Tusa o le maʻisuka

E faʻaaoga lelei foi i le tuufaatasiga ma le fc Faʻatoʻa ma fk Dawn i mamanu masani.
O nisi vaega o le talosaga: o le phytoconcentrate e faʻaoga tutusa ma vailaʻau faʻamalosi mo le togafitia o le maʻisuka, o le toto maualuga o le suka o le siakiina pea lava pea, ma o le faʻaitiitia o le fualaau o fualaau faasaina ua faasolosolo malie ona faʻaititia.
O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka (ole maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka), o le faalēaogāina atoa ole vailaʻau faʻamaʻi faʻasamaʻi e ono mafai, ma le maʻisuka ituaiga 1 (inisalini e faalagolago i le maʻisuka), o se faʻaitiitia iloga i le togafitiga togafitiga e mafai.

Mataupu taua

E faʻapefea ona filifili le mea saʻo talafeagai
I le falemaʻi, o fualaau oona e masani ona vaeluaina i upu tutusa ma analogues. O le fausaga o synonyms e aofia ai le tasi poo le sili atu foʻi o vailaʻau faʻasaina tutusa e maua ai le togafitiga faʻapitoa i le tino. O analogs e faʻaaogaina vailaʻau e aofia ai vailaau faʻasaina eseese, ae fuafua mo togafitiga o faʻamaʻi tutusa.

Eseesega i le va o vailaʻau faʻamaʻi ma siama
O faʻamaʻi pipisi e afua mai i siama, siama, sigi ma protozooa. O le gasegase o faʻamaʻi e mafua mai i siama ma siama e masani ona tutusa. Ae peitai, o le iloa o le mafuaʻaga o le faamai o lona uiga o le filifilia o togafitiga saʻo lea o le a fesoasoani e vave ona taulimaina le malaise ae le afaina ai le tamaititi.

O le faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le malulu masani
O nisi tagata e masani i se tulaga e masani ona maʻi le tamaitiiti ma umi se taimi ona o se malulu masani. Mātua e ave o ia i fomaʻi, suʻe suʻega, faʻaaogaina fualaau faasaina, ma o le iʻuga, ua uma ona faʻamaonia le tamaititi i le fomaʻi maʻi e masani ona maʻi. O mafuaʻaga moni o faʻalavelave faʻamaʻi faʻafuaseʻi e leʻo iloa.

Urology: togafitiga o le gasegase chlamydial
O le chlamydial oththritis e tele lava ina maua i le galuega a se urologist. E mafua mai i le parasite intracellular Chlamidia trachomatis, o loʻo i ai meatotino o siama ma faʻamaʻi, lea e masani ona manaʻomia ai togafitiga faʻasaʻi umi mo le togafitiga o le antibacterial. E mafai ona mafua ai le lūlūina o le urethra i le tane ma le fafine.

E faʻapefea ona faʻatau le maʻisuka i YOD.ua?

Manaomia le Maʻisuka? Faʻailoga saʻo iinei! Faʻamatalaga o soʻo se vailaau faʻasaina ile YOD.ua: e mafai ona e suʻeina le vailaʻau poʻo le poloaiga e tuʻuina atu i le fale talavai o lau 'aʻai i le tau o loʻo faʻaalia i le upega tafaʻilagi. O le a faʻatali le faʻatonuga mo oe i le fale talavai, lea o le a e maua ai se faʻamatalaga i le faiga o le SMS (o le avanoa e tuʻuina atu ai auaunaga e tatau ona faʻamaonia i totonu o vailaau faʻataʻitaʻi).

I luga o le YOD.ua o loʻo i ai pea faʻamatalaga e uiga i le maua o le vailaʻau i totonu o le tele o aai tele o Ukraine: Kiev, Dnieper, Zaporozhye, Lviv, Odessa, Kharkov ma isi megacities. O le i ai i soʻo se tasi oi latou, e mafai lava ona e faigofie ma faigofie ona faia ni vailaau i luga o le upega tafaʻilagi a YOD.ua, ma, i se taimi talafeagai, ia e mulimuli atu i le fale talavai poʻo le tuʻuina atu o le poloaiga.

Faʻalogo: ia faʻatonu ma maua togafitiga o fualaau oona, o le ae manaʻomia se fomaʻi.

