Totoga: Moli Kanati Fale

Matou te tuʻuina atu i lou mafaufau se fua o le kuka mama tele.

O lou aiga o le a fiafia i taimi uma i sea ituaiga meaʻai. O se fofo mataga ma le agamalu e na ona liusuavai i lou gutu. E le mafai ona alofa ia te ia. O le kukaina o lea mea e faigofie tele ma e le tele se taimi e alu ai. E oʻo lava i se fale talimalo o le a taulimaina. Tausia le fua ma fiafia i au pele i se togafiti malie.

Faamatalaga

Dessert
Auaunaga - 2
Taimi e kuka ai - 1 h 0 minu
Farani

Vae le sukalati i ni fasipepa ma tuu i totonu o se fagu loloto. Afai e iai lau microwave, faʻatumu le sukalati i le kulimi ma tuu se atigipusa i totonu o le microwave mo le 1-2 minute seia maeʻa uma.

Afai e leai, ona faʻafefiloi lea o sukalati i totonu o se vai taele seia faʻamaeʻa ona sasaa ai lea o le kulimi i totonu.

Faʻafefiloi malie le atoa atoa.

Tuu se atigipusa o le sukalati suamalie i totonu o le isi ipu vai vai aisa poo le aisa ma amata ona paʻu i se paluga i le televave, e tusa o le 4-5 minute.

O le taimi lava e faʻamauasolo ai le masini ma sili atu le ea, ia faaopoopo i ai le kulimi moa ma faaauau pea ona paʻu pe a ma le 3-4 minute. E tatau ona faʻafefete lelei le fulufulu - e faʻalagolago i le lelei o le sukalati.

Afai e le faʻamafiafia lau mumu, ona e le faʻavaivai: faʻaalu le 10 g o le gelatin i le vai vevela ma faʻafefiloi lelei, ona sasaa atu lea i totonu o le fofo ma toe vaʻaia mea uma.

Ona liligi lea o le sukalati i totonu o fagu po o ipu ma tuu i totonu o le malulu. I totonu o le pusaaisa, e malolo le moamoe pe a ma le 30 minute, i totonu o le pusaaisa - e tusa ma le 15 minute.

A maeʻa le taimi atofaina, aveese le vali ma teuteu i kulimi sasaʻa, vine, fualaau aina ma laulaau moa fou.

Auauna atu i luga o le laulau faʻamalosi kulimi sukalati malulu ma fiafia i sipuni uma o lenei togafiti ma le fiafia!

Mo i latou e le fiafia i le gelatin pe mo nisi mafuaaga e le mafai ona latou faʻaaogaina, ma e le paʻu le suamalie pe a sasaina, e mafai ona e faaopoopoina se isi protein mai le fuamoa. O lenei mea o le a faʻateleina ai le faʻatele, ae faʻatasi ai ma mea taua, o le a mafai ai e le suamago ona mama ma malu.

E sili atu le ave o le manogi manaia, talu ai e le gata o le manogi manaia, ae o le tutusa foi e faalagolago i ai.

Vaʻai pe faʻapefea ona fatu se suamalie French dessert:

Amata le faagasologa

  1. Muamua lava, matou te faʻaleaisaina le afa o ipu aisa i luma atu.
  2. Tatou te tofitofi le sukalati i ni fasipepa ma tuu atu i se pusa. Ona sasaa ai lea o sugar iinei ma liligi i totonu o le vai ma le cognac (maple syrup).
  3. Matou te faʻavevela le vevela ma, faʻaosooso malosi, vevela. O le taimi lava e tutusa lelei ai le sukalati, aveese mai le vevela. O le mea autu iinei e le o le lofia o le sukalati, a le o lea o le a tafe.
  4. Matou te ave ni ipu se lua. Matou te tuu le aisa i le pito i lalo o se tasi oi latou ma sasaa vai malulu ina ia paʻi ifo le pito i lalo o le ipu lona lua i le vai aisa.
  5. Liligi le masini sukalati ua maeʻa i le ipu lona lua ma faʻapipiʻi i le aisa. E amata ona tatou taʻalo i se mea faʻapipiʻi. E tatau ona faʻamautinoa e le televave tele le fofo, talu ai o le a faigata ona tuʻuina atu i ipu. Aumai i le laʻau masani ma tuʻu i luga o ipu.
  6. A maeʻa lena, e mafai loa ona e faʻaaogaina, faʻamaʻaina i le kulimi kulimi ma le sukalati kuka.

