Fautuaga mo le filifilia o se glucometer

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tuga e faʻaumatia ai le tino atoa. O gaioiga o le vaʻaia, fatugaʻo, cardiovascular system e mafatia mai ai, o le galuega a le tele o totoga ma faiga e faʻalavelaveina. E taua tele le pulea o le maualuga o le suka i totonu o le toto, ae o le alu i taimi uma i falemaʻi e le faigofie tele, aemaise lava pe a manaʻomia le faia o faʻataʻitaʻiga i le tele o taimi i le aso. O le auala e alu ese ai o le faʻatau mai lea o se glucometer, o se fale suesue i totonu o le fale, lea e mafai ona faigofie, vave ma e aunoa ma ni soues e fuaina ai le toto suka. O lea pe faapefea ona filifili se glucometerO a itu e tatau ona ou vaai i ai pe a faʻatau?

Le amataina nai upu e uiga i le maʻisuka ma le suka toto lava ia. E lua ituaiga o maʻisuka. Maʻisuka ituaiga muamua E mafai ona e faia e aunoa ma le inisalini o le inisalini, i tamaiti ma tagata ei lalo o le 40 tausaga. Maʻisuka ituaiga lona lua o le tele lava o taimi, e mafatia tagata matutua pe a faʻalavelave le gaioiga o le pancreas, ma e le mafai ona gaosia le inisalini i totonu o le tino e manaʻomia mo le tino. O lenei ituaiga maʻisuka e le o le insulin-faalagolago, o lona uiga o le maualuga o le suka o le toto e mafai ona tausia i se meaʻai poʻo, i le tulaga o le le atoatoa, o vailaau talafeagai. Ole ituaiga lona lua o le maʻisuka e sili ona taatele, e aʻafia ai le 80-85% o tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka. O le mafuaaga lena pe a uma le 40-50 tausaga, e tatau ona le itiiti ifo ile tasi i le tausaga ona faia se suʻesuʻega ma mataʻituina le maualuga o le suka i le toto.

O le a le "toto suka"? O se faailoga lea o le maualuga o le kulukose ua faʻamaʻi i le toto. O lona tulaga e suia i le gasologa o le aso ma e sili atu lona faalagolago i mea taumafa. I tagata soifua maloloina o le maualuga o le suka e toetoe o taimi uma lava o loʻo iai i le va o le 3.9-5.3 mmol / l. Mo maʻi e maua i le maʻisuka, o le maualuga o le suka o le toto e oo atu i le 7-8 mmol / L o le a masani ai, e oo atu i le 10 mmol / L - taliaina, faatasi ai ma lenei faailo e mafai ona e faia e aunoa ma fualaau faasaina e ala i le fetuunaʻi o lau meaai ma siakiina pea le toto suka.

E faʻapefea ona fuafua lenei faailoga i le fale? Mo lenei mea ei ai se masini faapitoa - toto kulukose toto. Afai ei ai le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2, poʻo se maʻi o le maʻisuka, e tatau ona i ai i taimi uma lenei masini. O le mea moni, o nisi taimi, ina ia faʻaitiitia ai le toto toto, e tatau ona fua i le 5-6 taimi i le aso.

Glucometer - o se mea faigofie, saʻo ma faʻaogaina, e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le fale, ae faʻapea foʻi i le atunuʻu, i luga o femalagaaiga, ona e laʻititi ma faigofie i totonu o soʻo se ato. Faatasi ai ma lenei masini, e faigofie ona e faia se auiliiliga i soo se mea, ma, fuafua i ona taunuuga, fetuunai lau meaai, gaoioiga faaletino, tui o le inisalini poo fualaau faasaina. O le mea fou o lenei masini o se suiga moni lea i le tau faasaga i le maʻisuka, ae ae e te leʻi faʻatau, e tatau ona e iloa lelei lea mita e filifili ai ma o le fea mea e saʻo mo oe.

O a glucometers?

E tusa ai ma le mataupu o le galue E mafai ona vaevae uma glucometers i ni vaega se lua:

  1. Photometric: o le kulūkose e faʻamoemoeina e ala i suʻega faataitai, latou te suia le lanu i le taimi o le faʻafesoʻotaʻi o le toto faʻatasi ai ma aʻaʻo.
  2. Faiga eletise: maualuga le kulūkose e fuafua i le maualuga o le eletise eletise e mafua mai i fegalegaleaiga o le toto ma le glucose oxidase. O lenei ituaiga e sili atu ona faʻaonapo nei ma e manaʻomia ai le itiiti ifo o le toto mo le auiliiliga.

O ituaiga uma o glucometers e tutusa lelei, ae o mea eletise e sili ona faigofie ona faʻaaoga, e ui lava e maualuga. Mataupu faavae o le taotoga ituaiga uma o glucometers e tutusa uma: i ia mea uma e lua, ina ia mafai ai ona fuaina, e tatau ona tui le paʻu ma ia maua pea ni fasi siaki.

I le taimi nei o loʻo atiaʻe tupulaga fou o glucometers. O nei vailaʻau e le o osofia, e le o osofaia, lea e taʻua o "Raman glucometer", o le atinaʻe e faia i luga o le faʻavae o Raman spectroscopy. E tusa ai ma le au saienitisi, o lenei glucometer o le lumanaʻi o le a mafai ona suʻeina alofilima o le tagata maʻi ma iloilo mea uma e fai i le tino.

Filifilia o se glucometer, faʻalogo i lona faigofie ma le faʻamaoni. Sili atu ona lelei le filifilia o faʻataʻitaʻiga o tagata gaosiga ua maeʻa faʻamalosia mai Siamani, Amerika, Iapani. E taua foi le manatuaina o masini taitasi uma o le a manaʻomia ona lava lava suʻega, lea e masani ona gaosia e le kamupani lava e tasi. O aʻafiaga i le lumanaʻi o le a avea ma faʻatoʻaga autu lea e te faʻaaluina i taimi uma e faʻaalu ai tupe.

E faapefea ona galue le mita?

Ia tatou faʻaali nei pe faapefea ona galue le mita? Aʻo leʻi amataina le fuataga, e tatau ona e tuʻuina atu ni vaega faapitoa o suʻega i totonu o le masini, o loʻo aofia ai ni tagata e tali mai. O lea e manaomia lou toto: mo le mea lenei e tatau ona e tuʻi lou tamatamailima ma faʻaoga sina toto i le taʻavale, pe a maeʻa ona suʻeina e le masini ma avatu le iuga ile faʻaaliga.

O nisi o faʻataʻitaʻiga o glucometers, pe a faʻaaoga fasi pepa faapitoa, ma faʻaopoopoina le maualuga o le cholesterol ma le aofaiga o triglyceride i totonu o le toto, ma e taua tele lenei mea. O nei faʻamatalaga o le a sili ona aoga mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2, ona o lenei faʻamaʻi e tele lava ina fesootaʻi ma le mamafa, ma o le mea lea e maua ai i le tino ni faaletonu o le tino, lea e oʻo atu ai i le faateleina o mea o le kulukose i totonu o le toto. O isi faʻaopoopoga mea e sili ai le taugata o le masini.

Glucometer Functionality

O faʻataʻitaʻiga uma o glucometers e eseese i totonu ia i latou lava e le gata i foliga vaaia, lapoa, ae faapena foi i galuega. E faapefea ona filifili se glucometer, sili ona talafeagai mo oe? E talafeagai le iloiloga o le masini e ala i ia vaega.

  1. Faʻaaogaina. Muamua lava, fuafua pe faapefea ona avea suega taugofie ma taugofie, aua e tatau ona e faʻatau soo. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se olaga faʻatapulaʻaina, o le mea lea aua le faʻasoa i latou mo tausaga a sau. O le taugofie o le a avea ma vaega o le gaosiga o fale, o le Amerika e tutusa lava le tau o le a tau faʻaluaina oe. E tatau foi ona e mafaufau i le itu faitele: i falemaʻi i totonu o le lotoifale, atonu o le a toesea fasi pepa a nisi o kamupani.
  2. Tonu. Ia siaki nei le saʻo o le meafaigaluega. E sili atu le faʻalagolago i tagata gaosi oloa mai fafo, ae tusa lava pe latou te sese e mafai ona oo atu i le 20%, ae ua manatu lenei ua faatagaina. O le saʻo o faitauga e aʻafia foi i le le talafeagai o le faʻaogaina o le masini, le faʻaaogaina o fualaau faʻamalosi, faʻapea foi le teuina lelei o fasipepa.
  3. Taimi fuafuaina. E tatau ona e gauai atu i le vave ona fuafua e le masini le taunuuga. O le saoasaoa na te faia, o le lelei. I le averesi, o le taimi fuafuaina i masini eseese e mai le 4 i le 7 sekone. I le faaiuga o le faʻatusatusaga, o le mita e tuʻuina mai ai se faailo.
  4. Vaega. O le isi, faʻamatalaga i vaega o le a faʻaalia le iuga. I totonu o atunuu CIS, o lenei iunite o mmol / l, mo Amerika ma Isaraelu, meli moni / dl. O nei faailo e faigofie ona liua, mo se faataitaiga, ina ia maua le moli / l masani mai mg / dl poo le isi itu, e tatau ona e faateleina pe vaevae le iuga i le 18, i le faasologa. Ae mo nisi o le a foliga mai o se faiga faigata, o le a sili ona faigata mo tagata matutua. O le mea lea, ia maua ni glucometers i se fua o fua e masani lelei i lou mafaufau.
  5. Ole toto. E taua foi le gauai i le tele o le toto e manaʻomia mo le fuaina i lenei ata. O le mea e masani ai, o "glucometers" e manaʻomia "mai le 0.6 i le 2 μl o le toto mo fua.
  6. Manatua. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, e mafai e le masini ona teuina mai le 10 i le 500 fuataga. Filifili pe fia numera e te manaʻomia e teu ai. E masani lava 10-20 fuataga e lava.
  7. Faʻaiʻuga. Faamolemole ia matau pe a fai e otometi lava ona fuafuaina e le mea faigaluega ia taunuuga. O lea galuega o le a mafai ai e oe ona sili atu le iloiloga ma mataʻituina le tulaga o le tino, aua o nisi masini e mafai ona faʻaalia tulaga faatauaina mo le 7, 14, 30, 90 aso mulimuli, faʻapea foi muamua ma le maeʻa ona 'ai.
  8. Faʻasologa ma le mamafa e tatau ona laʻititi pe afai e tatau ona e ave le mita ma oe i soo se mea.
  9. Faʻaogaina. A faʻaaogaina ni fasi pepa eseese, aʻo leʻi amata faʻaaogaina, e tatau ona e fetuunai le mita i luga ia i latou, faʻapipiʻi le pulou ma ulufale i se faʻailoga patino, e masani ona faigata mo tagata matutua. O le mea lea, vaavaai mo i latou ma ni faʻataʻitaʻiga i le faʻamaoniaina o faʻamatalaga.
  10. Faʻavasegaina. O fua uma o le suka i luga o le toto o loʻo faʻaalia mo le toto atoa. Afai o le glucometer e faʻasaina le suka i le plasma toto, ona 11-12% lea e tatau ona toesea mai le tau maua.
  11. Galuega faaopoopo. E mafai ona avea ma se uati o le uati, tua i tua, faʻaliliuga o fesoʻotaʻiga i se komepiuta ma le tele o isi mea, lea e sili ai le faʻaogaina o le masini.

