Mikhail Boyarsky: E tiga ai loʻu maʻi ona o loʻu maʻi

O se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka e aafia ai le tele ma le tele o tagata i tausaga uma. O le itu e le na o se toatele o tagata e muai osofaʻi i lenei faʻamaʻi, ae faʻapea foʻi i isi mea e aʻafia ai le tino.

E mafai e tagata uma ona maʻi, e faʻalagolago i le ituaiga o maʻisuka. O le mea muamua e mafaufau ai le tagata pe a maeʻa se faʻamaoniga o le "o loʻo togafitia lenei faʻamaʻi?" O le mea e faanoanoa ai, o le faʻasolosolo e le faʻavauvau. E mamao lava mai taimi uma e mafai ai ona fofoina se maʻi, ae afai e te mulimuli i tulafono faigofie, e mafai ona e ola i se olaga masani. Ina ia filifili le auala saʻo, e tatau ona e taulimaina mafuaaga o le maʻi.

Faʻalogo! O le mea e leaga ai, e toatele tagata e amata ona mafaufau e uiga i lo latou soifua maloloina pe a maeʻa se faʻamaoniga, nai lo lena, e mafai ona e faia naʻo ni faʻataʻitaʻiga e fesoasoani e aloese ai mai le maʻi.

O faailoga taatele o le maʻisuka o faʻamaoniga e pei o:

  • faateleina le 'ai
  • matagogo
  • mamafa tele,
  • maualuga le mimiti
  • se suiga tele i le mamafa o le tino,
  • vevela paʻu
  • fungal infections
  • o fafine e masani ona pipisi i le vasa vaʻaia,
  • o foliga mai o galu i tamai povi,
  • gagging
  • afaina o lima ma vae.

Ituaiga ma mea e aafia ai le alualu i luma o le faamai

I aso nei, e lua ituaiga o maʻisuka. E le gata i lea, o loʻo i ai le mea e taʻua o le lua ma le ituaiga 3 - gestational. Ole ituaiga mulimuli e mafai ona maua i teine ​​maʻitaga.

Tusa 1 maʻisuka (faʻalagolago ile insulin). O le mafuaʻaga o le faʻamaʻi o loʻo taʻoto i le mea moni o le pancreas e maua ai se mea itiiti, poʻo ua taofia atoa le faia o le inisalini. O foliga vaaia o le tino poʻo le faʻafefeina o faʻamaʻi e mafai ona afaina ai le tino puipuia, lea, o le a amataina ai ona maua ai auupega e faʻaumatia ai le pancreas.

2 ituaiga o maʻisuka (e le o le insulin-faalagolago). O lenei maʻi e amata ona alualu i luma pe a maeʻa le tino ona mimiti le inisalini, lea e maua mai e le pancreas. E maua mai i le tele o mea manaʻomia, ae ui i lea, o le tino o le tino e le toe faʻaaogaina. I le avea ai o se tulafono, o lenei ituaiga o maʻisuka e amata ona atinaʻe i tagata e silia ma le 40 tausaga. O nisi o mafuaʻaga autu o le amataina o le maʻi e mafai ona iloa:

  • mamafa tele
  • maualuga le cholesterol
  • popolega faifai pea
  • amio le taua
  • meaai le lelei.

O se faʻamaoniga o le maʻisuka ituaiga 3 (gestational) e na o fafine maʻitaga e mafai ona faia. I le avea ai o se tulafono, o se siama e faia i le lona lua o masina. O le mafuaʻaga o le faʻamaʻi o se faaletonu o le hormonal i le tino. O le tulaga e sili atu ona leaga pe afai o le teine ​​na muaʻi tuʻuina i le maʻisuka. E le gata i lea, afai o le teineititi ua mamafa pe sili atu i le 30 tausaga, o lona uiga o le aʻafiaga o lenei faʻamaʻi e tele taimi e tupu ai.

O le mafuaʻaga o le maʻisuka lona lua o le taunuuga o nisi o gaioiga fafo. O mafuaaga mai fafo o faʻamaʻi e aafia ai le aveeseina o le pancreas.

O mafuaʻaga o le maʻisuka lona lua e le mafai ona faʻaumatia, o le mea lea e le togafitia, aua e le mafai ona togafitia mea e le o. O maʻi e maua i le maʻisuka e manaʻomia e faʻatau le inisalini io latou olaga atoa. E tatau ona faia lenei mea ina ia aloese mai le hyperglycemia. I le taimi nei, o loʻo faʻapena ona faʻapipiʻiina le tele o metotia faʻasolosolo.

Suiga o le olaga e aveesea ai le "suamalie" maʻi

Ina ia faʻaumatia le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona e taumafai malosi. O lenei faʻamaʻi e avea ma suʻega mo se tagata, aua o loʻo i ai se avanoa e faʻamalolo atoatoa ai, lea e leai se mea e tatau ona misia. Afai e maua se tagata i le maʻisuka ituaiga 2, ona tatau lea ona toe iloilo lau ituaiga olaga.

I le amataga, e tatau ona e suʻesuʻe lelei lau maʻi, lona tikeri, mamafa ma le mamafa o faʻafitauli. O le tausisia o fautuaga uma a le fomaʻi e taua tele, aua o le a latou fesoasoani e aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli.

O le maʻisuka ituaiga 2 e faʻalagolago lava i mafuaaga i fafo, o le mea lea, e taua le suia o lou olaga. Faatasi ai ma mea autu e aʻafia ai le faʻaumatiaina o le faʻamaʻi, e mafai ona tatou iloa:

  1. Siaki le siaki masani o le suka.
  2. 2-3 taimi faateleina le avega i aso taitasi.
  3. Mulimuli i se taumafataga faapitoa e fesoasoani e maualalo le toto suka.
  4. Fai le paʻu mamafa i lou tino.

Ole lisi o meaai faasaina e le tatau ona faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2 e sili ona malilie i lau fomaʻi, pei mo tagata taitoatasi o le a ese. O le mamafa o le tino o le autu lea o le maʻisuka ituaiga 2. O le mamafa tele e afaina ai e le gata i le paʻu, ae o le tino atoa foi. O le filifilia o fua faatatau e faʻaititia ai le mamafa o le tino o le laasaga sili lea i le toe faʻaleleia.
O gaoioiga faʻale-tino e fesoasoani e faʻavave ai le metabolism, e pei o ia gaoioiga e fesootaʻi ma le faʻamaʻiina o meaʻai gaʻo e teu ai le malosi.

O le tino e amata ona faʻaaoga i gaoioiga i aso faisoo, o le mea lea, o le inisalini e amata ona faʻamalosia tele ma paleni le paleni. O se taunuʻuga lelei lava e tuʻuina atu e ala i aʻoaʻoga cardio poʻo faʻamalositino. A faʻaaogaina le gaioiga, faʻavavevave le manava, ma e oʻo atu ai i le faʻamalūina o le toto i le okesene. E iai se aafiaga lelei i le faiga o le gaosiga o le malosi o loʻo i totonu o le tino.

Ausiliary treatments

Pe a tulaʻi le fesili e uiga i le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona faʻaaoga soʻo se auala e mafai ona fesoasoani. I le taimi nei, o vailaʻau faʻaleaganuʻu o loʻo i ai le tele o le malamalama lea e fesootaʻi atu i le auala e aveesea ai le maʻisuka.

Faʻalogo! I aso nei, e tele naua auala o isi auala, ae ui i lea, ae leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e maua se faʻatalanoaga a le fomaʻi.

O le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka latou te iloa lelei se faʻaleleia atili pe a maeʻa. Ina ia mafai ai ona maua taunuuga talafeagai, ua lava lea e ave ai fasi vaega laiti o le mummy 2 taimi i le aso. E sili ona lelei le tatala o le mummy i le vai, o le mea lea o le a gaoioi vave ia mea oona.

E le gata i lea, ina ia faʻaleleia le tulaga o le tino, e tatau ona faʻaaogaina se teuteuga, lea e aofia ai le fugalaʻau, paluga, vine, St. John's wort, laʻau bay, laulaau lanu. O mea uma lava e tatau ona vavae. O otaota e tatau ona faia i tutusa tutusa.

  • Maʻi faamaoni mo se tagata maʻi ile mita maʻisuka!
  • E faʻapefea ona 'ai ma le maʻisuka
  • Faailoga o uiga o le maʻisuka ituaiga 1
  • Le atinaʻe o le maʻisuka i se tamaititi, pe faʻapefea ona fesoasoani ia te ia?

    Ua vave tele mo oe e mafaufau e uiga i le oti.

    - A e ui i le tele o mafatiaga, aua e te faanoanoa i "mea sese o le talavou"?

