Aychek: faʻamatalaga ma iloiloga e uiga i le glucometer Aychek

E tusa ma le 90% o tagata e maua i le maʻisuka e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O lenei faʻamaʻi pipisi e le mafai ona foia e vailaau. O le mea moni, e oo lava i aso o le Emepaea o Roma, o se maʻi e tutusa ma faailoga ua uma ona faamatalaina, o lenei maʻi na i ai mo se taimi umi lava, ma sa malamalama ai saienitisi i auala o togafitiga i na o le 20 seneturi. Ma o le savali e uiga i le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 e na o totonu lava o le 40 tausaga o le seneturi na faatoa aliali mai ai - o le pou e uiga i le i ai o le faamai o ia o Himsworth.

Saienisi sa faia, pe afai e le o se feteenaiga, ona avea lea o se tulaga ogaoga ma le mamana i le togafitia o le maʻisuka, ae seia oo i le taimi nei, talu ai ua toeitiiti atoa le lima o le luasefulu seneturi, ua le iloa e saienitisi pe aisea ma pe aisea e atiina ae ai le maʻi. I le taimi nei, latou te naʻo le faʻaalia o mea o le a "fesoasoani" i le faʻaalia o le maʻi. Ae o le maʻisuka, pe a fai o se ituaiga o siama ua faia ia i latou, e mautinoa lava e le tatau ona faʻavaivai. E mafai ona puipuia le faʻamaʻi, aemaise lava pe a iai ni fesoasoani i lenei pisinisi, mo se faʻataʻitaʻiga, glucometers.

Ai Chek mita

O le siakiina o le glucometer o se masini feaveaʻi e fuafuaina e fua ai le kulukose toto. O se mea faigofie tele, faʻafeiloaʻi gadget.

O le mataupu faavae o le meafaigaluega:

  1. O loʻo faʻavae le galuega o tekinolosi e faʻavae i luga o tekonolosi. O le faʻamaʻiina o le suka, lea o loʻo i totonu o le toto, e faia i le gaioiga o le enzyme glucose oxidase. O lenei mea e saofaga i le tulaʻi mai o le malosi o loʻo i ai nei, lea e mafai ona faʻaalia ai le kulūkose i le faʻaalia o lona taua i luga o le lau.
  2. O pusa taitasi o faʻamaufaʻailoga e i ai se pu e faʻafeiloaʻi ai faʻamaumauga mai faʻamau i latou lava i le suʻega e faʻaoga ai le fodu.
  3. O faʻafesoʻotaʻi luga o fasi pepa e le faatagaina le tagata suʻesuʻe e amata ona faʻaaogaina pe a fai e le saʻo le faʻaofiina o faailoga.
  4. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se papa puipui puipuia, o le mea lea e le mafai e le tagata faʻaoga ona popole i se lagona faʻaletonu, aua le popole i se taunuuga le talafeagai.
  5. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaufaʻailogaina o lipine i le maeʻa ai o le fua o le toto ua manaʻomia, o le mea lea ua faʻaalia ai le tagata faʻaogaina le saʻo o le auiliiliga.

E tatau ona ou fai atu o le glucometer Aychek e sili ona lauiloa i Rusia. Ma o lenei foi ona o le mea moni e faapea, i totonu o le faʻavae o le fesoasoani faʻapitoa a le setete, o tagata e maua i le maʻisuka o loʻo tuʻuina atu i le falemaʻi ni mea faʻaaogaina mo lenei glucometer. O le mea lea, faʻamaonia pe o loʻo faʻagaoioia se faiga i lau falemaʻi - afai o lea, ona tele ai lea o mafuaaga e faʻatau ai Aychek.

Tomai Taufaasese O mea lelei

Aʻo leʻi faʻatau atu lenei mea po o na meafaigaluega, e tatau ona e iloa po o le a le lelei o ia, pe aisea e aoga ai le faʻatau. O le bio-analyzer Aychek e tele naua mea taua.

10 faʻamanuiaga o le glucometer Aychek:

  1. Tau maualalo mo fasi,
  2. Laisene e leai se totogi
  3. Tagata lautele i luga o le lau - e mafai e le tagata faʻapitoa ona iloa e aunoa ma ni tioata,
  4. Tualitui tetele e lua mo le puleaina - faigofie le faʻaogaina,
  5. Manaʻo mafaufau e oo atu i le 180 fuataga,
  6. Tatalaina aunoa le masini pe a uma le 3 minute o le le faʻaaoga,
  7. Le mafai ona faʻamalosi faʻamaumauga faʻatasi ma se PC, telefoni,
  8. O le faʻavaveina o le toto i fasi pepa test a Aychek - na o le 1 le lua,
  9. O le mafai ona maua mai le tau aogā - mo le vaiaso, lua, masina ma le kuata,
  10. Faʻasaga o le masini.

E tatau, i le saʻo, ona fai atu e uiga i moa o le masini. Tuʻuloga faʻapitoa - taimi faʻatulagaina o faʻamaumauga. E 9 sekone, lea e leiloloa i le televave o aso nei i le saoasaoa. I le averesi, o le au a Ek Chek e faʻaalu 5 sekone faʻamatalaina taunuuga. Ae pe o se taua taua o se toesega e oʻo i le tagata e faʻaaogaina e filifili.

Isi faʻamatalaga auiliiliga

O se itu taua i le filifiliga e mafai ona avea o se fuaitau e pei o le toto toto e tatau ai mo le auiliiliga. O ē e faʻaaogaina le kullucometers valaʻau nisi o sui o lenei auala "vampires" i totonu ia i latou lava, talu ai latou te manaʻomia se toto samasama manaia e faʻafefe ai le faailoilo. 1.3 μl o le toto ua lava mo le tagata suʻesuʻe e faia ai se fua saʻo. Ioe, o loʻo i ai ni suʻesueʻese o loʻo galulue faʻatasi ma se metotia maualalo ifo, ae o lenei tau e sili ona lelei.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le suʻega:

  • O le va o fua faʻatatau o le 1.7 - 41.7 mmol / l,
  • O le faʻataʻatitiaina o loʻo faia i luga o le toto atoa,
  • Faiga e suʻesuʻeina ai elekene,
  • O loʻo faʻaogaina faʻauʻuina ma le faʻaofiina o se vaʻa faʻapitoa, lea o loʻo maua i totonu o pusa fou taitasi o faʻataʻitaʻiga,
  • O le mamafa o le masini e na o le 50 g.

O le afifi e aofia ai le mita ia lava, taʻavale, 25 taʻavale, se puʻe ma se numera, 25 'au o le faʻaaliga, o se puʻunaʻu, o se tusi lesona ma se ufiufi. Tusi faʻamaonia, toe faʻaaogaina se leo, e le maua e le masini, talu ai e le iloa.