Fesili, tali, iloiloga i luga o le vailaʻau faʻamaʻi


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga e faʻapipii i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Mateʻo le maʻi suka: toe iloiloga e uiga i fualaau faasaina, pe faapefea ona ave, tau ma mea faʻalogo

Faatasi ai ma faamaʻi e fesootaʻi ma le galuega o le endocrin system, o le maʻisuka ua i ai se nofoaga faapitoa.

O lenei uiga faaalia i lenei maʻi o le endocrine e mafua mai i le mea moni e faapea, i tausaga talu ai, o lenei maʻi ua atili salalau solo i le faitau aofaʻi o tagata i luga o le kelope.

E tusa ai ma fuainumera faafomaʻi, i le tele o tausaga talu ai, o le maʻisuka ua sili atu ona iloa i tagata gasegase o le vaitausaga ogatotonu.

O faʻamatalaga aupito sili ona taua o le pathogenesis o lenei faʻamaʻi e faapenei:

  • inisalini tetee
  • afaina
  • dyslipoproteinemia,
  • ogaoga maualuga.

O faʻafitauli ogaoga e tulaʻi mai i le faagasologa o le alualu i luma o faʻamaʻi:

  1. Maʻisuka angiopathy
  2. Mateʻo le neuropathy.

O nei faʻafitauli e masani lava ona faʻaalia i latou lava i foliga o se togafitiga faʻapitoa o totoga o le faʻaaliga - le retinopathy o le maʻisuka, i le tulaga o le solia o le gaioiga lautele o vae. O le iʻuga o le faʻamaʻi totoʻa i luga o le paʻu, o maʻi papaʻa e foliga mai e le faʻamalolo i se taimi uumi.

O se tasi o fualaau e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli i le maʻisuka o le Maʻisuka.

O lenei vailaau faʻasaina ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka, o ituaiga muamua ma lona lua

O mea autu o le tino o le maʻisukacenti o le maʻisuka

Faʻaleagaina o le Maʻisuka O le maʻisuka o se meafaigaluega lea e faʻaalia ai le faʻamalamalamaina o mea e gaosia ai le suka-normalizing. O le vailaau faʻasaina ua faʻaalia ai le anorexinogenic aʻafiaga i le tino - e fesoasoani i le faʻaitiitia o le paʻu o le manaʻo.

O le taunuuga o le faʻaitiitia o le manava o le faʻaitiitia o le mamafa o le tagata maʻi i le maʻisuka, o se faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol i le tino ma le faʻaitiitia o le lipoproteins i le plasma toto.

O le faʻaaogaina o le maʻisukacentene O le maʻisuka i le togafitiga o le maʻisuka e mafai ona faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻaalia pe faʻalavelaveina le alualu i luma o le malaia ma le neuropathies, lea e atiaʻe e le ogatotonu o le alualu i luma o le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le Maʻisuka e mafai ona faʻaitiitia ai le lagona o le fia inu, palago ma le nocturia.

O le i ai o se faʻauigaina o le anorexigenic i le faʻaaogaina o le concentrate e mafai ai e tagata mamaʻi ona maua le maʻisuka e faʻaitiitia ai le tele o mea taumafa e fafagaina i le aso, e fesoasoani lea e faafaigofie ai le mate.

I le tulaga o le atinaʻe i le tino o se maʻisuka vaivai o le maʻisuka, e mafai ona faʻaogaina le phytoconcentrate e avea ma fualaau autu, lea e fesoasoani e faʻaititia le maualuga o suga i le tino.

I le tulaga o le atinaʻeina o le maʻisuka i le tino o le tagata maʻi i se tulaga ogaoga, o le faʻaaogaina o le phytoconcentrate e fesoasoani i le faʻaitiitia o le fua o le faʻaaogaina o vailaʻau o le hypoglycemic o se fatuga gaosia. Ole faʻaitiitia o le fua ole vailaʻau faʻamalosi e faʻaaogaina e mafai ona faʻaititia pe faʻaitiitia ai le ono mafai ona iai aʻafiaga i le tagata maʻi ile maʻisuka.

O le tele o aafiaga i luga o le tino o le maʻisukacenti o le maʻisuka e mafai ai ona faʻaitiitia le ono mafai ona i ai ni faʻafitauli i le tagata maʻi, lea e mafai ona atiaʻe e le aʻafiaga o le alualu i luma o le maʻi.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia le lelei o togafitiga faʻaaogaina.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le maʻisuka o se vailaʻau faʻatautaia na faia i luga o le faʻavae o mea totino faʻapitoa.

