Insulin Mikstard 30 nm faatonuga mo le faʻaaoga

Taofia mo le puleaina o le tino, 100 IU / ml

1 ml o fualaau faasaina

mea galue malosi - gasegase o le tagata inisini 3.50 mg (100 IU) 1,

tagata faʻapitoa: zinc chloride, glycerin, phenol, metacresol, sodium hydrogen phosphate dihydrate, protamine sulfate, hydrochloric acid 2 M vaifofo, sodium hydroxide 2 M vaifofo, vai mo le tuiina.

1 O le vailaau faʻasaina e aofia ai le insulin insulin 30% ma le 70% o le insulin

O le faʻamalologa paʻepaʻe, pe a tulaʻi, e faʻamautuina i se mea manino, le lanu pe leai foi se lanu ma se paʻepaʻe paʻepaʻe. O le tulaʻi mai e faigofie lava ona faʻaaogaina ma le malu malu.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

O le afa o le ola o le inisalini i totonu o le toto e tele ni nai minute, o le mea lea, o le gaioiga o se vailaau o inisalini e aofia ai le fualaau faasaina ua fuafuaina na o ona uiga e ave ai. O le umi o le gaioiga o le faia o le inisalini e mafua ona o le fua o le absorption, lea e faalagolago i le tele o mea (mo se faʻataʻitaʻiga, i le fua o le inisalini, le auala ma le nofoaga o le puleaina, le mafiafia o le gaʻo o le gaʻo ma le ituaiga o maʻisuka). O le mea lea, o vailaau o le pharmacokinetic o le inisalini e afua mai i feeseeseaiga taua ma vavaega.

O le maualuga maualuga (Cmax) o le inisalini i le plasma e ausia i totonu ole 1.5 i le 2.5 itula pe a maeʻa le faʻatonuina o le subcutaneous.

E leai se faʻamaonia e faʻamaonia i pulu plasma e lauiloa, sei vagana ai faʻamaʻi inisalini (pe afai ei ai).

O le inisalini o tagata e pipii i le gaioiga o le insulin protease poʻo le inisalini o le faʻamaʻiina o enzymes, faʻapea foʻi ma atonu, e ala i le gaioiga o le protéiculfaseraseraseraserase. E manatu ai i totonu o le mole o le inisalini o le tagata e tele nofoaga o le pipisi (hydrolysis), ae peitai, e leai se metabolites e mafua mai ona o le pipisi o loʻo galue.

O le afa-ola (T½) e fuafuaina e le fua o le avega mai le tino o le tino. O le mea lea, o le T½ o se fuataga o le gauai, nai lo le fua moni o le aveesea o le inisalini mai le plasma (T½ o le insulin mai le toto e na o ni nai minute). O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le T½ e tusa ma le 5-10 itula.

Pharmacodynamics

Mikstard® 30 NM o se inisalini faʻaluaina lea na faia e le biotechnology DNA recombinant e faʻaaoga ai le aʻafiaga o Saccharomyces cerevisiae. E fegalegaleai ma se siaki faapitoa i luga o le membrane cytoplasm i fafo o sela ma faia ai se inisalini-taligata faigata. E ala i le faʻafouina o le biosynthesis CAMP (i totonu o suauʻu gaʻo ma ate o le ate) pe, tuusaʻo sao i totonu o le masini (maso), o le insulin-receptor complex e faʻamalosia ai gaioiga intracellular, e aofia ai sifi o se numera o enzymes autu (hexokinase, pyruvate kinase, glycogen synthetase, ma isi). O le faaitiitia o le kulukose o le toto e mafua mai i le faateleina o lana avega o le intracellular, o le faateleina o le inu ma le ave o le masini, o le faaosofia o le lipogenesis, glycogenogenesis, synthesis synthesis, o le faaitiitia o le fua o le kulukose i le ate, ma isi.

O le aʻafiaga o le vailaʻau Mikstard® 30 NM e amata i le afa itula pe a maeʻa le pulega, ma o le maualuga o le faʻaalia e faʻaalia i totonu o le 2-8 itula, ao le aofaʻi o le umi o le gaoioiga e tusa ma le 24 itula.

Tosiga ma le pulega

E masani ona tuʻufaʻatasia faʻatasi i le inisalini i le tasi pe faalua i le aso pe afai e manaʻomia se faʻatasi o vave vave ma le umi.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi, ma mafaufau i manaoga o le tagata maʻi. E masani lava, o le inisalini e manaʻomia ile 0.3 ma le 1 IU / kg / aso. O le manaomia mo le inisalini i aso taitasi e ono maualuga atu i tagata mamaʻi e maua i le insulin (mo se faataitaiga, i le taimi o le tamaititi, faapea foi ma tagata mamaʻi i le gaʻo), ma le maualalo i tagata mamaʻi ma le gaosiga o le inisalini.

Afai o tagata mamai e maua i le maʻisuka latou te mauaina le lelei o le puleaina o le maʻisuka, ona oʻo mai lea o faʻafitauli o le maʻisuka i totonu ia i latou, o se tulafono, mulimuli ane. I lenei itu, e tatau i se tasi ona taumafai e faʻataʻitaʻi le puleaina o le tino, aemaise lava, latou te siaki lelei le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le vailaau faʻasaina e faʻatonuina i le 30 minute ao leʻi faia se taumafataga poʻo se meaʻai e aofia ai gaʻo.

Mo pulega faʻapitoa. E leai se tulaga e tatau ai ona faʻamalosia le suʻeina o sususalini. Mikstard® 30 NM e masani lava ona faʻaaogaina i se vaega faʻapitoa i le itu o le puipui pito i luma. Afai e faigofie lenei mea, ona mafai lea ona faia inisiua i totonu o le suilapalapa, afaina poʻo le itu i le muso susu o le tauau (faʻapitoa). Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina i totonu o le itu o le puipui pito i luma o le paʻu, o le vave faʻaleleia o loʻo maua nai lo le faʻaofiina i isi vaega. O le faia o se tui i le paʻu paʻu e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oʻo i totonu o le maso. E talafeagai le suia i taimi uma o le inisiua i totonu o le itulagi faʻaanatura ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o lipodystrophy.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Mikstard® 30 NM, lea e tatau ona tuʻuina i le tagata maʻi.

Aua le faʻaaogaina le Mikstard® 30 NM:

I pamu inisalini.

Afai ei ai se allergy (hypersensitivity) i le inisalini o le tagata poo i soʻo se vaega e faia ai le sauniuniga Mikstard® 30 NM.

Afai e amata le hypoglycemia (maualalo le suka o le toto).

Afai o le inisalini e le o teuina lelei, poʻo pe a faʻamaʻa

Afai o le pupuni puipui o loʻo misi pe leai foi. O fagu taitasi ei ai se pusa paʻu paleni.

Afai o le inisalini e le faʻapaʻe le paepae ma le ao ina ua maeʻa.

Aʻo le i faaaogaina Mikstard® 30 Nm:

Siaki le igoa ina ia mautinoa o loʻo e faʻaaoga le ituaiga saʻo o le inisalini.

Aveese le pulou puipui.

Faʻafefea ona faʻaaoga le vailaʻau Mikstard® 30 NM

O le vailaau faasaina Mikstard® 30 NM ua fuafuaina mo le puleaina o le tino. Aua nei faʻaaogaina le inisalini i se auala faʻapitoa poʻo se mea faʻapitoa. Faʻaaoga taimi uma e tui ai i totonu o le itulagi faʻaanatura e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaufaʻailoga ma uluga i le nofoaga o tui. O nofoaga e sili ona lelei mo injections o: toso, tua o le ogavae poʻo le tauau.

Ia mautinoa e faʻaaogaina se tui tui inisalini lea e faʻaaogaina ai le fua e fua ai le fualaau i iunite o gaioiga.

Tusi le vaalele i totonu o le suauu i le aofaiga e fetaui ma le fua o le insulin.

I le taimi lava e te leʻi ave ai le tui, ia vili le voli i le va o ou alofilima seʻia oʻo ina papaʻe ma le mafiafia le inisalini. E faʻamalosia le faʻamalolo pe a fai o le vailaʻau e maua ai le vevela vevela.

Ulufale ile inisalini i lalo ole paʻu.

Taofi le nila i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo i le 6 sekone ina ia mautinoa ai o loʻo faʻatino lelei le tui o le inisalini.

O faʻamaʻi faʻamaʻi, aemaise lava le afaina ma eo mai faatasi ma fiva, e masani ona faateleina le manaʻo o le tino mo le inisalini. E mafai foi ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fai o loʻo maua e le tagata maʻi faʻamaʻi pipisi o fatugaʻo, ate, faʻaleagaina o le tino, pituitary gland poʻo lau thyroid coland.

O le manaʻomia mo le fetuʻunaʻiga o fualaau e mafai ona tulaʻi mai pe a suia le tino poʻo le masani a le tagata maʻi. E mafai ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fesiitai se maʻi mai le tasi ituaiga insulin i se isi.

Faʻaiʻuga

O gaioiga matuia na maitauina e tagata gasegase i le taimi o le togafitiga ma Mikstard® 30 NM na mafua ona o le gasegase-faalagolago ma mafua ona o le togafitiga o le inisalini.

