E faʻafefea ona inu Omez: faatonuga mo le faʻaogaina, pe mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina?

I le tulaga o faʻalavelave i le gaioiga o le gastrointestinal tract, o se fualaau faasaina e pei o le Omez ua faatonuina.

Ae o le fesili taua e fesiligia e tagata fiafia o le a le umi e mafai ai ona ou aveina Omez.

O Omez po o Omeprazole, e pei ona taua ai, e faatatau i vailaʻau e fesoasoani e faʻafaigofie le gaosiga o le suka gaosia.

Faʻafetai i le aveesea o faʻamaoniga, e sili atu le lagona o se tagata.

O le faateleina o le eletise e taʻitaʻia ai le pala ma le maʻi o le tino i puipui o le manava.

O le faʻavasegaina o le maualuga o le eletise o le a avea o se puipuiga e le gata mo ulia, ae faʻapea foi mo le le mautonu o le tino i le tino.

Tapulaa

E le fautuaina le faʻaaogaina o lenei vailaʻau pe'ā e afaina i vaega o lenei fualaau faasaina. E tatau ona e inuina vailaʻau pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

Ua fautuaina e le au poto le faaaogaina o Omez ma le faaeteete i le i ai o faamai o le cardiovascular system, faapea foi le le lava o le magnesium i le toto ma le faaletonu o le ate.

Auala e ave

E lua filifiliga mo le tuʻuina atu o sea vailaʻau e pei o le omeprazole. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu mo le tui o le intramuscular i totonu o le tino ma capsules ma microgranules.

E televave vave ma i le 30 minute e mafai ona faʻaumatia se osofaʻiga o le tiga ma le gastritis. I le faaopoopo atu i ai, e fesoasoani i le faʻaumatia o le nausea, faʻamaonia le maualuga o le eletise.

O se filifiliga lelei o le a faʻatasi ma Phosphalugel. O lenei fualaau faasaina e mafai ona puipuia puipui o le manava mai le faaleagaina.

E le gata i lea, ua osofaia e omeprazole le mafuaʻaga o maʻi o le manava, o le Helicobacter pylori bacteria.

O le a le umi e mafai ai ona ou faaaogaina le omeprazole e aunoa ma se malologa

E pei lava o isi fualaau, o Omez e mafai ona afaina ai le tino pe afai e te mafaufau ia te oe lava ma e te le mulimuli i le masani pe a ave fualaau.

E le gata i lea, e le fautuaina e ave mo se taimi umi. Taofi le faia i le aso lava lea e tasi e taofi ai faailoga.

I tulaga ogaoga alualu i luma, e fautuaina e ave faʻamalosi fualaau faasaina. Ina ia faʻaitiitia le gastritis gasegase, e tatau ona faʻaaoga vailaʻau i pusa.

Latou te manaʻomia le onā i le faalua i le aso: aʻo leʻi 'ai i le taeao ma le afiafi ao leʻi momoe.

O le togafitiga e tatau ona i totonu ole 30 aso, pe afai e le amataina le maʻi, ona tatau lea ona faʻaitiitia.

O nisi taimi e manaʻomia e fomaʻi le ave o le Omez i foliga o capsules e fai ma faʻasolosolo i le i ai o faʻamaʻi o le vaega o meaʻai. I lenei tulaga, e tatau ona e inu i le tasi capsule i le aso.

O le a le umi e mafai ai ona ou ave le omeprazole

Ina ia aloese mai le tupu mai o ni mea le lelei, e mafai ona e faʻaaogaina vailaau mo le silia ma le 60 aso. Ma le isi, e na o le tatau lava ona fai lenei mea i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi faapitoa.

O le a ia filifilia le auala talafeagai mo le toe faaleleia o togafitiga mo se faʻamaʻi faapitoa.

E mafai ona ou ave le omez i se tulaga faifai pea?

Consume omeprazole e le o taimi uma e fautuaina. E tatau ona fai se malologa mo le tele o masina.

E le mafai ona toe faʻafoʻi le tino i se tasi fualaau faasaina; mo lenei, togafitiga faʻapitoa e talafeagai. O le faʻamalositino e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le tagata.

Contraindications

E i ai tulaga e faʻasaina ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o Omez. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. Tagata taʻitoʻatasi faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.
  2. Gaoioiga le lelei o le ate ma fatuga. O nei totoga e aofia ai i le polokalama o le fiafia, o le mea lea, pe a ave vailaau, o le avega mamafa e faʻatatau saʻo i ai. Le tupuga mai o faʻamaʻi masani poʻo maʻi matuia.
  3. Tamaiti. I se tulaga lautele, e le fautuaina e faʻaaoga Omez mo tamaiti o soo se vaitausaga, ae o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga e talitonu le fomai e sili atu le aoga o aʻafiaga nai lo le itu.

E sili atu le aoga i le faʻaaogaina o Phosphalugel. E puipui puipui o le manava mai aʻafiaga le lelei o vaega faʻamalosi o omez.

Faʻamataʻuga itu

Soo se vailaʻau e maua ai se lelei ma se aafiaga leaga. E sili atu le lamatia pe afai e le mafai ona suia nei taunuuga. Malosiaga talafeagai mai le fatugalemu o le tino.

E mafai ona avea ma ulu o le ulu, o le vevela, o le le mautonu, i tulaga ogaoga, e oo lava i le gaogao. O le gastrointestinal tract e mafai foi ona tali le lelei.

Paga, vomiting, manava manava, po o le pupula e tupu. E le gata i lea, o maso e mafai ona faʻavaivaia, afu ai le vevela, e aliali mai i luga o le paʻu.

O lenei vailaʻau e fesoasoani e taulima ai le solia o le gaioiga o le manava ma toe faʻafoʻisia lona tulaga masani.

E taua le mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, faaaoga fualaau faasaina ina ia faʻamalolo ai faʻamaʻi, fai se malologa pe a manaʻomia.

O le faia o le omez e aunoa ma se malologa e le o se filifiliga sao, e tatau ona faʻaaogaina e puipuia ai le tupu mai o faʻalavelave faʻavaitau. E mafai ona puipuia le membrane mucous o le manava ma duodenum.

Metotia faʻaaoga ma fua

E fautuaina e te tago i vailaau aʻo lei faia ni taumafataga ile 30 minute.

Mo le togafitiga o līlū uluaʻi e maua i luga o le mucous membranes o le digestive tract (time period) ma gastritis, 20 mg o le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina taʻitasi i le aso mo le umi o le 2 i le 4 vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona faʻalautele le togafitiga e oʻo atu i le 5-8 vaiaso ma faʻatupulaia le inumaga i le 40 mg.

Puipuiga o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi - mai le 10 i le 20 mg o le omez.

I le faʻamaʻi pipisi o le gastroesophage, 20 mg o le vailaau faʻasaina e faʻaaoga mai le 1 i le 2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e mai i le 2 i le 4 vaiaso. E mafai e le fomaʻi ona faʻateleina le umi o le vasega seia oʻo i le 8 vaiaso, e faʻavae i luga o le soifua maloloina o le maʻi ma le maʻi. O le togafitiga togafitiga e faia i se tulaga masani, i le vavave ma lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi aoga.

Puipuiga ma togafitiga o le faaleagaina o le mucous membranes o le digestive system during the use of non-steroidal anti-inflammatory drugs - 20 mg. O le umi o togafitiga e mai i le 2 i le 3 vaiaso.

Faʻatasi ma le syndrome Sollinger-Ellison (ulcerogenic pancreatic adenoma), togafitiga ma Omez e amata i le 60 mg. Afai e manaʻomia, o lenei aofaiga e mafai ona faʻaleleia i le 80 - 120 mg (faʻaaogaina i aso taitasi e masani ona vaevaeina i ni atopaʻu). O le umi o le togafitiga i lenei tulaga ua faʻamatala mai e le fomaʻi.

Mo le puipuia o le Mendelssohn syndrome lea e tupu i taimi o taotoga o taotoga i lalo o le vailaʻau lautele, e 40 mg o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina, 60 minute aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga (tasi).

Mo togafitiga o manua o le mucous digestive tract e fesootaʻi ma Helicobacter pylori, e 20 mg o le vailaau faʻatau e faʻaaogaina faʻalua i le aso e faʻatasi ma Amoxicillin poʻo Clarithromycin, mo le 7-14 aso.

O lea e tusa ai ma faatonuga, e mafai ona e inu Omez e aunoa ma se malologa mo le silia ma le 8 vaiaso. E ui i lea, e taua tele le malamalama o le fualaau oona lava ia mo ia faamaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le ogaoga o taunuuga ma e naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻataʻitaʻiina se togafitiga pe a maeʻa se suʻesuʻega faapitoa o le maʻi.

Fale faʻamaloilo

O le vaega autu o Omez o le Omeprazole, lea e faʻaalia ai aʻafiaga. O le fualaau faasaina e poloka ai le faagaoioia o le pamu proton (hydrogen-potassium adenosine triphosphatase) i totonu o vaovao gastric ma taofia le gaosia o le eletise chloride i le taimi mulimuli.

O le faaaogaina i le aso Omeza o le gafatia e taofiofi ai le gaosiga o le gaosiga mo le 24 itula. O le faaputuputuina o le vailaau i le maualuga o le gasegase togafitiga e 72 itula. O le uuina o le 20 mg o le vailaʻau e tausisia le maualuga o le eletise o le suavai mo le 17 itula.

Faʻaiʻuga

I le tele o tulaga, o le fualaau faasaina e talia lelei e gasegase ma e le afaina ai aʻafiaga. Ae ui i lea, e seasea lava o aʻafiaga le lelei o aʻafiaga e mafai ona tupu:

  • o se tuutuuga o le nausea, vomiting, afaina ai le tiga ma le tiga i totonu o le manava,
  • vevela vave, vevela, aafiaga o anaphylaxis,
  • toto
  • le mautonu o galuega a le mea vaaia,
  • faʻateleina le gaioiga o alanine aminotransferase ma le aspartate aminotransferase (ate enzymes),
  • malogo i le gutu.

