Satala Salati

O le isi aso, na ou sopoia ai aʻu faamaumauga tuai o meaʻai ma tautevateva i luga o lenei salati, lea na masani ona ou saunia muamua, ona le galo lea ia te aʻu. Salati mai le "aso uma" faasologa, ua saunia vave, ma o oloa o loo i soo se "lava" faaaloalo "pusaaisa)))

Salati "Fagalaʻau i lalo o se peleue fulufulu" i se vaega fou

Ou te iloa e tele naua meaʻai mo lenei salatisi, ae na ou filifili e ave se avanoa ma tuu i fafo laʻu fua. E foliga mai ia te au o le aoga o lenei fua o le, tusa lava po o le a le tele o le salati e tu, e le mafai ona tafe mai le sua o le pusi, e le faaleagaina ai le vaaiga i luga o le ipu.

Salati mai tipeti paepae ma meaʻai "Ou te le talitonu"

O le upu muamua lea e sau mai laugutu o le tagata vavalalata pe ae faasilasilaina le tuufaatasiga o le salati ma folafola atu o le a matua manaia lava le "Ou te le talitonu". E malamalama tagata uma o le salatisi e lelei, ae ia lelei, e leai se tasi e talitonu mo le taimi muamua (tusa lava pe ou te leʻi talitonu i ai). Ae o le a ou fai atu ia te oe, e aunoa ma le teuteuina, ou te lei maua muamua lenei salati i luga o le laulau pe a maeʻa le faafiafiaga, poo le, e masani ona 'ai e malo (ma loʻu fale) i le taimi muamua - e tusa lava po o le a le tele e kuka ai. Ma e ave e tagata uma le fua, fai atu mo fonotaga mulimuli ane e kuka ai pea lava pea. Ou te avatu ia te oe se salati o tipu paʻepaʻe, kāloti, beets ma fasi meaʻai. I soo se tulaga, o ai e le talitonu, ou te fautuaina, taumafai, faia, ua saunia vave ma mai oloa e mautinoa i le umukuka!

Salamata "Faʻasologa Faʻasaʻo"

E te manatuaina le aso na na o oe na e taʻalo ai Mendelssohn, pe atonu o loʻo e faʻatali mo lenei mea na tupu. ma o se uiga taua o le faatoafaiava o se taumafataga o le faaipoipoga. E te sogi manogi? "Ma o le manogi manogi susulu e puipuia oe mai faafitauli," na tusia ai e le tusisolo tauloto, lauga i le tamaitai talavou. o le aga masani o le fugalaau o le faaipoipoga muamua na i ai i lalo e le o se mea teuteu e avea ma se puipuiga. Ma o le tuufaatasiga, lea sa tauaveina i le solo vaivai o lima malu o le faatoanofotane, faatasi ai ma laulaau masani, e aofia ai ... saito ma le kalama! O le fualaau e tatau ona fefefe ai le fiaai, maʻi ma agaga leaga mai le aiga talavou .. o lea faamolemole faataitai lau teuga ma le kalama ma le saito i foliga o pancakes ... ma pateta, kokoloti, beets, kukama, sisi .. ma, ioe, togafiti

Salati "Totoga i lalo o se ofu tino fufulu"

Toe tupu togafiti? Toe i lalo o se ofu mafanafana? Ia, i le tele e te mafaia. Ioe, ae faʻatasi ma sina mea faalilolilo ma se mamanu fou! Sei o tatou faʻamalieina a tatou mamoe po o 'oti ma se matagofie, i loʻu manatu, e afaina mai le salalala masani, lea ua saunia i le toetoe o aiga uma mo aso malolo!

Korea beetroot

Aua e te alu i tua, ona e kuka muamua, o le ae toe kukaina pea. O lenei salati na aoaoina mai ia te aʻu e loʻu tuaoi o Aunt Idilga, latou te maua tupe i luga, aua o salala Korea e matua manaomia.

