Faʻafefea ona faʻaaoga le One Touch Ultra glucometer

O le maʻisuka ua avea ma faafitauli matuia ogaoga. O tausaga taʻitasi, o lenei faʻamaʻi ua maua i le tele o tagata, e aofia ai tamaiti ei lalo ifo o le fitu tausaga ma e oʻo lava i pepe fou. Fai mai fomaʻi o le maʻisuka e le o se faʻamaʻi, ae avea ma se ala o le olaga mo se tagata e le lava lona insulin e faʻamavae ai le kulukose. Talu ai ona o le maualuga maualuga o le suka o le toto e mafai ona tupu ai, e taua le mafai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻafoʻatasi le mataʻituina o lana faailoilo. Mo lenei, o loʻo i ai glucometers.

O le a le glucometer ua faʻaaogaina?

O nei masini e taua mo tagata e maua i le maʻisuka. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, latou te faigofie ona mataʻituina le maualuga ole kulukose toto. Faʻavae i luga o nei taunuʻuga, e mafai e tagata gasegase ona fetuʻunaʻi a latou meaʻai i aso taʻitasi, fuafua pe tatau ona toe asiasi atu i se fomaʻi poʻo le le atoatoa o se fualaau o vailaʻau e faʻamautu ai le maualuga o le suka.

Faatasi ai ma se ituaiga masini i le fale, e leai se manaʻoga e alu i le falemaʻi mo se suʻega o le toto, lea e faigofie ai ona maua e le tagata maʻi le maʻisuka. E mafai ai foi e matua ona mataʻituina a latou fanau i suka suka. Talu ai ona o le alu i le falemai mo i latou e mafai ona avea ma popolega e le manaʻomia.

Faamatalaga ma faʻamatalaga

O le One Touch Ultra glucometer e mafai ona taʻua o le faigofie ma sili ona faigofie ona faʻaaoga i le laina atoa o masini. E mafai e se tamaititi ma se matua ona taitaia. O le masini e pulea i na o le lua buttons.

O le masini e sili atu i le 500 o suʻega faʻataʻitaʻiga aupito lata mai, aʻo faʻasaoina le aso ma le taimi o le suʻega. O nei faʻamatalaga e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta e mafai ai ona faʻatautaia taʻitasi taʻitasi tausaga ma suiga i le suka. O le mea masani, o le kulūkose e siaki faalua i le aso: taeao ma afiafi. Afai e manaʻomia, e mafai ona faia ni suʻega e le faʻatapulaʻaina taimi ao faagasolo le aso.

Mo le suʻega, e manaʻomia ni fasi pepa faʻapitoa. O le mauaina o le taunuuga e le sili atu ma le 10 sekone. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona fuaina le suka i le susu o mea e oʻo atu i le 90 pasene. O le tulaga vevela o le faʻaogaina o le masini e mai le 5 i le 40 tikeri. Altitude e le tatau ona sili atu i le 3040 m.

O le masini lava ia e faʻaaogaina lava pe a faʻapipiʻi le siakiina i le vaega ma liliu atu i le 2 minute i le maea ai o le suʻega.

E le manaʻomia e le masini le tausiga faʻapitoa, ae sili atu le faʻapipiʻiina o le nila o le manua ma vai inu vai i le vaiaso. E le gata i lea, aua nei tuʻuina lau penisina i isi tagata, e oo lava i aiga. O le saʻo o le masini o le a sili atu pe afai e tasi le tagata e faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻatutu?

Galulue ma le masini e amata i le faatulagaina o mea e tatau ai. O le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa e faigofie ma e itiiti se taimi e alu ai:

  1. E tatau ona e ulufale i le aso ma le taimi o loʻo i ai nei (o lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaleleia le vaitau taimi e faia ai le suʻega).
  2. Faʻamau le manoa lima i le faʻatulagaina o le mita uumi o le tautotogo i le tulaga manaomia.

I le taimi muamua, o le peni ua seti e pupu le paʻu i luga o le tamatamaʻi lima. Mo le faʻaaoga i isi vaega o le tino (alofilima, lima), e tatau ona e alu i le mita o le tautotogo i le vaega talafeagai. I faatonuga mo le faʻaaogaina o le One Touch Ultra glucometer, e mafai ona e mauaina se auiliiliga auiliili o lenei faagasologa. E tatau ona sau ma le masini.

Faiga faʻavae

Le tasi Touch Ultra glucometer o se tasi o masini sili ona fou mo le sailia o se faailoga o le maualuga o le suka i totonu o le plasma toto. E pei o lomiga talu ai, o le mataupu faavae o le faagaoioia o le masini o le faʻaalia lea o le taimi nei mai le feusuaʻiga a le fomaʻi i luga o le suʻega faʻamaʻi ma le kulukose o loʻo i totonu o le toto o le tagata o loʻo suʻeina. A maeʻa lena mea, e maua e le masini le mea nei ma fuafua le maualuga o le suka, faʻaalia ona faailoga ile faʻaaliga i le mmol / l.

O faʻamaumauga e maua mai i lenei auala e sili atu ona saʻo nai lo taunuuga na maua mai i isi auala mo le suʻeina o kulūkose.

Glucometer One Touch Ultra: faatonuga mo le faʻaaoga

Ina ia maua se sao saʻo, o laasaga uma o loʻo i lalo e tatau ona mulimulitaia. Aʻo leʻi amataina le suʻega, ia mautinoa ia fufuluina ou lima ma soʻo se isi vailaʻau. Afai e le mafai, e tatau ona e fufuluina ou lima i solo oona ina ia aloese mai le ono aʻafia o siama pe a uma le afaina. A maea lena mea:

  • Faatuina le masini e tusa ai ma le nofoaga o poloka.
  • Saunia uma meafaigaluega talafeagai mo le faʻataʻitaʻiga: o se togitogi ua gase i le ava malosi po o se solo solo, fasi siaki, se peni mo le tui, ma le masini lava ia.
  • E tatau ona faʻafoʻi le tautotogo i le 7 (mo tagata matutua).
  • Faaofi le fasi siaki i le meafaigaluega.
  • Taulima le nofoaga o le lumanaʻi i le lumanai ma se fomaʻi.
  • Faia se afaina.
  • Aoina le toto e tupu i luga o le vaega galue o le suʻega.
  • Toe faʻafoʻi, togafitia le nofoaga faʻasaʻo ma se fomaʻi ma faʻatali mo le taofiofia o le toto (faʻapitoa mo tagata mamaʻi e maualuga le toto).
  • Faasaoina iuga.

Afai e leʻo faʻaalia taunuuga, o mafuaaga nei e mafai:

  • ua mate le pati
  • sa le lava le toto
  • ua maeʻa fasi pepa faʻataʻitaʻi
  • le lelei o le masini lava ia.

Mafuaʻaga e Filifili ai le tasi Touch Ultra Faigofie

Mo le tele o gasegase e maua i le maʻisuka, o le i ai o se masini i luga o le lima o se mea taua tele. E tele ituaiga faʻataʻitaʻiga i luga o maketi masini, ae o le One Touch Ultra Easy mita e tu i tua atu o latou tulaga.

Muamua, o le masini ei ai se mamanu faʻaonapo nei ma talafeagai. E i ai sona laʻititi tele. O lona fuataga e na o le 108 x 32 x 17 mm, ma o lona mamafa e laʻititi atu nai lo le 30 kalama, lea e mafai ai ona e aveina faatasi ma oe e galue ma malolo. E mafai ona e faʻaaogaina i soo se taimi ma e tusa lava po o fea le tagata maʻi.

