E i ai ni siaki saoloto e tuʻuina mo tagata mamai maʻi?

afiafi lelei! faamolemole taʻu mai ia te aʻu, o ni suʻega e aunoa ma se totogi mo le toto suka na fuafuaina mo tagata ei ai manaoga faʻapitoa? a faʻapea, o le a le faʻatonuga ma le a le tele?

Tali a le Loia (3)

Le aoauli lelei, Vasily!

Afai ei ai lau maʻisuka ua leva, ioe, e tatau ona avea o se tagata maʻi, e faavae i le parakalafa 8 o le Art. 6.1, parakalafa 1 o le parakalafa 1 o le Faatu. 6.2Faiga Faʻavae I lugafesoasoani a tagata lautele "i le aso 17.07.1999 N 178-Ф__ ma o se tagata e maua i le maʻisuka, faʻavae i luga "Vaega o faʻamaʻi" Faʻaopoopoga Numera 1Decree of the Government of the Russian Federation of July 30, 1994 No. 890 "I luga o fesoasoani a le setete mo le atinaʻeina o falemaʻi faafomai ma le faʻaleleia atili o le tuʻuina atu o le faitau aofaʻi ma nofoaga tau soifua maloloina ma vailaau ma vailaau faafomai e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi - o vailaau uma e manaʻomia mo togafitiga faafomaʻi), ava malosi (100 g i le masina), tui tui inisalini, tui e pei o le "Novopen", "Plivapen" 1 ma le 2, nila mo i latou, meafaifaʻaili.

I le faʻatonuga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Atinaʻe Faʻaagafesootai o Rusia na tusia i le aso 11.12.2007 Nu. 748 "I luga o le faʻatagaina o le tulaga o togafitiga faafomaʻi mo tagata gasegase e le o le insulin e faalagolago o le maʻisuka maualuga ", na faamaonia le fuainumera numera o suʻega mo le fuafuaina o le kulukose o le toto - 180 vaega i le tausaga, iniseti e tuiina ai peni tui - 110 fasi pepa i le tausaga, faapea foi ma se peni tui mo le puleaina o inisalini (saunia muamua i le leai o se peni tui mo le pulega inisalini ma suia 1 le taimi i le 2 tausaga).

Poloaiga Muamua Nu. 582, Tulaga Faataatitia mo Fesoasoani inisalini faalagolago maʻisuka "ua leai se malosi, i luga o le faavae o le faasologa a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Malo Rusia Numera 636 o le 10/20/2014. I le parakalafa 2 o le Faamatalaga i le Poloaiga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Rusia na tusia i le aso 24.12.2012 N 1552' "I luga o le faamaoniga o le tulaga faapitoa o togafitiga faafomaʻi mo le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka," ua faavaeina - o le faamoemoe ma le faaaogaina o fualaau faasaina mo togafitiga faafomaʻi, tulaga faʻapitoa o togafitiga faafomaʻi, faʻatagaina i le tulaga o faʻamatalaga faafomaʻi (faʻalepale tagata taitoatasi, e tusa ai ma faʻamaoniga taua) e ala ile faaiuga a le komiti faafomai (Vaega 5 o le Mataupu 37 o le Tulafono Tele a le Malo Tele o Novema 21, 2011 N 323-ФЗ "I Mataupu Faavae o le Puipuia o le Soifua Maloloina o Tagatanuu i le Malo o Rusia".

O le mea lea, o tulafono oi ai nei e faʻaalia pe o iai sou inisalinileaio le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga ua faʻamautuina, aʻo nei faailo, e pei ona faʻaalia, e faʻatatau ma e mafai ona faʻateleina e tusa ai ma faʻamaoniga taua. Afai ei ai lou maʻisuka e faʻalagolago i le insulin, ona faia loa lea o le tofiga e le fomaʻi, ma mo mafuaaga maloloina.

Ae i luga o le faavae o le Decree of the Supreme Court of the Russian Federation of April 9, 2014 N AKPI14-152 "I le faalēaogāina o le faatulagaga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Atinaʻeina o Agafesootai o le Russian Federation o le aso 11 o Setema, 2007 Nu. 582" I luga o le faamaoniga o le tulaga o togafitiga faafomai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka " , na maua ai e tusa ai ma le Mataupu 37 o le Tulafono Tele a le Malo Tele o Novema 21, 2011 Nu. 323-ФЗ "I luga o le Faavae o le Soifua Maloloina o le Soifua Maloloina i le Malo o Rusia" tulaga o tausiga atiae e tusa ai ma le nomenclature o auaunaga faafomai ma e aofia ai avega taimi masani o aiaiga ma taimi ole faʻaaogaina. O le mea lea, afai e te manaʻomia, e tusa ai ma faʻamatalaga, o se numera o faʻataʻitaʻiga, ona tatau lea ona tuʻuina atu ia te oe e aunoa ma se totogi i le aofaiga o loʻo manaʻomia.