I le tulaga o aʻafiaga o le itu poʻo isi aʻafiaga leaga, ua fautuaina e taofi le tagofia o fualaau faasaina ma saili le fautuaga a se fomaʻi faapitoa. I lenei tulaga, o le a tofia oe e suitulaga Omez ma lona tutusa poʻo le suia o le togafitiga togafitiga.

Faʻasalaga

Afai e te ave Omez i taimi uma, e aunoa ma le faʻaauau i togafitiga e pei ona faatonuina e lau fomaʻi, e mafai ona e faia se mea e sili atu. Ma e ui lava o faʻamatalaga i luga o le tutupu o ia tulaga e seasea lava, o taunuuga o le tele o le togafitiga faʻasoifua maloloina e matua le lelei ma faʻaalia ai i latou lava:

  • susu ma le ulu,
  • gagging ma nausea,
  • afaina fualaau
  • tulaga o le le fiafia ma le atuatuvale,
  • fenumiai.

O le Omeprazole e fesoʻotaʻi lelei ma pulu plasma, o lenei mea o le faʻamamāina o le toto e faʻaaoga ai le gasegase e le aoga. E leai se vaifofo faapitoa. O togafitiga faʻapitoa e faʻaaogaina e togafitia ai le televave o Omez.

Vaega o le faʻaoga

Aʻo leʻi amata ona e faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona e faia se suʻesuʻega faapitoa ma maua se taimi atofaina mai lau fomaʻi.

O Omez e tatau ona faia i le afa afa itula aʻo leʻi 'ai, ma fufuluina le paʻu ma se vaega itiiti o le vai.

O le faʻaaogaina o se vailaʻau e mafai ona faʻailogaina ai le faʻaalia o pathologies o le tino o le digestive system. E taua tele pe a faʻapea o mea nei e tutupu i le taimi o togafitiga, faʻafesoʻotaʻi se tagata poto faapitoa:

I le taimi o le togafitiga, Omez ma isi vailaʻau e faʻaititia ai le gaosiga o le suka o le hydrochloric i totonu o le tino, o le aʻafia o le cyanocobalamin i le gastrointestinal tract e faʻaleagaina. O lenei tulaga e tatau ona mafaufau i ai pe a togafitia tagata mamaʻi i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau vitamini.

Ina ia maua le maualuga o le faʻamalosia o togafitiga, e tatau ona ave Omez pe a ma le tolu aso. O lona uiga o faʻamaʻi pipisi o le peptic ma isi maʻi o le faʻaogaina o meaʻai o le a faʻaitiitia pe faʻamalo atoa ina ua maeʻa lenei vaeluaga pe a uma le faʻaaoga muamua o fualaau.

Afai e le mafai e le tagata gasegase ona ave pulou ia te ia lava, ona fuafua loa lea o Omez i le tulaga o inisiua matua. O se vaifofo ua soloia o le vailaau faasaina e tatau ona faia i le taimi lava e uma ai sauniuniga, talu ai e le o se mea e teuina ai. O le suʻega i lenei mataupu ua faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi taitoatasi.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaititi e faia i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi.

E ui i le mea moni e faapea o Omez ua i ai ni faʻasalaga mo togafitiga i maʻi maʻitaga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina se vailaau i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi. O sea tulaga e mafai ona tulaʻi mai pe afai e ono sili atu le manuia o le soifua maloloina o se fafine i le fomaʻi.

Afai o le faʻaaogaina o le omera e manaʻomia i le taimi o le lactation, e tatau ona faʻagata le fafagaina o susu.

Faaiuga

Sa matou suesueina uma uiga o le fualaau o Omez. O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻi ulutala duodenal ma le manava, afaina o le gastroesophageal and other diseases related to damage to mucous membranes o le digestive system.

I le fesili: e faʻafia ona mafai ona ou ave le omez? O le tali o le: ia tatau ona ave le vailaʻau i aso uma mo le maualuga o le 8 vaiaso. Ma le isi, e tatau ona e malolo i togafitiga.

Pe a ave Omez, e taua tele le tausisia o le togafitiga e pei ona faatonuina e se fomaʻi, o le a aloese ai mai le le mautonu ma ona foliga le lelei.

Sili mo lou soifua maloloina

E masani lava, o gasegase, i le mauaina o se faʻamatalaga mo le vailaʻau o loʻo fesiligia, mafaufau pe faapefea ona ese le Omez mai Omez DSR? Ole tau o nei vailaau e ese. Aisea ua faatonuina ai e le fomai le filifiliga lona lua?

E faigofie le faʻamatalaga: O Omez e na o le tasi le mea aoga e aoga i le maʻi suka, ae o Omez DSR o loʻo i ai se vaega faaopoopo i lona tuufaatasiga, lea e sili atu ai le lelei o togafitiga, sili atu ona lelei. E le gata i lea, o le faapalepale o le "Omeza DSR" e maualuga atu, o lona uiga, o le togafitiga e tuʻuina mai ma ni aʻafiaga le lelei.

Togafitiga - Aua le Tuai

E pei ona taua mai i faatonuga mo le faʻaaogaina o le "Omez DSR", o lenei mea faigaluega e iai sona aafiaga lelei e le gata i togafitiga o maʻi o le gastrointestinal, ae faʻapea foʻi ma le maʻi o Sollinger-Ellison. O le umi o le togafitiga e masani lava ona pupuu, o le taimi muamua o le faaleleia o le maʻi o le maʻi e matauina pe a uma le 4-5 aso mai le amataga o le vasega.

O le faatonuga i le "Omez DSR" e valaau mo le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi ma le faʻaeteete tele. I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, na maua ai e faʻapea, o le le lava o le tino, o le ono tulai mai o ni aʻafiaga ogaoga ogaoga e maualuga. Afai e faia e le fomaʻi se faaiuga i lenei siama e faia le togafitiga ma le "Omez DSR", e tatau ona mataʻituina le tulaga o le maʻi. E le gata i lea, pe a faʻavaeina se fuafuaga mo togafitiga, e taua le manatuaina o le tele o faʻasolega. O i latou uma o loʻo lisi i faatonuga "Omez DSR".

Faʻafefea ona togafitia?

O le a le mea o aofia ai i le tuufaatasiga o fualaau faasaina (ma o le mea moni, i le tuufaatasiga o le eseesega o le "Omeza DSR" ma le "Omeza D, sei vagana ai, ioe, le tau), o le a le mea e faamatalaina ai lona vave, taʻuina? Vaega autu aoga:

I le tasi capsule, o le omeprazole o loo i ai i se aofaiga o le 20 mg, domperidone - 30 mg. E i ai foi vaega faaopoopo e faʻaleleia ai le faʻagasologa o le faʻamaʻiina o fualaau faasaina, faʻafaigofie le faʻaogaina e le tagata maʻi ma faʻateleina le aʻafiaga o mea gaosi. Faatasi ai ma vaega faaopoopo i pusa taʻitasi o le suauu, lactose ma le uʻamea, faʻapea talc ma le dioxide. E tele isi vaega o loʻo iai. O le tino atoa e mafai ona iloa pe afai e te faamasani i faatonuga mo le faʻaaogaina o Omez DSR.

O le a le taimi e ave ai?

O faʻamaoniga uma ma le faʻailogaina o fualaau faasaina "Omez DSR" e mafai ona maua i faatonuga o loʻo faapipii i ai. O lea mea faʻapipiʻi e tatau ona iai i totonu o le afifi o loʻo aofia ai vailaʻau. E le gata i lea, o le fomaʻi, o loʻo faʻamatalaina lenei vaifofo, o loʻo faʻaalia ai foʻi le maʻi i le mafuaaga na filifilia ai se filifiliga togafitiga mo ia ma i tulaga matautia e faʻaosofia ai aʻafiaga leaga pe a ave le vailaʻau.

I le avea ai ma tulafono, o le "Omez DSR" ua toe faʻaaogaina pe afai o se faʻafitauli faʻaletonu o le soifua maloloina o le tino e faigata tele i le nausea ua maua. E le gata i lea, o le "Omez DSR" e taua mo togafitiga (faʻafitauli i le vomiting):

  • gastritis
  • afaina o le gastroesophageal.

Ae a leai?

O le faʻailogaina o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i faatonuga mo le faʻaaogaina o le Omez DSR. E le mafai ona e togafitiga i togafitiga pe afai e iloa o le tino o le maʻi e faʻaaloalo i se tasi poʻo le sili atu foi o vailaʻau e maua ai fualaau faasaina.


O se faʻamatalaga faapitoa o le mea moni o le faʻaaogaina o le Omez DSR e le mafai ona maua i le maualuga o le gafatia e sui ai le benzimidazoles.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau faasaina "Omez DSR" o loʻo i ai faʻamaumauga mo fafine: o togafitiga e faʻasaina i le taimi o le faʻataʻitaʻiga ma le susu. E le gata i lea, o le vailaau e le o faʻamoemoeina mo tamaiti, e na o le 12 tausaga e mafai ona faʻaaogaina.

Omez DSR: faʻatasi ma fualaau ma faʻamaʻi

O le vaega autu o le fualaau faasaina - omeprazole e aofia ai le vaega IPP (o loʻo i ai mo le "faʻasaina o le pamu pipi"). O mea uma faʻatasi ma meatotino tutusa e le tatau ona faʻaaogaina faʻatasi ma le nelfinavir. E le gata i lea, o le faʻatagaina malosi e faʻatagaina i le faʻaaogaina o le Omez DSR (iloiloga e faʻamaonia ai lenei mea) ao faia vailaʻau e aafia ai le umi o le vaitaimi ole QT i se tulaga sili atu.E le gata i lea, o se faʻafitauli faʻalesoifua maloloina o le faʻaaogaina lea o le Omez DSR (o faatonuga mo le faʻaaogaina o le gauai i lenei) ma le initaneti CYP3A4.

O nisi o faʻamaʻi e tuʻuina atu ai foi faʻasalaga i luga o le avanoa e togafitia ai fualaau faasaina ma Omez DSR. E faʻasaina e le kamupanī le faʻaaogaina o fualaau mo:

  • sese, leai se galuega o le ate, fatugaʻo,
  • faʻalauteleina le umi ole taimi o faʻasologa o le muscle fatu, QT,
  • eleelea eletise,
  • prolactinoma.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau: iloa le fili i le igoa

Mo le soifua maloloina, o se faʻalavelave faʻalavelave o le faʻaaogaina lea ole vailaʻau ile fesili ma sui e aafia ai le umi ole QT. O lona uiga e le mafai ona togafitia faʻatasi oe ma le "Omez DSR" i fualaau oona:

  • itraconazole,
  • posaconazole
  • erythromycin
  • fluconazole
  • telithromycin
  • voriconazole.