E mafai foi ona e fiafia i le suamalie suamalie o lemoni, o le fua lea o le a e mauaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi "Manatu Manatu".

Kiliki "Faʻapei" ma maua na o savali sili ona lelei i Facebook ↓

O le fua o le "Faʻavave vave le koko sukalati":

Sa ou faaaogaina e le na o le vai, e pei o le fua muamua, ae na ou gaoia le kofe. Falafola ma fuaina 240 ml. Faʻaopopo atu le ava malosi i ai (O loʻo i ai lau vanilla-lanu moli).

Vae le sukalati i ni fasipepa, sasaa le suka mai Demerara mai TM Mistral

Liligi i le kofe ma le ava malosi ma tuʻu le masila ile vevela vevela. E tatau ona faʻafefiloi le sukalati i taimi uma seia oʻo ina faʻamavae atoa le sukalati ma le suka. Ae e le mafai ona sili atu lou manava, ia manatua le mea lea, atonu o le sukalati atonu e teu.

O le taimi lava e faʻasaʻi ai le sukalati, o le a pei o le cereal - ae e le o le fefe. Aveese le apa mai le ogaumu ma tuu i totonu o se pusa lapisi muamua, pe o le aisa po o le aisa, o le pito i lalo o le pani ma le sukalati e paʻi i luga o latou luga.
Tatou amata amataina le sasaina o le sukalati. E lima minute e leai se mea o le a tupu, ae i le 6-7 minute o le a manino manino ai e amata ona ufitia le masini.

Afai o le ae faʻafesoʻotaʻi le masini i tioata faʻatapulaʻa ma se sipuni, ona tusa lea o le valu minute, taofi le musumusu ma vave faʻafeiloaʻi le fofo. Ma o ia lava o le a matua malepe.
Motugaafa: Faaaoga se ipu loloto i sasa, a leai o ou puipui o le ai totonu o le sukalati. I le iloaina o lenei mea, sa ou sasaaina ai le sukalati i totonu o se pesini loloto.

Ma afai e te manaʻo e teuteuina le pulou ma le matagofie, tuʻu i lalo mai se taga faila ma se paso, ona tatau lea ona e taʻalo mo le 9-10 minute. Ona tuu lea i totonu o se ato faila. E faʻalagolago lava i le vave ona amata ona mafanafana ma faʻafefe ai lou ulu.

E mafai ona e teuteuina le fofo i soo se mea: teuina o paluga, nati, faʻapea foi ma le kulimi sasaina.
P.S. O le sukalati atonu e le faʻamalosi mo se taimi uumi, o le sili atu ona lelei, o le vave foi lea o le faagasologa o le faʻamalosi. Ou te manatu (!) E mafai ona e faʻaaogaina le lima minute muamua o le sasaina, ma naʻo le faʻamafanafana, faʻamalo le kulūkiki e ala i le faʻamofuina i le vai aisa pe tuʻuina i luga o le aisa. Ma e naʻo le maeʻa o le mafanafana i sina mea itiiti, faʻaauau le sasaina. Faʻataʻitaʻiga!
Faʻamalie ia !!

Ou te fia tuʻuina atu lenei fua i lau uo pele Marina (Maryana_Z). O ia, e pei o aʻu, e fou i Povarenok. Na matou feiloai i luga o le Initaneti ma faasolosolo malie, talanoa, avea ma uo. Alofa agalelei ma fesoasoani tele. Tatou talie faatasi ma tagi. Matou te fefaasoaaʻi o matou faafitauli ma le fiafia. E seasea lava ona feiloai ma se tagata e latalata i le agaga i le olaga moni, ae o le Initaneti e aumaia tagata faatasi. ma o lea e aumaia faatasi ai. Atonu ona o mea uma lava e mamao ma e leai se feeseeseaiga? Pe atonu foi ona sa ia feiloai i lena tagata, ae e leʻi feiloai muamua? I se tulaga lautele, ou te matua fiafia lava pe a ou talanoa ma ia. Maroussia, ou te moomoo ia manuia oe, manuia i au taumafaiga ma le fiafia tamaitai! O nei mea uma mo oe.

Tuua Lau Faamatalaga