    "O nisi taimi ou te mafaufau ai: afai ou te le ulaula ma inu i loʻu olaga atoa, semanu ou te ono avea ma peresitene!" O le a ou aoaoina le tele o gagana, faitau le tele o isi tusi. Ae ou te faamautinoa aʻu lava ia ei ai se mea e tupu. O lea, e leai se tasi e manaʻomia. I le avea ai o se Kerisiano, ou te iloa o mea uma e te faia, o le a tuʻuina atu se siaki ma e tatau ona e totogia. Ae ou te fiafia ia Vysotsky i centenarians uma. O le mafaufau o tagata e le puipuia ai i latou e umi atu taimi, ae oi latou e sili atu ona manaomia.

    Ua ou malamalama o loo ou i ai foi i luga o le mamao. Ae sa ola pea lava o ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa ia Mikhail Yuryevich Lermontov. O ia o le 27. Ou te le fetaui mo ia, ae ua uma ona ou ola faaluaina e pei o ia. O le mea lea, o mea uma e le taufafefe.

    "E vave tele mo oe e mafaufau e uiga i le oti."

    - I le faafitauli o le oti, o aʻu o le filosofia. O se tasi lenei o mataupu sili ona ogaoga o loo taumafai tagata e foia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Stoics, na talitonu e tatau ona tuua le ola pe ae lagona le lelei e mafai ai. O Seneca na faatoafilemuina ona veins ma i le taimi lava lea na ia faamatalaina le ala o le a maliu ai o ia. Na taumafai Tolstoy e pule i lona ola i le 52. Ma o lenei i le lalolagi o le fesili o le aia a le tagata i le alu fua mai le ola o loʻo talanoaina. O le tagata lava ia, ou te vaʻavaʻai i lenei mea. Po o le a lava le faʻaleagaina o se tagata, mo nisi mafuaaga e tatau ai. Atonu e faigofie mo i latou e talitonu e oti, aua o le oti o se suiga i se mea. Ma afai e leai se mea e sili atu, ona leai lea o lona uiga.

    ". O le faagasologa o le ola lava ia e ofoofogia. "

    • Pe na suia e le faʻamaʻi ou uiga ile olaga?

    - Na te faʻamalosia lagona. Ua amata ona e malamalama o le faagasologa o le ola lava ia e ofoofogia. I le tausiga tigaina, pe a leaga tele, o mafaufauga saʻo, e saʻo, e sau i lou mafaufau. E uiga i le auala e ola ai. Ae. Toe faʻamaonia le faʻamaoni. O aʻu o Rusia ma ou te le iloa po o le a le fua. Ioe, e tatau ona e mafatia pe a uma. Ae o le taaloga e tauia le moligao! O le ai ai se mea e manatua.

    - Ona toe maua ai lea o le tiga, injections.

    - Ou te onosaʻi i tiga - Na ou alu i oʻu matua. Latou te leʻi faʻasalaina o latou tiga. Ina ua maliu lona tama i le kanesa, na momotu ona nifo - o lea na ia taofiofia ai i latou i le tiga! Sa ia onosaia ma le lototoa mea uma. Ma tina foi.

    O le maʻisuka lea e le mafai ai ona ou sosolo i loʻu olaga

    - Na e aʻoaʻo e faʻatasi ma oe maʻisuka?

    - O le maʻi maʻisuka lea e le mafai ona tuʻuina atu i loʻu olaga. Afai ou te soifua maloloina e pei o se povi, ou te le faia se mea mo se taimi umi. Sa ou suesue lelei aʻu maʻi. Ou te iloa le mea e tupu, o a vailaau ou te manaomia e tui. Ma o lenei ua ou ola e tusa ai ma mea ua atofaina mo aʻu. O laʻu faasologa lenei.

    Mai le aso 1 o Setema i le aso 28 o Tesema, e na ona ou galue lava. Mai le Tausaga Fou i le Tuai, o le a ou faatagaina aʻu lava e malolo. Ma o le aso 15 o Ianuari ua oʻo mai i ona lagona. Aua o le a amata le faigamalaga. O lona uiga, ou te malie i ai: "Oe, faatasi ai ma se au, e faatali laitiiti - o le a ou galue muamua."

    Ma o le mea lea na fai mai ai le tagata fai ma le faipule o Vladimir BALON e uiga i lana uo Mikhail Boyarsky:

    - Latou te fai mai o Boyarsky, o sau i Moscow, e fiafia e nofo faatasi ma oe?

    - Ioe, e alu o ia i le isi potu i luga o le moega. E tusa lava pe a pasi atu i Moscow, ae o loo vaavaai pea mo le afa itula. Pulea e inu se ipu lauti, faia se tui o le inisalini i lona manava. O loʻo ia te ia le maʻisuka! Mo le tusa ma le 20 tausaga, ua faamalosia Mishka e faia le fa i le lima inisiua. Ina ia aua neʻi faʻamalo le 'ie sinasina i le toto, e taumafai Boyarsky e aua nei faʻaogaina lenei mea.

    O Misha ei ai sana tele-fale suesue ma ia. O le faʻataʻitaʻiga e amata i se togi lima. O se masini faapitoa e fuafua le maualuga o le suka i le toto. O le tele o le tui o le inisalini e faʻalagolago i lenei.

    E faʻapefea ona faʻaumatia le suka o le toto i le 2 vaiaso e aunoa ma ni meaʻai ma le kemisi? - Ferment S6 - Fautuaina mo le ituaiga II Tisuka

    E oʻo mai i le taimi nei, e leai se togafiti togafiti o le a faʻamālōlōina oe i se faʻamaʻi mataga e pei ituaiga II maʻisuka. Ae i le tele o tulaga, faia na o ni nai suiga itiiti i lou ituaiga soifuaga - e mafai ona faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi ma faʻaitiitia le matautia o taunuuga e mafua mai i lenei maʻi.

    O le maʻisuka ituaiga 2 o se tasi lea o faʻamaʻi masani e masani ona i ai i le "sili atu i le 40+". E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai nei, e sili atu i le 422 miliona tagata i le lalolagi atoa e maua i le maʻisuka.

    Ma afai e te ulufale i lenei numera, e tele naua auala faigofie, e faʻaaogaina lea e le mafai ona galo i le maualuga o le suka i le maualuga o le toto, ae e mafua ai foi le ola masani e aunoa ma se aso inisalini ma glucometers.

    "O mataupu faavae o se olaga ola maloloina - o meaʻai talafeagai, gaioiga faifai pea, ma le faʻaitiitia o lou lava mamafa - e tutusa lelei lava i le faʻataʻiina o le maʻisuka ituaiga 2 e pei o le tele o vailaʻau," o le tala lea a Sue McLaughlin, tagata poto faapitoa i meaʻai, ulu o aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga American Diabetes Association.

    E tusa ai ma suʻesuʻega a 'inisiua soifua maloloina ma le US Centres for Disease Control and Prevention, na maua ai e sili atu ma le 5,000 tagata e iai le maʻisuka ituaiga 2 na faʻaleleia lelei lo latou tulaga ile amataga faamalositino i taimi uma ma mataʻituina lau meaʻai.

    E lima tulafono faigofie e fesoasoani ai ia te oe e tatuʻi le maʻisuka i taimi uma ma mo mea uma:

    1. Taulai i au meaʻai

    O meaai talafeagai o se vaega autu o le tau faasaga i le maʻisuka ituaiga II. Soifua maloloina e aofia ai fualaau faisua ma fualaʻau, fatuga atoa, pi, gaʻo meaʻai ma meaʻai gaʻo susu.

    Taulai atu i ituaiga o fualaau suamalie ma suamalie ma fualaau suamalie (apu, lemoni, oranges, red currants, cranberries, etc.) ma fualaau faisua e pei o le broccoli, asparagus, meaʻai. Ae aloese mai mea taumafa ma se faasinomaga maualuga (GI), e pei

    o ia meaʻai e faʻaleleia atili ai le maualuga o le toto, e pei o le falaoa paepae, pia, laisa paepae, ma isi.

    Ma le isi, aloese mai meaai vave. O mea matautia o McDonald's e mafai ona tusia mo se taimi umi. Ae ia faʻaalia mea moni.

    E tusa ai ma suʻesuʻega i Amerika, oi latou e aofia ai le anapogi vave a itiiti ifo ma le 1 le taimi i le vaiaso e 3 taimi e ono maua ai le maʻisuka nai lo i latou e teena lenei ituaiga o meaai.

    Ma mafuaʻaga uma ona o meaʻai vave e aofia ai gaʻo gaʻo, sodium ma "meaʻai gaʻo," e sili ona afaina mo tagata maʻisuka ma e mafai ona atiaʻe atili faʻamaʻi matautia.

