O le suauu maa mo le maʻisuka na faʻaaogaina ma togafitiga

O le suauʻu maʻa, e aofia ai ituaiga ituaiga alumina, mo le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo i ai se aoga aoga i luga o metabolism, toe faʻaleleia le maualuga o vitamini, minerale ma elemene e le o maualalo i le maʻi. Ae o nei mea e le o aʻafiaga aoga uma o mea masani. O loʻo i ai se faʻamalologa, faʻasolosolo, faʻafouina ma le faʻamalosia o le faʻamalosia. O se vailaau sili ona lelei ma le faʻamaʻi.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Le aoga o le suauu maa mo le maʻisuka

Pe a togafitia le maʻisuka ituaiga 2 ma le suauu maa, o le a mafai lava ona ausia le taunuʻuga pe afai e maitauina fautuaga uma a le fomaʻi mataʻituina, o le faasologa lea o fualaau faasaina, meaʻai, ma le pulea o le suka. O lenei faʻamaʻi e tupu ona o le le lelei o le galueaina o le pancreas, pe a amata ona maua le inisalini itiiti, o le faafitauli lea e taua ai le malosi, e pei ona taʻua ai le vailaau, taua. O se numera tele o iloiloga lelei e fautua mai ai o le faaaogaina tatau o le fualaau faasaina e mafai ona togafitia ai le maʻisuka.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Faʻavae ma meatotino

O le brashun o loʻo i ai se faʻasologa o le totoina:

O lenei mea e mafua mai i le nofoaga na afua mai ai, o le suāuʻu maa e maua i luga o mauga, e tipi mai papa. Faʻatau i le mamanu mamanu i foliga o le paʻu po o fasi vaega laiti. E i ai se lanu lanu, mai le lanu samasama-paʻepaʻe i le paʻu o le mūmū, e faʻatatau i le nofoaga o le toesea ma le ituaiga o loʻo i ai. E faʻaaogaina o se fofo mo tagata lautele mo faʻamaʻi pipisi, latou te togafitia le maʻisuka ma fusi. O le tele o faʻaaogaga e mafua mai i le gafatia e faʻalautele ai galuega puipui a le tino ma faʻamalosia ai le toe faʻafouina o le natura i le telefoni feaveaʻi.

Faʻafefea ona faʻaaoga saʻo?

O le maʻisuka ituaiga 2, 2 kalama o le suāuʻu maa e tatau ona solo i totonu o le 2 lita o le vai ua tunu. Tuu le faʻamalosi mo ni nai aso. Faʻailoga ma lafoai le tuʻuaʻiga. Inu le mea e maua ai le sua suamalie i le tolu taimi i le aso ao le i faia taumafataga. O le togafitiga e 80 aso. Ae aua le galo e uiga i le matauina o fautuaga a le fomaʻi, e leai se mea e tatau ona e lafoaia meaai ma fualaau faasaina.

O afea e le tatau ai ona e faʻaogaina lenei togafitiga?

E ui i faʻamalologa uma o le mama mummy (o le isi igoa mo le suauʻu maa), e tele naua mea e teteʻe ai ma nisi faafitauli pe a faʻaaoga sese. E faʻasaina le faʻaaogaina i le i ai o le fusi faamalosi, i le taimi o le maitaga ma le lactation, faʻatasi ai ma le le faʻamaoni i vaega.

Ina ia siaki ni mea e afaina ai, e tatau ona e faʻaaogaina se mea e fai i le mea e fai i le mea e fai i luga o le tulilima mai totonu ma faʻatali se aso. Afai e le faʻaalia le maʻi, e mafai ona e saogalemu e amata togafitiga.

A e ave le vailaʻau, e tatau ona e lafoaia le ava ma vailaʻau. Faatapulaaina le kofe ma le lauti. Aveese le tile ma le siusiu mai i le lisi, pei o le mamoe, puaa, radisa ma le radis. E taua tele le fetuunaiga o le nofoa i le taimi o togafitiga ma se paʻu. Afai ei ai le malosi, o le togafitiga ma le suāuʻu maa e solia, talu ai na o le faafitauli na mafua ona o le suia o le faʻaaogaina.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Suauu maa - o le a le mea ma oa togafitiga?

O le suāuʻamea o le maʻa (o le brashun, mountain resin poʻo, e pei foi ona taua o le peetically, "loimata o mauga") o se mea malosi o se kulimi, lanu paʻepaʻe pe samasama, o loʻo faia i luga o puipui ma vili papa. O la latou faʻamatalaga, o CMs o le alumina.

O le tulaga tonu o le mafuaʻaga o lenei mea masani e le o masani i le saienisi. Ae ui i lea, na matauina e tagata o loʻo nonofo i le lotoifale o loʻo i ai pea ia'oti o le vao e lūlūina le papa i luga tonu o nofoaga o loʻo i ai lenei nofoaga masani.

E tusa ai ma le tele o tagata faʻamalolo na faʻafefeteina le Initaneti, e mafai e le suauu ona togafitia moni faʻamaʻi uma, mai le malulu ma faaiʻu i le oncology. O le mea e leaga ai, e leai ni mea moni moni o le faʻaolataga e ala i le fesoasoani mai o le alumina, o le mea lea e matuā masalosalo lava fomaʻi e uiga i lenei ituaiga panacea.

O mea faʻamalolo o le suauʻu maa

Ae ui i lea, o tagata o loʻo faʻatulagaina faʻamaonia faʻamaonia e faʻamautinoa o le fesoasoani o le mauga e mafai ona toe maua mai:

  • afaina o le tino
  • afaina o le tino
  • o aʻafiaga o le uamea uamea,
  • faafitauli i le maskloskeletal system,
  • gasegase gynecology,
  • afaina o le gutu prostate,
  • vaivai
  • malulu ma le tiga o neoplasms.

O le mafai gafatia e le CM ona faʻavavevaveina ai le faʻamalologa o faʻamaʻi, faʻapipiʻi faʻasolosolo, tuʻimomomoʻa ma ponaivi o le ponaivi.

Le faʻaogaina o fatu o le helba mo le maʻisuka ma le paʻu o le mamafa

I le amataga lava o le atinaʻeina o tagata soifua, e le gata ina fafagaina ai laau, ae laveaʻi i latou mai faʻamaʻi eseese.

O mea faʻamalolo o helba, poʻo hay fenugreek, fenugreek, ua lauiloa talu mai le taimi ua maeʻa.

O lenei laau ua faʻamautuina lona tulaga i le kuka, togafitiga faʻalaʻau, cosmetology. Leitioa a taʻua Helba o le masiofo o vailaau o vailaau anamua.

O le a le helba?

Hay fenugreek, poʻo le helba (igoa i sasae o le igoa), o se fale taʻitasi e iai le manogi malosi mai le aiga legume, o se aiga vavalalata o le clover ma le clover.

O se togavao e 30 cm ma luga. E i ai se aʻa taua malosi. O lau e talitutusa ma na o le uumi, tolu.

Fenugreek fugalaau e laiti, lanu samasama, e taʻitoʻatasi pe taitoalua foi ile pito o lau. Acinaciform fua, e oʻo i le sefulu centimita le umi, e tusa ma le 20 fatu. Fenugreek fuga i le tautotogo ma le amataga o le taumafanafana.

