Amozylav papa 625 faatonuga mo le faʻaaoga

Faatasi ai ma sui antimicrobial o le fualaau faasaina o Amoxiclav 625, o iloiloga o tagata gasegase ma tagata tomai faapitoa e sili ona taua. O le vailaau ua taʻua o le vailaau sili ona matautia ma o le mea lea na maua ai le lauiloa lautele. Ona o le tele o ituaiga o gaioiga, o le saogalemu o le faʻaaogaina o tamaiti ma le faʻataʻitaʻiina o fafine, o le Amovillin Clavulanate toetoe lava a ufitia ai le fanua o togafitiga faʻapitoa o le manava o le tino ma le faʻamaʻi pipisi.

Talosaga Faʻatonu ma Analogs

O le fualaau faasaina "Amoxiclav 625" ua gaosia e le Slovenian company Lek ma ua avea o se vailaau o lona gaosiga malosi o le aminopenicillin amoxicillin ma le acid clavulanic. O le muamua e taʻalo i le avea o se vailaau faʻamaʻi, ma o le a puipuia le acids mai siama siama-bct-lactamases. I le avea ai o se vaega o fualaau faasaina "Amoxiclav 625 mg" o loo aofia ai le 500 mg o fualaau oona, 125 mg o le clavulanate ma tagata e afaina.

O le vailaʻau faʻatasi ma le mea galue malosi amoxicillin o loʻo avanoa i lalo o le tele o igoa. O analogues aupito sili ona puipui o faʻamalama puipuia nei: Amoklav, Augmentin, Flemoklav, Amklav, Farmentin, Amoksikar Plus, Augmenta, Medoklav. O loʻo i ai foʻi penisillini puipuia, e pei o le faʻalogoina o le Amoxiclav: Amoxicillin, Amoffar, Amosin, Hikontsil ma isi. O lo latou faʻamaonia e faʻatatau tutusa lava.

Tulaga tatau o le fualaau faasaina

E uiga i fualaau faasaina "Amoxiclav 625" iloiloga o tagata atamamai e matua le manino lava. O se vailaau lelei lea, o se tasi o nai vailaau faʻataʻitaʻi o le antimicrobial e leai ni aʻafiaga. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaogaina i tulaga uma e talafeagai ai. E le gata i lea, o Amoxiclav o se sui o sauniuniga tuʻufaʻatasia. E puipuia e le vailaʻau clavulanic mai le penicillinase, o se enzyme e faʻaumatia ai le antibacterial lactam ring. Faʻafetai i le puipuiga, ua sili atu le malosi o Amoxiclav e fesoʻotaʻi ma siama faʻamaʻi.

O le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i le Amozylav 625 sauniuniga e aofia ai faʻamaoniga o faʻamaʻi pipisi i togafitiga lea ua faatagaina le antibiotic e faʻaaogaina. O nei mea e masani ona atiaʻe le manava, togavao, ma faʻamaʻi pipisi o le agavaʻa poʻo le agavaʻa. I fua laititi, o le monotherapy ma le fualaau faasaina e talafeagai, aʻo faʻalelei ma ogaoga e tatau ona togafitiga i vaega tumau ma se tuufaatasiga o vailaau faʻamaʻi. I le lautele, o faatonuga o loʻo faʻamatalaina ai faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Amoxiclav 625 mg" e pei ona taua i lalo:

  • faʻamaʻi pipisi o totoga pito i luga o le manava (faʻasolosolo ma gasegase o le tonsillitis, pharyngitis, sinusitis, otitis media),
  • faʻamaʻi pipisi o le tino maualalo o le manava (faʻasolosolo ma foliga masani o le bronchitis, pneumonia),
  • faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi (pyelonephritis, urethritis, cystitis, salpingoophoritis, pelvioperitonitis, endometritis, gonorrhea ma chancroid),
  • chronic osteomyelitis,
  • paʻu o le paʻu, manuʻa pipisi, fatuina i siama siama,
  • taimi umi.

Mo le maʻi, o le autu autu o faʻamatalaga e uiga i Amozylav o faatonuga mo le faʻaaoga. 625 mg o le vailaau faʻasaina, faʻatulagaina e tolu taimi mo se tagata matua, e mafai ona togafitia togafitiga faʻamaʻi o le tino respiratory system e mafua mai i le fuga o le gram-positive. E le gata i lea, faatasi ai ma maʻi pipisi o le manava, o le umi o togafitiga e masani ona 5-7 aso.

Contraindications

O le saogalemu o le vailaau faasaina ma le faamaulalo o faamaumauga o le penicillin vasega e le aofia ai le i ai o le faanumeraina.

E i ai a latou vailaʻau. E fesoʻotaʻi faʻatasi ma le i ai o se maʻi faʻalavelave, faʻatasi ai ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi, poʻo le tulaga o le tino o le tino. O faʻamaoniga e pei ona taʻua i lalo:

  • o le i ai o faailoga o le jaffice cholestatic, o le faateleina o le gaoioiga o aminotransferases poʻo le atinaʻeina o le hepatitis na mafua ona o le faʻaaoga muamua o Amoxiclav, ana analogues poʻo sui o le vaega penicillin,
  • foia o le ate, leukemia lymphocytic, mononucleosis ona o le faateteleina o le fuainumera ma le matuia o aafiaga i itu,
  • afaina i le fualaau faasaina po o ona vaega,
  • faʻamaoniga o le faʻaalia mai o faʻamaʻi o le tino o se ituaiga vave pe a ave isi beta-lactam antimicrobial agents,
  • Taioiga le tumau mo se taimi le tumau: maʻitaga i le 3rd trimester, lactation.

Lisi o le Alu

Afai i le talafaasolopito o le tagata maʻi o loʻo i ai se faʻamatalaga o se ituaiga o allergy i le lotoifale, ona le o faatonuina lea o Amoxiclav. Afai o le anaphylaxis poo le Quincke's edema na atiae e tali atu i le aveina o isi antimicrobials beta-lactam, ona le tatau foi lea ona ave Amoxicillin Clavulanate. Ona avea ai lea o le sui o se numera o macrolides ma se ala malie po o le fluoroquinolone o le fualaau faasaina o le filifiliga.

Faʻasologa o mea

O le aofaʻi o le Amozylav 625 mg, lea e manaʻomia mo togafitiga, e faalagolago i le matua ma le mamafa ole maʻi. Mo faʻamaʻi o le tino, e faʻamaonia le faʻatulagaina i le 2 kalama mo tagata matutua ma le 1.3 kalama mo talavou. I le taimi lava e tasi, o Amoxiclav i le fua o le 625 mg e na o se talavou ma matutua fualaau faasaina. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, o loʻo i ai fualaau faasaina ma togi maualalo.

O le fua faʻatatau mo se tagata e sili atu ma le 40 kilokalama ma sili atu i le 12 tausaga le matua e 625 mg faalua i le aso. Tagata matutua e sili atu i le 18 tausaga ua faatonuina 625 mg i le tolu taimi i le aso. Ua lava lenei mea e togafitia ai mama ma mama mama, o lona uiga, siama o le tino, tino manava, ma le tino. I faʻamaʻi pipisi, 1000 mg (875 mg o moa ma le 125 clavulanate) e faʻaluaina i le aso. E faatolu ona faaaoga le 1000 mg.

Faʻamataʻuga itu

E tusa lava pe o le a lava le lautele o le togafiti o togafitiga, e i ai le tele o itu taua. E fesoʻotaʻi ma faʻafitauli i le lotoifale o le manava ma le manava, ma ona o le inupia o le tino e ala i mea leaga o siama siama, talu ai ona o le antibiotic o loʻo galue faʻamalosi.

O le taatele (1-10%) o mataupu ia o le nausea, vomiting poo le manava na tupu i le maea ai o le faʻaaogaina o se antimicrobial agent. E le gata i lea, latou te aliali pe a uma le 2-4 aso o le taliaina. O le tele o le faʻatupulaia o le ono mafai ona maua i le dyspepsia, o le solia o le iniseti ma nisi o faʻamaʻi faʻamaʻi: pancreatitis ma le le atoatoa o le tino, enteritis, o le maʻi pe a maeʻa le manava o le manava po o le fatu, chronic colitis.

O le vaega o faʻafitauli faʻafuaseʻi (0.001-0.0001%) e aofia ai le faʻaleagaina o le hepatic: faʻateleina le gaioiga o aminotransferases ma faailoga o le hepatocyte cytolysis, cholestasis ma jaundice, leukopenia. I lenei tulaga, o le taimi o Quincke's edema, anaphylaxis ma urticaria e tumau pea le le taʻua. O le mafuaʻaga o lenei mea o se faʻagasolo malie le numera o faʻamaʻi aʻafia ona o le vave amataina o tamaiti.

Mulimuli ane, o lenei mea o le a mafua ai ona faʻaitiitia le taua tele o Amoxiclav. Faatonuga mo le faaaogaina o le 625 miligram tablets e lei faasaina le faaaogaina o tina tausimai. Ae peitai, e mafai ona tupu vave lenei mea. Ona e manaʻomia lea e te suʻeina se vailaau fou mai le vaega o aminopenicillins ma tutusa lelei. E talafeagai lelei le tuufaatasia o le vailaʻau fou ma o loʻo tofotofoina, ae ui i lea, o lona faʻaofiina e le o mafai ona faʻaogaina i le tamaoaiga, ona ua ausia e Amoxiclav manaʻoga o fomaʻi.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma le FDA, o Amoxiclav e leai sona aʻatogenic.O lenei faaiuga na faia ina ua uma ona faia suesuega a manu, aua o analogues uma o lenei vailaau e aofia ai le vaega FDA B (USA). Ae ui i lea, ona o popolega masani o le faʻateleina o le faʻamaʻi, Amoxiclav 625 e toetoe lava a le faʻamaonia i le taimi o le maitaga ile uluaʻi masina. I le II ma le III, e faʻatagaina lana faʻatagaga.

Aminopenicillins e maua mai i totonu o le susu, lea latou te ulu atu ai i le gastrointestinal tract o le pepe fou. Ae ui i lea, na te le mafua ai ni faʻafitauli taua i lona tino, o le mafuaʻaga lea e le mafai ona faalēaogāina le Amoxiclav 625 i le taimi o le lactation. Pau na o tuusaunoaga o faʻasalaga o gasegase o le tamaititi poo gaioiga tuusaʻo o le mucous membranes poʻo le gastrointestinal tract e tupu mai i le faʻaaogaina o Amoxicillin. Ona tatau ai lea pe a faʻailoa le faʻaaogaina o le tina i le sui o le antimicrobial agent, poʻo, mo tagata faʻasalalau o le mucous membranes, e teena le fafagaina o susu.

Faʻamatalaga o le saogalemu o vailaau

Amozylav 625 papaʻu ei ai le tele o vailaʻau faʻasolosolo, lea e fesoasoani e aloese mai le 'ona oona. E leai foʻi ni aʻafiaga tutotonu, lea e mafai ona ave e tagata gasegase taavale afi poʻo isi mea faʻaaoga. E le afaina ai mafaufau, mafaufau, gauai poʻo mafaufauga.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se faʻamaʻi pipisi. O ia tulaga e seāseā tupu ma e tupu i mataupu o le le faʻaaogaina o le 5 pe sili atu kalama o le vailaʻau. O faʻamaoniga o faʻamaoniga nei: faʻafitauli o le mafaufau e fesoʻotaʻi ma le mamafa i totonu o le manava, afaina, manava, gase, ma o nisi taimi e vomiting.

E i ai tulaga o le crystalluria e fesootaʻi ma le ave amoxicillin, o nisi taimi e taʻitaʻia ai i le atinaʻeina o le le atoatoa. Ae ui i lea, e ono tupu lenei tulaga pe a tago i le fualaau faasaina i se vailaau togafitiga. O togafitiga o le faʻaleagaina ma le faʻamaʻi, lea e faʻaitiitia ai le afaina ma le vailaʻau clavulanic mai le toto.

Sauniuniga saogalemu

Mo tagata mamaʻi e maua i le leukemia o le lymphocytic poo le mononucleosis, o le fualaau oona Amoxiclav 625, o analogues ma ona generics e le o faailoa mai ona o le maualuga o le tuputupu ae o le misela. Ma ona o le faʻaitiitia o le aoga o faʻamatalaga tuʻu i le taimi o le Amozyillin togafitiga, e tatau ona faʻaopopo i le puipuiga mai le maitaga e le manaʻomia ma auala faʻasaina (condom).

