O a penisital tablets mai: faatonuga mo le faʻaaogaina, gaioiga ma le faʻailoga

Polokalama o le Enzyme.
Sauniuniga: PENZITAL

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina: pancreatin
ATX Encoding: A09AA02
KFG: Teuteuga o le Enzyme
Numera resitala: P Nu. 014636 / 01-2002
Aso o le resitalaina: 12.16.02
Pule faʻatau. acc .: SCREENCES SHREYA LIFE Pvt. Ltd.

Faʻasalaga Penisital, faʻatau fualaau faʻatau ma fatuga.

Enteric pepa ufiufi e papaʻe, ata-pei, lapotopoto, biconvex. 1 le pancreatin 212.5 mg faʻatasi ai ma le enzyme: amylases 4500 IU FIP lipases 6000 IU FIP proteases 300 IU FIP
Tagata faʻatagaina: lactose, microcrystalline cellulose, glycocate satelaka, povidone, talc, colloidal silicon dioxide, copolymer acid acid methacrylic, diethyl phthalate, titanium dioxide.
10 pi. - fasipepa (3) - pusa pepa.
10 pi. - pepa (10) - pusa pepa.

DESCRIPTION OF SUBSTANCE ACTIVE.
O faʻamatalaga uma e tuʻuina atu naʻo le masani i le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi e uiga i le avanoa e faʻaoga ai.

Faʻataʻitaʻiga Penisital

Enzymatic agent. O loʻo aofia ai enzymes pancreatic - amylase, lipase ma proteases, lea e faafaigofieina ai le gaogaina o gaʻo, gaʻo ma pulu, lea e saofaga i lo latou faʻamalamalamaina atoatoa i le tootoo laiti. I faʻamaʻi o le pancreas, e tauia ai le le atoatoa o lona gaioiga o le exocrine ma fesoasoani e faʻaleleia le faagasologa o otaota.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

Le lava le galuega o le exocrine (pancreatic function) (e aofia ai le pancreatitis, cystic fibrosis).
O faʻasolosolo faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o faʻamaʻi o le manava, tootoʻo, ate, gall vevela, faʻapitoa pe a maeʻa pe faʻafefe o nei totoga, faatasi ai ma le le mautonu o le nutimomoia, afaina, manava (o se vaega o le tuufaatasiga o togafitiga).
Le faʻaleleia o le faʻapalapalaina o meaai i tagata gasegase i le gastrointestinal function function in case of errors in nutrition, faapea foi ma le solia o le gaioiga o le galuega, le faʻamalosia o le ola faʻasolosolo umi, o se olaga le talafeagai.
Sauniuniga mo le x-ray ma le ultrasound suʻesuʻeina o le tino o le tino.

Tausaga ma le auala o le pulega o fualaau faasaina.

Ole fua (i le uiga o le lipase) e faalagolago i le matua ma le tikeri o le faaletonu o le galuega fai. O le fua faatatau mo tagata matutua o le 150,000 iunite / aso. Faʻatasi ma le le atoatoa o le gaioiga o le exocrine-pancreatic function - 400,000 iunite / aso, e fetaui ma manaoga masani o se tagata matua mo lipase.
Laʻau maualuga: 15,000-20,000 iunite / kg / aso.
Tamaiti ei lalo ifo o le 1,5 tausaga le matua - 50,000 iunite / aso, matua atu i le 1.5 tausaga - 100,000 iunite / aso.
O le umi o togafitiga e mafai ona fesuiaʻi mai nai aso (pe a faʻalavelave le gaioiga ona o mea sese i le taumafataga) i ni nai masina poʻo ni tausaga foi (pe a fai e manaʻomia le toe faʻafouina togafitiga).

Faʻaiʻuga aʻafia Penzital:

A faʻaaogāina i le togafitiga faʻapitoa, o loʻo aʻafia ai aʻafiaga i lalo ifo o le 1%.
Mai le faʻaogaina o le tino: i nisi tulaga - manava manava, le mautonu, le toʻa i totonu o le manava, leisa. O se mafutaga mafana i le va o le atinaʻeina o nei gaioiga ma le gaioiga o le pancreatin e lei faavaeina, aua o nei mea faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma faʻamaoniga o le le atoatoa o le panocreatic exocrine.
Tali a le Allergic: i nisi tulaga, faʻaaliga o le paʻu.
Mai i le itu o le metabolism: faatasi ai ma le faʻaaoga umi ile maualuga, o le atinaʻeina o hyperuricosuria e mafai, i ni maualuga maualuga - o le faateleina o le maualuga o le uric acid i le plasma toto.
Isi: o le faʻaaogaina o le pancreatin i mea maualuga i tamaiti e mafai ona afua ai le ita.

Faatonuga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o Penzital.

E le fautuaina e faʻaaoga i le laasaga o le faʻavavevaveina o le pancreatitis masani.
I le cystic fibrosis, o le fualaau e tatau ona lava i le tele o enzymes e talafeagai mo le faʻaaogaina o gaʻo, ma ia amanaʻia le lelei ma le tele o mea taumafa taumafa.
I le cystic fibrosis, o le faʻaaogaina o le pancreatin i fua o le sili atu i le 10,000 iunite / kg / aso (i le tulaga o le lipase) e le fautuaina ona o le faateleina o le aʻafiaga o le faʻasolosoloina o le gaʻo (colonopathy fibrotic) i le vaega ileocecal ma le kolisi alu.
Faʻatasi ai ma le maualuga o le lipase o loʻo aofia i le pancreatin, o le tulaga e mafai ona atiaʻe le mau i fanau e faateleina. O se faʻaopoopoga i le fua o le pancreatin i lenei vaega o tagata gasegase e tatau ona faʻatinoina lemu.
O faʻalavelave faʻafefeteina e mafai ona tupu i tagata mamaʻi e maua ai le gasegase i le pancreatin, poʻo i latou o loʻo i ai se talaʻaga o le meconium ileus poʻo le vavalaʻau.

Fegalegaleaiga Penzital ma isi fualaau faasaina.

Faʻatasi ma le faʻaaogaina o meaʻai e aofia ai le calcium carbonate ma / poʻo le magnesium hydroxide, o le faʻaitiitia o le aoga o pancreatin e mafai.
Faatasi ai ma le faʻaaogaina tutusa, e mafai lava ona mafai ona faʻaitiitia le aoga ole aoga ole acarbose.
Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻapitoa o sauniuniga uʻamea, e mafai ona faʻaititia le faʻaititia o le uʻamea.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Penzital ua gaosia i le tulaga o mea e gaosia i totonu o le fale: paʻepaʻe, lapotopoto, biconvex (10 fasipepa i fasipepa, 1-12 fasi pepa i se pepa pepa).

O le tuufaatasiga o le 1 laupapa e aofia ai:

  • Aano gaosi: pancreatin - 212.5 mg (o loʻo i ai le gaoioiga elezymone: amylase - 4500 IU FIP, lipase - 6000 IU FIP, protease - 300 IU FIP),
  • Vaega o ausilali: lactose, microcristalline cellulose, glycoate sate sodium, talc, diethyl phthalate, povidone, colloidal silicon dioxide, copolymer acid acid, dioxide.

Contraindications

  • Pancreatitis (i se gaioiga gasegase poʻo se faʻavavevaveina o se faʻamaʻi o se aʻoga masani),
  • Vaʻaia le vailaʻau.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, o le faʻaaogaina o Penzital e mafai ona fai pe a uma ona iloiloina le fua faatatau o faamanuiaga i le ono lamatia ai le ola maloloina o se fafine ma se tamaititi (e leai ni faʻamaoniga mautinoa i le aoga ma le saogalemu o le vailaʻau).

Tosiga ma le pulega

Penzital e faʻafofoga faʻatasi ma se vai e le o le alkaline (vai, fua o fualaau suamalie), sili atu ma se taumafataga pe a maeʻa se taumafataga. E le tatau ona i ai ni laupepa.

O le faʻatulagaina o fuataga e faʻatonuina e le tikeri o le faʻavevesi o digestive.

