Melfor (Melfor)

Talu ai ona o le mafai ona atinaʻe se faʻalogona manaia, ua fautuaina le pulega o le capsule. Melfort i le taeao. O le fualaau tuʻufaʻatasia taʻitoʻatasi e faʻalagolago i faʻamatalaga ma auala o le pulega.
Pe a faʻaalia i le tautala, o le fua e tasi e 0.25-1 g, o le taimi ole pulega ma le umi o togafitiga e faʻalagolago i faʻaʻailoga.
Faatasi ai ma le iv pulega, o le fualaau e 0.5-1 g 1 le taimi / aso, o le umi ole togafitiga e faalagolago i faailoga.
0.5 mL o le vai fofo e aofia ai le maualuga o le 500 mg / 5 ml e faʻapipiʻiina mo le 10 aso.

Contraindications

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Melfort e aofia ai: faʻateleina le mamafa o le intracranial (aofia ai i mataupu o le vevela vevela, gaʻo o le intracranial), maitaga, lactation (susu), tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga, hypersensitivity i le meldonium.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Pe a tuʻufaʻatasia, o le meldonium e faʻaleleia ai le gaioiga o vailaʻau faʻamaʻi, nisi o vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau faʻamaʻi.
Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa o le meldonium ma le nitroglycerin, nifedipine, alpha-blockers, antihypertensive drugs ma vasodilators lautele, tachycardia mausalī, vavalalata e mafai ona tupu (faatasi ai ma nei tuufaatasiga, e manaʻomia le lapataiga).

Faailoga mo le faʻaaogaina

- Faʻaitiitia le faʻatinoga, faʻatupulaia le gaioiga faʻaletino, taimi faʻasolosolo ina ia vave faʻaleleia.

- I le avea ai o se vaega o le togafitiga faʻapitoa o maʻi fatu faʻapitoa, o le fatu le tumau o le fatu, cardiagia e uiga i le talaaga o le lemonocal dystrophy.

- O se vaega o togafitiga faʻapitoa mo faalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular (faʻalavelave cerebrovascular o le ituaiga o siama, aemaise lava le gasegase gasegase, le atoatoa o le cerebrovascular).

- Faʻalavelave faʻapitoa o le faʻamamaina o le faʻamaʻi pipisi.

- O le felafoaʻiga o le toto, o le hemophthallam ma le tomuala o le tele o etiologies, o le thrombosis o le veinopathy central and its branches, retinopathy of various etiologies (including diabetic and hypertension).

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

Tali mo tui

Faʻateleina le mafaufau ma le faʻalavelave faaletino: faʻavave i le 500 mg (5 ml) i le aso. O le togafitiga e 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le vasega i le 2-3 vaiaso. Mo faʻamaʻi cardiovascular (o se vaega o togafitiga faʻafomaʻi): faʻafefeteina 500-1000 mg (5-10 ml). O le togafitiga e 10-14 aso.

Faʻalavelave a le Ischemic cerebrovascular, aemaise lava i le vaega laititi (e avea o se vaega o le faʻasologa o togafitiga): 500 mg i le mafaufau (5 ml) 1 le aso i aso taitasi mo le 7-10 aso, ona latou fesuiai lea i le tautala tautala.

O le le atoatoa o le cerebrovascular: 500 mg intramuscularly (5 ml) i le aso. O le togafitiga e 10-14 aso, ona latou fesuiaʻi lea i le tautala tautala. Aveesea o le faʻamaʻi pipisi o le ava: i le vavalalata - 500 mg (5 ml) 2 taimi i le aso. O le togafitiga e 7-10 aso.

Faʻafitauli faʻapitoa o le tino ma le retinal dystrophy: 50 mg (0.5 ml) vai fofo o loʻo faʻafofoina ma toe faʻafesoʻotaʻi mo le 10 aso.

E faia i le tautala, ao leʻi faia taumafataga, ona o le manaia o le aoga e fautuaina e faaaoga i le taeao.

Faʻateleina gaioiga faʻapitoa 250 mg 4 taimi i le aso. O le togafitiga e 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le togafitiga pe a uma 2-3 vaiaso. O tagata taʻavale ua faʻatulagaina le 500-1000 mg 2 taimi i le aso aʻo leʻi faia le toleniga. O le umi o le vasega i le taimi sauniuni e 14-21 aso, ao faagasolo le tauvaga - 10-14 aso.