Afai e le mafai ona e filifili po o le fea o glucometer e filifili, o le filifiliga sili mo oe o le faʻafesoʻotaʻi atu lea i se fomaʻi. O le a ia taʻu atu ia te oe mai se togafitiga faafomaʻi pe o le a le mea e sili atu ona lelei, i le amanaia o ou uiga patino.

Se vaega e uiga i le maʻisuka

E tele ituaiga o faʻamaʻi. I le ituaiga 1 (o le insulin-dependent), o le pancreas e le taulimaina le galuega na faia e le tino e gaosia ai le inisalini. O le inisalini e taua o le meaola gaosia o le homone e faʻauluina ai le suka i totonu o sulu ma 'ie, "tatala le faitotoʻa i totonu." I le avea ai o se tulafono, o se faʻamaʻi o lenei ituaiga e atiina ae i se talavou, e oʻo lava i tamaiti.

Tusa 2 togafitiga faʻaleagaina e masani ona tupu i tagata matutua. E fesoʻotaʻi ma le le talafeagai o le tino ma le ola le lelei, meaʻai. O lenei fomu o loʻo faʻamaonia i le mea moni o le pancreas o loʻo faʻapotopotoina se aofaiga o le hormone, ae o le tino o le tino e leai sona lagona.

O loʻo i ai se isi faʻatusa - faʻagaloga. E tupu i tamaitai i le taimi o le maitaga, e tusa ai ma le auala e foliga tutusa ai ma ituaiga e lua o togafitiga. A uma le fanau mai o se pepe, e masani lava ona mou ese atu na o ia.

Taua! O ituaiga uma o le maʻisuka e ogatasi ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le a le glucometer ua faʻaaogaina?

O lenei masini feaveaʻi ua mamanuina e fuaina le maualuga o le glycemia e le gata i le fale, ae i le galuega, i le atunuu, ao femalagaaʻi. E manaʻomia sina avanoa, e laʻitiiti. I le i ai o se keli lelei, e mafai ona e:

  • e iloilo e aunoa ma se tiga,
  • Faʻatoʻa le lisi o tagata taʻitoʻatasi e faʻatatau i iuga,
  • fuafua pe fia le insulin e manaʻomia
  • faamaoti le maualuga o taui,
  • puipuia le atinaʻeina o faʻalavelave faʻalavelave i le ituaiga o hyper- ma le hypoglycemia,
  • e faasaʻo ai gaoioiga faaletino.

O le filifiliga o se glucometer o se galuega taua mo tagata maʻi taitoatasi, talu ai o le masini e tatau ona faamalieina uma manaʻoga o le tagata maʻi, ia saʻo, faigofie e tausia, galue lelei, ma fetaui ma lona tulaga galue i se vaega o tagata matutua.

O a ituaiga masini ei ai iina?

O loʻo i ai ituaiga o glucometers nei:

  • O le masini o le ituaiga elemene - o suʻega faʻasolosolo o loʻo avea ma vaega o le masini, faʻamautuina i ni fofo faapitoa. I le taimi o fegalegaleaiga a le toto o le tagata ma nei fofo, o le maualuga o le glycemia e maua i le suia o faailoga o le eletise eletise.
  • O le masini faʻapipiʻi foliga - o suʻega o nei glucometers o loʻo togafitia faʻatasi ma fua o le toto. Latou te suia la latou lanu e faʻalagolago i le maualuga o le kulukose i se mataʻu o le toto e faʻaaoga i se nofoaga atofaina o le fasi pepa.
  • O se galuega e pei o le glucometer e tusa ai ma le ituaiga Romanov - o le mea e leaga ai, e le o avanoa mo le faaaogaina. Latou te fuaina le glycemia e ala i le vaʻaia o le paʻu.

Taua! O ituaiga muamua e lua o glucometers ei ai uiga tutusa, latou te saʻo lelei i fuataga. O mea eletise elekenelosi ua manatu e sili atu ona faigofie, e ui o la latou tau o se faasologa o le maualuga maualuga.

O le a le mataupu faavae o le filifilia?

Ina ia saʻo le filifiliga o le glucometa, e tatau ona e gauai atu i ona uiga. O le mea taua muamua o le faʻalagolago. E tatau ona tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi oloa faʻatuatuaina sa i ai i luga o le maketi mo le silia ma le tausaga ma faʻamaonia lelei i latou lava, faʻamasino i iloiloga o tagata faʻatau.

I le avea ai o se tulafono, o loʻo matou talanoa e uiga i mita o le glucose, Amerika ma Iapani. E tatau foʻi ona e manatua e sili atu le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga mo mita eletise mai le kamupani lava e tasi na faʻatuina atu le masini lava ia. O lenei mea o le a faʻaititia ai mea sese i taunuʻuga o suʻesuʻega.

E le gata i lea, o uiga masani o glucometers o loʻo faʻamatalaina, lea e tatau foi ona gauai i ai pe a faʻatau le mita mo le faʻaaogaina patino.

Faiga Faʻavae tau

Mo le tele o tagata mamaʻi, o le tuʻuina atu o le tau o se tasi o mea sili ona taua pe a filifilia se masini feaveaʻi. O le mea e leaga ai, e le mafai e le toatele ona maua ni glucometers taugata, ae o le tele o tagata gaosi oloa ua foia lenei faafitauli e ala i le lafoai o le tala o le tupe, ao tumau pea le saʻo saʻo mo le fuafuaina o le glycemia.

E tatau ona e manatua e uiga i mea taumafa e manaʻomia ona faʻatau i masina uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, suʻega suʻega. I le maʻisuka ituaiga 1, o le tagata maʻi e tatau ona fuaina le suka i le tele o taimi i le aso, o lona uiga e manaʻomia e ia le 150 paʻi i le masina.

I le maʻisuka ituaiga 2, o fua o glycemia e fuaina i le aso poʻo le 2 aso. O lenei, e moni, e teu le tau o mea taumafa.

Toto toto

Ina ia filifilia le taumatau saʻo, e tatau ona e mafaufau i le tele o le biomaterial e manaʻomia mo le siama. O le itiiti ifo o le toto e faʻaaogaina, o le sili atu lea ona faigofie le faʻaaogaina o le masini. E moni lava lenei mea mo tamaiti laiti, oeo loʻo faʻagasolosolo faʻamalosi tamatamai lima taʻitasi.

O le maualuga o le faatinoga e 0.3-0.8 μl. Latou te faʻatagaina oe e faʻaititia le loloto o le pipisi, faʻavaveina le faagasologa o le faʻamalosi o le manua, ia faʻaitiitia le tiga le faiga.

Taimi o Suʻesuʻega Taimi

E tatau foi ona filifili le masini e tusa ai ma le taimi e pa'ū ese mai le taimi o le a oʻo mai ai le pa'ū o le toto i le suʻega o le suʻega seia oʻo i luga o le lau o le mita le taunuʻuga o suʻesuʻega. O le saoasaoa o le iloiloga o taunuuga o faataitaiga taʻitasi e ese. Lelei - 10-25 sekone.

E i ai ni masini e faʻaalia ai fuainumera e tusa lava pe 40-50 sekone, lea e le faigofie mo le siakiina o le suka i le galuega, i luga o femalagaaiga, i luga o se pisinisi, i nofoaga faitele.

Vaevaega

O gaosi oloa, o se tulafono, e maua ai ni suʻega e talafeagai mo a latou masini, ae o loʻo i ai foʻi faʻalapotopotoga lautele. O fasi pepa uma e ese mai le tasi i le isi i le nofoaga o le sone o suʻega lea e tatau ona faʻaaoga ai le toto. I le faʻaopoopoga, o faʻataʻitaʻiga sili atu ona faʻataʻitaʻiina ua mamanuina i se auala e mafai ai e le masini ona faʻafoe ese toto totoga i le tele o manaʻoga.