Beetroot ma le kalaka "I le taimi muamua"

Ia, o ai se tasi o outou e le fiafia i salakeke kuki ma le kalaiki poʻo le paʻu, poo uma uma, e faʻatalanoa i le mayonnaise? Ou te manatu e i ai, ae le o le toatele. O i latou e le fiafia i beets poʻo ē e le mafai ona vevela. Aua e te tauto, ae matou te moni, e le manaomia le 'ai o le mayonnaise ma ou te taumafai i le mea e mafai ona e sui ai. Tau lava o ni beets faʻasalalau i le kalaka ma le kulukot masani ma le sinapi ma se mataua o lemoni. Ma o le taimi lava na mafatia ai Ostap. O le a le mea na sau mai lenei mea e faʻamasino ai oe. Ae na fai mai le tane i se aso malolo na pau le ala! Ia, sa manaia tele. Ou te kukaina i le taimi lona lua, muamua le faamasinoga ma e leʻi uuina se ata. Na na o le vavaeina o beets ma laau laiti, ou te fiafia i ai i lenei auala ma lena mea. E i ai se tofo?

Laʻau o le Beetroot ma le Herring

Manua le lelei. Le tuufaatasiga o le suamalie ma le manaia! I le taimi nei, o lau salati sili lea ona ou fiafia i ai, faʻafetai ia Natalia (mama tasi) mai le Faatoaga.

Satala Salati. O sosolo salamalie e lauiloa e le gata ona o le tele o mea aoga o beets. O le mea moni e faapea, o beets ua faʻapitoa faʻatasi ma isi fualaau 'aina, faʻapea foʻi ma le tele o isi oloa - mo se faʻataʻitaʻiga, susu (cheese cheese, cheese, etc.), pasta, cereals, fruits, etc.

O le mea lea, e ui lava i le umi o le kukaina o beets, e faatalitali ma le onosai le au faatalitali mo le itula, ona faamalū lea o beets ma faʻaaogaina i ni fuamoa eseese - e aofia ai le vevela i lalo o se peleulu ma le vinaigrette, e lauiloa i a tatou latitudes.

Ae peitai, o beets e le gata ina kuka (i le ala, afai e te tipiina le beets i ni vaega, e mafai ona faaitiitia le taimi e kuka ai). E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, kuka se salati o beets tao. Mo lenei mea, e tatau ona fufuluina fualaʻau, mago ma afifi le afifi, ma faia ni vaega se lua mo le uila e alu ese ai. Ona faʻasalalauina lea o beets i luga o se pepa tao, faʻafefete i masima (mo le faʻafefiloi o le tao ma avea ma se mea e puipuia ai le mu), ma tao i le vevela o le 180-200 tikeri mo le 40-45 minute.

O le mea moni, e fai mai tagata fai meaʻai ona o le umi o le gaosiga o taimi, o le a galo ai le tele o a latou vitamini ma meaʻai, ma ofoina atu e saunia saula mai beets mata. I totonu, o le "vitamini seti" ua matua faasaoina. Aʻo leʻi saunia le salati, e fautuaina e suʻe le beets i lemoni poʻo le suamalie o le kulimi. O le tuufaatasia o beets mata i salakeke e fautuaina i fualaau faisua e pei o kukama, kāloti, radishes, meaʻai, eseese lanu.

O se tasi o salakeke e sili ona lauiloa o le salati o le paluga ma le kalama. O pusa otaota ua sasaa atu i se sauuga o le kālati, vineka, fatu gaosi, sina masima masima, suka ma fualaʻau manogi. O fualaau o beets ma sisi, beets ma laulau e iai ni nati e lauiloa foi. Fans o le mea i sasae ole meaʻai e pei o le salati vela o beets, garlic, pepa mūmū ma le vineta.

E tatau i tagata tafafao o le taumafanafana ona iloa o le salati o le peti e mafai ona faia e le gata mai fua o aʻa. E mafai foi ona e kuka se salati o laulaau, lea e le aoga tele.

O palu sosolo e mafai ona faʻasao i le kirimulimi, mayonnaise, ma le suauʻu manogi. Afai e te popole e le gata i le tofo, ae e uiga foi i le soifua maloloina, o le olive o le a sili ona lelei ona fai.