Maʻi faʻamaʻi fatu cardiovascular (o se vaega o togafitiga faʻapitoa):

Stable angina pectoris - 250 mg 3 taimi i le aso mo 3-4 aso, ona 250 mg 3 taimi i le aso 2 taimi i le vaiaso mo le 1-1.5 masina.

Faʻaleagaina o le myocardial: i totonu o le vaitau pupuʻu - i le vavalalata, ona i totonu ile 500 mg i le aso, faʻaaoga le inumaga atoa i le taimi e tasi pe 2 taimi i le aso.

Faʻasolo o le fatu o le fatu - 500-1000 mg i le aso. O le togafitiga e 4-6 vaiaso.

Faʻailoga Faʻapitoa i luga o le tala o le dystrophic myocardial lemoni 250 mg 2 taimi i le aso. O le togafitiga e 12 aso.

Faʻalavelave Cerebrovascular: i totonu o le taimi pupuʻu, i le vavalalata, 500 mg i le aso, sili atu i le afa muamua o le aso. O le togafitiga e 4-6 vaiaso.

Aveesea o le faʻamaʻi pipisi (o se vaega o le tuufaatasiga faapitoa togafitiga) 500 mg 4 taimi i le aso. O le togafitiga e 7-10 aso.

Faʻataʻitaʻiga

O le elemene aoga o Melfora o le meldonium - o se analogu gaosia o gamma-butyrobetaine, lea e taofia ai le gamma-butyrobetaine hydroxynase. I tulaga o le suʻesuʻega, e toe faʻafoisia ai le paleni o faiga o le faʻamaʻiina o le okesene ma lona faʻaaogaina i sela. O le faiga o le faatinoga e fuafua ai le eseesega o ona aafiaga faafomaʻi: faateleina le lelei, faaitiitia faailoga o le mafaufau ma le faaletino, mafatiaga o le tino ma le puipuiga o le tagata.

O loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina: i le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardium, o le faʻagesegeseina o le fausiaina o le vailaau oona, faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamaonia o le myocardial, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaiga a angina. I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. E aoga i le tulaga o fomaʻi vascular and dystrophic fundus pathology. O loʻo i ai sona aʻafiaga i luga o le faʻaogaina o le tino ma faʻaumatia ai faʻafitauli o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino i tagata gasegase e masani ona maua i le ava malosi ma le maʻi faʻasolosolo.

Faʻaiʻuga

O mea e le masani ai (mumu, paʻu o le paʻu, vevela, fulafula), dyspepsia, tachycardia, faʻaitiitia pe faateleina i le toto, e seasea mafai.

Faatasi ai ma le maualuga o Melfort, o se faaitiitia o le toto, vevela, tachycardia, vevela, vaivaiga lautele e atiina ae. Togafitiga o se faailoga.

Faiga faʻavae, afifiina ma le fatuga

Capsules1 pulou.
meldonium250 mg

5 pcs. - pusa tioata (1) - teuina o pepa pepa.
5 pcs. - afifi paʻu (2) - pepa o pepa pepa.
5 pcs. - pepa faʻaola (3) - teuina o pepa pepa.
5 pcs. - pepa faʻaipoipo (4) - teuina o pepa pepa.
5 pcs. - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.
5 pcs. - pusa tioata (10) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa tioata (1) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - afifi paʻu (2) - pepa o pepa pepa.
10 pi. - pepa faʻaola (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pepa faʻaipoipo (4) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.
10 pi. - pusa tioata (10) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (1) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - afifi paʻu (2) - pepa o pepa pepa.
30 pcs - pepa faʻaola (3) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pepa faʻaipoipo (4) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (10) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
40 pcs. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
50 pi. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
100 pi - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.

Fualaau oona

Mo le puleaina o le tino poʻo le manava: o se vaega o le togafitiga faʻaleagaina o le fatu fatu (angina pectoris, faʻaleagaina o le myocardial), o le fatu le tumau o le fatu, o le cardiomyopathy leaga, o se vaega o le togafitiga faigata o maʻi gasegase ogaoga ma le maʻi (strokes and cerebrovascular insufficiency), faaitiitia le faatinoga, (e aofia ai tagata taʻaleti), le taimi o le faʻasologa e faʻavave ai le toe faʻaleleia, tosoina o le maʻi i le ava malosi (faʻatasi ai ma togafitiga patino, ava malosi ZMA).

