Cardiomagnyl Forte: faatonuga mo le faʻaaoga

Talu ai ona o le maualuga o le faʻamaʻi o fatufatuʻa cardiovascular, o le faʻaaogaina o Cardiomagnyl o loʻo iai i nisi tulaga taua. O le fualaau faasaina e fesoasoani i le fatu e pamu ai le toto, e aafia ai le faasinoupu o le viscosity ma taofia ai le fausia o platelets.

Cardiomagnyl ua faʻaalia e avea o se faʻamaʻi muamua i le i ai o nisi o mea le lelei, e aofia ai le oona ma le maʻisuka, ulaula ma le toto maualuga, faapea foi le matua, ma isi mea faapena. sa faia le taotoga vascular.

Faiga faʻapolopolo

O le gaioiga e maua ai le vailaau i le ituaiga o meaʻai e foliga mai o se fatu, lea e taʻu mai ai le mafuaaga o le fualaau faasaina. Ua tuu i totonu o fagu vali lanumoana o le 30 po o le 100 fasi vaega. O mea autu o fualaau faasaina o:

  • acetylsalicylic acid (aspirin),
  • magnesium hydroxide,
  • malo
  • talisa paʻu
  • magnesium

Aafiaga faʻamaloilo ma falemaʻi

Acetylsalicylic acid (ASA), o se vaega o Cardiomagnyl, ei ai auala eseese e tetee atu ai i le faaputuga o le platelet, e aofia ai le taofia o le enzyme COX-1. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau o se mea faʻapitoa, faʻafefeina ai le faʻaogaina o le inflammatory ma antipyretic. O le acid e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i le mucosa gastrointestinal; ua faaopoopo le magnesium hydroxide i le tuufaatasiga o Cardiomagnyl e faatutu ai.

O le pharmacokinetics o le fualaau faasaina ua saogalemu atoatoa mo le tino o le tagata.

O le toesea ma le afaina mai le gastrointestinal tract e vave ona tupu ma toetoe lava atoa. T1 / 2 ASA e 15 minute, ona o le suavai, e liua i le 100 pasene o le salicylic acid e leai se ola. O le faagasologa e faia i le plasma toto, gastrointestinal tract ma le ate.

T1 / 2 o le suauu salicylic ma sina tofo o Cardiomagnyl e tusa ma le 3 itula. Afai e tumu le faiga o le enzyme, o le tau o le faailo e faʻatupulaʻia tele.

Faatonuga: Faʻapefea ona ave Cardiomagnyl

Ina ia taofia le toe faʻafouina o pupuni o le toto ma le CVS o ituaiga eseese, e mafai ona faatonuina se fualaau masani o le 150 mg i le taimi muamua o le togafitiga, pe a mavae se taimi, faʻaititia le dose i le 75.

Faʻasaʻoina le Cardiomagnyl Faʻamalosi ma le vailaʻau sili ona lelei

Cardiomagnyl Forte fualaau o loʻo faʻatulagaina i se fuataga o le 1 papa / aso. oi latou e maua i le maʻi fatu fatu. O le muamua lenei masani, lea e mulimuli ane faʻaititia.

E faʻafefea ona inu?

O paluga e tatau ona fufulu i lalo i se ipu vai mama poʻo isi vai. E masani lava ona foloina atoa, i nisi o tulaga e nutimomoia pe vavaeina aʻo le i faaaogaina. E mafai ona e faʻatau.

Taimi o le aso mo le aveina o Cardiomagnyl

I faʻamatalaga a le kamupanī, o le ae le maua le tali i le fesili: o vailaʻau e tatau ona onā i le taeao, afiafi po o le po. E tatau i le fomaʻi ona ofoina atu se fautuaga. O le tele o taimi, o le fautuaga a le fomaʻi e faʻapitoa i le afiafi o le faʻaaogaina o vailaʻau. E tele mea e faʻaalia ai tasi le itula pe a maeʻa le taumafataga o le afiafi o le taimi sili lea e faʻaaoga ai fualaau faʻamaʻi toto.

Umi o le taimi e faʻaoga ai

Afai o le malosi o le maʻi fatu cardiovascular e maualuga, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻatulagaina mo se faiga masani. O le faʻamutaina e mafai ona aʻafia na o le i ai o nisi faʻasolega. O le tagata maʻi ma le fomaʻi e togafitia le maʻi e tatau ona mataʻituina le toto ma le totoina o le toto. O a latou tulaga taua o le a fesoasoani e fuafua le umi o fualaau.

Sei o tatou taumafai e pasi le suʻega ma saili pe o le a le tulaga o loʻo i ai lou loto.

Facebook Twitter VK

Faʻasologa o mea

Faatasi ai ma ituaiga eseese o maʻi fatu fatu, e masani lava ona faatonuina e fomai se fua faatatau o Cardiomagnyl i le amataga o le 150 mg. Afai e manaʻomia togafitiga i le tausiga o le tausiga, o le vailaʻau e vaeluaina. I le gasegase o le myocardial ma le angina pectoris mataʻutia, o le aso e tolu tolu pe a ma le 450 mg. Vaʻai se fomaʻi ma ave Cardiomagnyl ma le amataga o uluaʻi faailoga.

Contraindications

I nisi o tulaga, o le faʻamaʻi totoina o le toto ua solia mo le faʻaaoga. E mataituina lenei mea pe a gasegase o le cerebral ma isi tulaga ma le faʻalauteleina o le toto, e aofia ai mea na mafua ona o le le atoatoa i le tino o vitamini K, faʻamaʻi o le diathesis hemorrhagic ma le thrombocytopenia. Faʻaaoga le talafeagai o le fualaau faasaina Cardiomagnyl i tagata mamaʻi i le maʻamala bronchial. I le iai o le faʻavavevave o le faafitauli o le erosive-ulcerative ma le faʻaalia o le tafe toto i le gastrointestinal tract, e tatau ona vaʻavaʻai le vailaʻau mo le taimi nei.

E le tatau i le fomaʻi ona faatonuina Cardiomagnyl pe a fai o le maʻi e maua ai le glucose-6-phosphate dehydrogenase le atoatoa ma i mataupu o le CC O le a le lamatiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma aʻo susuina?