E tupu e le o taimi uma e maua ai fasi pepa faʻataʻitaʻiga, ma e manaʻomia ona faʻatau eseese.

Mai le aso o le gaosiga, o fasi pepa e talafeagai mo le tausaga ma le afa, ae afai ua uma ona e tatalaina le afifiina, ona le mafai lea ona faʻaaogaina mo le silia ma le 3 masina.

Fausia ma le faʻaeteete fasi fasipepa: e le tatau ona faʻaalia i le susulu o le la, maualalo ma maualuga le vevela, susu.

Ole tau ole Aylek glucometer e tusa ma le 1300-1500 rubles.

Auala e galulue ai ma le Ay Chek gadget

Toeitiiti lava o soʻo se suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer o loʻo faʻatinoina i ni vaega se tolu: sauniuniga, samasama toto, ma le fua o le fuataga lava ia. Ma o laʻasaga taʻitasi e tusa ai ma ana lava tulafono.

O le a le sauniuniga? Muamua, o lima mama ia. Aʻo lei faia le taʻaloga, fufuluina i fasimoli ma faʻamago. Ona faia lea o se masini faʻavave vave ma le moli. E manaʻomia lenei mea e faʻaleleia ai le toto.

Sugar Algorithm:

  1. Ulufale le laupepa i totonu o le suʻega pe afai ua e tatalaina se afifi fou,
  2. Faʻaofi le lalaga i totonu o le tagata e tosoina le fale, filifili le loloto o le pupuʻu manaʻo,
  3. Faapipii le lima oomi i le tamatamailima, kiliki le faamau o le mea faapipii,
  4. Aveese le mataua muamua o le toto ma le sipuni o le cotton, aumai le lona lua i le faailoga o le fanua ile fasi pepa,
  5. Faatali mo fua o fua,
  6. Aveese le fasi pepa faʻaaoga mai le masini, lafoai.

Lubricating a finger with alcohol before puncturing or not is a moot point. I le tasi itu, e talafeagai lenei mea, o suʻega suʻega taʻitasi e tuʻuina mai ma lenei gaioiga. I le isi itu, e le faigata ona faʻaalu, ma o le a sili atu le ava malosi nai lo le mea e tatau ai. E mafai ona faʻasese taunuuga o le auʻiliʻiliga i lalo, aua o sea suʻesuʻega o le a le faʻatuatuaina.

Faʻatau Ai Ai Siaki Matai Uma

O le mea moni, i nisi o falemaʻi, o molimau a Aychek e tuʻuina atu i nisi vaega o fafine maʻitaga e leai se totogi, pe o faʻatau atu i fafine maʻi i le tele o tau maualalo. Aisea ua faapena ai O lenei polokalame e faʻamoemoe e puipuia ai le maʻisuka faʻamaʻi.

O le tele o taimi, o lenei maʻi e aliali mai lava ia i le tolu o masina o le maitaga. O le sese o lenei togafitiga o faʻalavelave faʻaleagaga i le tino. I le taimi lea, o le tina o le lumanaʻi o le lumanaʻi e amata ona fausiaina le inisalini e tolu taimi - o lenei mea e manaʻomia e le tino e faʻamautinoa ai le maualuga o le suka. Ma afai e le mafai e le tino o le tino ona feagai ma se suiga tele, ona amata loa lea e le tina o loʻo faʻamoemoe ona maua le maʻisuka maʻi.

O le mea moni, o se fafine maʻitaga maloloina e le tatau ona i ai se suiga, ma o le tele o mea e mafai ona faʻaosoina ai. O le gasegase o le tagata maʻi, ma le vailaʻau (fua faʻasolo o le suka), ma le gaosiga o le genetic, ma le fanau lona lua talu mai le fanau mai o le ulumatua ma le mamafa o le tino. E i ai foi le maualuga o le lamatia o le maʻisuka i le faʻamoemoeina o tina e maua i polyhydramnios.

Afai e faia le siama, e tatau i tina faʻamoemoe ona maua le suka toto i le itiiti ifo ma le fa taimi i le aso. Ma o iinei e tulai mai ai se faafitauli: e le o se pasene laitiiti o tina e faamoemoeina e aunoa ma se ogaoga talafeagai e fesootai ma ia fautuaga. E tele naua tagata gasegase e mautinoa: o le maʻisuka o fafine maʻitaga o le a pasi lava pe a maeʻa ona tufa, o lona uiga o le faia o suʻesuʻega i aso taʻitasi e le manaʻomia. "O fomaʻi e saogalemu," o loʻo fai mai ai nei maʻi. Ina ia faʻaitiitia lenei tulaga le lelei, o le tele o falemaʻi faʻapitoa e maua ai tina ei ai glucometers, ma o le tele o nei mea o Aychek glucometers. O lenei mea e fesoasoani e faʻamalosia ai le mataʻituina o maʻi o gasegase e maua i le maʻisuka, ma le lelei o le faʻaitiitia o ona faʻafitauli.

Auala e siaki ai le saʻo o Ai Chek

Ina ia faʻamautinoa pe o loʻo taoto le mita, e tatau ona e faia ni fetuunaiga se tolu i le laina. E pei ona e malamalama, e le tatau ona ese le tau fua. Afai e eseese uma, o le itu o se auala e le lelei. I le taimi lava lea, ia mautinoa o loʻo mulimuli le tulafono i tulafono. Mo se faʻataʻitaʻiga, 'aua le fuaina le suka i ou lima, lea na solo ai le kulimi i le aso na muamua atu. E le gata i lea, e le mafai ona e faia suʻesuʻega pe afai e te sau mai se malulu, ma e leʻi toe mafanafana ou lima.

Afai e te le talitonuina sea ituaiga fuataga, ia faia ni suʻesuʻega tutusa: tasi i totonu o le fale suesue, le lua i le maeʻa ai o le potu suʻesuʻe ma se glucometer. Faatusatusa taunuuga, e tatau ona faʻatusatusa.

Iloiloga a tagata

O le a le mea e fai mai ai e tagata o ia ituaiga gaosiga faasalalau? E le mafai ona maua ni faʻamatalaga faʻaletonu i le Initaneti.

O le glucometer Aychek o se tasi o mita sili ona lauiloa i le suka i le tau o le tau mai le 1,000 i le 1700 rubles. O se faila faigofie-e faʻaaogaina lea e manaʻomia ona faʻailogaina i ituaiga fou taitasi o fasi pepa. O le tagata suʻesuʻe e faʻavasegaina i le toto atoa. O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaonia i le olaga atoa i luga o masini. O le masini e faigofie ona faʻatautaia, taimi faʻatulagaina faʻamaumauga - 9 sekone. Le maualuga o le faʻatuatuaina o fua faʻatatau e maualuga.