E mafai foi ona i ai ni lapisi eseese i ni suʻega. O le faia o ni nai gaioiga atonu e le mafai ona maua mo nisi o tagata mamaʻi. E le gata i lea, o vaega taitasi o fasipepa ei ai se faʻailoga patino e tatau ona fetaui ma le ata o le mita. I le tulaga o le le tausisia, ua suia le code i le lima poʻo le auala faapitoa. E taua le faʻalogo i lenei mea pe a faia se faʻatauga.

Ituaiga o meaai

O faʻamatalaga o masini e aofia ai foʻi faʻamaumauga i luga o latou maʻa. O nisi o faʻataʻitaʻiga ei ai le eletise e le mafai ona suia, ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o masini e faʻafetai i paʻu masani. E sili le filifilia o se sui o le filifiliga mulimuli.

Mo tagata matutua po o na gasegase o loʻo faʻalogo i faʻafitauli, e taua tele le faʻatauina o se masini e faʻapipiʻiina ma se faʻalogo leo. O lenei mea o le a faafaigofie ai le faagasologa o le fuaina o le glycemia.

Malosiaga o mafaufauga

Glucometers mafai ona faamaumauina faʻamatalaga e uiga i fua fou fou i lo latou manatua. E talafeagai lenei mea ina ia mafai ai ona fuafua le maualuga o le suka i le toto i le 30, 60, 90 aso ua tuanaʻi. O se faʻatulagaga tutusa e mafai ai ona tatou iloiloina le setete o faʻamaʻi faʻamaʻi i le malosi.

O le mita pito sili ona maualuga o le tasi lea e sili ona manatuaina. E taua tele lenei mea mo na gasegase o loʻo le tausia se tusi o le maʻisuka ma e le faamaumauina taunuʻuga faʻamaonia. Mo tagata matutua matutua, e le manaʻomia ia ituaiga masini.Ona o le numera tele o galuega tauave, ua avea ai glucometers ma "abstruse".

Faʻamatalaga ma fesootaiga ma isi masini

Faʻafefea ona filifili se glucometer mo se tagata malosi e le o taulaʻi atu i lona maʻi ma e faifai pea? Mo ia ituaiga o gasegase, o masini e iai ni vaega laiti e talafeagai. E faigofie tele le felauaiga ma faʻaaogaina i nofoaga faitele.

Fesoʻotaiga ma se PC ma isi masini fesoʻotaʻiga o se tasi lea o mea e faʻaaogaina e le tupulaga talavou. E taua lenei mea e le gata mo le tausia o oe lava tusi o le maʻisuka i se faiga eletoroni, ae mo le mafai foi ona auina atu faʻamatalaga i lau fomaʻi.

Tufuga mo ituaiga uma o le maʻisuka

O le uila sili ona lelei mo le ituaiga 1 "maʻi manaia" o le ai ai uiga nei:

  • o le i ai o se paso mo le taitaia o punctures i isi vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le talipupuni) - e taua lenei mea ona o le toto sampling e faia i le tele o taimi i le aso,
  • le gafatia e fua le maualuga o tino o le acetone i le toto - e sili atu pe a fuaina ia fuainumera i numera nai lo le faaaogaina o fasi pepa manino,
  • O le laʻititi ma le mamafa o le masini e taua tele, aua o tagata e faalagolago i le inisalini e ave ai glucometers ma i latou.

O faʻataʻitaʻiga mo togafitiga o ituaiga 2 e tatau ona i ai galuega nei:

  • e tutusa ma le glycemia, e tatau i le glucometer ona fuafua le cholesterol, lea e talafeagai e puipuia ai le tele o faʻafitauli mai le loto ma toto toto,
  • tele ma le mamafa e le afaina tele
  • kamupani faʻamaonia faʻamaonia.

Gamma mini

O le glucometer o le vaega o masini e faʻaaoga e tusa ai ma le ituaiga eletise. O lona maualuga maualuga o le suka e 33 mmol / l. O faʻamatalaga faʻamaonia e iloa i le 10 sekone. O faʻamaumauga mulimuli e 20 e tumau pea i loʻu mafaufau. O se mea masini feaveaʻi lea e le silia le 20 g.

O sea ituaiga masini e lelei mo malaga faapisinisi, femalagaaʻi, fuaina o le maualuga o le glycemia i le fale ma i le galuega.

Tasi le paʻi palota

O se masini elekenelosi lea e lauiloa i le maʻisuka matutua. O lenei mea e mafua mai i le tele o numera, o le tino sili ona lelei mo paʻu coding. O iuga mulimuli e 350 o suʻesuʻega e maua pea i le mafaufau. Fuainumera suʻesuʻe e foliga mai i le 5-10 sekone.

Taua! O le mita ua faʻapipiʻiina i le gaioiga o le fesoʻotaʻi i se komepiuta a le tagata lava ia, papa ma isi masini fesoʻotaʻiga.

Wellion calla mini

O le masini o se ituaiga elemene e faʻaalia ai taunuʻuga tau faʻamaʻi i luga o le mata pe a maeʻa le 7 sekone. O le fatuga o le mea faigaluega e aofia ai faʻamatalaga i luga o le 300 fuataga mulimuli. O se mita aupito sili ona maualuga o le kulukose o le blood glucose, lea o loʻo faʻapipiʻiina i se lapoʻa telē, mamafa le mamafa ma faailo leo lelei.

Ituaiga o glucometers o aso nei ma le mataupu faavae o la latou galuega

Glucometer o se meafaigaluega e fua saʻo ai le maualuga o le suka i le tino o le tagata. Faatasi ai ma lenei masini, e mafai e le maʻisuka ona mataʻituina le toto o le kulukose o le toto i le fale, ma e mafai e tagata soifua maloloina ona iloa faamaʻi ma mulimuli i togafitiga i se taimi vave.

O glucometaga o loʻo i ai nei e vaevaeina i ni vaega taua se tolu:

  • Romanovsky.
  • Photometric.
  • Faiga eletise.

O Roma Romanov e le o salalau, ae peitai, i le lumanaʻi o loʻo fuafuaina mo le tele o gaosiga. O ia kulupu o le a mafai ona faia se suʻesuʻega matamata ma le faʻasaʻoina o le suka.

O le ata photometric o le glucometer e galue i luga o le mataupu faavae o le fuafuaina o le tuufaatasiga o le toto toto i le taimi e suia ai le lanu o le masini.

Soʻo se glucometer elekene e galue e pei o loʻo i lalo: o elemene o loʻo i luga o le suʻega faʻasolosolo e fegalegaleai ma le suka o loʻo faʻamaʻi i totonu o le toto, mulimuli ane o le masini e faʻatulagaina le taimi nei ma faʻaalia iuga ile mataʻituina.

Auala e filifili ai le mea sili mo le faʻaaogaina o le fale: faʻavae

Talu ai o le mita o se masini faapitoa, e tatau ona e filifilia ma le sili ona filifilia. Faatasi ai ma mea sili ona taua e manaʻomia ona e gauai atu i le tagata faʻatau o:

  • Faʻamatalaga o fasi siaki. Aʻo leʻi faʻatau se masini, e taua le suʻeina pe faigofie tele le faʻatauina o nei sapalai e manaʻomia tele e le tagata faʻaoga. O le manatu autū o lenei manatu e faʻapea, afai e le mafai e le tagata faʻaoga ona faʻatau nei suʻega i le taimi talafeagai, ole a leai se aoga ole masini, e le mafai e se tagata ona faʻaaogaina.
  • Fua saʻo. E eseese a latou mea sese i le telefoni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Accu-Chek Performa glucometer o loʻo i ai se fua faatatau sese na faʻaalia e le au gaosi i totonu o le 11%, ae mo le tasi Glucometer OneTouch e tusa ma le 8%. E tatau foi ona manatuaina o le mauaina o ni vailaʻau faapitoa e mafai ona aafia ai le faitau o le mita. E le gata i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina le fasipepa, ia mautinoa o loʻo faʻatulagaina pea le faʻatulagaga ma le seti o le masini.
  • Taimi e fuafua ai le iuga. O lenei faailoilo e sili ona taua mo i latou o loʻo taʻitaʻia se olaga ola lelei ma e manaʻo e vave iloa le fuaina o fuainumera. O le taimi faʻaalu i le fuafuaina o le iuga e mafai ona ese mai le 0.5 sekone i le 45 sekone.
  • Fuataga o fuataga. E lua filifiliga mo le tuʻuina atu o fuataga: i mg / dl ma mmol / L. O le filifiliga muamua e faʻaaoga i atunuu i Sisifo ma masini na gaosia e nei setete, ma o le lona lua o loʻo faʻaaogaina i atunuu CIS. I le lautele, e leai se eseesega o iunite e fua ai. Ina ia liua le faailoilo, e faʻaaogaina se fuataga o le 18, pe a suia le mg / dl i le mmol / l, e tatau ona vaevaeina i le numera 18, ma afai ua liua mol / l i le mg / dl, ona faʻateleina lea i le tau tutusa.
  • Loto toto mo fua. Mo le tele o vaega, e manaʻomia se glucometer mo se suʻesuʻega mai le 0.6 i le 5 μl o le toto.
  • Le tele o le mafaufauga o le masini. O se faailo taua, ona o le faʻafetai i ai, ua maua ai e le tagata le avanoa e siaki ai le suka toto mo se taimi umi lava ma tusia ni faaiuga talafeagai. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o glucometers ma se manatua mo le 500 fua.
  • Le faʻatinoga o le faʻatusatusaina o le fuainumera o fuainumera. O lenei filifiliga e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona fuafua le fuainumera o fuataga mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso, e fuafua i le ata.
  • Faʻaogaina o le tino. E mafai e le masini ona faʻaaoga se taʻaloga laititi po o se vaʻa faapitoa.
  • Le mamafa o le mita. O lenei nofoaga e le o taimi uma e fai ai se sao taua pe a filifilia se glucometer, ae e tatau foi ona gauai atu, ona o le tele o le masini e faalagolago i luga o lona tele, lea e taua i le tele o tagata faaaoga.