O le faʻaaliga faigofie ma le manino o le monochrome faʻatasi ai ma faʻamaufaʻailoga tetele e mafai ai e tagata matutua matutua ona faʻaogaina le mita. O se lisi faʻamatalaga sa faia foi ma se faʻalautelega i vaega uma o gasegase.

O le masini e faʻaalia i le saʻo atoatoa o le maua o faʻamaumauga o le toto, lea o nisi taimi e sili atu nai lo taunuuga o auiliiliga mai le fale suesue.

O le pusa faʻapitoa o le One Touch Ultra glucometer e aofia ai le USB cable, lea e faʻaaogaina e fesiitai ai faʻamatalaga maua i se komepiuta a le tagata lava ia poʻo le komepiuta o le tagata maʻi. I le lumanaʻi, e mafai ona lolomiina lenei faʻamatalaga i luga o se lomitusi ma auina atu i le fomaʻi mo se tofiga ina ia mafai ai ona ia vaʻavaʻai i le malosi o suiga i le kulūkose.

Le tau o le mita

O le mita sili ona lauiloa o le kulukose toto o le One Touch Ultra mita. O le tau o lenei masini e mafai ona fesuisuiai e fuafua i le itulagi, o le aai ma fale o falemaʻi pe a faʻatauina. O le tau o le tasi masini e 2400 rubles. O le faʻafeiloaʻiga e aofia ai le masini lava ia, peni punipasi, 10 faʻataʻitaʻiga, se faʻamalo e aveeseina mai le toto mai le tauau, 10 lekone, se faʻataʻitaʻiga o le faʻafoega, se mataupu vaivai, se pepa faʻataonia ma faʻamatalaga i le Rusia mo le Touch Ultra glucometer.

Tau faʻatau tupe e tusa ma le 900 ruʻu i le pusa o limasefulu futu. O se tau lapoa e tau e tusa ma le 1800. E mafai ona e faʻatau i latou uma i falemaʻi masani ma i faleoloa faʻapitoa e faʻatau atu meafaigaluega ma meafaigaluega.

Glucometer Reviews

O le masini e i ai se tusi faʻamaonia e le gata i le gaosiga, lea e faʻaalia vave ai le maualuga o le fausiaina. O le mafuaʻaga lea e sili ai ona filifilia e tagata e maua i le maʻisuka lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa o le glucometer. O le leai o se faʻaaoga ma le sao o iuga o mafuaʻaga foi ia mo le filifilia o lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa.

I le faʻamuamua o taʻiala faʻapitoa e faigofie lava.

O le tasi paʻu o le ultra American-made glucometer o le faigofie lea i le laina o le fuaina o le suka toto. O tagata na faia le faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina le faʻamatalaga autu autu ina ia mafai ai e tamaiti laiti ma tagata ua leva ona matutua ona faʻaaogaina. E taua tele mo tagata matutua ma maʻisuka ina ia mafai ona latou mataituina le fua o le kulukose e aunoa ma le fesoasoani a isi.

O le gaioiga o le faʻamaʻiina o le faamai o le puʻeina lea o le le atoatoa o togafitiga faʻaleagaina (faʻaaogaina o le suka, ma le faʻamalositino). Endocrinologists fautua mai o tagata gasegase e maua le soifua maloloina masani e faalua i le aso: i luga o se manava gaogao (e oo lava i le 6.2 mmol / l) ma ao le i momoe (e tatau ona le itiiti ifo i le 7-8 mmol / l). Afai o le faʻaaliga o le afiafi o loʻo i lalo ifo o tulaga taua masani, ona i ai lea o se lamatiaga o le hypoglycemia i le aoauli. Pau le suka i le po o se mea sili ona matautia, aua o le maʻisuka o loʻo i se miti ma atonu e le puʻeina muamua le muaʻi osofaʻiga o se osofaʻiga (afu malulu, vaivaiga, le mautonu, lima le fefe).

E sili atu le tele o le suka o le toto i le ao, ma:

  • tulaga tiga
  • faateleina le vevela o le tino
  • maʻitaga
  • aʻoaʻoga faʻavaomalo umi.

Faʻatoʻa faia lenei 2 itula i le maeʻa ai (o le masani e le sili atu nai lo le 7-8 mmol / l). Mo le maʻisuka faʻatasi ma se talafaasolopito umi o le sili atu ma le 10 tausaga o maʻi, e ono maualuga atu le fuainumera, i le 1.0-2.0 iunite. I le taimi o le maitaga, i le laʻitiiti, e tatau ona taumafai mo "faʻamaoniga" faʻamaoniga.

E faapefea ona faʻaaogaina le mita o le kulukose toto?

Manipulations ma le masini e faia i na o le lua buttons. E tasi le paʻu o le mita o le ultra glucose mita e mama ma e le mafai. O le aofaʻi o le mafaufau patino e aofia ai le 500 o fuataga. O suʻega uma o le kulukose toto e faʻamaumau i le aso ma le taimi (itula, minute). O le taunuuga o le "diabetic diary" i le faiga faʻaeletoroni. Pe a tuʻuina faamaumauga o le siakiina i se komepiuta a le tagata lava ia, o se faasologa o fuataga, pe afai e tatau ai, e mafai ona suʻeina faʻatasi ma le fomaʻi.

O mea uma e faʻaaogaina ma se masini faigofie e mafai ona faʻaititia i ni mea se lua:

Laasaga muamua: O le tusi aʻoga o loʻo taʻu mai ai ao leʻi tuʻuina atu se fasipepa i totonu o le lua (faʻafesoʻotaʻi le pito i luga), e tatau ona e kiliki i se tasi o kulini (i le taumatau). O se faailo faʻaleleia i luga o le faʻaaliga ua faʻamaonia ai ua saunia le meafaigaluega mo suʻesuʻega biomaterial.

Faatinoga e lua: I taimi o fegalegaleaiga tuusaʻo o le kulukose ma le taulaʻi, e le matauina se faailoilo. O le lipoti o le taimi (5 sekone) e faʻaalia i luga o le lau. A maeʻa ona maua le taunuʻuga e ala i le patipati puupuu i le lava kī, o le a tape le masini.

Faʻaaogaina le faamau lona lua (agavale) e seti ai le taimi ma le aso o le suʻesuʻega. O le faia o fua mulimuli ane, o le numera o le fasipepa o fasi pepa ma le faitauga o faitauga e otometi ona teuina i le mafaufau.

E uiga i faʻaaliga uma o le galue ma se glucometer

Ua lava mo se tagata maʻi masani ona iloa le mataupu faavae faigofie o le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa. O le kulūkose o le maʻisuka e gaosia ma le faʻamaʻi ma se reagent i luga o se siaki. O le masini e maua ai le tafe o mea e mafua mai i le faʻaalia. O se faʻamatalaga faʻalauiloa o le maualuga o le suka i luga o le lanu lanu (faaali). E masani ona taliaina e faʻaaoga le tau "mmol / L" o le iunite o fua.

O mafuaʻaga e le o faʻaalia i luga o le faʻaaliga:

  • ua alu ese le pulu, e masani lava e tumau mo le silia ma le tasi le tausaga,
  • le lava le vaega o meaola (toto) e tali atu ai ma le reagent,
  • le faʻamaonia o le suʻega (ua maeʻa le taimi o le taʻavale, o loʻo faʻaalia i luga o le pusa e afifi ai, o loʻo i ai le susu i luga o le masini)
  • masini masini.