I le faaopoopo atu i nei vailaau, o le taofiofia o le faaaogaina o le "Omez DSR" o loo tuuina atu ai le faaaogaina o fualaau faasaina "Ritonavir", "Telaprevir". O isi igoa e mafai ona feteenai ma le mea ua faamatalaina, o le mea lea e tatau ai ona faʻalauiloa se fomaʻi i le togafitiga o loʻo faʻataʻitaʻiina e se tagata, ma gauai faapitoa i vailaʻau e aʻafia ai le cardiovascular system. E taua le manatuaina o le tele o vailaʻau fou e aliali mai i luga o le maketi, ma e naʻo se fomaʻi fomaʻi e iloa tulaga o la latou faʻatasi ma le Omez DSR i lalo o le iloiloga.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O le polokalame e masani lava ona filifilia e le fomaʻi aoga ma se mata i luga o faatonuga mo le faaaogaina o le "Omeza DSR". I le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o togafitiga e aofia ai le faʻaaogaina o se tasi capsule i le taeao. E fautuaina e le kamupanī le inuina o vailaau i le itula ao le i ai. E tatau ona faʻaaogaina le meafaigaluega i le lomiga pe a faʻasaʻoloto. Latou te le faʻafefeteina le paʻu, aua nei momotu, aua nei faʻamavae - e tatau ona foloina atoa.

O le digestibility o le vaega galue o le fualaau faasaina e faalagolago i lenei mea.

E leai se sili atu i le 30 mg o le taperidone e tatau ona faia i aso taitasi. O le mea lea, o le fua pito i maualuga o le vailaʻau mo le 24 itula o le tasi o le pusa. O le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, taulai atu i le gafatia o le vailaʻau ma le i ai o faʻamaʻi maʻi. E gaosia e le kamupanī le limite pito i luga o le taimi talafeagai o le faʻaaoga masani o fualaau: 7 aso.

Ova i totonu o le tino: faʻafefea ona faʻaalia?

O le maualuga o le omeprazole e faʻaalia mai lava ia:

  • loto faʻalavelave fatu
  • tiga o le ulu
  • leai se vaaiga mamao
  • vavao
  • o se mea le mautonu, faalumaina, leiloloa le setete,
  • faatoaagaina o sulu afu,
  • gag reflex
  • taʻavale

Vaʻaia, e mafai ona e iloa o loʻo mafatia se tagata i le tele o omeprazole, e mafai ona e i luga o le mumu - o le toto e tafe atu i le paʻu. O le tagata maʻi lava ia e lagona o lona gutu e matutu, e le fiafia, e faʻavaivai. I le avea ai o se tulafono, o le a faitio le tagata maʻi i le manava.

O le sili atu o le malo: o le a le mea o faʻaalia?

Afai, pe a ave le "Omeza DSR", ua tele naua le tele o le lisi o le fale ua faaputuputuina i totonu o le tino, o lenei mea e faaalia ai ia lava i mea leaga e tutupu i lalo:

  • talepeina fatu
  • faafitauli ma aoaoga i avanoa,
  • toso
  • o le mamafa o loʻo oso aʻe
  • mafaufauga ua afaina
  • moe
  • e fiafia tele le tagata.

O le a se mea e mafai?

Faatasi ai ma le tele o omeprazole i totonu o le tino, o le ate, o le tino o okeni e sili ona manava mai le tino, e mafai ona tali atu i lenei. E faʻaalia e le hepatitis. Afai o le metabolism e foliga mai o le itu e sili ona vaivai, e maualuga tele le maualuga o le omeprazole e iloa ai o ia lava e leai se soda, magnesium, ma le calcium.

O le faʻaogaina o le tino, PNS i le umi o le faʻaaogaina o le "Omez DSR" e tali atu:

  • tulaga atuatuvale
  • e tiga lou ulu
  • Faʻaaliga o mea faʻapitoa
  • mafaufauga ua le mautonu.

O le tele o taimi, o nei aʻafiaga e mataʻituina pe afai o maʻi le maʻi.

I nisi tulaga, pe a oʻo i lalo o le togafitiga e faasaga i tua o le maualuga o le omeprazole i le tino, o tagata e faʻamalosi, sili atu le fiafia. O isi latou faitioga i le gasegase, atonu o se setete.

Faiga faʻamalosi ma le paʻu: aʻafiaga itu

Le saʻo le faaaogaina o le Omez DSR, umi tele le faagasologa o le pulega, faʻapipiʻiina o le vaega galue i le tino e mafai ona taʻitaʻia ai le leaga o nei tino. Tagata faitio e faitio i:

  • vaivaiga maso
  • allergies
  • faʻataʻitaʻiga
  • faʻasolosolo
  • urticaria
  • erythema
  • dermatitis
  • le mautonu
  • Stevens Johnson Syndrome
  • lauulu lauulu
  • hypersensitivity i le malamalama,
  • maʻa, vevela, ufiufi paʻu o le paʻu.

O mataupu o le faʻalavelave o anaphylactic, e iloa ai angioedema.

Mea le fiafia: o le a se isi mea e tatau ona saunia mo?

Aʻo suʻesuʻeina faʻataʻitaʻiga o vai inu (i totonu o le fale suesue) e mafatia i aʻafiaga i le taimi e ave ai le Omez DSR, e le o faʻamaonia tulaga faʻamaonia. O le maualuga o agranulocytosis, pancyto, thrombocyto, ma leukopenia ua sui.

O le faʻateleina o le enzymes o le ate ua faʻalauteleina. O le uiga lea o i latou oe, ao le i aveina le Omez DSR, sa matua maʻi tigaina ma maʻi e aafia ai le ate. I nisi tulaga, o faailo o le encephalopathy, o le hepatitis e tumau. Mai lea taimi i lea taimi, e maua e tagata gasegase ni faʻafitauli o le le lava o le galuega o le ate.

O le endocrine e mafai ona tali atu i le tagofia o fualaau ole fesili ole gynecomastia. O le faʻamaonia i mea e le masani ai e faʻaalia ai le tele o le lagona. O tagata maʻi e faia togafitiga e masani lava ona faitio i le malaise, o se lagona o vaivaiga e aunoa ma se mea patino. E seasea, ae o mataupu o le nephrit, bronchospasm, fiva ua faamaumauina. O le gaioiga o le afu o le afu e mafai ona faʻagaoioia, faʻaleleia le tupu. Ua leiloloa le ata vaaia. O le solia o le tulafono ua toe faʻaleleia e ala i le faʻasalalauina o le faʻaogaina o le omeprazole i totonu o tisipenisione o le tino.

Domperidone: faʻamaoniga o mea leaga

O lenei vaega taua o le "Omeza DSR" o loʻo iai lana lava lisi o aʻafiaga, e ese mai le mea o loʻo i luga. E maua e tagata maʻi faʻafitauli o le gastrointestinal, e aofia ai suiga i le tofo, fatu o le fatu, ma le le fiafia. O le tino popolega e tali atu i le le mautonu, faʻanoanoa, faʻalavelave moe, tulaga le fiafia, pe, i se isi itu, le sili atu ona le mafai.

O le sili atu o le terperidone e mafai ona faʻaalia o ia o le galactorrhea, o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le maualuga o le taʻava. Masalo faʻalauteleina o le vaitaimi QT, se suiga i le paʻu, fatu o le fatu. I se tulaga le masani ai, na maua ai le oti fatu. Pe a faatusatusa i le amataina o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, ua faaitiitia le aofai o le lisi o aitalafu i le capsule e faaitiitia ai le ono tulai mai o ni uiga leaga mai le cardiovascular system.

Domperidone: o a isi faafitauli e mafai?

I nisi o tulaga, o le puipuiga o le tino e tali atu i le leai o se totogi i le domperidone. O lenei mea e faʻaalia mai i faʻamaʻi faʻaleaga. Masalo o le tupuga o se faʻafitauli o le atuatuvale, faʻaalia e depressionive states, o se faʻalautelega o le popole. O tagata maʻi e amata ona popole, faʻavalea libido ile vaega poʻo le atoatoa.

I nisi o tulaga, o le faʻamafanafanaina, o le manaʻo faifaipea e momoe, ma le ofisa lautele o le lethargist na faamaumauina. I nisi, o le paʻu na ufiufi i se vevela, na foliga mai o le paʻu na foliga mai. O loʻo i ai se avanoa e atiaʻe ai urticaria. I fafine, e mafai ona latou faʻatupulaia le tele (laʻititi), o le mammary glands o le a sili atu ona nofouta, o le faʻamalosia ma le fulafula e mafai.

O le tele o tagata gasegase na maua i le tiga o le vae, le malosi, faateleina pe tolopoina urination. Masalo o le atinaʻeina o le mumu o le mucosa, o mata. I nisi tulaga, o le maualuga o le cholesterol i le toto e tulaʻi mai, o suʻega e atagia mai ai mea le talafeagai o le ate. I totonu o le toto, ua faateleina le faateleina o le prolactin. O le aʻafiaga o soʻo se tasi o nei aʻafiaga e 7% poʻo lalo ifo. E toetoe lava o mataupu uma lava e faigofie ona onosaia, o le a le toe i ai ni faailoga i se taimi puupuu. O aʻafiaga le sili ona ogaoga o le ave o vailaau e mou atu pe a uma le togafitiga poʻo le faʻaititia o le fua.

Omez - tuufaatasiga

O se mafuaaga taatele o maʻi o le manava o le gaosia o le eletise chloride i le tele naua. I tulaga faapena, ua faatonuina le pulega o fualaau faasaina - o le faatonuga mo le faaaogaina o loo taua ai faapea o vailaau ua aofia i totonu o le vaega o fualaau faasaina o fualaau oona lea e taofia ai le pulelasi o le glands o lenei okeni. I le gagana a tagata vailaau mo togafitiga ma fomaʻi, o se vailaau faafomai, e pei ona faamatalaina, ei ai se igoa taua: o se inhibitor (o se tagata e poloka) o se pamu proton po o se pamu. E naʻo se enzyme e aunoa ma se mea e le mafai ona maua mai ai siaki o le mucosa gastia.

