O le a le vailaʻau o Tricor ma ana faatonuga mo lona faʻaaogaina?

Tricorr o le igoa o le fualaau faasaina lea e mafai ai ona iloa le tagata faatau ma faʻaaogaina e faʻatau oloa. O le igoa faʻavaomalo faavaomalo o Fenofibrate.

E lua vaega autu o aʻafiaga.

Muamua o le faʻaitiitia o le maualuga o le toto oona e pei o le cholesterol ma le triglycerides, o le faʻalauteleina o mea o loʻo aofia ai le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o fatu fatuga nai lo le faateleina o le taʻitasi. I lalo o le faatosinaga o le vavalalata, o nei gaʻo o loʻo gasegase faʻamaʻi ese ma aveesea mai le tino. O le mea moni, o le tikeri o le faʻaitiitia e le tutusa: o le cholesterol atoa e faʻaititia i le kuata, ma o le faʻasalaga o triglycerides ua vaeluaina. O le vailaʻau lea e mafai ona matua faʻamavaeina le teu o le cholesterol e le oi totonu o vaʻa, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, i tendon.

O le lona lua o se faʻaitiitia i le maualuga o le fibrinogen, o le faavae o fusi toto. O le faʻaopoopoga o faʻasologa o fuainumera o lenei palatini e mafai ai ona faʻaalia i totonu o le tino ni mea e ono tutupu i le tino, ogaoga o le hypothyroidism, ma nisi faʻamaʻi matautia. O le faʻamaoni e faʻaitiitia ai lona pasene, ma faʻapupulaina ai le toto (faʻafefe).

Faiga faʻavae, tau

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i le tino o laupepa mo le faʻafofoga tautala. O le tau o Tricor e faalagolago i le fua o le mea galue i le 1 papa. O le tau o se vailaau faʻaalia o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

TricorTau faʻatatau
0.145 mg laulau791-842 itu.
Pusa, 0160 mg845-902 p.

Faʻavae ma fale faʻamalositino

O le gaioiga malosi o le fenofibrate i luga o le telefoni i le aofaiga 0.145 poo le 0.160 mg. O isi elemene o le sodium laurisulfate, sucrose, lactose monohydrate, crospovidone, aerosil, hypromelilose, ma isi.

O le faʻamaonia o se vailaau mai le tele o fibrates. E i ai lona aʻafiaga o le lipid-e mafua mai i le faʻatoagaina o le RAPP-alpha. I lalo o lana faatosinaga, o le lipolysis process ua faaleleia, o le gaosiga o apoproteins A1 ma A2 ua faaosofia. I le taimi lava e tasi, o le gaosiga o le apoprotein C3 ua taofia.

O le faʻaogaina o le lipids i le plasma toto ua faʻaititia ona o le faʻaleleia o le faagasologa o la latou faitalia. I le gasologa o togafitiga, o loʻo i ai se faʻaititia o mea o loʻo i totonu o le cholesterol, triglycerides, ma le aʻafiaga o le faʻavaeina o isi mea e faʻaaogaina o nei elemene ua faʻaitiitia foi.

A maeʻa le 2-4 itula i le maeʻa ai o le pulu, ona matauina lea o le maualuga o le aoga o fualaau. E le gata i lea, o lo latou maualuga mausali maualuga o le vailaʻau o loʻo tausia pea i tagata gasegase e aunoa ma se faʻatagaga i le faagasologa o togafitiga. O le tele o vailaʻau e faʻamalosi e ala i fatugaʻo. Faʻamaonia le faʻamalositino ina ua mavae le 6 aso.

Faailoga ma le faʻailoga

Tricor ua faʻamaonia mo faʻamaoniga faapitoa:

  • hypercholesterolemia, lea e le mafai ona faʻaaogaina i se taumafataga,
  • hypertriglyceridemia,
  • hyperlipoproteinemia lea na tulai mai faasaga i le talaaga o isi maʻi (tulaga lua).

