Oʻuga o le faʻaaogaina o le 1000-mic aciditis i le prostatitis

O le vailaʻau e faia i le foliga o se paʻu paʻepaʻe, lea e tatau ai ona saunia se fofo mo le faʻaogaina o le intramuscular ma le inumaga.

O le gaioiga malosi o le amiuni sulfate, lea i le 1 fagu e mafai ona 1000 mg, 500 mg poo le 250 mg. O vaega o ausilali o loʻo aofia ai foi: vai, disodium edetate, sodium hydrogen phosphate.

Faʻataʻitaʻiga

Ole vailaʻau o se vailaʻau faʻasaʻo lautele. O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga antibacterial, e faaleagaina ai ituaiga o siama e tetee atu i le cephalosporins, e faaleagaina ai o latou cytoplasmic membranes. Afai e faʻamautu faʻatasi i le taimi lava e tasi le inisinia, o le aʻafiaga o aʻafiaga i luga o nisi o mafatiaga e matauina. O le vailaʻau e le afaina ai microeroganic oleerobic.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i foliga o le paʻu, lea e saunia ai se vaifofo mo le iniseti ma le iniseti. O se vailaʻau o le microglorcopic hygroscopic e lanu-kulimi lea e tuʻuina atu i totonu o 10 ml ipu fagu manino. O voli taitasi e aofia ai le sulkawa sulfate (1000 mg). 1 pe 5 fagu ua tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa faʻatasi ma faatonuga.

Pharmacokinetics

A maeʻa le iniseti o le intramuscular, o le vailaʻau e faʻaaogaina le 100%. Faʻaiʻu i totonu o isi masini. E oʻo atu i le 10% e fusifusia i aʻafiaga toto. E leai ni suiga i le tino. E mafua mai fatugaʻo e le suia mo le tusa ma le 3 itula. Ole maualuga o le aminakon i le plasma toto e maualuga ile 1.5 itula pe a uma le tui. Faʻaaogaina o Renal - 79-100 ml / min.


O le gaioiga malosi o le amiuni sulfate, lea i le 1 fagu e mafai ona 1000 mg, 500 mg poo le 250 mg.
Ua i ai le aafiaga antibacterial o Amiakon, ua faaleagaina ai ituaiga o siama e tetee atu i le cephalosporins, ua faaleagaina a latou cytoplasmic membranes.
O le vailaʻau e faia i le foliga o se paʻu paʻepaʻe, lea e tatau ai ona saunia se fofo mo le faʻaogaina o le intramuscular ma le inumaga.

Pharmacodynamics

Ua i ai i le Amiwani se aafiaga aʻafia. O le mea galue malosi e fegalegaleai ma le 30S o vaega laiti o ribosomes ma taofia ai le fausia o matrix ma faimalaga RNA complexes. O le vailaau faʻasaina e puipuia ai le gaosiga o faʻamalosi o le protein lea e maua ai le cytoplasm o se siama siama. O le fualaau faasaina e sili ona aoga i:

  • siama faʻamaʻi-siama ole gaʻo (pseudomonas, Escherichia, Klebsiella, tautoga, Aiaiga, enterobacter, Salmonella, Shigella),
  • Gram-positive pathogens (staphylococci, e aofia ai aʻafiaga tetee i le penicillin ma le 1st generation cphaphalosporins).

Eseese lagona e oʻo i ai i isi:

  • streptococci, e aofia ai aʻafiaga o le hemolytic,
  • fecal enterococcus (o le vailaʻau e tatau ona faʻafoʻiina faatasi ma le benzylpenicillin).

O le aʻafiaga o le antibiotic e le faʻaaogaina i le siama ole siama ma mea faʻapipiʻi intracellular. E le faʻaumatia le vailaau faʻamaʻi e enzymes e faʻaitiitia ai le gaioiga a isi aminoglycosides.