E masani ona faʻatonuina le au matutua 3 taimi i le aso mo 1-2 laulau, mo tamaiti o le fuataga e fuafuaina taitoatasi.

O le umi o le vasega e fuafuaina e alaga (mo sina mea itiiti o le paleni o meaai ma le gaogao o le gastrointestinal tract - o ni nai aso, pe afai e manaʻomia, faʻaauau togafitiga faifai pea - tele masina poʻo tausaga).

Faʻaiʻuga

I le taimi o le togafitiga, o le atinaʻeina o faʻalavelave o le tino i le tino o le manava, le mautonu, le toʻa i le manava, ma le gaioiga e mafai. I le taimi lava e tasi, o se mafutaga mafana i le va o nei aafiaga o le itu ma le faʻaaogaina o Penzital e leʻi faʻamautuina, ona o nei faaletonu e mafai ona fesootaʻi ma le le atoatoa o le panocreatic exocrine.

I le taimi foi o le togafitiga, o le atinaʻeina o gasegase o le tino e mafai ona matauina.

O togafitiga uumi ma mea maualuga e maua ai le hyperuricemia ma hyperuricosuria.

I tagata gasegase i le cystic fibrosis, e sili atu i le faʻasologa o fuataga e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o meaʻai (fibrotic colonopathy) i le peʻa o loʻo alu aʻe (vaega ileocecal).

I tamaiti, o le avea o ni tui maualuga e mafai ona mafua ai le ita ma le ita o le mucosa oral.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le tagofia o lenei vailaau e mafai ona totogi ai le le atoatoa o galuega faalilolilo i fafo i totonu o le fanua pancreas. E i ai sona aʻafiaga puipui, amylolytic ma lipolytic.

Enzymeso vaega ia Pancreatintaua lipase, alpha-amylase, chymotrypsin ma Trypsin fesoasoani e faʻasaʻi faʻamalosi i amino acids, gaʻo i gaʻo gaʻo ma glycerol, sisi i monosaccharides ma lextxt. Ua faʻaleleia foi le tulaga o le gastrointestinal tract, o le faʻaogaina o mea e gaosia i le gaosiga o le gaosiga.

Faʻafetai i trypsin, faʻamalositino le manava faʻanofo, o loʻo taofiofia, faia o se faʻalogiga faʻala.

I totonu o se siosiomaga faʻapitoa i totonu o le inumaga laiti, e faʻamalolo ai enzymes pancreatic mai le fua o le tino ona o lo latou puipuiga mai le aʻafia o le sua oona i foliga o se atigi.

O le faʻaaliga o le maualuga o le enzymatics e tupu pe a mavae le 30-45 minute mai le taimi o le faʻafofoga tautala. O le leai o le pancreatin i le vaega o meaʻai e leai se mea e tupu, o le vailaau e faʻateleina ma feces.

Faatonuga faapitoa

I le cystic fibrosis, e le fautuaina le maualuga o doses o Penzital (ona o le ono mafai ona maua i le colonopathy fibrous).

O le fualaau o le fualaau faasaina e tatau ona faatonuina e faavae i luga o le aofaʻi o enzymes e manaʻomia mo le gaosiga o le gaʻo, ma ia amanaʻia le lelei ma le tele o mea taumafa taumafa.

Faatasi ai ma le umi o le togafitiga, ua fautuaina Penzital e faʻataʻitaʻi faʻatasi ma sauniuniga uʻamea.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o Penzital ma fualaau oona, e tatau ona e mafaufau i le ono tulaʻi mai i le atiaeina o mea nei:

  • Vailaau uʻamea: faʻaitiʻitia lo latou faʻaaogaina,
  • Antacids e aofia ai le calcium carbonate ma / poʻo le magnesium hydroxide: o se faʻaitiitia i le aoga o Penzital.

Galvus tablets

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

Galvus o se vailaʻau faʻasaina e faʻamalosi ai le toto suka i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O le mea galue malosi o vildagliptin. Faafetai i fualaau faasaina, o le pulea lelei o glucagon ma le inisalini metabolism ua faatinoina. E tusa ai ma le European Antidiabetic Association, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le monotherapy e na o pe afai ei ai ni faʻamaoniga i le metformin. Faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa Galvus ma se lisi o tapulaa.

INN, gaosi oloa, tau

Galvus o le igoa iloga lea o le fualaau faasaina. INN (igoa faʻavaomalo faavaomalo) - vildagliptin. E faia i Sepania (Novartis Pharmaceutica) ma Switzerland (Novartis Pharma).

E mafai ona e faʻatau togafitiga i soʻo se fale talavai e tusa ai ma le faʻasologa o le fomaʻi. O le tau mo se ato 28 pauna e mai le 724 i le 956 rupu.

Pharmacokinetics

Vildagliptin i totonu o le tino ua vave lava ona gauai, o le tulaga le atoatoa o le bioavailability e oʻo ile 85%. Pe a tago i le vailaʻau i luga o se manava gaogao, o le maualuga o le maualuga o le toto i le toto e faamaumauina i le itiiti ifo ma le lua itula. O le sau i meaai, o le vailaʻau e faʻaititia le 19% lemu, e tusa ma le lua ma le afa itula.

O le tufatufaina o fualaau faasaina e tupu i se auala tali tutusa i le va o masini mumu mumu ma le plasma. O le auala autu e vavae ese ai vildagliptin o le biotransformation. 85% o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina e fatugaʻo, o le toe 15% - e ala ile inumaga.

E fautuaina le faʻaaogaina o le "Galvus" i togafitiga o le maʻisuka faʻatasi ai ma le tausisia o taumafa talafeagai ma gaioiga faaletino. Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • muamua togafitiga o fualaau o tagata gasegase e leai se aʻafiaga o togafitiga o taumafa ma faʻatinoga faʻatasi ma le metformin,
  • e pei o le monotherapy - mo tagata maʻisuka e le tatau ona latou faia metformin, pe leai foi ni suiga lelei mai meaai ma faamalositino,
  • togafitiga e lua-thiazolidinedione ma metformin, insulin, pe afai e leai se taunuuga mai le monotherapy,
  • tuufaatasiga tolu faʻasolosolo ma sulfonylurea ma metformin,
  • faʻalavelave faʻaletolu togafitiga ma le inisalini ma metformin, pe afai e leai se faʻatonuga tonu i le maualuga o le glycemia ma auala uma o loʻo i luga.

Tausaga, kosi, le umi ole vasega togafitiga e filifilia taitoatasi e le fomaʻi o loʻo auai.

Faatonuga mo le faʻaaoga (metotia)

E tatau i le endocrinologist ona fuafua le metotia pito sili ona aoga. E filifilia taitoatasi, ma mafaufau i le tulaga o le tagata maʻi, o le tulaga o le faʻamaʻi ma le faʻafoega o isi vailaʻau. E mafai ona e inuina fualaau aʻo leʻi 'ai, ma mulimuli ane, o le mea autu o le inu tele o vai. Afai ei ai se faʻafofoga o le gastrointestinal tract, e sili atu le lelei i le taimi o se taumafataga.

Po o le a lava le tulafono faatonutonu o le togafitiga faʻasolosolo (mono - poʻo le tuufaatasiga), e masani lava o le fua o le mea galue malosi o le 50-100 mg i le aso. O le tapulaa maualuga o le 100 mg o loʻo faʻatulagaina i mataupu ogaoga, ae e tatau ona vaevaeina i ni atopa se lua-i le taeao ma le afiafi. E mafai ona faʻataʻitaʻiina nisi vailaʻau faʻaopopo, insulin, metformin ma sulfonylurea.

I le tulaga o le ate ma le fatu gaioiga, o le fua pito i maualuga o aso taitasi e faʻaititia i le limasefulu fomaʻi e faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le faʻalavelave.

