Viktoza - injections mo le maʻisuka

Bayeta (faʻafofo mo le faʻafoega) → suia le Faʻatatau: 13 Maualuga

O le analogue e taugofie mai le 4335 rubles.

Faʻatau: ASTRAZENECA UK Limited (Great Britain)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Faʻamatalaga mo pulega faʻapitoa, 250 mcg / ml 1.2 ml, numera 1

Le tau o Baeta i falemaʻi: mai 1093 rubles. e oʻo atu i le 9431 suʻe. (160 ofo)
Faatonuga mo le faaaogaina

Baeta - o se mea e tutusa ma Victoza, e faia i Peretania, ISA ma Rusia i le 1.2 po o le 2.4 miliona peni tui. O le gaioiga malosi o loʻo faʻamoemoe. O le vailaau faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻaleleia o le glucagon-pei o le peptide-1, e mafua ai le faateleina o le inisalini ma le taofia o le glucagon secretion, o le faʻaitiitia o le kulukose toto, faʻaitiitia ai le manaʻo, taofi le motilima o le gastrointestinal tract, faʻaitiitia le gaogao o le manava ma le fatu, ma faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. E pei o le monotherapy faʻatasi ma mea taumafa ma le faʻatinoina faaletino o loʻo faʻaaogaina i tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2 e pulea ai le kulūkose ma faʻaitiitia le mamafa o le tino. I togafitiga tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaaogaina mo le ituaiga lona lua o le maʻisuka ma le le atoatoa o le metformin ma fualaau oona e mafua mai i le sulfanylureas e faʻaopopo atu ia i latou. O le fualaau faasaina e faʻatonuina faʻafuaseʻi faalua i le aso, e amata i se tasi o le 5 mcg. E mafai ona mafua ai se paʻu mataʻutia i le suka o le toto, faʻamaʻi i le lotoifale ma le lautele o le allergic, o le dyspepsia, o le ulu, o le vevela, o le hypoglycemia, o le paʻu o le mamafa, faʻaitiitia le tuinanau, gasegase, ma le faʻaleagaina o le tino. Ole faʻamaonia i le tulaga o le le faapalepale, ituaiga 1 maʻisuka, togafitiga ogaoga, fatu gastrointestinal, gasegase pancreatite, tamaitai i le taimi o le gaioiga ma le susu, i le laʻititi ma le talavou.

Faiga o foliga ma foliga

O le fualaau faasaina Victoza o loo fai ma sui o se vaifofo mo le pulea o meaola. O le gaioiga malosi o le leraglutide. O le vailaʻau vailaau ua tuʻuina i totonu o se penisini faapitoa ma se voluma e 3 ml.

O se fofo lelei e le lanu, e le tatau ona aofia ai ni mea le mama. Tetele poʻo se lanu eseese e tatau ona mataala - masalo o le fualaau faasaina ua faasolo ina leaga. E tele ata o le pine syringe Victoza e mafai ona maua i luga o le tele o punaoa i le Initaneti ina ia e faamasani i le auala e tatau ai ona vaʻai muamua lenei vailaʻau.

Faiga o vailaau mo togafitiga

Victoza injections o se vailaau mamana malosi. O aʻafiaga autu o fualaau oona e mafua ai le fiafia moni mai tagata faʻamaʻi ma endocrinologists:

  1. Le faʻamalosiina o le kulukose-faʻalagolago i le gaosiga o le inisalini,
  2. Taofiofia o le gaosiga o le glucagon e ala ile kulūkose-faʻalagolago,
  3. Puipuiga mai tulaga ogaoga o le hypoglycemic,
  4. Faʻasaʻoina o le manava ona o sina faʻaitiitia itiiti o le faʻamalosi (faʻaitiitia le faʻaitiitia o le kullukose pe a uma le 'ai),
  5. O le faʻaitiitia o le malosi o le tui o le insulin i le itu i tua,
  6. Faʻaititia le gaosiga o le kulukose e ala i fofo,
  7. Fegalegaleaiga ma le leo o le mafaufauga ina ia mafai ona maua ai se lagona o le nofo filemu ma faaitiitia le lagona o le fiaaai,
  8. Faʻaleleia le faʻamalosia o gaʻo ma totoga o le tino cardiovascular,
  9. Totoina o le toto toto,
  10. Faaleleia atili o le toto toto.

Pharmacological Details

O le vailaʻau Victoza, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e faʻafoe tasi i le aso. O le faʻagasologa umi o le vailaau galue malosi ole lilaglutide o loʻo tuʻuina atu e ala ile tolu gaioiga:

  1. O le faʻagesegeseina o le faagasologa o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ona o mataupu faavae o le ola tutoatasi,
  2. Laupeʻa o le Albumin
  3. Le maualuga maualuga o le mautu o le tele o enzymes, e mafai ai ona aveesea mea totoe o fualaau faasaina, i le umi e mafai ai.

Victoza solution faigofie e afaina ai le fausaga o le pancreatic, faaleleia atili le gafatia o gaioiga o peta. E le gata i lea, o loʻo i ai le faʻaitiitia o le faʻamalosi o le glucagon. O le faiga mo le faamaopoopoina o le galuega o enzymes ma le gaioiga o le pancreas lava ia o le mea moni atoatoa.

O le a le faʻalavelave faigata o togafitiga?

Ole maʻi ole maʻisuka e le o le insulin e mafua ile maʻi ole endocrine lea e teenaina ai e siama o le tino le inisalini e maua mai i le pancreas.

O se taunuuga o lenei gaioiga, o sē na te leiloa lo latou lagona i le hormone, e le mafai e le kulukose ona ulu atu i totonu o masini, faʻaputu i totonu o le tino. I le isi itu, o le faateleina o le inisalini o loʻo matauina foi, talu mai le amataga o le pancreas e amata ai ona maua se aofaiga o lenei hormone i le faateleina o le voluma.

I le taimi o le atinaʻeina o le togafitiga, o loʻo i ai se soliga o faiga faʻava-o-tino i le tino, o le tele o gaioiga i totonu ma faiga e mafatia ai.

O togafitiga faʻaonapo nei o togafitiga e faʻavae i mataupu faavae nei:

  1. Faʻaaloalo i meaʻai. Ole filifiliga sao o menus ma meaʻai o loʻo faʻaaogaina o le a le gata ina fesoasoani e faʻaititia le kulūkose, ae e fesoasoani foi e faʻasaʻo le mamafa. E pei ona e iloa, o se tasi o mafuaʻaga mo le atinaʻeina o le maʻisuka e aʻafia ai le maʻisuka, o le gaʻo.
  2. O le togafitiga faʻale-tino e iai foi se aafiaga lelei i le faʻamautuina o le suka o le toto. O nisi taimi e lava le taitaia o se olaga ola malosi, ia e alu i aso uma i le ea fou ma meaʻai talafeagai, ina ia sili atu le lagona o le maʻi.
  3. Fomaʻi togafitiga. O le aumaia o le suka i le masani masani o le a fesoasoani i vailaau talafeagai e pei ona faatonuina e lau fomaʻi.

E oʻo mai i le taimi nei, o le togafitiga o le maʻisuka e le o le inisalini e faʻalagolago i le maʻisuka o le faʻaaogaina lea o se tasi o vaega nei ole fomaʻi:

  • fualaau faasaina o le sulfonylurea. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi e faʻaosofia ai le faʻamalosi o le inisalini oona,
  • vailaau o loʻo aofia ai i le vaega teleuanide. O latou aʻafiaga e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le manaʻomia mo le faʻamalosia o le inisalini,
  • fualaau e maua mai ai le thiazolidinol fesoasoani e faʻaitiitia ai le toto toto ma faʻamalosia ai le faʻavasegaina o le lipid profile,
  • faʻanoanoa.

Afai o fualaau ua taua i luga e maualalo ai le toto suka e le aumaia ai se aafiaga lelei, e mafai ona faʻaaoga togafitiga insulin.

O aʻafiaga autu o le vailaʻau

O le vailaʻau Victoza, e fai ma tulafono, ua faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase o loʻo iai se faʻamaoniga o le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka, e avea o se vailaʻau faafomai fesoasoani. O le togafiti togafitiga faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o se vailaau faʻapitoa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se taumafataga faapitoa ma le faʻamalositino faaletino. E naʻo le tulaga lenei, e mafai ona e ausia le maualuga o le aoga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O Victoza o vailaʻau e gaosia e le gaosi oloa i le faiga o se vaifofo mo le inisiua subcutaneous. I fualaau ma isi vailaau faafomai, e leʻo tuʻuina atu le vailaʻau i le aso.

O le fualaau faasaina Victoza o se tutusa o peptide-pei o le peptide-tagata, e gaosia e le metotia o le biotechnology, ma e ivasefulu fitu pasene e tutusa ma lea. O le vailaʻau e pipii ai i nisi o faʻaleleia o loʻo taulai i ai le mea leaga na faia e le tino. I le isi itu, o le hormone incorin e nafa ma le faaosofiaina o le gaosiga o le inisalini pe afai ei ai le faateleina o le kulukose toto.

O le aʻafiaga o le vailaʻau e fesoasoani foi i le faʻaitiitia o le inisalini pe'āfai e mataituina se tulaga o le hypoglycemia. O le mea lea, o le gau o le mamafa ma le faʻatulagaina masani, o le aofaʻi o tupe teu ua paʻu, ma ua mou atu le fiaʻai.

O le vailaʻau o loʻo maua e avea o se tui Viktoza peni ma se voluma e tolu mililiters. O le mea aoga autu o loʻo i totonu o fualaau faasaina o le leraglutide. O le vailaau faʻamago e ave i totonu o le valu i le 12 itula, ma e na o le taimi lava lea e mafai ai ona tausisia le maualuga o lona maualuga i le toto.

O le pine syringe Victoza o loʻo faʻatauina i le pepa faʻataʻavale faapitoa i le aofaiga o le tasi, lua pe tolu inisiua. E le gata i lea, o loʻo aofia ai faʻamatalaga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻamaʻi ma faʻamatalaga nei:

  1. Laʻasaga taʻitasi taʻitasi i le taʻiala i le auala ma le mea e paʻu ai Victoza.
  2. Fautuaina doso.
  3. Faʻaaogā tatau o le nila.
  4. Aafiaga ma faʻaleagaina.

