻateleina, e aunoa ma le faamutaina le sasaina o le polotini masini ma se paluga ile saoasaoa lemu. A maeʻa lena mea, o mea manogi suamalie e faʻapipiʻi i le mea suamalie, lea e lelei e olo i se naifi muamua pe solo i le afa o sipuniti o vai masani.

E tatau ona 10 minute le umi e tatau ona fai ai le sasa. E manatu ua maeʻaeʻa pe a maeʻa ona faʻaaogaina mea uma i totonu o le pulu fuatini, ma o le "paʻu" o le puafiti lava ia e mafai ona aveesea ma vavae ese mai le aofaiga atoa ma se naifi.

O pulu pulu e tatau ona faʻafefe, a le o lea e le mafai ona ausia le siakiina o le polotini manaomia.

Laasaga lona lua ma le tolu o le kuka

O le pepa tao e ufiufi i pepa paʻu. Bezeshki fausaga e faʻaaoga ai se tui tui. Afai e leai ni meafaigaluega i totonu o le umukuka, e mafai ona e faʻaogaina le auala o loʻo i ai: se ato pupula ma se isu tipi.

I le averesi, o le tele o meringues masani e le tatau ona sili atu i le 15 cm. Afai e tele naua meringues mo a latou tao, o le a tele taimi e alu ai.

E lua metotia e tao ai meringues. Mo le auala muamua, o le ogaumu e muamua i le 100 tikeri. A maeʻa lena, ona tuu lea o le lole mo le tao mo le 10-15 minute. O le tatalaina o le ogaumu e matua faasaina. E mafai ona e matauina ma pulea le faagasologa na o le ipu tioata.

E le aoga le suia o le vevela poʻo le faʻalavelave. E taua le faʻamautinoa e le faʻapogisaina meringues. O se mea e malolo ai le pogisa o le a mafua mai i se seti le saʻo. O le maualuga pito i luga o le laulau mo le sauniuniga o soo se ituaiga o meringue e tusa ai ma soo se fua e pei o se pa o le 120 tikeri.

I le auala lona lua, o meringues i luga o se pepa tao tao o loʻo tuʻuina i totonu o se ogaumu malulu, lea e faasolosolo malie le vevela i le vevela o le 100 tikeri. O le faagasologa atoa o le kuka e pe a ma le 45-55 minute.

E tāua pe a uma lenei taimi e tape le ogaumu ma tatala le faitotoa.

E le mafai ona e faʻaogaina vave. E tatau ona taoina i le pito ma "taia" i se ogaumu mafanafana.

Ina ia paʻu ese le manogi manogi o le suamalie, e mafai ona e faʻaopoopo se sipuni o le vave coffee i le meringue.

Moli Mamalu Fua

Mo i latou e masalosalo i le natura moni o le suamalie i fagu, o loʻo i ai se fua muamua ma le meli. Meli o nisi taimi na o le pau le fiafiaga fiafia e mafai ona gafatia ei latou e leiloa le mamafa. E maualuga le kalori, ae e sefulu taimi sili atu ona aoga nai lo le suka. O le le faʻaaogaina o lenei oloa o le a fesoasoani i le faamalieina o manaʻoga o se mea e ai mea taumafa e aunoa ma se afaina i le fuainumera poʻo le soifua maloloina.

Le faia o le meringue meli o le a e manaʻomia:

  • 2 squirrels
  • 3 tbsp. sipuni tele o le meli fou
  • 10 g o le citric acid.

O le mataupu o le sauniuniga e matua ese lava mai le fua o le meringue i se mea suamalie.

E mafai foi ona e faaopoopo i le vanillin ia tofo ma teuteuina i le siʻomaga po o fualaau aina. Ae o le meli e tatau ona vai. I se tulaga malulu, o le a fesoasoani ia tumau lelei foliga lelei.

O le Erythritol e na o le pau lea o le mea manogi e mafai ona faaleleia ai le tele o meringue e le sili atu lona leaga nai lo le suka lava ia.

E faapefea ona teuteu meringues ua saunia-made?

A maeʻa le mafanafana, o le filifiliga sili ona lelei e teu ai mo meringues o le a avea ma ato pepa, tuʻu i se mea matutu ma mafanafana.