I le avea ai ma galuega faaopoopo, e ono i ai le mita:

  • O se faʻaaliga faʻalogoina o le hypoglycemia poʻo le suka e faʻataunuʻu ai le tapulaa aupito maualuga e mafai ona faatagaina.
  • Le mafai ona fesoʻotaʻi ma se komepiuta a le tagata lava ia e faʻafeiloaʻi ai le fuataga o fuataga.
  • O le filifiliga o le siakiina o taunuuga mo tagata e le lelei le vaai pe tauaso tagata.

Vaega o filifiliga mo tagata matutua

Ina ia faʻatau mai se glucometer, e tatau ona taʻitaʻia le tagata o le litaea i tulaga nei:

  • O le masini e sili atu ona lelei le filifili malosi ma le umi, e pei o se tagata matua ua faʻaaogaina e ono faʻafuaseʻi ona paʻu.
  • O le faʻaaliga e tatau ona lautele mo se vaaiga lelei.
  • E le tatau ona e faʻatau se masini ma se numera tele o ausilali, aua e le mafai e se tagata ona faʻaaoga.
  • Aua le faʻapipiʻiina le saoasaoa o le auiliiliga, aua e le o se mea taua.

O fea faataitaiga e filifili - aotelega

O se tasi o tagata lauiloa i le va o tagata faʻaoga o le Accu-Chek Active glucometer. O le masini lelei e tuʻufaʻatasia le faigofie o le faaaogaina ma le faʻamaoni.

Faatasi ai ma ona lelei o:

  • Maualuga maualuga. E faʻamaonia e le masini lona pule e uiga i le maeʻaina o le suʻega, lea e faʻamautinoa ai le manaʻomia o le taunuʻuga.
  • Maua avanoa o ausilali. O loʻo tuʻuina atu mo le makaina o fuataga o fuataga, ma le fuafuaina o le fuainumera mo le iloiloga tatau o le aʻafiaga o le tino o mea taumafa taumafa.
  • O le lautele o averages. E mafai ona siakiina le maualuga o le suka i le toto mo le 7, 14, 30 aso.
  • Fua lelei o le fuaina. E manaʻomia e le mita le lima sekone e faʻaalia ai iuga.
  • O le toto e faʻaaogaina i le suʻega i fafo atu o le masini, lea e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o siama.
  • O le masini o le a logoina le tagata faʻaaoga pe afai e le lava le numera o le toto e fai ai le suʻega.
  • O le mita ei ai se galuega faʻapitoa lea e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi faamatalaga maua i le komepiuta a le tagata lava ia.
  • Faʻapipiʻi i le faiga faʻapitoa.

Glucometer Accu-Chek Performa

O lona lauiloa e faamatalaina e uiga lelei:

  • Faʻafaigofie. E maua e le masini le taunuʻuga e aunoa ma le tataina o soʻo se kī.
  • Faʻafiafiaga. O le faʻaaliga ua faʻapipiʻiina ma le susulu malamalama.
  • Faʻamaumauga faaopoopo o fuataga ua saunia.
  • I le i ai o se faailo leo, lapataiga o le hypoglycemia.
  • Faʻamanatuga ole mafaufau e tatau ona mataʻituina le tagata lava ia pe'ā uma ona 'ai.
  • Faʻaliliuina atu o fua i se PC.

OneTouch Glucometer

O se tasi o taitai i le siosiomaga o tagata faatau, ma mea uma aua ua maua faaeega paia i tulaga nei:

  • Le mafai ona resitala le aofaʻi o suka i totonu o le toto, aʻo le i ai ma pe a uma ona 'ai.
  • O le i ai o se laulau lapoa tele ma se paʻu tele.
  • O le auai o le gagana Rusia-gagana-faʻaaliga.
  • Leai se mea e tatau ona faia faʻataʻitaʻiga ma le fesuiaiga.
  • Laititi laʻititi.
  • E ala i le tuʻuina atu o faʻamaumauga tonu saʻo.

Glucometer "Satelite"

O le masini o le gaosiga o le fale, lea, e le o le mea e leaga ai, e manaʻomia le tele o le taimi e fua ai fua o fua. Ae ui i lea, e iai foi tulaga lelei:

  • Taimi ole tusi faʻatagaina.
  • Le maua o le suʻeina ma le suʻeina o suʻega mo le masini, lea e taua tele mo tagata e fuaina.
  • O le masini o le masini ua mamanuina mo se olaga uumi (e oo i le 5000 fuataga).
  • Laititi le mamafa o le oti (pe tusa ma le 70 kalama).

Glucometer Contour TS

O le faʻapotopotoga o le masini e faia i Iapani, o lona uiga o le lelei o lona gaosiga e le tupu ai ni masalosaloga. Faatasi ai ma tulaga lelei e:

  • Malamalama lelei ma foliga lelei. Ina ia galulue faatasi ma le masini, e na o le lua ia kulini e faʻaaoga.
  • Maua avanoa mo fesootaiga ma se komepiuta mamao.
  • Le leai o se fesuiaiga.
  • Laʻau eletise o le suʻega o suʻega.
  • O se tamai toto e manaʻomia e faatino ai le auʻiliʻiliga.

Glucometer Clever Chek TD-4227A

O lenei faʻataʻitaʻiga na faia faapitoa mo tagata e le lelei le vaai. I lenei tulaga, na popole tagata maketi e uiga i le fuafuaga faigofie o le masini. O le mea lea, o le masini ua i ai ni tulaga taua tele:

  • Savali i le tagata e faaaogaina le fua o le leo i le leo.
  • Lapoʻa lapoa ma numera manino ma faʻamaoniga, 'oloʻo faʻatonutonu tetele e mafai ona faigofie le faʻatinoga o le masini.
  • Lapatai e uiga i le mea e ono tupu mai o tino o le ketone.
  • Liliu i le mode faʻapitoa, pe a tuʻuina atu le laina siakiina e utaina.
  • E mafai ona faia le sampling toto i soʻo se vaega e faʻaoga-faʻalelei o le tino (lima, vae, tamatamailima).

Omron Optium Omega

Faʻamau ma faigofie ona faʻaaoga le mita. O lona lauiloa o loʻo faʻamatalaina e ala i ituaiga:

  • E mafai ona e faʻapipiʻi se fasi siaki i itu uma e lua, lea e fetaui mo avanoa uma e lua ma tuʻugamau.
  • O le toto mo le suʻega e mafai ona faia i le tino atoa, e fuafua i le manaʻo o le tagata faʻaaoga.
  • O le auiliiliga e faia i le faaaogaina o sina toto itiiti (pe tusa o le 0.3 μl).
  • O le saoasaoa o taunuuga o le 5 sekone. E taua tele lenei mea pe a oʻo i le suʻeina o se tagata i le maʻi suka.

Faʻatusatusa le laulau o ituaiga faʻataʻitaʻi

FaataitaigaTaimi o fuaToto totoAuala fuaFaʻaogainaFaʻailoga faaopoopoTau
Accu-Chek Active5 sec1-2 μlPhotometricAunoa350 fuataga, uafu infrared500-950 rubles
Accu-Chek Performa0.5 sec0.6 μlFaiga eletiseAunoaMalosiaga mo le 500 gaioiga1400 - 1700 rubles
Tasi le Touch i le Easy Easy5 sec1.4 μlFaiga eletiseAunoaManatua 350 fuataga mulimuli1200 rubles
Satelite45 sec5 μlFaiga eletiseO le toto atoaPaʻu 70 grams1300 rubles
Clever Chek TD-4227A7 sec0.7 μlFaiga eletisePlasmaFaʻaliliuina o faʻamaumauga o fua, manatua mo 450 fuataga1800 rubles
Omron Optium Omega5 sec0.3 μlFaiga eletiseTusi lesonaO le mamafa o le 45 kalama, ua mamanuina le mafaufau mo le 50 fua1500 rubles
Taavale Toto8 sec0.6 μlFaiga eletisePlasmaMafai ona manatua le 250 mea mulimuli900 rubles

Sili sili ona lelei

E faigata ona taʻu mai po o fea le mita e sili ona lelei, ae o le One Touch Ultra Easy device o loo i ai i se tulaga maualuga i le va o tagata faaaoga. O lona manaʻoga e faʻamatalaina i le faigofie o le faʻaaogaina, maualalo o le mamafa (pe tusa ma le 35 kalama) ma le i ai o se faʻatapulaʻaina faʻamaonia. O le masini e faʻapipiʻiina i ai se paso faapitoa mo le totoina o le toto, ma o fua o fua o le gaioiga vave lava (pe a mavae le 5 sekone). Ma o le mea pito sili ona taua - o lenei mita ei ai se mea itiiti o le faʻasoasoaina. E tusa ai ma taunuʻuga o le 2016, o le masini lava lea na amanaʻia e sili ona lelei e tagata tomai faapitoa oe na malilie foi e tasi le Touch Ultra Easy e faʻapipiʻi uma faʻataʻitaʻiga talafeagai ina ia mafai ai ona avea ma taʻitaʻi i le fua faʻatatau o kiliva.

Iloiloga a tagata

Manatu faʻatau i le One Touch Ultra O le mita faigofie e mafai ona suʻeina e faavae i iloiloga nei.

