Vitaxone - fualaau o vailaau mo vailaau tiga

Vitaxone o se vailaʻau faʻasolosolo B vitaminio loʻo i ai se aoga lelei i degenerative ma / poo flammatory tulaga tiga musukalokeletal ma popole faiga. O lenei vaega o fualaau oona ua faailoaina e puipuia ai tulaga le atoatoa.

I maualuga laasaga e faʻaleleia toto totoe faʻaalia ai le malosi o le analgesic, e fesoasoani i le faʻatulagaina o faiga Hematopoiesis ma gaoioiga popolega.

O se tasi o mea aoga vitamini b1 fauina i totonu o le tino tino o vailaau o meaola e masani ona galue: thiamine triphosphate (TTR) ma thiamine diphosphate (cocarboxylase) Faʻafefea coenzyme, cocarboxylase auai i faiga faʻapitoa namu fiva ma faiga suauu gaʻoi synapses e aʻafia ai le amio afaina tuga.

Faatasi ai ma le le lava Vitamin B1Faʻafeiloaʻiga o metabolites i totonu o masima, muamua lava pyruvic ma lactic acid, lea e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli eseese ma tulaga faʻaleagaina o le gaioiga o le tino.

Mamanu faʻapipiʻi vitamini b6 (pyridoxal-5'-phosphate, PALP) o coenzyme vaega o enzymes e tutusa amino acid metabolism (e le faʻamaofiofi). I le faʻaaogaina o le decarboxylation, latou te auai ai i le fausiaina o amini physiologically active (histamine, adrenaline, serotonin, tyramine, dopamine ma isi mea), e ala i le faʻaleagaina e aʻafia ai i le catabolic ma anabolic metabolic process (e pei o le glutamate oxalacetate transaminase) ma le tele o mea e fai ma toe faʻaaogaina amino acids.

Pyridoxine e aʻafia ai 4 laasaga eseese o le liua faʻasolosolo tryptophani hemoglobin synthesis galue e avea o se vaega mo le gaosiga o gaosiga α-amino-β-ketoadinin.

Vitamin B12e tatau ai i le faagasologa cell metabolismei ai sona aafiaga i Hematopoietic galuega (o le mea e le masani ai), e aʻafia i le faʻatulagaga methionine, filifili, nucleic acid, creatininefaʻaalia gaoioiga faʻapitoa.

Pe a faʻaalia i le tautala, faatasi ai ma le fesoasoani o le intestinal phosphatases, dephosphorylation benfotiamine e tupu i S-benzoyl thiamine (SBT) gaʻo gaʻo, ma e maualuga le maualuga o le mafai ona gafatia ma e faʻamalosi e aunoa ma se liua tele measina.

Suiga pyridoxine, e pei o mea na maua mai, e televave ona tupu i le pito i luga o le gastrointestinal tract e faʻaaoga ai le faʻasalaga faʻasalalau, ma faʻasaʻoloto mai le 2-5 itula. Pyridoxal ma pyridoxal-5-phosphate i plasma e fusifusia i albumin. Pyridoxal o se pepa e mafai ona feaveaia. Mo le ulu i totonu o siama faʻatasi e fesootai ma albumin pyridoxal 5-phosphate o loʻo faʻavaivai i totonu pyridoxal faatasi ai ma le fesoasoani alkaline phosphatase.

Benfotiamine le pei measina, o kineta o le saturation e le tulaga ese. I le taimi e faʻafefe ai le suavai Vitamin B1 tumau i se tulaga maualalo, bioavailability benfotiamine e tutusa ma le 100%. E faapena foi benfotiamine nofo umi i totonu o masini.

Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o fualaau faasaina, tufatufaina atu o matua measina i totonu o le tino. Pe a ma le 1 mg measina e mafai ona faʻaauau i le metabolism i aso uma, faʻatasi ai ma le manava o metabolites e ala i fatugaʻo. O le faagasologa o le dephosphorylation o loʻo matauina i fatugaʻo, ma le T1 / 2 mo le tusa ma le 21 minute. Ona o le maualalo o le gaʻo o le gaʻo measina i totonu o le tino e le o matauina.

Suiga o tui ma le faʻaumatia pyridoxine e tupu e tusa ai ma le polokalame lava lea e tasi e pei o le taimi na faʻaalia i le tautala.

Faatasi ai ma le tausiga o matua cyanocobalamin fomaʻi faʻalavelave telefoni feaveaʻi o loʻo televave ona gauai ponaivi iviogaumuuNew ma isi tino. Vitamin B12 ulufale atu i le talo ma auai i le inisinia-faʻasalaga faʻataʻi, ma faʻapipiʻi foi le placenta.

Vitaxone Pills

Totoga faʻapitoa o togafitiga faʻapitoa o le faʻalavelave popole:

  • ava malosi ma maʻisuka polyneuropathy,
  • afaina o le neurology o se natura natura, ona o le lava o vitamini B1, B6.

Visaxon's injections

Tulaga le talafeagai o le neurological sphere o tupuaga eseese:

  • faʻaleagaina,
  • tinea versicolor,
  • faʻataʻitaʻiga,
  • ava malosi ma maʻisukapolyneuropathy,
  • faʻamaʻi pipisi,
  • neuritis,
  • fuluʻi mata,
  • retrobulbar neuritis.

Faʻataʻitaʻiga uiga

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vitamini B, lea i le togafitiga faigata e fesoasoani vave ai ona aveeseina faafitauli i totonu o le masculoskeletal system ma togafitia ai maʻi inflammatory o le tino. Faʻatupulaʻia le tafe toto ma le faʻavaeina o le toto. Ona o lenei mea, o le metabolism ma le tulaga o le tino popolega ua faaleleia atili.