O le afifiina o nilala o loʻo tuʻuina i totonu o se kapini tioata faapitoa, lea e aofia ai foʻi se peni sisiua toe faʻaaogaina. O tui taitasi e lava mo le tolusefulu doses 0.6 mg. Afai e faatonuina e le fomai ni tui tetele i le tagata maʻi, ole numera ole injections e faaitiitia. E faigofie lava le tui, o le mea autu o le maua lea o tomai faʻapitoa e faʻapipiʻi se nila i lalo o le paʻu.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o inisua mo le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo faʻavaeina i luga o lenei vailaau faasaina:

  • e avea ma fomaʻi autu
  • faatasi ai ma isi vailaʻau - Metformin, Glibenclamide, Dibetolongopol
  • i le faʻaaogaina i togafitiga insulin.

E le gata i lea, o vailaau e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase e maua ai le maʻisuka mo le mamafa o le mamafa. Victoza patient reviews e faailoa mai ai pe a ave le vailaau o loʻo i ai se faʻaitiitia o le manava, faʻapenaina le faʻavasegaina o kulūkose toto.

E le gata i lea, o le tui masani mo le masina e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le aofaʻiga o faʻamaʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Victoza faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo taʻu mai ai o le amataga o le togafitiga e tatau ona faʻatinoina i laʻititi pito sili ona maualalo o fualaau faasaina. O le mea lea, o le mea e tatau ai le puleaina o le tino.

I le faagasologa o le aveina o vailaau, e tatau i le tagata gasegase ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le faʻamatalaga o fualaau, ma le tele o tui o loʻo aofia i totonu o le iniseti, ua fuafuaina e na o le fomaʻi. I lenei tulaga, o le ola o le tagata lava ia e matua faasaina.

O le vailaʻau Viktoza e faʻatautaia i lea aso ma lea aso, talu ai o le gaioiga o le vailaau oona e amata ona tupu pe a maeʻa se vaitaimi.

O le tuiina ma Victoza e tatau ona faia i lalo o le paʻu i se tasi o nofoaga sili ona talafeagai:

I lenei tulaga, o le tui tuila tui e le faalagolago i le taumafataga autu. I le avea ai o se fautuaga, e manatu lelei e tatau ona vaʻaia taimi tutusa i le va o le injections. E tatau ona maitauina o le viktoza fualaau faasaina e le mafai ona ulufale i se auala e le faʻaogaina poo le iniseti.

O le numera o vailaʻau fautuaina e faalagolago i le mamafa o le tikeri o le faʻamaʻi ma uiga o le tagata maʻi. I le amataga o togafitiga togafitiga, ua fautuaina e tui tasi i le aso, o le 0.6 mg o le liraglutide. E le sili atu i le vaiaso talu mai le amataga o togafitiga, o le faateleina o inumaga e oo atu i le 1.2 mg o le vailaʻau i le aso e faatagaina. Soʻo se taimi mulimuli ane e tatau ona tupu i le tui e tatau ona tupu ma se va o le itiiti ifo i le fitu aso.

Ole maualuga pito i luga o le liraglutide o loʻo faʻatonutonuina e le tatau ona silia le 1.8 mg.

E tele lava i togafitiga faʻapitoa, e faʻaaogaina se vailaʻau faʻatasi ma Metformin poʻo isi vailaau faʻasaina. I lenei tulaga, o fua o nei fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi.

E pei ona faaalia e le fomaʻi, i le togafitia o togafitiga i tagata matutua, o le togafitiga o le fualaau faasaina e le ese mai na o loo lisiina atu i luga.

O faʻamatalaga e uiga i le Victoza o fomaʻi faapitoa e faʻapupulaina i le mea moni o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faia e pei lava ona faatonuina e le fomaʻi. I lenei tulaga, e mafai ona e aloese mai le faʻaalia o aʻafiaga o le itu ma filifili le saʻo saʻo.

E sili ona lelei le teuina o fualaau faasaina i totonu o le pusaaisa i le vevela o le lua i le valu tikeri.

Ua faatagaina foi e tuua le fualaau faasaina i nofoaga e le mafai ai ona susulu le la, pe afai o le vevela e le sili atu i le tolusefulu tikeri.

O a ni faʻamatalaga mo le faʻaaogaina?

E pei lava o isi fualaau, Victoza ei ai le tele o faʻailoga mo le faʻaaogaina.

O faʻamaʻiloga uma e avanoa e faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faatasi ai ma le togafiti togafiti o togafitiga ma Viktoza, e tatau ai ona amanaʻia uma faʻamaʻiloga talafeagai i lona faʻaaogaina.

Liraglutide e le tatau ona faʻaaoga i mataupu nei:

  • hypersensitivity i se tasi poʻo le sili atu vaega o le fualaau faasaina
  • tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga inisalini e faalagolago i le maʻisuka
  • pe afai o le tagata maʻi e maua le diabetic ketoacidosisq
  • faafitauli i galuega masani o fatugaʻo, pathologies ogaoga afaina
  • i le tulaga o faafitauli ma le gaioiga o le ate
  • i le tulaga o le le atoatoa o le faiga o meaʻai
  • pe afai ei ai faʻamaʻi o totoga o le cardiovascular system, o le loto vaivai
  • o le atinaʻeina o faʻamalama i totonu o le manava, ma isi faʻamaʻi o totoga o le gastrointestinal tract (aofia ai paresis o le manava) ꓼ
  • tamaiti ei lalo ifo o le sefuluvalu tausaga ma maʻi ina ua mavae le fitusefulu lima tausaga
  • teine ​​i le taimi o maitaga ma le lactation.

O suʻesuʻega faafomaʻi ua faʻaalia e faʻasaina ai tamaitai e ave fualaau ile taimi o maitaga. E i ai se maualuga maualuga o le aʻafiaga leaga o le gaioiga galue i le atinaʻe o le tamaititi ma lona ola. E tatau ona e aloese mai le faʻaaogaina o vailaʻau e oʻo lava i le taimi fuafuaina o le tamaititi e leʻi fanau mai. Ae mo le vaitaimi o le lactation, ua fai mai fomai e le masani ona ulu atu Viktoza i susu susu. I lenei tulaga, e tusa lava pe o fai susu, e le fautuaina e ave faʻamaʻi.

Talu ai ona o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ma e iai sona aoga aoga i le faʻamaoniaina o le mamafa i tagata gasegase o lenei vaega, o nisi tagata soifua maloloina e faʻaaogaina e avea o se auala e aveesea ai le mamafa.

O fomaʻi fautuaina e aloese mai le faʻaaogaina o ia faiga matautia, talu ai o loʻo i ai se maualuga maualuga o le atiaʻe o le kanesa o louroid i le ave o vailaau i tagata soifua maloloina.

E uiga i fualaau faasaina

O le maʻisuka o se tulaga lea e faʻalavelaveina ai le sootaga o le inisalini (o le hormone o le pancreas) ma le suka (o le carbohydrate lea e sau ma meaai i le tino). O le taunuʻuga o le vaeluaina o le hyperglycemia. Victose o se vailaʻau lea o lona tino malosi e faʻaolaina ai glucagon-e pei o le peptide-1 faʻasalalau ma faʻalautele ai le faaseeina o le insulin.

O le vailaʻau e aʻafia i auala fou o le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2. O le vaega malosi (liraglutide) e latalata i le fausaga ile inisalini masani, o le mea lea o loʻo i ai sona aafiaga maualuga.

O le sui o le hypoglycemic e faʻamoemoe mo le faʻatonuina o le tino. A uma ona mauaina le vaega galue, o mea nei e tupu:

  • ua faʻaaoga le pancreas,
  • faateleina le faaseeina o le inisalini,
  • o le numera o sene beta e faateleina
  • lagona o le fiaai ua faoa.

I le faʻalavelave, o nei mea uma e taʻitaʻia ai le faʻavasegaina o maualuga o suka. O le tutusa o le taua o le Victoza o le puipuia lea o le oti o le tele o siaki, lea e mafua ai ona faatuai le atinae o togafitiga endocrin.

Ona o le fesoʻotaʻiga ma pulu plasma o le toto, o le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e tumau mo le 24 itula. O le mea galue malosi e le suia ma e mafai ona faʻaputu, aua e tuua le tino pe a maeʻa le 8 aso.

Faatali mo le faʻaaogaina o Victoza

O le vailaʻau faʻapitoa e iai le tele o mea lelei (e faaopoopo atu i le gaoioiga o le hypoglycemic), o le manaʻoga e tulaʻi mai i le maʻi o le endocrine.

  • faaleleia atili o le toto i totoga ma gaʻo,
  • tulafono faatonutonu o le manava
  • Toe faʻaleleia o le BP,
  • Glucagon gaosia i le ate i totonu o mea e taliaina,
  • aoga i le faagaoioia o le polokalama urinary.

Pe a fesoʻotaʻi le mea galue faʻatasi ma le mafaufauga, o le manaʻo faifai pea e '' ai 'e faʻaititia, aʻo maʻi le tagata maʻi i le togafitiga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Pau lava le faʻavae mo le faʻaaogaina o le maʻisuka o le tino e le o le inisalini (pei o le monotherapy). E le gata i lea, o le vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau tuʻufaʻatasi, ae naʻo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O lenei mea e tatau ona mafua tonu lava i le vaega galue, lea e faʻaleleia ai le faʻapipiʻi o le hormone pancreatic, e aʻafia ai ia pene beta.

Faiga faʻapolopolo

Victoza o se vaifofo mo pulega faʻapitoa, faʻasaʻoina le suka o le toto ma faʻalauteleina le faiga o gasegase i le maʻisuka. Ua sasaaina le fofo i totonu o le 3 ml peni tui:

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

  • 30 atumaga - 0.6 mg
  • 15 tui - 1.2 mg
  • 10 inumaga - 1.8 mg.

O le metotia manaʻomia o loʻo faʻatulagaina i luma tonu o le pulega e ala i le tosoina o le pito i luga.

  • 2 suauu palasitika ma le tutusa o le metotia
  • faatonuga mo le faʻaaogaina.

Ole inisalini e le o aofia ai i le pusa, o le mea lea na faʻatau eseese.

Manaoga mo apalai faatauina:

  1. Malosi "NovoFayn" poʻo le "NovoTvist."
  2. Length e le sili atu i le 8 mm.
  3. Mama maualuga 32.

O nei nila e vilivili i totonu o le pu i le faʻavae ma faʻaaoga muamua (tuʻuina pe a uma le tui tasi o Viktoz).