O lenei auiliiliga e masani lava ona tufatufaina atu i falemai o Rusia i se tau maualalo pe leai foi se totogi. E masani lava, o vaega faapitoa o tagata gasegase e mauaina ni suʻega e leai se totogi mo ia. Saili faʻamatalaga auiliiliga uma i falemaʻi o lau 'aʻai.

Faʻaputuga o le Metele mita

O le tele o le maʻisuka e filifilia Aychek mai le kamupani lauiloa faʻapitoa. O lenei masini e tuʻufaʻatasia ai le faigofie o le faʻaogaina ma le maualuga.

  • E mafai ona faigofie ona taofi le masini i ou lima.
  • Ina ia maua mai iuga o le auʻiliʻiliga, na o le tasi le laʻititi o le toto e manaʻomia.
  • O aʻafiaga o le suʻega toto i luga o le faʻaalia o le meafaigaluega i le iva sekone pe a maeʻa le toto sampling.
  • O le pusa glucometer e aofia ai se peni togi ma se seti o fasi siaki.
  • O le uʻamea o loʻo aofia i totonu o le pusa e sili atu lona mamafa e mafai ai e oe ona fai se pupuʻu i luga o le paʻu e pei o le tiga ma le faigofie pe a mafai ai.
  • O fasi suʻega e faigofie lava ona lapopoa, o lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi i totonu o le masini ma aveese i latou pe a uma le suʻega.
  • O le i ai o se faʻapitoa faapitoa mo le sampling toto e mafai ai e oe ona aua le uuina se fasimea i ou lima i le taimi o se suʻega toto.
  • O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻafuasei ona gauaʻi i le toto manaʻomia.

O faʻasalalauga taʻitasi taʻitasi e faʻapipiʻi ai siaki. E mafai e le mita ona teuina le 180 o suʻega sili ona lata mai i lona lava mafaufauga faatasi ma le taimi ma le aso o le suʻesuʻega.

O le masini e faʻatagaina ai oe e faʻatusatusa le maualuga o le maualuga o le suka toto mo le vaiaso, lua vaiaso, tolu vaiaso poʻo le masina.

E tusa ai ma tagata atamamai, o se masini lelei tele lea, o taunuuga o le auiliiliga e toetoe lava tutusa ma mea na maua mai ona o se suʻega suʻe toto.

O le tele o tagata e matauina le saogalemu o le mita ma le faigofie o le faagasologa mo le fuaina o le kulukose toto e faaaoga ai le masini.

Ona o le mea moni e manaʻomia le toto maualalo i le taimi o le suʻesuʻega, o le faʻapipiʻiina o le toto e faʻatinoina ma le saogalemu mo le maʻi.

O le masini e faʻatagaina ai oe e faʻafeiloaʻi uma faʻamatalaga faʻamaumauga i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. O lenei mea e mafai ai ona e ulufale i faailoilo i luga o se laulau, taofi se tusi faʻataʻitaʻi i luga o se komepiuta ma lolomiina pe a manaʻomia e faʻaali ai faʻamatalaga suʻesuʻe i se fomaʻi.

O suʻega suʻega e iai fesoʻotaʻiga faʻapitoa lea e faʻaumatia ai le avanoa o le mea sese. Afai e le saʻo le faʻaaogaina o le siaki siaki i le mita, e le toe faʻaoga le masini. Aʻo faʻaaogaina, o le a faʻaalia le malae pe'āfai e lava le toto e faʻaaogā mo le auʻiliʻiliga e ala ile suiga o lanu.

Ona o le mea moni e faʻapea o vaega o suʻega e iai se vaega faʻapitoa e puipui ai, e mafai e le tagata gasegase ona paʻi atu i soo se vaega o le taʻavale e aunoa ma le popole e uiga i le solia o iuga o suʻega.

O vaega o suʻega e mafai ona gafatia moni le toto uma e manaʻomia mo le auʻiliʻili i le tasi le lua.

E tusa ai ma le tele o tagata faʻaaogaina, o se mea taugofie ma sili ona lelei mo fua o aso taitasi o le suka o le toto. O le masini e faʻafaigofie tele ai le ola o le maʻisuka ma mafai ai e oe ona pulea lou lava soifua maloloina i soo se mea ma soo se taimi. E mafai foʻi ona tuʻuina atu ia lava upu taufaasese i se glucometer ma se siakiina telefoni feaveaʻi.

O le mita o loʻo i ai se faʻamatalaga tele ma faigofie, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga manino, e mafai ai e tagata matutua ma tagata gasegase ona iai ni faafitauli faʻaaliga e faʻaaoga ai le masini. Ma le isi, o le masini e faigofie ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le tele o kulupu tetele. O le faʻaaliga e i ai se galuega mo le seti o le uati ma le aso. O iunite faʻaaogaina o le moli / lita ma le mg / dl.

Le mataupu faavae o le glucometer

O le auala eletise mo le fuaina o le toto toto e faavae i luga o le faʻaaogaina o tekonolosi meaola. I le avea ai o se tagata e faʻaleleia le tino, o le enzyme glucose oxidase, e faia ai se suʻega toto mo le mea o iai i le beta-D-glucose.

Glucose oxidase o se ituaiga o faʻamalosi mo le faʻamaʻiina o le kulukose i totonu o le toto.

I lenei tulaga, ua tulai mai se malosi i le taimi nei, lea e auina atu ai faamatalaga i le glucometer, o taunuuga na maua mai o le numera lea e aliali mai i luga o le faʻaaliga o le masini i le tulaga o le auiliiliga o taunuuga i le moli / lita.

Faʻasaʻoina o Taʻoti Meter

  1. O le vaitaimi o fuaina e iva sekone.
  2. O se suʻesuʻega e manaʻomia ai le 1.2 i le toto.
  3. O le suʻeina ole toto e faia i le va o le 1.7 i le 41.7 mmol / lita.
  4. A faʻaaogaina le mita, e faʻaaogaina le metotia o fuataga eletise.
  5. O le masini masini e aofia ai le 180 fuataga.
  6. O le masini e faʻaogaina i le toto atoa.
  7. Ina ia seti le code, e faʻaaogaina se laupepa.
  8. O maa na faʻaaogaina o le CR2032 pamu.
  9. O le mita e maualuga 58x80x19 mm ma le mamafa 50 g.