I nisi tulaga, ua lava le na o le toe taumafai i se auala sili atu ona lelei. O le mita o le glucose ua faia i Amerika ua i lalo o le tusi poloaiga mo le 5 tausaga. E tatau ona suia le masini i le vaitau lenei. Ae, e tusa ai ma iuga o talosaga, o faafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o mea faʻapitoa. Ina ia puipuia mai le pau ma le faateia, e tatau ona teuina le masini i se mataupu vaivai i fafo atu o le suʻesuʻega.

Liliuina le masini i luga ma le mamao, o se tulaga le lelei e tuʻuina atu ma faʻamaoniga leo. O le maʻisuka e masani ona mafatia mai le vaʻaia o le faʻaaliga. O le tele o le tele o le masini e mafai ai ona e tauaveina le mita i taimi uma faatasi ma oe.

Mo le faʻaaogaina e le tagata e toatasi, e le tatau ona suia ia nila vavae i fua taitasi. E fautuaina e fufuluina le paʻu o le tagata maʻi i le ava ao le i oʻo i le maeʻa. O oloa e mafai ona sui tasi i le vaiaso.

O le uumi o le tautotogo i totonu o le uʻamea e faʻataʻitaʻi faʻapitoa, ma mafaufau i le lagona o le paʻu o le tagata faʻaaogaina. O le iunite sili ona lelei mo tagata matutua o loʻo faʻatulagaina i le vaevaega - 7. Aofaʻiga o faʻatulagaga - 11. E taua le manatua o le faʻateleina o le mamafa o le toto e sau mai le capillary umi, o le a umi se taimi, faʻamalosi i le pito o le tamailima.

I totonu o le pusa faʻatau, ua faʻapipiʻiina se uaea fesoʻotaʻi e faʻavae fesoʻotaʻiga ma se komepiuta ma faʻamatalaga mo le faʻaaoga i le gagana Rusia. E tatau ona tausia i le taimi atoa o le faʻaogaina o le masini. O le tau o le seti atoa, lea e aofia ai se uila ma nila ma 10 faailoga, e tusa ma le 2,400 rubles. Vaevae faʻamalosi vaega o fasi pepa e 50. e mafai ona faʻatauina mo 900 rubles.

E tusa ai ma taunuʻuga o faʻataʻitaʻiga o le glucometer o lenei faʻataʻitaʻiga, o le VanTouch Ultra control system ei ai le tikeri maualuga o le saʻo ma le saʻo i le faʻatonuina o le kulukose i le toto na aveesea mai i le capillary o le totoga.

O le a le One Touch Select Meter

Seʻi oʻo i se taimi talu ai, e leʻi maua e le maʻisuka le avanoa e faʻatau ai se mea faigofie ma le maualuga, lea latou te manaʻomia mo le pulea e le tagata o ia lava. O aso nei ua ofoina mai e a matou fale talavai ni kiliva lelei mai le kamupani American company LifeScan o Johnson & Johnson o loo umia. Na fuafuaina mo le faʻaaogaina o le fale, o le muamua lea i analog e fua ai le kulukose o le toto, ma maua ai se atinaʻe i le gagana Rusia. Ua faʻatagaina e le kamupani se fesuiaiga o One Touch Select - Faʻamatalaga faigofie ma isi: One Touch Ultra Easy and Verio.

Taiala galue

O le faʻatonutonuga o mea e faʻatusatusa i se telefoni feʻaveaʻi. Mo fua taitasi, e mafai ona maka le taunuʻuga e pei ona e mauaina muamua pe ua uma ona 'ai. O le fuainumera fuainumera o le masini, o nei faailoga e faʻaaogaina e tuʻuina atu lipoti mo ituaiga taʻitasi, fuafua le fua o le fuataga o fuataga. Tasi le Touch Filifili o le plasma e siakiina e faʻaaoga ai se metotia o le fuaina o le eletise.

O le auʻiliʻiliga e manaʻomia ai le 1 μl o le toto, o le suʻega faʻasolosolo One Touch Select e faʻaaogaina le masini e manaʻomia. I le va o le kulukose o loʻo aofia ai i totonu o le toto ma enzymes o le taʻavale, o le elemene faʻasolosolo ma le eletise o loʻo maua i taimi maualalo, o lona malosi e aʻafia i le aofaʻi o le kulukose. I le fuaina o le malosi o le taimi nei, o le masini e fuafua ai le maualuga o le kulukose. I le 5 sekone, o le masini e faʻaalia le iuga i luga o le mata, faʻasaoina, ma a maeʻa ona aveese le suega faʻaaoga, e otometi lava ona tape. O le manatua e mafai ai ona e teuina ia 350 fuataga mai iʻuga lata mai.

Lafu mea faaputuputu

O loʻo faʻapipiʻiina ia mea e faʻalagolago i le ata o le masini. Tasi le Touch Select e sau i le tulaga masani ma mea e manaʻomia mo le fuataga (faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻatau eseese). O le pusa faʻatulagaina e aofia ai:

  • 10 fasi siaki,
  • tamai peni,
  • 10 laupepa (faʻamaonia),
  • Tasi Tapa i le Cap
  • mataupu
  • maa
  • aoaoga i le gagana Rusia.

Polokalame ma le Faʻasologa o le Tasi Taʻo Filifili Meter

Van Touch Filifiliga o se masini faʻaoga ma faigofie ona faʻaaogaina. E talafeagai mo tupulaga uma, tagata matutua ma vaeluaina, talavou. Ua filifilia o ia mo ni tulaga le mautinoa:

  • lisi ma faatonuga i le gagana Rusia,
  • tele faaaliga
  • uiga mataʻutia
  • o le i ai o naʻo kulupu se tolu mo le puleaina,
  • Fuaina o fua i luma ma pe a uma ona 'ai,
  • fuaina o fuainumera,
  • pito sili ona lelei,
  • lautele lautele e aapa atu
  • fuafuaga faʻatautaia lelei
  • pupuni paʻu-paʻu i tua,
  • auaunaga a le kamupanī,
  • tau talafeagai.

O le masini e faʻatusatusa i le tele, lelei ma faigofie ona faʻaaogaina. E leai lava ni faaletonu, vagana ai:

  • leai se malamalama
  • E leai se mea faigaluega lelei mo le toe gaosia o fua faʻatatau.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita One Touch Select

Faatasi ai ma le fesoasoani a se glucometer, e mafai ona fua le maualuga o le kulukose i aso uma i le fale. O le talosaga e faigofie, ae ao leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga:

  1. Aʻo leʻi fuaina le fasimoli, fufulu ou lima, tusi lou tamatamailima e faʻaleleia ai le toto.
  2. Faʻaofi le fasi siaki i le paʻe paʻepaʻe i totonu o le ogaoga o le mita, ma le laupepa i totonu o le peni faapitoa (togi).
  3. Alu i le laasaga e sosoo ai - tui lou tamatamailima i se vavae.
  4. Ona aumai lea o lou lima i le fasipepa.
  5. A maeʻa ni nai sekone ona faʻaalia lea o le iuga i luga o le lau, aveese le suʻega mai le masini (o le masini e alu ese lava).