Faailoga mo le faaaogaina o le Amihirin 1000 mg

Faʻaaliga mo le faʻafoega o fualaau faasaina:

  • faamai pipisi o le manava (pneumonia, tigaina o le bronchitis masani, purulent pleurisy, iniseti pulmonary),
  • suauʻu e mafua mai siama siama-siama,
  • afaina ai le fatu fatu,
  • siama faʻaleagaina o le neurology (maningitis, meningoencephalitis),
  • afaina o le tino (cholecystitis, peritonitis, pelvioperitonitis),
  • faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le urinary tract (mumū o fatugaʻo ma le vevela, siama faʻamaʻi o le urethra),
  • pulusala o le mumū o masini (faʻamaʻi pipisi, lona lua na mafua ai le afaina ma le faʻasolosolo faʻasalaga, faʻataʻaloga o gaʻo o tupuaga eseese, pyoderma, phlegmon),
  • gaioiga o le inflammatory i totoga o le pelvic (prostatitis, cervicitis, endometritis),
  • vailaau afaina o ponaivi ma le gaioiga o mea (siama oona, osteomyelitis),
  • faʻalavelave faʻapipiʻi e fesootaʻi ma le aʻafia o siama.

Faʻaaliga Faʻapitoa

    Faamatalaga o oloa
  • Tosiga: 1000 mg
  • Folasaga: paʻu mo le saunia o le fofo o le d / in / in ma / m o le faatomuaga Faauluuluga o galuega: ->
  • Faʻapipiʻiina: fl.
  • Faʻamaumauga: Faʻataʻitaʻiga OJSC
  • Gaosiga gaosi: Sini (Rusia)
  • Mea aoga: amidi

Malosiaga mo le sauniuniga o se fofo mo pulega le lelei ma le intramuscular - 1 vial:

Mea aoga: Amietime (i le ituaiga sulfate) 1 g.

Pulu o le 1000 ml, 1 fasi pepa i totonu o se atigi pusa pepa.

O le paʻu mo le sauniuniga o se fofo mo le vevela ma le intramuscular administration o se lanu paʻepaʻe pe toeitiiti paepae o le hygroscopic.

A maeʻa le pulega i / m, e vave ona faʻaaogaina. Cmax i le plasma toto ma le i / m pulega i se fua faatatau o le 7.5 mg / kg - 21 μg / ml, pe a uma le 30 minute o iv infusion i se fua faatatau o le 7.5 mg / kg - 38 μg / ml. A maeʻa le tui o le Tmax - pe a ma le 1.5 itula

Ole maualuga o le togafitiga faʻamaʻi ile iv poo le intramuscular administration e tausia mo le 10-12 itula.

O le pipii i pulu plasma o le 4-11%. Vd i tagata matutua - 0.26 l / kg, i tamaiti - 0.2-0.4 l / kg, i pepe faatoa fananau mai: i le matua e itiiti ifo i le 1 le vaiaso ma e laʻitiiti ifo i le 1500 g - up to 0.68 l / kg, i le matua e itiiti ifo i le 1 le vaiaso ma sili atu i le 1500 g - e oo atu i le 0.58 l / kg, i tagata gasegase i le cystic fibrosis - 0.3-0.39 l / kg.

E lelei le tufatufa i le extracellular fluid (o mea o le abscesses, vascular effusion, ascitic, pericardial, synovial, lymphatic and peritoneal fluids), e maua i maualuga maualuga i le urine, i le maualalo o le talo, susu susu, foliga malie o le mata, pulelasi o le bronchial, sputum and spinal vai. O le a oʻo i totonu o mea uma o le tino pe a faʻatuputeleina i totonu o le tino, e maitauina maualuga maualuga i gaʻo e maua ai le toto toto: mama, ate, myocardium, toto, aemaise lava i gaʻo, pe a faʻatuputeleina i le mea oona, mea maualalo ifo - i muso, siama ma ponaivi .

Pe a faʻatonuina i vailaau faʻasolosolo (masani) mo tagata matutua, e le mafai ona ulufale atu le ADB, ma le mumū o le masing, ma le siʻitia o le siʻosiʻomaga. I pepe faatoa fananau mai, o maualuga maualuga atu i le gataifale e maua nai lo tagata matutua. Faʻasaga i le pa puipui o le placental: o loʻo maua i le toto o le fotus ma le vai o le amniotic.

T1 / 2 i tagata matutua - 2-4 itula, i pepe faatoa fananau mai - 5-8 itula, i tamaiti matutua - 2.5-4 itula. Final T1 / 2 - sili atu ma le 100 itula (faʻasaʻoloto mai fale faʻapitoa).

O loʻo maua e fatugaʻo e ala i le faʻaaogaina (65-94%), e masani lava e le suia. Faʻaaogaina o Renal - 79-100 ml / min.

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa ile falemaʻi.

