Aukuso Argosulfan: faatonuga mo le faʻaaogaina

O le vailaau faʻasaina e maua i le foliga o se 2% kulimi, o lona uiga o se vaega tutusa o le paʻepaʻe poʻo le paepae ma se lanu mai le lauulu sinasina i le piniki.

O le gaioiga malosi a Argosulfan o le silver sulfathiazole. 1 g o le kulimi ei ai le 20 mg o le eletise gaosi.

Tagata e mauaina le fualaau faasaina:

  • Cetostearyl alcohol - 84.125 mg,
  • Vaseline white - 75.9 mg,
  • Liquid paraffin - 20 mg,
  • Glycerol - 53.3 mg,
  • Sodium lauryl sulfate - 10 mg,
  • Potassium dihydrogen phosphate - 1.178 mg,
  • Methylhydroxybenzoate - 0.66 mg,
  • Sodium hydrogen phosphate - 13,052 mg,
  • Propylhydroxybenzoate - 0.33 mg,
  • Suavai d / i - e oʻo atu i le 1 g.

E faatauina atu le vailaʻau Argosulfan i le aluminium tubes o le 15 po o le 40 g, o loʻo tumu i pusa pepa o le 1 pc.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Argosulfan

O le vailaau ua faatonuina mo le mu o tikeri uma o soo se amataga (e aofia ai le sola, vevela, vevela, masini eletise, vailaau), manua purulenti, manua laiti ile aiga (abrasions, cuts).

O le faʻaaogaina o Argosulfan e aoga tele i le tui o le vaevaega o vae vaevaega eseese, e aofia ai le taofiofi o le endarteritis, erysipelas, le atoatoa o le vevela, ma le angiopathies i le maʻisuka.

I le faʻaopoopoga, e faʻaaogaina le kulimi mo le malulu, mea e tafe ai, microbial eczema, impetigo, streptostaphyloderma, faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa ma siama afaina.

Contraindications

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o Argosulfan o:

  • Muamua ma le pepe seia oo i le lua masina (ona o le lamatiaga o le atinaʻeina o le "makerise" malosi),
  • Le atoatoa le atoatoa o le enzyme glucose-6-phosphate dehydrogenase,
  • O le gasegase i le silver sulfathiazole ma isi sulfonamides.

Faʻasologa ma le puleaina o Argosulfan

O faʻamoemoe o Argosulfan e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina i fafo. E mafai ona faʻaaoga i le tatalaina o le paʻu poʻo le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi (hermetic). O le vaega na aafia o le paʻu e tatau ona faʻamamaina muamua, ona faʻaaoga lea o le kulimi i lalo o ni tulaga e le faʻamaonia.

Faʻatasi ai ma manua susu (faatasi ai ma le faʻatupuina o le tino) aʻo leʻi faʻaaogaina Argosulfan, o le paʻu e togafitia i se solution o le acidic acid boric acid ma le 0.1% o le chlorhexidine.

E faʻaaogaina le kulimi i le vaega ua afaina i se laulau 2-3 mm mafiafia seia maeʻa atoatoa le fulufulu, ma i le tulaga o le faapipiiina o paʻu, seʻia oʻo ina sauni le manuʻa mo le taotoga. I le taimi o togafitiga ma Argosulfan, e tatau ona ufiufi uma e le kulimi le pala na faaleagaina o le paʻu.

O le umi o le togafitiga ma le fualaau o fualaau faasaina ua fuafuaina taitoatasi i tulaga taitasi.

O faatonuga mo Argosulfan e fai mai e tatau ona faʻaaogaina le kulimi mai le 1 i le 3 taimi i le aso, ae le tatau ona silia le 25 g le maualuga ole aso ole togafitiga ile lua masina.

O aʻafiaga o Argosulfan

I tulaga vavalalata, e mafai ona maua ni tali mai i le paʻu. O nisi taimi i le nofoaga o le talosagaina o le kulimi, e ono tupu ai le ita, faʻaalia i se lagona mu.

O le faʻaaogaina umi o Argosulfan, e mafai ai ona suia le toto, o uiga ia o sulfonamides uma (agranulocytosis, leukopenia, ma isi mea), faʻapea foi ma dermatitis.

Faatonuga faapitoa

E tatau ona ave le tausiga pe a faʻaaogaina le kulimi i tagata o loʻo maofa i ogaumu, talu ai e leai se auala e aoina mai ai faʻamatalaga o allergological atoatoa.

Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, e tatau ona mataituina ia tulaga faatapulaa o le plasma toto, aemaise lava le sulfasezole. O lenei mea e sili lava ona aʻafia ai tagata mamaʻi ma gase fatuga ma le ate.

O faatonuga i Argosulfan e fai mai e le afaina ai le gafatia e ave taavale ma e mafai ona faʻaaogaina i tagata gasegase o latou gaioiga e fesoʻotaʻi ma le faateleina o le gauai atu o le mafaufau.

Analogs o Argosulfan

E leai ni faʻatusa tutusa o Argosulfan e faʻavae i luga o le siliva siliva o le sulfathiazole. O isi kulimi, liniments poʻo mea manogi o le sulfinlamide o loʻo faʻatasi ma se aʻafiaga faapena o loʻo faʻatusalia e nei vailaʻau:

  • Arghedin (o le gaosiga Bosnalijek, Bosnia ma Herzegovina), Dermazin (Lek, Slovenia) ma le Sulfargin (Tallinn Pharmaceutical Plant, Estonia) o ni kulimi o lona gaosiga malosi o le masima masima sulfadiazine. E maua mai i totonu o se pipili o le 40, 50 g, faapea foi i le 250 g le fagu. E faʻaaogaina mo faailo tutusa e pei o Argosulfan. E le gata i lea, o lenei sulfanamide e gaoioi e faasaga i mea malie o le ituaiga o Candida ma dermatophytes, o se taunuuga o lea mea e mafai ona faatonuina mo le candidiasis ma isi paʻu o le paʻu,
  • Mafetaini o le suauu o le acetate 10% o loʻo maua i totonu o se afifi o le 50 g i totonu o se fagu. O le vailaau faʻasaina e iai foi lona faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le candida,
  • O le suauu sima ma le lineta 5% ma le 10% o loo maua i totonu o se fagu 25 ma le 50 g. O faʻamatalaga mo le faʻaoga e tutusa ma Argosulfan.

Fale faʻamaloilo

Argosulfan o se tasi o vailaau faʻasaina i fafo ma aʻafiaga faʻapitoa. E maua ai le puipuia lelei o manuʻa mai luga o faʻamaʻi, faʻamalosia ai le faʻamālōlōina o le pulou, mu ma manuʻa o le pullenti, faʻaitiitia le taimi o togafitiga ma le taimi o le sauniuni o se manua mo se paʻu o le paʻu. I le tele o tulaga, o loʻo faʻaleleia se faʻaleleia, faʻaitiitia le manaʻoga mo le gaosiga.

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

Teu mo le faʻaaogaina fafo1 g
mea galue malosi:
silver sulfathiazole20 g
tagata faʻapitoa: O le gasegase o le suamalie (alcohol) - o le gasegase o le suamalie - o le suamalie - o le gasegase o le suamalie - 66 mg, proppy parahydroxybenzoate - 0.33 mg, potassium dihydrogen phosphate - 1.178 mg, sodium hydrogen phosphate - 13.052 mg, vai mo le tui - e oo atu i le 1 g

Pharmacodynamics

O Argosulfan ® o se vailaʻau faʻasaina faʻasaina e faʻamalosia ai le faʻamaloloina o le faʻamaʻi (e aofia ai le mu, trophic, purulent), maua ai le puipuiga lelei o manua mai siama, faʻaitiitia le taimi o togafitiga ma le taimi sauniuni mo se manua mo le faʻafeiloaʻiga o paʻu, i le tele o tulaga e mafua ai le faʻaleleia, faʻaitiitia le manaʻoga mo le gaosiga.

O le Sulfanilamide, o le silver sulfathiazole, o se vaega o le kulimi, o se vailaau o le bactimicrobial bacteriostatic ma o loo i ai le tele o ituaiga o anti-bacterial bacterial action against bacterial gram-positive and bacterial. O le faiga o le antimicrobial effect of sulfathiazole - o le taofia o le tuputupu ae ma le toe gaosia o microbes - e fesootaʻi atu i le tauvaga faʻatauvaʻa ma le PABA ma le faʻasaina o le dihydropteroate synthetase, lea e mafua ai le faʻalavelaveina o le synthesis o le dihydrofolic acid ma mulimuli ane, o lona metabolite malosi, o le tetrahydrofolic acid, e manaʻomia mo le faʻasologa o purines ma pyrimides pyrimides.