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le manava i le taimi o le faʻaaogaina o Amozylav, o le faʻamaʻiina o vailaʻau ma togafitiga o colitis (hemorrhagic poʻo pseudomembranous) e manaʻomia. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o Loperamide e le taliaina. E le gata i lea, o le faʻaaogaina umi o Amoxiclav e faʻaleleia ai le atinaʻeina o le tele o nuʻu o microorganisms e puipuia mai le vailaʻau faʻamaʻi. E mafai ona mafua ai faʻafitauli o le faʻamaʻi nei.

Talosaga masani tau fualaau faasaina

O le fualaau o le uricosostatic Allopurinol, pe a faʻatasi ma Amoxiclav, e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le paʻu o le paʻu. O le faʻaaogaina o le sui o le uricosuric agent Probenecid, Oxyfenbutazone, Phenylbutazone, Sulfinpyrazone poʻo acetylsalicylic acid e faʻaitiitia ai le faʻamalolo o aminopenicillin (ae le o le clavulanic acid), lea e faʻapupulaina ai le maualuga o le antibiotic i le toto toto ma faʻateleina ona aafiaga.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina o le Amoxiclav 625 mg ma vailaau o le antimicrobial bacteria e le lelei ona o le taofia soo o lo latou aoga. O isi sauniuniga e aofia ai le mea oona e le tatau ona faʻapipiʻiina ma le bacteriostats: chloramphenicol, macrolides, tetracyclines ma sulfonamides. O le faʻatasi ma faʻamaʻi faʻamaʻi aʻafiaga e mafua ai ona faʻaateleina le gaioiga o le antimicrobial.

E le talafeagai le faʻaaogaina o Amoxiclav i le taimi o togafitiga faʻapitoa mo togafitiga ona o le lamatiaga o le faateleina o le taimi o le prothrombin ma le atinaʻeina o le thrombosis. I lenei tulaga, o le lelei o le togafitiga ua matua faʻaitiitia.O isi vailaau faʻasaʻi tele e faʻataʻitaʻia ai le aafiaga o le faʻaitiitia o le aoga o faʻamatalaga o waha.

O le faʻaaogaina o Amozylav mo le togafitiga o faʻamaʻi faʻamalositino e mafua mai i togafitiga faʻapitoa e faʻapupulaina ai le vevela o le mulimuli. O lenei mea e faʻateleina ai le thrombocytopenia, leukopenia, maʻi o le paʻu, gasegase gastrointestinal ma le faʻaleagaina. Ona fautuaina lea e lafoaia aminopenicillins ma faʻaaoga macrolides, faʻaauauina isi togafitiga ma le methotrexate.

E pei lava o soʻo se vailaʻau faʻasaʻo, e mafai e Amoxiclav ona faʻaleleia le lelei o mea e le faʻaogaina. O le togafitiga ma le "Warfarin" ona o le taofiofia e le antimicrobial agents o le taua o gaioiga e gaosia ai le vitamini K e tau atu i le faaitiitia o le faasinoupu o le prothrombin ma le faateleina o le INR. O le taunuʻuga o se maualuga maualuga o le tafe toto.

Vaʻaia o le Faʻaaogaina o le Antimicrobial Therapy

O le fualaau faasaina "Amoxiclav 625", o analogues ma ona ituaiga o loʻo i ai le meatotino o le faʻateleina o le ono mafai ona tupu le manava, pe a faʻaaogaina ma isi antimicrobials. Soʻo se vasega o vailaʻau faʻatasi ai ma mea e leai se afaina e sili atu ona mafua ai le manava, lea e le mafai ona togafitia i fualaau faʻasaina lea e taofia ai tui. O lea ituaiga vailaʻau o Loperamide ma ona analogues, lea e faʻasaina i le manava faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, o le manava manava e mafua mai i le faʻaaogaina o Amozylav e tatau ona togafitia i vailaau faʻamaʻi.

Faʻasologa o foliga

375 mg ma le 625 mg ata vali ata

E tasi le api e aofia ai

mea gaosi: e pei o le muxicillin trihydrate 250 mg, acidic clavulanic e pei o le potassium clavulanate 125 mg (mo le vailaau 375 mg) poo le leai foi o se mea e pei o le mimiti e maua ai le 500 mg, o le clavulanic e pei o le potassium clavulanate 125 mg (mo le tui 625 mg),

tagata faʻatau: colloidal silicon dioxide, crospovidone, sodium croscarmellose, magnesium stearate, talc, cellulose microcrystalline,

faʻatalanoaina o ata tifaga: hydroxypropyl cellulose, ethyl cellulose, polysorbate, triethyl citrate, dioxide (E 171), talc.

Pusa, ufiufi i se atigipusa lanumeamata papaʻe pe toetoe lava a paepae, foliga o le octagonal ma se foliga o le biconvex, ua togitogia i le "250/125" i le tasi itu ma le "AMS" i le isi itu (mo se vailaau 250 mg + 125 mg).

Pusa, ata velanisi, paʻepaʻe pe toetoe lava paʻepaʻe, oval ma se mea e sili atu i luga (mo se fua o le 500 mg + 125 mg).

Faiga faʻapolopolo

Maua i le tulaga o:

  • pusa tioata
  • paʻu mo susulu,
  • ufiufi paʻu mo le tui.

E tasi le 375 mg papalama e aofia ai le 250 mg o le musela ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

O le papalama e 625 mg o lo oi ai le 500 mg o le musei, 125 mg o le kulifa clavulonic.

O tagata e mauaina le:

  • silikoni dioxide (colloid),
  • croscarmellose (masima sima),
  • magnesium stearate,
  • talisa paʻu
  • hypelloli,
  • ethyl cellulose,
  • polysorbate,
  • titanium dioxyide
  • triethyl citrate.

O lapisi o loʻo afifiina i ni ipu, 15 fasi vaega taʻitasi. E tasi le atigipusa ei ai se fagu vailaau.

E maua le paʻu faʻamalolo i vailaau uliuli tioata, tasi i le pusa. O loʻo i ai se sipuni fua. O le tuufaatasiga o le faʻamalolo e masani ona faʻamalolo e aofia ai le 125 ma le 31.25 mg o mea gaosi, i le faasologa. Pe a sauni se faʻamalolo o le Amoxiclav Forte, e 5 ml o loʻo i ai faʻalua mea sili ona gaosia - 250 ma le 62.5 mg. O tagata e mauaina le:

  • citric acid
  • sodium citrate
  • sodium benzoate
  • carmelisi sodium
  • silica colloid,
  • sodium saccharin
  • mannitol
  • fugalaau ma meaʻai suamalie vao.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

O le vailaʻau oona ma le vailaʻau clavulanic ua faʻamaʻapeʻa atoa i se vaifofo vai i le pH o le tino. O vaega uma e lua o loʻo faʻaleleia pe a uma le faʻafofoga tautala.E sili ona lelei le ave o se mea e le oona / popo vailaʻau i le taimi poʻo le amataga o se taumafataga. A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le bioavailability of alcohol and acid clavulanic e tusa ma le 70%. O faʻalavelave o le faʻamalosi o le vailaʻau i le plasma o vaega uma e tutusa. O le maualuga o le mamafa o le serum e oʻo atu i le 1 le itula pe a maeʻa le pulega.

O faʻatonuga o le meaʻai ma le vailaʻau clavulanic i le toto i le taimi e faia ai se tuufaatasiga o sauniuniga o mea taumafa / clavulanic acid e tutusa ma mea na matauina i se vaeluaga o aʻoga tuʻufaʻatasia o se fua tutusa o le amoxicillin ma le clavulanic acid.

E tusa ma le 25% o le aofaʻi o le acidic clavulanic ma 18% o le mea oona e fusifusia i fuluʻi plasma. O le tele o le tufatufaina atu o le fualaau faasaina e tusa ma le 0.3-0.4 l / kilokalama o le toxicillin ma le 0.2 l / kg o le vailaʻau clavulanic.

A maeʻa le faʻaleagaina o le tino, e maua uma i luga o le gall juu, fiber o le tino o le manava, paʻu, gaʻo, tino maso, synovial ma le peritoneal fluid, bile ma pus. E leai se mea e tupu i totonu o le vavalaʻau.

O le vanimonimo ma le vailaʻau clavulanic e sopoʻia le pa puipui o le placental. O vaega uma e lua e pasi i susu susu.

O le vailaau oona o le vaega lea ua faʻaaogaina i le urine i le ituaiga o le malosi o le penicillic acid i aofaiga e tutusa ma le 10 - 25% o le fua muamua. O le vailaʻau Clavulanic e faʻafefeteina i totonu o le tino ma faʻavave i le urine ma feces, faʻapea foʻi ma foliga o le carbon dioxide i le ea.

O le vaeluaga o le ola faʻamaʻi o le vailaʻau oona / clavulanic e tusa ma le 1 le itula, ma o le aofaʻiga atoa o le faʻatagaga e tusa ma le 25 l / h. E tusa ma le 60-70% o le mimiti ma le 40-65% o le vailaʻau clavulanic e le suia i le urine i le 6 itula muamua pe a uma ona ave se tasi o fualaau oona / clavulanic. I le tele o suʻesuʻega, na maua ai o le 50-85% o le misa ma le 27-60% o le vailaʻau clavulanic e faʻateleina i le urine i totonu o le 24 itula. O le aofaiga sili o le acid clavulanic e faʻaaogaina i le taimi muamua o le 2 itula i le maeʻa ai o le talosaga.

O le faʻaaogaina faʻatasi o le probenecid faʻagesegese le faʻasaʻolotoina o le mea oona, ae o lenei vailaʻau e le aʻafia ai le excretion o le acid clavulanic e ala i fatugaʻo.

O le afa o le ola o le ulavavale e talitutusa lava i tamaiti e 3 masina i le 2 tausaga, faʻapea foi i tamaiti matutua ma tagata matutua. Pe a faatonuina le fualaau faasaina i tamaiti laiti (e aofia ai pepe laiti muamua) i vaiaso muamua o le olaga, e le tatau ona sili atu i le lua aso le sili atu ona pulea le fualaau faasaina, lea e fesootaʻi ma le matua o le alatele o le faʻamalosi i tamaiti. Ona o le mea moni o tagata matutua matutua o le a sili atu ona mafatia i le le atoatoa, o le fualaau faasaina e tatau ona faatonuina ma le faaeteete i lenei vaega o tagata gasegase, ae afai e tatau ai, o le mataituina o le galuega faatino e tatau ona faatinoina.

O le faʻamaonia atoatoa o le vailaʻau oona / clavulanic i le plasma e faʻaititia ai le sao i le faʻaitiitia o le galuega faʻapitoa. O le faʻaitiʻitia o le faʻamaonia o mea e leai se mea e sili atu ona faʻaalia pe a faʻatusatusa i le vailaʻau o le clavulanic, talu ai o le tele o le mea oona e alu ese mai fatugaʻo. O le mea lea, pe a faatonuina le fualaau faasaina i tagata gasegase ma le le atoatoa, e tatau ona faia se fesuiaiga o fualaau ina ia puipuia ai le tele o le faaputuputuina o le maona ma faatumauina le tulaga manaomia o le vailaʻau clavulanic.

Pe a faatonuina le fualaau faasaina i tagata gasegase ma le faaletonu o le ate, e tatau ona faaaoga le lapataiga pe a filifilia se fualaau ma ia mataʻituina le galue o le ate.

Pharmacodynamics

Amoxicillin o se vailaau faʻasaina mai le penicillin group (beta-lactam antibiotic) e faʻasaina ai se tasi poʻo le sili atu o enzymes (e masani ona taʻua o palatini penisillin-binding) ma e aofia ai i le biosynthesis o le peptidoglycan, o se vaega taua tele o le puipui siama.O le faʻaaogaina o le peptidoglycan faʻasolosolo e taʻitaʻi atu ai i le faʻavaivaia o le puipui o le pa, e masani ona mulimuli mai i le lysis cell ma le oti faʻaletonu.

O le vailaau oona e faʻaumatia e beta-lactamases e gaosia mai siama faʻasaʻo, ma, o le mea lea, o le gaioiga o le gasegase o le naʻo le mea e le o aofia ai microorganisms e maua ai nei enzymes.

O le vailaʻau Clavulanic o le beta-lactam e fesoʻotaʻi ma le penicillins. E taofiofia ai nisi o beta-lactamases, ma puipuia ai le le faʻamalosia o le maʻila ma faʻalauteleina ai lona fusi ole ala. O le aniva o le Clavulanic e leai sona aʻafiaga faʻapitoa.

O le taimi sili atu i luga o le maualuga o le faʻasao (T> IPC) ua manatu o le faʻavae autu lea o le aoga o le faʻatupuina.

O auala autu e lua o le tetee atu i mea e le oona ma le acid clavulanic o:

le faʻamalosia e siama beta-lactamases e leʻo faʻagataina e le vailaʻau clavulanic, e aofia ai vasega B, C ma D.

se fesuiaiga o pulu penisillin-binding proteins, lea e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le sui antibacterial i le pathogen faʻatatau.