O le vailaʻau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga II e televave. O le tau masani mo le 3 ml i le maualuga o le 18 mg o le 9650 rubles. O le gaosi oloa o Novo Nordiks (Tenimaka).

O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le leraglutide - o se vailaau o loʻo faʻaaogaina e le biotechnology, i le vavalalata e ono mafai ona maua i le homone o le tagata (toetoe lava o le atoaga o le insulin). I le 1 ml o le vailaʻau - 6 mg o le lilaglutide. O le vaega o loʻo i ai se aafiaga malosi o le hypoglycemic.

O vaega a ausilali o:

  • phenol
  • propylene glycol
  • sodium hydrogen phosphate,
  • hydrogen chloride (acid),
  • vai faʻafefe.

O se vaifofo tutusa, le lanu e sasaa atu i totonu o se fagu, lea ua faamauina i totonu o se pusa palasitika (peni tui). O le faʻamalolo po o le suʻesuʻeina o le vai e le faatagaina.

O a aʻafiaga leaga e mafai ona tupu?

Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, e mafai ona tupu aʻafiaga itu.

O le le usitaia o fautuaga mai le fomaʻi, le amanaʻiaina o faʻamatalaga faʻamaonia i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e mafai ona taʻitaʻia ai aʻafiaga.

Ae masani lava, o se faaaliga le lelei e iloa i uluai vaega o se togafitiga togafitiga o togafitiga.

O aʻafiaga autu e ono tupu mai ona o le tagofia o fualaau faasaina o le faʻaalia lea o mea nei:

  1. Faʻaleagaina o faiga faʻasolosolo o mea taumafa. O mea autu o le gasea, vomiting, manava manava poʻo le faʻamalosi, tiga i totonu o le manava, le atoatoa o le fia ai. I le tele o mataupu e le masani ai, o loʻo faʻamamaina le fia inu.
  2. O le tino tutotonu o le tino e mafai ona tuʻuina atu faailoilo i foliga o le ulu tiga.
  3. O aʻafiaga matuia mo totoga o le gastrointestinal tract e tele lava ina tupu, e pei o le atinaʻeina poʻo le vevelaina o gastritis, gafroesophageal reflux, belching, bloating ma le faʻaleleia o le kesi. E seasea ona tupu, o le a faitioina e le gasegase le atinaʻeina o le tino pancreatite.
  4. E leai se faʻafitauli o le tino e mafai ona faʻaalia e pei o anaphylactic reactions.
  5. I le tulaga o gaioiga masani o le pito i luga o le manava.
  6. Faʻafitauli leaga mai tui.
  7. Le tino vaivai o le tino ma le le lelei o le soifua maloloina
  8. Mai i totoga o le tino, o aʻafiaga e faʻaalia e pei o le le atoatoa o le tino, le gaioiga masani gaioiga faigaluega
  9. Faʻafitauli i le paʻu. O le tele lava o taimi, o ia ituaiga o gaioiga e faʻaalia ai i latou i foliga o faʻafefe i luga o le paʻu, urticaria, ma le vevela.

I le tulaga o le hypoglycemia, o aʻafiaga leaga i tagata gasegase e le tele lava. E iai se aafiaga e mafai ona tupu pe afai e le o tausia lelei ia inumaga, aemaise i le tuufaatasiga o togafitiga ma isi fualaau o le suka. I togafitiga faafomaʻi, o le hypoglycemia ogaoga na maitauina i le maʻisuka i le taimi o le tuufaatasia o Viktoza ma fualaau mai le vaega o le sulfonylurea.

E le gata i lea, o le tagofia o fualaau faasaina i nisi tulaga e mafai ona o faatasi ma le atinaʻeina o tali o le maʻi, lea e faaalia ai i latou i foliga o le urticaria, vevela, faigata le manava, ma le faateleina o le taimi o le fatu e tiga ai.

Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina e sili atu ma le fasefulu taimi, na teena ai i le ituaiga o leisa ma le matuia o le vomiting. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e leʻi pa'ū i le taua.

I le tulaga o le sologa lelei, ua fautuaina e mulimuli i fautuaga a le fomaʻi ma faia se togafitiga o togafitiga togafitiga.

E mafai ona suitulaga Viktoza i se oloa faʻatasi ma mea tutusa?

E oʻo mai i le taimi nei, o le maketi o falemaʻi e leai ni faʻauigaga atoatoa o fualaau faasaina Viktoza.

O le tau o se vailaau faafomai, muamua lava, e faalagolago ile numera o peni tui i le afifi.

E mafai ona faʻatau sau vailaʻau i faleoloa mai le 7 i le 11.2 afe rubles.

O vailaʻau nei e tutusa lelei ma o latou aʻafiaga faʻapitoa, ae faʻatasi ai ma se isi gaioiga galue:

  1. Novonorm o se fualaau faʻasaina o loʻo i ai le aʻa i le tino. O le gaosiga o se vailaau faʻaleoleo o Siamani. O le mea autu o loʻo gaosia ai le mea o loʻo faʻaaogaina. E tele lava ina faʻaaogaina mo le maʻisuka e le o le inisalini, e avea ma meafaigaluega poʻo se faʻamaopoopo faʻatasi ma le metformin poʻo le thiazolidinedione. O le tau o le fualaau faasaina, e fuafua i le metotia, e eseese mai le 170 i le 230 rubles.
  2. O le Baeta o se fualaau faasaina lea ua faʻamatalaina e avea o se sui o le adjuvant i togafitiga faʻapitoa i togafitiga o le maʻisuka e le o le insulin. Faʻaavanoa i se ituaiga o vaifofo mo le inisiua subcutaneous. O le eletise autu autu o loʻo faʻamoemoeina. O le tau masani o se vailaʻau i falemaʻi e 4,000 rubles.

E le gata i lea, o le faʻasologa o fualaau faasaina Viktoza o Luxumi

E naʻo le fomaʻi e mafai ona filifili i le manaʻomia ona suia vailaau i le taimi o togafitiga.

O le vitio o loʻo i lenei tusiga o loʻo talanoa e uiga i fualaau faasaina e maualalo ai le toto suka.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Sailiga e leʻi maua. Faʻaalia. Sailia. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Latou te maitauina o loʻo i ai se aoga tele i luga o le mamafa o le mamafa i le ituaiga II o le maʻisuka faafomai "Victoza", iloiloga.

O le paʻu o le paʻu e afua ona o le aʻafiaga o le tino o le vailaʻau oona, lea e faʻamaonia ai le gaioiga o le pancreas, faʻaitiitia ai le toto toto, faʻagesegese le faʻapalaina o meaai, lea e maua ai e le tino o le tagata se lagona o le maelega. O le fualaau faasaina e ogaoga ma e tatau ona faʻaaogaina e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Latou lapatai mai e le mafai e tagata uma ona faʻaaoga vailaau "Victoza", iloiloga. O le gau o le mamafa iinei ua naʻo mo tagata ei ai le maʻisuka tikeri, o isi tagata uma e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele, talu ai o le faʻaitiitia o le suka i le toto suka e mafai ona mafua ai le hypoglycemia.

O le fualaau faasaina ua gaosia i Tenimaka e le Novo Nordisk A / C i le tulaga o se fofo. 1 ml e aofia ai le 6 ml o le liraglutide. O le mea e le lanu ma e leai sona aoga. Vaega o ausilali i le tuufaatasiga o fualaau o le sodium hydroxide, propylene glycol, sodium hydrogen phosphate dihydrate, phenol, vai vavalalata.

O le victoza fofo o loʻo tuʻuina i totonu o se kesi tioata, lea, i le isi itu, ua faamauina i se peni tui mo le tele o inisiua. O loʻo teuina i totonu o se atigipusa pepa, lea e faaopoopo atu i faatonuga, e mafai ona maua mai le 1 i le 3 peni tui. O ia tui na fuafuaina mo le tolusefulu inumaga o le 0.6 mg, mo le sefululima injections o le 1.2 mg ma mo le sefulu inisiua injections o le 1.8 mg.

O le aso e muta ai le sauniuniga faʻamaufaʻailogaina e 30 masina. Aua le faʻaaogaina le fualaau faasaina i le maeʻa ai o le aso na faʻaalia i luga o le pusa. E tatau ona teuina le fofo i totonu o se pusaaisa i le vevela ile 2-8 ° C. E le tatau ona faʻamaʻa. O le ola o le peni na faʻaaogaina e tasi le masina.

Latou te fai mai e fesoasoani i le le toe maua o paʻu faaopoopo e faʻaaoga ai fualaau faasaina "Victoza", toe iloiloga. O le paʻu o le mamafa e mafua mai i le faʻamautuina o le suka toto ma le faʻaitiitia o le manava.

O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina na suʻesuʻeina e le au saienitisi Europa i luga o le mamafa o tagata. 564 tagata na auai i le suʻega. Na vaevaeina mataupu i ni vaega se tolu, ma oi latou uma sa i lalo o le pule a tagata tomai.

E tatau i tagata maʻi ona tausisia lelei meaʻai, faʻaitiitia le kalori o meaʻai ma faʻaalu se taimi i gaoioiga faaletino.

I le taimi lava e tasi, o le vaega muamua o le au tetee na latou ave se placebo, le lona lua - "Xenical", ma tagata mai le vaega lona tolu - "Victoza".

O taunuʻuga o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai i latou o loʻo ave se placebo, na mafai ona latou faʻaitiitia le mamafa na o le 30%. I le vaega Xenical, e tusa ma le 44% o tagata gasegase na le maua le mamafa. O le aoga o le vaega lona tolu e 75%.

O lenei faailo o loʻo faʻamaonia ai le lelei o le pa'ū o le mamafa i tagata na faʻaaogaina le fualaau faasaina "Victoza."

Faatonuga mo le faʻaaogaina (toe iloiloga o nisi o tagata gasegase manua ma le gaioiga i taimi o togafitiga ma lenei meafaigaluega) fautuaina atu i tagata e maua ile maʻisuka II tikeri.

O vailaʻau e faʻaitiitia ai le manaʻo, faʻaleleia le soifua manuia lautele o ia ituaiga o gasegase, faʻamautuina le maualuga o le suka. O tagata gasegase na mafai ona taofia le mamafa na leiloa ona o le faʻaaogaina o lenei oloa mo se taimi umi lava e tusa lava pe ua uma le faalēaogāina o Victoza.

