Papatusi-Hem: faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻamatalaga a le Doxy Hem e faʻaalia ai lona faʻaoga e faʻaleleia ai le microcirculation. O loʻo faʻamaonia i soo se laasaga o le le atoatoa o veins ma aʻafiaga o lona i ai, o tulaga muamua, eseesega o le tino, o le i ai o le tiga e fesoʻotaʻi ma le edema poʻo le maʻi vein function. E le gata i lea, o le tuusaʻo tuusaʻo o le fualaau faasaina o le i ai lea o liona i totonu o toto ma isi toto toto e afua mai i le faateleina o le vaivai o latou puipui.

E le gata i lea, ua faatonuina le Doxy-Hem mo le nephropathy ma le retinopathy o le maʻisuka, faapea foi ma isi microangiopathies e fesootaʻi ma maʻi le gasegase po o gasegase cardiovascular, ua faateteleina i le gasegase thrombotic. Lese-Hem ua faatonuina mo le phlebitis, e le gata i le papa ma le loloto, o le maʻi o le gaʻo, o le dermatosis, o faailoga o veinsose veins ma paresthesias.

Faʻasalaga Fomu

O le fualaau faasaina ua gaosia i totonu o se afifi e 3 paʻu, e tofu ma 10 capsule, numera o le capsule Numera 0. E 30 capsules i le pusa. O capsules e na o le tasi le mea e gaosia - o le calcium dobsylate. I le avea o ni mea fesoasoani, o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le maso e maua mai sana mo le faaleleia atili o le fualaau faasaina, ma le magnesium stearate.

O le kapoti e aofia ai ni vaega lanu e lua e le faatagaina ai le malamalama - o le vaega autu o loo valiina i se lanu samasama samasama, ma le vaega lona lua o se lanu uliuli lanu. Malosiaga mea e aofia ai mai le paʻepaʻe paʻepaʻei papaʻe ma samasama. E faʻatagaina foi ona i ai ni mea laiti i totonu o le tuufaatasiga o le paʻu, lea e faigofie lava ona faʻapalapalaina i le paʻu paʻu ma sina paʻu.

Faatonuga mo le faaaogaina

O capsules e tatau ona teuina i se nofoaga matutu, pouliuli ma malulu, e le tatau ona faatagaina le la e susulu i luga ia i latou ma o le vevela o le ea e maualuga i luga atu o le 25 tikeri. E mafai ona e teuina le vailaʻau mo le 5 tausaga mai le aso o le gaosiga.

A e ave le fualaau faasaina, e tatau ona e aloese mai le inuina o ava malosi, e le fautuaina foi e inuina le fualaau faasaina ma le kafe po o meainu suamalie. Ave le iunite o fualaau faasaina i lona atoaga, e aunoa ma le mumu ma aunoa ma le tatalaina o le kapaila, i se tulaga tuusaʻo.

O se matafaioi taua e faia iʻuga o le suʻega o le maʻi. E le tatau ona e fetuutuunai le fualaau o le fualaau faasaina, i le tulaga o masalosaloga e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa.

E leai ni tulaga na faʻaalia i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma isi vailaʻau. E leai ni tapulaa i le ave o isi fualaau. I le taimi o le taligalu, e leai se aoga i le vaavaaiga o taavale po o vaega masini e iloagofie, e leai foi se aafiaga i le mafai gaoioi vave ma mafaufau lelei.

Contraindications

O lenei vailaau faasaina e faasaina ona faʻaoga mo tagata o loʻo i ai le faʻafefe o le faʻafefe poʻo le le faapalepale o le tagata i le mea galue a Doxy Hem. I le tulaga o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai, e tatau foi ona e taofia le tagofia o fualaau. E faasaina foi ona ave le fualaau faasaina:

  • I le uluaʻi masina muamua o le maʻitaga ma ao faagasolo le susu,
  • Tamaiti ei lalo o le 13 tausaga
  • Faatasi ai ma le gaogao o le manava po o le fatu,
  • I le tafe toto na iloa i totonu o le vaega o meaʻai,
  • O faʻasolosolo taimi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o fatugaʻo ma le ate,
  • Papatitis ulcer i le vaitaimi vavalalata,
  • Le faʻaalia o gasegase o le gasegase e mafua mai ile suʻeina o tui.