Vitaxone e galue i le taimi faʻamaumauga ona o loʻo gauai faʻaoga i totonu o le 15 minute muamua pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le uiga ese o le fualaau faasaina o le aʻafia lea o vaega faʻamalosi i totonu o le tino ma tuʻuina atu i le tagata le aofaʻi manaʻomia o le vitamini B, e tusa lava pe maeʻa le faʻamalolo o togafitiga.

"Vitaxone" ua faatonuina mo le le atoatoa. Ina ia faafaigofie le ala o le faamai, o le fualaau faasaina ua faatonuina i se fua faatatau faateleina, lea e mafai ai ona e aveese le tiga

E tusa ai ma faʻamatalaga, ua faʻamaonia se vailaʻau mo faʻamaʻi faʻaleagaina o faʻasologa eseese:

  • siama o le nerve lautele,
  • tiga i totonu o maso o loo matauina i se tulaga malolo ma le mautonu,
  • faʻaleagaina i le faʻalavelave o le tino, lea e mafai ona atiae i tua o le ava malosi poʻo le maʻisuka,
  • toomaga mai maʻi pipisi,
  • fuluʻi mata,
  • togafitiga o le retrobulbar neuritis,
  • tinea versicolor
  • i le siamaina o faamai o le ogatotonu ma le lautele o le tino o mea oona ma vascular origin,
  • faʻamaʻi o le natura o le neurological, faʻataʻatia i se tulaga o le le lava o vitamini o vaega B.

Faʻavaeina ma le faʻavaeina o le vailaʻau

O fualaau faasaina "Vitaxone", o le mea moni, o le vitamini o le vaega B. O le vailaau o loʻo maua i foliga o laumei ma se vaifofo mo tui. O lapoa lapotopoto e valiina ata. O mea autu o loʻo gaosia i lenei tulaga o benfotiamine ma pyridoxine hydrochloride. E tasi le api e aofia ai le 100 mg o nei mea.

I le avea ai ma vaega fesoasoani, masini o le sana, microcrystalline cellulose, faapea foi le stearate calcium, diocide, talc ma povidone o loo i ai iinei. O le pusa ata e aofia ai le talc, le dioxide, le polyvinyl alcohol, ma le polyethylene glycol. Paʻu o loʻo tumu i paʻu e 10 vaega. I totonu o le falemaʻi e mafai ai ona e faʻatauina pepa faʻataʻavale e 30 pauna.

O le fofo mo le iniseti o se vai lelanu, tuʻu i totonu o le 2 ml moli tioata. 1 ml o sea vaifofo e aofia ai le 50 mg o le pyridoxine hydrochloride, 50 mg o le elemene hydrochloride ma le 0.5 mg o le cyanocobalamin. O isi vailaʻau o loʻo i ai i le vaifofo, aemaise lava le lidocaine hydrochloride, le benzyl alcohol, sodium hydroxide solution, sodium polyphosphate, potassium hexacyanoferrate III ma vai faamama mo le tuiina. O le fale talavai e faatau atu pusa o 5 fagu fagu.

Fale faʻafomaʻi o le vailaʻau

O a meatotino o le fualaau faasaina "Vitaxone"? Faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le vailaau faʻasaina ei ai lona aoga aoga i luga o le gaioiga o le tino. Aemaise lava, o lenei faʻalavelave o vitamini B e aoga i le i ai o faʻamalama ma le degenerative process i totonu o maso ma ni neva nasu. I tulaga maualuga atu, o nei mea e faʻaosofia ai le faʻaleleia o toto, faʻaleleia le tafe toto, ma maua ai foi se faʻalogona faʻalogona.

O le Miamine (Vitamin B1) o loʻo galue malosi i faiga faʻavae. Aemaise lava, e aʻafia ai le faʻaaogaina o metabolic i fusi nasu ma le saoasaoa o le eletise elemene. Faatasi ai ma se faaletonu o lenei vailaʻau i le tino ua faʻaopoopoina ai le tele o metabolites: lectic and pyruvic acid.

O le vitamin B6 e aafia i le fesuiaiga o amino acids, ma maua ai foi le masani masani o amine e pei o tyramine, histamine, serotonin ma le dopin. Leai se mea taua mo le olaga o le vitamini B12, lea e aofia ai i le tuufaatasiga o mea aoga o le nucleic, e maua ai faiga masani i metabolic i sela, ma e aafia ai foi le faagasologa o toto. I mea maualuga, o loʻo i ai ni mea faʻapitoa.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le ituaiga o Vitaxone o se vaifofo mo le pulega o le intramuscular (IM): o se suamalie mumu manino ma se manogi lelei (2 ml i ampoules tioata, 5 ampoules i se pulu tioata, 1 poo le 2 paʻu i le pepa pepa).

1 ml o vaifofo e aofia ai:

  • gaioiga aoga i fua faatatau o le 100% vaigogo (mea e le oona): pyridoxine hydrochloride - 50 mg, siama hydrochloride - 50 mg, lidocaine hydrochloride - 10 mg, cyanocobalamin - 0.5 mg,
  • mea faʻapitoa: sodium polyphosphate, vaifofo sodium hydroxide 0.1 M, potassium hexacyanoferrate III, ava benzyl, vai mo le tuiina.