O le le mafai ona gafatia o siama poʻo le faʻaaogaina o le paʻu o le efflux (auala o femalagaiga) e ono mafua pe tausia ai le tetee o siama, aemaise siama siama ole fatu.

O tau o le MIC mo le amoxicillin / clavulanic o mea ia na fuafuaina e le Komiti a Europa mo le Suʻeina o le Antimicrobial Sensitivity (EUCAST).

Amozylav papa ma paʻu - faatonuga mo le faʻaaoga

Mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga - 40 mg i le kilokalama o le mamafa i le aso.
Mo tamaiti e sili atu i le 40 kilokalama le mamafa, o le vailaʻau ua faʻamatalaina o se tagata matua.

Ua fautuaina tagata matutua: E tusa ma le 37 itula i le aso atoa, e tusa ma le 37 itula o lo o ave ai pepa papaʻi, 625 mg papa i le 12 itula. Pe a faatonuina se vailaau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o popo o le 625 mg i le 8 itula, poʻo le 1000 mg i le 12 itula, e faʻaaogaina.

E tatau ona maitauina e mafai ona eseese ia laumei i vaega o mea e gaosia. O le mea lea, e le mafai ona e suia le papafaʻi 625 mg (500 g o le maxicillin ma le 125 g o le vailaʻau clavulanic) faʻatasi ai ma le lua 375 mg (250 g o amoxicillin ma le 125 g o le clavulanic acid).

O le polokalame o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le odontogenic. E tusa ma le 37 itula o laulau e ave i le 8 itula, faataamilo i le uati. 625 mg papa i le 12 itula.

Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o vailaʻau mo le togafitiga o tagata gasegase ma faʻamaʻi fatu fatu e tatau ona amanaʻia ai le fatu fatu o le creatinine i le urine. O tagata mamaʻie maua i le ate e manaʻomia le mataʻituina pea oa latou galuega.

Malosiaga mo le faʻamalolo mo pepe ma tamaiti e oʻo atu i le 3 masina. O le faʻaaogaina o loʻo faia i le faʻaaogaina o se pipette fua tele poʻo se sipuni. Totoga - 30 mg o le mamafa i le kilokalama o le mamafa, faalua i le aso.

Le popole e uiga i prostatitis? Faasao le sootaga

Mo tamaiti e sili atu i le tolu masina mo siama agamalu ma agavaʻa - 20 mg / kg o le mamafa o le tino, ma faʻamaʻi pipisi - 40 mg / kg. O le lona lua o fualaau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le loloto o faʻamaʻi pipisi - faʻaleagaina o le taliga ogatotonu, sinusitis, bronchitis, pneumonia. O se faʻasalalauga e faʻapipiʻiina i lenei vailaʻau, lea o loʻo i ai ni laulau faapitoa e mafai ai e oe ona faʻatusatusa saʻo fua o le fualaau mo tamaiti.

Ole maualuga pito i luga ole aso ole taumafa o tamaiti e 45 mg / kg o le mamafa, mo tagata matutua - 6 kalama. E mafai ona ave le vailaʻau Clavulanic i le aso e le silia le 600 mg mo tagata matutua ma le 10 mg / kg mo tamaiti.

Se vaega e uiga i le fualaau faasaina

Lek o le lalolagi lauiloa sili ona lauiloa i Slovenia. Amoxiclav 625 o loʻo tuʻuina atu i lalo nei i le tausisia o tulaga faʻamaonia o le faʻamaoniaina i tulaga uma o gaosiga.

O vailaau taʻitasi o vailaau e aofia ai mea tuufaatasi e aofia ai le 500 mg o le antibiotic aminopenicillin amoxicillin ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic, lea e aʻafia ai le siama o le beta-lactamases, aʻo faʻamautinoa le aafiaga malosi o le vailaau faʻasaina e aʻafia ai sui sola. O tagata faʻatau foʻi o se vaega o fualaau faasaina.

O le ufiufiina ata o le laulau e maua ai le faʻamafanafanaga sili ona faʻaogaina.

I le faasologa o aminopenicillins, o isi suʻesuʻega tutusa o fualaau faasaina ua lauiloa, mo se faataitaiga:

Faʻamatalaga o pepa tuʻuina

O lenei vailaau e maua i foliga o ni mea paʻepaʻe papaʻe poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe.O fualaau o loʻo i ai foliga oval biconvex.

O le papalama e 625 mg e aofia ai le 500 mg o le miti-triillrate ole 125 mg o le clavulanic acid (salt tiso).

O pusa e mafai ona gaosia i ni paʻu palasitika (15 paʻu taʻitasi) poʻo ni paʻu alumini o le 5 poʻo le 7 vaega.

1000 mg tablets o loo ufiufi foi, ia i ai se foliga lautele ma ni pito i luga. I le tasi itu oi latou o se lolomi o le "AMS", i le isi - "875/125". E aofia ai le 875 mg o fualaau faʻamaʻi ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

I tulaga e faʻaaogaina

O le tele o atamamai faʻapitoa e malilie e faapea o le vailaau oona Amoxiclav 625 e aoga tele i togafitiga faʻasamaʻi pe a faʻaalia mai le maʻemaʻe. O le pito maualalo o numera o aʻafiaga o loʻo faia ai le vailaau tuʻufaʻatasia o se auupega mamana ma le maualuga i le tau faasaga i microbes faatasi ai ma le faʻavavevaveina o atinaʻeina poʻo togafitiga o le intestinal o le agavaʻa / agavaʻa, faʻamaʻi faʻalaʻi i taimi eseese o le tausaga. Penicillinase - o le enzyme lea e momotu ai le mama lactam o se vailaau faʻamaʻi, e leai se manava aʻo lei oʻo i le vailaʻau clavulanic. Amoxiclav 625, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e masani ona faʻaaogaina i le monotherapy, peitaʻi, ei ai mataupu pe a togafitia togafitiga ma se faʻalavelave o vailaau faʻamaʻi i totonu o se fomaʻi i lalo o le malosi ma le malosi o le faʻafoeina o fomaʻi.

E pei ona faʻaalia i faatonuga, faʻaaogaina o fualaau faasaina "Amoxiclav 625", e mafai ona e taulimaina lelei maʻi nei:

O le sili ona faʻaaogaina o le Amoxiclav 625 i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le manava e mafua mai i vailaʻau faʻasaina o meaola. O le taimi ole tolu aso faʻaaogaina o fualaau faasaina e se tagata matua i lenei mataupu o le a le silia ma le 7 aso.

Aloese mai le inu pe afai:

  1. O loʻo i ai se maʻi faʻafefe
  2. E mafai ona tupu se faʻafitauli faʻafuaseʻi,
  3. O le tulaga o le tino e aʻafia ai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi,
  4. O loʻo i ai se maualuga o le lamatia o le filifili,
  5. I le gasologa o le atinaʻeina o le hepatitis na mafua ona o le faʻaaoga muamua o Amoxiclav 625,
  6. E le mafai ona tupu le faʻafitauli o le faʻamaʻi,
  7. I le i ai o le mononucleosis poʻo le leukemia lymphocytic,
  8. O oe maʻitaga poʻo susu susu.

Afai o loʻo aʻafia le faʻafitauli o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o se faʻalapotopotoga, ua filifilia e le fomaʻi vailaʻau mai le tele o macrolides poʻo fluoroquinolone.

Tomaʻi togafitiga

O le aofaʻi o fualaau oona e faʻaaogaina e tatau ona faʻatatau saʻo i luga o le tausaga ma le mamafa o faʻamaumauga ole maʻi. I le tulaga o faʻamaʻi pipisi, e manaʻomia e le au matutua matutua le 2 kalama o Amoxiclav 625 mo togafitiga, ma le 1.3 kalama mo talavou. O isi vailaau faʻasaina e maualalo ifo i lalo o loʻo avanoa mo togafitiga o tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Ina ia faʻamaonia le tulaga o le tino o le tagata e sili atu ma le 40 kilokalama ma sili atu i le 12 tausaga, o le masani masani masani o le 625 mita faalua. Tagata matutua e sili atu i le 18 tausaga le matua e agavaa i se aso e tolu-aso i le aso o Amozylav 625 mg. O le faʻaalia o le volumes o le a mafai ai e oe ona taulimaina ma le manuia ia siama ma le agavaʻa o le paʻu, faʻaogaina o le tino ma le manava. O le iai o faʻamaʻi pipisi e faʻapitoa ona faʻafetaui le fuataga: 1000 mg i le aso lua. E taua le matauina i nisi tulaga o le faaluaina o le faaaogaina o fualaau faasaina i se voluma e 1000 mg e mafai ona faatagaina.

O aʻafiaga e aʻafia ai

E ui i le tulaga mataʻina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Amoxiclav 625", e taua le manatuaina o aʻafiaga e ono aʻafia ai le taumafaina:

Diarrhea - o se taunuuga talafeagai o le tagofia o fualaau faasaina

Le faʻaleagaina o le manava ma le manava ona o le inu o le tino e ala i le faaleagaina o fua o siama siama,

  • Naua, vili, poʻo le manava, e masani lava pe a uma le 2-4 aso talu ona amata lau suʻega,
  • O le i ai o pancreatitis, enteritis, o le vavalalata o le manava po o le fatu, o le colronic chronic e faʻapupulaina le ono mafai ona maua i le dyspepsia,
  • Faʻasologa o le faʻamaʻi: cholestasis ma jaundice, leukopenia.
  • "Amoxiclav 625" i le uluaʻi masina muamua o le maitaga e le o faʻamaonia, ae ui i lea, i le II ma le III, e mafai ona talia.

    Vaega o fualaau faasaina

    O fualaau faasaina "Amoxiclav 625" i totonu o laulau e iai le malosi o le togafitia ma le faʻaaogaina o mea e ono mafai ai.

    O le fualaau faasaina e le afaina ai le gaioiga o le fatugalemu o le tino, o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase e tietie taavale pe faʻaaogaina masini. O se togafitiga faafomaʻi e le afaina ai le mafaufau, manatua, mafaufau poʻo le mafaufau.

    Ole tau o le antimicrobial fualaau oona Amoxiclav 625 i totonu o fualaau e eseese laitiiti i vaega o lo tatou atunuu ma e matua taliaina lava mo le tala o le tupe a le Rusia

    Anastasia, 28 tausaga: I le autumn, o le aiga atoa, o le a amata ona maua se malulu. O lenei tausaga na ou tatalaina ai le vaitau o faʻamaʻi. E le o se mea e mafai ona e faia, ae o le taimi na amata ai ona ou tago i ai, o le mea moni, i ni nai aso mulimuli ane, na ou lagona ai le lelei o le faaleleia o le soifua manuia. E leʻi lava se taimi e faʻamaonia ai loʻu aiga, lea ou te matua fiafia i ai. Na ou aveina Amoksiklav 625 i le tautua). Afai ou te maʻi, o lenei ua ou iloa le auala e vave faʻaolaina ai!

    Nikolay, 43 tausaga: Talu ai nei, seia oo lava i le taavale solofanua ma se taavale i le faletaavale. E foliga mai o se malulu. I le afiafi, o se vaivaiga faapena na ufitia ai lona ulu. Na oso i luga le vevela, ma amata ai le amataina. Na fautuaina au e loʻu toalua e amata loa ona inu inu pusa Amoxiclav, i luga o le afifi o loo faailoa mai - 625 mg. E masani ona ou toso le vodka i le pepa, e sili atu ona faigofie i le taeao. Ona ou filifili lea e faataitai, o fea ou te ave taavale pe a uma vodka? I le taeao na ou lagona le māmā, ae i le faaiuga, pe a mavae le 5 aso ua ou lafoina ia fualaau, e leai se mea e manaʻomia. O lenei ou te fautuaina tagata uma: e tau uma lava le tau ma le gaioiga.

    Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

    vailaʻau o le clavulanic acid ma le masima masima, lea o le inhibitor enzyme. E aʻafia i le vaega o vailaʻau

    Faiga faʻapolopoloMaua i le tulaga o:

    • pusa tioata
    • paʻu mo susulu,
    • ufiufi paʻu mo le tui.

    E tasi le 375 mg papalama e aofia ai le 250 mg o le musela ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

    O le papalama e 625 mg o lo oi ai le 500 mg o le musei, 125 mg o le kulifa clavulonic.

    O tagata e mauaina le:

    • silikoni dioxide (colloid),
    • croscarmellose (masima sima),
    • magnesium stearate,
    • talisa paʻu
    • hypelloli,
    • ethyl cellulose,
    • polysorbate,
    • titanium dioxyide
    • triethyl citrate.