Le tau o le One Touch Select mita

I luga o le fale faʻatau aloaia a le glucometer e umia e Johnson & Johnson, e mafai ona e faʻaaoga le filifiliga e suʻe ai le tau sili ona lelei i totonu o lau 'aʻai e ala i le tautua fomaʻi a le fomaʻi i soʻo se fale talimalo lea e faigofie mo oe e maua ai oloa. I Moscow, o le masini e tele lona tau i luga o tau ma ua faatauina atu i tau eseese: o le tau maualuga o le 1819 rubles, o le pito i maualalo, o le amanaia o tau, o le 826 rubles. O suʻega mo le tasi Touch select mita e faʻatau eseese i totonu o pusa o 25, 50, 100 fasi pepa.

Alexandra, 48 tausaga. I le avea ai ma se maʻisuka, e tatau ona ou siakiina pea loʻu maualuga o le suka. Faatasi ai ma meaalofa eseese, na ou filifili e faatau le One Touch Select Simple glucometer. Na ou faʻatonuina e le taugata, i luga o le faʻatau atu i luga o se faleoloa i le initaneti ma le faʻasalalau meli O le faʻatau na faʻateleina faʻamoemoega! O le masini e faigofie tele ma vave ona faʻaalia fua o fua.

Valentina, 66 tausaga Ina ia siaki le aofaiga o le suka i loʻu toto, sa ou manaomia se mea faapitoa. I se fale talavai, i le tele o ituaiga, o faatonuga mo le One Touch Select mita na faamanino manino mai le auala e faʻaaoga ai le masini, ma ou fiafia tele i le lapoa tele o le masini. Sa ou faʻaaogaina mo le silia ma le tausaga. Fai mai le fomai o le masini ei ai lona sao saʻo, ma ou te faʻatuatua ia te ia!

Yuri, 36 tausaga One Touch Filifili faataugofie i se fale talimalo i St. Petersburg, na muai faatonuina i luga o le initaneti. O le faʻaogaina o le mita e matua faigofie lava, o le a malamalama se tasi i le suʻega. E faigofie ia te au ona ave ma aʻu i malaga faapisinisi. Ona ou lipoti atu lea o le suega i le fomaʻi. Ou te vave faatauina ni aofaiga tele o fasipepa, o lea e sili atu ona aoga.

Uiga

O le tasi paʻu o le ultra American-made glucometer o le faigofie lea i le laina o le fuaina o le suka toto. O tagata na faia le faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina le faʻamatalaga autu autu ina ia mafai ai e tamaiti laiti ma tagata ua leva ona matutua ona faʻaaogaina.

i luga o se manava gaogao (masani i le 6.2 mmol / l) ma i le taimi e moe ai (e tatau ona le itiiti ifo i le 7-8 mmol / l). Afai o le faʻaaliga o le afiafi o loʻo i lalo ifo o tulaga taua masani, ona i ai lea o se lamatiaga o le hypoglycemia i le aoauli. Pau le suka i le po o se mea sili ona matautia, aua o le maʻisuka o loʻo i se miti ma atonu e le puʻeina muamua le muaʻi osofaʻiga o se osofaʻiga (afu malulu, vaivaiga, le mautonu, lima le fefe).

E sili atu le tele o le suka o le toto i le ao, ma:

  • tulaga tiga
  • faateleina le vevela o le tino
  • maʻitaga
  • aʻoaʻoga faʻavaomalo umi.

Faʻatoʻa faia lenei 2 itula i le maeʻa ai (o le masani e le sili atu nai lo le 7-8 mmol / l). Mo le maʻisuka faʻatasi ma se talafaasolopito umi o le sili atu ma le 10 tausaga o maʻi, e ono maualuga atu le fuainumera, i le 1.0-2.0 iunite. I le taimi o le maitaga, i le laʻitiiti, e tatau ona taumafai mo "faʻamaoniga" faʻamaoniga.

Ina ia fuafua le filifiliga o se glucometer, e tatau ona e faamasani i ona uiga autu.

Faatasi ai ma lenei masini, ua latou faapenei:

  • mamafa mamafa ma le faʻatusatusaga,
  • tuʻuina atu o taunuʻuga o le suʻesuʻega i le maeʻa ai o le 5 minute,
  • leai se manaʻoga mo le tele o le toto sampling (1 μl e lava),
  • se aofaiga tele o manatua pe afai o faʻamatalaga o suʻesuʻega mulimuli e 150 ua teuina,
  • le mafai gafatia le siakiina o faʻatinoga e faʻaaoga fuainumera,
  • ola ola
  • le gafatia e fesiitai faʻamatalaga i se PC.

O isi masini faʻapitoa e faʻapipiʻiina i lenei masini:

  • fasi siaki
  • tui
  • lancets
  • se masini mo le aoina o biomaterial,
  • mea e teu ai,
  • pulea fofo
  • faatonuga.

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo lenei masini e lafoaia. O le mea lea, e talafeagai le faʻatau vave 50 poʻo le 100 pi.

O le maʻisuka ua avea ma faafitauli matuia ogaoga. O tausaga taʻitasi, o lenei faʻamaʻi ua maua i le tele o tagata, e aofia ai tamaiti ei lalo ifo o le fitu tausaga ma e oʻo lava i pepe fou.

Fai mai fomaʻi o le maʻisuka e le o se faʻamaʻi, ae avea ma se ala o le olaga mo se tagata e le lava lona insulin e faʻamavae ai le kulukose.

Talu ai ona o le maualuga maualuga o le suka o le toto e mafai ona tupu ai, e taua le mafai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻafoʻatasi le mataʻituina o lana faailoilo. Mo lenei, o loʻo i ai glucometers.

O nei masini e taua mo tagata e maua i le maʻisuka. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, latou te faigofie ona mataʻituina le maualuga ole kulukose toto. Faʻavae i luga o nei taunuʻuga, e mafai e tagata gasegase ona fetuʻunaʻi a latou meaʻai i aso taʻitasi, fuafua pe tatau ona toe asiasi atu i se fomaʻi poʻo le le atoatoa o se fualaau o vailaʻau e faʻamautu ai le maualuga o le suka.

Faatasi ai ma se ituaiga masini i le fale, e leai se manaʻoga e alu i le falemaʻi mo se suʻega o le toto, lea e faigofie ai ona maua e le tagata maʻi le maʻisuka. E mafai ai foi e matua ona mataʻituina a latou fanau i suka suka. Talu ai ona o le alu i le falemai mo i latou e mafai ona avea ma popolega e le manaʻomia.

O le One Touch Ultra glucometer e mafai ona taʻua o le faigofie ma sili ona faigofie ona faʻaaoga i le laina atoa o masini. E mafai e se tamaititi ma se matua ona taitaia. O le masini e pulea i na o le lua buttons.

O le masini e sili atu i le 500 o suʻega faʻataʻitaʻiga aupito lata mai, aʻo faʻasaoina le aso ma le taimi o le suʻega. O nei faʻamatalaga e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta e mafai ai ona faʻatautaia taʻitasi taʻitasi tausaga ma suiga i le suka.

Mo le suʻega, e manaʻomia ni fasi pepa faʻapitoa. O le mauaina o le taunuuga e le sili atu ma le 10 sekone. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona fuaina le suka i le susu o mea e oʻo atu i le 90 pasene. O le tulaga vevela o le faʻaogaina o le masini e mai le 5 i le 40 tikeri. Altitude e le tatau ona sili atu i le 3040 m.