Auala e faʻaaoga ai le suāuʻu maa

Talu ai o le brashun e mafua i le ituaiga o alum-alumini alum, e mafai ona aofia ai se aofaiga tele o metals - calcium, potassium, iron, zinc, chromium, magnesium. I le fua saʻo, o nei minerale e mafai ona maua ai le lelei i le tino, ae o lo latou saogalemu i le siosiomaga ma le talileleia e faalagolago i luga o le nofoaga o le aveeseina o mea, ma e le mafai ona iloa lelei le tagata maʻi.

E le gata i lea, o mea leaga e pei o le lime, oneone, o le pefu e mafai ona i ai i se mea masani. O le mea lea, e mafai ona faʻaaoga sauniuniga e faʻavae i luga o le suāuʻu maa i totonu naʻo lalo o le malosi o le lelei o oloa ma faatasi ai ma le faʻatagaga a se fomaʻi.

I fafo atu, e mafai ona faʻaaogaina le suāuʻu maa e fai ma mea e faʻapipiʻi ai mea faʻapipiʻi ma togafitiga faafomaʻi, faʻapena foi mo faamoemoega faʻaleleia mo le siitiaina o fale o le paʻu ma tausia le matagofie ma le soifua maloloina o lauulu.

O le polokalame mo le faʻaaogaina o le suāuʻu maa e matua faigofie lava - e tatau ona e inuina se ipu vaifofo faʻamalolo e faavae i luga 3 taimi i le aso. Ina ia maua se vailaau masani, mulimuli i lenei fua:

  • Vaevae le 3 g o le paʻu i le 3 l o le vai mafanafana,
  • feoloolo lelei ma alu e faʻaaoga seʻia oʻo i le alofa, tuu le fagu i le vai i se mea malulu,
  • A maeʻa aso e lua, faʻaeteeteina le fofo ile gau gau.

Tausi le meaʻai i le pusaaisa, ae le sili atu ma le 10 aso. O le umi o togafitiga e 1 le masina, a maeʻa ona faia lea o se malologa. I le aotelega, e oo atu i le 4 vasega o taualumaga e mafai ona maeʻa i le tausaga.

"Loimata o mauga" na maua ai la latou talosaga i le fale o le cosmetology. E faʻavae i luga o nei mea e faʻafefiloi ai minerale, e mafai ona e faia ni masini faʻamamaina, o le a fesoasoani e mūmū ma fulafula i lalo o mata, sola lelei se laina lelei o maunu, faʻaleleia le fausaga o le lauulu ma puipuia ai le leiloa o lauulu.

Totoga 1. Afai e te mafatia i le faʻateleina o le mago o le epidermis, matou te fautuaina oe e susu lou foliga i se faʻamalama KM (3 g i le 3 l). E sili atu ona lelei le faʻatinoina o se faiga i le afiafi, aʻo leʻi alu i le moega.

Totoga 2. I le tulaga o le mumu i totonu o le mata, faʻapipiʻi swabs cotton i totonu o se tali mafanafana o le brashun i luga o laumata. Taofi mo le 10-15 minute, ona fufulu lea o ou mata ile vai malulu.

Totoga 3. Faʻasolosolo 1 le polotini mai se moa fou moa, faʻaopopo le 3-5 gogo o le KM i le foam, faʻafefiloi ma faʻaoga le masini i luga o foliga na fufulu muamua mai le faiga. Taʻu i lalo ile malologa mo le tusa ma le 10 minute - i le taimi lea o le a "faʻamalosi" lou paʻu ma avea ai ma mea e sili atu ona ola ma fou.

O faʻamaʻi faʻapitoa e sili ona leaga o le tino lea e aumaia ai le tele o tiga i taimi o togafitiga ma e masani lava e le mafai ona faʻamalolo. O le fefefe mo le olaga o se tagata ma le le lava o le lamatiaga o le leiloa o le soifua maloloina o se tagata e faavavau e liliu ai tagata mamaʻi i isi metotia o togafitiga i le faamoemoe o le taofia o le tuputupu ae o maʻi oona ma aumaia ai se toe foi mai.

O se tasi o nei metotia (matou te toe fai - e le faʻamaonia e le saienisi aloaia i soo se auala), ma o togafitiga i le suauu maa.

  • I le tulaga o le kanesa o le susu, ia saunia se fofo o le fofo mai le 3 g o le paʻu mama mama mo le 600 ml o vai ua tunu. Ave se vai i totonu o le sipuni siva 3 taimi i le aso. E le gata i lea, ia faʻaaoga se paluga mai se faʻafefiloi o le 3 g KM, o se ipu vai ma se sipuni sipuni o le meli i le nofoaga o le faʻaleagaina o faʻamaʻi.
  • Mo le gaioiolosi auala i totonu o le ate, inu se vaifofo o le 3 g o se vailaʻau ua solo i le 1 lita o vai.
  • Mo neoplasms leaga i totonu o le faʻasaʻo, ia faʻaaoga se oloa faʻapitoa - 3 g paʻu i le 500 ml o le vai. Mo le lelei, e mafai ona e faʻaopopoina sina meli.
  • Mo le kanesa o le paʻu, faʻafefiloi le 1 g o le suāuʻu maa ma le 100 ml o vai mamā, muamua ma faʻapipiʻi. Vaevae vaega laiti o fualaau faafomai i le fofo ma fai ni meaʻai po o ni solo o vaega ua afaina.

E ui lava i lo latou talitonuga le mafaatusalia i le mana faavavega o le mauga, e ioe uma ai tagata togafitiga masani e le tatau ona tuuina atu i fanau laiti ia ituaiga maa i soo se ituaiga. A maeʻa le tauleʻaleʻa (mai le 14-16 tausaga) E mafai ona inu le KM i se aofaiga e le sili atu i le 2-3 ipu kuka i le aso.

E taua le taua o le taimi lea e tutupu ai suiga iloga i totonu o le tino o le tamaititi, o lea e mafai ai ona faigata le vaʻai i taunuuga atonu e tupu mai o se taunuuga o fualaau oona.

O le tuufaatasiga o le suauu maa e aofia ai se aofaiga faapitoa o le calcium masani - o se minerale e tatau ai mo le masaniga masani o la tatou skeletal system. O lenei mea moni e mafai ona faigofie ona faamatalaina le aoga o le aveina o le CM i le tele o manua ma ponaivi ponaivi.

Ae peitai, e taua le iloa o le sili atu o le calcium i totonu o le tino e mafai foi ona tau atu i faafitauli o le soifua maloloina - o le a afaina ai fatugaʻo, o le gasegase, o vaivaiga lautele o le a aliali mai, ma o le a matua leaga lava le tulaga o le mafaufau.

Mo le gau o le mamafa

O le suauu mama o le maa e faʻamautuina ai le metabolism, lea e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le tino o meaʻai ma toesea ai le faʻaaogaina o pauna. O mea aoga o loʻo i totonu o le oloa e faia mo le leai o ni minerale i le tino o le tagata, ma faʻaitiitia ai le leaga o aʻafiaga ogaoga o mea taumafa.

Faatasi ai ma se paleni taumafa, faatasi ai ma le faaitiitia o gaʻo ma meaʻai gaʻo, e mafai ona faʻaaogaina le KM e avea o se fesoasoani faaopoopo faaopoopo e faʻaitiitia ai le maualuga o le "leaga" cholesterol ma fesoasoani ai i le tau faasaga i le gaʻo.