O faʻamaoniga i togafitiga faʻatasi ma Trikor e aofia ai:

  • foia le ate
  • hypersensitivity i vaega o le vailaau faʻasaina poo le faʻafefe ia i latou,
  • togafitiga o le gallbladder,
  • faʻalavelave faʻalavelave e tupu mai i galactosemia,
  • cirrhosis o le ate.

Tricor, i le avea ai o se tulafono, e le o faʻasinoina i tamaitai i le taimi o maitaga ma le lactation. Afai ei ai se manaʻoga mo lona faʻaogaina, naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia le vailaau, pe a maeʻa faʻatusatusa le lelei ma mea e lamatia ai. E le gata i lea, o vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Faatonuga faapitoa

Faʻataʻitaʻiga o maʻi faʻamaʻi o le hepatic, o le fualaau faasaina Tricor e le o faʻamaonia. E faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele i tagata gasegase e maua i le hypothyroidism. I le taimi o togafitiga, e taua mai lea taimi i lea taimi le suʻeina o se suʻega toto mo le maualuga o hormones.

Mo tagata mamaʻi e maua i le ava malosi, o vailaʻau e mafai ona faʻatalanoaina i na o le tulaga faʻanatinati vave. E tutusa foi le mea e faatatau i togafitiga o loʻo faia i lalo o le HMG-CoA reductase. Faʻateleina le gauai mai le fomaʻi e manaʻomia e tagata gasegase e maua ai le maʻi maso o le tino ma le maʻi, faʻapea foi ma tagata o loʻo faʻaaogutu faʻamaʻi toto.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Pe a faʻaaoga ia Tricor papa, e tatau ona amanaia e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma nisi vaega o vailaʻau. I nisi tulaga, o le faʻaaoga faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina ma isi vailaʻau faʻataʻitaʻi e mafai ona mafua ai le manaʻoga e le manaʻomia ma tulaga faʻaleagaina:

  • O le faʻaaogaina o le Tricor e tutusa lelei ma le folasia o meaola eletise e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le toto.
  • Ole vailaau e le tatau ona faʻapipiʻiina ma cyclosporins, aua e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaaogaina o le tino.
  • Faatasi ai ma le pulega tutusa a Tricor faatasi ai ma inhibitors o le HMG-CoA reductase, o loo i ai se avanoa e maua ai le rhabdomyolysis.
  • O faʻamatalaga o le sulfonylureas faʻatasi ai ma le vailaau faʻasaina o loʻo fesiligia e mafua ai le faateleina o le faʻatonuga o le hypoglycemic.
  • Tricor faʻaleleia le aafiaga o le acenocoumarol.

Faʻatonuga Faʻaleagaina ma Vaʻaia Faʻafitauli

O aʻafiaga e tupu i ni tulaga e le masani ai. E mafai ona latou foliga i le:

  • tiga i totonu o le vailaau o loʻo tutupu,
  • taʻavale
  • lauulu lauulu
  • vili
  • photophobia
  • le atinaʻeina o le tino pancreatitis,
  • feusuaiga
  • manava manava
  • afaina
  • faateleina le maualuga o le hemoglobin,
  • ulu matua
  • Hepatitis
  • vevelaembolism vevela,
  • faateleina i le concentrated urine,
  • sasaina i le tino,
  • vaivaiga maso
  • pulmonary embolism
  • maualuga maualuga toto toto,
  • urticaria.

Afai e te aʻafia i ia maʻi, pe afai e te masalomia le atinaʻeina o le itiiti ifo ma le tasi o faʻamaʻi o loʻo i luga, e tatau ona vave faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

E le o faamaumauina ni mataupu o le televave ma Tricor i maʻi. Afai o gasegase e tupu i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i luga o mea maualuga, taofi le ave o laupepa. E leai ni faʻamaʻi faʻapitoa e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o faʻamaoniga o le televave. I lenei tulaga, o togafitiga faʻapitoa e faia.