Mo le puleaina o le parabulbar: faʻalavelave faʻafefeteina i le retina, hemophthalmus ma lipine o le taofiofi o eseese etiologies, thrombosis o le vein central central and its branches, retinopathy of various etiologies (including diabetic and hypertonic) - naʻo le puleaina o parabulbar.

ICI-10 tulafono laiti
ICD-10 numeraFaʻaaliga
U10.3Aveesea o le setete
H34Faʻasologa o Vailaau Faʻataʻi
H35.0Faʻamatalaga faʻasolosolo ma fesuisuiai vascular suiga
H35.6Lafoaʻi o le tino
H36.0Maʻisuka Retinopathy
H44.8Isi faʻamaʻi o le mata (e aofia ai le hemophthalmus)
I20Angina pectoris
I21Faʻalavelave faʻaleagaina o le myocardial
I42Cardiomyopathy
I50.0Faʻasalaga o le loto vaivai
I61O le afaina o le inisetila (ituaiga o le afaina o le cerebrovascular)
I63Faʻaogaina o le Cerebral
Z54Setete o le toe faʻaleleia
Z73.0Faʻasalaga
Z73.3O tulaga faigata e le o faʻavasegaina i isi mea (faʻafitauli faaletino ma faalemafaufau)

Faʻasologa o mea

I le fesoʻotaiga ma le avanoa e atiina ae ai se uiga manaia, e fautuaina e faʻaaogaina i le taeao. O le fualaau tuʻufaʻatasia taʻitoʻatasi e faʻalagolago i faʻamatalaga ma auala o le pulega.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le fua e tasi e 0.25-1 g, o le taimi ole pulega ma le umi o togafitiga e faʻalagolago i faʻaʻailoga.

Faatasi ai ma le iv pulega, o le fualaau e 0.5-1 g 1 le taimi / aso, o le umi ole togafitiga e faalagolago i faailoga.

0.5 mL o le vai fofo e aofia ai le maualuga o le 500 mg / 5 ml e faʻapipiʻiina mo le 10 aso.

Faatonuga faapitoa

Faaaoga ma le faʻaeteete i faʻamaʻi o le ate ma / poʻo fatugaʻo, aemaise mo se taimi umi.

O le tele o tausaga o le poto masani i le togafitiga o le gasegase o le myocardial ma le le toʻa i le ofisa o le cardiology o loʻo faaalia ai o le meldonium e le o se togafitiga muamua mo se maʻi pipisi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Pe a tuʻufaʻatasia, o le meldonium e faʻaleleia ai le gaioiga o vailaʻau faʻamaʻi, nisi o vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau faʻamaʻi.

Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa o le meldonium ma le nitroglycerin, nifedipine, alpha-blockers, antihypertensive drugs ma vasodilators lautele, tachycardia mausalī, vavalalata e mafai ona tupu (faatasi ai ma nei tuufaatasiga, e manaʻomia le lapataiga).

Faʻatinoga o gaioiga

O le vailaʻau o se faʻaoga tutusa o le γ-butyrobetaine. E i ai sona aafiaga lofituina i le tuufaatasiga o le carnitine ma le gaioiga o gaʻo susu i puipui puipui, ma puipuia ai le faaputuputuina o mea e maua mai ai le acetyl coenzyme ma le acyl carnitine i sela.

Pharmacodynamics o fualaau faasaina e aofia ai le faateleina o le maualuga o le faatinoga.

I le togafitiga o suʻesuʻega, o le vailaau faʻasaina e faʻamaonia ai le felauaiga / faʻaaogāina o le okesene i sela, puipuia ai le faʻaogaina o le ATP ma faʻamalosia ai le glycolysis. O le faʻaitiitia o le maualuga o le carnitine, o le vailaʻau e faʻaleleia ai le taamilosaga o gamma-butyrobetaine, lea ei ai sona aafiaga vasodilala. Pharmacodynamics o le fualaau faasaina e aofia ai le faateleina o le maualuga o le faatinoga, faaitiitia o aafiaga o le mafatiaga faaletino / mafaufau, ma le faaleleia o le tausiga o tamaiti / tino.