O le maʻisuka e aʻafia i le vaega o faʻamaʻi pipisi e mafua ona o le le mafai e le tino ona gaʻo atoatoa le kulūkose. Faatasi ai ma le leai o ni a latou lava hormone, insulin, o le faateleina o le toto suka e tupu, lea e mafua mai i ni tulaga matautia, e oo atu i se maʻi o le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le suauʻu maa i soo se ituaiga e le mafai ona afaina ai le gaosiga o le inisalini, o le mea lea, o le a le fesoasoani i soo se auala e faʻaleleia ai pe faʻaleleia le lelei o ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2.

Totoga: Faʻasolosolo 3 g o le paʻu KM i le 2 lita o le vai, ia faʻamavae ma ave le 150 ml mai le 2 i le 3 taimi i le aso mo le afa itula ao le i faia le taumafataga. O le umi ole togafitiga e faʻalagolago i le malosi o le faʻafitauli o le maʻi. Aʻo faagasolo le vasega, e tatau ona faʻaauau le togafitiga fautuaina e le endocrinologist ma fuaina i taimi uma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Meaʻai mo le maʻisuka

  • E uiga i tulafono
  • E uiga i le faʻaitiitia o kalori ma vitamini
  • E uiga i fautuaga

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le taumafataga masani o meaai ei ai sona tiute faapitoa. E toʻatele tagata atamamai e mautinoa o loʻo i ai ma lona fesoasoani o le togafitiga o le a sili ona atoatoa. Ae peitai, pe a maua le maʻisuka, e tatau ona usitai i tulafono manino e fesoasoani e faatumauina le tulaga lelei o le ola maloloina o le maʻisuka.

E uiga i tulafono

E pei ona e iloa, o le maʻisuka ituaiga 1 e tuusao faʻatasi ma le le lava o le gaosiga o le inisalini i le pancreas. I lenei tulaga, i le noatia ma le fai fuafua i tulafono uma o le a tuʻuina atu mulimuli ane, o le fesuiaiga i se taumafa matagofie ma le avoka e mafai ona fesoasoani tele i le faʻaitiitia o le tui o le inisalini.

I le tulaga lava lea e tasi, pe a maua le maʻisuka ituaiga 2, lea e fesootaʻi ma le faʻaitiitia o le tino ma siama ile inisalini, o se togafitiga faʻamaoni pe a uma ona sui i se taumafa taumafa lelei e sili atu. E mafua lenei mea ona o le mea moni e sili atu i le taimi, o le maualuga o le lagona o le tino i le hormone e faateleina.

O se taumafataga mo ituaiga uma o le maʻisuka o loʻo i ai se galuega faʻafesoʻotaʻi. E pulea le tafe o mea faasaina ma mea aoga i meaai i totonu o le tino. O meaai lelei i le maʻisuka malosi (DM) o le ki lea i togafitiga manuia i le lautele.

Faʻatasi ma se tikeri malu o le maʻisuka ituaiga 2, o meaʻai paleni o le auala masani lea e togafitia. O le maʻisaga ma le ogaoga o le maʻisuka (2 tone) e manaʻomia ai le tuʻufaʻatasiga o mea taumafa ma inisalini injections poʻo suālaʻau maualalo.

O fua uma o togafitiga faʻapitoa i le tuufaatasiga e i ai se aafiaga lelei i le tino, fesoasoani e faatumauina lona faagaoioia. O se mea taua o le togafitiga o meaai. Mo soʻo se ituaiga o maʻisuka, o le tausisia o se mea tatau.

O le taumafa i tulaga taʻitasi e tuufaatasia e se fomaʻi, faʻapitoa le tuʻuina atu o oloa. E masani lava i tagata matutua o loʻo maua i le maʻisuka, e tele le mamafa o le tino - e tatau ona faaitiitia. O le taumafa o le maʻisuka talavou e eseese - e masani lava ona latou maua le mamafa, aua e le lava mo lo latou tuputupu aʻe.

O maʻi uma lava e maua i le maʻisuka e tatau ona masani i mataupu faigofie ae taua o le taumafataga mo le maʻisuka, lea e manaomia ona ia mulimuli ai i lona olaga atoa, ma tulafono mo le faatauina mai o meaʻai:

  • e tatau ona e fiafia i mea o loʻo i ai meaʻai i le taumafataga, pe faʻapefea ona e 'ai ai gaʻo, masini, gaʻo i le aso,
  • aoao e fuafua "iunite falaoa" (o le a tatou talanoaina i auiliiliga auiliili i lalo), mataʻituina le tele o mea taumafa e 'aina, ia amanaʻia le faʻasologa o fuainumera o oloa,
  • e te manaʻomia i taimi uma le suʻesuʻeina ma le faaeteete le tuufaatasiga o mea taumafa o le a e 'ai i mea e teu ai meaai,
  • e tatau ona e faamasani i auala eseese o le kukaina, aua o le aofaʻi o kalori atonu e eseese i le meaʻai e tasi, e fuafua i le faiga o le kuka,
  • e tatau ona suʻesuʻe tulafono o le saʻo lelei o tuʻuina o ipu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o gaʻo vailaʻau faʻatasi ma puluvaga poʻo gaʻo "lelei" (nati, fuālaʻau fuālaʻau) e le faʻapogai ai le faateleina o le kulūkose,
  • 'aua neʻi' ai meaai faasaina e faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o le suka toto e aofia ai carcinogens,
  • i le faagasologa o le 'ai, e le mafai ona e faanatinati: latou te fuaina le fua, aua nei foloina ni fasi pepa e leʻi faamatalaina. Mo le faiʻai ia maua se saturation signal, e umi se taimi (a itiiti ifo ma le 20 minute). O le mea lea e mafua ai ona fautuaina e le au fai meaʻai e tuua le laulau ma se lagona o le fia aai. Seʻi vagana pe a maeʻa le 20 minute e le alu ese le fiaaai, ave sina vaega faaopoopo. O lea e mafai ai ona e aloese mai le taumafa,
  • ina ia mafai ona leiloa le mamafa ma le saogalemu (pe afai e sili atu le mamafa i le maʻisuka), latou te tausia se tusi talaʻi faapitoa, faʻamaumau oloa faʻaaogaina i totonu. O loʻo tusia ai foi le tele o meaʻai.

E ui lava o le taumafa mo le maʻisuka o loo i ai se lisi matagofie o mea faasaina faasaina ma le tele o tapulaa o fuainumera, e le faapea o le tagata ua matua le maua le avanoa e ai, fiafia ai i le taumafataga.

"Itū Paleni"

O meaai mo le maʻisuka e fesoʻotai ma se manatu e pei o se falaoa. O oloa uma lava e matua ese lava mai le tasi i le isi i le tuufaatasiga, vailaau ma le tino. O le "falaoa" (XE) o se "fua" patino.

E tasi le falaoa e aofia ai le 12 i le 15 kalama o meaʻai gaʻo faʻafefiloi e le tino, lea e le faalagolago i le ituaiga ma le tele o le oloa. E tasi le falaoa e taʻitaʻia ai le maualuga o le kulukose i le 2.8 mmol / l, e 2 iunite o inisalini e manaʻomia mo lona faʻaaogaina.

I le gasologa o le aso, o le tino o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona maua mai i le 18 i le 25 XE. E manaʻomia le vaevaeina i latou i 6 faʻasalaga eseese.

