Glucometer Bayer Contour TS

Na ou feagai ma le manaʻoga e faʻatau se glucometer ao maʻitaga. Na tuʻuina mai ia te aʻu le GDM ma e tatau ona ou mulimuli i se meaai faapitoa ma fua le suka 4 taimi i le aso.

O se fomai masani na fautuaina mo le faaaogaina o le fale Glucometer Bayer Contour TS, fai mai o le masini e saʻo lelei ma faigofie ona faʻaaogaina.

Lafu mea faaputuputu O pusa o loʻo iai le mita e pei ona taʻua i lalo:

  • Glucometer "Taavale Totogi".
  • Autocercer Microlet 2.
  • Lili e le mafai ona faʻaaogaina mo se manua (10 pcs.).
  • Tulaga mo le teuina.
  • Battery 2032.
  • O le aʻoaʻoga i le gagana Rusia.
  • Faailoga mo le tusia o fua.
  • Tusi faʻamaonia.

Āiga ma Faʻamanuiaga o loʻo faʻapenei:

I le taotoga O le itu o le taavale e faigofie lava. Matou te ave se suʻega, faʻapipiʻi i totonu o le taulaga ma oʻo mai le masini i le ola

Muamua, o le toto lea e aveesea mai se vein o le a toetoe lava a faʻaalia i taimi uma se maualuga o le kulukosese nai lo le faʻataʻitaʻiina o le toto mai se tamaʻi lima.

E masani ona ou faia se suʻega: i le aso e ave ai le suʻega mai se vein, ou te fuaina le suka i laʻu glucometer. Le mea sese e sili atu nai lo le fetaui ma aʻu:

Lua, ma se mea e ofo ai, o le toto na maua mai tamatamai lima eseese e mafai ona faʻaalia ai le salalau lelei o salalau (maualuga i le 0.5). E pei ona fai mai fomai i le falemai, o le mea sa ma taoto ai ma isi tagata faigaluega GDS - o le masani ma i lenei tulaga e le aoga le agasala i le glucometer.

Tolu, aʻo leʻi tuʻuina atu se suega faʻasaina ua matua faasaina lava ona popole! Sa i ai le faateleina o laʻu masani masani 4.5-5.3 i le 8.2 (faatasi ai ma se meaai), ina ua amata le taeao i se tulaga matautia. O le suka o loʻu atalii na oso mai le 5 i le 6.6 ina ua fefe o ia i le fale suesue i le aso na faia ai le suʻega: o se faamaʻi 10-minute a le tamaititi aʻo lei oʻo mai le toto na toe sau mai ia te aʻu ma se lauulu lauulu ina ua ou vaaia ia 6.6 i luga o le glucometer suʻesuʻe. I taimi mulimuli ane, sa toʻa le tamaititi ma o le kulukose sa masani lava.

Mo se faʻamaoni sili atu o le suka toto, e mafai ona e ave le hemoglobin glycated. O le a faʻaalia ai le maualuga o le kulukose o le toto i le past 3 months. Ma mo le faʻaaogaina o le fale, e faavae i luga o loʻu poto masani, ou te fautuaina le mita o le Contour TS - E leai ni au faitioga.

Tuua Lau Faamatalaga