Mikrazim® (25000 PIECES) Pancreatinum

Folasaga o foliga - capsules: gelatinous solu ma se tino manino o ituaiga e lua: le numera Numera 2 - ma le lanu enaena, le numera Numera 0 - o le lanumoana lanumoana, i totonu o capsules - pellets-coated pellets o se fulafula, vevela poʻo le faʻavalea foliga mai le lanu moana i le lanu enaena ma le lanu. sogisogi (10 pi i le paʻu, i totonu o se pepa pepa o pusa pepa 2 pe 5).

O le gaioiga malosi a Mikrasim o le pancreatin, i le 1 capsule:

  • Numera 2 - 10,000 IU (125 mg), lea e tutusa ma gaoioiga lipolytic ole 168 mg poʻo le gaoioiga: amylase 7500 IU, lipase 10,000 IU, protease 520 IU,
  • Numera Numera 0 - 25,000 iunite (312 mg), lea e tutusa ma gaoioiga lipolytic maualalo o 420 mg po o gaoioiga: amylases 19,000 iunite, lipases 25,000 iunite, proteases 1,300 iunite.

Vaega o ausilali: atigi-soluble pellet shell - o se copolymer o acrylate acyllate ma le methacrylic acid (1: 1) (i le foliga o se 30% dispersion, e aofia ai le sodium lauryl sulfate ma le polysorbate 80), triethyl citrate, emulsion simethicone 30% (malogo 32.6%) i le tuufaatasiga lea: methyl cellulose, faʻamaloiloina colloidal silicium, acidic sorbic, faʻasaʻo kolloidal silicon, talc, vai.

Le tuufaatasiga o le tino capsule: gelatin, vai.

O le tuufaatasiga o le tapuni o le capsule: gelatin, vali lanu ulaula (Ponceau 4R), vailaau lanumoana pateni, quinoline vali samasama, titanium dioxide, vai.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • Pancreatic enzyme deficient: fibrosis pancreatic (cystic fibrosis), tumaʻi pancreatic, pancreatitis lemu, le vaitaimi pe a uma le taotoga i luga o le pancreas - o se fomaʻi toe suia,
  • O togafitiga faʻapitoa e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo le faʻasaʻoina o se maʻi oona e mafua mai i le talaaga o: se tulaga i le maea ai o le gallbladder, manava, vaega o le manava, pathoces o pepe laiti ma le tele, ma le duodenum, faʻaauau ai le faʻaleleia o mea o loʻo i totonu o le intestinal, o faʻafitauli ma faʻamaʻi faʻatasi ma se maʻi maʻi siama le faʻasalaga, e aofia ai le cholecystitis, maʻi o le ate, maʻa i le gallbladder, faʻasologa masani o togafitiga o le biliary, faʻasalaga o le talo pupuna tamaitusi cysts ma tumors growths,
  • Faʻaleleia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le gastrointestinal tract (GIT): faʻatasi ai ma mea sese i mea taumafa (e aofia ai le taumafa, taumafaʻai ma meaʻai gaʻo, mea e le masani ai), ma le ola e le masani ai, le gaoia mea faigaluega,
  • Faʻaaogā sauniuniga faʻapitoa mo le ultrasound ma le x-ray o le suʻega o le tino.

Contraindications

  • Lapatai pancreatiti
  • Faʻailoga pancreatitis i le vaʻaia tele,
  • Vaʻaia le vailaʻau.

O le tofiaina o le Mikrazim i le taimi o le maitaga ma le susu-susu ua faailoaina pe afai e sili atu le aʻafiaga o togafitiga mo le tina nai lo mea e lamatia ai le pepe ma le pepe.

Tosiga ma le pulega

O fualaʻau e ave faʻatalanoa, faʻauʻuina i sina vai poʻo se sua o fualaau suamalie (sei vagana ai le alkaline liquid). Pe a faatonuina se tasi o le 2 pe sili atu capsules, e fautuaina e ave le ½ o le aofaiga atoa o fualaau faasaina ao le i faia taumafataga, o le isi afa - saʻo i le taimi o taumafataga. O se fualaau e tasi le 1 capsule e ave ma taumafataga.

