Tauvaga - O laʻu fua mo se lagona lelei

O le aso 26 o Oketopa, na faia ai le tauvaga o le taumafataga o "Meaʻai mo se uiga lelei" i le fale talimalo o le kolisi. E lua au au na faalauiloa atu e auai i le tauvaga: "Lelei Sili": Tabanakov N. (vaega PKD-11), Alexey E. (vaega PKD-12), Yatsilenko D. (vaega PK-12), Troshchilo A. (vaega PK-11) ma "Kuki": Vavilova E. (gr. PK-11), Dvoeglazova T. (gr. PK-12), Evstratiev M. (gr. PK-12), Meshcherov E. (gr. PK -12). O le tauvaga na faʻamasinoina e le jury e aofia ai D. Hasanova (vaega PE-32), Ulyashova S. (vaega T-41), Lazarevich V. (vaega PK-22).

O le polokalame tauvaga na iloilo ai le uiga o le au, le agavaʻa, lagona o le malie, vave ma, sili ona taua, malamalama o le vaega o "Cooking" ma le mafai ona faʻaaogaina i le faiga. Na auai le tamaʻitaʻi i le suʻega o le gaosiga, o tauvaga "Black Box", "Guess", "Master Culinary", "Culinary Delights". Na o mai tagata tauva ma ni igoa tulaga ese mo a latou ipu, taʻu atu i tekinolosi oa latou sauniuniga. O tagata auai uma na faʻaalia tomai sili ona lelei i le sauniuni o sandwiches, ipu o tamaiti. Na auai malosi le au taʻalo i le tauvaga "Vaʻaia faʻatoʻaga", "Vareniki".
O le manumalo o le tauvaga o le gaosiga o le 'au o "Cooks". E lua 'au na maua i tipiloma ma taui taua.

Saunia o faamatalaga ma ata
Kholkina L.A, faiaoga.

Tulaga tasi

Aso alu. E tafe le kiona i le auala, o pusi o loo tosoina o latou loto ma e leai se tasi e teuina le kofe i luga o loʻu moega ... O se mea e pei o na mafaufauga oso, oso, sasa ma le leaga tele o lagona. O taimi uma lava i se aso ou te faatagaina ai aʻu lava e savali i luga o le moega mo se taimi umi. Pe a oʻo ina paʻu le ulu, o le a faʻanatinati vave!

Talu ai nei lava, na masani lava ona ou faanoanoa ma na amata ona aoaoina au e loʻu uso laitiiti i le olaga. E fesuisuiaʻi e tatau ona e alofa ia te oe lava. Ioe, ioe, teineiti! O Ia lava muamua. Ua ou aoaoina nei lenei mautauave i se tulaga lelei mai loʻu faiaoga.

O luga o se taeao lanu enaena ou te amata ai ona ou alofa ia te aʻu lava ia. O se ipu inu kalafi ma se must-have ice cream ... Faatasi ai ma le ipu kofe i totonu o se nofoa faʻaulu ma se lua masha ma le series Bear. Ou te le iloa e uiga ia te oe, ae ia te aʻu o le malosi sili lea ona lelei o le lelei. Toso ma le faamalosia o le savali.

E seasea ou alu mo se savaliga pei lava o lena, taumafai e faia mea uma faʻatusatusa, ua matua le lava le taimi. O le mea lea, ao ou savali, ou te mafaufau i le lisi o meaʻai mo le aoauli ma le aiga o le afiafi, aua i le fale o le a maua e loʻu tina ni fanau se toalua o le 1, 85 mita ia. O le mea autu o le nofo i luga o loʻu ulu i se isi mea, ae le o oʻu taufaifai i le olaga.

Sa faia le lisi, ma faatasi ai ma se savaliga, sa ou tamoe atu ai i ni faleoloa se lua. O le a matou kukaina le kuka i le fale mo le faaiuga o le vaiaso, o se mea manaia.

Tulaga lua

Faʻanoanoa i galuega, faʻafitauli i le fale, ae e te le iloa faʻafitauli i o matou olaga.

Ona vave loa lea i le vaitafe, vaomatua po o vaomatua. O nisi taimi e sau i fafo e faatulaga se tasi, ma o nisi taimi o se uila ma tasi. Ioe, o le mea faitino faʻatasi ma oe. Ma ia faʻalologo.

Ma pe a amata le musika, o aʻu uo i luga o le ala e faigaluega e aumaia au i le vaomatua ma ou alu ai iina i le aso atoa. O laau o loo tafe i luga, e manogi pine pe a laiti. E te faalagolago i le ogalaau o se laau, ma e gaosia ma sasaa lona malosi i tausaga o loʻu tino. O le mana o le ola, alofa, malosi ...

I se faapuupuuga, suʻega a tagata.

I mea uma, i aso anamua, na iloa e tagata po o le fea laau na maua le malosi le malosi mai se tagata. O le mea lenei na ou mauaina i se tasi o tagata e masani ai: "E faʻafeiloaʻi e le uila ni vaitafe o le malosi, lea e fesoasoani i le faʻatulaga lelei o mafaufauga, ei ai sona aoga aoga i le psyche. E puipuia mai le malosi tele o le malosi. E le gata i lea, o le a fesoasoani le suʻega e faʻavaivaia le vaivai, atuatuvale, popole ma le fefe, o le lagona o mea uma e sese. "...

E te nofo i lalo i se monastery lapopoʻa tele ma e mafai ona e vaʻavaʻai i la latou taʻavale e taamilo mo le le itiiti ifo i le tele o itula.

Ma o iina na tilotilo atu ai se togavao o strawberries. Ma o loʻo i ai se faʻamalamalamaga ma le lanu. Ou te filifilia lālā o vine, strawberries, vine ma le manatuaina o le mafanafana, e pei o lauti mai vao mamago i le taumalulu, ua saunia.

E mafai foi ona e fiafia i ai.

    Scenarios for Mother's Day e tusa ai ma le aso malolo mo le vasega tolu "Aso o Tina" Faʻaaliga mo aso malolo Scenarios mo le aso 1 o Setema e tusa ai ma le aso malolo mo le vasega 1 "Aso 1 o Setema - aso o le poto" Scenarios of the holidays Aso Tausaga Fou e tusa ai ma le faʻaaliga mo le aso malolo mo tamaiti aʻoga ! "" Faʻaaliga o le soifuaga O isi faʻataʻitaʻiga o aso malolo e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga o le aso mo le "Tausaga o le faʻaogaina o le faʻafiafiaga" Faʻafiafiaga o le soifuaga Scenarios Faʻailogaina e tusa ai ma le faʻamanatuga aso mo le vasega 4 "Faʻasalaga i le aʻoga muamua"

Laisene tala

Tusi faamaonia o le faamauina o le aufaasālalau lautele: EL No. FS 77 - 59675. O le toe lolomiina o meafaitino ma lo latou faaaogaina i soo se ituaiga, e aofia ai le aufaasālalau eletise, e na o le faatagaga tusitusia o le pulega o le nofoaga. I le taimi lava e tasi, o se fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi www.art-talant.org e manaʻomia. Afai e te mauaina na mea faʻaaogaina faasolitulafono i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, logoina le pule - o le a faʻaumatia mea. O manatu faʻasalalau atonu e le ogatasi ma le manatu o tusitala. Foafoa - Kovalev Denis Sergeevich, Faatonu-in-Chief - Kovalev D.S. Telefoni 8 (812) 318-72-63 Tuatusi imeli [email protected]

Tuua Lau Faamatalaga