O loʻo taua i lalo le taua o le taimi o faʻamaʻi leaga na faʻaalia i le taimi o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, lea na manatu e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le vailaʻau Mikstard® 30 NM. O le tele o taimi na fuafuaina e pei o: mulimuli ane (≥1 / 1,000 i

Tulaga o le teuina o le fualaau faasaina Mikstard ® 30 NM Penfill ®

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

faʻamalologa mo pulega faʻapitoa ole 100 IU / ml - 2.5 tausaga.

Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

Tuu lau faʻamatalaga

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga, ‰

Tusi resitalaina Mikstard ® 30 NM Penfill ®

  • Pusa fesoasoani muamua
  • Faleoloa i le Initaneti
  • E uiga i le kamupani
  • Faʻamatalaga faʻamatalaga
  • Faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga:
  • +7 (495) 258-97-03
  • +7 (495) 258-97-06
  • Imeli: imeli le puipuia
  • Lauga: Rusia, 123007, Moscow, ul. 5th Trunk, d.12.

O le upega tafaʻilagi aloaia o le Radar Group of Companies ®. O le encyclopedia autu o fualaau faasaina ma oloa o le fale talavai o loo aofia ai le Initaneti Rusia. O le fualaau faasaina Rlsnet.ru e maua ai e tagata faaaoga avanoa i faatonuga, tau ma faamatalaga o fualaau faasaina, supplements dietary, masini faafomai, masini faafomai ma isi oloa. O le faʻamatalaga faʻamalositisi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasaolotoga, gaioiga faʻamalositino, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi, aafiaga i itu, faʻamalositino, auala faʻaaogaina fualaau oona, kamupani vailaʻau. O le tusi fualaau oona e aofia ai tau mo vailaʻau ma vailaau faʻatau i Moscow ma isi 'aʻai Rusia.

E faʻatagaina le tuʻuina, kopi, faʻasalalau faʻamatalaga e aunoa ma le faʻatagaga a le RLS-Patent LLC.
Pe a sii mai faʻamatalaga faʻamatalaga ua lomia i luga o itulau o le site www.rlsnet.ru, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le punavai o faʻamatalaga.

Ua matou i fegalegaleaiga lautele:

Ua taofia aia uma.

Faʻaaoga pisinisi o meafaitino e le faatagaina.

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai tausi soifua.

Mikstard 30 NM o le inisalini faʻalua lua. O le vailaau faʻasaina e maua mai i le biotechnology DNA recombinant e faʻaaogaina ai se aʻa o Saccharomycescerevisiae. E fegalegaleai ma suauu meli, e mafua ai ona aliali mai se faʻafitauli o le insulin-receptor.

O le fualaau faasaina e aafia ai gaioiga e tutupu i totonu o sela, e ala i le faʻafouina o le biosynthesis i le ate ma gaʻo. E le gata i lea, o le meafaigaluega e faʻaalia ai le faʻamalositino o enzymes taua, e pei o le glycogen synthetase, hexokinase, pyruvate kinase.

O le faʻaitiitia o le suka o le toto e maua mai i le intracellular movement, faʻaleleia atili le absorption ma le faʻaleleia lelei o le kulukose e gaʻo. O le gaioiga o le inisalini ua uma ona lagona pe a uma le afa itula pe a uma le tui. Ma o le maualuga aupito sili ona maualuga e maua pe a maeʻa le 2-8 itula, ma o le umi o le aafiaga e tasi le aso.

Faʻataʻitaʻiga, faʻamaoniga ma le faʻasaʻo

Mikstard o se inisalini e lua-vaega e aofia ai le faʻamalolo o le longofan-insulin (70%) ma le inisalini vave (30%). O le afa o le ola o le fualaau faasaina mai le toto e tele ni nai minute, o le mea lea, o le talaaga o le fualaau faasaina ua fuafua i uiga o lona gaioiga.

O le faʻaaogaina o le faagasologa e faʻalagolago i tulaga eseese. O lea, e afaina i le ituaiga o faamaʻi, vailaau, vaega ma auala o le pulega, ma e oo lava i le mafiafia o le tino o le tino.

Talu ai o le vailaʻau o le biphasic, o lona faʻaaogaina ua faʻalauteleina ma vave. O le maualuga o le maualuga o le toto e maua pe a uma le 1.5-2 itula i le maea ai o le pulega.

O le tufatufaina o le insulin e tupu pe a fusifusia i masini plasma. O le tuusaunoaga o puipuiga ia o lo o taamilo i ona luma e le i faailoaina.

O le inisalini o tagata e pipiiina e insulin-faʻaaogaina o enzymes poʻo insulin proteases, faʻapea foi, masalo, i le protein-disulfide oseraserase. E le gata i lea, na maua ai vaega na maua ai le eleʻele o inisalini. Ae ui i lea, o metabolites ua fausia ina ua maeʻa le suavai e le o se mea ola maloloina.

O le afa o le ola o le mea galue malosi e faalagolago i lona gaogao mai le tino pala. Ole taimi ole 5-10 itula. I le taimi lava lea e tasi, e le mafua mai i pharmacokinetics e mafua mai i ona tausaga.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le inisalini Mikstard o le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, pe a oʻo ina faʻaosoina e le tagata maʻi le teteʻeina i le suka.

O le tui o le hypoglycemia ma le hypersensitivity.

O le mea muamua e tatau ona matauina, o le tui e tatau ona faʻatonu e se fomaʻi taitoatasi. O le averesi o le inisalini mo se tagata maʻi mamā e 0.5-1 IU / kg o le mamafa mo se tamaititi - 0.7-1 IU / kg.

Ae i le totogiina o le faamaʻi, e talafeagai le tui e faʻaitiitia ai le metotia, ma i le tulaga o le gaʻo ma le pala, o le siʻitia o le voluma atonu e talafeagai. E le gata i lea, o le manaʻomia mo se hormone e faʻaitiitia i le faʻamaʻi ma le faʻamaʻi.

Injections e tatau ona faʻatonuina ile afa itula ao le i faʻaaogaina meaʻai gaʻo. Ae peitai, e taua le manatuaina, i le tulaga o le faaseʻeina o taumafataga, popolega ma le faateleina o le tino, e tatau ona fetuutuunai le fua.

Aʻo le i faia togafitiga o le inisalini, e tatau ona aʻoaʻoina nisi o tulafono:

  1. O le faʻamalolo lē tumau e le mafai ona tuʻuina atu ma le le faʻaaoga.
  2. O inisiua e faʻaogaina i le pito i luma, ogavae, ma o nisi taimi i muso tafatafa o le tauau poʻo le papa.
  3. A o lei amataina le folasaga, e fautuaina le tolopoina o le piilima o le paʻu, lea o le a faaitiitia ai le ono mafai ona palu le paluga i totonu o maso.
  4. E tatau ona e iloa o le / tuiina o le inisalini i totonu o le paʻu o le manava, e sili atu ona televave lona faʻavaveina nai lo le faʻaofiina o le vailaʻau i isi vaega o le tino.
  5. Ina ia puipuia le atinaʻe o le lipodystrophy, e tatau lava ona suia le nofoaga e tui ai.

Inisalini Mikstard i fagu ua faʻaaogaina i ni auala faʻapitoa e maua ai se faʻapitoa faʻapitoa. Ae ui i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona faʻamaʻi le pipili. Ona tatau lea ona palu le fagu i le va o alofilima seʻia oʻo ina avea le vai i totonu ma mea e lanu ma paʻepaʻe.

Ma, o le tele o le ea e tosoina i le suauu, e talitutusa ma le inumaga o le insulin o loʻo faʻatonutonuina. O le ea ua faʻafeiloaʻi i totonu o le fagu, pe a maeʻa ona aveeseina le nila, ma o le ea ua ave ese mai le sisi. Ma le isi, e tatau ona e siaki pe saʻo saʻo le ulu.

O le inisalini e tuiina e faia pei o lenei: uuina o le paʻu i tamatamai lima e lua, e tatau ona e togiina ma faʻalauiloa lemu le fofo. A maeʻa lenei, e tatau ona faia le nila i lalo o le paʻu mo le tusa o le 6 sekone ma aveese. I le tulaga o le toto, e tatau ona pipiʻi le inisiua i lou tamailima.

E taua le iloa o fagu ei ai pulou paʻu paʻu e aveʻesea aʻo leʻi faia le pusa inisalini.

Ae ui i lea, muamua e sili atu le siaki pe faapefea ona fetaui lelei le tapuni i le fagu, ma afai o loʻo misi, ona tatau loa lea ona toe faafoi le vailaʻau i le fale talavai.

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi ma le tele o maʻisuka e oʻo mai i le mea moni e sili ona talafeagai le faʻaaogaina o le Mixtard 30 FlexPen.

O le penisini o le inisalini lenei ma se sui filifilia, lea e mafai ai ona e seti le fua mai le 1 i le 60 iunite i faʻaopoopoga o le tasi le iunite.

