Faʻasagaga Mekisidol ma Actovegin

Actovegin ma Mexidol e mafai ona faʻaaoga i le taimi e tasi. O sea ituaiga tuufaatasiga e faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi cardiological ma neurological. I le taimi lava lea e tasi, o vailaʻau, fegalegaleaiga ma le tasi ma le isi, mafai ai ona taunuʻu le gaioiga maualuga o gaioiga.

Galueovegin action

O lenei vailaau mo togafitiga ua faʻaaoga mo se taimi umi. O mea aoga o loʻo faʻamautuina ai le toto toto. O le vailaʻau e faʻapipiʻi ai siaki i le glucose ma faʻalauteleina ai le malosi o le malosi o le tino, ma puipuia ai foi le fatuina o faʻasalalauga saoloto, o mafuaʻaga masani ia o le gasegase o mafaufauga mafaufau ma le toto i le tino.

I le taimi lava e tasi, o Actovegin ei ai lona faʻamalologa faʻamaʻi maʻi. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tino o laupepa, o suauʻu poʻo se vaifofo e faʻamoemoe mo le iniseti intramuscularly poʻo le le faʻamalosi.

Gaoioiga Mekisidol

O suʻesuʻega faʻapitoa o Mexidol na toe faia i le 90s. seneturi mulimuli. I ni nai tausaga mulimuli ane na ia faʻaalia ai i luga o le falemaʻi. E faʻaaogaina e avea o se sui o le neuroprotective ma le antioxidants, e faʻamaonia ai le tafe toto ma e leai se mea e tupu ai ma le antihypoxic.

I le faʻaopoopoga, o Mekisidol faʻalauteleina le tetee o le tino i tulaga le lelei. O le tele lava o taimi, o le vailaʻau o loʻo faʻamaonia i le taimi o le toe faʻaleleia o le tino pe a mavae le manua o le ulu (o le manua o le manua), o le hypoxia, ma le maʻi fatu fatu. Avanoa i le tulaga o laulau papaʻu poʻo inisiua.

O le a le mea sili atu ma o le a le eseesega

O nei fualaau faasaina e fesuisuiai. I le Actovegin, o le eletise o loʻo galue e faʻaaogaina le homoderivat e maua mai le toto o tamai povi. Ole mea e le afaina ai le toto, ae e faaosofia ai fegalegaleaiga a le okesene ma le kulukose.

O le vaega malosi o le Mexidol o le etimethylhydroxypyridine succinate.

I le fofo mo le puleaina o le tino / toto, o se isi mea e gaosia o le injection liquid, in tablets - lactose and other element elements auxiliary.

O Mekisidol o loʻo iai se paleni paleni, lea e mautinoa ai le maualuga o lona ola.

O le taʻiala o le gaioiga a Actovegin o le faʻapipiʻiina o le kulukose, ma o le Mexidol e faʻasaina ai le faʻaaogāina o le oxidation.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O le tuufaatasiga o nei vailaʻau ua faatonuina i mataupu nei:

  • faatasi ai ma faafitauli i le taamilosaga lautele,
  • ma faʻamaʻi atherosclerotic,
  • ma le faʻamaʻi ma isi aʻafiaga.

E le gata i lea, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Actovegin ma le Mexidol, o le togafitiga mo le manua o le ulu ma le gaioiga o le gasegase le lelei.

Contraindications i Actovegin ma Mexidol

E faasa ona togafitia i le tuufaatasiga o le Mexidol + Actovegin i le fatu ma le fatu fatugao, faapea foi i ni gasegase o le ate. Isi faʻasalaga:

  • maʻitaga
  • pulupuna edema,
  • loto vaivai
  • faatumauina o le tino i totonu o le tino,
  • toa
  • oliguria
  • laiti tausaga
  • hypersensitivity i vaega o fualaau faasaina.

Auala e faʻaoga faatasi ai Actovegin ma Mekisidol

O le faʻaaogaina o fualaau faʻatauina e tatau ona faia i lalo ole vaavaaiga vavalalata. I lenei tulaga, e filifilia e le fomaʻi le tulafono mo le pulega ma le fualaau o fualaau faasaina.

Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o le intramuscularly, e tatau ona tuiina vailaau i vailaʻau eseese, aua oa latou mea aoga e mafai ona tali atu i le tasi ma le isi.

O le faʻaaogaina o nei tupe o loʻo mataituina i le 2-6 itula i le maea ai o latou faʻafofoga tautala. Faatasi ai ma le metotia o tui, o le pito i luga o le togafitiga e mataituina i le 2-3 itula.