Faʻasalaga

O le vailaau o le mea galue malosi e oʻo atu i le 200 mg e lelei le tuʻuina atu e tagata gasegase. O le fausiaina i le 400 iunite e mafai ona mafua ai le tiga o le muso, e seasea fulafula, paʻuʻesea, faateleina le faʻasalaga lipase ma le fiva. O le faʻailoga i luga o le 600 mg o le vildagliptin e faʻateleina ai le maualuga o le ALT ma le CPK, myoglobin, faʻapea foi le protein C-reactive. O le taofiofi o fualaau o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai faʻamaoniga. E le mafai ona aveese le "Galvus" mai le tino o le maʻi e faʻaaogaina ai le dialysis, ae e mafai ona e faʻaogaina le metotia o le hemodialysis.

Faailoga Penzital

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina:

  • fesuiaiga togafitiga mo le le atoatoa o le panocreatic exocrine, mo se faataitaiga, faatasi ai ma chronic pancreatitis, pancreatectomytulaga mulimuli ane dyspepsia, faʻaaliga,Faʻamanatuga o le syndrome poʻo gastrocardial syndrome, cystic fibrosis,
  • manava manava e le afaina, afaina,
  • o le solia o le ave o le meaai, mo se faataitaiga, i le maea ai o le tuufaatasiga o le tootoo laiti ma le manava,
  • o le manaʻoga e faʻaleleia le faʻanunuina o meaai i tagata e masani ona gaosia i le gastrointestinal faʻasolosolo sese - tele meaʻai, meaʻai gaʻo, mea e le masani ai, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o le masticatory, o se olaga e le tauagafau ma le ola le tumau,
  • sauniuniga mo le suʻega x-ray poʻo le ultrasound o totoga i totonu.

Tina ma le lactation

O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o loʻo faaalia ai o le laʻititi o fua o le vailaʻau e le afaina tele ai le atinaʻeina o le pepe. E leai ni faʻailoga o le fausiaina o tamaʻitaʻi. E tele faʻamatalaga suʻesuʻega e leʻi faia, o le mea lea, e le toe lamatia ai le soifua maloloina o le tina ma le pepe. E taua tele le manatuaina pe afai ei ai se soliga o le toto o le suka i le toto, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faaletonu o le fetal, ma o le lamatiaga o le olaga faitino ma le faʻaleagaina ole maʻi.

Faʻaaoga i le laʻititi ma le matua

E leai se poto masani i le aveina o fualaauʻai i lalo ifo o le sefuluvalu tausaga, o le mea lea e le fautuaina e aofia i togafitiga.

O tagata e sili atu ma le 65 tausaga le matutua e le manaʻomia se fetuunaiga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, ae ao lei faʻaaogaina, e tatau ona e feutagai ma se suʻega, suʻesuʻeina e le aunoa le ate ma fatuga, ma mataʻituina le kulūkose toto.

Faatusatusaga ma analogues

Galvus tablets e tele analogues, ia tatou taumafai e malamalama io latou lelei ma mea le lelei.

Le igoa o le fualaau faasainaO faʻamanuiagaFaʻafitauliTau, siaki.
JanuviaE poloka le DPP-4 enzyme mo le 24 itula, faʻaitiʻitia ai le manaʻo, faʻateleina le gaioiga o hormones.

Tau maualuga.1400
VipidiaFaʻamaonia mo se aso, e le faateleina ai le manaʻo. Faʻavave ma faʻaitiitia lelei le suka o le toto.O aʻafiaga i luga o le talaaga o le faʻalepale tagata taitoatasi i le tuufaatasiga.875
MaʻisukaFaʻavasega le kulūkose mo sina taimi puupuu, e puipuia ai le faʻavaeina o pupuni toto. Tuʻuina le faʻamalosia o le mamafa. Faʻafitauli matuia.E mafua ai le oti o sela e mautinoa ai le faʻasiga o le inisalini. E ono mafua ai le pa'ū o le maʻisuka i le ituaiga muamua. Fesoasoani e faʻamalosia le faʻamalosia o le insulin. Manaomia se taumafa malosi.310
MetforminE faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose o loʻo maua i le tele o fualaau oona.
O le atiina ae o faafitauli o gastrointestinal, o le aʻafiaga o le anorexia, lagona o le tofo e mafai ona suia.
O le atiina ae o faafitauli o gastrointestinal, o le aʻafiaga o le anorexia, lagona o le tofo e mafai ona suia.290
JanumetO le tuufaatasiga e aofia ai le metformin. Faʻapalepale lelei i le fualaau faasaina.Tele faʻalavelave ma aʻafiaga itu, maualuga tau.1800-2800
ForsygaO se lelei lelei e mataʻituina e oo lava i le faaleagaina o le pancreas. O le toesea o le kulukose ua uma ona i ai i le taimi muamua na faʻaaogaina ai fualaau faasaina.Tau maualuga.2000-2700
GlucopeliFaʻasaʻo faʻafuasei ia faailoga o le hyperglycemia. Fesoasoani e faʻalelei le faʻaleleia o kulūkose.Se numera tele o faʻailoga, o se tulaga maualuga o aʻafiaga o aʻafiaga.315
GlibometO se sui o le hypoglycemic e faavae ile glibenclamide ma metformin hydrochloride. O le faʻamaloloina o le tino e matauina. Tuuina atu togafitiga vave ma lelei. O faʻatinoga lelei e mafai ona maua i le taimi o faʻamalosiga faʻamalositino.Faʻaiʻuga.345
SioforO le mea galue malosi o le metformin hydrochloride. E i ai sona aafiaga faʻaleagaina. Fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa, taua ma le "leaga" cholesterol.Se numera tele o faʻailoga.390
TrazentaMaʻeu le faapalepale ma le vave faʻaleagaina. E faʻamautinoa ai le faʻamautuina o maualuga o suka, faʻamamaina le toto.Tau maualuga.1600
AmalaFaʻaauau le maualuga o le suka i le maliu ma le faia o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Gafatia maualuga i se fua saʻo.Ua faʻaitiitia le saoasaoa o faʻafoʻi ma faʻalogo, e le manaʻomia le ave o taavale. O le tau e maualuga atu i le averesi.355-800
ManinilE talafeagai mo le monotherapy ma togafitiga faʻasoasoaina. Tuʻuina le faʻamautinoaina o le suka toto i le masani.E le fesoasoani tagata uma, e mafai ona fesoasoani i le faʻaalia o itu itu. E tele faʻamaʻiloga.170
OnglisaO le mea malosi o le saxagliptin. O le faʻaitiitia vave o le suka o le toto, faʻamautuina o le metabolism, e fesoasoani e aveesea le mamafa.Tau maualuga.1900

O le fualaau faasaina "Galvus" e lauiloa i maʻi, e tele ni iloiloga lelei.

Vladimir, 43 tausaga: "Ou te ave 50 mg ma Metformin 500 mg i taeao ma afiafi mo le lua tausaga. A maeʻa le ono masina o le faʻaaogaina masani i le tausisia o le taumafataga, o le kulūkose ua pa'ū i le 4.5. E le gata i lea, e mafai ona leiloa le mamafa. Afai muamua pe tusa ma le 123 kilokalama, o le mamafa o le mamafa e mai le 93-95 kilokalama ma le faateleina o le 178 cm. "

Karina, 32 tausaga: "E ui i le tele o viiga ma fautuaga a laʻu fomaʻi, o le fualaau faasaina e le fetaui ma au. "E masani lava ona ou feagai ma le vevela tele, vaivaiga, ma le tiga o le manava i le taimi o le faaaogaina, o lea sa tatau ai ona ou lafoaia le fualaau faasaina."

Svetlana, 56 tausaga: "I le taimi muamua, na faatonuina ai e le fomai Maninil, ae na te leʻi alu aʻe, e leʻi pa'ū le suka, o lona soifua maloloina ua mamafa. E le gata i lea, ou te mafatia i faafitauli ma le loto ma toto toto. Ona fai mai lea o le fomai ia te au e taumafai Galvus. E faigofie ona ave, na ona inu tasi le papa i le aso. Faʻafetai i ana gaioiga, o le suka e faʻaitiitia le sologa lelei ma le faasolosolo malie, ae le o le mamafa, o le mafuaʻaga lea e le faʻatetele ai le tulaga lautele. O lenei ua ou lagona le lelei, e mafai ona ou fiafia i le olaga ma toe galue. "

I le faaputuputuina, e mafai ona maitauina o Galvus o se tasi o vailaau e sili ona saogalemu ma sili ona maloloina o vailaau e maua i luga o maketi tau falemaʻi. O fualaau e talafeagai mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona faʻaaoga mo le togafitiga, faʻatasi ma le faamalositino ma se taumafataga faapitoa.

