Faʻatauga - o se fualaau sili ona lelei i le togafitiga o le osteochondrosis

Palama vali ata lapotopoto, biconvex, samasama samasama, ma le notch i le tasi itu, vaaiga i luga o cross-section: le mafolafola foliga o le lanu samasama samasama.












1 le
thioctic acid 300 mg

Tagata e maua ai: lactose monohydrate - 60 mg, calscarmellose sodium - 24 mg, colloidal diocide - 18 mg, cellulose microcrystalline - 165 mg, povidone (K-30) - 21 mg, magnesium stearate - 12 mg.

Faʻavaeina Shell: Opadry OY-S-22898 samasama - 12 mg (hypromellose - 6.597 mg, dioxide (E171) - 3.9134 mg, sodium lauryl sulfate - 0.7096 mg, parafeta vai - 0.676 mg, quinoline sine samasama (E104) -0.075 mg, sun goto sunset samasama (E110) - 0.029 mg, parafeta vai - 3 mg).

10 pi. - paʻu (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - paʻu (6) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - paʻu (10) - teuina o pepa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau (α-lipoic), o le antioxidant (o loʻo fusifusia ai faʻasalalau saoloto), o loʻo faia i le tino i le taimi o le oxidative decarboxylation o α-keto acids. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, e auai ai i le oxoid carboxylation o le pyruvic acid ma α-keto acids.

Fesoasoani e faʻaitiitia le kulukose o le toto ma faʻalauteleina ai le kulūkene i totonu o le ate, faʻapea foʻi ma le manumalo i le faʻamalosia o le insulin. E tusa ai ma le natura o le gaioiga o meaola, e latalata i vitamini B. Auai i le faatonutonuina o le lipid ma le metabolism, o le a faʻaosofia ai le gaosiga o le cholesterol, ma faʻaleleia le galuega o le ate.

E i ai le faʻamaʻiloga, hypolipilic, hypocholesterolemic, aafiaga o le hypoglycemic.

Pharmacokinetics

Suiga ma tufatufaga

A maeʻa le faʻafofogaina o le tino, o le gaioio (α-lipoic) o le gasegase e vave ona gaʻo mai le vaega o meaʻai. O le taumafa i meaai e faʻaitiitia ai le faʻafefe. Taimi e oʻo atu i Cmax - 40-60 minute O le leai o se avanoa e 30%.

Vo - pe a ma le 450 ml / kg.

Metabolism ma le faʻamalosi

E i ai le aafiaga o le "uluaʻi fua" e ala i le ate. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi.

O le vailaʻau o le thioctic ma ona metabolites ua faʻateleina i le urine (80-90%). T1/2 - 20-50 minute Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min.

Faatonuga faapitoa

O le fofo o le vailaau faasaina e tatau ona puipuia mai le aafia i le malamalama, mo se faataitaiga, faaaoga le alumini pepa. O le vaifofo puipuia mai le malamalama e mafai ona teuina mo le tusa o le 6 itula. O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aemaise i le amataga o togafitiga. I nisi tulaga, e tatau ona faʻaitiitia le fua o le insulin poʻo se vailaʻau o le hypoglycemic oral e faʻafefe ai le atinaʻe o le hypoglycemia.

O tagata e inu fualaau faasaina Berlition 300 e tatau ona aloese mai le inuina o le ava malosi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

In vitro, thioctic (α-lipoic) gasegase faʻamalosi ma mea faʻapipiʻi maʻa (faʻataʻitaʻiga, cisplatin). O le mea lea, faatasi ai ma le pulega tutusa, o le faaitiitia o le aafiaga o le cisplatin e mafai.

I le maeʻa ai o le Paleni 300 i le taeao, e fautuaina e faʻaaoga le uʻamea, magnesium, ma meaʻai susu (ona o latou mea e maua ai le calcium) pe a uma le aoauli po o le afiafi.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le ethanol ma ona metabolites e mafai ona faʻaititia ai le togafitiga o le gaioio (α-lipoic).

Faatasi ai ma le faaaogaina faʻapitoa o le Berlition 300 faʻapupulaina le aafiaga o le hypoglycemic o le inisalini ma le oona hypoglycemic agents.

Le tuufaatasiga ma le ituaiga o fualaau faasaina

Alpha-lipoic acid e avea o se vaega malosi o loʻo tuʻuina atu i le fualaau oona, lea na gaosia e le kamupani vailaʻau Chemie (Siamani).

O le vailaʻau e aʻafia i le vaega ole hepatoprotectors, soʻo mo togafitiga ma le tausiga o galuega ole ate.

E tusa ai ma le pepa tuʻuina atu, o le vailaʻau ua tuʻuina atu:

  1. I se gaioiga mo le sauniuniga o se fofo mo le iniseti - ampoules 12 mg, faatasi ai ma le anatele alpha-lipoic content of 300 mg (UNITS). Faʻapipiʻi i le 5.10.15 ampoules i se pusa kata.
  2. I se gaioiga mo le sauniuniga o se vaifofo mo le iniseti, e 24 mg ampoules e iai mea o loʻo i ai le eletise autu o le alpha lipoic acids o le 600 mg (UNITS). Faʻapipiʻi i le 5 po o le 10 ampoules i totonu o se pusa kata.
  3. I pulu gelatin vaivai mo le faʻafofoga tautala - 300 mg o le alpha-lipoic acid. Faʻapipiʻiina i se pepa felafolafoai ma se pusa pepa.

Ata faʻatusatusa:

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina o togafitiga faʻasolosolo ina ia faʻavavevave ai le malosi o le gataifale intercellular, faʻaleleia le gaʻo o le gaʻo, faʻasaʻo le gaʻololo ma le lipid balance i le tino.

Fualaʻau (alpha lipoic acid) faʻaalia i:

  1. suiga i le atherosclerotic i vaʻa faʻaleagaina,
  2. anaemia
  3. manatu faʻapitoa
  4. faʻatasi ai ma maʻi o le ate ma le vaʻalele,
  5. gasegase ogaoga ma le masani ai o ituaiga eseese (oona oona ma masima mamafa, gaʻo, ava malosi),
  6. polyneuropathies o pito i luga ma pito i lalo (inflammatory, toxic, allergic, traumatic, diabetic, autonomic),
  7. vailaau faʻasolosolo i totonu o sela o le faiʻai ma le taulaʻau,
  8. tiga o le endocrine e fesootaʻi ma maʻi faʻafitauli ole tino.