O tagata na faʻaogaina lenei vaifofo na maitauina se paʻu mamafa o le 7 i le 10 kilokalama i le masina e tasi. Ae e ui i lenei, Victoza o se fualaau matuia tele lea e mafai ona mafua ai le tele o taunuuga e le i faamoemoeina, o lea ao leʻi faʻaaogaina e te manaʻomia le feutagai ma se fomaʻi ma se suʻega atoa o le tino.

Afai o le manatu o le leiloa o le mamafa ma le Victoza e faʻafefe, ona faaopoopo lea i le fofo, e tatau ona faʻaaogaina se seti o fuataga e faʻaititia ai le mamafa o le tino.

Isi auala e fesoasoani ia te oe e aveesea ai le mamafa ma Victoza

E tatau ona manatua i le taimi e faʻaaoga ai le victoza fofo (iloiloga o nisi fafine latou te maitauina le paʻu o le mamafa e oo i le 5 kilokalama i le masina, ae latou te leʻi lagona i taimi uma le lelei), o isi auala e tatau ona tatau ona aveesea le mamafa e faʻaleleia ai le aafiaga.

Muamua lava, e tatau ona e matauina le pulega o le ava ma inu i le itiiti ifo ma le 1.5 lita o le vai mama i aso uma. Ole lanu vailaau lanu meamata, chicory, vai minerale ma lauti tialia ua faatagaina e avea ma meainu.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e le tatau ona galo se tasi e uiga i gaoioiga faaletino, lea e tatau ona faia i aso taitasi mai le 30 minute i le itula. O lenei mea e mafai ona faia, faʻataʻitaʻiga i luga o simulators, paʻu, puʻepuʻe, uila ma le faaseʻe, aau, malosi. E oʻo lava i le savali sili ona masani ai o le a faʻateleina le faagasologa o le leiloa o le mamafa.

A faʻaitiitia le mamafa i le "Viktoza" e tatau ona e tausisia lelei meaʻai. O le lisi e tatau ona paleni ma maualalo-kalori. O meaʻai maualuga-gaʻo, faʻapea foi ma le masima, ulaula, ma meaʻai falai, e tatau ona faʻamavaeina. E tatau ona tuulafoaia le suamalie, manava ma le vevela. O nei ituaiga taumafa e mafai ai e oe ona faasolosolo malie le faʻaititia o le mamafa ma taofia le faʻaalia o isi pauna i le lumanaʻi.

O gaoioiga uma i luga ile auala e sili ona aoga e aʻafia ai le setete o le soifua maloloina, faʻaleleia atili le soifua manuia ma faʻavaveina le faagasologa ole leiloa o le mamafa.

Faʻataʻitaʻiga

O le fualaau faasaina "Victoza" ei ai se meatotino o le hypoglycemic. Faʻamatalaga (faʻaitiitia le mamafa o le maʻisuka i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻateleina, e aunoa ma le oso i luga) faʻamaonia taunuuga mautinoa ma le pa'ū o le mamafa (e oʻo i le 15 kilokalama i le masina) ma se faʻaleleia atili o le soifua manuia lautele.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e 97% tutusa ma le kullucagon-pei o le peptide - GLP-1. E maua i se auala o le biotechnology. O lenei vaega e fusifusia i le GLP-1 faʻaleleia, o le taulaiga lea mo le faʻamalosi na gaosia i le tino o le tagata.

E le mautonu le faʻaleleia o le inisalini i le tali atu i le faateleina o le kulukose toto. E le gata i lea, o le aʻafiaga o le leraglutide i le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e taofia ai le gaosiga o le glucagon. E ui lava i lea, i le i ai o le hypoglycemia, o le mea galue malosi e maualalo ai le gaosiga o le inisalini ma e le afaina ai le gaosiga o le glucagon i soo se auala.

O se aafiaga aoga i luga o tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga II o le fualaau faasaina "Viktoza" ua matauina e fomai.

O le paʻu o le paʻu e mafua ona o le faʻamautuina o galuega a le pancreas, o le faʻaitiitia o le suka toto ma le faʻaitiitia o le manaʻo. O le fualaau faasaina e faateleina ai le gaosiga o peta peta.

O le isi aafiaga o lenei fualaau faasaina e faaitiitia ai le atinae o le maʻisuka. O le aʻafiaga pe'ā uma ona faʻaleleia le vailaʻau i totonu o le tino e matauina i le aso atoa.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e tupu i le gasologa lemu, pe a maeʻa le 8-12 itula o le maualuga o le maualuga o le mea galue i totonu o le toto e matauina.

O le bioavailability of drug is 55%. 98% o lea mea e fusifusia i aʻafiaga toto. I le gasologa o le aso, e tumau pea le leraglutide i le tino e le suia. O le afa-ola o le fualaau faasaina e 13 itula.

Faʻaaliga ma le faʻailoga

O vailaʻau "Victoza" (faʻataʻitaʻiga ma iloiloga e faʻasino ai le manaʻoga e faʻasesoʻotai se fomai aʻo leʻi faʻaaogaina lenei vailaʻau) ua faʻamaonia mo le ituaiga II o le maʻisuka.

I lenei tulaga, o le fofo e mafai ona faʻaaogaina uma i le monotherapy ma faʻamaʻi togafitiga faʻapitoa i vailaʻau o le hypoglycemic, e pei o Dibetolong, Glibenclamide ma Metformin.

O le isi "Victoza" e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa ma le inisalini, pe afai o le faʻaaogaina muamua o vailaau o vailaʻau e leʻi maua ai ni taunuuga.

I mataupu uma ua taua i luga, o le togafitiga e tatau ona o faatasi ma se taumafataga maloloina ma faamalositino.

E faʻasaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i le type I o le maʻisuka, ma e iai foi le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina i le taimi o maitaga ma aʻo fai susu. O faʻamaoniga e faʻaaogaina o le ketoacidosis, colitis, fatu fatu ma paresis o le okeni gastric.

E le fautuaina e tofia "Vicose" i tagata ei lalo o le 18 tausaga.

Le fualaau faasaina "Victoza": faatonuga mo le faaaogaina

O le fualaau faasaina e faia i le aso, i lalo ifo, i le manava, tauau po o le ogavae, e tusa lava po o le a le taumafataga. E fautuaina e tui le vailaau faʻasaina i Victoza vailaʻau (o faatonuga mo le faʻaaogaina faʻamatala auiliili le metotia o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau) i le taimi lava e tasi. Ole vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina mo le puleaina o le intramuscular ae maise lava mo le puleaina o le tino.

O le amataga o aso taitasi o lenei sui e le sili atu i le 0.6 mg. E faasolosolo lava, pe a ma le vaiaso, e siitia i le 1.2 mg. Afai e manaʻomia, ona oʻo lea i le fitu aso e sosoo ai, faasolosolo malie le faʻaleleia o le dose i le 1.8 mg. O le fua o le 1.8 mg i aso taitasi o le maualuga lea e mafai ona faatagaina.

O fomaʻi fautuaina fautuaga Victoza e faʻaopoopo i metformin togafitiga. E fautuaina ina ia faʻaoga faatasi ma metformin ma thiazolidinedione. Ole fua o fualaau fou e le mafai ona suia.

O le vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o sulfonylureas ma le togafitiga o le metformin ma le sulfonylureas. I le mataupu mulimuli, o mea o loʻo maua i le sulfonylurea o mea faʻaitiitia ua faʻaititia e puipuia ai le tupu mai o le hypoglycemia e le manaʻomia.

I lenei, e le manaomia le filifilia o fualaau e faalagolago i le tausaga ole maʻi. I le faʻaeteete, e tatau ona faʻaaoga Victoza e tagata o le vaitausaga o le 75 tausaga ma luga atu.

E talia le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e aunoa ma le faʻamautuina o fualaau i tagata gasegase ma le agavaʻa ma le faʻavaivai. I faʻamaʻi pipisi o le gaioiga, o lenei fofo e solia. E le gata i lea, e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i tagata e maua i le fatu fatu o le fatu o fatugaʻo o le eseesega o le matuia.

Faʻaiʻuga

O fualaau faasaina "Victoza" (toe iloiloga o le fualaau faasaina e matua taugata, ae aoga lelei ma o le taunuuga e aoga ai le tupe) pe a faaaogaina, e mafai ona faatupuina ai le gasea, vomiting reflex, manava ma tiga i totonu o le manava. I le taimi o le pulega o fualaau faasaina, o le le lava o le fia ai ma le anorexia e matauina mai lea taimi i lea taimi. Le lelei le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona mafua ai se tulaga o le hypoglycemic, o le ulu.

O loʻo i ai se avanoa o nisi faʻafitauli i le nofoaga o tui. I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafua ai faamai pipisi o le vaega pito i luga o le manava.

Faʻaeteete, e tatau ona e faʻaaogaina vailaau mo pancreatitis, talu ai ona e mafai ona faʻamalosia. I nisi tulaga, o le le lelei o le pili o le thyroid gland e tupu. O le meafaigaluega e mafai ona faʻaosoina ai le mea na tupu mai le goiter ma isi neoplasms.

Afai e tupu mai faʻamaoniga o loʻo i luga, e le tatau ona faʻaaoga le Victoza.

O vailaʻau "Victoza": iloiloga o tagata gasegase ma fomaʻi

O fomaʻi uma lava, e aunoa ma se faʻasesega, mafaufau i lenei vailaʻau e ogaoga ma fautuaina e faʻaaoga lelei e tusa ai ma faʻamaoniga, o lona uiga, i le i ai o le maʻisuka ituaiga II. E naʻo le tulaga lenei, o togafitiga ma lenei sui sui o le a maua ai se iʻuga lelei, ona o le mamafa o le mamafa o loʻo faia ai se matafaioi taua i iinei.

O le fofo o loʻo faʻaaogaina mo lona faamoemoega faamoemoeina e puipuia ai le atinaʻeina o le maʻisuka ma ona faʻafitauli. Faʻaititia lelei le maualuga ole kulukose ma toe faʻaleleia le gaosiga masani ole inisalini. Victoza e faʻaipoipoina le fiaai ma le fiaai fiaai.

O nisi o gasegase sa leiloloa i le 8 kg i le masina. Faʻasalalau fomaʻi e le tatau ona faʻamaonia e oe lava vailaʻau faʻamalositino ma aveese le mamafa i le taimi lava e tasi.