Manatu o fomaʻi i luga o fesoʻotaʻiga a Actovegin ma Mexidol

Irina Semenovna Kopytina (neurologist), 44 tausaga, Ryazan

O le tuufaatasiga o nei fualaau faasaina ua leva ona faaaogaina lelei mo le togafitiga o faaletonu o neuro. Talu mai le 2003, o loʻo faʻaaogaina tupe e 'au a le falemaʻi.

Grigory Vasilievich Khmelnitsky (fomaʻi), 48 tausaga, Bryansk

O fualaau oona e tutusa lelei le faʻamalosia ma e mafai ona maua ai fualaau faasaina maualuga. Ae ui i lea, e tatau ona faʻaaogaina i le taimi e tasi ma le faʻaeteete tele, ona o le faʻailogaina o vailaʻau taʻitasi eseese.

Faiga faʻapolopolo

E maua i le ituaiga o injections ma laumei le faʻavaomalo. O le muamua e mafai ona faʻatau i pusa tioata i le aofaʻi o le 10 pi, 2 ml o fofo i totonu taʻitasi, o loʻo iai foʻi laulau i ni paʻu poʻo ni ipu faʻalanisi.

O le Actovegin e sili atu le tele o ituaiga o faʻamalolo. E maua i le ituaiga 200 mg tablets i totonu o se fagu mata tioata o le 50 pcs, i le foliga o se vaifofo o le 250 ml i fagu, o loo i ai foi le Actovegin cream, gel ma le suauu, o loo maua i le aluminium tubes o le 20, 30, 50 ma le 100 g .

Faʻataʻitaʻiga

O Mekisidol faʻapitoa le faiga o le tino, puipuia le vaʻa toto ma o latou puipui mai le faʻaumatiaga i le tulaga o le cellular, faʻamaonia le gaioiga o galuega a le tino. Faafetai i le gaioiga o le masima acid, o le maualuga o le atuatuvale ua faaititia, o le puipuiga o le tino mai le popole ma le mamafa o le tino ua faateleina. Ina ia faʻaleleia lana gaioiga, e masani ona faʻaaogaina fualaau o vailaʻau poʻo fualaau oona.

Ole mea e faʻaaogaina ole tino ole tino, faʻaititia le faʻalavelave ole hypoxia (e aofia ai ile fetus i le maitaga), faʻavaveina le faʻamaloloina o manua o soo se ituaiga, faʻamaonia le tuʻuina atu o le toto i masini, ma faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e ala i le faʻaleleia o lona faʻamalosi e suauu. O le fualaau faasaina e faaosofia ai le tuputupu ae o toto toto ma fesoasoani e faatelevave le vavaega o le tino mo le toe faaleleia o mea. O le lelei fesoʻotaʻiga o le Actovegin ma le Mexidol ma o latou aʻafiaga tutusa e mafai ai ona e tagofia nei fualaau faasaina i le taimi e tasi, lea e matua faʻaleleia ai le togafitiga .

Faailoga mo le faʻaaogaina o le Mekisidol:

  • vystonia vegetative,
  • vailaau i le atherosclerotic faʻamaʻi poo lo latou i ai,
  • solia o le toto i le faiʻai,
  • tosoina o le maʻi mai le ava malosi (o fualaau faasaina e fesoasoani e faaitiitia ai manaʻoga mo le ava malosi),
  • o le maualuga o antipsychotics,
  • neurosis, popole, atuatuvale, popole,
  • pulusulu mumū i le itu o le manava,
  • pancreatitis
  • puipuiga mai le mamafa o lagona ma faaletino.

Mexidol ma Actovegin e mafai ona faʻamalosi faʻapipiʻi poʻo le le mautonu mo faʻamaʻi sili ona ogaoga, e fautuaina e faʻaaoga fualaʻau e fai ma mea e puipuia ai.

Faailoga mo le aveina o Actovegin:

  • faʻamaʻi o le tino tutotonu,
  • cerebrovascular accident,
  • teteʻe
  • le lelei o vaʻa toto ma o latou faʻamaʻi,
  • paʻu o le paʻu (mumu, tipi, malosi o le tino, faʻaogaina o le mumusu, ma isi).

E mafai ona e faʻaaogaina Actovegin ma Mexidol mo na o ituaiga o faʻamaʻi ma e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi.

Metotia o le talosaga

Faʻaaogaina le kulimi i le pepa i le 125-250 mg i le tolu taimi i le aso, o le maualuga o aso taitasi o le 800 mg. Ole fua ole togafitiga ole togafitiga ole togafitiga e fuafua i le ituaiga ma le malosi o le maʻi. E fautuaina le fua ole aso e faʻatele pe faʻaitiitia lemu. O le togafitiga e 5-30 aso. Ua faatagaina e ave Mekisidol ma Actovegin i laumei i le taimi e tasi.

