Auala e ave ai vitamini Doppelherz mo le maʻisuka

  • Se faʻalavelave faʻapitoa o vitamini ma minerale mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Vitamini o loʻo aʻafia i faiga faʻavae uma, faʻateleina le tetee atu i aʻafiaga i fafo atu, microorganisms ma viruses. E le lava le aoga o vitamini ma minerale i totonu o le tino o se tagata maʻi e maua ai le maʻisuka, o se tasi lea o tulaga lamatia mo ni faafitauli ogaoga, e pei o le retinopathy (faaleagaina o le vaini) ma le polyneuropathy (faaleagaina o vaʻa o gaʻo). O le isi faʻateleina masani o le maʻisuka o le faʻaleagaina lea o le tino o le tino (neuropathy).
O le tele o vitamini e le faʻaputuina i totonu o le tino, o le mea lea o tagata mamaʻi e manaʻomia le maʻisuka e masani ona faʻaaogaina sauniuniga e aofia ai vitamini ma ituaiga macro ma microelements. O le faʻaaogaina o se aofaiga o vitamini e faʻamalosia ai le tino, faʻaleleia lona tulaga puipuia, ma puipuia ai le tupu mai o faʻafitauli. O vailaʻau ma minerale faʻalavelave, faʻapitoa ona atiaʻe mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, e aofia ai vitamini 10 taua, faʻapea foi le zinc, chromium, seleni ma le magnesium.

Faʻamatalaga taua

O le aveina o lenei mea faigata, lea e mafua ai le faateleina o le manaomia mo vitamini, microelements ma minerale i tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e tatau ona manatuaina e le suia ai le polokalame autu mo togafitiga mo le maʻisuka, ae na o le faaopoopo i ai. I le faʻaopopo atu i se faʻalavelave o vitamini, e tatau i se fomaʻi ona fautuaina tulafono faavae o taumafa faʻatasi ma se ituaiga soifuaga lelei, lava gaioiga faaletino, pulea o le mamafa, ma fualaau i maʻi uma o le maʻisuka.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • Ina ia taofia le atiina ae o faafitauli,
  • Ina ia faʻamaonia le le atoatoa o le gasegase i le gasegase e maua i le maʻisuka,
  • Mo le leai o vitamini ma minerale, e tusa lava pe i ai se meaai malosi,
  • Le toe faʻaleleia o le tino ma faʻaleleia le tulaga pe a uma faʻamaʻi,
  • Le faʻaleleia o le manuia lautele.

Faʻaopoopoga o meaʻai faʻamalosi. E le o se fualaau faasaina.
Faamaumauga o Resitala a le Malo RU.99.11.003.E.015390.04.11 o le 04.22.2011

O oloa uma a le Kamupani Kvayser Pharma GmbH ma Co.KG ua faia i luga o le faavae o le alualu i luma faatekonolosi lata mai ma ausia tulaga maualuga o tulaga maualuga o le GMP faavaomalo.

faia i aso uma (= 1 papapu)
VaegaAotelega% o le fua ole aso fautuaina
Vitamin E42 mg300
Vitamin B129 mcg300
Biotin150 mcg300
Folic acid450 mcg225
Vitamin C200 mg200
Vitamin B63 mg150
Calipota pantothenate6 mg120
Vitamin B12 mg100
Nicotinamide18 mg90
Vitamin B21.6 mg90
Chrome60 mcg120
Seleniuma39 mcg55
Magnesium200 mg50
Zinc5 mg42

E ave e tagata matutua 1 laulau i aso taitasi ma taumafataga.

Taʻiala mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka: 1 papalama e aofia ai le 0.01 iunite falaoa.

Vitamini ma minerale mo le maʻisuka.

Faʻatulagaina o laupepa ma le tuʻuina atu o le pepa

E tatau ona togafitia e le maʻisuka le faʻaaogaina o le tele o vitamini. O lenei mea e mafai ai e oe ona taofi le alualu i luma o le maʻi. Ae i le taimi lava e tasi, e tatau i tagata maʻi ona manatuaina le manaʻoga mo taumafa talafeagai ma gaoioiga faaletino. Afai e tatau ai, e le gata ina faatonuina e le fomaʻi vitamini, ae o vailaʻau foi e mafai ai ona e pulea le suka suka.

Doppelherz mo le maʻisuka o loʻo maua i le pepa laulau. I totonu o le tasi pusa e 30 pe 60 pi. O loʻo faʻatau atu i le tele o falemaʻi, faleoloa faapitoa.

Mai faatonuga mo le faʻaaoga, e mafai ona e iloa o le tuufaatasiga o vitamini Doppelherz e aofia ai:

  • 200 mg o le acid ascorbic,
  • 200 mg o le oxide oxide
  • 42 mg vailaʻau E
  • 18 mg vitamin PP (nicotinamide),
  • 6 mg pantothenate (B5) i le ituaiga sodium pantothenate,
  • 5 mg zinc gluconate,
  • 3 mg pyridoxine (B6),
  • 2 mg thiamine (B1),
  • 1.6 mg riboflavin (B2),
  • 0.45 mg o le gaʻo kulupu B9,
  • 0.15 mg biotin (B7),
  • 0.06 mg o chromium chloride,
  • 0.03 mg selenium,
  • 0.009 mg o cyanocobalamin (B12).

O se faʻalavelave tele o vitamini ma elemene e mafai ai ona e faʻaleleia mo latou le atoatoa i le tino o le maʻisuka. Ae o lo latou mauaina o le a le fesoasoani e aveesea ai le maʻi maualalo. "Doppelherz mo le maʻisuka" e faateleina ai le puipuiga a le tino ma taofia ai le alualu i luma o faafitauli matuia e tulai mai ona o le faateleina o le maualuga o le kulukose.