    O lapisi o loʻo afifiina i ni ipu, 15 fasi vaega taʻitasi. E tasi le atigipusa ei ai se fagu vailaau.

    E maua le paʻu faʻamalolo i vailaau uliuli tioata, tasi i le pusa. O loʻo i ai se sipuni fua. O le tuufaatasiga o le faʻamalolo e masani ona faʻamalolo e aofia ai le 125 ma le 31.25 mg o mea gaosi, i le faasologa. Pe a sauni se faʻamalolo o le Amoxiclav Forte, e 5 ml o loʻo i ai faʻalua mea sili ona gaosia - 250 ma le 62.5 mg. O tagata e mauaina le:

    • citric acid
    • sodium citrate
    • sodium benzoate
    • carmelisi sodium
    • silica colloid,
    • sodium saccharin
    • mannitol
    • fugalaau ma meaʻai suamalie vao.

    O le faʻapipiʻiina o le meaʻai e pei o le clavulanic e tulaga ese i lona lava ala. Amobutillin ma isi vailaau faʻamaʻi o le penicillin vaega e mafua ai le oti o siama siama e ala i le fusifusia o latou atigipusa. Po o le a lava le tele

    I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, na latou aʻoaʻo ai e faʻaumatia lenei fualaau faʻamaʻi e faʻaaoga ai le peta-lactamase enzyme. O le vailaʻau Clavulanic e faʻaitiitia ai le gaioiga o lenei enzyme, o le mea lea, o lenei vailaau faʻasaina ua i ai le tele o ituaiga o gaioiga. Na te afaina ai foi siama o siama e tetee atu i le maona. O le vailaau faʻapitoa ua faʻaalia ai le bacteriostatic ma le aʻafiaga o aʻafiaga i ituaiga uma

    (o le tuusaunoaga o le methicillin-folasia)

    Listeria.Ole siama ole aʻafia ile Gram-siama e faʻapitoa foi i mea faigata:

    • Bordetella
    • brucella
    • gardnerella,
    • Klebsiella
    • Moraxella
    • salmonella
    • Proteus
    • shigella
    • clostridium ma isi.

    Tusa lava pe o le faʻafefiloi ma mea taumafa, o le vailaʻau o loʻo faʻaleleia lelei i totonu o le tino, o le maualuga o le faʻaogaina o fualaau faasaina ua oʻo i le taimi muamua i le itula muamua pe a maeʻa. O loʻo i ai se maualuga televave ma le tele o tufatufa i totonu o le tino - i totonu o le mama, paʻu, synovial fluids, tonesils, gutu prostate, muso ma mea faʻapipiʻi, sinuses, taliga ogatotonu. I totonu o masini, o le maualuga maualuga o mea leaga e mataituina i le itula pe a uma le maualuga i plasma. I fuainumera e le taua, pasi i susu susu. Amoxicillin e aʻafia ai le faʻaleagaina i totonu o le tino, ma o le vailaʻau clavulanic o loʻo faʻaaogaina malosi. E faʻamalieina e fatugaʻo. O le faʻaaogaina laitiiti o le tino e faia e mama ma gaogao. O le afa-soifua ma fatuga maloloina e 1-1.5 itula. O sina mea itiiti lava e alu ese mai le toto aʻo faʻamalolo.
    Faailoga

    O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻasaina ua faʻamaonia mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi:

    • Pisipisia o maʻi - sinusitis (gasegase poʻo le faʻasolosolo), afaina o le taliga ogatotonu, pono o le pharyngeal, bronchitis, tonsilopharyngitis, pneumonia ma isi.
    • Urinary tract disease - cystitis, pyelonephritis, urethritis ma isi.
    • Iniseti gynnecology, endometritis, fausua o le septic, salpingitis, ma isi.
    • Flammation o le biliary tract (cholangitis, cholecystitis).
    • Iniseti o le fusi ma le ponaivi.
    • Laʻau mama ma le paʻu o le paʻu (paʻu, phlegmon, faʻamaʻi pipisi).
    • Iniseti faʻamaʻi (chancroid, gonorrhea).
    • Ole faʻamaʻi pipisi o le Odontogenic lea e ulufale ai le pathogen i totonu o le tino e ala ile gaogao ile nifo.

    Amozylav papa ma paʻu - faatonuga mo le faʻaaoga

    Amozylav o loʻo faʻamatalaina i auala eseese. O le auala o le pulega e faalagolago i le matua ma le mamafa o le maʻi, malosi

    tulaga fatu fatu ma

    . O le taimi sili ona lelei mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le amata lea ona 'ai. O le faʻaaogaina o lenei vailaau e mai le 5 i le 14 aso, e le mafai ona e faʻaaogaina umi.

    Mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga - 40 mg i le kilokalama o le mamafa i le aso.

    Mo tamaiti e sili atu i le 40 kilokalama le mamafa, o le vailaʻau ua faʻamatalaina o se tagata matua.

    Ua fautuaina tagata matutua: E tusa ma le 37 itula i le aso atoa, e tusa ma le 37 itula o lo o ave ai pepa papaʻi, 625 mg papa i le 12 itula. Pe a faatonuina se vailaau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o popo o le 625 mg i le 8 itula, poʻo le 1000 mg i le 12 itula, e faʻaaogaina.

    E tatau ona maitauina e mafai ona eseese ia laumei i vaega o mea e gaosia. O le mea lea, e le mafai ona e suia le papafaʻi 625 mg (500 g o le maxicillin ma le 125 g o le vailaʻau clavulanic) faʻatasi ai ma le lua 375 mg (250 g o amoxicillin ma le 125 g o le clavulanic acid).

    O le polokalame o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le odontogenic. E tusa ma le 37 itula o laulau e ave i le 8 itula, faataamilo i le uati. 625 mg papa i le 12 itula.

    Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o vailaʻau mo le togafitiga o tagata gasegase ma faʻamaʻi fatu fatu e tatau ona amanaʻia ai le fatu fatu o le creatinine i le urine. O tagata mamaʻie maua i le ate e manaʻomia le mataʻituina pea oa latou galuega.

    Malosiaga mo le faʻamalolo mo pepe ma tamaiti e oʻo atu i le 3 masina. O le faʻaaogaina o loʻo faia i le faʻaaogaina o se pipette fua tele poʻo se sipuni. Totoga - 30 mg o le mamafa i le kilokalama o le mamafa, faalua i le aso.

    Mo tamaiti e sili atu i le tolu masina mo siama agamalu ma agavaʻa - 20 mg / kg o le mamafa o le tino, ma faʻamaʻi pipisi - 40 mg / kg. O le lona lua o fualaau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le loloto o faʻamaʻi pipisi - faʻaleagaina o le taliga ogatotonu, sinusitis, bronchitis, pneumonia. O se faʻasalalauga e faʻapipiʻiina i lenei vailaʻau, lea o loʻo i ai ni laulau faapitoa e mafai ai e oe ona faʻatusatusa saʻo fua o le fualaau mo tamaiti.

    Ole maualuga pito i luga ole aso ole taumafa o tamaiti e 45 mg / kg o le mamafa, mo tagata matutua - 6 kalama. E mafai ona ave le vailaʻau Clavulanic i le aso e le silia le 600 mg mo tagata matutua ma le 10 mg / kg mo tamaiti.

    Faʻamatalaga o pepa tuʻuina

    O le paʻu mo le faʻamalologa o le tautala e faʻaaoga mo tamaiti. E lima mililiters o le faʻamalologa faʻamalolo e aofia ai le 250 mg o le maualuga o le suahydrate ma le 62.5 mita o le vailaʻau vailaʻau vailaʻau popo. Po o le, 5 ml e mafai ona aofia ai le 125 mg o le meaʻai ma le 31.5 mg o le vailaʻau clavulanic. Ina ia tuʻuina le taofiga o se mea manaia lelei, e aofia ai mea suamalie ma fua o fua. Malosiaga mo le faʻamalologa o loʻo faʻapipiʻi i vailaau uliuli tioata. O le tele o fagu o le 35, 50, 70 poʻo le 140 ml. O se sipuni tufatufaina ua tuu i totonu o se pusa ma se fagu.

    O lenei vailaau e maua i foliga o ni mea paʻepaʻe papaʻe poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe. O fualaau o loʻo i ai foliga oval biconvex.

    O le papalama e 625 mg e aofia ai le 500 mg o le miti-triillrate ole 125 mg o le clavulanic acid (salt tiso).

    O pusa e mafai ona gaosia i ni paʻu palasitika (15 paʻu taʻitasi) poʻo ni paʻu alumini o le 5 poʻo le 7 vaega.

    1000 mg tablets o loo ufiufi foi, ia i ai se foliga lautele ma ni pito i luga. I le tasi itu oi latou o se lolomi o le "AMS", i le isi - "875/125". E aofia ai le 875 mg o fualaau faʻamaʻi ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

    O le igoa lenei o le paʻu mo le faʻamalologa, o loʻo aofia i totonu o le 5 ml 125 mg o le meaʻai ma le 31.5 mg o le vailaʻau clavulanic. Avanoa i totonu o fagu o le 100 ml, i totonu o se atigipusa pepa ma se sipuni tuʻu. O le vailaʻau o loʻo faʻaalia i le vaega "Amoxiclav - faatonuga mo le faʻaoga."

    Amoxiclav 250 ("malosi malosivale)"

    O se paʻu foi mo le faʻamalologa, ae o loʻo aofia ai le lua faʻasologa o le moa - 250 mg i le 5 ml ma le 62.5 mg o le vailaʻau clavulanic. O lenei tolopoina ua taua o Amoxiclav Forte ona o le tele o fualaau o vailaau oona i lona tuufaatasiga. O le vailaʻau o loʻo faʻaalia i le vaega "Amoxiclav - faatonuga mo le faʻaoga."

    O pepa nei o le Amolllav - 625 mg, e aofia ai le 500 mg o le vailaau faʻamaʻi moni. Faʻaaogāina ma fuataga o loʻo faʻaalia i le vaega "Faʻaaogaina o faatonuga mo le faʻaaoga", ma o le tuufaatasiga ma meatotino o loʻo lisiina i le vaega "Amoxiclav papa".

    O pepa nei o Amolllav - 1000 mg, e aofia ai le 875 mg o le vailaau faʻamaʻi moni, ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic. Faʻaaogā ma vailaʻau o loʻo faʻaalia i le vaega i le auala e faʻaaogaina ai fualaau faasaina, ma o le tuufaatasiga ma meatotino o loʻo i le vaega "Amoxiclav papa".

    O pepa e aofia ai le 500 mg o le meaʻai ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic. Faʻaaogā ma vailaʻau o loʻo faʻaalia i le vaega i le auala e faʻaaogaina ai fualaau faasaina, ma o le tuufaatasiga ma meatotino o loʻo i le vaega "Amoxiclav papa".

    E iai le 875 g o le meaʻai ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic. Faʻaaogā ma vailaʻau o loʻo faʻaalia i le vaega i le auala e faʻaaogaina ai fualaau faasaina, ma o le tuufaatasiga ma meatotino o loʻo i le vaega "Amoxiclav papa".

    Fuamalie vave o fualaau aina e aofia ai le 500 mg o le mumu ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic, poo le 875 mg o le toxicillin ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

    Pe a ave le vailaʻau, atonu e ono solia le ate ma

    (cholestatic), pe afai ua uma ona faʻaaogaina lenei vailaʻau ma o le tagata maʻi e faʻalauteleina lona lagona i vaega o le vailaʻau, poʻo penicillins uma.

    I tagata gasegase o loʻo gasegase i le cephalosporins, poʻo le i ai o le pseudomembranous colitis, faʻaleagaina o le ate po o le faʻafitauli matuia, o le fualaau faasaina ua faʻataʻitaʻi lelei.

    I tagata gasegase e iai le mononucleosis poʻo le leukemia lymphocytic lea na muai faʻatonuina i le ampicillin, e ono mafai ona mataʻituina se faʻavave o le ituaiga erythematous. I lenei tulaga, e tatau ona faamutaina le antibiotic.

    E faigofie lava ona pasi ma faigofie ona faʻasaina e tagata gasegase. O aʻafiaga e sili atu ona tupu i tagata matutua, faʻapea foi i na gasegase e faʻaaogaina le Amoxiclav mo se taimi umi. O le tele o taimi, o aʻafiaga e tupu i le taimi poʻo le maeʻa foi o togafitiga, ae o nisi taimi o latou atinaʻe e tele ni nai vaiaso talu ona uma le vailaʻau.