E faʻaaogaina le flexpen ma nila o NovoFayn S, o lona umi e tatau ona oʻo i le 8 mm. Aʻo leʻi faʻaaogaina, aveese le pulou mai le suauu ma ia mautinoa o le kilika ei ai le 12 PIECES o le hormone. I le isi, o le tui suauu e tatau ona liliu ma le faaeteete e tusa ma le 20 taimi seia oʻo ina le mafiafia le faʻalavelave.

A maeʻa lena, e tatau ona e faia laasaga nei:

  • O le paʻu paʻu e togafitia i le ava malosi.
  • O le igoa saogalemu e aveese mai le nila.
  • O le nila o le a manua ile Flexpen.
  • Ua aveese le ea mai le kesi.

Ina ia mautinoa le faʻaofiina o se fualaau faapitoa ma puipuia ai le ea mai le ulufale atu, e tatau ona iai nisi o gaioiga. Lua iunite e tatau ona tuʻuina i luga o le peni. Ma, uu le Mikstard 30 FlexPen faʻatasi ma le nila, e tatau ona e togi lemu le kesi i ni nai taimi ma lou tamatamailima ina ia faʻaleleia le ea ile vaega pito i luga.

Ona, uu lea o le peni tui i se tulaga saʻo, faʻafesoʻotai le button amata. I le taimi lea, e tatau ona liliu le tagata filifilia o le togi i le leai, ma o le a maua se mataua o le tali i le pito o le nila. Afai e le tupu lenei mea, ona e manaʻomia lea ona sui le nila poʻo le masini lava ia.

Muamua, ua seti le fuainumera o le fuainumera i le leai, ona seti lea o le metotia manaomia.Afai e sui le tagata filifilia ina ia faʻaitiitia le fualaau, e tatau ona mataʻituina le button amata, aua a aʻafia ai, ona mafai lea ona oʻo atu i le leʻoina o le inisalini.

E taua le iloa o le faia o se fualaau, e le mafai ona e faʻaaogaina le fua o le aofaiga o le faʻamalolo e tumau. E le gata i lea, o le fualaau e sili atu i le numera o vaega o totoe i totonu o kalama e le mafai ona faʻatutu.

Mikstard 30 FlexPen o loʻo faʻatinoina i lalo o le paʻu i le auala tutusa e pei o Mikstard i fagu. Ae peitaʻi, a maeʻa, e le lafoina le peni, ae naʻo le tolaulaʻo e aveeseina. Ina ia faia lenei mea, ua tapunia ma se pulou pito i fafo ma le vavalalata, ona togi ese lea ma le faaeteete.

O lea la, mo tui taitasi, e tatau ona e faʻaaoga se nila fou. A maeʻa, pe a suia le vevela, e le mafai e le inisalini ona tafe.

Pe a aveesea ma lafoai ni nila, e taua tele lou mulimuli i lapataiga saogalemu ina ia mafai ai e tagata tausi soifua maloloina poʻo tagata o loʻo tausia tausiga ole maʻi suka ona le aʻafia faʻafuaseʻi. Ma o le Spitz-faʻaaoga muamua e tatau ona lafo i fafo e aunoa ma se nila.

Mo le umi ma le saogalemu o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Mikstard 30 Flexpen, e tatau ona tausia lelei, matauina o tulafono ole teuina. A maeʻa, pe a fai o le masini ua faʻaleagaina pe ua faʻaleagaina, ona mafai lea e le inisalini ona aluese mai ai.

E maitauina e le mafai ona toe faʻatumu le FdeksPen. O taimi taʻitasi, e tatau ona fufulu pito i luga ole peni. Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻamamaina i le fulufulu mamoe ua gaugau i le ava malosi.

Ae ui i lea, aua le lubricate, fufuluina, pe faatofuina le masini i le ethanol. A uma mea uma, e mafai ona taʻitaʻia ai le suauu.

Faʻasalaga, faʻamalositino, felafolafoaiga

E ui lava i le mea moni o le manatu o le sologa lelei e le o faia mo le inisalini, i nisi tulaga e mafai ona tupu mai le hypoglycemia pe a uma le tuiina o le maʻisuka, ona fai ai lea ma se paʻu maualalo i le maualuga o le suka, e tatau ona e inu i se lauti suamalie pe 'ai foi i se oloa gaʻo. O le mea lea, e fautuaina e maua ai e le maʻisuka se fasi lole po o se fasi suka.

I le hypoglycemia matautia, afai o le maʻi suka e le o iloa, o le tagata maʻi e tui i le glucagon i le aofaiga o le 0.5-1 mg. I totonu o se fomaʻi, o le kullukose e fofoina i se maʻi gasegase, aemaise lava pe afai e leai se tali a le tagata ile glucagon ile 10-15 minute. Ina ia taofia le toe faʻafoʻi, o se tagata maʻi e toe maua le malamalama e manaʻomia ona ia faʻaaogaina gaʻo inu.

O nisi fualaau e afaina ai le gasegase metabolism. O le mea lea, pe a fuafuaina le fuaina o le inisalini, e tatau ona amanaʻia lenei mea.

O le mea lea, o le aafiaga o le inisalini e afaina i:

  1. Ava malosi, vailaʻau oona, vailaʻau, inhibitors ACE, MAO e le filifilia-Blockers - faʻaitiitia le manaʻomia mo se hormone.
  2. B-blockers - faʻailoga mask o le hypoglycemia.
  3. Danazole, thiazides, hormone tuputupu aʻe, glucocorticoids, b-sympathomimetics ma hormones thyroid - faateleina le manaomia mo se hormone.
  4. Ava malosi - faʻalautele pe faʻaleleia le gaioiga o tapenaga o le inisalini.
  5. Lancreotide poʻo Octreotide - e mafai ona faʻateleina ma faʻaitiitia le aafiaga o le inisalini.

E masani lava, aʻafiaga i le itu pe a uma ona faʻaaogaina le Mikstard i le tulaga o le le saʻo o tui, lea e oʻo atu ai i le hypoglycemia ma le puipuia o maʻi le lelei. O le faʻaitiitia o le maualuga o le suka i luga o le suka e tupu mai i le maualuga, lea e o mai faatasi ma le faʻavevesi, leai se mafaufau ma le lelei le faiʻai o le faiʻai.

O aʻafiaga e seasea ona aʻafia ai e aofia ai le fulafula, retinopathy, neuropathy lautele, lipodystrophy ma le paʻu o le paʻu (urticaria, faʻavave).

O maʻi mai le paʻu ma le tino e mafai ona tupu, ma tupuga mai i le lotoifale i nofoaga o tui.

O le lipodystrophy o le maʻisuka e na o le pau lava le mea e tupu pe afai e le suia e le tagata maʻi le nofoaga mo le tui. Faʻaalia i le lotoifale e aofia ai hematomas, mumu, fulafula, fulafula ma le manogi e tupu i le vaega o inisi. Ae ui i lea, o iloiloga o le maʻisuka na fai mai o nei mea na tutupu na o latou lava e faʻaauau pea togafitiga.

E taua le iloa o le vave faʻaleleia o le pulea lelei, o le tagata gasegase e mafai ona atiaʻe se neuropathy tele. O aʻafiaga e sili ona seasea e aʻafia ai le faʻalavelave anaphylactic ma le faʻaaogaina o le gaioiga e tupu i le amataga o togafitiga. Ae ui i lea, o iloiloga o tagata gasegase ma fomaʻi e fai mai o nei tulaga e le tumau ma le tumau.

Faailoga o le gasegase lautele e mafai ona o mai faatasi ma ni mea e le lelei i le faiga o meaʻai, paʻu o le paʻu, le lava o le manava, sosogi, palpitations, angioedema, maualalo o le toto ma le vaivai. Afai e aliali mai na uiga, e tatau loa ona e faafesootai se fomaʻi, aua o togafitiga lē lelei e mafai ona oʻo atu ai i le oti.

O le tau o le fualaau faasaina Mikstard 30 NM e tusa ma le 660 rubles. O le tau o Mikstard Flexpen e ese. O le mea lea, peni tui o tau mai 351 rubles, ma cartridges mai le 1735 rubles.

O analogues iloga o insulin ole biphasic: Bioinsulin, Humodar, Gansulin ma Insuman. Mikstard e tatau ona teuina i se nofoaga pogisa mo le silia ma le 2.5 tausaga.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo faʻaalia ai le metotia mo le puleaina o le inisalini.

  • ATX faʻavasegaina: A10AD01 Insulin (tagata)
  • Igoa o le Mnn poo le kulupu: Inisalini tagata
  • Vaega o vailaau faasaina:
  • Foafoa: Le iloa
  • Tagata e ona le laisene: Le iloa
  • Atunuu: Le iloa

Togafitiga faafomaʻi

vailaau faafomai

Mikstard® 30 nm

Faʻailoa igoa

Samoa International Nonproprietary Name

Faʻasologa o foliga

Taofia mo le puleaina o le tino, 100 IU / ml

Faʻavae

1 ml o fualaau faasaina

mea galue malosi - gasegase o le tagata inisini 3.50 mg (100 IU) 1,

tagata faʻapitoa: zinc chloride, glycerin, phenol, metacresol, sodium hydrogen phosphate dihydrate, protamine sulfate, hydrochloric acid 2 M vaifofo, sodium hydroxide 2 M vaifofo, vai mo le tuiina.