Maua avanoa tutusa

E le mafai i taimi uma ona togafitia le hyperlipidemia poo le hypercholesterolemia ma le fesoasoani a le fualaau faasaina Tricor. I ia tulaga, e mafai e le fomaʻi ona faʻamaonia nisi mea faʻapitoa mo le faʻamalosi. O le laulau e faʻaalia ai na o analogues taugofie o Tricor.

UlutalaFaʻamatala puupuu o le Fomaʻi
Laʻu FaʻalanuCapsules mo le tautala tautala. 1 capsule e aofia ai le 250 mg o le vailaau oona. E faʻaaogaina mo le le faapalepale i fuainumera, pe faʻaopoopoga i ai.
TuʻuCapsules, 250 mg faʻamalamabrate i le 1 pc. O le fualaau faasaina e fautuaina e faʻaaogaina i tikeri eseese o le mamafa o le hyperlipoproteinemia ma le le atoatoa o le togafitiga o meaʻai.
LipantilMaua i capsules. O le vailaau faʻasaina e aofia ai le 200 mg o le faʻatautaia. E faʻaaogaina e togafitia ai le hypercholesterolemia, hyperlipidemia, faʻapea foi le hypertriglyceridemia ma le le lelei o le meaʻai. O le tau talafeagai e tusa ma le 880 rubles.
LipicardCapsules o le 200 mg fenofibrate i le 1 pc. O le vailaʻau e faʻaaoga mo le maualuga o le cholesterol ma le hyperlipidemia o tikeri eseese o le mamafa. O loʻo faʻamatalaina mo le le atoatoa o metotia e le faʻaaogaina fualaau o togafitiga. E maua ai le maualuga o le malosi i le faʻatasi ma isi vailaʻau, poʻo le faʻamavae. O le lipicard ua faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase ma e mautinoa o loʻo aʻafia i tulaga lamatia.
FaʻamaoniaCapsules o le 100 mg o le eletise gaosi. E tusa ai ma le faʻaaogaina o lona aafiaga, o le vailaʻau e tutusa lelei lava ma le faʻafefe. O vailaʻau e talafeagai mo le faʻaaogaina faʻapitoa i le sclerosis, e pei foi o le siama o le diabetic retino- ma le angiopathy i se maʻi. O le faʻamaonia o loʻo faʻaaogaina lautele o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo isi faʻamaʻi faʻatasi ma le hyperlipidemia poo le faateleina o le cholesterol. O le tau e 515 ru.

E le o se lisi atoa o fualaau faasaina e mafai ona faʻatulaga nai lo Tricor. Ae ui i lea, o isi fualaau oona e tutusa ma le fualaau faasaina e na o le ATC code level 4. E le gata i lea, o se fuainumera tele o oloa tau vailaau mo togafitiga e tutusa lona aafiaga, ma e iai foi faailoga e tasi mo le faaaogaina, ae ui i lea, latou te le o manatu tonu e pei o Tricor.

E le tatau ona e filifilia se vailaau sui mo oe lava ia. E tusa lava pe afaina ai itu, o faailoga o le maualuga, e tatau ona e faafesootai lau fomaʻi. Naʻo ia o le a mafai ona ia filifilia se meafaigaluega aoga e mafai ona sui ai Tricor.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

O suʻega a tagata maʻi e uiga i Tricor eseese. Faʻafesoʻotaʻi e fomaʻi ni manatu fefiloi e uiga ile ave o lenei vailaʻau:

Vasily Fedorov, 68: "Na ou matauina muamua faafitauli o le soifua maloloina pe a amata ona ou vave maua le mamafa mai le lanumoana. Na ia liliu atu i se gastroenterologist-nutritionist, na ia faatonuina aʻu i se meaʻai fualaau aina. Na ia tumau pea mo se taimi umi lava, ae na le i mauaina ni taunuuga na faamoemoeina.