O a penisital tablets mai: faatonuga mo le faʻaaogaina, gaioiga ma le faʻailoga

O le sauniuniga o le enzyme Penzital e faia i foliga o mea e afaina ai, o le mea autu o loʻo gaosia ai le pancreatin faʻatasi ma le enzymatic o le lipase, amylase ma le protease. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai vailaau oona, e aofia ai le lactose monohydrate, lea e tatau ona amanaia pe afai o lenei vaega e le talafeagai.

O le a le fesoasoani i meaʻai Ua fautuaina le fualaau faasaina mo tagata mamaʻi e le lava le malosi o le exocrine pancreatic function, ina ia faʻamaonia le faʻaogaina o le tino, latou te taumafai e talepe le gaʻo ma le protein i vaega laiti.

Ona o le i ai o se atigi faapitoa, o le papaa o le a naʻo le tootoo laitiiti, ma o iina e amata ai le togafitiga o le tino. O le vaega o le fualaau faasaina e matauina i le 45 minute talu ona ave le vailaʻau. O le tau masani mo le teuina o pepa e 60 rubles.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

O le vailaau faʻasaina ua faʻamoemoe mo le faʻaaogaina i totonu ile tulaga o le le atoatoa o le panocreatic exocrine e mafua mai i faʻamaʻi o lenei totoga, e aofia ai le pancreatitis. Ua faatonuina e faʻaitiitia le tulaga pe a maeʻa togafitiga i luga o le gland, le faagasologa o le faʻamaʻiina o meaai pe a maeʻa le chemotherapy o tumutumu oona i gaʻo o le gastrointestinal system.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Penzital o le cystic fibrosis, o mea sese i mea taumafa, faʻaleagaina o meaʻai vave, faʻamaʻiina, gaioiga le mama (pe a tele naua meaʻai e alu i totonu o le manava). O pusa e tatau ona onā i luma o se x-ray, faʻamatalaga ultrasound o tino o le tino.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai foi le faʻasaʻoina o fualaau faasaina, e aofia ai ma le faʻavavevaveina o le faʻaleagaina o le tino i totonu o le pancreas (aotelega, faʻamalosia ma faʻamalosia pancreatitis). O le isi faʻasesega o le le faʻaaloalo o tagata o loʻo gaosia.

Ave le vailaau i le taimi o taumafataga poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga, e tatau ona e inu 1-2 pusa:

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  1. folo atoa
  2. aua e te ula
  3. inu se ipu vai.

E fautuaina le au matutua 3 taimi i le aso, mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga, o le fuataga e fuafuaina taitoatasi e faalagolago i le mamafa o le tino.

O le umi o le aʻoga e mai i ni nai aso i ni nai masina, e filifili ai e le fomaʻi le umi o le togafitiga, e amata mai le suʻesuʻeina ma uiga o le tino maʻi. O le leai o se masalosalo o le vailaʻau o le e le o se mea e fai ma vaisu, e leai se faʻasolosolo maʻi peʻa maeʻa togafitiga.

I le taimi o le maitaga, o le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina, o le mafuaaga lea e faʻatagaina ai le togafitiga, pe a faʻapea o le faʻamoemoe fuafuaina e tele taimi e sili atu nai lo le ono lamatia ai le tamaititi.

Ae mo le vaitaimi o le susu, e faatagaina Penzital, ae o le a tatau ona mataʻituina le tali a le tamaititi i le fualaau faasaina, mea e afaina ai le tino, e le aofia ai le paʻu paʻu.

I ia tulaga, e tatau ona e vave taofia le ave o lau pepa.

Faʻaiʻuga mataga, faʻalavelave, fegalegaleaiga

Penzital e masani lava ona faʻafeiloaʻi e tagata gasegase o le pancreatitis, faatasi ai ma le tele o le lagona o le tagata lava ia i fualaau faasaina, o maʻi mai gaioiga eseese ma auala e matauina.

Mai i le mea o le mea e afaina ai, o le malosi o le tino, o le mamafa i totonu o le manava, stomatitis, le ita o le fefaʻatauaʻiga i le vaega o le paʻu o le perianal, flatulence, nausea, ma le vomiting. E tupu le tali atu o le tino i papamaa e ala i le suia o suʻega faʻamalositino, faʻaalia o hyperuricemia, hyperuricosuria.

O nisi tagata gasegase ua i ai a latou sulu, paʻu, paʻu paʻu, mumu, ma le vevela. O nei faʻaaliga e le o se lamatiaga i le ola maloloina, e le o se mea matautia, ma pasi vave pe a uma ona tuʻuina le metotia poʻo le faʻamalolo le togafitiga.

Afai e tele naua mea e maua e se tagata maʻi i le cystic fibrosis, atonu o le a amata ona ia fausia le colonopathy fibrotic i le kolo. I le tulaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, e amataina e le maʻi:

O ia faʻaʻailoga e manaʻomia ai togafitiga faʻamaoniga.

O se sauniuniga o le enzyme e le tatau ona faʻamatalaina i tagata gasegase faatasi ai ma sauniuniga uʻamea; i lalo o le malosi o laumei, faʻasaina ma le faʻavaivaia o le mamafa o le uʻamea. E sili atu le le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina, e faʻaitiitia ai le togafitiga o Penzital.

O le a se isi mea e tatau ona e iloa

O fualaau o fualaau faasaina i le faagasologa masani o pancreatitis ma le cystic fibrosis e tatau ona fuafuaina mo tagata faapitoa faapitoa, ia aloese mai se mea maualuga e le aofia ai le atinaeina o colonopathy fibrous.

O le tele o tausaga o le poto masani i le faʻaaogaina o papamaʻa i tamaiti aʻoga e tapulaa pe leai foi, o le mafuaaga lea, e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi ao leʻi togafitiga. I le taimi o tofotofoga faʻapitoa, e leai se faʻalogoga, teratogenic ma le faʻasolosolo i le tamaititi, ae o fafine maʻitaga e manaʻomia pea ona faʻaeteete aua e mafai e le tino ona tali atu i togafitiga i le auala e le mafaamatalaina.

E tusa ai ma iloiloga, o laulau e le afaina tele ai le gaioiga o le fatugalemu o le tino, e le faasaina le aveina o taavale afi i le taimi o togafitiga, e pulea ai auala faigata e manaʻomia ai le faateleina o le gauai.

E mafai ona faʻatau le vailaʻau i le fale talavai e aunoa ma se faʻasologa mai se fomaʻi, o le afifiina e tatau ona teu ese mai tamaiti laʻititi, e tatau ona avea ma nofoaga malulu ma malulu.

O loʻo faʻaalia le ola ile laulau i luga o le ato, e masani lava ile lua tausaga mai le aso o le gaosiga o pepa. E faʻasaina le tuʻufaʻatasia o le ava malosi ma le gasegase.

Analogs o Penzital

O tala masani a Penzital o palakalafa Creon, Festal, Mezim, Panzinorm ma Pancreatin. I totonu ia i latou, o le aofaʻi o le mea autu autu o loʻo galue, e ese, ona o lenei mafuaaga e le aoga ai le suia o le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina e le fomaʻi oe lava ia. E tatau ona e faʻamalamalama faʻamalamalama le fuafaatatau e tasi ma fautuaina i aso taitasi. O fea e sili atu Penzital poo Pancreatin? E le mafai ona tali atu ma le manino, talu ai o sauniuniga e eseese faʻasalalauga o mea e gaosia.