    I le auala, i nisi auiliiliga e uiga i fualaau aina ma fualaau aina e mafai ona e 'ai ma le maʻisuka, na ou tusia i lenei tusiga.

    2. Fagogo nisi pauna

    O le faʻafefe o le "extra kilos" e mafai ona aafia tele ai le toto toto i se auala lelei. Ma e le tatau ona e leiloa le 2 taimi ma e leiloa "tone o gaʻo".

    Mo se faʻataʻitaʻiga, Sue McLaughlin (tagata poto faapitoa i meaʻai) fai mai afai o loʻo e tauivi ma le maʻisuka ituaiga 2, ona e leiloa lea o le mamafa i le na o le 5 - 7 kilokalama, o le a e iloa fua taua pe a fuaina toto suka.

    E le gata i lea, o nofoaga o le faaputuputu o gaʻo gaʻo e taua tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata o loʻo i ai le tele o gaʻo gaʻo i luga o latou manava (afia o le apu) e sili atu ona vavalalata i le maʻisuka nai lo i latou e tele gaʻo lo latou gaʻo io latou itu / ogavae (paʻu foliga).

    3. Alu i totonu mo taʻaloga

    E tusa lava po o le a le ese o foliga, ae e aunoa ma le aveesea o le mamafa, o le taalo taʻalo e faʻaitiitia le toto toto. "O fea e te faia ai faamalositino, e tusa lava pe faigofie pei o le savali - o maso e tulei le kulukose (suka) mai le toto i totonu o siama, "o le tala lea a MacLaughlin. Taunuuga: toto maualalo toto.

    Ma o le mea moni, o le sili atu ona malosi o au toleniga, o le sili atu foi lea o le taunuuga.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma suesuega a le Centers for Disease Control and Prevention, o tamaitai na masani ona tamomoe i le paka na i ai ni taunuuga sili atu ona taua i le tau faasaga i le maʻisuka nai lo i latou na o na savalivali ma savavali.

    Ae o taunuʻuga pito i sili ona taua na ausia e i latou o loʻo galulue i mamafa mamafa i le faletaalo, e masani ona asiasi atu i le vaitaele ma faia le mamafa o cardio, e pei o le tamoe i le natura po o le uila.

    4. Faʻaauau le mata i le moe ma le malologa.

    O le faʻasalaina o le moe ma le malologa malolo e faʻagesegeseina ai le gasegase gaioiga i totonu o lou tino, ma aʻafia ai le aʻafiaga o le maʻi. E matua afaina ai le leai o se moe. Fai mai suʻesuʻega, o tagata na mafatia i le "le lava o le moe" e masani ona moe i le aoauli, pe a uma le aoauli. E masani lava, o lona uiga o le leai o se gaioiga faʻaletino ma le le lava o le moe i le po, lea e afaina ai le maualuga o le toto suka.

    O le mea lea, taumafai e faʻavae au masani i aso taitasi, aloese mai le moe i le ao, ma momoe lelei i le po. Ina ia lelei le moe ma maua le maualuga, aua le inu kofe poʻo le ava malosi, pei o nei mea e faʻamalosi ai o le a mafai ai ona e ala mo se taimi umi ma e te mataala. Ma o le mea moni, aua le faʻamalosi ao le i momoe.

    Manatua o se mafutaga lelei lelei e aafia ai lau metabolic processes i le tino, o lea e saofagā ai i le soifua maloloina lelei ma maualalo le toto suka.

    5. Aloese mai le atuatuvale

    O tulaga masani o le atuatuvale e faigata ai ona faaitiitia le toto suka ma, e tusa ai, puleaina o le maʻisuka. Ina ia faʻamalieina le atuatuvale, taumafai ni auala faʻaloloto e pei o yoga, mafaufau loloto, massage poo musika faʻavavevave. I le auala, pe a e aʻoaʻo e pulea le atuatuvale, o le a fesoasoani ia te oe e moe malosi ma umi, o le a matua afaina ai le tau faasaga i le faamaʻi.

    Ma le isi, mo se moe lelei:

    • Taofi le siaki o le vevela i totonu o le potu, e le tatau ona vevela, ae sili atu - sina malie.
    • Tape uma moli ma tapuni faitotoa uma / faamalama ina ia leai se leo e le tatau ai
    • Alu i le moega i le taimi e tasi e masani ai le tino ona moe i taimi uma "i le taimi faatulagaina"

    O nei auala faigofie e 5 e faʻaumatia ai le suka o le toto o le a fesoasoani ia te oe ia lagona le lelei pe a uma le 2 vaiaso ma taofi le alualu i luma o le maʻi. O suiga masani o le olaga o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se lagona sili atu i le taimi nei ma faʻamautinoa se lumanaʻi lelei ma lelei i le lumanaʻi.

    Afai e te fiafia i lenei tusiga, kiliki i lalo "faʻasoa

    E iloa e tagata uma le taua o le fatu, toto toto, fatugaʻo mo se tagata ma le tele o le tagata e faalagolago i lana puipuiga ... Afai o faafitauli o loo i ai i le taimi nei i se tasi o nei tino - cardiovascular, excretory ma immune - e mafai ona tau atu i le oti poo le le atoatoa, talanoa e uiga i se tulaga na faʻatafunaina ai i latou i le taimi e tasi!

    O lea: o le maʻisuka ma le faʻaleagaina o le metabolism o le carbohydrate lea e mafua ai le faʻamaʻi totoʻa ma isi ituaiga uma o le metabolism, faʻaleagaina o toto toto, fatugaʻo ma le puipuiga o le tino, le tino o le tino, faapea foi ma isi uma totoga ma tino, talu mai lava latou te faalagolago uma lava i le gaioiga a le pancreas, ma o ona soliga ua atagia i le tino atoa.

    O aʻafiaga o le maʻisuka i luga o le tino o le tagata e faʻaleagaina

    Afai e maualuga maualuga le maualuga o le suka, o lenei mea e faʻaleleia ai le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto ma e oʻo atu ai i le faʻaumatiaga vave o puipui puipui, o le gasegase metabolism e faʻateleina ai foliga o atherosclerotic plate. O vaʻa e le toe gafatia, lea e oʻo atu ai i le faʻateleina o le mamafa.

    O le atherosclerosis e faʻamalosolo ma faʻafefeteina foi le lumenia o vaa. O loʻo i ai le faʻamaʻi pipisi o le fatu, le lamatiaga o le paʻu, fatu fatu, thrombosis ma maʻi leaga o pito i lalo ... O ipu o mea uma o le tino ma gaioiga o le tino e aʻafia - o le faʻaleagaina ma le leai o se faʻaaliga, o le tamaititi e leai sona mafaufau ma e le afaina foi e fesoʻotaʻi tonu ma lenei gaioiga.

    Suga, lea e ulu atu i fatuga ma le toto, e maua ai se tele o vai. O lenei mea e mafua ai le faateleina o le avega ma ua gase ai fatuga, ua amata ona faʻaitiitia le suavai, ua faʻaitiitia le toto totoina - e faʻaleagaina ai le paʻu o le tino, mafua ai le vevela, faia ai se avega faaopoopo i luga o faiga uma ma o le tino o le a ona oona.

    O se siosiomaga manaia e maua ai tulaga lelei mo le faʻalauteleina o micrologic pathogenic - o se taunuuga, o se tagata e sili atu ona faigofie i faʻamaʻi ma o faʻamaʻi uma e sili atu le ogaoga nai lo le mafai.

    O le lotoifale o le tino ma le paʻu e afaina foi i fomaʻi. O susu ma goto e mafatia.

    O le toe faʻafouina o le tino i le tino ma le faʻafouina o sosolo o le toto, e faʻagesegese ai, manuʻa ma faʻamalolo ai le maʻi, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka, amataina o le oti ma inu ai le toto (gangrene).

    Faʻaleagaina o maso ma namea o loʻo faʻapupulaina - neuritis, leai se lagona i totonu o vae ma genitals, etc. Suiga i le popolega ma le faʻafofoina o mea faʻasalalau e faʻapogai ai se faʻaitiitia o le feusuaʻiga ma le leai o se tama.

    O le maʻisuka e masani ona taʻua o le "fasioti tagata le leoa," aua o le taimi e leai se mea e "tiga" ai se tagata - o ia e le gaoia i taimi uma ma e faasolosolo lava ona "paʻu ese" e aunoa ma le matauina ...