Contraindications

O le fualaau oona Berlition ei ai lona faʻamaʻiloga.

Ma le faʻaeteete, i lalo o le faʻasolosolo malie, o se fualaau faasaina o le lipoic o loʻo faʻamatalaina i tagata maʻi o loʻo mafatia i soo se ituaiga o suka.

Ole suʻesuʻega e le o faʻamaonia mo le togafitiga ile faiga ole tamaititi, fafine aʻo maʻitaga, lactation.

E faʻasaina faʻamaʻi faʻamaʻi Alpha-lipoic ma e le faʻaaogaina mo tagata o loʻo mafatia mai le fua o le palasela, le lafitose, galactosemia.

Itu vaega

O le suʻesuʻega e tatau ona faʻaaoga pe a maeʻa le fautuaga poʻo le tofiaina o se fomaʻi.

E masani lava ona faʻafeiloaʻi le suʻesuʻega. e tagata maʻi. O aʻafiaga e mafai ona i ai i se tulaga e seasea tupu.

O a faailoga atonu e taʻu mai aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e faʻavae i luga o le lipine alpha lipoic acid:

  • dyspepsia: faʻalavelave i le vomiting, manava, manava, faʻamaʻi i le faʻamalosi,
  • suia le tofo
  • ulu o le ulu, faʻavavevave, lagona o le vaivai i le ulu, valea, le gaioiga o galuega vaaia i foliga o laʻau felelei, faʻavaeina o mea faitino,
  • faʻalialiavale faʻaaliga, maofa o pito,
  • cardiovascular disorders i le tino o le popo meli, lagona o le paʻu, tachycardia,
  • faʻamaʻi faʻaleagaga o vv i foliga o fulufulu, paʻu o le paʻu ma urticaria.

Faʻasologa ma le faʻaaogaina

O le togafitiga e tusa ma le lua masina.

O le metotia ma le metotia o le puleaina o le fualaau faasaina Berlition ua filifilia e le fomaʻi taitoatasi.

O le mea masani, o le Berlition e faʻafofoga tautalaina i se vailaau e 600 iunite i le taimi e tasi mo togafitiga o polynyropathies i le taimi muamua ao leʻi faia se taeao.

Mo faʻamaʻi ogaoga, e pei o se togafitiga, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalama o loʻo taʻuina mai: injection with capsules.

O se fofo o le suʻesuʻega o loʻo faʻaaogaina i se tulaga vavalalata (300 poʻo le 600 iunite) mo le tasi i le lua vaiaso o le taeao.

O le ituaiga o fualaau faasaina mo le tuiina o se vailaʻau oona, lea e muamua aʻo leʻi faʻafoʻiina le pule i le saline physiological i se aofaiga pe a ma le 250 ml (fagu).

O se vaifofo o le suʻesuʻeina o loʻo faʻaaogaina ma le faʻamalosi (30-45 minute). I le taimi o le vaʻaia o le tui, o le voli o le vailaʻau faʻasaina ua tapunia ma pepa pepa opaca pepa.

A maeʻa se vasega o meaʻai, e faatonuina e le fomaʻi le faʻaleleia atili o le vailaau faʻasaina i le alpha-lipoic acid (oral, capsules).

Injections o le Fuataga 300 U e mafai ona faʻatalanoaina i le initaneti mo le 2-4 vaiaso. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina ua faʻaitiitia i le 2 ml o le saline.

O le vasega o le talafatai e ala i le masani ai e masani lava e 2 masina. E tusa ai ma le molimau, o se vaega lona lua o togafitiga ma se vailaau faʻasaina e faʻavae i le alpha-lipoic acid o loʻo faʻatulagaina pe a mavae le ono masina.

O le maualuga o se fualaau faʻasaina i le lipine alpha lipoic e mafai ona faʻaalia i le ita o le mucous membranes o le manava, gaʻo. Faailoga o se faʻalavelave maualuga: tiga o le manava ma le vomiting ma le manava.

Faiaʻoga i togafitiga o le osteochondrosis

Faʻatasi ai ma se togafitiga faʻamalositino ma faʻamalositino, ua faʻaitiitia le tiga ma se lagona mu i le vaega ua aafia ai le vertebra

I le tulaga o le osteochondrosis masani, faatasi ai ma le atinaʻeina o spasm faifaipea o tala o le vertebral, o le toto o le toto ma le innervation i le vaega na afaina, o fualaau e mafai ona afaina ai le toto ma faʻamaonia ai le mea e manaʻomia.

I totonu o le lisi o fualaau faʻasaina ma se aafiaga vasodilating, faʻaopoopoga i Trental, Eufillin ma Actovegin, e faʻaaogaina le suʻesuʻega.

I le lotolotoi o le faaleleia o le microcirculation mai vailaau vasodilator, o le Berlition e faaleleia atili ai le toe faaleleia.

Faafetai i lenei mea, o le faagasologa o le toe faʻaleleia o le nerve endings ma le masani, faʻalauiloaina o le faʻaaogaina o le aʻafiaga o le nerve e faaosofia.

O togafitiga e mafai ona faʻaititia ai le faʻaititia o nei mea faʻapitoa e pei o se afi mu i totonu o le vaega ua aafia o le vaʻa, fetolofi fetolofi, afaina ma tiga.

Faʻaaogāina o meaʻai

O fualaau o fualaau faasaina e ave i le taeao i luga o se manava gaogao. I se tasi o fualaau, o loʻo faʻaaogaina i aso taʻitasi o Berlition.

I le afa itula talu ona ave le capsule, e mafai e le tagata maʻi ona 'ai meaai.

Faʻatasi ai ma le osteochondrosis, o se fua faatatau masani o le 600 iunite ua faʻamatalaina.

I faʻamaʻi ogaoga o le ate, o faʻasologa o aso taʻitasi o vailaʻau faʻasaina, ma le vevesi poʻo le intramuscular administration o loʻo faʻatulagaina atili.

Faaaogaina o ampoules 300 ma le 600

O tagata maʻi i totonu o le gasegase o le faʻamaʻi ua faʻatulagaina i le 300-600 IU o le lipoic acid (tasi pe lua ampoules o le Berlition).

I le faʻaopopo atu i faʻalavelave faʻaleagaina, o injections intramuscular of Berlition e mafai ona faʻatulagaina mo togafitiga o le osteochondrosis.