O le siakiina o le glucometer e mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa faapitoa pe faʻatonuina i le faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi mai se tagata faʻatuatuaina. O le tau o le masini e 1400 rubles.

E mafai ona faʻatau se seti o suʻega limasefulu mo le faʻaaogaina o le mita mo le 450 ru. Afai tatou te fuaina le tau o le masina o suʻega, ona mafai lea ona tatou fai atu ma le saogalemu, o Aychek, pe a faʻaaogaina, vaevaeina le tau o le mataʻituina o le toto toto.

O le pusa o le kullucometer Aychek e aofia ai:

  • O le masini lava ia e fua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
  • Pulu tui,
  • 25 aisa,
  • Faʻaogaina le fasipepa
  • 25 tofotofo vaega o Icheck,
  • Maea le tauaveina o mataupu,
  • Cell
  • Faatonuga mo le faaaogaina i le gagana Rusia.

I nisi o tulaga, e le aofia ai fasi pepa faataitai, o lea e tatau ai ona faʻatau ese. O le taimi e teu ai pepa o suʻega e 18 masina mai le aso o le gaosiga ma se fagu e leʻi faʻaaogaina.

Afai ua tatala le fagu, o le ola o le ola e 90 aso mai le aso e tatala ai le afifi.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina glucometers e aunoa ma ni sasa, talu ai o le filifilia o meafaifaʻaili mo le fuaina o suka o loʻo lautele lautele i aso nei.

E mafai ona teuina ni fasi siaki i le vevela mai le 4 i le 32 tikeri, e le tatau ona sili atu i le 85 pasene le maualuga o le ea. O le faʻasalaga e faʻasaʻo le la e le taliaina.

Auiliiliga e uiga i mea lelei ma mea le lelei (+ photo).

O aʻu o le maʻisuka ituaiga 1 ma se mea na tupu i le 3 tausaga, i le taimi lea na ou taumafai ai i nai kopa. O se taunuuga, o le filifiliga na pau i luga o le iCheck, o le sili ona aoga mo tupe. O ona lelei ma faʻafitauli o loʻo mulimuli mai.

1.Le tau o fasi siaki. Tau, tau ma le tau. O paʻu taugofie e mo na o le Satelite, ae le o aofia i totonu o le pusa, ma le lelei o fuataga o le satelite e mafua ai le tele o faitioga. O le tau o le teuina 100 pepa faʻataʻitaʻiga + 100 lancets mo le iCheck e na o le 750 ruuga.

2. Lancets - o mai ma ni fasipepa. Leai se mea e tatau ona faʻatau eseese, o mea uma e aofia ai, ia tautala.

3. O faʻasalalauga e laugatasia ma fetaui ma le tele o tui.

4. Faʻalelei faʻalelei. E faʻamaonia tasi i luga o fasipepa uma o le tasi faasologa ma le numera tasi. Faʻamolemole tuʻu le pulou faʻatasi ma le numera i totonu o le mita ma ua e faia!

5. Tele numera i luga o le faʻaaliga.

6. Faʻamaonia. Faʻasalaga mai se maualuga tele i luga o le tile - naʻo le gaʻo.

7. Fua o le plasma concentration, e le o le toto atoa. E tusa ai ma suʻesuʻega talu ai nei, o le maualuga o le kulukose i le plasma e atagia ai le kulūkose.

8. Fuataga lelei. Faatusatusa i le AccuCheck Performa - o taunuuga e fetaui ma totonu o le mea sese.

9. 50 tausaga le umi e ola ai. Ma e leai se mea taua, leai se toe faaleleia, i le tulaga o le toilalo, o le a suia (na faʻamaonia e le tufatufaina).

10. E i ai fautuaga pe ae faʻatauina ni tagapepa 4-6, ma e leai se totogi o le mita.

1. O le taimi o le 9 sekone, o nisi e itiiti (5 sekone). Ae e le faʻalavelave lenei mea: aʻo faʻatusatusaina, e na o le taimi lava e te faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le uila mai le tagata e tu.

2. O lapisi e lapoa. A e momoe moe se fasi fasi pepa e 25 i totonu o le taga o le mataupu, e siʻisiʻi laitiiti. Ae mo sea tau, o se agasala le faitio. E tutusa lava le AccuCheck Performa o loo i ai ni ituaiga o le revolver type - o pupuu mo 6 nila, ae e tau tele.

3. Se atigi maʻa. E ui e talafeagai ia te aʻu, ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona e mauaina isi, e le taugata.

4. Faʻaaliga faigofie LCD, e matua leai se aoga. Ae, i le mea moni, o le a le mea e manaʻomia mai le mita, vagana ai le tsifiri (o loʻo i ai se manatuaga mo taunuʻuga ua mavae).

5. Vaevaega tele, seevaevae. Ae mo aʻu e le taua lenei mea.

6. Atonu na o le pau lea o le toe faafoi moni o lou manaomia o sina toto, ae e sili atu nai lo le taugofie o glucometers (mo se faataitaiga, o le AccuCheck Performa). Afai e le lava le toto e faʻaaoga, o le a faʻaititia le iuga. E filifili e ala i le masani ma le saʻo, i se tau faapea o fasipepa e le leaga.

7. E le masani i falemaʻi masani. E le mafai ona e tamoe i le fale talavai i le po ma faatau ni fasipepa. Ae, talu ai o loʻo ou mauaina le lumanaʻi, e le afaina aʻu.

Le iʻuga. Ou te pasi 5, aua o auCheck e fetaui lelei mo aʻu mo le tau ma le lelei. Ma po o le a lava le tau - o se fa fa. E sili le lelei mo i latou e fia ola i le maʻisuka fiafia, mulimuli mai ia latou suga, ae le manaʻo e totogi le tele mo se malulu e pei o AccuCheck (o paʻu e 2-2.5 taimi sili atu le taugata, e le o le faitauina o lancets, e taugata tele).

Yakov Schukin tusia le 10 Nov, 2012: 311

Seʻi ou faʻafeiloaia tagata uma.
E i ai laʻu OneTouch Verio.
Lua vaega. E seasea ou faaaogaina.
E pei lava o le mamanu. Ae maise lava le mea e lanu ai le peleni.
E leai se totogi o aʻu fasipepa.

Na tusia e Vladimir Zhuravkov le 14 Dec, 2012: 212

Talofa, tagata faʻapitoa!
E i ai aʻu 3 uila:
Accu-Chek Active New (Accu-Chek Active), Manufacturer Roche (Suiselani) - na muamua faatauina mai, i luga o le fautuaga a se fomaʻi (ou te mauaina ni suega saoloto mo ia).