Mo tamaiti poʻo tagata matutua, e faafaigofie le foloina, e mafai ona e tagofia le vailaʻau e aunoa ma le afaina o le pusa, faʻasalalau mea o loʻo i totonu o se vai poo meaai vai (pH i lalo 5.0), lea e le manaʻomia ona kukaina (yogurt, applesauce). O le suimui, fufuluina o pellets poʻo le faʻafefiloi ma meaai (pH i luga atu o le 5.5) faʻaumatia a latou paʻu, lea e puipui ai aʻafiaga o le suka gaosia. E tatau ona saunia se paluga o pellets i le vai poʻo le meaʻai aʻo lei faia saʻo le pulega.

O le filifilia o se tasi o le fualaau o Mikrasim e fautuaina ia mafaufau i le tuufaatasiga o le taumafataga, le ogaoga o faailoga o le maʻi ma le matua o le maʻi.

O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona tumau mai le tele o aso faatasi ai ma maʻi fomaʻi i le tele o masina ma tausaga ma togafitiga faaumiumi.

O le maualuga pito i maualuga o aso e mafai ai mo tamaiti: e oʻo atu i le tasi ma le afa tausaga - 50,000 iunite, i le tausaga e tasi ma le afa tausaga ma le matua - 100,000 iunite.

Fautuaina le suʻega mo le fesuiaiga o togafitiga o ituaiga eseese o le gasegase o le exocrine palacreatic:

  • Steatorrhea, faatasi ai ma le gaʻo i totonu o feces o le sili atu i le 15 g i le aso: 25,000 iunite o le lipase ma taumafataga taitasi mo tagata mamaʻi ma le manava, paʻu o le mamafa ma le leai o se aafiaga mai togafitiga o meaʻai. Faatasi ai ma le lelei o le gasegase o le fualaau faasaina ina ia maua ai se aoga, o le faateleina o se tasi fualaau i le 30,000-35,000 iunite o le lipase ua faailoaina. I le leai o se faʻaleleia atili o togafitiga o togafitiga, e tatau ona faʻamalamalama le faʻamaonia poʻo le faʻaititia o le gaʻo ma mafaufau i le tofiaina o le pulega faʻatasi o le faʻasaina o le pamu. I le toesea o le manava ma le paʻu o le mamafa i luga o tua o le steatorrhea, o le Mikrasim ua faatonuina i se fuataga e tasi o le 10,000-25,000 iunite o lipase,
  • Cystic fibrosis: o le fua muamua muamua mo tamaiti ei lalo ifo o le 4 tausaga - e faavae i luga o le 1000 iunite lipase i le 1 kilokalama o le mamafa o le tamaitiiti ma le 500 iunite o le lipase i le 1 kg - i le 4 tausaga pe sili atu. E tatau ona fetuutuunai le fuainumera e tusa ai ma le tulaga o meaʻai ma le matuia o steatorrhea. O le tofiaina o le tausiga o le sili atu i le 10,000 iunite o le lipase i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino i le aso e le fautuaina.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina umi o Mikrasim i mea maualuga e tatau ona o faatasi ma le vaavaaiga masani a le fomaʻi.

O le le atoatoa o le togafitiga e mafai ona matauina e le o le talaaga o le le gaoioiina o enzymes ona o le acidification o mea o le Duodenum, o le gasegase o le pepe laitiiti (e aofia ai le dysbiosis ma le helminth infestations), le le usitaia o tulafono fautuaina, ma le puleaina o enzymes ua le toe aoga.

O le aafiaga o le pancreatin i luga o le saoasaoa o le gasegase o mafaufauga o le tagata maʻi, e aofia ai le mafai ona aveina taavale ma auala, e lei faavaeina.