    Polokalame masini. I le avea ai o se tulafono, o le manava, gase, vomiting, faʻapea foi ma le dyspepsia. Laʻau, stomatitis poʻo gastritis, faʻamalamalamaina o le laulaufaiva poʻo le glossitis, enterocolitis e le taatele. I le taimi poʻo le maeʻa foi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei vailaʻau, e mafai ona tupu mai le pseudomembranous colitis - o se faʻamaʻi e mafua mai i se tasi o siama o le clostridium genus.

    Toto toto. Anemia (e aofia ai le hemolytic), eosinophilia, o le faaitiitia o le numera o platelets ma / poo leukocytes, e mafai foi ona tupu le agranulocyto.

    Nervous system e mafai ona tali atu i le tagofia o fualaau faʻamaʻi ma le ulu o le ulu, vevela, faʻanoanoa, tigā, faʻavevesi, amio lē talafeagai poʻo le vaʻaia.

    O le ate. Faailoilo o suega o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le gaioiga o Asat ma / poʻo le Alat, alkaline phosphatase ma le bilirubin serum e pei ona faʻalauteleina.

    Paʻu. E mafai e le paʻu ona tali atu i le faʻalavelave faʻaleagaina i se mea vevela, sulu, angioedema, erythema multiforme, faʻasolosolo o le epinalmal necrolysis, exfoliative dermatitis, syndrome Stevens-Johnson.

    Urinary system - o loʻo i ai le faʻaalia o le toto i le urine ma le telefoni amata.

    Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina, e ono tupu ai le fiva,

    gaʻo tautala, faʻapea foʻi ma le saʻo

    Amozylav ao maitaga

    Amoxiclav i le taimi

    e fautuaina e le faʻaaoga. O le tuusaunoaga o ia tulaga pe a sili atu le aoga o le ave o fualaau faasaina nai lo le afaina o latou mafuaʻaga. O le faʻaaogaina o lenei vailaau i le taimi o le maitaga e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o le faʻamaʻiina o le colitis i totonu

    Amozylav mo tamaiti

    Mo tamaiti, e faʻaaogaina le uʻamea faʻamalolo, masani ma Amoxiclav Forte. O le auala o le talosaga o loʻo faʻamatalaina i le vaega o Amoxiclav - metotia o le talosaga.

    Amoxiclav ma le angina

    O vailaʻau faʻamaʻi mo angina e faʻasinoina i na o mataupu o le mamafa ma le maualuga. Amozylav, o se vailaau faʻasaʻo o le penisillin series, e masani ona faʻataʻitaʻiina mo le tonsillitis. O lona faʻaaogaina e naʻo le taimi e faʻamaonia ai le siama siama, ma o le microflora pathogenic e tofotofoina mo le lagona lelei i lenei fualaau faasaina. I le togafitiga o le tonsillitis i tamaiti, o le suspensions o loʻo faʻaaogaina, tagata matutua - papa. I tulaga ogaoga, o le injections o fualaau faasaina ua faʻaaogaina.

    E tatau ona manatuaina e le tatau ona faʻaaogaina e le antibiotic mo se taimi uumi, aua o lenei mea e faateleina ai le tetee atu o microflora pathogenic ia i latou.

    E sili atu i le faʻamaʻi tiga

    Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

    • E le manaʻomia le faʻaaogaina o Amoxiclav ma sauniuniga o mea e le faʻaogaina. O lenei mea e mafai ona mafua ai se faʻaopoopoga i le taimi o le gathronbin.
    • O le fegalegaleaiga a Amozylav ma le allopurinol e mafua ai se lamatiaga o le le ola.
    • Amozylav faʻaleleia le vevela o metatrexate.
    • E le mafai ona e faʻaaogaina uma mea e lua ma le rifampicin - o mea nei e faʻaaogaina, o le faʻaogaina faʻatasi e faʻavaivaia ai le aafiaga antibacterial o le lua.
    • E le tatau ona faʻamatalaina faʻatasi ma le tetracyclines poʻo macrolides (o nei mea e aʻafia ai le vailaʻau), faʻapea foʻi ma sulfonamides ona o le faʻaitiitia o le aoga o lenei vailaʻau.
    • Avea Amoxiclav faʻaitiitia le aoga o tui puipui i totonu o laulau.

    Faatusatusa i isi vailaʻau O le a se mea e sili atu nai lo Amozylav? Filifilia o se vailaʻau faʻamaʻi e togafitia ai soʻo se faʻamaʻi, e tatau ona taʻitaʻia oe iʻuga o le suʻega o microflora pathogenic mo le faʻalogo i se vailaʻau faʻamaʻi faapitoa. E leai se uiga e faʻaaogaina ai fualaau faasaina e le aʻafia ai siama - o lona uiga, e le fofo. O le mea lea, o le antibiotic lea e sili atu le mataʻituina o microflora pathogenic microflora o le a lelei.
    Amozylav pe leai foi?

    Amoxiclav o se fualaau lelei sili atu ona lelei nai lo le afaina, ona o le tele o micrologic pathogenic ua atiaʻe le puipuiga o lenei antibiotic ma ua aʻoaʻoina ai e faʻaumatia, ma puipuia ai mai le faʻaalia o lona aʻafiaga. O le faʻaopoopoga o le vailaʻau clavulanic i le toʻilalo na faia ai lenei antibiotic sili atu ona malosi, faʻalauteleina lona tele o gaioiga.

    Amoxiclav po o Augmentin?

    Augmentin - o se analog o Amozylav, o loʻo i ai mea taua e tasi.

    Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le fualaau oona Augmentin

    Amoxiclav poʻo Flemoxin? Flemoxin o se vailaau oona na o naʻo fua oona. A aunoa ma le kesi clablonic, o loʻo i ai se faila laiti, o lona uiga e naʻo le siama o le microflora siama e masani ai i lenei antibiotic.

    Le tele o faʻamatalaga e uiga i Flemoxin

    O le tuufaatasiga o Sumamed e aofia ai le antibiotic azithromycin, lea o loʻo i ai le tele o ituaiga o gaioiga. O le filifiliga e tatau ona faia i luga o le faavae o le siakiina o le lagona o le microflora pathogenic i nei vailaau e lua. O aʻafiaga e tutusa.

    Faʻamatalaga i luga o Sumamed

    Ava oona Fesoʻotaʻiga E le faatagaina le ava malosi i le taimi o togafitiga ma Amoxiclav. O le inu ava malosi e faʻaititia ai le aʻafiaga o le fualaau faasaina.

    Synonyms ma analoguesFaʻamatalaga:

    • Amovikomb,
    • Arlet
    • Baktoklav,
    • Clamosar
    • Verklav,
    • Medoclave
    • Lyclav,
    • Ponia
    • Ranklav,
    • Rapiclav
    • Toromentin
    • Flemoklav,
    • Faʻaauau
    • Amoxicillin + acid clavulanic (Faiser) ma isi.

    Fomaʻi iloilo

    Anna Leonidovna, fomaʻi, Vitebsk. Amozylav e sili atu ona aoga i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le tino mai lona tino, nai lo lona faʻasologa, e le mautonu. Ou te faatonuina se vasega o le 5 aso, pe a maeʻa e tatau ona ave fualaau faasaina e toe faʻafoʻi ai le microflora.

    Veronika Pavlovna, urologist. Mr. Kryvyi Rih. O lenei fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i siama siama o le tino gase. E seasea ona tuʻuina atu aʻafiaga, i le taimi lava e tasi ou te fautuaina ai fualaau faʻamalo, pe a uma ona ave faʻataʻitaʻiga e toe faʻaleleia ai le microflora masani.

    Andrei Evgenievich, ENT fomaʻi, Polotsk. O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e ala i le iniseti e mafai ai e oe vave ona taofi faʻamatalaga o faʻamaʻi ogaoga ma le faʻaleagaina o totoga ENT. O le fualaau faasaina e afaina ai le taliga ogatotonu lelei. I le faʻaopoopoga, o tagata gasegase e faʻamalolo lelei fualaau suamalie.

    Patient Reviews

    Victoria, Dnipropetrovsk. Faʻaaoga e pei ona faatonuina e se fomaʻi mo le togafitiga o le tonsillitis. Vaʻa 5 aso. Na amata i luga o le 3 aso aso o gasegase. O le faamai na totoe i le lona tolu. Ua taofia loʻu tiga. Na

    , na pasia i le lua aso, ina ua amata ona faʻaaogaina mea faʻapitoa e toe faʻafoʻi ai le microflora.

    Alexandra, Lugansk. O lenei fualaau faasaina ua faatonuina e se fomaʻi e togafitia ai le pyelonephritis. O le vasega na 7 aso. Muamua 3 aso injections - ona pati. Ole injections e tiga tele. Ae ui i lea, na amata faʻaleleia le fa aso. Sa leai ni aʻafiaga itu. O lena gutu malulu.

    Tamara, le aai o Boyarka. Na latou tuiina aʻu i lenei vailaau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi. E matua tigā lava, o le manua o loʻo tumau i le nofoaga o inisiua. Ae ui i lea, ina ua maeʻa le vaiaso, e leai se mea na totoe i totonu o smears mai le pathogen.

    Amozylav mo tamaiti

    Lilia Evgenievna, Saransk. Amoxiclav (faʻamalolo) tuʻuina atu le niumonia i la ma pepe. E 3.5 ona tausaga. I le aso lona tolu, na amata ai le le fiafia o le intestinal, na faatonuina ai e le fomai ni mea taufaasese, lea na latou inu ina ua maea le vasega mo se isi masina. O le mumusu o le mama na vave ona faatoilaloina - i le aso 10, ua uma ona lelei le pepe. E tusa ai ma loʻu malamalama, o vailaau faʻamaʻi uma e tatau ona faʻamalu i faʻamaʻi siama.

    Afai e faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi, e tatau ona mataʻituina le galuega o le ate, totoga toto ma fatuga o le tagata maʻi. Afai o le tagata maʻi ua faʻaleagaina le aoga, e tatau ona fetuunai le fualaau poʻo le faateleina o le va i le va o tui o le fualaau faasaina. E sili atu le faʻaaogaina o vailaʻau ma meaʻai. I le tulaga o le supupfection (o le foliga mai o le microflora e le mafuatiaina i lenei fualaau oona), e tatau ona suia le vailaʻau. Ona o le ono mafai ona maua ni gaioiga o le cross-allergic with cephalosporins i tagata gasegase e gasegase i le penicillins, e le manaomia le faʻaaogaina o nei mea faʻamaʻi i le taimi lava e tasi.

    A e ave le vailaʻau, e tatau ona e inuina se aofaiga tele o le vai ina ia aloese ai mai le faʻavaeina o tioata oona i le urine.

    E tatau ona e nofouta o le iai o mea maualuga o se vailaau faʻamaʻi i totonu o le tino e mafai ona faʻaosoosoina ai se tali le lelei i le glucose o le urine (pe a faʻaogaina le tali a Benedict poʻo Fleming e fuafua ai). O le faʻamoemoeina o lenei tulaga o le a tuʻuina atu ai le faʻaaogaina o se tali o le enzymatic i le glucosidase.

    Talu ai o aʻafiaga mai le faʻalavelave e mafai ona faʻaaoga pe a faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona faʻaleleia ma le faʻaeteete taavale (taavale) poʻo le auai i gaoioiga e manaʻomia ai le faʻatupulaʻia o le mamafa, vave faʻafoʻi ma le gauai.

    Ua faʻatagaina i luga o togafitiga.

    Faiga faʻapolopoloTau i le RusiaTau i Ukraine
    Faʻaaoga le tumau280 suʻe42 UAH
    625 papa370 RUB68 UAH
    Ava 600 mg180 tusi25 UAH
    Amoxiclav Quicktab 625404 suʻe55 UAH
    1000 pepa440-480 solo.90 UAH

    Faʻamaumauga o mea e teu ai fale ma fale ola Fafao i se nofoaga matutu e le mafai ona maua e tamaiti. Laveʻa o le teuina - e le silia ma le 25 tikeri. Le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a maeʻa le aso e muta ai.

    FAʻATASI! O le faʻamatalaga o lo o lafoina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi o faʻamatalaga pe lauiloa ma tuʻuina atu i le lautele o le aofia mo talanoaga. O le faʻamatalaga o vailaʻau e tatau ona faia e na o se fomaʻi agavaa, e faʻavae i luga o le tala faʻasolopito ma suʻesuʻega.

    I lenei tusiga, e mafai ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Amoxiclav. Tuuina atu manatu faaalia mai tagata asiasi i le nofoaga - o tagata e faaaogaina lenei vailaau, faapea foi ma manatu o tagata tomai faapitoa i le faaaogaina o Amozylav ia latou faiga masani. O se talosaga tele o le faʻaopopoina atili lea o au iloiloga e uiga i le fualaau faasaina: o le vailaau na fesoasoani pe leʻi fesoasoani e aveesea le faʻamaʻi, o a faʻafitauli ma aʻafiaga na matauina, atonu e le o faʻamatalaina e le gaosi oloa i le faʻamatalaga. Analogs of Amolllav i le i ai o mea faʻapitoa e mafai ona maua. Faʻaaogā mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi eseese i tagata matutua, tamaiti, faʻapea foi ma le taimi o le maitaga ma le lactation. Faaaogaina o le ava malosi ma taunuuga talafeagai pe a uma ona ave Amoxiclav.

