AMIX vet HTTs (AMIX vet STS)

Faailoga mo le faʻaaogaina:

O le maʻisuka ituaiga II, lea e le mafai ona lagolagoina lelei ai le suka toto i le mamafa o meaʻai, meaai, ma faamalositino.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina e tusa ai ma taunuuga o suʻega o toto ma urine mo le suka. Ole fua muamua o le vailaʻau o le 1 mg o le glimepiride 1 taimi i le aso. Afai e mataʻituina lelei le tulaga o le maʻi, e faʻaaogaina lenei fualaau e avea o se togafitiga lagolago. Afai e le mafai ona ausia lelei le tulaga o le maʻi, e tatau ona faʻaopopo lelei le fualaau (faʻavae i luga o le fua o le glycemic control) i le 2 mg, 3 mg poʻo le 4 mg o le glimepiride i aso taitasi i le 1 i le 2 vaiaso.

O le aveina o se fualaau o le glimepiride e sili atu nai lo le 4 mg i le aso e maua ai se faaleleia i na o mataupu faapitoa, ma ua faatonuina patino lava taitoatasi. O le maualuga o le fua fautuaina o le 6 mg o le glimepiride i le aso.

I tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina le maualuga o aso taitasi o le metformin e leʻi oʻo atu ai i se taui faamalieloto o le metabolism o le gaʻo, e mafai ona amataina togafitiga faʻatasi ma le glimepiride. O le fua o le metformin e tatau ona tuua i le tulaga lava e tasi, ma togafitiga i le glimepiride e tatau ona amata i le maualalo o doses, lea e tatau ona faasolosolo malie ina faateleina i le fua faatatau o le aso, e fuafua i le tikeri manaomia o taui tau metabolic. O togafitiga faʻapitoa e tatau ona amata i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

I tagata gasegase e leʻo totogiina e le carbohydrate metabolism tusa lava pe a maeʻa ona ave aso aupito maualuga i aso uma, i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, e mafai ona e amataina se togafitiga faifaipea ma le inisalini. O ia maʻi e tatau ona faaauau pea ona ave le fualaau muamua o le glimepiride ma i le taimi lava lea e amata ai ona faaaoga ni togi laiti o le inisalini, lea e faasolosolo malie ona faateleina, i le faasologa taitasi, le tikeri o le taui i mea tau. O togafitiga faʻapitoa e tatau ona amata i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Faʻasalaga

  • Faʻafitauli i le va o le tino ma gaioiga o le gaʻo,
  • Ole gasegase poʻo (aemaise i le matua) e le lava le tomai o le maʻi e faʻatalanoa se fomaʻi,
  • Faʻasologa o fatugao
  • Inuina o le ava malosi, aemaise lava i le tuufaʻatasiga ma taumafataga,
  • O le malosi o le ate,
  • O nisi suiga faʻapitoa i le endocrine polokalama e aʻafia ai le gaosiga o le carbohydrate (mo se faʻataʻitaʻiga, adenohypophysial poʻo le le atoatoa o le manava, gaʻo leroid),
  • O le faʻaaoga faʻaaogaina o isi fualaau (vaai vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau ma isi ituaiga o fegalegaleaiga").

Afai o loʻo iai faʻamatalaga o loʻo i luga ma vaega o le hypoglycemia, e tatau loa ona e logoina lau fomaʻi, e pei o lenei tulaga e manaʻomia le mataituina ma le totoʻa o maʻi. O mea e mafua ai le lamatia o le hypoglycemia e manaʻomia ai le fetuunaiga o fualaau mo Amiksu poʻo le togafitiga uma lava. E tatau ona fetuunai mea e fai pe a suia le olaga o le tagata maʻi poo se maʻi faʻalavelave. O faʻamaoniga o le hypoglycemia, o le atagia o le faʻataʻitaʻiga o mea faʻapitoa, e mafai ona faʻamalosolo pe leai atoa i mataupu pe a oʻo ina tupu aʻe le hypoglycemia i tagata gasegase e le o le tino, o tagata matutua matutua. O faʻamaʻi e mafai foi ona faʻaitiitia i tagata mamaʻi o loʻo togafitia i le taimi lava lea e tasi ma poloka p-adrenergic ma le reserpine, clonidine, guanethidine, poʻo isi auala. O le hypoglycemia, toetoe lava o mataupu uma, e mafai ona vave taofia e ala i le faʻaaogaina vave o gaʻo, e pei o le suka poʻo le kulukose (mo se faʻataʻitaʻiga, i le foliga o se fasi suka ua suamalie i sua suka sua sua ma suka). O le mea lea, e tatau i le tagata gasegase ona sili atu i le 20 kalama o le kulukose. E leai se aoga o meaʻai suamalie i le togafitia o le hypoglycemia. Mai i le poto masani ma le faʻaaogaina o isi fualaau o le sulfanylurea, ua iloa ai, e ui i le vave manuia o togafitiga ua faia, e mafai ona toe foʻi mai le hypoglycemia. O le mataʻituina ma le faʻaauau o le siakiina o le maʻi o le tulaga manaomia. O le malosi o le hypoglycemia e manaomia ai togafitiga vave i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, ma i tulaga ogaoga, falemai o le maʻi.