Fafaga meaaiQE
faavae 'aiga o le taeao3-5
tausamiga3-5
autu tausamiga3-5
afaina1-2

O meaai mo le maʻisuka e puleaina foi le taimi e maua ai meaʻai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi vaetolu o meaʻai uma e tatau ona paʻu i le 1st ma le 2 o le taeao, 1/3 - mo le malologa, aoauli. O le malologa e mo le 'aiga o le afiafi ma le taumafataga lona lua. E maua e tagata maʻi ni faʻamatalaga auiliili mai tagata e 'ai meaʻai ma endocrinologists.

E tatau ona e 'aina se mea itiiti, ae masani lava, i le tutusa o vaitaimi (itula e tolu). O le mea lea, o le tuʻuina atu o le inisalini ma isi vailaʻau o le a tutusa, e leai ni gaʻo faasili o le a faʻaputuina.

E mafai ona ou faʻatau i se fale talavai?

O le oloa e leai sana tusi faamaonia ma e le o taʻua o se fomaʻi aloaia, o lea e le mafai ai ona faʻatau i se fale talavai poʻo totonu o se faleoloa. O le suāuʻu maa e ofoina atu mo faʻatau faʻatasi i luga o luga o upega tafaʻilagi o kamupanī faʻasalalauga i luga o le initaneti, lea e le mafai foi ona ofoina atu soʻo se pepa talafeagai e uiga i le lelei ma le lelei o lenei oloa.

O le tau o le mauga e maualuga tele - mo se tamai fagu 10 g e tatau ona e totogia e tusa ma le 300 rubles, ma faʻamaonia ma le faʻamaoni e le latou oloa e le o se vailaʻau, o lea latou te le tuʻuina atu ai ni faʻamaoniga pe a faʻaaogaina e avea o se vailaau faʻasaina.

O le mea lea, afai o lau soifua maloloina e faʻavaivaia ona o le ave o lenei vailaʻau poʻo pe afai e faʻateleina faʻamaʻi maʻi, o le ae le mafai ona faia ni faitioga. E le gata i lea, toetoe lava o luga o nofoaga uma e iloa ai o le gaioiga o le brashun e faʻaalia e le tagata lava ia, ina ia sili atu ona leai se tasi e mafai ona faia mo le aveeseina o lenei maʻi poo le maʻi.

O le paʻu o le paʻu (o le suauu kesi arasi) ma le faʻaopoopoga o le suāuʻu maa o se vailaʻau matagofie, o loʻo afifiina i totonu o palasitika poʻo ipu fagu tioata o le 100 ml. O lenei oloa ua gaosia e tusa ai ma TU ma ua faʻatulafonoina e tulafono faatonutonu faʻapitoa mo suauu ma gaʻo oloa, o lona uiga, e le o se mea tau fomaʻi.

E tusa ai ma faʻamautinoaga a le au gaosiga, o le 100% faʻanatura faʻamalolo faʻapitoa, lea ei ai le tele o faʻamalologa ma mafai ona laveaʻi se tagata mai:

  • faafitauli o le vaaiga o le mata,
  • toto maualuga
  • gaioiga faʻapipiʻi ma le faʻaleagaina i totonu o le vaega o meaʻai,
  • i totonu ma fafo o le toto,
  • suiga i le tino,
  • tigā, faʻaleagaina le mafaufau ma le faʻaleagaina o le tino.

Ave le pulupulu e tatau ona avea ma afa o le sipuni i le tolu taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. E tatau ona teuina le oloa i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti pe a le susulu le la, i se vevela e le sili atu i le 20 ° C. Soifua Maloloina - 1 le tausaga talu le aso o le faguina.

O le taofiga o le brashun ma le dihydroquercetin (o se antioxidant o le natura moni) o lona lua lona igoa masani - "Vaʻa mama". O se faʻaoga faʻapitoa lea e faʻaaogaina i le tulaga o le paʻu vai.

O lenei tagatanuu, oloa le faʻamaonia, puipuia o le fausaga natura o vaega uma e lua, ua fautuaina e avea o se fomaʻi togafitiga ma faʻasolosolo faʻasolosolo e iai sona aoga aoga i luga o totoga ma tino o le tino o le tagata.

Faʻasino i faʻamatalaga faʻamatalaga na faʻalauiloa e le au atinaʻe, o le paluga "Vaʻa mama":

  • faʻalauteleina le galala ma le vaʻaia o toto toto,
  • aoga mo le atherosclerosis, osofaʻi o le fatu, taʻavale, ischemia,
  • faʻamaonia le gaioiga o le gaioiga,
  • fesoasoani i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract,
  • e faʻamalosia ai faʻafitauli o le maskloskeletal system,
  • aafiaga lelei i le vaaia o mea vaaia,
  • aveese ia faafitauli o nifo
  • fesuiaʻi uiga o le misa.

Ina ia saunia se faʻamalologa mo togafitiga, e tatau ona e faʻatumu le fagu i le faʻamamaina o vai inu i le vevela o le potu, faʻamalosi le tapuni ma lulu e sili atu ona faʻalelei mea uma. O le faʻatulagaga o le suʻega e 10 pata i le 100 ml o le vai. O le vasega e mai le 15 i le 20 aso, 3 taimi i le aso.

O se fofo ua saunia e tusa ai ma nei tulaga e mafai foi ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina fafo, faʻavaivai ma le faʻafefe poʻo le faʻamalosi.

Suauu manogi - suʻega i le fale

faataape 3 g o le KM i totonu o se ipu vai vevela vevela, faʻaopoopo le laulau e tasi. o se sipuni o le meli masani ma faʻaaoga e avea o se faʻavae mo le togafiti togafitiga. Faʻasaʻu le gau i totonu o le vai ma faʻaoga i luga o le sooga tuʻufaʻatasi pe aafia ai le tino, faʻapipiʻi luga i luga ma se palasitika.

tauaveina le iniseti e faaaoga ai se vaifofo o le suauʻu maa, saunia i le fua faatatau o le 3 g minerale i le 300 ml vai. Ina ia faʻamalosia le aʻafiaga, ia faia ni faʻamalosi ma solo, faaopoopo le 100 ml o le vailaʻau faafomai i le vai. O le faagasologa o togafitiga e oʻo atu ile 15 taualumaga.

Vaevae le 3 g o le brashun i le 1 lita o le vai o loʻo kuka. Inu se vaifofo i se sipuni sipuni ao leʻi 'ai (pe a ma le 20-30 minute), ma afai ua maua i le maualuga o le manava, tolopo le fualaau mo le itula pe a uma ona' ai.

ia faʻafefiloi 500 ml o vai mama ma 2 laulau. punetini o le glycerin faamama ma le 2 g o le mauga. A maeʻa ona e 'ai, faʻamama muamua lou gutu i le vai, ona faʻamaeʻa ai lea ma le suāuʻu ma le glycerin. A maeʻa sea faiga, e tatau ona e aloese mai le 'ai pe inu mo le 30 minute.

O le a fesoasoani le microclysters - faʻamafola se sipuniti (e aunoa ma luga!) o le suāuʻu maa i le afa o le lita o vai mafanafana. Ulu i totonu o le faʻasaʻo 10-15 ml o le vaifofo, pe a uma ona faʻaogaina le inumaga.

Contraindications ma le afaina

O le suauu maa, ona o lana suesuega le atoatoa, e mafai ona afaina tele ai le tino o le maʻi. E pei lava o isi mea masani, o le moni o le oloa, o lona mamā ma le saogalemu e tele sona sao.