Faʻasologa o foliga

Capsules 10,000 iunite ma 25,000 iunite

10000 PIECES

25000 iunite

E tasi le capsule e aofia ai

gaioiga galue - pancreatin i le tulaga o pusa fale,

e aofia ai paʻu pacreatin paʻu, e fetaui ma le gaioiga:

* - i le tulaga o le galuega lipolytic igoa.

pellet shell: o le methacrylic acid and ethyl acrylate copolymer 1: 1 (i le foliga o le 30% dispersion, e aofia ai le polysorbate-80, sodium lauryl sulfate) - 25.3 mg / 63.2 mg, triethyl citrate - 5.1 mg / 12.6 mg, emulsion simethicone 30% (dry weight, including e aofia ai le: dimethoni, faʻasaʻoina colloidal silicon, faʻamaloiloina colloidal silikoni, methyl cellulose, acid sorbic, vai) - 0.1 mg / 0.3 mg, talc - 12.6 mg / 31.6 mg,

mo se fuataga o le 10,000 iunite: uʻu uʻamea samasama E172 - 0.2240%, uʻamea paʻu uʻamea E172 - 0.3503%, uʻamea mūmū mūmū E172 - 0.8077%, dioxide gaʻo E171 - 0.6699%, gelatin - e oʻo atu i le 100%,

mo se fuataga o le 25,000 iunite: mumu mumu E129 - 0.1400%, uʻamea samasama uʻamea E172 - 0.3000%, dioxide dioxide E171 - 0.5000%, gelatin - e oo atu i le 100%.

Glutin capsules Numera 2 ma se mea manino ma se tapuni o lanu uliuli (mo se fuataga o le 10,000 iunite) poʻo le numera Numera 0, faʻatasi ai ma se mea manino ma se tapuni o le lanu enaena uliuli (mo se vailaʻau e 25,000 iunite).

O mea o loʻo i totonu o capsules o paʻu o le palanikelu poʻo le fulafula poʻo le faʻavalea foliga mai le lanu enaena i le lanu enaena, ma se uiga masani.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

Pancreatin o se vailaau faʻasaina mai le pancreas o manu.

MICRASIM® ei ai le palacreatin porcine. O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le maualuga maualuga o eletini o le enzyme eletene, o se vaega itiiti o minerale. I suʻesuʻega a manu, o le leai o se faʻaaogaina o enzymes atoa (e leʻi vaevaeina) na faʻaalia ma, o se taunuuga, o suʻesuʻega faʻapitoa o le pharmacokinetic e le i faia. Talu ai o le togafitiga o tapenapenaga o loʻo i ai faʻamalosi o le pancreatic enzymes ua maua i le lumenia o le gastrointestinal tract, e le manaʻomia le absorption mo le faʻaalia o o latou aafiaga. E le gata i lea, i totonu o la latou vailaʻau, o le enzymes o ni elemene, ma, o le mea lea, pe a pasi atu i totonu o le vaega o meaʻai, latou te faʻaogaina le pipisi o le proteolytic seia oʻo ina faʻafefiloi i foliga o peptides ma amino acids.

Pharmacodynamics

O vailaau faʻasaina o le enzyme, e totogi ai le le lava o enzymes pancreatic, ei ai le lipolytic, proteolytic, faʻaoga amylolytic.

A maeʻa le tagofia o le fualaau faasaina, o le gelatin capsule e solo i totonu o le manava i lalo o le gaioiga o le suka, ma palacreatin pellets e puipuia i le vailaʻau gaosisisi e faigofie ona fefiloi ma mea o loʻo i totonu o le manava, ma, faatasi ai ma meaʻai nutimomoia, ulu i totonu o le tootoo. O nei mea, o le paluga o le a leiloa ai le gaʻo o le tino, e faʻamalolo ma faʻasaʻo faʻamalosi eletise i totonu o le moli o le intestinal, lea e fesoasoani i le gaosia o meaʻai.

Lipase e faʻaalia ai le vaevaeina o gaʻo i le glycerol e ala i le faʻaoʻoina o le ether bonds i avanoa 1 ma le 3 o triglycerides o mea gaʻo.

Alpha-amylase hydrolyzes glucose alpha-1,4-glycoside polymers. E faʻamavaeina tele polysaccharides extracellular (suauu, glycogen ma isi mea gaʻo) ma e masani lava e le auai i le gaosiga o fiber. O le malo ma le pectins o le a tuʻuina atu i suga faigofie - sosolo ma maltose.

