Meaʻai manaia vevela i le 10 minute: o se meaʻai mo tamaiti ma tagata matutua

E oʻo lava i le falaoamata e le manaʻomia!

Mo le fefete tao e faʻalelei lelei, e manaʻomia le poto masani - e le itiiti ifo, tusi VIX. O le mea lea, e tele faletua e sili ona fiafia e faʻatau pasi i faleoloa poʻo fale fai meaʻai.

Ae aiseā e faʻalavelave ai le aiga i le fiafia o le fiafia i le manogi ma le tofo o le tao tao?

Matou te ofoina atu ia te oe se fua lelei faigofie mo ni paʻu e le faʻasalaina. E mafai ona e 'ai nai lo le falaoa, poʻo le faʻaaogaina mo le faia o sandwiches ma le pata poʻo le hamburgers.

Meaʻai manaia vevela i totonu o le 10 minute: se laasaga o le kuka i lea laasaga

  1. Ham (i le faʻamuamua, e mafai ona e ave soʻo soʻo pe ulaula ulaula lea e fiafia i ai lou aiga), tipi i totonu o ni nai pusa ma lafo i se pesini.
  2. O le toto mafiafia o le tamato e vaeluaina foi i ni nai pulu, faatasi ai ma le ham.
  3. Se vaega itiiti o aniani, faapea foi ma sina tamai lanu (ou te maua le pasili), kuka lelei i se naifi ma tuu atu i se pesini ma isi mea e totoe.
  4. Matou te faʻamalieina le kulimi mālū i luga o se fuʻa lelei ma auina atu i le faʻatumu.
  5. Tatou faʻatumu le faʻatumu i le mayonnaise ma faʻafefiloi lelei.
  6. Tip. E sili ona lelei le faʻaaogaina o le mayonnaise i le fale mo le kukaina: e mafai ona faia i ni nai sekone e ala i le taotoga mai la matou upega tafaʻilagi.
  7. Otioti le paʻu po o le falaoa, ma fasi pepa e tasi le centimita le lautele.
  8. Matou te taumafai e faʻatumu le tele o mea e mafai ai i vaega taʻitasi o le falaoa, patipati i ou lima.
  9. Matou te ufiufi le pepa tao ma tao tao ma tuu i ai masini.
  10. Ufiufi i latou i le pepa uliuli ma le oregano i luga.
  11. Matou te lafoina i totonu o le ogaumu i le 190 tikeri, mo le 5-8 minute: ina ia liusua le sisi ma se fugalaau matagofie.

O meaʻai suamalie vevela e na o se mea manaia lava: falaoa le maoaʻe, tele o le sipisi ma le faʻamalieina o meaʻai. O le a avea ma se taumafataga tele o le taeao po o se mea taumafa i le ao: ia mautinoa e faʻafiafia lou fale i se mea manaia. Tau lava ia saunia mo tamaiti e fai atu ia i latou e toe fai ma toe fai. Vaʻai nisi faʻataʻitaʻiga mo meaai faigofie ma le lelei i luga o la matou upega tafaʻilagi.

2) Faʻaopopo faʻaopoopo 1 le sipunipuni o le susu susu i fuamoa, faʻafefiloi mea lelei i taimi uma.


umukuka

3) Mai le masini e mafua ai, ia faʻaaoga se sipuni e fai ai ni polo laiti, tuʻu i luga o se pepa tao, uʻu.

Tuu avanoa i le va o buns - o le a latou tulaʻi i le taimi o le tao tao.

O aoga o falaoa o meaʻai

O se tasi o mea taua e sili ona lelei o lo latou maualuga maualuga o le carbohydrate, ae o mea taumafa o falaoa e fai i le fale e lemu lemu e le tino, lea e mafai ai ona e faatumauina se lagona o le nofo fiafia mo se taimi umi. Faafetai i le gaosiga faapitoa o fatuga na faia ai le falaoa, latou te taofi le tele o elemene aoga, vitamini, filo o meaʻai ma minerale. Latou te mauoa foi i fiber, ona o le galuega o le gastrointestinal tract e masani ona faʻaleleia, o loʻo faʻaleleia le paʻu ma lauulu.

E tatau ona e iloa o le paluga e tasi o loʻo aofia ai le manaʻoga o aso uma o se tagata soifua maloloina. E le gata i lea, o lenei oloa e aofia ai le palatini, lea e avea ai ma oloa e sili ona taua mo i latou e taitaia se olaga ola. Ma faafetai i le faaleleia atili o le metabolism, o falaoa falaoa o se oloa lelei mo i latou oe mananao e leiloa kilokalama kilokalama.

Ae ui i lea, o le lelei o le 'aiina o falaoa e faʻatatau tonu lava i le auala o loʻo faʻaumatia ma mafai ona faʻaititia pe faʻaitiitia. O le mea lea, e tatau ona e 'ai faʻamalosi.