E maua le oloa i gelatin capsules. E lua vaega, e tofu ma faailoga: OMEZ. O loʻo aofia ai ni paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe. Sui - India. Omez tool - o le tuufaatasiga i fesuiaiga eseese e ese mai i le maualuga o le mea galue: 10, 20 ma le 40 mg o omeprazole (igoa faavaomalo) o loo avanoa. O le fualaau faasaina Omez-D, e pei ona fai mai le faatonuga, o loʻo aofia ai le domperidone (motilium), o loʻo i ai se mea faʻatealeni ma faʻateleina le aveeseina o meaai mai le manava i le manava.

I le faʻaopoopoga i capsules, ua faʻatuina le faʻatagaina o le vailaʻau i foliga o se paʻu i fagu. O le faavae lenei mo se vaifofo lea ua tui i totonu o le tino e ala i tui tui. O le omeprazole o se mea e faalagolago i le toto, o le faiga o le gaioiga e mafua mai pe a oʻo atu se togafitiga faʻamaʻi i totonu o le okeni. O le faaitiitia o le malosi o le eletise e tupu ile afa itula poo le itula pe a uma ona ave le fualaau faasaina ma e tusa ma le aso. O le maualuga o aafiaga o le vailaau faasaina ua ausia i le aso lona lima o togafitiga ma ua mou ese atu i le mavae ai o le 3-4 aso mai le aso na faamuta ai.

Omez - faatonuga

O le vailaʻau togafitiga o lenei vailaʻau ma analogues e fesoʻotaʻi ma le malosi e faʻaitiitia ai le malosi tele o le sua oona. E tele fesoasoani a Omez - o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻamatala auiliili i le faʻamatalaga. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo faamaʻi ma tuutuuga nei:

  • hyperacid gastritis (ma maualuga maualuga),
  • afaina o le gastroesophage (mea faʻaleagaina o meaʻai vai mai le manava i le esophagus),
  • manava o le manava, 12 ulutala duodenal, faʻalauiloaina le localization,
  • le faʻafanoga poʻo le faʻaititia o le fuainumera o le togafiti faʻamalolo Helicobacter pylori (faʻatasi ai ma vailaau faʻamaʻi),
  • o neoplasms tuusaʻo o le endocrine (mammary, pancreas) vaʻaiga,
  • oona o le mucosa gastric ma le painkillers, anti-inflammatory, antpyretic drugs-non coroids.

O le aoga o le togafitiga o le fualaau faasaina e le faalagolago i le ituaiga o mea e mafua ai le ita o le mucosa gastric lakapi, pe i le taimi e ai ai. O le faatonuga mo le Omeprazole i faatonuga faʻapitoa e lapatai ai: aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e tatau ona siaki pe maʻi maʻi le neoplasms. O le tagofia o vailaʻau e mafai ona ufiufi ai faʻamaoniga moni o togafiti o le manava ma taʻitaʻia ai se mea sese i le fuafuaina o le siama!

I le togafitiga o le tele o faʻamaʻi, fomaʻi, e tusa ai ma faatonuga, faʻatonuina se fua faatatau masani o aso taitasi: 1 capsule 20 mg tasi. Faʻatelega o gastritis, ulutala peptic, reflux esophagitis, reproductive active Helicobacter pylori, e fai ma tulafono, o se maualuga maualuga o le omez e manaʻomia - o le a faʻaluaina le inumaga. O le pancreatic adenoma (Zollinger-Ellison syndrome) e sili atu le faigata ona togafitia, o le mea lea, o le faʻaaogaina o vailaʻau ua faatonuina e le fomaʻi e amanaʻia le maualuga o le gaioiga gastric. Ua faateleina le fualaau mai le 40-60 i le 80-120 mg.

Fai mai le aʻoaʻoga: e leai se mea e manaʻomia e fetuunai ai tali e amanaʻia ai le matua. O fualaʻau ua fuafuaina mo lo latou faʻaaogaina atoa, e le suia. E masani ona togafitia fualaau ao le i momoe, aua i le po o le gaosiga o le gastric juice ua amataina. O le faʻaaogaina o le omeprazole e mafai ona ese mai le tasi vaiaso i le tele o masina. O lea la, o le numera o Helicobacter pylori e faaitiitia pe a mavae le 7-14 aso. O maʻi pipili i le tele o tulaga e afaina pe a uma le 1-2 masina. Afai e tatau ai, a maeʻa le lua vaiaso, toe fai le kosi.

Faatasi ai ma le maualuga o fualaau faasaina, o maʻi e mafai ona tupu. E leai se vaifofo mo omeprazole. I ia tulaga, naʻo togafitiga faʻamaoniga e mafai ona faʻaaogaina, mo se faataitaiga, o Cerucal, Betaserc, Anaprilin, Citramon poʻo tapenaga sauniuniga. E ui lava e faʻatagaina le vailaʻau o le Omez ma le ava malosi, e leaga tele le inuina o le ava i le togafitiga o maʻi o le gastric.

Omez tamaiti

O nisi taimi e tupu ai e faʻamaonia e le fomaʻi lenei vailaʻau i le afa o meaʻai i se tamaititi, aemaise o tausaga aʻoga. Ae ui i lea, o le faʻatonuga e aofia ai se faʻamaoniga manino: E le tatau ona tuʻuina atu Omez i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. Gastritis i se tamaitiiti e tatau ona togafitia i se meaʻai, ae le o fualaau. Nai lo o le omeprazole, e mafai ona faʻataʻitaʻiina mea e sili atu le saogalemu, mo se faataitaiga, Alemagel, Phosphalugel suspensions, Famotidine tablets.

I le taimi o le maitaga

E leai se faʻamaoniga e iai le aʻafiaga o le vailaʻau i le fetus. Peitai, e tusa ai ma faatonuga, o le faʻaaogaina o le omez i le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation ua solia. E le manaʻomia le i ai o aʻafiaga i itu. E faʻatagaina mo fafine maʻitaga latou te faʻaaogaina lenei fofo pe afai e le mafai ona filifili se isi vailaau e sili atu le leaga. I lenei tulaga, o le ave o fualaau faasaina ma le omeprazole e tatau ona naʻo lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi ma le fomai.

Le faaaogaina o le omez mo gastritis

E tusa ai ma faatonuga, o le vailaʻau e faʻamaonia pe a faʻapupula manino le suavai o le gastric. E faʻapefea ona ave le omez mo gastritis? O le aso i le taeao, ave le 1 capsule i luga o se manava gaogao. E faʻapefea ona saʻo saʻo Omez pe a fai o le tata, tatuʻu, o le moli o le pa i le po? E le gata i lea, e tasi le capsule e faʻasalaina aʻo leʻi faia le taumafataga. O le faʻaaogaina o le omez mo le gastritis e tusa ma le 2-3 vaiaso, ae faʻamaʻi tele le faʻamaʻi o le maʻi e mafai ona oʻo i le 1-2 masina.

Ma le pancreatitis

Ina ia togafitia lenei maʻi, o se vailaau ua faatonuina e avea o se vaega o togafitiga faafomaʻi faigata. O le faʻaaogaina o le omez mo le pancreatitis e faʻalagolago i le ogaoga o le gasegase o le faamaʻi ma e mafai ona toe 2 pe 3 vaiaso. O se vailaau tuʻufaʻatasiga e le afaina ai le gasegase, faia faʻasalalauina. Faʻaitiitia le sili atu o le acidity o le suka gastric, o le fatu ma le tiga, o le meafaigaluega e fesoasoani e faʻaitiitia ai lona tulaga. E faʻafefea ona inu omez? I le mulimuli ai i faatonuga, muamua ave le 40 mg i aso uma, ona faʻasaʻo lea o le toto.

Mo le susu

O se lagona le lelei o le mu, o le "afi" i totonu o le manava o se faailoga lea o le matautia o le solia o le vaega. O le faaaogaina o Omez mo le heartburn e le fautuaina i loʻu lava manatu, e aunoa ma le fautuaga a se gastroenterologist. O nisi taimi, afai o se tiga ogaoga e tupu, e mafai ona faʻaaogaina Omez i le taimi muamua o se taʻavale. Ae ui i lea, ona tatau lea ona e tago e ave lau otaota ma ia suʻesuʻe.

Mo le gaphylaxis

O le vailaʻau e masani ona faʻaaogaina i le 10-20 mg o se meafaigaluega e fesoasoani e aloese mai le toe faʻateleina o le pala i le manava po o le duodenum. O le faʻaaogaina o le Omez mo le puipuia o le gaosia gaosia o gasegase gaosia i totonu o le manava o le tagata gasegase i le taimi o le faʻamaʻiina (Mendelssohn syndrome) e faʻataʻitaʻiina foi. O le tagata gasegase e tuʻuina atu i le 2 capsules o vailaʻau i le itula aʻo leʻi faia le taotoga. E le gata i lea, o le omeprazole o se puipuiga mausali o le mucosa gastric mai le malosi o meaʻai o le tele o vailaau malolosi, aemaise lava o loʻo iai Aspirin.

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi o le Omez ei ai le malosi o le antiulcer, e faʻaitiitia ai le maualuga o le puleaina ma le faʻamalosia. E tusa ai ma faatonuga, o le togafitiga o le omez e le faʻalagolago i le natura o le faʻamalosi.

Domperidone, o se vaega o Omez D, e iai sona aʻafiaga, faʻalauteleina le leo o le sphincter pito i lalo, ma faʻateleina foi le gaogao gaogao pe a faʻaitiitia le gaioiga.

I le avea ai o se tulafono, o le aafiaga o le fualaau faasaina e vave tupu, i le taimi o le itula muamua pe a maeʻa le pulega, ma e le gata i le aso.

O fualaau faasaina "Omez" mo le fatuburn. Faʻamatalaga

O faʻamatalaga e naʻo le lelei. O maʻi latou te matauina o le fualaau faasaina ua lelei le faʻafefe.