Pe a iloa, tuʻuina atu se aofaiga e le lava, o loʻo ia te oe le aia tatau e apili ai i le Matagaluega o le Soifua Maloloina i lau mataupu, pe afai e teena le Matagaluega o le Soifua Maloloina, faila se tagi faasaga i le Matagaluega o le Soifua Maloloina, o le faʻatupeina o nei polokalame e aofia ai le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le mataupu (itulagi).

O mea uma e sili ona lelei ia te oe.

Iulia, afiafi lelei!

Faafetai mo le tali auiliili. Faʻamolemole tuʻuina mai aʻu e faʻamatala mai au finauga.

1) o le siama o le maʻisuka e mafai ona faia, ae o le tulaga o se "tagata le atoatoa" e le tofiaina e aunoa ma se poloaiga faʻamaonia, mo lona faʻatinoga e tatau ona faia se suʻega faʻafomaʻi ma agafesootai, lea o ia lava o le sailiga

O le mea lea, o le i ai o se "siama" o le maʻisuka, ua i ai i le tagata le aiā tatau i mea tau suʻesuʻeina na o le 890. Ua na o ni vailaʻau faʻamalosi poʻo ni kaluvao latou te aofia ai i le vaega o "mea faʻapitoa"?

2) e pei ona ou iloa, o le poloaiga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Rusia na tusia i le aso 28 o Tesema, 2012 Nu. 1581n na faalēaogāina le poloaiga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Atinaʻe Faʻaagafesootai a Rusia i le aso 11.12.2007 Nu. 748, ma ua le toe tuʻuina atu i le tagata maʻi le maʻisuka. O le tulaga o loʻo i ai nei o le fuaina o le kulukose i se nofoaga i fafo.

3) O tagata e maua i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka e le agavaa foi mo se numera faʻateleina o fasi pepa.

4) Ae o loʻo i ai polokalame faʻaitulagi o faʻamautinoaga a le setete mo le tuʻuina atu o togafitiga fua fua fua, pe a fai o loʻo taʻuina mai o vaega o suʻega e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi i se faʻasalaga. faataitaiga faataitai

5) i le faaiuga, e foliga mai o se tagata e iai se "siama" o le maʻisuka e iai lona aia tatau e tuʻuina atu le numera o suʻega e manaʻomia mo ia (e ese mai i le tulaga maualuga) e avea ma se fomaʻi faʻamanuiaina (e tusa ma le 890 iugafono) pauu i totonu o le vaega o le "tagata maʻi" poʻo se isi lava vaega mai le Art. 6.1. i le 178-FZ, o loʻo faaopoopo pea i ana aia tatau.

6) E i ai foi se poloaiga na faia i le aso 29 o Tesema, 2014 Nu. 2762-r lea, faatasi ai ma isi mea, e faamaonia ai le lisi o masini faafomaʻi ua faʻaaogaina i faʻamaumauga

i luga o vailaau faafomai pe a tuuina atu se seti o auaunaga lautele. O le lisi e aofia ai le "Glucose monitoring system mo le faʻaaogaina o le fale i le moega o le tagata maʻi mo suʻesuʻega in vitro i le numera nomenclature code 300680. E pei ona ou iloa, o se glucometer masani lea i totonu o le fale, ae o le numera nomenclature lava ia e aofia ai foi meaʻai (300680 - O se seti o oloa, e aofia ai se masini e mafai ona feaveai le masini-aunoa poʻo le masini faʻapipiʻiina (pipiʻi mo le siakiina o le tagata lava ia), reagents, pepa o faʻataʻitaʻiga ma / poʻo isi mea faʻapitoa ma ausilali oloa lino.)

Pe o lona uiga, e tusa ai ma le poloaiga a le 2762, o tagata e umia aia tatau o se seti o auaunaga faʻaagafesootai e agavaa foi i mea taumafa (suʻega)?

Sa ou taʻua sao?

ua amata ona loloto le talanoaga, ua ou sauni e fesuiai i se faiga totogi o le galulue faatasi

Tuua Lau Faamatalaga