E i ai se vaega faapitoa o tagata o loʻo avea ma faʻaupuga ua faʻaseseina i se mea muamua. E aofia ai:

  • tagata gasegase i le faʻamalosi faʻamalosi
  • tagata o loʻo feagai ma suiga tetele i le toto maualuga (aemaise lava i le vavalalata i mafaufauga),
  • mafatiaga mai gaioiga o le manava faʻaleagaina (faʻatasi ai ma le masani ai)
  • maʻitaga ma fafine lacting
  • tamaiti ma tama talavou i lalo ifo o le 14 tausaga,
  • oi latou o loʻo i ai se tagata le faʻalogo i se tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.

Faʻasalaga tele, o le suauʻu e mafai ona faʻaaogaina e tagata o loʻo i ai faafitauli i le tafe o le toto, vai vaivai, o le aʻafiaga o le faia o se toto toto, maʻi faʻapitoa poʻo le mauaina o le fatu maso.

E le gata i lea, i le taimi o le togafitiga a le KM, e tatau i se tagata ona lafoai uma le ava malosi, faʻamapulaʻaina i le taumafaina o aano o manufasi, ituaiga o moa, kofe malosi ma lauti, radisa, radisa, ma sukalati. O le mauga mauga foi e le ogatasi ma le faaaogaina o vailaau.

O le amataga ma le tuufaatasiga o le suauu maa

O le suāuu maʻa na faʻaaogaina mo seneturi seneturi e tagata faʻamalolo o Saina, Mongolia ma Burma. I Rusia, ua leva ona faʻaaogaina le suauʻu maʻa (brashun, whitemy mummy), o suʻesuʻega sa faia e Soviet scientists, ma o se vailaau faʻatauina o loʻo faavae ai, Geomalin, na faia.

O le suāuʻu o le alum alumini alumini ma se maualuga o le magnesium sulfate ma suauu solu. I le natura, o le suāuʻu maa o loʻo maua i ogalaau poʻo papa i le ituaiga o teu o lanu eseese - paʻepaʻe, samasama, lauulu ma le lanu enaena. Ua faia i le faagasologa o le lafoaia o papa.

O le suauu faamamaina o se paʻu beige paʻu. E tofo i le suāuʻu manogi ma se manogi. Faʻamagofie faʻafefete i le vai. O le suāuʻu maa, e pei o mumu, e maua i luga o mauga maualuga, ae e le pei o le mumusu, e le o iai ni vailaʻau faʻasaina. O se mea tino atoa.

Soo se mea e faʻaaogaina ai suauu manogi, o lona tino e tumau pea le le suia. O elemene elemene i totonu o le suāuu e manaʻomia mo le tino e faʻamalosia ai le soifua maloloina ma o loʻo suitulaga i:

O le suāuu maʻa e aofia ai iodine, seleni, cobalt, nickel, auro, platinum, chromium ma le siliva.

O se maualuga maualuga o le pasela e faatonutonuina ai le suavai, mafua ai le faasee sili atu o le sodium ma le vai mai le tino, e faʻamalosia ai le muso o le fatu, faʻavave le fatu, ma faʻaititia le toto i le maualuga.

O le magnesium i le tuufaatasiga o le suauʻu maa e faʻaititia ai le faʻalavelave o le tino, o se vaega o ponaivi, e talafeagai mo le masani ai o le myocardium. O le masesium i le tino o loʻo i ai mea nei:

  • Antiallergic.
  • Faʻafiafia.
  • Aneti-inflammatory.
  • Choleretic.
  • Antispasmodic.
  • Suʻu le suāuʻu.

O le le lava o le masnesium e mafai ona mafua ai le le mautonu, maʻi tiga, ita, le mautonu, le mautonu. O le leai o le magnesium e mafai ona fesoasoani i le atinaʻeina o le maualuga o le toto maualuga, o le fatuina o maa gaʻo ma le vevela, osteoporosis.

Atherosclerosis, angina pectoris ma le prostate adenoma e tupu foi i tulaga maualalo o le magnesium i totonu o le toto. O le faʻaaogaina o le suāuʻu maa mo le maʻisuka (o se tasi o faiga o gaioiga) e fesoʻotaʻi ma le faʻaitiitia o le suka i lenei minerale.

O le tele o le calcium o loʻo maua i le suauu papa. O lenei macrocell e nafa ma le fausiaina o ponaivi, cartilage, auai i le totoina o le toto, faʻasolosolo malosi o le nerve, ma le faʻamavaeina o le fiva muscle. O le kesi e iai sona aʻafiaga ma faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol i le toto.

O le Zinc e auai i le toetoe lava o faiga uma faʻava-oona: i totonu o le carbohydrate, protein, ma le gaʻo gaʻo. I le i ai o le zinc, insulin ma fualaau oona i le pancreas o loʻo faʻapipiʻiina. E faʻaaogaina e fai ai sela mūmū mūmū ma fai ai se afifi.

E le tatau ona iai ni mea e maua ai le toto ma le spermatogenesis. O le le lava o le zinc e mafua ai ona faaitiitia le mafaufau ma le mafaufau, o le tuai i le tino, faalemafaufau ma feusuaiga, faʻaitiitia le faʻaaliga, le faʻaaogaina le gaioiga o le thyroid ma le pancreas, faʻapea foi ma le le mafaufau.

Le faʻamaloloina o aafiaga o le suāuʻu maa

Ona o le tuufaatasiga o minerale, o le suauu maa e faatonutonuina ai ituaiga uma o metabolic processes, faaleleia le fetuutuunaiga i mea leaga, puipuiga, puipuiga, toe faaleleia o le tino pe a mavae faamaʻi, ei ai le malosi o le tino, antiviral ma antitumor.

O le suauu maa e faatelevaveina ai le faamaloloina o maʻi pipisi ma le faaleagaina o le mucous membranes o le digestive system, ma o le magnesium i lona tuufaatasiga e taofia ai le fausia o maa i totonu o le vevela ma le talo o le ate. O suāuʻu maa e gastritis, maʻi o le manava ma le maʻi ulutala.

E faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, cholangitis, faʻamaʻi pipisi. Ole faʻamaʻi pipisi o le hepatitis, o le faʻamaʻi vavalalata, o le cirrhosis ma le kanesa o le ate o loʻo togafitia foi i le suāuʻu maa.

O faʻamaʻi faʻamaʻi: uliterative colitis, enterocolitis, faʻamaʻi meaʻai, constipation, dysbiosis ma manava manaia o faailoga ia mo le faʻaaogaina o le suāuʻu maa.

O faʻamaʻi pipisi o le paʻu e tutupu i le talaaga o gaioiga e le afaina ma mea e afaina ai ona o le gaioiga o le suāuʻu maa ua faʻamalolo. O le suāuʻu e faʻamalolo ai le vevela, fulafula, tiga, faʻavaveina le faʻataʻitaʻiga o le paʻu o le paʻu. E faʻaaogaina mo mumu, manuaga, tipi, seborrhea, eczema, paʻu, paʻu ma le mamafa.

O le suāuʻu maa mo le maʻisuka e fesoasoani i le faʻamalosia ma le faʻamālōlōina o le paʻu o le paʻu i vae i le neuropathy o le maʻisuka tele. O lenei gaioiga e faʻaalia ona o le i ai i le tuufaatasiga o le suāuʻu maa o vaega o le faʻamalologa: manganese, calcium, silicium, zinc, copper, cobalt, sulfur ma le seleni.