Faʻafitauli:

O faʻafitauli o le hypoglycemia: o le gasea, o le vevela, o le ulu, o le vomiting, o le vevesi o le moe, o le manaʻoga o le "luko", o le le mautonu, o le moe, o le le mautonu o le mafaufau, o le vaʻaia, o le gasegase o le vaitau tutotonu, faʻaitiitia le mataala, atuatuvalega, fenumiai, le lelei o le tautala, ita ma le atuatuvale. E le gata i lea, e mafai ona tulai mai ni mea faʻapitoa e fai: tachycardia, maualuga maualuga o le toto, palpitations, afu, atuatuvale, faʻailoga o le loto ma angina oso. Aphasia, tremor, paresis, lagona le lelei, leai se malosi, leai se pulea o le tagata lava ia, le fiafia, moe ma le leiloa o le mafaufau i se paʻu, manava vaivai ma bradycardia e ono tupu.

O le ata faʻataʻitaʻi o se osofaʻiga o le hypoglycemia e mafai ona pei o le paʻu. A maeʻa le faʻamautuina o le glycemic state, o nei uiga uma e masani ona mou atu.

  • Vailaʻau mataʻutia: i le vaitaimi o togafitiga (aemaise i vaega muamua), e ono tupu le faʻafitauli o le vaaia o le tino, ona o se suiga i le maualuga o le kulukose o le toto.
  • O le gasegase o le gasegase: gastrointestinal reactions, e pei o le tiga o le manava ma le manava, vomiting, nausea, lagona o le mamafa pe masuasua i le mea na tupu, i se tulaga e le masani ai, o le faateleina o le gaioiga o le enzymes o le ate ma le ate (jaundice and cholestasis), hepatitis. foia le ate.
  • Faiga faʻavae: faʻafitauli ogaoga e mafai ona tupu. I nisi o tulaga e le masani ai, thrombocytopenia ma, i tulaga tulaga ese, o le granulocytopenia, anemia hemolytic, leukopenia, erythrocytopenia, agranulocytosis ma pancytopenia (ona o le myelosuppression) e mafai.
  • Isi aʻafiaga Allergic or reactions-allergic reactions i le ituaiga o urticaria, vevela poʻo le sasaina e mafai ona tupu i nisi taimi. Afai o tupuga, faʻafesoʻotai se fomaʻi vave.

O ia ituaiga o gaioiga, e pei o se tulafono, e laugatasia, ae mafai ona alualu i luma, faatasi ai ma le dyspnea ma se faaitiitia o le toto maualuga e oo i le faateia. I tulaga vavalalata, e ono i ai se faʻalauteleina o le lagona o le paʻu i le gaioiga o le malamalama, vase vasitis ma le pa'ū i le maualuga o le sodium i le toto toto.

Fesootaiga ma isi vailaʻau ma ava malosi:

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina Amix ma isi togafitiga faafomaʻi e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaleleia le manaʻomia poʻo le faʻavaivaia o le faʻaaogaina o le hypoglycemic of substance active. O isi vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina pe a uma ona faʻatalanoa (pe pei ona faʻatonu) se fomaʻi.

E tatau ona mafaufau lenei mea pe a ave le glimepiride ma le CYP2C9 inhibitors (e pei o le fluconazole) poʻo le CYP2C9 (e pei o le rifampicin).