O le tele o taimi, nai lo le Penzital, o le fomaʻi o Mezim, o mea faʻamalosi o le vailaau e vave fesoasoani e taofi le tele o faʻalavelave e mafua mai i le palacreatic enzyme deficiency, faʻamalolo le tagata o le le lelei o faailoga o le pancreatitis. O le vaega ole trypsin, e faʻalavelaveina ai le pulelaʻau o le vai inu.

Fai mai le faʻamatalaga a Mezim o le a fesoasoani e faʻafefe ai le vevela ma le afaina ona o le taumafa i le tele o mea e le talafeagai. O le laulau e tatau ona inu uma, fufuluina ile vai mama. E faʻatagaina le viliina o pepa, e faʻamaʻapeʻa ai enzymes i se tulaga vevesi o le manava, faʻaititia le aoga o togafitiga.

Polokalame faʻasalalauga faʻapitoa

  • e manaʻomia e tagata matutua ona 'ave 1-2 laʻau 1-3 taimi i le aso,
  • Tamaiti 12-18 tausaga ua faʻataʻitaʻiina 20,000 IU o le vailaʻau i le kilokalama mamafa,
  • O tamaiti ei lalo o le 12 tausaga le matua e tatau ona tuuina atu le 1,500 IU i le kilokalama o le mamafa.

Talosaga mo le pancreatitis e masani ona toʻatasi, pe a talafeagai e faʻaumatia se soliga le tumau o le faʻaogaina o le digestive, poʻo le umi ma ave ni nai masina.

O le fualaau faasaina Mezim e faʻasaina ma le le faʻamaonia o tagata taitoatasi i vaega o le fualaau faasaina, sili atu le lagona o le tino. E manaʻomia le gauai atu e le tatau ona faʻamaʻaina ia laumei i le gasegase o le mumū i le pancreas, a le o lea o le a atili ai ona tupu le faʻamaʻi.

I le taimi o togafitiga, o aʻafiaga e mafai ona faia i foliga o osofaiga a le nausea, le toʻa i totonu o le manava, allergies, stool ma tiga i totonu o le manava. O le faʻaaogaina umi o le vailaau faʻasaina e mafua ai le faateleina o le maualuga o le uric acid, le atinaʻeina o le hyperuricemia faʻamaʻi.

Afai o le maʻi na te aveina Mezim mo se taimi uumi faatasi ai ma fualaau faasaina, o le vevela o le paʻu o le iniseti ua faaitiitia, anemia, pallor o le paʻu, vaivaiga maso, ma le le lelei o le atinaeina.

O togafitiga Pancreatitis e talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

Suia mo le maʻisuka

  • 1 Faamatalaga o le fualaau faasaina
  • 2 Faʻavae ma meatotino
    • 2.1 Isi meatotino aoga
  • 3 Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Suganorm mai le maʻisuka

Le fualaau faʻaonapo nei o Suganorm o se atinaʻe fou e faʻatatau i le togafitia o le maʻisuka. O le vailaʻau ua mamanuina e laveaʻi ai tagata mai faʻaauau pea le inisalini. E faʻafaigofieina le metabolism, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino ma toe faʻafoisia le faʻatinoina o faiga uma o le tino o le tagata. O capsules e aofia ai naʻo mea masani e fesoasoani lelei i le tau faasaga i le faʻamaʻi.

Penzital - uiga faʻapitoa o le fualaau faasaina

Penzital. Faiga faʻapipiʻi vailaʻau

O le vailaʻau o le enzyme o loʻo i ai i ni foliga o ni meaʻai, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fale i se mea faʻapipiʻi. O papa maa e papaʻe i le lanu, i le malologa mai le paepae i le beige, o le foliga o le lio, biconvex.

Penzital - uiga faʻamalositino o le fualaau faasaina

O le gaioiga malosi i Penzital o le pancreatin, lea o loʻo i ai le gaioiga o masini elemene o meaola - o mea ia e puipuia, amylases ma lipases. O le tasi papata Penzital e aofia ai: 300 PIECES o protease, 4500 PIECES o le amylase, 6000 PIECES o lipase. I le faʻaopoopoga i enzymes galue, o le sauniuniga e aofia ai vaega taua e pei o:

  • talisa paʻu
  • Lactose
  • povidone
  • cellulose
  • colloidal silicon dioxide,
  • suauu kulimi sodium,
  • titanium dioxyide
  • diethyl phthalate,
  • methacrylic acid copolymer.

Penzital - le aʻafiaga o fualaau faasaina

Penzital o se sauniuniga o le enzyme lea e totogi ai le le lava o le faʻamalosi tino. O lona uiga o le fualaau faasaina ua faatonuina i le taimi o togafitiga o togafitiga eseese e fesootai ma le le atoatoa o le 'aina o meaai, ona o le le lava o le gaosiga o le pancreas.

O enzymes e maua ai le Penzital e totogi mo le misi o le elemene e tatau ona gaosia saʻo e le pancreatic acid.

Puipuiga, lipases ma amylases (chymotrypsin, trypsin) fesoasoani e talepeina ai gaʻo meaʻai i gaʻo gaʻo, palatini i amino acids, sida i galactose, glucose, dextrins ma isi monosaccharides.

O le analog penzital. Pancreatin

Penzital ei ai sona faʻamalositino, e aofia ai mea nei:

  1. faʻamaʻotoina o le nutimomoia,
  2. toe faʻaleleia o le gaioiga galue o le gastrointestinal tract.

I se isi faaupuga, o nei fualaau e fesoasoani e tetee atu i le galalaina e mafua mai i le gasegase, pancreatitis ma isi mea toto. A maeʻa ona ave le vailaʻau, o le pill i lona foliga le lelei e pasi atu i le inumaga laiti, talu ai o loʻo ufiufiina i se ata vali e puipui ai le fualaau mai mea e sili ona mamafa.

O le atigi pusa e faʻamavae ma faʻamalolo le enzymes pe a uma ona ulu atu i le tootoo laitiiti. O le maualuga o le gaioiga o le fualaau faasaina e amata i le 35-45 minute i le maeʻa ai o Penzital. Trypsin, o se vaega o le fualaau faasaina, e le gata o le galue e pei o se mea faʻapitoa, ae faʻaleleia foi le gaioiga o le pancreas.

Penzital - faʻamatalaga mo le faʻaaoga

O fualaau faasaina ua faatonuina e fomaʻi e faia mo le le atoatoa o le ola maloloina lea ua tulai mai ma tulaga o galuega ma pathologies e pei o:

  • chronic pancreatitis,
  • aveeseina o le pancreas (atoa poʻo vaega),
  • aveesea uma (poʻo vaega) o le manava,
  • gallbladder aveese,
  • aveeseina o le togafiti laiti,
  • O le faʻasolosolo o le syndrome o se gastrocardia syndrome,
  • le manava e leai se afaina,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le mumū o le gallbladder, ate, intestines ma le manava,
  • faʻalauiloaina o le vevela
  • togafitiga o le radiation
  • afaina
  • dyspepsia
  • cystic fibrosis.

E le gata i lea, ua fautuaina Penzital e ave pe a fai e iai se mea paleni paleni o mea taumafa a se tagata, o lona uiga o le faʻaaoga pea o meaʻai gaʻo, meaʻai, mea e le masani ai, ma le leai o se meaʻai - e mafai ona afaina ai le auvae, leai o nifo, ma isi, ma se olaga e le masani ai poʻo le faʻaʻumiʻumi le faʻamalosi, i le sauniuniga mo le ultrasound, x-ray suʻesuʻega o totoga o le tino.

I le otootoina o mea uma o loʻo taʻua i luga, e mafai ona tatou faʻamautuina o Penzital ua faʻamaonia mo le solia o le galoina o meaai o ituaiga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, o le intestine ua aveeseina, manava, faʻaaogaina masani o meaʻai ma meaʻai, pe i le iai o le le atoatoa o le panicreatic exocrine.