E mafai ona mafua ai le kanesa o thyroid ma faʻaosooso ai le foliga mai o le pancreatiti tino. Faʻaaoga le pulea o Victoza.

O faʻamatalaga e uiga ia i latou ua leiloa le mamafa, e matua ese lava. Fai mai le leaga o le leiloa o le mamafa, 1-3 kg i le masina.

O le malosi o le soifua maloloina, maʻi o le tino, ulu o le ulu ma le nutimomoia ua lauiloa.

Latou te le iloa le manaʻoga e toe faʻatau, aua e tatau lava ona e mulimuli i se meaʻai ma faʻalogo i le malosi. I le avea ai o se tulafono, o nei tagata na faʻaaogaina le vailaʻau e aunoa ma se faʻasologa o le fomaʻi ma aunoa ma se faʻamaoniga tuusao.

O le aoga lelei o fualaau faasaina o "Viktoza" o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga II. O nei tagata e faʻaalia se gau tele, 8-15 kilokalama i le masina.

E mafai ona ausia na taunuuga e le gata i le aʻafiaga o vailaʻau i le tino, ae faʻapea foi i le lelei o taumafa ma gaioiga faaletino.

O tagata maʻi e faʻaalia le mama i le tino atoa, faʻaleleia le tino o le cardiovascular, faʻaitiitia le manaʻo ma le leiloa o kilokalama e le manaʻomia. Na faamalieina nei tagata i le aoga o le tali a le Victoza.

E fautuaina le faaaogaina o fualaau faasaina "Viktoza" e pei ona faatonuina e le fomai. E le gata i lea, e le mafai ona faʻataʻitaʻiina nei mea e lua, e aunoa ma se suʻesuʻega, talu ai o taunuuga e mafai ona matua faanoanoa.

Afai o le fualaau faasaina "Victoza" e le fetaui ma afaina ai itu, ona mafai lea ona suia i fualaau e pei o le "Saksenda" ma le "Baeta". Muamua e talitutusa ma le "Viktoza" i tulaga o gaioiga galue ma meatotino. E tau e tusa ma le 27,000 rubles.

O le lona lua o loʻo i ai se isi vaega malosi, ae tutusa lona aʻafiaga i le tino ma faʻamaoniga. O lona tau e tusa ma le 4,500 rubles.

Taumafa faafomaʻi

O fualaau faasaina "Victoza" e faatatau i fualaau taugata (toe iloiloga o fomaʻi ua maitauina le manaʻomia mo se suʻega atoa o le tino ao leʻi faʻaaogaina lenei meafaigaluega). O lona tau i se peni tui tui 3 ml Numera 2 e eseese i le itulagi o le 7-10,000 rubles. O le vailaʻau faʻatau e faʻatau atu i falemaʻi masani ma tuʻuina atu i na o togafitiga.

Victoza solution e taua tele mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga II, ae o isi tagata uma e tatau ona faʻaaoga tatau e pei ona faatonuina.

Viktoza iloiloga a fomaʻi

  • faamautu le aofaiga o peptides talafeagai,
  • faaleleia le tulaga ma le gaioiga o le pancreas,
  • faʻaitiitia le toto suka
  • faʻagesegese le faʻapalapalaina o meaai,
  • e ave e le tino le tele o meaʻai mai mea taumafa, lea e faia mo se taimi umi
  • se lagona o le nofo malie ma faaitiitia le manao,
  • faʻaitiitia le tele o mea gaʻo.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le fualaau faasaina e aoga tele mo le gau o le mamafa ma le tau faasaga i le meaʻai, aemaise pe a tuʻufaʻatasia ma taumafa ma taʻaloga. Ole fua saʻo ole filifilia o fualaau faasaina e toetoe lava a le afaina, ae ui i lea, ao le i faaaogaina le fualaau faasaina, e le tatau ona e faatalale i faamatalaga ma feutagaiga ma se fomaʻi.

Tusi resitala e tuʻu ai se toe iloiloga.

E itiiti ifo ile 1 minute le umi.

E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena, o le victoza fualaau faasaina e le fesoasoani ia te au e aveesea ai le mamafa. O le taunuʻuga mai lona faʻaaogaina e laʻititi. Ou te manatu o le pulea e le tagata lava ia mo le leiloa o le mamafa e le afaina, talu ai o le vaifofo e le maua ai se mea mautinoa, ae e i ai ona aʻafiaga o le itu ma le faalumaina.

O fualaau faasaina ei ai se tulaga e le masani ai o le faasaoloto - o se tui tui. O le numera o mea e aofia ai le 3 ml, o le vailaau o le mea galue o le 18 mg. I le 1 afifi - 2 pi. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le leraglutide ma le sodium hydrogen phosphate dihydrate. O le fofo e le lanu, manino atoatoa.

Taugata e taugata - 1 pusa tupe mai le 9 i le 10,000 rubles. O le vailaʻau ua tui i totonu o le tauau poʻo le manava. Muamua, e le tatau ona sili atu i le 0.6 mg. A maeʻaeʻa ile 1.8 mg. E tatau ona faʻaalia le fuataga manaomia e faʻaaoga ai le komivalo i luga o le sulu. Pe a leiloa le mamafa, e fautuaina e tui le metotia pito i lalo.

O loʻu finocrinologist na faatonuina aʻu Viktozu ina ua faateleina loʻu maualuga o le suka. E le gata i lea, na faatonuina aʻu i se mea e leai se taumafataga o le carbohydrate ma nisi o tino faaletino.

O se mea mataʻutia le faia o nei inisiua i le manava i le taimi muamua, ae o le mea moni e le o mea uma e sili ona matautia: o le suauu e faigofie lava, o le mea autu o le mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga ma mulimuli i tulafono uma ao le i tui.

O le fua muamua lea na faatonuina mai e le fomai mo aʻu e na o le 0.6 mg, e na o le 0.1 ml o le vaifofo - e le o lagonaina i le taimi o le iniseti, na o le faʻapipiʻiina o le nila lava ia, ae e puupuu ma taua, e mafua ai le itiiti o le tiga. O le tui e tatau ona faia i lea aso i lea aso, pe a uma le 10 injections, o laʻu atunuʻu na faʻatuputeleina i le 1 mg.

A maeʻa le masina, ona faʻaititia le mamafa i le 5 kg, o le maualuga o le suka na pa'ū i le 5.7. Ou te matauina i le taimi muamua, sa i ai laʻu taotoga faifaipea, ma e oo lava i le lua o taimi, na latou faamalamalama mai ia te au o lenei mea na mafua ona o le faatelevaveina o le metabolism. E ui i le mea moni o le injections e le tigaina, ou te manatuaina i latou i le mataʻu, o le faagasologa lava ia e matua le fiafia lava.

Sa faatonuina au i se auala o Victoza: o le vaiaso muamua i le 0.6 mg, ma le lona lua i le 1.2 mg. I le taimi lea, na paʻu le mamafa i le 7 kilokalama. Sa leaga le fiaʻai, mo se aso sa ou 'ai ai se salati fualaʻau ma se fasi moa ua tunu.

Na ou lagona le le fiafia: Sa masani ona ou maʻi, sa i ai pea le fesuisuiai, vaivai, le mautonu, ma le le fiafia.

Ina ua maeʻa nei vaiaso e 2 ma na ou pasia le suega faifai pea, o taunuuga na le fiafia - o le suka na pa'ū tele i lalo ifo o le masani, ma o hormoni sa masani ona ou masani ai e masani lava, na na ona latou ui atu i luga o le taualuga.

E foliga mai o Viktoza o se vailaau oona, o le mea autu o Liraglutid - o se analog o le tagata GLP-1.

I lalo o lenei GLP-1, o le igoa o le afrogrogcacagon, o le hormones peptide mai le aiga le fiafia, o loʻo natia. Hormonal fualaau e sili ona matautia, o la latou gaioiga e le mafaamatalaina ma e mautinoa e le mafai ona faʻaaogaina mo le paʻu mamafa.

Ioe, na leiloa loʻu mamafa, ae na ou maua se tele o le manava leaga na ou togafitia mo le silia ma le tausaga.

Na ou tuʻuina Viktoze 3 mea, aua e fesoasoani i le maʻisuka ma faʻamaonia le toto toto, ae o se auala mo le leiloa o le mamafa e matua le mafai ona faʻaaogaina. Latou te folafola atu o le a faʻaitiitia le manava, o le 'aiina o meaai o le a faʻagesegese ma e naʻo fua aoga o le a ulufale i totonu o le tino, ma o le maualuga o le tino gaʻo i le tino o le a faʻaitiitia.

Ave le fualaau faasaina 1 taimi i le aso e tusa ai ma le mataupu lava e tasi e pei o le inisalini. Faatasi ai ma se togafitiga faapitoa, e te pikiina le aofaʻi sao o le vai ma togi i totonu o lou tauau.

O le faagasologa e faigofie, faʻamatalaina i faatonuga i le auala sili ona auiliili, o se seti o nila faʻaaoga e faʻapipiʻi i le suauu. I totonu o se afifi 30 tautua, o lenei mo le masina, ma ou te le toe manaʻomia nisi mea. Sa latou folafolaina se paʻu o le 7 kilokalama. Na ou pa'ū 2, ona - ona o malaga i le falemaʻi.

Ou te iloa lelei lenei mea, talu ai e leʻi suia loʻu fiaʻai, ou te 'ai i le lava mode ma le voluma pei o muamua.

Victoza's course is designed for a month. O le taunuuga na i ai, ae, e pei ona foliga mai ia te au, e le mai se vailaau, ae mai se naunautaiga malosi e leiloa sina mea mamafa. Mo se masina na ou maua ai le 1 kilokalama, o se mea lelei lea mo au, e ui na folafola mai e le kamupanī e tusa ma le 7 kilokalama.

Ina ua ave Victoza, sa ou lagona le faaitiitia o le fiaai, o lenei mea e sili atu mo au. E manino lava o laʻu vaega o meaai na faʻaititia e tusa ai. Ou te manatu o le Viktoza e faʻaitiitia ai le suka toto, o le mea lea o le faʻaitiitia o le manava. O le mea lea, o le a sili ona aoga mo le maʻisuka, ae mo i latou o loʻo leiloloa le mamafa - ou te le fautuaina.