O lea, sa i ai se manaoga e ave le fualaau faasaina "Omez" mo le fatuburn.E faapefea ona saʻo? E faapefea ona e le afaina oe lava ia?

Ae e te leʻi amataina le "Omez" i le manava, e tatau ona e faia se suʻesuʻega e iloa ai neoplasms leaga. O le mea e faʻapea mo le manava masani, o se faʻamaʻi ogaoga e mafai ona puipuia. Afai e le faʻamautuina se faʻamaonia saʻo i le taimi, ona lava lea o togafitiga o le a tolopoina e faʻavavau. O le mafuaaga lena e taua tele ai le aua le mafaufau ia te oe, ae ia saili se fesoasoani mai se fomaʻi agavaa.

O le toʻatele o le a latou iloa e aoga le iloa o le faʻaaogaina o Omez, ona o lenei vailaʻau o loʻo i ai se meatotino antiulcer, e faʻalavelave ai le pamu proton. O le vailaʻau e le taugata i le tau aua o se vailaʻau faʻasaina-o se tutusa o le uluai fualaau faasaina o le Omeprazole. E aoga le iloa pe faʻapefea ma pe a faʻaaogaina, i le a le auala e faʻaaoga ma le mea e fefe ai.

A o le i ai pe a maeʻa se taumafataga?

O le fesili sili ona masani e uiga i le omez o le tago lea i meaʻai pe mafai ona e inu muamua. O faatonuga e taʻu mai ai o le i ai poʻo le leai o se meaʻai i le vaega o meaʻai e le afaina ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i soo se auala. Ae ui i lea, o le galuega autu o le omeprazole o le faaitiitia o le maualuga o le suauu o le hydrochloric i totonu o le vai gastric, lea e amata ona gaosia i le faagasologa o le 'ai. O se kapeta e galue ile afa itula pe a uma ona faʻafefiloi, taʻitasi, ia saʻo saʻo Omez i luga o se manava gaogao. O le mea lea, afai o togafitiga e faʻataʻitaʻiina e tusa ai ma le polokalame "1 fualaau o le vailaʻau i le aso," e tatau ona e inuina le vailaʻau 20-30 minute ao leʻi faia le taeao. Faʻatasi ai ma le lua faʻasolosolo fua, o le fua muamua e ave i le auala lava e tasi (i le taeao ao leʻi 'aʻai), ma le lua-afa itula ao leʻi faia le aiga o le afiafi i le afiafi.

E tatau ona ave Omez ae leʻi 'ai ma gastritis erosive, pe a faaleagaina le membrane mucous ma e tatau ona galue le vailaʻau ao leʻi' ai, e pei o le gastritis ma le maualuga. I isi tulaga, afai e le mafai ona ave le capsule aʻo leʻi oʻo i le taeao po o le 'aiga o le afiafi, e mafai ona tuʻu faʻatasi le ave o vailaʻau i meaʻai pe mulimuli ane. Omez pe a uma le 'ai e mafai foi ona onā i le manava, ma tiga i le manava ma le fusiva e tupu i se taimi pe a uma le' aiga o le taeao.

E fia taimi i le aso e inu ai?

Pe a faatonuina e le gastroenterologist Omez, na ia faamalamalama mai pe fia taimi i le aso e te manaomia e ave ai vailaʻau. E tusa ai ma faatonuga mo lenei vailaʻau, e tasi i le aso e lava mo le gastritis, faʻapea foʻi ma le puipuia o le toe foʻi mai o faʻamaʻi pipisi. E tatau ona faia lenei mea i luga o se manava gaogao, aua e sili atu le inu i le omez ao leʻi faia taumafataga ina ia mafai ai ona faʻaleleia lona aoga. Faʻaaogā faʻalua e faʻaalia mo le faʻaumatiaina o le pathogen o le ulupo, faʻatasi ai ma lona faʻavavevave, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le esophagitis. E masani ona sili atu nai lo le faalua, o Omez e naʻo le syndrome Sollinger-Ellison, e faʻamaonia ai le maualuga ole aso ole fualaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona inu le 120 mg i ni pusa vaevae se tolu.

E mafai ona ou ave le omez i le po?

Afai ole togafitiga e faʻaluaina ile lua, ole Omez e tatau ona ave i le po, e pei o le taeao. Afai e manaʻomia na o le tasi i le aso ona faʻaaogaina capsules, e tatau ona faia lenei mea i le taeao ao leʻi faia le taumafataga muamua. O le mea lea, o le maualuga o le togafitiga faʻamalosia e maua ma o le vailaau faʻasaina i le aso atoa o loʻo tumau pea le tulaga masani o le elemene o le gastric environment. Ae o nisi taimi e fesili ai tagata gasegase pe mafai ona latou ave se fua o le omez i le po. O lenei filifiliga e aoga pe afai o le fualaau faasaina e mafua ai se tali leaga i foliga o le vevela ma le moe. Talu ai ona o lenei tulaga e faʻaititia ai le faʻatinoga ma e mafai ona afaina ai le ola maloloina ma le ola, e sili atu le inu i le kapupe aʻo leʻi oʻo i le taimi e momoe ai.

Faʻaiʻuga

O fualaau o loʻo i ai se lisi tele o mea e le manaʻomia. Ae ui i lea, e seasea lava ona tupu ma e mafai ona toe faʻafetaia, ua mou atu ma le faʻamutaina o le pulega o le capsule. E tele lava taimi, na o faʻamaʻi e mafai ona tupu, e masani ona masani - vevela paʻu, urticaria. O le mea lea, Omez - itu aʻafia e seasea tutupu i lona faʻaaogaina:

  • malaise
  • afaina
  • tiga o le tino
  • malosi, manava,
  • tofo tofo,
  • taotoga, o nisi taimi e fesuiaʻi,
  • ulu matua
  • faʻateleina le sosolo
  • lologa i le lotoifale,
  • faanoanoaga
  • gynecomastia (i totonu o tagata - fulafula o le mammary glands),
  • faʻaititia le faʻaaliga
  • alopecia (mole gau),
  • le faʻavaeina o kume i totonu o le manava.

  • malogo mai le gutu
  • vaivai vaivai
  • tiga faʻatasi
  • vailaʻau o le bronchi,
  • toto
  • stomatitis
  • hepatitis
  • lapisi
  • ogaoga gasegase matautia.

Omez - faʻailoga

E tutusa lava le le mautonu o le tele naua o lagona ile vaega o fualaau. Ma le faaeteete, e tatau ona e ave i le fatugaʻo, toilalo o le ate. Omez - faʻasolega e faapenei:

  • maʻitaga, susu susu,
  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga,
  • taofiofi o le manava, manava,
  • tosoina o puipui o le manava, gaʻo,
  • gasegase, tui toto,
  • faiʻai o le faiʻai.

Analogs ma sui

O le gaioiga malosi o le omeprazole o se vaega lea o fualaau faasaina:

Faʻafefea ona suitulaga Omez? Analogs - fualaau faasaina e talitutusa i le gaioiga, ae ese i le tuufaatasiga. O lenei:

  • Ranitidine - fualaau, vaifofo mo injections i ampoules,
  • De Nol - papa
  • Nexium - capsules, tablets, paʻu,
  • Nolpaza - fualaʻau, paʻu,
  • Suluʻi - papaʻi, ma isi.

O le tau o vailaʻau i falemaʻi e faʻalagolago i le maualuga o le omeprazole ma le numera o capsules i totonu o le afifi. E le taugata, e mafai ona e maua vailaau i le tusi, faʻasolo vave ma faʻatau i luga o le initaneti. O le a le tele na totogiina e Omez?

  • Omeprazole-Akrikhin - o le tau e 45-65 rubles,
  • Omeprazole Richter - tau 80-170 ru,
  • Omeprazole-Teva - o le tau e 45-145 rubles,
  • Omeprazole-Sandoz - o le tau o le 40-320 rubles,
  • Orthanol - o le tau e 90-500 rubles,
  • Ultop - o le tau e 110-810 rubles,
  • Losek - o le tau e 340-630 rubles.

Ua matua liliu atu tagata i le fomaʻi, faitioina o le le mautonu i le vaega o le vaega o meaʻai. O faʻamaʻi ma faʻalavelave o le faʻaogaina o meaʻai o se tasi lea o pathologies sili ona taatele o lo tatou taimi.

Latou te tulaʻi ona o le saoasaoa o le pao o le ola o le tagata, meaai paleni "i luga o le alu" ma oloa e le maua ai ni faamanuiaga mo le tino. O le iʻuga, ua faʻalavelaveina le faʻaogaina o le tino, ma e manaʻomia le togafitiga faafomaʻi.

I faʻamaʻi gasegase, o Omez e masani lava ona faʻamatalaina i totonu o capsules. Ina ia lelei le fualaau faasaina, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faamatalaga o le fualaau faasaina Omez

O le Omez ua faatonuina mo maʻi gasegase ma gastritis

O Omez o se vailaʻau faʻasaina ua faʻamatalaina mo le fausiaina o maʻi pipisi i totonu o le vaega o meaʻai ma le maualuga maualuga.

O le tele lava o taimi, e fautuaina e le gastroenterologists i foliga o capsules, lea e sili ona talafeagai mo le puleaina.

I le faʻaopoopoga i le pepa o le capsule, o le oloa e faia i le foliga o se paʻu, faʻamavae i se tulaga o le faʻamalolo, ma se vaifofo e fuafuaina mo le puleaina o le tino.

O le elemene galue i le omez o le omeprazole. I pusa taitasi o fualaau faasaina, o lona anotusi e oo atu i le 10 (20) mg mai tagata gaosiga eseese.

O le atigi pulou ulu e faia mai mea nei:

  • Lactose
  • mannitol
  • sodium hydrogen phosphate,
  • sodium lauryl sulfate,
  • hypelloli,
  • manuia.

O le vaega malosi o le Omez e le afaina ai le afaina o le palapala e oʻo mai i le manava, talu ai o le membrane o le vailaʻau faʻamavae naʻo mea oona.

Le faiga o gaoioiga a omez

O Omez e togafitia faʻamaʻi o le gastrointestinal tract

O le fausaga o puipui mucous o le manava e aofia ai sela o le parisal, o le mafuaʻaga o le faʻamagaina o le eletise chlorhydrate, lea e mautinoa ai le nutimomoia o meaai.