Afai e ulufale atu le sacila i le tino o se fafine maʻitaga i le muamua muamua o le tolu masina, o le faateleina o faafitauli i le atinaʻeina o le fetus. Afai e tupu lenei mea i le III piliona, e faʻatagaina le galuega. Aʻo le i setiina le taimi, ua tapunia le pule o le embryo, o se fua o le sili atu i le 300 mg / aso e mafua ai le toto. O le mea ofoofogia e matauina uma i le tina ma le tamaititi. E matua lamatia lava le tele o fualaau o fualaau faasaina, faʻaaoga latalata i le fanau mai. E mafai ona latou osofaʻi faʻapipiʻi tui.

Faʻatonuga Faʻatonu

O aʻafiaga ogaoga i le tele o faʻamatalaga faʻaalia o allergies. O le tele o taimi, o faitioga a le tagata e faitioina le urticaria poʻo le edema a Quincke. I nisi tulaga, e mafai ona faia ni gaioiga anaphylactic. O aʻafiaga e faʻaalia i le faʻaogaina o meaʻai e aofia ai:

Tulu toto i toto toto

  • o le manava (sili atu nai lo isi faʻaaliga),
  • vomiting ma le gaioiga
  • tiga ma le tiga tele o le mumū o le mucosa gastric ma le duodenum 12,
  • totoga i le gastrointestinal tract,
  • faateleina le gaoioiga o enzymes o le ate,
  • tui ma stomatitis,
  • faʻatau
  • esophagitis, ma isi.

O nisi taimi e faʻafefe ai le iniseti, e mataʻutia le faʻalavelave i totonu o le vaega o meaʻai. I totonu o le manava, o le tupuga o faʻaaliga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le bronchus. I le hematopoietic system, o le faʻalavelave i le foliga o le faateleina o le toto toto e mafai. O lenei itu itu e matauina tele lava. Le masani ai o le anemia. E oʻo lava i aʻafiaga e seasea tutupu e:

  • faaaliga o agranulocyto,
  • osofaʻiga o neutropenia
  • o le tagata gasegase ei ai le eosinophilia.

E ala i le puleaina o Cardiomagnyl i mataupu leaga, o le a le mafai ona tupu se aʻafiaga i le tino o le tino, lea e mafai ona aliali mai i foliga o le ulu tiga, susu, moe, ma le vevela. O le itu pito sili ona le lelei o le aʻafiaga e tatau ona mafaufauina o le tui o le intracerebral.

E faapefea ona fesootaʻi le fualaau faasaina ma isi vailaʻau

Cardiomagnyl faʻalauteleina le malosi o togafitiga o le anticoagulants, methotrexate, vailaʻau faʻasaina o meaola, acetazolamide, ma isi mea faapena. Ae peitai, o lona faʻaaogaina e aʻafia ai le aoga o furosemide ma inhibitors ACE.

Cardiomagnyl e iai se aafiaga leaga i le faʻaaogaina o vaega o le antacids ma le colestyramine. E le fautuaina le tuufaatasia o NSAIDs ma Cardiomagnyl. Cardiomagnyl faʻatasi ma Probenecid o se faʻafitauli, talu ai o loʻo i ai se faʻavaivaia o le togafitiga o togafitiga e lua.

Tusa fualaau faasaina: o le mea e sili atu

E tele analogues o Cardiomagnyl. E eseese uma i le ATC code ma i le tuufaatasiga o vaega ma le ituaiga o faʻamalolo. O se tasi e sili ona lauiloa ma latalata i le faiga o gaioiga e mafai ona iloa:

O le tele o analogues o Cardiomagnyl e eseese i le tau talafeagai (mai le 8 ru). Acekardol, Fazostabil, Tromboass e leai ni eseesega taua i le aoga o le talosaga, ona o le vaega autu o galuega o le ASA, ae o loo i ai lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fautuaina Acecardol e 'ai ao leʻi' ai, ma cardiomagnyl mulimuli. O lenei fualaau faasaina e ese mai le fualaau autu ma isi analogues i le leai o magnesium hydroxide puipuia le mucosa.


I Tromboass e leai foi se magnesium hydroxide, o le aʻafiaga leaga e faʻaititia e ala i le i ai o se membrane puipuia faapitoa e mafai ona fofoina i totonu o le pulupulu o le membrane puipuia. E tusa ai ma fomaʻi ma tagata gasegase, o Tromboass ma Phazostabil na tusia ni nai aʻafiaga.

Aspirin Cardio, na gaosia e Bayer AG, e le pei o Cardiomagnyl, o loʻo i ai foi se membrane e faʻamavae i totonu o le tui o le intestinal.

O suʻesuʻega faʻapitoa na fesoasoani e faʻatuina ai: Cardiomagnyl e sili atu le aoga nai lo faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina ma faʻaogaina ai le faʻamalosia o le faaputuga platelet.

E pei ona faʻatuina i totonu o se fale talavai, tulafono mo le teuina

O fualaau faasaina ma analogues e maua mai e falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa. E taua le pulea o le aso e muta ai. E tutusa ma le tolu tausaga. O le oloa faʻatau e tatau ona teuina i se vevela e oo i le 25 tikeri, aloese mai le susulu o le la.

aofaiga i le pusa - 30 pcs
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 75mg + 15.2mg No. 30 115.00 RUBAustria
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pr. 75 mg + 15.2 mg Numera 30) 121.00 RUBIapani
Evropharm RUcardiomagnyl 75 mg 30 faʻamau. 135.00 ete.Takeda GmbH
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pl 150 mg + 30.39 mg Numera 30) 187.00 RUBIapani
aofaiga i le pusa - 100 pcs
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 75mg + 15.2mg Numera 100 200.00 rubAustria
Pharmacy DialogCardiomagnyl (tab.pl./pl. 75 mg + 15.2 mg Numera 100) 202.00 RUBIapani
Evropharm RUcardiomagnyl 75 mg 100 faʻamau. 260.00 ete.Takeda Pharmaceuticals, LLC
Pharmacy DialogCardiomagnyl tablets 150mg + 30.39mg Numera 100 341.00 eteIapani

O faʻamatalaga e uiga i Cardiomagnyl i le lautele o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga i luga o le lalolagi e sili ona lelei, ae o loʻo i ai foi le tele o iloiloga le lelei e masani ona fesoʻotaʻi ma mea taʻitasi o tagata mamaʻi ma le mea sese. I iloiloga le lelei, o le tau maualuga o le fualaau faasaina ma le iai o le tele o itu itu e masani ona taʻua.