1 O le vailaau faʻasaina e aofia ai le insulin insulin 30% ma le 70% o le insulin

Faʻamatalaga

O le faʻamalologa paʻepaʻe, pe a tulaʻi, e faʻamautuina i se mea manino, le lanu pe leai foi se lanu ma se paʻepaʻe paʻepaʻe. O le tulaʻi mai e faigofie lava ona faʻaaogaina ma le malu malu.

Pharmacotherapeutic group

Inisalini ma analogues, gaioiga faʻatasi ma le inisalini faʻataʻitaʻiga.

PBX code A10AD01

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

O le afa o le ola o le inisalini i totonu o le toto e tele ni nai minute, o le mea lea, o le gaioiga o se vailaau o inisalini e aofia ai le fualaau faasaina ua fuafuaina na o ona uiga e ave ai. O le umi o le gaioiga o le faia o le inisalini e mafua ona o le fua o le absorption, lea e faalagolago i le tele o mea (mo se faʻataʻitaʻiga, i le fua o le inisalini, le auala ma le nofoaga o le puleaina, le mafiafia o le gaʻo o le gaʻo ma le ituaiga o maʻisuka). O le mea lea, o vailaau o le pharmacokinetic o le inisalini e afua mai i feeseeseaiga taua ma vavaega.

Tau maualuga maualuga (Cmax) o le inisalini plasma e ausia i totonu o le 1,5 - 2.5 itula pe a uma le faʻatonuina o le tino.

E leai se faʻamaonia e faʻamaonia i pulu plasma e lauiloa, sei vagana ai faʻamaʻi inisalini (pe afai ei ai).

O le inisalini o tagata e pipii i le gaioiga o le insulin protease poʻo le inisalini o le faʻamaʻiina o enzymes, faʻapea foʻi ma atonu, e ala i le gaioiga o le protéiculfaseraseraseraserase. E manatu ai i totonu o le mole o le inisalini o le tagata e tele nofoaga o le pipisi (hydrolysis), ae peitai, e leai se metabolites e mafua mai ona o le pipisi o loʻo galue.

O le afa-ola (T½) e fuafuaina e le fua o le avega mai le tino o le tino. O lea T½ ae, o se fuataga o le gauaʻi, ae le o se fuataga o le aveesea o le inisalini mai le plasma (T½ insulin mai le toto e na o ni nai minute). Ua faaalia i suʻesuʻega T½ pe a ma le 5-10 itula.

Pharmacodynamics

Mikstard® 30 NM o se inisalini faʻaluaina lea na faia e le biotechnology DNA recombinant e faʻaaoga ai le aʻafiaga o Saccharomyces cerevisiae. E fegalegaleai ma se siaki faapitoa i luga o le membrane cytoplasm i fafo o sela ma faia ai se inisalini-taligata faigata. E ala i le faʻafouina o le biosynthesis CAMP (i totonu o suauʻu gaʻo ma ate o le ate) pe, tuusaʻo sao i totonu o le masini (maso), o le insulin-receptor complex e faʻamalosia ai gaioiga intracellular, e aofia ai sifi o se numera o enzymes autu (hexokinase, pyruvate kinase, glycogen synthetase, ma isi). O le faaitiitia o le kulukose o le toto e mafua mai i le faateleina o lana avega o le intracellular, o le faateleina o le inu ma le ave o le masini, o le faaosofia o le lipogenesis, glycogenogenesis, synthesis synthesis, o le faaitiitia o le fua o le kulukose i le ate, ma isi.

O le aʻafiaga o le vailaʻau Mikstard® 30 NM e amata i le afa itula pe a maeʻa le pulega, ma o le maualuga o le faʻaalia e faʻaalia i totonu o le 2-8 itula, ao le aofaʻi o le umi o le gaoioiga e tusa ma le 24 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

- togafitiga o le maʻisuka

Tosiga ma le pulega

E masani ona tuʻufaʻatasia faʻatasi i le inisalini i le tasi pe faalua i le aso pe afai e manaʻomia se faʻatasi o vave vave ma le umi.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi, ma mafaufau i manaoga o le tagata maʻi. E masani lava, o le inisalini e manaʻomia ile 0.3 ma le 1 IU / kg / aso. O le manaomia mo le inisalini i aso taitasi e ono maualuga atu i tagata mamaʻi e maua i le insulin (mo se faataitaiga, i le taimi o le tamaititi, faapea foi ma tagata mamaʻi i le gaʻo), ma le maualalo i tagata mamaʻi ma le gaosiga o le inisalini.

Afai o tagata mamai e maua i le maʻisuka latou te mauaina le lelei o le puleaina o le maʻisuka, ona oʻo mai lea o faʻafitauli o le maʻisuka i totonu ia i latou, o se tulafono, mulimuli ane. I lenei itu, e tatau i se tasi ona taumafai e faʻataʻitaʻi le puleaina o le tino, aemaise lava, latou te siaki lelei le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le vailaau faʻasaina e faʻatonuina i le 30 minute ao leʻi faia se taumafataga poʻo se meaʻai e aofia ai gaʻo.

Mo pulega faʻapitoa. E leai se tulaga e tatau ai ona faʻamalosia le suʻeina o sususalini. Mikstard ® 30 NM e masani lava ona faʻapipiʻiina i se vaega faʻapitoa i le itu o le puipui pito i luma. Afai e faigofie lenei mea, ona mafai lea ona faia inisiua i totonu o le suilapalapa, afaina poʻo le itu i le muso susu o le tauau (faʻapitoa). Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina i totonu o le itu o le puipui pito i luma o le paʻu, o le vave faʻaleleia o loʻo maua nai lo le faʻaofiina i isi vaega. O le faia o se tui i le paʻu paʻu e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oʻo i totonu o le maso. E talafeagai le suia i taimi uma o le inisiua i totonu o le itulagi faʻaanatura ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o lipodystrophy.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Mikstard® 30 NM, lea e tatau ona tuʻuina i le tagata maʻi.

Aua le faʻaaogaina le Mikstard® 30 NM:

  • I pamu inisalini.
  • Afai ei ai se allergy (hypersensitivity) i le inisalini o le tagata poo i soʻo se vaega e faia ai le sauniuniga Mikstard® 30 NM.
  • Afai e amata le hypoglycemia (maualalo le suka o le toto).
  • Afai o le inisalini e le o teuina lelei, poʻo pe a faʻamaʻa
  • Afai o le pupuni puipui o loʻo misi pe leai foi. O fagu taitasi ei ai se pusa paʻu paleni.
  • Afai o le inisalini e le faʻapaʻe le paepae ma le ao ina ua maeʻa.

Aʻo le i faaaogaina Mikstard® 30 Nm:

  • Siaki le igoa ina ia mautinoa o loʻo e faʻaaoga le ituaiga saʻo o le inisalini.
  • Aveese le pulou puipui.

Faʻafefea ona faʻaaoga le vailaʻau Mikstard® 30 NM

O le vailaau faasaina Mikstard® 30 NM ua fuafuaina mo le puleaina o le tino. Aua nei faʻaaogaina le inisalini i se auala faʻapitoa poʻo se mea faʻapitoa. Faʻaaoga taimi uma e tui ai i totonu o le itulagi faʻaanatura e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaufaʻailoga ma uluga i le nofoaga o tui. O nofoaga e sili ona lelei mo injections o: toso, tua o le ogavae poʻo le tauau.

  • Ia mautinoa e faʻaaogaina se tui tui inisalini lea e faʻaaogaina ai le fua e fua ai le fualaau i iunite o gaioiga.
  • Tusi le vaalele i totonu o le suauu i le aofaiga e fetaui ma le fua o le insulin.
  • I le taimi lava e te leʻi ave ai le tui, ia vili le voli i le va o ou alofilima seʻia oʻo ina papaʻe ma le mafiafia le inisalini. E faʻamalosia le faʻamalolo pe a fai o le vailaʻau e maua ai le vevela vevela.
  • Ulufale ile inisalini i lalo ole paʻu.
  • Taofi le nila i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo i le 6 sekone ina ia mautinoa ai o loʻo faʻatino lelei le tui o le inisalini.

O faʻamaʻi faʻamaʻi, aemaise lava le afaina ma eo mai faatasi ma fiva, e masani ona faateleina le manaʻo o le tino mo le inisalini. E mafai foi ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fai o loʻo maua e le tagata maʻi faʻamaʻi pipisi o fatugaʻo, ate, faʻaleagaina o le tino, pituitary gland poʻo lau thyroid coland.

O le manaʻomia mo le fetuʻunaʻiga o fualaau e mafai ona tulaʻi mai pe a suia le tino poʻo le masani a le tagata maʻi. E mafai ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fesiitai se maʻi mai le tasi ituaiga insulin i se isi.

O gaioiga matuia na maitauina e tagata gasegase i le taimi o le togafitiga ma Mikstard® 30 NM na mafua ona o le gasegase-faalagolago ma mafua ona o le togafitiga o le inisalini.

Igoa: Mikstard 30 NM Penfill (Soʻofaʻatasi 30 HM Penfill)

Faʻasalaga, tuʻufaʻatasiga ma teu

Taofia mo le puleaina o le 1 ml se paluga o inisalini soluble tagata ma le taofiofi o insulin 100 IU inisalini tagata e mafai ona fofoina 30% faʻamalolo le inisalini o 70%.

Vaega o fomaʻi ma falemaʻi: Inisalini tagata i taimi umi.

Mikstard 30 NM Penfill o le taofiofi o le tino o le inisalini o insulin o le biphasic action. O le amataga o le gaioiga pe a maeʻa le 30 minute talu ona faʻapipiʻiina. O le maualuga o le mea e tupu i le va o le 2 itula ma le 8 itula. O le umi o le gaioiga e oʻo ile 24 itula. O le faʻamatalaga o le inisalini e faʻatatau: e faalagolago i le fua o le oloa ma faʻaalia ai uiga taʻitasi.

O le faʻaaogaina o le inisalini ma, o se taunuuga, o le amataina o le faʻaaogaina o le hypoglycem, e faalagolago i le iniseti site (manava, ogavae, totoa), masini iniseti, faʻasalaga insulin ma isi mea. I le toto, T1 / 2 o le insulin o ni nai minute.

O le mea lea, o le talaaga o le gaoioiga o le inisalini e faalagolago lava i le fua faatatau o lona faʻaaogaina. O le tele o mea e aafia ai lenei faagasologa, o se taunuuga o le taua o eseesega o tagata taitoatasi e mafai. Pe a suia mai i le tui o le inisalini o le 40 PIECES / ml i le 100 PIECES / ml, o suiga laiti i le faʻaaogaina o le inisalini ona o le laʻititi ifo o le tau e totogiina e lona maualuga maualuga.

E fautuaina le faʻaaoga o insulin fatufatu ma se tulaga mautu o le maʻisuka.

Cartridge Terms of Use

Penfill ma Faʻamatalaga Faʻatino

Aʻo leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e leai se mea e faaleagaina ile penisini Penfill. E le faʻaaogaina le faʻasalaga pe afai ei ai ni mea faʻaleagaina vaaia pe afai o le lautele o le vaega vaaia o le piston e sili atu nai lo le lautele o le laina paʻepaʻe.

Aʻo leʻi faʻaofiina le penigill penisini i totonu o le peni, e tatau ona luluina ma lalo. O le gaoioiga e tatau ona faia i se auala e alu ese ai le polo tioata i le kesi mai le tasi pito i le isi. O lenei faiga e tatau ona toe faaluaina pe a ma le 10 taimi - seia oʻo ina faʻafefeteina le suavai ma lanu.

Afai ua uma ona tuʻuina le penisini Penfill i le peni, toe fai le mea faʻafefiloi aʻo le i mulimuli ane tui. A maeʻa le tui, e tatau ona tumau le nila i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo i le 6 sekone. E tatau ona pipiʻi le kuluma suauu seia oʻo ina aveese atoatoa le nila mai lalo o le paʻu. A maeʻa tui taʻitasi, e tatau ona ave vave le nila. Penfill e mo na o le tagata lava ia. E mafai ona faʻaaoga le penisini Penfill i le NovoPen 3, peni tui o Innovo pe ave faʻatasi mo oe mo le masina e tasi. A faʻapipiʻi le penisini i totonu o le peni NogaPen 3 syringe, e tatau ona iloa le paʻu lanu i le faamalama o le mea e faʻaaoga ai le kekeli.

O aʻafiaga e fesoʻotai ma le aʻafiaga i le gaosiga o le gaʻo; o mea faʻapitoa o le hypoglycemic (pallor, faʻateleina o le pala, palapitations, leʻo moe, mataʻutia).

Faʻatonuga a le Allergic: e le masani ona fai - vevela paʻu, e seasea ona tupu - angioedema. Faʻaauau i le lotoifale: e le masani ai - hyperemia ma le sasaina i le nofoaga o tuiina o le oloa, ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina - le lipodystrophy i le nofoaga o tui.

Tina ma le lactation

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e manaʻomia e le tagata maʻi le suiga o le inisalini, lea e tatau ona amanaia ina ia tausisia lelei le pulea lelei ole tino. Ole inisalini e le sopoia le pa puipui. A faʻaaogaina le oloa Mikstard 30 NM Penfill i le taimi o le lactation, e leai se lamatiaga mo le pepe.

O tagata e maua le silia i le 100 IU o le inisalini i le aso e tatau ona togafitiga i le falemaʻi pe a suia le oloa. O le suiga mai le tasi ituaiga o inisalini i le isi e tatau ona faia i lalo o le pulea o le kulūkose o le toto. I lalo o le aafiaga o le inisalini, o le faapalepale i le ava malosi ua faaitiitia.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

A maeʻa ona pasi atu le tagata gasegase i le inisalini ole iniseti, o le mafai ona ave se taavale ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le gauai ma le saoasaoa o tali o le psychomotor atonu e faʻaitiitia le tumau.

Faailoga: o uluaʻi faʻamaoniga o le hypoglycemia - faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi le vevela, palapitations, atuatuvale, fiaai, faʻavevesi, paʻuʻese i le gutu, pallor, maʻi vevela, faʻalavelave moe. I mataupu ogaoga o le maualuga - coma.

Togafitiga: o le tagata gasegase e mafai ona faʻaleagaina le hypoglycemia māmā i le ave o suka poʻo le sukalaoa. I tulaga ogaoga, o loʻo faʻaaogaina le 1 mg o glucagon. Afai e manaʻomia, faʻaauau pea togafitiga faʻatasi ma le faʻaofiina o fofo o le dextrose concentrated.

O le aafiaga o le hypoglycemous o le inisalini e faʻaleleia e le MAO inhibitors, non-selective beta-blockers, sulfonamides, anabolic steroid, tetracyclines, clofibrate, cyclophosphamide, fenfluramine, ma oloa e aofia ai le ethanol.

O fomaʻi tuʻu, glucocorticoids, hormones thyroid, thiezide diuretics, heparin, oloa lithium, antidepressants tricyclic e faʻaitiitia ai le aafiaga o le hypoglycemic insulin. I lalo o le aafiaga o le reserpine ma le salicylates, o le vaivai ma le faaleleia atili o le gaioiga o le inisalini e mafai.

Ethanol, o vailaʻau eseese e mafai ona faʻaitiitia le gaioioiga o le inisalini.

Tulaga o le teuina ma taimi

E tatau ona teu i totonu o se pusa i se nofoaga puipuia mai le la i le vevela o le 2 ° i le 8 ° C, aua e te malolo.

E le fautuaina le faʻaaogaina o penisill Penguill e teuina i totonu o le pusaaisa.

Faʻalogo!
Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau "Faʻasalalau le 30 NM Penfill" e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.
O loʻo tuʻuina atu le aʻoaʻoga ina ia e faamasani i le " Mikstard 30 NM Penfill (Soʻofaʻatasi 30 HM Penfill)».

Sauniuniga: MIXTARD ® 30 Nm PENFILL ® (MIXTARD ® 30 HM PENFILL ®)

Aano gaosi: tui inishanol isophane insulin
ATX Code: A10AD01
KFG: Vaitaimi le umi ole Inisalini tagata
IC code-10 (faailoilo): E10, E11
Pulea. numera: P Nu. 014312 / 02-2003
Aso o le resitalaina: 06.16.03
Pule faʻatau. doc.: NOVO NORDISK (Tenimaka)

FUAFUAGA O TOTONU, FAAOFIAINA MA LE TUPE

3 ml - cartridges (5) mo pusa tuila NovoPen - pusa paʻu (1) - faaputuga pepa pepa.

FAATONUGA MO LE FAAAOGAINA MO TAGATA FAAPITOA.
Faʻamatalaga o le vailaʻau ua faʻamaonia e le gaosioloa i le 2004

FUAFUAGA FAATINO

Mikstard 30 NM Penfill o le taofiofi o le tino o le inisalini o insulin o le biphasic action. O le amataga o le gaioiga e 30 minute i le maea ai o le faʻatonuina o galuega. O le maualuga o le mea e tupu i le va o le 2 itula ma le 8 itula. O le umi o le gaoioiga e oʻo ile 24 itula.

O le talaaga o le gaoioiga o le inisalini e fetaui ma: e faalagolago i le fualaau o le vailaʻau ma faʻaalia ai uiga taʻitasi.

PHARMACOKINETICS

O le faʻaaogaina o le inisalini ma, o se taunuuga, o le amataina o le faʻaaogaina o le hypoglycem, e faalagolago i le iniseti site (manava, ogavae, totoa), masini iniseti, faʻasalaga insulin ma isi mea.

I le toto T1/2 inisalini o ni nai minute. O le mea lea, o le talaaga o le gaoioiga o le inisalini e faalagolago lava i le fua faatatau o lona faʻaaogaina. O le tele o mea e aafia ai lenei faagasologa, o se taunuuga o le taua o eseesega o tagata taitoatasi e mafai.