Pe a ave, e tatau i le maʻisuka ona manatua o papapu taitasi e aofia ai le 0.1 XE.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Endocrinologists fautuaina le faaaogaina o Doppelherz mo le maʻisuka i le tele o tagata gasegase e tausia ai le puipuiga i se tulaga masani. Ua faatonuina mo:

  • puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka,
  • faʻasologa faʻasolosolo
  • faatumu le le lava o minerale ma vitamini,
  • faaleleia atili o le soifua lelei,
  • osofia o malosiaga puipui, toe faʻaleleia o le tino pe a mavae faʻamaʻi.

I le aveina o vitamini, e mafai ai e Dopel Hertz ona faʻatutuina mo le maualuga le manaomia o vitamini ma elemene eseese. Ae e le mafai ona latou suia vailaʻau faʻasaina mo le maʻisuka. I le taimi lava e tasi, e tatau i tagata mamisuka ona mafaufau i le manaʻoga e mulimuli i se taumafataga ma faʻamalositino gaioiga faaletino.

Aafiaga i le tino

A o lei faatauina mai vitamini, e tatau ona e malamalama i le auala e aafia ai le soifua maloloina o le maʻisuka. Pe a ave i latou, o loʻo matauina mea nei:

  • ua sili atu le faʻaleleia o metabolic processes,
  • o le tali a le tino pe a oʻo mai meaola ninii i totonu o le tino ua atili faʻalauiloaina,
  • tetee i tulaga le lelei.

Ae le o se lisi atoa o le auala e aafia ai le tino i nei fualaʻau. Latou te puipuia le atinaʻe o faʻalavelave e masani ona tupu i le talaaga o le le lava o vitamini ma elemene taua. E aofia ai le faaleagaina o ipu o gaʻo (polyneuropathy) ma le retina (retinopathy).

Pe a oʻo mai vitamini o le vaega B i totonu o le tino, o loʻo faʻaleleia le malosi o le tino i le tino, ma ua toe faʻaleleia le paleni o le homocysteine. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaauau pea le galue masani o le polokalama cardiovascular.

Ascorbic acid ma le vitamini E (tocopherol) e nafa ma le faʻamamaina o faʻamalolo saoloto. Ma ua faia i le tele o le tino o le maʻisuka. Pe a tumu le tino i nei vailaʻau, e puipuia le faʻaogaina o le cell.

O le Zinc e nafa ma le fausiaina o puipuiga ma faʻamalosi e talafeagai mo le gataifale o le nucleic acid. O le elemene faʻamaonia e afaina ai le faia o toto. O le Zinc e aʻafia foi i le faʻasiga o le inisalini.

E manaʻomia e le tino le chromium, lea o loʻo aofia i le vitamin Doppelherz asset mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. O ia na te faamautinoaina le tausiga o le kulūkose masani i le toto, aʻo satuina le tino ma lenei elemene o le a faʻaitiitia le manaʻo mo le suamalie. E taofia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi o le fatu maso, puipuia ai le gaʻo gaʻo ma faʻaleleia ai le aveesea o le cholesterol mai le toto. Faʻaaoga lelei o se auala lelei mo le puipuia o le atherosclerosis.

O le masnesium o loʻo faʻaauau ona aafia i faiga faʻapitoa. Ona o le satu o le tino ma lenei elemene, e mafai ai ona faʻasaʻo le toto ma faʻamalosia le gaosia o enzymes.

Inu inu "Doppelherz Aseta mo tagata maʻisuka" e tatau ona faatonuina e se fomaʻi. I le avea ai o se tulafono, e fautuaina e faʻaaoga i le 1 pc. tasi i le aso. Afai e faigata i le tagata maʻi ona foloina le laulau atoa, o lona vaevaega i ni vaega e faatagaina. Inu ia i latou i le tele o le vai.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le Doppelherz O le gasegase multivitamin galue mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o le a fesoasoani e foia faafitauli nei:

  1. Lafoaʻi faʻafitauli o le tino.
  2. Faamalosia le faiga puipuia.
  3. Faʻafitauli i le Vailaʻau Faʻaletino.
  4. Puipuia le tupu mai o faʻafitauli o le maʻisuka.

Taua: A o le i faia ni meaʻai, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

O le fualaau faasaina ua faatonuina i tagata o soo se itupa e sili atu ma le 12 tausaga pe afai latou te le maua le le faapalepale i vaega ia e faia ai lona tuufaatasiga.

O le faʻalavelave e maua i foliga o laupepa, o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu o fasi pepa e 10. E tasi le pusa cardboard e aofia ai le 6 paʻu.

O a meaʻai e sili ona lelei mo le maʻisuka? Ou te fautuaina le meatotino a Doppelherz. I le auala, e mafai e isi tagata uma! Faʻafefea ona faʻatau le taugofie.

O le maʻisuka ituaiga II o se faʻamaʻi pipisi, matautia e le gata ia te ia lava, ae o ona faʻafitauli. E masani lava e le afaina.

Sa ou laki pe na ou "maua" le amataga o lenei maʻi. Ole a, i le suia o lau meaʻai, ituaiga olaga ma amioga i lou tino, e le gata e mafai ona e faia e aunoa ma ni vailaau faʻapitoa, ae, e le lava, e faʻaleleia lelei lou ola maloloina!