E uiga i le malamalama, laititi ma faigofie mita One Touch Ultra Easy. I le amataga, na tuuina mai ia i matou mo le saolotoga, pe a matou lesitalaina ma le maʻisuka ma se endocrinologist. E foliga laitiiti, o le mamafa e na o le 32 kalama. E malepe lava i totonu o le taga. E ui o le numera o se "pepe" e lapopoa, e mafai ona iloa lelei atoatoa. I le paʻi - o se foliga faigofie, foliga tutusa, e fetaui lelei ma le lima. E tusa ai ma tomai faʻapitoa: vave vave, pe a mavae le 5 sekone, faʻamalo i luga o le lau. Malosiaga mo le 500 gaioiga. E aofia ai se peni mo le taina, se fasi siaki 10 pcs, lancets o 10 pi. E faigofie tele ona faʻaaoga, lea na totogi ai aʻu. E lava le ave o se suʻega mai se fagu paʻu, faʻapipiʻi i le mita, o le a otometi lava ona fetogi mo le 2 sekone, o le faʻamalo o le faʻalaulelaina i luga o le lau, o le faailoga lea e mafai ona e aumaia lou tamatamailima i se mataua o le toto. O le mea e sili ona manaia, o le suʻega o le suʻeina latou te faʻapalapalaina le toto ia i latou lava ma e le manaʻomia ona e faʻafoeina se paʻu o le toto i le taʻavale, e pei o glucometers muamua. E te aumaia se limatusi ma o le toto lava ia e alu i totonu o le pu i totonu o le taʻavale. Le manaia! O le isi mea faigofie e tatau ona e fai atu o mea nei: o le One Touch Ultra Izi masini o loʻo i ai i le tulaga o se atotupe ma se puseta, i totonu o le mataupu mo le mita o loʻo i ai se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faapitoa, lea e faigofie tele pe afai e te tatalaina mai le pito i lalo, o le a le pa'ū, e pei o One Touch Ultra (o loo i ai se taga manino manino ma pe a tatala e loʻu tinamatua, e masani lava ona pau ese mai lona nofoaga).

LuLuscha

http://otzovik.com/review_973471.html

Ou te faʻaaogaina lenei masini e fuafua ai le maualuga o le kulukose i le toto o aʻu maʻi. Ou te fia fai atu i le taimi lava lena mo le sili atu ma le tolu tausaga o faʻaaogaina, ou te leʻi mauaina ni mea sese. O le a ou amata i le mea sili ona taua - o le saʻo lea o le iuga. Ou te maua le avanoa e faʻamaonia ai taunuuga i le fale suesue ma, ioe, ei ai se mea sese, e pei o soʻo se masini, ae e laʻititi - i totonu o le mea e taliaina, o lea e mafai ai ona e fai atu e mafai ona e faʻatuatuaina lenei faʻataʻitaʻiga. O le glucometer e matua faigofie lava ona faʻaoga, o loʻo i ai sina laʻititi ma le mamafa o le mamafa, ua faʻapipiʻiina i se tulaga faʻapitoa, lea ua i ai muamua mea uma e te manaʻomia e fuaina ai le kulūkose - faʻataʻitaʻiga ma laupepa. O le mataupu e mafai ona puipuia le masini mai le faaleagaina, o le o lo o umia le mita lava ia ua fausia-i totonu, o loo i ai foi se tagata e umia mo le ofuina o le fusi. E ui o le telē o le masini e laʻititi, o le faaaliga lava ia e telē tele ma tele faʻataʻitaʻiga, ma e le o se mea e le taua, talu ai o le tele o ia mea e faʻatau e tagata matutua o loʻo i ai le vaʻai leaga. O le pusa e aofia ai ni paʻu vailaau se 10, 10 fasi siaki, ma se peni talafeagai mo le tui, se pulou mo le aveina o toto toto mai le alofilima o lou lima poʻo luma, ma faʻamalamalama manino faatonuga mo le faʻaaogaina.E le pei o le tele o isi glucometers, lea e tofotofoina mo se taimi umi pe a liliu, e le tulai mai lenei faafitauli iinei. O le taunuʻuga e maua i se mataupu o sekone, ma o le auʻiliʻiliga e manaʻomia ai se laʻititi laʻititi o le toto. O lona tau, e ui lava e le o le taugofie i le va o analogues, ae o le manatuaina o le poto: "e totogi faalua e le avaricious" ma i luga o le faavae o uiga lelei uma o loʻo i luga, ou te fia fai atu o le mita e faʻamaonia atoatoa lona taua.

Alesana

http://med-magazin.com.ua/item_N567.htm#b-show-all

O le Acclu-Chek Performa glucometer, i le isi itu, ua maua ai se fua faatatau tutusa mai tagata faaaoga.

Ia Tesema 2014, na auina atu ai o ia i se fomaʻi i le falemaʻi faʻaitulagi ona o le maualuga o le suka o le toto i le sili atu ma le 5 i le taimi o le maitaga. O le iʻuga, na fautuaina le endocrinologist e faʻatau se glucometer ma tausia se suʻega e mataʻituina ai le tagata lava ia. E pei o se tagata valea, na ou tuiina aʻu lava i lenei masini (naʻo le siakiina o le mea faitino). Faʻasaina mea uma pe sili atu mea suamalie. Ina ua mavae le 2 vaiaso, ona toe auina atu lea o ia i le endocrinologist mo se taimi lona lua ma se tusi o le tagata lava ia. O le isi endocrinologist, na o luga o le faavae o le tusi o talaaga, na maua ai au i le maʻisuka ituaiga. E aunoa ma le faʻaaogaina o sarah ma masani ai mea uma e manaia, na ou togi ese le 5 kg i le vaiaso. Ona ia fetuutuunai lea o ia lava ma e le toe pau ese le mamafa. I le faaiuga o Ianuari 2015, na tuʻuina aʻu i le faʻasaoina, lea, faatasi ai ma isi mea, na ou pasia ai se suʻe suka. E tusa ai ma le glucometer, e 5.4 ma e tusa ai ma iloiloga 3.8. Ma, faatasi ai ma fesoasoani o fale suesue, na matou filifili ai e siaki le glucometer ma i le taimi lava lea e pei ona faamoemoeina i luga o se manava gaogao na maua ai se suʻega mai le tamatamailima. I le taimi lava e tasi, sa ou fuaina le suka i se glucometer - 6.0 pe a oʻo mai faʻafitauli o le paʻu o le toto e tasi 4.6. Na matuai ou le fiafia lava i le glucometer, o le sao o le faatinoga faaonaponei. O tau e sili atu ma le 1000r ma ou te manaʻomia?

Anonymous447605

http://otzovik.com/review_1747849.html

O le tamaititi e 1,5 tausaga. O le glucometer na faaalia ai le 23.6 mmol, o le fale suesue 4.8 mmol - Sa ou teʻi, na lelei i le falemai, semanu ou te tuiina ... I le taimi nei ou te faʻaaogaina i le fale i loʻu lava mala ma se mea lamatia. Ou te faʻamoemoe o se mea vavaeese, ae o loʻo i ai pea le eseesega i faitauga - taimi uma i se auala ese, ona 1 mmol, ona 7 mmol, ona 4 mmol.

oksantochka

http://otzovik.com/review_1045799.html

O le siakiina o le maualuga o le suka toto o se galuega taua e le gata mo tagata ei ai faafitauli o le pancreatic, ae mo le soifua maloloina. O le mea lea, o le filifiliga o se glucometer e tatau ona faʻatalatalanoa ma le maualuga maualuga o le tiute.

Glucometer mo se tagata matua

O lenei vaega o glucometers e sili ona lauiloa, aua o le matua o lenei maʻi matautia e masani lava ona atiina ae. E tatau ona malosi le mataupu, e tele le laupepa, faatasi ai ma le tele ma le manino o numera, o fuataga e saʻo, ma o le faʻaogaina o tagata i le fuataga e laʻititi. I le tulaga o mea sese, e manaʻomia leo leo, ma e le na o le tusiga na aliali mai.

Suʻega o Suʻega o Suʻega E tatau ona faia i le faʻaaogaina o se vaʻa, sili atu ona otometi lava, ae le o le ulufale i numera ma ki, aua e faigata mo tagata ua matutua. Talu ai o fuataga mo lenei vaega o tagata e tatau ona faia soo, ia gauai atu i le tau maualalo o le suʻega.

Mo tagata matutua, i le avea ai o se tulafono, e faigata ona malamalama i tekinolosi lata mai, o le mea lea aua nei faʻatau se masini faʻapipiʻiina ma le tele o mea faaopoopo ma e matua leai lava se aoga galuega tauavee pei o fesoʻotaʻiga faʻatasi ma se komepiuta, avefaʻatasia, tele manatuaga, faʻatulagaina vave, ma isi. E le gata i lea, o faʻaopoopoga faʻalauiloa e faʻaateleina ai le tau. E taua foi le gauai atu i ai aupito i maualalo o numera feaveaʻi i le masinilea e mafai ona vave vavave.

O le isi faailo taua o le toto totogiatalafeagai mo fuataga, ona o le mea itiiti, o le lelei, talu ai o nisi o taimi e tatau ona faia i nisi taimi i le aso. I nisi o falemaʻi, o suʻega e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. O le mea lea, e tatau ona e iloa po o le fea o ata o glucometers e talafeagai mo, aua o le a fesoasoani lea e laveai ai le tele.

Glucometer mo se alii talavou

Mo lenei vaega o tagata, pe a uma le saʻo ma le faʻamaoni, e muamua sau maualuga televave o fua, faʻatusatusaga, faʻatinoga ma foliga vaaia.