Pharmacokinetics

Pe a faʻatonuina i le intramuscularly, o le thiamine e faʻafefe i se saoasaoa tele mai le mea na tuiina ma ulu i totonu o le toto (15 minute i le maeʻa ai o le 50 mg o Vitaxone i le aso muamua o le faʻaaogaina, o le maualuga o le vailaʻau e 484 ng / ml). Vitamin B1 e tufatufaina atu i le tino: i le plasma toto o lona anotusi e le sili atu i le 10%, i le leukocytes e oʻo atu i le 15%, ma i totonu o le toto mumu - 75%. O lenei vailaʻau e sopoia ai le faiʻai o le toto ma paʻu papala ma e maua i susu susu. O le miamine e mafua mai i fatugaʻo i le vaega o le α pe a mavae le 0.15 itula i le maea ai o le pulega, i le vaega β i le 1 le itula, i le laasaga mo le 2 aso. O le metabolites autu o le pyramine, o le thiaminocarboxylic acid ma le tele o oloa gasegase le iloa. Mai vitamini uma, o le miamine e faʻateleina i sina vaega itiiti. O se tagata matua e aofia ai le 30 mg o le vailaʻau B1, 10% o le aofaiga i le ituaiga o siama triphosphate, 80% i le tino o le pyiamhosphate siama, ma le vaega o totoe i le mamanu monophosphate.

Pe a faʻatonuina i le intramuscularly, o le pyridoxine e vave ona oʻo i totonu o le taamilosaga masani ma tufatufaina atu i totoga ma fusi. O lona metabolite malosi o le pyridoxalphosphate, na fausia i le taimi o le phosphorylation o le CH2OH vaega i le tulaga 5. E tusa ma le 80% Vitamin B6 fusi i masini plasma. Pyridoxine e tufatufaina i le tino, e sopoʻia le pa puipui ma iloa i le susu o susu. E teuina le mea i totonu o le ate ma e auai i tali o le oxidative, e maua ai le 4-pyridoxic acid, lea e alu ese i le urine (o le maualuga o le excretion time is 2-5 hours after absorption). O le tino o le tino e aofia ai le 40 i le 150 mg o le pyridoxine, ma o lona fuaina i aso taitasi e tusa ma le 1.7-3.6 mg ma le fua o le toe fuatele o le vailaʻau o le 2.2 i le 2.4%.

A maeʻa le tausiga o matua, cyanocobalamin e faʻapipiʻi ai complexes ma le transcobalamin felaʻuaiga o le protein, lea e vave ona gauai i le gaʻo ponaivi, ate, ma isi totoga. Vitamin B12 faʻamalamalamaina i le talo ma e aofia ai i le faʻaogaina o le intestinal-faʻasolosolo o le tino, ma faʻasaga foi le pa puipui.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faʻatonuga, o Vitaxone e faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o maʻi faʻapitoa:

  • Neuropathic tiga lea na tulai mai i le talaaga o le maʻisuka, ava malosi ma isi ituaiga o polyneuropathies,
  • e le o le totogia ma le aʻafia ai: faʻaogaina o le neuralgia, faʻasolosolo faʻasolosolo, faʻamaʻi i faʻamaʻi o le vaʻai (lumbar ischialgia, faʻamaʻaloga, plexopathy, syndical radicular faʻatasi ma suiga fesuiaiga i le vaʻa), foliga o le neuritis.

Contraindications

  • gasegase o le fatu e le mautonu,
  • ogaoga faʻalavelave faʻalavelave i totonu o le faʻavae o le fatu,
  • o le taimi o le maitaga ma le susu e mafua mai i le maualuga (100 mg i le ampoule) o loʻo maua i vitamini B6,
  • tausaga o tamaiti
  • tasi le le faapalepale i vaega Vitaxone.

Faatonuga mo le faaaogaina o Vitaxone: metotia ma metotia

O inisiua Vitaxone o loʻo faʻatinoina i totonu o le tino.

  • ogaoga ma / poʻo le tiga faʻamaʻi tiga: 2 ml i le aso mo le tele o aso (o le taimi talafeagai e ausia ai le maualuga o fualaau oona i le plasma toto),
  • foliga laititi o le feteʻenaʻiga, e aofia ai ma le faʻaitiitia o le tiga tele: 2 ml i le aso i aso uma 2-3 aso, i taimi vavalalata i le va o injections intramuscular, e tatau ona faia ni fomu tali tutusa.

O le faʻaaogaina o le Vitaxone e tatau ona tuʻuina atu ma se suʻesuʻega faafomaʻi vaiaso, lea o le a mafai, pe afai e faaleleia le tulaga o le falemaʻi, e faʻafeiloaʻi ai le tagata gasegase ina ia maua fualaau faʻatau tutusa i totonu o se taimi vave.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o Vitaxone e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o mea e le manaʻomia:

  • i nisi o tulaga: faʻalauteleina le pala, tachycardia, paʻu, faʻaalia o le paʻu (e aofia ai le vevela, urticaria), faʻaleleia o le tino i le foliga o le vevela, le lava o le mānava, faʻalavelave anaphylactic, angioedema,
  • seasea ona: ona o le ava benzyl i le tuufaatasiga o le vailaau faasaina - gaioiga o le hypersensitivity,
  • e masani ona le iloa: mu i le nofoaga o tui,
  • o isi: e le o se talaaga o le vave faʻasaʻoina o le vailaʻau i totonu o le tino (mafua mai i le faʻaofiina i totonu o meaola o loʻo maua i le toto poʻo le inisiua o iniseti) ole gaʻo faʻaogaina, e aofia ai le vevela, vomiting, fenumiai, arrhythmia, bradycardia, faʻavevesi.