E mafai ona e tuʻuina atu ni iloiloga mai le sili ona lauiloa aloaʻia ma mai fesoʻotaʻiga lautele:

  • Sofya Ivakina, 35 tausaga. Mo se taimi umi na ia aveina Cardiomagnyl na faatonuina e se fomaʻi, ae na tau le maua i le tau. Na fautuaina e le fale talavai e suia i se taugofie atu o le trombo ass. Faatasi ai ma le manava e le toe faʻaleagaina faafitauli ma mo le tamaoaiga o le paketi.
  • Petr Tukin, 45 tausaga. Ou te aveina cardiomagnyl mo le silia ma le 3 tausaga i le po i le itula pe a uma le 'aiga o le afiafi. E matua fiafia i le taunuuga.
  • Vera Garina, 60 tausaga. O le Cardiomagnyl e faʻafefea ona fesootaʻi atu i sooga. Ou te le inu i se sauniuniga o le fatu, e le toe afaina oʻu sooga. Ou te amata, ou te le iloa po o fea e tuʻu ai aʻu lava ia.
  • Leon Izyumin, 55 tausaga. Faʻaaoga analogues ole taugofie. Ou te le fiafia i lo latou le lelei. O le taimi nei ou te na o Cardiomagnyl pepa. O le taunuuga e le mafai ona sili atu, e aofia ai le toto ma le kulukose toto.
  • Sasha Gulina, 48 tausaga. Afai o le tau o Cardiomagnyl o le a itiiti ifo, o le a fetaui lelei mea uma ia te aʻu. E lelei tele le vailaʻau. I luga o le fautuaga a se fomaʻi, na ou suia mai le laulau i aso taʻitasi i le afa o le laulau. E leai ni aʻafiaga leaga e matauina.
  • Anatoly Petrov, 67 tausaga. Ou te taliaina Cardiomagnyl mo ni nai tausaga. Ou te lagona le lelei, e aofia ai talu mai le amataga na ou faʻaaogaina Ginkgo biloba faʻatasi. I le sauniuniga lona lua, o loʻo i ai ni vaega faʻamalosia o puipui puipui.
  • Dina Anisimova, 55 tausaga. Faatasi ai ma loʻu manava manaia, o le fomai, e le o amanaia faafitauli, ua faatonuina Cardiomagnyl, o lea ua sili atu ai le faigata o le faafitauli. Na ou sui i Acecardol i le taimi, o lea ua matagofie mea uma. Ou te fautua atu i tagata uma o loʻo i ai ni faʻafitauli o le manava e sui i le tasi poʻo le isi pei o Cardiomagnyl, o loʻo i ai se atigi solu.

Fale faʻamaloilo

O le acetylsalicylic acid o se analgesic, anti-inflammatory and antipyretic ma antiplatelet agent. Faʻaleagaina meatotino e faʻatupulaʻia le taimi o le toto.

O le aʻafiaga autu o le vailaʻau o le faʻasaina lea o le fausiaina o prostaglandins ma le thromboxane. O le aʻafiaga o le faʻamalosi o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga lea e mafua mai i le inhibition o le enzyme o le cyclooxygenase. O le aʻafiaga o le inflammatory e fesootaʻi ma le faʻaitiitia o le toto na mafua ona o le faʻasaina o le PGE2 faʻasologa.

O le acetylsalicylic acid e le mafai ona taofia le fausiaina o prostaglandins G / H, o lona aafiaga i luga o platelets e umi atu nai lo le acetylsalicylic acid i totonu o le tino. O le aʻafiaga o le acetylsalicylic acid i le biosynthesis o le thromboxane i platelets ma le taimi o le toto toto e faʻaauau pea mo se taimi umi pe a maeʻa le togafitiga. O le gaioiga e muta pe a maeʻa ona faʻaalia mai ni platelet fou i le plasma toto.

O le salicylic acid (o le metabolite malosi o le acetylsalicylic acid) e iai lona aʻafiaga-inflammatory, ma e aʻafia ai foi i le respiration, faagasologa o le paleni-o-faavae ma le mucosa gastric. Salicylates e faaosofia ai le manava, e ala i le afaina ai le gaʻo ponaivi. O Salicylates ei ai sona aafiaga le mautonu i luga o le mucosa gastric e ala i le taofiofia o le vasodilator ma le cybetoprotective prostaglandins ma faateleina ai le ono lamatia o maʻi pipili.

Tuʻu A maeʻa ona ave le acetylsalicylic acid, e vave lava ona galo mai le vaega o meaʻai. A maeʻa le puleaina, o le absorption o le mea e leai se ionised o le acetylsalicylic acid e tupu i totonu o le manava ma le fatu. O le fua o le absorption e faaitiitia i le taumafaina o mea taumafa ma tagata mamaʻi i osofaiga o migraine, faʻapupulaina ai i latou o loʻo maua i le supperhydria poo i latou o loʻo maua le polysorbates poʻo le taʻavale. O le maualuga maualuga o le toto i le toto e maua i le 1-2 itula.

Tufatufaina. O le fusifusia o le acetylsalicylic acid i protein plasma o le 80-90%. O le tufatufaina atu o tagata matutua o le 170 ml / kg le mamafa o le tino. Faatasi ai ma le faateleina o le plasma concentrations, o nofoaga autu o puluvaga ua tumu, ma e mafua ai ona faateleina le tele o le tufatufaga. O le salicylates e tele ina fusifusia i masini plasma ma vave ona salalau i le tino atoa. Salicylates e pasi i susu susu ma e mafai ona sopoia le pa puipui.

Metabolism. Acetylsalicylic acid e faʻamalūlūina i le gasegase malosi - salicylic acid i le puipui o le manava. A maeʻaeʻa, o le acetylsalicylic acid e vave ona liua i le salicylic acid, ae e taatele i le plasma toto i totonu o le 20 minute talu ona uma le pulega.

Faaiuga O le salicylic acid e faʻafefiloi i le ate. O le mea lea, o le faʻatusatusaga o le faʻasalaga o le salicylate i le plasma o le toto e faʻateleina ai le faʻatusatusaina o fualaau oona. I le fua o le 325 mg o le acetylsalicylic acid, o le toesea e tupu i le auai o le kinetics kin reaction kinetics muamua. O le afa-ola e faʻaumatia ai le 2-3 itula. I le maualuga o le acetylsalicylic acid, o le afa-ola e faʻapupula i le 15-30 itula. O le salicylic acid e faʻateleina foʻi e le suia i le urine. O le gaioiga o le salicylic acid e faalagolago i le maualuga o le fua ma le urine pH. E tusa ma le 30% o le salicylic acid e faʻateleina i le vailaʻau peʻafai o le urine o le gaioiga o le alkaline, na o le 2% pe a faʻamaʻa. O le manava o fatugaʻo e mafua ona o le faagasologa o le filiga o mea uma, faʻamalositino gaosi o le renal tubules ma le faʻasolosolo o le resispoption.