E faigofie ma manaia mo tupulaga talavou e faʻatautaia le tekonolosi aupito lata mai, o le mea lea e mafai ona i ai le masini ma le tele o galuega faʻaopoopo, aemaise lava talu ai o le tele oi latou o le a sili ona aoga. E i ai uiga e fesoasoani ai i le taiala diabetic diary, e mafai foʻi ona faigofie lau polokalama, ma o le a maitauina pe a maeʻa le suʻega, aʻo leʻi 'aʻai poʻo le maeʻa, o nisi glucometers e mafai faasaoina fuainumera fuainumera mo se taimi umima faʻamatalaga e mafai ona gaosia i se komepiuta ma isi.

Glucometers mo tagata e leai se maʻisuka

E masani lava, o le manaomia mo se glucometer e tulaʻi mai i tagata e matutua atu i le 40-45 tausaga oe mananao e mataʻituina lo latou ola maloloina, faapea foi ma tagata mai le vaega: tagata na maua lenei faamaʻi io latou aiga, faapea foi tagata ua mamafa tele ma faaletonu i le gataifale.

O meafaigofie faʻaaogaina ma le numera aupito maualalo o galuega faʻaopoopo e aupito sili ona fetaui mo lenei vaega, e aunoa ma le tusia o se code mo testers ma pepa faʻataʻitaʻi ma se ola umi ma se numera itiiti, aua o le a faia fua le fua.

Glucose toto

O o tatou tuagane laiti e faigofie foi i le maʻisuka, ae le pei o tagata, latou te le mafai ona faitio e uiga io latou maʻi. O le mea lea, e tatau ona e pulea le maualuga o le suka o lou toto. Muamua lava, e faatatau lea i pusi tuai ma taifau, faʻapea foʻi ma manu feʻai. Ae e tele isi mea e taʻitaʻia ai le maʻisuka i manu. Afai na faia e le fomaʻi se tulaga faigata ogaoga i lau peti alofa, ona avea lea o le faʻatagaina o le mauaina o se glucometer e faigofie tele.

Mo meaola, oe manaʻomia se masini e manaʻomia ai le toto maualalo mo le auiliiliga, aua ina ia mafai ona fuafua le sao saʻo o le inisalini, e tatau ona e fuaina a itiiti ifo ma le 3-4 taimi i le aso.

Galuega faaopoopo o glucometers

E tele mea e faʻaaogaina mea faaopoopolea e faʻalautele ai galuega tauave o le mita.

  1. Manatua e fausia. E mafai ai ona faʻatusatusa ma auʻiliʻili taunuʻuga o mea ua tuanai.
  2. Lapataiga leoe uiga i le hypoglycemia, ioe. o le alu ese o le maualuga o le suka i le sili atu o le pito i luga o le masani.
  3. Fesootaiga i komepiuta. O lenei galuega e mafai ai ona faʻafeiloaʻi uma faʻamatalaga mai le masini masini i se komepiuta patino.
  4. Tonometa tuufaatasiga. O se aoga aoga tele, lea e mafai ai ona fua vave le toto toto ma le suka.
  5. "Faʻamatala" masini. O lenei galuega e taua tele mo tagata e maualalo le vaʻaia, faatasi ai ma lona fesoasoaniga o gaioiga uma a le masini ua faʻamatalaina, ma o le tulaga lamatia o le faia o se mea sese poo ni mea sese e faʻaititia i le leai. (SensoCard Plus, CleverCheck TD-4227A). O ia ituaiga masini e mafai foi ona fuafua le aofaiga o le cholesterol ma triglycerides i le toto.

Ae peitai, o nei galuega uma e matua faateleina ai le tau o masini, ae i le faatinoga e le masani ona faʻaaogaina.

E faapefea ona siaki le mita mo le saʻo?

A filifilia se glucometer, e taugata le siakiina mo le saʻo. E faapefea ona siaki? Ina ia faia lenei mea, o le a manaʻomia lou vave fuaina o lou suka toto i taimi taʻitasi i le laina ma le masini. Afai e saʻo le mea faigaluega, ona tatau lea ona ese le fua o fua i le sili atu i le 5-10%.

E mafai foi ona e faʻatusatusa le suʻesuʻega na faia i le fale suesue ma faʻamatalaga o lau masini. Aua e te paie, alu i le falemaʻi, ona e mautinoa ai lea o le sao o le glucometer na e faʻatauina. E itiiti se mea sese e mafai ona faatagaina i le va o faʻamatalaga falesuesue ma le mita o le kulukose toto, ae le tatau ona sili atu i le 0.8 mmol / l, pe afai o lau suka e le sili atu nai lo le 4.2 mmol / l, pe afai o lenei faailoga e sili atu nai lo le 4.2 mmol / l , ona mafai loa lea ona 20% le faʻatagaina faatagaina.

E le gata i lea, e tatau ona e aʻoaʻoina ma manatua le masani o le toto suka.

Ina ia 99.9% le mautinoa i lau filifiliga ma le sao atoatoa o le mita, e sili atu le tuʻuina atu o mea e sili ona fiafia i ai tagata gaosi oloa o le a le lamatia o latou igoa ma faʻatau atu mea maualalo. O lea, Gamma, Bionime, OneTouch, Wellion, Bayer, Accu-Chek ua faamaonia lelei i latou lava.

OneTouch Filifili

  • eletise
  • taimi faʻapitoa - 5 sekone,
  • manatua mo le 350 fuataga,
  • faʻasologa o plasma
  • o le tau e tusa ma le 35 tala.

O se mita lelei mo tagata matutua: o se lapoa lapoa, tele numera, o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻasolosolo i le tasi code. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaalia le maualuga o le taua o le suka toto mo le 7, 14 po o le 30 aso. E mafai foi ona e fuaina le maualuga o le suka i le taimi muamua ma le maeʻa o taumafataga, ona toe faʻafoʻi uma lea o tau ile komepiuta. E faigofie le glucometer mo se tagata matua e faʻaaoga tutoʻatasi, ma o ana galuega faaopoopo o le a mafai ai e tamaiti maʻi ona tausia uma faailoilo i lalo o le puleaina.

Bionime Mea saʻo GM 550

  • eletise
  • taimi faʻapitoa - 5 sekone,
  • manatua mo 500 fua,
  • faʻasologa o plasma
  • o le tau e tusa ma le 25 tala.

O lenei mita ua taʻua o se tasi o faʻamaoni sili atu i totonu ia i latou o loʻo tuʻuina atu i le maketi i totonu o le atunuu. E fetaui lelei, faʻalelei, lelei, ma se lapoa lapoa ma tele numera. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se masini televise, 10 laupepa ma 10 sikola faʻataʻitaʻiga.

Accu-Chek Active

  • photometric
  • fuaina 0.6-33.3 mmol / l,
  • o le toto manaomia o le toto e 1-2 μl,
  • taimi faʻapitoa - 5 sekone,
  • manatua 350 fuataga
  • atoa le toto toto
  • mamafa 55 g
  • o le tau pe a ma le 15 tala.

Cheap glucometer mai se kamupanī Siamani, lea e mafai ai e oe ona fuaina le toto atoa. I le faʻaopoopoga, o le masini e mafai ai ona e faʻaalia le fua faatatau o le suka mo le 7, 14 ma le 30 aso, siaki le meaʻai suka i luma o meaʻai ma mulimuli ane.

Amiotonu Muamua

Pe a filifilia le mita e sili atu, saʻo ma le faasologa (toe faʻaaogaina) o fuataga e tatau ona sili atu ona taua nai lo galuega matagofie, ae le aoga o nisi o ata faʻaonapo nei. Mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, o le saʻo saʻo, i totonu ole itu talafeagai, e mafai, pe afai e le o se mataupu o le ola ma le oti, ona mafai ai lea ona lagona le lelei i taimi uma.

O le tausisia o le mita ole fale i tulaga faʻaonapo nei e le o lona uiga o le mea sili lea. O tulaga aupito sili ona lata mai e manaʻomia ai 95% o faitauga i totonu o le 15% o le fale suesue, ma le 99% ile ± 20%. E sili atu lenei nai lo fautuaga talu ai, ae o loʻo totoe pea le tele o avanoa mo se mea "taliaina" sese.

E tusa lava pe totogi e le setete poo le kamupani inisiua le tau o ia ituaiga masini, e tatau ona manatua i le mafaufau e mafai ona faalauteleina le lautele i se lisi faatapulaa o ituaiga, ona e tatau lea ona siaki muamua ae lei faatauina. O nisi taimi e mafai ona e maua se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi mai lau fomaʻi pe tuusaʻo mai le kamupanī.

Pe a fai se tonu poʻo le a le eletise eletise e sili atu, e tatau ona e mafaufau i le tau o mea taumafa - latou te fuafuaina le tau moni o le masini. O le tau o fasi siaki e eseese mai le 1 i le 3.5,000 rubles. mo le 50 fasi vaega. Afai e siakiina le maualuga o le suka i le aso, ona lava lea mo le toeitiiti 2 vaiaso. Mo nisi tau sili atu taugata, o le tau o faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu i le 85,000 rubles i le tausaga.