E faʻaaogaina beets e le gata mo le faia o salakeke fou. E mafai ona faasaoina fualaʻau aʻo e fiafia i le tofo o se taaiga falala i le taumalulu.

Faʻatalaina le Salatisi Beetroot i le Garlic, Prunes ma Walnuts

Se fualaau suamalie faigofie ma e ofo tele. O le tuufaatasiga ma le kalaka e masani lava ona oʻo mai i se tulaga lelei mo beets. E manaia ma e faigata ona fefinauai, ma o faamatalaga o mea suamalie suamalie ma le oona o palasi e na o le fesoasoani i le teuga. O sea salad e vave lava ona saunia, na o le pau le mea e tatau ona faia muamua o le kukaina lea o beets. Ae talu ai e tatau ona tatou maua salati mai beets kuka, o le a tatou mafaufau i lenei manatu ia maeʻa.

O le a e manaʻomia:

  • beets - 2 vaega laiti,
  • walnuts - 100 g,
  • pulu - 70 kalama,
  • garlic - 2-3 cloves,
  • mayonnaise - 3-4 sipuni,
  • masima ma le pepa e tofo.

Kuka:

1. Grate beets tipi i luga o se fatu laʻau.

2. Faʻamasusu ia paʻu i totonu o le vai mafanafana ina ia latou maualalo. A maeʻa lena, tipiina i ni fasi vaega laiti, ae aua e te ulaina tele ina ia le maumau i le tofo.

3. Taʻu le alalaupapa i totonu o se mea faʻaaogaina i ni vaega laiti. E mafai ona e faia lenei lima i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu i totonu o se ato, ma solo i luga o le pine seia oʻo ina malepe. E mafai ona e faʻapalapala vaega i se paluga. O le mea autu e le o le liliuina o fatu i le paʻu, e manaia pe a oʻo mai fasi vaega.

4. Tuu le mayonnaise ma masima e tofo ai. Afai e te manaʻo e faʻamalosi, tusi sina mea itiiti, ae ia manatua o le a faʻamalosia foi le kele. Grate le kaluka i luga o se mea lelei pe faʻapipiʻi i totonu o se masini lomitusi.

5. Faʻailoa mea uma i totonu o se pesini. I le taimi nei, pe a manaʻomia, e mafai ona e tuʻu le salatisi i se mea manaia pe faʻapipiʻiina i se mama. Faʻamama le salati i laumei o le mayonnaise, fasi kiliani poʻo le greens. O le a sili atu ona manaia ma lelei.

O se salati suamalie o beets kuka kuka ma le kalaka ma le pauna ua saunia. Le fiafia tele!

Satalati Beetroot ma Faʻasusu Alu ma Walnuts

Se isi fualaau suamalie faigofie ma suamalie. O le mea pito i maualalo, o le tau e matua maualalo, o le tofo e naʻo le manaia lava. Ou te fautuaina le taumafai ma faʻapipiʻi atu i se faasologa i aso uma, pei o se fualaʻau ma le salati fatu. I le lagiga o le salad, ua saunia le salati e aunoa ma le mayonnaise, lea e avea ma meaʻai ma faigofie.

O le a e manaʻomia:

  • beets - 1 tele,
  • aniani - 2 pcs.,
  • garlic - 1-2 cloves,
  • walnuts - 50 gr,
  • masima ma le pepa e tofo.

Kuka:

Saunia o se salati o beets tipi, faapipii i luga o se fatu lalaga. E mafai foi ona e faʻaaogaina se mea e gaosi mo Karoti Korea.

O eletise e tatau ona falaiina i totonu o le suāuʻu fuālaʻau seia oʻo ina lanu enaena ma vaivai. Faʻasusu le keleni i totonu o se lomitusi poʻo se faʻafefiloi i luga o se mea lelei. Tuu i luga o beets. Tuu pea le sipuni falai vevela i luga ma tuu i totonu o lenei pepa mo ni nai minute.