Talu ai ona e le lava tupe maua, o le fesili na tulaʻi mai i le faʻatau mai o se lua o le kullucometa ma mea taugofie taugofie. Faʻapipiʻi mo le iCheck, Faʻailoga Suʻe (UK). O lenei mita ei ai le tau maualalo maualalo i luga o le maketi a Rusia - 7.50 rubles, ma le maualuga maualuga o Europa. Faʻamatalaga fou mo le tamaoaiga 100 sikola faʻataʻitaʻiga + 100 vaʻavaʻa faʻaaogaina 750 rubles. i le faleoloa TestPoloska http://www.test-poloska.ru/.

I totonu o la matou falemaʻi, e le maua i taimi uma avanoa o suega free mo Accu-Chek Active New (Accu-Chek Active), o le aso lea na ou faatauina ai se tasi masini: Contour TS (Contour TS), Manufacturer Bayer (Siamani), 614 rubles. i le fale talavai Rigla. E toetoe lava o taimi uma e leai se totogi e maua ai. (O le tau o fasi fale i faleoloa e mai le 590 i le 1200 rubles). I le auala, o lenei masini e le manaʻomia ai le faʻamaonia, e le mafai ona faia se mea sese i se vaʻa po o se fasi pepa.

Mo faʻataʻitaʻiga uma e tolu, o faʻataʻitaʻiga e aoga, pe a uma ona tatala le afifi, ao leʻi oʻo i le faaiuga o le taimi o loʻo faʻaalia i luga o le pusa (mo le tele o isi, e le sili atu i le 3 masina), atonu e saʻo mo i latou e fuaina le SK 1-2 taimi i le vaiaso.

Masalo ou te tau lava o le laki, ae pe a fuaina i masini uma e tolu i le taimi e tasi, o taunuuga e fetaui ma le 100%.

E uiga i vaivaiga ua matauina:
Akku-Chek leai se faailo leo o le sauni mo le fua ma le faaiuga o fua.
O le Contour TS o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga laiti i le telē, e le faigofie tele ona alu ese mai le penitala.
IChek e te le tuʻuina atu ni faʻataʻitaʻiga saoloto.
O aʻu lava ia e leʻi maua isi faʻaletonu :-):

I le faaopoopo atu i fasi fuataga e leai se totogi i le masina, ou te le sili atu i le 1000 rubles.

Ou te moomoo ia te outou uma Fiafia ma le Soifua Maloloina Lelei!

Misha - tusia le 12 Jan, 2013: 211

Lelei lelei E i ai loʻu mita Taʻu paʻu e tasi. A maea feutagaiga ma pulega faʻaitulagi ma feterale mo le ono masina, ona sosoo ai lea ma le isi lua, o suʻega e tuʻuina atu i le 50 vaega. i le masina O le a ou le leoa e uiga i pulega o le malo, e pei e leai se malamalama i la latou vaega mo le tuʻuina atu o vaega o suʻega. 50 pi. i se masina, e mautinoa lava e itiiti ifo nai lo le mea e manaʻomia e le tulaga faʻasalalau, ae e lelei lava. Mafaufau i le manuia o le le atoatoa o le soifua maloloina, o suega i le tele o mea e lei galue i ni aofaiga tetele. Ou te matauina ina ua maeʻa le vaetamaina o ofisa o le soifua maloloina o le malo i totonu o le setete, o lona uiga, o le siitia atu o malosiaga i itulagi, o le tulaga ua faaleleia, ma le au ofisa na foliga mai ua sili atu ona gauai atu i manaoga o tagata. Peitai, e aunoa ma se talosaga i le kovana, e le mafai foi ona faia.

Irina tusia 13 Jan, 2013: 220

Taavale femalagaaʻi - tasi na tuʻuina atu i le falemai, o le lona lua na faʻatau mo tamaiti. togalaau ma i le mea tonu lava o se tagata fai afi (ua uma ona i ai se mataupu pe a faafuasei ona ia aveina le mita e galue ai, pe a ia tuua se tamaititi ma lona tinamatua). E saʻo lelei. E maofa lava e mafai ona maua le taui, paʻu i le fale suesue o le falemaʻi.
O se mea tiga o le vaega o suʻega e tatau ona e faʻatau. I latou i le setete. o vailaau mo togafitiga e le tupu. I le masina 3-4 afe rubles. lau.
Ou te fiafia foi i siaki a Accu. I le gasologa o le vaiaso sa ou suʻeina ni ata eseese. Faatusatusa i le Contour. O le tasi uso o se maʻi suka. 2 sa i teineiti i le falemaʻi. Ma faʻatusatusa i se fomaʻi. O le eseesega o le 0.2-0.5. Lelei o le kulukose toto.
O a upu e valaau ai se tasi e sili atu le faigofie ona leai ni upu.
ae o luga o lea mea ua tuuina mai ia i matou ni pusa fuataga e 50 pcs. i le masina.
Mo lenei mafuaʻaga, ma faʻatau
Ioe, ma sa ou faalogo i ni iloiloga lelei e uiga ia te ia
e leai se mea sese e pei o lea. o le eseesega e fesootaʻi ma le tafao mai le 0.5 i le 4. ma o taimi uma e ese ai.
lafo i totonu o le otaota ioe faʻamalie mo le tupe
I le faaiuga o Ianuari tatou te oi le falemai.
ma Kontur ma tasi le paʻu e ave ma aʻu i le falemaʻi
A maeʻa ona ou faʻasoa iʻuga

Marina Conscientious tusia le 13 Jan, 2013: 214

Sa ou ola i le maʻisuka mo le itiiti ifo i le tausaga, ae mo nisi mafuaaga na ou faalogo muamua ai i le mea moni latou te tuʻuina atu vaega poʻo masini. Na le amanaiaina mea e tatau ona maua.
E tasi laʻu Accu-Chek Meter. Ou te faʻatauina ni faʻataʻitaʻiga i se vailaau faʻapitoa mo le 620 r 50 pi, e ui lava e mafai ona maua i se falemaʻi masani mo sili atu i le 800 rubles. Faʻasino i le faiga faʻavae lautele, e le taugata tele.
I le faʻamasinoina e ripoti, e leai ni faitioga e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga, ae ou te fia iloa atili pe faapefea ona faʻaalia i totonu o pulu? E le faigofie le aso ma taimi faatulagaina mai le tau maualalo. Ma o fea mea mai lenei vaaiga o loʻo faʻaalia lelei?
Ae o le mea lautele, e fetaui lelei le masini, ae ou te le alu ese lava

Elena Volkova na tusia Ianuari 15, 2013: 116

Ae peitai e uiga i glucometers.