O le a ou faʻamatalaina se meaʻai faapitoa i lalo ifo o le gaosiolosi i se tasi o iloiloga o loʻo i lalo, o le a na ona ou taʻua e tatau ona matauina ma le mausali.

Ma, o le mea lea, o tapulaa o mea taumafa o le a aʻafia lelei-i le lelei ma i le itu le lelei.

O le: aemaise lava i le taimi muamua, o se totoga ua masani lelei i "sugars vave" * i le gasologa o tausaga, ua manaomia vave ai oloa / sauniuniga e maua ai le "malosi o le malosi" (peitai e leai ni aʻafiaga e pei o le "vave sugars"). Ma le isi, o le faateleina o le faaletonu masani o vitamini ma elemene taua.

*Suʻu suāsusu poʻo gaʻo vailaʻau faʻamalosi vave:

E faavae i luga o le faʻavasegaga o le "anapogi" ma le "tuai le sugars", e talitonuina o "meaola suamalie faigofie" (fualaau, meli, suauʻu suamalie, sugar sugar), e aofia ai le tasi pe lua molelaumalie, e vave ma faigofie ona gauai.
Na manatu, e aunoa ma le manaʻomia o ni suiga faigata, e vave ona liua i le kulukose, e faʻafefeteina e puipui o le inumaga ma ulu i le toto. O le mea lea, o nei vailaʻau faʻateʻa ua maua le igoa "vave gaʻo mea gaʻo" poʻo "suga vave."

Galuega Faʻatino: o taimi aʻoga o vitamini e manaʻomia, aemaise lava i le taumalulu-taumalulu.

Sa i ai taimi na ou ave ai vitamini muamua, ae i lenei tulaga na ou gauai atu ai i se mea faapitoa Doppelherz asset Vitamini mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka.

O le tele o vitamini e le faʻaputuina i totonu o le tino, o le mea lea, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e manaomia le faʻaaogaina masani o sauniuniga e aofia ai vitamini ma masini eseese ma microelements. O le faʻaaogaina o se aofaiga o vitamini e fesoasoani e faʻamalosi ai le tino, faʻaleleia lona tulaga puipuia, ma puipuia le tupu mai o faʻafitauli. E faapitoa lava le atiaeina o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le vitamini-mineral complex contains 10 vitamin taua, faapea foi le zinc, chromium, seleni ma le magnesium.

E sili atu le aoga e faʻatau ai se pusa o 60 pusa. O tau i falemaʻi e matua ese lava (i lenei tulaga, o le tau o le 300 i le 600 rubles!).

Sa ou faʻaaogaina le afi suʻesuʻeina le LekVApteke mo se taimi umi (e maua mai ai le maua o vailaʻau i falemaʻi o nofoaga ua faʻaalia i le tau maualuga - matua faigofie!), Na ou faʻatauina mai mo le tusa ma le 350 rubles.

Vitamini o loʻo i totonu o le atigipusa, e tele lava.

I so o se vitamini, o le mea autu o lo latou fatuga. I le pito i tua o le atigipusa, e mafai ona e vaʻaia saʻo loa.

Ina ia faʻamalieina se fualaʻau o le vailaʻau moni moni, e tatau ona e filifilia mea e sili ona manaʻomia mo le maʻisuka. O loʻo aofia ai vaega filifilia e tuʻuina atu faʻamatalaga o le faʻafitauli o le tino e maua i le maʻisuka. E ui lava e leai se aʻafiaga o le vitamini i le kulukose o le toto, latou te aʻafia le metabolism o le carbohydrate i auala eseese. O le tele o vitamini ma minerale o loʻo i ai se vaega taua i le faagasologa o le liuaina o le kulukose.

I le itu o le atigipusa o le a e vaʻai ai i faʻamatalaga e uiga i faʻamaoniga / faʻailogaina, tulaga e teu ai ma fale ola, ma isi.

Vitamini C: Pape - 30 mg, Doppelhertz - 200 mg.

Vitamin B6: Faʻatoʻa - 20 mg, Doppelhertz - 3 mg.

Magnesium: Tulaga Atoatoa - 50 mg, Doppelhertz - 200 mg.

Setema: Maea - 100 mcg, Doppelhertz - 30 mg.

O le meatotino a Doppelherz e faagaeetia ai au i le 200 mg o le acororbic acid ma le magnesium!

Vitamin C:Auai i ituaiga uma o le metabolism, o le antioxidant, puipuia malu mai mea leaga e aʻafia i le hyperglycemia.

Magnesium: E aofia ai i le enzymes e faʻasaʻo ai le carbohydrate, lipid, faʻamalositene o le protein, e faʻataʻitaʻiina ai le faʻafefeina o gaioiga i mea o le nerve, faʻaitiitia ai le cholesterol, ma puipuia ai le inosia o le inisalini.

I le tulaga o le malamalama o le aiga: o le ascorbic acid e faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, ma o le magnesium o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o le tino o le tino!

E i ai ni laupepa e 20 vaega.

  • gaoioiga, malosi, vaivai le vaivai,
  • lelei le miti
  • o faailoga o le amataina o faʻalavelave faʻafuaseʻi o viral respiratory tuumati na pasia e aunoa ma se faʻasologa i se aso.

Ou te leʻi matauina soʻo se itu (ae ou te taʻuina ou te le o se mea na tupu ma ou te lei maua se tali le lelei mai le gastrointestinal tract i vitamini).