Maʻi tigaina ma le faʻalaʻoloʻo maʻi fatu fatu.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina ma isi ituaiga o fegalegaleaiga

Contraindications mo le faʻaaogaina tutusa.

Meli. O le faʻaaogaina o le acetylsalicylic acid ma le methotrexate i vailaʻau o le 15 mg / vaiaso poʻo le sili atu e faʻapupulaina ai le faʻafitauli o le hematological o le methotrexate (faʻaitiitia o le tuʻufaʻatasiga o le methotrexate ma sui anti-inflammatory ma le sui o le methotrexate ma salicylates ona o pulu plasma).

ACE inhibitors. O inhibitors ACE e faʻatasi ma le maualuga o doses o le acetylsalicylic acid e mafua ai le faʻaitiitia o le filtration glomea ona o le faʻasaina o le vasodilatory effect of prostaglandins ma le faʻaitiitia o le aʻafiaga o le alofilima.

Acetazolamide. Masalo o le faateleina o le maualuga o le acetazolamide e mafai ona oo atu ai le suauu o le salicylate mai le plasma toto i totonu o le tino ma mafua ai le afaina o le acetazolamide (vaivai, le mautonu, moe, fenumiai, hyperchloremic acid metabolic acidosis) ma le afaina o le salicylates (vomiting, tachycardia, hyperpnea, fenumiai).

Probenecid, sulfinpyrazone. Pe a faʻaaogaina faʻasolosolo ma maualuga mea o le salicylates (> 500 mg), o le a faʻaitiitia le metabolism ma faʻaitiitia ai le faʻamalosi o le uric acid.

Faʻatasiga e faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

Meli. Pe a faʻaaogaina le acetylsalicylic acid ma le methotrexate i fua o le itiiti ifo i le 15 mg / vaiaso, e faʻaititia le faʻafitauli o le hematological o le methotrexate (faʻaitiitia le toe faʻaogaina o le methotrexate ma sui anti-inflammatory ma le faʻaaogaina o methotrexate ma salicylates ona o pulu plasma).

Clopidogrel, ticlopidine. O le faʻaaogaina o le clopidogrel ma le acetylsalicylic acid e iai sona aʻafiaga. O le faʻaaogaina faʻatasi o loʻo faʻatino ma le faʻaeteete, aua o lenei mea e faʻapupula ai le lamatia o le toto.

Anticoagulants (warfarin, fenprokumon). O le faaitiitia o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga e mafai ona tupu, e mafua ai ona i ai se aafiaga tuusao i le faaitiitia o le gaosi o le platelet (o se vailaau o le vitamini K) ma le faateleina o le lamatia o le toto.

Abciximab, drafiban, eptifibatide. E ono mafai ona taofia glycoprotein IIb / IIIa i latou i luga o platelets, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le aʻafia o le toto.

Heparin. O le faaitiitia o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga e mafai, e mafua ai ona i ai se aafiaga le tuusao i le faaitiitia o le gaosi o le platelet, lea e mafua ai ona faateleina le ono lamatia o le toto.

Afai e lua pe sili atu foi o mea o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻaaoga faatasi ma le acetylsalicylic acid, e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaogaina o le faʻateleina o le faʻaaogaina o le platelet ma, o le iʻuga, o le faateleina o diathesis hemorrhagic.

NSAIDs ma COX-2 inhibitors (celecoxib). O le sogasoga faʻatasi e faʻateleina ai le lamatiaga o le gastrointestinal upsets, ma e mafai ona oʻo atu ai i le toto gastrointestinal.

Ibuprofen. O le faʻaoga faʻaaogaina o le ibuprofen e faʻalavelaveina ai le tuufaatasiga o le platelets ona o le gaioiga o le acetylsalicylic acid. Togafitiga ma le ibuprofen i tagata gasegase e iai le tele o aʻafiaga o le aafia i le polokalame cardiovascular e mafai ona faʻatapulaʻaina ai le faʻaleagaina o le acetylsalicylic acid.

Tagata faʻamaʻi e maua le acetylsalicylic acid i lea aso ma lea aso e puipuia ai le maʻi cardiovascular ma le ave o le ibuprofen mai lea taimi i lea taimi e tatau ona ave le acetylsalicylic acid i le 2:00 ao le i aveina le ibuprofen.

Furosemide. O le faʻasaina o le faʻamaʻi vavalalata faʻamaʻi o le furosemide e ono mafai, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le aʻafiaga o le furosemide.

Quinidine. O se faʻaopoopoga o aʻafiaga i luga o platelets e mafai, lea e mafua ai le faateleina i le umi o le toto.

Spironolactone. O se suiga lelei o le renin e mafai, lea e mafua ai le faaitiitia o le aoga o le spironolactone.

Faʻailoga faʻamaonia o le rerotake lerotonin. O le sogasoga faʻatasi e faʻateleina ai le lamatiaga o le gastrointestinal upsets, ma e mafai ona oʻo atu ai i le toto gastrointestinal.

Valproate Faʻatasi le faʻaaogaina ma le valproate, o le acetylsalicylic acid e aveesea mai lona fesootaʻiga ma masini plasma, faʻateleina le faʻamaʻi o le mea mulimuli (inhibition of the central central nervous system, gastrointestinal tract).

Glucocorticosteroids (e le aofia ai le hydrocortisone, lea e faʻaaogaina mo togafitiga toe suia mo le faʻamaʻi o Addison) faʻaitiitia le maualuga o le salicylates i totonu o le toto ma faʻaititia ai le faʻalavelave o le faʻasoasoa pe a uma togafitiga.

Antidiabetic drugs. O le faʻaaogaina faʻatasi o le acetylsalicylic acid ma vidiabetic drugs e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le hypoglycemia.

Anetusi. O le siʻitia o le faʻamalologa ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le tino (ona o le faateleina o le pH o le urine) e mafai, lea e mafua ai ona faaitiitia le aafiaga o le acetylsalicylic acid.

O le tui tuilati. Faʻaopoopoina le faʻafitauli o le Co-administration i le faʻafitauli o Reye.

Ginkgo biloba. O le faʻaaogaina faʻatasi ma le ginkgo biloba e puipuia ai le faaputuga o le platelet, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le aʻafia o le toto.