Grind walnuts i totonu o se mea faʻafefeteina poʻo le faʻapalapala e faʻaaogaina ai le pine. Faʻatasia mea uma e aofia ai: beets, aniani, kelu ma nati. O le masima le masima e tofo ai, e mafai ona e faaopoopo le pepa.

O se salati suamalie ma le faigofie ma beets ua saunia.

Beetroot, Bean ma le Pickle Saladi

O le tuufaatasiga o beets ma pickles e mafai ona faamanatu ai nisi o vine, ae o se salati atoatoa lenei. I le faʻaopoopoga i beets, o lona pito i lalo o pi pipi uila. E mafai ona e kukaina oe lava ia, pe mafai ona faigofie ma faʻatau ni pi pi i totonu o se faleoloa. O le faʻaopoopoga o le a avea ma piko.

O le a e manaʻomia:

  • beets - 300 gr,
  • pī mūmū mūmū mūmū - 1 mafai,
  • piko - 2 pcs.,
  • garlic - 2 cloves,
  • olive suauu - 1 sipuni,
  • sua o le lemon - 1 sipunipuni,
  • lanu mo le tautua,
  • masima ma le pepa e tofo.

Kuka:

1. Faʻasusu ia pi. E mafai ona e faʻamaeʻaina i sina vai inu ina ia faʻaumatia ai toega o le susu mafiafia.

2. Oti tipu i totonu o ni tamai pusa.

3. E sili ona lelei laʻau i totonu o pusa. E ui e mafai ona e faafetai pe a manaʻomia, o lou tofo lea.

4. Faʻaopopo le kalama kalama i fualaau faisua.

5. Faamama le salati ma le vaitau faatasi ai ma le paluga o le suauu olive ma le sua o le tipolo. E mafai ona e suia i le mayonnaise, ae o le salati o le a le vaivai, e ui o mea uma lava e manaia.

Uʻu le salati saunia i le aniani lanumeamata fou. Auauna mo se taumafataga fiafia i aso uma po o aso uma. Sili pe afai oe anapogi.

Laʻau suamalie e afaina ai fuamoa ma fuamoa ma kulimi kulimi

Tatou te faaauau pea ona mafaufau i fuamalie o salakeke. I le pito i lalo, e pei ona faʻaalia muamua, beets. I totonu o lenei salati, fuamoa ua kuka ma le sipisi togafiti o loʻo faʻaaogaina foi. O se salati faapena e matua suamalie lava i le taimi mulimuli ane. E faigofie ona tuʻuina i luga o se laulau fiafia mo malo.

O le a e manaʻomia:

  • beets - 1 tele,
  • fuamoa - 3 pcs.
  • sisi na gaosia - 1 pc.,
  • garlic - 2-3 cloves,
  • mayonnaise
  • masima ma le pepa e tofo.

Kuka:

O lenei salati, pei o le tele o salakeke o le sukalati, ua saunia i le mea moni i ni nai minute. O mea sauniuni, na o le kukaina o le beets seia oʻo ina kuka ma vevela.

Ma le isi, faʻasili ia beets ma faʻafefiloi i luga o se fatu lalaga. Grate kulimi foi i luga o se fatu lalaga. Ina ia faafaigofie ona fufuluina ma e le malepelepe, e mafai ona e auina atu i le pusaaisa mo sina taimi puupuu, o le a avea ma sina faigata.

Sulu fua ma faʻafefiloi i luga o se mea e gaosia. Grate le garlic i luga o se mea papaʻu.

Ia faʻafefiloi mea uma i totonu o se pesini talafeagai, vaitau ma le mayonnaise. māmā le masima ma le pepa.

Auauna atu i se salati suamalie o beets tipi, teuteu i fasi pepa o fuamoa ma lapisi.

Soapoti Salati ma Karoti ma Kapisi

Afai e te le iloa, ona ou fai atu lea ia te oe, ia faʻafefiloi beets kuka ma kāloti mata ma le kāpeti e le gata ina mafai, ae tatau foi. O le a faʻaalia ai se fualaʻau suamalie suamalie. Ae ui i lea, o le tau vevela ma le autumn, talu ai e le tele ni fualaau faisua i soo se taimi o le tausaga.