Mulimuli ane:soifua manuia, gaoioiga. E sili atu le faigofie ona mulimuli i se meaʻai (i le taimi malulu, e te manaʻo e te 'ai i taimi uma, pe a ave vitamini, oe fiafia ma e itiiti ifo kalori).

O nei vailaʻau e leai se aafiaga tuusao i maualuga o suka, ae e talafeagai lelei e avea o se vaega o faʻatalanoaga faʻalauiloa ola maloloina.

O nei vitamini e fautuaina mo se vasega o le 1 masina. I le masani ai, pe a uma le malologa, e tatau ona e toe faia, talu ai o le vaivaiga vaivai o le maʻisuka e tatau ona toe faʻaleleia.

I le ala oi latou e le mafatia i lenei faʻamaʻi, e mafai foi ona ave lenei fualaau faasaina! E le afaina i le malulu o le tau ma le le lelei o le siʻosiʻomaga.

I le avea ma fuataga e puipuia ai:

Apalai Doppelherz O fuamini mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o le a aoga e le gata i tagata gasegase. O lona faʻamoemoega ua faʻaalia foi mo tagata o loʻo i ai le avanoa maualuga e atiaʻe ai le maʻisuka - oeo loʻo mamafa tele, faʻavaivaia le kulūkose, oi latou e maua i le maʻisuka i aiga vavalalata.

Le iʻuga: Doppelherz asset Vitamini mo tagata mamaʻi maua i le maʻisuka Ou te fautua atu i tagata uma o le maʻisuka ma tagata soifua maloloina e faʻamalosia le puipuiga.

Symptomatology

E taua tele le faʻamaonia le faʻamaʻi i se taimi vave. E mafai ona faʻaali mai ia lava i faʻamaoniga nei:

  • moe, moe malosi i le taeao, lagona faifai pea o le lelava ma vaivaiga,
  • gasegase afaina matala. O le lauulu i luga o le ulu e vaivai, palasi ma pala. Laulu leaga. O se faʻateleina o le faʻaititia o le lauulu e iloa i le selu,
  • leaga le toe faʻafouina. E oʻo lava i le manua aupito itiiti e mafai ona mu, ma o le a malolo lemu,
  • sasaina i luga o nisi vaega o le tino (alofilima, vae, manava, perineum). E le mafai ona taofi. O lenei faailoga e matauina i le toetoe lava o tagata gasegase.

O lenei faʻamaʻi tigaina, lea e 30% o mataupu e oʻo atu i le oti. O le faʻalavelave ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faʻamatala e le fomaʻi. Ua lava na o le faia o se feutagaiga mai le fomaʻi muamua.

Le tau ma le tuufaatasiga o le fualaau faasaina

E leai ni fegalegaleaiga faapitoa sa maitauina.

O le a le tau o le minerale Doppel Herz? O le tau o lenei vailaʻau e 450 rubles. O le pusa e 60 pauna. A e faʻatau se vailaʻau, e te le manaʻomia le tuʻuina atu o se talavai talafeagai.

E fautuaina le Doppelherz ina ia tuufaatasi ma fualaau faasaina mo le maʻisuka ituaiga 2.

O le fualaau faasaina "Doppelherz" ua manatu o se tasi o mea sili ona lelei, ae i falemaʻi e mafai ona e mauaina isi vailaau oona e tutusa vitamini ma minerale mo maʻi suka. O se tasi o na vailaau o le Alefa. O fualaau faasaina e aofia ai vaega faaopoopo o fualaau o togafitiga, fesoasoani e tuuitiitia le suka o le toto ma faamama ai le tele o cholesterol. O se oloa faʻaleleia.

O le German multivitamin complex "Diabetiker vitamin" e fesoasoani e faatumauina le tulaga masani e le gata o le kulukose, ae taofia foi le atinaʻe o le hypovitaminosis.E faʻapea foi ona faʻaalia mo le faʻamautuina o le mamafa ma le cholesterol, faʻamalo ma taofia le fausia o paʻu i puipui o toto toto. E mafai ona ave le meafaigaluega e le gata i le faʻalauiloaina o le leai o vitamini, ae faʻapea foi mo le puipuia o maʻi.

Faʻasagaga faʻamaʻi ma aʻafiaga itu

E masani lava, o le maʻisuka latou te fefe neʻi mafai ona latou faʻaaogaina le vitamini na faatonuina e le fomaʻi. Latou te popole i lena mea, e tusa ai ma le talaaga o lo latou faʻaaogaina, o le faʻamaʻi e le sili atu ona leaga. Ae leai se tasi na ia matauina na aafiaga i le taimi e ave ai Doppelherz Asset.

O faʻamaoniga mo le faʻaaogāina o lenei meafaigaluega o lona faʻaaloalo lava lea. O lenei le faapalepale e faʻaalia i le tupu mai o ni mea na mafua ai ona maua. E le fautuaina i latou e tuʻuina atu i latou i le maʻisuka i lalo o le 12 tausaga le matutua: o lenei vailaʻau e leʻi faʻataʻitaʻiina i tamaiti.

E le gata i lea, o lona taliaina e tatau ona lafoaia aʻo maitaga. Mo fafine maʻitaga, e tatau ona filifilia vitamini e amanaʻia ai o latou tulaga: e sili atu le faʻalagolago i se fomaʻi-endocrinologist, e tatau i lenei fomaʻi ona taitaia le maʻitaga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Faʻafitauli matuia pe a le aveina Doppelherz Aseta e le tupu. O le mea lea, o faatonuga e le o aofia ai faʻamatalaga e uiga ia i latou.

Metotia o le talosaga

Tagata e maua i le maʻisuka.