Otootoga faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻasaʻo, faʻatasi

• Suʻega o le maʻisuka 2, faʻatasi ma Glibenclamide, Dibetolong, Metformin.

• Afai o le tuufaatasiga o fualaau faasaina muamua e le aoga, ona tuufaatasia lea ma le inisalini.

• 1 ituaiga o maʻisuka

• O le maʻitaga, le vaitau o le susu,

• Faʻalavelave faʻalavelave (colitis, paresis),

• Faʻaleagaina le ate, fatugaʻo,

• Vaʻaia o tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.

Metotia o le talosaga (metotia)

E faʻaaogaina le fualaau faʻasaina i le 24 itula i le foliga o se iniseti i se mea faʻafuaseʻi i le femur, shoulder poʻo le manava. I le amataga o togafitiga, e tatau ona faaitiitia le fualaau, pe tusa o le 0.6 mg i le aso, ona oʻo lea i le 1.8 i le tele e mafai ai. O le fua aupito sili ona lelei o le 1.2 i le 1.4 mg.

I nisi tulaga, ua tuufaatasia Viktoza ma isi vailaʻau, o le vailaau e tatau ona talanoaina ma lau fomaʻi. O le toto o tagata gasegase e masani ona ave mo le auiliiliga.

Faatonuga faʻapitoa (lapataiga)

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o togafitiga a Victoza i le taimi o le maʻitaga ma le susu o loʻo i ai se aʻafiaga leaga, o lea e le fautuaina ai e faʻaaoga le fualaau faasaina i lenei taimi.

E mafai ona faʻaititia i le taimi pupuu, faʻapea foʻi ma se faʻamaʻi o pancreatitis. Sa i ai mataupu o le tino pancreatitis. I lenei tulaga (ogaoga tiga i totonu o le mea oona), o togafitiga ma lenei fualaau faasaina ua vave taofia.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, na maitauina ai faʻalavelave i le gaioiga o le lauroid. O isi faʻavae, Goiter, o le faʻaitiitia o suʻesuʻega o hormone e mafai. E manaʻomia tele le faʻaeteete mo tagata maʻi ua leva ona i ai se talafaasolopito o faafitauli o thyroid.

O le tupu mai o le gasea, vomiting matuia. E tatau ona faamutaina le fualaau faasaina, o togafitiga e tatau ona talafeagai mo faailoga.

E maua mai i le faiga o se fofo mo le inisiua.

Tulaga o le teuina: E tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa, o le ola ola e le silia le 2.5 tausaga.

Fautuaga / iloiloga a fomaʻi: o loʻo iai a matou vaega tele o faʻatalatalanoaga i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea e lua taimi na talanoaina ai le fualaau faasaina Victoza e tagata maʻi ma fomaʻi - vaʻai

Patient Reviews

E fia le tau i Isaraelu?

ioe ei ai. o le manogi e tutusa ma le manogi o le inisalini. leaga ma le le fiafia.

O lenei ou te faʻaaogaina o se "falemaʻi taavale," faʻatasi ai ma le umi o le gaʻo, i se fua o le 1. 8.

Ou te ula ia te ia mo le po, ae ou te manatu e tatau ona i ai mo le aso, o lona manaʻoga o le a faʻaititia. Faʻatasi ma Siofor

Mea Faatau

Victoza e masani ona faʻaaogaina mo le gau o le mamafa pe afai e leai se maʻisuka poʻo isi mea e le masani ai.

E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, e tusa ai ma le talaaga o le faʻaitiitia i le maualuga o le glycemia, o le gaogao gaogao e faʻaitiitia lemu.

O le gaioiga malosi e aoga e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. O le gaʻo gaʻo e faʻaititia le natura, ma o mea uma e aofia ai i le faagasologa e le mafai ona afaina ai le tino. O le aʻafiaga o le gaʻo e faʻavae i luga o le faʻaitiitia o le fiaai ma faʻaitiitia ai le taumafa malosi.

O le vailaʻau Victoza poʻo Saksenda (o le isi igoa mo le fualaau faasaina e tau i le tetee atu i le mamafa o tagata mamaʻi e aunoa ma le maʻi o le maʻisuka) e faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase e faʻamautinoa le mamafa ma faʻamaonia le faʻamaumauga o le glycemic. O le suʻeina o fualaau faasaina e le aoga - aʻo leʻi faʻaaogaina e matua manaʻomia lava le maua o le lagolago faufautua a se fomaʻi poʻo le tagata fai meaʻai.

E uiga i tulaga o le maʻisuka

E pei ona faʻaalia i suʻesuʻega i meaola e iai vailaau o vailaʻau, o le liraglutide e faʻagesegese ai le faʻavaeina o se suka suka. I le tele o itu, o se taunuuga lelei e maua ona o le faateleina o suauu peta o le pancreas. I le na ona tuʻuina atu, o le okeni e vave ona vave faʻaolaina, ma o faagasologa o le toe faʻafouina e sili atu nai lo faʻatafunaga.

O se matafaioi taua o le faia e le puipuiga o fausaga glandular mai le tele o itu leaga:

  • O le i ai o cytotoxins,
  • O le i ai o ni gaʻo gaʻo maualalo e mafua ai le oti o peta tifaga galue o le gland.
  • Vailaʻau mataʻu laititi o le tino maʻalaʻau, e taʻitaʻia ai le totoga o le toto.

Faʻailoga Pharmacokinetic

O le faʻaaogāina o le mea galue e telegese, lea e faʻamaonia ai se aafiaga umi i le tino.

O le maualuga o le plasma concentrations e oʻo i le 8 i le 10 itula i le maea ai o le faʻafoega o fualaau.

Liraglutide o loʻo faʻaalia le malosi faʻamalosi i tagata gasegase o vaitausaga uma ma vasega. Suesuega lea na maua ai e tagata volenitia mai le 18 i le 80 tausaga le matutua ni faʻamaoniga e faʻamaonia ai lenei mea.

Faailoga mo le tagofia o fualaau faasaina

Victoza, e pei ona tutusa, ua faailoaina mo tagata uma e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Faʻasagaga o meaʻai lelei ma faʻamalositino masani, o le vailaʻau e faʻaalia ai le aoga tele. E tusa ai ma iloiloga a tagata gasegase, Victoza e faʻatagaina oe e pulea le faʻasologa o igoa, e tusa lava po o uiga o le maketi ma uiga lelei o tagata taitoatasi.

E tele ni vaaiga mo le tofiaina o Victoza. O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e lelei e faatatau ia i latou taʻitasi:

  1. Monotherapy (na o le tasi le Victoza i le suauu o loʻo tuiina e pulea ai le tulaga o le maʻisuka ma faʻamautinoa le mamafa o tagata gasegase e maua ai le gasegase o le carbohydrate le mama i se talaaga o le faateleina o le manaʻo).
  2. Faʻamālōlōina faʻatasi ma le tasi poʻo le sili atu o vailaau faʻasaina o loʻo faʻaaogaina i le tautala. O le tele lava o taimi tatou te talanoa ai e uiga i metformin ma siama sulpiyl. O lenei togafiti togafitiga e talafeagai mo tagata gasegase oe na le mafai ona ausia le lelei o le puleaina o fua o le kulukose i togafitiga o togafitiga muamua.
  3. Faʻatasia o togafitiga e faʻavae i le basal insulin i tagata gasegase oe na le lagona le malosi o le aoga pe a fai togafitiga e tusa ai ma le polokalame o loʻo faʻaalia i luga.

E uiga i le faʻailoga

Taugofie le tau o Victoza ma iloiloga lelei e faia ai lenei mea faʻamalositino e matua lauiloa. Ae ui i lea, e oo lava i le saogalemu o le aiga, o le fualaau faasaina atoatoa ma le faaaogaina lautele mo le togafitiga o tagata gasegase e le o se mafuaaga e galo ai e uiga i le faalēaogāina:

  1. O le gasegase ile vaega ole Victoza, e tusa lava poo le a le gaosiga (o se faʻamaufaʻailoga tatau, e talafeagai mo soʻo se oloa tau vailaʻau),
  2. O se talaʻaga o le kanesa o thyroid o se ituaiga faʻataʻitaʻiga (e oʻo lava i talafaasolopito o aiga),
  3. Neoplasia o le endocrin origin (tele)
  4. O le matua le atoatoa,
  5. O le le atoatoa o le ate,
  6. Heart failure I - II vasega galue.

Vaega faapitoa

Victoza, e tusa ai ma iloiloga, ua faʻatulagaina e avea o se vailaʻau saogalemu ma sili ona lelei. Ae peitai, ei ai nisi tulaga e le talafeagai ai le faatonuina o le fualaau faasaina, talu ai i lalo o tuutuuga faapitoa e le galue le mea galue.

O loʻo matou talanoa e uiga i maʻi faʻapitoa ma aiaiga patino:

  • Sugar ituaiga o le ituaiga muamua,
  • Ketoacidosis o le maʻi suka,
  • Toto
  • Lactation
  • Faʻafumūina o le mucosa o le fatu laʻititi poʻo le ogaoga,
  • Tausaga e le itiiti ifo i le 18 tausaga (e leai se faʻamatalaga i le aoga o le faʻatagaina, talu mai suʻesuʻega i tagata gasegase i lalo o le matua o le matutua e leʻi faʻatautaia),
  • Gastroparesis o le ituaiga suka.

Faʻaiʻuga

Suesuega faʻasolosolo i fualaau faʻasaina sa faia faʻaauau. O tagata tomai faapitoa na mafai ona suʻeina aafiaga uma o Victoza. E pei lava o soʻo se isi vailaau faʻasaina, o le vailaau faʻasolosolo i le liraglutide e ono mafua ai aʻafiaga. E mafai ona e aoao atili e uiga i mea e le manaomia o le tino e ala i le faitauina o faʻamatalaga i le laulau.