    Mikhail Boyarsky: Sa ou maua se togafitiga lelei mo le maʻisuka

    O le maʻi suka o se tasi lea o maʻi taatele o tagata matutua ma matutua atu. E le pasia e tagata taʻalo lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Mikhail Boyarsky, o lē na ola i le maʻisuka mo le tele o tausaga. Ae ui i lea, i se faatalanoaga talu ai nei, na taʻua ai e Mikhail Sergeyevich ua ia maua se fofo lea na fesoasoani ia te ia e feagai ai ma le maʻisuka sili atu nai lo fualaau faasaina. O le a lenei meafaigaluega, e le o fai mai le tusiata na tupuga ai le tele o tala ma mafaufauga. Ae o le a tatou le lisiina i latou ma mate, ae tatou te fesili ia Mikhail Boyarsky lava ia e uiga i lenei mea. Na mafai e le failautusi a le FESOASI ona faia se faatalanoaga puupuu ma le fetu.

    Mikhail Sergeyevich, o le a le umi na e maua ai le maʻisuka?

    Mo le silia ma le 15 tausaga, mautinoa. I lona talavou, na te leʻi popole faapitoa i le soifua maloloina. Sa ia faʻaaogaina le ava malosi, e leʻi lelei ona 'ai lelei i le taimi o le taamilosaga (lea na toetoe o taimi uma). O le mea na tupu, na muamua lava maua e le pancreatitis ogaoga, ona o lea na taoto ai mo le 10 aso i le maʻi tigaina, ma i le mavae ai o ni nai tausaga o le maʻisuka. Na amata ona ia faʻaaogaina fualaau faʻasaina ma le inisalini. Seia oʻo i se taimi e le mafai ona ou faia e aunoa ma latou.

    Ua e taumafai e togafitia le maʻisuka?

    Ioe, pei o soʻo se tasi o loʻo mafatia i le maʻisuka (ma soʻo se isi faʻamaʻi) Sa ou taumafai e togafitia i ni auala eseese. Ma fualaau, ma auala eseese. Na ia taoto foi i se falemai-e lauiloa i falemai i Isaraelu, lea e lauiloa mo ana fomaʻi. Ae o nei mea uma e leʻi fesoasoani tele. Atonu o le a lelei, ae na o sina taimi. O le maʻisuka, e pei ona i ai, o totoe. Meaʻai sili atu, o se soifua maloloina (tuʻu le inu ma ulaula), aʻoaʻoga faaletino. Sa i ai foi so latou aafiaga patino. O le mea sili e le leaga, ae sili atu foʻi. Ina ua mavae le tele o tausaga o taumafaiga le manuia, sa ou ioeina foi o le a ou maua le maʻisuka i le faaiuga o oʻu aso.

    Ae o lenei ua leai, saʻo? O le a na fesoasoani ia te oe?

    Ioe, o lenei ua leai se maʻisuka. Le itiiti ifo o le maualuga o le suka o le toto o loʻo tausia i se tulaga masani e aunoa ma le tagofia o fualaau. Fesoasoani mai ia te au e taulima mai uliuli fafo Bianshi. Ou te taʻutaʻu atu ma le faamaoni, ou te le talitonu moni lava i togafiti a tagata, ma sa masani lava ona ou sili atu nai lo togafitiga aloaia. Ae ina ua uma ona ou lagonaina le alualu i luma taua ina ua mavae ni nai aso o le ofuina o lenei taulima, sa ou suia loʻu mafaufau. Mai mea uma na ou taumafai ai i loʻu olaga mo togafitiga o le maʻisuka, o le taulima na sili ona aoga. Ua mavae atu le maʻisuka.

    Ma o le a se pine siliva? Ou te manatu o le toatele oa tatou au faitau e le iloa e uiga ia te ia. E mafai ona e taʻu atili mai ia i matou?

    O se maa maʻa lenei e taʻua o Bianshi. Po o lona igoa lona lua o se lanu uliuli. O lenei maa e i ai le meteorite tupuaga, ua na o se nofoaga e tasi i luga o le lalolagi - i le itu i matu o Saina, lea o le tele o meteorite na pa'ū i le selau miliona miliona tausaga talu ai. O le mea moni, o se maa o se vaega o lena meteorite. I se tulaga lautele, o ia o se mea ese. Maofa mafanafana, susulu le vevela ma le ultrasound. Ma le isi, o loʻo i ai se mea e sili ona aoga, e tele mea aoga e aʻafia ai le paʻu. O lenei maʻa e sili ona aoga i le lalolagi e tusa ai ma vailaʻau Saina. Mai aso anamua na faʻaaoga e faipule e togafitia ai le tele o faʻamaʻi pipisi.

    O lea e te na ona ofuina lenei taulima ma o le maʻisuka na alu ese? Pe na e faia nisi vailaʻau?

    Leai, ou te lei faia se isi lava mea ma sa le togafitia. Tau lava na ona fai lenei taulima e aunoa ma le aveeseina. O lenei ou te faʻaeʻeina i nisi taimi, ae sili atu mo le puipuiga. I le auala, e le na o le maʻisuka ua pasi, ae o le tele foi o isi faafitauli tau le soifua maloloina. Malosiaga, malosi, foliga fiafia. Ua ou lagona lelei i le taimi nei, ua amata ona ou lava le moe, e masani lava ou te le vaivai. I le ono masina talu ai, o le suka e leʻi oʻo lava i le tasi. O le toʻatele e maua i le maʻisuka e naʻo le miti e mafai ai. Sa ou miti muamua, ae o lenei ua ou ola maloloina. Na matuai fesoasoani le taulima.

    Maofa O le a le tala a fomai e uiga i lou toe faʻaleleia?

    E tele fomaʻi agavaa e iloa lenei taulima. I le ala, o le fomai na fautuaina o ia ia te aʻu, o lea e leai se mea e le masani ai mo i latou. E fesoasoani tele o ia. O le maualuga maualuga o le taulima na faʻamaonia e tusa lava pe faia suʻesuʻega a le falemaʻi.

    Le tāua! Ma o le a le tele o le tau o sea taulima? Pe atonu e pele ia te ia? O fea e mafai ona ou mauaina?

    Ou te le manatuaina tonu pe fia le tau, ae e le taugata. O lona uiga, e le o se mea faʻapitoa mo fetu (ataata). O loʻo faʻatau atu ile Initaneti. Ia, o le mea e leaga ai, ou te le manatuaina le tuatusi o le upega tafailagi, ae o le a ou fesili i laʻu fesoasoani e taʻu atu ia oe mulimuli ane (vaai mo le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi i le pito i lalo o le itulau - faʻafefea. HELLO). O le taulima na tuʻuina mai ia te aʻu i le aso e tasi e le faila, ae e foliga mai ua latou maua foi le meli lafoina.

    Mikhail Sergeyevich, faafetai tele mo na tali saʻo ma auiliiliga. Ou te manatu o le toatele o tatou au faitau o le a fiafia e aoao e uiga i nei mea uma. Atonu e te manaʻo e moomoo i se mea?

    Faafetai lava foi! Ou te manaʻo ia e soifua maloloina ma se faʻamaʻi vave mo le maʻisuka, pe afai ei ai. O lenei maʻi e faigata ona togafitia i fualaau, ae, na foliga mai, na o le faʻaaogaina o se pine a Bianshi. A o lea, o le a ou fautuaina tagata uma e taumafai. E fesoasoani tele o ia.

    O maʻi o Boyarsky

    O le tagata Rusia o Mikhail Boyarsky e masani lava ona iloga i lona tumau, foliga matagofie ma le naunau e galue i le taimi atoa i le seti.

    I ni nai tausaga talu ai, na faaalia ai e le tagata na ia maua se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia - maʻisuka.

    Na amata ona faʻaalia le faʻamaʻi pe tusa ma le luasefululima tausaga talu ai, ao faia le tafaoga a Boyarsky, na ia maua ai se meaʻai pe a uma ona ia 'ai ma le tele o lita o le ava malosi. Fomaʻi na maua se osofaʻiga o le tino pancreatitis, o le tagata o loʻo taoto i togafitiga mamafa mo le 10 aso.

    E ui i le faʻasaina o fomaʻi e inupia le ava malosi, i le lumanaʻi na toe faia ai le tulaga. Ina ua amata ona mou ese atu le tiga, na faaalia ai le pancreatic necrosis - o le oti o le pancreas. O le iʻuga o se faʻalavelave ogaoga, na maua ai le maʻisuka malosi.

    Le uiga o Mikhail Boyarsky i le maʻisuka

    Mo le taimi muamua, na maitauina ai e se tagata gaioiga se faaletonu i totonu o le tino ao malaga atu o ia i Siamani. Na faʻafuaseʻi ona aliali mai le fia inu ma le faʻaitiitia o le mata. Ina ua maeʻa le suʻega, na togafitia e fomai se togafitiga e le mafai ona togafitia.

    Talu mai nei ua maua e le faamaʻi se foliga matautia o le insulin, o le tagata na gaoioi i le inisalini togafitiga. E i ai pea se peni ma le inisalini faatasi ma oe e faia se tui i soo se taimi.