O le a e manaʻomia:

  • boiled beets - 2-3 pcs.,
  • kapisi - 300 gr,
  • kāloti - 3-4 pcs.,
  • riki - 1 pc.
  • garlic - 1-2 cloves,
  • suauu manogi mo laei,
  • masima e tofo.

Kuka:

Mai fualaau faisua uma e faʻaaogaina i lenei salati, na o beets e tatau ona kuka. Faʻafiafia ma mama. A maeʻa lena, oti uma fualaau faisua pe a tutusa le fasi pepa.

Afai o loʻo i ai sau laumei mo kāti Korea, ona mafai lea ona e faʻafefeina ma beets ma kāloti. O lea o le salati o le a maua ai se foliga muamua.

E sili le filifilia o le kapeti i se vaomago matala. Afai e mamafa le kapisi, ona tuʻu lea i luga o se isi ipu, faʻasusu ma masima ma manatua sina mea itiiti ma ou lima. O le Kapisi o le a faʻatagaina le suasusu e faʻamaluluina sina mea itiiti.

I lenei salati, i le ala, e mafai ona e faʻaoga sauerkraut.

Otioti le aniani i ni fasi vaega laiti po o le fusi ma tao i totonu o se pusa seia oo ina lanu enaena auro. Faʻasusu le keleni i totonu o se lomitusi poʻo se faʻafefiloi i luga o se mea lelei.

Aʻo leʻi faʻafefiloi uma oloa, tuu le beets i totonu o se pesini ma faʻafetaui i latou i le suauu manogi, faʻafefiloi. O le suauʻu o le a ufiufi ai beets i se mea lanu meamata ma puipuia ai mai le taina o isi fualaau faisua uma. O le salad o le a foliga matagofie ma eseese.

O lenei e mafai ona e faʻaopoopoina isi mea uma, faʻafefiloi lelei. masima ma faaopoopo le suauʻu pe a le lava.

Lafo faff festive o beets tao ma kāloti

O le salatisi Beetroot o le a fetaui lelei ma soʻo se laulau fiafia. Ae maise pe afai e te manumalo. O salati paluga e talafeagai lelei le mafaufau i ai, mo o latou foliga matagofie. O le fesuiaiga o oloa lanu eseese e foliga manaia. Beets ma kāloti, latou te lanu i le lanu, faʻaopopo isi laulau, e pei o fuamoa vevela poʻo le sisi ma o le salati o le a susulu ma lanu.

Saladi salatisi i beets kuka, sisi ma pala

I totonu o se salati ma beets, e le tatau ona i ai ni mea e tele. E na o le 2-3 o mea sili ona suamalie e lava ma ua saunia se mea teuteu faigofie. O le mea o le beets lava latou e manaia ma e na o le manaʻomia lava ona faʻaopoopoga. Leisi o se galuega sili ona lelei i lenei mea. O lenei salati ma le sisi ma nati e matagofie tele mo le aso malolo ma aso o vaiaso.

O le a e manaʻomia:

  • beets - 3 lapoa,
  • kulimi mafiafia - 80-100 gr,
  • walnuts - 50 gr,
  • garlic - 2 cloves,
  • laeiina mayonnaise,
  • masima ma le pepa e tofo.

Kuka:

1. Grate beets tipi i luga o se fatu laʻau.

2. Grate le kisi malosi o lau ituaiga mea e sili ona fiafia i ai i luga o se mea lelei. Tuu sina mea e teuteu ai le salati i luga.

3. Amili nati i se naifi po o totonu o se masini toto. A e le ulaina i latou i le efuefu, tuu fasi vaega o le a tofo.

4. Faʻafefiloi i se ipu salati mea uma. Faʻasala ese le laufanua tutusa. Faamama e tofo ma vaitau ma le mayonnaise.

5. Ina ia maua le salatiga o se foliga manaia, e mafai ona e tuʻuina i totonu o se tamaʻi ipu lapotopoto, ona ufiufi lea i se ipu mafolafola ma liliu. O le salatisi o le a tumau i luga o se ipu ma se paʻu lapotopoto.