Injections o lenei vailaʻau o loʻo faʻaaogaina 200-500 mg i le vavalalata poo le intramuscularly 1-3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e 7-14 aso.

O le Actovegin e ave i le 1-2 pusa o le 200 mg 3 taimi i le aso. O le togafitiga e 4-6 vaiaso. O injections ua faʻataʻitaʻiina 5-50 ml i le vavalalata, i totonu poʻo le intramuscularly 1-3 taimi i le aso. O le togafitiga e 2-4 vaiaso, e mafai ona faʻateleina ona o le suiga i le laulau papalama o le vailaʻau.

I le ituaiga o injections, ua faatagaina ai e toso le Actovegin ma le Mexidol i le taimi lava e tasi, ae fautuaina e faatumauina se vaeluaga i le va o injections pe a ma le 15-30 minute mo le sili ona lelei o fualaau faasaina.

Eseesega o fualaau

Actovegin ma Mexidol e eseese i le muamua e mafai ona faʻaaoga i le taimi o maitaga. Ole masani e masani ona faʻatulagaina mo le lamatiaga o le hypoxia o le fetal, le lelei o le toto, toto le toto ma isi faʻamaʻi ma faʻamaʻi.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/mexidol__14744
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Uiga o le Actovegin

O ituaiga o le tuʻuina atu o fualaau faasaina e ese. E mafai ona e faʻatau togafitiga i le ituaiga o laupepa, iniseti, suauʻu, kulimi poʻo le gel mo le faʻaaogaina fafo. E faʻatagaina le tuʻuina atu o le siakiina i totonu o le tino, intramuscularly, intraarterially. E mafai ona faʻaaogaina mo se lola.

O le gaioiga malosi o le mea lea e faʻaogaina ai le hemoderivative. E faʻaaogaina mo faʻafitauli o le gataifale i totonu o masini, talu ai e afaina ai metabolic processes. I le le atoatoa o le toto, o lenei fofo e puipuia ai totoga o le tino. Faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai. E iai se aafiaga o le inisalini.

Faʻataʻitaʻiina e fomaʻi o se suʻega tutoʻatasi mo mea e moe ai, faʻamalolo o le radiation e mafua mai i le mu, faʻaalia i le maualuga o le vevela poʻo vailaʻau faʻamalosi, faʻafitauli o le lautele, ma isi maʻi.

E faapefea ona galue le mexidol?

O le vailaau faʻamalosi e faʻavave vave ai le gaosiga o le cell. Le aoga aoga i le setete toto, e puipuia ai le faaleagaina. Faʻamaʻosaʻo galuega faʻatino vegetative. O le vailaʻau faasinini i le tuufaatasiga e fesoasoani e faaitiitia le maualuga o le atuatuvale popole. O le ono mafai ona faoa faamalosi ua faaitiitia. O le vailaʻau e iai foʻi sona aafiaga aoga i le gaioiga o le faiʻai: e faʻaleleia galuega faʻatonu. Fesoasoani i le tolopoina o faailoga.

Avanoa i le ituaiga o laʻau po o se vaifofo mo le faʻatonuina o le pulega tuʻuina i totonu o se kalama tioata.

O le fea e sili atu, ma o le a le eseesega i le va o Actovegin ma Mexidol?

Ole fea e sili atu, i tulaga taʻitasi, e tatau i le fomaʻi ona filifili. E filifilia e le fomaʻi vailaʻau, ma mafaufau i le faʻamautinoaga patino o le maʻi. E le mafai ona e filifilia po o fea vailaau e fai na oe lava: e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina.

O vailaʻau e eseese i le faiga o le gaioiga. E tofu i latou ma faʻamatalaga mo le faʻaoga, e toesea mai le isi. O le Actovegin e mafai ona faʻaaoga mo le faʻaaogaina fafo, lea e le mafai pe a faʻaaoga Mekisidol. Ma le isi, o le fofo muamua e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo fafine o loʻo fanauina se pepe, pepe.

Uiga o Mekisidol

O le Mekisidol o se fualaau e le taugofie le fale, o le mafuaʻaga autu o le togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le gasegase o le gasegase ma le gasegase. O le faʻaaogaina o Mekisidol e fesoasoani i:

  • faaleleia atili le toto ma le siama o le faiʻai,
  • le faʻamamaina o le lelava moe, aʻoaʻoina ma manatuaina faiga,
  • faateleina le tetee o le tino i na aafiaga le lelei e pei o le hypoxia, faateia, ava malosi po o le antipsychotic inxication,
  • toe faʻafouina o le faʻamausalīina o le muso o le fatu ma ni faʻaoga faigofie o le faʻaleagaina,
  • faʻateleina gaoioiga o antipsychotics ma antidepressants,
  • faʻaitiitia o faʻamatalaga vavave i le faiʻai.
O le faʻaaogaina o le Mekisidol e fesoasoani e faʻaitiitia ai le le fiafia i le moe.