O le togafitiga o togafitiga ma le glimepiride poʻo isi sulfonylurea o mea faʻamaonia o loʻo faʻaalia ai le mafai o ituaiga ituaiga o fegalegaleaiga: o le malosi o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le kulūkose o le toto. I nisi tulaga, o lenei mea e mafua ai le hypoglycemia ao ave se tasi o nei vailaʻau: phenylbutazone, azapropazone ma le oxyphenbutazone, insulin ma vailaʻau o antidiabetic oral, metformin, salicylates o le tara-amino salicylic acid, o vailaau oona ma le sex hormones, chloramphenicolinum, antifumorofenicolin, chloramphenicolinol fibrates, inhibitors ACE, fluoxetine, allopurinol, sympatholytics, cyclo-, tri-taifosfamidiv, sulfinpyrazone.

O le faaititia o le aoga o le fualaau faasaina (o le faaitiitia o le aafiaga o le faaitiitia o le maualuga o le kulukose o le toto) po o le faateleina o le kulukose o le toto mai i le pulega tutusa o Amix ma fualaau faasaina: estrogen ma progestogen, saluretics ma thiazide diuretics, fualaau oona, , o le suauu nicotinic (i gaʻo tetele) ma mea e maua ai le acidic nicotinic, laxatives (faʻaaoga umi), phenytoin, diazoxide, glucagon, barbiturates, rifampicin, aceto amide.

O le faʻaaogaina tutusa o tagata tetee o H2-talita, b-blockers, clonidine ma le reserpine e ono oʻo atu ai i le malosi poʻo le faʻavaivaia o le faʻaitiitia o le kulukose toto na mafua ona o le ave o Amiksu. Sympatolytics e pei o b-blockers, clonidine, gaunetidine ma reserpine e mafai ona puipui pe aveese ai faailoga o le maʻi faʻaleagaina, e oʻo atu ai i le hypoglycemia. O le faʻaaogaina o le ava malosi e mafai ona faʻateleina pe faʻavaivaia le aafiaga o le hypoglycemic o le glimepiride i se auala e le mafaamatalaina. Glimepiride e mafai ona faʻaleleia pe faʻavaivaia le aʻafiaga o mea na maua.

Faʻavae ma meatotino:

Faatulagaga: 1 papalama e aofia ai le glimepiride 1.2, 3 poʻo le 4 mg.

Faiga faʻavae: 1 mg laulau Nu. 10x3, Nu. 10x9, Nu. 10x12.

Glimepiride o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina, o se sulfonylurea. E faʻaaogaina i le tautala, ei ai le faʻatonuga o le hypoglycemic. E faʻaolaina ai le gaosiga o le inisalini e ala i peta peta o le pancreas, faʻapupulaina le faʻalauiloaina o fusi lautele i le inisalini, faʻaleleia ai le inisalini. I le maea ai o le puleaina ole tino, o le absorption o le glimepiride e 100%. O le 'ai e le aʻafia ai le bioavailability, ae na o le itiiti lava o le faʻaitiitia o le fua o le absorption. Cmax (maualuga le maualuga i le toto) e oʻo i le 2.5 itula pe a uma le faʻafofoga tautala (o le averesi i le toto toto o le 0.3 μg / ml pe a faia ni tui se tele o le 4 mg i le aso). E i ai se sootaga vavalalata i le va o le fualaʻau ma le Cmax, faʻapea foʻi i le va o le fualaʻau ma le AUC (o le nofoaga i lalo o le fua o le taimi faʻatulagaina).

O le tufatufaina o le glimepiride ua faailogaina i se maualalo o le tufatufa (pe tusa ma le 8,8 lita), e tutusa ma le tele o le tufatufaina atu mo albumin, le maualalo (pe tusa o le 48 ml / min.), O le maualuga o le fusifusia i palatini masini (> 99%). Biotransformation ma le faʻamalologa: o le afa o le plasma o le afa-ola mo le glimepiride e 5 i le 8 itula. O lenei tau aogā e taua tele mo le fuafuaina o le serum glimepiride concentrations i le tele o atopa. A maeʻa ona faia ni tui tele, o le maualalo o le palasma mo le afa-taimi mo le glimepiride na matauina.

Tulaga o le teuina: faleoloa i le vevela e oʻo i le 30 ° C. Taofi ese mai tamaiti.

Faiga faʻapolopolo

  • Amix 1: lanu piniki piniki ma se laina vaeluaina i itu uma e lua.
  • Amix 2: pepa laumei lanumeamata ma le laina vaeluaina i itu uma e lua.
  • Amix 3: fualaau samasama vaivai ma se laina vaeluaina i itu uma e lua.
  • Amix 4: pepa maʻa lanumoana faʻalelei ma se vaeluaga o laina i itu uma e lua.