A o faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi, na ia maua se faʻamatalaga mo le auʻiliʻili i luga o le lipid profile. O le cholesterol na alu i le fua - 7.8 mmol. Na faatonuina e le fomai Tricor. Sa ou tago i le vailaau mo se taimi umi, ae na matauina le aafiaga ina ua mavae ni nai aso. Na faasolosolo lava, toe amata ona toe foʻi mai le mamafa i le masani, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga auʻiliʻiliga. Ma e leai ni aʻafiaga itu! Ou te fiafia i togafitiga. "

Elena Savelyeva, 48 tausaga le matua: "E maua loʻu maʻisuka, ua maua i le 20 tausaga talu ai. Talu mai lena taimi, o le cholesterol ua "osooso" i taimi uma. O loʻu finocrinologist na faatonuina Tricor capsules mo au. Ina ua uma le fua muamua, sa i ai se osofaiga o le nausea ma le ulu.

Sa ou oso i le aso lona lua e ave se isi piliki. Faafetai i le Atua Ou te lei matauina soo se "itu aafiaga". Na ia faʻamaeʻaina se faʻataʻitaʻiga atoatoa, ma faafetai tele i lana fomaʻi mo le faʻamatalaina o lenei vailaʻau ia te au. Ua ou fiafia i le togafitiga - ua faaitiitia le cholesterol, ua toe foi mai lipid levels i tulaga masani. "

Irina Slavina, o le lōia: "Ou te le faatonuina lenei vailaau i aʻu tagata gasegase e masani lava o isi fomaʻi. E masani lava, o tagata gasegase e faitio i le vomiting, gaioiga, vevela. O le mea moni, o nei uiga uma e taua, ae e le mafai ona e pupuni ou mata ia i latou.

O loʻu manatu: ao le i faia le fibrates, e tatau ona faatonu se togafitiga ma fuainumera i tagata gasegase. Le itiiti ifo, o laʻu togafiti lenei mo le togafitia o le hypercholesterolemia poʻo le hyperlipidemia i vaega eseese o tagata gasegase. "

Tricor o se fualaau lelei sili ona lelei e fesoasoani e maualalo le lipids toto ma cholesterol. O lona aafiaga ua iloiloina i le tele o atunuu o le lalolagi - Amerika, Europa, ma isi.

Ae, o le faʻamasinoina e le tele o iloiloga o maʻi e mafai ona maua i luga o le Initaneti, o le togafitiga e mamao mai i taimi uma "leai se ao". O le toʻatele o tagata latou te maua ni aʻafiaga matuia e le tatau ona faʻapupulaina mata tauaso. O le gasegase faifaipea e fesootaʻi ma le aveina o kapaila e manaʻomia ai le toe tosoina o le vailaʻau, poʻo lona suia i se isi falemaʻi. Ae o lenei faaiuga e faia faapitoa lava e se fomaʻi faapitoa.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

I fafo atu, o le vailaau oona o se laulau eleni, tuu i totonu o se atigi paepae ma le fuainumera "145" i le tasi itu ma le mataitusi "F" i le isi, afifi i totonu o se fasi pepa e sefulu pe sefulufa fasi. O paʻu o loʻo tuʻuina i pusa pepa i se aofaiga mai le tasi (mo le faʻaaogaina i fafo) i le tolusefulu (mo falemaʻi) iunite. O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo aofia ai iina.

O laulau taʻitasi e aofia ai:

  • o le vaega o loʻo galue malosi o le faʻaaogaina o microofized i se voluma e 145 miligrams,
  • vailaau faaopoopo, e aofia ai le sucrose, sodium lauryl sulfate, lactose monohydrate, crospovidone, microcrystalline cellulose, colloidal silicon dioxyide, hypromellose, leseate sodium, magnesium stearate,
  • o le atigi pito i fafo na faia i le polyvinyl alcohol, titanium dioxide, talc, lino kulini, xanthan gum.