Tina ma le lactation

Fautuaina Meaʻai i le Aso o Vitamin B1 pe a faʻaaoga i le maʻitaga ma fafine lacting o le 1.4-1.6 mg, ma le vitamini B6 - 2.4-2.6 mg. E sili atu le tele o nei tui i le taimi o le maitaga e mafai ona faatagaina i le naʻo le maua o le faaletonu o le siama ma le pyridoxine, talu ai o le saogalemu o le puleaina o nei vitamini i vailaau e sili atu i le manaomia o aso taitasi e le i faamaonia. Vaʻaia foi Vitamini B1 ma B6 fuafuaina i le susu o susu, ma mea maualuga o vitamini B6 faaitiitia le faia o le susu. Mo mafuaʻaga nei, o le faʻaaogaina o Vitaxone i le taimi o le maitaga ma le lactation ua solia.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaoga faʻaaogaina o Vitaxone:

  • o vaifofo e maua i le sulfite e fesoasoani i le faʻaleagaina atoa o fuamini, o le i ai o vitamini B e pala ai oloa1 atonu e le faʻamalosia isi vitamini i le fofo,
  • Levodopa e mafai ona faaitiitia lona aafiaga faʻaleagaina,
  • epinephrine ma norepinephrine, ona o le i ai o le lidocaine i le sauniuni, e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o ni uiga le lelei mai le loto (i le tulaga o le maualuga o mea faʻalelalolagi, e le faatagaina).

E le gata i lea, o fegalegaleaiga ma penicillamine, isoniazid, cyclosporine, sulfonamides e mafai.

O analogues Vitaxon o: Hypoxene, Neurox, Vitagamma, Trigamma, Combilipen, Mexiprim, Mekisidant, Mekisidol, Cytoflavin.

Faʻamatalaga e uiga i Vitaxone

O le tele o fomaʻi ma tagata gasegase latou te faia ni faʻamatalaga lelei e uiga i Vitaxone. Latou te faʻamaonia lona aoga ma laʻititi le aʻafiaga o aʻafiaga leaga, ae ui i lea, e fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.E aveese le tiga i le pito i tua (faʻataʻitaʻiga, ma le osteochondrosis) ma le faʻaogaina o le gaioiga i gaʻo ma maso, ma faʻamalolo le malosi i totonu o sooga. O nisi taimi o le fualaau faasaina ua faatonuina e gastroenterologists mo le tui o le intestinal. Ae peitai, o Vitaxone injections e mafai ona matua tiga.

Faʻafefea ona faʻaaoga Vitaxone?

Le fualaau faasaina Vitaxone - ituaiga o vitamini vitio B, lea e taʻua o le neurotropic, o la latou gaioiga o loʻo i ai se filifiliga filifilia. O nei fualaau oona ei ai lona aafiaga patino i le gaioiga o le tino (brain brain) ma luga o le tino (natia endings, nodes).

I togafitiga faafomaʻi, faʻamaʻi e fesootai ma o le le atoatoa o meaʻai ole vitamini B, e le o gaosia e le tino o le tagata ma e naʻo meaʻai o meaʻai e maua mai ma mea e maua mai i manu.

O le taumafa maualuga i le gaʻo, gaʻo leaga o le ava malosi ma le tapaa, vailaau faʻasolosolo, maʻi faifai pea, eoʻo mai ma le paʻu matala i vitamini B i le tino, e mafua ai le faʻalavelaveina o le tino.

  • Faʻamatalaga o meatotino o vitamin vitamin drug Vitaxone
  • Faʻavae, faʻavae o le tuʻuina atu o fualaau faasaina
  • Faailoga mo le faʻaaogaina o vaifofo ma papa
  • Faatonuga mo le faaaogaina
  • Faʻatonuga Faʻafitauli i Pills ma Injections
  • Contraindications
  • Tulaga faʻaopoopo o faʻaoga
  • Faʻamatalaga

O a faailoga o le faamaʻi ma aiseā e tatau ai ona ou ave le vailaʻau ole Valaxone vailaʻau ole televitamin? E tusa ai ma fomaʻi, o lenei fualaau faasaina ua faamaonia i le togafiti togafitiga o faamai na mafua mai i itu nei:

  • Faʻafitauli o le toto totoga o le faiʻai na mafua ona o le le lava o le vitamini B, e faʻapogai ai le faʻamautuina o le masukoskeletal system.
  • O faʻamaʻi o le oganuʻu o le faʻalavelave o le faʻalogo e mafua mai i le faʻaogaina o faʻailoga ma e aʻafia ai ma le solia o le fausaga o aʻafi.
  • O le afaina o nisi o vaega o le nerve endings i nofoaga vavalalata o lima ma vae, mafua ai le itiiti ifo o le atrophy, le neuromuscular dystroph, o le maʻi pipili.

Vitaxone e aofia ai le multivitamins i maualuga maualuga, lea e aʻafia ai le tupu aʻe ma le fatuina o ni manulele namu fou, toe faʻafoʻiina ai o latou tino faaletonu i totonu o le namu, faʻalauteleina le toto totoga i le mafaufau faila, ma o loʻo i ai se faʻalogiga faʻalogiga.

Faʻamatalaga o meatotino o vitamin vitamin drug Vitaxone

O le vailaʻau faʻasolosolo e aofia ai vitamin taua e tolu mo le tino o le tagata:

  1. Thiamine poʻo Vitamin B1 auai i le metabolism o le carbohydrate, faʻavaveina le amio a le faiai manaʻoga e faʻafefete i sela. O le leai o lenei vaitamini e tau atu ai i le faaputuputuina o vailaau matautia o le amino, lea e tau atu i le le atoatoa o le tino.
  2. Pyridoxine, aka Vitamin B6, e fesoasoani i le gaosiga o enzymes faʻalauiloa mo mea taua i le tino. E taʻua o se vailaʻau maloloina. Faatasi ai ma isi vitamini B, e puipuia ai faʻamaʻi o vavalaʻau, puipuia le tino mai le ulu atu o faʻamaʻi pipisi, tausia le paleni o hormonal, ma faʻaleleia le faʻatinoina o le mafaufau.
  3. Suavai Soluble Vitamin B12 (cyanocobalamin) e faatonutonuina ai galuega mo le totoina o le toto, e faʻaalia ai le fausia o sela mumu toto, e fai ai le faʻamavaeina o fomaʻi faʻapitoa i mea amino faigofie, tausia le maualuga o le hemoglobin i le toto, ma faʻaalia ai le gaoioiga analgesic.