O le a le mea na mafua ai ona maua i le toto poo le a le mea na mafua ai ona maua i le toto? o le plasma ma le auala e faaliliu ai le iuga? O lenei ou te le iloa po o le a le numera e tatau ona iloa. E faapefea ona siakiina le mita o le kulukose toto i le fale suesue pe a fai o le taunuuga o le toto, ae o loʻo i ai le plasma? Ianuari. Faafetai lava.

Faamauina i luga o le taulaga

E tuʻuina atu ia te oe le lelei i luga o tagata asiasi masani:

  • Tauvaga ma tau taua
  • Fesootaiga ma tagata kalapu, faatalanoaga
  • Tala o le Maʻisuka I vaiaso uma
  • Fono ma talanoaga avanoa
  • Faʻamatala ma talatalanoaga

O le resitalaina e vave tele, e le itiiti ifo ma le minute le umi, ae o le a le aoga tele!

Faamatalaga kuki Afai e faʻaauau pea ona e faʻaaoga lenei 'upega tafaʻilagi, matou te manatu ua e talia le faʻaaogaina o kuki.
A leai, faamolemole tuu le nofoaga.

Afai e te filifili po o le fea mita e faʻatau, o oe o iinei ● Glucometer Aychek ICheck ● Faʻafanua ● Faʻaaogāina le gaioiga

Glucometer iCheck Aychek Sa tatau ona ou faatauina ao ou maitaga. O lenei manaoga na mafua mai i le siama o le GDM (o le maʻisuka gestation diabetes) ina ua maeʻa le suʻega ole toleniga o le kulukose. E le gata i se taumafataga e le aofia ai gaʻo gaʻo vave, na faʻamalosi mai le fomaʻi i se aso o fua o kulukose i le taimi muamua ma le maeʻa o meaai (ina ua mavae le 2 itula).

Aʻo filifilia se glucometer, na muai taʻitaʻia au e le tau o le masini lava ia. O le taimi lena, sa i ai se gaioiga i le faʻafesoʻotaʻi o falemaʻi a le vasega ma na mafai ona faʻatau le Accutchek glucometer mo na o le 500 rubles. Ae, talu ai ona e fuafua le tele o lau tupe e faʻaaluina i luga o mea e teu ai meaʻai, suʻe suʻega, na suia loʻu mafaufau e uiga i le faʻatau. I le faʻatusatusaina o le tau o le suʻega, o le filifiliga na pa'ū i le iCheck Aychek glucometer.

I le 2015, na ou faatauina mai mo le 1000 rubles. i se fale talavai i tafatafa o le fale. E matua le lava, ae o le tau iina mo le toeitiiti 2 tausaga e leʻi suia. E mafai ona e faʻatau se glucometer i luga o le Initaneti. O tau i le va o le 1100-1300 rubles. A aunoa ma le faʻaaogaina - 500-700 rubles.

FAAMAEAINA SET.

Pusa, faatonuga auiliili, ato teuina.

Glucose toto. Fuafuaga faigofie.

E na o le lua mūtū M ma le S. Faʻaaogaina M, e liliu le masini, e mafai ai e oe ona matamata i faʻamaumauga i le mafaufau, ma auai i le setiina o le aso ma le taimi. I le faʻaaogaina o le S, o le masini e tape, e setiina le aso ma le taimi. Faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona e faʻamalamalamaina le mafaufau.

O le mita ei ai le faʻataʻi tele LCD ma le numera tele. I le pito i lalo o loʻo i ai se faʻaoga mo le faʻapipiʻiina o se fasimea. I le itu o loʻo i ai se pu mo le faʻaogaina o le uaea mo se PC. O le 3-volt lithium battery e nofo i tua o le tapuni. E mautinoa e le kamupanī e tatau ona lava mo le 1000 fuataga.

★ E mafai ona e filifilia le iunite o fua: mmol / l poʻo mg / dl.

Faʻamanatu 180 fuataga i le taimi ma le aso.

E mafai ona faʻatusatusa le maualuga o le kulukose mo le 1, 2, 3 ma le 4 vaiaso.

★ O lipoti e leo e maualalo pe maualuga. faailo ma tusiga "Alofa" ma le "Faʻaaoga".

★ Ua i ai le tomai e faʻafesoʻotaʻi ai i se PC e faʻaliliuina ai faʻamaumauga. Ae o le uaea mo nei faamoemoega e tatau ona faatauina eseese. E manaomia foi le polokalama.

Lancet masini. O se sulu. Faʻaaogaina faigofie: faʻasolosolo le pito i luga, faʻaofi le faʻailoga, aveese le puipuiga, vili i le pito i luga, faʻafiafia le masini e ala i le tosoina o le mea sinasina mai tua. Pau lava le mea e mafai ona e maua ai le toto, lea matou te faʻaaogaina ai se tagata e tu i tafatafa o le tamatamailima, ona faʻasaga lea o le kuluma ulutala. I luga o le vaega e le vavalalata o loʻo i ai faailoga faʻapitoa mo le filifilia o le malosi pipisi. Afai o le paʻu i luga o le tamatamaʻilima o se gasegase, e tatau ona e filifili se punoʻe loloto.

Lancets. O palasitika nei "laau" ma se nila faʻapipiʻi i totonu o se atigipusa. E i luga o latou pulou puipui.

Vaevaega. O loʻo teuina i totonu o se pusa faʻapitoa, i le pito i lalo o loʻo i ai se fale susu. A maeʻa ona aveese le fasipepa, e tatau ona e tapunia le tapuni i se vave vave e mafai ai ona aloese mai le faʻafefe o le mea na totoe. Afai e te le mulimuli i lenei tulafono, e mafai ona e faʻaleagaina i latou ma maua ai ni mea le saʻo.

A maeʻa ona tatala, o le ola papa o le suʻega e 90 aso.

Faʻaogaina le fasipepa. O loʻo iai faʻamatalaga e uiga i vaega taʻitasi o suʻega. O lana ata o le a laʻititi laitiiti.

MATAUPU FAAVAE O LE GALUEGA O LE GALUEGA Glucometer.

FUAFUAINA O LE LAIGALUEGA FILIFILIA MA LE AYCHEK.

● Muamua e tatau ona fufuluina ou lima i le fasimoli ma le vai mafanafana, fufulu suavai. O le susu e saʻo le matutu. Ma o le itiiti ifo o le susu o le a faaitiitia ai le toto ma o le taunuuga o le a le amanaiaina.

I faatonuga mo le masini, faʻapea foi luga o nofoaga o le maʻisuka, e le fautuaina e fufuluina le tamailima i le ava, aua o le mea lea

Faʻamama lou tamatamailima mo sina toto.