Ina ia faʻaesea ni faʻafitauli faʻapitoa ma le atinaʻeina o se faʻafitauli anaphylactic, o faʻataʻitaʻiga o pulega o fualaau oona e tatau ona faia i na o falemaʻi i lalo o le vaavaaiga a le au fomaʻi.

Ava malosi

E le ogatasi le suʻesuʻeina ma le ava malosi ma fualaau oona. Alcohols ma a latou metabolites e faʻaleagaina ai le gaioiga ma le togafitiga o le alifa-lipoic acid.

Igoa o fualaau faasainaTauFaʻatauFalemaʻi
Palola 300 n30 tablmai le 808 rub.Faʻatau
Faʻaiʻuga
300mg papa 30pcs
mai le 793 suʻe.Faʻatau
Faʻaiʻuga
ampoules 300ed 12ml 5 pcs.
mai le 611 rub.Faʻatau
Fualaau faʻafefete faʻatonu 600 vaega 25 mg / ml 24 ml n5 ampmai le 876 tusi.Faʻatau
e aofia i le ↑

Analogs o le fualaau faasaina i totonu o fualaau

Lipoic acid. Faʻalapotopotoga: Uralbiopharm, JJSC (Rusia). O le tasi laupepa e aofia ai le 12 ma le 25 mg o le alpha lipoic acid. Faʻafeiloaʻi i soʻo faʻasolosolo ma faʻamalolo.

Tiolepta. Faʻatau: CJSC Canonfarm Production (Rusia). E maua i le lua dosages: 300 ma le 600 IU o le eletise alpha-lipoic eletise autu.

Malamalama lanu mumu samasama i pusa matagi 10 pe 15 fasipepa.

Oktolipen. Manufacturer Pharmstandard-UfaVITA (Rusia). Faʻaavanoa i ni aumaga se lua: 300 ma le 600 iunite o le alpha lipoic acid. O loʻo faʻamatalaina e avea o se faʻamaʻi pipisi, hypoglycemic ma neuroprotective.

Ata o fualaau faasaina:

La lipon lipine. Tagata gaosi oloa: Manatu tau falemaʻi Esparma, Siamani. Pusa, (200 ma le 600 PIECES o le alpha lipoic acid) na teuina i totonu o se atigipusa e 30 fasi vaega. E tusa ai ma faatonuga, o le vailaʻau e faʻamaonia mo neuropathies, faʻamaʻi ate ma le inu.

Tiogamma. Tagata e gaosi oloa: Faʻamatalaga tau vailaau faʻafefiloi Verwag Pharma (Siamani). i totonu o le tasi papafa e aofia ai 600 PIECES o le alpha lipoic acid.

Toa. Tagata gaosi oloa: Faʻamatalaga tau vailaʻau faʻapitoa Meda Pharma, Siamani. Pusa, afifi i totonu o fagu o le 30 pcs, i se vailaau e 600 iunite, faatasi ai ma le eletise o le alpha-lipoic eletise autu.

Analogs of Berlition 300

  1. Lipotioxone
  2. Oktolipen 300,
  3. Tiolepta
  4. O le tolu.

Pharmacodynamics, pharmacokinetics faatasi ai ma aʻafiaga itu, metotia ma metotia o le faaaogaina e tutusa lelei ma le Paleni 300 IU.

O analogues o fualaau faasaina, e le o vavalalata faʻatasi, ae i le tulaga o le faiga o gaioiga i le tino (tasi o vaega o le pharmacological subgroup) e aofia ai:

  1. Bifiform
  2. Aʻo,
  3. Gastricumel (togafitiga faleopathic).

Lauga poo le Ogapi - o le fea e sili?

I le Thioctacid ma le Kolisi o le sootaga e tutusa. O fualaau faasaina uma e maua mai i popolega tau togafitiga Siamani ma se igoa lelei. Le faʻamaonia po o le fea e sili atu e mafai ona na o le faʻaalia, pe a faʻaaoga uma vailaau faʻatau mo togafitiga.

Ksenia, 29 tausaga:Ina ua mavae le aveina o Tiogamma, o le atuatuvale ma le tele o vaivaiga na aliali mai i totonu o papatusi. Ou te le fia taumafa, o meaai e foliga mai e leai se aoga. Ina ua maeʻa le togafitiga, na toe ola mea uma, ae leʻi lagona se faʻaleleia atili i le tulaga o le soifua maloloina. Masalo pe a uma le vasega muamua o le masani lea? Masalo, ia malamalama i le aafiaga o le fualaau faasaina, e tatau ona togafitiga mo le lua i le tolu tausaga. E leai se mea e talanoa i ai.

Karina, 34 tausaga:Toeitiiti atoa le lua tausaga talu ai, na togafitia o ia e le vasega Berlition. Ua tuuina mai ia te aʻu le fualaau faasaina i le falemaʻi. Ina ua uma le kululu, sa taamilo loʻu ulu, sa i ai se vaivaiga malosi. Ina ua maeʻa, ina ua faatonuina Berlition mo isi togafitiga i capsule, sa leai ni lagona le lelei.

Mikaele, 36 tausaga:Ou te le iloa, Na fesoasoani le suʻesuʻega ia te au, poʻo sauniuniga uma lava, ae o le ate na toe foʻi mai i le maʻi o Botkin, ma ou te lagona le lelei.

Ivan, 27 tausaga le matua:Ina ua uma ona faaopoopo mai e le fomai ia te aʻu le togafitiga ma le Faauuga, o oʻu tiga o le osteochondrosis i le vaega o le togafiti na taofia ai le faalavelave ia te au i taimi uma. Ina ua uma le fualaau faasaina, sa ou maua se lagona le lelei o le sogi, le mautonu ma le gatete.

Fale faʻamaloilo

Pharmacodynamics O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o se vaifofo masani lea e tuufaatasia ai faʻasalalauga saoloto. O le acid e gaosia e le tino ona o se taunuuga o aafiaga o le oxidative i luga o le a-k-aceto.

Faʻalogo lelei! O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi e taʻu mai ai o le vailaʻau e iai sona aʻafiaga i le faʻaitiitia o le toto suka, faʻaleleia le maualuga o le ate o le glycogen ma le faatoilaloina o le insulin resistance.

O a latou meaola meaola, Berlition 300 ma le 600 paʻu e latalata i vitamini B.

  1. Auai i le faʻamautuina o le carbohydrate ma le lipid metabolism.
  2. Faʻaleleia le galue o le ate, faʻamalosia le metabolism o le cholesterol.
  3. E maua i latou i le hypoglycemic, hepatoprotective, hypocholesterolemic, aafiaga o le poma.