    Amoxiclav - o se tuufaatasiga o le mea e leai se afaina - penisilline sisiusenthetic i le tele o ituaiga o mea antibacterial ma le acidic clavulanic - o se inhibitors e le mafai ona faʻafefeteina o beta-lactamases. O le vailaʻau Clavulanic e faʻapipiʻiina ai se faʻalavelave faʻamalosia ma nei enzymes ma faʻamautinoaina le tetee o le mea tiga i aafiaga o beta-lactamases na gaosia e microorganisms.

    O le vailaʻau Clavulanic, e foliga tutusa i le fausaga o le beta-lactam antibiotic, o loʻo i ai se vaivaiga vaivai faʻamalosi.

    Amoxiclav ei ai le tele o ituaiga o antibacterial action.

    E gaoioi e aʻafia ai aʻafiaga maʻaleʻale i mea e sili ona leaga, e aʻafia ai ma aʻafiaga e maua ai beta-lactamases, e aofia ai. vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi-siama, siama faʻamaʻi-siama faʻamaʻi-siama, siama-siama ole siama ole siama ole siama ole gram.

    Pharmacokinetics

    O vaega autu o le pharmacokinetic o le oona ma le vailaʻau clavulanic e talitutusa lava. O vaega uma e lua o loʻo faʻaleleia pe'ā uma ona tago i le vailaʻau faʻamalosi, o le 'ai e le afaina ai le tikeri o le faʻaaogaina. O vaega uma e lua o loʻo faamatalaina i le lelei o le tufatufaina atu o vai ma masini (mama, taligafale, uʻu ma le peritoneal, fluids, ovaries, ma isi). E afaina ai foi le tino o le synovial, o le ate, o le prostate gland, o le palatine tonsils, muscle tissue, o le vevela, o le gaioiga o le sinuses, o le suavaia, o le pulelasi bronchia. O le vailaʻau oona ma le vailaʻau clavulanic e le mafai ona ulufale atu i le BBB e aunoa ma se faʻamagaloina. O le vanimonimo ma le vailaʻau clavulanic e sopoia le pa puipui o le placental ma o loʻo maua i luga o le susu le susu i susu susu. O le vailaʻau oona ma le vailaʻau o le clavulanic e faʻailoaina i le maualalo o le faʻamalosi i pulu plasma.O le vailaau oona o se vaega o le metabolised, o le vailaʻau clavulanic e foliga mai o le malosi o le metabolism. O le vailaau oona e faʻateleina e gaʻo e toetoe lava a le suia e le faʻaogaina o masini ma le fufulu mama. O le vailaʻau Clavulanic e faʻateleina i le faamamaina faʻapitoa, o se vaega i foliga o metabolites.

    Faailoga

    Faʻamaʻi pipisi e mafua mai i aʻafiaga o faʻaogaina o meaola ninii:

    • faʻamaʻi pipisi o le tumutumu o le manava o le tino ma tino o le ENT (e aofia ai le sinusitis gasegase ma le gasegase, alatele otitis ma chronic media, apoga o le pharyngeal, tonsillitis, pharyngitis),
    • faʻamaʻi pipisi o le pito i lalo o le manava (e aofia ai le bronchitis gasegase ma le supinfection bacterial, bronchitis chronic, pneumonia),
    • urinary tract infection
    • gynnecological infections
    • faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma masini mūmū, e aofia ai meaola ma manu,
    • ponaivi ma afaina pipili,
    • gasegase o le biliary tract (cholecystitis, cholangitis),
    • afontogenic faʻamaʻi pipisi.

    Faʻasalaga Fomu

    Malosiaga mo le sauniuni o le tui mo le puleaina o le tino (4) 500 mg, 1000 mg.

    Malosiaga mo le sauniuniga o se faʻamalolo mo le faʻafofoga tautala ile 125 mg, 250 mg, 400 mg (o se fomaʻi talafeagai mo tamaiti).

    Pepa ata vali ata 250 mg, 500 mg, 875 mg.

    Faatonuga mo le faaaogaina ma le fua

    Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matutua (poʻo le sili atu i le 40 kilokalama o le mamafa o le tino): o le masani masani mo le agamalu ma le agavaʻa o le 1 tablet 250 + 125 mg i le 8 itula poʻo 1 le papa 500 + 125 mg i le 12 itula, ma faʻamaʻi pipisi o gasegase - 1 papalama 500 + 125 mg i le 8 itula poʻo le 1 papalama. 875 + 125 mg i le 12 itula. E le o faʻamaonia papapi mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga (itiiti ifo i le 40 kilokalama o le mamafa o le tino).

    O le fua maualuga o aso malolo o le clavulanic (i le foliga o le masima potassium) o le 600 mg mo tagata matutua ma le 10 mg / kg o le mamafa o le tino mo tamaiti. Ole maualuga ole fua ole aso o le meaʻai e 6 g mo tagata matutua, 45 mg / kg o le mamafa o le tino mo tamaiti.

    O le togafitiga e 5-14 aso. O le umi o le faagasologa o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi mai. Togafitiga e le tatau ona sili atu i le 14 aso e aunoa ma se suesuega faafomai lona lua.

    Faʻafitauli mo faʻamaʻi pipisi o le odontogenic: 1 le taʻaloga. 250 +125 mg i le 8 itula poʻo 1 le papa 500 + 125 mg i le 12 itula mo le 5 aso.

    Tosiga mo le faʻaaogaina o le lapoa: mo tagata gasegase ua le atoatoa (Cl creatinine - 10-30 ml / min), o le fualaau o le 1 laulau. 500 + 125 mg i le taʻi 12 itula, mo tagata mamaʻi ua le atoatoa le malosi (creatinine Cl e itiiti ifo i le 10 ml / min), o le fualaau o le 1 laulau. 500 + 125 mg i le 24 itula

    Faʻamataʻuga itu

    O aʻafiaga i le tele o tulaga e agamalu ma le tumau.

    • leai se manaʻo
    • taoto, vili,
    • manava manava
    • tiga o le manava
    • pruritus, urticaria, vevela erythematous,
    • angioedema,
    • osofaʻi anaphylactic,
    • siama vascularitis,
    • exfoliative dermatitis,
    • Stevens-Johnson syndrome
    • leukopenia faʻafefeteina (e aofia ai le neutropenia),
    • thrombocytopenia
    • hémoliotic anemia,
    • eosinophilia
    • vaomalo, maʻi tiga,
    • faʻasalaga (atonu e tupu i tagata mamaʻi ma le gaioiga o le tino i le taimi e ave ai le fualaau faʻasaina i mea maualuga),
    • lagona o le popole
    • tigā
    • nasal interstitial,
    • crystalluria
    • Atinaʻeina o le supupfection (e aofia ai le candidiasis).

    Contraindications

    • hypersensitivity i soʻo se vaega o le vailaʻau,
    • hypersensitivity i le talafaasolopito i penisillins, cephalosporins ma isi vailaau peta-lactam,
    • talafaasolopito o faʻamatalaga o laʻau o le cholestatic ma / poʻo isi gaioiga o le gase ua mafua ona o le amo amoxicillin / kulicolic acid,
    • o le mononucleosis ma le lymphocytic leukemia.

    Tina ma le lactation

    Amozylav e mafai ona faʻatulagaina i le taimi o le maitaga pe'ā iai ni faʻamaoniga manino.

    O le vailaʻau ma le kulūlic acid i ni vaega laiti e faʻateleina i susu o susu.

    Faatonuga faapitoa

    Faatasi ai ma se togafitiga, e tatau ona mataituina galuega o le toto, ate ma fatuga.

    I tagata gasegase o loʻo iai se faʻafitauli matuia, o le faʻamaʻo lelei o le faʻatonuina o le tulafono poʻo le faateleina i le va o le dosing e manaʻomia.

    I le faʻaitiitia o le aʻafiaga o aʻafiaga leaga mai le gastrointestinal tract, e tatau ona ave le fualaau faʻatau ma meaai.

    Suesuega Laboratory: o maualuga maualuga o le ulavavale e maua ai se tali le lelei i le glucose o le urine pe a faʻaaoga le tali a Benedict poʻo le Felling solution. E faʻamalosia le faʻamalosia o le Enzymatic ma glucosidase.

    E faʻasaina le faʻaaogaina o le Mazylav ma le faʻaaogaina o le ava i soo se ituaiga, talu ai o le aʻafiaga o le ate i le taimi o le taimi e tasi e matua faʻaleleia.

    Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

    E leai ni faʻamatalaga i aʻafiaga le lelei o Amozylav i mea fautuaina i luga o le malosi e ave ai se taavale poʻo le galue i auala.

    Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

    Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o fualaau oona Amoxiclav faʻatasi ai ma meaʻai, glucosamine, laxatives, aminoglycosides, faʻaitiitia le faʻaitiitia o le absorption, ma le acid ascorbic - faʻapupula.

    O diuretics, allopurinol, phenylbutazone, NSAID ma isi vailaʻau e poloka ai le faaseeina o masini e faʻalauteleina ai le maualuga o le mea e leai se meaʻai (o le vailaʻau clavulanic e faʻaaogaina e ala i le fufulu faʻamalosi).

    Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o Amozylav faʻapupulaina ai le vevela o le metotia.

    Faatasi ai ma le faʻaoga faʻaaogaina o Amozylav ma le allopurinol, o le aʻafiaga o le ola faʻatasi.

    E tatau ona aloese mai le pulega faʻatasi ma le disulfiram.

    I nisi tulaga, o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona faʻalauteleina ai le taimi o le prothrombin, i lenei itu, e tatau ona faʻaogaina le lapataiga aʻo faʻamaonia faʻamautinoaga ma le fualaau oona Amoxiclav.

    O le tuufaatasiga o mea tiga ma le rifampicin e tetee (o loo i ai le faavaivaia o le aafiaga antibacterial).

    Amoxiclav e le tatau ona faʻaaogaina i le taimi lava lea e tasi ma vailaau faʻamaʻi (bacterial), macroside, tetracyclines), sulfonamides ona o se faʻaitiitia faʻaitiitia o le aoga o Amozylav.

    O le Probenecid e faʻaitiitia ai le faʻamalositino o le misa, ma faʻalauteleina ai lona faʻatoga o le toto.

    O vailaau faʻamaʻi e faʻaitiitia le aoga o faʻamatalaga o waha.

    Analogues o fualaau faʻamaʻi Amoxiclav

    Faʻatusatusaga o le gaosiga o le mea galue:

    • Amovikomb,
    • Amoxiclav Quicktab,
    • Arlet
    • Augmentin
    • Baktoklav,
    • Verklav,
    • Clamosar
    • Lyclav,
    • Medoclave
    • Ponia
    • Ranklav,
    • Rapiclav
    • Taromentin
    • Flemoklav Solutab,
    • Faʻaauau.

    I le leai o ni fua faatatau o fualaau faasaina mo le vailaau oona, e mafai ona e mulimuli i sootaga o loʻo i lalo i faʻamaʻi e fesoasoani i fualaau faʻasaina ma vaʻai i faʻaoga tutusa mo le togafitiga.

    Faʻaiʻuga

    E faigofie lava ona pasi ma faigofie ona faʻasaina e tagata gasegase. O aʻafiaga e sili atu ona tupu i tagata matutua, faʻapea foi i na gasegase e faʻaaogaina le Amoxiclav mo se taimi umi. O le tele o taimi, o aʻafiaga e tupu i le taimi poʻo le maeʻa foi o togafitiga, ae o nisi taimi o latou atinaʻe e tele ni nai vaiaso talu ona uma le vailaʻau.

    Polokalame masini. I le avea ai o se tulafono, o le manava, gase, vomiting, faʻapea foi ma le dyspepsia. Laʻau, stomatitis poʻo gastritis, faʻamalamalamaina o le laulaufaiva poʻo le glossitis, enterocolitis e le taatele. I le taimi poʻo le maeʻa foi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei vailaʻau, e mafai ona tupu mai le pseudomembranous colitis - o se faʻamaʻi e mafua mai i se tasi o siama o le clostridium genus.

    Toto toto. Anemia (e aofia ai le hemolytic), eosinophilia, o le faaitiitia o le numera o platelets ma / poo leukocytes, e mafai foi ona tupu le agranulocyto.