E le manaʻomia e le masini le tausiga faʻapitoa, ae sili atu le faʻapipiʻiina o le nila o le manua ma vai inu vai i le vaiaso. E le gata i lea, aua nei tuʻuina lau penisina i isi tagata, e oo lava i aiga.

One Touch Ultra - atinaeina o le Scottish company LifeScan, o se sui o le Johnson & Johnson laina faavaomalo. E mafai ona faʻatonu le mita i totonu o se fale faʻapitoa poʻo luga o le initaneti.

  • taimi faatalitali mo le taunuuga - 5 minute,
  • toto toto mo suʻesuʻega - 1 μl,
  • faʻataʻitaʻiga - faia faʻataʻitaʻiga i luga o le toto toto atoa,
  • manatua - 150 fuataga mulimuli ma le aso ma le taimi,
  • mamafa - 185 g
  • o taunuuga o le moli / l po o le mg / dl,
  • o le maa o le CR 2032 masini ua mamanuina mo le 1000 fuataga.

Tasi le Touch Ultra e sau ma:

  • toto kulukose toto
  • popo faaopoopo mo le mana,
  • seti o fasi siaki,
  • taʻiala faʻafoe (fuafua e faʻamaonia le saʻo ma fuafua le mea sese o le masini),
  • Mea tau tui,
  • vailaʻau faʻamaonia e leai ni mea,
  • se pito mo le aveina o le toto mai isi vaega o le tino - o le pama po o le lima,
  • Faʻamau faʻamau. Fuafuaga mo le faigofie ona teuina ma le feaveaia. E fetaui lelei i lau ato. Faʻafetai i lenei mea, e mafai lava ona i ai sau faʻatalanoaga saʻo ma oe.

Vaega o le mita

Ina ia filifilia se masini talafeagai mo le faʻaaogaina o le fale, e tatau ona e faamasani ia oe lava i foliga o ia mea taitasi. O le OneTouch Ultra glucometer ua fuafuaina e mataʻituina le maualuga o le kulukose o le toto i tagata e maua i le maʻisuka, faʻapea foi ma i latou o loʻo i ai se predisposition i lenei maʻi.

E le gata i lea, o lenei masini e mafai ai ona e seti le maualuga o le cholesterol i le taimi o suʻesuʻega o meaola. O le mea lea, e faʻaaogaina e le gata i tagata maʻisuka, ae faʻapea foi i le mamafa o tagata. O le masini e fuafua le kulūkose i le plasma. O le suʻega o le a tuʻuina atu i mg / dl poʻo mmol / L.

E mafai ona faʻaaogaina le masini e le gata i le fale, talu ai ona o le tele o lona faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e ave ma oe. O loʻo maua ai faʻamaumauga sili ona saʻo, lea na faʻatūina e faʻatusatusa i le faʻatinoga o suʻega suʻesuʻe.

O le isi vaega tāua o le masini e faigofie lava ile tausiga. O le toto na faʻaaogaina mo le suʻega e le ulufale ai i le masini, o lea e le mafai ai ona tataʻi le mita. O le tausiaina e aofia ai le faamamaina fafo ma solo susu. Ava ma fofo o loʻo i ai e le fautuaina mo togafitiga i luga.

O faʻamanuiaga

Iʻuga e lavea faʻafuaseʻi. O faʻamatalaga e mafai ona matamataina pe faʻamaopoopoina faʻatasi ai ma le aufaasālalau i fafo e faʻaaoga ai le pusa infrared O le masini e fuafua le aofaʻi mo le 2 ma le 4 vaiaso.

O le glucometer e fua i le maualuga o le cholesterol ma le maualuga o triglycerides i le toto. O lenei mea e sili ona aoga mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e faigofie i le mamafa poʻo le mamafa. O le saʻo o faʻamaumauga e laʻititi.

O le mataupu o le masini e faia i le paʻu umi. Ona o lona maualuga ma le lamolemole, o le masini e le afaina, toto poo mea mai fafo e le ulu i totonu.

Vaʻaia tele ma maualuga. O numera e tele. Faʻatautaia le pulega e faʻaaoga ai 2 pi. O lenei mea e faʻaaogaina ai le mita e taugofie foʻi mo tagata matutua ma faʻaletonu mata.

Manipulations ma le masini e faia i na o le lua buttons. E tasi le paʻu o le mita o le ultra glucose mita e mama ma e le mafai. O le aofaʻi o le mafaufau patino e aofia ai le 500 o fuataga. O suʻega uma o le kulukose toto e faʻamaumau i le aso ma le taimi (itula, minute).

O le taunuuga o le "diabetic diary" i le faiga faʻaeletoroni. Pe a tuʻuina faamaumauga o le siakiina i se komepiuta a le tagata lava ia, o se faasologa o fuataga, pe afai e tatau ai, e mafai ona suʻeina faʻatasi ma le fomaʻi.

O vaega laiti o le masini e pei ona taua i lalo: mamafa, pe tusa ma le 30 g, fua - 10.8 x 3.2 x 1.7 cm

Laasaga muamua: O le tusi aʻoga o loʻo taʻu mai ai ao leʻi tuʻuina atu se fasipepa i totonu o le lua (faʻafesoʻotaʻi le pito i luga), e tatau ona e kiliki i se tasi o kulini (i le taumatau). O se faailo faʻaleleia i luga o le faʻaaliga ua faʻamaonia ai ua saunia le meafaigaluega mo suʻesuʻega biomaterial.

Faatinoga e lua: I taimi o fegalegaleaiga tuusaʻo o le kulukose ma le taulaʻi, e le matauina se faailoilo. O le lipoti o le taimi (5 sekone) e faʻaalia i luga o le lau. A maeʻa ona maua le taunuʻuga e ala i le patipati puupuu i le lava kī, o le a tape le masini.

Faʻaaogaina le faamau lona lua (agavale) e seti ai le taimi ma le aso o le suʻesuʻega. O le faia o fua mulimuli ane, o le numera o le fasipepa o fasi pepa ma le faitauga o faitauga e otometi ona teuina i le mafaufau.

O le glucometer o se mea e sili ona taua mo tagata uma e mafatia i le maʻisuka. E mafai ai ona e saʻo ma saogalemu le fua o le kulukose o le toto, e fuafua ai le i ai i tagata gasegase o faʻalavelave matuia matautia - hypo- ma hyperglycemic coma. Mafaufau i foliga o le faʻaaogaina o le tasi e paʻu i le glucometer sili ona faigofie.

E tasi se mea e sili ona faigofie e faigofie ona maua, e matua faigofie lava ona faʻaaoga.

I le faaopoopo i le maualuga o le glycemia, e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto, e mafai ona e fuaina le maualuga o triglycerides ma le cholesterol i le toto, lea e taua i le siama o le atherosclerosis.

O ia faʻamaʻi e mafai ona faia i le fale e faʻaaoga ai se taʻaloga faapitoa o le pa. O taunuuga o le auiliiliga ua fuafuaina i millimoles i le lita na taliaina i totonu o lo tatou atunuu. Leai se mea e tatau ona tuʻuina atu le tasi iunite i le isi.

O le tau o le masini onetouch e laʻititi lava ma e mai le 55 i le 60 tala.

O lenei masini e le manaʻomia ai le faʻamamaina, tausiga faapitoa. O lona mamanu e mafaufauina i se auala e le ulu atu i ai le vai po o le pefu. E mafai ona e faʻamamaina lelei ma se laʻau susu. Aua neʻi faʻaaogaina mea faʻamalolo.