Tulaga matautia matautia

Pe a filifilia poʻo fea le mea e sili ona lelei, e tatau ona e manatua o le aveina o nisi mea e mafai ona mafua ai le le lelei. O faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina le technology GDH-PQQ test technology i nisi taimi e tuʻuina atu ai faʻamatalaga sese (ma e ono lamatia). O le mea lea, i le tulaga o soʻo se fesili poʻo ni faafitauli, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Uiga lelei o le mita maualuga o le kulukose o le toto

O le a, e tusa ai ma le faʻamatalaga a le aufaʻatauga, o le uiga sili ona taua o le mita o le suka toto? Tonu. O nisi suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapea mai o le tausisia o masini ma tulaga faʻataunuʻuina e le o lona uiga o le a maua ai faitauga moni i le lalolagi moni. O le a le mita e sili atu? E tatau ona ia maua se igoa lelei mo le saʻo aʻiaʻi o suʻega i tofotofoga faʻapitoa, suʻesuʻega tutoʻatasi, ma i latou e faʻaaogaina.

Faʻaaogaina. Pe a filifilia po o le fea o le glucometer e sili ona lelei e filifili ai, e tatau ona e mafaufau e faigofie ona faʻaaogaina masini faigofie i taimi uma e tatau ai. Mo le tele o tagata faaaoga, o lona uiga o se lauulu malamalama, faigofie-i-le-faitau, kuluma e faigofie ona lolomiina, fasi tui toleni ma se toto samasama laitiiti. Mo tagata ei ai faʻafitauli faʻaletino, o le tautala glucometer o le a matua faʻafaigofieina le auʻiliʻiliga.

Leai se mea manaʻomia mo nisi faʻaopoopoga. Afai e le manaʻomia e le tagata faʻaaogā ona toe faʻaaogaina lana masini i taimi uma lava na te tatalaina ai se pepa fou o le suʻega, faʻamaonia tulafono fou pe faʻaaogaina se ki poʻo se pu, o lona uiga o le faʻaaogaina o se isi mea e ono faia ai se mea sese. Ae ui i lea, o nisi o ē umia le fanua latou te faʻaaoga e faʻamaonia ma e le teteʻe i ai.

Laititi faʻataʻitaʻiga. O le itiiti ifo o le toto o se glucometer e manaʻomia mo suʻega taʻitasi, o le itiiti ifo o le tiga o le faʻaaogaina, ma o le itiiti ifo foi o le faia o mea sese ma faaleagaina le vaega ole suʻega.

Isi nofoaga o sampling toto. O le faʻaaogaina o isi vaega o le tino e mafai ai e oe ona faʻaoʻo le tumutumu o tamatamai lima. O nisi mita o le kulukose toto e mafai ai e oe ona ave toto mai ou lima, vae, poʻo le manava. Ae peitai, ei ai tulaga e le aoga ai le faia (mo se faʻataʻitaʻiga, i le vave o suiga i le kulūkose), o le mea lea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi e uiga i le mafai ona faʻaogaina lenei metotia.

Teuina o auiliiliga o auiliiliga. O le maualuga o le kulukose o le toto e mafai ona teuina le fiaselau afe poʻo faitau afe o faitauga faʻatasi ai ma faʻamaumauga o aso ma taimi, fesoasoani e siaki le talafaʻasolopito o le soifua maloloina ma faʻamaonia le aoga o suʻega.

Aveina ma le faʻamaonia galuega. O le tele o siaki kulukose o le toto e mafai ona faʻatulagaina faitauga i luga o le 7, 14 po o le 30 aso. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ai foʻi ona e faʻamaonia pe na faia ni suʻega muamua pe a maeʻa foʻi taumafataga, ma faaopoopo faʻamatalaga masani e aoga mo suiga o suʻega i maualuga o suka.

Tuuina atu o faamatalaga. Glucometers faʻatasi ai ma le gafatia e faʻasili atu faʻamatalaga (masani ona faʻaaogaina se USB USB) e mafai ai ona e suʻeina suʻega o suʻega i se komepiuta ina ia mafai ai ona sili atu lou mataʻituina o lou suka toto pe faʻasoa atu i lau fomaʻi.

Faʻamatalaga o fasi siaki. I le filifilia po o le fea mita e sili ona lelei mo lou fale, o le tau o sapalai e taua. O faʻataʻitaʻiga o vaega sili ona taugata o le masini. O a latou tau e mafai ona eseese tele. O nisi o gaosi oloa o taugata taugata e ofoina atu fesoasoani fesoasoani e fesoasoani e faʻaitiitia ai tau.

O le a le mea e tatau ona ou iloa?

O le maliu o tagata gasegase ona o le le saʻo o faitauga o glucometers ma pepa suesue ma GDH-PQQ (glucose dehydrogenase pyrroloquinolinequinone) e lauiloa. O nei tagata sa iai vailaau suka-o le tele o vaifofo o le gaʻo. O le mita na maua ai le maualuga o le kulukose o le toto, e ui lava o le mea moni na laʻititi lava.

Na pau le mea na tupu i tagata e faʻaaogaina ai suka, ma na o GDH-PQQ e le mafai ona iloa le kulukose mai isi sugars. E manaʻomia i taimi uma le suʻeina ma le faaeteete o mea na tusia mo le masini, aua o loʻo i ai lapataiga e tusa pe o aʻafiaga o suka e aʻafia ai fua o le suʻeina o le toto.

E le gata i lea, e fautuaina e tulafono faatonutonu e le faʻaaogaina pepa o le GDH-PQQ pe a fai o se tasi o mea nei e ulu atu i le tino:

  • vodextrin solution mo le dialysis peritoneal,
  • nisi o immunoglobulins,
  • fofo fofo o loʻo i ai icodextrin,
  • eletise o le eletise o le eletise Bexxar,
  • soʻo se oloa e maua ai le maltose, galactose poʻo le xylose, poʻo oloa e faʻauʻu le tino e fausia ai nei monosaccharides.

O le faigofie o le masani

Pe a oʻo mai le sili atu o le glucometer ma sili atu ona sao, o le numera o laasaga i le suʻega toto e taua. O le itiiti o latou, o le itiiti foi lea o avanoa o mea sese. O le mea lea, o glucometers sili ona lelei o masini ia e fai ai le faagasologa o le siakiina o maualuga o le suka e mafai ona faʻatuatuaina pe a mafai ai. Pe a faʻaaogaina ia mea, ua lava lea e faʻapipiʻi ai se fasimea, tui le limatusi, faʻaaoga le toto ma faitau le iuga.

O le tamai FreeStyle Freedom Lite (e tusa ma le 1,400 rubles) e le sili atu nai lo se fasi kesi.Mo le auʻiliʻiliga, na o le 0.3 μl o le toto na te manaomia. Tagata e fiafia i ai aua, latou te fai mai, o le faiga o le suʻega e sili atu le tiga ma taufaʻatau. Latou te faamaonia foi le faailo o le leo pe a uma ona faaaoga se toto ua lava, ma afai e le aoga lenei mea muamua, o le, 60 sekone e faaopoopo atili ai. A maeʻa lena, o le taunuuga e aliali mai pe a ma le 5 sekone. E leai se manaʻoga mo le faʻataʻitaʻiina o tusi pe'ā faʻaaogaina se seti fou o suʻega, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai faʻataʻitaʻiga sese.

O le a le mea e sili atu le taua nai lo le faʻamafanafanaga ma galuega talafeagai o le saʻo lea o le masini. FreeStyle Freedom Lite faʻamaonia suʻesuʻega e moni i le sili atu ma le 99% o mataupu. Ua faʻamaonia lenei mea e lomiga i totonu o faʻasalalauga faʻapitoa ma faʻamasino tutoatasi. E ui lava e le o le mita sili lea ona fou, e fiafia tagata e fiafia i ai mo lona faʻamaoni. E toatele na latou faʻaaogaina mo le tele o tausaga ma e leʻi oʻo i ni faʻafitauli, tumau le mautinoa i lona aoga ma le faʻamaoni. "Faʻasalaga" o tagata faʻaoga i lenei faʻataʻitaʻiga e naʻo le leai o ni suʻega i totonu o le pusa, e tatau ona faʻatau eseese, ma faʻatasi ai ma se siʻisiʻi.

O isi mea e faʻaaogaina ai le FreeStyle Freedom Lite e lauiloa tele, o lona faigofie faigofie e lua-button, le mafai ona teuina i le 400 faitauga ma fuafua le aofaʻi o tau e fesoasoani e fuafua mamanu o suiga i le kulukose o le toto i le taimi, numera faaopoopo i luga o le faʻaaliga ma se taulaga e mafai ai e oe ona sii mai faʻamatalaga i se komepiuta Windows poʻo OS X e faʻaaoga ai le AutoS Assist. O le masini komepiuta e tuufaatasia ai le tele o lipoti, e aofia ai faʻamatalaga i luga o faʻatulagaga faʻataʻatitia, fua faatatau o fuainumera, fuainumera o aso taʻitasi ma lipoti i luga o fuainumera.

E faʻaaogaina e le mita ni tau suʻesuʻega e sili ona taugofie a FreeStyle Lite e amata ile 1,500 rubles. mo le 50 fasi vaega.

Accu-Chek Aviva Plus

Afai o le FreeStyle test strips poʻo glucometers e foliga mai e laʻititi, ona tatau ai lea ona mafaufau i le filifiliga o le mauaina o Accu-Chek Aviva Plus i le tau o le tusa ma le 2.2,000 rubles, lea na maua ai foi le tele o le viia mo le faigofie o le taotoga. E tele atu ana fasipepa nai lo isi, ma, e pei o le masini lava ia, e faigofie tele ona latou mauaina le taui o le faaaogaina o le Arthritis Foundation (USA). E tali lenei tali i le fesili e sili ona lelei mo mita matutua. E le gata i lea, o fesoʻotaʻiga faʻafuaseʻi i luga o le fasipepa e le faʻapogai ai le vaeluaina o taunuuga ma lona faʻaleagaina.