Digoxin. I le faʻaaogaina faʻatasi ma le digoxin, o le maualuga o le mea mulimuli i le plasma toto e faʻaleleia ona o le faʻaitiitia o le faʻasalaga tele.

Alu e fesoasoani i le faʻaleagaina o le membrane mucous o le gastrointestinal tract ma faʻateleina le toto toto ona o le synergism o le acetylsalicylic acid ma le ava malosi.

Talosaga faʻaoga

Cardiomagnyl Forte ua faʻaaoga ma le faʻaeteete i tulaga nei:

  • hypersensitivity i analgesic, anti-inflammatory, anti-rheumatic drugs, faapea foi i le i ai o allergies i isi mea,
  • gasegase o le gastrointestinal, e aofia ai se talaʻaga o maʻi tumau faʻapipiʻi pepise poʻo se talaʻaga o le gasegase o le gastrointestinal
  • faʻaoga tutusa o vailaʻau oona,
  • i maʻi e le atoatoa le gaioiga po o gasegase e le atoatoa le gasegase o le cardiovascular (e pei o le fomaʻi vascular vascle, o le fatu o le fatu gasegase, hypovolemia, taotoga tele, sepsis, poo le gasegase ogaoga), talu ai o le acetylsalicylic acid e mafai foi ona faʻaititia ai le tulaga o le le atoatoa o le tino ma le gaʻo ,
  • i tagata mamaʻi i le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency, o le acetylsalicylic acid e mafai ona mafua ai le hemolysis poʻo le hemolytic anaemia. Aemaise lava pe ai ai ni mea e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le siama, mo se faataitaiga, maualuga tulaga o le fualaau faasaina, fiva po o maʻi tuga,
  • gaioiga o le ate.

E mafai e le Ibuprofen ona faaitiitia le aʻafiaga o le acetylsalicylic acid i luga o le faaputuga platelet. I le tulaga o le faʻaaogaina o Cardiomagnyl Forte, e tatau i le tagata maʻi ona faʻatalanoa se fomaʻi aʻo leʻi avea le ibuprofen o se mea faʻapitoa.

Acetylsalicylic acid e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o le bronchospasm poo le osofaia o le maʻamala bronchial poʻo isi faʻasologa o le hypersensitivity. O aʻafiaga o aʻafiaga e aofia ai le tala faasolopito o le fomaʻi, vavalavavavevave, palatini poʻo le gasegase faaumiumi, faʻamaʻi o le tino (faʻataʻitaʻiga, vevela o le paʻu, leʻi, urticaria) i isi mea i le talafaasolopito.

E ala i le aʻafiaga o le acetylsalicylic acid i luga o le faaputuga platelet, lea e tumau pea mo ni nai aso talu ona maeʻa le puleaina, o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina o le acetylsalicylic acid e mafai ona faateleina ai le faʻavaveina o le toto i le taimi o taotoga (e aofia ai vailaau laiti, e pei o le toso nifo).

Faatasi ai ma ni togi laiti o le acetylsalicylic acid, e mafai ona faaititia le excretion o le uric acid. O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i se osofaʻiga o le gout i tagata gasegase faʻafitauli.

Aua le faʻaaogaina fualaau oona e maua ai le acetylsalicylic acid mo tamaiti ma tamaiti talavou e maua ai le faʻafitauli o vailaʻau faʻamaʻi (ARVI), lea o loʻo faʻatasi pe leai foi ma se faʻalauteleina o le vevela o le tino, e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi. Mo nisi faʻamaʻi vailaʻau, aemaise le influenza A, le influenza B ma le chickenpox, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiina ae o le syndrome o Reye, o se maʻi e seāseā ae lamatia ai le ola lea e manaʻomia ai togafitiga vave faʻapitoa. E mafai ona faateleina le tulaga lamatia pe afai o le acetylsalicylic acid e faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻasaʻo, ae o se mafutaga mafana e leʻi faamaonia i lenei mataupu. Afai o nei tuutuuga eo faatasi ma le fesuisuiaʻi tumau, atonu o se faʻaaliga o le syndrome o Reye.

Faaaoga i le taimi o le maitaga poʻo le lactation

O le taofiofia o le tapuaiga prostaglandin e mafai ona afaina ai le maʻitaga ma / poʻo le fetal / intrauterine development. E maua suʻesuʻega o le epidemiology e faʻaalia ai le lamatiaga o le le mautonu ma le faaletonu o le fetal pe'ā maeʻa le faʻaaogaina o le initaneti o le prostaglandin i le amataga o le maʻitaga. O le lamatiaga e faʻalagolago i le faʻaopoopoga o le fua ma le umi ole togafitiga. E tusa ai ma faʻamatalaga avanoa, o le sootaga i le va o le ave o le acetylsalicylic acid ma le faateleina o le aʻafiaga o le faʻailogaina e leʻi faʻamaonia.

O faʻamatalaga e maua i le epidemiological e uiga i le faʻaleagaina o maʻi, e le ogatasi, ae ui i lea, e le mafai ona faʻalavelaveina le gastroschisis i le faʻaaogaina o le acetylsalicylic acid. O taunuʻuga o se suʻesuʻega faʻapitoa o le aafiaga i le vave maʻitaga (1-4 masina) faʻatasi ai ma le auai o le tusa ma le 14800 ulugalii tamaʻitaʻi-tamaititi e le o faʻaalia soʻo se fesootaʻiga ma se faʻaopoopoga o le faʻaleagaina.

O suʻesuʻega a manu e faʻaalia ai le faʻasaina o le gaosia.

I le taimi o le I ma le II masina o le maitaga, o sauniuniga e aofia ai le acetylsalicylic acid e le tatau ona faʻatulagaina e aunoa ma se faʻamalositino manino. I fafine ua masalomia ua maitaga pe o le taimi muamua ma le lona lua o le maitaga, o le fualaau o vailaau oona e aofia ai acetylsalicylic acid e tatau ona maualalo, ma o le umi o togafitiga e tatau ona puupuu pe a mafai.

I le III masina lona tolu o le maitaga, o inhibitors uma o le talitane talitane e mafai ona aʻafia le fetus e pei ona taua i lalo:

  • afaina o le cardiopulmonary (faatasi ai ma le tapunia vave o le ductus arteriosus ma le maualuga o le toto)
  • o le gaioiga o le tino ma le gasegase mulimuli ane o le atinaʻeina o le le atoatoa male oligohydroamniosis,

E mafai ona aʻafia le iniseti o le Prostaglandin i se tamaitai ma se tamaititi i le faaiuga o le maʻitaga e pei ona taua i lalo:

  • o le avanoa e faʻalalōlō ai le taimi o le toto, o se aʻafiaga e mafai ona tupu e tusa lava pe maualalo laʻasaga
  • le faʻasaina o le vavaeina o vavae, lea e mafai ona mafua ai le tuai po o le faateleina i le umi o le galue.