I le tulaga o le le mautonu, o nei siama e amata ona gaosia le sili atu o le suauu, ona o le mea lea e amata ai ona faia le mea leaga i luga o puipui o le okeni, ma mafua ai le le lelei o faailoga (tiga, mumu, laisa).

Omeprazole, aapa atu i le manava, ulu atu i sela, ma faaputuputu i totonu.

Faatasi ai ma se faaitiitiga i le pH, ua faʻaaogaina, faʻalavelaveina le gaioiga o siama faʻamalolo ma le tuai o le faʻasaʻoina o vailaʻau oona i totonu o le gastric cavity. O lea la o le mutaaga mulimuli o le eletise chloride mai lelaʻo ua lokaina.

A maeʻa le tasi o le omez i se fuasela 20 mg, o lona aafiaga e 24 itula le umi. O le maualuga pito i luga o le omeprazole i le tino e oʻo ile 2 itula pe a maeʻa ona faʻaaogaina le capsule.

O le galuega faalilolilo o sene o le tino o le manava e toe faʻaleleia pe a mavae sina taimi puupuu pe a maeʻa le vasega o le pulega.

O le Omeprazole e aʻafia ai Helicobacteria, lea e faʻaosofia ai le maʻi o le manava, faʻalavelaveina la latou gaioiga, ma faʻaleagaina ai le siama o siama o meaola ninii. O le aafiaga antibacterial o le aveina o Omez e ausia i le sili atu ma le 80% o mataupu na faamauina e fuainumera aloaia.

O le faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le reflux esophagitis (faʻasolosolo o mea o loʻo i totonu o le manava) faʻamaloloina ma se avanoa latalata i le 100%.

O le bioavisi o fualaau faasaina (o le gaioiga o le mea galue i gaʻo) e le sili atu i le 65%. O le tele o metabolites e leai ni galuega e mafua mai i le gaosia o le omeprazole e le ate e mafua mai i fatugaʻo, o le isi e ala ile inumaga.

I tagata matutua matutua, o le bioavailability atonu e maualuga atu nai lo fuainumera, e mafua mai ona o le taimi mo le faʻatuina o fualaau faʻatau mai gaʻo tagata.

Faailoga ma le faʻasaʻoina o le Omez capsules

E fesoasoani Omez i le reflux esophagitis (stomachburn)

Omega capsules, faatonuga mo le faʻaaogaina o le afifi ua faʻaofiina, ua faʻamaonia mo togafitiga nei e pei ona faia:

  1. Tuufaatasia o togafitiga o gasegase gastric ma duodenal ma le maʻi mai le Helicobacter pylori.
  2. Faʻaleleia le gaosiga o le eleʻele o le hydrochloric, lea e tuʻuina atu i maʻi gastrointestinal, o aʻafiaga o Zollinger-Ellison, adenomatosis, mastocytosis.
  3. Faʻataʻoto le atophagitis.
  4. Toe faʻaleleia o le gastrointestinal tract ina ua maeʻa togafitiga faʻatasi ai ma vailaʻau e le o faʻamaʻi-fomaʻi.
  5. Puipuiga o le toe foʻi mai o le pepe.
  6. Puipuiga o le fatu o le suauu o le hydrochloric i totonu o le manava mai le manava i taimi o taotoga e faia i lalo o le faʻafitauli lautele.

E ui lava i lona aoga, o le fualaau faasaina ei ai le tele o tapulaa mo le faaaogaina, lea e taua le mafaufau pe a faatonuina.

  1. Faʻalavelave i le omeprazole poʻo isi vaega o le vailaʻau.
  2. Toto
  3. O le taimi o le susu (i le taimi o togafitiga, ua tuʻuina atu ai le tamaititi i mea faʻafefiloi).

I le faʻaeteete, o Omez e tatau ona faʻaaoga i le laʻititi ma i le gaʻo ma le ate. I nei tulaga, o le fualaau faasaina ua faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi e iai taimi faʻapitoa e puipuia ai.

I le i ai o maʻi pipili, atonu e le aofia ai le tino o le tino, talu ai o le ave faʻamalosi e aveese ai faailoga, ae le togafitia le tumutumu, ma faasaga i tua o le Omera togafitiga, o le a tupu ma suia le tele o siaki suia.

O le aʻafiaga o le omez e seasea lava ma e mafai ona tupu i faiga faʻavae nei:

  1. Aua le popole - maʻi tiga ma le vevela, vevesi o le moe, vevela, atuatuvalega, atuatuvale, faaletonu vaaia.
  2. Gaʻo gasegase - faʻaitiitia le manaʻo, vailaʻau o le vailaau faʻamalosi, gutu malulu, gastritis atrophic, masini o le mucous membranes, stomatitis.
  3. Fomaʻi gasegase - vaivaiga lautele.
  4. Faiga o meaʻai - proteinuria, hematuria, faʻamaʻi pipisi.
  5. Faiga palapala cardiovascular ma circulatory systems - anemia, thrombocytopenia, leukocytosis, neutropenia, pancytopenia, leukopenia.
  6. Paʻu - erythema, alopecia, faʻasolosolo ile mafaufau (hypersensitivity i le la).

O gasegase o le tino i le omeprazole e faʻaalia e urticaria, angioedema, bronchospasm ma anaphylaxis. O tulaga talitutusa faapena e seasea lava.

Polokalame faʻavae

Ua ave Omez i luga o se manava gaogao mo le 30-40 minute ao le i ai. O capsules e le tatau ona tatalaina, taoina, pe faaleagaina i se isi itu. O le vailaʻau faʻateʻa ile vai.

Afai e le mafai e le tagata maʻi ona foloina uma le capsule, o ona inisiua e palu faatasi ma le 1 tbsp. l apu ma vave ave i le vai. E matua faasaina le teuina o fualaau faasaina i lenei pepa.

O togafitiga o faʻamaʻi eseese e manaʻomia ai se eseesega o le omez. Ua faatonuina e le fomai le fua faatatau masani o aso taitasi ma fuafuaina le umi o le faagasologa o togafitiga, e faavae i le ituaiga o togafitiga ma le tulaga o le maʻi.

Togi fua o omez:

  1. Zollinger-Ellison syndrome - i le amataga 60 mg ua faatonuina i le aso. Ona tupu loa lea o le fetuunaiga o le toto e tusa ai ma le maualuga o le gaioiga.
  2. Faatasi ai ma le faafouina o le isophagitis, o le gastropathy mai le faia o NSAID ma i taimi umi o le fausiaina, o le masani masani o le fualaau faasaina i le aso e 40 mg (vaevaeina i le 2 taimi). O le kosi e mafai ona maua mai i le 2 (ulutala duodenal) i le 8 (reflux esophagitis and fat ulcer) vaiaso.
  3. I le puipuia o le toe faʻafouina o le faʻaleleia o isophagitis, ua faatonuina Omez i le 20 mg i le aso mo se taimi umi. O le puipuia o le maʻi o le gastrointestinal e faia i se fua o le 10 po o le 20 mg i le aso.
  4. O le faʻamalolo o le Helicobacter e faia i le fua o le 40 mg vaevaeina i le 2 taimi. O le umi o le vasega e 2 vaiaso.
  5. Ina ia puipuia le manua i le manava o le tino i le gaosiga o mea o loʻo i totonu o lalo o le faʻamaʻi, o le Omez e tuʻuina ile 40 g i le tasi itula aʻo leʻi faia le taotoga.

Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona manatua i le mafaufau o le omeprazole e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau oona e manaʻomia ai le maualuga maualuga (omea uʻamea, ketoconazole), ma faʻagesegese ai le toesea o le phénytoin, diazepam, ma fualaau tutusa mai i okeni.

Analogs Omez

O Omeprazole o le analog Omez

O le tele o analogues Omez o loʻo maua foi i capsules, o nisi i laulau:

O nei fualaau oona uma ua faia i luga o le faavae o le omeprazole, o lona uiga, e foliga tutusa ma Omezu. O le eseesega ua na o le tau, lea e fuafuaina e le atunuu o le gaosi oloa ma le kamupani gaosi oloa.

Omez i kapula o se fualaau lelei mo togafitiga o gasegase gastrointestinal ma lo latou puipuiga. Aʻo le i aveina le vailaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se gastroenterologist ma faʻamalamalama le faʻamaoniga.

O faailoga o gastritis e mafai ona maua i le vitio.

Afai o le tagata maʻi e faʻamaonia le Omez, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le a fesoasoani e vave malamalama ai i faʻamatalaga ma gaʻo tatau, ae ia mautinoa e feutagai muamua ma lau fomaʻi. Faʻafetai i le faʻamatalaga, e faigofie ona e iloa le auala tonu e faʻaaogaina ai vailaʻau, pe i ai ona aʻafiaga. I mataupu pe a solia le vailaʻau, e tatau ona faʻaaoga ana faʻataʻitaʻiga mo togafitiga lelei.

Faamatalaga lautele

O le vailaau oona o loʻo aofia i totonu o le vaega o vailaau faʻasaina o vailaau faʻasaina mo tagata mamaʻi na maua i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. E faʻaaogaina mo le gastritis ma le maualuga o le eletene, leions ulcerative o le duodenum ma le manava.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamalositino o le vaega malosi lea e tauivi ai i le faʻamaʻi faʻamaʻi. E maua ai se faʻaitiitiga o le faʻamalosia ma le faʻaaogaina o pule. I le gastritis, e faʻafaigofie ai le faʻamalositino o le gastric juice. O mea faʻamalolo o le fualaau faasaina e le suia e fuafua i le mafuaʻaga o le faʻamalosi.

O le fualaau faasaina ua i ai i foliga o capsules. E mafai ona latou fesuisuiai foliga vaaia ma foliga. E i ai ni kapoti i totonu o se afifi faʻatasi ma se pulu lanu piniki, e le lanu i latou lava. E aofia ai le 20 ml o le gaioiga galue malosi omeprazole. O vaega o ausilali o le suauu, mannitol, sodium lauryl sulfate, suauu sodium hydrogen phosphate, o le hypromelilose, lactose, vai.