Mo le togafitiga o faʻamaʻi o le masukalokelet, latou te faʻaaogaina le meatotino o le suāuʻu e aveese ai le flammatory process, toe faʻaleleia le fausaga o le ponaivi, ma faʻaosofia ai le gaosiga o le toto. E faʻaaogaina le suauu mo totonu ma fafo (i le faiga o compresses) talosaga. E togafitia i latou i faʻamaʻi:

  1. Gasegase o le gasegase.
  2. Arthrosis.
  3. Fractures.
  4. Osteochondrosis.
  5. Aano o le Ratuumatoid
  6. Tuʻuina ma mea faʻapipiʻi.
  7. Neuralgia ma sciatica.

O faamai o le fatu cardiovascular, e aofia ai le atherosclerosis, veins varicose, fatuga o le fatu, endocarditis, myocarditis, maualuga maualuga, ma le masani ona faʻaaogaina le suauʻu maa e aunoa ma ni faʻalavelave ogaoga.

Togafitiga o le maʻisuka ma le suāuʻu maa e faʻaititia ai le lamatiaga o le atiaeina o le maʻi o le maʻisuka mafua mai i le maualuga o le kulukose o le toto ma ona aʻafiaga i luga o le puipui vascular. O le suauʻu maa e faʻapupulaina ai le gali o toto toto, faʻaititia ai lo latou gafatia ma faʻaitiitia le mumū o le pito i totonu o le vaa - o le mimiti.

O le magnesium i le tuufaatasiga o le suauʻu maa e faʻaitiitia ai le vascular tone ma le cholesterol i le toto, ma faʻaitiitia ai le faʻavaeina o ni atherosclerotic plate i le lumena o se vaʻa toto. O le potassium ma le magnesium e faʻamalosia ai le fatu maso.

I le maʻisuka ma le oona tele, o le meatotino o le suauu maa e faʻaaogaina e faʻafoʻi ai le gaʻo gaʻo ma gaʻo gaʻo, faʻaitiitia le maualuga o le kulukose o le toto, ona o le auai o le micro ma le macro elemene i le tuufaatasiga o le inisalini. E mafai lenei mea ma le taumafa atoatoa o le potassium, magnesium, phosphorus, silikoni, zinc, chromium, manganese ma selenium.

O le suāuʻu maa e faʻaaogaina mo le puipuiga ma faʻatasi ma isi metotia o togafitiga mo ia faʻamaʻi:

  • Thyroiditis, hypo- ma hyperthyroidism.
  • Cystitis, nephis, nephrosis, pyelitis, pyelonephritis, urolithiasis.
  • Faʻataʻu le taua o le anemia.
  • Pomaonia, bronchitis, tuberculosis, bronchial asthma, bronchiectasis.
  • Fibromyoma, afaina, mastopathy, ovary polycystic, polyps, adnexitis, colpitis.
  • O le adenoma Prostate, erectile le afaina, prostatitis, oligospermia.
  • Tane ma le tamaʻitaʻi e le o fanau mai.
  • Faʻataʻatia (faʻaitiitia ai le vevela vevela, toe faʻafoʻi le moe, faʻaleleia le faʻalagona lagona).
  • Hemorrhoids, faaseʻe o le faʻasaʻo.
  • O le taimi o faʻasalalauga.
  • Taʻiala faʻamaʻi, vaʻai mamao.
  • Periodontitis, stomatitis, faʻasolosolo maʻi ma le caries.

O le suāuʻu maa e faʻaititia ai le ono mafai ona atiaʻe faʻafitauli o le maʻisuka ona o le faʻamalosia lelei o le maualuga o le suka.E faʻaaogaina faʻatasi ma togafitiga masani mo le puipuia o le nephropathy ma le retinopathy o le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le suāuʻu i tagata mamai e maua i le maʻisuka e faʻaititia ai le teteʻe atu i le atuatuvale, faʻafitauli faaletino ma mafaufau. Ona o le maualuga o le magnesium i totonu o le suāuʻu o le maa, o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le tino, le popole ma le moe ua faʻaititia.

Zinc ma iodine e fesoasoani e faʻaleleia le mafaufau ma galue o ni mea e puipuia ai. Faʻaleleia le amio pulea o fiva nasu e tupu mai i le auai o le kopa, manganese ma le magnesium i le faʻaogaina o neurotransmitters. O nei mea e tuʻuina atu elemene eletise i le va o neurons (sela o le tino.

O se faʻafitauli aoga e faʻaitiitia ai faʻaaliga o le neuropathy o le maʻisuka.

O le togafitiga ma le suāuʻu maa e toe faʻafouina ai le tiga, aʻafiaga ma le vevela o le vevela, e puipuia ai le atinaʻe o le maʻisuka vae.

Le faʻaaogaina o le suāuʻu maa mo le maʻisuka

E mafai ona togafitia le maʻisuka i le na o le tausisia o le maualuga o le kulukose i le toto. E mafai lava lenei mea pe afai e te mulimuli i se taumafataga faatasi ai ma le teena atoa o mea inu gaʻo ma ave fuamini i se faʻaoga o le hypoglycemic poo le inisalini.

O le faʻaaogaina o isi vailaʻau, lea e aofia ai le faʻaaogaina o le suāuʻu maa, fesoasoani e faʻaleleia le maualuga o le leo ma le malosi o le tino, faʻaleleia le lelei o togafitiga ma se faʻaititia o le fualaau o vailaau o loʻo faʻaaogaina e tagata mamaʻi i le maʻisuka.

O le suāuʻu maa mo le maʻisuka e faʻaaogaina e pei ona taʻua i lalo:

  • I le lua lita o le vai ua kuka (e le maualuga atu nai lo le 60 tikeri) faʻaumatia le 3 g o le suāuu maʻa
  • Aʻo leʻi 'ai,' ave le 30 ml o fofo ile 30 minute.
  • Ina ia faʻafetaui le tino, amata i le 50 ml, faʻaopoopo i le 150 ml.
  • Televave o le faʻatagaina: faatolu i le aso.
  • O le togafitiga: 80 aso.
  • Vasega o le aʻoga: 72 g.
  • Faʻasalalauga i le tausaga: mai le 2 i le 4.

O le fofo e teuina e le silia le 10 aso i le potu vevela i se mea pogisa. E mafai ona faʻaaogaina fafo mai fafo o le fofo, faʻapipiʻi i sooga, manua.

O le faʻaaogaina o le suāuʻu maa e solia mo le toto maualuga o le coagulability, thrombophlebitis ma le thrombosis vascular. Faʻasalaga, e manaʻomia lou faʻaaogaina o le suauu ma le maualalo o le toto maualuga, o le lamatiaga o le fesuiaiga o le mulilua masani ma se maa i le tulaga o le gallstone maʻi.

A o laʻitiiti (e oʻo atu i le 14 tausaga), aʻo tausia susu ma ao faia le maitaga, e le o fautuaina foi le suāuu maa. O le faʻasolosolo taimi ma le le faapalepale e le aofia ai le faʻaaogaina o se suauʻu suauʻu.

I le vaitaimi o togafitiga, o le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi ma fualaau oona e le fautuaina, o le mea lea, o na gasegase ua fautuaina i latou e tatau ona faafesootai se fomaʻi aʻo lei faʻaaogaina le suauu.