Accu-Chek Aviva Plus e taua foi mo lona sao atoatoa, ua faamaonia e le tele o tofotofoga faafomaʻi ma suesuega auiliili faatusatusa a le Sosaiete Tekonolosi Tekonolosi, lea e aofia ai le silia ma le 1000 masini. O le toto toto talafeagai o le 0.6 μl e manaʻomia mo lona taotoga, lea e tusa ma le 2 taimi sili atu nai lo le FreeStyle Freedom Lite. O le taunuuga e aliali mai foi i le 5 sekone.

Ae ui i lea, o le fea mita e sili atu? Aviva Plus e sili atu ona lauiloa nai lo le Freestyle Freedom Lite, ae o tagata e faitio e uiga i feau masani masani o tau e taugata taugata. O nisi e le malamalama i le pulea. Masalo o le masini na mauaina se maualuga maualuga na o le tumau mausali o taunuuga, e ui lava o le vaega o totoe o le ata e le maualalo i masini tauvaga.

Ae ui i lea, o Aviva Plus e ofoina atu le tele o galuega faatino, e aofia ai se manatuaga mo le 500 faitauga, 4 lapataiga faʻapitoa, faailoga o taunuʻuga na faia muamua ma le maeʻa o taumafataga, ma le mafai gafatia le fuaina o tau. E le manaʻomia le toe faʻasologaina o le mita mo laʻasaga fou o fasi siaki. O loʻo i ai se atunuʻu faʻapipiʻi mo le tuʻuina atu o faʻamatalaga i se komepiuta, ae o le toatele o le a manaʻomia le faʻatau mai o se tagata e faʻaaogisa infrared ina ia mafai ai ona faʻaoga lenei mea. E mafai ona e faʻaaoga le mita e aunoa ma lea. E mafai ona e puleaina, siaki, auiliʻili ma fefaasoaaʻi faʻamatalaga ma Accu-Chek, lea e sau ma se masini IR.

E tatau ona manatua na aofia i le lisi o suʻega a Aviva i le lisi o mea e mafai ona tali atu i nisi suga, ma maua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

OneTouch Ultra Mini

Afai e tuuina atu i le tele ma le faigofie o le taotoga, ona ono talafeagai ai lea o le OneTouch Ultra Mini. E tusa ai ma tagata atamamai, o le masini e tumau pea le saʻo, ma e faʻaaogaina e le aufaipisinisi le tele ma le faigofie o le faʻaaogaina. O le mita e mafai ona teuina le 500 fuataga, ae o le faʻaaliga e leai se faʻasalalauga, ma e le fiafia tagata e uiga i le mea moni e manaʻomia le tele o le toto sampling - 1 μl. E lapataʻi e le kamupanī faʻapea, i se siʻosiʻomaga laʻititi, e ono le saʻo le taunuʻuga.

O le tasiTouch Ultra Mini sikola suʻega e taugata. O tagata e faʻaaogaina le gasegase ma le lululima lima e faitio e faigata tele ona galulue faatasi ma le masini. E tatau ona mafaufau lenei mea mo i latou e filifilia po o le fea mita e sili ona lelei mo se tagata matua. Ae ui i lea, afai e te manaʻomia se masini e faigofie, faʻaogaina ma feaveaʻi, ona avea lea o se faʻataʻitaʻiga lelei.

Glucose toto le maualuga

Atonu o se faaosoosoga le faamasinoina o se masini mo le fuaina o le suka toto i lona uluai tau. Ae, talu ai e manaʻomia le siakiina o le kulukose i le fa 4 aso i le aso, sili atu i le 100 suʻega suʻega i le masina e ono manaʻomia. O le taua moni o le masini e sili ona fuaina i le tau o ia mea. O nisi tagata gaosi oloa e oʻo lava ina tuʻuina atu o latou kulūkose toto mo le leai o se totogi, ona o le tau o la latou gaosiga ua faʻaleagaina e ala i le faʻatauina o sapalai.

Ae ui i lea, o masini e itiiti le tau o le faʻatinoina o le tau, e pei o se tulafono, e taugofie. Ae o le mita e sili atu? O le sili ona lauiloa o le Bayer Contour Next, lea e tau e tusa ma le 900 ruʻu. Bayer na faatauina mai e Panasonic, lea na fausia ai le vaega fou o Ascencia. O le mea faʻaletino lenei o Ascencia Contour Le isi, ae o le tele o faʻatau oloa o loʻo faʻaaoga pea le pine tuai.

O se tasi lea o nai kiliva taugata e le taugata e le gata ina pasi atu i tofotofoga faʻapitoa, ae sili atu nai lo le vaavaaia o tagata tomai faapitoa. Contour O le isi mea naʻo le masini e 2 i fafo atu o le 3 suega faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai le 100% faʻatonuga ma i le 1 - 99%. O se mita lelei le kulukose o le toto toto! Ae e le o mea uma.

O le masini e le manaʻomia le suia, e mafai ona ave le toto mai toetoe lava o le maualuga ma e mafai ai ona e faaopoopoina i le fasimea, pe a fai e le lava le taimi muamua. O le mita e manaʻomia ai le 0.6 i le toto ma mafai ai ona faʻaogaina le pama e avea o se isi nofoaga ole sampling.

O isi tulaga iloga o le tomai e faaopoopo ai faʻamatalaga i faitauga faʻaolaina, faailogaina e pei ona faia muamua pe a maeʻa foʻi (poʻo le taimi o le anapogi) ma faʻamanatuga. Bayer Contour O le isi mea e mafai ona faʻaalia i luga o le televise i gagana e 14, ei ai se televave o le USB lea e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga i le PC mo le siakiina ma le resitalaina i le polokalama Glucofacts Deluxe.

E leai se taugata o faʻataʻitaʻiga o Bayer Contour, ma Bayer / Ascencia o loʻo ofoina atu se pusa e mafai ona sili atu le faʻaola. Contour Next Kit e tusa ma le 2.3 afe rubles. e aofia ai le masini lava ia, 50 fasi pepa, 100 taʻavale, 100 swabs cotton ma le ava malosi ma se mea e tui ai. O se finauga malosi lenei mo i latou e filifili po o le fea o le mita o le kulukose o le toto e lelei ma e leai.

FreeStyle Tonu NEO

O le tauvaga lata mai i le Contour Next o le FreeStyle Precision NEO. E ui i le mea moni o le mita e manaʻomia ai le 0.6 i le toto (2 taimi e sili atu nai lo isi ata FreeStyle) ma e leai se folasia tuatusi, e aoga, o le mea sili ona taua, e maua ai le saʻo ma le saʻo.

FreeStyle Precision NEO ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga maualuga ma le tele o numera, e mafai ona teuina e oo atu i le 1000 faitauga ma faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga masani e mafai ai e oe ona iloa taimi e faateleina pe faʻaitiitia ai le kulukose o le toto. O le toʻatele o tagata e fiafia i lenei mita aua e faigofie, malamalama, ma aoga. E mafai ona sii mai i luga o le polokalama Webvave FreeV, taunuuga ole suega, ae o le toatele e le amanaia lenei uiga.

E le manaʻomia le toe faʻaleleia o le masini mo pusa fou a FreeStyle Precision NEO, ae e manaʻomia uma ona vavae ese ia mea taʻitasi, o le mea e sili ona tetee. E i ai faitioga e uiga i le le aoga o faitauga poʻo le faʻafuaseʻi o le tapeina o le masini.

Faʻamaonia ReliOn

ReliOn Faamautu (e tusa ma le 900 rubles) o se tamaʻi laʻititi laʻititi ma taugofie. E tusa ai ma le faʻamatalaga a le tagata faʻaaoga, e saʻo ma e maua ai le lelei ole toe fai. E tusa ai ma a latou faʻatusatusaga, o le tau o le suʻega e tusa ma le 30,000 rubles, lea e itiiti ifo nai lo le tau o le tele o isi mea e mafai ona faʻaaoga mo glucometers.

O galuega a le ReliOn Faamautu e faigofie lava: teuina le aso ma le taimi o le auiliiliga, faʻatusatusaina o tau aofaʻi ma le makaina o taunuuga na maua mai aʻo leʻi maeʻa. O ē e ona e pei o le faʻatuatuaina ma taugofie le taugofie, faʻafaigofie ona ave, ma se vaega itiiti o se toto faataitai e tutusa ma le 0.3 μl. Afai e afaina ou tamatamailima, ona mafai ai lea e le masini ona faʻaaoga lau pama. E mafai foi ona e siiina atu faamatalaga i se PC po o se masini atamai.

Ae peitai, o le faʻamaoniga a ReliOn e le sau ma se fagu eletise e mafai ai ona e siakiina le sao o le mea faigaluega. E saunia e le kamupanī mo le saoloto, ae o tagata e masani ona le fiafia e tatau ona latou faʻatali mo le faʻasalaga.

Satellite glucose mita: o le fea e sili atu?

O nei masini na faia e Rusia na mafua mai le 900 i le 1400 rubles. O le taimi sili ona lata mai, vave ma taugofie o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻetaʻe. O le masini e manaʻomia ai se numera siaki. O le toto manaomia o le 1 μl. Taimi o Iloiloga - 7 s. 50 vaega faataitai o le a tau 360-500 rupu. O le mita ei ai le manatua o le 60 faitauga. O le pusa faʻapitoa e aofia ai le 25 paʻi, se peni paʻu, 25 taʻavale, se laina faʻataʻitaʻi, se mataupu, se tusi lesona ma se pepa faʻamaonia. Taimi o Talosaga - 5 tausaga.

Tuua Lau Faamatalaga