    Fomaʻi fai mai o Boyarsky e maua ai le maʻisuka faʻatasi ai ma le fesoasoani a se meaʻai maloloina ma se soifua maloloina lelei. O lona uiga o le mutaaga o le ulaula ma inu ava malosi. E mataituina ma le totoa e le tagata le meaai, siakiina le toto toto i aso uma, filifili meaai e maualalo le faasino igoa, ae e le o faanatinati e taofi le ulaula ma inu ava malosi.

    O Mikhail Boyarsky ei ai se mafutaga faapitoa ma le faʻamaʻi ma e le galo ona uiga malie. O le a le tuulafoaia atoatoa e ia masani leaga, ma o le filosofia e uiga i le olaga.

    E manatu le tagata fai mea taufaaleaga ma le ita pe a manatu le au tusitala e maʻi tigaina o ia.

    E le o faamoemoe o ia e lafoai le faamaʻi ma le fiu, e ui lava na ia iloa o tausaga na totoe o loʻo faalagolago o ia i le togafitiga o le inisalini.

    Le ala e ola ai Boyarsky i le maʻi

    O le lauiloa lauiloa e le o toe salamo i se mea ma e le manao e toe faafoi le uati. E tusa ai ma le saunoaga a Boyarsky, afai e le ulaula ma inupia le ava malosi, masalo o le a avea o ia ma se tagata taua, aoaoina le tele o gagana, ma faitau atili tusi. Ae o ia o se Kerisiano ma ua mautinoa e tofu lava tagata taitoatasi ma lona lava taunuuga, ma o le a ia totogia se ola fiafia ae le saʻo.

    Ua faamautinoa mai e Mikaele e le oi latou ua leva ona ola na ola i mafaufauga faaletagata, ae ua sili atu ona manaomia ma sili atu le malamalama. O se faʻataʻitaʻiga manino o lenei mea o Vladimir Vysotsky, o le na ola i se olaga puupuu ae fiafia.

    E ui lava i le mea moni o loʻo i ai le faʻamaʻi, e ola pea Boyarsky i ni nai tausaga, pe a faʻatusatusa, mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ma Mikhail Yuryevich Lermontov, na maliu i le 27 o ona tausaga. O le mea lea, o mea uma lava e le o se mea e mataʻu ai pe a vaʻai fomai.

    • E tusa ai ma le Mikhail, o le maʻisuka e le faʻalavelaveina lona ola, ae o le isi itu fesoasoani.
    • E naʻo le faʻamaʻi o le maʻi o Boyarsky e galue atoatoa ma tausia ai o ia lava.
    • O le mea sili o le suʻesuʻeina o lou maʻi, ma ola faʻatasi ma le lotogatasi, e faigofie ona talia mea uma na faʻamoemoeina i le faʻalavelave.

    O le maʻi suka e fesoasoani i le faʻavauvau o lagona, e amata ai ona iloa e le tagata le matagofie o le olaga, lagona le manaʻomia o lona ola. O tagata Rusia e leai se auala latou te iloa ai auala, e mafua ai ona mafatia i latou i le lumanaʻi, ae e aoga.

    Tauga a Boyarsky faasaga i le maʻisuka: talafatu poʻo le moni?

    Ona o le lauiloa lautele o le fetu, o le tele o punaoa na faʻaaogaina ai le lauiloa o le tagata taʻalo ma amata ona faʻasalalau faʻamatalaga pe faapefea ona togafitia e le Boybsky le maʻisuka. I luga o le Initaneti e mafai ona e maua se faʻatalatalanoaga lea na talanoa ai Mikhail e uiga i lona gasegase ma fai mai na mafai ona ia faʻaumatia atoa ia maʻi.

    I le gasologa o tausaga, ua tele naua fualaau na faataitai ai e le tagata fai pese, ua toe faia i isi vailaau faafomai, o le acupuncture, ma na faia togafitiga e le gata i Rusia ae faapena foi i atunuu ese. O le tele o punaoa tau tupe na faʻaaluina i lenei mea, na faʻamalieina ai Boyarsky mo sina taimi, ae e lei umi ae toe lagona e ia le maʻisuka.

    E leʻi leva talu ai nei, na mafai ai ona matou sailia se fofo tulaga ese lea e fesoasoani i le aso e foia ai le faamaʻi. E tusa ai ma le faʻapogai, e leai lava se faʻalauiloaina e le tagata gaioiga le oloa, ae na ona faʻasoa atu lona lava aafiaga patino lea e mafai ona fesoasoani i isi.

    O le keke monastic e avea o se togafitiga faafomaʻi, na fautuaina o ia e sana uo vavalalata sa mafai foi ona ia taulimaina togafitiga.

    1. O le tea o se mea e masani ona maua mai le vao, ae e faʻamaonia le metabolism o le carbohydrate, faʻaleleia le gasegase, ma faʻaosofia ai le galuega faalilolilo o le pancreas. O le suka toto e toe foʻi i le masani, ma o le maʻi suka e lagona le toomaga. I lenei tulaga, o loʻo i ai le malosi o le malosi ma le malosi.
    2. O se tagata ua vave ona aveesea le vaivai ma le lelava masani, ua sili atu ona mataala, ma ua faateleina lona galue. O Boyarsky e le talitonu i le gafatia o se fofo faigofie, ae ina ua masani ona faaaoga le lauti faamalolo, o le maʻisuka na amata ona toe solomuli lemu, o ana galuega vaaia na faaleleia, ma na vave ona foia e le tagata gasegase le faamai.

    Tamaititi e uiga i le maʻisuka

    O loʻo faʻamaʻi le musketeer adored with diabetes!

    Le palealii "E-eh-eeeee!" E foliga mai i loʻu ulu i se tasi o tilotilo atu i le galuega ofoofogia na talisapaia e tagata uma! O le Soviet musketeer i lo tatou laiti o se faʻataʻitaʻiga, na ia valaʻau mo le mamalu, amiotonu ma le lototele.

    E foliga mai o se uiga lelei faapena o se mea e le mafai ona vaivai ma faavavau. I nisi itu, ioe. Ae o le matua ma faamaʻi e le alofa i tagata uma.

    O le taʻitaʻia, tuʻu lemu, matou te le susu i le ala saʻo o le olaga, na le amanaʻia ai e Mikhail popolega uma ma mea lamatia e tulaʻi mai i lana ala. Faailoga o le maʻisuka pe a ma le luasefulu tausaga talu ai: fia feinu, taimi o le leai o se malosi, ma o le mea e sili ona taua, na amata faʻaitiitia le faʻaaliga. O le mea moni, na faʻasalalau ai lenei tagata, o le na o Siamani, i le seti.

    O le popolega autu mo ia, e le o le siama o le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, ae o ni fautuaga faanatinati e mulimuli i se meaai malosi ma lafoai atoa le ulaula ma inu ava malosi!

    O amioga leaga e sili atu ona taua nai lo le olaga ...

    Talu ai ona o le leaga o masaniga na totoina mai lava i le laʻitiiti mai le tama o Boyarsky, e le mafai ona ia lafoaʻia, ma talanoa sao i lona aiga ma le au faasalalau! O lenei mea moni e atuatuvale ai tagata uma, ae o talanoaga faifai pea e lei maua ai se taunuuga!

    I vaitaimi o le leaga, sa tatau ona ou se ese mai mataupu faataumaoi, ae, e tusa ai ma le D'Artagnan, "o se vasa matautia, ae le o se nuanua i loʻu olaga ..."

    "Ou te le fiu ma ola atoatoa!"

    O le mea masani, o le auala e le amanaʻiaina ai le faʻamaʻi e le o se mea e sili ona lelei o le "aua le fiu ma faaauau pea ona ola," ae talitonu le tagata fai o le puleaina o insulin i aso taitasi ma le "olioli o le ola" o le a galue ai i se vavega ma maua ai se aafiaga lelei faʻalua!

    E pei ona e vaʻai, e leai se tasi e puipuia mai le faʻamaʻi. O le a tatou faʻaeteete ma gauai atu i lo tatou soifua maloloina!

    Mikhail Boyarsky o se tasi o tagata lauiloa, taʻutaʻua ma peleina e le au faʻafiafia o le tifaga Rusia.E masani lava ona foliga mai o ia, foliga sili ma ua sauni e galue i le setiina o le uati. Ae ui i lea, na o le taimi talu ai nei, na faasilasila atu ai e le tagata gaioiga i le lautele e faapea e tusa ma le sefululima tausaga na mafatia ai o ia mai se maʻi e le mafai ona togafitia - maʻisuka.