Faafetai i lenei tuufaatasiga, o le fualaau faasaina Vitaxone e mafai ai ona galue masani le tino i le masani, faamautuina ana galuega, ma faamamaina ai le fiafia o le neura.

Faʻavae, faʻavae o le tuʻuina atu o fualaau faasaina

I le maketi o falemaʻi, o loʻo faʻatulagaina i papa maʻa mo le faʻafofoga tautala ma se fofo mo le tui.

  • Pills ufiufi i se atigi, faatasi ai ma se mea e felafolafoaʻi ai le lautele, lapotopoto, paepae, tumu i paʻu e 10 fasipepa i le tasi. O le laulau e aofia ai: benfotiamine 100 mg mea faʻalauiloa o meaola o vitamini B1 ma le pyridoxine 100 mg (vitamin B6), o le mea autu autu lea. O isi mea o loʻo iai i le maʻalaʻau e maua vave ai le saogalemu o mea e manaʻomia e le tino.
  • Tali mo tui e maua i amu lanu enaena, i totonu o le 2 ml o se vai manino ma se lanu mumu. Faʻapipiʻi i teuga, 5 poʻo le 10 ampoules, faʻapipiʻi i papatusi faʻatasi ai ma sela. Vailaau e gaosia ai le suavai i le 1 ampoule: 50 mg o vitamini B1, B6, B12 (elemone hydrochloride, pyridoxine, cyanocobalamin). O mea eseese e faaopoopo atu i le fofo e fesoasoani i le tufatufaina tutusa o mea aoga i le tino.

Faʻasologa o foliga

Palama vali ata

E tasi le api e aofia ai

mea gaosia - benfotiamine 100 mg i tulaga o le 100% mea matutu, pyridoxine hydrochloride 100 mg i le uiga o le 100% mea matutu,

tagata faʻapitoa: microcrystalline cellulose (101) ma le (102), maso masima, povidone (K 29/32), stearate calcium, talc, diokide dioxide anhydrous colloidal dioxide (Aerosil 200),

atigi fagu Opadry II 85 F 18422 Paʻepaʻe: Polyvinyl alcohol, polyethylene glycol, talc, dioxide (E 171).

Paʻepaʻe papaʻe pe toetoe lava paepae, lapotopoto faʻatasi, ma se ata o le biconvex, faʻafiafiaina ata vali

Faatonuga mo le faaaogaina

O le ituaiga o fualaau faasaina ua faatonuina 1 papafa 3 taimi i le aso. Ia mautinoa e inu tele vai.

"Tui Vitaxone", e faʻaaogaina e faʻamalolo ai tiga ogaoga. Faʻatinoina i totonu o le 2 ml i le aso. E faasolosolo malie ona faʻaititia le atinaʻe i le 2 ml i le aso, aʻo faia se malologa mo le tasi aso i le va o le injections.

Ua filifilia le togafitiga mo le 30 aso. E na o le fomaʻi e mafai ona faʻalauteleina le taimi togafitiga poʻo le faatonuina o fualaau e puipuia ai le toe tupu. E taua le manatuaina aʻo leʻi faʻaaogaina se vailaau faʻasaina lea e aofia ai le lidocaine, e tatau ona faia se suʻega faʻapalepale faʻaletagata.

Mo tui

  • hypersensitivity,
  • susu
  • faʻataunuʻu tele loto vaivai,
  • ita loto faʻamalosi aute
  • maʻitaga
  • psoriasis,
  • tausaga o tamaiti.

Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina ua iloa lelei, ae i le tulaga o le soona fai poo le le faapalepale, e mafai ona faia na ituaiga o mea leaga:

  • urticaria poʻo isi faʻamatalaga dermatological,
  • siama.,
  • gaogao
  • fatu palpitations,
  • vavao
  • soona inu tele
  • puupuu le manava po o le vaivai o le mānava
  • faʻafitauli faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi, lea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻalavelave anaphylactic.

Afai e tupu se tasi o nei faailoga, taofi le tagofia o le fualaau faasaina ma faʻafesoʻotaʻi loa se fomaʻi.

Faʻatonuga Faʻafitauli i Pills ma Injections

I a latou iloiloga, ua faamamafaina e fomaʻi e faapea o mea uma B vitamins e masani lava mo tagata ma o aʻafiaga o le ave o Vitaxone e toalaiti, e seasea ona mafua mai ona o uiga patino o le tino.

  • O le puʻeina o pills e mafai ona mafua ai sina paʻu paʻu paʻu, faatasi ai ma le suamalie vaivai. O le fualaau faasaina e afaina i le tootoo itiiti, o lona uiga o nisi o ona faaletonu e ono tupu: tiga tiga o le manava, lagona o le gaioiga, manava manava.
  • O le vave vave ona tui e tupu mai ai mea nei e ono tutupu i taimi pupuu: ole vaovao, fatu vaivai o le fatu, puupuu le manava, faateleina le sosolo. I isi tulaga, o gasegase e mafai ona fai: vevela, vevela paʻu, urticaria. I le nofoaga o inisiua, o nisi taimi e faia ai le edema, o le mumu e aliali ma o le tino e faʻamalosi ai fomu.