Pharmacological properties ma pharmacokinetics

O le vailaʻau ua tuʻuina atu e faʻaititia ai le numera o lipoproteins maualalo ma maualalo, ao faateleina le maualuga o lipoproteins maualuga. E faaitiitia ai le aofaʻi o mea mamafa ma le itiiti o le lipoproteins o le maualalo, o le tele o ia mea e faʻaalia i tagata o loʻo i ai le lamatiaga o le ischemia o le muso o le fatu. O suʻesuʻega tau suʻesuʻega e faʻamaonia ai o le faʻamaonia ma le vave faʻamalosi e faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol maualuga, e aofia ai ma le faateleina o le maualuga o le triglycerides ma le i ai o le hyperlipoproteinemia maualuga.

Tricorr e fesoasoani e aveese le tendon ma palale paʻu.

O le faʻaaogaina o faʻamaoniga e faʻaalia foi mo tagata o loʻo mafatia i le lipid leaga ma le maualuga o le acic acid i totonu o le tino. O lenei mea e mafua mai i le faʻamalosia o le faʻamalosia o le uric acid, e mafua ai ona faʻaitiitia le aofai o le uric acid, e oʻo atu i le kuata .

O le faʻamaonia i le sauniuniga o loʻo i ai i foliga o ni vaega o se faʻasologa. O le vaeluaina, e fai ai le fenofibroic acid, o le afa o lona ola e itiiti ifo nai lo le aso - e tusa ma le luasefulu itula. Toeititi atoa, e tuua ai le tino i totonu o le ono aso. O le tele o le elemene galue i totonu o le toto e matauina pe a maea le lua, o le maualuga o le fa itula pe a uma ona faʻaaogaina. Faʻatasi ai ma togafitiga uumi, e tumau, e tusa lava pe o iai nisi o ona lava uiga o le gaioiga o le tino.

O le faʻaitiitia o le laʻitiiti o le mea galue malosi e mafai ai ona lelei le tagofia o fualaau faasaina, e tusa lava pe o afea na 'ai ai le tagata.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Tulaga maualuga o le paʻu poʻo le faʻaumatia o le myocardial (faʻapitoa).

O le i ai o faafitauli tau le soifua maloloina e pei o le tele o le tapulaa o le cholesterol, o faamai pipisi o toto toto ma le totoina o le cholesterol i luga ia i latou, faamai o le fatu fatu, maualuga maualuga o lipids poo lipoproteins i le toto.

Hypercholesterolemia ma hypertriglyceridemia ua vaeluaina pe fefiloi, pe a fai o le suiga i meaʻai, faʻalautele i le afi ma isi gaioiga e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau e le fesoasoani.

O le tau faasaga i le hyperlipoproteinemia, pe afai o le togafitiga o le maʻi maualalo e maua ai taunuuga lelei, ae leai se aafiaga i le hyperlipoproteinemia lava ia.

Contraindications

O lenei vailaau faʻasaina e matua faʻasaina, lea e faʻasaina ai lona faʻaaoga, ma le aiga. O le isi vaega e faʻatagaina e faʻaaogaina i lalo o le vaavaaiga faafomaʻi ma siakiina i taimi taʻitasi e nisi o suʻega.

Tricor e le mafai ona faʻamaonia pe afai o le tagata maʻi e:

  • hypersensitivity i le mea taua autu poʻo isi vaega,
  • foia le ate
  • soliga ogaoga o galuega tau fatuga,
  • tali le lelei o le tino ma le faaaogaina muamua o fibrates poo ketoprofen,
  • gallbladder faamaʻi.

O le fafagaina o le susu o se faʻasalaga malosi lea mo le faʻaaogaina o le faʻamaoni, talu ai e ulu atu i le susu o le tina i le tino pepe, lea e le taliaina.

Faʻaalia o le faʻamalositino i le faʻaaogaina o pinati (peanuts), soya poo o latou "aiga" - o le faavae mo le teenaina.

Afai o le aoga o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e sili atu nai lo le tulaga lamatia, o le mea lea i lalo o le vaavaaiga faifai pea a le fomaʻi, ua faatagaina e faʻasino atu i tagata gasegase ma le gaʻo ma le gaioiga o le galuega, faʻaleagaina lauroid function, tagata mafatia mai le ava malosi, tagata matutua, na tuʻufaʻatasia, i le taimi o togafitiga ma fualaau faʻatau e faʻaaogaina i le toto toto, fafine maʻitaga.