    E oʻo mai i le taimi nei, o le faʻamaʻi e aliali mai i le tulaga sili ona ogaoga - o le insulin-dependent. E tatau i le tagata fai taʻavale ona ave se tui tui ma se fofo ile inisalini ma ia, ina ia le misia le isi tui tui taua. O fomai e tausisi i le mulimuli i se meaai ma le lafoaia o masaniga leaga.

    Boyarsky faifeau ma le taumafataga e aunoa ma ni faafitauli, ae o le a le toe taofia le inu ma ulaula.

    Na taua foi e Mikhail Sergeyevich i le au tusitala e uiga i faafitauli tumau ma le pancreas na mafua ai le maʻisuka. O uluai faafitauli na foliga mai e tusa ma le sefululima tausaga talu ai, ina ua ala mai le tagata fai i le taeao ina ua uma ona sauaina le ava malosi.

    O le tagata na faia le tiga i le pancreas mo le 'ona oona. O le taumafaiga e "togafitia" ma le isi fualaau o le ava malosi na mafua ai ona sili atu le tiga o le tiga. O Boyarsky na tigaina tiga seia oo ina le iloa, na taua e aiga o se falemaʻi.

    Na foliga mai o se osofaiga o le tino pancreatitis, e toe faaola ai le tagata na faʻaalu aso e 10 i le maʻi tigaina.

    Ua faʻasaina e fomaʻi le inuina o le ava mo le itiiti ifo i le lua tausaga. Na faʻalogo Mikhail Sergeyevich io latou manatu, ma aloese mai le inu ava malosi mo le taimi atofaina. Ae ui i lea, o le taimi lava na maeʻa ai, na matua inu tele lava le tagata muamua ao lei alu le maimoaga. O le iʻuga, na toe alu atu o ia i le falemaʻi tuusao mai le tulaga ma le pancreatitis.

    O ia faafitauli na faʻatasi ma Boyarsky mo le tele o tausaga, - ina ua uma ona inu le ava malosi, na mulimuli mai ai se taʻavale a le falemai. I le aluga o taimi, o le faʻamaʻi masani na tupu aʻe i le pancreatic necrosis, o le maliu o le tino o meaʻai, lea na mafua ai le atinaʻeina o le maʻisuka.

    Faʻasolosolo i le pancreatic necrosis i le pancreas, o se vaega o sela e nafa ma le gaosiga o latou lava inisalini oti. O se taunuuga, e maua i le le lava o aofaiga pe leai foi. Mo le taimi muamua, na matauina e se tagata fai mea na sese i le maimoaga i Siamani. Sa i ai se lagona o le fia inu e le mafaamatalaina, ma na matuai paʻu lava laʻu vaai.

    I le suʻega, na faia e fomaʻi se siama e le mafai ona faʻaleleia.

    O Mikhail Boyarsky e faatatau i le faamai ma lona uiga malie, e le o le a le toe ulaula ma inu. I se faʻatalatalanoaga ma le au tusitala, na ia taʻutinoina o ia e ulavale ma ita pe a taʻua o ia e maʻi tigaina. O le a le fiu o ia, e ui lava e malamalama o ia ua faʻaumatia e ia inisalini i aso uma o lona olaga.

    Ou te fia matauina o le tele o fetu o le risosi Rusia o mafatia mai le maʻisuka. Leonid Yakubovich ma Natalya Krachkovskaya ua uma ona masani ona faasalalauina ituaiga eseese o glucometers (masini mo le fuaina o le maualuga o le suka o le maʻisuka) mai se lanu moana.

    E leʻi faʻaolaina mai le maʻisuka: Alla Pugaeva Borisovna, Alexander Porokhovshchikov, Fedor Chaliapin, Armen Dzhigarkhanyan, Yuri Nikulin, Eldar Ryazanov, Nonna Mordyukova, Lyudmila Zykina, Vyacheslav Nevinniy, Mikhail Shufutinsky. O le maʻisuka Spares E leai se tasi! E le mafai ona malilie faatasi ma ia "mo tupe."

    E oo lava i le ulu o le kamupani sili ona malosi, Steve Jobs, na maliu i le pancreatitis, lea e tafe faatasi ma le maʻisuka.

    Sa ou maua le maʻisuka mo le 31 tausaga. Ua soifua maloloina nei o ia. Ae, o nei capsules e le mafai ona avanoa i tagata masani, latou te le mananao e faʻatau atu falemaʻi, e le aoga mo i latou.

    Ole Helix Laboratory Service e valaʻauina oe e auai.

    O le allergy o se faʻalauteleina o le faʻalogoina o le tino o le tagata i meaola eseese (antigens / allergens), lea.

    O le fualaau oona Uroprofit e mafua mai i le vaega o vailaʻau uroseptic e faʻamoemoe mo togafitiga ma le puipuia o ia faʻamaʻi.

    O le fomaʻi endocrinologist faʻapitoa i le toe faʻafoʻisia o le le atoatoa o le hormonal i le tino o le tagata e ala i.

    O le i ai o tusi faamaonia eseese e tuʻuina atu pe'ā uma ona suʻe suʻega e fomaʻi eseese.

    O meaai talafeagai o le faavae mo togafitiga o soʻo se gastritis. I le tulaga o le maualuga o le eletise, e tatau i le tagata gasegase ona faʻaaogaina meaʻai e faaosofia ai le gaosia o le suka gaosia.

    Afai e faʻasaʻolotoina i le maketi o le falemaʻi a Rusia, o le a misia e le au faʻamaʻi vailaau piliona piliona!

    FAʻATASI! FAʻAMATALAGA LALOLAGI I LATOU SITE, ONA ONA LĒ ONA ONA TATAU LE TUSI, MA E LE MAFAI ONA FAIA MO LE FAAAOGAINA. TULAGA E TUSI I LOU TALAFAASOLOPITO AOAO!

    O kopi o mea e faʻatagaina e naʻo le i ai o se fesoʻotaʻiga malosi i le punavai

    O le maʻi suka o se tasi lea o maʻi taatele o tagata matutua ma matutua atu. E le pasia e tagata taʻalo lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Mikhail Boyarsky, o lē na ola i le maʻisuka mo le tele o tausaga.

    Ae ui i lea, i se faatalanoaga talu ai nei, na taʻua ai e Mikhail Sergeyevich ua ia maua se fofo lea na fesoasoani ia te ia e feagai ai ma le maʻisuka sili atu nai lo fualaau faasaina. O le a lenei meafaigaluega, e le o fai mai le tusiata na tupuga ai le tele o tala ma mafaufauga.

    Ae o le a tatou le lisiina i latou ma mate, ae tatou te fesili ia Mikhail Boyarsky lava ia e uiga i lenei mea.

    Mo le silia ma le 15 tausaga, mautinoa. I lona talavou, na te leʻi popole faapitoa i le soifua maloloina. Sa ia faʻaaogaina le ava malosi, e leʻi lelei ona 'ai lelei i le taimi o le taamilosaga (lea na toetoe o taimi uma).

    O le mea na tupu, na muamua lava maua e le pancreatitis ogaoga, ona o lea na taoto ai mo le 10 aso i le maʻi tigaina, ma i le mavae ai o ni nai tausaga o le maʻisuka. Na amata ona ia faʻaaogaina fualaau faʻasaina ma le inisalini.

    Seia oʻo i se taimi e le mafai ona ou faia e aunoa ma latou.

    Ioe, o lenei ua leai se maʻisuka. O le maualuga ole maualuga ole suka toto e masani lava. Laʻau o Aneti Tita Max na fesoasoani ia te au.

    Ou te taʻutaʻu atu ma le faamaoni, ou te le talitonu moni lava i togafiti a tagata, ma sa masani lava ona ou sili atu nai lo togafitiga aloaia. Ae ina ua uma ona ia lagonaina le alualu i luma taua, ina ua mavae ni nai aso o le ave o nei mataua, na suia ai lona mafaufau.

    Mai mea uma na ou taumafai i loʻu olaga atoa mo le togafitia o le maʻisuka, o nei lamala ua avea ma togafiti aupito aoga. Ua mavae atu le maʻisuka.

    Leai, ou te lei faia se isi lava mea ma sa le togafitia. Na o nei mataua i aso uma. O le taimi nei ou te ave foi i nisi taimi, ae sili atu mo le puipuiga. I le auala, e le na o le maʻisuka ua pasi, ae o le tele foi o isi faafitauli tau le soifua maloloina.

    Malosiaga, malosi, foliga fiafia. Ua ou lagona lelei i le taimi nei, ua amata ona ou lava le moe, e masani lava ou te le vaivai. I le ono masina talu ai, o le suka e leʻi oʻo lava i le tasi. O le toʻatele e maua i le maʻisuka e naʻo le miti e mafai ai.