6. Fai se pulou matagofie o le kulimi kuka i le pito i luga o le salati ma faataamilo i totonu o se liʻo.

Ua saunia se salatisi salatisi. Valaau tagata uma i le laulau!

Malamalama meaʻai ma le salati sisi cheese

Pe oe mulimuli i se taumafataga, anapogi, pe naʻo lou alofa i le maualalo o calorie ma meaʻai maloloina, o beets o lau uo lelei. I le faaopoopo i le tofo, e tele naua mea aoga. Lenei e le o se mea e ofo ai, ma faatasi ai ma le kulimi kulimi, o fatu beets ua faʻaopoopoina lelei i le tofo.

O le a e manaʻomia:

  • beets - 4 pcs.
  • feta cheese - 100 gr,
  • pasili - o nai lala,
  • kelele - 1 talo,
  • olive suauu - 2 sipuni,
  • lemonati - 3 sipuni,
  • masima ma le pepa e fufuluina.

Kuka:

Otioti pipi mafolafola ma figota matagofie e tutusa lava. Otioti le sipisi susu i totonu o poloka tutusa.

Vaʻai le pasisa e aunoa ma ni paʻu. Sulu le kaluka i totonu o se lomitusi. I le taimi nei i le suamalie fou o le lemoni, e sili ai le vave tui vave i se salati. Liligi le suāuu olive ma faʻafefiloi lelei.

Faamalie i lou fiafia. Ae o se saladi maloloina e le mafai ona faʻafefe. Auauna i le laulau. Ua saunia se salamu mama meaai.

Salati ma moa, sisi ma beets - fua vitio

O se isi laumei pagakeke pagakeke, i le taimi lenei ma le moa ma le sisi. I le faaopoopo atu i ai, ua faaopoopoina kukama puʻeina mo faʻatau.O nei mea uma ua matagofie ona faataatia i totonu o laupepa ma teuteu matagofie. O sea salad ma luga o aso malolo tetele e le maasiasi e tuʻu i luga o le laulau. E faigofie lava ona avea ma se mea e ese mai i le togafitiina i lalo o se peleini fulufulu.

Uluaʻi peleti, pi ma Adyghe saladisi sisi

Pear e le o le mea muamua lea e sau i le mafaufau e faʻaopopo i se salati o beets tipi. Ae ui i lea, e le o le mulimuli. Po o le a lava le afaina o le amataga, o le salad e foliga mai e sili ona manaia i le tofo. E malie, ae fiafia. O laʻu fautuaga i lenei fua, o le, aua le soona inu tele ituaiga o pears. O se konafesi lauiloa e talafeagai.

O le a e manaʻomia:

  • beets - 2-3 fasi vaega,
  • pear - 1 pc.,
  • Palu le Adyghe - 100 gr,
  • garlic - 1-2 cloves,
  • kulimi mumu - 3-4 sipuni,
  • masima e tofo.

Kuka:

1. Grate pipi poo le tao tao i luga o se pusa mafiafia. O se mea e gaosi mo Karoti Korea e talafeagai foi.

2. Afai e te faʻaaogaina se mea e gaosi mo kāloti, ona faʻafefe lea o le pi. Afai e masani, ona lelei lea o le pi. Mai se mea e masani ai, o le pear e sili atu le sua. Aua neʻi galo e solo le paʻu paʻu.

3. Fusi le sisi ma ou lima mai se pesini o salati. O le kulimi Adyghe e matua faigofie lava i totonu o ni meaʻai. I le auala, nai lo lena, e mafai ona e faʻaaoga isi fulufulu paʻepaʻe faʻatasi ma se tofo manogi: suluguni, mozzarella.

4. Tasi se tasi pe lua cloves o le kalama i totonu o le salati. Filifili mo oe lava le malosi e te manao i ai. Faʻasolosolo lauulu le suamalie o pears.