O le gaioiga malosi o le Mexidol o le ethylmethylhydroxypyridine. Vaega o ausilali o capsules:

  • Lactose
  • povidone
  • sodium metabisulfite
  • polyethylene glycol,
  • titanium dioxyide.

O loʻo maua foi le Mekisidol i le ampoules. O le adjuvant mo le iniseti o le vai mo le tuiina.

O faʻamalologa o se tasi lea o ituaiga o faʻamalolo o Mekisidol.

O le Mekisidol ua faʻamatalaina i le tagata maʻi ile:

  • faʻaleagaina o le myocardial
  • gasegase o le cerebrovascular i le maea ai o osofaʻiga faa-siama,
  • vegetovascular dystonia syndrome,
  • glaucoma o soo se laasaga
  • encephalopathy
  • tosoina o maʻi
  • popolega popole ma le neurosis.

E le gata i lea, ua faatonuina le fualaau faasaina:

  • mo le puipuia o le faʻamalositino,
  • faatasi ai ma le tele o popolega faalemafaufau ma pe a uma ona atuatuvale,
  • pe a uma le inupia,
  • pe a uma le manua o le faiʻai i le faiʻai.

E faʻapefea ona ave i le taimi e tasi?

O le vasega e tatau ona faatonuina e se fomaʻi. O le umi ma le fuataga e faʻalagolago i le siama, o uiga o le soifua maloloina o le maʻi. O le tele o taimi, togafitiga e mai le 5 aso i le masina.

Actovegin e mafai ona mafua ai allergies, ulu o le ulu, fiva, vevela malosi, vevela, ma le fula.

E le tatau ona faʻafefiloi amou. Faatasi ai ma le tasi tui, e mafai ona e ulu atu naʻo le tasi le fofo. E mafai ona onunu pills i le taimi lava e tasi. E mafai ona e aveina 3 papatini o Mekisidol (125-250 mg) i le aso, mai le 1 i le 3 papa o Actovegin.

Le manatu o fomaʻi

Eugene, 41 tausaga, fomaʻi, Chelyabinsk

E masani ona ou faatonuina fualaau i le taimi e tasi. O vailaau e taulimaina ma le togafitiga o maʻi eseese.

Marina, 37 tausaga, fomaʻi, Moscow

O nisi taimi e mafai ona ou faʻasinoina le faʻafeiloaʻiga tutusa o nei tupe. Ae ui i lea, ou te lapatai atu ia te oe o le inuina o vailaʻau e mafai ona faatagaina e tusa ai ma faʻamatalaga, i totonu o metotia faʻatulagaina.

Patient Reviews

Maria, 57 tausaga, Khabarovsk: "Ina ua uma le pa, na fautuaina e le fomai le aveina o Mexidol ma Actovegin. Na vave ona ou lagona le lelei. Pau lava le leaga o le manaʻoga e tuʻuina atu i taimi uma ni inisiua: o le le toʻa na tulaʻi mai i le nofoaga na tuiina. "

Alexey, 40 tausaga, Anapa: "Na faatonuina e le fomaʻi fualaau mo togafitiga o le dystonia vegetovascular. Ina ua maea le vasega, na faaleleia le tulaga. O le gasegase: na tulai mai le moe i aso muamua talu ona mavae le inisiua o Mekisidol. "

Aafiaga tuʻufaʻatasia

O fualaau faasaina e fesoasoani le tasi i le isi. O lenei tuufaatasiga e faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase i le tele o faʻafitauli o le neurology e ala i le faʻamautuina o le gaosiga o le cell ma taofia ai faʻafitauli. O le vailaʻau o le Actovegin e tuʻuina atu ai le okesene, faʻateʻaina faʻaaliga o le hypoxia ma fesoasoani i le fausiaina o vaʻa toto fou. O le Mekisidol o loʻo i ai sona aafiaga lelei i le setete o le cardiovascular system ma faʻamaonia tulaga faʻapitoa.

Faʻaiʻuga

O fualaau e mafua ai aʻafiaga. O le tele o taimi, e le tusa ai ma le talaaga o lo latou faʻaaoga, o faʻamatalaga nei e tutupu:

  • faaitiitia galuega tau fatuga,
  • migraines
  • loto vaivai
  • afaina o le tino
  • sosolo malie,
  • maualuga le vevela.

Ina ia aloese mai faʻalavelave, e tatau ona e ave vailaau i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E le gata i lea, o le faaitiitia o le tele o galuega a le malo.

Tuua Lau Faamatalaga