Mo le faʻafofoga tautala. Aua e te ulaina laulau. Ave 1 le laulau 1 taimi i le aso. Afai e faigata le foloina o se laulau, e mafai ona vaevaeina i ni vaega ma ave.

Inu le tele o vai.

Totonu, ao taumafa faatasi ma meaai. 1 faʻalavelave (3 papa - 1 laulau o lanu taʻitasi i soo se faasologa) i le aso. Ole taimi o le faʻatagaina ole 1 masina.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina le fefaʻatauaʻiga i se fomaʻi.

I le pito i luga o le itulau

analogues-drugs.rf

E leai se tulaga e tatau ona avea lenei fesoasoani faaopoopo o se vailaau. A o faagasolo lana pulega, e tatau ona faʻaauau pea togafitiga faʻasoifua maloloina faʻasolo, mulimuli i meaʻai, siaki maualuga o le suka, mamafa, ma taʻitaʻia se olaga faʻalelei.

O le mafuaʻaga autu o lenei mea faigaluega o le faʻamamafa lea o le tino o le tagata maʻi ma le tele o meaʻai e manaʻomia, o le aʻafiaga o lea mea e faigata ona o le i ai o lenei maʻi.

Doppelherz Asset (vitamini mo maʻi maua i le maʻisuka) ua faia faapitoa mo lenei vaega o maʻi. E naʻo le tulaga o le le atoatoa o le inisalini poʻo le tetee o tisiputi o loʻo i luga o le tino i ona aʻafiaga.

O mea taua e mafua ai ona faia le gaioiga o vailaʻau:

  1. Puipuiga o le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka malosi (DM).
  2. Tulaga masani o le metabolism, lea e masani ona faʻalavelaveina e aʻafiaga leaga o le hyperglycemia.
  3. Faʻaleleia o le tele o vitamini taua.
  4. Lagolagoina o le tino i le tau faasaga i le faafitauli ma faateleina lona tetee atu i isi mea leaga.
  5. Faaleleia atili o le tagata maʻi.

A maeʻa ona faʻaaogaina lenei fualaau faʻamaʻi i gasegase, o le a tausisia iuga nei:

  1. Faʻaitiitia le glycemia.
  2. Faʻaitiitia le aofaʻi o le hemoglobin glyc.
  3. Faʻaleleia o le amio.
  4. Se laʻititi laʻititi i le mamafa o le tino.
  5. Faʻasalalauga masani o faiga faʻava-o-tino.
  6. Faateleina le tetee i le malulu.

E tatau ona fai i le taimi lava lena e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea o se monotherapy mo le maʻisuka. E le oi ai se mea mamana faʻapitoa. Ae ui i lea, ua fautuaina e le European Union of Endocrinologists e avea o se vaega o togafitiga masani ma le faʻaaogaina o le inisalini poʻo le suka.

E faʻapefea ona ave vitamini mo maʻi maua i le maʻisuka Doppelgerz Aseta? I le tulaga o le insulin-faalagolago (ituaiga muamua) ma le non-insulin-faalagolago (maʻi lona lua), o le gaʻo tumau e tutusa.

O le aso sili ona lelei o aso taitasi e 1 le papa. E manaʻomia lou suʻeina o vailaʻau i meaʻai. O le umi o togafitiga togafitiga e 30 aso. Afai e tatau ai, o le togafitiga e mafai ona toe faia pe a uma le 60 aso.

E taua le matauina o le vailaʻau e iai le numera o faʻailoga mo le faʻaaogaina. E le mafai ona e faʻaaoga le Doppelherz Aseta mo le maʻisuka:

  1. Tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.
  2. Faʻaipoipo ma faʻamalosi fafine.
  3. Tagata e afaina i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina.

E taua le iloa o minerale mo le maʻisuka e tatau ona ave faʻatasi ma fualaau oona ia maualalo ai le suka. I le togafitiga togafitiga, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

E i ai ni aʻafiaga o le Doppelherz Active? O le faʻamatalaga o le vailaau e taʻu mai ai pe a faʻaaogaina le papa, o aʻafiaga o le maʻi poʻo le ulu o le ulu e mafai ona atiaʻe.

I le 60-70% o mataupu, o aʻafiaga o aʻafiaga e atiina ae ma se faʻalavelave.

Doppelherz mo tagata e maua i le maʻisuka ua faʻamaonia i mataupu nei:

  • Le solia o le metabolism
  • Le faʻamalosiina o le tino puipuia
  • Faatasi ai ma se le lava o vitamini
  • Le puipuia o le maʻisuka faafitauli.

Aʻo leʻi faʻaaogā meaʻai, faʻafesoʻotai se fomaʻi.

® aseta Vitamini mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka 'alt =' Vesti.Ru: Doppelherz ® aseta Vitamini mo tagata mamaʻie maua i le maʻisuka '>

O le auala o le talosaga e faʻafofoga (e ala i le gutu). O le papaa ua foloina ma fufulu i le 100 ml o vai faamamaina e aunoa ma le kesi. E le faasaina fualaau oona. O le fualaau faasaina e ave ao 'ai.

Ole fua ole aso o le multivitamin complex e 1 le papa i le taimi. E mafai ona vaevae le papa maʻa i ni vaega se lua ma faalua i le aso (taeao ma afiafi). O le togafitiga e tumau le 1 masina. I le maʻisuka ituaiga 2, ua tuufaatasia Doppelherz ma fua o le suka.