● I le isi itu, tauia le tagata e tu i luga ma se uila, faʻapipiʻi le malosi o le puncut, faʻafeʻei luga.

● Ona tatou aveese loa lea o le siaki, vave tapuni le tui. Faʻaofi le fasipepa i le mita e pei ona faʻaalia i le ata oi lalo. I lenei tulaga, e ono otometi lava ona liliu le iunite, lea e matua faigofie lava. Taua: pe ae faʻaalia le faʻaaliga e tatau ona avea ma faʻamatalaga "OK" ma le faailoga o le paʻu paʻu o le toto. Ua saunia le meafaigaluega mo le faʻaaogaina.

● Faʻailoa lou tamatamailima. Faʻamamaina, faʻapalapala le mataʻu o le toto. I faatonuga i le mita, e le o se upu e uiga i lenei mea, ae o isi punavai fautuaina e solo le mataua muamua, ma faʻaaoga le lona lua mo le suʻega. Ou te le iloa po o fea oi ai le mea moni, ae o loʻo ou alu pea i le lua mataua.

E taua foi: e le tatau i se tasi ona "susu" se tamatamailima, ona o lenei tulaga e mafai ona tatala mai ai le suavai intercellular, lea o le a faaitiitia ai le toto.

● E i ai le pu i le taumatau. O iinei tatou te faʻaaoga ai la tatou matāua. E leai se mea e tatau ona faʻafefiloi i luga o se fasipepa - o le toto lava ia e "suʻeina" i le capillary.

● Ona amata lea ona "mafaufau" le mita. I le taimi lava e tasi, o laina mimilo e moli i luga o le lau. Ma le mea mulimuli, a maeʻa le 9 sekone, o le taunuuga e aliali mai.

Glucometer coding.

I le talanoa e uiga i le tuufaatasiga o le seti, na ou taʻua ai le fasi pepa. O lenei manufeʻai e manaʻomia mo le fesuiaiga ma le faʻaogaina o le mita. A aunoa ma le toilalo, e faia lenei mea i le taimi muamua e faʻaaoga ai, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o se afifi fou i fasi pepa. O le taimi lava e te alu ese ai mai fasipepa, e tatau ona e togiina ese le gata mai lalo ifo o latou, ae o le fasipepa - ua le o toe manaomia. O siaki fou fou o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai lana lava fasi pepa. Aʻo leʻi amataina le fuataga, faʻapipiʻi lenei fasipepa i totonu o le fasi mea. O le mea lea, o le mita ua faʻailogaina mo se vaega fou. Afai e le faia lenei, o le a le saʻo ia fua.

A maeʻa ona tuʻuina se laina fou, e faʻaalia se code i luga o le faʻaaliga e tatau ona fetaui ma le numera i luga o le fasi pepa ma le pipili.

I loʻu manatu, sa ou talanoa e uiga i mea taua. Le auala e faatulaga ai le mita o loʻo faʻamatalaina auʻiliʻili i lena tusi lanumeamata. O le a ou le leoa e uiga i lenei mea, a leai o le a tutusa ma le tusi lesona. O le mea lea, ou te sosoʻo malie atu i ou lava aafiaga.

OʻU FAʻAALIGA O LE FAAAOGAINA O LE GALUEGA AYCHEK.

Muamua, ou te manaʻo e tuʻuina atu se laulau o le kulukose o le toto masani, ma le maʻisuka ma le maʻisuka (tagata faʻapitoa, ata tuga).

E pei ona ou taʻua i luga, na ou maua i le GDM. Sa tatau ona ou faia fua i aso taitasi. Ma faʻapea lava seia oʻo i le fanau mai. O le anapogi ma le suka e lelei lava i taimi uma. Ae a maeʻa ona 'ai pe a uma le 2 itula - e leʻo taimi uma. I lena taimi sa ou le tusia ai ni iloiloga, ma, o le mea e leaga ai, na le amanaia aʻu faamaumauga ma le iʻuga ae ou te leʻi iloa foi o loʻo i ai se nofoaga mo faʻamatalaga i totonu o faatonuga.

Aisea na amata ai ona ou talanoa e uiga i lipine? Ma o le mea moni e faapea, i lena taimi, ou te le i iloa moni lava le mea na tupu ma faʻaseseina ai au tali. O le mea uma lava e uiga i le faʻamautuina o le mita. Glucometer iCheck Aychek

Ma o lona uiga e tatau ona faʻatusatusa au fuataga ae le o le masani i le 3.5-5.5 mmol / l, ae ia 3.5-6.1 mmol / l. Aua o le maualuga o le kulukose i le plasma e maualuga atu nai lo le toto atoa. O le mea moni, e iai isi tapulaʻa mo fafine maʻitaga, ae o le faafitauli e tutusa lava - ou te leʻi iloa uma mea taufaasese. Masalo sa le fiafia o ia aua o taunuuga e le aoga i nisi taimi. Ma e leʻi faamaninoina lava e le fomai lenei mea i luga o le faʻaogaina o loʻu mita.

O faatonuga mo Aichek ei ai se ipu mo le faaliliuina o le plasma iʻuga o le toto ma vice versa:

I se isi faaupuga, o le taunuʻuga na maua e faʻaaoga ai le iCheck Aychek glucometer e tatau ona vaevaeina i le 1.12 ina ia maua ai le iuga ile toto atoa. Ae ou te manatu o le faia o lenei mea o le filifiliga atoa. I le uma, e mafai ona e faʻatusatusa i tulaga tutusa o plasma.

Mo se faʻataʻitaʻiga i lalo, o laʻu kulukosese mo le aso e tasi. O fuainumera mumu o taunuuga o le fuafuaina o tulaga faatauaina mo le toto atoa. E foliga mai, o mea uma e fetaui ma tulaga faatonuina mo le plasma ma le toto.

O loʻo pepelo o ia pe leai foi? O le fesili lena.

Ina ia taliina lenei fesili i le sao e mafai ai, e tatau ona e faʻatusatusa le faitau mita i fua o suʻesuʻega. Ae e le o mea uma! O le mea lelei, e le o se mea e sili ona lelei le mauaina o se vaifofo faapitoa o le kulukose. E faʻaaogaina i le vaega o le suʻega nai lo le toto. Ona faʻatusatusaina lea o le faailoga i tulaga masani i luga ole pu.A maeʻa lena, e mafai ona tatou faʻamaonia pe o le mita mita / faʻataʻitaʻiga o faʻasalalau le mea moni pe pepelo, pei o Munchausen. Faatasi ai ma se agaga toʻafilemu, faatulaga se taua i le va o masini ma le fale suesue.