    Sa ou miti muamua, ae o lenei ua ou ola maloloina. Lagolagosua fesoasoani moni.

    E tele fomaʻi agavaa e iloa nei lamala. I le auala, o le fomai na fautuaina i latou e uiga ia te aʻu, o le mea lea e leai se mea e le masani ai mo i latou. Ua latou fesoasoani tele. E oʻo lava i faʻamasinoga faʻapitoa ua faʻamaonia o pa'ū e matua aoga.

    Ou te le manatua tonu pe fia le tau, ae le taugata. O lona uiga, e le o se mea faʻapitoa mo fetu (ataata). O loʻo faʻatau atu i luga o le Initaneti. O le mea la, o le mea e leaga ai, ou te le manatua le tuatusi o le upega tafaʻilagi, ae o le a ou fai atu i loʻu fesoasoani e taʻu atu ia oe i se taimi mulimuli ane (vaavaai mo le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafailagi ile pito i lalo ole itulau - lata ane. Na tuʻuina atu aʻu i luga o le aso e tasi i le aso e tasi, ae e foliga mai o loʻo latou lafoina atu foi i meli.

    Faafetai lava foi! Ou te manaʻo ia e soifua maloloina ma se faʻamaʻi vave mo le maʻisuka, pe afai ei ai. O lenei faʻamaʻi e faigata ona togafitia i fualaau, ae na foliga mai o le fesoasoani a le Anti Diabet Max ua faʻafefe. O le mea sili, o le a ou fautuaina tagata uma e taumafai i latou. Latou te fesoasoani tele.

    1. 5 faʻafefe 2 taimi i le aso ma meaai mo le 3 vaiaso, faʻaopopo le afa afa vai, vai, ti (e le sili atu ma le 60 ° C).

    2. Afai e talafeagai, toe fai le vasega 2-3 taimi i le tausaga

    Fesoasoani i le faitau afe o tagata

    I se suʻesuʻega tele i Kalefonia (USA) o loʻo afua mai i le Diabetes Max, i le 90 tagata mai le 100, na taofi le maʻisuka ile lua vaiaso. I le taimi lava e tasi, i le taimi o suʻesuʻega, e leʻi faʻaalia e le fomaʻi se itu e tasi.

    Na faʻafefea ona togafitia e Boyarsky le maʻisuka ma faʻaumatia le maʻi?

    O le tagata Rusia o Mikhail Boyarsky e masani lava ona iloga i lona tumau, foliga matagofie ma le naunau e galue i le taimi atoa i le seti. I ni nai tausaga talu ai, na faaalia ai e le tagata na ia maua se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia - maʻisuka.

    Na amata ona faʻaalia le faʻamaʻi pe tusa ma le luasefululima tausaga talu ai, ao faia le tafaoga a Boyarsky, na ia maua ai se meaʻai pe a uma ona ia 'ai ma le tele o lita o le ava malosi. Fomaʻi na maua se osofaʻiga o le tino pancreatitis, o le tagata o loʻo taoto i togafitiga mamafa mo le 10 aso.

    E ui i le faʻasaina o fomaʻi e inupia le ava malosi, i le lumanaʻi na toe faia ai le tulaga. Ina ua amata ona mou ese atu le tiga, na faaalia ai le pancreatic necrosis - o le oti o le pancreas. O le iʻuga o se faʻalavelave ogaoga, na maua ai le maʻisuka malosi.

    E iai le maʻisuka a Boyar?

    Mo le taimi muamua, na maitauina ai e se tagata gaioiga se faaletonu i totonu o le tino ao malaga atu o ia i Siamani. Na faʻafuaseʻi ona aliali mai le fia inu ma le faʻaitiitia o le mata. Ina ua maeʻa le suʻega, na togafitia e fomai se togafitiga e le mafai ona togafitia.

    Talu mai nei ua maua e le faamaʻi se foliga matautia o le insulin, o le tagata na gaoioi i le inisalini togafitiga. E i ai pea se peni ma le inisalini faatasi ma oe e faia se tui i soo se taimi.

    Fomaʻi fai mai o Boyarsky e maua ai le maʻisuka faʻatasi ai ma le fesoasoani a se meaʻai maloloina ma se soifua maloloina lelei. O lona uiga o le mutaaga o le ulaula ma inu ava malosi. E mataituina ma le totoa e le tagata le meaai, siakiina le toto toto i aso uma, filifili meaai e maualalo le faasino igoa, ae e le o faanatinati e taofi le ulaula ma inu ava malosi.

    O Mikhail Boyarsky ei ai se mafutaga faapitoa ma le faʻamaʻi ma e le galo ona uiga malie. O le a le tuulafoaia atoatoa e ia masani leaga, ma o le filosofia e uiga i le olaga.

    E manatu le tagata fai mea taufaaleaga ma le ita pe a manatu le au tusitala e maʻi tigaina o ia.

    E le o faamoemoe o ia e lafoai le faamaʻi ma le fiu, e ui lava na ia iloa o tausaga na totoe o loʻo faalagolago o ia i le togafitiga o le inisalini.

    Mikhail Boyarsky: Na te faatiga ia te aʻu o loʻu gasegase e malosi atu nai lo aʻu.

    Na malie Mikhail Sergeyevich e taʻu atu le moni atoa e uiga i lona soifua maloloina na o Komsomolskaya Pravda ...

    "O le inuina o le ava ma le le mafai ona mataʻituina meaʻai i le taimi o le taamilosaga na taitai atu ai aʻu i pancreatitis," na amata ai Boyarsky i le leai o se saʻolotoga.

    E tusa ma le 25 tausaga talu ai i le fale, pe a uma ona 'ai le kekekeke fiafia ma inu i lenei pisinisi ma le tele o le ava malosi, sa ou ala i luga i le taeao ma se lagona o le tiga i le pancreas. Mafaufauga - oona. O le mea lea, na ou filifili ai e totogi mea uma i le pia. E lei manuia.

    E lei alu Vodka. Na sili atu le leaga. Aua le moe i le po. Naua le faʻaauau. O tiga e faasolo ina malosi ... O le aso na sosoo ai sa ou taumafai ai e inu - e le toe alu. Na latou taʻua se falemaʻi. Ona toetoe lava a ou le toe manatua. Sa taoto o ia i le maʻi tigaina mo le 10 aso.

    O se pancreatitis lapopoa, o le osofaiga sili ona ogaoga. Sa faasaina au e 'ai i mea masani e mafai e tagata masani ma sa taʻuina mai e aua le inu mo le itiiti ifo ma le lua tausaga. Sa ou onosaia ma le faigata. Ina ua oo mai le aso atofaina, sa inu malosi o ia. Na o le Tausaga Fou. Ou te leʻi lagonaina le iʻuga. Sa ou alu i le maimoaga. Ma le isi, o le mea lea na e puʻea! Ou saʻo mai le konaseti - i le potu maʻi tigaina.

    Ma o lea mo le 5-7 tausaga. Mai le faatinoga - i le falemaʻi, ma mo le 10 aso e aunoa ma se mafaufauga. Sa taoto o ia ma le "Afghans" alii. Latou te alalaga, 'ou' alaga - faʻatasi e foliga faigofie.

    Na faasolosolo lava ina amata ona mou le tiga. E tusa lava pe o oʻu inu. O le mea moni lava, na amataina le necrosis pancreatic - o le oti o le pancreas. Na mafua ai ona maʻisuka. O le taimi lenei inisalini.

    Ou te iloa e leai se mea e faʻamoemoe i ai. Leai se tasi na manumalo i lenei maʻi. Ae o le a le avea aʻu ma se "tagata tomai" maʻi. Faʻanoanoa lenei mea. Na te faatiga ia te aʻu e sili atu lona malosi.

    O lea aua le faʻamalosi aʻu!

    "... O le faagasologa o le ola lava ia e ofoofogia ..."

    • Pe na suia e le faʻamaʻi ou uiga ile olaga?

    - Na te faʻamalosia lagona. Ua amata ona e malamalama o le faagasologa o le ola lava ia e ofoofogia ... I le tausiga tigaina, pe a leaga tele, o mafaufauga saʻo, e saʻo, e sau i lou mafaufau. E uiga i le auala e ola ai. Ae ... o le a ia faasaʻoina le tuugamau tuugamau. O aʻu o Rusia ma ou te le iloa po o le a le faiga. Ioe, e tatau ona e mafatia pe a uma. Ae o le taaloga e tauia le moligao! O le ai ai se mea e manatua.

    "Ma o le isi foi le tiga, o le injections ..."

    - Ou te onosaʻi i tiga - Na ou alu i oʻu matua. Latou te leʻi faʻasalaina o latou tiga. Ina ua maliu lona tama i le kanesa, na momotu ona nifo - o lea na ia taofiofia ai i latou i le tiga! Sa ia onosaia ma le lototoa mea uma. Ma tina foi.