O le a le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina? Doppelherz Asset ua talia ina ia:

  • faʻaitiitia le lamatiaga o faʻafitauli ona o le le lelei o le pancreas,
  • televave le maualuga o metabolism
  • i le tausisia o se taumafa malosi, ia tuʻuina atu i le tino mea uma e manaʻomia,
  • faaitiitia le taimi o le toe faaleleia mai isi faamaʻi,
  • tausia le soifua maloloina lautele o le tino.

O le mea faaopoopo o meaʻai ua na o le pepa laulau. O pusa e teuina i paʻu o le 10 pcs. i totonu taʻitasi. I totonu o se tasi laupepa lanu e iai se faʻatonuga ma mai i le 3 i le 6 paʻu, lea e lava e faʻamaeʻa ai se aʻoaʻoga faʻapitoa.

O fualaau Doppelherz mo le maʻisuka e ave tasi i le taimi o se taumafataga autu, faʻamamaina i le vai. E mafai ona e vaevaeina le aso i le taeao ma le afiafi, inu le afa o le laulau. O le umi ole vasega togafitiga e 1 le masina.

Taua! Vitamins Doppelherz E le inu pe a ave se tamaititi ma pe a fai le susu, talu ai o loʻo aʻafia le vaega o loʻo galue malosi i le atinaʻe ma le manuia o le pepe.

  1. Faʻaititia le lamatiaga o faʻafitauli ona o se taunuuga o le togafitiga o le pancreas.
  2. Faʻateleina le metabolism i maʻi.
  3. Faʻaitiitia le le lava o minerale, mea e maua mai i meaʻai faapitoa.
  4. Faʻateʻa le taimi o le toe faʻaleleia pe a uma se faʻamaʻi.
  5. Faʻaauau pea le soifua maloloina.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tino o laupepa ma se atigi. I totonu o se pusa e 30.

Talosaga: O tagata matutua ma tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga le matua ua faatonuina e ave le 1 papalama 1 taimi i le aso.

Faʻaiʻuga: e leʻi maua i le maʻi.

Fegalegaleaiga ma fualaau faasaina: e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau, e aunoa ma ni faʻafitauli.

Contraindications: pregnancy ma lactation, tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Tulaga o le teuina: Fafaoloa i se nofoaga e puipuia mai le la susulu. E le sili atu i le 25 tikeri Celsi le teuina o le ea. Vagana le taliaina o tamaiti.

Vaitaimi o le faʻatau: tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga, faʻasoa i se fale faʻapitoa o falemaʻi.

Vitamini mo le maʻisuka "Doppelherz" ia faia e tusa ai ma faatonuga o loʻo faʻapipiʻiina e le faufaʻatasi i le afifi. E fautuaina e le kamupanī ia 1 le laulau i le aso ma meaʻai, faʻamamaina ile vai mama i le aofaʻi manaʻomia.

Afai e faigata ona folo le laupapa, ona vaevaeina lea i ni vaega laiti ma ave i vaega. E mafai ona e vaevaeina se tasi laulau i ni vaega se 2 ma ave i le taeao ma le aiga o le afiafi.

O le taimi fautuaina mo togafitiga e 1 le masina. Afai o se suʻega a le tagata lava ia e faʻasolosolo ai poʻo se mea e manaʻomia, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

O loʻo faʻapalapala ia meaʻai e aunoa ma le vevela, ma fufulu ile vai mama. E tatau ona ave le fualaau faʻatau ma meaai.

E tasi le laulau e lava i le aso, ae e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua ma ave i taeao ma afiafi.

Ina ia maua se taunuʻuga faʻapitoa, e manaʻomia le 30 aso. Afai e maua e le tagata maʻi le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona ia faʻaopoopoina multivitamins ma vailaʻau e maualalo le suka e fautuaina e le fomaʻi.

Totonu, ao taumafa faatasi ma meaai. 1 faʻalavelave (3 papa - 1 laulau o lanu taʻitasi i soo se faasologa) i le aso. Ole taimi o le faʻatagaina ole 1 masina.

Le tuufaatasiga ma le ituaiga o fualaau faasaina

O le lisi o vaega e aofia ai vitamini, e taʻua E42 ma le tele o vaega B (B12, 2, 6, 1, 2). O isi vaega o le tuufaatasiga o biotin, folic ma ascorbic acid, calioum pantothenate, nicotinamide, chromium, ma le zinc ma le tele o isi.

Doppelherz o loʻo avanoa i le pepa laupepa. Mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, o le pusa e aofia ai pe 30 pe 60 vaega. O le faʻaaogaina o le faʻalavelave e mafai ai e oe ona faʻaleleia le galuega a le tino, faʻaleleia mo le le lava o vitamini, faʻapea foi le faʻaleleia o le metabolism ma, o se taunuuga, o le faagasologa o le gau o le kulukose.

Contraindications

Aua le faʻaaoga mo faʻamaʻi faʻafitauli i vaega

Vitamini mo Tagata Mateʻi Mate Doppelherz Aseta

E le fautuaina e ave lenei vailaʻau faʻatasi ma le faʻalepale tagata taitoatasi, aua o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o se faʻafitauli faʻafuaseʻi. I le taimi o le maitaga ma le lactation, e le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau e avea o se togafitiga lagolago, aua e mafai ona afaina tele ai le soifua maloloina o le tamaititi.

O le fualaau faasaina "Doppelherz" e le o faamatalaina i tamaiti seia oo i le 12 tausaga. Aʻo le i faʻatalanoa ma se tagata tomai faapitoa aʻo leʻi faia se meaʻai mo le maʻisuka e manaʻomia.