Auala e teuteu ai le meringues mass: koko sukalati, popo, fualaau 'aina, fualaau aina suamalie, jelini, marshmallows,

Aua e te fefe e te mafaufau.

Ae i le fua mo fuamoa o mea taumafa, o le faʻaaogaina o ia mea e "afaina" e pei o le palamalade poo le ice cream mo le fuainumera ma le soifua maloloina e tatau ona alofia. E sili ona lelei le faʻaaogaina o mea taumafa taumafa ina ia le faʻaleagaina le aafiaga o le suia o le suka i le meringue lava ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le siʻisi o le siʻisi ma le pisi o keke masi ma nai vailaʻau vanilla ua maeʻa maeʻaeʻa se vailaʻau maloloina ma lelei.

Ma se isi fua mo le meaai meringue i luga o se mea suamalie:

Meringue e ala ile faataitaiga ua faamaonia ai o le aveesea o le mamafa ma le faamaloloina o le tino e mafai ona suamalie. Fai mai nisi e le aoga le meringues e faʻamalieina, aua latou te mauaina lo latou matagofie ona o le suka.

Leai, o le mea sese lenei. O le suamalie e faʻafefeteina faʻafetai faʻafetai i aʻafiaga masini. Aʻo leʻi sasaina, e tatau ona vavaeeseina ma le vaʻavaʻavaʻaʻi i latou mai le uila.Afai e alu se fasi isu i totonu o le polotini, ona le sasa ai lea o le pua. E mafai ona e saunia meaʻai meringue, o le mea autu o le mulimuli i laʻasaga taʻitasi o le aʻoaʻoga ma le faʻataʻitaʻiga na o mea faaopoopo, e aunoa ma le solia o le tekinolosi meaʻai.

Meringue cakePavlova e lauiloa lautele. Ae o le taamilosaga Budapest e le o lauiloa, ma e leai se aoga: o ni meaʻai matagofie lava.

O le tufuga tufuga Ingvar Strid (1926 - 1994) na faia ai lenei keke matagofie tele. Haha, o le mea aupito sili ona manaia o le leai o se mea e faia e lenei taʻaloga ma Budapest. E le mafaitaulia tagata Swedes o le a saili fua i faleoloa pastry i Budapest e aumai ai le uluai keke. Aisea e saili ai? - Na faia i Suetena. Ma masani ona ofoina atu i totonu o Suetena uma. Fai mai o le fua na mafua mai le keke a Esterhazy, ae o lenei fua e leʻo se kopi. O lenei taʻavale o se tasi o faʻataʻitaʻiga i totonu o cafes Suetena.

Meringue keke keke fualaau lapisi

Igoa 1 le lisi

6 fuamoa moa 250 g sugar 1 sachet vanilla pudding (mo le kuka) 1 tbsp. l koko koko 100 g vine, lauʻeleʻele

400 g gūmū le kulimi 1 fagu o tanini tanoa (400 g)

Mo le teuteuina ma le tautua

100 g suauu sukalati sukalani sukalati 10 tsp kulimi ma se slide mo 10 rosa kulimi 10 fasi keke o tangerines

Faʻamama ia mama moa ma faʻaopopo se sipuni o suka. Faʻaauau pea le sasaina, faaopoopo le suka i le faasolosolo lelei - seia oʻo i mea faigata. Faʻafefiloi le paʻu pudding ma koko koko ma faʻafefiloi ma le faʻaeteete le paʻu paʻu ma le koko ma fatulaʻau i le meringue moa. Aua e te fetogi! Fai se fasi pepa i luga o se pepa tao, tipi pe a tatau ai. Faʻasusu se tui tipisi faʻatasi ma se puʻamea tamatamailima ma se faʻafefiloi o le meringue ma faapipii fasi laumei (9-10) i luga o le pito umi o le pepa e tunu ai lea o loʻo fesootaʻi ma le isi. 20-25 minute i totonu o le ogaumu Tuu le meringues ma le tao tao i luga o le uaea ma a maeʻa ona tuʻu atu ma le faaeteete i se isi fasi pepa tao taofi ma aveese ma le faaeteete le pepa meringue.