E ui lava i lea, o le acetylsalicylic acid o loʻo faʻasaina i le lona tolu o masina o le maʻitaga.

Salicylates ma o latou metabolites e pasi i le susu susu i ni vaega laiti.

Talu ai e leai ni aʻafiaga o le fualaau faasaina i luga o le tamaititi na maua ina ua maeʻa ona faia e fafine i le taimi o le lactation, e masani lava e le tatau ona faalavelaveina le fafagaina o susu. Ae ui i lea, i tulaga o le faʻaaoga masani poʻo le faʻaaogaina o le maualuga o le susu, e tatau ona faʻagata i le amataga.

Le malosi e faʻaosofia ai le tali o le tali pe a ave isi masini.E le afaina.

Tosiga ma le pulega

O le maualuga ole tagata matutua fautuaina e 150 mg (1 le papa) i le aso.

Ua faʻamalo uma le laulau, faʻapalapala i le vai pe a manaʻomia. Ina ia mautinoa le vave ona faʻaaogāina, e mafai ona fufulu pe faʻapalapala le laulau ile vai.

Galuega gaʻo maʻi. Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina i tagata gasegase ma le gase o le ate. E mafai ona manaʻomia le fetuʻutuʻunaiga i tagata gasegase e maua ai le gaʻo galuega.

Faʻasalaga le toe galue. Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi i le faaletonu o le le atoatoa (fua o le filtuls

E tusa ai ma faʻamatalaga (silasila i le vaega " Tosiga ma le pulega ») Aua le faʻaaoga Cardiomagnyl Malolosi i tamaiti.

O le faʻaaogaina o le acetylsalicylic acid i tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga le matua e mafai ona mafua ai aʻafiaga ogaoga (e aofia ai le Reye's syndrome, o le tasi o ona faailoga o le faʻaleagaina pea).

Faʻasalaga

Togiaso

Toto matautia. Tagata matutua 300 mg / kg mamafa o le tino.

E mafai ona natia faʻamaʻi taimi faʻamaʻi, aua o ona faailoga ma faailoga e le mautonu. O le gasegase masani o le inupia e mafua mai i le salicylate, poo le salicylism e tupu, e fai ma tulafono, pe a uma ona faia soo se tui.

O faʻafitauli o le faʻamaʻaloga masani oona (o le taunuuga o le faʻaloloaina o le faʻaaogaina o mea maualuga o fualaau faasaina) o le vevela, le logonoa, faateleina le vevela, fiva, faʻavavevave le manava, gasegase, palalosis respiratory, metosolic acidosis, sohargy, faʻavalavalaina o le tino, tiga o le loto, le mautonu, gasea ma le vomiting.

O le tele o le inisua e molimauina e se suiga aloaia i le paleni-faavae, lea e ono eseese e faalagolago i le matua ma le matuia o le inupia. O lona faʻaalia faifaipea i tamaiti o le gasegase oona. O le mamafa o le tulaga e le mafai ona fuafuaina i luga o le faavae o le maualuga o le salicyoa i le plasma toto. E mafai ona faʻagesegese le aveʻesea o le acetylsalicylic acid ona o le tuai ona tuʻuina atu, o le faʻatulagaina o le calcula i le manava, poʻo le taimi e faia ai le sauniuniga i le faʻaogaina o mea e gaosia i totonu o fale.

Faailoga o le ogaoga ma le matuia oona (ona o le maualuga): hypoglycemia (aemaise lava i tamaiti), encephalopathy, coma, hypotension, edema pulmonary, faʻavevesi, coagulopathy, edema cerebral, faʻavevesi o le fatu.

O se faʻamatalaga sili atu ona aʻafia i aʻafiaga o loʻo mataʻituina i tagata mamaʻi e masani ona faʻasolosolo pe faʻaaogaina fualaau faasaina, faʻapea foʻi ma tagata matutua poʻo tamaiti.

Togafitiga.I le tulaga o le gasegase maualuga, faʻaaogaina gaʻo ma le faʻaaogaina o le malala ua faʻaaoga. Afai e te masalomia se fualaau maualuga e sili atu i le 120 mg / kg le mamafa o le tino, faʻaaoga le afi faʻaaogaina faʻaauau.

E tatau ona fuaina le maualuga o le salicylate kulimi i le 2:00 i le maea ai ona togafitia, seia oʻo ina faʻaitiitia le maualuga o le salicylate ma maua ai le paleni o le acid-base.

Taimi ole gaʻolaʻau ma / poʻo le MNI (International Index Normal Index) e tatau ona siakiina, aemaise lava pe a masalomia le toto.

E tatau ona toe faʻafoʻi le paleni o le vai ma eletise. O auala aoga mo le aveesea o le salicylate mai le plasma o le toto, o diures alcaline ma le toto. E tatau ona faʻaaogaina le siama i le tulaga o le soona inu, aua o lenei auala e vave faʻavaveina ai le excretion o le salicylates ma toe faʻaleleia ai le faʻamalolo-faavae ma paleni masima.

E ala mai i faʻafitauli faʻapitoa o pathophysiological o le faʻamalolo oona, o faʻaaliga ma faʻataʻitaʻiga / faʻataʻitaʻiga e mafai ona aofia ai:

Faʻaaliga ma Tino

fua o suʻega

togafitiga

Faʻaleaga poʻo le soona inu

Faʻasalaga faʻamamaina, faʻafoʻiina pea o le carbon carbon, faʻamalosia le dipsis alkaline

Tachypnea, faʻamaʻi pipisi, palakala respiratory

Faʻafoʻisia o le eletise eletise ma le paleni-faavae

Hyperhidrosis (soona vevela)

Faʻasalaga poʻo le ogaoga o le soona inu

O le faʻamamaina o le suamalie, faʻafoʻiina pea o le carbon, faʻasolosolo alia, ma le totogia i mataupu ogaoga

Malosiaga respiratory alkalosis ma le faʻamaonia o le gasegase gasegase

Faʻafoʻisia o le eletise eletise ma le paleni-faavae

Faʻafoʻisia o le eletise eletise ma le paleni-faavae

O le manava o le tino: gasegase tele, e le o le cardiogenic pulmonary edema, faʻailoga o le respiratory, asphyxia