O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o laʻau po o taualumaga faʻatasi ai ma le injections, i se mea e seasea tupu, e taʻitaʻia ai le tagata maʻi i le supersaturation o le tino ma togafitiga o fualaʻau. O loʻo i ai le vevela tele, fulafula, faʻavevesi, afaina, leai se mafaufau. E tatau ona e vave valaʻau i se fomaʻi ma avatu i le tagata muamua le fesoasoani muamua: fai se taele gastric ma tuʻuina atu se vailaau e faʻasaina ai le inisua, manava.

Faailoga mo le aveina o vailaʻau

O a tulaga ua faatonuina ai Vitaxone i tagata maʻi? O le faatonuga o loʻo taʻu mai ai o le tele o talosaga iinei e lautele. O vailaʻau faʻaaoga mo togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi o le tino. Aemaise lava, e aoga mo neuralgia, neuritis, polyneuropathies, faapea foi ma vevela vascular ma gaʻo o le tino. O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o faʻalavelave foi e tutupu i le talaaga o le le atoatoa o le vai o vitamin B. O le vailaʻau o se vaega o le togafitiga mo le paʻu o le tino, myalgia, diabetic ma le ava polyneuropathy, retrobulbar neuritis. E faʻaaogaina foʻi e faʻamalolo ai faʻamaʻi pipisi ma le le faʻavauvau i faʻamaʻi.

Vitaxone papa, faatonuga mo le faʻaaogaina

O fualaau e faʻaalia mo le faʻafofoga tautala (faʻafofoga) i le vai.

O aso fautuaina i aso uma e 1 le papa i ni pusa vaevae se tolu.

I tiga ogaoga ma i tulaga ogaoga, ina ia mafai ona vave faateleina le maualuga o le plasma o le vailaʻau, o loʻo faʻaaogaina se vai fofo. Faʻaauauina o togafitiga, i le avea ai o se tulafono, e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le 1 papalama mo aso e 30.

O fualaau faasaina "Vitaxone": faatonuga mo le faaaogaina (papa)

I aso nei, o le tele o tagata gasegase ua faʻamatalaina togafitiga i lenei fualaau. E faapefea la ona ave le fualaau faasaina "Vitaxone"? E mafai ona inu pulu pia e tusa lava po o le a le taumafataga, ae ia mautinoa e inu tele vai mama. I le avea ai o se tulafono, e fautuaina e fomaʻi le 1 le tab. 3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e fuafuaina taitoatasi i tulaga taitasi. Ae ui i lea, o le tele o togafitiga e tusa ma le masina.

E taua le taua o le mea e sili ona ogaoga, o le tuʻuina atu o le fofo mo le tui e faʻatagaina. E faʻapena foi ona faʻatulagaina se isi faʻatasiga pe afai e manaʻomia lou faanatinati ma faatelevave le faʻasalalau o vaega malosi o le vailaʻau i totonu o le toto. Ao faasolosolo pea faailoga, o le tagata maʻi e faasolosolo malie ona faʻafeiloaʻi i fualaau.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le maualuga o soʻo se ituaiga o vitaxone, na maitauina ai le faateleina o aʻafiaga o le vailaʻau: vavao, arrhythmiataʻavale bradycardia, gaogaofaateleina sosolo.

Faʻaalia togafitiga faʻapitoa.

Fegalegaleaiga

Pe a tuʻufaʻatasia ma fualaau faasaina, e aofia ai Levi, ona faʻaititia lona faʻaleagaina o le gataifale ma faʻaititia le malosi o le antiparkinsonian.

Benfotiamine e le ogatasi ma gaʻo alkaline ma mea faʻamaʻi faʻamalolo: iron-ammonium citrate, iodidemercury chloride carbonate, tannic acid, acetate, ma faapena foi Riboflavin, Phenobarbital, Benzylpenicillinmetabisulfite ma glucose, aua o lo latou i ai na tupu ai o ia le faʻamalosia.

Faatasi ai ma le faateleina o le pH e sili atu ma le 3 tau measina leai se aoga.

Sauniuniga apamemea faʻasolosolo le pipiiina benfotiamine.

Pe a fegalegaleai ma tali gaʻo atoatoa le pala measina.

Faatonuga faapitoa

Faʻasalaga tele, o vitaxone tablets e tatau ona faʻataʻitaʻiina i tagata mamaʻi ma ogaoga ma ogaoga toilalo fatu vaivai.

Faʻamatalaina o laupepa i tagata gasegase ma le le faʻamaoniagalactosemalabsorption galactose ma glucosefaaletonu lactases.

I maʻi ma hypersensitivityfolasaga Vitamin B12 e mafai ona taʻitaʻia i le inisinia anaphylactoid tali.

  • Hypoxene,
  • Vitagamma,
  • Komipeni,
  • Faʻatasi,
  • Mekisiprim,
  • Mekisidol,
  • Neurox,
  • Trigamma,
  • Cytoflavin ma isi.
  • Combigamma,
  • Milgamma,
  • Neurobion,
  • Neurolek,
  • Neurorubin,
  • Neuromax,
  • Neovitam,
  • Neurobion ma isi.

E leai se poto masani i fualaau Vitaxone ao laʻititi.

O le faʻaaogaina o se vai fofo ole vailaau faasaina e faʻasaina.

Tulaga faʻaopoopo o faʻaoga

Vitaxone e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi multivitamins.

Faatasi ai ma togafitiga togafitiga, o le fetaui lelei o se isi fualaau faasaina ma le vailaʻau o le Vitaxone e tatau ona amanaia ina ia aloese mai le leiloa o ana mea tau vailaau.

O le tui e le tatau ona faʻafefiloi ma faʻatautaia i le taimi lava e tasi ma isi vailaʻau.