O le faʻaaogaina o le Fualaʻau 300 ma le 600 i infusions mo le iniseti le tui e mafai ona faʻaitiitia ai le matuia o mea leaga.

Pharmacokinetics Fualaau 300 ma le 600 palama, poʻo le, o latou mea gaosi, ei ai le malosi e "muamua pasia" ai i le ate. O le vailaʻau o le thioctic ma ona vaega e toetoe lava atoa (80-90%) faʻamalosi e gaʻo.

Fofo mo le injection Berlition. O le taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le faʻatonuga i le tino ma le puleaina o le tino e 10-11 minute. O le vaega i lalo o le fualaau faʻafomaʻi (taimi faʻatonu) o le 5 μg h / ml. O le maualuga maualuga o le 25-38 mcg / ml.

Fualaau faʻamalo mo le faʻafofoga tautala e vave lava ona solo ma ua matua gauai uma lava i le mea oona. A 'ave faʻatasi ma meaai, faʻaititia le faʻalauiloa. Ole maualuga ole maualuga o le fualaau faasaina e maua ile 40-60 minute. O le leai o se avanoa e 30%.

O le afa-ola e 20-50 minute. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min.

O nisi vaega o le fualaau faasaina

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le Palota e sili ona lelei, ae, e pei lava o isi fualaau, o ona lava uiga. I le taimi o le togafitiga, e tatau i tagata mamaʻi ona aloese mai le inu ava malosi.

O maʻi suka e manaʻomia ai le siakiina masani o fua o le suka. E taua tele lenei mea i le amataga o togafitiga.O nisi taimi atonu e tatau ai ona faʻaititia le fua o le insulin poʻo vailaʻau o le hypoglycemicia e ave e le gasegase i totonu. O le mea lea, o le lamatiaga o le hypoglycemia e puipuia.

Ole suʻe 300 poʻo le 600 fofo tui e tatau ona puipuia mai ave o le UV. E faia lenei mea e ala i le afifiina o le fagu i le alumini pepa. O se fofo puipuia i lenei auala e mafai ona teuina mo le 7 itula.

Faʻaiʻuga

O le tele lava o taimi, latou te le tupu, ae i se mea e seasea tupu, pe a uma le paʻu o le vaifofo, faʻavevesi, mea laiti laiti i luga o le mucous membranes ma le paʻu, faʻavavevave o le tino, thrombocytosis e mafai. Faatasi ai ma le vave tele o le pulega, e mafai ona i ai le mamafa o le intracranial ma faigata ai ona manava.

O faʻamatalaga mai maʻi ma fomaʻi e fai mai o nei mea uma e alu ese e aunoa ma se faʻalavelave.

E i ai faʻalaiga i le lotoifale e aliali mai i le sone o inisi. Atonu o le urticaria poʻo se isi faʻamaʻi faʻalavelave, e oʻo atu i le faʻalavelave anaphylactic. O le atinaʻeina o le hypoglycemia, lea e mafai ona mafua mai i le faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o le kulūkose, e le faʻamaloloina.

E masani lava ona faʻasaʻoina paluga e aunoa ma ni aʻafiaga leaga. Ae o isi taimi e le mafai ai ona faʻafitauli nei:

  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • toso
  • taʻavale
  • vili
  • hypoglycemia ao maitaga,
  • urticaria.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

In vitro Berlition e faʻafetaui ma le uamea faʻapipiʻi. Mo se faataitaiga, e mafai ona mafaufau le cisplatin. O le mea lea, o le faʻaaoga faʻatasi ma le cisplatin e faʻaitiitia ai le aafiaga o le mulimuli.

Ae o le aʻafiaga o vailaʻau o le hypoglycemic ma le inisalini, Poto 300 poʻo le 600, i se isi itu, faʻaleleia. Ethanol, lea e maua i le ava malosi, e faʻaitiitia ai le togafitiga o le fualaau (faitau iloiloga).

O le gaioiga malosi o le faʻamalosi, pe a faʻatonuina ma le suka, foliga e le mafai ona faʻaaogaina. O loʻo mulimuli mai ai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se fofo o le thioctic acid ma le faʻafusion o le dextrose, Ringer, ma isi fofo talitutusa.

Afai o le Fualaau 300, e 600 pusa na ave i le taeao, e mafai ona e faʻaaogaina meaʻai susu, magnesium ma le uʻamea pe a uma le aoauli po o le afiafi. I le fesoʻotaiga i meaʻai susu, o lenei mea e mafua mai i le mea moni e aofia ai le tele o le konisini.

Faʻamatalaga o loʻo i ai nei

  • O le vaitaimi o le maʻitaga ma le susu. E ui o le aʻafiaga le lelei o le fualaau faasaina e le faamaonia, talu ai e leai ni iloiloga ma suʻesuʻega o sea fuafuaga.
  • Maualuga maualuga ile vaega ole vasega ole vasega.
  • E le o faʻamaonia le fualaau mo tamaiti (e leai ni iloiloga i le saogalemu ma le aoga).

Teuina, tafaoga, afifi

O le fualaau faasaina e aofia i le lisi B. E tatau ona teuina i se vevela e le sili atu i le 25 ° C, i se nofoaga pogisa e mafai ona maua e tamaiti.

O le taimi faʻaaoga e faʻalagolago i le faiga o le faʻasalaga:

  • fofo mo le tui - 3 tausaga,
  • pills - 2 tausaga.

Ole faʻamalologa e naʻo le faʻataʻitaʻiga mai le falemaʻi. O le vaifofo mo le iniseti e maua i ampoules pogisa o le 25 mg / ml. Pusa laupapa (atigipusa) e 5 ampoules. O faatonuga nei mo le faʻaaogaina.

O pusa laʻau e ufiufi ma faʻapipiʻiina i ni fasi pepa se 10 i le paʻu o mea o le PVC po o le alumini pepa. Faʻapipiʻi laupapa e aofia ai le 3 ituaiga o pulu ma faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Palola 300: metotia ma metotia

O le fofo e saunia mai le concentrate e faʻatinoina lemu (mo le itiiti ifo i le 30 minute) faʻatasi i se aso o le 300-600 mg (1-2 ampoules) i le vasega 2-4 vaiaso. Ma le isi, o le tagata gasegase e faʻafeiloaʻi i le laupepa pepa o le vailaau faʻasaina ma 1-2 laulau i aso taʻitasi ua faʻamatalaina.