I faʻalavelave faʻapitoa o suʻesuʻega, o le vailaʻau e faʻalavelaveina ai le gaioiga o le myocardial ma faiga faʻapitoa, faʻapea foi le faʻavaveina o le toe faʻaleleia. I se faaopoopoga, faʻalogo i le fatugalemu o le tino ma faʻamautuina lona faʻatinoga i le ava malosi e tolopoina ai lona uiga.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mai le manava. O lona bioavailability e oʻo ile 78%.

O le maualuga o le faʻamanuiaga pe a uma le faʻafofoga tautala e mataituina i le 60-120 minute.

I le taimi o le biotransformation, o le fualaau faasaina e fausia ai se pea o metabolites i le tino. O le afa-ola faʻasalaga e mai i le 3 i le 6 itula. O le vailaʻau e faʻamalosi e gaʻo.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

I luga o le faʻatau, o vailaau faʻapitoa e ofoina atu i foliga o capsules ma se vaifofo.

1 piliki o loʻo aofia ai:

  • elemene galue (meldonium dihydrate) - 500 mg,
  • isi vaega: 27.2 mg o le pateta pateta, 10.8 mg o le colloidal silicon dioxyide, 5.4 mg o le calioum stearate,
  • o le pulou ma le tino paʻu o le 98% gelatin ma le 2% dioxide.

I totonu o kaputa o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe.

I luga o le faʻatau, o le vailaau faʻapitoa e ofoina atu i foliga o capsules.

O le fofo o loʻo tuʻuina i le 5 ml ampoules, o loʻo i totonu o pusa paʻu ma pusa pepa.

Faʻaiʻuga

O gaioiga o loʻo mulimuli mai i le vailaʻau e mafai:

  • allergies: fulafula, vevela, mumu (seasea),
  • Gaʻo gasegase: faʻamaʻi pipisi,
  • CNS: faʻaosofia o lagona o le psychomotor,
  • CVS: faʻateleina / faʻaitiitia le toto maualuga, tachycardia (i mataupu e le masani ai).

A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e mafai ona vave faʻavave.

Ava malosi

O le vaega malosi o le vailaau faʻasaina ua faʻamalosi i totonu pe a ma le 12 itula. A maeʻa le taimi lenei, o le aʻafiaga o ni aʻafiaga le lelei o le fegalegaleaiga o fualaau faasaina ma isi elemene e toesea pe matua laitiiti.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le faʻasaina le tuʻuina atu i le ava malosi. Ae peitai, afai o le faagasologa o lona pulega e faia ina ia togafitia ai soo se faamai o le cardiovascular system or cerebrovascular accident, e tatau i le tagata maʻi ona aloese mai le taumafa ava malosi. E mafua ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi. O se faʻapena tutusa e mafai ona mafua ai:

  • faʻamaʻi ogaoga faʻaleagaga,
  • tachycardia ma angina pectoris,
  • faʻafitauli faʻapitoa
  • oso i le toto.

Pe a ave le vailaʻau ma le ava malosi, e oso i luga le toto maualuga.

Aso faʻauma

E le silia le 4 tausaga mai le aso o le gaosiga. E faʻasaina le inuina ma inuina le vailaʻau, ua maeʻa le aso e muta ai.

O nisi taimi, pe a le oi ai le vailaau poʻo le le talafeagai ona o le faʻasaʻo, e mafai ona e gauai atu i ona sui.

O le sili ona aoga ma taʻutaʻua o latou:

Ona o le leai o ni aʻafiaga le lelei i le taimi o le pulega ma le lelei, o le fualaau faasaina e maua mai ai le tele o iloiloga lelei mai fomaʻi ma tagata gasegase. E fesoasoani i le faʻatupulaia o le lelei ma le toe faʻaleleia o le malosi.

Gennady Oprishchenko (fomaʻi), 40 tausaga, Pushkino

O ituaiga uma o fualaau faasaina (capsules ma fofo) e tutusa lelei lava i le aveesea o faailoga, o le le atoatoa o le tino i GM ma isi pathoces. O tagata maʻi ua faamalieina i le tau taugofie o vailaʻau ma le toetoe o le leai atoa o "aafiaga i itu".