O faʻamaonia siliva o loʻo i ai i le sauniuniga e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le antifacterial o sulfanilamide - latou te taofia le tuputupu ae ma vaevaeina o siama e ala i le fusia i DNB microbial cell. E le gata i lea, o faʻamaʻi siliva e faʻavaivaia ai mea taua o le sulfonamide. Ona o le laitiiti o le toe faʻamautuina o le vailaʻau, e le o iai sona aʻafiaga.

Pharmacokinetics

O le silver sulfathiazole o loʻo i ai i le sauniuniga e itiiti lava le faʻavaivai, o se taunuuga lea, pe a uma le tusi, o le faʻasalaga o le mea galue i le manua e umi ona tausia i le tulaga lava e tasi. E na o se vaega itiiti o le siliva sulfathiazole e aliali i totonu o le toto, pe a maeʻa ona maua lea o le faʻasaʻo i le ate. I le faʻavavega o loʻo i ai i le tulaga o gasegase le gaioiga ma e leai se fesuiaiga. O le faʻaleleia o le siliva sulfathiazole pe a uma le talosaga i luga o manua ogaoga.

Faailoga o fualaau faasaina Argosulfan ®

ogaumu o tikeri eseese, o soʻo se ituaiga (e aofia ai le vevela, sola, vailaʻau, eletise eletise, vevela),

afaina o le gaʻo o le vae pito i lalo o ituaiga eseese (e aofia ai le le atoatoa o le vevela, aveesea o le endarteritis, maʻi pipisi i le maʻisuka, erysipelas),

toʻagaga laiti o le aiga (afaina, abrasions),

afaina o le dermatitis, impetigo, siama faigofie dermatitis contact, microbial eczema,

Tosiga ma le pulega

Lotoifale e le gata i se auala tatala, ma i lalo o ni laei.

A maeʻa le faʻamamaina ma togafitiga faʻapitoa, e faʻaaogaina le vailaau i le manua ma se laulau 2-3 mm i le tausisia o tulaga mama ile 2-3 taimi i le aso. O le manuʻa i le taimi o togafitiga e tatau ona lilo i le kulimi. Afai e tatalaina se vaega o le manua, e tatau ona faʻaaogaina se kulimi faaopoopo. E mafai ona fai se laei, ae le manaʻomia.

E faʻaaogaina le kulimi seia maeʻa faʻamalolo le manua pe seia oʻo ina faʻapipiʻi le paʻu.

Afai e faʻaaogaina le vailaʻau i faʻamaʻi pipisi, e ono aliali mai ai le faʻasili.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le kulimi, e tatau ona fufuluina le manuʻa i se vaifofo o le chlorhexidine 0.1% poʻo se isi antiseptic.

O le fua aupito maualuga o aso taitasi o le 25 g. O le tapulaa maualuga ole togafitiga e 60 aso.

Faʻatau

Fale faʻamalosi Elfa A.O. 58-500 Jelenia Gora, ul. B. Fields 21, Polani.

Umia le tusi resitala: LLC "VALANTE". 115162, Rusia, Moscow, ul. Shabolovka, 31, itulau 5.

Talosaga a le au faʻatau e tatau ona lafo atu i le ITULAU "VALANTE". 115162, Rusia, Moscow, ul. Shabolovka, 31, itulau 5.

Tel./fax: (495) 510-28-79.

Faʻataʻitaʻiga

O le Aiono Argosulfan e iai sona aʻafiaga o le antimicrobial, e fesoasoani i le vave faʻamaloloina o manuʻa o faʻafanoʻona eseese (purulentions leions, suiga o uluaʻi pepe, mu) O le vailaʻau e faʻasaʻo ai faʻamaoniga o le tino, puipuia ai faʻamaʻi manuʻa, faʻaitiitia le taimi o le faʻamalolo. I nisi tulaga, e le tusa ai ma le talaaga o le faʻaaogaina o fualaau, o le manaʻoga mototoina paʻu paʻu.

O le anufe o Argosulfan e iai le tasi o sulfonamides - sulfathiazole, lea ei ai lona aʻafiaga o le antimicrobial, o loʻo galue i luga o microorganisms bacteria. O le fusi o gaioiga o le vaega o loʻo galue malosi o ni microbes gram-positive ma le fuga o le fatu. O le faiga autu o le antibacterial action e fuafua i le taofia o le toe gaosia ma le tuputupu ae o microorganisms e ala i le taofia o le gaoioiga o le dihydroperoate synthetase ma le tauvaga tauvaga ma le PABA. O se taunuuga o le tali, o le faagasologa o le tuufaatasia o le dihydrofolic acid ma lona metabolite autu, o le tetrahydrofolic acid, lea e taua mo le fausiaina, suiga pyrimidines ma purine microorganism.

Faʻafetai siliva siliva o le aʻafiaga o le antimicrobial o le sulfonamide e faʻaleleia e ala i le fusia i siama DNA ma mulimuli ane faʻalavelaveina le tuputupu ae ma vaevaega o le masini microbial. E le gata i lea, o ion siliva e faʻasaina ai le gaioiga sili o le sulfonamide.

O le pH lelei ma le hydrophilic o le kulimi e fesoasoani i le faamamaina o le manua, faʻamalositili le faʻamalolo, faʻamaʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Ole fualaau e le o faamoemoeina mo le faʻafofoga tautala, na o le faaaogaina i fafo e faatagaina. O le kulimi e mafai ona faʻaaoga i le tatalaina o manua, o le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa faapitoa e tuʻuina atu e faatagaina. O le vailaʻau e faʻaaogaina i le faʻamamaina o paʻu, matauina o tulafono o pulepsis, fomaʻi. I le i ai o le faʻavave, e fautuaina le muaʻi togafitiga o le paʻu ma se vaifofo. boric acid 3%, poo le fofochlorhexidine0,1%.

Faatonuga mo Argosulfan:e faʻaaogaina le vailaʻau i se fasi manifinifi o le 2-3mm le mafiafia seia oʻo ina tapunia atoa le manua pe seia oʻo ina toe totoina le paʻu. Aso taʻitasi e fautuaina mo 2-3 faʻavae. O aso uma e le sili atu i le 25 g o suauu e mafai ona e faʻaaoga. O le umi ole vasega o togafitiga e 2 masina. Faʻasolosolo taimi umi, faʻaauau le togafitiga, o le mataʻituina o le faʻatonuina o mea e faʻatino ai le ate ma le tele o mea e manaʻomia.

I le maitaga (ma lactation)

I le vaitaimi o le gaioiga o maitaga E mafai ona faʻaaoga Argosulfan i na o mea e manaʻomia vave, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faaleagaina o le paʻu ma se vaega e sili atu ma le 20%. Fafagaina o le susu E fautuaina ina ia faamuta ona o le tuuitiitia o le fualaau oona.

Argosulfan Reviews

I le fomaʻi, o le kulimi ua faʻamautuina ia lava e avea o se meafaigaluega sili ona lelei i le togafitiga o se vaega tele o mu. O faʻalapotopotoga faʻapitoa ma falemaʻi faafomaʻi lea e faʻasoa ai e tagata gasegase o latou lagona na o ni iloiloga lelei e uiga i Argosulfan. E tuʻuina atu foi e tina talavou a latou iloiloga e uiga i le suauu, ma taʻu mai le lelei o le faapalepaleina e tamaiti laiti, maualuga le lelei i le togafitiga o le faʻamalositino, tipi ma manuʻa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Argosulfan: metotia ma metotia

O le vailaʻau o Argosulfan e faʻaaogaina i fafo, o togafitiga e faʻataʻitaʻiina e ala i le auala tatala poʻo le faʻaaogaina o laʻei faʻapitoa.

E faʻaaogaina le kulimi i le nofoaga ua afaina ma tufatufaina atu i totonu o se papa e 2-3 mm. Manua e faia ile tulaga faʻamaʻi ile 2-3 taimi i le aso seʻia maeʻa faʻamaʻi le manua pe faʻapipiʻi paʻu. I le taimi o le togafitiga, o le kulimi e tatau ona ufiufi atoatoa vaega uma o le liona, pe afai e tatalaina se vaega o le manua, e tatau ona toe faʻaleleia le laulau faʻapipiʻi.

Afai e faia i fafo o le fomaʻi i le taimi o togafitiga o manuʻa pipisi i Argosulfan, ao le i toe faʻaaogaina le kulimi, e tatau ona faʻamamaina le manua ma togafitia i se vaifofo antisepic (o se vaifofo o le chlorhexidine 0.1%).

Ole maualuga ole aso ole kulimi ole kulimi ole 25 kul. O le umi ole umi o togafitiga e le silia ile lua masina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E le fautuaina le kulimi ina ia faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaau mai fafo.

O le faʻapipiʻi faʻatasi ma le gaʻo lapopoa ma ona faʻavae analogues e faʻaitiitia ai le antimicrobial property o le vailaʻau.

Analogues o Argosulfan: Silver silver, Sulfargin, Streptocide, Dermazin.

Tuua Lau Faamatalaga