O le umi o le auala lautele o togafitiga ma le manaʻomia mo lona toe faia o mea ua fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

O se fofo mo le puleaina o le tino e saunia vave aʻo le i faaaogaina. Mo lenei, o mea o loʻo i le 1-2 ampoules e faʻamaluluina i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution. O le gaioio o le thioctic e malamalama i le malamalama, o lea e tatau ai ona puipuia le fofo sauniuni mai ia te ia, mo se faataitaiga, e faʻaaoga ai le pepa alumini. I se nofoaga pogisa, e mafai ona teuina le mafaufau ile vavae mo le silia ma le 6 itula.

Fualaau 300 pusa e tatau ona tautala faʻafofoga 1 taimi i le aso 30 minute ao lei faia se taumafataga, folo atoa ma inu tele vai.

O tagata matutua e masani ona faatonuina le 600 mg (2 papa).

O le fomaʻi e fuafua le umi o le togafitiga ma le manaʻomia mo vasega faʻaopoopo taʻitasi. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi.

Ole vasega 300 e masani ona talia lelei. E seasea lava (

Fuataga 300 ma le 600: faʻamatalaga, iloiloga e uiga i le faʻaaogaina, faʻamaʻi

O le faʻaaogaina o le gaioiolapi i le ituaiga o le ethylenediamine e mafai ona faʻaititia ai le matuia o aʻafiaga e ono aʻafia ai.

Faʻatasi / i le faʻaofiina o le thioctic acid Cmax i le plasma toto pe a uma le 30 min e tusa ma le 20 μg / ml, AUC - e tusa ma le 5 μg / h / ml. E i ai le aafiaga o le "uluaʻi fua" e ala i le ate. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi. Vo - pe a ma le 450 ml / kg. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min / kg. E mafua mai i fatugaʻo (80-90%), e masani lava i foliga o metabolites. T1/2 - pe a ma le 25 minute

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻasusu lanumeamata lanumeamata, manino.

Tagata faʻatau: ethylenediamine - 0.155 mg, vai d / i - oʻo atu i le 24 mg.

24 ml - ampoules o le tioata pogisa ma se voluma 25ml (5) ma se pepa paepae e faʻaalia ai se laina vavae ma ni taʻaloga se tolu (lanumeamata-lanu samasama-lanumeamata) - paleni palama (1) - teuina o pepa pepa.

O le fualaau faasaina ua faamoemoe mo le faʻafefe o le faʻaaoga.

I le amataga o togafitiga, o le fualaau faasaina Berlition 600 ua faatonuina i se tulaga le talafeagai i se aso masani o le 600 mg (1 ampoule).

Aʻo leʻi faʻaaogaina, o mea o loʻo i le 1 ampoule (24 ml) e faʻavaivai i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution ma faʻaaogaina i totonu, lemu, i luga o se vaitaimi pe a ma le 30 minute. Ona o le pueina o le gaioiga o le mea galue, o le fofo o le fofo ua saunia vave aʻo le i faaaogaina. O le fofo sauniuni e tatau ona puipuia mai le faʻaalia i le malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o pepa alumini.

O le faagasologa o togafitiga ma le Berlition 600 e 2-4 vaiaso. I le faʻaleleia mulimuli ane o le togafitiga, o le thioctic acid e faʻaaogaina i le tautala i se aso ole aso ole 300-600 mg. O le umi o le faagasologa o togafitiga ma le manaʻomia mo le toe faia o mea ua fuafuaina e le fomaʻi.

Faailoga taoto, vomia, maʻi tiga.

I mataupu ogaoga: o le gasegase o le gasegase po o le le mautonu o le mafaufau, faʻalavelave masani, faʻalavelave matuia o le paleni o le acid-base, lesesese acidosis, hypoglycemia (e oʻo i le atinaʻe o coma), leselese musika skeletal, DIC, hemolysis,

Togafitiga: Afai e masalomia le inuina o le vailaʻau thioctic (mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili atu i le 80 mg o le thioctic acid i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino), o le falemaʻi faʻafuasei ma le vave faʻaaogaina o fuataga e fautuaina e tusa ai ma mataupu faavae faʻaaogaina i le faʻalavelave faʻafuaseʻi. O togafitiga o se faailoga. Togafitiga o gaioiga lautele, siama lactic acid ma isi aafiaga e lamatia ai le ola o le inupia e tatau ona faia e tusa ai ma mataupu faavae o tausiga ogaoga faaona po nei. E leai se vaifofo faapitoa. O le siama, o le hemoperfusion poo le filtration metotia ma le aveesea faamalosi o le vailaʻau thioctic e le aoga.

Ona o le mea moni, o le thioctic acid e mafai ona fausia ai faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi ma metala, e tatau ona aloese mai le pulega faʻapitoa ma sauniuniga uʻamea. O le faʻaaoga faʻaaogaina o le fualaau faasaina Berlition 600 ma le cisplatin e faʻaitiitia ai le lelei o le mea mulimuli.

O vailaʻau o le thioctic o loʻo faʻapipiʻiina ai mea faʻapitoa e mafai ona sosolo faʻamalosi ma kulimi. Ole fualaau faasaina Berlition 600 e le ogatasi ma le kulukose, fructose ma dextrose fofo, vaifofo a Ringer, faapea foi ma fofo e tali mai ma otaota ma SH-vaega.

O le fualaau oona Berlition 600 e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le hypoglycemic insulin ma hypoglycemic agents mo le faʻafofoga tautala ma faʻaoga tutusa.

O le Ethanol e faaitiitia ai le aoga o le gaioiolosi gaioiolosi.

O aʻafiaga e ono aʻafia ai pe a faʻaaoga le fualaau oona Berlition 600 o loʻo tuʻuina atu i lalo i le faʻaitiitia o mea tutupu: masani (≥1 / 100, 4 toe iloiloga e fomaʻi

Faʻatauga - o se fualaau sili ona lelei i le togafitiga o le osteochondrosis

Alpha lipoic acid, vitamini N, e tutusa lelei ma le vitamini B. O le lipine liliic acid o le tasi lea o mea sili ona lelei e faʻaleagaina ai le natura. E mafai ona puipuia puipui o toto toto mai aʻafiaga o faʻamalolo saoloto. O le suʻesuʻega o se tasi lea o fualaau lauiloa e sili ona lauiloa i luga o le acel lipoic acid, faʻaaoga i le osteochondrosis. E faapefea ona galue le fualaau faasaina, o le a lona faailoga, faʻamaʻi, ma o le a se mea e mafai ona suia?