10 otaota i totonu o se pulufana - tolu, iva po o le sefululua le paʻu i totonu o se pusa laupapa.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Glimepiride O le mea lena hypoglycemic agent mo le faʻafofoga tautala (faʻavae sulfonylureas) Faʻatonuina filifiliga inisalini apa o le pancreatic B, faaleleia atili le faasaolotoina inisalinifaʻalauteleina le lagona o le tino i fuamoa inisalini.

Pharmacokinetics

I le maeʻa ai o le bioavailability glimepiridelatalata atu i le 100%. O meaʻai e le afaina ai le tikeri o le absorption, ae na o sina mea itiiti lava e taofia ai. Mamaʻo maualuga i totonu toto (faʻaputu 2-3 itula i le maeʻa ona faʻamaʻaina.)

O le maualuga o le fusifusia i masini plasma e silia ma le 99%. O le afa-olaga e 6-8 itula. Faʻataʻotoina atoatoa. E faʻateleina i le faʻavave ma e ala i le manava.

Contraindications

O le maʻi sukaituaiga muamua maʻi faʻamaʻi, maʻetoacidosis o le maʻisuka, maʻitaga poʻo lactation. E le gata i lea, e le mafai ona fautuaina le vailaʻau mo tagata gasegase lagona i vaega o fualaau faasaina, mea e maua sulfonylureas poʻo isi sulfa fualaau.

Faʻaiʻuga

Faʻaauau le atinaʻe o uiga nei hypoglycemia: "Wolf" tuinanautaʻavale le le fiafiavili moe, tiga ootia, popolevale, ita malosi,paʻu i le moe, faʻavaivaia le faʻatupulaia, faʻaitiitia le tali, fenumiai, faanoanoagale lelei le tautala, le lelei le vaai, afasia, tetetelagona le lelei, paresisvavao faʻasalaga, vaeluagalemuleai se mafaufau bradycardia. E mafai foʻi adrenergictali: o se lagona o le atuatuvale, sosolo, ogaoga maualugafaoa faamalosi angina pectoris, Tachycardia, arrhythmia.

Saunia e manatu: faʻaletonu leiloloa le tumau.

Saunia e otaota: tiga o le tino, gaioiga, vili, lagona o le atoaga i le faʻasologa, manava manavase suiga i mea o loʻo i totonu o enzymes ole, hepatitis.

Saunia e Hematopoiesis: leukopenia, agranulocytosis, thrombocytopenia, anemia hemolytic, granulocytopenia, erythrocytopenia, pancytopenia.

Isi faʻafitauli leaga: o le sasaina, urticaria, dyspneatau faʻaitiitia.

I mataupu e le masani ai, o mea nei e mafai ona matauina: ata pueina, vasecitis oonalaʻititi le faʻaititia sodium i totonu o le toto.

Faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

O tulaga autu mo le manuia o togafitiga: taumafa, gaioiga faifai pea ma le siaki faifai pea o le toto ma le urine. O le fua o le fualaau faasaina ua fuafuaina e taunuuga o iloiloga.

Ole fua muamua ole 1 mg glimepiride i aso uma. Ole fua tutusa e faʻaaogaina e avea o se togafitiga lagolago pe a ausia le puleaina o le maʻi o le maʻi.

Afai e le mafai ona ausia le manaʻoga ole manaʻo ole tulaga o le maʻi, o le a faʻaleleia le fua ile 1, 3 poʻo le 2 mg glimepiridei le aso i le tasi i le lua vaiaso.

Faʻaaligaglimepiride sili atu i le 4 mg i le aso e faʻaleleia na o mataupu faapitoa. O le maualuga maualuga o le fua e oʻo i le 6 mg o le vailaʻau i le aso.

I tagata gasegase e aunoa ma se taui mo le gasegase o le carbohydrate, e tusa lava pe a uma ona faʻaaogaina le maualuga o tui, e mafai ona amata togafitiga inisalini pe afai e matua manaʻomia. O nei tagata maʻi e tatau ona faʻaauau pea ona faʻaaoga le fualaau muamua o le vailaʻau ma amata i le taimi lava e tasi ona faʻaaoga ni togi laʻititi o le inisalini, i le lumanaʻi o le a faʻatagaina le alualu i luma e tusa ai ma le maualuga o le tau o le metabolic compensation.

Lafoaʻi o aso uma

E masani lava e lava le tino e ave i aso taʻitasi aso muamua poʻo le taimi o le taeao. Afai e galo le gasegase e ave le isi togi, ona le tatau ai lea ona faateleina le tootoo e sosoo ai.