T1 / 2 i tagata matutua o loʻo i ai le faʻaaogaina o le tino o le tamaititi e eseese e faalagolago i le maualuga o le faʻaleagaina - e oʻo atu i le 100 itula, i tagata gasegase i le cystic fibrosis - 1-2 itula, i tagata mamaʻi ma mumu ma le hyperthermia, T1 / 2 atonu e pupuu nai lo le mafuaʻaga ona o le faʻateleina o le taofiga .

E maua i le taimi o le maʻi (50% i 4-6 itula), o le dialysis peritoneal e itiiti le aoga (25% i le 48-72 itula).

O vailaau faʻasaʻi faʻasalalau faʻasalalau faʻafefiloi mai le vaega o aminoglycosides, e galue ai i mea faʻapitoa. E ala i le fusifusia i le 30S subunit o ribosomes, e taofia ai le fausiaina o se lavelave o le felauaiga ma le avefeʻau RNA, poloka poloka o poloka poloka, ma faʻaumatia ai foi le cytoplasmic membranes o siama.

O le malosi malosi e tetee atu i meaola ninii e leai ni meaola: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Klebsiella spp., Serratia spp., Providencia spp., Enterobacter spp., Salmonella spp., Shigella spp., O nisi o microorganisms gram-positive: Staphylococcus (e aofia ai le faʻasaʻo i le penicillin, nisi cephalosporins). Faʻaalia malosi mai le Streptococcus spp.

Faatasi ai ma le pulega tutusa ma le benzylpenicillin, o loo faaalia ai se aafiaga o le synergist e faasaga i le Enterococcus faecalis souins. O meaola ninii e faʻasaina le togafitiga. O le a le mafai e Amihirin ona galo le gaioiga i lalo o le gaioiga o le enzymes e le faʻamalosia ai isi aminoglycosides, ma e mafai ona tumau malosi i aʻafiaga o Pseudomonas aeruginosa e puipuia i le tobramycin, gentamicin ma netilmicin.

O se vailaau faʻamaʻi o le vaega aminoglycoside.

I / i le amiyin e faʻatonuina le faʻapitoa mo le 30-60 minute, pe a manaʻomia, e ala i le vaalele.

I le tulaga o le le atoatoa o le aoga, o le faʻaitiitia o le faʻaititia poʻo le faateleina i taimi vavalalata i le va o faʻamanuiaga e talafeagai. I le tulaga o le siʻitia o le vaeluaga i le va o faʻamanuiaga (pe a le iloa le tau o le ao, ma o le tulaga o le maʻi e mausali), o le vaitaimi i le va o le faʻamaʻiina o fualaau faʻasaina ua faʻatutuina i le faiga o loʻo i lalo:

Mo iv administration (malolo), ua muaʻi faʻamaluina le vailaʻau i le 200 ml o le 5% dextrose (glucose) poʻo le 0.9% sodium chloride solution. O le faʻasalalau o le amiakon i le fofo mo iv pulega e le tatau ona sili atu i le 5 mg / ml.

Vaʻavaʻa (h) = faʻamalosi fatu fatu fatu 9 ×.

Afai o le faʻateleina o le creatinine serum e 2 mg / dl, ona tatau lea ona faʻatonuina le tasi (dose e 7.5 mg / kg) i le taʻi 18 itula. Faatasi ai ma se faʻaopoopoga i le vaitau, e le suia le fuainumera tasi.

I le tulaga o le paʻu i se tasi o fualaau faʻatasi ma le faʻaauau pea o togafitiga, o le fua muamua mo tagata mamaʻi e leai se faaletonu o le 7.5 mg / kg. O le faʻatulagaga o atunuʻu mulimuli ane e faia e tusa ai ma le faʻatulagaga nei:

Ole fua o mulimuli ane (mg), e faia i le 12 itula = KK (ml / min) i le maʻi × o le fua muamua (mg) / KK e masani (ml / min).

  • Iniseti respiratory tract (bronchitis, pneumonia, pipi pao, maso o le tino),
  • sepsis
  • septic endocarditis,
  • CNS faʻamaʻi pipisi (e aofia ai le maningitis),
  • faʻamaʻi pipisi o le tino o le manava (e aofia ai le peritonitis),
  • urinary tract infectious (pyelonephritis, cystitis, urethritis),
  • pulusala o le paʻu ma mea mama (e aofia ai faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi ma aʻafiaga o aʻafiaga eseese),
  • fomaʻi faʻamaʻi pipisi
  • faʻamaʻi pipisi o ponaivi ma sooga (e aofia ai le osteomyelitis),
  • faʻamaʻi manuʻa
  • faʻamaʻi pipisi.