O le suʻesuʻega e faatatau i fualaau oona lea o lona gafatia aoga autu o le alpha lipoic acid.

I le falemaʻi ma vailaʻau faʻapitoa, o lenei tuufaatasiga ua lauiloa foi o le lipoic poo le thioctic acid.

O le Alpha-lipoic acid i totonu o lona fausaga vailaʻau ma meatotino e foliga tutusa ma vitamini, e lelei le suauu i le vai ma gaʻo.

O le aafiaga autu o le alpha lipoic acid:

  1. e fesoasoani i le gaosiga talafeagai o enzymes i le tino,
  2. faʻavavevave faiga faʻavae,
  3. faʻaleleia le faʻafefe ma le aoga o vitamini ma antioxidants,
  4. faʻaauau ma aveese faʻamalosi saoloto:
  5. puipuia le mea gafa o meaola mole DNA,
  6. aoga aoga i faiga o gaioiga, faʻaleleia o meaola gasegase o le gataifale,
  7. faʻasalalau le galuega o fusi nevavascular,
  8. Faʻasalalau le gaʻo, gaʻo paleni.

Alpha lipoic acid, e taua foi o se meaola faalava, e talafeagai mo fausaga uma o le tino. Ae o le faiai, namea ma ate i le ate i le alpha lipoic acid aemaise lava manaoga, ma mafatia mai le le lava o lenei vailaʻau.

O le mea lea, o le fusi o le faʻaaogaina o le acel-lipoic acid e lautele lava:

  • faʻaleagaina faʻauʻu,
  • maʻisuka neuropathy ma angiopathy,
  • glaucoma
  • maʻi ate
  • togafitiga o aafiaga o le vailaau oona,
  • i le avea ai o se sui faʻamaʻi mo togafitiga o le HIV, maʻisuka.

Pe a faʻaalia i le tautala, o se sooupu ma le aluma alpha lipoic o loʻo faʻaaogaina atoa i le iniseti laitiiti.

Alpha-lipoic acid e avea o se vaega malosi o loʻo tuʻuina atu i le fualaau oona, lea na gaosia e le kamupani vailaʻau Chemie (Siamani).

O le vailaʻau e aʻafia i le vaega ole hepatoprotectors, soʻo mo togafitiga ma le tausiga o galuega ole ate.

E tusa ai ma le pepa tuʻuina atu, o le vailaʻau ua tuʻuina atu:

  1. I se gaioiga mo le sauniuniga o se fofo mo le iniseti - ampoules 12 mg, faatasi ai ma le anatele alpha-lipoic content of 300 mg (UNITS). Faʻapipiʻi i le 5.10.15 ampoules i se pusa kata.
  2. I se gaioiga mo le sauniuniga o se vaifofo mo le iniseti, e 24 mg ampoules e iai mea o loʻo i ai le eletise autu o le alpha lipoic acids o le 600 mg (UNITS). Faʻapipiʻi i le 5 po o le 10 ampoules i totonu o se pusa kata.
  3. I pulu gelatin vaivai mo le faʻafofoga tautala - 300 mg o le alpha-lipoic acid. Faʻapipiʻiina i se pepa felafolafoai ma se pusa pepa.

Ata faʻatusatusa:

O le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina o togafitiga faʻasolosolo ina ia faʻavavevave ai le malosi o le gataifale intercellular, faʻaleleia le gaʻo o le gaʻo, faʻasaʻo le gaʻololo ma le lipid balance i le tino.

Fualaʻau (alpha lipoic acid) faʻaalia i:

  1. suiga i le atherosclerotic i vaʻa faʻaleagaina,
  2. anaemia
  3. manatu faʻapitoa
  4. faʻatasi ai ma maʻi o le ate ma le vaʻalele,
  5. gasegase ogaoga ma le masani ai o ituaiga eseese (oona oona ma masima mamafa, gaʻo, ava malosi),
  6. polyneuropathies o pito i luga ma pito i lalo (inflammatory, toxic, allergic, traumatic, diabetic, autonomic),
  7. vailaau faʻasolosolo i totonu o sela o le faiʻai ma le taulaʻau,
  8. tiga o le endocrine e fesootaʻi ma maʻi faʻafitauli ole tino.

O le fualaau oona Berlition ei ai lona faʻamaʻiloga.

Ma le faʻaeteete, i lalo o le faʻasolosolo malie, o se fualaau faasaina o le lipoic o loʻo faʻamatalaina i tagata maʻi o loʻo mafatia i soo se ituaiga o suka.

Ole suʻesuʻega e le o faʻamaonia mo le togafitiga ile faiga ole tamaititi, fafine aʻo maʻitaga, lactation.

E faʻasaina faʻamaʻi faʻamaʻi Alpha-lipoic ma e le faʻaaogaina mo tagata o loʻo mafatia mai le fua o le palasela, le lafitose, galactosemia.

O le suʻesuʻega e tatau ona faʻaaoga pe a maeʻa le fautuaga poʻo le tofiaina o se fomaʻi.

E masani lava ona faʻafeiloaʻi le suʻesuʻega. e tagata maʻi. O aʻafiaga e mafai ona i ai i se tulaga e seasea tupu.

O a faailoga atonu e taʻu mai aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e faʻavae i luga o le lipine alpha lipoic acid:

  • dyspepsia: faʻalavelave i le vomiting, manava, manava, faʻamaʻi i le faʻamalosi,
  • suia le tofo
  • ulu o le ulu, faʻavavevave, lagona o le vaivai i le ulu, valea, le gaioiga o galuega vaaia i foliga o laʻau felelei, faʻavaeina o mea faitino,
  • faʻalialiavale faʻaaliga, maofa o pito,
  • cardiovascular disorders i le tino o le popo meli, lagona o le paʻu, tachycardia,
  • faʻamaʻi faʻaleagaga o vv i foliga o fulufulu, paʻu o le paʻu ma urticaria.

O le togafitiga e tusa ma le lua masina.

O le metotia ma le metotia o le puleaina o le fualaau faasaina Berlition ua filifilia e le fomaʻi taitoatasi.

O le mea masani, o le Berlition e faʻafofoga tautalaina i se vailaau e 600 iunite i le taimi e tasi mo togafitiga o polynyropathies i le taimi muamua ao leʻi faia se taeao.