Ekaterina Kolpakova (fomaʻi), 36 tausaga, Yaroslavl

O loʻo ou faatonuina se vailaʻau e le gata mo tagata mamaʻi, ae mo tagata soifua maloloina (tagata taʻalo) e faʻaleleia le faʻatinoga. E aoga tele pe a oʻo i lalo ifo o le mamafa o le mafaufau ma le tino. O aʻafiaga mo le taimi atoa o laʻu galuega e leʻi maitauina lava.

Stanislav Smirnov, 41 tausaga, Ryazan

O le fualaau faasaina na fesoasoani i loʻu tuagane ia toe malosi mai le ava malosi. O le fomai ua faatonuina i le tuufaatasiga ma isi laulau. O lenei ua maua e le uso se galuega ma taitaia se olaga ola maloloina.

Inga Stepanenko, 38 tausaga, Sergiev Posad

O le vailaʻau na onā i le tulaga o le toilalo i le taotoga o le cerebral. O gaioiga lelei e vave ona tupu, o le leai o aʻafiaga o le itu e le mafai ona fiafia. Ioe, ma o le tau e taugofie.

Melfor iloiloga onosai

Na faatonuina au e le fomai Melfor e avea o se taimi taugofie o se isi vailaau faafomai. O lea na ia fesili mai ai ia te aʻu - ia faʻamaonia se taufaʻataua taugata taugofie ma le taugofie.Aisea e te manaʻomia ai se taugata taugata? Mo le tele o masina i le taimi nei, ua faʻamaonia mai ia te aʻu ma o loʻo i ai se faʻamatalaga faapitoa: ua faigofie le savali, o angina osofaiga e ono tupu. I le lautele, ou te matua fiafia i le Melfor. Faʻafetai faapitoa i fomaʻi e malamalama o tagata litaea atonu e leai ni tupe mo fualaau faʻatau mai le taugata ma tuʻuina atu ia i latou le filifiliga e faia!

Short description

O le mafutaga i totonu o le falemaʻi o le vailaʻau o Melfor (o le vailaʻau oona) o se vailaʻau faʻasolosolo e faʻaosofia ai le tafe o metabolic processes ma faʻaleleia ai le malosi o le gaosiga o masini. E taofia ai le ulufale atu i totonu o le mitochondria o mea aoga gaʻo maualalo, ma faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le faʻamaʻiina o meaola mulimuli. Ua faatapulaa e le tele o le felauaiga o gaʻo eletise e ala mai i le mitochondrial membranes, ae ui i lea, e galue ai i lenei tulaga ma le filifilia, e le naʻo na o gaʻo gaʻo umi. Ae mo laina pupuu, e mafai ona latou ulufale saʻoloto i le mitochondria ma faia soʻo se mea latou te fiafia i ai (muamua, o loʻo tatou talanoa e uiga i le faʻamaʻiina). E le pei o trimetazidine, o Melfore e le mafua ai le faaputuputu o gaʻo gaʻo i lalo ifo-oxidized i totonu o le mitochondria. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e toe maua ai se paleni le lelei i le faagasologa o femalagaiga o okesene i masini ma lona taumafaina i nofoaga e momoli atu ai. I le taimi lava lea e tasi, o le faʻateleina o le glycolysis anaerobic. I lalo o le gaioiga o le melphor, o le gahy-butyrobetaine vasodilator ua amata amata ona toe gaosia lelei. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le faʻatinoga, faʻamaloloina vaega o le vaivai o le tino ma le mafaufau o le mafaufau, faʻaleleia le tulaga faʻafesoʻotaʻi, galue i luga o le siakiina o le cellular ma le humoral, o loʻo aʻafia ai. I le faʻaleagaina o le ischemic i le fatu o le fatu, Melfor e faʻaitiitia ai le tele o le necrosis, faʻateleina le toe faʻaleleia. O le le atoatoa o le galuega a le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamalosia o le fatu o le fatu, faʻaleleia le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le angina pectoris. Faʻasolosolo i le vaʻaia, faʻaleleia le faʻaleleia o le toto i togafitiga faʻataʻitaʻi, faʻasolosolo le toto e faʻapitoa i vaega o fualaau oona. E le mafai e se tasi ona toilalo e matauina le aoga o le faʻaaogaina o Melfor mo maʻi o le tino (vascular and dystrophic).