Penzital - pe faapefea ona ave ma fualaau o fualaau faasaina

O le Penzital e aveesea le lagona o le mamafa i totonu o le manava

O pusa e ave faʻatasi ma meaai pe a maeʻa. Ua foloina le laulau (e le o ulaina) ma ua faʻauʻuina i le sua o le suavai masani poʻo vai manino. E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina ma le paluga o le suka ma vai alkaline (Essentuki, Borjomi ma isi).

Penisital dosage e filifilia taitoatasi mo tagata maʻi taitasi. O le matua o se tagata (matua, tamaiti, talavou) ma le tikeri o le soliga o le gaosia o meaai e taua. I le tele o tulaga, e le sili atu i le lua papa e tolu tausaga i le aso, o tagata matutua ma Penzital. Ole fua o le vailaʻau e aʻafia ile gaioiga lipase. I se tagata soifua maloloina, o le fua faatatau masani o le gaosiga o le lipase suavai e 400,000 iunite. O le mea lea:

  1. mo se tagata maʻi matua, ma le le atoatoa o le tino o le pancreatic, o le averesi o aso taitasi o le 150,000 iunite o le lipase, lea e tutusa ma le 25 papalama o le sauniuniga o le enzyme,
  2. mo se tagata maʻi matua, ma le atoatoa atoatoa o le gasegase o le pancreatic, o le averesi o aso taitasi e oo atu i le 400,000 iunite o le lipase, lea e tutusa ma le 65 papalama o sauniuniga o le enzyme,
  3. mo tamaiti ei lalo ifo o le 1,5 tausaga le matua, i le averesi, o le fua faatatau o aso taitasi e 50,000 iunite o lipase gaoioiga, lea e tutusa ma le 8 papa o Penzital,
  4. mo tamaiti ei luga ifo o le 1.5 tausaga, o le fua faatatau o aso taitasi o le 100,000 vaega o le lipase, lea e tutusa ma le 16 papatini o Penzital.

O lipine e aofia i totonu o le vailaʻau e mafai ona mafua ai le mautinoa i tamaiti. O le mafuaʻaga lea, afai o le tamaititi ua faatonuina le maualuga o le Penzital i le taimi o togafitiga, e amata ona faʻaaogaina le vailaʻau i nai tootoo, ma faasolosolo malie ona oʻo i le numera manaʻomia o papa.

Pe a fuaina le fua o le tagata lava ia o Penzital, e tatau ona manatu o le maualuga o le fualaau oona i le aso e 15,000 iunite o le lipase gaoioiga e tasi le kilokalama o le mamafa o le tino. Mai lenei fua faatatau e mulimuli mai ai, o se maʻi e mamafa le 70 kilokalama, e tusa ai ma lipase, e le mafai ona sili atu i le 1,050,000 iunite (70 * 15,000 = 1,050,000). E le gata i lea, pe a fuafuaina le suʻega o aso nei o le fualaau faasaina, e taua le mafaufau i le tele o mea taumafa e 'ai e le tagata maʻi.

Ae o le umi o le faagasologa o togafitiga, e faalagolago i le ituaiga o togafitiga ma le tikeri o le gaʻoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻaitiitia mea sese masani i mea taumafa, o le a lava le togafitiga e 3-4 aso. E i ai tulaga e manaʻomia ai e se tagata le toe faʻateleina o le enzymes o le tino, i lenei tulaga e mafai ona ave Penzital mai le 30 aso i ni nai tausaga.

Penzital - faʻasalaga ma aʻafiaga o le vailaʻau

O le maualuga o le penzital e solia i le siama o le cystic fibrosis. E mafua ona o le fualaau faasaina e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaalia o colonopathy filorous i le kolone. O le maualuga pito i aso taitasi mo tagata e maua i le cystic fibrosis e tutusa ma le 10,000 iunite i le aso i le kilokalama o le mamafa o le tino.

O se tagata e ave Penzital mo se taimi umi e manaʻomia le faʻaaogaina o sauniuniga e aofia ai le uʻamea. E le fautuaina foi e ave le fualaau faasaina ao faagasolo le faigata o le pancreatitis. O tagata e maua i totonu o le gaʻo poʻo le mafatia mai le meconium ileus e tatau ona ave ma le totoa le fualaau faasaina, talu ai o peleti e ono aʻafia ai le gaioiga o le gastrointestinal tract.

O le faʻaleagaina o le tino i tamaiti e iloa ai o ia lava i le tino, i tagata matutua - o le faateleina o le maualuga o le uric acid i le toto ma le urine. Afai e iloa lenei faailoga, ona vave taofia lea o le pulega Penisital, faatasi ai ma le fesoasoani o se togafiti togafiti togafiti, ua faʻaitiitia le malosi, ma ua faʻaitiitia le ao ole uric acid. O fua faapitoa e faʻaumatia ai se faʻasalaga o sauniuniga o le enzyme e le manaʻomia.

Penzital e le o faʻamatalaina i le i ai o ia ituaiga faʻamaʻi i tagata e pei o:

  • gasegase tino
  • faʻavavevavega o le pancreatitis o le taimi masani,
  • lagona lelei i le fualaau faasaina po o se tali atu i soo se vaega o se vaega o le sauniuniga o le enzyme.

Penzital - aʻafiaga

Aʻo faʻamaʻi - Penzital!

O aʻafiaga e sili ona taatele, o fomaʻi e aofia ai ituaiga uma o faʻamaʻi e fesootaʻi ma se gasegase gastrointestinal. O aʻafiaga mai le faʻaogaina o meaʻai e foliga mai ina ua maeʻa Penisital e aofia ai:

  • le toʻa i le manava
  • lagona poʻo le manava,
  • taʻavale

O mataupu o le atinaʻeina o le tele o gasegase o le tino, lea e taua foi o aʻafiaga i le maea ai o le inuina o fualaau, e tele lava ina le faamaumauina. E tatau ona e malamalama o se mea e le afaina ai le mea e le o aliali i luga o le maa, ae i luga o soʻo se allergen.

I le avea ai o se tulafono, o gasegase o gaioiga, e avea ma aʻafiaga i lenei vailaʻau, o loʻo i luga o le paʻu. O le faʻaaogaina umi o le sauniuniga o le enzyme - Penzital, o le faateleina o le faʻamasinoga o le uric acid i le toto - hyperuricemia, i le urine - hyperuricosuria e mafai ona iloa i maʻi.

O se maualuga maualuga o Penzital ua faatonuina mo le togafitiga o tagata ua maua i le cystic fibrosis e mafai ona taitai atu ai i le atinaʻeina o colonopathy filogia i le kolo.

O le maualuga o fua o Penzital ua faatonuina mo le togafitiga o tamaiti e mafai ona oo atu ai le ita i le mucous membrane o le oral waha ma i le va.

Penzital - tamaiti ma fafine maʻitaga

E le o se mea e faanoanoa ai, ae o le gasegase e mafai ona tupu i tina ma tamaiti, o lea o lenei vaega o tagata gasegase e mafai foi ona faatonuina se togafitiga o le enzyme. Penzital e le faʻaaogaina i na vailaʻau faʻasaina faasaina mo fafine maʻitaga ma tamaiti, ae e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete papamaʻa, ma mataʻituina le faʻasologa o le fomaʻi.

Fai mai tamaiti Pediatrics o le aso aupito sili ona lelei o Penzital mo tamaiti o le 1000 iunite i le kilokalama o le mamafa. O lona uiga o le tamaititi e 20 kilokalama e manaʻomia 6.5 papa. O le laʻititi o togafitiga mo tamaiti oe na iloa le tele o pathoces o le digestive system or pancreas e 14 aso. Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona faʻateleina le faʻaaogaina o le sauniuniga o le enzyme.

Afai na 'ai e lau pepe meaʻai gaʻo, ua lava mo ia le ave fualaau i le fuainumera faʻamaʻi mo aso e tolu.