Mo faʻamaʻi ogaoga, e pei o se togafitiga, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalama o loʻo taʻuina mai: injection with capsules.

O se fofo o le suʻesuʻega o loʻo faʻaaogaina i se tulaga vavalalata (300 poʻo le 600 iunite) mo le tasi i le lua vaiaso o le taeao.

O le ituaiga o fualaau faasaina mo le tuiina o se vailaʻau oona, lea e muamua aʻo leʻi faʻafoʻiina le pule i le saline physiological i se aofaiga pe a ma le 250 ml (fagu).

O se vaifofo o le suʻesuʻeina o loʻo faʻaaogaina ma le faʻamalosi (30-45 minute). I le taimi o le vaʻaia o le tui, o le voli o le vailaʻau faʻasaina ua tapunia ma pepa pepa opaca pepa.

A maeʻa se vasega o meaʻai, e faatonuina e le fomaʻi le faʻaleleia atili o le vailaau faʻasaina i le alpha-lipoic acid (oral, capsules).

Injections o le Fuataga 300 U e mafai ona faʻatalanoaina i le initaneti mo le 2-4 vaiaso. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina ua faʻaitiitia i le 2 ml o le saline.

O le vasega o le talafatai e ala i le masani ai e masani lava e 2 masina. E tusa ai ma le molimau, o se vaega lona lua o togafitiga ma se vailaau faʻasaina e faʻavae i le alpha-lipoic acid o loʻo faʻatulagaina pe a mavae le ono masina.

O le maualuga o se fualaau faʻasaina i le lipine alpha lipoic e mafai ona faʻaalia i le ita o le mucous membranes o le manava, gaʻo. Faailoga o se faʻalavelave maualuga: tiga o le manava ma le vomiting ma le manava.

Faʻatasi ai ma se togafitiga faʻamalositino ma faʻamalositino, ua faʻaitiitia le tiga ma se lagona mu i le vaega ua aafia ai le vertebra

I le tulaga o le osteochondrosis masani, faatasi ai ma le atinaʻeina o spasm faifaipea o tala o le vertebral, o le toto o le toto ma le innervation i le vaega na afaina, o fualaau e mafai ona afaina ai le toto ma faʻamaonia ai le mea e manaʻomia.

I totonu o le lisi o fualaau faʻasaina ma se aafiaga vasodilating, faʻaopoopoga i Trental, Eufillin ma Actovegin, e faʻaaogaina le suʻesuʻega.

I le lotolotoi o le faaleleia o le microcirculation mai vailaau vasodilator, o le Berlition e faaleleia atili ai le toe faaleleia.

Faafetai i lenei mea, o le faagasologa o le toe faʻaleleia o le nerve endings ma le masani, faʻalauiloaina o le faʻaaogaina o le aʻafiaga o le nerve e faaosofia.

O togafitiga e mafai ona faʻaititia ai le faʻaititia o nei mea faʻapitoa e pei o se afi mu i totonu o le vaega ua aafia o le vaʻa, fetolofi fetolofi, afaina ma tiga.

Naʻo se neurologist e faʻamatalaina togafitiga faʻatasi ma le faʻamalosi mo le osteochondrosis. O le metotia, o le togafitiga ma le metotia o le togafitiga o fualaau oona o le a faatonuina e amanaʻia le tulaga o le osteochondrosis (ogaoga poʻo le faʻasolosolo), o le mamafa o faʻamaoniga, faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaumauga faavae.

O fualaau o fualaau faasaina e ave i le taeao i luga o se manava gaogao. I se tasi o fualaau, o loʻo faʻaaogaina i aso taʻitasi o Berlition.

I le afa itula talu ona ave le capsule, e mafai e le tagata maʻi ona 'ai meaai.

Faʻatasi ai ma le osteochondrosis, o se fua faatatau masani o le 600 iunite ua faʻamatalaina.

I faʻamaʻi ogaoga o le ate, o faʻasologa o aso taʻitasi o vailaʻau faʻasaina, ma le vevesi poʻo le intramuscular administration o loʻo faʻatulagaina atili.

O tagata maʻi i totonu o le gasegase o le faʻamaʻi ua faʻatulagaina i le 300-600 IU o le lipoic acid (tasi pe lua ampoules o le Berlition).

I le faʻaopopo atu i faʻalavelave faʻaleagaina, o injections intramuscular of Berlition e mafai ona faʻatulagaina mo togafitiga o le osteochondrosis.

Ina ia faʻaesea ni faʻafitauli faʻapitoa ma le atinaʻeina o se faʻafitauli anaphylactic, o faʻataʻitaʻiga o pulega o fualaau oona e tatau ona faia i na o falemaʻi i lalo o le vaavaaiga a le au fomaʻi.

Ina ia faʻaesea taunuuga le lelei o togafitiga ma le faʻamalosi, ia tatau ona e mulimulitai i faatonuga, aua le faʻamaonia le vailaʻau, ia le sili atu i le fua fautuaina.

O le fualaau faasaina i luga o le acel lipoic acid e faasaina mo togafitiga o fafine i le taimi o maitaga, lactation.

E le ogatasi le suʻesuʻeina ma le ava malosi ma fualaau oona. Alcohols ma a latou metabolites e faʻaleagaina ai le gaioiga ma le togafitiga o le alifa-lipoic acid.

Palama vali ata lapotopoto, biconvex, samasama samasama, ma le notch i le tasi itu, vaaiga i luga o cross-section: le mafolafola foliga o le lanu samasama samasama.

Tagata e maua ai: lactose monohydrate - 60 mg, calscarmellose sodium - 24 mg, colloidal diocide - 18 mg, cellulose microcrystalline - 165 mg, povidone (K-30) - 21 mg, magnesium stearate - 12 mg.

Faʻavaeina Shell: Opadry OY-S-22898 samasama - 12 mg (hypromellose - 6.597 mg, dioxide (E171) - 3.9134 mg, sodium lauryl sulfate - 0.7096 mg, parafeta vai - 0.676 mg, quinoline sine samasama (E104) -0.075 mg, sun goto sunset samasama (E110) - 0.029 mg, parafeta vai - 3 mg).

10 pi. - paʻu (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - paʻu (6) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - paʻu (10) - teuina o pepa pepa.