Faʻafefiloi le kulimi ma tuʻu ese pe tusa o le 10 teaseti ma se paʻu i le itu mo le teuteuina. Faʻamasani ia tangerines mai le fagu, tuu ese ni fasi sefulu ni mea teuteu. faʻaaoga pepa tao. E mafai ona kuka i soo se fualaau aina po o vine! Ae na o le lisi o tangerines e fetaui ma le uluai kopi.

III. Teuteu ma Auauna

Oti ese le amataga ma le faaiuga o le tusi taʻavale, ia sasaa le pepa taʻavale ma le suka suamalie, teuteu ma meataʻi almond ma splashes o sukalati lanu.

Faʻasusu ia rosa mai le kulimi i luga o le pepa taʻavale ma teuteu i isi vaega o le mandarin.

Meringue keke recipes E le itiiti ifo le manaia o le lapisi a Budapest nai lo Pavlova!

  1. E sili ona lelei le taʻavale le tusi taʻavale pe a mafanafana pea, pe a maeʻa maeʻa le meringue, o le a faigata ma faʻavaivai ma o le a malepe.
  2. A o le i ai, e tatau ona tuu i totonu o le pusaaisa i le po.

O tafaoga fiafia ma aganuu mo le inu o le lauti afiafi faaleaiga!

Meringue ma le vavalalata Iloiloga (27)

ae ou te fefe i meaʻai suka, o lo o aofia ai se mea e le o ese mai fatugaʻo, ma o Stevia e mautinoa lava lona tofo faapitoa, ae sili atu ...

Iulia, e le mafai foi ona ou tu i stevia, ae mo aʻu lava na ou mauaina le sahzam i luga o le stevia o le Fitvia, e le afaina uma ma tofo ai masani. I le taoina lautele, e le mafai ona iloa le suka.

e foliga mai e le sili atu, na ou faamoemoe e sili atu ... na iu ina mago ma susu e pei o lole paʻu ... ma kuka i le 10min.

Sa ou faia muamua i le foliga o le foliga, sa ou fiafia i ai, ae o sina mea laitiiti i lalo na susu. O le taimi lona lua sa ou faia e tusa ai ma le fua, ma i le faaiuga o le sasaina sa ou faaopoopoina le vanillin ma se sipuni o le lala o le saito ma sosoo ai ma se tamai sipuni i luga o se pepa tao, i le 190 tikeri. 20 minute O le mea moni, na latou pipii i le pepa tao tao, toso ese, e ui lava na teuina i le suauu. Ae na oʻo mai le fiafia tele! E oo lava i le tama na gaoi ... Na ou tunu i luga o le suka.

Sa ou matua faia lava e tusa ai ma le fua, e leai ni faafitauli i le pipii atu i le pepa tao, ae na tofo e pei o le susu, atoa ma le fulufulu mamoe. Toa leaga: - (((

o lē e le manuia, na te faʻaaoga sese le sahzam! E mafai ona maua faʻataʻitaʻiga i le isomalt (ae e faigata ia i tatou, pe le mafai?) poʻo le erythritol. E masani ona ou faaaogaina le stevia e pei o se sahzam, ae e le mafai e le pisa ona alu ese (ae o le isi aso na ou alu ai i Moscou (ia tuuese ma shirataki) ma faatau mai se fasi "pusa talafeagai" (e faavae i luga o le erythritol) i aso nei ma taoina meringues. mai le 3 taimi na faʻaaogaina ai (faataitai i le aofaiga ma le auala o le tao). o le mea moni o le leai o se ogaumu, ma mo se taimi umi ma leai se aoga na ou taumafai e tao i le mikra (o le taimi mulimuli lea ou te tuu ai le 4 sipuni tele i le protein (4 teaseti TEA, e le fuaina!) ma se pine o le citric acid i le tao. tao 15 pe 20 minute i le micra i le pito sili ona maualalo, ona ou ave lea i fafo ma faamama mo se isi itula i luga o le windowsill) o le bezesh ua sili atu ona suamalie nai lo le suka, ona o le erythritol o loo manaia pea e pei o se malulu i le gutu) na vave ona ma iloaina ma se uo o lauti. e pei o se mea vaivai, aemaise lava pe a fai e iai sou i aso nei.

Tuua Lau Faamatalaga