O le inuina o le ava malosi, kofe malosi, sukalati, koko, radis, daikon ma le radish e le o faʻatasi ma le suāuʻu suāuʻu. E tatau ona tapulaa mea taumafa, e le sili atu ma le faatasi i le aso ona 'ai le aano moa.

Mo le faaaogaina i fafo o le suauu maa, o se vaifofo o le 3 g o le suauu maa ma le 300 ml o le vai ua saunia. O lenei fofo o loʻo faʻamaluluina i se ie laumei. Faʻaaogā faʻamalosi mo le 1.5 itula. Faʻatasi ai ma le neuropathy o le maʻisuka, i le leai o se mai ma le paʻu o le paʻu, e faʻaaogaina faʻamau i le aso mo le 10 aso.

Mo le faʻavaivaiina o manua ma maʻi, o le faʻaogaina o le tali o le 0.1%. Ina ia faia lenei mea, e 1 g le suauu maa e tatau ona solo i totonu o se lita o vai ua tunuina.

O mea faʻamalolo o le suāuu maa o loʻo talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

O le tulaga o le toe faʻaleleia o le soifua maloloina e maualuga tele!

Le faʻaogaina o le Kamupani Oil i le togafitiga o le maʻisuka ma isi faʻamaʻi:

O le maʻi suka . 3g i le 2 lita o vai vevela mafanafana. Ave le afa afa i le aso ao leʻi 'ai. E tele tala o le olaga na fesoasoani ai le suauʻu maa i le tele o tagata e faʻamalo ese le maʻisuka.

E tatau ona faʻaumatia tolu kalama o le suāuʻu maa i le 2 lita o vai inu i le vevela o le potu. Faʻataga e faʻaleleia ma faʻamamaina e ala ile lapisi lapotopoto.
Ia inu i se vailaau faafomaʻi faatolu i le aso mo le afa itula ao lei faia taumafataga, selau piliona. Amata i togi o le maualalo o le faʻamasinoga. O le togafitiga e tolu masina.
Afai ei ai sau faʻafitauli faʻavaivaia, ona mafai lea ona e faʻaopopo se nai meli itiiti i le fofo ma le suauʻu maa. O le suāuʻu maa e mafai ona faʻapipiʻiina lelei ma togalaau poʻo vailaau mo vailaʻau.
O le toʻatele o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua uma ona talitonuina e le mafai ona faʻamalolo ma e faalagolago i le insulin mo le ola. Ae leai se aoga! Ma o vailaau faʻapitoa e faʻamaonia ai i latou i lenei mea. Aua le galo e sili atu le lelei o le faia o le Stone Stone solution i luga o le vai.

Fatu fatu . Afai oe popole e uiga i maʻa fatuga, tuli i latou i le tali:
- 3 kalama o le suāuʻu o le maa e tatau ona solo i totonu o le tasi lita o vai ua tunu. Inu i lenei vaifofo ao leʻi faia le taumafataga o le selau piliona i le aso. E tatau foi ona e ave se tasi sipuniti o le laumei mumu mumu, e susunuina i le tasi ipu malamalama vai. Faʻataga lenei fofo e vaeluaina ai se tasi po ma kuka mo le luasefulu minute i le taeao. Ona aʻafia lea, faʻaopopo atili le vai inu ina ia mafai ona toe foʻi i le voluma muamua ma inu i lenei fofo ile aso atoa. Afai o le vaifofo na saunia lelei, ona oʻo lea i le piniki.

I le taimi lava e tasi e faaopoopo atu i le inu o le lauti nai lo le tipiina o laʻau o lola ma Lofant ma Sporysh (1 sipuni suamalie o laʻau tipu i le 0.6 l o le vai e kuka ai le suavai.) Faʻamalosi i le po, faʻalavelave i le taeao ma inu pe a vevela). 3-4 taimi i le aso i totonu o se ipu malamalama.

Pyelonephritis . O i latou e galulue i se komepiuta poʻo e mamaʻi i le kielonephritis e mafai ona fautuaina le suāuʻu maa i le meli. Ave tolu kalama o suauʻu, sasaa vai inu i le vevela o le potu. Suavai e tatau ona tasi le lita. Faaopopo le tasi sipuni sipuni o le meli i le tali. Faʻaaoga lenei pese pe tusa ma le selau mailale tolu i le aso. Faʻafetai i lenei togafitiga, e mafai ona e toe faʻafoʻiina le puipuiga o le tino pe a uma le taotoga.

A maea le taotoga e mafai ona fautuaina nai lo le talatala e aunoa ma le kesi poʻo le vai inu i lemoni. Inu faʻasusu le suauu o le maa. Vaevae le tolu kalama o le suauʻu i le tasi lita o vai ua tunu. Ave i le fua o le a lagona lelei ai lou tino. Afai a maeʻa le taotoga ua e aveeseina le nonoa ma laei, faʻaaoga ni faʻamalosi i nei nofoaga. O ia faʻamalosi e fautuaina mo i latou oe na faia taotoga i luga o le mammary glands, manava. Po o le tuatusi. Faʻafetai i faʻamalosi, o le sutures faʻamalolo vave. O le a alu ese meaʻai.

Mai le chandrosis Vaevae tolu kalama o le suauu papa i le selau limasefulu mililita o le vai vevela vai. Faaopoopoga i lenei fofo tasi le selau piliona o le ava malosi, tasi sipuni sipuni o le meli ma le luasefululima pata o iodine. Faʻaopopo le pepa vevela mumu i luga o le pito o le naifi. Afai o le chondrosis e lapopoa, ona taoto lea i lalo i se masini mafanafana vai. Ae le vevela. Taʻu pepelo tele.

Fuʻa, manua, e pala . E tatau ona i ai pea i le fale le suāuu maʻa. A uma mea uma, e matua fesoasoani lava mai le mu, manuʻa, faʻafeiloaʻi. Ma afai na e utia e se pipi, ona e manaʻomia loa lea ona tuʻu vave atu ni maa maʻa maa i luga o le nofoaga o le gaʻo. Ona oʻo lea i le tiga o le a le tupu.

E faʻapefea ona faʻaititia le toto suka. Maʻisuka Fofo faʻapitoa.

O le toʻatele, i le mauaina o se anapogi o le suʻega o le toto na mafua ai ona maualuga le suka, atuatuvale. O lona uiga o loʻo iai i le tagata le maʻisuka? - O le suka maualuga o le toto e le o lona uiga e maua e se tagata le maʻisuka. Ia mautinoa e faia nisi auiliiliga. O le maualuga o le maualuga o le suka o le suka e na o se predisposition i le maʻisuka, ma o se suʻe toto e manaʻomia mo se faʻamatalaga mautinoa. O loʻo faʻatinoina e pei ona taua i lalo: tuʻuina atu le toto i luga o se manava gaogao, ona inu ai lea o le inu i le 75 kalama o le suka ma a uma le lua itula e toe maua ai le toto.

O le Altos phytosport o le sauniuniga pito sili lea ona lelei: Generative shoots and rhizomes of the marsh cinquefoil - 51%, aʻa o le chicory - 25%, elecampane root ma rhizomes - 10%, laʻau laʻau - 9%, blueberries - 5%.
E tatau ona ave faʻatasi ma le suavai faʻapitoa mai le ipu HuaShen, ona faʻateleina lea faatolu le aoga o togafitiga ma o le umi ole togafitiga e faʻaitiitia faʻaititia ile avanoa e puipuia ai se olaga ola maloloina!