Taʻavale taavale poʻo tagata faigaluega i taavale afi ua faatagaina e faʻaoga Vitaxone mo togafitiga.

I totonu o se fale talavai, o loʻo maua ai le vailaʻau o le Vitaxone i vailaʻau. O le tau o papa ma tui e maua i le tagata faʻatau.

Metotia o le talosaga

Fualaau Vitaxon tui lemu i totonu o le maso.
I tulaga ogaoga o le faʻamaʻi ma i totonu o se tiga ogaoga, ina ia faʻateleina le maualuga o vitamini i totonu o le toto, 2 ml o le vaifofo o loʻo faʻatulagaina i le faʻaleleia 1 taimi i le aso. A maeʻa le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma i ni foliga mālū o le maʻi, 2 ml ua faʻamatalaina 2 i le 3 taimi i le vaiaso.
O le togafitiga e le itiiti ifo ma le 1 masina.

Filifiliga

:
O le iniseti o le vaitamini B12 e mafai ona mafua ai le tali atu o anaphylactoid i tagata gasegase e maua ai le gasegase.
Le malosi e faʻaosofia ai le tali o le taimi e ave ai pe galue faʻatasi ai ma isi faiga. E le afaina ai le tali o le tau pe a ave taavale afi ma galue ai ma isi faiga. O tagata mamaʻi pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona aloese mai le aveina o taavale poʻo le galulue faatasi ma isi auala.

O fualaau faasaina "Vitaxone" (injections): faatonuga mo le faʻaoga

E masani lava, e naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia le fualaau faasaina ma fuafua le ituaiga pito sili ona talafeagai - o faatonuga e naʻo fautuaga lautele. E faapefea la ona faʻaaoga lenei fualaau? O le fofo ua faatau atu ua saunia, o lea o lea e tatau ona e mulimuli i tulafono masani o le tumama mo injections. O se iniseti ua faia i le gataifale.

Mo le tiga ogaoga, o le fua fautuaina ole 2 ml o le vaifofo (tasi le ampoule) e tasi i le aso. I tulaga mataga, o le tele ole vailaʻau e faʻaaogaina e mafai ona faʻaitiitia - o le injections e tuʻuina atu ile lua aso uma.

E i ai ni faʻailoga?

E toatele tagata e fiafia i le fesili pe mafai ona ave Vitaxone mo vaega uma o gasegase. O le faatonuga o loʻo faʻamaonia ai o loʻo i ai pea le faʻailogaina i togafitiga, e ui e le tele naua. Muamua, e taua le taʻu atu o le fualaau faasaina ua i ai ni nai tausaga - e le o faʻamatalaina mo tagata gasegase pediatric. E le gata i lea, o faʻamaʻiloga e aofia ai le faʻalauteleina o le lagona i soʻo se vaega o le tino, ia mautinoa ia faamasani oe i le musika aʻo lei amataina le faʻaaogaina.

E le mafai ona ave le vailaau faʻamaʻi ma nisi faʻamaʻi o le faʻaogaina o le tino, aemaise lava faʻamaʻi pipisi i le fatu cardiac, faapea foi ma le tino o le toilalo fatu. O isi faʻamaʻiloga e aofia ai le psoriasis.

E tatau foi ona tatou talanoa e uiga i le faaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga. O le tuiina o le fualaau faasaina i le vaitau lenei e matua faʻasaina. I nisi tulaga, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina fuamini, ae manaʻomia ona faia ma le faʻaeteete ma naʻo tulaga e faʻamanuiaina ai le tino o le fafine e sili atu i le ono afaina i le atinaʻe o le tamaʻi.

O faʻafitauli faʻapitoa ma aʻafiaga leaga

O a ni faʻafitauli e mafai e le fualaau faasaina "Vitaxone" ona taitai atu ai? Faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le tupuga o aʻafiaga itu e seasea ona faamaumauina. Ae ui i lea, e mafai ona iai ni faʻafitauli, o lea e tatau ai ona e masani ia latou lisi.

Pills i nisi taimi e mafua ai nisi o faʻamaʻi pipisi, mo se faʻataʻitaʻiga, tiga o le manava, leisa, ma le ogaumu. Masalo o le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻamaʻi, lea e tuʻuina atu i le vevela, fulufulu, paʻu o le paʻu, urticaria. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le lagona, e mafai ona faʻavevela le anaphylactic.

O a nisi aʻafiaga e mafai ona faia e Vitaxone? Inisictions e mafai ona saofagā i nisi o faʻafitauli le tumau, e aofia ai le vavalalata, leu, dysrhythmia, ma le soona inu tele. Faʻasalaga o le edema, faʻalavelave manava ma foliga vaaia o le faoa faamalosi e tele lava ina le masani ai.

Pe mafai ea ona mafai ona maua? Faailoga ma togafitiga

E i ai ni faʻafitauli o Vitaxone? Faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e mafai ona iai se mea tutusa. I le isi itu, o suʻesuʻega faʻamaumauga e faʻamaonia ai o le sologa lelei i le vailaau faʻaonapōnei e seasea lava ma e masani ona fesootaʻi ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o mea maualuga.