E tatau ona maitauina o elemene nei e tatau ona aofia ai i totonu o le atetouch kit:

  • ultra izi masini lava ia,
  • toso le suʻega
  • lancets (e tatau ona i ai faʻamaufaʻailogaina),
  • peni faapitoa mo le togi o tamatamailima,
  • faamasinoga (puipuia le masini ultra ultra),
  • taiala faʻapipiʻi onetouch.

O le masini faʻaaogaina ua fausia-i totonu, compact.

O le tasi e paʻi i luga o le masini faigofie e vave galue ma e maua ai ni faʻamaumauga saʻo, lea e matua talafeagai lava mo le taimi e iloagofie ai tulaga maʻisuka. O uiga autu autu o le tasi e paʻi i le glucometer e faigofie ona faigofie:

  • taimi e maua ai le iuga - e sili atu ma le lima minute,
  • ia iloa ma fuafua le maualuga o le glycemia, tasi le microliter o le toto ua lava,
  • e mafai ona e tuia lou tamatamailima faapea foi lou tauau,
  • Van Tach Easy faʻapipiʻi atu i le 150 fuataga i lona manatuaina, faʻaalia le taimi tonu e fua ai,
  • van pa e mafai foi ona fuafua le aofaʻi o le kulukose - i le lua vaiaso poʻo le masina,
  • onetouch ua faʻapipiʻiina ma se masini faapitoa mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i se komepiuta,
  • se tasi onetouch ultra faigofie le batai e maua ai le fia afe o diagnostics.

Talu ai ona o le maualuga o le maʻisuka i le lalolagi atoa i totonu o tagata matutua ma tamaiti, o le i ai o se glucometer i aiga i ona po nei e le o se mea vaivai, ae o se manaoga faanatinati. E tusa ai ma togafitiga faafomaʻi, o le manatu o le "faʻamaʻi" e fetaui ma faʻamaʻi pipisi, e ui i lea, o le aʻafia o le maʻisuka e vave lava ona maua i na o tulaga.

O le mea e laki ai, ua faʻaleleia nei metotia lelei pe afai e le o se faʻamaʻi atoatoa, ona maua ai lea o le toomaga manuia o faʻamaoniga o togafitiga.

E le gata i lea, e matua taua lava le maua e le tagata gasegase le tutoatasi e mafai ai ona ia pulea le maualuga o le suka.

Le Tasi Taʻatasi Taʻu le glucometer o le filifiliga aupito sili lea mo le mataituina o le lelei o le faʻaauau pea togafitiga ma le vave iloa o le maʻisuka i tagata o loʻo lamatia.

O lenei masini ua gaosia e LifeScan, o se vaevaega o Johnson & Johnson Corporation (Johnson ma Johnson), ISA. O le talafaasolopito o lenei kamupani e sili atu i le sefulu ma le lua tausaga, ma oa latou oloa ua maua ai le aloaia e toetoe o le lalolagi atoa.

O le masini e aofia ai le vaega ole eletise eletise eletise. O le mataupu faavae o la latou galuega o loʻo mulimuli mai. O le masini e manaʻomia ai suʻega o togafitiga e togafitia i se enzyme faapitoa, glucose oxidase.

Pe a fesootaʻi ma le toto, o le enzyme e gaoioi ma le kulūkose, o se taunuuga o le faʻaleagaina o lagona eletise o eletise eletise. Tasi le Touch Filifili fua o le malosi o pulusese ma fuafua ai le maualuga o le suka mai lenei tau. E le gata i lea, o lenei faagasologa e na o ni nai sekone e faia.

E le gata i le tele o isi masini faʻapipiʻi e maua i luga o le maketi i Ukrainian, o le One Touch Select glucometer e faʻatusatusa lelei i uiga nei:

  • Faʻaalia tele i le tele o numera. E ui i le mea moni e faapea i tausaga talu ai, o le maʻisuka ua vave ona "laʻititi" ma e masani lava ona iloa mea uma e oo lava i tamaiti, masani o le masini e faʻaaogaina e tagata matutua ma maualalo le vaʻaia. O le mea lea, tele, manino manino le numera i luga o le lau o le mita o se tulaga le mautinoa.
  • Short time measurement. E oʻo mai iuga i luga o le mata pe a uma le 5 sekone.
  • Filifiliga. O le masini e faʻatau atu i se tulaga faapitoa, pe a iai mea uma e tatau ai mo le totoina o le toto ma se isi faʻagasologa o le maualuga o kulukose o le toto.
  • Tulaga maualuga. O le sese o iuga e itiiti, ma o le auiliiliga o faʻamaumauga na maua e faʻaaoga ai le mita Touch Touch se tasi e ese mai suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻe.
  • Faigofie ona fai. O le masini e sau ma faʻamatalaga auiliili e faʻaalia ai faʻaaliga uma o le faʻaaogaina o le masini. E le gata i lea, o le lisi o masini na faatauina atu i Rusia ua faaliliuina i le gagana Rusia.
  • Vaʻaiga tele fua. O le glucometer o lenei ituaiga e mafai ai ona e fuafuaina uma le hypoglycemia (e oo i le 1.1 mmol / l) ma le hyperglycemia (e oʻo atu i le 33.3 mmol / l).
  • Unite iunite o fua. O le maualuga o le kulukose o loʻo faʻaalia i totonu o le mol / L mo tagata uma e maua i le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le One Touch Select mita e taua mo tagata uma e masani ona maua le inisalini. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e oʻo lava i fualaau faʻaonapo nei ma saogalemu, o le saʻo ma le togafiti togafitiga o le a le mafai ona toe fai saʻo le gaioiga o togafitiga o le inisalini. O le mea lea, o fua masani o le maualuga o le glycemia o loʻo manaʻomia atili.

I le maʻisuka totogi, pe a tumau le tulaga o le maʻi, e leai ni suiga i meaʻai ma meaai, o le malosi o le gaioiga faaletino e mafai ona tofotofoina mai le 4 i le 7 taimi i le vaiaso. Ae ui i lea, o tagata ua faatoa amata togafitiga, o loʻo taʻitaʻia se olaga ola, tamaiti, fafine maʻitaga e manaʻomia le fuaina o le kulukose toto e oʻo atu i le 3-4 taimi i le aso.

E pei lava o isi mita, o le atoaga o le faʻaogaina o le One Touch Select le masini e mafai ona mafai i mea nei:

  • Pepa faʻamalosi e faʻamaʻapeʻa ai le Enzyme, tasi le laina na fuafuaina mo na o le tasi le fua,
  • O le tele o faʻamaʻi e faʻaaogaina le glucometer e suia ai le tele o taimi, e leʻo saʻo atoatoa, talu ai talu ai ona o le pa'ū o le paʻu o le paʻu, o le a faʻalavelave le tolaula ma faʻaleagaina, lea e faʻapupula ai le faaleagaina i le ufiufi o le ufiufi ma faateleina ai le lamatiaga o le fomaʻi o loʻo ulufale i totonu o le pamu ,
  • pulea lelei, faatau eseese ma e tatau ona siaki le faitauina o le masini pe a masalomia le foliga mai o se mea sese maualuga.

E masani lava, o le mauaina o nei tupe o se tupe faaopoopo. Ae peitai, afai e mafai ona asia se fale suesue mo faamoemoega puipuia poo le vave maua o le maʻisuka, ona avea ai lea o le maʻisuka o se mea taua tele.