I totonu o loʻu 'aʻai, e leʻi faʻalogo tagata faigaluega i falemaʻi e uiga i sea ituaiga vavega e pei o lenei fofo. I luga o le initaneti e faigofie ona maua. Ae ui i lea, o le tuʻuina atu o le a tau e pei o se afifi fou o fasi siaki. I le vaai ai i lenei mea, na sau ai se tamaloa ia te aʻu, ma faatasi ai ma ia na matou filifili ai matou te le manaomiaina. O le mea lea, ou te le o 100% mautinoa o laʻu glucometer. O nisi taimi e foliga mai ia te au o loo pepelo o ia. Ae o nei mea na o aʻu taumatematega, e le o faʻamaonia i mea moni. E le gata i lea, o mita taitasi ei ai le aia tatau i se mea sese o le 15-20%. E saʻo.

Ae sa ou faia lava se suʻega. I le taeao i luga o se manava gaogao, na ia fuaina le kulūkose i le fale, ona alu ai lea o ia i le fale suesue i luga o se manava gaogao. O iʻuga ia. Aua le gauai atu i le aso ma le taimi i le faaaliga. E le o faʻatulagaina.

Ma o le mea lenei ua tatou maua: o le taunuuga o le suega o le glucometer o le 5.6 mmol / l, o le suʻesuʻega suʻesuʻe ile 5.11 mmol / l. O le eseesega, ioe, e, ae le o se faʻalavelave. O le mea lea e tatau ai ona amanaʻia le sese o le mita, faʻapea foʻi ma le mea moni e faapea o fua na faia i le taimi e tasi. Mai le taimi o le fuaina o le fale na mafai ai ona ou fufuluina, fai ou lavalava, savali i le taofi ma mai le tu i le potu suesue. Ma o se tasi lenei o gaoioiga i mea uma. E le gata i lea, o se savaliga i le ea fou. O nei mea uma e mafai ona afaina ai le faʻaitiitia o le kulukose toto.

O se taunuuga, o le suʻega na faʻaalia e tusa lava pe o loʻo taoto laʻu mita, o le mafuaaga lea. I soo se tulaga, o fuataga tutoatasi ua na o se auala faaopoopo e pulea ai. Vaitaimi, e tatau ona e foaʻiina le toto mo le suka i le fale suesue. I le faaopoopo atu i le auiliiliga o le kulukose, ou te foai atu le toto mo le hemoglobin glycated mo le taimi lona lua. E sili atu lenei faʻamatalaga.

O le Hemoglobin e maua i le toto mūmū mūmū e ave ai molelaʻau molekone i totoga ma fusi. O le Hemoglobin e ese lona taua - e fusia ma le fesuisuiai i le kulukose e ala i se tali lemu-e le enzyme (o lenei faagasologa ua taua o le upu mataʻutia po o le glycation i le biochemistry), ma o le hemoglobin glycated o se taunuuga.

O le maualuga o le hemoglobin glycation e maualuga, o le maualuga o le maualuga o le suka o le toto. Talu ai e ola na o le 120 aso ola o le toto toto, o le tikeri o le glycation e matauina i lenei vaitau.

I se isi faaupuga, o le tikeri o le "moliaga" ua fuafuaina mo le 3 masina po o le a le maualuga o le maualuga o le suka o le toto i aso uma mo le 3 masina. A maeʻa le taimi lenei, e faʻaleleia le faʻafouina o lela mūmū, ma o le isi itu o le a atagia ai le maualuga o le suka i le isi 3 masina ma isi.

E 5.6% loʻu 5. (o le masani e oʻo i le 6.0%). O lona uiga o le averesi o le suka i le toto i le past 3 months e tusa ma le 6.2 mmol / L. O loʻu hemoglobin glycated ua latalata i le masani masani. O le mea lea, e matua mafai lava pe afai ou te masalomia ua mimita le mita o le kulukose toto, ou te le faia fua. E taua le toe faʻafoʻisia o lou alofa i lau pele

FAAIUGA.

Faʻamatalaga:

● O le pito sili ona taua o le suʻega o tupe faʻasoasoa tupe mo aʻu. Faʻasalauina 50 vaʻavaʻavega + 50 taʻavale tau tau 600-700 rubles. Ma o le Akkuchek ua taua i luga e toetoe lava faalua ona taugata. Ma o lenei tau e naʻo le 50 fasi pepa e aunoa ma se laupepa.

O le mea lea, "nofo" i luga o aso fanau ma e le o faigaluega, ia faʻatau mai taimi mo le pulea e le tagata o ia lava, o lea o la latou tau o se mea e faamuamua mo au.

● Faigofie ona faʻaaoga. E leai se mea e faʻatusatusa i ai, ae leai se mea faigata i le faʻaaogaina o lenei mita. Ae maise lava pe afai ua maeʻa ona faia aso uma ile masini.

● O mea uma e te manaʻomia e fuaina ai le suka ua uma ona aofia ai.

● Ia vave ona maua le iuga - 9 sekone. Ioe, afai e te faatusatusa le taimi faatalitali ma le Akchekom tutusa (5 sekone). Ona foliga mai ai lea o le maeʻa atoatoa o le mafaufau o Aychek. Ae ia te au lava ia, o lenei eseesega e foliga mai e le taua tele. O le a le 5, pe a le 9 sekone - vave. O lea, ioe, o se faʻaopoopoga lea.

● Faʻavasegaina o maʻa. Ona o le mea moni o le tele o falemaʻi e tuʻuina atu i ai plasma, o lenei mea e faaopoopo - e le manaʻomia ona mafatia i le faʻaliliuga.

● Faʻamatalaga faigofie. Ioe, ou te iloa o loʻo i ai glucometers e le manaʻomia le faʻamaonia. O le mea lenei, ae matua faigofie lava - faʻaofiina se fasipepa ma o le mea lena.

● Metotia talafeagai o fuataga - elekene.

● Tuuina atu le tusi saisai a le kamupanī. E manaia ma fetolofi i le taimi lava e tasi - O le a ou oti, ma o le mita o loʻo i lalo o le tusi saisai. Ou te leʻi iloa muamua muamua.

Minus:

● O lea o le a ou tusia ai loʻu masalosalo faavaitaimi e uiga i taunuuga o fuataga.

I le lautele, ou te fautuaina le iCheck Aychek glucometer ia le itiiti ifo ioe mo au e taua tele mo faʻasologa o suʻega tau tupe. Mo faʻamatalaga talafeagai, o se faafitauli lenei mo masini faʻapitoa. O le a le mea e sili atu ai le totogi mo se ituaiga?

Tuua Lau Faamatalaga