E tusa ai ma fuainumera, e manino lava i le 75-80% o tamaiti ua uma ona faia se togafitiga atoa, o le tulaga lautele e faaleleia atili: o le faʻalauiloaina o faʻamaʻi o le tino e mou atu, e aofia ai le vevela, leisa, afaina ma le tiga o le manava, o le nofoa vaivai. E le gata i lea, i le 2.3 tamaiti o loʻo ave le fualaau faasaina, o le tele o le gaʻo tuʻufaʻatasi i le coprogram na faʻaititia.

O Mema - o Penetalia

O aafiaga lelei i le maea ai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei ona taua i lalo: na mafai ona mafai ona 'ai meaai e maualuga le gaʻo, lea e faʻaopoopo ai le malosi ma le malosi i tamaiti, nofoa masani, ma faʻaitiitia le tiga.

Sa faʻatautaia e saienitisi le tele o suʻesuʻega i meaola, faʻafitauli ma le leaga le aoga o sauniuniga o le enzyme mo le tuputupu ae ma le alualu i luma o le fetus e leʻi iloa. Ae ui i lea, o suega a le Penisital i fafine i tulafono faatonutonu, mo tulaga faʻamaonia ma amio lelei, e masani lava e leʻi faia. E ui lava i lenei mea, e tele ni faʻamatalaga na faia i fafine maʻitaga o loʻo ave Penzital.

I le taimi na matauina ai, e leai se aafiaga leaga o le fualaau faasaina i luga o le fafine lava ia ma lana tama. Ae ui i lea, e le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o laupepa mo tamaitai i le tulaga, o le mafuaʻaga o le le lava o faʻamatalaga lagolago faʻasaienisi i le saogalemu o lenei vailaau. O le fua o Penzital mo fafine maʻitaga e foliga tutusa ma lena mo tagata matutua.

I le taimi nei, i totonu o maketi faʻafefiloi mo falemaʻi, e mafai ona e maua faʻamaloiga tutusa ma uiga tutusa o Penzitalu. O fomaʻi e taʻua synonyms na vailaʻau o loʻo i ai le mea lava lea e tasi e pei o le elemene galue - i la tatou tulaga, pancreatin. O fualaau oona o fualaau ia e aofia ai se vailaau eseese, ae e iai foi le tutusa o le togafitiga, lea e tutusa le tutusa ma le Penzital.
O lea e le o mafatia le manava, vaai i le tuʻuina atu o fualaau faasaina:

Ua e matauina se mea sese? Filifili ma taomi Ctrl + Ulufaleia faailoa mai ia i matou.

Penzital - faatonuga mo le faʻaaoga (metotia ma metotia)

Pusa e faamoemoe mo le faʻaaogaina totonu, ma faʻaaoga lelei aʻo leʻi 'aʻai. I le taimi lava e tasi, o vai masani masani e talafeagai mo le inu. E faʻasalaina le faʻaaogaina o vai mama mo lenei faʻamoemoe.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Penzital, o le filifilia o le fualaau oona e faia e se gastroenterologist, o ai e tatau ona amanaia meaʻai a le tagata maʻi ma le maualuga o le vaivai o le enzyme. O le averesi o aso taʻitasi mo tagata matutua matutua o: 1-2 papaʻe 3 taimi. E mafai ona faʻaopopo le siʻosiʻomaga i aso taʻitasi i le 16 papa.

I le togafitiga o tagata gasegase, o le faia o le tootoo e faia taitoatasi.

O le togafitiga e faʻamautuina e le fomaʻi aoga ma e mafai ona tumau mo ni nai tausaga.

Aso faʻauma

O le autu o lenei fualaau faasaina o loʻo faʻatusalia e ala i: Gastenorm Forte, Creon, Mezim, Micrazim, Pangrol 10000, PanziKam, Panzinorm, Panzim Forte ma isi.

E le gata i lea, o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga faapena e: Pancrelipase, Pancitrat Festal, Enzistal-P, Hermitage ma isi.

E pei ona e iloa, o le ava malosi o se mea e faʻaosofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli e pei ona faatonuina ai Penzital. O le mea lea, ao faagasolo togafitiga, ua fautuaina e aloese mai le inuina o le ava malosi.

Penzital Reviews

O lenei vailaʻau e sili ona lauiloa e le gata i tagata mamaʻi o loʻo mafatia i faʻamaʻi eseese o le gastrointestinal tract, ae manaʻomia foʻi se vailaʻau mo le fafagaina. O le mea lea, o iloiloga o Penzital e maua i soo se mea.
E masani lava o lenei fofo o loʻo faʻamatalaina pe a o maitaga, talu ai i lenei vaitau atonu e manaʻomia le vave vave ona maua o le faʻamalosiaga, lea e le afaina ai aʻafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga lelei e tamaitai oe, a uma ona 'ai, lagona malosi mamafa i le manava poʻo taʻavale.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻatulagaina mo lenei vaega ole gasegase e faʻaleleia le faʻalaumalieina ma faʻamaonia galuega a le vaega o meaʻai. E ui o le tele o tamaʻitaʻi latou te le iloa tonu pe o le a le fesoasoani a Penzital i le taimi o le maitaga. O le mea lea, e tele lava faʻamatalaga auiliili o tagata tomai faapitoa o loʻo taʻu mai pe aisea e fesoasoani tele ai penisital tablets i le auala, auala ma le taimi e ave ai.

O le mea lautele, o iloiloga e faʻaalia ai o lenei vailaʻau e aoga tele. Peitai, e ui lava i le mea moni o le enzymatic ma, e tusa ai ma nisi, saogalemu mo le tino, e le fautuaina e ave e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

Faatonuga mo le faʻaaoga Penzital, doses

O le laulau e faʻaalia i le taimi o le taumafataga poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga atoa, faʻamaʻaina i se vai e le o le alkaline (vai, sua).

O le filifiliga tonu o le fualaau oona e faia e se gastroenterologist, ma mafaufau i uiga o meaʻai ma le tikeri o le le atoatoa o le enzyme.

O le fuataga masani, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Penzital, e mai le 1 i le 2 paluga 3 taimi i le aso (taeao, aoauli ma le 'aiga o le afiafi). E mafai ona faʻaopopo le siʻosiʻomaga i aso taʻitasi i le 16 papa.

Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, o se fua faatatau tasi ma aso taitasi e fuafuaina taitoatasi.

O le faʻaaogaina o penisital laulau e mafai ona fesuisuiai mai le tele o aso (faatasi ai ma mea sese) i ni nai tausaga, e tusa ai ma faʻamatalaga.

Faatonuga faapitoa

I le cystic fibrosis, e le fautuaina ia maualuga ni gaʻo (ona o le ono mafai ona maua i le colonopathy fibrous).

O le vailaau ua faatonuina e faʻavae i luga o le aofaʻi o enzymes e talafeagai mo le faʻaaogaina o gaʻo, ma mafaufau i le lelei ma le tele o mea taumafa taumafa.

Faatasi ai ma le umi o le togafitiga, ua fautuaina e faatonu i le taimi e tasi i sauniuniga uʻamea.

Faʻaiʻuga

O le aʻoga o loʻo lapatai mai ai i le ono mafai ona atiaʻe faʻasalaga o loʻo i lalo pe a faatonuina Penzital:

  • Faʻamatalaga, le mautinoa,
  • Faʻafitauli i le manava
  • Nausea
  • Tali atu i le Allergic
  • Masalo o le atinaʻeina o meaʻai (fibrotic colonopathy) i le vaega ileocecal i le pitonuu o loʻo alu,
  • O le tupuga o le faʻanoanoa faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o le mucosa o le tautala i tamaiti.

Contraindications

Ua faʻasalaina e faʻatonu le Penisital i mataupu nei:

  • Faʻavavegaina o le pancreatitis masani,
  • Lapatai pancreatiti
  • Vaʻaia le vailaʻau.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e mafai ona fai le tofiga pe a uma ona iloiloina le fua faatatau o faamanuiaga e ono lamatia ai le soifua maloloina o le fafine ma le tamaititi (e le o maua ni faatuatuaga i luga o le aoga ma le saogalemu).

Faʻasalaga

O faʻamaoniga o se faʻalavelave maualuga o le atinaʻeina o le faʻamalosi, taʻavale, ma le vomia. O togafitiga o se faailoga.