Totogi mulimuli ane ole solo

I le taimi o togafitiga, o se faʻaopoopoga o le faʻalogo i inisalini ma faʻaititia le manaʻomia mo glimepiride. O le mea lea, ia taofia hypoglycemia o le a tatau ona faʻaitiitia le faʻasolosolo poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Faatasi ai ma le faateleina po o le faaitiitia o le mamafa, suiga o olaga pe foliga mai o isi mea e faateleina ai le lamatiaga hypoglycemia poʻo hyperglycemia, e tatau ona toe iloiloina le fua o le fualaau oona.

Faiga faʻavae mai isi vailaʻau o le hypoglycemic i le faʻaaogaina o Amix

I lenei tulaga, o le maualuga o le aafiaga o fualaau oona i le tino ma le afa o le taimi e tatau ona amanaia. I le faaaogaina muamua o le faaumiumi vailaʻau faufautua ma le umi o le soifuaga, ua fautuaina e amata Amix togafitiga pe a maeʻa le taimi e faʻaumatia ai, talu ai e mafai ona faia se faʻasologa.

Suʻe mai le inisalini i le amix

I tulaga faapitoa, pe a faʻatonuina le tulaga o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 inisalini, o faailoga e foliga mai e sui i glimepiride. O le suiga i Amix i nei maʻi e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Faʻasalaga

A maeʻa le tumutumu o fualaau faasaina, foliga mai hypoglycemia, lea e mafai ona tumau mai le 12 itula i le 3 aso. O le falemaʻi i totonu o se uarota lautele e fautuaina.O faʻamalologa o faʻamaʻi e mafai ona aofia ai le vomiting poʻo le gaioiga, tiga o le manava, faʻavevesi, faʻavalea vaaiga, gatete faamaopoopoga o le faaletonu, moe, tigā, comama gaogao.

O le togafitia o le togafitiga e aofia ai le faia o le taele oona, inu vai, gaioio galue ma suauu sulfate. Ma le isi, e tatau ona e amata faʻaaogaina le kulukose i se taimi vave e mafai ai. O isi togafitiga e tatau ona faʻaalia.

Fegalegaleaiga

Pe a faʻatasi ma Phenylbutazone, Azapropazone, Metformin, Oxyphenbutazone, inisalini, antidiabetic oral, salicylates, steroids, androgens, homoogrinicol, fenfluramine, fibratins, Acidumoliponofilinfinofilinfinforminum, Apolitinolifonifinfinofinforminfinofinforminhypoglycemia e mafai ona atiaʻe.

Aʻo faʻaaoga estrogens, salitetics, progestogens, thurezide diuretics, glucocorticoids, vailaʻau faʻamalosi-faʻamalosi, vailaʻau o le phenothiazine (Adrenaline, Chlorpromazine), sympathomimetics, acidic nicotinic ma ona mafuaaga, laxatives, Phenytoin, Glucagon, Diazoxide, Rifampicin, Barbiturates, Acetosolamidevaivai vaivai o le aʻafiaga o fualaau faʻasaina ma le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Glimepiridesuiga suiga coumarin-pei o fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

I le amataga lava o togafitiga, e mafai e le tagata gasegase ona faateleina le tulaga lamatia hypoglycemia- e manaʻomia le mataʻituina ma le faʻaeteete lona tulaga. Faʻaiʻuga o le maualuga o le kulukose o le plasma e aofia ai: mea e le masani ai, mea sese o meaʻai, le lelei o meaai, le lelei o meaai, ma le fafagaina o meaai.

Amipyrid, Amaril, Glayri, Glemaz, Glianov, Glimaks, Glinova, Glyrid, Dimaril, Diapirid, Altar, Perinel, Elgim.

E leai se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

O fafine ua maʻitaga oe na ave muamua le fualaau faasaina ua siitia atu i togafitiga inisalini

Afai e manaʻomia e le maʻi inisalini, ua fautuaina o ia e teena le lactation.

O le poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le lava e fausia ai se ata faʻatatau o lona aoga. I le taimi nei, o lauga masani o lenei fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina. Faavaeina o tupe glimepiride o vailaʻau o filifiliga mo maʻisuka le ituaiga lona lua ma fesoasoani e faʻaaoga le inisiua o inisalini. A faʻaaogaina i laasaga fautuaina, o aʻafiaga e seasea.