O le vailaʻau (α-lipoic), o le antioxidant (o loʻo fusifusia ai faʻasalalau saoloto), o loʻo faia i le tino i le taimi o le oxidative decarboxylation o α-keto acids. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, e auai ai i le oxoid carboxylation o le pyruvic acid ma α-keto acids.

Fesoasoani e faʻaitiitia le kulukose o le toto ma faʻalauteleina ai le kulūkene i totonu o le ate, faʻapea foʻi ma le manumalo i le faʻamalosia o le insulin. E tusa ai ma le natura o le gaioiga o meaola, e latalata i vitamini B. Auai i le faatonutonuina o le lipid ma le metabolism, o le a faʻaosofia ai le gaosiga o le cholesterol, ma faʻaleleia le galuega o le ate.

E i ai le faʻamaʻiloga, hypolipilic, hypocholesterolemic, aafiaga o le hypoglycemic.

Suiga ma tufatufaga

A maeʻa le faʻafofogaina o le tino, o le gaioio (α-lipoic) o le gasegase e vave ona gaʻo mai le vaega o meaʻai. O le taumafa i meaai e faʻaitiitia ai le faʻafefe. Taimi e oʻo atu i Cmax - 40-60 minute O le leai o se avanoa e 30%.

Vo - pe a ma le 450 ml / kg.

Metabolism ma le faʻamalosi

E i ai le aafiaga o le "uluaʻi fua" e ala i le ate. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi.

O le vailaʻau o le thioctic ma ona metabolites ua faʻateleina i le urine (80-90%). T1/2 - 20-50 minute Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min.

- le matutua o tamaiti (aoga ma le saogalemu e lei faavaeina),

- maʻitaga (le lava le poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina),

- fafagaina (e leai se poto masani i le faʻaaogaina o le vailaʻau),

- Faʻaaogaina o le vailaʻau.

I totonu, 600 mg (2 papa) ua faatonuina 1 taimi / aso. O fualaau e ave i luga o se manava e leai se aoga, e tusa ma le 30 minute ao le i faia le taumafataga muamua, e aunoa ma le vevela ma le inu tele o vai. O le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Mai le fualaau oona: mafai (pe a uma le faʻafofoga tautala) dyspepsia, e aofia ai gaioiga, vulu, paʻu o le fatu.

Mai le itu o le metabolism: hypoglycemia (ona o le faʻaleleia atili o le kulūkose).

Tali a le Allergic: i nisi tulaga - urticaria.

Togafitiga: faailoga. E leai se vaifofo faapitoa.

In vitro, thioctic (α-lipoic) gasegase faʻamalosi ma mea faʻapipiʻi maʻa (faʻataʻitaʻiga, cisplatin). O le mea lea, faatasi ai ma le pulega tutusa, o le faaitiitia o le aafiaga o le cisplatin e mafai.

I le maeʻa ai o le Paleni 300 i le taeao, e fautuaina e faʻaaoga le uʻamea, magnesium, ma meaʻai susu (ona o latou mea e maua ai le calcium) pe a uma le aoauli po o le afiafi.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le ethanol ma ona metabolites e mafai ona faʻaititia ai le togafitiga o le gaioio (α-lipoic).

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻapitoa o le Berlition 300 faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic insulin ma le oral hypoglycemic agents.

O le fofo o le vailaau faasaina e tatau ona puipuia mai le aafia i le malamalama, mo se faataitaiga, faaaoga le alumini pepa. O le vaifofo puipuia mai le malamalama e mafai ona teuina mo le tusa o le 6 itula. O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aemaise i le amataga o togafitiga. I nisi tulaga, e tatau ona faʻaitiitia le fua o le insulin poʻo se vailaʻau o le hypoglycemic oral e faʻafefe ai le atinaʻe o le hypoglycemia.

O tagata maʻi o loʻo faia le suʻesuʻega 300 e tatau ona aloese mai le inu ava.

O fualaau faasaina o se talavai.

Lisi B. E tatau ona teuina le vailaʻau mai le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo le 25 ° C. E lua tausaga le ola o le taligalu.

">," Content_to_web ":" O le asō na ou tago ai i lenei vailaau i totonu o kapula ma sa matua le fiafia. E tau e tusa ma le $ 30 (Berlition 600 mg), ma o le taimi nei o le a lafoina ese: o loʻo i ai le additive-dye E123 (Amaranth), lea e sili ona lamatia (carcinogen, ua faʻamaonia le faateleina o le toto o le tui, mafua ai le faaletonu o le tino ma le atinaʻe o le faʻaleagaina fetal heart i totonu o fafine maitaga) ma e faʻasaina mo le faʻaaogaina i Rusia ma Ukraine (o le fesili, pe faʻapefea ona latou faʻatau atu i le falemaʻi?). Vaʻai i le inisinia mo faʻamatalaga e uiga i le faʻaopoopoga E123 - o le ae maua le tele o mea manaia. "," Created_at ":," href ":" / comment / permalink / 16836/1026 / "," is_hidden ": sese," id ": 1026>," created_at ":," Href ":" / comments / permalink / 16836/1211 / ">,

">," Content_to_web ":" O le asō na ou tago ai i lenei vailaau i totonu o kapula ma sa matua le fiafia. E tau e tusa ma le $ 30 (Berlition 600 mg), ma o le taimi nei o le a lafoina ese: o loʻo i ai le additive-dye E123 (Amaranth), lea e sili ona lamatia (carcinogen, ua faʻamaonia le faateleina o le toto o le tui, mafua ai le faaletonu o le tino ma le atinaʻe o le faʻaleagaina fetal heart i totonu o fafine maitaga) ma e faʻasaina mo le faʻaaogaina i Rusia ma Ukraine (o le fesili, pe faʻapefea ona latou faʻatau atu i le falemaʻi?). Vaavaai i le inisinia sailiili mo faʻamatalaga e uiga i le faʻaopoopoga E123 - o le ae maua le tele o mea manaia. "," Parent_reply ": null," created_at ":," href ":" / comments / permalink / 16836/1026 / ">," user ": null >>> ">


  1. Gardner David, Schobeck Dolores Faʻasologa ma le Tumau Endocrinology. Tusi 2, Beanom - M., 2011 .-- 696 i.

  2. Faʻafofoina o faʻamaʻi pipisi. I lua volumes. Volume 2, Meridians - M., 2015 .-- 752 p.

  3. Gurvich, M.M. Meaʻai mo le maʻi suka / M.M. Gurvich. - M .: GEOTAR-Media, 2006. - 915 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga