Ua ia te au le aia tatau!

Alena01 »Feb 28, 2011 4:58 i le.m.

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

Al1152 »Feb 28, 2011 10:10 PM

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

Katherine »Mar 01, 2011 2:14 pm

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

Hohland »Mar 01, 2011 2:44 i le.m.

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

Fantika »Apr 16, 2011 6:50 pm

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

pavel2107 »Jul 01, 2011 2:41 i le afiafi

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

Iulis »Jul 01, 2011 3:58 i le.m.

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

pavel2107 »Iul. 02, 2011 12:57 i le taeao.

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

Fantika »Iul. 02, 2011 1:19 AM

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

pavel2107 »Iul. 04, 2011 9:35 i le afiafi

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

pavel2107 Aokuso 6, 2011 11:39 pm

O iinei ou te nofo ai ma faitau le faʻamatalaga o le pateni 2161039 i luga o le pateni. I.e. Talosaga e togafitia se tagata matua e tusa ma le 70 kilokalama e manaʻomia mai le 11 i le 19 tausaga. Pe i ai ni ou glitches?

O se metotia mo le togafitiga o le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka (type 1), lea e aofia ai le puleaina o le inisalini ma le aveina o fualaau faasaina e aofia ai le upega, fualaʻau, wormwood, uila suamalie, laumei ma le lanu lanu moana, o loo taua i le togafitiga o le inisalini o le 0.3 - 0.5 iunite o inisalini i le masina seia maeʻa le soloia o togafitiga faafou,

Re: O le metotia a Yuri Zakharov - o se isi mea e vevesi?

Marvana »Aug 07, 2011 9:35 i le taeao

Sa latou togafitia le maʻisuka i le falemai o Polofesa Yuri Zakharov

O lōia agavaa o le a foia lau fesili i totonu o le 15 minute! Fai se Fesili »

--
O faatonu o le upega tafaʻilagi "O loʻo ia te aʻu le mea tonu!" e le tali atu i mea o loʻo lafoina i lenei vaega e le au faitau o le punaoa. E faʻaopopoina i luga o le laupepa e tagata asiasi ma e mafai ona lolomiina e aunoa ma le faʻamalamalamaina. O tiute tauave uma mo le sao o mea ua lolomiina e na o le aufaipisinisi na lolomiina nei mea, lea na lapataia ai i latou pe a lolomiina.

Ou te lagolagoina / +1 / e le lagolagoina le 21157

Talafaasolopito o auala

Na faia e Dr. Zakharov se taimi umi ma faaleleia lona auala mo togafitiga o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 1.

I le taimi lava e tasi, o lana sini autu o le aoina ma le auiliiliina o tala faʻasolopito o tagata na maua i le maʻisuka ituaiga 1, ua maʻi mo se taimi umi, i le mauaina o le tele o faʻamaʻi ma faʻafitauli ona o se taunuuga. O le suʻesuʻeina o faʻamatalaga na maua mai maʻi, na tuufaatasia ai e Yuri Alexandrovich ma lona naunautaiga umi mo isi vailaʻau Saina ma Tibet, faapea foi ma filosofia.

O le mea moni o Yuri Alexandrovich sa laki i lona taimi e fai ai suʻesuʻega faʻapitoa i iunivesite i atunuu e pei o le PRC, Initia, Thailand, ma Cello. E le gata i lea, na ia mauaina le aia tatau e galue ai o se fomai o fomai Saina masani ma Ayurveda i Asia i Saute.

O Zakharov foi sa i ai sana tipiloma a le fomaʻi Lusia, ma mo se taimi umi na galue ai o ia i le Scientific Center o le Rusia Academy of Science Sciences i le matagaluega faasaienisi ma le faufautua i lalo o le taitaiga a le fomai le lelei G. Luvsan, lea na ia agai atu ai i le ogatotonu o togalaau masani.

O se taunuuga, o le metotia a Yuri Zakharov e aofia ai taunuʻuga a le aoga i le itu i Sisifo ma Sasaʻe, faʻasaoina le tulaga faasaienitisi o le muamua ma maua le aafiaga lona lua o le galulue faatasi ma malosi faalenatura o le tino o le tagata e mafai ona faatoilaloina toetoe o soo se faʻamaʻi.

Na amata ona ia togafitia le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 i le 1995, ma e oo mai i le aso, e le o se tulaga e tasi o ni faaletonu le lelei o le gasegase o le maʻi i se tagata maʻi na faamaumauina.

E taua le matauina o Yuri Zakharov e faia togafitiga o le maʻisuka, pe afai e le o aofia ai tagata gasegase i le vaitausaga mai le 18 i le 45 tausaga. O le mea moni o le faʻamalologa atoatoa o tagata gasegase i lenei vaitau e toetoe lava a le mafai, sei vagana ai mataupu taʻitasi o togafitiga. E taua foi le matauina o le pateni na tuuina atu i Rusia mo togafitiga e ala i le togafitiga a Zakharov, o le aafiaga autu o togafitiga uma o le toe faaleleia lea o le galue masani o le vaega endocrine o le pancreas, faapea foi le faateleina o le tulaga puipuia o le tino maʻi.