Faʻalavelave ma faʻasaʻo

E pei o meaai uma, o falaoa falaoa e le gata ina aoga, ae e afaina foi le tino. O le tele o taimi, o le aoga o se oloa e faʻalagolago i lona uiga. I le tulaga o le falaoa, e masani lava ona i ai se avanoa e faʻatau ai le masani masani a se ituaiga ituaiga, na faia i le solia o tekinolosi gaosiga. I le tulaga aupito sili ona lelei, o le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga "meaʻai" o le a le aumaia ai se taunuuga lelei, ae atonu e ono oʻo mai ma sili atu ona ogaoga. O le mea lea, e tatau ona e faʻatau oloa i na o nofoaga faʻatuatuaina.

Ae e oʻo lava i se oloa lelei o loʻo i ai ona faʻailogaina. Muamua, o falaoa falaoa e le manaʻomia mo i latou o loʻo i ai faafitauli i le manava.

E tatau foi ona e matauina le amio lelei i le taliaina. E fautuaina le 'ai e le sili atu i le 3-4 vaega i le aso, tasi i le taimi ma taumafataga taʻitasi.

Ma o le mea e sili ona taua, o loʻo faʻaseseina i latou i tamaiti, aua o latou manava e le o toe fetuunai mo meaai mamafa.

Fua mo le taumafataga o le Areto e aunoa ma le Iti

Ina ia puipuia oe lava mai falesa, e mafai ona e kukaina meaʻai meaai ia oe lava. E pei ona faaalia i le faatinoga, e faigofie lava.

E kuka le falaoa faigofie e te manaʻomia e ave:

  • 1 le ipu falaoa falaoa ma le oatmeal
  • 100 g o le saito o le saito ma fufulu fatu fatu,
  • 600 ml o vai mafanafana
  • Tofo e tofo ai.

O le suamalie o le oatmeal i luga o se mea e gaosia ai meaʻai e fefiloi ma isi mea e fai i se paluga mafiafia. A maeʻa lena, o le tino maeʻa e salalau solo i luga o le fasi pepa palapala ma tuʻu i luga o le ogaumu. E tatau ona tao le tao i le vevela e le silia ma le 190 tikeri mo le 10 minute. Ona e manaʻomia lea o le pepa tao mai totonu o le ogaumu ma tipi ese le keke tiʻetiʻe i ni fasi pepa. Ona toe tuʻuina lea ile ogaumu mo le itula.

Pulu falala falaoa ma le faga

O se taumafataga sili ona faigata o taumafataga o fualaau e aofia ai:

  • 150 kalama o le lala oat,
  • 60 g o le lala o le sana,
  • 250 ml o susu susu
  • 2 fuamoa
  • 1-3 cloves o le kālati,
  • Greens, masima, pepa e tofo ai.

O le kukaina o le falaoa o meaai i le fale, e tatau ona e sasaa le lala i le susu ma tuu ai e fufula mo le 20 minute. Ma, laʻau talatala paluga poʻo le pasisisi lelei, pasila poʻo le dill (ia tofo) e mafai ona faaopoopo i le masini.

A maeʻa le 20 minute, ona lafo lea o fuamoa i totonu o le paluga, ma faʻafefiloi uma le masini atoa. A maeʻa sina pala, e tuʻuina le paluga i luga o se pepa tao taofi i le paʻu ma tao mo le 20-30 minute. Ona 'otiʻoti lea o le' atoʻamea maeʻa.

Pelu falaoa i fatu laula

E i ai foʻi meaʻai ma ni faʻaopoʻopo mea eseese. Aemaise lava, o fatu lili, e mauoa foi i mea aoga, e mafai ona faaaogaina.

Mo le kukaina, e tatau ona e tipi 2 sipuni tele o fatu o le flax i luga o se masini. Ona faaopoopo atu lea o le afa ipu tioata ma le falaoamata o le falaoa atoa ma le 2 sipuni tele o le falaoamata saito.

I totonu o le faʻafefiloi mago ua faʻaopopoina le 1 le koko o le sipeti, suka ma le masima e tofo ai. O lenei e mafai ona e faʻatumu le vai, e pei lava o le paluga o le a ave, ae le silia le lua tioata.

A maeʻa le paluga ole kulumu i se kirimulusua mafiafia, e tatau ona tuʻuina oe e sau ma e mafai ona e kuka.

O le Delicious Diet Bread Rolls

Latou te aofia ai:

  • O se faʻafefiloi o fatu sesame, flax, elekekin. E mafai ona e faaopoopoina nut nut - 20g,
  • Coconut Chips - 10g
  • Oatmeal - 80 g,
  • Suavai - 100 ml
  • Tofo e tofo ai.

O paluga fatu e fefiloi ma falaoamata, pe a uma ona sasaa le vai. O le paluga paluga e tatau ona taamilo i luga o se pepa tao tao ma tao tao tao i totonu o le ogaumu i le vevela i le 180 tikeri mo le 20 minute. O le oloa maeʻa e vaeluaina i ni vaega.

A o le mea e tupu, o le faia o falaoa paleni o se mea faigofie lava, lea o le a mafua ai le lelei o sandwiches o meaai ma falaoa.

Tuua Lau Faamatalaga