O le Hypo- ma le hyperglycemia e le afaina tele ma o latou faailoga e pei o isi faʻafitauli i faʻaʻau uma ma faiga e aunoa ma se faʻalavelave.

O le mataituina pea o le suka toto e mafai ai e oe ona iloilo le aoga o togafitiga, e fetuunai le fua o vailaʻau i le taimi.

O le masini e faʻatau atu i totonu o se pusa e mafai ona tuʻu i luga o le mea na aofia ai.

O le pusa e aofia ai:

  • le mita lava ia
  • se manoa e taofi e faʻapipiʻi ai le paʻu,
  • o se pati (o se maa masani lea), o le masini e matua taugofie, o lea e tumau ai se paluga lelei mo 800-1000 fuataga,
  • pepa o faamanatu e faamatala ai uiga, mataupu faavae o gaoioiga faʻafuaseʻi ma fesoasoani i tulaga hypo- ma hyperglycemic.

I le faaopoopo atu i le seti atoatoa o le pusa tioata, 10 nila matala ma se lapisi lapotopoto e 10 fasi pepa suega. Aʻo faʻaaogaina le masini, o le Van Tach Filifili le mita o le kulukose toto, o faatonuga mo le faʻaaogaina e faapenei:

  • Aʻo leʻi ave le toto, e lelei tele le mulumulu o ou lima i le fasimoli ma fufulu i latou i se solo pepe poʻo se solo, o vailaau faʻamaʻi pipisi e mafai ona faʻaosoosoina se mea sese,
  • aveese le fasi siaki ma tuu i totonu o le masini e tusa ai ma faailoga e faaaoga,
  • sui le nila i totonu o le uʻamea ma se mea e leai se mea,
  • faʻapipiʻi se laupepa i le tamatamailima (soʻo se tasi, peitaʻi, e le mafai ona e tosoina le paʻu i le tele o taimi i le laina i le nofoaga e tasi) ma kiliki le faamau,

O le a le mea o aofia ai i totonu o le pusa?

Faʻatasi le tasi MeaTouch Ultra pusa faʻatusa:

  • O le masini lava ia i se maa,
  • OneTouch Ultra Test Strips,
  • Pulu tui,
  • O se pito faapitoa mo le aveina o le toto mai le pama po o le lima,
  • Lancet kit,
  • Fofo faʻafoe
  • Tulaga talafeagai mo se glucometer,
  • Faʻamatalaga Rusia-gagana mo le faʻaaogaina ma le pepa faʻamaonia.

O fasi siaki o loʻo aofia i totonu o le masini e faʻaaogaina ai se mataʻu o le toto na o latou lava ma fuafua le aofaʻiga e manaʻomia mo le suʻega. Afai e le lava le tasi mataua, o le masini e mafai ai ona e faʻaopoopo le toto ua misi.

E maualuga le saʻo o le masini, o lona uiga, o taunuuga e talitutusa ma mea o loʻo i le suʻega i le fale suesue. Ina ia faia se suʻesuʻega i le fale, e naʻo le 1 μl toto e te manaʻomia, o se avanoa sili lea pe a faatusatusa i isi glucometers.

E mafai e le pen-piercer ona faʻafesoʻotaʻi oe e faʻamaʻapeʻa le paʻu. E mafai ona e suʻe toto mo le auiliiliga e le gata mai tamatamailima o le lima, ae mai le alofilima poʻo le muaʻi lima. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se laiga puipui talafeagai lea e mafai ai ona e paʻi atu i soo se mea. I le auala, o loʻo i ai se filifiliga e faʻaaoga ai glucometers e aunoa ma ni suʻega suʻega.

Mo le galuega, e na o le tasi le tulafono e manaʻomia, lea e le manaʻomia ai le suia. O taunuʻuga o le suʻesuʻega o le a faʻaalia i luga o le mata pe a uma le lima minute. O le masini e manino ma lautele i luga o le lau, lea e mafai ai e tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaaoga le mita. E mafai e le masini ona manatua mea aupito lata mai o suʻega i le aso ma le taimi o le fua.

O le masini ua i ai se tulaga faigofie ma le mama, o se tulaga talafeagai o loʻo aofia ai foi i le pusa, lea e mafai ai ona e tauaveina le mita i totonu o lau taga po o se ato tupe e suʻe ai se suʻega toto mo le suka i soo se taimi.

  • O le masini e maua ai iuga o le suʻeina o le toto 5 minute talu ona faitau faʻamatalaga mai le pa'ū toto.
  • O se auiliiliga e manaomia ai le 1 microliter o le toto.
  • O le tagata gasegase e mafai ona filifili e ia lava le mea e ave ai le toto mo le auiliiliga.
  • O le masini masini e manatua ai suʻesuʻega e 150 na i ai ma le aso ma le taimi ole suʻega.
  • Ina ia siaki le faʻaogaina o suiga, e mafai ona fuafua le averesi mo vaiaso mulimuli pe vaiaso.
  • E mafai ona fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta mo le fesiitaiga o faʻamatalaga.
  • O taunuʻuga o le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia i mmol / l ma mg / dl.
  • E tasi le pati e lava mo le 1000 fuataga.
  • O le mamafa o le masini e 185 kata.

O le pusa o masini e aofia ai se faʻataʻitaʻiga taʻitasi i lea laasaga i le auala e faʻaoga saʻo ai le OneTouch Ultra glucometer.

Aʻo leʻi amataina le suʻesuʻega, e tatau ona fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma solo i se solo.

E faʻatulagaina le masini e tusa ai ma faatonuga o loʻo aofia ai i le pusa.

Mo le galuega, o le a e manaʻomia se vaifofo e aofia ai le 'ava, o le sipuni o le cotton, o se peniscercer, o faʻataʻitaʻiga, toetoe o mea uma, e pei o le faʻaaogaina o se glucometer saʻo.

O le au toso o le a faʻafetaui i le loloto o le pupuʻu e manaʻomia, pe a maeʻa ona totogo. E fautuaina tagata matutua e filifili tulaga 7-8.

E faʻamaluluina se uʻu o le cotton i totonu o se vaiinu e iai le ava ma o le paʻu o le paʻu o le tamatamailima o le lima poʻo nofoaga e ave ai le toto sampling o le a solo.

Ole lomiga siaki e lolomiina ma faʻaofi i le masini.

O se tamai puncture e faia i luga o le tamailima ma se peni togi.

O le suʻega o le suʻega e aumai i le mataʻu o le toto, mulimuli ane e tatau ona tufatufa atu le toto i luga o le vaega atoa o le suʻega.

A maeʻa ona maua se mataua o le toto, e faʻaaogaina le sipuni o le cotton i le nofoaga o puncture.

A maeʻa faʻamasinoga o suʻega i luga o le lau, ona aveese lea o le suʻega mai le masini.

Ina ia maua fua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e faʻaaoga ai lenei masini, e tatau ona e faia le faasologa lenei o taga.