I le taimi lava e tasi, o faʻamaumauga o tausaga talu ai ua faalēaogāina ma i le taimi nei, e tusa ai ma le metotia a lenei tusitala, e faʻapitoaina uma tagata matutua ma tamaiti. O lona sini autu e le o le faia o togafitiga faafesuiai ma togafitiga o inisalini, ae ia toe faʻafoʻisia le masaniga o le paʻu i le gaosiga o le inisalini.

O lenei mea e mafai ai ona faʻaumatia atoa le "inisalini" i le taimi.

Le manatu o togafitiga

O le togafitia "e tusa ai ma le Zakharov" ua fufulu ese, pe afai e mafua ona o lenei auala e mafai ai ona ausia le maeʻa atoa o le siama o le maʻisuka.

E tupu lenei mea pe afai e pulea le maualuga o le toto suka i totonu o le tausaga ua atofaina. I lenei tulaga, e masani lava e le tatau ona e faatali umi, talu ai o le faamalologa e masani ona tupu i ni nai masina.

E le pei o le aʻoaʻoga o le togafitiga o le inisalini na faʻaalia e fomaʻi masani, na filifilia ai e Dr. Zakharov se ala ese.

O lea na ia musu ai i le inisua o le inisalini ma le pulumuina o se insulin i totonu o le gutu o le tagata maʻi, ma suia i se aafiaga tuusao i le hypothalamus ma le pituitary gland e ala i le faaosofia o le mata e tatau ona gaosia ai le insulin i le tino o le tagata.

I le faʻatinoga, o lenei aafiaga o loʻo faʻaalia i le faʻaogaina o metotia o le acupuncture, o le faʻaleleia o togafitiga, faapea foi ma togalaau.

I le taimi lava e tasi, e leai ni faʻamalologa mo lenei togafitiga, aua o le sini o togafitiga o le faʻasalalau lea o le galuega o namu ma neuroendocrine nofoaga autu, ma aua nei pamu le tino o le tagata maʻi i fualaau faasaina.

O le faʻasalaga i le falemaʻi a Dr. Zakharov e aofia ai:

  1. O le taunuʻuga a le tino o le tagata maʻi o se faʻasalaga faʻasalaga tuʻufaʻatasia, faʻatasi ai, pe a manaʻomia, i se faʻaitiitiga o inumaga o le inisalini sauniuniga mo le puipuia o le hypoglycemia.
  2. Le faʻaitiitia o le togafitiga o le inisalini i totonu o mataupu mo vaitaimi uumi o le hypoglycemia ma le mausali ma le faʻamalosi pea taui ma le leai o ni faʻafitauli, faʻapea foi ma le faʻamautuina o metabolic processes i le tino.
  3. O le suʻesuʻeina i le olaga atoa o le tagata maʻi i le mataupu pe a le faʻaaogaina le togafitiga o le inisalini e faʻalavelave ai le toe faʻafouina o le maʻisuka ituaiga 1.

E taua foi le maitauina o le taunuʻuga e maua e ala i le faʻaaogaina o le tulafono a Zakharov e le taʻua o se fofo mo le maʻisuka, ae o le faʻafeiloaʻiina o le maʻi i se setete "litaea" pulea. O se taunuuga, pe a maeʻa ona maitauina mo le tusa ma le tolu tausaga, o le maʻi le atoatoa mo lenei maʻi e mafai ona aveesea. E tatau ona maitauina o le tagata maʻi e tumau pea i totonu o le komipa ma e le aveesea mai ia te ia le siama.

O le auala ua faʻamatalaina e le taumafai uma lava e faʻaaogaina auala masani o togafitiga, e na o le faʻaaogaina o le reflexology, herbal medicine ma le filosofia faʻanisasaʻe i sasaʻe. O le iʻuga, o le faʻamaʻi o le maʻi i le tagata maʻi e aunoa ma ni faʻafitauli matuia.

I le faaopoopo atu, e leai se manaʻoga e faʻaaoga fualaau malolosi e afaina ai isi totoga ma faiga o le tino o le tagata.

Faʻasologa. tusia le 18 Me, 2016: 625

Ia Novema 2015, na maua ai le tama teine ​​a loʻu tama e 8-tausaga i le maʻisuka ituaiga 1. Mo lo matou aiga atoa, o se mea na faateia ai. O le a malamalama tagata uma pe o ai e masani i faʻafitauli.

o lenei faʻamaʻi, o lona uiga o le faʻalogo i sea ituaiga o siama.


Na faʻamatala mai e le Endocrinologists ia i matou, o le masaniga latou te iloa ai le pupuu, umi le faʻamagaloga, ae o mea uma e le tumau. O le tulaga e mafai ona tumau seia oʻo i le muamua

faʻamaʻi poʻo le atuatuvale, ona amata ai lea ona toe ola le suka.

Na amata ona ou vaavaai mo filifiliga mo le togafitia o le maʻisuka i le initaneti. Na ou alu i le tuatusi o le Y. Zakharov. I le mea moni, mai lena lava taimi, ua avea
moe i le po aua sa i ai le faʻamoemoe.

Afai o se faʻamalologa umi, faʻamasinoina e vitio i luga o le saite ma laʻei. afaina, na matauina i ana tagata gasegase mo le 3-5 tausaga, ona e vaai ai lea, o saienitisi i le taimi lenei o le a maua

Sa mafaufauina au i lena taimi i se auala faafomai.

I luga o le laupepa, na ou maua ai faamatalaga o le tofiga o endocrinologist e tau 5,000 rubles. na faʻamalamalamaina o le pule o le poloketi ma ona fesoasoani e eseese tau, ae eseese

leai se aofaiga faapitoa na faʻaalia.

Sa matua faagaeetia au i vitio o tamaiti e sosoo ma le insulin. Na o le taimi lena sa ou le malamalama pe aisea. faamatalaga e vavalalata ia i latou.

O le feʻau e faʻapea o tamaiti e iai se vaitaimi o gasegase e oʻo i le 120 aso na vaʻavaʻaia na matua mataʻutia lava. Sa ou iloaina e tatau ona ou faanatinati, a le o lea, o nisi o mea e mafai ona tupu.

suiga e le mafai ona suia i le faagasologa o le faamaʻi, lea o le a faigata ona toe faʻafoʻi. Sa amata ona ou faanatinati atu i laʻu tama tama faaletulafono i loʻu atalii.

Mai lena taimi, o le faaigoa igoa o Zakharov sa tele lava ina taʻua i totonu o loʻu aiga. O ia mo i tatou ua avea ma faailoga o le faamoemoe.

I se tasi po na ia fafaguina ai le tama teine ​​a lana tama e fuaina le suka, ma fai mai o ia o tagi tele: Eseka, o afea tatou te o ai i Moscow? Uncle Zakharov o le a faʻamālōlō ia te aʻu ?!

E leai se tasi na taliina a matou talosaga, e tusa ai ma faʻasalalauga o loʻo faʻaalia i le saite. Ona matou valaau atu lea i le telefoni faʻamaonia. E leʻi pine ae oʻo mai a matou tali i la matou meli

Ua atofaina mo se taimi atofaina i le falemai i le tausaga muamua, ae o loʻo i ai se faamalama i le aso 23 Aperila o lenei tausaga, afai e fetaui ma i matou, e mafai ona tusia.

Ioe, matou te matua fiafia lava, malilie. E le gata i lea, i le afiafi o le upega tafaʻilagi, sa i ai se feau na faʻamaeʻaina le faamaumauga mo le 2015-6, ma mo le 2017 fou o le a

toe toe totogi mai Ianuari 20, 2017 ia Fepuari 20, 2017.

E lei umi ae taunuu mai se tusi o faamatalaga, lea e sili atu ma le afa o le faamatalaga na tuuina atu i le mea ma pe faapefea ona totogi, o tupe totogi na faamamafaina i tala, po o le tuputupu ae. ruʻu

tutusa ma le aofaiga maoti.

Ona latou auina atu lea o se konekarate e aunoa ma se aso ma numera i le " faufautua faufautua", Faatasi ai ma le faamaninoga e le manaomia le lolomi susu.

O le uluai faʻatagaina o le 2,000 euros. (1000 Euro ulufale, faaopoopo 1000 Euro, o matou o tagatanuu o se isi atunuu) Na puipuia au e le fuaitau

«muamua mauaina"E faapefea ona malamalama?

I lena taimi, ina ua ou faitauina le faamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi a le falemai o Zakharov, na ou iloaina ai o ia poo ona tagata tomai faapitoa mo se taimi umi o vaavaai atu i tamaiti le o ni tagata nofosala i luga o le Initoneti,

latou te pulea le tusi o meaai, tuuina mai fautuaga, o lea na ou manao ai e faamaninoina mo aʻu lava le uiga o lena fasifuaitau, ona o loo matou nonofo i Kazakhstan, i Almaty.

I le tusi na auina mai le aso muamua mai le falemai o Zakharov, sa i ai se sootaga:

Faʻamolemole FAITAU ATU le faʻamatalaga i luga oa matou saite ma faila uma faʻapipiʻi:

Vaega o le faʻafeiloaʻi mo tagata mamaʻi e iai se faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 1:

- o le a le mea o aofia ai i le tau o le taliaina: http: // maʻisuka med.net/classical.html Na ou mulimuli i le fesoʻotaʻiga, o fea na faʻaalia ai:

«. Matou te faatinoina le mataʻituina mataʻituina o le maʻi mo le tele o tausaga faatasi ai ma le faʻamaoniaina o faʻamaumauga tusitusia o vaiaso taʻitasi (i

mataupu o le faaiuga o se maliega).
O se uluai suʻesuʻega, faasaʻoina o le inisalini togafitiga ma le soifuaga, suʻesuʻega o faʻamalositino o loʻo faia e se endocrinologist o loʻo fai ma sui

o se tulaga le mautonu, o le tulaga masani o vailaau faasaienisi i luga o metotia o le togafitia o le maʻisuka, e aofia ai, e aofia ai le togafitiga faafomaʻi atoatoa

inisalini sauniuniga, se faauu i le falemaʻi o le ESC.


". O le a le mea na faʻatalanoaina e uluai feiloaiga:


Ausia le faʻataunuʻuina o le anapogi ma aʻo le i 'ai: 5.1-6.5 mol mol / L.

Glycemic level after a meal (ina ua mavae le 2 itula): 7.6-8.0 mol / L.

Glycemic level at bedtime: 6.0-7.5 m mol / L. O le maualuga o le hemoglobin glycated e mai i le 5 i le 7. Puipuia o faʻafitauli (neuropathy, ma isi). ".


Tau mai pe faapefea ona e malamalama i le uiga o nei upu? Pe o se suʻesuʻega e mafai ona fetaui ma le manatu o le "auala muamua
»?

O le mea lea, o mea uma o loʻo taʻua i luga na toe faamautinoa mai ai ia te aʻu, na ou iloaina, a maeʻa le uluai tofiga, o le a maitauina i matou i Zakharov mai lona aai i luga o le Initaneti.
Sa ou popole e uiga i le fesili pe na lava a matou tupe na maua mo togafitiga, pe o le ai ai ni tupe le fuafuaina i le lumanaʻi.

O ata vitio na tuʻuina i luga o le upega tafaʻilagi a Zakharov iina, lea na fesiligia ai tagata gasegase fesili: Taʻu mai, na e faia se maliliega ma sau i Moscow, na fesiligia oe

totogi soʻo se aofaiga faaopoopo? O tagata gasegase na tali tutusa "leai».

E le gata i lea, o nisi na fesiligia lenei fesili faalua.

Na faʻamafanafanaina au i nei mea uma.

Na ma toe faafoi atu ma loʻu toalua a matou tupe teu, tolopo mo se timuga., Fesoasoani i aiga o le ava, uo a le atalii ma le afafine faaletulafono. (O tagata talavou ei ai se nonogatupe mokesi, ma

o le faʻalavelave ua matua atagia mai ia latou tupe maua) I se tulaga lautele, o le tupe na sii aʻe. ma totogi.

Aperila 23, 2016 na felelei le tama a lana tama ma lana tama teine ​​i Moscow.

Sa latou lele iina mo le taimi muamua.

I le taimi atofaina, afa afa itula muamua atu nai lo le taimi na malilie i ai, ua latou nonofo i le nofoaga autu o pisinisi, i le ofisa a Zakharov.

(E tusa ai ma le afafine o le tama, o loo ia sailia le falemai o Zakharov mo se taimi umi, ae na foliga mai o se faleoloa faapisinisi masani, lea o loo i ai le ofisa tele ua nofoia e Zakharov,

vaevaeina i vaega i potu. ) " Supersensitive latest comp. mea tau vailaau"Sa leʻi matauina foi.

E leʻi umi ae aulia le 20 minute, i le taimi muamua na suʻesuʻeina ai le tamaititi maʻi, muamua na latou fuaina le maualuga ma le mamafa, aveeseina ma o latou tamatamailima i luga o nisi masini, ona latou maua ai lea o se taimi atofaina

O le mea moni, o le mea muamua na ia fai mai ai ina ua ia alofa mai o le latou taunuu mai mai Almaty, na faagaeetia o ia i taunuuga o togafitiga i luga o le saite ma e fia vaai ia te ia.

Tali mai Zakharov i lenei tulaga e tatau ona e toe totogi: 1 miliona lua selau mano rubles. Ona ou vaavaaia oe i luga o le Initaneti i vaiaso taitasi.

"Ma mo le mea na matou totogia ai le 2000 euros," na fai mai ai le tama a loʻu toalua, ua maofa.

"Mo loʻu faʻafeiloaiga," na ia tali mai ai. E foliga mai o le fesili na mafua ai lona ita.

Na tali mai le tama a le tamaititi na ia totogia se aofaiga ma na taunuu mai se isi atunuu e le fuaina le maualuga o lana tama, mamafa, ma isi. ma le a

o loʻo i ai i ona lima uma suʻesuʻega fou a tamaiti fou o loʻo faʻatinoina i totonu o le nofoaga autu mo le faʻamalositino i luga o masini faʻaonaponei faʻaonaponei, o taunuuga

o ia, i luga o le fautuaga a lana tagata e taliaina, na ia faaliliuina foi i le Igilisi, o le aafiaga o le faamaʻi e 120 aso lava.

Ae, e le manao Zakharov e faamasani ma i latou, e lei faaalia le fiafia.

Sa amata ona ia faanatinati atu ia te ia: Ia, o le a le mea oi ai, faasea. faasea. o loʻo i ai. Na ou tilotilo i le auiliiliina o ana suga, i luga o se laupepa, e foliga mai, o le mea na auina atu muamua i luga o le Initoneti, na fai mai ai o ia

laʻitiiti, atonu i le taumafanafana o le a manaʻomia le faʻauluina o le inisalini. Fautuaina mo le 2 masina e suia ai fualaau aina lanu lanumeamata, tuuina atu muamua le seleseleina

fua o laau, Na ou maua se saofaga mai le tama teine ​​a laʻu tama na lapatai mai ai aʻu e uiga i gasegase mafai ona tupu

Sa toe faamanatu mai e Zakharov le totogiina o le tasi miliona lua selau afe rubles. E tusa ai ma ia, afai o le totogi ua faia ao lei oo i le aso 1 o Me, o le toesega e 200,000 rubles.

Ina ua tali mai le tama teine ​​a le tamaitai e tatau ona feutagai ma tagata o lona aiga, na amata ona ia uunaia "maua tupe ma aumai i lana tusi tausi", Or

auina atu a itiiti mai e ala i uo o nonofo i Moscow.

Mo se taimi umi na ia faʻamatalaina auiliili ai o le tupe na maua mai isi atunuu, o pulega faʻavae tulafono e sili atu ona mataʻituina.

Leai se totogi na totogi i le tamaititi.

Na tulaʻi o ia ona o lana laulau umi, ma alu atu i le faitotoa, ma amata ona faatalitali mo le afafine o le tama e sau i fafo, ma faamanino mai ua maea le suʻega.

Faʻaauau le faʻaauau e sili atu i le 15-17 minute. Ma mo lenei mea na matou totogiina ai le $ 2,000, e le aofia ai pasese o vaalele ma faʻaletupe faletalimalo!

O le tuua o le fale o le faleoloa pisinisi, lea na i ai ofisa o Zakharov, na amata ona tagi le tina o lana tama. Na tupu uma nei mea i luma o le afafine o le tama teine.

I le faletalimalo, na ia lagona le maʻi, tagata faigaluega faletalimalo na latou taʻua se falemaʻi. I le itu i tua o le mea na faateia ai, sa i ai sona tulaga faaletonu.


. Ae paga lea, ua na o le taimi nei ua ou malamalama o faʻamatalaga uma i luga o le 'upega tafaʻilagi o se fuafuaga fuafuaina e faatosina ai tagata faʻatau.

Sa totogiina e loʻu aiga se tau mamafa mo le faamoemoe ma le faatuatua e laveai laʻu tama teine ​​mai i aso uma.

Ua tatou mafatia e le gata i tulaga tautupe, ae faapena foi i amioga.

O matou o ni penisina ma loʻu toʻalua, na matou fananau mai ma tausia i Lusia. Sa aʻoaʻoina i Rusia ina ua latou taunuu i Kazakhstan i se taimi ua leva.

Mo i matou, o Moscow sa i ai pea ma e le gata o le laumua o lo matou atunuu mamao, ae o le totonugalemu foi o mea faasaienisi sili ona alualu i luma.

O le "Falemai Yu. Zakharova"Sa ou fesootai ma lenei manatu faavae.

Ou te le mafai lava ona toe faʻaleleia, ae e sili atu ona faʻanoanoa ia te au, e fia le tele o aiga le mautonu o le a feagai ma sea tulaga?

Recipes mo togafitiga ma le maʻisuka mai Dr. Zakharov

Dr. Zakharov togafitia le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka i nisi tulaga. O le taimi muamua lava lea e sau ai le tagata maʻi ia te ia ina ia mafai ai ona talanoa e uiga i lona gasegase ma faaali atu i le fomai lana kesi, lea o loo tusia ai le talafaasolopito atoa o lona maʻi.

E le gata i lea, o le tagata gasegase e suʻesuʻeina e tagata suʻesuʻe suʻega ina ia mafai ai ona faʻamaonia saʻo. E masani lava, o le suʻega e sili atu ma le fa itula ma e mafai ai ona e filifili pe o le tino o se tagata maʻi faapitoa e maua le avanoa e togafitia ai e tusa ai ma le auala a Zakharov.

I le tulaga pe a faʻamautuina e mafai ona togafitia se tagata e tusa ai ma lenei metotia, e maua e ia se pusa atoatoa o vailaau taʻitasi e filifilia mo le faʻamaeʻaina o togafitiga atoa.

E le gata i lea, o le tagata gasegase o loʻo tuʻuina atu i ai ituaiga o vailaau faʻamalositino. I le taimi lava e tasi, e tuʻuina atu e fomaʻi fautuaga taʻitoʻatasi faʻafomaʻi e uiga i le taua ma le sao o le latou faʻaaogaina, lea e puipuia ai soʻo se mea e afaina ai le tulaga faaletino ma lagona o le maʻi ma lona soifua maloloina.

E le gata i lea, o le auala e manaʻomia ai le faʻaeteete ma le faʻaeteete o se tusi faʻasalalau na tuʻuina mai e le fomaʻi faapitoa mai le maʻi. I totonu o sea api, e tatau ona faʻaalia le tulaga o le maʻi i aso uma, e pei o le maualuga o le suka i lona toto ma le soifua manuia lautele.

O le tagata maʻi e tatau ona asiasi i le falemai i vaiaso taitasi ma faia se suʻesuʻega faapitoa ma lana aufaigaluega. Afai e solia lenei tulaga, o le togafitiga o le a manatu e le motusia ma o le a toe amataina.

I lenei tulaga, mo soʻo se faʻafitauli o le ola manuia, e faʻafesoʻotaʻi le faʻafesoʻotaʻi le tagata faigaluega o le fomaʻi faʻapipiʻi lea e faʻapipiʻi ai le tagata maʻi. E moni lenei mea mo tamaiti e mafai ona suia a latou toto i le toto.

I se tulaga faʻapitoa, e taua le faʻapipiʻiina o le vaitau o tausaga mai le sefulutolu i le sefulufa tausaga, pe a oʻo i le tino o le tauleʻaleʻa faʻaalia suiga o le hormonal ma se suiga o le tino atoa. O se taunuuga, o le togafitiga o se tamaititi maʻi e ono faʻatuai.

E taua le taua o le taumafai o Yuri Zakharov e faʻamaeʻa atoa le inisalini e faʻaaoga ai lana lava metotia mo lenei, lea e aofia ai:

  • meaai faapitoa
  • togafiti togatala
  • acupuncture.

I le taimi lava e tasi, e le teena e le fomaʻi togafitiga faʻaleaganuʻu, faʻaaoga togafitiga o le insulin i le tausaga muamua o togafitiga. E le gata i lea, faatasi ai ma masina taitasi, o le fua o le inisalini e faasolosolo malie lava ona faaitiitia, talu ai o le inisalini-o le suia o fualaau oona o le a tatau ona tuʻuina atu i na vailaʻau faʻapitoa na faatonuina e le fomai.

E tatau ona maitauina i nisi o tulaga, o le fua o le insulin e mafai ona faʻaitiitia le televave, talu ai e faʻalagolago saʻo lava i le malosi o le tagata maʻi ma le umi o lona maʻi.

E mafai ona faʻamalolo atoatoa le maʻisuka? O lenei mea o le a talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

Na tusia e Dmitry Sergeevich Safonov Me 18, 2016: 113

e faʻavae i luga o le tusi mai Rauza, le tulaga lea na avea ai lona aiga ma mea taufaasese pepelo! pe a moni lenei mea, o loʻo i ai faʻamatalaga (tupe maua, faʻamaumauga o faʻasilasilaga faufautua, ma isi.) Ou te fautuaina oe faʻafesoʻotaʻi le Faʻamasino o le Ofisa Sili o le Rusia. afai o mea uma e pei ona e tusia, ua matou saunia e tuʻuina atu ia te oe le fesoasoani faaletulafono i lenei mataupu.

Na tusia e Dmitry Sergeevich Safonov Me 18, 2016: 315

O le mea lena e sailia e le meli luga ole initaneti.

Uluai suʻesuʻega o metasisi. Faʻafitauli o le kanesa. Tue kanesa o le susu O le kanesa o le tino Melanoma Auala fou ma aganuu masani o togafitiga. Ituaiga 1 maʻisuka. DNA diagnostics. Faʻataʻitaʻiga o le DNA Therapy Manua o apoptosis i le falemai o viral infections. Lelei togafitiga o le hepatitis B, C ma se taunuuga i le cirrhosis e faʻaaogaina ai tekonolosi. Toe faʻafouina (siama sosoʻo).

Tulaga faʻapitoa: oncology, faʻamaʻi pepe: pediatrics, neonatology, endocrinology, diabetes
Rubric: Falemai, falemaʻi, faʻatalatalanoaga a fafine
Uepi saite: http://www.onkology.ru
Polofesa Zakharov Yuri Alexandrovich, MD, Honored Scientist, Fomaʻi Faamamaluina o le Russian Federation, Ph.D, Grand Ph.D, Professor Full, Major General, Full Member: Academy of Security, Defense, Law and Order, World Academy of Integrated Security Sciences, Russian Academy Faʻataʻitaʻiga Faanatura, Atunuʻu Europa o Faʻataienisi Faʻasaienisi, International Academy of Authors of Scientific Discoveries and Inventions, International Academy of Natural and Sciences Society, Sui o le Iuni a Pediatricians o Rusia. O le fomaʻi o le falemai o Qi Bo, le Shen Dong Province, PRC), o le fomaʻi o le falemaʻi o Qi Bo, o le fomaʻi o le Dong Province, PRC). vailaʻau (Sri Lanka, Navinnna), Aʻoga o le massage Thai faʻataʻitaʻi masani (Bangkok, Pattaya, Taialani)

E na o oe lava e mafai ona maua ni faaiuga!

Itulau ua maeʻa. Na tusia e Yuri Alexandrovich Zakharov le 05 Iuni, 2016: 212

Luasefululima lima. mai le Zakharov Yu A Fausia L

Dmitry Sergeyevich, ou te manao foi i se mea e sili atu ma sili atu e liliu i ai. Tuafafine Pele, O loʻo e faʻasalalauina faʻamatalaga faʻamaoni ma le iloa lelei.

1 Ou te le malamalama lelei pe o ai matou te talanoa i ai, (Kazakhstan), ae afai e le faamalieina se tasi i le auaunaga ua tuʻuina atu, ua tusia se faʻamatalaga ma ua toe faafoi atu le tupe ia te ia pe a maeʻa aso e 10, o le muamua lea. E leai ni faʻamatalaga poʻo faitioga e leʻi maua, pe a faʻapea o se tagata moni lenei - tusi i le ofisa meli, matou te leʻi faʻaleagaina se tasi i le 20 tausaga. E le mafai ona tatou maua i latou e le faamalieina i se mea. Tusi se talosaga ma o le ae mauaina se tupe toe faʻaleleia.
2 I le faaiuga o le taliaina, e pei o isi, o le Tulafono i luga o le konekarate na faia, sa le sainia (ae le o lea), pe sainia, e leai ni faitioga? E taʻu mai ai le taimi tonu na faʻaalu i le faʻafeiloaʻiga, e le mafai ona itiiti ifo i le 60 minute, e le mafai.
3 O le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻaalia manino ai o le tau o le faʻasilasilaga faʻatalanoaga o se tasi o tau, o le tau o le tulituliloaina o se taimi umi e eseese ma o lenei tau o loʻo faʻaalia i le vaega "totogiina", o nei faʻamatalaga uma o loʻo i luga o le saite.
4 E leʻi atoa le 20 tausaga na matou ave ai le PULK) ua na o matou uma na totogiina na o tupe e leai se tupe, e leai se tasi e mafai ona fesili (e leai se uiga, ma e faigofie ona faʻamaonia) e faʻafeiloaʻi tupe e ala ile vavalalata i tinoitupe, tamaʻaiga
5 O le mea malie, i le isi itu, mai le aso 1 o Iuni, matou te faʻapitoa atu ai i tagata uma matou gasegase e faʻalauiloa atu le tele o le fua o le fua.
6 matou te leʻi ofoina atu ma e le ofoina mai ni meaʻai faaopoopo
O le tele o matua latou te faia ni suʻega le talafeagai i le faʻamoemoe e le o le DM1 ma teena le togafitiga o le inisalini i tua o le "honeymoon", matou te faamalamalama atu o le "honeymoon" o le a muta le umi ae leai ni suʻesuʻega fou tekonolosi, e mafai ona e vaʻaia: HBac, C peptide (mea faʻavevesi), o faʻamaʻi tino o le tino e fesoasoani tele. Ma mulimuli, o se laulau umi e 50 cm.

Faʻasologa. tusia e le 05 Iuni, 2016: 213

1. E te le iloa po o ai? Ae, na ou manatu i lou ita pe a, i le puipuia o oe lava mai talosaga masani, na e taua ai ia tuu atu i ē ua afaina e muai faailoa mai le aso ma le tausaga, o latou igoa mulimuli, ina ua e alu i lou tofiga, ona e vavaeese lea. O le mea lea, i soo se mea ou te faailoa patino mai ai le aso o Aperila 23, 2016 ma le aai o Alema-Ata. Ou te manatu i lenei aso, o le tama tama a loʻu tama na o le pau lea o le maʻi mai ia Alema-Ata ma, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatutuina ana faʻamatalaga. Aisea na le tuuina ai e ia lona igoa faaiu! Ma talu ai ona o se mea e māsiasi ai le taʻutaʻu atu i le lalolagi atoa ua latou faʻaseseina i tatou i se tulaga mataga ma tilotilo i mata oa latou uo i le matafaioi a "suckers."
Ae, o aʻu o se toeaina, o le a ou talia ma le filemu ituaiga uma o fesili ma faitioga, aua sa ou manao lava e fesoasoani i laʻu tama teine.

2.I le faaiuga o le faʻafeiloaʻiga, ua tuʻuina atu ia te oe se gaioiga? Aisea e pepelo ai? O le a le gaioiga? O ai na faaalia, fautuaina mai? Mo le sili atu ma le afa o le taimi, ua e faʻamatalaina auiliili pe faapefea ona faʻafitauli mo oe le mauaina o se tupe maua mai se isi atunuu, e toetoe lava a masalomia le tupe e faʻafefe tupe, o le lagolagoina o tagata faatupu faalavelave. Manatua?
Ma ina ua mavae le 15 minute, na e tu i luga mai lau laulau, na e sau i le faitotoa, ma faatalitali i le alu ese o laʻu tama teine, ma faaali atu ma foliga uma ua maeʻa le talanoaga. Ma na faʻapefea ona ia taumafai e fesili atu ia te oe o loʻo i ai se tamaititi lona lua i totonu o le aiga, ma e popole tele o ia pe a iai se faʻamaʻi? O le a lau tali e faamanatu atu ia te oe?

3, Aiseā na matou le faia ai se tagi, pe a uma le mea na tupu?
Ae talu ai na ou malamalama ma faaiʻuina o lau gaioiga uma o le mea muamua na taulai i le taufaasese. Ua maeʻa lau galuega. E tatau ona e tosina atu, tui le tagata o tausia, totogi i soo se tau. O le a le mea na tupu i la matou tulaga. aua na ou talitonu i iloiloga i luga o saite, ou te talitonu i lau polofesa, ou te talitonu na e faʻamaloloina oe lava i le maʻisuka, e pei ona e tusitusi i lau tusi, ei ai lau lava metotia pateni. ma o le 10 o tamaiti e faʻaaogaina, e 8 tamaiti latou te oʻo i le faʻamagaloga umi, alu ese le inisalini. ma o le umi o le maʻi e oo i le 120 aso e taua tele. E le mafai ona ou mafaufau i lena taimi e mafai e le polofesa ona aoga mai tamaiti maʻi i se ituaiga le faamaoni faapea o le auala lenei o lana galuega.
O le a la? Pe o le a mafua ai loʻu ita ona e salamō ma vave toe faʻafoʻi le tupe?