O vitamini Doppelherz ei ai se lisi puupuu o faʻamaʻiloga:

  • O le gasegase i le vaega autu poʻo vaega o ausilali
  • Tina ma le lactation
  • Tagata maʻi i lalo o le 12 tausaga.

A o leʻi faʻaaogaina meaʻai, faʻafeiloaʻi ma se endocrinologist.

Faʻamanatu e fomaʻi o Doppelherz mo tagata mamaʻi o loʻo maua i le maʻisuka o se meaʻai faʻalaʻau lea e le mafai ona suitulaga i vailaʻau, ae naʻo le faʻatoʻa faʻamalosia o latou aafiaga. Ina ia le maʻi, e tatau i le tagata maʻi ona taʻitaʻia se olaga ola maloloina, ia 'ai saʻo, faʻatino tino faʻagasologa, puleaina le mamafa, ave vailaʻau ua faatonuina e le fomaʻi.

E le fautuaina e ave lenei vailaʻau faʻatasi ma le faʻalepale tagata taitoatasi, aua o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o se faʻafitauli faʻafuaseʻi.

ma le lactation e le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau e avea o se togafitiga lagolago, aua e mafai ona afaina tele ai le soifua maloloina o le tamaititi.

O lenei fualaau faasaina e le o se vailaau, o le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻavae mo le maʻisuka. O se vailaʻau lagolago o se faʻasolosolo ma ua faamoemoe e puipuia le atinaʻeina o faʻafitauli ma le alualu i luma o le faʻamaʻi i le amataga.

Faʻasalaga faʻapitoa i vaega o le oloa. Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

I faʻamatalaga, o le lisi o faʻasolega i le meaola faʻapitoa ole Doppelherz Asset e leʻo aofia ai mea e tele:

  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • maʻitaga ma lactation
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

O aʻafiaga o aʻafiaga i tagata gasegase, o se gaioiga faʻafefe na matauina ma le le faapalepale i mea aoga o le fualaau faasaina.

"Dopel hertz" o se faʻaopoopoga meaʻai e fuafuaina e totogi ai le leai o ni mea aoga i tagata e maua i le maʻisuka. E mafai ona e faʻaaogaina pe a maeʻa le tofiaina o se fomaʻi, pe afai o le maʻi e tumau i le hypovitaminosis ma le le lava o isi elemene talafeagai e mafai ona taui mo le faʻaogaina o le mea faigata.

E le tele naua faʻamaoniga mo vitamini Doppelherz. O lenei:

  • le faapalepale i vaega autu poʻo vaega lagolago,
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e laʻititi ifo i le 12 tausaga.

O suʻesuʻega na faia e leʻi faʻaalia ai aʻafiaga matuia i le tino o le tagata maʻi.

Afai e sili atu le mamafa o le inumaga, e mafai ona tupu se faʻalavelave oso. Afai o le vevela, vevela, poʻo isi faailoilo o se allergy e aliali mai, e tatau ona faʻagata le televitamins.

E tatau ona manatua e le mafai e Doppelherz ona suia vailaʻau na faatonuina e le fomaʻi. E naʻo le faʻamalosia o latou aafiaga lelei. Ina ia maua le lagona lelei, e tatau ona 'ai le tagata maʻi, tuʻu le mamafa i lalo o le puleaina ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina.

Tala o maʻi suka

Faʻavasegaina e Marina, 50 tausaga. I ni nai tausaga talu ai na maua ai aʻu i le maʻisuka.

Na amata ona ou ola i le insulin. E mafai ona e ola faatasi ma lenei, sili ona taua, filifili saʻo le insulin.

Na fautuaina e le fomai le inu pia tele i le tausaga e lagolago ai le tino. O le mea muamua i lana lisi o le vailaʻau o Doppelherz Asset.

O le tau mo se afifi lapoa na "le fiafia", o lea na ou faatauina ai se tamai mea. Na ou fiafia i le aafiaga o le maa i le maeʻa ai mo le lua vaiaso.

Sa ou filifili e faaauau le vasega, ma ua uma ona ou faatauina se pusa tele. O fao, lauulu, paʻu foliga na lelei, foliga lelei na faʻaleleia, sa i ai le malosi o le taeao.

Ou te manatu o le maʻisuka o se mea sili lea ona lelei.

Faʻavasegaina e Ivan, 32 tausaga. Ua ou mafatia i le maʻisuka talu mai loʻu laʻitiiti. I taimi uma ile inisalini. Ou te taumafai e lagolago le tino ma multivitamins. Na ou tau atu i se isi meaʻai fualaau o Doppelherz i se fale talavai. O le tau e taugofie. O le a ou le fai atu o le aafiaga na afaina ai au o se mea. O le soifua maloloina moni, e ui i lea, o le fomaʻi, e pei o aʻu uo uma, e le maʻi i lenei taumalulu.

Faʻataʻitaʻiga

I le faʻaopoopoga i meatotino o loʻo faʻamatala muamua, faʻalogo i le puipuia o le faʻavaeina o faʻafitauli. E aofia ai le faaleagaina o ipu o gaʻo (polyneuropathy), faʻapea foi le retina (retinopathy). Faamolemole ia matau:

  • pe a oʻo mai le vitamini mai le B i totonu o le tino o le tagata, o loʻo faʻaleleia le malosi o le malosi, o le fua faatatau o le homocysteine ​​ua faʻamoemoeina,
  • o lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaauau pea le faʻatinoina o le polokalama cardiovascular,
  • lipine E (tocopherol) ma le vailaʻau E (tocopherol) e nafa ma le aveeseina o fualaʻau saoloto, lea e faia i se taua tele i le tino o le tagata maʻi.