  • O le nusipepa a le suetusi,
  • ogaoga faʻasolosolo masani ma le azotemia ma le siama,
  • maʻitaga
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • hypersensitivity i isi aminoglycosides i le talafaasolopito.

I le faʻaeteete, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le myasthenia gravis, parkinsonism, botulism (o aminoglycosides e mafai ona mafua ai le solia o le neuromuscular transmission, lea e mafua ai ona faʻavaivaia maso o le skeletal), faʻamalaina, faʻavaivaia o le tino, i le taimi o le pepe, i pepe ua leva, i tagata matutua, i le vaitau lactation.

Le faʻamaonia i le maʻitaga ma tamaiti i lalo o le 6 tausaga.

Mai le faʻaogaina o meaʻai: faʻalavelave, vomiting, faʻaleagaina le galue o le ate (faʻateleina le gaioiga o le gasegase transaminases, hyperbilirubinemia).

Mai le polokalame o le hemopoietic: anemia, leukopenia, granulocytopenia, thrombocytopenia.

Mai i le itu o le tino tutotonu o le tino ma le faʻaogaina o le tino: maʻi tiga, moe, ma mea e le afaina ai (faʻaogaina o muscle, afaina, tingling, gasegase o gasegase), faʻaleagaina le neuromuscular transmission (faʻamalosi i le manava).

Mai i le totoga o le tino: ototoxicity (faʻalogo le faʻalogo, faʻalavelave faʻaleagaina ma le labyrinth, tutuli e le mafai ona faʻalogo), aʻafiaga i luga o mea faʻapipiʻi (fevaevaeaʻiga o gaioiga, dizziness, nausea, vomiting).

Mai i le polokalame urinary: nephrotoxicity - faʻaleagaina o le tino (oliguria, proteinuria, microhuria).

Tali a le Allergic: o le paʻu o le paʻu, o le vevela, o le paʻu o le paʻu, fiva, Quincke's edema.

Faʻaalia i le lotoifale: tiga i le nofoaga o tui, dermatitis, phlebitis ma periphlebitis (ma le iv).

O se vailaʻau faʻafomaʻi e le ogatasi ma penicillins, heparin, cephalosporins, capreomycin, amphotericin B, hydrochlorothiazide, erythromycin, nitrofurantoin, vitamini B ma C, ma le potassium chloride.

Ole maualuga ile dose mo tagata matutua e 15 mg / kg / aso, ae e le silia le 1.5 g / aso mo aso e 10. O le umi o togafitiga faʻatasi ma le / i le folasaga e 3-7 aso, faatasi ai ma aso / m - 7-10 aso.

Mo pepe faatoa fananau mai, o le fua muamua muamua e 10 mg / kg, ona 7.5 mg / kg i le 18-24 itula, mo pepe fou ma tamaiti ei lalo o le 6 tausaga, o le fua muamua o le 10 mg / kg, ona 7.5 mg / kg i le 12 h mo le 7-10 aso.

Mo faʻamaʻi pipisi, e ono manaʻomia le fua ole 5-7.5 mg / kg i le 4-6 itula ona e laʻititi T1 / 2 (1-1.5 itula) i lenei vaega o tagata gasegase.

Faʻamataʻu oona - faʻalogo le faalogo, atavia, vevela, faʻafitauli o le fatu, fia inu, leai se manaʻo, inu, vomia, sosogi poʻo se lagona o le agavaʻa i taliga, faʻaletonu o le tino.

Auala e ave ai le Amiuni-1000

O le vailaau e tui i le tino ma le fesoasoani o injections. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi e filifili le togafitiga talafeagai poʻo le faitau faʻamatalaga mo le fualaau faasaina.

Aʻo leʻi amataina le faʻaoga, e tatau ona faia se suʻega faʻalogo. Mo lenei mea, o se vailaau faʻamaʻi e faʻatinoina i lalo o le paʻu.

Mo tamaiti e sili atu i le 1 masina ma tagata matutua, e mafai ona fai ni filifiliga se lua: 5 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le tagata 3 taimi i le aso poo le 7.5 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le tagata 2 taimi i le aso. O le togafitiga e 10 aso. Ole maualuga pito ile aso ole 15 mg.


