Glurenorm tablets - faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina

Faʻavae
1 papalama e aofia ai:
Mea aoga: glycidone - 30 mg,
tagata faʻapitoa: lactose monohydrate, maso maso maso, suauu maso solu, magiteium stearate.

Faʻamatalaga
Mafiafia, lapotopoto, lanu paepae ma pito i luga o le laulau, faatasi ai ma le notch i le tasi itu ma le togitogiga "57C" i itu uma, lamatia, o le logo a le kamupani ua togitogia i le isi itu.

Pharmacotherapeutic group:

ATX Code: A10VB08

Fale faʻamaloilo
Glurenorm ua i ai le pancreatic ma aafiaga faaopoopo. E faʻamalosia ai le faʻamalosia o le inisalini e ala i le faʻaititia o le laasaga o le peta-cell glucose, faʻapupulaina le lagona o le inisalini ma lona fusifusia i sosoʻo taula, faʻaleleia le aafiaga o le inisalini i le muscle ma le ate glucose (faateleina le numera o le inisalini receptors i tisipenisione), faʻalavelave le lipolysis i totonu o le tino. Galuega i le laasaga lona lua o le faʻaaogaina o le inisalini, faʻaitiʻitia ai mea o loʻo i totonu o le kalucagon i totonu o le toto. E i ai sona aafiaga faʻapomaʻi, e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o mea totino o le toto. O le aafiaga o le hypoglycemics e atiae pe a uma le 1.0-1.5 itula, le maualuga o le aafiaga - pe a uma 2-3 itula ma e 12 itula le umi.

Pharmacokinetics
Glycvidone vave ma toetoe lava a gaogao atoa mai i le mea o loʻo i ai meaʻai. A maeʻa ona gaosia se tasi o le Glyurenorm (30 mg), o le maualuga o le fualaau o le vailaʻau i plasma e oʻo i le 2-3 itula, e 500-700 ng / ml ma a maeʻa le 14-1 itula e faʻaititia e le 50%. O le ate i le ate. O le vaega autu o metabolites e faʻasala i le talo ma e ala i le manava. E naʻo se vaega itiiti o metabolites e faʻateleina i le urine. E tusa lava po o le a le fua ma le auala o le pulega, e tusa ma le 5% (i le ituaiga o metabolites) o le puleaina o le fualaau faasaina ua maua i le urine. O le maualuga o le supretionary excretion e fatugaʻo e tumau lava le itiiti e tusa lava pe masani ona faʻaaogaina.

Faailoga
O le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo maua i totonu o tagata matutua ma tagata matutua (ma le le lelei o togafitiga o le soifua maloloina).

  • hypersensitivity i sulfonylureas poʻo sulfonamides,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka, precoma, coma,
  • tulaga i le maea ai o le gasegase,
  • lapisi o le hepatic,
  • ogaoga o le ate,
  • nisi o tulaga ogaoga (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaʻi pipisi poʻo taotoga tele pe a faʻaalia le inisalini o togafitiga),
  • maʻitaga, taimi o le susu.

    Ma le faʻaeteete
    Glurenorm e tatau ona faʻaaoga mo:

  • febrile syndrome
  • fomaʻi faʻamaʻi (faatasi ai ma galuega le lelei),
  • ava malosi.

    Tina ma le vaitau o le susu
    O le faʻaaogaina o Glyurenorm i le taimi o le maitaga ua solia.
    I le tulaga o le maʻitaga, e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau ma fesili vave i se fomaʻi.
    Afai e tatau ona faʻaaoga le fualaau oona i le taimi o le susu, e tatau ona faʻagata le fafagaina o susu.

    Tosiga ma le pulega
    O le fualaau faasaina e faia faalelagona.
    O le filifilia o le fua faatatau ma le tulafono e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga o le gaʻo gaʻo. Ole fua muamua ole Glyurenorm e masani lava ile 14 papa (15 mg) i le taimi o le taeao. Afai e tatau ai, faʻaleleia le fuainumera, e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi. O le faʻateleina o le fua o le sili atu i le 4 papa (120 mg) i le aso e masani lava e le faʻapogai ai se isi faʻaopoopoga o le aʻafiaga. Afai o le fua ole aso o Glyurenorm e le sili atu i le 2 papa (60 mg), e mafai ona faʻamaonia i le tasi fualaau, i le taimi o le taeao. Pe a faatonuina se fua maualuga, o le sili ona lelei e mafai ona ausia e ala i le faia o aso taitasi e vaevaeina i 2-3 inumaga. I lenei tulaga, o le maualuga aupito maualuga e tatau ona ave i le taeao o le taeao. Glurenorm e tatau ona ave i meaai, i le amataga o se taumafataga.
    Pe a suia se sui ole vailaau oona ma se masini tutusa o gaioiga o le fua muamua ole a fuafua e fuafua i le faʻafitauli o le faʻamaʻi i le taimi o le puleaina o fualaau faasaina. Ole fua muamua ole 1/2 ile 1 papa (15-30 mg).
    Afai o le monotherapy e le maua ai le faʻamoemoega, o se taimi faʻaopoopo o le faʻamalosia e mafai.