I tagata gasegase i le cystic fibrosis ao latou aveina penisital tablets i mea maualuga, o le fausia o le colonopathy fibrous i le vaega ileocecal o le kolisi e mafai.

Analogs Penzital, le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e suia Penzital ma se mea tutusa o le mea galue - o fualaau nei:

Pe a filifilia ni analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Penzital, tau ma iloiloga e le faʻaaogaina i fualaau faʻasaina e tutusa lelei. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ae le o le faia o se vailaau tutoʻatasi o fualaau faasaina.

Le tau i falemaʻi a Rusia: Penzital tablets 20 pcs. - mai le 50 i le 67 rubles, o le tau e 80 pauna - mai le 182 i le 239 rubles, e tusa ai ma 729 falemaʻi.

Teu i le vevela o le 2-25 º i se nofoaga matutu e le mafai ona maua e tamaiti. E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Taimi o faʻatagaga mai falemaʻi - e aunoa ma se faʻasologa.

Penzital poo Pancreatin - o fea e sili ona lelei le filifili?

O vailaau uma o vailaʻau o le enzymatic lea e faʻaleleia ai le faʻalaumalieina i faʻamaʻi o le pancreas. O ia mea uma e lua o loʻo i ai le mea galue malosi - Pancreatin, i totonu o se fale faʻafiafia faapitoa.

O eseesega i le va o Penzital ma Pancreatin o loo iai i mea o loʻo galue malosi ma le lelei o le pancreatin lava ia. E faigata ona filifili le mea e sili ona lelei e tali ai, e tatau ona e alu mai fautuaga a le fomaʻi, malosi tautupe ma le faʻaalia o le tino. E tusa ai ma tagata, e sili atu ona taugata fualaau (Creon, Festal, ma isi), ae o tagata taitoatasi.

6 iloiloga mo Penzital

I le avea ai ma se isi auala e sili atu ona taugata e faʻamaonia ai le gaogao, ou te faʻaaoga Penzital, e fesoasoani i le vaivai i le manava, afaina ma ituaiga eseese o le le mautonu i lenei vaega. E le sili atu le leaga nai lo na faasalalauina i le TV, tofotofoina patino.

Na masani ona matou ave Mezim, ma ua matou suia nei i Penzital, ma ua sili atu ona aoga. E masani lava ona ou taumafai e pulea mea ou te 'ai, ae o ou matua i se pati e le taumafai i mea uma e le o se mea moni ma pe a uma ou te le fiafia e pagatia. Ma o nei fualaau e matua fesoasoani lava.

O le mezim, o le penisital, o mea uma lava ia o le pancreatin. Le eseesega i le fuainumera o iunite o enzymes

Ou te le inu lava i lenei fualaau mo le manava. E na o le - mai lea taimi i lea taimi. Penisital tablets fesoasoani e teli meaʻai ma e leai ni tiga ma le mamafa i totonu o le manava.

Ou te alu lava ia Penzital mo se vaiaso ma lagona le lelei o fuamalie, o le mamafa i totonu o loʻu manava ma le lagona o le le mautonu i meaʻai i loʻu faai ua uma. Ae i le mea tonu lava, o le a ou ave fualaau mo le isi vaiaso.

Ma o aʻu ma loʻu toalua o loʻo "nonofo" i luga o Pancreatin ... o le taugofie o nei fualaau uma oona ... Ioe, i le gasologa o tausaga ua le toe mafai e loʻu manava ona gafatia fao efuefu))) E tatau ona ou fesoasoani i taimi

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le faʻaleleia o capsules "Shuganorm" o le uluaʻi mataupu na talanoaina ma le fomaʻi.

O le afifi o loʻo i ai se faʻamatalaga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, faapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina. Suganorm e faʻamoemoe e faʻateʻa ese le maʻisuka o tiga ma faigata faʻalavelave o le inisalini. E faʻamaonia le gaosiga o lenei vailaʻau ma faʻavae se paleni o le suka i le tino. O faʻamaʻi pipisi e saogalemu e faʻaaoga ona e faia i mea masani. O suʻega sugaormal ua faʻamatalaina foi e avea o se faʻasolosolo. Ona o le maʻisuka, o loʻo i ai i se tagata le faaletonu o le fatu, neura, gastrointestinal tract, ma e oʻo lava i le faʻaaliga ma le faʻalogo. O le vailaau e fesoasoani e aumaia nei faiga i tulaga mausali. Capsules lelei le toe faʻafoʻiina o le tino e tusa lava pe oʻo i ni faʻafitauli ogaoga o le maʻisuka.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻavae ma meatotino

O le tuufaatasiga o le "Suganorm" e aofia ai:

    O le Rosehip o se vaega o le fualaau faasaina o le a fesoasoani i le puipuiga o le tino i le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi.

Galega - faʻafaigofieina le metabolism, faʻaleleia le toto o le thyroid ma puipuia ai le faʻalavelave, faʻapena foi ona i ai se aafiaga aoga i le cardiovascular system, synthesizes insulin.

  • Elderberry ma turmeric - faʻavasega faʻasolosolo o latou gaioiga e faʻaleagaina ona o le faateleina o le malepelepe o gaʻo ma pulu.
  • E le faatagaina e pi ona faʻalavelave tupu.
  • O le faletua e faamamaina le toto.
  • Amaranth ma susu susu o fatu laau - fufulu le tino o toxins, fesoasoani i le lelei o le gastrointestinal tract, o le aloese e faaitiitia ai le mamafa o le tino ma le vave maua o le gasegase,
  • Rosehip - faʻaleleia le gaioiga o le puipuiga ma le cardiovascular systems.
  • Artichoke - ei ai sona aoga aoga i le ate, faʻaititia ai le tele o toxins, faʻaleleia le faʻaleleia o minerale ma isi mea aoga, faʻaititia le gaosia o le cholesterol ma le kulukose.
  • Cordyceps ma goose cinquefoil.
  • O vaega uma lava o le vailaau oona o mea ia e masani ona faia i le tino o le tagata maʻi, e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau matautia. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai mea totino e faaleleia ai le puipuiga. O pusa taʻitasi e aofia ai le tele o mea e le sili atu i le alauni mo aso uma mo le maʻisuka. O se tasi lea o mea taua o Shuganorm.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Isi mea aoga aoga

    O le fualaau oona e faʻamamaina ai le toto ma le maualuga o kulukose.

    O maʻi suka e matauina se faʻaleleia atili i le tulaga masani pe a uma le faʻaaoga muamua o laupepa. O faʻataʻitaʻiga faʻalesoifua maloloina lautele o loʻo toe foi mai i le masani: manaʻoga, moe ma lagona e faʻaleleia. Ma e tupu foi:

    • faʻaitiitia le faʻaogaina o le kulukose, faʻalauteleina le lagona o le inisalini,
    • faaleleia atili o le faagasologa o metabolic,
    • faamamaina o le toto ma le toto mai vaega leaga:
    • puipuiga puipuia - "Suga" e le na o le togafitia o le maʻisuka, ae puipuia foi isi maʻi mai le atinaʻeina.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Suganorm mai le maʻisuka

    E fautuaina e tagata atamamai le aveina o le "Shuganorm" ma o se faʻasologa o faʻamaʻi nei:

    • masani le ulu
    • toto maualuga
    • pathoces o le gastrointestinal tract,
    • cardiovascular disease.

    O le maʻisuka o le maʻisuka e talanoa ma lau tausi soifua maloloina, ae o faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. O le tagata maʻi e ave faalua i le aso, taeao ma le afiafi. I le taeao, ave ni laumei lanu se lua, i le afiafi - 2 lanu lanu. O le vailaʻau e faʻaaogaina i le 30 minute ao leʻi faia se taumafataga ma faʻamaluluina i le tele o vai mafanafana (pe a ma le 100 ml). O le togafitiga e 30 aso. E fautuaina e fai faalua i le tausaga.

    Tuua Lau Faamatalaga