O suʻesuʻega suʻesuʻega e faʻaalia i le taimi muamua ma mo le puipuia o le maʻisuka, o se tasi auala o le inu o le Sobmenorm ua lava.
I lenei tulaga, o loʻo faʻaitiitia le faʻaitiitia o le suka toto mai le 13 i le 4 mmol / L. Afai e maualuga le maualuga o le suka i le 20 mmol / l ma le maualuga, o le a maua se tulaga mausali pe a mavae le tolu masina pe sili atu foi o le faaaogaina o fualaau (2-3 vasega).

O le tulaga o le toe faʻaleleia o le soifua maloloina e maualuga tele!

Aoina mo le togafitiga o le maʻisuka.

Umbrella centaury - 5 g, togafiti siaki - 5 g, aʻa o le calamus - 7 g, gaʻo - 5 g. Pau uma laʻau ma olo i le paʻu. Tuʻu atu i tagata maʻi 1/2 teaspoon i totonu o le 40 minute. ao lei faia le taumafataga. O le laau e faʻamautu le suka, faʻaleleia le gaioiga o le vaega atoa o meaʻai. E tatau ona fufulu le paʻu ile vai moli poo le lanu meamata.

Galega i togafitiga o le maʻisuka.

Ina ia togafitia le maʻisuka, ia saunia se mea e faʻafefete i se vevela: mai le mutia - 1 itula. sipuni o tumutumu matutu o galega officinalis 1 tbsp. vai inu, ma afai mai fatu - e tatau ona e ave le 1/2 teaspoon i totonu o se ipu vai inu. O le aso lenei o fualaau. Inu inu i le aso atoa. I le taimi lava e tasi, ave se paluga o le meli ma le apilak: ia tipi le 30 papa o apilak (sauniuniga faʻapitoa) i le paʻu ma faʻafefiloi ma se ipu meli. Faaaoga le 1 itula. sipuni 3 taimi i le aso 30 minute aʻo leʻi 'aʻai. O le vasega e 8-10 masina. A maeʻa ia togafitiga, faʻamautu le kulimi, faʻasolosolo faʻasaga, ma faʻaleleia le soifua maloloina.

Mauaina o maʻi suka.

Mai le maʻisuka fesoasoani i le faaputuga lenei:
Ave i ni vaega tutusa se laʻau o le taimi, mulberry ma le kiona, lau o le pia, St. John's wort, mauga, manulele manulele, mimiti, officinalis, galega, chicory ma aʻa, fatu lūlū. 1 tbsp aoina mo le 250 ml o le vai, aumai i se vevela ma kuka mo le 3-5 minute., malulu, aʻa. Inu 1/3 tbsp. tolu taimi i le aso i vasega o le 3 vaiaso ma se vaiaso malolo i le va oi latou.

O le suāuʻui le suāuʻese o le maʻisuka ituaiga 2.

O se faʻalagolago, faʻamaonia e le metotia faʻafomaʻi mo le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2 ma le suāuʻu maa ua lauiloa. O le suāuʻu maa e solo i le vai inu i le vevela o le potu, faʻatasi pe a mavae 2-3 aso, e mafai ona faʻaaogaina mea e faʻaaogaina mo meaola ma meaʻai. I le amataga o togafitiga (2-3 aso), o le suāuʻu maa e sili ona faʻaaogaina i ni tamai atigi (o le tioata i le ao) ma le vaivai (1 g i le 3 lita o le vai) pe'ā uma ona 'ai. A o lei faia le taumafataga. Soʻo se aso, faʻalautele le faʻaoga, aumai i le 3 g i le 2 lita o le vai, inu 1 ipu tioata 3 taimi i le aso. O le togafitiga e 80 aso. O le togafitiga e manaʻomia ai le 72 g o le suāuʻu maa. Matamata i le pa'ū suka! Faaaoga le inisalini pe a talafeagai pe a faatonuina e se fomaʻi. Faʻalagolago i le malosi o le maʻisuka, o le a manaʻomia ai vasega o togafitiga 1-4. O le malologa i le va o vasega e 1 le masina. I le taimi o togafitiga, e le aofia ai puaa, tamai mamoe, manulele gaʻo, faʻapea foʻi ma le ava malosi, vailaau faʻamaʻi, tea malosi, kofe, ma koko mai le taumafataga. O le maʻi suka o le a le toe foi mai pe afai e ausia tulaga o loʻo i luga.

Hydrogen peroxyide i le togafitiga o le maʻisuka.

O le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto suka i le gaʻoina o le 3% hydrogen peroxide e pei ona taua i lalo: faaopoopo le 1 leisi i le 1 sipunipuni o le vai (sili ona lafoaia) i le taeao, i le aoauli, i le afiafi ma inu vave. I le aso lona lua 3 taimi i le aso, 2 mataua, i le lona tolu - 3 ma isi seia oʻo i le 10 aso. I le aso lona 10 e tatau ona e maua le 10 pata i le taeao, 10 i le aoauli, 10 i le afiafi. E na o le 30 fuga i le aso e le tatau ona toe faia. Ona malolo lea mo le lua i le tolu aso ona amata loa lea i le 10 pata i le taeao, i le aoauli ma le afiafi. A maeʻa aso e 10, fai se malologa mo 2-3 aso. Ma ia faaauau pea i le olaga atoa. Aua le sili atu le fua. O le hydrogen peroxide ua tuʻufaʻatasia ma le tiny valerian, hawthorn, motherwort, corvalol, validol, injections ma le acidic nicotinic, vitamini B12.
Manatua:
o le faʻaaogaina o le peroxide i totonu e le taliaina e fomai faasaienisi. Ia faaeteete.

Le faʻamamaina o toto ma faʻaitiitia le toto suka:

Ave ni fasi fasi pepa se lua (mea manogi o loʻo faʻatau i totonu o le faleoloa), sasaa se ipu vai inu, tapuni le tapuni ma alu e faʻaaoga le po. Inu 1/3 ipu 30 minute ao lei faia meaai 3 taimi i le aso. Ma i le afiafi, faaopoopo le isi 10 i nei 20 cloves ma sasaa vai inu, toe faʻamalosi ma ave i le aso e sosoo ai. Inu lenei vailaʻau mo le 6 masina.

E faʻaitiitia ai le suka toto o le aspen

Lua laulau punetini o le paʻu o le aspen mo le 0.5 lita o le vai, aumai i se vevela ma kuka ile vevela vevela mo le 10 minute. Ona tumau pea lea seia oo ina toʻa. Faʻasologa. Inu 0.5 kapu 30 minute ao leʻi faia taumafataga. Se isi filifiliga. Faʻalagolago pe faʻapefea ona tipiina le paʻu, pe a maeʻaeʻa, ona 3-4 laulau sipuni, pe a 'otiʻoti i ni fasipepa, ona tolu lea o fasipepa pe tusa o le 10 cm le umi i totonu o se ipu e 3-lita - sasaa vai inu, faʻavave seia maeʻa, ona 3 -4 aso e inu ai pei o sina vai pe a fiainu. Lelei i le faʻaitiitia o le suka. E fesoasoani e vave faʻaitiitia le toto suka. (Talosaga na auina mai e le tagata faʻaaoga ksenia67 )

Tuua Lau Faamatalaga