Laʻau po o le okeniFaʻailoga poʻo ni faʻafitauli matuiaE faʻapefea ona taatele i le faiga
Malosiaga o le tinoFaiga faʻaleagaina o tupuaga eseeseE masani lava
Faʻatonuina le polokalamaAnaphylactic periodE seasea lava
MetabolismAnorexia, o le faʻaitiitia o le manava, o le faʻafitauli o le faʻamalaloinaE seasea
Nervous systemOotiaE masani lava
Fale gasegaseNauseaE masani lava
GaggingE seasea
General dyspepsiaE masani lava
Faʻanoanoa i totonu o le vailaʻau faʻasolosoloE seasea
FaʻailogainaE seasea
Lavea vavaeE seasea
Vaʻaia o gastritisE masani lava
TotoinaE seasea
PaʻuE masani lava
Pancreatitis (o nisi taimi o le pancreatic necrosis)E seasea lava
LotoTachycardia laitiitiE masani lava
Paʻu o le paʻuUrticaria, itching, isi faʻafefeE seasea
Fatuga ma le polokalama o le urinaryRenal e le afainaE seasea lava
Nofoaga e faʻatautaia ai le fualaau faasainaFaʻatonuga laitiE masani lava
Tulaga lauteleMalaise, vaivaigaE seasea lava

E uiga i togafitiga faafomaʻi

Victose faʻaitiitia le aoga o le digoxin pe a ave nei vailaʻau faʻasaina i le taimi lava e tasi. E iai foi se aafiaga faapena e matauina i le tuufaatasiga ma le lisinopril.

E mafai ona saogalemu le vailaʻau faʻatasi ma fualaau faʻamalosi, o fualaau o le manava o le fananau mai.

E tusa ai ma iloiloga a fomaʻi, Viktoza mo le mamafa o le mamafa e tatau ona ave ma le faʻaeteete tele ma e le faaopoopoina i isi fualaau e mafai ona aʻafia ai le kulūkose i le tino.

Auala e ave ai Victoza

O le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina e avea o se inisiua faʻavave i le aso. O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina e le o noatia i mea taumafa. Afai ei ai sau faʻafitauli i le tui, e mafai ona e iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga le sisiua ma se peni ma Viktoza mai lau fomaʻi.

O le meafaigaluega e faʻatau i taimi uma i se fua saʻo ma i se tuila, faigofie mo le faʻaaogaina i soo se tulaga. Victoza e mafai ona tusia i "manatu" nei:

Afai e tatau ai, o vaega o loʻo faʻataʻitaʻiina ai le vailaʻau, faʻapea foʻi ma le taimi o le tui, e mafai ona suia i le faitalia a le tagata maʻi. O le aotelega o le togafitiga o le a tumau pea e le suia. O le fualaau faasaina e matua le taliaina e faaaoga mo le puleaina o le tino.

Ole fua muamua e le tatau ona sili atu i le 0.6 mg o mea gaosi i le aso. I le vaiaso muamua, e mafai ona faasolosolo lemu le laʻititi o le metotia i le 1.2 mg. O le tau aupito maualuga e faatagaina i tulaga tulaga ese e 1.8 mita i le tuʻituʻi.

Auala e taulima ai se tui

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i le faiga o se vaifofo (6 mg i le 3 ml o le vai), tuʻuina i totonu o se peni tui. O le algorithm mo le faʻaaogaina o le oloa faʻamalositisi e faapenei:

  1. O le pulou puipui e vavaeeseina lelei mai le suauu.
  2. Mai se nila faʻaaoga e aveese le pepa.
  3. O le nila o loʻo tui i luga o se tui.
  4. Aveese le pulou puipui mai le nila, ae aua le togi ese.
  5. Ona tatau ai lea ona aveese le nila o le pito i totonu (lalo o le nila).
  6. Iloilo le soifua maloloina o le suauu.
  7. O le togi o loʻo faasolosolo malie, filifili le metotia. E tatau ona i ai i le tulaga e tasi le faailoga o le fua o le faailoga siaki.
  8. O le suauu e siakiina ma le tolaula, faʻapipiʻi lemu le fagu ma le tamatamailima. E faʻamalosia le togafitiga aua e mafai ai e oe ona vave faʻavaveina le faʻaleleia o le ea i le fofo.
  9. E tatau ona faia le tui i le "tolaula luga" ma tuʻu le "amata" i ni nai taimi. O le togafitiga e faia seia oo i le "zero" i luga o le faailoga, ma o le mata o le vai e vaaia i le pito o le nila.

I le taimi lava lea aʻo leʻi tuiina, e tatau ona e toe mautinoa e filifilia le saʻo saʻo. Ina ia faʻaaogaina le vailaʻau, e fesuiaʻi le tuila ma faʻapipiʻi se nila i lalo o le paʻu. Faasolosolo filemu ma lemu le amataga o le amataga. O le vaifofo e tatau ona sosolo malie i lalo o le paʻu mo le 5 i le 7 sekone.

Ona toso malie mai lea o le nila. Ua tuʻu le pito i fafo o le pusi. E matua faasaina ona paʻi i le nila ma ou tamatamailima. Ona faʻasolosolo lea o le elemene ma lafoai. O le syringe peni lava ua tapunia ma se pulou faapitoa.

Lykamo ma Victoza

E masani lava ona tulai mai le fesili, o le a le eseesega i le va o Lixumia ma Victoza, o fualaau faasaina e filifili ai mo le tau faasaga i le oona ma faaaliga o le maʻisuka. Viktoza i le taua e faatatau i fualaau taugata e faigata ona faʻatau mo le faʻaaogaina i aso taitasi. O se tasi lenei o mafuaʻaga latou te taumafai ai e suia le fualaau sili ona aoga ma saogalemu atoatoa i isi auala.

Lixumia o se fualaau faasaina ua faatonuina mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka faatasi ai ma le metformin. Afai e faatonutonu e Victo le maualuga o le kulukose ma le glucagon, ona mafai ai lea e Lixumia ona galue i le tasi le itu - e ala i le fetuunaʻi o le maualuga o le kulukose.

O le isi eseesega taua, lea i nisi o tulaga e mafai ona mafaufauina o se toe iloga taua o le faʻaopoopoga i mea taumafa. O le fualaau faasaina e faia i se itula ao lei faia se taumafataga i le taeao po o le afiafi, lea e le masani ona faigofie. I le tulaga o Victoza, e mafai ona faia le inisiua i soo se taimi talafeagai.

I se tulaga lautele, o faʻamaoniga, faʻamaoniga, faʻaogaina ma faʻaogaina tulaga o sauniuniga e talitutusa. O se kopi gaosia o le GLP o loʻo faʻaaoga e faʻaititia ai le mamafa i le faʻaoga tasi-lerapeutic regimes. I le atoaga, e mafai ona suia Liksumia e Viktoza, ae o le sui e le tutusa. Mo le tele o faʻasalalau, o le vailaʻau mulimuli e sili atu ona manaia mo le foia o faafitauli togafitiga.

Baeta poʻo Victoza: mea e filifili ai

O le isi fesili autu e sili atu nai lo Bayet poʻo Viktoza. Baeta o se amino acid aminopeptide. E ese le eseesega mai le vailaʻau faʻasolosolo mai Victoza, o loʻo galue malosi, ae faʻamaʻo faʻalua uma uiga o lenei vailaʻau. I le sailiga mo "Victoza saoloto," o le aminopeptide e le mafai ona taʻua o le filifiliga sili ona lelei. E sili atu le tau nai lo se vailaʻau e faʻavae i luga ole luga ole lalata.

Ae ui i lea, o loʻo i ai eseesega lea e taugata ai le taulai faapitoa. O le vailaau faasaina o le Baeta e manaʻomia ona faaluaina i le aso.

I totonu o le itula, e tatau ona taooto se tagata, ma faʻasolosolo lemu le vailaʻau i lalo o le paʻu.

O se faʻaaliga taua lea e tatau ona amanaia pe a filifilia le elemene tutotonu o togafitiga mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Victoza e sili atu le taugofie nai lo le Baeta, ma e faʻalauiloaina foi le faigofie.

O le faʻamaoniaina o se faʻamaoniaptide nai lo le olega ole aoga pe afai o le tino o le maʻi e mafai ona togafitia togafitiga ma se fualaau taugata, e le amanaʻia Victoza aoga.

Viktoza ma le ava

O le tuufaatasiga o soo se mea tau vailaʻau ma meainu malosi e masani ona le manaomia. Mo le maʻisuka, o latou tulaga faʻaleagaina o se vaega taua o le olaga. E tatau ona e taulimaina le kulukose le tumau i taimi uma, o lona uiga e te manaomia le faʻamautuina oe lava i meaʻai ma mea inu malosi.

O le ava malosi i le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka faapitoa lava. O le inuina o le ava malosi e mafai ona taʻitaʻia ai le tagata maʻi o le a faʻafuaseʻi ona maua ni faʻamaʻi pipisi - o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e paʻu malie.

O lenei aafiaga e faapitoa lava le faalauiloaina pe afai o le ava malosi o loo i ai i se manava gaogao, faatasi ai ma sina aofaiga o meaai, po o le tele o le ava malosi ia te ia lava e manaia tele.

Soo se mea e inu ava malosi e faʻaleleia ai le gaioiga o inisalini ma fualaau e faʻaitiitia ai le insulin. E le gata i lea, o le tele o mea o iai i le ava malosi ei ai sona aafiaga faʻapitoa i le ate - faʻaitiitia le taua o le kulukose.

O le lamatiaga o le pepelo (tusa lava pe oʻo i le hypoglycemic coma) e faʻaateleina pe afai, pe a uma le inuina o le ava ma le aloese mai meaai, o le tagata maʻi e feagai ma le mamafa o le tino. E matua faasaina le faia o tui tele o le ava malosi i le afiafi ma ia faia soo se fualaau e tuuitiitia ai le kulūkose. I le tulaga o le moe, o le ituaiga tino o le hypoglycemia e mafai ona atiaʻe.

E ui lava o le fualaau faasaina Victoza e iloga i se ituaiga faapitoa o aafiaga o le vailaau oona ma "atamai" e faatonutonu ai faiga uma i totonu o le tino, e le tatau i se tasi ona galo o le tuufaatasiga o vailaʻau ma le ava e masani ona tauaveina ai se taufaamatau.

Faatonuga faapitoa

Togafitiga ma le liraglutide solution e tuʻuina atu faatasi ma le faʻatagaina faʻatagaina o sauniuniga papapu, meaʻai ma le gaioiga faaletino. A le o lea, o le togafitiga o le a iai se faʻafitauli vaivai ma le le mautonu.

O le fualaau faatonuina e le tatau ona sili atu, ma e le tatau ona faʻaaogaina fualaau mo isi faʻamoemoega, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 poʻo mo le faʻamoemoega o le faʻavasegaina o mamafa mo le gaʻo. I tulaga uma e lua, e mafai ona tupu se aafiaga lē faamoemoeina.