Cardiovascular: dysarrhythmias, faʻasalaga faʻapitoa, le atoatoa o le cardiovascular

Mo se faʻataʻitaʻiga, suiga i le toto maualuga, ECG

Le maua o le suavai ma le eletise faamalolo, oliguria, le toe gaogao

Mo se faʻataʻitaʻiga, hypokalemia, hypernatremia, hyponatremia, suiga i galuega fai fatuga

Faʻafoʻisia o le eletise eletise ma le paleni-faavae

Faʻaleagaina o le glucose metabolism, ketoacidosis

Hyperglycemia, hypoglycemia (aemaise i tamaiti). Siʻitia le maualuga o le ketone

Tina, le tutuli

Gastrointinalinal: GI totoga

Hematologic: faʻasaina papalate, coagulopathy

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopoga PT, hypoprotrombinemia

Neurologiga: incephalopathy oona ma le fatugalemu o le atuatuvale o le tino i le faʻaalia o faʻaaliga e pei o le faʻanoanoa, fenumiai, vaʻa, ma le faoa faamalosi.

Samoa International Nonproprietary Name

O le INN o lenei vailaʻau o le Acetylsalicylic acid + Magnesium hydroxide.

Cardiomagnyl Forte o se vailaʻau tuʻufaʻatasia mai le vaega o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory o loʻo i ai le faʻaaogaina o le antiplatelet.

Taʻiala mo le faʻasologa o vailaʻau faʻapitoa ma vailaʻau faʻasaina: B01AC30.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaau faʻasaina e maua i foliga o papaʻe paʻepaʻe. E agavaʻa ma lamatia i le tasi lima.

O le tuufaatasiga o maʻalaʻau e aofia ai vailaau gaosi:

  • 150 mg acetylsalicylic acid
  • 30.39 mg o le magnesium hydroxide.

O le malologa e sili atu ona afaina:

  • suauu maso
  • microcrystalline cellulose,
  • magnesium stearate,
  • pateta pateta
  • hypelloli,
  • propylene glycol (macrogol),
  • talisa paʻu.

O le vailaau faʻasaina e maua i foliga o papaʻe paʻepaʻe. E agavaʻa ma lamatia i le tasi lima.

Faʻataʻitaʻiga

Acetylsalicylic acid ei ai aafiaga o NSAID uma, e pei o:

  1. Faʻasalaga.
  2. Aneti-inflammatory.
  3. Faʻauʻau faʻamaʻi.
  4. Antipyretic.

O le aʻafiaga autu o lenei vailaau o le faʻaitiitia o le faaputuga o le platelet (gluing), lea e tau atu i le toto toto.

O le faiga o le gaioiga o le acetylsalicylic acid o le taofia lea o le gaosiga o le enzyme o le cyclooxygenase. O se taunuuga, o le faʻasalalauga o le thromboxane i platelets ua faʻalavelaveina. O lenei vailaʻau e faʻapenaina ai foʻi faʻafitauli o le manava ma le gaʻo o le ponaivi.

Acetylsalicylic acid ei ai sona aafiaga le lelei i le mucosa gastric. O le magnesium hydroxide e fesoasoani e puipuia ai le gastrointestinal upsets. O le masnesium e faaopoopo i lenei sauniuniga ona o ona uiga faʻatagata (o le tuueseeseina o le suka o le hydrochloric ma le teuina o puipui o le manava ma se membrane puipuia).

Pharmacokinetics

O le acetylsalicylic acid e maualuga lona fua faatatau. A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave ona gauai i le manava ma oʻo atu i le maualuga o le plasma concentration pe a uma le 1-2 itula. Pe a ave le vailaʻau faʻatasi ma meaai, o le a faʻagesegese ona faʻaitiitia. O le bioavailability of this acid is 80-90%. E lelei tufatufaina i le tino atoa, pasi i susu o susu ma pasi atu ile placenta.

O le uluai metabolism e tupu i totonu o le manava.

O le uluai metabolism e tupu i totonu o le manava. I lenei tulaga, ua faia ai salicylates. O isi gaioiga e mafai ona faia i le ate. O le salicylates e faʻamalosi e gaʻo e le suia.

O le magnesium hydroxide ei ai le fua maualalo maualalo ma maualalo le bioavailability (25-30%). E pasi i le susu o susu i ni mea laiti ma pasi le auala mai le pa puipui. O le masnesium e alu ese mai le tino e masani lava i feces.

O le a le mea mo?

O vailaau faʻasaʻo ua faʻamaonia mo maʻi nei:

  1. Maʻi gasegase o le fatu ma maʻi tumau (maʻi fatu fatu).
  2. E le faʻaaogaina angina pectoris.
  3. Thrombosis.


O vailaau ua faatonuina mo maʻi fatu fatu.
O vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina mo le angina le toʻa.
O vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo le thrombosis.

O le vailaʻau e masani ona faʻaaogaina e puipuia ai le thromboembolism (pe a uma le taotoga), faʻalavelave le fatu, faʻaleagaina o le myocardial, ma le faʻalavelave cerebrovascular. O maʻi e maua i le maʻisuka, toto maualuga, hyperlipidemia, faʻapea foi ma tagata e ulaula pe a uma le 50 tausaga le matutua, e manaʻomia se puipuiga faapena.

Faʻafefea ona ave Cardiomagnyl Forte?

O le vailaau e ave faʻatalanoa ma sina vai laitiiti. E mafai ona vaevaeina le papa i ni vaega se lua (faatasi ai ma le fesoasoani o tulaga lamatia) pe nutimomoia foi mo le vave o le absorption.

Ina ia faʻamalieina se faʻamaʻi tele o maʻi fatu fatu, 1 le papalama i le aso (150 mg o le acetylsalicylic acid) o loʻo faʻatulagaina. Ole fua ole fua muamua. Ona faaitiitia lea i le 2 taimi.

A maeʻa le taotoga vascular, 75 mg (afa-papa) poʻo le 150 mg e ave i le faitalia a le fomaʻi.

Mo le puipuia o faʻamaʻi fatu cardiovascular (myocardial infarction, thrombosis) ave le afa-laulau i le aso.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka ei ai le maualuga o le lamatia o le faateleina o le viscosity o le toto ma le atinaʻeina o le thrombosis. Mo le faʻamoemoe o le puipuia, o le afa o laulau e faʻataʻitaʻiina i le aso.