    Ma o le mea lea na fai mai ai le tagata fai ma le faipule o Vladimir Balon e uiga i lana uo Mikhail Boyarsky:

    - Latou te fai mai o Boyarsky, o sau i Moscow, e fiafia e nofo faatasi ma oe?

    - Ioe, e alu o ia i le isi potu i luga o le moega. E tusa lava pe a pasi atu i Moscow, ae o loo vaavaai pea mo le afa itula. Pulea e inu se ipu lauti, faia se tui o le inisalini i lona manava. O loʻo ia te ia le maʻisuka! Mo le tusa ma le 20 tausaga, ua faamalosia Mishka e faia le fa i le lima inisiua. Ina ia aua neʻi faʻamalo le 'ie sinasina i le toto, e taumafai Boyarsky e aua nei faʻaogaina lenei mea.

    O Misha ei ai sana tele-fale suesue ma ia. O le faʻataʻitaʻiga e amata i se togi lima. O se masini faapitoa e fuafua le maualuga o le suka i le toto. O le tele o le tui o le inisalini e faʻalagolago i lenei.

    Faailoga o le Faamalolo Tisuka

    E i ai foi punaoa e faapea o le tagata na gafatia ona mafai ona ia feagai ma le maʻisuka ma se pine o le fafo o le Bianshi. E ui i le mea moni o Mikhail e le o se tasi o togafitiga masani ma e na o togafitiga masani o le togafitiga, pe a mavae ni nai aso o le ofuina o le taulima, na ia maitauina se faaleleia lelei.

    O le mea lea, o se auala talitutusa na fesoasoani e taulimaina ai se maʻi ogaoga ua le amanaiaina ma faatagaina ai e faʻamaonia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma le faia o nisi fualaau.

    O le taulima e faia i le maa faapitoa - lanu uliuli poʻo le Bianshi. O meafaitino faalenatura e na o totonu lava o Saina i Matu, e mafai ai ona maua ni vaega o se meteorite tele na pa'ū i le selau miliona tausaga talu ai.

    O le maʻa e mafai ona faʻamalamalamaina le ultrasound ma vevela, mafanafana ma fiafia i le paʻi. O loʻo aofia ai mea aoga e mafai ona ulu i le paʻu ma sui ai le toto o le toto. E tusa ai ma talitonuga lauiloa, e faʻaaogaina e faipule le maʻa faʻamalolo e faʻamalolo ai faʻamaʻi sili ona ogaoga. E le gata i lea, o le metotia o togafitiga faʻaaoga togafitiga Farani.

    • O Mikhail Boyarsky mo se taimi umi sa ofuina se taulima i lona lima ma e leʻi aveeseina e oo lava i le po. I le taimi lava e tasi, na mafai ai e ia ona teena injections ma le faʻaaogaina o fualaau o le suka.
    • I aso nei, e faʻapipiʻi e le tagata gaosi i luga o se taulima mo faamoemoega puipuia. I le faaopoopo atu i le faaitiitia o le maualuga o le toto toto, faaleleia atili o le soifua maloloina o le fetu, faateleina le malosi, malosi malosi, suia ona lagona, ma le mautonu na mou atu.
    • Na fautua mai e le fomai o Boyarsky se vailaau mo se maʻi tuga. E tusa ai ma le faʻapogai, o se tau aoga tele lea mo le maʻisuka, lea na tuʻuina atu i suʻesuʻega uma a le falemaʻi talafeagai. E mafai ona e faʻatau se taulima i luga o le Initaneti e ala i le totogi muamua mo lau faʻatauga e ala i se pepa faletupe.

    E pei ona taua e Mikhail i se faatalanoaga aloaia, o le isi foi faasalalauga pepelo lea na faalauiloaina e tagata le faamaoni, i le faaaogaina o le lauiloa ma le gasegase o le tagata taaalo. E leʻi faʻaaogaina e le tagata faʻafiafia lenei mea, ma e sili atu foi na te le mafai ona fautuaina se togafitiga e le faʻamaonia ma le masalomia i le maʻisuka.

    O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e te manaʻomia e sau ai ma iloa auala e ola ai. Ma o le tago i auala sese o togafitiga e le o se vaega o masaniga o fetu o le mata ma le fale tifaga. Boyarsky adheres to methods conservative o togafitiga, ma faʻaaoga togafitiga insulin.

    Tagata taʻutaʻua ma le maʻisuka

    O se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka e masani ona maua e le gata i tagata masani, ae faʻapea foʻi i tagata lauiloa. I le taimi nei, o fetu e faʻaauauina le ola atoa, latou te ausia le manuia tele ma fiafia i taimi uma.O ni uiga taʻutaʻua e mafai ona avea o se faʻamaoniga o se maʻi ogaoga e le o se faʻasalaga, ma e mafai ona e malilie i ai.

    O le toa totoa o le toʻatele o fitafita Sylvester Stallone na maua i le maʻisuka ituaiga 1 i le tele o tausaga talu ai. E ui lava i lea, ae o loʻo faaauau pea le galuega e sili ona fiafia i ai, ma e toʻatele tagata matamata e le masalomia ua avea o ia ma maʻi suka.

    O le faamai o le ituaiga lona lua na iloa e Armen Dzhigarkhanyan, ae o loo galue pea o ia i ata tifaga ma galue i le fale faafiafia. Ina ia masani, o le tagata e mulimuli i se togafitiga maloloina, taumafai e galue malosi ma faʻalogo i fautuaga a le fomaʻi.

    E pei ona fautuaina e Armen, e tatau ona e alofa i lou olaga, saili mo oe lava se galuega manaia tele, ona aluese ai lea o le popole ma le le lelei. E tatau foi ona e auai i faatinoga lelei ma matagofie i le fale faafiafia i taimi uma e mafai ai.

    1. Ina ua uma le lauiloa Amerika Amerika o Holly Berry, o le na mauaina se Oscar, na ia iloa e uiga i lona faaletonu, na fefe. Ae e lei pine ae toe fetuunai lona olaga, filifili le meaai saʻo, ma iloa ai o le maʻisuka e le o se mea e taofia ai lana galuega. Ua auai malosi Holly i galuega alofa, ma o le taimi nei ua avea ai o ia ma sui o le Asosi o le maʻisuka.
    2. E faaopoopo i le maʻisuka ituaiga 1, o le tamaitai lauiloa lauiloa Sharon Stone o loo maua i le maʻisuka. E faalua ona pagatia le fetu, talu mai lena taimi na amata ona ia mataituina ma le totoʻa lona lava soifua maloloina, tuulafoaia atoa le ava malosi, 'ai lelei ma e le galo ona taalo i taaloga. Nai lo o mamafa mamafa, sa taulaʻi atu Sharon i le faʻalogo aʻoaʻoga a Pilates.
    3. O le tagata lauiloa Soviet, o se tagata lauiloa lauiloa o Yuri Nikulin, na maua foi i le maʻisuka. E leʻi taʻuina e le tagata fai lenei mea ma taumafai e tauave le malosi o le faʻamaʻi, aʻo taofi le toʻafilemu i fafo.
    4. O le maʻi lava lea na maua e le tagata sili o tagata o le USSR Faina Ranevskaya, o le na ola i lona olaga atoa i le maʻisuka, aʻo ia tepa i luga i le faailoga.

    O suʻesuʻega na iloagofie i le tagata lauiloa Farani o Jean Reno, o le tagata lauiloa o Amerika o Tom Hanks. O le maʻisuka e lei pasia e le lauiloa televise Mary Tyler Moore, Nonna Mordyukova, Linda Kozlowski, Dale Evans, Sue Getsman, Lydia Echevaria, Eldar Ryazanov. O nei tagata uma na o atu ma le toa ma le fiafia i luga o le tulaga, fiafia i ata tifaga, taaalo i fale tifaga, e ui lava i le i ai o se gasegase tuga.

    E pei ona e iloa, o le maʻisuka e le o se faʻamaʻi, ae o se ituaiga olaga e te manaʻomia e tausisia i aso uma. O le faʻasologa e leai se auala e faʻafefe ai i le ausiaina o sini faamoemoeina. Le lagona lelei, e tatau ona e 'ai saʻo, filifili mea saʻo, ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina.

    E taua le taʻalo i taʻaloga poʻo le faʻamalositino faaletino, o lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le kulūkose toto ma faʻailo le tino. O le puleaina o le suka i aso taitasi o le a fesoasoani e puipuia ai faʻafitauli.

    Le auala e togafitia ai le maʻisuka o le a faamatalaina e Dr. Bernstein i le vitio i lenei tusiga.

  • Tuua Lau Faamatalaga