Enzymes proteolytic - trypsin, chymotrypsin ma le elastase - faʻaumatia ai aʻafiaga i amino acids. E le gata i lea, o trypsin, o le faʻamaʻatiaina o le mea e filifili ai le cholecystokinin, e ala i le manatu faʻaalia e faʻafefe ai le faʻanofoina o meaʻai, lea e faʻaitiitia ai le avega i lenei totoga ma maua ai se aafiaga faʻapitoa i le pancreatitis. Trypsin, fegalegaleai ma le RAP-2 receptors o enterocytes, o se mea tāua e faʻatonutonuina ai le motilima o le inumaga laiti.

O le vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga o galuega o le gastrointestinal tract, faʻamaonia le faʻagasoloina o le gaioiga.

E le pei o le pancreatin tablets, o le microgranular form of pancreatin e mautinoa ai le saoasaoa o le fualaau faasaina i totonu o le duodenum mai le manava, o le gasegase maualuga o le enzymous o le fualaau faasaina i totonu o le tamai iniseti ua faamauina 30-45 minute i le maea ai o le puleaina ole tautala.

I vaega pito i lalo o le iniseti laitiiti, o le gaioiga o le enzymes pancreatin e faʻaitiitia le malosi, ao latou agai i totonu o le gastrointestinal tract, ua le o gaioiga ma ua faʻaleagaina, o le toega o le vailaau faʻasaina e mafua mai i le inumaga faʻapea ai ma mea e gaosia ai fualaʻau.

Tosiga ma le pulega

O fua o le fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi. O le fualaau o le vailaʻau (i le uiga o le lipase) e faalagolago i le matua ma le tikeri o le le atoatoa o le enzyme. Faʻaauau foi ona amanaʻia le mea e fesoʻotai i ai o enzymes e faʻamalūlūina ai pūtini ma gaʻo, e faʻatatau i le tuufaatasiga o le taumafataga ma faʻamaʻi faʻatasi.

E ave e le au matutua le fualaau faasaina aʻo 'ai. Ua faʻaumatia uma totoa, e aunoa ma le gau poʻo le tao, ma le tele o vai. Aua le faʻaaogaina vai vai mama mo le fufuluina. Afai o se tasi o fualaau e sili atu i le tasi le pusa, e tatau ona e ave le afa poʻo le tasi vaetolu o le mea muamua fautuaina muamua aʻo le i 'ai, o isi meaʻai ma taumafataga.

Le tagofia o fualaau faasaina, tagata matutua e faigata ona foloina ma e tatau i tamaiti ona tatala le kapeta ma faaopoopo ni paluu i meaʻai e le manaomia ai le suimui (falaoamata, applesauce, yogurt, ma isi). O le paluga sauniuni e tatau ona vave ave. O le velaina poʻo le fufuluina o pellets e oʻo atu ai i le soliina o le gaʻo faʻamalolo, e faʻamalolo vave ai le gaioiga o le eletise pancreatic, ma e faaopoopo atu i ai, e mafai ona mafua ai le faʻavevesi o le mucous membrane o le gutu ma le esophagus.

Cystic fibrosis. O le fua muamua fuafuaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 4 tausaga le 1000 PIECES o le lipase i le kilokalama o le mamafa o le tino i le fafagaina, mo tamaiti e sili atu i le 4 tausaga - 500 PIECES o lipase i kilokalama i taumafataga taitasi. O le fualaau e tatau ona filifilia taitoatasi, fuafua i le ogaoga o le maʻi, le faigata o le steatorrhea ma le tulaga paleni. Ole fua ole tausiga mo le tele o tagata gasegase e le tatau ona sili atu i le 10,000 iunite o le lipase i le kilokalama o le mamafa o le tino i le aso.

E mafai ona vaevaeina i aso uma i ni atopaʻu i vaitaimi o le 1-2 itula.

Talu ai e faigata ona vaevae mea o le capsule i ni atopaʻu, e fautuaina e togafitia togafitiga faʻatasi ma le MIKRAZIM® 10000 UNIT i tamaiti e mamafa i le 10 kilokalama, ma o togafitiga faʻatasi ma MIKRAZIM® 25000 UNIT e fautuaina e amata i tamaiti e mamafa le mamafa o le mamafa o le 25 kg.