    Nervous system e mafai ona tali atu i le tagofia o fualaau faʻamaʻi ma le ulu o le ulu, vevela, faʻanoanoa, tigā, faʻavevesi, amio lē talafeagai poʻo le vaʻaia.

    O le ate. Faailoilo o suega o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le gaioiga o Asat ma / poʻo le Alat, alkaline phosphatase ma le bilirubin serum e pei ona faʻalauteleina.

    Paʻu. E mafai e le paʻu ona tali atu i le faʻalavelave faʻaleagaina i se mea vevela, sulu, angioedema, erythema multiforme, faʻasolosolo o le epinalmal necrolysis, exfoliative dermatitis, syndrome Stevens-Johnson.

    Urinary system - o loʻo i ai le faʻaalia o le toto i le urine ma le telefoni amata.
    O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, fiva, masini o le oral mouth, faapea foi le vaginitis saʻo, e mafai ona tupu.

    Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

    • E le manaʻomia le faʻaaogaina o Amoxiclav ma sauniuniga o mea e le faʻaogaina. O lenei mea e mafai ona mafua ai se faʻaopoopoga i le taimi o le gathronbin.
    • O le fegalegaleaiga a Amozylav ma le allopurinol e mafua ai se lamatiaga o le le ola.
    • Amozylav faʻaleleia le vevela o metatrexate.
    • E le mafai ona e faʻaaogaina uma mea e lua ma le rifampicin - o mea nei e faʻaaogaina, o le faʻaogaina faʻatasi e faʻavaivaia ai le aafiaga antibacterial o le lua.
    • E le tatau ona faʻamatalaina faʻatasi ma le tetracyclines poʻo macrolides (o nei mea e aʻafia ai le vailaʻau), faʻapea foʻi ma sulfonamides ona o le faʻaitiitia o le aoga o lenei vailaʻau.
    • Avea Amoxiclav faʻaitiitia le aoga o tui puipui i totonu o laulau.

    Faamatalaga Faaopopo

    Afai e faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi, e tatau ona mataʻituina le galuega o le ate, totoga toto ma fatuga o le tagata maʻi. Afai o le tagata maʻi ua faʻaleagaina le aoga, e tatau ona fetuunai le fualaau poʻo le faateleina o le va i le va o tui o le fualaau faasaina. E sili atu le faʻaaogaina o vailaʻau ma meaʻai. I le tulaga o le supupfection (o le foliga mai o le microflora e le mafuatiaina i lenei fualaau oona), e tatau ona suia le vailaʻau. Ona o le ono mafai ona maua ni gaioiga o le cross-allergic with cephalosporins i tagata gasegase e gasegase i le penicillins, e le manaomia le faʻaaogaina o nei mea faʻamaʻi i le taimi lava e tasi.

    A e ave le vailaʻau, e tatau ona e inuina se aofaiga tele o le vai ina ia aloese ai mai le faʻavaeina o tioata oona i le urine.

    E tatau ona e nofouta o le iai o mea maualuga o se vailaau faʻamaʻi i totonu o le tino e mafai ona faʻaosoosoina ai se tali le lelei i le glucose o le urine (pe a faʻaogaina le tali a Benedict poʻo Fleming e fuafua ai). O le faʻamoemoeina o lenei tulaga o le a tuʻuina atu ai le faʻaaogaina o se tali o le enzymatic i le glucosidase.

    Talu ai o aʻafiaga mai le faʻalavelave e mafai ona faʻaaoga pe a faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona faʻaleleia ma le faʻaeteete taavale (taavale) poʻo le auai i gaoioiga e manaʻomia ai le faʻatupulaʻia o le mamafa, vave faʻafoʻi ma le gauai.

    Amozylav 625 e faatatau i vailaau faʻasaʻi faʻatasi ma se fefaʻatauaʻiga lautele lautele o gaioiga. O se fomaʻi faʻatasi. E aofia i se vaega toatele o penicillins.

    Folasaga faʻasalalau ma fatuga

    Tuuina mai i le tulaga o:

    1. Palama vali ata. O mea autu o loʻo gaosia: o le 250, 500 ma le 875 mg (o loʻo i ai i le foliga o le mimitiva o le trihydrate) ma le acid clavulanic 125 mg. O le tuufaatasiga e faaopoopoina: le diokone, crospovidone, sodium croscarmellose, magnesium stearate, talc. O pusa o loʻo avanoa i paʻu ma tioata tioata. O se atigi pusa pepa e aofia ai le 1 le fagu poo le 1 pulu (mo le 15 papa) ma faatonuga mo le faʻaaogaina.
    2. Malosiaga mo le tapenaga o se taofiga mo le puleaina ole fofoga ma le saunia o se vaifofo mo tui tui.

    Faʻataʻitaʻiga

    Amozylav papa ma paʻu - faatonuga mo le faʻaaoga

    Mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga - 40 mg i le kilokalama o le mamafa i le aso.
    Mo tamaiti e sili atu i le 40 kilokalama le mamafa, o le vailaʻau ua faʻamatalaina o se tagata matua.

    Ua fautuaina tagata matutua: E tusa ma le 37 itula i le aso atoa, e tusa ma le 37 itula o lo o ave ai pepa papaʻi, 625 mg papa i le 12 itula.Pe a faatonuina se vailaau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o popo o le 625 mg i le 8 itula, poʻo le 1000 mg i le 12 itula, e faʻaaogaina.

    E tatau ona maitauina e mafai ona eseese ia laumei i vaega o mea e gaosia. O le mea lea, e le mafai ona e suia le papafaʻi 625 mg (500 g o le maxicillin ma le 125 g o le vailaʻau clavulanic) faʻatasi ai ma le lua 375 mg (250 g o amoxicillin ma le 125 g o le clavulanic acid).

    O le polokalame o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le odontogenic. E tusa ma le 37 itula o laulau e ave i le 8 itula, faataamilo i le uati. 625 mg papa i le 12 itula.

    Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o vailaʻau mo le togafitiga o tagata gasegase ma faʻamaʻi fatu fatu e tatau ona amanaʻia ai le fatu fatu o le creatinine i le urine. O tagata mamaʻie maua i le ate e manaʻomia le mataʻituina pea oa latou galuega.

    Malosiaga mo le faʻamalolo mo pepe ma tamaiti e oʻo atu i le 3 masina. O le faʻaaogaina o loʻo faia i le faʻaaogaina o se pipette fua tele poʻo se sipuni. Totoga - 30 mg o le mamafa i le kilokalama o le mamafa, faalua i le aso.

    Le popole e uiga i prostatitis? Faasao le sootaga

    Mo tamaiti e sili atu i le tolu masina mo siama agamalu ma agavaʻa - 20 mg / kg o le mamafa o le tino, ma faʻamaʻi pipisi - 40 mg / kg. O le lona lua o fualaau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le loloto o faʻamaʻi pipisi - faʻaleagaina o le taliga ogatotonu, sinusitis, bronchitis, pneumonia. O se faʻasalalauga e faʻapipiʻiina i lenei vailaʻau, lea o loʻo i ai ni laulau faapitoa e mafai ai e oe ona faʻatusatusa saʻo fua o le fualaau mo tamaiti.

    Ole maualuga pito i luga ole aso ole taumafa o tamaiti e 45 mg / kg o le mamafa, mo tagata matutua - 6 kalama. E mafai ona ave le vailaʻau Clavulanic i le aso e le silia le 600 mg mo tagata matutua ma le 10 mg / kg mo tamaiti.

    Faʻamatalaga o pepa tuʻuina

    O lenei vailaau e maua i foliga o ni mea paʻepaʻe papaʻe poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe. O fualaau o loʻo i ai foliga oval biconvex.

    O le papalama e 625 mg e aofia ai le 500 mg o le miti-triillrate ole 125 mg o le clavulanic acid (salt tiso).

    O pusa e mafai ona gaosia i ni paʻu palasitika (15 paʻu taʻitasi) poʻo ni paʻu alumini o le 5 poʻo le 7 vaega.

    1000 mg tablets o loo ufiufi foi, ia i ai se foliga lautele ma ni pito i luga. I le tasi itu oi latou o se lolomi o le "AMS", i le isi - "875/125". E aofia ai le 875 mg o fualaau faʻamaʻi ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

    Amoxiclav 125

    Amoxiclav 250 ("malosi malosivale)"

    Amoxiclav 500

    Amoxiclav 875

    Amoxiclav 625

    Amoxiclav 1000

    Amoxiclav Quicktab

    Contraindications

    Pe a ave le vailaʻau, atonu e iai se soliga o le ate ma le jaundice (cholestatic) pe afai ua uma ona faʻaaogaina lenei vailaʻau ma o le tagata maʻi e faʻalauteleina lona lagona i vaega o le vailaʻau, poʻo penicillins uma.

    I tagata gasegase o loʻo gasegase i le cephalosporins, poʻo le i ai o le pseudomembranous colitis, faʻaleagaina o le ate po o le faʻafitauli matuia, o le fualaau faasaina ua faʻataʻitaʻi lelei.

    I tagata gasegase e iai le mononucleosis poʻo le leukemia lymphocytic lea na muai faʻatonuina i le ampicillin, e ono mafai ona mataʻituina se faʻavave o le ituaiga erythematous. I lenei tulaga, e tatau ona faamutaina le antibiotic.

    Faʻaiʻuga

    E faigofie lava ona pasi ma faigofie ona faʻasaina e tagata gasegase. O aʻafiaga e sili atu ona tupu i tagata matutua, faʻapea foi i na gasegase e faʻaaogaina le Amoxiclav mo se taimi umi. O le tele o taimi, o aʻafiaga e tupu i le taimi poʻo le maeʻa foi o togafitiga, ae o nisi taimi o latou atinaʻe e tele ni nai vaiaso talu ona uma le vailaʻau.

    Polokalame masini. I le avea ai o se tulafono, o le manava, gase, vomiting, faʻapea foi ma le dyspepsia. Laʻau, stomatitis poʻo gastritis, faʻamalamalamaina o le laulaufaiva poʻo le glossitis, enterocolitis e le taatele. I le taimi poʻo le maeʻa foi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei vailaʻau, e mafai ona tupu mai le pseudomembranous colitis - o se faʻamaʻi e mafua mai i se tasi o siama o le clostridium genus.

    Toto toto. Anemia (e aofia ai le hemolytic), eosinophilia, o le faaitiitia o le numera o platelets ma / poo leukocytes, e mafai foi ona tupu le agranulocyto.

    Nervous system e mafai ona tali atu i le tagofia o fualaau faʻamaʻi ma le ulu o le ulu, vevela, faʻanoanoa, tigā, faʻavevesi, amio lē talafeagai poʻo le vaʻaia.

    O le ate. Faailoilo o suega o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le gaioiga o Asat ma / poʻo le Alat, alkaline phosphatase ma le bilirubin serum e pei ona faʻalauteleina.

    Paʻu. E mafai e le paʻu ona tali atu i le faʻalavelave faʻaleagaina i se mea vevela, sulu, angioedema, erythema multiforme, faʻasolosolo o le epinalmal necrolysis, exfoliative dermatitis, syndrome Stevens-Johnson.

    Urinary system - o loʻo i ai le faʻaalia o le toto i le urine ma le telefoni amata.
    O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, fiva, masini o le oral mouth, faapea foi le vaginitis saʻo, e mafai ona tupu.

    Amozylav ao maitaga

    Amozylav mo tamaiti

    Amoxiclav ma le angina

    E tatau ona manatuaina e le tatau ona faʻaaogaina e le antibiotic mo se taimi uumi, aua o lenei mea e faateleina ai le tetee atu o microflora pathogenic ia i latou.
    E sili atu i le faʻamaʻi tiga

    Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

    • E le manaʻomia le faʻaaogaina o Amoxiclav ma sauniuniga o mea e le faʻaogaina. O lenei mea e mafai ona mafua ai se faʻaopoopoga i le taimi o le gathronbin.
    • O le fegalegaleaiga a Amozylav ma le allopurinol e mafua ai se lamatiaga o le le ola.
    • Amozylav faʻaleleia le vevela o metatrexate.
    • E le mafai ona e faʻaaogaina uma mea e lua ma le rifampicin - o mea nei e faʻaaogaina, o le faʻaogaina faʻatasi e faʻavaivaia ai le aafiaga antibacterial o le lua.
    • E le tatau ona faʻamatalaina faʻatasi ma le tetracyclines poʻo macrolides (o nei mea e aʻafia ai le vailaʻau), faʻapea foʻi ma sulfonamides ona o le faʻaitiitia o le aoga o lenei vailaʻau.
    • Avea Amoxiclav faʻaitiitia le aoga o tui puipui i totonu o laulau.