E le fautuaina e tagata e taumafa taumafa meaʻai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o mea e gaosia ai le hypoglycemic i tagata o loʻo mamafa tele ma e le o iloa le tala.

E ui lava i le tau maualuga, o Viktoza e lauiloa i le maʻisuka, ae ina ia maua le iuga e manaʻomia e aunoa ma se aʻafiaga leaga, e tatau ona e mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina. E tatau foi ona maitauina o Viktoza e i ai sona aafiaga faʻaletonu (e tatau ona amanaia ma togafitiga faʻapitoa).

E le taliaina le tuufaatasiga o le ava malosi ma Viktoz, talu ai o le alcohol ethyl alcohol e faaleagaina ai sela o le pancreatic, e faaitiitia ai le latou pule faitalia. E le gata i lea, o le maʻisuka e tatau ona taʻitaʻia ai se soifua maloloina, teena, ma isi mea, mai le inu ava.

Faʻaiʻuga

O togafitiga faʻatasi ma le liraglutide e tuʻuina mai faatasi ma le atinaʻeina o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract and neurology. Masalo o foliga mai o le vomiting, faʻalavelave, manava manava poʻo le tiga i totonu o le manava o le manava pe a uma le togafitiga o fualaau. O le ulu tiga ma le vevela e le o taofiofia. Na maitauina foi:

  • hypoglycemia,
  • mafaufauga talafeagai
  • faaitiitia po o le leiloa o le fiaai,
  • mamafa tele le leiloa
  • afaina i le nofoaga o tui.

E seasea lava (ae le o vavaeeseina) o loʻo i ai le faʻafitauli o le manava ma le faʻamaʻi pipisi.

Faʻamatalaga mo Viktoza

Faʻasalaga: Faʻamatalaga mo pulega faʻapitoa

Irina (iloiloga lelei)

Mo le faʻaitiitia vave o le gau.

Na maua aʻu i se faʻamaʻi endocrinological e fesoʻotaʻi ma se faʻaletonu o le lauroid. Na fai mai le fomaʻi e muamua ona e manaʻomia le leiloa o le mamafa, ma faʻataunuʻu Viktoza i le manava. O le fualaau faasaina ua afifiina i totonu o se peni, o le peni e tasi e tusa ma le masina ma le afa. O le vailaʻau ua tui i totonu o le manava.

I le popofou o le injections sa maʻi tigaina o ia ma sa faigata ai ona 'ai se mea. Mo le masina muamua e 15 kilokalama, ma mo le isi lona lua 7. O le fualaau faasaina e aoga tele, ae o togafitiga e tau tele. A maeʻa ona faʻaaogaina le tino, e leʻi oʻo mai aʻafiaga i itu.

E sili atu le faʻaogaina o ni nila vavalalata mo se tui, talu ai o mea leaga e tumau mai le umi.

Alexandra (iloiloga le faaituau)

O le fualaau faasaina e taugata tele, ma i totonu o le afifi e na o le 3 tui. Ae e le mafaamatalaina le faʻamafanafanaina - e mafai ona e faia ni inisiua, i soo se mea. Sa ou tuiina i totonu o le suilapalapa, o le tuilani o le syringe e maualuga lona taua, mafiafia, e toetoe lava leai se tiga.

O le fualaau faasaina lava, pe a faʻafoe, e le maua ai foi se tiga, ma o le mea e sili ona taua, o Victoza ei ai sona aafiaga ofoofogia. O loʻu suka, e tusa lava pe a faʻaaogaina fualaau faasaina e 3 e leʻi pa'ū i lalo ifo o le 9.7 mmol, i le aso muamua lava o togafitiga ma Viktoza na paʻu atu ai i le 5.1 mmol fiafia ma tumau pea mo le aso atoa.

Sa i ai le le mautonu i le taimi lava e tasi, sa ou maʻi i le aso atoa, ae ina ua mavae ni nai aso o le faaaogaina o fualaau faasaina na alu ese. Ae ui i lea, ina ua mavae le 2.5 vaiaso o le faaaogaina o Victoza, na ave aʻu e se falemaʻi ma le tiga tiga o le manava. O le suʻesuʻeina ma le tino pancreatitis, na avea ma se itu o Viktoza.

Oi, sa tatau ona ou lafoaia o ia ona o lenei mea.

Olesia (iloiloga le lelei)

Taumafa taugata

Ou te iloa o lenei fualaau faasaina e lauiloa i isi atunuu. O tagata e maua i le maʻisuka o loʻo faʻatauina i luga i se pusa, o lea e le matamuli ai tagata gaosia e uiga i le soona fai. E tau e 9500 ru. mo se peni e tasi e aofia ai le 18 mg o le liraglutide. Ma o le mea aupito sili lenei, i nisi falemaʻi 11,000 o loʻo faʻatau atu.

O le a le mea sili ona faanoanoa - E leai se aoga ia Viktoza. O le maualuga o le suka o le toto e leʻi pa'ū ma o le mamafa o loʻo totoe i le tulaga tutusa. Ou te le manao e tuuaiina le au fualaau faasaina ona o le le atoatoa o a latou oloa, e tele naua ni iloiloga lelei, ae e pei lava o aʻu. E leʻi fesoasoani.

O aʻafiaga e aofia ai le gaioiga.

Anyuta (iloiloga lelei)

Faʻaolaina mai le maʻisuka

"Victoza" na tofia muamua ia te au i le falemaʻi. O nisi o faʻamaʻi na faia foi iina, e aofia ai le maʻisuka malosi, apnea, gaʻo, ma le hypoxia o le faiʻai. Latou te tuʻu le "Victoza" mai aso muamua, o le tui e faia i le manava. I le taimi muamua, o le tele o aʻafiaga na faʻaalia: o le agavaʻavaʻava, leu, vomiting. O le masina mulimuli ane, ua muta ai le vomiting.

E ui i lea, faatasi ai ma lona faʻamuamua, e tatau ona e le toe taumafa, mai se ituaiga taumafataga, o le a oʻo lava ina faʻaleagaina lou manuia. O le fua faasolosolo e faasolosolo malie, pe a tupu mai mea ua fai ma vaisu Mo le tele o masina sa leiloa loʻu 30 kilokalama, ae o le taimi lava na ou le toe tuiina ai le fualaau faasaina, e lua kilokalama na toe foi mai.

O le tau o oloa uma e lua ma le nila e tele, 10 mano mo peni e lua, tui o le afe afe mo le selau fasi pepa. I se vaega, na ou mauaina le fualaau faasaina mo le saoloto, ae le o tagata uma ua maua lenei avanoa. Ina ua mavae le ono masina o loʻu mafatiaga, o suʻega na faʻaalia ai e leai sou maʻisuka! O le mea moni lava, na tulaʻi mai i le talaaga o se maʻi ma o Victoza na fesoasoani e foia.

Tau lava e te le faʻaaogaina lenei meafaigaluega e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

Nadezhda (tali lelei)

Faʻamaʻo le suka ma faʻaitiitia le mamafa

E i ai loʻu maʻisuka ituaiga 2, o loʻo ou faʻaaoga Victoza mo le silia ma le tausaga i le taimi nei. O le suga sa muamua lava 12, ina ua uma le fualaau faasaina i le 7.1 ma tumau i nei numera, e le maualuga maualuga.

O le mamafa i le fa masina na alu i le 20 kilokalama, e le toe tulai. E lagona le mama, o se meaʻai ua faʻatuina, e sili atu ona faigofie ona pipii i se taumafataga.

O le fualaau faasaina e le afaina ai soʻo se itu, sa i ai se mea e le malie, ae na vave ona pasia.

Vladimir (tali lelei)

Ou te ave ma le maʻisuka ituaiga 2

E i ai loʻu maʻisuka ituaiga 2, lea na faʻaalia mai ia te au pe a mavae le 40 ona o le gaʻo ma le mamafa tele. I le taimi nei, e tatau ona ou mulimuli i se meaai paleni ma faʻamalosi togafitiga faʻapitoa e ave ai loʻu mamafa i lalo o le puleaina.

I le avea ai ma fualaau faasaina, na faatonuina e fomaʻi Viktoza, lea e faaitiitia ai le mamafa o le kulukose i totonu o le toto, i luga o se manava gaogao, ma pe a uma ona 'ai. I le taimi nei, o na o nei vailaau, ou te alu i luga o se taumafataga ma faia aʻoaʻoga faaletino. O le fualaau faasaina e faigofie i le mafai ona faia i lea taimi i lea aso e aunoa ma le nonoa i meaai.

O Victoza ei ai se peni tui tele lava, e faʻafaigofie ai ona faʻaofiina. E le leaga le vailaʻau, e fesoasoani ia te au.

Olga (iloiloga lelei)

Na amata ona ou faaaogaina Viktoza 2 masina ua mavae. Sa tumau le suāuʻu, e le faʻafefe, sa i ai le tiga i le paʻu, ma le silia ma le 20 kilokalama, ma e sili ona lelei ia te aʻu. I le vaiaso muamua o le suʻeina o vailaʻau, na ou lagona le inosia - sa ou faʻavalea, faʻapitoa (aemaise i le taeao).

O le endocrinologist na filifilia Viktoza e oso i totonu o le manava. O le inumaga lava ia e le afaina, pe afai e te filifilia le nila saʻo.Na amata ona ou aveina Victoza ma le itiiti ifo i le 0.6 mg, ona sosoo ai lea ma le vaiaso mulimuli ane na faateleina le fomai i le 1.2 mg.

O le tau o vailaʻau, tuʻu lemu, manaʻo e avea ma tagata sili, ae i loʻu tulaga e le tatau ona ou filifili.

. LekOtzyvki.com / O faʻamatalaga uma e tuʻuina atu mo faʻamoemoega faʻamatalaga ma e le mafai ona faʻaaogaina o se fautuaga mo togafitiga.

Afai e mafai ona faalēaogāina le inisalini - e tatau ona faalēaogāina, pe a fai e le mafai, ona ono le tatau lea ona faʻasalaina. O ai o tatou togafitiga?

O le mea moni, o loʻo i ai le faʻamaoniga o le faʻatonuga o le faʻatonuina o le faʻaopoopoga i le faʻaopopoina i le ata ().

Tuua Lau Faamatalaga