Pe a tumu i nei vailaau, lea e masani ona fai ma i le Doppelherz Asset, o le faagasologa o le faʻaogaina o le poloka e puipuia.

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

E tutusa le taua o le chromium, lea e mautinoa ai le tausiga o se fua o le kulukose maualuga i le toto. E taofia ai le fausiaina o maʻi o le fatu maso, aveese le gaʻo gaʻo ma fesoasoani e aveese le cholesterol mai le toto. O lona aʻafia i totonu o le tino i se fuainumera talafeagai o se puipuiga lautele o le atherosclerosis.

E aofia ai le magnesium i faiga faʻapitoa. Ona o le saturation, latou te pulea le faʻaleleia atili o le toto, faʻapea foi le faaosofia o le gaosia o enzymes.

Tausaga ma tulafono faʻaaoga

A amata le togafitiga, e taua le mulimuli i tulaga faʻapitoa ua faʻamaonia i totonu o faatonuga. Ole laʻasaga maualuga i totonu ole 24 itula ole papa e tasi. Faʻaaoga e Doppelherz i le taimi o se taumafataga. O le umi o le auala toe faʻaleleia e tusa ma le 30 aso. Afai e tatau ai, o le togafitiga e mafai ona toe faia pe a uma le 60 aso.

Malosiaga talafeagai

Afai e manaʻomia, o le maʻisuka, i le maliega ma le fomaʻi, e mafai ona pikiina isi vitamini. E mafai e le Endocrinologists ona fautuaina le Alphabet Diabetes, Vitamini mo le maʻisuka (DiabetikerVitamine), Faʻamaga o le suka, ma le Glucose Modulators. E i ai foi vitamini faapitoa mo le maʻisuka ma se taulaʻi faʻafesoʻotaʻi "Doppelgerts OphthalmoDiabetoVit."

O le Doppel hertz Doppel Ortz ua fautuaina ai tagata uma.O tagata na i ai ni paʻu o le paʻu e tali lelei atu ia te ia.

GlucoseModulators e aofia ai le lipoic acid. O lenei meafaigaluega ua fautuaina mo tagata o loʻo mafatia mai le gaʻo. A maua, o le gaosiga o le inisalini e faaosofia.

Faʻamaufaʻailogaina O fualaau o le maʻisuka e aofia ai vaega o laau eseese e faʻaitiitia ai le suka, ma laumei e puipuia ai mata.

"Vitamini mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka" e aofia ai peta-carotene, vitamini E, e ese mai i le faʻaaogaina o aʻafiaga oona. E masani ona fautuaina i latou oe na tauina le faʻamaʻi mo le silia ma le tausaga.

O le gaioiga a le Doppelherz OphthalmoDiabetoVit fofo e faʻaogaina ai le puipuia o faʻalavelave mata e mafua mai i le maʻisuka faasolosolo.

Faiga Faʻavae tau

E mafai ona e faʻatauina vitamini mo le maʻisuka i le toetoe lava o falemaʻi.

"O le meatotino Doppelherz mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka" o le a tau e 402 ru. (pack of 60 tablets), 263 rubles. (30 pcs.).

Faʻaaogaina le maʻisuka e 233 rubles. (30 fua).

O le faʻasologa o le Maʻisuka - 273 rubles. (60 pusa).

"Vitamini mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka" - 244 rubles. (30 pcs.), 609 tusi. (90 pi.).

"Doppelgerts OphthalmoDiabetoVit" - 376 rubles. (30 capsules).

Manatu o maʻi

Aʻo leʻi faʻatau, e toʻatele tagata e fia faʻalogo i faʻamatalaga e uiga i le Doppelherz mo vitamini o le maʻisuka mai i latou ua uma ona latou ave. O le toʻatele e malie pe a faʻaaogaina lenei mea faigaluega, o le vaivai ma le moe. O tagata uma lava e talanoa e uiga i le malosi o le malosi ma le faʻaalia o se lagona o le malosi.

O mea le lelei e aofia ai le lapoa tele o laulau. Ae o se faafitauli e mafai ona foia - e mafai ona vaevaeina i ni vaega mo le faigofie o le foloina. Vitamini e le mautonu i le tofo, o lea e leai ni faafitauli i tagata matutua e faʻaaogaina.

O tagata maʻi latou te matauina se aafiaga lelei i ni nai vaiaso talu ona amata le ave o lenei fualaau faasaina.

Analogues o fualaau faasaina

Afai o le faʻaaogaina o laupepa o se vaega o le toe faʻaleleia o le aoga e le mafai pe le taliaina, o le faʻaaogaina o analogues e fautuaina. Endocrinologists e faasino i igoa e pei o le Alphabet Diabetes, Vitamins for Diabetics (DiabetikerVitamine), Faʻamalosia ma Glucose Modulators (Glucose Modulators).

O faʻalavelave faʻapitoa o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa na faia foi - o le Doppelgerz OphthalmoDiabetoVit.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

E fautuaina e teu i nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, faʻapea foi ma le susulu o le la. O le le maua o le maualuga o le vevela e manaʻomia; o faʻamaʻi o le vevela e le tatau ona oʻo atu i le 35 tikeri o le vevela. O le soifua maloloina o le soifua maloloina e 36 masina, pe a uma le faamaeaina o le vailaau oona, e le tatau ona faaaogaina, ona o le maualuga maualuga o faafitauli ogaoga.

Tuua Lau Faamatalaga