  1. Aʻo leʻi amataina le faʻatinoga, e tatau ona fufuluina ou lima ma fufulu mama.
  2. O se tasi o fasi suʻega e tatau ona faʻapipiʻiina atoatoa i totonu o le slot fuafuaina mo lenei faʻamoemoe. O faʻafesoʻotaʻi e tatau ona i luga.
  3. Aʻo tuʻuina le pa, o le numera numera e faʻaalia i le faʻaaliga. E tatau ona faʻamaonia i le code i luga o le afifi.
  4. Afai e sao le code, e mafai ona e faʻaauau le aoina o le biomaterial. E faia se togi i luga o tamatamailima, alofilima po o le matau. E faia lenei mea e faʻaaoga ai se peni faapitoa.
  5. Ina ia lava le toto e faʻasaʻolotoina, o le vaega lea na faia ai le pupuʻu e tatau ona faʻamaʻi.
  6. Ma le isi, e tatau ona e taʻalo le pito i luga o le fasi pepa i le vaega o le puncture ma faʻatali seʻia oʻo ina ave le toto.
  7. O nisi taimi o le toto na tatalaina e le lava mo le suʻega. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaoga le vaega fou o le suʻega.

A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia i luga o le lau. E otometi lava ona teuina i totonu o le masini masini.

O le tau o le masini e faalagolago ile ituaiga o faʻataʻitaʻiga. E i ai ituaiga o One Touch Ultra Easy, One Touch Select ma One Touch Select Simple. O le ituaiga muamua o tau sili ona taugofie ma tau 2000-200. O le ituaiga lona lua e sili atu ona taugofie - 1500-2000 rubles. O le filifiliga sili ona taugofie le tutusa o uiga o le filifiliga mulimuli - 1000-1500 rubles.

O le One Touch Ultra glucometer e faʻaaogaina e fua ai le kulukose toto i le maʻisuka ma se vailaʻau i le faʻamaʻi. E le gata i lea, o se masini faʻaonaponei, lea o se suʻega o meaola oona, e faʻaalia ai le i ai o le cholesterol ma triglycerides.

O ia faʻamatalaga e faapitoa lava le talafeagai mo i latou o loʻo mafatia i le oona e faaopoopo i le maʻisuka. O le faʻamoemoe o le suāsusu e faʻamoemoeina e le plasma, o le suega o le glucometer Van Touch Ultra ma maua ai iʻuga moli / lita poʻo mg / dl.

O le masini e gaosia e le kamupani lauiloa Sikotilani LifeScan, lea e fai ma sui iloga o Johnson & Johnson. I le lautele, o le Onetouch Ultra mita e tele ni iloiloga lelei mai tagata faʻaaoga ma fomaʻi.

E mafai ona e faʻatauina se masini mo le fuaina o le toto toto i totonu o soʻo se faleoloa faʻapitoa poʻo luga o itulau o faleoloa i le initaneti. O le tau o le masini mai Johnson & Johnson e tusa ma le $ 60, i Rusia e mafai ona faatauina mo le tusa ma le 3,000 rubles.

Mo se maʻi e maua i le maʻisuka, e taua le pulea o le maualuga o le kulukose (suka) i le toto. Faʻatasi ai ma masini faʻapitoa - glucometers, e mafai ona faia taʻitoʻatasi.

LifeScan's new generation of One Touch Select glucose mita (Touch Select) e saʻo, faatuatuaina ma, e tusa ai ma iloiloga a tagata faatau, faigofie tele mo suʻega a le tagata lava ia, e faigofie ona faʻatau - o le 'upega tafaʻalagi aloaia a le gaosi oloa i Rusia o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga auʻiliʻiliga i le auala e faia ai lenei mea e faalagolago i le ituaiga o maʻisuka.

Seʻi oʻo i se taimi talu ai, e leʻi maua e le maʻisuka le avanoa e faʻatau ai se mea faigofie ma le maualuga, lea latou te manaʻomia mo le pulea e le tagata o ia lava. O aso nei ua ofoina mai e a matou fale talavai ni kiliva lelei mai le kamupani American company LifeScan o Johnson & Johnson o loo umia.

Na fuafuaina mo le faʻaaogaina o le fale, o le muamua lea i analog e fua ai le kulukose o le toto, ma maua ai se atinaʻe i le gagana Rusia.

Ua faʻatagaina e le kamupani se fesuiaiga o One Touch Select - Faʻamatalaga faigofie ma isi: One Touch Ultra Easy and Verio.

O le faʻatonutonuga o mea e faʻatusatusa i se telefoni feʻaveaʻi. Mo fua taitasi, e mafai ona maka le taunuʻuga e pei ona e mauaina muamua pe ua uma ona 'ai.

Tasi le Touch Filifili o le plasma e siakiina e faʻaaoga ai se metotia o le fuaina o le eletise.

O le auʻiliʻiliga e manaʻomia ai le 1 μl o le toto, o le suʻega faʻasolosolo One Touch Select e faʻaaogaina le masini e manaʻomia.

I le va o le kulukose o loʻo aofia ai i totonu o le toto ma enzymes o le taʻavale, o le elemene faʻasolosolo ma le eletise o loʻo maua i taimi maualalo, o lona malosi e aʻafia i le aofaʻi o le kulukose. I le fuaina o le malosi o le taimi nei, o le masini e fuafua ai le maualuga o le kulukose.

I le 5 sekone, o le masini e faʻaalia le iuga i luga o le mata, faʻasaoina, ma a maeʻa ona aveese le suega faʻaaoga, e otometi lava ona tape. O le manatua e mafai ai ona e teuina ia 350 fuataga mai iʻuga lata mai.

Tausia o Meafaigaluega

E fautuaina e te faʻamamaina le masini taimi. Faʻaaogā se 'ie susū ma ni nai mataua o le otaota. Aua e te tago i le masini i mea inu ava malosi. O le faʻalauteleina o le ola ola o fasi siaki, faʻasao i latou i totonu o le afifiina o le afifi.

Tasi le Touch Ultra o se faʻaleleia o le glucometer lea e mafai ai e oe vave ma faʻamalamalamaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le maualuga maualuga, o le tele o lauulu ma le taugofieina o le faʻamaonia le masini mai isi masini tutusa.

OneTouch Select Plus Flex® Meter

OneTouch Select Plus Flex® Meter

Pulea. togi RZN 2017/6190 tusia i le aso 09/04/2017, Reg. togi RZN 2017/6149 tusia i le 08/23/2017, Faʻamau. togi RZN 2017/6144 tusia i le 08/23/2017, Faʻamau. togi Auaunaga Faʻasao Tele a le Malo Tele 2012/12448 faʻapitoa i le aso 09/23/2016, Reg. togi Faigamalo a le Malo Tele 2008/00019 na tusia i le aso 09/29/2016, Reg. togi FSZ Nu. 2008/00034 i le aso 09/23/2018, Faʻamau. togi RZN 2015/2938 na tusia 08/08/2015, Reg. togi FSZ Nu. 2012/13425 mai le 09.24.2015, Reg. togi FSZ Nu. 2009/04923 mai le 09/23/2015, Reg.ud. RZN 2016/4045 i le aso 11.24.2017, Reg. togi RZN 2016/4132 i le aso 05/23/2016, Faʻamau. togi FSZ Nu. 2009/04924 mai le 04/12/2012.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻamoemoe mo tagatanuu o le Rusia. I le faʻaaogaina o lenei 'upega tafaʻilagi, ua e malilie i le Tulafono Faʻapitoa mo Aia Tatau ma Tulafono Faʻapitoa O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo umia e Johnson & Johnson LLC, lea e nafa ma mea e aofia ai.

TULAGA FAʻAFAITAIGA E LĒ ILOA.
FESOASOANI I SE SPECIALIST

Tuua Lau Faamatalaga