    Faatusatusaga i isi fualaau

    O le a le mea e sili atu nai lo le le mautonu?

    Amozylav pe leai foi?

    Amoxiclav po o Augmentin?

    Amoxiclav poʻo Flemoxin?

    Amozylav po o le Aotelega?

    Ava malosi

    Synonyms ma analogues

    Fomaʻi iloilo

    Anna Leonidovna, fomaʻi, Vitebsk. Amozylav e sili atu ona aoga i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le tino mai lona tino, nai lo lona faʻasologa, e le mautonu. Ou te faatonuina se vasega o le 5 aso, pe a maeʻa e tatau ona ave fualaau faasaina e toe faʻafoʻi ai le microflora.

    Veronika Pavlovna, urologist. Mr. Kryvyi Rih. O lenei fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i siama siama o le tino gase. E seasea ona tuʻuina atu aʻafiaga, i le taimi lava e tasi ou te fautuaina ai fualaau faʻamalo, pe a uma ona ave faʻataʻitaʻiga e toe faʻaleleia ai le microflora masani.

    Andrei Evgenievich, ENT fomaʻi, Polotsk. O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e ala i le iniseti e mafai ai e oe vave ona taofi faʻamatalaga o faʻamaʻi ogaoga ma le faʻaleagaina o totoga ENT. O le fualaau faasaina e afaina ai le taliga ogatotonu lelei. I le faʻaopoopoga, o tagata gasegase e faʻamalolo lelei fualaau suamalie.

    Patient Reviews

    Victoria, Dnipropetrovsk. Faʻaaoga e pei ona faatonuina e se fomaʻi mo le togafitiga o le tonsillitis. Vaʻa 5 aso. Na amata i luga o le 3 aso aso o gasegase. O le faamai na totoe i le lona tolu. Ua taofia loʻu tiga. Sa i ai le manava manaia, na pasia i totonu o le lua aso, ina ua maeʻa ona amata ona ou aveina ni mea faʻapitoa e toe faʻafoʻi ai le microflora.

    Alexandra, Lugansk. O lenei fualaau faasaina ua faatonuina e se fomaʻi e togafitia ai le pyelonephritis. O le vasega na 7 aso. Muamua 3 aso injections - ona pati. Ole injections e tiga tele. Ae ui i lea, na amata faʻaleleia le fa aso. Sa leai ni aʻafiaga itu. O lena gutu malulu.

    Tamara, le aai o Boyarka. Na latou tuiina aʻu i lenei vailaau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi. E matua tigā lava, o le manua o loʻo tumau i le nofoaga o inisiua. Ae ui i lea, ina ua maeʻa le vaiaso, e leai se mea na totoe i totonu o smears mai le pathogen.

    Amozylav mo tamaiti

    Faamatalaga Faaopopo

    Afai e faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi, e tatau ona mataʻituina le galuega o le ate, totoga toto ma fatuga o le tagata maʻi.Afai o le tagata maʻi ua faʻaleagaina le aoga, e tatau ona fetuunai le fualaau poʻo le faateleina o le va i le va o tui o le fualaau faasaina. E sili atu le faʻaaogaina o vailaʻau ma meaʻai. I le tulaga o le supupfection (o le foliga mai o le microflora e le mafuatiaina i lenei fualaau oona), e tatau ona suia le vailaʻau. Ona o le ono mafai ona maua ni gaioiga o le cross-allergic with cephalosporins i tagata gasegase e gasegase i le penicillins, e le manaomia le faʻaaogaina o nei mea faʻamaʻi i le taimi lava e tasi.

    A e ave le vailaʻau, e tatau ona e inuina se aofaiga tele o le vai ina ia aloese ai mai le faʻavaeina o tioata oona i le urine.

    E tatau ona e nofouta o le iai o mea maualuga o se vailaau faʻamaʻi i totonu o le tino e mafai ona faʻaosoosoina ai se tali le lelei i le glucose o le urine (pe a faʻaogaina le tali a Benedict poʻo Fleming e fuafua ai). O le faʻamoemoeina o lenei tulaga o le a tuʻuina atu ai le faʻaaogaina o se tali o le enzymatic i le glucosidase.

    Talu ai o aʻafiaga mai le faʻalavelave e mafai ona faʻaaoga pe a faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona faʻaleleia ma le faʻaeteete taavale (taavale) poʻo le auai i gaoioiga e manaʻomia ai le faʻatupulaʻia o le mamafa, vave faʻafoʻi ma le gauai.

    Amozylav 625 e faatatau i vailaau faʻasaʻi faʻatasi ma se fefaʻatauaʻiga lautele lautele o gaioiga. O se fomaʻi faʻatasi. E aofia i se vaega toatele o penicillins.

    Igoa

    O le igoa o le fualaau faasaina i le Latina o Amoksiklav.

    Amozylav 625 e faatatau i vailaau faʻasaʻi faʻatasi ma se fefaʻatauaʻiga lautele lautele o gaioiga.

    Folasaga faʻasalalau ma fatuga

    Tuuina mai i le tulaga o:

    1. Palama vali ata. O mea autu o loʻo gaosia: o le 250, 500 ma le 875 mg (o loʻo i ai i le foliga o le mimitiva o le trihydrate) ma le acid clavulanic 125 mg. O le tuufaatasiga e faaopoopoina: le diokone, crospovidone, sodium croscarmellose, magnesium stearate, talc. O pusa o loʻo avanoa i paʻu ma tioata tioata. O se atigi pusa pepa e aofia ai le 1 le fagu poo le 1 pulu (mo le 15 papa) ma faatonuga mo le faʻaaogaina.
    2. Malosiaga mo le tapenaga o se taofiga mo le puleaina ole fofoga ma le saunia o se vaifofo mo tui tui.

    Faʻataʻitaʻiga

    Amoxicillin e aʻafia ai le tele o pathogens e gasegase ma aʻafia-lelei e maaleale i penicillins. O le gaioiga e faʻavae i le taofiofia o le peptidoglycan synthesis. O le faavae o le fausaga o puipui o siama. I le taimi lava e tasi, o le malosi o puipui o le potu e faʻaitiitia, faʻavave vave o le lysis ma le oti o siama faʻamaʻi uma.

    Amoxiclav e aʻafia ai le tele o siama-le lelei ma le gaʻo-positive pathogens.

    Talu ai Talu ai ona ua faʻaumatia le mea matautia i lalo ole aʻafiaga o nisi o beta-lactamases, o le fusi o gaioiga o le fualaau faasaina e le faʻaaogaina i siama e faʻapipiʻi ai laukamases.

    O le vailaʻau Clavulanic o se pitonuu beta-lactamase malosi. I lona fausaga, e foliga tutusa ma penicillins. I lenei tulaga, o le fusi o gaioiga o le vailaau faasaina ua faalautele atu foi i microorganisms e tuufaatasia ai le nonchromosomal beta-lactamases.

    Pharmacokinetics

    O vailaʻau faʻamalosi e lelei tele. O le a sili atu ona lelei le tagofia pe afai e te inuina le vailaʻau aʻo leʻi 'aʻai. O le maualuga maualuga o le gaioiga o mea e gaosia i le toto e mataituina i le 2-3 itula. O vaega taua e mafai ona maua i le tele o okeni ma masini, i le apogaleni o le amniotic ma le synovial.

    O le malosi e fusifusia ai i aʻafiaga toto e maualalo. O le gasegase e tupu i le ate. O le vailaʻau e faʻamalosi e gaʻo. O le afa o le taimi e tusa ma le itula.

    Faatasi ai ma sui antimicrobial o le fualaau faasaina o Amoxiclav 625, o iloiloga o tagata gasegase ma tagata tomai faapitoa e sili ona taua. O le vailaau ua taʻua o le vailaau sili ona matautia ma o le mea lea na maua ai le lauiloa lautele. Ona o le tele o ituaiga o gaioiga, o le saogalemu o le faʻaaogaina o tamaiti ma le faʻataʻitaʻiina o fafine, o le Amovillin Clavulanate toetoe lava a ufitia ai le fanua o togafitiga faʻapitoa o le manava o le tino ma le faʻamaʻi pipisi.

    Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

    Ua faʻatagaina i luga o togafitiga.

    O le a le tele o le leai o se mea? O le tau masani i falemaʻi e faʻalagolago i le faʻamalologa:

    • Tau Amoxiclav papa 250 mg + 125 mg avera 230 rubles mo le 15 pcs. Faʻatau faʻamaʻi 500 mg + 125 mg e mafai ona tau i le 360 ​​- 400 rubles mo 15 pcs. E fia le fualaau 875 mg + 125 mgfaalagolago i le nofoaga o le faʻatau. O le tau, o lo latou tau e 420 - 470 rubles mo le 14 pcs.
    • Tau Amoxiclav Quicktab 625 mg - mai le 420 rubles mo le 14 pcs.
    • Tau le tumau Amozylav mo tamaiti - 290 rubles (100 ml).
    • Tau Amoxiclav 1000 mg i Ukraine (Kiev, Kharkov, ma isi) - mai le 200 hryvnias mo vaega e 14.

    Faʻaaogaina o falemaʻi

    O le faʻapipiʻiina o le meaʻai e pei o le clavulanic e tulaga ese i lona lava ala. Amobutillin ma isi vailaau faʻamaʻi o le penicillin vaega e mafua ai le oti o siama siama e ala i le fusifusia o latou atigipusa. Ae ui i lea, o le tele o siama ua aʻoaʻoina e faʻaumatia lenei fualaau faʻasaina faatasi ai ma le fesoasoani a le beta-lactamase enzyme i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

    O le vailaʻau Clavulanic e faʻaitiitia ai le gaioiga o lenei enzyme, o le mea lea, o lenei vailaau faʻasaina ua i ai le tele o ituaiga o gaioiga. Na te afaina ai foi siama o siama e tetee atu i le maona. O le vailaʻau e faʻaalia ai le bacteriostatic and bactericidal effect on all types of streptococci (sei vagana ai methicillin-soso), echinococcus, ma le listeria.

    Ole siama ole aʻafia ile Gram-siama e faʻapitoa foi i mea faigata:

    • Bordetella
    • brucella
    • gardnerella,
    • Klebsiella
    • Moraxella
    • salmonella
    • Proteus
    • shigella
    • clostridium ma isi.

    Tusa lava pe o le faʻafefiloi ma mea taumafa, o le vailaʻau o loʻo faʻaleleia lelei i totonu o le tino, o le maualuga o le faʻaogaina o fualaau faasaina ua oʻo i le taimi muamua i le itula muamua pe a maeʻa.

    Faailoga mo le faʻaaogaina

    Amoxiclav ua faʻamaonia mo faʻamaʻi pipisi e mafua mai i aʻafiaga maaleale o meaola ninii, e aofia ai faʻamaʻi nei:

    1. Iniseti o le biliary tract (cholangitis, cholecystitis).
    2. Paʻu pipisi ma pipisi faʻamaʻi pipisi.
    3. Iniseti o le paʻu ma mea mama (impetigo, phlegmon, erysipelas, sooga, lona lua o siama faʻamaʻi).
    4. Osteomyelitis, manite, sepsis ma endocarditis.
    5. O le faʻamaʻi pipisi o le ENT, o le tino ma le maualuga o le manava o le tino (pharyngitis, tonsillitis, sinusitis ma le otitis media i foliga lapopoa ma le masani, abscess, phaneitis, bronchitis gase ma le supupfection, chronic bronchitis) o siama o le urinary tract and organ pelvic.

    O le faʻaaogaina o Amozylav e aoga mo le puipuia o faʻamaʻi i le taotoga ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi.

    Tina ma le lactation

    Amoxiclav o maitaga e mafai ona faʻaaogaina pe afai o le faʻamoemoe e sili atu nai lo le ono afaina ai le fetus. O le faʻaaogaina o Amozylav i le amataga o le maʻitaga e le manaʻomia.

    2 masina e tolu ma le 3 tolu tausaga e sili atu ona lelei, ae tusa lava pe o le vaitau lenei e tatau ona matauina lelei le fua o Amozylav ao maitaga. Amoxiclav susu aua le faʻamaonia, talu ai o vaega taua o le vailaʻau e ulu atu i susu susu.

    Faatonuga mo le faaaogaina Amoxiclav

    O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai fualaau Amkosiklav tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga (poʻo le mamafa o le tino) 40 kilokalama) i laititi pe faʻaleagaina tofia 1 le lisi. (250 mg + 125 mg) i le 8 itula poʻo le 1 le laulau. (500 mg + 125 mg) i le 12 itula, pe afai faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi - 1 le. (500 mg + 125 mg) i le 8 itula poʻo le 1 le laulau. (875 mg + 125 mg) i le 12 itula

    Tuua Lau Faamatalaga