AMIX vet HTTs (AMIX vet STS)

Igoa tau fefaatauaiga o le vailaau faafomai: AMIX ™ Vet CTZ 150 mg / g (AMIX ™ Vet STS 150 mg / g).

Talosaga faʻavaomalo faavaomalo: chlortetracycline.
Faiga o foliga: paʻu mo le faʻafofoga tautala.
AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g i le 1 g e avea o se eletise malosi: chlortetracycline - 150 mg (pei o le chlortetracycline hydrochloride), e avea ma vailaau fesoasoani: oloa o le fermentation o Streptomyces aureofaciens ma le falaoamata o le saito e oo atu i le 1 g.
I foliga vaaia, AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g o se paʻu mai le lanu enaena ma le enaena enaena.
AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g o loʻo avanoa i ato muamua faʻataʻavaleina o taga pepa faʻatasi ma se faʻaoga o totonu o polyethylene poʻo ni pepa pepa lapopoa.
AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g o loʻo teuina i le mea na faamaufaailogaina e le kamupanī, ese mai meaʻai ma fafaga, i se mea matutu, pouliuli i le vevela ile 2 ° C i le 25 ° C.
AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g e tatau ona teuina mai le mafai e tamaiti.
Faʻaaogaina fualaau faasaina ua lafoaia e tusa ai ma manaoga faaletulafono.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻatau:

AMIX ™ Vet CTZ 150 mg / g o se vailaʻau faʻasaina o le tetracycline kulupu.
O le chlortertracycline, o se vaega o le vailaʻau o loʻo i ai le tele o ituaiga o antibacterial action, o loʻo gaoioi e aʻafia ai fatugamalie ma le galemati, e aofia ai Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Proteus spp., Salmonella spp., Staphylococcus spp. Pasteurella multocida, Streptococci ma isi, Rickettsia spp., Chlamydia, Protozoa ma Mycoplasma spp.
O le faiga o le aʻafiaga o le antibiotic o le taofia lea o le fatuina o siama siama i totonu o le masini microbial i le ribosomal, lea e taofia ai le vaevaeina ma le fausia o le puipui cell.
O le chlortetracycline e le o atoatoa le gauai i le gastrointestinal tract. O le maualuga o le absorption e faaititia i le i ai o saluka soluble o le lua-ma le mamafa o katini e pei o le tetracyclines e fausia ai ni fale mautu. O le chlortetracycline e pipii mau i masini plasma ma e tufatufa atu i le tino atoa, e oʻo atu i le maualuga o le ate, o le mimilo, mama ma vaega o gaʻo. O le maualuga o le maualuga o le tetracycline i le toto e oʻo i le 4 itula pe a uma le pulega. O faʻasolosolo togafitiga faʻaauau pea mo le 12-18 itula. O le Tetracycline e le mafai ona ulu i le suavai o le taula, ae o lona maualuga e mafai ona faateleina i le mumū o le masini. O le afa-ola o le chlortetracycline e 8.8 itula. E mafua mai i le urine ma feces. Faatasi ai ma feeseeseaiga, e oʻo atu i le 10% o le aofaiga atoa o le tetracycline o loʻo faʻaaogaina e mafai ona faʻamalosi.

Talosaga Talosaga:

AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g ua faatonuina mo puaa, tamaʻi mamoe, tamai povi mo togafitiga faʻasolosolo, manufeʻai mo togafitiga faafomaʻi ma togafitiga i faʻamaʻi ma gasegase faʻamaʻi o le respiratory system, togafitiga faʻavae, gastrointestinal tract ma isi faʻamaʻi muamua ma le lua o le siama ethnologies o aʻafiaga e mafua ai ona iloa le chlortetracycline.
AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g e faʻasaina mo ruminants matutua faʻamaʻiina o gasegase maualuga, tuʻuina o nifo, faʻapea foʻi ma manu vaeʻa ma le le atoatoa o le tino.
Faʻaaoga i meaai i se faʻavae kulupu poʻo se tasi i le aso mo le 5-10 aso.