Talu ai ona o le faʻaitiitia o le viscosity o le toto i le tino, o le mea lea e tatau ona e mafaufau i lenei mea aʻo e tago i le fualaau faasaina.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e puipuia ai puipui puipui, lea e mafai ona mafua ai le pisia o vaega toto e ala atu ia i latou ma faaleagaina ai le amio saʻo. I le tulaga o ia aʻafiaga itu, e tatau ona e taofia vave le tagofia o fualaau ma faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O nei tulaga e lua e mafai ona mafua ai le gasegase le totoʻa e faigata ona taofi, aemaise pe afai o le toto i totonu.

O le 2-3 vaiaso muamua, o le 500 mg o loʻo faʻatulagaina 3 taimi i le aso ma meaʻai, mulimuli ane o le a faʻaitiitia le atunuʻu i le 500 mg i le aso. Afai e tatau ona faʻatonu togafitiga pe afai o le tagata maʻi e iai le microangiopathy poʻo le retinotherapy, o le vailaʻau o le 1500 mg o loʻo faʻatulagaina i aso uma, vaevaeina i ni atumaga se tolu. O le togafitiga i lenei tulaga e oʻo atu i le ono masina, pe a maeʻa ona faʻaititia le toto ile 500 mg i le aso.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga matuia i le taimi o le suʻesuʻega na faʻaalia i se vaega toʻaitiiti o tagata, o le mea lea, o aʻafiaga taua uma lava e seasea lava. E leai se tasi o aʻafiaga na maua i se vaega tele o le vaega suʻesuʻeina o tagata.

Fale gasegaseO le gasegase, gasegase ma le vomia, faʻalavelave faʻavevelaina, faʻalavelaveina o galuega masani, afaina o le mucous membrane i le gutu, tiga i le taimi e foloina ai, stomatitis
EpiteliumPaʻu o le paʻu o le tino mai - vevela, vevela, mumu
Toto totoAgranulocytosis - i tulaga e le masani ai, o le tulaga e faigofie lava ona toe feteenaʻi ma le talaaga o le faʻamalosolo o fualaau faasaina
Mūmūtini ma isi faʻafitauliPaʻu o le ulu, faʻasolosolo, afu, fiva i le vevela, vaivaiga lautele ma le leiloa o le malosi

O foliga vaaia o soʻo se itu e tatau ona avea ma mafuaʻaga e le gata mo le faʻafesoʻotaʻi o se tagata tomai faapitoa, ae mo le toe ofoina atu o le toto mo le suʻesuʻeina o meaola. Talu ai o Doxy-Hem e aʻafia ai le toto creatinine.

I faleoloa i le initaneti ma falemaʻi i luga o le initaneti, o le tau o Doxy-Hem o le 306.00 - 317.00 rubles i le pusa o 30 vaega. I totonu o falemaʻi masani, o le tau e eseese mai le 288.00 rubles i le 370.90 ruʻu, faʻalagolago i le faʻaogaina o falemaʻi. I luga o le upega tafaʻilagi a Pharmacy.ru, o le tau o Doxy-Hem e seti i le 306.00 ru.

Doxyium, Doxyium 500, Doxilek, E tatau ona faaigoa le calcium e pei o le Doxy-Hem analogues mo le mea galue malosi, ae o loʻo faigata nei ona maua i falemaʻi. O analogues ole analogues ole Doxy-Hem e sili atu le tau nai lo le vailaau lava ia. Corvitin, Phipodia 600, Diosmin ma Troxevasin e tatau ona taʻua i fualaau faasaina e talitutusa ma ia i le gaioiga.