5. Faʻamamago masima le salati ma le vaitau ma le kulimi kulimi.

6. Ufi le letusi ma paʻu paʻu i luga. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻapipiʻi faʻamau sao i le salati. Filifili i lou tofo.

O se salati suamalie ma le malamalama o kulumu kuka kuka ua saunia. Le fiafia tele!

Satala Salati

O salu salamalie e masani lava ona manaia ma maloloina lelei aua o le beets e tamaoaiga i vitamini eseese. Mo le sauniuniga o salakeke, e masani lava ona faʻaaogaina se potuʻai, pe pei foi ona taʻua o le borsch beet.

O salamata kuka e fua i fualaau faisua e aoga tele ma e le taugata talu ai e le taugata tele fualaʻau ma o le a lava le faitau selau o saloti e faʻatau ai mea uma.

Beetroot ma le squid

O se tuufaatasiga e le masani ai o mea taua e maua ai se tofo matagofie. O le salatisi ua saunia lelei, ae e foliga mai e lelei le soifua maloloina ma matagofie.

  • 3 tamai beets.
  • 4-5 squids.
  • 2-3 cloves o le kāleni.
  • Kemu kulimi poo le mayonnaise.

E kuka le beets ona togiina lea. E faʻamamā meaʻai mai le ata tifaga ona kuka ai lea saʻo 2-3 minute. Ma tipi i ni fasipepa. E sili atu faʻamatalaga i le auala e saunia ai le squid e mafai ona maua i le tusiga pe faʻapefea ona kuka le salati squid.

Tui ma pasi le lauloki e ala i se lomitusi. Faʻafefiloi ma le kulimi kulimi poʻo le mayonnaise. Faʻaliliu le aofaiga o le kalaka i lou tofo. O le aoina mai o mea uma, vaitau ma le mayonnaise, faʻaopopo masima ma pepa ma faʻafefiloi lelei. Ua sauni le salati e fiafia i lau 'aiga.

Faʻafelatai le salati i fasi laau

Matou te faʻaauau pea ona tuʻufaʻatasia oloa e le masani ai ma beets. O lenei tuufaatasiga o le a faʻamaonia ai foi le toatele i lona tofo tulaga ese. Ou te manatu e aoga le taumafai e kuka lenei salati, pe afai e na o le suʻeina o mea e manaia ai.

  • 200 kalama o beets.
  • 200 pupuʻu papa.
  • 3-4 sipuni tele o le mayonnaise poo kirimi mumu.
  • 3 fuamoa.
  • 100 kalama o le sisi.
  • Lanu e leai se mea e tofo ai.

Kuki le beets seʻi oʻo i le kuka, kuka ma 'aʻai i luga o se fatu laulaʻau ma le sisi. Fufulu faʻamautu fuamoa. O fasilaau papaʻu e faʻapipiʻi lelei foi. Faʻamasala le laulola e ala i se lomitusi ma faʻafefiloi ma kirioti suamalie poo le mayonnaise. Gagau mea uma na saunia i totonu o le ipu e tasi, masima ma le pepa e tofo ai. Vaʻaia ma le kirimi kiripulu ma faʻafefiloi lelei. Ua sauni le salati e fiafia i lau 'aiga.

Beets ma le apu

  • 2 beets e laiti.
  • Meaʻai suamalie Apple.
  • Onion 1 pc.
  • se sipuni ti suka.
  • Half teaspoon o masima.
  • 3-4 sipuni tele o le vineka.
  • 1 le sipuni tele o le suauu manogi.

Tipi le aniani i le fola o le mama. Liligi le vailaʻau i le suka ma le vai. Tuu le taʻavale mo le 20-30 minute.

Laʻau tipi ma tipi i totonu o ni nai pusa. Tipi le apu ma tipiina i totonu o poloka. A maeʻa le 30 minute, faʻasaʻo le vai faʻalanu mai le siʻi. Matou te faʻapotopotoina mea uma faatasi, vaitau ma le suauu manogi ma ua saunia le salati e fiafia i lau 'aiga.

Tuua Lau Faamatalaga