E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i totonu o le togafiti o le inflammatory i le nusi tusi.
Ua faʻasaina Amihirin i faʻatauga ogaoga ogaoga.
E tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi e filifili le togafitiga talafeagai.
O le vailaau e tui i le tino ma le fesoasoani o injections.
Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona faia se suʻega faʻalogo, ona o lenei mea o loʻo faʻafofoina ai se vailaʻau faʻasaina i lalo o le paʻu.
O le togafitiga ma Amiutin e 10 aso.




Mo pepe faatoa fananau mai, o le togafitiga o le a eseese. Muamua, ua faatonuina i latou i le 10 mg i le aso, pe a maeʻa ona toesea le metotia i le 7.5 mg i le aso. Tomai tamaiti laiti e le silia le 10 aso.

O le aʻafiaga o faʻamaoniga ma le lagolagoina o togafitiga faʻaalia i le aso muamua poʻo le lua.

A maeʻa le 3-5 aso e leʻi galue le vailaʻau pe'ā manaʻomia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e filifili se isi vaifofo.

Fale gasegase

E mafai e se tagata ona aʻafia i le gasea, vomiting, hyperbilirubinemia.


Faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina pe a tago i le fualaau faʻamalosi i le matua.
O se faʻafitauli faʻafefe i le vailaʻau e faʻaalia e le paʻu o le paʻu, faʻavave.
E le fautuaina e tietie le taavale pe afai e iloa itu o le itu: o lenei mea e mafai ona lamatia mo le avetaavale ma isi.

Faatonuga faapitoa

O nisi tagata e tatau ona mulimuli i tulafono faʻapitoa mo le tagofia o fualaau faasaina.


E mafai ona faʻamaonia se vailaʻau mo tamaiti pe afai o le faʻamanuiaga o togafitiga e sili atu nai lo le ono afaina.
O vailaau faʻasaʻo ua faʻamaonia i fafine maitaga i na mataupu pe a faalagolago le olaga o le fafine i le aveina o vailaʻau.
E faasaina le fualaau faasaina i le taimi o le lactation.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faʻatasi faʻatasi ma isi vailaʻau, o le a le mafai ona faia ni mea le lelei. E fautuaina le faʻaogaina o vailaʻau, fofo mo mataʻitusi faʻafeiloaʻi ma le faʻaeteete i taimi o togafitiga.


I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e fautuaina le faʻaogaina o vailaʻau ma le faʻaeteete.
Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, o le gasegase o fiainu.Afai o le sili atu o le fualaau o vailaau e tupu, e tatau ona valaau se falemaʻi.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga

I le cyclosporine, methoxyflurane, cephalotin, vancomycin, NSAIDs, faʻaaoga ma le lapataiga, talu mai le ono mafai ona atiaʻe ni faʻafitauli faʻapitoa e faateleina. I se faaopoopoga, ia faʻaeteete ma le faʻaaogaina o ni vailaʻau faʻasolosolo, cisplatin. O aʻafiaga o faʻalavelave e faʻalauteleina aʻo faia faʻatasi ma sui o le hemostatic.

Ava malosi

E matua faasaina le inuina o le ava i le faagasologa o togafitiga.

Analogs o loʻo maua o se fofo. O sui lelei o Ambiotik, Loriday, Flexelit.


E matua faasaina le inuina o le ava i le faagasologa o togafitiga.
O le aoga lelei o fualaau faasaina o Loricacin.
E le mafai ona maua se vailaʻau pe afai e le i faatonuina e se fomaʻi.

Amishen 1000 Faʻamatalaga

Diana, 35 tausaga, Kharkov: "Na faatonuina e le urologist fualaau mo togafitiga o le cystitis.Sa ia aveina i le taimi lava lea isi vailaau, togafitiga faa-aganuu. Na vave fesoasoani, sa ou matauina le toomaga mai le aso muamua. E aoga le meafaigaluega ma e le taugata. "

Dmitry, 37 tausaga le matua, Murmansk: "Sa ou togafitia Amerika ma le niumonia. O se anapogi ma aoga fualaau oona, e ui lava e le lelei le faʻatautaia faʻalua i le aso inisiua. Faʻamalie ma taugofie. "

Tuua Lau Faamatalaga