Capsules e igoa o Omeza D e sinasina i le lanu ma ua faʻatau atu i totonu o se fagu ma se ufiufi o le lanu violē. O mea autu o loʻo iai i totonu o le omeprazole ma le domperidone, 10 ml taʻitasi. O le vaega mulimuli e aofia i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ina ia:

  • ia puipuia le mai mai le i ai o se vailaau oona,
  • faʻaleleia le tulaga o le sphincter i lalo o le esophage,
  • faatelevave le gaogao o le manava i le tulaga o faafitauli i lenei faagasologa.

O le aoga aoga o fualaau i luga o le tino ua maea ona matauina i totonu o le itula talu ona maeʻa le aoga ma e 24 itula mulimuli.

O le puleaina o Omez ma le faʻasauā, e gaosia i le tulaga o le faʻamalosi, lea e faʻaaogaina e faia ai se fofo. O le fagu o loʻo i ai se paʻu paʻepaʻe, o le omeprazole i se aofaiga e 40 mg.

Capsules ma se vailaau mo le tuiina e mafai ona faʻatau i falemaʻi naʻo le faʻamaʻi. E taua tele le mataʻituina o le ola o le fualaau faasaina ma teuina i se nofoaga pogisa e mafai ona maua e tamaiti laiti. O le mafanafana lelei o le potu e teu ai le 25 ° C.

O Omez e feeseeseai eseese ma fualaau eseese. O le vaega malosi o le fualaau faasaina e faateleina ai le elemene o le manava, ma e mafua ai ona paʻu i le absorption o itraconazole, esters ampicillin, ma isi. O le sooupu e fesoasoani e faateleina le faʻasalaga pe mafua ai le faʻaitiitia o le excretion o le diazepam ma le phenytoin mai le tino. I se tulaga faapena, ole a manaʻomia le faʻaititia o fualaau. Afai e te tago i le Omez faatasi ma faʻataʻitaʻiga, ona leai lea o se fegalegaleaiga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Mo Omez, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  1. Pepela ulcer o le manava poʻo le duodenum. O le vailaʻau ua faatonuina e le gata ina togafitia ai le maʻi, ae ia maua ai foi se puipuiga puipuia ina ia taofia ai le toe tupu.
  2. O le atinaʻeina o taualumaga o ulcerative i le duodenum ma le manava, ona o le gaioiga o vailaʻau e le o le steroidal e faʻamalolo ai le mumū.
  3. Faʻataʻoto le atophagitis.
  4. Pancreatitis
  5. O le siama o le popole.
  6. O le Esophagitis e faʻasolosolo ma uluaʻi faʻamalosi.
  7. Zollinger-Ellison Syndrome.
  8. Faʻateʻaina o Helicobacter pylori. O le vailaau faʻasaina o loʻo avea ma vaega taua o togafitiga faʻapitoa.
  9. NSAIDs gastropathy.

I le faʻaopoopoga, o le faʻatonuga mo le faʻaaoga e mafai ai ona faʻaaogaina se vailaʻau mo masocytosis masini, gastritis. Mo togafitiga puipuia, o le vailaau ua faatonuina mo le maʻi o Mendelssohn. O Omez D capsules e mafai ona ausia se taunuʻuga lelei ma ua faʻamaonia mo le togafitiga o le dyspepsia ma le gastroesophageal reflux.

Omez release form

O Omez o loʻo maua i ni ituaiga se lua o capsules:

  • O lona uiga, o capsule lanu piniki lanu enaena e aofia ai le 20 mg o le omeprazole,
  • Paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma le paʻu lanu violē Omez D e aofia ai le 10 mg o le omeprazole ma le domperidone.

I fasipepa e 10 vaega.

E le gata i lea, ua gaosia Omez e avea o se faʻamalosi mo le sauniuniga o se fofo faʻafefete. I totonu o le tasi fagu - 40 mg o le omeprazole i le foliga o se paʻu paʻepaʻe po o se keke falaoa vali.

Faailoa Omez

E tusa ai ma faatonuga, ua faʻaaogaina Omez mo:

  • Pepeketi o le maʻi o le manava ma duodenum,
  • Oona e mafua mai i le manava o le manava ma le duodenum e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory,
  • Faʻatonuina o le esophagitis,
  • Faʻamālōlōina maʻi,
  • Zollinger-Ellison Syndrome.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o le faʻaaogaina o le Omez o loʻo faʻaalia foi mo le gasegase ma ulupea o le manava ma duodenum e fesootaʻi ma Helicobacter pylori.

O Omez D o loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le dyspepsia ma le gastroesophageal reflux, lea e faigata i le monotherapy faʻatasi ai ma le tafaʻi o le receptor histamine H2 poʻo le initaneti o le pamu.

Tuʻu atu Omez

O le fua ma le umi o le faʻaaogaina o le omez e faalagolago i le faʻamaʻi:

  • Faatasi ai ma le faʻavavevaveina o le maʻi o le duodenum, e 1 le capsule i le aso e masani ona ave mo le masina. I nisi tulaga, e mafai ona manaʻomia se faalua faʻasologa. E tusa ai ma iloiloga, e mafai ona ave Omez e tusa lava po o le a le mea e 'ai,
  • I le syndrome o Sollinger-Ellison, o le muamua fualaau masani e masani lava 3 omez capsules i le aso. I nisi tulaga, e manaʻomia le faaluaina o le aofaʻi, ona tatau lea ona vaevaeina i aso uma ia lua fua. O Omez e mafai foi ona faʻaaogaina ma le le faʻamalosi i mataupu e le mafai ona togafiti togafiti,
  • Faʻamatalaga o le maʻi o le gaselase, o gase-ulcerative lesions o le gastrointestinal tract, lea e mafua mai i le faʻaaogaina o vailaʻau e le o le toto, e pei foi o le esophagitis erosive-ulcerative, e manaʻomia se togafitiga uumi - e oʻo atu i le lua masina. Omez e tusa ai ma faatonuga, ave 1-2 capsules i le aso poʻo, pe a tatau ai, 40 mg faʻamalosi,
  • I le Mendelssohn's syndrome, ua faatonuina Omez i le po i le foliga o se afaina loloto o le 40 mg, ma le itiiti ifo ma le lua itula aʻo leʻi taoto,
  • Faatasi ai ma le faʻaumatiaina o Helicobacter pylori i le taimi lava e tasi e pei o antibacterial agents, ave 1 capsule omeza faalua i le aso mo le vaiaso.

I le avea ai o se togafitiga e toe faʻafoʻi ai togafitiga o le esophagitis, gaʻo ma le ulutala duodenal, o le faʻaaoga umi o le omez e aoga - e oʻo i le ono masina, tasi le capsule i le aso.

E tusa ai ma le molimau a Omez D, e fautuaina e ave se capsule 10-20 minute ae leʻi faalua i le aso.

O le fofo o le Omez o le fofo ua saunia vave aʻo leʻi faʻaaogaina, lea e na o le 5% glucose fofo e aunoa ma ni togafitiga e tatau ona faʻaaogaina. Pe a uma ona faaopoopo i le 5 ml le soli i le fagu, lulu lea seia maeʻa ona solo le lyophili. O le umi o le faʻaofiina o le 100 ml o le fofo Omez ua saunia e tatau ona le itiiti ifo ma le afa itula.

Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le Omez, e tatau ona vaʻavaʻai le faʻaaogaina o togafiti faʻamalosi, aemaise lava i le gaʻo, ona o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona nana ai faʻamaoniga ma tolopo ai le faʻamaonia saʻo.

Tausaga ma le umi ole togafitiga

Faatonuga mo le faaaogaina fuafuaina le umi o togafitiga ma fualaau e fuafua i le maʻi. O le faʻamaina o fualaau faasaina e mafai ona faia i le afa itula ao leʻi faia se taumafataga pe ao leʻi faia se taumafataga.

E le faasaina capsules e fufulu. E tatau ona fufuluina ile vai.

Afai o le tagata maʻi ua maua i le faʻavavevave o se maʻi ulutala, o le mea lea o le a faʻaaogaina i aso uma le fualaau faasaina. O le umi o le togafitiga e mafai ona tosoina mo le masina. I mataupu sili ona ogaoga, e pei ona faatonuina e le fomaʻi, o le a mafai ona faateleina le fua.

Afai o le maʻi o loʻo i ai le syndrome Sollinger-Ellison, o le umi ole togafitiga togafitiga e faʻalagolago i se suiga i le ata o le maʻi. E tusa ai ma uiga taʻitasi, e mafai ona faʻaopopo le fualaau o aso taʻitasi. Afai e le mafai ona ave faʻamalosi le vailaʻau, ona faʻatagaina loa lea o le pule i totonu o le tino.

I tulaga o le tigaina o le maʻi o le manava po o le i ai o le esophagitis erosive-ulcerative, e mafua ai le faaleagaina o le gastrointestinal tract, e mafua mai i le faʻaaogaina o vailaau e leai ni vailaʻau e iai aʻafiaga faʻaleaga, o le umi o le faʻamaʻiina o vailaʻau e 60 aso.

Faʻatasi ai ma Mendelssohn's syndrome, o le vailaau faʻamalositino e faia i luga o le vavalalata ao le i momoe, ma aʻo lei faia le taotoga, mo le 1-1.5 itula. Ina ia aloese mai le toe faʻafoʻi mai o faʻamaʻi e pei o le maʻi o le gaʻo, ulutala duodenal, reflux esophagitis, fomaʻi e fautuaina le umi o togafitiga, e tusa ma le 6 masina. Omega capsules faatasi ai ma fualaau faasaina e tatau ona faʻaaoga i totonu o le 7 aso ma le faʻaumatia o Helicobacter pylori. Mo le faʻaleagaina o le omez ao le i faʻatinoina le togafitiga, ua faia ai se fofo e afaina ai. E mafai ona faʻaaoga i totonu o le 24 itula.