  • Doxium. O se tutusa o fualaau faasaina mai Serbia. O loʻo i ai se mea e tutusa lona malosi ma le numera o capsules i totonu o le afifi, ae naʻo le naʻo le vevesi o le veins. Toeitiiti leai ni aʻafiaga, i se faʻaopoopoga, e faʻaitiitia ai le viscosity o le toto. Faʻailoa e ala i le faʻauluuluga, ae le o iai nei mo le faʻatau. Aʻo leʻio ese i falemaʻi, o le tau e 150.90 ruuga.
  • Calisium Dobesylate. O loʻo i ai se mea e tutusa lona malosi, ae o le faʻaitiitia o le metotia e 250 mg. O le afifi o loʻo aofia ai le 50 capsule, ma o le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina ua setiina i le aofai e 3 vaega i le aso. O aʻafiaga, e ese mai i le Doxy Hem, toetoe leai. Ae peitai, i falemaʻi, o le fualaau faasaina e matua faigata lava ona maua. O le tau e 310.17 ruulu.
  • Atapelu 600. E i ai le mea o le a avea ma mea aoga malosi. Ua faatonuina mo le solia o le toto i totonu o capillaries, tiga i le pito i lalo o vae ma lagona o le vaivai. E le fautuaina mo le faʻaaoga e tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga. O le tau o fualaau faasaina i falemaʻi e 1029.30 ru.
  • Corvitin. O loʻo faʻatau atu i le tulaga o le matutu, e faʻaaogaina e faʻamautu ai capillaries, e togafitia ai faʻafitauli pipisi. E matua faʻasaina le faʻaaogaina i le i ai o le faʻasalaga ma le maitaga. Ole numera o aʻafiaga ile laʻititi e sili atu le maualuga nai lo le Doxy-Hem, ma e le o iloa foi le maualuga. Faatau faʻatasi e ala i le faʻamalositino, o le tau o le fualaau faasaina e 2900.00 rubles.
  • Troxevasin. E mafai ona ave faʻatasi ma faʻamaʻi o le ate ma fatugaʻo, e faʻaaoga foi ma le faʻaeteete e ala i le maʻitaga, lactating ma tamaiti. O vailaʻau faʻapitoa e maua i foliga o capsules ma gel. I le faʻaopoopoga i pepa faʻasologa o Doxy-Hem, e faʻaaogaina mo le faʻaleagaina ma manuʻa i itu uma e lua. O le tau o lenei vailaau e mai le 411.00 ruuga i le pusa o capsules o le 50 fasi vaega ma le 220.90 ruuga i le gel.

Faʻasalaga

O se suʻesuʻega o le fualaau faʻasaina e leʻi faʻaalia ai soʻo se tulaga o le faʻamalosi fualaau. Ae peitaʻi, afai e maua le malosi o aʻafiaga itu, e tatau ona e taofi le tagofia o fualaau faasaina ma talanoa i lau fomaʻi e fetuutuunai le vailaʻau pe sui le vailaau faʻasaina i se isi fualaau. E aoga foi le faia pe afai e le o taʻua ni tiga poʻo ni tuutuuga.

Folasaga o loʻo tuʻuina atu ma tuʻufaʻatasia

O vailaau faʻasaina e faia i gelatin capsules. O le afifi o le vailaau faʻasaina e aofia ai le 30 pe 90 capsules i paʻu. I le paʻu samasama-lanumeamata o se paʻu paʻepaʻe.

Faʻafitauli-Hem o le faʻaaogaina o le capsule ma le faʻamalosi.

O le paʻu e aofia ai le 500 mg o le calcium dobesylate. O loʻo i ai foi le maso maso ma le magnesium stearate. O le atigi pusa e aofia ai mea nei:

  • titanium dioxyide
  • lanu samasama samasama
  • uʻamea uʻamea
  • indigo carmine
  • gelatin.