I le faʻaopoopoga i vaega o lauʻau, o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le alcohol ethyl sili ona mamā ma le faatulagaina o vai inu.

I le avea ai o vaega o se vailaʻau, e aofia ai:

  • siʻosiʻomaga lelei
  • toso mai birch
  • vaega e maua mai i lanu,
  • vaega e mafua mai i le hypericum,
  • otootoga o kukumba ua maeʻa, vao oona, chicory,
  • siʻosiʻomaga o fugalaau olaola ma laʻau aʻa.

O vaega uma lava e faia ai le sauniuniga o vaifofo-ava malosi o mea e maua mai vaega o nei laau toto.

O le taua faapitoa o le tuufaatasiga o loo i ai i le mea moni e faapea o vaega o le vailaʻau e fesoasoani i le malosi o le taofiofia o le fiaai. O lenei mea e mafai ona iloagofie, talu ai ona o le fualaau faasaina aʻo leʻi 'ai, ma o le a fesoasoani lea i le faʻaitiitia o le tele o mea taumafa taumafa.

E le gata i lea, o vaega o le vailaʻau o loʻo faia ai le totoga o le tino e mafai ona faʻaitiitia ai le galala.

O le faʻaogaina o le phytoconcentrate i le togafitiga fautuaina e fesoasoani i le faʻaleleia lelei o fua o suʻega, lea e fesoasoani i le soifua maloloina lelei.

Faʻaalia o vaega o le manatoconcentrate

O le tuufaatasiga o le maʻisukacentene Diabetes e aofia ai le siʻosiʻomaga leaga.

O lenei vaega o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai mea e puipuia ai le faʻaleagaina ma le faʻamaʻi pipisi.

O loʻo maua i totonu o le faʻamatalaga se numera tele o vailaʻau faʻasolosolo lelei.

O le mea sili ona maualuga na faʻaalia mai mea nei:

  1. Linaloola.
  2. Acetic acid.
  3. Faʻasalaga faʻasolosolo.
  4. Pinena.
  5. Afi pepa.
  6. Flavonoids.
  7. Tannins.

O fatu fatu, lea e saunia mai ai le siʻosiʻomaga, e aofia ai le 20% o le protein ma le 30% o suauʻu manogi, ma o le coumarin o se vaega o le aʻa sage.

I le faʻaopopo atu i nei meatotino, o vailaʻau o loʻo i ai le togafiti e maua ai antimicrobial ma mea sili ona maualuga.

O le siʻosiʻomaga Sage e iai sona aafiaga faʻaleleia i le tino.

Birch, o le vaega lea o loʻo aofia ai i le phytoconcentrate, e aofia ai Betulin, o se vailaʻau vailaʻau. O lenei vali e aofia ai le tele o siliva, ma o le mea lea na taʻua ai e le birch extract antimicrobial properties.

Betulin, i totonu o le tino, fesoasoani i le faʻaitiitia o le tiga, faʻasaʻo le vaivai i vae ma faʻalautele ai le tetee o le tino i le amataga ma le atinaʻeina o le kanesa.

E le gata i lea, o betulin e faʻaleleia ai le gaioiga o le ate.

O le Birch tar e iai sona aʻafiaga faʻapitoa, ma o le manogi o le birch o loʻo i ai se lagona lelei i luga o le tino o le maʻi maʻi ma faʻaleleia le soifua manuia.

O le kopi lanumoana o loʻo i ai le tele o vaega aoga e faʻaleagaina ai le tulaga lautele o le tino. O le tuufaatasiga o lenei upusii e aofia ai le tele o vitamini ma le minerale tuufaatasia. O vaega e fai ai lanu laumei e fesoasoani e faʻaleleia ai otaota, aemaise lava pe a maua e le tagata maʻi gastritis poʻo se maʻi le fiafia.

E le gata i lea, o vaega o le blueberries e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le tino o radical free na gaosia i le taimi o le metabolism o le tino.

O faʻalapotopotoga e faia i luga o laumei e fesoasoani e faʻateleina ai le faʻamalologa o manuʻa ma faʻaitiitia le maualuga o le suka i le tino o le maʻisuka.

St. John's wort extract ua i ai se meatotino faamalolo.

O vailaʻau o loʻo i luga o le St. John's wort ua faʻailoa mai ai ni mea faʻapitoa, visepisi ma mea e le faʻaleagaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi.