Togafitiga o kulupu:
E faaopoopo le 3.0 - 4.0 kilokalama o le vailaʻau i le tone o le faʻafefiloi o meaʻai (lea e tutusa ma le 450-600 g o le chlortetracycline i le ton o fafaga poʻo le 20-30 mg / kg o le mamafa o le tino).
O aso taʻitasi o tui a tagata taʻitoʻatasi o fualaau faasaina ua faʻaalia i le laulau:


Ituaiga manuTausagaFai, g / manu
Piglets5-10 aso0,4
Piglets11-30 aso0,8
Piglets31-60 aso1,5
Piglets61-120 aso4
Calves5-10 aso3
Calves11-30 aso3,5
Calves31-60 aso4,5
Calves61-120 aso5
Tamai Mamoe4-10 aso1,5
Tamai Mamoe11-30 aso2
Tamai Mamoe31-75 aso2,5
Chick (i le 1 kg o le mamafa)0,3

Puipuiga:
Faʻaopoopo 1.5-2.0 kilokalama o le vailaʻau i le tone o le faʻafefiloi o meaʻai (lea e tutusa ma le 225-300 g o le chlortetracycline / ton o le fafaga poʻo le 10-15 mg / kg o le mamafa o le tino).

Faʻasalaga

O faʻamaoniga o se faʻalavelave maualuga e leʻi iloa.

Vaega:

O faʻamatalaga patino o le gaioiga o fualaau faasaina i le taimi muamua o lona faʻaaogaina ma le toe faaui i tua e le i faavaeina.
O le taʻeina o le isi fualaau o le fualaau faasaina e tatau ona aloese mai ai, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le faʻamalosi maʻi. Afai e le o matauina le vaitaimi faatonuina mo le toe faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona faʻaaoga vave i le vave e mafai ai, i le fua tutusa ma tusa ai ma le polokalame lava e tasi.
O aʻafiaga, sei vagana ai mataupu o le siakiina o le tagata lava ia i vaega o le vailaau faasaina, e lei faailoaina. Faatasi ai ma le faateleina o le lagona o le tagata i le chlortetracycline ma le foliga mai o
o faʻamaʻi o le maʻi, o le faʻaaogaina o le AMIKSTM ve XTC 150 mg / g ua taofi ma faʻaaogaina le togafitiga.
Aua le faʻaaogaina le AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g faatasi ma antibiotic bactericidal (penicillins, cephalosporins, etc.), calcium chloride, gluconate calcium, chloride ammonium, antacids, kaolin, sauniuniga e aofia ai le uʻamea, magnesium, calcium ma le alumini, i le se faʻaitiitia faʻaititia o lana gaioiga faʻasao.
O le fasiotia o tamaʻi povi ma tamaʻi mamoe mo aano o manufasi e faʻatagaina e le silia i le 12 aso, puaa ma moa - 10 aso talu ona faʻaaoga mulimuli le fualaau faasaina. O manu o manu e faamalosia e fasiotia aʻo leʻi maeʻa le taimi atofaina e mafai ona faʻaaogaina mo le fafagaina o manu feʻa.

Puipuiga Faaletagata

Aʻo faʻataʻitaʻiina togafitiga faʻapitoa ma togafitiga e faʻaaoga ai fualaau faasaina AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g, o tulafono lautele o le soifua maloloina o le tagata lava ia ma le saogalemu ua saunia mo le taimi e tatau ona matauina ai le galue i fualaau faasaina.
I le faaiuga o le galuega, mulumulima ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli.
O galuega uma faʻatasi ma le AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g ua fautuaina e faʻaaoga ai mea e puipui ai le tagata lava ia (pusa paʻu, pulou, totini lima paʻu, tioata saogalemu, respirator poʻo masikulu mata). A o galue ai i le fualaau faasaina, e faasaina le inuina, ulaula ma 'ai meaai. I le faaiuga o le galuega, e tatau ona fufulu lelei ou mata ma lima i le fasimoli ma le vai, faʻamama lou gutu.
I le tulaga o fesoʻotaʻiga faʻafuaseʻi o le vailaau faʻamaʻi ma le paʻu poʻo le mucous membranes, fufulu ese ma le tele o vai tafe, pe a oʻo i ou mata, faʻamama vave i le vai ma talanoa i se fomaʻi pe a manaʻomia.

Lalaga ola ma le teuina:

O le ola o le fualaau faasaina i lalo o tuutuuga o le teuina i totonu o se afifi ua faamauina o le 2 tausaga mai le aso o le gaosiga, pe a uma ona tatala le pusa - e le sili atu i le 28 aso, i le fafaga - e le silia le 3 aso.

Aua le faʻaaogaina le fualaau faasaina pe a uma le aso e uma ai.
AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g o loʻo teuina i le mea na faamaufaailogaina e le kamupanī, ese mai meaʻai ma fafaga, i se mea matutu, pouliuli i le vevela ile 2 ° C i le 25 ° C.
AMIX ™ Vet XTC 150 mg / g e tatau ona teuina mai le mafai e tamaiti.
Faʻaaogaina fualaau faasaina ua lafoaia e tusa ai ma manaoga faaletulafono.