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka ei ai le maualuga o le lamatia o le faateleina o le viscosity o le toto ma le atinaʻeina o le thrombosis. Mo le faʻamoemoe o le puipuia, o le afa o laulau e faʻataʻitaʻiina i le aso.

Hematopoietic organs

O loʻo iai le lamatiaga o le atinaʻeina o le tino o le tino:

  • anaemia
  • thrombocytopenia
  • neutropenia
  • agranulocytosis,
  • eosinophilia.


Mai le tagofia o fualaau faasaina, o se itu e pei o le esophagitis e mafai ona tupu.
O le aʻafiaga o aʻafiaga e pei o le gaioiga ma le viliina e mafai ona tupu mai le tagofia o fualaau faasaina.
Mai le tagofia o fualaau faasaina, o se itu e mafai ona tupu e pei o se bronchospasm.
Mai le tagofia o fualaau faasaina, o se itu e pei o le manava manaia e mafai ona tupu.
Mai le tagofia o fualaau faasaina, o se itu e pei o stomatitis e mafai ona tupu.
O se itu e pei o le eosinophilia e mafai ona tupu mai le tagofia o fualaau faasaina.
Mai le tagofia o fualaau faasaina, o se itu e pei o le urticaria e mafai ona tupu.





O nisi taimi e faʻaalia ai le maʻi e pei o le:

  • Quincke le edema,
  • vevela paʻu
  • urticaria
  • vaʻaia o le bronchi.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

Ua faʻamaonia le vailaʻau mo le faʻaaogaina i le lona lua o masina o le maitaga i luga o le fautuaga a se tagata poto faapitoa. E mafai e le fomaʻi ona faʻamaonia lenei vailaʻau pe a sili atu le manuia i le tina nai lo le lamatiaga ile fetus.

I le uluaʻi masina o le maitaga, Cardiomagnyl e mafai ona faʻaleagaina ai le faaletonu o le fetal. E matua faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le 3rd pilime. E taofia ai le galue ma faateleina ai le lamatia o le toto ile tina ma le tamaitiiti.

Salicylates e pasi i susu o susu i ni vaega laiti. I le taimi o le susu, e ave togafitiga ma le lapataiga (e faʻatagaina se tasi pe a manaʻomia). O le umi o le faʻaaogaina o fualaau aina e mafai ona faaleagaina ai le tamaititi.

Talosaga mo galuega le atoatoa

Talu ai ona o le manava o le salicylates e faia e fatugaʻo, i le i ai o le le atoatoa, o le vailaau e tatau ona ave ma le lapataiga. Faʻataunuʻu ogaoga o fatuga, e mafai e le fomaʻi ona faʻatagaina le tagofia o lenei fualaau.

Talu ai ona o le manava o le salicylates e faia e fatugaʻo, i le i ai o le le atoatoa, o le vailaau e tatau ona ave ma le lapataiga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O lenei vailaʻau e le fautuaina mo le faʻaaogaina faʻatasi ma isi NSAID. O lenei fesoʻotaʻiga e taʻitaʻia ai le faʻatupulaia o gaioiga o fualaau faasaina ma faʻalauteleina itu.

Cardiomagnyl foi faʻaleleia atili le gaioiga:

  • vailaau oona
  • Acetazolamide
  • Meli
  • hypoglycemic agents.

E i ai le faaitiitia o le gaioiga o togafitiga e pei ole Furosemide ma Spironolactone. Faatasi ai ma le pulega tutusa ma Colestiramine ma fesoasoani, o le fua faatatau o le absorption o Cardiomagnyl ua faaitiitia. O le faʻaitiitia o le aoga e tupu foi pe a faʻapipiʻiina ma le probenecid.

Ava malosi

O le inuina o le ava i le togafitiga e faasaina. O le ava malosi e faʻaleleia ai le malosi o aʻafiaga o papa i luga o le mucosa gastrointestinal. O lenei mea e faʻapupula ai le lamatiaga o aʻafiaga i itu

O fualaau lauiloa faʻatasi ma le tutusa o aʻafiaga o Aspirin Cardio, Thrombital, Acekardol, Magnikor, Thrombo-Ass.

Cardiomagnyl | faatonuga mo le faʻaaogaina Aspirin Cardio faatonuga Thrombital Fautuaga faʻasolosolo aʻoaʻoga Thrombo ACC

Cardiomagnyl Fort iloilo

Igor, 43 tausaga, Krasnoyarsk.

Sa ou galue o se cardiologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te faatonu cardiomagnylum i le tele o tagata gasegase. E televave lona aʻafiaga, ei ai lona tau taugofie ma se numera itiiti o aʻafiaga o itu. O le vailaʻau e taua tele mo le puipuia o le fatu fatu ma le maʻi fatu fatu.

Alexandra, 35 tausaga, Vladimir.

Ou te fautuaina lenei fualaau faasaina i tagata gasegase ina ua mavae le 40 tausaga mo le puipuia o maʻi maʻi o le cardiovascular system. O tagata gasegase e faʻafeiloaʻi lelei. I laʻu aga masani, ou te leʻi matauina soʻo se itu. Ae ou te fautua atu ia te oe e aua nei e aveina oe lava ma le le pulea.

Victor, 46 tausaga, Zheleznogorsk.

Cardiomagnyl e faigofie ona faʻaoga, taugofie ma saogalemu. Ou te fautuaina le fualaau mo tagata gasegase e maua i le fatu fatu o le fatu, cerebral arteriosclerosis, veins varicose ma le thromboembolism. E masani ona ou faatonuina mo faamoemoega puipuia.

Anastasia, 58 tausaga, Ryazan.

Ou te aveina pea nei fualaau pe a maeʻa se fatu fatu i luga o le fautuaga a se fomaʻi. O le fualaau faasaina e lelei le faʻafefe, leai ni aʻafiaga. Mai le amataga o le taligalu na vave ona ou lagona le lelei.

Daria, 36 tausaga, St. Petersburg.

Ou te inu i lenei vailaau e pei ona faatonuina e se fomaʻi mo togafitiga o veins varicose. O le vailaʻau e faʻafefeina ai le toto ma puipuia ai pupuni toto. Sa i ai oʻu tiga, mamafa mamafa ma le gaogao i le po. Fofo lelei!

Gregory, 47 tausaga, Moscow.

Sa i ai loʻu fatu fatu 2 tausaga talu ai. O lenei ua ou ave nei fualaau mo le puipuiga. E lelei lona lagona ma e leai sona aʻafiaga. Na ou aveesea foi le masani o le ulu tiga.

Tuua Lau Faamatalaga