E mafai foʻi ona faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase o loʻo mafatia i le 'ava malosi: e faʻalogo i le tino o le tino ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o faʻafitauli o le tino i lona vaega. O le lisi o aafiaga lelei o Melfor e le gata i lenei: mo se faʻataʻitaʻiga, o le vailaʻau e faʻaalia ai le aʻafiaga o le faʻamalosia, puipuia o le lipid peroxidation ma le faʻamalosia o vioxidants oona, ma o le taunuuga o le a faʻaitiitia ai aʻafiaga o le atuatuvale o le oxidative. I suʻesuʻega a le falemaʻi, o le malosi o Melfor e aʻafia ai galuega a le mimiti ma faʻamautuina le toto o le toto na faʻamautuina. E le gata i lea, na maua ai foi o le vailaau oona ei ai isi aafiaga ogaoga: mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻamavaeina le faʻaleagaina ma le angiotensin vascular spasms, ma faʻaititia ai le tulaga lautele o teteʻe. E le gata i lea, o le melfor e faʻapupulaina ai le lagona o gaʻo i le inisalini, e faʻamalosia ai le metabolism o lipids ma glucose.

Melfor o loʻo maua i ni pepa se lua: capsules ma fofo mo tui. E fautuaina e ave le fualaau faasaina i le taeao, pei e mafai ona manaia. O le fualaau e setiina e le fomaʻi taitoatasi. E tusa ai ma fautuaga lautele mo le faʻafofoga tautala, o le tasi fua o Melfor e 0.25-1 g, o le taimi ole pulega ma le umi ole vasega ole vailaʻau e fuafuaina ile faʻamaoniga patino. Faatasi ai ma le pule malosi, o le fualaau o aso taitasi o le fualaau faasaina e 0.5-1 g, e faia i le taimi. Parabullar (e ala i le paʻu o le lanu pito i lalo) Melfor o loʻo faʻaaogaina i le 0.5 ml mo le 10 aso. I le faaiuga, o se faamatalaga taua: e pei o suesuega a le falemaʻi ma le poto masani i le togafitiga o le faʻaleagaina o le angina ma le faʻaleagaina o le myocardial ua faʻaalia, Melfor e le o le filifiliga muamua i se maʻi pipisi faʻafitauli.

Pharmacology

Metabolism enhancer, tutusa gamma-butyrobetaine. E taofia ai le gamma-butyrobetaine hydroxynase, e taofiofia ai le tuufaatasia o le carnitine ma le felauaiga o le gaʻo umi gaʻo eletise e ala i suauu, ma taofia ai le faaputuputuina o ituaiga gaioiga o le gaʻo e leai se totoga i totonu o sel - o mea e maua mai i le acylcarnitine ma le acylcoenzyme A.

I lalo o aiaiga o le suʻesuʻega, ua toe faʻafoisia le paleni o faiga o le faʻamaʻiina o le okesene ma lona faʻaaogaina i sela, e puipuia le solia o le ATP, ma faʻatasi ai i le taimi lava e tasi le faʻaaogaina o le glycolysis, lea e maua e aunoa ma le faʻaaogaina o le okesene. E mafua mai i le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o le gamma-butyrobetaine ma le vasodilating o meatotino e matua faʻamaopoopoina. O le faiga o gaioiga e fuafua ai le eseesega o ona aʻafiaga faafomaʻi: faʻalauteleina le lelei, faʻaitiitia o faʻamaoniga o le mafaufau ma le faaletino, atuatuvaleina o le tino ma le puipuiga o le loto mama, ma le faʻaleagaina o le tino.

I le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardium, o le a faʻagesegeseina ai le fausiaina o le vailaau oona ma faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamaonia o le myocardial, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaiga a angina. I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. Faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau o le tino. E i ai sona aafiaga faʻapitoa i le fatugalemu o le tino, e faʻaitiitia ai le le atoatoa o le tino o le tino i tagata gasegase e masani ona maua i le ava malosi ma le faʻasolosolo maʻi.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave lava ona gaogao mai le vaega o meaʻai. O le leai o se avanoa e tusa ma le 78%. Fmax i le plasma e maua i le 1-2 itula i le maea ai o le pulega. O le biotransformed in the body faatasi ai ma le fausiaina o le lua metabolites sili lea e aofia ai fatugaʻo. T1/2 e 3-6 itula ma e faalagolago i le fualaau.