4. Aiseā e leʻi aʻoaʻoina ai e lau matagaluega faaletulafono mo le 20 tausaga e faʻamaonia lelei le konekarate. Aisea e leai ai le aso poʻo le numera o loʻo faʻaalia, aisea latou te faamamafaina ai e le afaina le "faamau susu"? Aiseā ua e leʻi tuʻuina atu ai se konekarate faʻatasi ma se mūmū mūmū i le tusi resitalaina, e pei ona manaʻomia ai le faatonuga?
Ona talu ai le tele o tausaga o galuega, ua e manuia i le faaseseina o tagata ma ua e iloa lelei o le lolomiina komepiuta e leai se malosi faaletulafono. O lea la e te taumafai e puipuia oe lava mai le faʻasalaga?
Aiseā e le manino ai le faʻamaonia o au aitalafu i le kalani, mo le taliaina o le 2000 euros.
Aiseā e sili atu i le afa o le pepa maliliega e tuʻuina atu e faʻamatalaina pe faapefea ma pe o fea, auala e totogi ai, ae le o le faʻamoemoega patino - o le matafaioi a itu auai.
Aisea e filifilia ai le faaupuga "muamua reception" - faʻatasi ai ma le fesoʻotaʻiga faʻamaonia, taʻitaʻisesēina le kalani.
I le uma, o le itulau patino e amata ile upu:

".. Matou te tauaveina le mataʻituina malosi o le tagata gasegase mo le tele o tausaga faatasi ai ma se faʻatagaina faʻamaumauga tusitusia o vaiaso taʻitasi (i

mataupu o le faaiuga o se maliega).
O se uluai suʻesuʻega, faasaʻoina o le inisalini togafitiga ma le soifuaga, suʻesuʻega o faʻamalositino o loʻo faia e se endocrinologist o loʻo fai ma sui

o se tulaga le mautonu, o le tulaga masani o vailaau faasaienisi i luga o metotia o le togafitia o le maʻisuka, e aofia ai, e aofia ai le togafitiga faafomaʻi atoatoa

inisalini sauniuniga, se faauu i le falemaʻi o le ESC.


". O le a le mea na faʻatalanoaina e uluai feiloaiga:


Ausia le faʻataunuʻuina o le anapogi ma aʻo le i 'ai: 5.1-6.5 mol mol / L.

Glycemic level after a meal (ina ua mavae le 2 itula): 7.6-8.0 mol / L.

Glycemic level at bedtime: 6.0-7.5 m mol / L. O le maualuga o le hemoglobin glycated e mai i le 5 i le 7. Puipuiga o faʻafitauli (neuropathies, ma isi). "

Ae ona e faigofie ona taitaisese, tatou te faaiuina se konekarate, ma i totonu o loʻo i ai se faʻamalamalamaga o le a le metotia muamua. Ma aumai le glycemia i le tulaga masani ua faailoaina, e le na o le tasi le itula le galuega. E mafai faapefea ona ou faʻaogaina nei upu? Ma faapena foi ia vitio faamalosia. faʻatasi ai ma se fesili e le mafai ai ona e suʻeina mo gasegase: O lea na e faia ai se konekarate, ae pe oe manaʻomia pea se tupe mai ia oe? O fea i le tali e tali uma ai tagata "leai", "leai". (I le auala, nisi o vitio pe aisea na e leiloloa ai mai le 'upega tafaʻilagi aisea ..).

Aisea ua e teena ai lau talosaga i laʻu tama tama faaletulafono e aumai ia te oe tinoitupe? O lea sa i ai tagata faʻatau, o ē, mo a latou fanau, na faʻatautaia tinoitupe. Ou te le fefe e taʻusalaina i latou ma e le o loʻu tomai lenei. Ae, ma e te le molia loʻu afafine o le pepelo! Ua matou ola i lalo o le tasi fale mo le sefulu tausaga, ma ou te talitonu ia te ia, ae le o oe! O le mea lea, o ou uiga, lea ua faamalosia nei au e suesue, ua sili atu i le tasi ona iloa i se pepelo i luga o le Initaneti.

Aisea na e tusia ai le $ 2,000 i le feau na auina atu, i le $ 2,000 i le konekarate, ma faʻamalosia o ia e totogi le $ 2,306 i le Euro?

Ou te faamalie atu e tumau i se malaga ia te oe. Oi, sa ou popole tele lava i le faaiuga o na aso 120 aso na ou maʻi ai, ou te talitonu i lau metotia e taua tele se tala puupuu o le maʻi.
I le aso 15 Fepuari, 2016, na maliu faafuasei ai le tama o loʻu toalua i le matua o le 57 tausaga. O ia o se tagata faaaloalo faaaloalogia. Ma sa popole foi o ia e uiga i le ma tama teine. Ma o loʻu afafine faaletulafono e leʻi aluese mai na faanoanoaga. ma sa ou faanatinatiina o ia i se malaga i Moscow, i le Zakharov.

I se faigamalaga i Moscow, e faaopoopo atu i laʻu tupe penisione ma loʻu toalua, o se vaega o le tupe na tuuina mai e le tuagane o loʻu tuagane. O lenei tupe na tolopoina i le falelauasiga o laʻu tagata e fetaui. Na latou aoina mai na foaʻi na aumai e tagata uma na o mai e faʻafeiloaʻi ia te ia. Na fai mai loʻu uso i le uso o loʻu toalua, o loʻo galue pea o ia i ni nai masina ao lei faia le faamanatu, ma e tatau ona ia togafitia lona afafine i le taimi nei, aemaise lava talu mai le valaau mai "Moscou" mai ia Zakharov. "

. Yuri Zakharovich, nofo i lalo i aso uma mo lana taumafataga tauagafau, maua mai i lea galuega, ia manatua o loo i ai foi se vaega o laʻu galuega ma le galuega a tagata tausaafia o laʻu au fai mea.

Tuua Lau Faamatalaga