    Mai le gastrointestinal tract:
    E silia ma le 1%gaioiga, vili, papau, manava manava, leai o le manaʻo, cholestasis intrahepatic (1 case).
    Faʻamatalaga:
    0,1-1%sasaina, eczema, urticaria (1 mataupu), Stevens Johnson syndrome.
    Mai le faʻalavelave faʻalavelave:
    0,1-1%- tiga o le ulu, valevalenoa, faʻanoanoa.
    Mai le faiga hematopoietics:
    E itiiti ifo i le 0.1%thrombocytopenia, leukopene (1 case), agranulocytosis (1 mataupu).

    Faʻasalaga
    E mafai ona iai faʻamaʻi.
    I le tulaga o le atinaʻeina o se tulaga o le hypoglycemic, o le vave faʻafoega o le kulūkose i totonu po o le faʻasalaga e talafeagai.

    Fegalegaleaiga ma isi fualaau
    Salicylates, sulfonamides, phenylbutazone, anti-tuberculosis, chloramphenicol, tetracyclines ma mea e maua mai le coumarin, cyclophosphamides, inhibitors MAO, inhibitors ACE, clofibrate, β-adrenergic agents blocking agent, sympatholytics (clonidine), reserpine, and other hypoglycemic drugs hypoxic
    E mafai ona faaitiitia le aafiaga o le hypoglycemous i le faatonuina o Glurenorm ma sympathomimetics, glucocorticosteroids, hormones thyroid, glucagon, thiezide diuretics, fomaʻi o le tautala, diazoxide, phenothiazine ma fualaau oona ei ai le nicotinic acid, barbiturates, rifampinin, fen. O le faʻaleleia poʻo le tosoina o le aafiaga ua faʻamatalaina ma le H2(simetidine, ranitidine) ma le ava malosi.

    Faatonuga faapitoa
    E tatau ona mulimuli i fautuaga a le fomaʻi e faʻatatau i le faʻamautuina o le metabolism o le carbohydrate i le tagata maʻi. Aua le taofia lau togafiti e aunoa ma le logoina o lau fomaʻi. E ui lava o le suluʻumeʻa e alu ese mai i le urine (5%) ma e masani lava ona faʻafeiloaʻi i tagata gasegase i faʻamaʻi fatuga, togafitiga o tagata gasegase e le toe toilalo e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga vavalalata.
    O maʻi e maua i le maʻisuka e faʻapitoa i le atinaʻeina o maʻi o le loto fatu, o le aʻafiaga e mafai ona faʻaititia faʻapitoa i le tausisia ma le tausisia o meaai faatonuina. E le tatau ona sui sui o le tino o le hypoglycemic i se meaʻai maloloina e mafai ai ona e pulea le mamafa o le tino o le tagata maʻi. O vailaʻau faʻapitoa o le hypoglycemic e iai le taumafataga le lelei poʻo le le tausisia o togafitiga fautuaina e mafai ona iʻu ai i se faʻaitiitia iloga i le maualuga o le kulukose toto ma le atinaʻeina o se tulaga o le hypoglycemic. O le inu o suka, suamalie, po o meainu suamalie e masani lava ona puipuia e puipuia ai le toe faʻafoʻiina o le tino. I le tulaga o le faʻaauau pea o le tulaga o le hypoglycemic, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.
    Afai e te lagona le le mautonu (fiva, vevela, leisa) i taimi o togafitiga ma Glurenorm, e tatau loa ona e talanoa i se fomaʻi.
    Afai e tupu se faʻafitauli o le maʻi, e tatau ona e taofia le aveina o Glyurenorm, sui i se isi vailaau faʻamalolo poʻo insulin.

    Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala
    I le taimi e filifilia ai se fualaau poʻo se suiga i le vailaʻau, e tatau ona e aloese mai le auai i gaoioiga matautia e ono lamatia ai ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor.

    Faiga faʻapolopolo
    30 mg tablets
    I luga o ni pusa se 10 i totonu o se pusa matala (blister) mai le PVC / Al.
    Mo le 3, 6 po o le 12 paʻu ma faatonuga mo le faʻaaogaina i se pusa kata.

    Tulaga o le teuina
    I se nofoaga matutu, i se vevela e le sili atu i le 25 ° C.
    Aloese mai le aapa atu o tamaiti!

    Aso faʻauma
    5 tausaga
    Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

    Aso malolo mai falemaʻi
    Faʻamatalaga.

    Faʻatau
    Beringer Ingelheim Ellas A.E., Greece Eleni, 19003 Kings Avenue Panaias Markopoulou, 5 kilomita

    Sui o le ofisa i Moscow:
    119049, Moscow, st. Donskaya 29/9, fale 1.

  • Tuua Lau Faamatalaga