I le avea ai o se tulafono, o sea tulaga e ogatasi ma se faʻamalosiaga o aʻafiaga. O nisi tagata gasegase e faitio i le nausea, lea e masani ona liua i le vomiting. E mafai foi ona tupu le vaivai tele. O aʻafiaga e aofia ai le faʻamalosi o musika, ma le bradycardia. E tele lava ina faʻaitiitia le faʻaitiitia o le toto, faʻalautele le vevela. I tulaga aupito sili ona ogaoga, o le maualuga e aofia ai ma le taofia o le gaioiga o le tino, faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O se tagata ei ai faʻaʻailoga tutusa e tatau ona vave faʻaalia i se fomaʻi. O le gaosiga ma le faʻaaogaina o le sorbents (faʻataʻitaʻiga, gaʻo ua gaoioi) e fautuaina pe a fai o le vailaau faʻatau na faia talu ai nei ma e le mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le vaega o meaʻai. O isi togafitiga e faʻamoemoe e faʻaaogaina ai faailoga ma faʻalagolago ile ata ole falemaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le i ai o le faoa faamalosi, o loʻo faʻamautuina ai tagata faʻamaʻi, ma le taimi e taofi ai le manava, faʻalavelave ma le faʻavaeina o le manava.

E fia le fualaau faasaina?

E moni, o le tuʻuina atu o tau e taua mo tagata uma e maʻi. Ae e taua le malamalama o le aofaiga o le a e totogiina mo vailaau e faalagolago i le tele o mea, e aofia ai le gaosiga, le faiga faʻavae tau tupe a le fale talavai, ma isi. O le a le tele o le tau o le Vitaxone fualaau faʻatau?

O le tau o pepa e teu ai (30 vaega) e mai le 200 i le 300 rubles. Ae o le afifiina o le lima fofo o le fofo e tau e tusa ma le 150-250 ru. Malilie, pe a faʻatusatusa i nisi fualaau, o le tau o lenei fualaau faasaina e taugofie.

E i ai ni mea aoga lelei?

O le tele o tagata gasegase na faʻamaoniaina lenei fualaau faasaina e fiafia i nisi faʻamatalaga e uiga i Vitaxone. Pusa, faatonuga mo lo latou faʻaaogaina, le i ai o faʻasagaga, ma isi mea - o nei mataupu e matua taua. Ae o nisi taimi e le maua ai e le tagata le avanoa e ave ai lenei vailaʻau faapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaʻaia o le gasegase poo le leai o vailaʻau i falemaʻi). E mafai ona suia i se mea?

I le tulaga masani, o le falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e ofoina atu le tele o fualaau oona e tutusa uma lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le faʻasolosolo, e mafai ona faʻaaogaina fualaau e pei o Vipratox, Neurobeks, Neurorubin, Neuromultivit, Nerviplex ma le tele o isi. Ma 'aua nei galo o le tiga e mafai ona aveʻese ma se vailaau e le o le toto-anti-inflammatory, e aofia ai le Nurofen ma le Ibuprofen. Ae, toe fai foi, e le tatau ona e suʻeina se faʻamatalaga ia oe lava - ia filifili e le fomaʻi filifilia le sili ona fetaui lelei mo oe.

Faʻamatalaga o maʻi ma fomaʻi

O le mea moni, e toʻatele tagata e fiafia i fesili e uiga i le mea moni o Vitaxone. O faatonuga, tau, faʻamaoniga ma le faʻailogaina, o le mea moni, o manatu autu. Ae ui i lea, e aoga le iloa lelei o manatu o fomai i lenei tulaga.

O le toʻatele o tagata atamamai e talitonu o le vailaau oona na te faia lana galuega, faʻasaʻo le tiga, faʻamaonia le faʻatinoina o le tino, ma totogi ai le le lava o vitamini. E le gata i lea, o vailaʻau e itiiti lava le faʻasaʻoina, ma o aʻafiaga e matua leai lava.

O le tagata gasegase e tali lelei atu i lenei vailaʻau. O se aafiaga lelei e mafai ona matauina muamua mai aso muamua o le taliaina. I le faʻaopoopoga, o le faʻafitauli o le soifua maloloina i lenei mataupu e laʻititi lava, talu ai o vai vitamini B o mea masani ia mo le tino. Pau le mea e tatau ona manatua: e tatau ona e mulimuli ma le faʻaeteete i fautuaga a le fomaʻi. Ma o le mea moni, o le tau e taugofie tele o se tasi lea o aoga i lenei fualaau faasaina.

Vaega o le taliaina

O le fualaau faasaina e le afaina ai le tau o le tali. Faʻatagaina i tagata e tietie taavale.

O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia ma le faʻaeteete i tagata gasegase o loʻo i ai se talafaasolopito o le toilalo o le fatu, i le tulaga o le taupulepulega. Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o se iniseti, e manaʻomia le mataʻituina e tagata fomaʻi ile tulaga o le maʻi.

Vitaxone ua teuina mo le 24 masina. A maeʻa le taimi atofaina, e faʻasaina le vailaʻau. Ia mautinoa e faamama le oloa i se nofoaga pogisa e le mafai ona maua e tamaiti. E le sili atu i le 15 ° C le teuina o le paluga.

Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le "Vitaxone"

Toeitiiti o tali uma e uiga i le ave o fualaau faasaina e lelei. O maʻi latou te matauina le aoga tele o fualaau ma lona tau taugofie.

"Vitaxon" vave fesoasoani i le togafitiga faʻamaʻi o faʻamaʻi o le tino ma le maskloskeletal system.

Ole aʻafiaga tele ole inisiua o le tiga o le faʻatinoga, ae a maeʻa le tui muamua, o le a iloa lelei tulaga lelei.

Afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a mou atu uma faʻamaʻi ma se faʻaitiitia i le metotia.

O fualaau faasaina e faʻafetaui uma manaʻoga o loʻo taua i totonu o faatonuga.

"Vitaxone" o se meafaigaluega sili ona mataalia o le a fesoasoani e taulimaina le tele o faʻamaʻi le lelei ma faʻaitiitia lagona tiga.

Tuua Lau Faamatalaga