O le lisi atoa ma faatonuga o meaola vailaʻau e mafai ona maua i totonu o le faʻamaumauga o oloa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. E tusa ai ma le tau, faʻapea foʻi ma le avanoa e faʻatau ai oe o le a fiafia e logoina o matou pule.

Amix ua tuufaatasia

  • Tasi le laupapa o le fualaau faasaina Amix 1 e aofia ai le 1 mg glimepiride.
  • Tasi le laupapa o le fualaau faasaina Amix 2 e 2 mg glimepiride.
  • Tasi le laupapa o le fualaau faasaina Amix 3 e aofia ai le 3 mg glimepiride.
  • Tasi le laupapa o le fualaau faasaina Amix 4 e aofia ai le 4 mgglimepiride.

Vaega faʻaopoopo: povidone 25, lactose, polysorbate 80, cellulose microcrystalline, crospovidone, silicon dioxide, magnesium stearate, uʻamea uʻamea, vali.

Amix - Faatonuga mo le faʻaaogaina

O tulaga autu mo le manuia o togafitiga: taumafa, gaioiga faifai pea ma le siaki faifai pea o le toto ma le urine. O le fua o le fualaau faasaina ua fuafuaina e taunuuga o iloiloga.

Ole fua muamua o le vailaʻau o le 1 mg o le glimepiride i aso uma. Ole fua tutusa e faʻaaogaina e avea o se togafitiga lagolago pe a ausia le puleaina o le maʻi o le maʻi.

Afai e le mafai ona ausia le manaʻoga ole manaʻoga ile maʻi, ole a faʻatupulaʻia le atunuʻu ile 1, 3 poʻo le 2 mg o le glimepiride i le aso ile tasi i le lua vaiaso.

O le aveina o le glimepiride i luga o le 4 mg i le aso e maua ai se faʻaleleia atili i tulaga faapitoa. O le maualuga maualuga o le fua e oʻo i le 6 mg o le vailaʻau i le aso.

I tagata gasegase e aunoa ma se taui mo le gasegase o le gaosiga o le carbohydrate, e tusa lava pe a uma ona faʻaaogaina le maualuga o tui, e mafai lava ona amata le togafitiga o le inisalini pe a manaʻomia. O nei tagata maʻi e tatau ona faʻaauau pea ona faʻaaoga le fualaau muamua o le vailaʻau ma amata i le taimi lava e tasi ona faʻaaoga ni togi laʻititi o le inisalini, i le lumanaʻi o le a faʻatagaina le alualu i luma e tusa ai ma le maualuga o le tau o le metabolic compensation.

Lafoaʻi o aso uma

E masani lava e lava le tino e ave i aso taʻitasi aso muamua poʻo le taimi o le taeao. Afai e galo le gasegase e ave le isi togi, ona le tatau ai lea ona faateleina le tootoo e sosoo ai.

Totogi mulimuli ane ole solo

I le taimi o togafitiga, o le faateleina o le lagona o le inisalini ma le faaitiitia o le manaomia mo le glimepiride e mafai. O le mea lea, ina ia puipuia le hypoglycemia, o le a tatau ona faaitiitia lelei le vailaau pe tatau foi ona faamutaina le vailaʻau faasaina. Faatasi ai ma le faateleina po o le faaitiitia o le mamafa, suiga o le olaga, po o isi mea e faateleina ai le lamatia o le hypoglycemia po o le hyperglycemia, e tatau ona toe iloilo le taua o fualaau oona.

Faiga faʻavae mai isi vailaʻau o le hypoglycemic i le faʻaaogaina o Amix

I lenei tulaga, o le maualuga o le aafiaga o fualaau oona i le tino ma le afa o le taimi e tatau ona amanaia. Faatasi ai ma le faʻaaogaina muamua o sooupu antidiabetic faaumiumi ma se afa-ola umi, ua fautuaina e amata Amix togafitiga pe a maeʻa le taimi e faʻaumatia ai, talu ai e mafai ona faia se faʻasologa.

Suʻe mai le inisalini i le amix

I tulaga faapitoa, pe afai o le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatulafonoina e le inisalini, o faʻamaoniga mo le suiga i le glimepiride e mafai ona tupu. O le suiga i Amix i nei maʻi e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga