O le vailaau faʻasaina Arthromax: faatonuga mo le faʻaoga

Arthromax o loʻo maua i le pepa faʻapipiʻi (10 capsules i luga o le paʻu, i totonu o le pusa cardboard 1, 3, 6 poʻo le 9 pepa).

O le tuufaatasiga o le 1 capsule e aofia ai:

  • mea galue: glucosamine hydrochloride - 600 mg, acid ascorbic - 25.2 mg,
  • vaega o ausilali: glycerol faʻamoemoe, lactose, fesuiaiga o le maso, maso o sana.

Fale faʻamaloilo

Glucosamine hydrochloride e faasino i le glucosamine aminosaccharides ma o se tasi o vaega taua o le tino. O se mea e fai mo le gaosia o le vai hyaluronic i le synovial fluid, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o proteoglycans o loʻo aofia ai i totonu o cartilage. O le vailaau faʻamaʻi e faʻafefea ai le glucosamine e le atoatoa ma e iai se mea e sili ona lelei, e faʻamalosia ai le gaosia o le hyaluronic acid ma proteoglycans i le synovial fluid. O Arthromax foi e faʻaleleia ai le gaogao o le paʻu faʻatasi ma le faiga o le enzymatic i totonu o sela o le fusi o le cartila ma le synovial membrane.

Pharmacodynamics

O le aafiaga anti-inflammatory o le vaega galue o Arthromax e mafua mai i le le puipuia o le tuufaatasiga o le superoxide radicals e macrophages, faapea foi ma le taofia o faiga e fesootai ma le gaoioiga o enzymes lysosomal. O fualaau faasaina e maua ai le sulusima i le taimi o le gaosiga o le chondroitinsulfuric acid, e mafua ai le faaputuputu masani o le calcium i le ponaivi mea. Arthromax faʻagesegeseina le atinaʻeina o faiga o le degenerative, faʻaitiitia le mamafa o le tiga i totonu o sooga ma fesoasoani e toe faʻaleleia a latou galuega. E taofia ai foi le ono mafai ona faaleagaina i le gataifale e mafua mai i le aafia i fualaau faasaina-anti-inflammatory (NSAIDs) ma glucocorticosteroids. E le pei o le muamua, o le glucosamine hydrochloride e le faaitiitia ai le gaosiga o prostaglandins ma e le afaina ai le gaioiga o le tino respiratory, cardiovascular, central and autonomous nervous systems.

O le Ascorbic acid (vitamini C) e faʻaleleia ai le lelei o le vailaau, faʻamalosia le faʻalauteleina o le collagen.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona tuʻuina atu le glucosamine, e vave faʻafuaseʻi ona faʻaaoga le hydrochloride (o le maualuga o le absorption e tusa ma le 90%). O le leai o se avanoa e oʻo i le 25-26%. A maeʻa tufatufa atu i totonu o masini, o le maualuga o le faʻaaogaina o le mea galue malosi o loʻo fuafuaina i totonu o fatugaʻo, ate ma le cartilage.

O se vaega taua i le metabolism o le fualaau faasaina e faia e le aafiaga muamua-pasese ua matauina i le ate. I totonu o lenei okeni, e tusa ma le 70% o le fua o le Arthromax taliaina o le metabolised. I totonu o le tino, o lona vaega malosi o loʻo aʻafia ai le faʻaumatiaga ma le faʻavaeina o le carbon dioxide, vai ma le urea. E tusa ma le 30% o le avega o loʻo faʻaauau i totonu o le fesoʻotaiga i luga o se vaitaimi umi. O le afa-soifua pe a ma le 70 itula. E tusa ma le 30-40% o le fualaau o loʻo faʻatūina e mafua mai i fatugaʻo, ma e tusa ma le 2% e oʻo ile inumaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • faʻamaʻi o le vaʻalaʻau ma sooga o se natura o le degenerative-dystrophic: spondylarthrosis, osteochondrosis, osteoarthrosis o faʻalapotopotoga faʻapitoa (e aofia ai le faʻasolosolo o le auvae ma tulivae)
  • faamavae pe a mavae ponaivi ponaivi,
  • chondomalacia, chondropathy ma le osteopathy.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Arthromax: metotia ma metotia

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua e fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina i se fua o le 1-2 capsules 2-3 taimi i le aso, faʻamalu i lalo i se ipu vai 30-40 minute aʻo leʻi 'ai. O le umi o le umi o togafitiga e 1.5 masina. O le maualuga o le togafitiga faʻapitoa e maua pe a ave Artromax mo 2-3 masina. E amata lemu, ae tumau pea mo se taimi umi pe a uma le faʻamalolo.

Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaititia le aso ole aso o Arthromax i le 1-2 capsules. O le umi o le vasega o togafitiga ma le maualuga o fualaau o aso taitasi e fuafuaina e le fomaʻi i tulaga taitasi, e fuafua i le ogaoga o le tiga, tulaga o le faamaʻi ma ausia ai le togafitiga. O le vaega lona lua o togafitiga e mafai ona faia i se vaeluaga o le 2 masina pe a uma le faʻamalolo o le fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

E tusa ai ma faʻatonuga, e tatau ona faʻaaoga Artromax ma le faʻaeteete i tagata e gasegase i le thrombosis. I tagata gasegase e maua ai le maʻisuka maʻi, e fautuaina e siaki pea le maualuga ole kulukose plasma.

I le faagasologa o togafitiga, e tatau ona faʻaitiitia le faʻaaogaina o vai mama ma gaʻo. O le tuufaatasia o fualaau faasaina ma le ava malosi ua solia. E mafai e le Ascorbic acid ona fesuisuiai taunuuga o suʻesuʻega i fale suʻesuʻe (faʻasalalauga o felauaiga, bilirubin, glucose).

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le tuufaatasiga o Artromax ma tetracyclines, e faateleina ai le maualuga o le faaaogaina o le mea mulimuli i totonu o le vaega o meaʻai, ma le chloramphenicol ma penicillins, e faaitiitia ai. O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le gaioiga a le chondroitin ma isi masini. Faatasi ai ma le faʻafefe faʻaaogaina o mea faʻamaʻi, glucocorticosteroids, NSAID, e ono faʻaitiitia le manaʻomia mo latou. O le aoga o togafitiga ma Arthromax e faʻapupulaina i se taumafa e aofia ai le faʻaaogaina o masima sima, manganese, seleni, copper, magnesium ma le vaitamini A i le tele o mea.

Analogs o Artromax o: Arthron Flex, Artiflex, Synarta, Glucosamine Orion.

Le tau o Artromax i falemaʻi

O le tau o Arthromax e le o iloa, talu ai e le o maua le fualaau faasaina i vailaau o vailaau.

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia le faʻafesoʻotai i faʻamaʻi o le mafaufau. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

O le suāuʻu manu ua lauiloa mo le tele o tausaga, ma i le taimi lea na faʻamaonia ai e fesoasoani e faʻamalolo ai le mimiti, faʻasaʻo tiga faʻatasi, faaleleia le sos.

Faʻamaumauga faʻapitoa kemikolo

gelatin capsules, "0" lapoa, tino ma le tapuni o le lanu samasama samasama, o loʻo i ai paʻu paʻepaʻe

1 capsule e aofia ai le 600 mg o le glucosamine hydrochloride ma le 25.2 mg o le ascorbic acid

Tagata faʻatau: laukose, masini o le sana, fesuiaiga o le maso, glycerin sohenate.

Le gaioiga o le vailaau faʻasaina o le Arthromax

O le vailaau faʻasaina ei ai se faʻamaʻi (sorbent), faʻasolosolo, ma aʻafiaga. Immunomodulator Punavai o le polotini.

O se vailaau masani e faʻavae i vailaʻau faʻamaʻi ua faʻaalia i le maketi i totonu o le lotoifale. O le vailaʻau na faia e faʻaaoga ai tekinolosi lea e mafai ai e oe ona faʻapolopolo mea uma e faʻamalolo ai laau.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e mafai ai e le tino ona faatulaga le faagaoioia o faiga o le enzyme, toe faaleleia ai le gaʻo-popo-lipid metabolism, maualalo ai le toto cholesterol, maua ai le malosi o le malosi, toe faaleleia le toto toto, fafagaina le endocrine, taofia le toto toto, suauu, tuu ese ma aveese siama ma mycotoxins totoga.

O le vailaau faasaina e faaleleia ai le suavai galue ma faalauiloa ai le vave faamamaina o le tino.

Metotia faʻaaoga

1 capsule 2 taimi i le aso. Mo le faʻaoga lelei, faʻaaoga se pusa pill talafeagai!

Togafitiga faʻapitoa: 3 masina faʻatasi ai ma se vaiaso malolo (masina o le faʻatagaina - malologa vaiaso, ma isi), mo faʻamaʻi faʻamaʻi mai le 6 masina, seia oʻo i se mea e manaʻo ai, ave se malologa i le vaiaso e tasi talu mai masina taitasi o le taliaina.

Faʻatau

Rusia, Optisalt LLC

Ua faʻamaonia le vailaʻau ma faʻamaonia mo le faʻaaogaina e le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Rusia. Faʻataʻitaʻiina ile tino i le Department of Diseases Diseases of the Russian Academy of Science Sciences.

Faateleina le puipuiga, maʻi le tumau ma le leaga o le paʻu o le fesuiaiga ma mea e aʻafia ai: allergy, dermatitis, neurodermatitis, eczema, bronchial asthma, faʻamaʻi o le bronchi ma le mama, diathesis, rhinitis, conjunctivitis, tūmū, psoriasis, vitiligo, vevela herpes, fash, urticaria, , faʻamaʻi ma isi paʻu o le paʻu, faʻamaʻi, arthrosis, bursitis, osteoporosis, osteochondrosis, manua, fomaʻi, rūmatism, oso o le fatu, stroke, maʻi fatu fatu, maʻi o le thyroid, maʻi o le maʻisuka, gout, dysbiosis, anemia, caries, paradontitis, gingivitis, stoma Ole maʻi ole gasegase ole tino, pancreatitis, prostatitis, faʻaleagaina ole moe, mafaufau, neurosis, faʻamaʻi pipisi, siama, fesoasoani ile faʻaitiitia o le synthesis o nitrosamines carcinogenic i le tino, predisposition i neoplasms, ma le faʻafefe o fibrocystic processes . A maea le taotoga. Faʻasaga i tua o togafitiga o le chemotherapy ma le radiation.

Laʻau o le Burdock, aʻa o le taulaʻau, inulin, iron, sulfur, zinc, seleni, iodine, calcium, phosphorus, boron, potassium, magnesium, manganese, copper, chromium, resins, vitamins A, D₃, C, B₁, B₂, B₃, B₆ , B₁₂, kulitepene, tino o le tino, suauu gaʻo, glycerides acid, marmarins.

Faatonu o Saienisi o Optisalt LLC Aksenova V.I. Tuuina atu le Poloaiga Auro a le Patriot o Rusia:

O oloa o Optisalt e amanaʻia o ni siosiomaga faʻalelei ma le saogalemu:

Na tuʻuina atu e le Chamberic Heraldic Chamet optisalt le faasologa o le alofa i le atinaʻe o fomaʻi ma tausiga faʻalesoifua maloloina:

O le kamupani "Optisalt" o loʻo aofia i le "Federal Directory, Health Public Health in Russia":

Metosept ma Vitanorm na maua le tipiloma "Bestthethemmuseum":

I le tusi talaaga aloaia "Bulletin of remediation medicine" na lomia ai ni suʻesuʻega se 3. O le autafalaʻau a le aufaasusila a le Association of Specialists i le Restorative Medicine (ASVOMED) ma le Union of Rehabilitologists of Russia (СРР). O le tusi o talaaga o loʻo aofia i totonu o le lisi o lomiga a le Peer-Revised Commission

Journal of Restorative Medicine No. 4 (50) (Iuni 2012)

Journal of Restorative Medicine No. 6 (52) (Iuni 2012)

Faʻamatalaga o Vailaau Toe Faʻataʻoto Nu. 3 (43) (Iuni 2011)

Tosiga ma le pulega

Mo tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matua, o Artromax ua faʻamatalaina e le gutu, 1 i le 2 capsules 2 i le 3 taimi i le aso, ma se ipu vai 30 i le 40 minute ao leʻi oʻo i taumafataga. O le umi o le umi o le vasega e 6 vaiaso. O le maualuga o le togafitiga faʻapitoa e faʻaalia i totonu ole 2 i le 3 masina. talosaga. O le aʻafiaga o le falemaʻi e amata lemu, ae tumau pea mo se taimi umi pe a uma le faʻamalolo o le vailaʻau. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaititia le fuainumera i le 1 - 2 capsules i le aso. O le togafitiga ma lona umi ua fuafuaina taitoatasi e le fomaʻi, e fuafua i le tulaga o le faʻamaʻi, le ogaoga o le tiga o le tiga ma le taunuʻuga o togafitiga ausia. O le vasega lona lua e mafai ona faʻatinoina i le 2 masina talu ona faʻauʻu le fualaau.

Talosaga faʻaoga

Faʻaaoga ma le faʻaeteete i tagata gasegase e ono aʻafia i le thrombosis. Faatasi ai ma le maʻisuka malosi, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i le plasma toto.

O le ascorbic acid e mafai ona suia ai taunuuga o suega suesue (glucose, bilirubin, transaminases).

I le taimi o togafitiga, e tatau ona faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o gaʻo, gaʻo, inu ava malosi.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma masini feaveaʻi e manaʻomia ai le maualuga o le gauai.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le mafai ona ave taavale ma galue i ni auala faigata.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa ma tetracyclines, o Artromax ua faateleina ai lo latou faaaogaina i le gastrointestinal tract ma o le a faaitiitia ai le ave o le penicillins ma le chloramphenicol. Arthromax e galue faʻatasi ma le chondroitin ma isi mea e filifili ai. Faʻatasi ma le NSAID, glucorticoids, faʻamaʻi tiga e mafai ona faʻaitiitia ai lo latou manaʻo. O le aoga o togafitiga e faateleina i le faatupulaia o le taumafa ma le vitamini A, salts o le manganese, magnesium, copper, selenium ma le zinc.

I le faʻalavelave

O capsules e tatau ona ave ao le i 'ai. Faʻafoega faʻapitoa e faia i le amanaʻiaina o fautuaga mo fualaau taʻitasi.

Ole laʻititi laʻititi o le 3 masina. Mo faamoemoega tau togafitiga, e manaʻomia le taliaina mo le 6 masina pe sili atu foi. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le taamilosaga o le olaga o parasite e 30 aso. O le isi mafuaaga o le faatupulaia o meatotino o fualaau faasaina. Ole taunuʻuga maualuga ole taunuʻuga e maua i le 3 masina talu ona taliaina. O le isi itu o le manaʻomia lea mo le faʻamamaina ma le agamalu o le tino.

I le tulaga o le maʻi gaʻo, e tatau ona faʻatau fualaau pe a uma le 'ai.

Ole fualaau e le o faamoemoe mo le faʻaaogaina e le maʻitaga ma le lactating women. O le tuufaatasiga o loʻo i ai vaega o mea totino, o le avanoa e faʻaaoga ai i nei mataupu e tatau ona faʻatalanoa ma se fomaʻi matau. O le maʻitaga ma le susu e le aofia ai i totonu o le lisi o faʻamaoniga faʻamaoni e le gaosi oloa.

Tuai

I le matua, e faʻatagaina vailaʻau, ae tatau ona faʻaeteete i le filifilia o se vailaʻau. E mafua ona o le faʻaitiitia o le gasegase o metabolic processes, o le faaitiitia o le malosi o totoga o totonu. O le talafeagai o le tofiga o le a fuafuaina e le fomaʻi o loʻo i ai i le amanaia o le soifua maloloina o le maʻi.

O aʻafiaga e ono aʻafia ai le gaosi oloa e le o taʻua. Ae ui i lea, e tatau i se tasi ona amanaia le ono le gauai atu i vaega, o le faʻamaoniga e mafai ona faia i se uiga patino.

O vailaʻau e le tatau ona ave pe afai e le mafai e le tagata ona faʻalogo i mea aoga.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le tele o faʻamaʻi e puipuia ai le tino o le tagata maʻi. O lenei meafaigaluega e le mafai ona faʻaaogaina o se auala autu o le togafitia o se tulaga faʻaleagaina.

E masani lava, o le faʻaaogaina o Arthromax o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le maskloskeletal system of a degenerative-dystrophic nature. E talitonuina o fualaau e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase i le gasegase oona, osteochondrosis, ola ma le gout. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia ai le metabolism i totonu o mea ua faaleagaina, ma faʻaititia ai le numera o faʻasalaga.

E le gata i lea, o le a lelei le mataituina pe a faaaogaina le Arthromax e tagata e mafatia i le rūmate. O le meafaigaluega e faʻateleina ai le faʻamaloloina o gasegase pe a maeʻa fomaʻi ma manua o le eseesega o le matuia. O le faʻaaoga masani o le vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga o ponaivi i tagata o le osteoporosis.

E masani lava o lenei meaʻai faʻalaʻau ua faʻamaonia mo maʻi faʻaleagaina o se mea e afaina ai ma le natura faʻanatura, o loʻo faʻagasolo i foliga masani ma le masani. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina le mea faigaluega e fai ma togafitiga faʻapitoa mo tulaga faʻaleagaina e pei o dermatitis, faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma le suamalie, diathesis, urticaria. O le faʻaaogaina o lenei fesoasoani faʻalaʻau e fesoasoani i le faʻaaogaina o faʻamaoniga o le veveselosis ma le vitiligo.

E masani lava, o lenei fesoasoani faʻalauiloa ua fautuaina mo tagata e maua i le gasegase masani. E masani lava, o meaʻai e faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase e maua i le maʻisuka. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ona faaleleia ai le metabolism ma tolopo ai le amataina o faigata ogaoga.

O lenei faʻaopoopoga meaʻai e fautuaina mo tagata mamaʻi e mafatia i le masani ai o le rhinitis, pathoces o le mama ma le bronchi, faʻapea foi ma le faʻala. Faʻamataʻu i le fatu o le tino, faʻapea foʻi ma le faʻamaʻaʻaina o le fatu ma le taia, o le faʻaaogaina o Arthromax e mafai ona fautuaina.

O lenei faʻaopoopoga mea taumafa e mafai ona aoga mo faʻamaʻi pipisi o le intestinal, le hepatitis, pancreatitis, dysbiosis ma le jaundice. O le faʻaaogaina o le Atromax e masani lava ona faʻataʻitaʻiina mo tagata o loʻo mafatia i le fale ma faasolosolo malie i luma.

O le faʻaaogaina o fualaau e faʻamaonia i le togafitiga o tagata matutua ua gasegase mai le mafaufau mama, le mautonu ma le neurosis. Talu ai ona o lenei fesoasoani faaopoopo o loʻo faʻapupulaina ai le puipuiga o le natura, ua fautuaina le fualaau mo siama siama ma fungal.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e masani lava ona faʻataʻitaʻiina mo tane o loʻo mafatia i le prostatitis. E fautuaina le fualaau mo tagata gasegase e maua i le kanesa. O le faʻaaogaina o meaʻai e fesoasoani ai i tagata gasegase e vave maua vave pe a maeʻa le taotoga ma le faʻamalolo ma le chemotherapy.

E fautuaina le meafaigaluega ina ia faʻaaogaina i se vailaʻau e pei o Metovit. O le tausiga faapitoa e manaʻomia le ave o fualaau faʻamalosi i le laʻitiiti ma le matua.

O le vailaʻau o le Artromax e faʻaalia i le tautala: 2 capsules 3 taimi i le aso (tagata matutua), tasi le capsule i le aso (tamaiti). O le umi o le fualaau faasaina e tolu masina, seivagana ua fautuaina e le fomai se isi. O le fualaau faasaina ua faia e tusa ai ma le polokalame: masina - ulufale, vaiaso - malolo ona toe fai lea o le ulufale.

O le vailaʻau o Artromax o loʻo teuina i se mea malulu, malulu, mago. O le tausiga o le taligalu e lua tausaga mai le aso na gaosia ai.

Faateleina le puipuiga, maʻi le tumau ma le leaga o le paʻu o le fesuiaiga ma mea e aʻafia ai: allergy, dermatitis, neurodermatitis, eczema, bronchial asthma, faʻamaʻi o le bronchi ma le mama, diathesis, rhinitis, conjunctivitis, tūmū, psoriasis, vitiligo, vevela herpes, fash, urticaria, , maʻi ma isi paʻu o le paʻu,

o le gasegase, o le gaseochondrosis, o le gasegase, o le osteoporosis, osteochondrosis, trauma, fractures, rheumatism, ootia fatu, stroke, maʻi fatu fatu, maʻi o le thyroid, maʻisuka, gout, dysbiosis, anemia, caries, paradontitis, gingivitis, stomatitis, siapatitis, jaundice, constipation, tui faʻamaʻi, pancreatitis, prostatitis, faʻalavelave moe, mafaufau, neurosis,

Aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa, ua fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi e uiga i le talaaga o lau maʻi. Soifua maloloina e mafai ona amata faʻaaoga le oloa e aunoa ma se faʻatalanoaga muamua.

Faʻaaogaina o le tulafono - 1 capsule 2 taimi i le aso, fufulu ile vai, mo le 1 masina. E mafai ona toe faia le vasega pe a mavae sina taimi. Totoga a tamaiti -1-capsule i le aso.

Teuina i se nofoaga matutu, aloese mai le faʻaalia i le malamalama. Soifua Maloloina - 36 masina.

Tulaga o le teuina mo le fualaau faasaina

O le aʻafiaga o fualaau oona i luga o le tino ei ai ona lava uiga.

Metovit o loʻo i ai se aʻafiaga e faʻaleagaina. O loʻo faʻaalia ai meatotino a se diuretic. E taofia ai le taua o gaioiga, siama ma sigi. Faʻaleleia togafitiga o gaioiga, o loʻo i ai ni aʻafiaga faʻamalolo ma le faʻamalolo.

Metovit e galue malosi e faasaga i le tele o ituaiga o parasite, e aofia ai pinworms. O le tagofia o se faʻalaʻau faʻamalositino e faʻateleina ai aʻafiaga o le faʻamaʻi pe a uma le faʻamalolo. O vaega o loʻo iai i le tuufaatasiga e fatuina ai ni tulaga e le lelei mo le olaga o le parasite. E faʻauʻuina le toe gaosia o fesoasoani, o le aʻafiaga o le tino o latou oloa taua e faʻamavaeina. O paʻu e paʻu i totonu o se tulaga o le taofiofia o le animation ma faʻamalosi faatasi ma feces.

O vaega taua o le faʻaopoopoga e faʻatagaina ai oe e faʻamamāina e le gata i le manava mai i fesoasoani, ae o isi foi (gaʻo, ate, faiʻai). Ona o le natura o le natura, o mea gaioiolosi e lelei ona gauaiina e le tino, e tufatufa tutusa e le toto. O le tino o loʻo totoe i le urine, o se vaega itiiti - ma fecesi.

Artromax galue e pei o se tagata togafiti ma faʻasusu. A maeʻa le faʻasologa o le anthelmintic, e aveʻeseina faʻamaʻi ma a latou aʻa mai le tino. E taofia ai le gaioiga o le allergens, faʻaleleia le galuega o le ate, faʻateleina le faʻamalosi o le talo.

O vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina e aofia ai aafiaga anti-inflammatory ma anti-allergic, faamalosia o le puipuiga o le tino. O le meafaigaluega e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o alavai, aveeseina toxins ma mea leaga mai le tino. O mea aoga e fesoasoani i le faʻaitiitia o le cholesterol, faʻaleleia atili le gaioiga o le urinary systems ma lauroid gland.

O le pharmacokinetics o Arthromax e faʻaalia i le vave ma le maeʻa (90%) o le faʻaaogaina o mea e gaosia. A maeʻa le pulega, o le maualuga o le faʻamasinoga e matauina i totonu o le cartilage, ate ma fatuga. O le afa-soifua pe a ma le 70 itula. O le vaega autu e aofia i le polokalama urinary, o se vaega itiiti - ma feces.

Arthromax: tuʻufaʻatasia ma le faʻavaeina

Arthromax e maua i le ituaiga 400 mg capsules. I totonu o se pusa tioata e 60 pauna. 2 capsules e aofia ai le masani masani o mea aoga. O vailaʻau faʻatusa o vaega nei:

  • falala ma le tala o aʻa
  • inulin
  • uʻamea, zinc, apamemea, chromium,
  • sulfur, seleni, iodine,
  • potassium, calcium, phosphorus, magnesium,
  • pulu, manganese,
  • togi
  • B vitamini,
  • faʻalavelave o vitamini A, C, D,
  • triterpene tuufaatasia
  • fivatorols, suauʻu, glyceride oona,
  • moe.

I le gaosiga o mea faʻaopopo, e faʻaogaina ai le metotia faʻaoga. O le tekinolosi e mafai ai ona e faʻasaoina meatotino aoga o vaega o vailaʻau.

O le metovit ua faatauina atu i le pepa. O le pusa tioata e 60 capsules o le 300 mg ia taʻitasi. O le tuufaatasiga e faapenei:

  • yarrow vao
  • tansy fugalaau
  • alfalfa lulu vao,
  • vao vao
  • laʻau aʻa
  • lanu
  • koluma ma fua o saito.

O le vailaʻau e aofia ai le tele o minerale ma vitamini e tatau ai mo le faʻatinoina lelei o le tino o le tagata. O le aveina o le 2 capsules e maua ai le fua ole aso ole numera ole elemene.

O le elemene aoga autu i supplements o mea taumafa o le glucosamine hydrochloride. O fualaau faasaina e aofia ai vitamini nei: A, C, D3, B1, B2, B3, B6, B12. O le tuufaatasiga o Artromax e aofia ai tulaga taua e pei o:

O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai resini fualaʻau aoga ma suauu gaʻo, faʻapea foʻi ma glycerides acid, faʻatoʻa titerpene, o le phytosterols, ma isi mea aoga.

O lenei vailaʻau e maua i foliga o capsules. E tele ni mea e faʻapipiʻi ai. Faʻaopoopoga o loʻo afifiina i totonu o le 10 capsules i totonu o se matagi. I totonu o se pepa pepa, e mafai ona i ai le 1,3,6 po o le 9 pepa. I le faaopoopo atu, o loʻo maua lenei fesoasoani faʻapitoa i faletupe, lea e 60 capsules.

O le vailaʻau o le Artromax o loʻo faia i se palasina paʻepaʻe e 60 capsules, e fua ai le 400 mg. Meaʻai: - aʻa aʻa, - aʻa aʻa.

60 capsules o le 400 mg.

Tuua Lau Faamatalaga