Faʻataʻitaʻiga

Faʻafitauli-Hem o loʻo i ai se faʻavevesi, antiplatelet ma le vasodilating. E i ai sona aoga aoga i luga o toto, faateleina le leo o puipui tetele. O vaʻa e sili atu ona umi, e vaivai ma e le mafai ona faʻaleleia. A o ave le kapoti, o le leo o puipui lapopoa e tulai mai, microcirculation ma le fatu galue e masani ona masani.

O le fualaau faasaina e afaina ai le tuufaatasiga o le plasma toto. O siama o le toto mūmū mūmū (ivi mumu mūmū) e faʻaaogaina. Faʻasalaina o le faaputuga o talima ma le faateleina o le maualuga o le paʻu i totonu o le toto. O le iʻuga, e faʻalauteleina le vaʻa, toto toto.

A o ave le kapoti, o le leo o puipui lapopoa e tulai mai, microcirculation ma le fatu galue e masani ona masani.

Pharmacokinetics

O capsules ei ai le maualuga o le fua o le faʻafefe i totonu o le vaega o meaʻai. O le gaioiga malosi e ulu atu i le toto, pe a oʻo i le maualuga maualuga i totonu o le 6 itula. O le calvesum dobesylate e fusifusia i le albumin toto e 20-25% ma toetoe lava a le pasi atu i le BBB (paʻu o le toto).

O le fualaau faasaina ua maua i se vaega itiiti (10%) ma e sili atu ona le suia i urine ma feces.

Aisea ua faatonuina ai le Doxy-Hem?

O faʻamatalaga mo le aveina o nei capsules o:

  • maualuga maualuga o puipui puipui lapisi,
  • veinsose veinsose,
  • varicose eczema
  • gasegase masani ole gaʻo,
  • loto vaivai
  • thrombosis ma le thromboembolism,
  • faafitauli o gaʻo o pito i lalo,
  • microangiopathy (faʻafuaseʻi o le cerebrovascular),
  • maʻisuka nephropathy (faʻaleagaina o ipu o gaʻo),
  • retinopathy (vascular vasions of eyes).

Ata 3D

Capsules1 pulou.
mea galue malosi:
kesi paʻu500 mg
(i le foliga o le calcium dobesylate monohydrate - 521.51 mg)
tagata faʻapitoa: masini suauu - 25.164 mg, magnesium stearate - 8.326 mg
pulou capsule: (e171) - 0.864 mg, vali lanu samasama (E172) - 0.144 mg), cap (paʻu uʻamea uliuli (E172) - 0.192 mg, indigo carmine dye (E132) - 0.1728 mg, dioxide ( E171) - 0.48 mg, uʻamea vali uʻamea samasama (E172) - 0.576 mg, gelatin - e oʻo i le 96 mg)

Tosiga ma le pulega

Totonu e aunoa ma le mimiti aʻo 'ai.

Togi 500 mg 3 taimi i le aso mo 2-3 vaiaso, ona faʻaititia lea o le fua ile 500 mg 1 le taimi i le aso. I le togafitiga o le retinopathy ma le microangiopathy, o le 500 mg ua faatonuina 3 taimi i le aso mo 4-6 masina, ona faaitiitia lea o le aso i le 500 mg 1 taimi i le aso. O le togafitiga e mai le 3-4 vaiaso i le tele o masina, e fuafua i le togafitiga.

Faʻatau

Faʻamau / packer / packer: Hemofarm A.D. Vrsac, lala Faʻatupulaia le site o le Šabac, Serbia.

15000, Shabac, st. Hajduk Velkova bb.

O lē e ona le tusi resitala / tuʻuina atu le puleaina lelei: Hemofarm AD, Serbia, 26300, Vrsac, Beogradsky auala bb.

Talosaga talia le faʻatagaina: Nizhpharm JSC. 603950, Rusia, Nizhny Novgorod, GSP-459, ul. Salgan, 7.

Telefoni: (831) 278-80-88, fax: (831) 430-72-28.

Tuua Lau Faamatalaga