Pe a suia mai i le tui o le inisalini o le 40 PIECES / ml i le 100 PIECES / ml, o suiga laiti i le faʻaaogaina o le inisalini ona o le laʻititi ifo o le tau e totogiina e lona maualuga maualuga.

FUAFUAGA

- o le maʻisuka faʻalagolago i le maʻisuka (type I),

- o le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka (ituaiga II): laasaga o le tetee atu i vailaʻau o le hypoglycemic, o le tetee i nei fualaau (i le taimi o le tuufaatasiga o togafitiga), faamai pipisi, gaoioiga, maitaga.

TULAGA MUAMUA

E fautuaina le faʻaaoga o insulin fatufatu ma se tulaga mautu o le maʻisuka. Faʻatasi ai ma le maʻisuka e le o iai le maʻisuka, e pei o se tulafono, faʻaaoga le Mikstard 30 NM Penfill.

O le fualaau o le fualaau faasaina Mikstard 30 NM Penfill ua fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi i tulaga taitasi. O le vailaau faasaina e faia i se auala faʻafuaseʻi. A maeʻa le iniseti, e tatau ona tumau le nila i lalo o le paʻu mo le ono sekone, lea e mautinoa ai o se fualaau atoa.

Pe a faʻafeiloaʻi se tagata maʻi mai le puaa mama poʻo le insulin i Mikstard 30 NM Penfill, o le fualaau o le vailaʻau e tumau pea.

Pe a fesiitai se tagata maʻi mai le paluga po o le inisalini faʻaluaina i Mikstard 30 NM Penfill, o le fua o le inisalini e masani ona faʻaititia e le 10%, sei vagana ai le itiiti ifo ole 0.6 U / kg o le mamafa o le tino.

I le fua o aso taitasi e sili atu i le 0.6 PIECES / kg o le mamafa o le tino, e tatau ona faia le insulin i le 2 inisictions i nofoaga eseese.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le Penfill cartridge ma le pulega o fualaau

Aʻo leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e leai se mea e faaleagaina ile penisini Penfill. E le faʻaaogaina le faʻasalaga pe afai ei ai ni mea faʻaleagaina vaaia pe afai o le lautele o le vaega vaaia o le piston e sili atu nai lo le lautele o le laina paʻepaʻe. Aʻo leʻi faʻaofiina le penigill penisini ile peni, e tatau ona lūlūina ma lalo. E tatau ona faia le gaioiga ina ia feaveaʻi le polo tioata i totonu o le kesi mai le tasi pito i le isi. O lenei faiga e tatau ona toe faaluaina pe a ma le 10 taimi - seia oʻo ina faʻafefeteina le suavai ma lanu. Afai ua uma ona tuʻuina le penisini Penfill i le peni, toe fai le mea faʻafefiloi aʻo le i mulimuli ane tui. A uma le iniseti, e tatau ona tumau le nila i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo i le 6 sekone. E tatau ona pipiʻi le kuluma suauu seia oʻo ina aveese atoatoa le nila mai lalo o le paʻu. A maeʻa tui taʻitasi, e tatau ona ave vave le nila.

Penfill e mo na o le tagata lava ia.

Ole penisili Penfill e mafai ona faʻaaogaina ile NovoPen 3, Innovo pine suauu pe ave faʻatasi mo oe mo le 1 masina.

A faʻapipiʻi le penisini i totonu o le peni NogaPen 3, o se lanu lanu e tatau ona iloa e ala i le faamalama o le tagata faʻailo.

AUFAIGALUEGA AOAO

O aʻafiaga e fesoʻotai ma le aʻafiaga o le gaosiga o le gaʻo: tulaga o le hypoglycemic (pallor, faʻateleina le pala, palapitations, le mautonu le moe).

Tali a le Allergic: e seasea lava - o le paʻu o le paʻu, e seasea ona tupu - angioedema.

Faʻaalia i le lotoifale: seasea - hyperemia ma le sasaina i le nofoaga o tui o le fualaau faasaina, faatasi ai ma le faaumiumi o le faaaogaina - lipodystrophy i le nofoaga o tui.

FUAFUAGA

SAUNOAGA MA LE FAIGA

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e manaʻomia e le tagata maʻi le suiga o le inisalini, lea e tatau ona amanaia ina ia tausisia lelei le pulea lelei ole tino.

Ole inisalini e le sopoia le pa puipui.

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau Mikstard 30 NM Penfill ao faagasolo le lactation, e leai se lamatiaga mo le tamaititi.

FUA FAATINOGA FAAPITOA

O tagata e maua le silia i le 100 IU o le inisalini i aso taitasi e tatau ona togafitiga i le falemaʻi pe a suia le fualaau faasaina.

O le suiga mai le tasi ituaiga o inisalini i le isi e tatau ona faia i lalo o le pulea o le kulūkose o le toto.

I lalo o le aafiaga o le inisalini, o le faapalepale i le ava malosi ua faaitiitia.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

A maeʻa ona pasi atu le tagata gasegase i le inisalini ole iniseti, o le mafai ona ave se taavale ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le gauai ma le saoasaoa o tali o le psychomotor atonu e faʻaitiitia le tumau.

FAʻAVAE

Faailoga uluaʻi faʻamaoniga o le hypoglycemia - faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi le vevela, palapitations, atuatuvale, fiaai, faʻavevesi, paʻu i le gutu, pallor, tiga o le tino, faʻalavelave moe. I mataupu ogaoga o le maualuga - coma.

Togafitiga: e mafai e le tagata gasegase ona faʻaitiitia le hypoglycemia malu e ala i le 'ai o le suka poʻo le suka. I tulaga ogaoga, o loʻo faʻaaogaina le 1 mg o glucagon. Afai e manaʻomia, faʻaauau pea togafitiga faʻatasi ma le faʻaofiina o fofo o le dextrose concentrated.

FUAFUAGA FAʻAALIGA

O le aafiaga o le hypoglycemous o le inisalini e faʻaleleia e le initaneti MAO, beta-blockers, sulfonamides, anabolic steroids, tetracyclines, clofibrate, cyclophosphamide, fenfluramine, ma sauniuniga e aofia ai le ethanol.

O faʻamaʻi faʻamaʻi, glucocorticoids, hormones thyroid, thures diuretics, heparin, sauniuniga lithium, tricyclic antidepressants faʻaitiitia le aafiaga o le hypoglycemic insulin.

I lalo o le aafiaga o le reserpine ma le salicylates, o le vaivai ma le faaleleia atili o le gaioiga o le inisalini e mafai.

Ethanol, o vailaʻau eseese e mafai ona faʻaitiitia le gaioioiga o le inisalini.

FUAFUAGA O LE AOAOINA O LE AOAO

O fualaau faasaina o se talavai.

TERMS MA TULAGA O LE TALA

E tatau ona teu i totonu o se afifi, o se mea e puipuia mai le la i le vevela o le 2 ° i le 8 ° C, aua le togi. E le fautuaina le faʻaaogaina o penisill Penguill e teuina i totonu o le pusaaisa.


  1. Mazovetsky A.G., Velikov V.K. O le maʻisuka, Medicine -, 1987. - 288 p.

  2. Tsonchev Laboratory diagnostic of disease rheumatic / Tsonchev, isi V. ma. - M.: Sofia, 1989 .-- 292 itu.

  3. Daeidenkoea E.F., Liberman I.S. Genetics o le maʻisuka. Leningrad, lomia fale "Vailaau Faasaienisi", 1988, 159 itu.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le mea muamua e tatau ona matauina, o le tui e tatau ona faʻatonu e se fomaʻi taitoatasi. O le averesi o le inisalini mo se tagata maʻi mamā e 0.5-1 IU / kg o le mamafa mo se tamaititi - 0.7-1 IU / kg.

Ae i le totogiina o le faamaʻi, e talafeagai le tui e faʻaitiitia ai le metotia, ma i le tulaga o le gaʻo ma le pala, o le siʻitia o le voluma atonu e talafeagai. E le gata i lea, o le manaʻomia mo se hormone e faʻaitiitia i le faʻamaʻi ma le faʻamaʻi.

Injections e tatau ona faʻatonuina ile afa itula ao le i faʻaaogaina meaʻai gaʻo. Ae peitai, e taua le manatuaina, i le tulaga o le faaseʻeina o taumafataga, popolega ma le faateleina o le tino, e tatau ona fetuutuunai le fua.

Aʻo le i faia togafitiga o le inisalini, e tatau ona aʻoaʻoina nisi o tulafono:

  1. O le faʻamalolo lē tumau e le mafai ona tuʻuina atu ma le le faʻaaoga.
  2. O inisiua e faʻaogaina i le pito i luma, ogavae, ma o nisi taimi i muso tafatafa o le tauau poʻo le papa.
  3. A o lei amataina le folasaga, e fautuaina le tolopoina o le piilima o le paʻu, lea o le a faaitiitia ai le ono mafai ona palu le paluga i totonu o maso.
  4. E tatau ona e iloa o le / tuiina o le inisalini i totonu o le paʻu o le manava, e sili atu ona televave lona faʻavaveina nai lo le faʻaofiina o le vailaʻau i isi vaega o le tino.
  5. Ina ia puipuia le atinaʻe o le lipodystrophy, e tatau lava ona suia le nofoaga e tui ai.

Inisalini Mikstard i fagu ua faʻaaogaina i ni auala faʻapitoa e maua ai se faʻapitoa faʻapitoa. Ae ui i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona faʻamaʻi le pipili. Ona tatau lea ona palu le fagu i le va o alofilima seʻia oʻo ina avea le vai i totonu ma mea e lanu ma paʻepaʻe.

Ma, o le tele o le ea e tosoina i le suauu, e talitutusa ma le inumaga o le insulin o loʻo faʻatonutonuina. O le ea ua faʻafeiloaʻi i totonu o le fagu, pe a maeʻa ona aveeseina le nila, ma o le ea ua ave ese mai le sisi. Ma le isi, e tatau ona e siaki pe saʻo saʻo le ulu.

O le inisalini e tuiina e faia pei o lenei: uuina o le paʻu i tamatamai lima e lua, e tatau ona e togiina ma faʻalauiloa lemu le fofo. A maeʻa lenei, e tatau ona faia le nila i lalo o le paʻu mo le tusa o le 6 sekone ma aveese. I le tulaga o le toto, e tatau ona pipiʻi le inisiua i lou tamailima.

E taua le iloa o fagu ei ai pulou paʻu paʻu e aveʻesea aʻo leʻi faia le pusa inisalini.

Ae ui i lea, muamua e sili atu le siaki pe faapefea ona fetaui lelei le tapuni i le fagu, ma afai o loʻo misi, ona tatau loa lea ona toe faafoi le vailaʻau i le fale talavai.

Mikstard 30 Flexpen: faatonuga mo le faʻaaoga

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi ma le tele o maʻisuka e oʻo mai i le mea moni e sili ona talafeagai le faʻaaogaina o le Mixtard 30 FlexPen.

O le penisini o le inisalini lenei ma se sui filifilia, lea e mafai ai ona e seti le fua mai le 1 i le 60 iunite i faʻaopoopoga o le tasi le iunite.

E faʻaaogaina le flexpen ma nila o NovoFayn S, o lona umi e tatau ona oʻo i le 8 mm. Aʻo leʻi faʻaaogaina, aveese le pulou mai le suauu ma ia mautinoa o le kilika ei ai le 12 PIECES o le hormone. I le isi, o le tui suauu e tatau ona liliu ma le faaeteete e tusa ma le 20 taimi seia oʻo ina le mafiafia le faʻalavelave.

A maeʻa lena, e tatau ona e faia laasaga nei:

  • O le paʻu paʻu e togafitia i le ava malosi.
  • O le igoa saogalemu e aveese mai le nila.
  • O le nila o le a manua ile Flexpen.
  • Ua aveese le ea mai le kesi.

Ina ia mautinoa le faʻaofiina o se fualaau faapitoa ma puipuia ai le ea mai le ulufale atu, e tatau ona iai nisi o gaioiga. Lua iunite e tatau ona tuʻuina i luga o le peni. Ma, uu le Mikstard 30 FlexPen faʻatasi ma le nila, e tatau ona e togi lemu le kesi i ni nai taimi ma lou tamatamailima ina ia faʻaleleia le ea ile vaega pito i luga.

Ona, uu lea o le peni tui i se tulaga saʻo, faʻafesoʻotai le button amata. I le taimi lea, e tatau ona liliu le tagata filifilia o le togi i le leai, ma o le a maua se mataua o le tali i le pito o le nila. Afai e le tupu lenei mea, ona e manaʻomia lea ona sui le nila poʻo le masini lava ia.

Muamua, ua seti le fuainumera o le fuainumera i le leai, ona seti lea o le metotia manaomia. Afai e sui le tagata filifilia ina ia faʻaitiitia le fualaau, e tatau ona mataʻituina le button amata, aua a aʻafia ai, ona mafai lea ona oʻo atu i le leʻoina o le inisalini.

E taua le iloa o le faia o se fualaau, e le mafai ona e faʻaaogaina le fua o le aofaiga o le faʻamalolo e tumau. E le gata i lea, o le fualaau e sili atu i le numera o vaega o totoe i totonu o kalama e le mafai ona faʻatutu.

Mikstard 30 FlexPen o loʻo faʻatinoina i lalo o le paʻu i le auala tutusa e pei o Mikstard i fagu. Ae peitaʻi, a maeʻa, e le lafoina le peni, ae naʻo le tolaulaʻo e aveeseina. Ina ia faia lenei mea, ua tapunia ma se pulou pito i fafo ma le vavalalata, ona togi ese lea ma le faaeteete.

O lea la, mo tui taitasi, e tatau ona e faʻaaoga se nila fou. A maeʻa, pe a suia le vevela, e le mafai e le inisalini ona tafe.

Pe a aveesea ma lafoai ni nila, e taua tele lou mulimuli i lapataiga saogalemu ina ia mafai ai e tagata tausi soifua maloloina poʻo tagata o loʻo tausia tausiga ole maʻi suka ona le aʻafia faʻafuaseʻi. Ma o le Spitz-faʻaaoga muamua e tatau ona lafo i fafo e aunoa ma se nila.

Mo le umi ma le saogalemu o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Mikstard 30 Flexpen, e tatau ona tausia lelei, matauina o tulafono ole teuina. A maeʻa, pe a fai o le masini ua faʻaleagaina pe ua faʻaleagaina, ona mafai lea e le inisalini ona aluese mai ai.

E maitauina e le mafai ona toe faʻatumu le FdeksPen. O taimi taʻitasi, e tatau ona fufulu pito i luga ole peni.Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻamamaina i le fulufulu mamoe ua gaugau i le ava malosi.

Ae ui i lea, aua le lubricate, fufuluina, pe faatofuina le masini i le ethanol. A uma mea uma, e mafai ona taʻitaʻia ai le suauu.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina ma isi ituaiga o fegalegaleaiga

E pei ona e iloa, o fualaau oona e aʻafia ai le gasegase metabolism.

O vailaʻau faʻagata e mafai ona faʻaititia ai le insulin

Ofo oona (hypoglycemic agents) (PSS), inhibitors oxidase monooma (MAO), non-selective b-blockers, inhibitors ACE (ACE), salicylates, anabolic steroids ma sulfonamides.

O vailaʻau faʻapomaʻi lea e mafai ona faʻatupulaʻia ai le insulin

Faʻamau faʻamataʻu, talatala, glucocorticoids, hormones thyroid, sympathomimetics, hormone tupu ma danazole.

  • faʻamaʻi faʻamaonia e mafai ona ufiufi ai faailoga o le hypoglycemia ma faʻagesegese le toe faʻaleleia pe a uma le hypoglycemia.

O Octreotide / lanerotide e mafai ona faʻaititia ma faateleina le manaʻomia mo le inisalini.

O le ava malosi e mafai ona faʻaleleia pe faʻaititia ai le aafiaga o le hypoglycemic insulin.

Talosaga faʻaoga

Le lava le tuʻuina atu poʻo le faʻagataina o togafitiga (aemaise lava i le ituaiga o maʻisuka) e mafai ona taʻitaʻia hyperglycemia ma le ketoacidosis o le maʻisuka. E masani lava, o faʻamaoniga muamua o le hyperglycemia e tupu malie i luga o le tele o itula poʻo aso. E aofia ai le galala, faʻaoga faifai pea, leu, vomiting, moe, mūmū ma le mago o le paʻu, gutu malogo, leai o se meaʻai, ma le manogi o le acetone i luga o le ea.

I le ituaiga o le maʻisuka, hyperglycemia, lea e le o togafitia, e oʻo atu ai i le ketoacidosis o le maʻisuka, lea e ono ono oti.

Hypoglycemia e ono tupu pe afai o le fualaau o le inisalini e maualuga tele e tusa ai ma le manaʻoga mo le inisalini. I le tulaga o le hypoglycemia pe afai e masalomia le hypoglycemia, aua le faʻamaonia le fualaau.

O le faʻamaʻaloga o taumafa poʻo le leʻi fuafuaina e faʻateleina le gaioiga faaletino e mafai ona taʻitaʻi atu i le hypoglycemia.

O tagata mamaʻi ua sili ona lelei le faʻaleleia o le kulūkose o le toto ona o le malosi o le inisalini togafitiga e mafai ona matauina ai suiga i a latou masani masani, o vailaau o le hypoglycemia, lea e tatau ona lapatai muamua.

O faʻataʻitaʻiga lapatai masani e mafai ona mou ese atu i tagata gasegase e maua i le maʻisuka umi.

Comorbidities, aemaise o faʻamaʻi pipisi ma fevers, faʻalautele le manaʻomia mo le inisalini. O faʻamaʻi faʻamaʻi o fatugaʻo, ate, gland srenes, pituitary gland, thyroid gland e mafai ona mafua ai le manaʻomia o suiga i inisalini. Afai e siitia atu se tagata maʻi i se isi ituaiga o inisalini, e mafai ona sui pe faʻaitiitia le faʻamaonia o le hypoglycemia.