A faʻaalia

O nisi tagata gasegase latou te le iloa po o le a Omez ma po oa fesoasoani. Ole fualaau ua faʻamaonia ua faʻaalia mo le faʻaaoga i mataupu nei:

  1. O le i ai o maʻi mama i totonu o le manava poʻo le duodenum e mafua mai i le faʻamalosi o gaioiga o le suka o le hydrochloric.
  2. Esophagitis o se ituaiga erosive poo le ulcerative.
  3. Uluaʻi maʻi i nei vaega o le fualaau oona e mafua mai i vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory.
  4. Faʻamālōlō maʻi.
  5. O gasegase gastric ua mafua ona o maʻi.
  6. Sollinger-Ellison maʻi.
  7. O faamai inflammatory o le pancreas.
  8. Faʻataʻoto le atophagitis.
  9. Mastocytosis o le ituaiga tino.

O le tele o tagata gasegase e fiafia i fualaau o Omez, ma mai mea latou te fesoasoani ai, ave i latou e aunoa ma se fomaʻi. E le talafeagai lenei mea: o le vailaʻau ma analogues e tatau ona faʻaaoga pe a faatagaina e le fomaʻi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le fualaau faasaina e mafai ona i ai i foliga o capsules poʻo le paʻu. I totonu o le kapoti e aofia ai le paʻu paʻepaʻe. E maua i gutu palatini gelatin.

O le tuufaatasiga o Omez e aofia ai se mea aoga - Omeprazole. I totonu o le tasi capsule e 20 miligrams o le gaioiga galue.

Tuusaʻo le tuʻuina atu o le fualaau faasaina Omez i le tulaga o le paʻu ua gaosia. Mai lea mea, ona faia lea o se fofo mo iv tui. O lona faaaogaina e tauamiotonuina i mataupu e le mafai ai ona avea Omez i capsules mo soo se mafuaʻaga.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina Omez e aofia ai mea taumafa fesoasoani:

  • dibasic sodium phosphate,
  • sodium lauryl sulfate,
  • suka.

O vaega o le Omez e pei o se paʻu lūlūina e aofia ai le sodium bicarbonate.

O le Opermez D capsules e aofia ai le Domperidone. O lenei elemene aoga ei ai sona aʻafiaga. O le faʻaaogaina o le Omez D e faʻamaonia i mataupu e tuʻuina ai le tiga i totonu o le manava o le manava ma le ogaoga ma le vomiting.

Auala e ave

E i ai auala eseese e faʻaaoga ai fualaau o Omez: o faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai e tatau ona latou onā i auala eseese, e faʻatatau i togafitiga. Mafaufau i le auala ma le tele o le inu Omez i le i ai o faʻamaʻi faapitoa.

  1. Afai o le maʻi ua i ai se faʻavavega o le maʻi gaʻo ma le maʻi ulutala, ona fautuaina lea e ave le 1 capsule (20 mg). O le a le umi e mafai ona ou ave ai le omez, e aofia ai mo le puipuiga? E fautuaina e le au atinaʻe le lagolagoina o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo le masina. I nisi tulaga, pe afai e ese le malosi o le togafitiga, e tatau ona faaluaina le fua. E mafai ona e inu muamua aʻo leʻi 'aʻai pe mulimuli ane. E fautuaina e faʻaauau pea ona ave le vailaʻau e aunoa ma se malologa.
  2. E faʻafefea ona inuina le fualaau faʻamaʻi ma Sollinger-Ellison maʻi? O le fua muamua e mafai ona i ai le 3 pusa i le aso. O le lua faʻaluaina o nisi taimi e faʻaaoga ai. Afai e te manaʻo e inuina le tele o capsules Omez, o faʻamatalaga o le ulufale atu e faapenei: o le aofaiga o aso uma e vaevaeina i le 2 atumaga. E mafai e lau fomaʻi ona faʻamatalaina lenei vailaau e pei o se faʻafefeteina faʻafefe.
  3. Afai ua faʻateleina le manua o le gaʻo ma le maʻi ulutala leodenal ona o le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory, e faʻapea foi pe afai e maua le maʻi o le esophagus, o le togafitiga umi e fautuaina. O Omez i ia tulaga ogaoga ua faatonuina le tasi i le lua capsules i le aso.
  4. I le faʻamaʻi o Mendelssohn, o le tui malosi i le po i se fuataga o le 0.04 g o le mea galue malosi ua fautuaina.
  5. Omez i le togafitiga o le togafitiga o Helicobacter ma puipuia ai faʻamaʻi e mafua mai ai, e mafai ona faʻataʻitaʻi faʻatasi ma isi vailaau faʻamaʻi.
  6. O le faʻaaogaina o le Omez D e fautuaina naʻo na o faʻamatalaga - i le vevela tele poʻo le fulufulu, aʻo leʻi leva o le taumafataga - mo le 20 minute.

Taua! O le tulafono faʻavae mo le faʻaaogaina o se fofo mo le faʻaaogaina o infusions e le afaina ai, o le saunia lea i luma o le faʻatinoga. E na o le lima pasene le kuluga o le kulukose e faʻaaogaina e aunoa ma le faʻaopoopoga o se puipuiga. 100 milliliters o lenei vailaau e tatau ona tui i totonu o le vela mo le itiiti ifo i le afa itula.

O mea e tatau ona e iloa e uiga i le faʻasaina

Afai e manaʻomia le faʻamaonia o le Omera, o le faʻamaonia o lenei mea e mafai ona faapenei:

  • maʻitaga (ua faʻatagaina e faʻaaoga le oloa i tulaga tulaga ese lava mo le faamoemoe fuafuaina),
  • e faasaina ona faatonu Omez capsules mo tamaiti,
  • i le taimi o le lactation, ona o le gaioiga malosi o le Omeprazole e mafai ona pasi i le susu o susu ma afaina ai le pepe,

  • i le tulaga o le mataala tele i vaega galue,
  • pe afai o le tagata gasegase e matua ogaoga le afaina poʻo le gasegase gasegase,
  • pe afai oi ai se paʻu i le pituitary gland o le ituaiga faʻatalaʻau,
  • afaina o le manava (po o le vavae),
  • faʻalavelave i nei totoga.

Faʻalogo lelei! O faʻamaumauga mulimuli e lua e fesootaʻi ma le "gasegase malosi" ma manaʻomia ai togafitiga faʻapitoa faʻafuaseʻi. Latou te matua lamatia ai le ola ma faʻamuta lelei mo se tagata pe afai e saunia le togafitiga agavaa i taimi talafeagai.

Faatonuga faapitoa

A o leʻi faatonuina le Omez poo isi vailaʻau faʻamaʻi, e tatau i le fomaʻi ona vavaeeseina le i ai o neoplasms mama i le tagata maʻi. A le o lena, o se vailaau faafomai e mafai ona suia tele ai le ata o le maʻi ma tolopo le fuafuaina o le siama.

O faʻamaʻi pipisi o le ate e mafai ona mafua ai le hepatitis i le maʻi. I nei tulaga, e mafai ona faatonuina le omeprazole, ae o le fualaau faasaina e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ile falemaʻi ile falemaʻi. E faʻaaogaina lava lea i mataupu pe a maua se tagata i faʻamaʻi ogaoga ogaoga: o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atinaʻe o le natura.

Pe a faʻaaogaina fualaau faasaina e pei o le Ampicillin, Ketoconazole, Itraconazole ma le uʻamea, o le Omeprazole e fesoasoani i le le lelei o le faʻaaogaina o le mulimuli.

Faʻaitiitia le malosi o le faʻamalologa o le diazepam, mea faʻapitoa, ma le phenytoin. Faatasi ai ma le faʻafofoga tautala faʻapitoa o le Clarithromycin ma le Omeprazole, o le faʻatupulaʻia o nei vailaau i le toto e faateleina.

O nisi taimi, afai e le mafai ona foloina le kaputa, e mafai ona e tatalaina, faʻafefiloi mea o loʻo i ai i le applesauce (ma le tasi sipuni tele o le oloa). O isi metotia o lea pulega o fualaau faasaina ua faasaina.

I vailaau faʻasoifua, e leai ni faʻamatalaga faʻamatalaina o aʻafiaga le lelei o Omeprazole i luga o le gafatia e tietie ai se taavale ma le faʻaaogaina o masini.

O le a le matua e mafai ai ona ou ave nei fualaau? Omega capsules poʻo lona sui e fautuaina mai le 12 tausaga.

O Omez ma le ava malosi e faasaina, e ui o le mea moni e le o faʻamaonia manino mai e le faatonuga le faʻaaogaina o le ava malosi ma le omeprazole. E tusa ai ma tagata atamamai, o Omez e le ogatasi ma le ethanol, aua o lenei mea e faʻapupula ai aʻafiaga o fualaau faasaina, aemaise ile ate ma gaʻo.

Faʻatau, faʻasologa o mea, teuina ma le ola

O lea ituaiga vailaau faʻatau e faʻatau naʻo le faʻauluina. E le fautuaina fautuaga a le tagata lava ia: e mafai ona oʻo atu ai i aʻafiaga leaga.

O Omeprazole e tatau ona teuina i se nofoaga malulu ma puipuia mai le susulu o le la. O le malulu o le ea e le tatau ona sili atu i le 25 tikeri Celsius.

O le a le umi e teuina ai fualaau faasaina? O le soifua maloloina o le olaga e 36 masina.

O se aafiaga talitutusa i luga o le tino o le tagata ei ai fualaau faasaina (e masani lava ona i ai se igoa lautele):

E leai se eseesega i le va oi latou. O le Ranitidine e faʻaaogaina mo faʻalavelave tutusa pei o Omez. De-Nol o loʻo i ai le bismuth faʻasolosolo. O vaega o vailaʻau e fuafuaina e le fomaʻi.

Omez ma ona analogues ei ai foi lona aafiaga tutusa, ma e leai se tasi o nei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo fualaau faʻapitoa.

E tusa ai ma tagata atamamai, o loʻo i ai se maualuga maualuga i le togafitiga o le gastritis, ulia ma isi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract ma le fesoasoani o le fualaau faasaina o le Omeprazole.

O lenei vailaau e mafai ona faʻaaogaina o se togafitiga faʻamaʻi faʻafuaseʻi mo le kuluma. Faʻasalaga mamafa, ua fautuaina meaʻai ma le lisi o le fale. I soʻo se tulaga, e faʻasaina le ola o le tagata lava ia, aua e mafai ona mafua ai ni taunuuga le lelei.

Tuua Lau Faamatalaga