Melfor o fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le lamatiaga o le atinaʻeina o le vaʻaia ma le tachycardia faʻaleagaina e tupu ona o le faʻaaogaina tutusa o Melfort ma fualaau oona nei:

  • vailaʻau vasodilators,
  • alpha adrenergic blockers,
  • gasegase e tetee atu
  • nifedipine
  • nitroglycerin.

E le gata i lea, pe a faʻapipiʻi faatasi ma glycosides cardiac, o vailaʻau faʻamaʻi, ma isi ituaiga o vailaʻau faʻasaina, o le a sili atu ona logoina o latou aafiaga.

Faʻasalaga

I le tulaga o le faateleina o fua o fualaau faasaina, o le lagona o vaivaiga lautele, ulu o le ulu ma le vevela, o le atinae o tachycardia, ma le faaitiitia o le toto maualuga e mafai ona tupu. Talu ai o lenei vailaʻau e maualalo le oona, o faʻafitauli uma e le manaʻomia e faigofie lava ona mou atu vave pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga o togafitiga.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O le ola o le fualaau faasaina Melfor e 24 masina mai le aso na faʻasaoloto ai. Taofi i se nofoaga matutu ma pouliuli e mafai ona maua e tamaiti.

Ole maualuga o le ea e le tatau ona sili atu i le +25 tikeri Celsius.

O loʻo maua le vailaau faʻasaina Melfor i togafitiga faʻasoifua maloloina. O lona tau masani i Rusia o le 500-560 rubles.

I falemaʻi a Ukrainian E mafai ona e faʻatau Melfor vailaʻau i le tau e 200 i le 250 hryvnia.

I nisi tulaga, afai e le fetaui Melfor fualaau faasaina, pe leai foi se faʻaaogaina, e tatau ona e gauai atu i mea sili ona lelei.

O tala e sili ona lauiloa a Melfora e aofia ai:

  • Magnikor - o se sauniuniga e faʻavae i luga o le acetylsalicylic acid ma le magnesium hydroxide, ua faʻamoemoeina mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o fatu fatu i foliga masani ma le tumau,
  • Pumpan - o se vailaau i foliga o matū ma paʻu mo togafitiga faʻapitoa o le maualuga o le toto maualuga, le fatu fatu, arrhythmia ma isi maʻi o le cardiological,
  • Cordaflex - pepa maʻalaʻau e aofia ai le nifedipine matua gaosi. O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo le angina pectoris tumau, faigata o le hypertensive, faamai o le fatu, ma le maualuga o le toto, lea e ese le ese,
  • Corvitol - papafa o loʻo i ai metoprolol. E faʻaaogaina mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le fatu, fatuina o le myocardial, angina pectoris, hyperthyroidism, maualuga o le toto maualuga, faapea foi ma le fatu cardiac arrhythmias,
  • Kudesan o se fualaau faasaina i foliga o pata ma fualaau e faavae i luga o le ubidecarinone. O faʻamaoniga autu mo lo latou faʻaaogaina o le fatu fatu o fatu, fatu fatu, arrhythmia, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia o le taimi ina ua mavae le mafatia i le faʻaleagaina o le myocardial,
  • Amlipin o se vailaʻau tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le lisinopril ma le amlodipine, lea ua faamoemoe mo le togafitiga o maʻi fatu fatu ma le maualuga o le maualuga o le maualuga o le mamafa,
  • Bisoprol - fualaau e faavae i luga o le bisoprol fumarate, ua faamoemoe mo togafitiga o le angina pectoris, faaletonu tumau o le fatu, ma le maualuga o le maualuga.

Talu ai ona o lona aoga tele ma le le aoga o aʻafiaga, o le fualaau oona Melfor e maua ni faʻamatalaga lelei mai tagata maʻi ma fomaʻi. Auiliiliga e mafai ona maua i le faaiuga o lenei tusiga.

O tagata na ave le vailaʻau tusitusia o loʻo i ai se aoga aoga i le setete o le cardiovascular system ma le faagasologa o le taʻavale o le cerebral. E fesoasoani foi i le vave toe faaleleia o malosiaga ma faʻaleleia ai le lelei.

Afai ei ai sou lava poto masani i togafitiga ma le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Melfor, ia mautinoa e faʻasoa atu lou manatu i isi tagata asiasi i le 'upega tafaʻilagi, ma tuʻu ai se iloiloga.

Tuua Lau Faamatalaga