O le fesiitaiga o le maʻi i se isi ituaiga poʻo le ituaiga inisalini e tupu i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi. O se suiga i le mamafa, ituaiga (gaosiga), ituaiga, afuaga o le inisalini (tagata poo se analog o le inisalini o le tagata) ma / poo le auala e gaosia ai e ono manaʻomia ai le suia o le inisalini. O tagata maʻi ua siitia atu i Mikstard ® 30 NM ma se isi ituaiga inisalini e ono manaʻomia ai le faateleina o le numera o injections i aso uma poʻo se suiga i se fua faʻatusatusa i le insulin latou te faʻaaogaina. O le manaʻomia mo le filifilia o fualaau e mafai ona tulaʻi mai i le taimi muamua o le faʻataʻitaʻiga o se fualaau fou, ma i nai vaiaso muamua poʻo masina o lona faʻaaogaina.

A faʻaaogaina soʻo se togafitiga o le inisalini, e mafai ona tupu ni tali i le nofoaga o tui, lea e ono aofia ai le tiga, lanu mumu, vevela, sulu, fulafula, faʻamaʻi, ma le mumu.

O le faʻamalolo o insulin e le tatau ona faʻaaogaina i pusa inisalini mo le faʻavaʻaina o le inisalini.

Le tuufaatasiga o thiazolidinediones ma inisalini oloa

A faʻaogaina le thiazolidinediones faatasi ai ma le inisalini, ua lipotia mai mataupu o le faaletonu o le fatu fatu, aemaise lava i tagata mamaʻi e iai tulaga lamatia mo le le mautonu o le fatu. E tatau ona mafaufau lenei mea pe a faatonuina togafitiga ma se tuufaatasiga o thiazolidinediones ma le inisalini. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o nei fualaau oona, e tatau i tagata maʻi ona i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi mo le atinaʻeina o faʻailoga ma faʻamaoniga o le faaletonu o fatu, mea mamafa ma le tupu o le edema. I le tulaga o soʻo se faʻafitauli i le fatu, o togafitiga ma thiazolidinediones e tatau ona faʻagata.

Tomaʻi matutua (> 65 tausaga).

O le fualaau faasaina Mikstard® 30 NM e mafai ona faʻaaoga i tagata matutua matutua.

I tagata matutua, e tatau ona faʻamalosia le mataʻituina o le kulukose ma o le fua o le inisalini e fetuunai taʻitasi.

Faʻailoga o le Renal ma le ate.

O le le atoatoa o le tino ma le faamaʻi hepatic e mafai ona faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le inisalini. I tagata gasegase e le atoatoa le malosi o le tino ma le hepatic, e tatau ona faʻamalosia le mataʻituina o le kulukose ma faʻaititia le fua o le inisalini.

Faaaoga i le taimi o le maitaga poʻo le lactation .

Ona o le inisalini e le sopoia le pa puipui, e leai se tapulaa i le togafitiga o le maʻisuka ma le insulin i le taimi o le maitaga.

O le manaʻomia mo le inisalini e masani lava ona faʻaititia i le uluaʻi tolu masina o le maitaga ma faʻaititia ai le tele i le lona lua ma le lua

A maeʻa le fanau mai, e vave lava ona toe foʻi le inisalini i le laina.

E leai foi ni tapulaa i le togafitia o le maʻisuka ma le inisalini i le taimi o le susu, talu ai e le afaina le pepe ile togafitiga o le tina. Ae ui i lea, atonu e talafeagai le fetuutuunai ole fualaau ma / poʻo le meaʻai mo le tina.

Suesueina o mea oona e maua mai i manu e faʻaaogaina ai le inisalini o le tagata

leʻi faʻaalia soʻo se aafiaga le lelei i le fausiaina.

Le malosi e faʻaosofia ai le faʻaalia o le tau pe a oʻo i taavale afi poʻo isi auala.

O le tali a le tagata gasegase ma lona gafatia e taulaʻi atonu e le afaina i le hypoglycemia.

E mafai ona avea lenei mea ma se tulaga lamatia i tulaga e mafai ai e lenei tomai ona taua tele (mo se faataitaiga, pe a ave se taavale poʻo se masini).

E tatau ona fautuaina tagata maʻi e fai ni auala e puipuia ai le hypoglycemia aʻo leʻi aveina le taʻavale. E taua tele lenei mea mo tagata mamaʻi ua faʻavaivaia pe leai foi ni faʻamaoniga o vailaau muamua o le hypoglycemia poo vaega o le hypoglycemia e masani ona tupu. I lalo o ia tulaga, e tatau ona fuaina le talafeagai o le avetaavale.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

1 ml o le taofiga mo le iniseti o loo aofia ai inisalini e le manaia o le insulin 100 IU (inisalini soluble 30% ma le inisalini insulin suspended 70%), i le 3 ml Penigill cartridges mo le NovoFen 3 penisini insulin ma NovoFine ma le 1.5 ml Penigill cartridges mo le faʻaaogaina i NovoPen poʻo NovoPen II peni tui, i totonu o se pusa paʻu o 5 pi. poo totonu o fagu o le 10 ml.

Tali leaga

O le itu masani o togafitiga o le hypoglycemia. E tusa ai ma suʻesuʻega faʻapitoa, faʻatasi ai ma faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina ina ua maeʻa ona tuʻuina atu i luga o le maketi, o le aʻafiaga o le hypoglycemia e fesuisuiaʻi i vaega eseese o tagata gasegase, ma le eseesega o fuataga ma tulaga o le pulea lelei (tagai i faʻamatalaga o loʻo i lalo).

I le amataga o le togafitiga o le inisalini, faʻamalamalamaga sese, edema ma tali i le nofoaga o inisiua (tiga, mumu, urticaria, mumu, malepelepe, fulafula ma le sasaina i le nofoaga o inisi) e mafai ona matauina. O nei gaioiga e masani lava ona le tumau. O le televave o le faʻaleleia o le kulukose o le toto e mafai ona oʻo atu ai i se tulaga e masani ona faʻavevelaina o le tiga o le neuropathy.

O se faʻalauteleina lelei o le pulea lelei ona o le faateleina o le togafitiga o le inisalini e ono mafai ona o faatasi ma se faʻavavega le tumau o le retinopathy o le maʻisuka, ae o le faaumiumi o le pulea lelei o le maʻisuka e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le alualu i luma o le retinopathy o le maʻisuka.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, o mea nei o ni faʻafitauli matuia e faʻavasegaina i vasega masani ma okeni e tusa ai ma le MedDRA.

E tusa ai ma le tele o taimi na tutupu, o nei mea na tutupu na vaevaeina i latou e masani ona tupu (≥1 / 10), e masani lava (≥1 / 100 i le 1/1000 i le 1/10000 i le 30 NM e tatau ona teu i totonu o le pusaaisa i le vevela o le 2 - 8 ° C (e leʻo latalata i le kisaisa). Aua e te malolo.

Tausia le uluai afifiina mai le aapa atu o tamaiti.

Taofi ese mai le vevela poʻo le susulu o le la.

O fagu taitasi ei ai se pusa paʻu paleni, lanu lanu lanu. Afai e le fetaui lelei le pupuni paʻu paʻu pe puipuia, e tatau ona toe faafoi le fagu i le fale talavai.

O vailaau Mikstard ® 30 NM o loʻo faʻaaogaina e le tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa. E mafai ona teu i le vevela o le potu (e le sili atu i le 25 ° C) mo le 6 vaiaso pe a maeʻa pe 5 vaiaso i le vevela e le silia le 30 ° C.

O sauniuniga o insulin e faʻamaʻi e le tatau ona faʻaaogaina.

Aua le faʻaaogaina le inisalini pe a maeʻa le aso e maeʻa ai luga o le afifi.

Mikstard® 30 NM e le tatau ona faʻaaogaina pe afai, a maeʻa ona faʻafefiloi mea o loʻo i totonu o le voli, e le paʻepaʻe le vai pe a faʻafefe.

Faʻataʻitaʻiga

E fegalegaleai ma se pusa lipine faapitoa o le plasma ma ulu i totonu o le suauu, lea e faʻaosofia ai le phosphorylation o protein faʻapitoa, e faʻaolaina ai le glycogen synthetase, pyruvate dehydrogenase, hexokinase, ma faʻafefe ai le lipase lipopote ma le lipoprotein lipase. Faʻatasi ma se puʻupuʻu faapitoa, e faʻamalosia ai le ulu atu o le kulūkose i totonu o siama, faʻaleleia atili lona gaioiga e ala i siama ma faʻalauteleina le liua i le glycogen. Faateleina le maso glycogen, tuʻufaʻatasia le peptide synthesis.

Sauniuniga saogalemu

O le Penfill cartridge e mo na o le tagata lava ia. A uma le tui mo le itiiti ifo ma le 6 s, e tatau ona tumau le nila i lalo o le paʻu mo se fualaau atoa. E tatau ona manatuaina o le gafatia e ave se taavale pe a uma ona tuʻuina atu gasegase i le inisalini o le tagata e faʻaitiitia le tumau. E le tatau ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina pe afai o le faʻaosoosoina o le faʻamalologa e le tutusa.

Tuua Lau Faamatalaga