Isi ituaiga o le gasegase o le exocrine palacreatic. I le suia o le togafitiga i tagata gasegase i le pancreatitis, o doses o enzymes e filifilia taitoatasi e fuafua i le maualuga o le exocrine, e le gata i le maʻi o le tagata lava ia.

Faʻatasi ai ma se mea taua (silia ma le 15 kalama i le aso) o le gaʻo i fecesi, faʻapea foi i le i ai o le manava ma le paʻu o le mamafa, pe a le maua e le taumafa se mea taua, 25,000 iunite o le lipase ua faʻamatalaina (o mea o loʻo i totonu o le tasi capsule o le MICRASIM® 25,000 iunite) faʻatasi ai ma taumafataga taitasi. Afai e talafeagai, ma le lelei o le gasegase o le fualaau faasaina, e oʻo atu i le 30,000 - 35,000 (tolu capsules o le MICRAZIM® 10000 UNIT poʻo le tasi capsule o le MICRAZIM® 10000 UNIT ma le MICRAZIM® 25000 UNIT).

O se isi faʻaopoopoga o le fualaau, i le tele o tulaga, e le faʻaleleia ai taunuuga o togafitiga ma e manaʻomia ai se toe iloiloga o le siama, o se faʻaitiitia o le gaʻo gaʻo i le taumafataga.

Fualaau o le Mikrazim: faʻapefea ona ave tagata matutua i pancreatitis?

O le Micrazim (o le lalolagi e le o se fanua e le o ni mea e maua ai le suauu) o se fualaau tuufaasolo o fualaau faasaina lea e aofia ai le tele o enzymes e gaoioi e faasaga i meaʻai uma. Faʻaaogā e faʻafaigofieina faiga faʻafefete ma faʻaleleia le gaioiga o le faʻapalaina o meaʻai.

Ona o le mea moni e faapea o le autu autu o enzymes oona e tupu i totonu o sela o le pancreas, o la latou fausiaina ma le manava o le tino e faalavelaveina ona o togafitiga faʻaleaga.

I ia tulaga, o le fesili e uiga i le tofiaina o togafitiga patino. E mo na faamoemoega e faʻamaonia ai le togafitiga o le enzyme.
O lenei vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i foliga o microspheres o loʻo tuʻuina i gelatin capsules. Capsules, i le isi itu, e tusa ai ma tulaga faʻavaomalo mo le teuina ma le tufatufa atu o vailaʻau, o loʻo faʻapipiʻiina i fomaʻi faʻapitoa. O lenei afifiina e maua ai le puipuiga atoatoa o capsules mai mea e faaleagaina ai le siosiomaga. O paʻu e tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa. O atigipusa taʻitasi e maua ai se numera tele o paʻu. E le gata i lea, o pusa taitasi e aofia ai faatonuga.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le pancreatin masani. E tuʻuina atu i le foliga o se paʻu, o se siʻosiʻomaga o elemene pancreatic poʻa. O le oloa o loʻo faʻatusalia mai e nei enzymes:

  • lipase, se enzyme faapitoa e nafa ma le vaevaeina o vaega lipid,
  • amylase, o se enzyme lea e faʻateleina ai le gaosia o le polysaccharides,
  • Trypsin, e nafa ma le faʻamavaeina o aʻafiaga.

I totonu ole maketi tau falemaʻi faʻapitoa, o le vailaʻau ua tuʻuina atu i ni pepa se lua:

  1. Fua o le 10,000 iunite o gaioiga. Faʻatasi ma se mea e aofia i le 125 miligrams o mea aoga.
  2. O Micrasim ma se fua o le 25000 e aofia ai le 312 milligrams o pacreatin paʻu.

O le fualaau faasaina ua gaosia e se tagata lauiloa vailaau faafomai - "ABBA-RUS". O le igoa o le vailaʻau e fesoʻotaʻi ma le faʻasalaga o le microsphere, ma o le mea o loʻo galue malosi o le enzyme.

I le gaosia o multi-enzymes e faʻaaoga ai mea masani o meaola manu - o se vaega o le enzyme o le pancreas o meaola o le faatoʻaga, e taʻua o puaa.

Tuua Lau Faamatalaga