Tosiga ma le pulega

O le tagofia o vailaʻau e faigofie tele - tasi laulau i le aso i soo se taimi talafeagai mo le tagata maʻi. Pe o 'ai se tagata pe leai, e le afaina pe a aoga le fualaau faasaina. Ae o loʻo i ai fautuaga faapitoa: e le mafai ona e suatia ma fafagaina, ae e tatau ona e faʻaumatia uma i le tele o vai.

Ua mamanuina togafitiga e ave ai fualaau oona i se vaitaimi umi, e tusa ai ma le taumafataga na faatulagaina ao lei amataina.

Faʻaiʻuga

I le faʻaopopo atu i le faʻamaʻi ma le dermatological reactions, o Tricorr e tele ona aʻafiaga e le masani ona tupu, ae e tatau ona e iloa e uiga ia i latou. E mafai ona i ai le tiga i totonu o le manava, vomiting, hepatitis, pancreatitis, mumū i musele o le skeleton, myasthenia gravis, verombosis loloto loloto, faʻamalosia o le pulmonary, faʻaleagaina o feusuaiga, maʻi tigaina, ma nisi.

Afai ei ai ni faailoilo e mafai ona taʻu mai ai le hepatitis, e fautuaina e fai se suʻega toto ma faʻaaogaina le vailaʻau pe'ā faʻamaonia le siama.

Malosiaga e mafai. I lenei tulaga, o togafitiga faʻapitoa, ma nisi taimi lagolago, e fautuaina. E tatau ona manatuaina e leai se faʻamatalaga i luga o se vailaau maʻoti, ma o le faʻamaʻiina o le tino e leai se aoga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Talu ai o Tricor o se fualaau faasaina mo le taimi umi, e taua le iloa e uiga i ana fegalegaleaiga ma isi vailaʻau.

O le mea lea, faʻaleleia le aʻafiaga o fualaau oona e faʻaitiitia ai le totoina o le toto, e mafai ona faateleina ai le gafatia o le toto. Cyclosporine ma le faʻamaoni, ave i le taimi lava e tasi, e mafai ona mafua ai le le atoatoa o le galuega, ae o lenei aafiaga e mafai ona toe suia. I tulaga uma e lua, e manaʻomia le fomaʻi e suia le aofaʻiga o fualaau faʻasaina ma le siaki pea o suʻesuʻega o suʻesuʻega o toto talafeagai.

O le tuufaatasiga o le vavalalata ma le HMG-CoA reductase inhibitors, o isi fibrates e faateleina ai le lamatiaga o se aafiaga matuia i fiva musika. O la latou faʻasiga faʻatasi e mafai ona faia i ni mataupu tapulaa. O se faʻamatalaga mo ia e mafai ona avea o se soliga fefiloi ogaoga o le gaʻo gaʻo i le faʻatasi ai ma se faʻafitauli ogaoga o le cardiovascular, ona tuʻuina atu lea e le maua e le tagata maʻi se maʻi mamaʻi. O nei tagata maʻi e manaʻomia le faʻalogo atili, o le sini ia vave ona iloa le atinaʻeina o aʻafiaga leaga i luga o maso.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O paʻu o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa kesi mo le tolu tausaga mai le aso o le gaosiga. Laveʻa o le teuina - e oʻo i le 25 ° C. E tatau ona puipuia le matagi mai le la susulu ma le susu. O le faʻaaogāina o laumei na teuina mo se taimi umi i totonu o siama pipisi e le mafai ona faatagaina. E pei o isi vailaʻau, e le tatau ona maua e tamaiti.

A maeʻa le aso e muta ai, e le faʻaaogaina, aua e ono aafia ai le tino.

Faʻavanoa mai falemaʻi ma se faʻamaumauga.

Tuua Lau Faamatalaga