O le fualaau faasaina, ona o le i ai o na o laau toto i totonu, e toetoe lava leai se faʻailoga.

Pau lava le faʻailogaina i le faʻaaogaina o le maʻisukacenti o le maʻisuka o le i ai lea i totonu o se tagata gasegase o le maʻisuka o le faʻalauteleina o le faʻalogo i vaega o le vailaʻau.

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faapenei:

  • le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 i se tagata maʻi,
  • o le i ai o le maʻisuka ituaiga 1, o le fualaau faasaina ua faʻaaogaina o se togafitiga faaopoopo,
  • le mautonu o le gaosiga o le gaosiga o le gaʻo, lea eo faatasi ma le faateleina o le suka i totonu o le tino,
  • faateleina le suka i pancreatitis,
  • o le tagata gasegase e maua i le pancreatitis, faʻatasi ma le glucose le mama i totonu o le tino,
  • le tulaga o le tino, faatasi ai ma le vaivai o le tino,
  • o le i ai o ni faaletonu i le gaioiga o le popole ma le faʻaogaina o tino,
  • faalavelave i le faagaoioia o ia totoga e pei o le fatu, toto toto, paʻu,
  • faatasi ai ma le amataga ma le alualu i luma o faamaʻi e pei o le maningitis, neuralgia, faaletonu o le urination, neurasthenia, epilepsy childhood, cataracts,
  • le lelei le moe moe.

O le maʻisuka e tuʻuina atu faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻatauga e ave i le volume o le 5-7 faʻaleleia le 30 minute ao le i faia se taumafataga. Ole fautuaina o le faapaleniva e fautuaina ile 3-4 taimi ile aso.

Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e mafai ona faaitiitia le fua i le 5 pa'ū 3-4 taimi i le aso.

I le faagasologa o le tagofia o le fualaau faasaina, e tatau ona teu i lalo o le laulaufaiva mo le minute e tasi.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona luluina lelei ia le itiiti ifo ma le 10 taimi.

I le faagasologa o togafitiga, o le maualuga o suga i totonu o le toto ma le urine e tatau ona mataitu i taimi uma.

Afai o le tagata gasegase e matua maaleale lava, ma faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma inisalini inisua, ona tatau lea ona mataituina le maualuga o le suka i le tino o le maʻi i le taimi muamua ma le maeʻa ona tago i le fualaau faasaina.

O lenei faiga i togafitiga e aloese ai mai le atinaʻeina o le hypoglycemia i le tino ma le maʻisuka.

O le fualaau faasaina o loʻo faia i vasega, o le faia o se vasega lona lua e faʻatagaina pe a maeʻa le lua vaiaso.

Pe a tago i le fualaau faasaina, e le o matauina itu taua.

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina, tulaga e teu ai fale ma ituaiga o malologa

O loʻo maua i le vailaʻau vai vai inu vai popo, o loʻo faʻapipiʻi i le 25 ml ipu vai tioata. O fagu uma e teuina i totonu o se atigipusa ma tuʻuina atu i ai se laupepa ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E tatau ona teuina le fualaau faasaina i se mea pogisa. O le vevela i le nofoaga o le teuina o vailaau e le tatau ona sili atu i le 35 tikeri Celsius. O le nofoaga e teu ai le phytoconcentrate e le tatau ona maua e tamaiti.

O le soifuaga ola o le fualaau faasaina ua faailoaina i luga o le igoa. Faʻaaoga pe a maeʻa le taimi o le teuina o faʻasaina. I le faaiuga o le olaga, e tatau ona lafoaʻi le vailaʻau.

Mo le faigofie o le faʻaaogaina, o fagu uma e tuʻuina atu i le kululu.

O le tau o le fualaau faasaina i Rusia e faalagolago i le itulagi lea e faatau atu ai le oloa ma le faʻaogaina o falemaʻi. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o se fomaʻi i Moscou ma le eria a Moscou e tusa ma le 100 ruuga i le fagu.

I le averesi i Rusia, o le tau o le fualaau faasaina e mai le 80 i le 200 rubles.

O le tele o taimi, o maʻi e tuʻuina atu ni iloiloga lelei e uiga i le fualaau.

E le o iai ni faʻatusatusaga o le phytoconcentrate i le taimi nei.

Elena Malysheva faʻatasi ma tagata atamamai o le a talanoa e uiga i togafitiga o le maʻisuka i le vitio i lenei tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga